Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α Ε Κ

             Υπάρχει άγχος. Αν θα μπούμε στα μπαράζ, αν θα είμαστε ομάδα με αρκετές απουσίες εκεί πάνω. Αν θα μας μεταφέρει η Ολυμπιακή για πίσω, κι αν θα βρεθούν οι πρόεδροι κι οι αντιπρόεδροι κοντά στην ομάδα. Τα λιγότερα είναι αυτά. Όταν ο καιρός αλλάζει κι από κοντομάνικο, βάζεις ξανά φόρμα. Εύκολος καιρός για ιώσεις και για γήπεδο για γουρούνια. Τρέχει κάτι ; Αυτό είναι το τερέν που πρέπει να αγωνιστείς. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ δεύτερης ταχύτητας. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
                Θέαμα απαράδεκτο για την ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνιου. Βέβαια υπήρχε λιμνοθάλασσα και σίγουρα λείπανε κάποιοι. Μα η ανάπτυξη είναι θέμα Μανωλά και η εκτέλεση θέμα Σιαλμά ή Λυμπερόπουλου;  Το κέντρο ήταν πλήρες και η άμυνα είχε μια χαρά τον Κοντοέ και τον άπίθανο Μπουγαϊδη. Τι έλειπε; Το κομποσχοίνι του Κωστένογλου ή αυτός πιστεύει σε μικρότερο άγιο σε σχέση με την Παναγία; Ήταν θέμα βροχής ή αγίων που χτυπιούνται μεταξύ τους; Πού να ξέρω κι εγώ για τα δαιμονικά, που φτιάξανε την σούπα του πρώτου μέρους; Το μόνο που καταλαβαίνω ήταν οτι το γήπεδο ήταν σαφές τοπίο για να αναδείξει τον πιο αρσενικό και την πιο τεχνική ομάδα. Τι είδα; Πρωταγωνιστή το γήπεδο που ακύρωσε τα πάντα. Εκτός από τον Κοντοέ. Όμως συναρπαστικά τα σκηνικά. Αυτά είναι τα παιχνίδια και τα γήπεδα, που βγάζουν τους αγωνιστές. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.
            Άντε να βαράμε τον Κωστένογλου, λοιπόν. Που δεν είναι σε κάτι ήρωας, βάσει σχεδιασμού επαναστατών. ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  Δεν αγρίεψε το βλέμμα τους, δεν έστρεψε το βόλι τους; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕ , όταν δεν ξέρεις το παρασκήνιο; ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ, ΕΛΛΗΝΑ.  ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ; ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΛΕΞΙΜΟ;  ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
              Κι  άρα λοιπόν το δεύτερο ημιχρόνιο, ήτσν σούπα με δικαιότατο αποτέλεσμα του Αναστσιάδη. Αλλά κάποιοι δεν τον θέλανε. Θα δούμε τι θα θελήσουνε και τι υπομονή, θα κάνουνε. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, 'Η ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
              Τι μας νοιάζει; Η Αεκ της πλάκας σήμερα. Έχασε το κέντρο την πορεία του, και λογικά κοπήκαμε  στη μέση. Γίνανε και οι ποδοσφαιριστές συνδικαλιστές. Αλήθεια; Όλα τα έκανε το σύστημα, ειδικάσ όταν ο Βαγγέλας θέλει να σε κάνει πουτάνα και να στο λέει, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει τις συμμαχίες του.  ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
              ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ; ΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΟΧΙ ΒΡΕ. Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ, η παναγιά είναι υπεύθηνη. Εγώ λοιπόν λέω , οτι ο Θεός είναι ο υπεύθυνος. ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ  ΑΕΚ , ήταν ευλογημένη κίνηση. Άρα; ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΔΕΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ ΛΟΓΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, μην μας τα πολυπροτίζετε. ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.. ΝΟΥΜΕΡΑ.

75 σχόλια:

  1. Δεν μπειράζ. Ο Ντέμης συνεχίζει τίς "επαφές". Αυτό ειναι πού μετράει και πού θα κυριαρχήσει το μεγκάλο βντομάντα (βοίτια μας).
    Συμφωνώ με την ανάλυση και ειδικά με το μέρος πού μιλά για σύγκρουση αγίων. Ο Αγγελος είναι πιο εκπαιδευμένος στην επίκληση τών θείων και υπ΄αυτή την έννοια το μάτς ητανε αβαβά.
    Διότι τι αντίσταση να φέρεις όταν ο αντίπαλος έχει παρατάξει κοτζάμ θεό απέναντι σου.
    Ο πάτερ είναι ακόμα μαθητευόμενος σ΄αυτά και ο Κύριος θεωρεί ότι ο Αναστασιάδης έχει προτεραιότητα στην εύνοια.
    Σωστό.
    Κι εγώ αν είμουν θεός έτσι θα σκεφτόμουν.
    Κι έτσι μετά απο ένα ακόμα "ατυχές" αποτέλεσμα θα επιστρατευτούν τα γνωστά σότα για να βγούν οι επόμενες μέρες.
    Γήπεδα θα κτιστούν, επαφές θα συνεχιστούν, φήμες για Αραβες υπερμεγιστάνες θα κυκλοφορήσουν.
    Ντέμη σώσε μας από τον εαυτό σου πού μάς στοιχειώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XAXAXAXAXAXAXA

    Mα καθε Κυριακη το ιδιο εργο με το 'προπονητη μας' ?
    Μα καθε κυριακη?

    Δεν κουραστηκαμε?

    Φυσικα και ΔΕΝ ξαναειδα το ματς, εχω πει οτι στο λεξικο στο λημα ΜΑΛΑΚΑΣ εχουν φωτογραφια του... προπονητη μας.

    σημερα διαβαζω εφταιγε το γηπεδο.
    τη περασμενη εβδομαδα εφταιγε το χορτο (οχι αυτο που καπνιζουν οσοι ειδαν αυτο το τυπο ως 'προπονητη' και τον προσελαβαν) το αλλο του γηπεδου
    τη προπερασμενη εφταιγε ο βαγγελας (παντα φταει ο βαγγελας-καθε εβδομαδα) και λιγο ο βεγκερ
    την προ-προπερασμενη εφταιγε ο μπελεκ, ο ριβαλντο ο παραπραστανιτης, ο βαλνερ ο γοντικας και ο γκαλης
    στις αρχες του χρονου εφταιγε το χαρατσι της ΔΕΗ

    και φυσικα θα συμφωνησω που συμφωνουμε σε αυτο που ειπα μετα απο (ω τι εκπληξης!!!) αλλη μια ηττα του προπονητη μας.
    ο πηχης δεν εχει κατεβει πλεον ειναι στο εδαφος και οπου ναναι θα ανοιξουμε και λαγουμι:

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

    Aκριβως αυτο. Χασαμε απο τα Γιαννενα και δεν εγινε τιποτα.. δεν μας κανει ΚΑΝ εντυπωση...

    Άντε να βαράμε τον Κωστένογλου, λοιπόν.

    Ε οχι και να βαραμε το....'προπονητη μας'..
    Το βαγγελα πρεπει να βαραμε, αυτος φταει. ειπαμε παντα αυτος φταιει.
    λες και ασχοληται ο βαγγελας με το Γιαννενα-ΑΕΚακι, γιατι sorry κιολας ΑΕΚακι εχουμε γινει οταν παμε και εμφανιζουμε στο παγκο αυτον για 'προπονητη μας'...

    Αιντε θα ερθει και ο Ντεμακος τωρα και θα σωθουμε. Υπομονη λιγο μονο. Και να τρεξετε να παρετε (παλι) διαρκειας, φανελες (μαλλον Ιμπαγασα), και φυσικα να στηριξετε στα play ωχ το προπονητη μας που θα βγαλει την ομαδα στο Γ γυρο (πιττα) του ch.l..

    Μολις βγει η αρμαδα του 'προπονητη μας' αυτος θα παρατησει τα παιχνιδια μιας και δεν ασχοληται με αστειοτητες στυλ ευρωπης ο πανμεγιστος, ενω ο αλλος θα κανει καμμια 15αρα μεταγραφες για το καλημερα να ζεσταθουν λιγο και οι χεστρες της λιμνης στο κεφαλαρι.


    Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑ

    ΥΓ Θα γραψω ενα σχολιο για τον 'προπονητη μας' και απλα θα το ανεβαζω καθε κυριακη μιας και αυτος ΑΜΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ κανα Χ θα ειναι εκπληξη!

    Ζητω ο 'προπονητης μας'!!!
    Ζητω ο σωτηρας μας
    Ζητω ο δικεφαλος!!!

    Ε ρε ΣΩΩΩΩΩΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω φτάσει στο σημείο να ΘΕΛΩ να γυρίσει ο ντεμάκος έτσι για να ξαναματαδώ το μεγαλείο τού "διαφορετικού" ΑΕΚτζή πού θα πανηγυρίζει και θα παίρνει διαρκείας για να δεί την νέα κολεξιόν παλτών 2013. Και ναί, την φήμη για Ιμπαγάσα την έχω ακούσει κι εγώ. Ισα με 25 φορτηγά φανέλλες πουλάμε για τον Ισπανό κι αυτές πού θα μείνουν τίς στοιβάζουμε μαζί με τίς άλλες τού Ριβάλντο.
      Κανονικά, αν επιστρέψει ο Ναπολέοντας πρέπει να ανοίξουμε κι ένα μουσείο απούλητης φανέλλας. Why not?
      Θα μού πείς γιατί ασχολείσαι με τον...Ναπολέοντα κι όχι με την σημερινή ήττα?
      Εχω ασχοληθεί με την σημερινή ήττα εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει έξτρα λόγος να ασχοληθώ ειδικά σήμερα.

      Διαγραφή
    2. Μα σε πειραξε η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ηττα? η προηγουμενη? η προποηγουμενη?
      η προπερασμενη?
      ξερεις απο ποτε εχει να σταυρωσει διπλο ο 'προπονητης μας'? ΔΥΟ (2) μηνες ακριβως!!!
      μιλαμε για τεραστιο κεφαλι, για μεγαλο μυαλο.
      απλα ειναι ατυχος γιατι η ατιμη η κονωνια μας εριξε στα ταρταρα και ειχαμε ελλειψεις.
      αλλιως αμα ειμαστε full roster κανουμε κατι γατακια τυπου μπαγερν και μπαρτσα να κρυβωνται.
      μη μασας ερχονται τα play ωχ ομως.

      Η ΠΑΡΩΔΙΑ των στημενων, οπου θα παιξουν 2 ομαδες που μεχρι στιγμης δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης στην ευρωπη, με αλλες δυο που εχουν..

      μιλαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ και φυσικα παλι ο βαγγελας θα φταει...ποτε εμεις!!

      ΥΓ Ο Κανιο κανει εξετασεις αυτη την εβδομαδα για να δουν τη πραγματικη ζημια.
      αν βγει αυτο που φοβουνται (ειναι υποτροπος δις) να τον χαιρωμαστε, μολις τον αποκτησαμε.. ετσι κ αλλιως σε εμας θα παιζει οπως ολες οι μεταγραφαρες τυπου σμαρι\δελλα\λυμπε\φραπε- δηλαδη 1 παιζω τρεις καθωμαι.

      Διαγραφή
    3. Σοβαρά μιλώντας, έχει να με πειράξει ήττα εδώ και κάτι χρόνια. Μην σού πώ απ΄τον καιρό τού Sportnet. Οχι με την έννοια ότι τίς έχω συνηθίσει απλώς αυτή η ΑΕΚ τών "σωτήρων" με αφήνει απαθή ως πρός το αγωνιστικό κομμάτι. Ελεγα ότι αν γίνει κάτι και ξεφορτωθούμε τούς σωτήρες θα ξαναβρώ το ενδιαφέρον μου αλλά αφού βλέπω ότι το ντεμοτεχνείο έρχεται για δεύτερο γύρο σότου μάλλον θα αργήσουν κι άλλο να με απασχολήσουν οι αγωνιστικές ήττες.

      Διαγραφή
  3. BΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ! ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ...!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΑΠΕΔΑΤΟΙ, ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΜΟΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά πήγαινε και πέστα στο σοτο365, καραγκιοζάκο. Το τέλμα πού λές ο ντεμάκος σου το δημιούργησε.
      Το μπούλο λοιπόν κι αντε βρές τα άλλα ντεμόπληκτα να αυτοπαραμυθιαστείτε.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΔΕ ΠΕΦΤΩ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΚΙΖΕΙΣ...!ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ!

      Διαγραφή
  4. Μια χαρα βοηθήσαμε το λαμογιο με διαρκείας του χιλιαρικου ( προσωπικά) μέχρι και το 2008, ψώνια στη μπουτίκ και κανα 20 αρικο άμα ματς σε καντίνες τόσα χρονια.
    Για να χτίζει σπίτια με 8 χεστρες και λίμνες στο κεφαλαρι. Γιατι το έχτισε όχι όσο ήταν παίκτης αλλα όταν ήρθε να μας σώσει... Με τα λεφτα μας δηλαδή,
    Όπως πήρε και τα Ferrari και τα ferreti και έκανε και τα μπαρ με το κουμπάρο του και τις eleven
    Τώρα άμα θέλει να σώσει το μαγαζι που ο ίδιος βούλιαξε ας παει να γαμηθει μόνος του. Όταν και άμα το φτάσει ίσα βάρκα τότε τα ξαναλέμε.

    Αιντε με το μαλακα που ήρθε σαν το μπενιζελο να μας σώσει και να αρχίσει και αυτός.

    Στα αρχιδια μας και αν δε σωθεί ΟΥΤΕ μέτοχος είμαι ΟΥΤΕ περιμένω να βγάλω κάτι ΟΥΤΕ φυσικα θα ξανά δώσω ευρω στα λαμόγια που μας ξεφτυλισαν.

    Λες και έχει καμμια διάφορα ο Μάκης που μας έβαλε μέσα 80 απο τα δικα τους 80 .

    Ίδιοι ακριβώς είναι

    Οποίος ψάχνει σωτήρα είναι άξιος της τύχης του

    Σωτήρας με τις τσέπες των άλλων και τα μελλοντικα εσοδα τησ ομαδασ ειμαι ναι κ εγω αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, απαντάς τώρα στο ντεμόπληκτο λές και θ΄αλλάξει μυαλά? Σότο θέλει, πρότυπα Αρσεναλ, ΟΔΔΥ και λίμνες. Ασ΄το στην κοσμάρα του.

      Διαγραφή
  5. Ποιό επίπεδο εννοείς ρε μαλάκα? Το "..αλλιώς μόκο"? Το επίπεδο πού εισπράτεις είναι αυτό πού εισάγεις. Αντε και γαμήσου και πήγαινε να προσκυνήσεις τήν ντεμο-εικόνίτσα σου πού θα μάς πείς και για "επιχειρήματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ TOOLAEK: ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ. ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ. ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΙ Ο ΔΑΝΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΕΘΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιο δικιο μου εχασα???δε ψαχνω να βρω κανενα δικιο αδερφε και κυριως δε ψαχνω να το βρω εδωμεσα...!εχεις μαζεψει πολυ χαμηλο επιπεδο φιλε μου! ενω αυτα που λες δεν ειναι στο συνολο τους απορριπτεα, καθε αλλο, δυστυχως το επιπεδο ειναι χαμηλο! φιλικα! με το αλλο το ορκ(αντε μπας και χασω κι αλλο δικιο...)δεν ασχολουμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aφού "δεν ψάχνεις να βρείς κάνα δίκιο...κι ειδικά όχι εδώ μέσα" πρός τί το μπάσιμο ζητώντας "προτάσεις" και απαιτώντας και "μόκο" στο αρχικό σου πόστ?
      Κι απο ποιούς τίς ζητάς τίς "προτάσεις"? Απ΄το "χαμηλό επίπεδο"? Επικοινωνείς?
      Γι΄αυτό σού λέω: αντε και γαμήσου.

      Διαγραφή
  8. @toolaek

    εχεις μπερδευτει ντεμοκαραγκιοζη

    μοκο εντολες και υφακια στα site που τρωτε ομαδικα κουτοχορτο

    μοκο εκανε η κοπριτζιναλ για τον ανθρωπο της που εγινε χαφιες και μετα σωτηρας.

    εχει live και 365 να πας να βοσκησεις ντεμο-πρασιναδα, κορπιτζιναλ και αεκομετρα

    αιντε τσομπανακο- χθεσινε (και ουτε καν) που μπηκες να μας τη πεις κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχα!!!!!!!θεοι θεοι! ευγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι ενώ σπάμε πλακίτσα με το ντεμόπληκτο, δεύτερο δοκάρι η Βαλένθια στο Μπερναμπέου. Μα να μη κάτσει σήμερα το διπλό για να΄χουμε δράματα στο ελ κλάσικο σε κάνα δυό βδομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 17 βαθμους σε 13 ματς εχει ο 'προπνητης μας' στο δευτερο γυρο!!

    μιλαμε για 'προπονητη' οχι αστεια.

    που πλησιαζει σε επιδοσεις τον special σε αναμετρησεις με τη μπαρτσα..

    τωρα θα μου πεις σε 13 ματς (39 ποντους δηλαδη) να παρεις 17 θες 'προπονητη'?

    αμα βαλεις ενα φουσκωτο μπομπ σφουγγαρακη, μια φωτογραφια στη καρεκλα του Ραβουση!!! η εστω ενα σκιαχτρο απο κανα χωραφι των σπατων δεν θα τους μαζεψεις?

    μπορει ναι μπορει και οχι.

    αλλα μαλλον για να το σιγουρεψουμε, βαλαμε τον 'προπονητη μας'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι η ώρα για μιά νέα εποχή. Μιάς και θα επανέλθει το γκοντό μπορεί πλέον να μην έχει απλώς τη θέση τού πρέζιντεντ αλλά και αυτή τού κόουτς.
      Ωστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τούς νέους Μάλμπασα, Βιελίνσκι και Παουτάσο όπως μόνο το γκοντό ξέρει.

      Διαγραφή
    2. Μπα δε το βλεπω, οικονομικα δε συμφερει

      στη θεση αυτη αλλωστε εχει και τα 'καλα' κλειστα συμβολαια των εκκατομυριων.
      εκει δε καναμε συμβολαιο στο φερερ με 1,8 εκκ κλειστο τριετες αποζημιωση (χωρια τι ειχε παρει ΗΔΗ) και μετα απο ενα μηνα το διωξαμε?

      και καπακι σκασαμε 500 μπροστα και αλλα 700 αποζημιωση στο george donis??

      πανω απο 3 μυρια σε λιγοτερο απο χρονο 'εδωσε' ο εθνοσωτηρας για προπονητες..

      τωρα ποσα πηρανε οι ιδιοι ειναι αλλη κουβεντα.
      μαλλον οσα πηρε και ο ραμος που μεσα σε ενα βραδυ πουληθηκε 2 φορες τετραπλασιαζωντας την αξια του...

      γκοντο ελα να μας σωσεις σε παρακαλω

      αιντε γιατι η τραγουδιαρα παει απατη και η κοκα ακριβυνε..

      ΡΕ ΟΥΣΤ ΓΙΔΙΑ

      Διαγραφή
  12. To πήρε το Χ η Βαλένθια πού όμως μειώνει την διαφορά Ρεάλ-Μπάρτσα στούς 4 βαθμούς.
    Την Τετάρτη υπάρχει το Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ και υπάρχει η πιθανότητα νέας απώλειας βαθμών.
    Αν το χάσει αυτό το πρωτάθλημα ο Ζοζέ θα έχει πολύ γέλιο.
    Ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κονταροχτυπηθηκαν σημερα οι αντιπροσωποι του Θεου.
    Και νικησε ο παλιοτερος.
    Και αν εισαι και παπας,με την αραδας σου θα πας,Νικολα.
    Προηγουνται τα Χερουβιμ του Αγγελου.

    Αντε να τελειωνει αυτο το μαρτυριο και να ξεκινησειι το νεο.
    Ανυπομονει ο νικολαιδης να μας βγαλει απο το αδιεξοδο.
    Παρολο που μεχρι και πριν 1 μηνα, αρνηθηκε τρις, σαν τον Πετρο,στην ερωτηση "αληθως,συ θα αναλαβεις θεσμικο ρολο ξανα στην ΑΕΚ στην καρεκλα της";
    "ΟΧΙ". "ΟΧΙ". "ΟΧΙ" απαντησε σε ολες τις ερωτησεις, ο κοντος.

    Και παρακαλουμε τον toolAEK να μας πει αν ξερει-ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ;Αφου ενω γινοταν ολος αυτος ο προσφατος ο ντορος και ηταν-και ειναι- σε εξελιξη η εμπλοκη του ονοματος του, εκεινος ελεγε ορθα κοφτα "ΠΟΤΕ δεν προκειται να αναλαβω καποιο ποστο. Απλα βοηθαω να βρεθει καποια λυση"

    Τωρα,τι ονειρο ειδε; Μαλλον μετρησε τους "tool AEKτζιδες" και ειδε οτι στην μικρη αυτη "δημοσκοπηση" που εκανε (περιφεροντας την "φησμη" δηλαδη οτι "ισως γυρισει") ειδε οτι υπαρχει ακομα λιγη απο την λιμνουλα που αφησε.
    Φυσικα τα 25 διαρκειας και οι 40.000 με Καλιθεες,ειναι παρελθον.
    Θα αναλαβει ακομα λιγοτερο κομματι πιττας απο εκεινο που αφησε.
    Δεν πειραζει. Και ο Βενιζελος με ΠΑΣΟΚ του 35% ξεκινησε αλλα με 10% το αναλαμβανει πλεον και αυτος. Ακομα και αυτο το μικρο σχετικα ποσοστο,ειναι αρκετο για να δωσει απο ενα διαδιμα στο κεφαλι,μια περικεφαλεα "αρχιστρατηγου",πεντε γαλονια, μερικα παρασημα αγορασμενα απο το "μοναστηρακι" και στους δυο και να παριστανουν στους "κυκλους" τους και στους γνωστους τους το ποσο σημαντικοι και απραιτητοι ειναι για την διαιωνηση της ομαδας-χωρας

    "δεν ασχολουμε πλεον αλλο διοικητικα με την ΑΕΚ" ελεγε ο ενας. "Καταστρεφω την πολιτικη μου καριερα με την αναληψη του υπουργειου Οικονομιας" ελεγε ο αλλος.

    Και "καταστραφηκαν" και οι δυο. Θελουν να γινουν αρχηγοι σε μπουρδελα.

    "Αρχιζουμε".

    Τι "αρχιζουν" και οι δυο; Τι να αρχιζουν. Την πλακα τους κανουν,το κεφι τους, την κονομα τους,το ονομα τους,τα πρωτοσελιδα τους, τις "εφημερες χαρες" τους, το "ξεπλυμα της φημης δια μεσω της αγνωμης μαζας με μνημη ιπποκαμπου.
    Ξερουν οτι εχουν να κανουν με μαλακες.

    Αν αυτοι που "βοηθησαν" τα μαλα για να φτασεις ως εδω,τους βλεπεις ως πιθανο ΕΚΑΒ,για να ξεφυγεις απ'τον κινδυνο,τοτε σου αξιζει να πεθανεις στο "οδοστρωμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μ. Δευτερα αυριο. Ξεκινα η βδομαδα των παθων μας.
    Θα μας βομβαρδισουν τα πουστοκαναλα και φετος με σανδαλια,χιτωνες, πανερια,σταμνες,μαγκουρες,στεματα,βουρδουλες,Φαραω, Μωησηδες, Ιπποδρομους,Μπενχουριδες,πλακες,γραφες,αστραπες,βροντες,θαλασσες Κιβωτους,προβατα,κατσικια,ζεβρες,λιονταρια,αρενες,δυχτια,μονομαχους,συγκλητικους,στιλετα,τριαινες,φαρμακερα φιδια,δηλητηρια και παει λεγοντας.

    Δεν μπορουμε αλλο ρε. Μας λιωσατε. Μας λιανισατε.
    Το ομολογουμε: ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
    Μη "βαρατε" αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον Ντέμη ντροπή σε όσους τον κάνανε θεό και σωτήρα που έρχεται να μας σώσει από την δ' και καλά για 2η φορά. Με τα λεφτά απο τις 100.000 διαρκείας που πουλήθηκαν επί 5ετίας του έχτισε βίλες και λοιπα. Αμέτρητα εγκλήματα. 5ετές στον Φερρέρ που τον ήθελε και για 20 χρόνια, μας φόρτωσε 70 παλτά που ελάχιστα έπιασαν, ήθελε γήπεδο 50.000 μέσα στα σκουπίδια, έστησε το πρώταθλημα του 2005 με τον ιωνικό που βέβαια ποτέ δεν θα αποδειχθεί και ορισμένοι που τρώνε ό,τι διαβάζουν σε κιτρινομαυρες ώρες κλπ, ξεχνανε όλα τα παραπάνω. Άντε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω ότι με τις αλλαγές καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ωστόσο δεχτήκαμε ένα απίστευτο γκολ.

    Nαι!!! αυτο ειπε ο 'προπονητης μας'
    Οι αλλαγες !!!!, αποτελεσμα ατελειωτης δουλειας στη προπονηση, καταφεραν να ισοφαρισουν με αυτογκολ του Τιαγκο Σιλβα (sorry του ΣΚΑΡΝΤΟΒΕΛΙ ) την ιστορικη αμυνα της Μιλαν-ΠΑΣ χτες.

    Οι οποιες αλλαγες ειναι μεν καλες οσο ισοφαρισαν αλλα ξεχασε να μας πει ο 'προπονητης μας' τι εγινε και φαγαμε και δευτερο και (ω τι εκπληξης!!!) ΞΑΝΑ-χασαμε..

    Ολη την εβδομαδα, με ενα ευαγγελιο στο χερι, ο 'προπονητης μας' δουλευε την ομαδα, ετοιμαζε τις αλλαγες με ενα και μονο σκοπο: να βαλει ο αντιπαλος αυτογκολ.

    -Θα κατεβασω ενα 4-3-3 που θα γυρναει σε 4-4-2 με ρομβο και τρια τριγωνα (πανοραματος) για να τους μπερδεψω
    -Θα ριξω αυτο το ατι το λαγο μεσα και με τη καθετη πασα του φραπε θα τους αφησω ΟΛΟΥΣ αφωνους (μεχρι και τους δικους μας)
    -Μολις απαντες εχουν μπερδευτει και εξαντλησει ολο το λεξιλογια στα μπινελικια, θα διαβασω το κατα Ματθαιον 2:3 και θα ριξω τις αλλαγες. Ταξιαρχης φουντας αντι για Μπαναωτη Λαγοοοοο και παμε για την αντεπιθεση
    -Εκει ο απιστος ΣΚΑΡΝΤΟΒΕΛΙ θα τυφλωθει απο το Ταξιαρχη πανω στο ασπρο αλογο που ως νεος Αγ Γεωργιος θα τρυπησει τον ΟΦΗ (οχι το κανονικο-απο αυτον μαζεψα ΤΡΙΜΠΑΛΛΟ) και θα βαλει αυτογκολ.
    -Μετα θα ταμπουρωθουμε στη πολη ως το τελευταιο ζωντανο.

    -Εγω, ως νεος Κωσταντινος Παλαιολογος- θα πεσω ηρωικα στην υπερασπιση της προνομιουχου θεσης του Champions League.

    Και εκει θα παμε με το αλλο τρομερο συστημα που μας εχει αποφερει 17 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ βαθμους σε 13 αγωνιστικες:

    Βολε απο το τερμα και κατσικοπηδηματα οπου σκασει η μπαλλα ΜΠΑΣ και γινει κανα τσαφ.

    Ο DIMI και ο Αραμπατζης εχουν κανει γραμμωση αρσιβαριστα απο τα βολε σε καθε ματς το ενα ποδι μονο και ψιλογερνουν απο τη μια παντα.

    Φημες οτι οι μπροστινοι εχουν ψηλωσει 3-5 ποντους απο το πηδα-πηδα 6 μηνες τωρα εξεταζωνται.



    Επιτηδες δε συμμετεχω σε κουβεντες επιστροφης του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ που εχει περασει ποτε απο την ΑΕΚ.
    Γιατι sorry κιολας λεμε για το Μακη, αλλα ο Ντεμακος και το παρεακι ΕΦΑΓΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ (καμμια 80αρα γραφει το κοντερ) και με ειχαν και εβλεπα μαλμπασες-κρασσαδες με ρωσικα μιγκ και ντελιμπασιτς με καπετανους και λυμπεροπουλους.
    Απο ενα κυπελλακι πηρανε και οι δυο επισης.

    Sorry λοιπον αλλα με το Μακη τουλαχιστον δε μου εκανε πλακα ο ...Κομποτης για δωσεις super market, δε με δουλευανε στη Λιγδα με συμμετοχες αγαμιδη, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, και εβλεπα και 3-3 με Ρεαλ στο ch.l, οχι τον 'προπονητη μας' να μας δουλευει με 17 βαθμους σε 13 ματς.

    Ο Μακης ΟΥΔΕΠΟΤΕ με προετρεψε να βγαλω το κασκολ, ουτε μου ειπε να γινω Ολυμπιακος.

    Ο Μακης μου εφερνε αριστερο μπακ το Γεωργατο (εστω και αν δεν μας αρεσε..) οχι τον Αργυριου.

    Ο Μακης πεταξε εξω την ΚΟΠΡΙΤΖΙΝΑΛ που ηθελε να κανει κουμαντο στο μαγαζι.

    Ο Μακης ΕΚΛΕΨΕ πολλα λεφτα (80 λενε-δεν γνωριζω) αλλα ουτε βιβλια εξαφανισε, ουτε χαρισε πρωταθληματα, ουτε εστηνε ματς με Ιωνικους για να κονομαει απο το στοιχημα.

    Ο Μακης τελος δε μου το επαιξε σωτηρας της ΑΕΚ που γυρισε να τη σωσει απο τον ευατο του.

    Για μενα ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ και χειροτερα ειναι ο κοντοπουτανος.
    Οπως το ιδιο αξιοι της μοιρας τους ειναι οσοι δωσουν εστω και ενα σεντ σε αυτο το θρασυδειλο ανθρωπαριο που ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ μια ως παικτης και μια ως προεδρος τη κοπανησε ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ μολις μυριστηκε μπαρουτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ.....
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενώ το να "σε" διοικεί το γκοντό δεν είναι τής πλάκας, καραούλι?
    Μέχρι εκεί είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατσε γιατι μπεδρευτηκα..

    Ποιος δοιηκουσε απο το 2004 μεχρι και το 2008?
    Ποιος εχει ακομη το 5%?
    Ποιος εφερε το Παπα το Νοτια το Κιντη και τον Κουλη με τον ..Αθηνη?
    Ποιος πηρε διακανονισμενα χρεη 17εκκ και τα πηγε 55??(συμφωνα με το περιφημο ελεγχο που ΟΥΔΕΠΟΤΕ αμφισβητησε??) Α ναι δεν ειναι κλεψια ειναι κακοδιαχειρηση... sorry μπερδευτηκαμε..
    Ποιος εκανε ΚΛΕΙΣΤΑ συμβολαια ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ μονο και μονο για να τα σπασει σε 1-2 μηνες?
    Ποιος εκανε 80 μεταγραφες???
    Ποιος ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΕ γνωριζωντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα οικονομικα και μας κληρονομησε τους δικηγορους???


    Τελος για να μη μπερδευεσαι:

    ΦΡΑΓΚΟ δε βαζει ο σωτηρας. Με τα λεφτα της ΑΕΚ μας σωνει (δεσμευωντας τα μελλοντικα εσοδα) και βγαζει και 5,9% τοκο.

    Σιγα το μαλακα που θα το περιμενουμε και με ανοιχτες αγκαλες..να σωσει μια εταιρεια που Ο ΙΔΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ με τα λεφτα της..

    ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ειμαστε ολοι ΚΟΠΡΙΤΖΙΝΑΛ να κανουμε τον ανθρωπο μας πρωτα λιμνη μετα χαφιε και μετα σωτηρα..

    Θα μας σωσει αυτος που ο ΙΔΙΟΣ ομολογησε οτι απετυχε, οτι κακοδιαχειρηστηκε (τι σικ τροπος να λες οτι εκλεψες)...

    Συγκινηθηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. DIMI
    το μπλέξιμο είναι στο κεφάλι σου ή απλά το κάνεις επίτηδες?
    δέκα προτάσεις,έντεκα ανακρίβειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυκλοφορουν 2 special video απο χθες το βραδυ.

    Το ενα ειναι ο special ΚΕΦΤΕΣ ο γνωστος και ως σαμπουαν να κανει μια αεροπλανικη τουμπα-βουτια και μετα να χτυπιεται που δεν ειναι πεναλτυ... Φυσικα ο αλλος special ο κανονικος καραγκιοζης ΑΥΤΑ ΔΕΝ τα βλεπει και δεν εχει αποψη..

    Το δευτερο και πιο απολαυστικο ειναι με ενα φαουλ σε αυτο το αρχι-γιδι το ΠΕΠΕ. Οντως τρωει μια ψιλη και πεφτει.

    Ξεκιναει το ΓΝΩΣΤΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ που διδασκει ο special στις προπονησεις, χτυπιεται σα χταποδι σε ξερα με 10 μποφορ, κανει λες και του εκοψαν το ποδι και του εβαλαν και αλατι στη πληγη.

    Η πλακα ειναι ομως οταν πηγαινει ο arbeloa ως ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ του να δει τι γινεται.

    Ειναι ΤΟΣΟ ΓΙΔΙ ΟΡΘΙΟ ο ΠΕΠΕ λοιπον που κλωτσαει με σκαρια στο καλαμι!!! τον συμπαικτη του μιας και το παλικαρι νομιζει οτι ειναι αντιπαλος διπλα του..

    Μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ετσι? Και ομως αυτος ο τυπος, που μεχρι και οι δικοι του, του εχουν βαλει τρελλο παγο, θα βγει λεει πρωταθλητης Ισπανιας...αν περασει την Αθλετικο (που λογικα θα τη περασει)

    Γιατι στο Καμπ βλεπω κατηφορα παλι με κλιση 4% minimum..

    Αντε για να γελαμε λιγο:

    http://www.youtube.com/watch?v=FiuyuWECvxk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα περάσει η Ρεάλ απ΄την Ατλέτικο. Αλλωστε το ίδιο λεγόταν και για το μάτς με τη Βαλένθια (πού ηταν κι εντός έδρας κιόλας) κι είδες τι έγινε. Συν τοίς άλλοις, η Ατλέτικο έχει μύριους λόγους να κόψει πρωτάθλημα απ΄την Ρεάλ σαν συμπολίτισσα πού ειναι.

      Διαγραφή
    2. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Απριλίου, 2012 16:10

      Ρε λες να καταφέρει ο special one να το χάσει και αυτό? Με 10 βαθμούς καβάτζα και μιά μπαρτσελώνα ξεζουμισμένη? Μακάρι...

      Διαγραφή
    3. Επειδή είδα το μάτς με την Βαλένθια (αλλά και τα 3-4 τελευταία μάτς τής Ρεάλ) διαπίστωσα, ξανά, το εξής:
      -πίσω το ομάντα μπάζει. Μπάζει χοντρά κιόλας.
      Κι αυτό είναι ως φαινόμενο για ομάντα τού Σπέσιαλ Ουάν.

      Με την Βαλένθια σαφώς κι είχε αρκετές ευκαιρίες η Ρεάλ και σαφώς δεν δικαιούτο να μείνει στο μηδέν.
      Ειχε όμως κι η Βαλένθια αρκετές συν δύο δοκάρια.
      Και το κλού θα ήταν να έβαζε πρώτη γκόλ η Βαλένθια ώστε να είχαμε τρελλά δράματα μετά.

      Η δε Ατλέτικο μοιάζει πολύ με την Βαλένθια με την έννοια ότι η δύναμη της ειναι τα χαφ και η επίθεση. Πού σημαίνει ότι δεν θα κλειστεί ελπίζοντας στο θαύμα αλλά θα βγεί μπροστά να το (η να "τα") βάλει κι ότι βγεί.
      Το μάτς αυτό δεν το βλέπω καθόλου σιγουράκι για την Ρεάλ.

      Διαγραφή
    4. Γιώργης ο γαρατζέος09 Απριλίου, 2012 17:04

      3 (τρία) μπενάλτι ζήτησε το σπέσιαλ οουάν...ΤΡΙΑ. Είδα τις φάσεις και απορώ τι πίνει και δε μας δίνει...και ναι, η άμυνα μπάζει τρελά...

      Διαγραφή
  22. Ανωνυμε απεκτησε πρωτα ονομα και υποσταση και μετα μιλα
    Οταν το κανεις πες μας ΜΙΑ ανακριβεια..
    Και μη διαβαζεις μονο ντεμοτεχνειο γιατι σε χαλαει.
    Γραφω τα απλα.
    Μην αρχισω τα περιεργα γιατι θα γελασουν ολοι της γης οι πικραμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρήστος(δεν το κατέχω πως γράφεις με όνομα,συγνώμη)
    ο ίδιος λες πως διοικούσε από το 2004εως το 2008
    και τον κατηγορείς και για μετά το 2008,τα χρεη μετά το 44 ήταν 27εκ,το δάνειο είναι άτοκο...(δεν γνωρίζω ούτε απλά ούτε περίεργα)
    αλλά η ισωπέδωση νομίζω πως είναι το ίδιο με τη λατρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε.............. Δημητρελο που εγινες και εσυ προεδρος!!
    Που και εσυ εισαι παραιτημενος αλλα τη καρεκλα δεν την αφηνεις ουτε για πλακα..

    Δε σου εχουνε πει μη τα σκαληζεις γιατι βρωμανε?

    Τι πας και τρεχεις στις εφοριες και τα ψαχνεις?

    Στην Ενωση εχει επιβληθεί πρόστιμο για Πράξη Προσδιορισμού ΦΠΑ ύψους 260.000 ευρώ, ενώ της επιδόθηκαν και φύλλα ελέγχου 333.840 ευρώ (αφορά σε πριμ παικτών), 2.135.863 (για μη καταβολή φόρου μετεγγραφών), 6.061 ευρώ (φόρο αμοιβών τρίτων), 41.800 ευρώ (φόρος ελευθέρων επαγγελμάτων) 25,64 ευρώ (φόρος εισοδημάτων εργοληπτών)!

    Κοντα 2,7-2,8 μυρρια δηλαδη. Και ολα αυτα μονο για το 2011 που το αφεντικο σου εβγαζε ενημερωτητα οποτε ηθελε. Απλα δεν ηθελε.

    Οποτε βαλε και αυτα πανω στα κοντα 6 που θες ακομη.
    Βαλε και τη δοση του 44 που χρωστας.

    Και εγω σου λεω οτι βρισκεται ενας τρελλος η λαμογιο (ΣΟΦΟΤΑΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΤΕ) και δινει τα 10 minimum που ειναι το μασουρι.

    Παρενθεση: Ο σωτηρας ειναι τρελλος? Αν οχι τι ειναι??

    Αντε και βγαινουμε και πρωτοι στα play ωχ με το 'προπονητη μας'.

    Παικτες θα παρουμε για να παμε να παιξουμε στας Ευρωπας? Η μαλλον για να παιξουμε γενικως μιας και τα ΚΑΠΗ αποσυρωνται(4), οι μισοι ειναι δανεικοι και οι αλλοι μισοι με ληγμενα συμβολαια..

    Αιντε ρε ΓΛΑΣΤΡΟ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ να ρωτησεις το αφεντικο σου τον αγαμιδι τι ειναι παλι αυτο που σε βρηκε..

    Αιντε ρε ΤΕΝΕΚΕ που μου εψαχνες και 200 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ απο εκει που πηρες τηλεφωνο (ξερεις εσυ..).

    Τι 200 ρε ΤΕΝΕΚΕ? Οπως το πατε εσεις ουτε 200εκκ δε θα σας φτανουν σε κανα χρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο κοντός καταστροφέας και το παρεάκι του φάγανε όσα και ο Μάκαρος, αλλά φυσικά ο Big Mac τρώει περισσότερο βρίσιμο απότι ο κοντοχαφιές γιατί ο κοντοχαφίες έχει χιλιάδες ηλίθιους υποστηρικτές που ό,τι μαλακία και να έκανε στην προεδρική του θητεία εξακολουθούν να τον προσκυνάνε.
    Ορισμένοι από πάνω αποφεύγετε να σχολιάσετε τα τραγικά λάθη του κοντού που μας έφεραν σε αυτό το σημείο οικονομικά και αγωνιστικά. Γιατί δεν μπορεί το 2 του ιωνικού να ήτανε τυχαίο η απόδοση απτην μια μέρα στην άλλη πέφτει απο 10,00 σε 6,50 και να κάνει τη γκέλα στο γκολ ο ίδιος παίκτης που έβαλε το αυτογκόλ στο Καραισκάκη για το κύπελλο μια βδομάδα πριν(μόρας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο γαρατζέος09 Απριλίου, 2012 16:13

    Εν τω μεταξύ, καταφτάνει νέο μπουγιουρντί από τον έφορα. 3 μύρια ΜΟΝΟ. Καλά που οι αμέτοχοι και οι δοτοί τους συνέχισαν επάξια το έργο της χρηστής διοίκησης γκοντό. Φυσικά, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει ο γκοντό με τα τεκταινόμενα αυτά. Οι μετοχές παρκαρίστηκαν μαζί με τα βιβλία στην υπόγα του aek-shop, ώστε να μπορούν απερίσπαστα να συνεχίσουν τη διοίκηση του το θανοπουλάκι και το αγαμίδι, σε πείσμα του αχάριστου πόπολο της ΑΕΚ....είπαμε, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το γκοντό με τα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειναι φανερό ότι γίνεται reload τής παρωδίας με όλα τα παρελκόμενα.
    Με την νέα προσπάθεια τού Ναπολεοκοντού να "σώσει" ξανά την ΑΕΚ (μιά "σωτηρία" προφανώς δεν έφτανε, θέλει κι άλλη επέμβαση η ασθενής) έχουν βγεί κι όλα τα ντεμόπληκτα απ΄τίς τρύπες τους για να ενισχύσουν το νέο ντεμοτεχνείο.

    Αν μη τι άλλο το γέλιο προβλέπεται άφθονο.
    Και τα "επιχειρήματα" τους είναι πολλά, το εξής ένα:
    -έχετε κάναν άλλο?
    Δηλαδή κανένα επιχείρημα.
    Ερωτήσεις πού απευθύνονται σε ντεμόπληκτα όπως "μα καλά, ο ναπολεοκοντός δεν μπήκε το 2004 για να σώσει και να εξυγιάνει? Πώς γίνεται 8 χρόνια μετά να είμαστε ακόμα άσωστοι και ανεξυγίαντοι?" τα ντεμόπληκτα απαντούν ξανά:
    -έχετε κανέναν άλλο?

    Η γλώσσα βέβαια, και το πώς ακριβώς διατυπώνεις κάτι είναι σχεδόν πάντα ενδεικτική.
    Δεν λένε π.χ "έχουμε κανέναν άλλο?". Οχι. Λένε "έχετε κανέναν άλλο"?
    Διότι βλέπουν το κοπάδι στο οποίο ανήκουν ως ξεκομμένο (φυσικά) απ΄τούς υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες.
    Βλέπουν μιά κατάσταση σαν "αυτοί (δηλ. οι υπόλοιποι ΑΕΚτζήδες) και εμείς (δηλ. τα ντεμόπληκτα)".
    Κατά τα άλλα το γκοντό "ενώνει".

    Και ότι τελικά κι αν τα ρωτήσεις πού να έχει σχέση με την (μη) σωτήρια προεδρία τού γκοντό η απάντηση είναι σαν ψαλμωδία.
    "Εχετε κανέναν άλλο".
    Πού και να υπήρχε ο άλλος (και πώς να υπάρχει έτσι όπως τα έκανε το παρεάκι στην 8ετία του) στην ουσία τα ντεμόπληκτα επιθυμούν "γκοντό".
    Ειδάλλως, δεν θα ήταν ντεμόπληκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρηστο επιλεγεις προφιλ> Ονομα/διευθυνση και γραφεις το ονομα σου.

    Τον κατηγορω για μετα το 2008 γιατι

    πρωτον στους ισολογισμους ΕΓΡΑΦΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ξεκινωντας με 21εκκ για τα λεφτα του Μακη ως εσοδα, ενα κολπακι που συνεχιστηκε μεχρι και φετος.

    Δευτερον ΑΥΤΟΣ μας κουβαλησε τους μετοχαρες αλλα μετα 'ξεχασε' φευγωντας τη τρυπα που εφτιαξε να τη παει εκει που την παρελαβε

    τριτον ολες τις πληρωμες τις μετεθετε εξυπνα στις επομενες χρησεις (π.χ φερερ-δωνης-ριμπο) και ολες τις υποχρεωσεις ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στη χρηση που εκανε αυτος. Δηλαδη τα εσοδα τα εμφανιζε ενω τα εξοδα ηταν καπου στο μελλον..

    Τεταρτον το δανειο ειναι ΕΝΤΟΚΟ ΜΕ 5,9%.
    Ατοκα δεν δινει κανενας λεφτα..Μιλαμε για τον ανθρωπο που απειλουσε με προσφυγη την ΑΕΚ επι Μακη και ελαβε εκκ ευρω για ενα χρονο συμβολαιου ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝ και τη κοπανησε (τι συμπτωση!!)

    Τα χρεη εγραφαν 27 γιατι παρουσιαζε εσοδα 21 απο το Μακη!!! ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΩΝΤΑΣ νουμερα, εκρυβε εξοδα σε αλλες εταιρειες (σου λεει κατι η Empire των 8,4εκκ ευρω??η μηπως τα ξαχασαμε?) και φυσικα ουδεποτε ελεγχος εφοριας δεν εγινε. Τωρα που γινεται βλεπεις πως σκανε τα bonus..

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι απο το 2004 μεχρι το 2011 πληρωναμε και το 44 αλλα αυτο το φεσι εκει κολλημενο στα 27 ειναι, δε κατεβαινει ποτε!!

    Αμα θες και αλλα? εχει μπολικα..

    Αυτος θα μας σωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αλλη μιά ένδειξη δηλαδή ότι ο λαουτζίκος δεν είναι θύμα αλλά συνένοχος.
    Οταν έχουνε γίνει τα όργια στην σωτηρία τής οκταετίας και σύ συνεχίζεις να υποστηρίζεις γκοντό, τότε ναί, τα θέλει η κωλάρα σου μεγάλε.

    Μα δεν έχουμε "άλλον"?

    Ας μην έχουμε. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει "άλλος" ξέρουμε ποιός τα έκανε έτσι όπως είναι, ξέρουμε τούς υπεύθυνους ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ με τα ονόματα τους και σ΄αυτούς ανήκει και το γκοντό.
    Θεωρώ ότι τα ντεμόπληκτα γουστάρουν μιά ΒορειοΚορεάτικη ΑΕΚ. Οπου το γκοντό έχει το ρόλο τού Κιμ Γιογκ Ουν και άρα ότι κάνει είναι θεάρεστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. dimi
    νομίζω πως μετά το 2008 το πράγμα ξέφυγε(δεν έχω ειδικές γνώσεις λογιστικής και ποδοσφαίρου για να μπορώ να είμαι απόλυτος),νομίζω πως και το 04 και τώρα,σε δύο δύσκολες στιγμές,βγαίνει μπροστά(εαν το κάνει για όφελος δικό του,δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει)τώρα αν δεν το κατάφερε και αν δεν τα καταφέρει ξανά είναι άλλη συζήτηση.Απλά στα δικά μου μάτια (ως απλός φίλαθλος,χωρίς γνωριμίες και προσωπικό όφελος)το 04-08 το γήπεδο ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά μου,ενώ πλέον είναι χάσιμο χρόνου.Δεν το βλέπω σαν σωτήρα αλλά ούτε και ένας άλλος Μάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πράμα δεν ξέφυγε το 2008 αλλά κατευθείαν το 2004 με επιδεινωτική τάση για κάθε χρόνο πού πέρναγε.
      Αυτά τα παραμύθια ότι το πράμα ξέφυγε το 2008 είναι ιστορίες τού ντεμοτεχνείου.
      Αλλωστε το γκοντό το 2008 πού την έκανε τι άφησε πίσω του? Στάκτη και μπούρμπερη. Τα μύρρια πού χρωστάγαμε στούς φερεοδώνηδες, τα μύρρια πού μπήκε μέσα η Εμπάιαρ, και τα 21 τού Μάκη πού μπαίνανε στούς ισολογισμούς ως "σίγουρα". Κι αυτά είναι μόνο η κορυφή τού παγόβουνου.

      Διαγραφή
    2. επειδή θα μπούμε σε πεδία που δεν κατέχω (λογιστικά),θα κρατήσω αυτό που είπα και πριν,την εικόνα στο γήπεδο και ότι αυτό μου έδινε.Αν συνέχιζε ο ίδιος (εδώ διαφωνώ μαζί σας,άλλο το 2004-2008 και άλλο το 2008-2012)και φτάναμε στην σημερινή κατάσταση,τότε θα είχατε δίκιο σε όλα.

      Διαγραφή
  31. Χρηστο μεχρι το 2008 απλα ειχες και εσοδα
    Δηλαδη διαρκειας, συμμετοχη στο ch.l, σοβαρους χορηγους (LG-WIND) και οχι τα σουβλακια ο Μπαμπης και τις εκκενωσεις βοθρων ο φαταουλας που εκλεισε ο αγαμιδης..

    Φυσικα και τα εξοδα ηταν πολυ παραπανω απο τα εσοδα και ΕΝΤΕΧΝΑ κρυμμενα για να εμφανιστουν αργοτερα.

    Ενα μονο θα σου πω. Οι πληρωμες Φερερ 1,8εκκ Δωνη 1,2εκκ εμφανιστηκαν το 2009 μιας και ο ΄μαγκας΄τις ειχε εξαφανισει οσο ηταν αυτος.

    Μη πουμε για τον Ριμπο που και καλα τον πληρωσε ο χορηγος (ο Γλου που ειχε τοτε τη Puma) αλλα απο την αλλη πηρε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και παραγγελια 80,000!!!! φανελες με τιμη σχεδον διπλασια απο οσο χρεωνε κανονικα τη φανελλα.
    Βεβαια τα φεσωσαμε σε αλλο ΑΦΜ το νουμερακι που αργοτερα το συγχωνευασαμε στη ΠΑΕ ΑΕΚ...8,4 εκκ ευρω κοστισε στην ομαδα το επιχηρηματικο τρυκ του γκοντο με την Empire..

    Απλα μετα το 2008, αρχισε και ξυπναγε ο κοσμος, και σιγα σιγα την εκανε βλεπωντας το πλανο ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ μιας και δεν εβγαινε το ταμειο πλεον.

    Ειδε ο μαγκας οτι δε παει αλλο και πρεπει να αρχησει το ξηλωμα και την εκανε αφου προλαβε και εδωσε 5,5εκκ ευρω για Σκοκο και Τζεμπουρ πρωτα..

    Το να αγοραζεις παικτες και χλιδες και να φεσωνεις μια ΠΑΕ ειναι το μονο ευκολο, ειδικα αμα τρως απο 80 μεταγραφες σε 4 χρονια..

    Δε βαζω καν τα εκκ που φεσωνε τη ΠΑΕ για τη δικια του!!! security και παρα πολλα αλλα.. απο εταιρικα X5 των 100,000 (την εποχη που δεν υπηρχε φραγκο και περναμε τους Μαλμπασες) μεχρι τα εταιρικα ταξιδια και τα εταιρικα εξοδα που μονο εταιρικα δεν ηταν..

    Αστο βρωμαει..

    Αλλωστε αν δεν γινωταν ολο αυτο το παρτυ (που το τελειωσε ο αγαμιδης.....) δεν θα φταναμε εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. όπως είπα και πιο πάνω είναι πεδία που δεν κατέχω και ο αντίλογος μου θα ήταν ανευ ουσίας.Απλά μετά τον Ντέμη δεν είδα ούτε οικονομική εξυγίανση,ούτε ποδοσφαιρική βελτίωση,το αντίθετο θα έλεγα.Δηλαδή αν ήταν λαμόγιο και ο Αδαμίδης τα σταμάτησε,δεν θα έπρεπε να τον βγάλουν στο ντάκο ή αν αυτό δεν μπορεί να γίνει (οκ εδώ είναι Ελλάδα)δεν θα έπρεπε τουλάχιστον οικονομικά να είμαστε οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ( έτσι για την ιστορία ) " Εγώ μπροστά σ' αυτόν, είμαι της σχολής καλογρεών." ( Μάκης Ψωμιάδης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο γαρατζέος09 Απριλίου, 2012 17:12

    @ AEKstein: Στην παρατήρηση σου περί ότι "τα ντεμόπληκτα βλέπουν το κοπάδι στο οποίο ανήκουν ως ξεκομμένο (φυσικά) απ΄τούς υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες", να συμπληρώσω ότι γνωρίζω και κάποια οργάνωση που κατέχει τον χαρακτηρισμό "εμείς οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ και ιλουμινάτοι, εναντίον των κρυπτογαύρων και των καναπεδάτων...". Η πιπίλα του ντεμοτεχνείου έχει ίδια ζάχαρη για παρόμοιες γλώσσες με αυτή του καισαρόπαπα. Τυχαίο? δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόσωστος. Μα αυτή ειναι η νοοτροπία τού οποιαδήποτε κοπαδιού αλλά ΚΑΙ η λειτουργία του.
      Κοπαδοποιούμαι ώστε να ορίσω τούς "οκτρούς". Κι αν οι οκτροί συμβαίνει να έχουν δίκιο? Α, δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό διότι τότε θα έπρεπε να παραδεκτώ ότι ολόκληρο το δικό μου κοπάδι είναι λάθος και ζώ στην κοσμάρα μου.
      Συνεπώς ανάγω το κοπάδι μου σε "πεφωτισμένους" και ανακυρρήσω οποιονδήποτε εκτός κοπαδιού λάθος εξ΄ορισμού.
      Στον δικό μου κόσμο πάντως όλα τα κοπάδια να πάνε να γαμηθούν, ανεξαιρέτως.
      Εχω τύχει άλλωστε, σε παλιότερες εποχές, μέρος κοπαδιού και ξέρω περί τί σχιζοφρένειας πρόκειται.

      Διαγραφή
  35. Ποιο ντακο να βγαλει ρε Χρηστο ο αγαμιδακος?
    Κατι πηγε να πει στην αρχη να το παιξει ομορφος και μολις του τραβηξε το λουρι το αφεντικο του το βουλωσε.
    πηγε να το παιξει και καλα για ολα φταει ο κοντος αλλα δεν εβγαιναν τα νουμερα.. Ειδικα αμα εχεις προεδρο τον αδελφο του μετοχου που σου εβγαλε το ομολογιακο!
    Για να βγαλεις καποιον στο ντακο πρωτον πρεπει εσυ ο ιδιος να εισαι εντιμος και δευτερον να μην εισαι ιδιο λαμογιο με τον προηγουμενο.

    Ο ενας χρεωνε εταιρικα ταξιδια στις Μαλβιδες!!! και ο αλλος Χριστουγεννα στο Λονδινο με τη γκομενα στο Mayfair.

    Ο ενας επαιρνε εταιρικα Χ5 και ο αλλος εφυγε και ακομη δε το εχει επιστρεψει.

    Ο ενας περναγε τα λεφτα του Μακη ως εσοδα και ο αλλος ελεγε οτι πληρωνε το 44 και τις εφοριες και τωρα ερχωνται και μας τα ζητανε..

    Ο ενας εκανε κλειστα συμβολαια στο Φερερ και ο αλλος σκορπαγε 1,5 εκκ εευρω στο Χιμενεθ οταν η ΠΑΕ δε πληρωνε το νοικι στα γραφεια και ετρωγε εξωδικα!

    Ο ενας εφερνε του Ριμπους με ανταλλαγμα παραγγελιες 80,000 φανελες στο Γλου και ο αλλος ανανεωνε το Τζιμπουρ το Μανωλα το Μπλανκο κλπ

    Ο ενας εδιωχνε τσαμπα το Ριμπο ο αλλος χαριζε το Τζιμπουρ

    Ο ενας κουβαλαγε τελειωμενους Μπασιναδες ο αλλος το Σμαρι..

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΑ

    Δε χρειαζεται να εισαι λογιστης για να τα δεις αυτα

    YΓ Κοσμο ειχε και το 2001-2002 το γηπεδο με το Μακη. Και το 1995 με το κυρ Μιχαλη και το Ραβουση.Δε μου λεει κατι αυτο.
    Κοσμο ειχε και στις συγκεντρωσεις του Μπατσοκ και της ΝΔ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρηστος Χοντζεας09 Απριλίου, 2012 17:41

    Συνονοματε, καλως λες οτι "επρεπε να μεινει σητν εικονα του γηπεδου"
    ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (οσοι δηλαδη εχουμε αυτην την αποψη,γιατι καλλιστα υπαρχουν και μονιμα γραφοντες εδω, που εχουν διαφορετικη αποψη και αυτο ειναι και το υγιες.

    Δηλαδη,εννοω, Επρεπε να ερθει ΣΑΝ ΚΡΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ "ΜΗ ΜΕ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ".
    ΕΝΑ ΤΟΠΙ ΚΛΩΤΣΑΓΕ. Αυτη ηταν η δουλεια του και ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Να μαλαγρωσει τον κοσμο. Απο εκει και περα,να αναλαμβαναν αλλοι. Τι τον γοητευσε; Η δοξα του Ρουμενιγκε στην Μπαγερ;
    Αλλο πουτσσα,αλλο βουρτσα.

    Σαν ενα εργαλειο επρεπε να προστεθει στην διοικηση. Οχι σαν "ειδικος προεδρευον απεσταλεμενος".
    Σαν αυτος που "φερνει κοσμο". Ο τσολιας στη Χασια ηταν. Ο αναγνωρισιμος "τσολιας". Και εκει επρεπε να μεινει.

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΙΠΧΕΙΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΕ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ"

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ "ΑΓΡΟΤΙΚΟ" ΣΟΥ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ; ΜΕΡΙΚΑ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.
    ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΤΟΡΗΧΤΡΑ; ΠΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΕ ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ; ΟΧΙ.
    Ε, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ; Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ;
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ.

    ΕΝΑ ΣΠΑΣΟΥΑΡ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΥΧΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ,ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ;
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο SELF MADE" ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΩΡΕ. ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΕΙΓΜΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ.
    ΑΛΛΑΖΕΙ Ο "ΓΙΑΤΡΟΣ" "ΜΠΛΟΥΖΑ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.
    ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείτε ,η διαφωνία και η κόσμια αντιπαράθεση είναι υγεία ,εξάλλου ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα γεγονότα και τελικά διαφορετική επίδραση έχουν στον καθένα από εμάς. Καθώς δεν έχω γνώση (μπορεί και να μη θέλω τελικά) στα βαθύτερα κρατάω την τελική γεύση (επιδερμική? Μπορεί αλλά προσωπικά αυτό επιδιώκω πλέον από το γήπεδο) που μου αφήνει η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Αν μου επιτρέπετε θα κάνω και μια διαπίστωση (είναι σαφώς προσωπική και αφού έχω μιλήσει αρκετά και με ντεμικούς και με αντί), πως τη μεγαλύτερη ευθύνη αν όχι όλη για τα χάλια μας την έχουν οι κύριοι μέτοχοι και έχοντες τον παρά ,Παππάς και Νοτιάς ,όχι γιατί δεν βάλανε πολλά ή περισσότερα ,αλλά γιατί δεν έλεγχαν σωστά την εταιρεία. Ευχαριστώ για τον διάλογο,καλό σας απόγευμα.

      Διαγραφή
  37. Χρήστο,
    υπεκφεύγεις πίσω απ΄το...επιχείρημα "αυτά ειναι λογιστικά και δεν τα καταλαβαίνω".
    Στο λέω ωμά και εξηγώ αμέσως ΓΙΑΤΙ στο λέω αυτό:
    -χρειάζεται να ξέρεις λογιστικά για να ΞΕΡΕΙΣ ότι η εταιρεία EMPIRE παρουσίασε χρέη 7 εκατ. επί προεδρίας τού κοντού? Η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ το ανακοίνωσε άλλωστε.
    Χρειάζεται να ξέρεις λογιστικά για να καταλάβεις ότι μιά εταιρεία πού διαχειρίζεται το σήμα τής ΑΕΚ αλλά και φανέλλες μπρελλόκ κλπ είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ να εμφανίζει χρέη εκατομμυρίων την στιγμή πού μιά τέτια εταιρεία μόνο έσοδα μπορεί να έχει?

    -χρειάζεται να είσαι λογιστής για να καταλάβεις ότι τα κλειστά συμβόλαια στούς Φερέρ και Δώνηδες αλλά και τα συμβόλαια σε δεκάδες παλτά πού αγοράστηκαν επί προεδρίας κοντού ηταν καταστροφικά?

    -χρειάζεται να είσαι λογιστής για να ξέρεις ότι το να βάζεις τα 21 εκατ. τού Μάκη στούς ισολογισμούς λές και τα έχεις ΗΔΗ πάρει είναι λαμογιά με πέταλα? Η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ τούς δημοσίευε αυτούς τούς ισολογισμούς επί (ναι, ναι, πάλι) προεδρίας κοντού.

    Αν θεωρείς ότι αυτά για να τα καταλάβεις η, έστω, για να υποπέσουν στην αντίληψη σου πρέπει να είσαι λογιστής ζήτω πού καήκαμε.
    Με την ίδια λογική ίσα με 10.000.000 έλληνες πολίτες μπορούν να πούν "δεν αναγνωρίζουμε ότι χρεωκοπήσαμε ως οικονομία διότι δεν είμαστε λογιστές και δεν καταλαβαίνουμε".

    Οσο για το ότι είχε κόσμο στο γήπεδο επί Ντεμάκου, ναί, είχε, κι εγώ αρχικά είχα μασήσει, αλλά και λοιπόν τί?
    Πού μάς έφτασε ο ντεμάκος? Αυτό ειναι το ερώτημα.

    Αλλωστε, αν θυμάμαι καλά, οταν μπήκε δεν ανακοίνωσε "μπαινω για να φέρω κόσμο στο γήπεδο" αλλά ότι μπαίνει για να εξυγιάνει την ΑΕΚ μαζί με το υπόλοιπο παρεάκι. Το οποίο ΠΟΤΕ δεν συνέβη.

    Αν επιμένεις μετά απ΄όλα αυτά ότι το 2004-2008 έχει διαφορά απ΄την επόμενη τετραετία (μιλάω οικονομικά) τότε ασ΄το το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραπάνω απευθύνεται στον...καινούργιο Χρήστο.
      Οργανωθείτε, αρχίζουμε και μπερδευόμαστε.

      Διαγραφή
  38. Κυριοι,παρακολουθω το blog αρκετο καιρο,ειμαι αναγνωστης του Steven απο το Φιλαθλο και επειδη συμφωνω με πολλες αποψεις του,τον ακολουθω και εδω.Ειμαι ολυμπιακος,αλλα αντικειμενικος και οι συζητησεις σας ειναι αρκετα ενδιαφερουσες,οχι μονο για τη μπαλα αλλα και για τα αλλα θεματα.Υπαρχει χωρος και για μενα εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Καταρχήν δεν υπάρχει "αντικειμενικός". Ολοι υποκειμενικά λειτουργούμε και συνεχώς κυνηγάμε το "αντικειμενικό" πού ειναι σαν άμμος στην χούφτα.
      Μ΄αυτή την έννοια είσαι Ολυμπιακός αλλά "αντικειμενικός" δεν νομίζω. Ούτε κι εγώ άλλωστε είμαι προς αποφυγήν παρεξήγησης.

      Διαγραφή
    2. @Albert_AEKstein Υπο αυτη την εννοια ναι, εχεις δικιο. Επρεπε να πω ολυμπιακος,χωρις ομως κοκκινα γυαλια,οχι καφρος. Για ανταλλαγη αποψεων ενδιαφερομαι,οπως κανω και με δυο κολλητους μου που ειναι ΑΕΚ! Παρακολουθω το blog oπως ειπα αρκετο καιρο και βρισκω το επιπεδο συζητησης πολυ υψηλο και τα θεματα συζητησης πολυ ωριμα,δειχνει σκεπτωμενους ανθρωπους.Γι΄αυτο αποφασισα να συμμετεχω σε καποιες συζητησεις,θεωρω οτι ταυτιζονται πολλες αποψεις μας.

      Διαγραφή
  39. Παρεπιπτόντως:
    το αναφέρω γιατί έχει, θεωρώ, απόλυτη σχέση με την κουβέντα πού κάνουμε.
    Ο Ολιβερ Καν, ο γνωστός παλιός κήπερ τής Μπάγερν, με το πού αποσύρθηκε πριν 3 η 4 χρόνια (νομίζω) είπε ότι θέλει κάποια στιγμή να αναλάβει μάνατζερ στην Μπάγερν.
    Οκέι ως εδώ, μιά φιλοδοξία άλλωστε είναι αυτή και τέτια θα μπορούσε να μείνει και τίποτα παραπάνω.
    Ομως ο τύπος τι έκανε?
    Πήγε και γράφτηκε σε κολλέγιο για να σπουδάσει Sports management απ΄το οποίο και αποφοίτησε την περασμένη βδομάδα.
    Εντυσε δηλαδή την φιλοδοξία του με τίς ανάλογες προυποθέσεις.
    Γιατί το αναφέρω?
    Μα, σαν αντιπαραβολή σ΄αυτό πού λέει ο Χρήστος (ο παλιός) ότι το γκοντό το μόνο πού ήξερε ηταν να κλωτσαει το τόπι. Και συμφωνώ Χρήστο στη θέση πού παίρνεις.
    Θές τιτανοκοντέ να αναλάβεις τέτια γκαγκανάτα πόστα όπου μιά ολόκληρη ΠΑΕ θα εξαρτάται ΚΑΙ από τίς αποφάσεις σου?
    Τότε οπλίσου με τα κατάλληλα εφόδια και βλέπουμε.
    Αλλά τι κάθομαι και λέω...Για ελλάντα μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ MAZHAFO3: ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ, ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Με την ίδια λογική ίσα με 10.000.000 έλληνες πολίτες μπορούν να πούν "δεν αναγνωρίζουμε ότι χρεωκοπήσαμε ως οικονομία διότι δεν είμαστε λογιστές και δεν καταλαβαίνουμε".

    ΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΑLBERT,ME ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ.

    "Με την ίδια λογική ίσα με 10.000.000 έλληνες πολίτες μπορούν να πούν "δεν ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ότι χρεωκοπήσαμε ως οικονομία διότι δεν είμαστε λογιστές και δεν καταλαβαίνουμε ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΛΕΨΙΑ ΜΑΣ".

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.


    ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΕΥΡΩΠΟΥΛΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΜΑΝΕ 100 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ;
    ΠΛΕΟΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.
    "ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΜΕ
    ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ,ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ."

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
    ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ.
    ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΔΗΜΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ
    ΣΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΝΤΕΜΗΔΕΣ.
    ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,
    ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάκη,
      η άποψη μου σ΄αυτό είναι -για κάποιους- ακραία:
      το σύστημα όχι μόνο σε θέλει να "μην καταλαβαίνεις" αλλά ακόμα κι όταν έχεις εκπαιδευτεί για να καταλαβαίνεις )έστω κάτι συγκεκριμένο) ΠΑΛΙ το σύστημα επιδιώκει να σε πείσει ότι δεν καταλαβαίνεις.
      Να το εξηγήσω λίγο γιατί καταλαβαίνω πώς ακούγεται.

      Στα οικονομικά, ο μέσος άνθρωπος έχει πειστεί μετά από 1000δες ώρες τηλεοπτικής προπαγάνδας (κι όχι μόνο φυσικά) ότι ΔΕΝ καταλαβαίνει. Κι ότι χρειάζεται τούς Βενιζέλους πού καταλαβαίνουν για να χειριστούν αυτά πού ο μέσος πολίτης υποτίθεται ότι δεν καταλαβαίνει.
      Για να επιτευχθεί αυτό επιστρατεύονται δεκάδες όροι με τούς οποίους δέχεται ξαφνικό βομβαρδισμό ο πολίτης:
      PSI, spreads, μακροοικονομία, τοξικά ομόλογα κλπ.

      Οι οποίοι όροι, όντως έχουν σχέση με την οικονομία κι όντως τούς καταλαβαίνεις πιό ολικά αν έχεις σπουδάσει οικονομία.
      Οχι ότι είναι αδύνατον να τούς κατανοήσεις αν δεν έχεις σπουδάσει οικονομία, ετερον-εκάτερον. Αλλο κατανοώ ένα επιμέρους κομματι ενός προβλήματος η ενός τομέα κι άλλο κατανοώ ολόκληρη την εικόνα.
      Οκέι.

      Ομως το ψέμα πού βρίσκεται? Στο ότι ακόμα και με την παραδοχή ότι ο μέσος πολίτης δεν καταλαβαίνει αυτούς τούς όρους,δεν μπορεί να υπάρξει ο ισχυρισμός ότι ο μέσος πολίτης δεν καταλαβαίνει τίς τρομακτικές σπατάλες και οικονομικά σκάνδαλα στον δημόσιο κι όχι μόνο τομέα. Ούτε μπορεί να σταθεί ο ισχυρισμός ότι ο μέσος πολίτης δεν κατανοεί τον τρομακτική φοροδιαφυγή πού υπάρχει στην Ελλάδα, την βλέπει ολόγυρα του άλλωστε.
      Ούτε επίσης μπορεί να ισχυρισθεί ό μέσος πολίτης ότι δεν ξέρει ότι το πιο πλούσιο κομμάτι τής κοινωνίας δεν φορολογείται ουσιαστικά καθόλου.

      Ολα αυτά και τα ξέρει και τα κατανοεί. Το σημαντικό όμως είναι ότι όλα αυτά αποτελούν ένα σούπερ σημαντικό κομμάτι τής "μεγάλης εικόνας" τών πραγμάτων.
      Κι όμως. Το σύστημα τού λέει "οχι, δεν καταλαβαίνεις εσύ απ΄αυτά, κι αυτά πού καταλαβαίνεις δεν είναι τα σημαντικά". Τσάκω τώρα 20 καινούργιους οικονομικούς όρους για να πήξεις και τουμπεκιάσου.
      Α, καί πού΄σαι? Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις τούς "ειδικούς" πού καταλαβαίνουν στίς επόμενες εκλογές, ε?

      Διαγραφή
  42. Πρός Albert_AEKstein
    στους 10 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, οι οχτώ δεν έχουν βγάλει πανεπιστήμιο (ούτε κολλέγιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκέι. Καί?
      Οχι, ότι δεν είναι άξιο σχολιασμού αυτό πού αναφέρεις, μόνο πού δεν βλέπω τι θέλεις να πείς.
      Πρώτον, το να είσαι πλούσιος δεν είναι αποκλειστικά θέμα γνώσης αλλά και ανυπαρξίας οίκτου για τα ανθρώπινα "εμπόδια" αλλά και κυνισμού (για να μην σού πώ ΚΥΡΙΩΣ αυτών).
      Δεύτερον το να είσαι πλούσιος χωρίς γνώσεις η με γνώσεις δεν είναι το αντικείμενο τής κουβέντας μας.
      Πλούσιος μπορείς να γίνεις ληστεύοντας και μόνο.
      Και πάμπολλοι πλούσιοι έχουν γίνει πλούσιοι κατ΄αυτό το τρόπο.
      Εδώ συζητάμε το πώς τρέχεις μιά εταιρεία ώστε να είναι οικονομικά υγιής.
      Λές οι περισσότερες οικονομικά υγιείς εταιρείες να διοικούνται από ανθρώπους τού δημοτικού?

      Διαγραφή
    2. Σωστό το σχόλιο του J.PATIKAS αλλά δεν έχει σχέση με την παραπάνω συζήτηση. Προφανώς και υπάρχουν αμόρφωτοι πλούσιοι στον κόσμο, αλλά πρέπει να έχεις τελειώσει σχολείο και όχι μόνο για να μπορείς να τρέξεις μια εταιρεία, αλλιώς τρως τα μούτρα σου.

      Διαγραφή
  43. To ακουσα σημερα σε δελτιο ειδησεων σε ραδιοφωνικο σταθμο. Ειπε ο παμεγιστος Ψωμιαδης (ο..μικρος πρωθυπουργος οχι ο γνωστος!)αναφερομενος στις κατηγοριες για παραβαση καθηκοντος που τον βαραινουν " εγω ενα γυμνασιο τελειωσα,που να ξερω απο αγορες και αδειες" Τι λες ρε μεγαλε? ε τοτε να βγαλουμε σε ταινια τη ζωη σου, αφου με ενα απολυτηριο γυμνασιου καταφερες να γινεις περιφεριαρχης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Mα η αγραμματοσυνη τους ειναι παντα το αλλοθι. Ειτε ετσι,ειτε αλλιως.
    "καταγωμαι απο τα Δυτικα προαστια", "η μανα μου ηταν πλυστρα" "επλενα τζαμια στην Στοκχολμη" "ημουν σανοπωλης" κλπ απο την μια. Μονο και μονο για να κανουν αναφορα στην ηδη υπαρχουσα κατασταση των ηλιθιων που φορολογουν και κλεβουν με πολυ "λαικο τροπο".
    "Δεν ειναι κακο να εχεις τα χαλια που εχεις" λενε στο ποπολο. "και εγω εκει ΕΙΜΟΥΝ καποτε"

    Απ'την αλλη,οταν εχουν διαπραξει καποια "διασπαθηση",δηλαδη καποια λοβιτουρα η οποια αλλη πουστια,τοτε ξανα κανουν αναφορα στην "ταπεινη" καταγωγη, και παλι για να τους "βγαλει" απο την δυσκολη θεση, λεγοντας "εγω κυριε υπηρετησα στη παραμεθωριο", "εγω το ψωμι μου δεν το βρωμησα", "το μεροκαματο με διδαξε πολλα".

    Και πολλες αλλες τετοιες μπαρουφες, μονο και μονο για να καταδειχθει κατα βαση το ποσο μαλακας ειναι εκεινος που παραμενει "στο μεροκαματο" και στο "τιμιο ψωμι".
    Και οτι η διαδρομη εως "πανω" σε τιποτα δεν αλλαξε τα "λαικα παιδια" των κολεγιων και του Κολωνακιου.
    Μπορει να βρεθηκαν εκει οψιμα βεβαια,αφου οντως,εαν θες να ψαξειες για τους καλυτερους εκβιαστες, μπραβους, τοκογλυφους, μαχαιορβγαλτες κλπ στην "τρουμπα" θα ψαξεις. Που θα ψαξεις; Στο χαμογελο του παιδιου;

    Κατοπιν βεβαια τους "πετανε" σε κατι σχολεια ταχα μου-ταχα μου, που λεει και ο "Ζηκος", κατι ιδρυματα και σχολες "ταδε" ισα για να κανουν ενα "ντους",τους δινουν και ενα κοστουμι,ενα ψευτοδιπλωμα του κωλου οτι "εφοιτησαν" και περατωσαν και βουρ στη μηχανη την κρατικη για να κανουν αυτο που εμαθαν απο μικρα παιδια στην "τρουμπα" των γειτονιων τους. Ψεμα-κλεψια,πουστια,τρικλοποδια,καταδοσια,προβοκατσια,εκβιασμοι, τσατσιλικι, κλπ.

    Το που θα φτασει το "καιναρι μας",μεχρι δηλαδη ποιον οροφο θα σταματησει το "ασνανσερ" του εχει να κανει τοσο με τις ικανοτητες του,οσο και με την πονηραδα του. Η οποια θα σεβεται την ιεραρχια,αλλα και θα την προκαλει παραλληλα.
    Δυσκολη ισοροπια.
    Μπορεις να βρεθεις απο το κοτερο στη θαλασσα και απο την λιμουζινα στο χαντακι,για πλακα.)

    Απο βουλευτη, η τοπικο αρχοντα,μεχρι προεδρο του Λευκου Οικου.
    Απαντες. "Σωζονται" και ξαναβαφτιζονται στην λαικη κολυμπηθρα,-για τα ματια του κοσμου και στο μιλητο ασφαλως- την οποιαν φυσικα σιχαινονται.Απεχθανονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καινούργια μέρα καινούργια χρέη.
    Βαρβαρα ξύπνησε το Ντιμιτρέλ στο αντίσκοινο πού΄χει στήσει στην εφορία σήμερα.
    Τού παρέδωσαν το καινούργιο μπουγιουρντί.
    Στο οποίο διαφαίνεται ότι μέχρι τον Ιούνιο η ΑΕΚ θα πρέπει να ακουμπήσει ίσα με ένα τάληρο (και βάλε, και βάλε) στην εφορία για να συνεχίσει να υπάρχει.
    Κι όλα αυτά χωρίς τα τρέχοντα έξοδα ως τότε.
    Καλά κρασά.

    Βέβαια, πάντα υπάρχουν τα νέα σωτήρια ντεμοδάνεια (η μέρα φεύγει μιά νέα Μόργκαν έρχεται...) με δέσμευση παντός εσόδου μέχρι το 2064.
    Μιλάμε για εξυγίανση όχι μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.Να σου πω τι πιστευω? Οταν σκανε τετοια θεματα (εφοριες,χρεη προς το δημοσιο κτλ)το κρατος(αυτο το πραγμα που θελει να ονομαζεται κρατος τελοσπαντων)παντα ανοιγει τα ποδια στις ομαδες,οχι μονο για την ΑΕΚ,βλεπε χρεη ολυμπιακου,καραισκακη,υποθεση οφη,αρθρο 44 για αρη-παοκ κτλ.Παντα κατι γινεται και αυτο το χρεος μεταφερεται,τεμαχιζεται , γινεται βιωσιμο,για να χρησιμοποιησω μια συχνη τον τελαιυταιο καιρο φραση..Αυτο εχω παρατηρησει απο το κρατος της πλακας.

      Διαγραφή
  46. Μόνο πού στην τωρινή κατάσταση (δηλαδή εν μέσω κρίσης) τα κόζα έχουν αλλάξει.
    Στην τωρινή κατάσταση δηλαδή δεν θα μπορούσε να υπάρξει άρθρο 44 και δεν θα σωνόταν καμία ΑΕΚ κανένας ΜΠΑΟΚ και κανένας Ολυμπιακός.
    Και θεωρώ ότι αυτή τη φορά θα διεκδικήσει το "κράτος" τα λεφτά όχι γιατί δεν συνεχίζει να λαμογιάρει (σιγά τώρα) αλλά γιατί μιά περίπτωση σαν τής ΑΕΚ είναι περίπτωση υψηλού προφίλ.
    "Προκαλεί" δηλαδή.
    Και να σού πώ και τελικά πώς το βλέπω προσωπικά?
    Πρέπει να πληρώσει η ΑΕΚ κι η κάθε ΑΕΚ τα χρέη της.
    Γιατί αν ξεκινάμε ο καθένας να κάνει εξαιρέσεις στην πάρτη του τότε γάμα τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω, αλλα πως εξηγεις το γεγονος οτι την προηγουμενη βδομαδα που ο Δημητρελος ετρεχε στο υπουργειο καταφερε να παρει βεβαιωση οτι η εφορια ειναι αυτη που φταιει και δεν πληρωσε η ΑΕΚ εντως προθεσμιας τις υποχρεωσεις της? η πως εξηγεις την διαφαινομενη αδειοδοτηση ομαδων που αποδεδιγμενα χρωστανε στο δημοσιο? Πρεπει βεβαια η καθε ομαδα να πληρωνει τα χρεη της, αλλα νομιζεις οτι εχει ερθει στ'αληθεια ο καιρος να αρχισει το κρατος να βαζει χερι σε ομαδες επιπεδου ΑΕΚ?Εγω δεν το πιστευω.Κατι θα γινει στο τελος και δεν θα πειραξουν κανενα, η θα βρουν κανενα αντιστοιχο Ηρακλη να τιμωρησουν παραδειγματικα,αναλογα βεβαια με το τι συμφερει και το χοντρο το δικο μου..Γιατι νομιζω οτι σε θελει να φυτοζωεις,κανοντας πιο ευκολη τη ζωη του προς τα πακετα του c.l.Και το πιο κακο ξερεις πιο ειναι?οτι μετα απο ολα αυτα εχεις και ενα ντεμη να στο παιζει σωτηρας με τα @@@@ αλλων.

      Διαγραφή
  47. Η αδειοδότηση έχει να κάνει με το...μάτριξ.
    Ενα πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ και βάζελο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί στο πόπολο απ΄τον Βαγγέλα. Εδώ δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ΜΕ ΑΕΚ και ΠΑΟ θα δικαιολογηθεί χωρίς?
    Ειναι πού είναι τής πλάκας εντελώς...
    Τώρα για το τι έγινε στην εφορία, προφανώς και υπάρχουν πάντα "τρόποι" να διευθετηθούν έστω "κάπως" οι καταστάσεις.
    Υποστήριξα απλώς ότι έχουν αλλάξει τα κόζα.
    Σε άλλες εποχές, καθόλου μακρινές, τα χρέη δεν θα πληρωνόντουσαν καθόλου, τελεία.
    "Τώρα" κάνουν "νέους διακανονισμούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι, νομιζεις λιγοι θα ειναι αυτοι που θα πανυγυρισουν πρωταθλημα χωρις ΑΕΚ και βαζελο? μη σου πω οτι θα ειναι και περιφανοι κιολας.ειναι σαν να κατεβω εδω στα παιδακια της γειτονιας που παιζουν μπαλα,να τα κερδισω μονος μου και να πανυγυριζω για το κατωρθομα μου.και αν καταφερω να διωξω και δυο απο αυτα που δεν πολυσυμπαθω και τα κερδισω ακομη πιο ευκολα να ειμαι διπλα περιφανος μαλακας.Οταν ομως θα παω να παιξω αργοτερα με την παρεα μου που στην καλυτερη περιπτωση ειναι κανα δυο το ιδιο με μενα (σωματικα)και οι υπολοιποι ντουλαπες, εκει να δεις φαπα.....

      Διαγραφή