Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΦΑΓΑΝΕ;

           Μιλάμε για τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία. Μιλάμε οτι οι εφημερίδες πιάσανε τον παλμό και πείσανε τον Αεκτζήδικο κόσμο. Ο Ντέμης αγωνίζεται παρασκηνιακά, κι ο Μελισσανίδης τον έχει καλέσει χθες στο πολυτελές εστιατόριο της Γλυφάδας - μια ταβέρνα ήταν - για να κάνουν την ΑΕΚ μεγάλη, και ξαφνικά όλη η ταβέρνα ενώ ακούει τον Νικολάου, τον Μελισσανίδη και τους 12 συνεργάτες του να μιλάνε με ζωηρό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, όλοι απορούν γιατί μείνανε κενές οι θέσεις οι αριθμημένες για τον κονοχαφιέ και τον άλλον που δεν τον ξέρει κανένας.
          ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ - χωρίς να κάνει τίποτα -  ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΡΙΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ -που μια χαρά τα παίρνουν από το ντεμοτεχνείο - ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ, οτι όλη η ταβέρνα έμεινε άναυδη με την ιστορία του τίγρη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΔΕΙΕΣ.
               ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ. ΚΑΙ;  Ο τίγρης - που δεν ενδιαφέρεται αν δεν πάμε στην τελευταία κατηγορία - ψάχνει κάποιον Ντέμη; Τον θεωρεί ιδεώδη για συσπείρωση του κόσμου ή ιδανικό για αρχηγό ομάδας; ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ;  Ο κοντός ψάχνει να φέρει τον τίγρη στην ΑΕΚ  ή ο τίγρης θεωρεί οτι ο χαφιές είναι απαραίτητος; Είτε έτσι είτε αλλοιώς πάντως, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ 12 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ. Μην τρώτε κουτόχορτο ΔΗΜΑΤΟΥ.
               Μην τρώτε τρίχες ντεμοτεχνείου, που η προοπτική είναι να διοριστεί ο ποδοσφαιριστής μέσω πρωτοδικείου - ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ -  και στάση πληρωμών προς το δημόσιο - εμείς είμαστε αυτό -ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  ΠΟΥ Ο ΑΔΜΙΔΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ ΑΡΑ  Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ¨Η ΤΟΝ ΜΑΝΟ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΥΣΤΩΣΥΝΗ.
                 Ο Μελισσανίδης πήγε στο τραπέζι - γιατί να μην πάει; - και κάλεσε στελέχη του και ταυτόχρονα ο Ντέμης μετά τον  έχεσε; ΤΟ ΚΑΡΓΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ;  ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΑ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚ. ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ; ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
                     Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν είναι στέλεχος ο Σκρέκης - αυτουνού κι αν του χρωστάνε - ούτε οι Γιάννηδες κι οι Γιώργηδες που κάνανε το τραπέζι. Κανείς δεν περίμενε τον κοντό και μαλακίες λένε οι εφημερίδες που έχουν αρχηγό τον Δημάτο για το ντεμοτεχνείο. Άντε και τον Σαμπράκο που τα έγραφε διπλά στον Φίλαθλο. Μπας και ξεφύγει ο αγωνιστής.
            Τι θα γίνει; ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, που δεν είναι κακό, αφού πληρώνεται η δικαιοσύνη σαν φιλιππινέζα ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΚΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. Ή ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
                     ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΤΑ, Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΝΤΕΜΗ.

27 σχόλια:

  1. Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι στορυ ειναι παλι αυτο.
    Κανονιστικε συναντηση με αφορμη την εορτη του Γιωργη,πηγαν ολοι και δεν πηγε ο κοντος;
    Εκληθει να παει και δεν πηγε η το χαλασε στη "στροφη"; Η ολο αυτο ειναι ονειρο ανοιξιατικης νυχτας;
    Για καποιον Τσιγαριδη γραφει η "Ωρα για Γλεντι". Κατι Κινεζοι λεει και τα ρεστα.
    Τουτεστιν: Μια τρουπα στο νερο.Διπλα σε αλλη μια...και σε αλλη μια. Πω-πω τρυπες!

    Αντε να ερθουν οι κωλοεκλογες,να δουμε τι θα απογινουμε. Που θα κατσει η μπιλια μας.
    Και σαν ΑΕΚ και σαν "απλοι πολιτες" (αυτο το "απλοι" ειναι ολα τα λεφτα. Κυριολεκτικα)

    Δεν γλυτωνουμε,ουτε απο τρελους,ουτε απο λαμογια. Αυτο ειναι το μονο βεβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ειδηση της ημερας-της νυχτας δηλαδη- ειναι ο αποκλεισμος της Μπαρτσα. Της οποιας το κερακι τρεμοσβυνει,εδω και λιγο καιρο.
    Τρεις απανωτοι και σημαντικοτατοι αγωνες και εδειξε πλεον-ακομα και στον πιο υποκειμενικο φιλο της- οτι πλεον δεν εχει την φρεσκαδα,τις ορεξεις,τα κουραγια,τις εμπνευσεις και κυριως την ορμη που την χαρακτηριζε.
    Και τα προεορτια της κατηφορας,εχουν φανει εδω και αρκετους μηνες. Δεν παει αλλο πλεον. Τοσο ηταν. Για οσους αγαπουν το ποδοσφαιρο και κυριως τους ενδιαφερει αυτο-και κατοπιν τα "συστηματα" και οι επιμερους τακτικες-σιγουρα θα νοιωθουν στεναχωρα και αβολα.
    Δυστυχως,ετσι ειναι η ζωη.

    Ξεζουμιστικε. Χωρις ιδεες και ζωντανια. Ενα γυρω-γυρω ολοι. Γλυστρανε απ'τα ποδια τους. Κοντρολ μακρινα και η μπαλα κατω απ'τα ποδια. Σταματημα και σαστιμαρα.Επιστροφες-καταστροφες. Αμυνα,βοηθα παναγια μου. Το περιφημο transition,πηγε περιπατο.
    Δειγματα οτι η κλεψυδρα αδειασε επικινδυνα.

    Δεν μπορει πλεον να αρπαζει απο το λαιμο τον αντιπαλο.
    Το μονο που εχει απομεινει-και λογικο ειναι- ειναι η κατοχη. Σκετη ομως, χωρις μποτες,ολμους και μπαζουκας. Μονο κατι επιτετραμενοι, που λιγο τρομαζουν τους ανυποψιαστους αντιπαλους με τις στολες και τα παρασημα.
    Αν την παιξεις πειθαρχημενα,εξυπνα και με αρκετη τυχη (απαραιτητη αυτη,παντα,σε ολα)τοτε ευκολα την φερνεις τουμπα.
    Ενας κουρασμενος γιγαντας που τριγυρνα στα τελευταια πανιγυρια,πριν αποκαμει.

    Ευχαριστουμε το συγκροτημα της Καταλουνια,για τις πολυ ομορφες και ατοφια ποδοσφαιρικες στιγμες-και ηταν παμπολες-που μας χαρισε.
    Καλο ταξιδι στην μνημη και στην ιστορια του ποδοσφαιρου.
    Ειμασταν τυχεροι.

    Περιμενουμε την επομενη ποδοσφαιρικη μηχανη που θα στηθει,με τον εναν η τον αλλον τροπο.
    Ειδαμε την Μιλαν των Σακι-Καπελο,ειδαμε την Ρεαλ του Ντελ Μποσκε,δηλαδη του Ζινταν,ειδαμε την Μπαρτσα του Πεπε,δηλαδη των κοντων μαγων.
    Περιμενουμε την επομενη.
    asta la vista.

    Παλι ο καταραμενος "special" βλεπω να σηκωνει κουπα.
    Αν και θα ηθελε να την αποκλεισει αυτος. Και οχι η Τσελσι,στην οποια ηταν, αλλα δεν πηγε μαζι της τελικο.

    Της πηρε το στεμα στην Ισπανια,θα της αρπαζε και το C.L. και θα την αποκαθηλωνε τελειως.
    Αλλα και ετσι,παλι σχεδον το ιδιο ειναι.
    Νεκροθαφτης ειναι αυτος,δεν εξηγειται αλλιως.

    Ειχα πει οτι κακως πηγε φετος στην Ισπανια ο Μουρινιο και οτι επρεπε να παει του χρονου. Με δεδομενο οτι η Μπαρτσα θα αντεχε και αυτον το χρονο και θα εφθηνε απο τον επομενο.Να μη την εβρισκε σε ορμη.
    Αλλα τελικα μαλλον εκανε σωστα. Κατι θα ηξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΤΩΡΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΝ ΠΩ ΣΤΟ ΜΠΑΓΙΕΡΝ - ΡΕΑΛ ΟΤΙ Ο ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΚΩΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ, ΚΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ, ΘΑΜΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ; ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑΝΑΙ Ο ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΥΑΝ ( ελληνικά το γράφω ).
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΙΛΠΜΑΟ. ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταζομαι θα εχετε προσεξει τον τροπο με τον οποιο τα βοθροκαναλα παρουσιαζουν τους ελευθερους πολιορκιμενους μπινεδες. Το βλακομετρο και τον χοντρο.
    ΕΝΑΛΛΑΞ. Οχι πρωτα ο ενας,μετα ο αλλος και τελος.
    Οοοοχι. Συνεχεια.Οπως τα πλανα σε σιριαλ.1-2..1-2...1-2...
    Σαν παρτιδα ποκερ. Ωστε να πειστεις,-σιγα,δεν θελει και κοπο,οι περισσοτεροι αλλωστε τον Τσακα και τον Προδρομο εβλεπαν εναλλαξ, η τον κωλο της Πετρουλας και τα βυζια της Μπεζαντακου-να πιστεψουν,οτι αλλα κομματα δεν υπαρχουν.
    Η και αν υπαρχουν,ειναι σαν τα πρωταθληματα της ΑΕΚ κατα τον κατσικοκλεφτη τον"καπετανιο": Ως μη γενομενα.

    Εχεις λοιπον λυσεις σου λενε. Και μαλιστα οχι μια. Δυο. Τι λες τωρα; Που να πρωτοκοιταξεις; ΔΕξια η αριστερα;Αριστεροδεξια,η δεξιοαριστερα; Χαμος. Παντου χαμος. Δυο,το εξης ενα. Μπετον.

    Η λυση σου μεγαλε,ειναι εδω,στην ασφαλεια της μαντρας. Εισαι νευριασμενος,ναι. Εισαι χτυπημενος ναι. Εισαι καραβοτσακισμενος,ναι.
    Γι'αυτο λοιπον,ελα στην μεγαλη αγκαλια των γνωστων υποπτων. Των γλυκων συνενοχων σου. Των διαπαιδαγωγων σου. Των οικειων προσωπων.
    Που να τρεχεις τωρα σε αγνωστα νερα.
    Καλη η διαμαρτυρια και η ενταση.Οι ντοματες και τα γιαουρτια.
    Αλλα οπως στο γηπεδο. Μεσα. Αντε και μεχρι το Μετρο.Αλλα μεχρις εκει.
    Μετα ομως,σαν γυρισεις σπιτι,ολα καλα.Κανεις χαβαλε και καζουρα.

    Το παν ειναι η ζεστη της φαινομενης δικομματικης φωλιας.

    Δεν ξερω αν θα πιασει το κολπο. Γιατι αυτο μπορει να λειτουργησει και αποτρεπτικα. Να εχει δηάδη αναποδο αποτελεσμα.
    Μηπως ομως αυτο το "αναποδο" ειναι και το επιθυμητο,για τα ερπετα;

    Εγω συνεχιζω και "ανησυχω" με την αποφαση των εξω να επιτρεψουν εκλογες και μαλιστα προωρες.(ελπιζω να μη πιστευει κανεις οτι "η Ελλαδα αποφασησε να κανει εκλογες")
    Ενω τοσα και τοσα αντισυνταμγατικα και φασιστικα εχουν επιβαλει,καλλλιστα θα μπορουσαν με μια απλη προφαση,να τοποθετησουν τις εκλογες για του χρονου.Εκει αλλωστε ειναι και η κανονικη τους ημερομηνια.

    Και να αφηναν λιγο τα λουρια. Να εδιναν κανενα καθρεφτακι,η καμια χαντρα. Να αφηναν τον θυμο να καταλαγιασει. Και να γινοταν ενα μικρο reset.
    Ξερουν πολυ καλα αλλωστε οτι οι μαζες εχουν μνημη χρυσοψαρου και λειτουργουν με το θυμοειδες.

    Τωρα,που ολα καινε και ολοι ειναι στην πριζα,γιατι τωρα εκλογες;
    Tωρα που τα κεφαλια ειναι ακομα ανοιγμενα απο τα γκλοπ και τα μπιλιετα απο τις οικονομικες υπηρεσιες ειναι απανωτα. Ακομα μεχρι χθες μας καθυβριζαν και οι νενεκοι και οι εξωθεν εντολεις τους. Εως χθες. Ακομα ο κοσμος ριχνει γιαουρτια οπου βρει. Ακομα παιρνονται μετρα,αγρια. Και μαλιστα με την ανεση πλεον της προαναγγελιας τους. Για τον Ιουνη. Διχως δηλαδη την αναγκη να κρυφτουν οι προθεσεις. Για τετοια σιγουρια μιλαμε.

    Γιατι τωρα εκλογες; Μηπως γιατι ειχαμε "υπηρεσιακη κυβερνηση"; Ας γελασω. Μηπως γιατι υπαρχει πολιτικο κενο; Ας γελασω. Μηπως τα χειροτερα ειναι μπροστα; Ας κλαψω.

    Η ανοδος της Δεξιας παντου σχεδον στην Ευρωπη-η οποια ειναι τροφοδοτουμενη και υπο τις ευλογιες φανταζομαι-δεν ξερω τι μπορει να σημαινει.
    Γεφυρια μεγαλα βλεπω στον υπνο μου.
    Διπολα που ενωνονται και απο κατω να χασκει βαθυς γκρεμος.
    Οντως παραξενα πραγματα. Θα παω σε καφετζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Steven: Oχι,δεν ειναι συνομωσια. Αυτο λεγεται "σχεδιασμος επιτευξης στοχου".
    Τοσο απλα.
    Και ειναι λογικο να θελουν ενα καλο κυπελο οι Γερμανοι. Θα λειτουργησει πολλαπλως. Διαδραστικα που λενε.

    Δεν ξερω ομως τι γνωμη εχει ο "νεκροθαφτης"
    Ειδικα τωρα που εφυγε απο τη μεση η Μπαρτσα,πλεον ειμαι αναφανδον μαζι του.
    Να τους κλεισει το σπιτι,αν μπορει. Μακαρι.

    Βεβαια το στησιμο και το λαδωμα,θα ειναι ανευ προηγουμενου. Δεν εχουν μονο siemens.
    Ολη μερα και ολη νυχτα,που τους χανεις που τους βρισκεις,με κατι βαλιτσακια στο χερι ειναι και γυριζουν τον κοσμο.

    Μπορει οι "τσουκατοι" να ειναι πιο εντυπωσιακοι σαν αποτελεσμα της διαφθορας,αφου τα φωτα πεφτουν εκει,αλλα η εργαστηριακη-επιστημονικη δουλεια των μαιτρ και η μεθοδολογια αλλα και η εμπειρια των ειδικων σε θεματα φθορας και διαβρωσης,ειναι το κατι αλλο. Απλα ειναι το παρασκηνιο και ως γνωστον αυτοαν και κανει την περισσοτερη και την πιο αποτελεματικη δουλεια,παραμενει σε τελευταιο πλανο.

    Η διαιτησια του αυριανου αγωνα θα εχει ενδιαφερον.
    Και βεβαια αυτη του τελικου αν περασει η Μπαγερ.

    Να μη ξεχναμε επισης και την Γερμανικη επιμονη.
    "Το ποδοσφαιρο εινει ενα σπορ οπου παιζουν δυο ομαδες και στο τελος κερδιζουν οι Γερμανοι".

    Οπως και: "Η Ευρωπη ειναι μια ωραια ηπειρος οπου την χτιζουν πολλοι και στο τελος την γκρεμιζουν οι Γερμανοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. afou de 8eli paredose me to xafie o daskalos odigisis na mi parakalai k na min anakatevete me tin AEK.k sti tetarti katigoria na pai na gami8i o leftas o gamao o magas o gatoulis.se dio paketa tsigara ton ekane poutana o xafies stis ekloges to 5 k meta to jeftilise o kanelos pou zitise 200.ixe lei tote lavrediadi k georgopoulo k resti o antras tis tzenis.pou 2 stous 3 bgalane anakinosi oti ine gavri k o alos kirije ptoxefsi sto america.mexri proxtes gia na asxoli8i me tin AEK i8ele ntantades to notia k to papa alios den benei o megistanas.arketa asxoli8ikame me to mounopano afto pou kani protoselido to trapezi tou gogou pou tou ta trone i tragoudiares.exi pesi toso xamila pou ton jeftilizi k o xafies pleon.xilies fores xafies k protodikio ap afto to mounopano pou 8eli na peso katigoria gia na skefti an asxoli8i.as katsi na trapezoni touskolitous tou giou tou k na tous rixni sto telos sto logariasmo opos ekane me to kara k me olous tosu sineterous tou.makria ap tin AEK k as troi k saligaria me fakes sta kirile estiatoria to pedi me to feretro ap ti nikea.

    ps: to kimeno de to egraya ego.mou zitise megaliteros adeRfos pou den asxolite me poutses blog k internet na metafero tin apoyi tou k sinfono apolita orizontia k ka8eta me osa ipe.i diki mou gnomi ine sta8eri k tin jerete: sas gamai o aRxigos k opios polemai tin ORIGINAL polemai tin AEK.to mono pou de pirazoume ine o xotzeas epidi mas kani k dakrizoume.xristo xotzea eprepe na valis ipoyifiotita stis ekloges mazi me ola ta ipolipa noumera.i vouli se exi anagi.elpizo tin epomeni fora na to skeftis kalitera k na katevis.8a se yifisoume oli k gia mas ise o avrianos pro8ipourgos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν χρειαζεται Χρηστο καφετζου για τα αυτονοητα....Δεν εβγαινε το πραγμα? Πισω οι εκλογες...Βγαινει? Βουρ στον πατσα.Κι οχι απαραιτητα 160-165.Η τρομοκρατια των "μικρων κομματων" που θα τσακισει την χωρα στα βραχια,εχει αρχισει να παιζεται εδω και καιρο.Κανεις τους δεν θελει 8,9,10 κομματα στη βουλη.Μοιραζεται το μπονους των εδρων και μπερδευεται το πραγμα.Μεχρι 6 αντε 7 καλα ειναι.Και με 155 γινεται η δουλεια μια χαρα.Εν αναγκη τσονταρει κι ο Φωτης....
    Αστον τον ψηλο να "χτυπιεται".Ψηφους απο "γειτονους" δεν παιρνει,ενας ειναι ο Πυρρος.Και οι δυο μαζι για μια Ελλαδα πιο νεα απο την νεα του Ανδρεα.
    Δεν βγαινει το "ταμειο".Οτι και να τσονταρουν οι brics,τα haviar,και ο ταραμας.Δεν βγαινουν,οποτε κωλος μουνι γαρυφαλλο η κατασταση και παμε για γενικη αναδιαρθωση της Ευρωπης.Οι Ολλανδοι ενιωσαν στο πετσι τους την αλλαζονεια της φιλης τους.Οπως και οι Γαλλοι.Στο ιδιο εργο συμμεταχουν και οι Γερμανοι πολιτες.Την γλυτωνουν οι Φιλλανδοι,και οι υπολοιποι "βλακες" Οστρογοτθοι και Βησιγοτθοι.Μονο μεσα απο ενα γενικο μπαχαλο ισιωνει η κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας25 Απριλίου, 2012 05:12

    Οπως και να εχει,αδερφε,ειναι "παραξενο" και ολιγον "ατοπο" το να γινονται εκλογες,τωρα. (και τι συμπτωσης,μαζι με τον επαναληπτικο της Γαλλιας.
    Η Δεξια γιγαντωνεται,ισα για να φαινεται σαν ο μεγαλος μπαμπουλας.
    Η ο φασισμος θα κανει αυτην την δουλεια,η ο κομουνισμος.
    Ο δευτερος ψοφησε. Μονο η Αλεκα απαμεινε και ο Σαμαρας που ταχα διαβλεπει κινδυνο. Ρε κατι μπακαλογατους που εχουμε.
    Ο δε φασισμος,ειναι το ψωμοτυρι.

    Ο Καμενος παει σχεδον για πρωτια. Και εχει βραβευθει και απο τον Σαρκοζι με καποιο μεταλλιο στην Γαλλια,για καποιον "αγωνα" λεει που εκανε εναντια στην τρομοκρατια.
    Ξυσε τα αρχιδια σου με εναν αγκυλωτο σταυρο.

    Οι ελεγχομενες-προς το παρον "εκρηξεις" σε Βελγιο πριν, Ιρλανδια και τωρα Ολλανδια,ειναι προβλεπομενες. Και θα εισχωρεισει ακομα και μεσα στη Γερμανια.
    Ποσο να παραγεις πια,ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ; Στον κωλο τους θα τα βαλουν; (μπορει).

    Τα "τραινα" της κεντρικης Ευρωπης,πανε βουρ για τον τοιχο. Για τους λαους μιλαμε. Οι οποιοι δεν βλεπουν την τυφλα τους,οπως εμεις εδω.
    Οσο το πιατο ειναι γεματο και οι μισθοι γεροι,βριζουν οποιον τους υποδειξουν.
    Οταν σφυξει το ζωναρι,θα κυνηγανε στις κεντρικες πλατειες τους ιδιους τους ανθρωπους τους.

    Ενας δισκος που παιζει συνεχεια. Μονοτονα.
    Η Ευρωπη "φτιαχνεται" για να ξανακασταστραφει. Ποσες φορες δεν εχει γινει μανταρα.
    Παντα ομως ξαναφτιαχνεται. Γιατι δεν ερημωνει οπως πολλες περιοχες οπου περασε "λιβας";
    Γιατι αλλιως καις τα σπιτια των αλλων και αλλιως το δικο σου,προκειμενου να παρεις την αποζημειωση απ'την ασφαλεια.Εισαι πιο προσεκτικος.

    Βεβαια,το ποιος νοιωθει Ευρωπαιος,ειναι ενα αλλο θεμα.
    Ειναι ο βορειος,που οψιμα ανακαλυψε την φωτια;
    Ειναι ο νοτιος που την ειχε και την εσβυσε γιατι ακουσε τον βορειο,οτι θα του δωσει αναπτηρα;
    Δεν ξερω.

    Να ρωτησουμε τον anonymo tigrofago, που εχει ηψηστη πρεμουρα αλλα και φοβο, αν θα ερθει ο δασκαλος οδηγησης.
    Λες και αν ερθει,η αν δεν ερθει,θα συμβει καμια αλλαγη σε εμας εδω.
    Που θαυμαζει και τον κοντο,ο οποιος με μεγαλη "μαγκια" στραμπουλιξε τις ευκαιριες της ΑΕΚ,και τωρα ψαχνει καποιο πρωτοδικειο τα κρυφτει.

    Τι να με κανεις εμενα στη Βουλη ρε ανωνυμε;
    Τοσους εχεις. Εχεις τον κοντο "βενιζελο" που θελει να επανορθωσει στην ΑΕΚ.
    Εχεις την κοντη-μουσατη την Αλεκα την Χατζιχρησταινα,που κανει πιπες ξανα στον κοντο και διπλωσε τα πανο και τα εβαλε στον κωλο του.
    Ολοκληρος ο θιασσος ειναι εδω. Παρον.

    Εμενα τωρα; Εμενα ασεμε να σε κανω να δακρυζεις και κοιτα εσυ να κρατας την κοιλια σου απο τα γελια με αυτα που θα συμβουν.(και στην ΑΕΚ)
    Η το αναποδο ισως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οποιος περάσει απ΄το αποψινό μάτς παίρνει και το κατσαρόλι. Ελέω Τσέλσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα
    Μη βιαζεστε να ξεγραψετε μια ομαδα που εχει το ροστερ της Μπαρτσα.
    Χτες μια χαρα μπαλιτσα επαιξε οταν ο αλλος ειχε στησει 2 λεωφορια μπροστα απο το τερμα..
    Αυτο δεν αποθεωναμε ολοι το 2004? Μια κατεβασια ανα παιχνιδι και ενα γκολ.
    Οριστε παρτε το. ΜΙΑ (κατεβασια) εκανε η Τσελσκυ σε ολο το ματς.
    Και ενα κορνερ αν θυμαμαι καλα.
    Εκανε και αλλες 3-4 στο πρωτο ματς.

    Μια χαρα επαιξε χτες με 2 δοκαρια (παλι) χαμενο πεναλτυ (λεω χαμενο και οχι αποκρουση-η αποκρουση δεν ειναι χαμενο) και μια χαρα ευκαιρειες.
    Και κατοχη οχι ανουσια χρηστο, αλλα με επιθεσεις απο τα ακρα ΣΥΝΕΧΩΣ. Ανουσια ειναι η κατοχη οταν αλλαζεις πασες πισω απο τη σεντρα.
    Απλα δεν ηθελε να μπει, η δεν γινωνταν να περασει απο 10 στημενους στη γραμμη της περιοχης.

    Ωραια μπαλλα... τι να σου πω!!

    Ειχες βεβαια και την ομαδα του ΜΕΓΚΑ ενα τσουρμο μαλακιας στη οποια ο συναγωνισμος ειναι μεγαλος.

    Ποιον ηλιθιο να πιασεις πρωτο?
    Το ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΝΙΟ που νομιζει οτι ειναι στη λαικη και φωναζει γιουρια!!! και τετοια γραφικα?
    Το Δηματο που εχει το χαμογλο του Τζοκερ με το Τζακ Νικολσον?
    Τον Σπυροπουλο που μας εχει πεθανει με τα ονοματα που δινει αυτος για να το παιζει ταχα μου, ο φαμπρεγκας εγινε σεσκ, ο μυλλερ εγινε ΜΙΟΥΛΕΡ- με προφορα κατω ραχουλας, ο Λαμπαρντ εγινε Φρανκι-σαν το Σινατρα και ο Μεσι εγινε Λιο- παιζανε μαζι ταβλι προχτες.

    Ξεχωριζει βεβαια η πατρικη φιγουρα ο ανθρωπος κομπιουτερ ο τεραστιος Σωτηρακοπουλος.

    Χτες ελαμψε το αστρο του, η τσελσι λεει κινδυνευει ετσι οπως παιζει και δεν προκειται να καταφερει τιποτα.
    Ουτε 30 δευτερολεπτα δε περασαν απο τη 'διαγνωση' του τεραστιου και εγινε το 2-1. Τετοια διορατικοτητα λεμε..

    Αμ το αλλο: δεν ειναι λεει κακο να παιζεις με 11 αμυντικους. Κακο ειναι να κλωτσας και να πεφτεις κατω.
    Μα δεν ειπε κανενας οτι ειναι κακο ρε ΝΤΟΛΜΑ.
    Λεμε οτι παιζεις ημιτελικο champions league και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πανε στο τελικο οι δυο καλυτερες ομαδες.
    Τωρα αν εσυ βλεπεις οτι η Τσελσκυ επειδη επαιξε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΑΜΠΟΥΡΙ και απο την ελλαδα του 2004, το αξιζει μπραβο της.
    Μας τα εσπασε τα αρχιδια με τον Ντρογμπα, που απο τη μια ειναι κακο να πεφτεις κατω, απο την αλλη ειδικα στο πρωτο ημιχρονο πιο πολυ ωρα ηταν ξαπλα παρα ορθιος. Αλλα ειναι λεει ο καλυτερος..

    Τεσπα, ΕΥΤΥΧΩΣ που τελειωσε το mega τις μεταδοσεις να ησυχασουνε τα αυτια μας απο τους Σπυροπουλους και τους Μιουλερ.
    Οχι αλλο μενιο-μαναβη φτανει.

    100 φορες οι γραφικοι της ΝΕΤ που γελαμε

    ΥΓ Δε γινεται μια ομαδα να πηγαινει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τελικο champions league. Ναι εχει κανει κοιλια η Μπαρτσα σιγουρα αλλα μη βιαζεστε.

    Και καμμια μεταγραφουλα θα κανει και θα γυρισει κανονικα ο Πικε ο Βιγια και αριστερο μπακ θα παρει ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ λογω Αμπινταλ.

    ΥΓ2 Ανωνυμε καλα το ο 'φιλος' σου ειναι αγραμματος δεν μου προκαλει εκπληξη. το οτι δεν γραφεις ελληνικα ουτε εσυ επισης καμμια εκπληξη.
    1)Βρες μια πιο καλη δικαιολογια ρε τεραστιε απο αυτη του φιλου σου..Αυτη εχει παλιωσει απο τοτε που πηγαιναμε τριτη δημοτικου. Εχω ενα φιλο που θελει να ρωτησει κατι, ο φιλος μου το εκανε κλπ..
    ελεος...
    2)Μια ερωτηση μονο: Το πανω που ελεγε για τον χαφιε οταν το βαλατε στο ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ? Η το βαζετε εναλαξ και απο λιγο μεχρι να δακρυσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 80.000 εισητηρια θελει να τυπωσει ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ για 3 ματς με τον Ατρομητο...το Μπαοκ και το Παο.

    Μεσος ορος? Κατι παραπανω απο 26,500 ανα παιχνιδι.

    Ναι καλα διαβασετε.

    Ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ περιμενει 26,500 ΑΕΚτσηδες στο ματς με τον.... Ατρομητο.
    Στις 18-4 βεβαια ΠΡΙΝ 7 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ειναι ζητημα αν πηγαν ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΣ πανω απο 5,000 κοσμος.

    Αυτο δεν λεει κατι στον καπετανιο της ηρεμιας. Απολυτως τιποτα.

    Τωρα για πιο λογο οι 4-5 χιλιαδες θα γινουν 26,5 ρωτηστε τον 'γνησιο' ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ.

    Εχει η μαλακια ορια? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ. Ειδικα αμα εισαι 'γνησιος'.
    Και αγαπας της ΑΕΚ.

    Γιατι δε τα τυπωνεις ΟΛΑ ρε τεραστιε? Ποσους παιρνει 65,000?
    Τυπωσε 65Χ3 να τελειωνουμε.
    Αφου κανεις που κανεις ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ κανε την μεγαλειωδη?

    Τι φοβασαι μη τυχον και γινεις σουργελο?

    ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ..

    ΥΓ Πεπ Γκουαρδιόλα: "Τι λέω στους φίλους της Μπαρτσελόνα που έκλαψαν για πρώτη φορά απόψε; Καλωσήρθατε στην ομάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χτες το βραδυ και βλεπωντας το ματς μου εξηγησε συμμαθητης και φιλος ΤΟ ΚΟΛΠΟ με τα διαρκειας και το ΦΠΑ και ΠΩΣ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ τα λεφτα οι ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Και λεω εξηγησε γιατι ο ανθρωπος ειναι πλεον αντιπροεδρος σε μεγαλη ΠΑΕ και επι χρονια υπευθυνος δημοσιων σχεσεων εισητηριων συνδεσμων κλπ..
    Σε επομενο σχολιο θα το αναλυσω πληρως, εχει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ αλλά αφού δεν ασχολείται με διαδίκτυα κλπ, γιατί την θέλει σε τέτοιους χώρους δημοσιευμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα που θα προπονουμαι μονος μουμπορω να παω στη Μυκονο?
    Στη παρο ισως?
    Αντε να το κανουμε Τζια και κερναω και τη ταβερνα. Τι λετε?

    Δεν θελω λεει τουριστες ειπε ο 'προπονητης μας'..
    Ε απο που να παρουν παραδειγμα τα παιδια ρε μεγαλε?
    Απο την ομιλια του ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΥ που τα ελεγε και γελαγαν απο μεσα τους και τα παγκακια?

    Η απο το 'προπονητη μας' που τουριστας δεν ξερω αν ειναι αλλα ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ειναι σιγουρα, μιας και μετα την ΑΕΚ και το.....εργο που εχει παρουσιασει, μονο τρελλος θα τον προσλαβει..

    Ηθελα μονο να ειμουνα απο μια μερια να τα βλεπω, αυτα ειναι οντως σκηνικα με τρελλο γελιο

    -Γλαστρελος: Θελω να εισαστε προσηλωμενοι στα παχνιδια και να παιξετε σαν ΑΕΚ. Να εισαστε μια γροθια και να παρετε ολα τα ματς.
    80,000 εισητηρια θελω να τυπωσω..

    -'ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ': Στοχος μας ειναι η κατακτηση της πρωτης θεσης. Θα τα δωσουμε ολα για το εισητηριο των ομιλων του ch.l
    Μιλουνια ΑΕΚτσηδων αναμενωνται να σας στηριξουν.

    -Καρλος: el coche puede yo ir a los mykonos?? (κοουτς εγω να παω στη Μυκονο??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dimi,
    σαφώς κι υπάρχει πρόβλημα στην Μπάρτσα όσες "δικαιολογίες" κι αν βρεί κανείς.
    Σε 2 βδομάδες έπαιξε τα 3 πιο κρίσιμα μάτς τής σαιζόν και τα γάμησε όλα.
    Πρώτα/πρώτα το να παίζεις με την καραμέτρια Τσέλσι δύο μάτς και να μην κερδίζεις ούτε ένα λέει πολλά. Και ναί, τα δοκάρια, το πέναλτι, η κατοχή, μπλά-μπλα-μπλά.
    Η ουσία είναι ότι απέναντι σε μιά ομάδα πού είχε να αντιτάξει μόνο το πάθος και την γενναιότητα η Μπάρτσα έκατσε στο παγωτό δις.
    Και επειτα υπήρξε και το ελ κλάσσικο.
    Οπου η Ρεάλ επικράτησε πενταξάστερα μέσα στο Κάμπ Νού.
    Ολα αυτά δεν μπορεί να αγνοηθούν ως συμπτώσεις.

    Η κατοχή πού είχε χτές το βράδυ η Μπάρτσα πιό πολύ κούραζε παρά σε προδιέθετε ότι θα βγεί ουσία μέσα απ΄αυτήν.
    Και δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος.
    Θες ότι κάποιες ομάδες μπορούν πλέον "πιό εύκολα" να βραχυκλώνουν την κατοχή τής Μπάρτσα, θες ότι ο Βίγια "μπορεί" και να έκανε την διαφορά? Οτι και νά΄ναι υπάρχει πρόβλημα.
    Κι ίσως, λέω απλώς "ίσως", να φτάνουμε στο τέλος τής συγκεκριμένης Μπάρτσα.
    Πάντως θεωρώ ότι όποιος και να παίξει τήν Τσέλσι στον τελικό απ΄το αποψινό μάτς θα την κερδίσει χαλαρότατα με τρία γκόλ διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να δώ ποσά φάουλ θα δώσουν στο σαμπουαν μετα το πέναλτι που ΟΥΤΕ ο μαρινακης στο οσφπ δε θα σφραγίδα και το offside που κανείς .... Δεν είδε ε σπεσιαλ ??
    Ο Ντί μαρια δεν είναι αργεντινός πάντως
    Απο τη καλυμνο βουτηχτης είναι
    Αυτα τα νούμερα μας κέρδισαν ;;;
    Όντως έχει πέσει η μπαρτσα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΥΤΕ ο μαρινακης δεν θα τι έδινε εννοούσα.
    Τέτοιο σπεσιαλ ΣΠΡΩΞΙΜΟ καιρο είχα να δώ
    Μπορούν να τη γαμησουν τη χαφιεδομαδα του βασιλιά ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ DIMI: Ε, ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ; ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ασε ρε στεβεν τώρα που ήταν πέναλτι αυτο, έπεφτε ο άλλος και έβαλε το χέρι του στο έδαφος πετώντας όπως κάνει οποιαδήποτε ανθρωπος όταν πέφτει
    Έλεος πλεον με το μαλακα που θα μου πεις και για εμμονές
    Αυτη είναι η ομάδαρα που μας πρηξατε??

    Άντε όλο και κανα πέναλτι κανα φάουλ θα πάρει ο σπεσιαλ μια χαρα το παει ο παπουτσελης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΥΓΝΩΜΗ Ο SPECIAL ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ, ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το πέναλτι πού έδωσε στην Ρεάλ είναι ανύπαρκτο διότι βεβαίως και το χέρι είναι παντελώς ακούσιο. Πιό ακούσιο απ΄αυτό δεν γίνεται.
    Θεωρώ ότι συνολικά η Μπάγερν έχει κυριαρχίσει και ότι την αδικεί καθαρότατα το σκόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πέναλτι του σπεσιαλ απλα δεν υπάρχει
    Κανονικα έπρεπε ήδη να έχει πάρει το πουλο με 1-1..
    Σπεσιαλ τον φωνάζουνε όσα κορόιδα τον πιστευουνε
    13 κούπες σε 4χρονια μόνο έχει ο Πέπ, καλο το σωτο με το σπεσιαλ αλλΑ όχι σε μένα ...

    Τώρα για τα αλλα μπορείς να πεις ότι θες, εξάλλου πρέπει να πάρει κούπα ο χαλβας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ελα, ελα... Σύννεφο πάει η βουτιά απ΄τούς παίκτες τής Ρεάλ. Το μαλακίσαμε τελείως το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η εντολή είναι βούτηξε να σωθούμε
    Τούμπα τούμπα θα πάρουμε κούπα
    Α ρε μετα λέτε γιατι είσαστε σπεσιαλ σιχαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ, Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΗΤΟ; ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΟΛΑΣ. Η ΜΠΑΓΙΕΡΝ; Η ΤΣΕΛΣΥ; ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εεεεετσι. Αντρίκια κι αρχιδάτα.
    Αντε και γαμήσου βασιλιά και σπέσιαλ και σαμπουάν.
    Αιντε καριόληδες.
    Βουτηχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πάρτε το σπεσιαλ ΠΟΥΛΟ και ΑΙ γαμηθητε, χαφιεδομαδα
    ΑΙ γαμησου με μια σπεσιαλ ΠΟΥΤΣΑ νούμερο

    Και τσάμπα και το παικταρα το σαμπουαν μαζι

    Αιντε γιατι μας ζαλισατε που πήρατε ένα πρωτάθλημα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή