Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

          Χιλιάδες θέματα είχα που θα αναπτύξω σύντομα. Τύπου Κούγια για τον Άρη, ή τύπου αν θα παίξει αδιάφορος με την Κέρκυρα ο δημιουργημένος σνομπίστας εκ του Ηρακλέους. Όταν μιλάς σήμερα για αξίες, καλά κάνεις κι έρχεσαι στην τοποθέτηση περί ιστορίας που το παίζει από μόνη της διδακτικό εγχειρίδιο και λόγω αποστήθισης φτιάχνει μυαλά. Κι είναι γνωστό βέβαια, οτι αν φτιάχνεις μυαλά ξεχνάς με ποιό όργανο κινούνται οι άνδρες που ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Τα άλλα είναι για τα γυναικόπαιδα, που εξαιρούνται από την ιστορία και καλούνται να την μάθουν. Βαρειά κουβέντα βέβαια λέω, αλλά και τι να κάνω με τους απόγονους;
             Για την ΑΕΚ είναι το θέμα. Μην μπερδεύεστε οι φιλόλογοι, οι αρχαιολόγοι ή οι δικηγόροι τύπου Κούγια. Ούτε κι εσείς που είστε καθηγητές πανεπιστημίου για ιστορικά θέματα, κι ενώ ξέρετε την αλήθεια, διδάσκετε σε τριτοβάθμια εκπαίδευση μαλακίες. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα ή ύφεσης διότι δεν πάνε καλά οι δουλειές. Είναι, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ. ΠΟΣΟ ΑΛΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΟΓΩ ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Ή ΣΕ ΑΤΕΙ ΠΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.
             Κι η ιστορία σε μια εταιρεία είναι μόνο οικονομική. Κι αν είναι βιώσιμη αύριο. Μπορεί στην ΑΕΚ να παίζουν χίλια δυό ανθρωπιστικά ή ουμανιστικά ή πολιτισμικά, αλλά η ουσία είναι άλλη. Πέραν της απαξίωσης της αγωνιστικής - ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ - εδώ γίνεται και μια άλλη ιστορία: Που όπως η Ελλάδα θα έχει τις εκλογές, έτσι και η ομάδα μας θα εχει την συνέλευση. ΔΕΝ ΒΑΡΑΘΗΚΑΤΕ ΩΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ;  ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
             Φυσικά ο αχυράνθρωπος του χαφιέ, ο Οικονομόπουλος, έσκασε. Τι να πει; Να εξηγήσει για τα δάνεια και τίνι τρόπω θα διοχετευτούν στην εταιρεία; Να συνεχίσει να μιλάει σαν γνήσιος Πασόκος, σαν τον αρχηγό του τον κοντό; Και να λέει τι; Οτι διασφάλισε τα μύρια του Μάκη κι οτι η ΑΕΚ θα πρέπει να ριξει την τιμή της μετοχής στο 0,33 για να την πάρει ένας άφραγκος δανειστής στα 2,5 μύρια, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; Τι να κάνει η χοντροβαγγέλα τον Πλατανιά ή κάτι ομάδες παιδικές ή νέων ή παραπληγικών; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΥΛΑΝΟΒΑ;
           Πολλά μπορώ να πω και σίγουρα υπάρχουν κάποιοι, που θα το κάνανε. Λίπος υπάρχει ακόμα. Αλλά ο Μαρινάκης, όσο κι αν είναι λίπος κινούμενο, έχει και κάτι λαμόγια από δίπλα του που του λένε οτι όταν κολυμπάς στον βόθρο, λερωμένος θα βγεις. Κι η Βαγγέλα ακούει κουμπάρους που ξεχνάνε να δηλώσουν ένα μύριο καθότι σαν παλιοί απλοί πράκτορες, τα έχουν πολλά. Ειδικά άμα είναι και ταμεία της Ντόρας, που έκανε σήμερα το άνοιγμα στον Σαμαρά. Που τι να κάνει κι αυτός; Άμα δεν γίνει πρωθυπουργός, να μην υποστηρίξει το φιλοαμερικανικό κόμμα;
          ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ, με πτώση την τιμή της μετοχής σε κόντρα στον γνήσιο Αεκτζή Δημητρέλο, που ζητάει τα λογικά; Για το καλό της ΑΕΚ κι όχι του σωτήρα που θεωρητικά θα την πάρει; Κι αυτός για το πρωτοδικείο αγωνίζεται αλλά σε ψηλότερη τιμή. Και κάνει ό,τι μπορεί, την ώρα που το ντεμοτεχνείο μέσω του club της Πάτρας, το παίζει Ιράκ στον ασφαλή διχασμό: 20 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΠΑΝΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΗΓΑΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΟΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
                Δεν είναι επειδή ξέρω, αλλά είναι το για πόσο μαλάκα παίρνουν τον κόσμο ή για πόσο μαλάκα τον χειρίζονται. Ο δικομματισμός ή ο παλαιοπαραγοντισμός ( ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ) ξανά αναδεικνύονται. Και βέβαια για τις εκλογές δεν έχω θέμα - αφού από την επαύριο κανείς δεν θα πρέπει να μιλάει - αλλά για την ΑΕΚ σαν ιδιωτική εταιρεία, με τα ίδια σκατά του ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΝΩ, να κάνει τι ο παπάρας που αποδοκίμαζε ενώ ψάχνει ακόμα σωτήρα στο πρόσωπο ενός που δρα ακόμα πειρατικά χωρίς να μιλάει για το πλάνο εξυγίανσης ή ανάπτυξης, ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ -δηλαδή συνέλευση -  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.
                    Κι ο Ντέμης πάει σε απλό συλλογισμό: Συσπειρώνω κόσμο, μαζεύω χρήσεις και μαγειρεύω νούμερα. Στο club του Λαλιώτη, δεν ήταν; Ο Μελισσανίδης τώρα που είναι με τον Σαμαρά, τι να κάνει; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;  ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ; Εγώ λέω όχι. Τάβλυ παίζουν κι όχι σκάκι όπως θέλουν να παροσουσιάζουν τα ΜΜΕ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ. Και φυσικά είναι της πλάκας, όσοι πάνε για ελεημοσύνη από κάτω τους. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ  ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ 10 ΑΕΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όταν είναι χαριστικά διορισμένη.
                   ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΕΜΗΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ  ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΛΕΦΤΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ.   ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΑΚΕΣ Ή πούστηδες που το παίζουν αλλοιώς.            

4 σχόλια:

  1. Αναβολη ΓΣ μπορουν να ζητησουν μονο οι 2 μεγαλομετοχοι δηλαδη ο κασκαντερ (λεγε με παπατζη) και το αμερικανακι.
    Μετα το Στ.Ε δε ξερω τι μπορει να σκεφτεται επιχητηματικα παντα.

    Οσο για τον... γνήσιο Αεκτζή Δημητρέλο, το γνωστο και ως ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ, αυτος θα απαντησει οπως του βαρεσει το ντεφι ο αγαμιδης δηλαδη ο παπατζης.

    Σιγα το γνησιο δακρυσα...

    Απο την πολυ γνησιοτητα οταν τον ρωτησαν τι εγινε και εφτασε η ΑΕΚ να μην εχει πληρωσει ΜΙΑ ολο το 2011, ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ και καλυψε και τον αγαμιδι φυσικα, και τον ΠΑΠΑΤΖΗ (το μεγαλο αφεντικο) που δηλωνε οτι μεχρι ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΑ.
    Το γυρισε στη τρελιτσα ο ...γνησιος και αρχισε τα δεν ξερω, τα ευθυνες μπορει να εχουν ο Α η ο Β, τα διαβαστε αμα θελετε να δειτε και παπαρια μαντολες.

    Λες και ο Α η ο Β ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ η δεν του ξερει Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ..

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΝΗΣΙΕ.

    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ καταντησε η ΑΕΚ εκει που καταντησε, να παρακαλαει να κλεισει αργα το βραδυ εισητηρια αεροπορικα ΜΠΑΣ και παει να παιξει τη τελευταια αγωνιστικη. Ας ΟΨΕΤΑΙ η Μαγιορκα..


    Φιλε μου ΟΣΟ και να την πανε τη τιμη της μετοχης το προβλημα ειναι αλλου.

    Θα πρεπει να γινει μεταβιβαση και αρα να εγκριθει το ισοζυγιο που γραφει επι των ημερων του 'παρτυ τελειωσε' -18,5 εκκ ευρω.

    Δε πα να τη κανουνε τη μετοχη οχι 0,33 αλλα -155 ευρω? Τα -18,5εκκ ειναι το θεμα αρχικα και μετα τα λεφτα της Ευρωπης (και καλα) που ακομη συντηρει ο ...γνησιος το θεμα αλλα ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ.

    Αυτα για τις αδειοδοτησεις ειναι για τους ιθαγενεις του 365 και του live μιας και ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Ο (καθυστερημενος κατα 5 μερες) ΦΑΚΕΛΛΟΣ (εχει μια ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ), ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.

    20 μερες περασαν απο την προθεσμια πια αδειοδοτηση πλακα κανουμε? ΠΟΣΟ ΣΩΤΟ ΠΙΑ??

    ΥΓ Ναι θα συσπειρωσει πολυ κοσμο ο γκοντο. Ισα μα 10-12 χιλιαδες, οσο και ο θανοπουλος δηλαδη.
    Ασε δε μασαει ο κοσμακης πια.

    Σε εποχες που δεν υπαρχει φραγκο, να δινεις 20αρια και 30αρια για να βλεπεις ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΕΣ ΛΙΜΝΕΣ, Μαλμπασες και Παουτασους με το αλλο ΧΑΦΙΕ ΤΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ σε ποστο λεει ενεργο (ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ Χ-Α-Φ-Ι-Ε-Δ-Ε-Σ) πεφτει πολυ βαρυ.

    Με 7800 εκλεισε Μ.Ο η ΑΕΚ φετος.Αντε να παρει 40%??? αυξηση να παει στα 11-12 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΔΩΣΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ

    ΟΥΣΤ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΓΝΗΣΙΟΙ, 'ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ', ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας20 Απριλίου, 2012 12:16

    Και ενω ολοι περιμενουν τις εκλογες και το κατα που θα γυρει η βαρκα, ο νικολαιδης λεει τρεχει για τις εξελιξεις.
    Που τρεχει; Κατω απο το τραπεζακι στο σαλονι;
    Μεχρι και οΔημητρελος το πηρε αποφαση και απο αυριο δεν ξαναπαει στην εφορια,αφου ολα εχουν κανει "κρατει" και περιμενουν την εντολη του γιγαντα που θα γαμησει την καλπη και αυτη θα βγαλει καποια μουλικα,απο τις 7 Μαιου.

    Η ΑΕΚ με τετοια βαρη,δεν σωνεται με τιποτα.Οσο και αν ο κοσμος θελει, και πονα.
    Σεισαχθεια χρειαζεται. Τη μια φορα επετευχθει με καποιο νομικο τερτιπι.
    Αυτη τη φορα πρεπει να το υποστει η ιδια.

    Εκτος και αν. Εκτος και αν ο Αντωνακης που χρονια τον υπηρετει πιστα και του ραβει τα κουμπια καποια "Μαιρουλα" με ριγες,σαν παρει την πρωαγωγη και γινει πρωθυπουργευων,δηλαδη διευθυντης στην εταιρεια, βρει καποιο τερτιπι νομικο και η ομας "σωθει ξανα" για να δωσει και τα ευχαριστηρια στην "Μαιρουλα" που χρονια τωρα του παραστεκεται στωικα.

    Οι ιδεες που σαν ταμπελες φωσφοριζουν πανω απο ομαδες και κομματα,δεν ειναι παρα μια προσωπικη θεαση. Ενα προσωπικο πρισμα.
    Ο ενας "βλεπει" "αυτο", ο αλλος "εκεινο".
    Κατα βαση,δεν υπαρχει τιποτα κοινο.
    Ολα ειναι δημιουργηματα των καιρων και των συμπτωσεων.

    Για μενα π.χ. η ιδεα της ΑΕΚ θα ζει,ακομα και χωρις την ΑΕΚ.
    Οπως ειναι "ζωντανος" καποιος που δεν ειναι αναμεσα μας.

    Αλλα ας μη το βαρυνουμε και ας το δουμε ξερα εταιρικα,οπως λεει ο bloger. Γιατι αυτο ειναι και το ζητουμενο. Τις ιδεες τις κουμανταρει κανεις οπως θελει,αφου ειναι εσωτερικα γεννηματα και βολευονται παντου.
    Τα νουμερα ομως και οι χρησεις, οι δυνατοτητες και οι λυσεις,δεν ειναι. Εχουν + και -. Εχουν ισολογισμους,απολογισμους κ.ο.κ.
    (Και μια ΟΥΕΦΑ που θυμηθηκε την συνετη χρηση και την υπευθυνη οικονομικη πολιτικη.)
    Εδω πρεπει να δρας πρακτικα και ρεαλιστικα.

    Και ρεαλιστικα, η ΑΕΚ,σαν εταιρια,δεν εχει καμια πιθανοτητα ανακαμψης,με αυτα τα βαρη.
    (λεγοντας "αυτα",μιλαμε για "ολα". Και οχι "τα διακανονισμενα 32" που ακουμε εδω και 7 χρονια.) Υπαρχουν και "αλλα". Και ειναι πολλα παναθεματα.
    Η λοιπον με καποιον τροπο τα "αλλα" θα παραγραφουν,θα διαγραφουν, η θα βρεθει καποιος τρελος η λαμογιο να τα πληρωσει.
    Δυο τινα.

    Το δευτερο αποκλειεται,δια ευνοητους λογους.
    Το πρωτο δεν αποκλειεται,παλι δια ευνοητους λογους.

    Αρα μαλλον καποιο αορατο ελληνικο χερι θα παρει γομολαστιχα. Σιγα τα ωα. Χρονια γινεται. Στην ΑΕΚ πανω,θα ξεπερασουν τους εαυτους τους και θα δοκιμασουν την εντιμοτητα τους; Σιγα.

    Αναμενομεν λοιπον. Την 7η Μαιου. Εαν εχομεν καποιο καλο αποτελεσμα. Εαν δηλαδη σηκωνει αυτοδυναμια δια της προσθεσης του ΝΔΠΑΣΟΚ των μπαλωματων.
    Αν γινει καμια στραβη και δουμε τιποτε κηδειες και μπλεξιματα κοινοβουλευτικα,πολλα μαντρια και εμπλοκη στα δημοκρατικα γραναζια,το αγιον πολιτευμα,δεν εχει προβλημα να βαλει και την "οπισθεν".

    Και: "σκασμος γιατι η χωρα διερχεται: μιαν κρισην...μιαν κρισην λεγω..."
    Αλλωστε η 21 Απριλη απο την 6η Μαιου απεχουν δυο βδομαδες.
    Τι ειναι δυο εβδομαδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε Χρηστο αλλη καψουρα δεν ειχε η εφορια πρωι πρωι μολις ανοιξει στις 7 του μηνα να τρεξει να τυπωσει την ενημερωτητα του ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΥ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ.

    Φανταζωμαι το διαλογο Εφορα-Υπουργειου:

    -Καλημερα απο την εφορια περνω, τον υπουργο θα ηθελα
    -Καλημερα ποιον υπουργο το πρωην η τον νυν?
    -Τον νυν δωστε μου το φρεσκο
    -Α ξερετε ο φρεσκος δεν εχει ερθει ακομη, τον εχουμε στο μουσκιο θα μας παρει καμμια εβδομαδα, μεχρι να δουμε ποιος θα ειναι, να ορκισθει να γινει παραλαβη-παραδοση κλπ
    -Μια εβδομαδα? Τι λετε τωρα? Εδω μας ηρθε και μας κατσικωθηκε παλι ΑΥΤΟ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ απο την ΑΕΚ και θελει λεει ρυθμιση..
    -Ποιος βλακας απο ολους? Ο ΑΥΤΟΠΟΤΙΖΩΜΕΝΟΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ η ο κοντοβλακης?
    -Οχι ο Γνησιος, αυτος που νομιζει οτι η εφορια ειναι το εξοχικο του και ερχεται με τις ωρες και καθεται. Μεγαλος μπελας αδελφακι μου, καθε μερα εδω καθε μερα την ιδια κασετα..
    -Ε τι να σου πω, πες του να περασει σε κανα μηνα παλι
    -Τι μηνα αυτος κατι μου λεει για Πλατινι.
    -Αααα μη με μπλεκεις και με Γαλλους. Μου φτανουν οι Γερμαναραδες που μας μετρανε και τη ζαχαρη στο καφε.
    Α τωρα που το λες κατσε να σου δωσω το κανονικο υπουργο.


    -YEAHH GOODMORGEN
    -Kαλημερα σας, μηπως μπορω να σας μιλησω για μια ρυθμιση? Εχω εδω ενα πελατη με εγγυηση τα λεφτα του Ψωμιαδη, δανειστη ενα αραβα φιλο του και εγγυησεις κατι τηλεοπτικα της nova για τη σαιζον 2055-2056.

    -Nien nien ντεν εχει μαρκο, πιο Ψωμιαντης το Μακης? Αμα παρεις εσυ απο Ψωμιαντης λεφτα, εγω σου χαρηζω ολο το χρεος και σου δινω και πολεμικες αποζημιωσεις.
    -Μα πρεπει να στειλω φακελλο στο Πλατινι
    -Τι να κανει Παλτινι φακελο ρε μπουμπουνα? Να πας να παιξεις με τον Κοντοε στο champions league? Ρε ποτε θα συνελθετε?

    ΑUFFIDEZEN..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αληθεια ειναι,οτι υπαρχει μια μετατοπηση του αξονα. Καλα τα ελεγαν οι επιστημονες.
    Απο αυτον Γερμανιας- Ιταλιας,παλια, (οχι και τοσο) μετατοπιστηκε σε Γερμανια-Γαλλια.
    Ελαφρως αριστεροτερα κατα 15 μοιρες.

    Μετα -λογικα- θα παει λιγο παραπερα. Γερμανια-Ισπανια ας πουμε. Και αργοτερα πιο περα. Γερμανια-νησια Φιτζι. Και παει λεγοντας.
    Λογικα, η σειρα μας θα ερθει μετα απο 1.000 περιπου χρονια. Υπολογειστε μοιρες ανα 50ετια.
    Σαν δεικτης ρολογιου.
    Η βαση ειναι η Γερμανια. Ξερουν απο αξονες.Τοσα εργοστασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή