Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

            Άγιες ημέρες, δεν λέω, αλλά όλες του θεού είναι κι άρα η αγιωσύνη δεν μπορεί να είναι εντοπισμένη. Καταλαβαίνω όμως ένα μήνυμα στο ταχυδρομείο μου, που ζητάει να κόψω τα προστυχόλογα όσο κι αν πιστεύω οτι μόνο κακές σκέψεις υπάρχουν κι οτι όλες οι λέξεις είναι ίδιες. Θα μπω όμως στο μότο αυτό αφού κι εγώ θα συμμετάσχω στην διαδικασία των εορταστικών εκδηλώσεων λατρείας προς τον Εβραίο επαναστάτη, που ο άνθρωπος ή ο θεός ή ο θεάνθρωπος, αν ήξερε τι θα είχε προκαλέσει, μάλλον θα είχε πάρει οριτικά τα βουνά ή θα έμενε στο Λονδίνο μόνιμα κι όχι μόνο στην ηλικιακή τριετία του μεταξύ 23 και 26 ετών.
                  Έτσι γίνεται πάντα. Από την άλλη μεριά του ποταμού είναι το μέλι. Οι δυτικοί πάνε προς ανατολάς μπας και βρουν ελπίδα ή διαφορετικότητα κι οι ανατολικοί πάνε προς δυσμάς για τους ίδιους λόγους. Όλοι κουρασμένοι από τα δικά τους. Αλλά επειδή τελικά το DNA τους είναι καταγωγικό, όλοι ξαναγυρνάνε εκεί που φύτρωσαν και στήνουν τα παραμάγαζα. Άλλος γίνεται Πυθαγόρας κι άλλος Χριστός. Άλλος Σαντάμ Χουσεϊν ή Μπιν Λάντεν κι άλλος πεφωτισμένος Steve Jobs που κουρασμένος από τις ουσίες γύρισε κι έστησε κινέζικα την αυτοκρατορία των υπολογιστών. Πελατεία να υπάρχει ρε παιδιά. Και καλά καμουφλαρίσματα. Κι οι τάφοι των Φαρισαίων έτσι ήτανε: Απ' έξω μάρμαρα και καθαροί και μέσα τίγκα στα σκουλήκια.
                Για μένα το Πάσχα, είναι απόδραση από την πόλη. Από τα προβλήματα δεν είναι δυνατόν να με πάρουν ούτε οι ψαλμωδίες, ούτε οι αναστάσεις. Δεν αισθάνομαι οτι κάτι συμβαίνει στο σύμπαν το κοινωνικό όταν ακόμα και στην ύψιστη θυσία ή και στο απόλυτο θαύμα της νεκρανάστασης, ακόμα μαλώνουνε οι χαβαλέδες παπάδες. Μια εβδομάδα πριν οι καθολικοί, μια εβδομάδα μετά οι ορθόδοξοι κι αργότερα οι παλαιοημερολογίτες. Για τα μπάζα σούπερ μάρκετ, αλλά ο πληρώνω έχει πάντα δίκιο οπότε τι να λέμε κι εμείς οι εκτός πραγμάτων; Άλλωστε faux self made είμεθα, τα μεγέθη αποφασίζουν πάντα όπως έγινε με την σύλληψη του Άκη προπασχικώς και προεκλογικώς, που συνελήφθη με τιμάς ενώ κάποιος Σαχπατσίδης τα βραχιόλια τα φόρεσε κανονικά. Αυτήν την φορά, το μέγεθος ήταν η αστυνομία.
            Όπως μέγεθος για την ΑΕΚ πλέον είναι ο χαφιές. Που ο πολύς κόσμος σύμφωνα με ό,τι διαβάζει αλλά και βρίζει μετά τους δημοσιογράφους, θα βγάλει την εταιρεία από το έρεβος. Που φορολογική ενημερότητα μπορεί να μην διαθέτει ( λέμε τώρα ) αλλά, ΚΑΙ επιχειρηματίες βρίσκει, ΚΑΙ  λεφτά βάζει μέσω νέων δανείων ( άρα και την ΟΥΕΦΑ πιάνει κότσο ), ΚΑΙ καταστρώνει business plans εναντίον του Μαρινάκη με σύμμαχο τον Πετράκη αλλά κι αυτόν τον απίθανο Οικονομόπουλο, που κανονικά θα έπρεπε να τον έχει δικηγόρο το ελληνικό κράτος στην μάχη για να πάρει πίσω τα χρήματα από τον Άκη. Τα εκατομμύρια βέβαια να τρέχουνε σαν πρόστιμα και οφειλές και ταυτόχρονα οι χιλιάδες πιστοί να αθωώνουν τον Βαραβά κι όχι τον Ιησού και νάναι κι ήσυχοι με τις συνειδήσεις τους.
              Έξω λοιπόν από την πόλη και στην Πελασγία και φέτος. Στο σπίτι της γυναίκας μου με επιτάφιο στο Αχλάδι και τον αγαπητό Θανάση ( εκεί πάντα σταμάταγε η αποστολή της ΑΕΚ για Λάρισα και Βόλο ) όπου θα δούμε τους παίκτες που μας κάνανε περήφανους εμάς και που ιντριγκάρουν τα παιδιά μου για την μοίρα αυτής της ομάδας. Φυσικά μετά από λίγο κρασοπόλεμο, άνετα έχω να τους δώσω ελπίδα : Πρώτον αύριο θα αναστηθεί ο Χριστός και δεύτερον κάνουμε μεταγραφή τον Ντέμη. Όχι όπως παλιά που ο Τροχανάς έδωσε 15 μύρια δραχμές παραπάνω από την δαφνοστεφανωμένη για να πάρει στο ρόστερ τον Αεκτζή, αλλά διότι επιτέλους επιστρέφει ο απόλυτος διευθύνων σύμβουλος με όραμα την διοίκηση πρωτοδικείου που θα παγώσει τα χρέη του δημόσιου για τριετία, φυσικά θα πάρει άδεια από την Ελλάδα και θα κάνει μεταγραφές και θα κάνει το κατοστάρικο χρέη βιώσιμο με είκοσι χιλιάδες διαρκείας ( πλάκα κάνω ) κι άπειρους σπόνσορες κόντρα στην Βαγγέλα που βρίσκεται σε τέτοια φαρμακευτική αστάθεια που θέλει να αλλάξει δίπολο την ώρα που τρώει τις ροχάλες του Βαλβέρδε. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα.
               Το βασικό είναι οτι η Ανάσταση στον τόπο που πηγαίνω, γίνεται στις δέκα το βράδυ και τρώω σαν άνθρωπος κι όχι σαν πεινασμένο ζώον ( πιστόν όμως ) για να ξυπνήσω την επόμενη μέρα να ψήσω τον οβελία με τα σηκώτια στον οισοφάγο. Είπαμε δεν βρίζουμε μέρες που είναι, αλλά να μην καταθέσω και την συνήθη οισοφαγική παλινδρόμηση που νοιώθουν οι πιστοί που μόνιμα πεινάνε αυτές τις ημέρες σε απόσταση ωρών ή λεπτών, και να μην μιλήσω για τα τιγκαρισμένα νοσοκομεία μετά το σεπτό γεύμα του Πάσχαντος ( γιατί να μην το κλίνω; Ξένη λέξη είναι της απαυτώνω τα ζεμπερέκια ) . Να μην μιλήσω για τον παπά που ταξίδευε για την μεγαλόνησο με τονάζ μαριχουάνας; Τι να πω; Για τον Άκη που έφαγε κοφτό μακαρονάκι με σουπιές στη ΓΑΔΑ κι είχε έκδηλη την οργή του;
             Προτιμώ να είμαι ήρεμος, μέρες που είναι. Ο καταλληλότερος πρωθυπουργός , δηλαδή ο Βενιζέλος, ήταν υπερασπιστής του Άκη το 2004 και σήμερα τιμητής του. Ο Πάγκαλος αποχώρησε από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.  Κι άρα και μένα με παραμονεύουν σωστές ημέρες διατροφικά και τον οβελία να μπαίνει επί της ψησταριάς κατά τις 11 το πρωί και να είναι έτοιμος γύρω στις 3. Παίζουν ρόλο τα κιλά θα μου πείτε. Κατσίκι ψήνω οκτάκιλο. Δεν ψήνω ελέφαντα. Κι η παρέα η ενδεκαμελής, μαζί με το κοκορέτσι κι όλα τα συμπαραμαρτούντα, μια χαρά περνάει και κάνει και μια βόλτα το απόγεμα με τα πόδια της κι όχι με νοσοκομειακό του ΕΚΑΒ διότι υπερπανηγύρισε τον θεάνθρωπο. Αυτός καλά κάνει πλάκα 2012 χρόνια. Εμείς προτιμάμε τα 60 άντε 70 και κυρίως την απόδραση από την πόλη.
                  Γιατί κάνει πλάκα; Ε, όλες τις σκέψεις μου να τις μοιραστώ; Σωτηρία δεν είδα ούτε φέτος. Χώρια που τα πράματα πάνε προς το χειρότερο. Τι περιμένει ο Χριστός από τα δημιουργήματα του Πατέρα Του; Να εξαθλιωθούν; Να βαρέσει το Ισραήλ το Ιράν; Να σεβαστεί η χώρα που δεν την σεβάστηκε ο μπαμπάς της, τους ολυμπιακούς αγώνες; Να σεβαστεί η Αμερική τις εκλογές της χωρίς πόλεμο; Να σεβαστεί ο Πούτιν την Τουρκία και την Συρία και την αραβική άνοιξη; Τι είναι ο Χριστός; Πολιτικός παρατηρητής ή καθ' ύλην παρεμβαίνων ; Είμαι δηλαδή Ο ΘΕΟΣ. Πότε θα παρέμβω; Όταν πάει ακόμα πιο κάτω κι όταν ΟΙ ΝΩΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΙΒΩΤΟΥΣ; Εντάξει, αλλά εκεί έμπαινες χωρίς άκρες κλαδικών; Δεν βρίζω, μια ερώτηση κάνω που μου έρχεται λογική, όταν ο Χριστός ανασταίνεται  μιά φορά τον χρόνο αλλά σταυρώνεται τις υπόλοιπες.
            ΚΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ για τους συνάδοντες στον Μυστικό ( από πού βγαίνει το επίθετο; )  δείπνο, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΣΑΧ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ή ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΝΤΕΜΗΔΕΣ ΚΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ.
           ΚΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ " δεν υπάρχει άλλος ". Αλλοιώς, να σε ξανααναλάβει ο Άκης - τώρα που είναι πιο ώριμος και δεν του χρειάζονται μίζες - ή να σε ξανααλάβει ο Χριστός κι ο Θεός που ο μεν υπάρχει σαν λύση δυό χιλιάδες χρόνια αλλά ο άλλος κρύβει τα χρόνια του σαν γκόμενα. Σαν παλιά σταρ που γέρασε. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΘΕΕ, ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ , που λένε οι μαλάκες που ασχολούνται με τις ανασκαφές ή με τα περασμένα; Ό,τι κάνει κι ο Ντέμης είανι η απάντηση, αλλά ό,τι κάνει κι ο πιστός. Που την Μεγάλη Δευτέρα δεν ξέρει τι γιορτάζει και την Μεγάλη Τρίτη βούτηξε την Κασσιανή ( 400 μ.Χ ) σαν σουξέ του Μακρόπουλου. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ " η εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα γυνή ", που καμία σχέση.
           Δεν έχετε παράπονο. Δεν έβρισα τίποτα. Μαζί πήγαμε, που οι υβριστές της εκκλησίας σήμερα αλλά κι αύριο θα φορέσουνε τα αποκριάτικα και την Κυριακή θα κάψουν τον καρνάβαλο, που χρόνια τώρα είναι αρνί. Ενώ εκείνη την στιγμή σφάζονται πνευματικά, ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Τρέχει κάτι;  Τι να τρέξει ρε παιδιά; Τόσα χρόνια - για δις μιλάω - δεν τρέχει τίποτα. Τώρα θα τρέξει; Απλά η ΑΕΚ θα σπρώξει το πρόβλημα λίγο πιο πίσω. Το ίδιο δεν κάνει κι ο θεός; Στο όνομα του φόβου για την ΑΕΚ, πάντα υπάρχει ο πιστός. ΒΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.
                                                    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
           Υγ1. Ο Άρης ξετιμωρήθηκε, επειδή πρέπει να πέσει η Κέρκυρα; Διότι μπλέκονται 5 ομάδες στην ιστορία. Για σκεφθείτε.
           Υγ2. Το Αγρίνιο, γιατί τα έχει βάλει με την ΑΕΚ;
           Υγ3. Το κείμενο θα τρέξει την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο. Μετά θα γελάσετε με κείμενα από το ταχυδρομείο, εκτός αν γίνει κάτι και μου το αποκαλύψει ΚΑΠΟΙΟΣ  που θέλει την γνώμη μου. Ο ΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, καθότι ήταν το γραφείο τύπου του Μελισσανίδη αλλά και του κοντοχαφιέ. Η " εξέδρα " δεν υπάρχει - ( έκλεισε η εφημερίδα του ΔΟΛ και του κολλέγιου ) και τώρα είμαστε σε άλλα όπως του εκδότη του 1-2-Χ , που θα γράφει ο Μπαζίνας κι ο Γεωργίου.  Με περιτύλιγμα την Ελευθεροτυπία.
           Υγ4. Δεν υπάρχει άλλος πλην του Βενιζέλου, αφού είναι ο καταλληλότερος. Μα ακόμα δεν ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ; Είναι ο μόνος που προσπαθεί. Δεν το βλέπετε; Δεν αξίζει κι άλλης ευκαιρίας; Τι είστε; Τιμωροί ή θεοί; Μέχρι το όνομα του άλλαξε για να σώσει την χώρα.
                                                      

46 σχόλια:

  1. Στήβεν,
    σε προτρέπω ταπεινά να βρείς μιά λύση μέσω τού web master. Επειγόντως.
    Τι εννοώ?
    Να, ο καραούλης έκανε βαρυσήμαντη παρέμβαση η οποία όμως "χάθηκε" στίς αναρτήσεις τού προηγούμενου άρθρου με αποτέλεσμα ελάχιστοι να την απολαύσουν.
    Οπου αφού μάς αποκαλεί (συλλήβδην) "ξεφτέρια" μάς θέτει επίσης προ τών τεράστιων ευθυνών μας αφού ξεσκεπάζει τον βρώμικο ρόλο μας.
    Ειμαστε λέει σαν την "οργάνωση" πού κατηγορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάφκα είναι αυτο το μπλόγκ τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας12 Απριλίου, 2012 23:46

    Ωρε τι μπουμπουνιτα ειναι αυτα που ριχνεις αγιες ημερες;
    Ασε μας να ευφρανθουμε λιγο,εστω και ψευδως.
    "καρναβαλος" το αρνι και "ντυνομαστε αποκριατικα μεγαλοβδομαδιατικα";
    Και το απιαστο: "ο θεος εδειξε το μονοπωλιο καταργωντας το 12θεο";

    Αυτο τι σου λεει; Οτι ηταν ελληνας. Τελικα εχουν δικιο οι συνομοσιολαγνοι και ανατροπεις των επισημων θρησκευτικων.

    Ασε να δουμε πως θα την βγαλουμε και φετος. Τα αρνια πηγενοερχονται παντει τροπο,μεχρι να φτασουν στον τοπο καταποσης των.
    Με ΚΤΕΛ,σε κυβωτια, σε σακουλες,με τραινα,με πλοια,με αγροτικα. Χαμος.
    Πρεπει ολοι να φαμε απο λιγο φετος. Ακομα και οσοι πρακτικα και οικονομικα δνε μπορουν.
    Θα ειναι και τα τελευταια.
    Απο του χρονου θα τρωμε χελωνες και ασβους,σαν τσιγγαναραιοι.
    Ουτε σπιτι,ουτε ενοικια,ουτε 8ωρη δουλεια,ουτε ΑΦΜ και ΔΟΥ να σε τυρρανανε. Τιποτα.
    Επιτελους ελευθεροι,στην εξοχη.

    Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Δημητρελος.
    Απο ενα αντισκηνο καθε φαμελια και βουρ για το υπαιθρο.
    Μεχρι να εξαγοραστει και αυτο και να σε κυνηγανε και απο κει διαφοροι Γερμανομεσιτες.

    Οτι απολαυσουμε τελος παντων. Οτι προλαβουμε.
    Χεστε σε φρυγανα,αγναντευοντας την Λαγκαρντ, σκουπιστειτε με σπακες, βραστε αγριοχορτα,φατε ριζες,μαγκωστε κανενα ποντικο,σουβλιστε κανενα φιδακι. Μεχρι να βαλει φορο ο Τουρκογλου οχι μονο στην χτισμενη επιφανεια,ως τωρα,αλλα και στην υφασματινη.

    Πλησιαζει η πληρης απελευθεωση.
    Το να μην εχεις τιποτα.
    ΤΟ Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο,σας ευχεται "Καλο Περασμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας13 Απριλίου, 2012 00:00

    Δεν χαθηκε το σχολιο του "καραουλι". Απλα ειναι κατω απ'την πρηγουμενη αναρτηση.
    Ας μεταφερθει εδω,στην καινουρια, μαζι με το καριοφιλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Albert_AEKstein. Το αρ.44 πάντως δεν ήταν πουστιά όπως η αλλαγη αφμ με την οποία κάποιοι θα χάσουν τα λεφτά τους. Χρησιμοποιήθηκε ένας νόμος που υπήρχε (δεν φτιάχτηκε για την ΑΕΚ)και με τον οποίον θα πλήρωνες διακανονισμένα χρέη. Διαφορετικά χρεοκοπούσες και οι πιστωτές σου δεν έπερναν φράγκο. Επίσης, αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλα νομίζω οτι σβηστήκαν οι προσαυξήσεις. Βέβαια οι διακανονισμοί του 44 δεν τηρήθηκαν και ο νόμος λέει ολόκληρο το ποσό τώρα. Εδώ πάω πάσο.
    STEVEN, καλείς τον Χαράλαμπο, αν ξέρει οτι ο Μελισσανίδης ήταν υπάλληλος, να σου πεί τον μισθό του. Σωστό. Αλλα και όποιος ξέρει οτι ο Ντέμης έφαγε λεφτά, να μας πει πόσα.
    Την εποχή της προεδρίας του Ντέμη, πήρα διαρκείας μόνο την πρώτη χρονιά, παρόλο που ήμουν φαντάρος και δεν μπορούσα να πάω στο γήπεδο. Το βράδυ που γύριζα απο το γήπεδο με τον Αστέρα και άκουσα στο ραδιόφωνο οτι παραιτήθηκε, πήρα μπύρες και πήγα να κεράσω τον κολλητό μου. Τον Ντέμη τον γνωρίζω απο την οικογένεια της γυναίκας μου, δεν τον πάω καθόλου. Αν γυρίσει θα τον στηρίξω μόνο αν αρχίσει να φτιάχνει γήπεδο. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν γίνει γήπεδο εντός τριετίας, η ΑΕΚ θα τελειώσει. Στην τελική, ας βάλει λεφτά στην τσέπη του (όλοι έβαλαν) αλλα ας αφήσει έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος "απεκλεισε" την Energy?
    Με τι σκεφτικο θα "αποκλεισουν" και την Gazprom? Ποιος ειπε προχθες σε συζητηση μεταξυ 8 ατομων "πως να τους αποκλεισουμε? Βρειτε μου τροπο που να στεκει,αλλιως θα μας κανουν τροφη για τις αρκουδες..."?Για να μην ξεχνιομαστε...Ειχα πει να ξεχασουμε τις εκλογες.
    Αμα δεν βγαινουν τα κουκια για συνεργασια,παμε για Σεπτεμβρη και βλεπουμε.Εκλογες ομως θα γινουν στις 6 Μαιου.Αρα,τα`βαλαν κατω,τα μετρησαν και ειδαν πως οι δυο πρωτοι πανε για 34 με 36%.Οποτε με εναν τριτο το προβλημα λυθηκε.Ποιος ειναι ο τριτος? Αφου ολοι τον ξερουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H "δευτερη ευκαιρια",ειναι για τον αθλητη,η τον φοιτητη.
    Αντε και για τον φυλακισμενο.Η τον εξαρτημενο.
    Αλλα για τον κλεφτη,η τον παντελως αχρηστο με αυτο που καταπιανεται,το ειδους δευτερη ευκαιρια να δωσεις; Για να σε "ξανακανονισει"; Να σε "ξαναστολισει";

    Ακομα και η επιλογη "ντεμοτεχνειο",σαν εφευρημα, ειναι αρκετο για να καταλαβει κανεις.
    Οπως "πολυτεχνειο". Υπηρχε κανενα τετοιο,με την μορφη και την "επισημη" συσταση του που σημερα μας "επιβαλουν" να γνωριζουμε;
    Τι τιμαμε; Την Δαμανακη,τον Παπουτση και τον Λαλιωτη;
    Που ειναι αυτοι σημερα; Και τι ειναι;

    Αυτες οι κατασκευες, απο ανωθεν,μοιαζουν σαν γραφειο εκενωσεως βοθρων.
    Οταν σκατα πολλα μαζευονται,ερχονται οι εντεταλμενοι σκατατζιδες και με αφορμη ενα "σωσιμο",καθαριζουν και επιβαλουν τα νεα "ηθη". Δηλαδη κανουν εναν "αγωνα", ο οποιος πρεπει να τυχει και της αναλογης υποδοχης-αποδοχης απο τον κοσμο.
    ΤΟ τυρρανικο και πραγματικα δυσκολο στην ανατροπη τους,σε αυτα τα καθεστωτα,δεν ειναι οτι αποτυγχανουν και αρα γινεται πασιφανης η αστοχια, η αλητεια τους. Καθε αλλο.
    Αυτη τους η "αδυναμια",ειναι και αυτο που τα τρεφει και τα διατηρει στην επικαιροτητα,σαν παντοτινες λυσεις.

    Οσο και να γνωριζεις οτι το "εδω πολυτεχνειο",πηγε στις Βρυξελες,παλι απο εκεινα τα σπλαχνα,θα ξεπεταχθουν οι νεοκοποι "επαναστατες" που θα σε δουλεψουν ψιλο γαζι,αφου ειναι το ιδιο και το αυτο με το συστημα.
    Οσο και να εχει γνωρισει στι πετσι του, ο κοσμος, το τι εστι "πολυτεχνειακιας",εν τουτοις παλι απο αυτους θα κρεμαστει και κυριως μονο αυτοι εχουν το προνομιο και την αποκλειστικοτητα του " σωστου και σωτηρα". Ουδεις αλλος.
    Οτι αλλο προελθει απο αλλου,ειναι parnormal,ειναι "ανωμαλο",ειναι ακραιο. "ΕΜΕΙΣ εχουμε τα κλειδια".
    Απιθανοι,πραγματικα.
    Για τουφεκισμα σχεδον απαντες.

    Ετσι και εκεινος ο "ντεμης" του 2004., δεν ειναι μια υπαρξη,με την μεταφορικη εννοια. Δεν ειναι το κεντρο. Ειναι ενας παραβολικος καθρεφτης. Ενα "ειδωλο" πανω στο οποιο χτιζει μια ολοκληρη αρμαδα πονυρων τεμπελιδων απο πανω σε αυτον,βλεπουν πολυ χρημα,πολυ προβολη,πολυ πιστωση χρονου, και αρκετη ασφαλεια.
    ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ,ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (το ξαναανεβαζω κατω απο την παρουσα αναρτηση γιατι ο "δαιμων" το πηγε στην χθεσινη)

    Ο βλαχος,που προμοταρει μοντελες.Δεν γαμει που δεν γαμει,γιατι να μη κονομαει; Σωστο.Γιατι να κρυβεις την βρωμα; ΚΑΝΤΗΝ ΜΟΔΑ.

    Βαλε και μερικα τσιτατα να φτιαξουμε τα δηθεν: "hi να πουμε και καλα,δεν υπαρχει"... "this is AEK".
    Πουλα φυκια για μεταξωτες καλτσοδετες. Το πρωι με το κασκετο,το βραδυ με την γραβατα. Και τουμπαλιν. Μονοι μας ειμαστε. Εμεις "φτιαχνουμε" την μοδα. Αφου εχουμε διπλα μας τους"δημιουργους αυτης". Απο Ψινακη εως Φοιβο. Απο που να γλωτωσεις;
    Βαλε μηδενικα στους λογαριασμους. Πνηξου στα χαρτονομισματα. Κανε μπανια σε μετοχες.ΠΑρε σβαρνα τραπεζες και μαζεψε δανεικα. Τρεξε,γαμα,γαμισου,φαε,γλεντα,σκορπα,παιξε,φωτογραφισου,κανε κονε,κανε χαζι,δειξε τον κωλο σου,λατρεψου.
    Ο λογαρισμος,ουτως η αλλως ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ.

    Και η επιτυχια αυτου του πασοκομοντελου,εχει αποδειχθει και δοκιμασθει στον χρονο.
    Ενω απετυχε οικτρα (ο κοντος) και απαντες σχεδον κουνουσαν καταφατικα τα κεφαλια τους με τα ιταμα πανο περι "χαφιε",ενω πληρης ηταν και σχεδον πανθομολογουμενη η αποτυχια του σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ-παρ'ολα αυτα,ο ιδιος,με τον ιδιο μηχανισμο, με τον ιδιο τροπο, και σχεδον υπο ιδιες συνθηκες με τοτε,επιχειρει να ξανααδειχθει σαν "υστατη λυση" και "αναγκαιο μονοδρομο σωτηριας".


    "η Καραμανλης, η τανκς" ελεγε ο κινων τα νηματα του ΚΚΕ και πραγματικος του ηγετης, Μικης.
    "ντεμης η πεφτουμε" λενε και σημερα τα μελη του Δ.Σ (εδω γελανε) αλλα και πολλοι-η αρκετοι- ΑΕΚτζιδες.
    Ενω μεχρι πριν λιγο, το "μοτο" ηταν "Ο Μελισσανιδης η μονη λυση". Τα "ανακτορα" δηλαδη. Αλλα ανετραπησαν δις. Και ετοιμαζουν πραξικοπημα στο πραξικοπημα.
    Προσφατως ανενηψε το κιτρινομαυρο πολυτεχνειο μας. Ξανα.
    Once more.
    "Eδω Ντεμοτεχνειο..."
    Τι Δαμανακη,τι Μπραουδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς conpater: Εγω αμφιβαλω εαν και οι δυο μαζι ειναι στο 20%.
    Αυτο δεν ειναι προβλημα βεβαια,αφου κατα βαση αντιμνημονιακο κομμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Στα επι μερους εχουν ορισμενοι,μερικες ενστασεις.
    ( ο Καμενος και οι χρυσαυγητες,εχουν ενα σοβαρο ποσοστο,ειναι αληθεια,αλλα θα βρεθει και για ατυο λυση)

    Στον τροπο δηλαδη που θα κρατηθει η "κουταλα".
    Αλλοι λενε "με τακτ" αλλοι "γιουργια".
    Ειναι θεμα μονο "ανατροφης".
    Αλλωστε "συν-τροφος" σημαινει "αυτος που τρωει μαζι με καποιον η καποιους".
    Αρα, "συνεργασιες" θα βρεθουν. Σε αυτο συμφωνουμε απολυτα.
    Και οχι μονο "τριτος" θα βρεθει. Αλλα και "τεταρτος" και "πεμπτος" και "εκτος"...

    Για την Ελλαδα ρε γαμωτο. Και ο Φλωρακης "ασπαστηκε" τον Μητσοτακη και ο Μικης εγινε υπουργος σε κυβερνηση του δευτερου.

    Ο βιδες,δεξια "σφυγγουν" και αριστερα "ξεσφυγγουν".Γαλλικα και Γερμανικα κλειδια.
    Δεν χρειαζεται να εχει σπουδασει κανεις,για να κατανοει τους μηχανισμους.
    Αρκει να εχει δουλεψει σε συνεργειο.
    Ρωσσικα πεταλα και Αμερικανκη τροφη για τον Ελληνικο γαιδαρο.
    Και "Σαρτζετακη" εχομεν, και "Κυρκο" και "Μητσοτακη" και "Φλωρακη". Και βεβαια "Τζανετακη".
    Θα ξαναδουμε "οικουμενικη" κυβερνηση". Για να σωθει η οικουμενη.
    Ρε μια μανια να οικουμενοποιει τα χαλια του ο Ελληνας.

    Οσο για τα ποσοστα των μεριδων,για ολους εχει ο μπαξες. Ο οποιος δεν εχει μονο φρυγανα και ελιες,οπως μας ελεγαν,αλλα κοιτασματα τρομερα και φοβερα. Δεν τους φοβαμαι. Θα τσακωθουν λιγο,οπως οι λεοντες πανω απ'το κουφαρι,αλλα στο τελος ολοι θα χορτασουν.
    Απλα θα γινει με την ιεραρχικη σειρα. Οπως επιτασσει η φυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Απριλίου, 2012 12:32

      Εγώ συμφωνώ, όπως έχω αναλύσει και πριν λίγες μέρες, με τον conpater.
      Κάτι ο αποπροσανατολισμός με τους λαθρομετανάστες, κάτι οι κομμουνιστοσυμμορίτες που "ξανάρχονται" κάτι ο τρόμος που σπέρνουν για επιτροφή στη δραχμή και τη δεκαετία του 50 (λες και δεν έχουμε ήδη πάνω κάτω ξεπέσει εκεί και με ευρώ), κάτι τα 3α κόμματα που περιμένουν να λειτουργήσουν ως δεκανίκια, κάτι τα 40 χρόνια δημιουργίας ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ στο μέσο έλληνα με διορισμούς, επιδοτήσεις, επιδόματα κλπ. Να προσθέσω και την αδράνεια της ελληνικής επαρχίας και δένει το γλυκό. Ο δικομματισμός φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπίασει τα παλιά καλά 80ρια. Αλλά το 40-45ρι θα δεις πως θα μαζευτεί. Ξέρεις πόσοι κοψοχέρηδες θα ξαναπροστρέξουν? Ή πόσοι κρυπτοδικομματικοί?

      Διαγραφή
    2. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Απριλίου, 2012 12:37

      Να δεις πόσοι "αγανακτισμένοι" ξιφουλκούν κατά των μεγάλων κομμάτων σήμερα στα καφενεία και θα το ρίξουν το κουκί στη ζούλα....Πάντως, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το γλυκό δεν το χαλάνε οι αριστεροί. Το χαλάν τα χρυσά αυγά και, ενδεχομένως, ο καμένος. Από (άκρα) δεξιά χαλάει πιο πολύ η μανέστρα...

      Διαγραφή
  10. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΧΑΦΙΕΣ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ, ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΙΣ 85 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΤΟΤΕ. ΒΙΒΛΙΑ ΔΥΟ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΠΑΓΕ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ
    ( υποχρεωτικά ) ΤΗΣ ΑΕΚ.
    ΓΙΑ ΤΟ 44, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ( ΤΟΤΕ ), ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ 55% ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ καραούλι: Αδερφέ, αν η ΑΕΚ πάει στην Δ ( αποκλείεται φυσικά, το πολύ να βρεις κανά πρωτοδικείο μπροστά σου ), εκεί να δεις θέματα για γράψιμο.
    Στην οργάνωση μπορεί και να μοιάζουμε βέβαια, αφού σαν Αεκτζήδες έχουμε πολλά κοινά. Ένα από αυτά που ΔΕΝ έχουμε βέβαια, είναι η μνήμη.
    Σου χαρίζω επίσης την ανακοίνωση της ΚΕΔ : " Αφού δεν σκοτώθηκε η βοηθός, το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί." Αφού το ΣΔΟΕ δεν μπούκαρε για να συγκεκριμενοποιήσει τις ευθύνες, τότε μια σύμπραξη Ντέμη και Μάκη, είναι απόλυτα θεμιτή αφού γνωρίζουμε το πώς δουλεύουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Κι αφού γνωρίζουμε και το πώς δούλευε όλα αυτά τα χρόνια η Ελλάδα, γιατί να αλλάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Βρε πλάκα κάνουμε. Άμα κάποιες απόψεις δεν ήταν σρεστές, θα τις κόβαμε. Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. J.PATIKAS,
    με πρόλαβε ο Στήβεν για το αρ.44 και άρα δεν χρειάζεται να εξηγήσω.
    Επαναλαμβάνω απλώς το προφανές (πού για τα ντεμόπληκτα ούτε αυτό δεν είναι προφανές, και δεν εννοώ εσένα):
    - το κράτος έσωσε την ΑΕΚ κι όχι ο ντεμάκος.
    Οπως άλλωστε είχε σώσει πρωτύτερα τον γαύρο (χωρίς αρ.44) από τήν τρύπα τού Κοσκωτά κι όπως έσωσε κι άλλους μέσω τού αρ.44 εκτός από την ΑΕΚ.
    Ρωτάς λοιπόν αν το αρ. 44 είναι πουστιά μετά απ΄όλα αυτά?
    Δεν ξέρω, εσύ τι νομίζεις?
    Αλλά όπως περήφανα το θέτει ο καραούλης : "έτσι λειτουργούν τα πραγματα στην Ελλάδα".
    Και γαμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ομως οι απόψεις τού καραούλη με ιντριγκάρουν και το ομολογώ.
    Ειδικά αυτό το:
    "...ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΣΑΝ ΑΛΛΩΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.."

    Μα, αγαπητό καραούλι, ακριβώς το αντίθετο κάνω. Με την στάση μου υπέρ τής ομάδας μου στέκομαι. Αν τουμπεκιαζόμουνα μπροστά στα όργια τών σωτήρων και τών εξυγιαντών, τότε ναί, θα είχες δίκιο να εκτοξεύεις τίς λαύρες κατηγορίες σου.
    Λέω δηλαδή ότι βρίσκεσαι σε σύνχυση.

    Νομίζω επίσης ότι επιβάλλεται να σού εξηγήσω για ποιό λογο αφού είμαι "ξεφτέρι" όπως λές (thanks κιόλας) δεν πάω να ανακατευτώ με την ΑΕΚ.
    Ειναι απλό.
    Διότι δεν είμαι ούτε τρελλός ούτε λαμόγιο.
    Οπως βλέπεις πάντως, απαντώ μόνο για τον εαυτό μου παρ΄όλο πού έχεις μιά ενδιαφέρουσα τάση να μάς βάζεις όλους εδώ σε μιά κατσαρόλα.
    Γιατί το κάνεις αυτό αλήθεια?
    Θεωρείς δηλαδή ότι επειδή μπορεί π.χ να συμπιπτω με τον Γιώργη η με τον Στήβεν σε μιά η περισσότερες απόψεις είμαστε κομμα και "οργάνωση" εδώ?
    Μην λειτουργείς ως μπουλντόζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΙΤΛΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ?

    ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ 'ΚΛΕΦΤΗ',ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ 'ΕΚΛΕΨΕ',ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ?

    Ο ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΙΑΣ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ?Ο ΝΤΕΜΗΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?

    Ο ΓΑΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟ?

    Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΣΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ?

    ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ.ΟΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Απριλίου, 2012 12:40

      και μόνο που τον βάζεις στον ίδιο τορβά με τον τζούφιο ασφαλιστή με το παπάκι το γαμάς το επιχείρημα σου...

      Διαγραφή
  16. Κυττώντας προχθές το Ατλέτικο Μαδρ.- Ρεάλ συζητούσα με ένα φίλο τήν περίπτωση Ρονάλντο. Το ότι δηλαδή, πλέον, ο Κριστιάνο αποτελεί μιά παγκοσμιοποιημένη αντιπάθεια. Οχι απλώς αντιπάθεια αλλά και μίσος προκαλεί σε πολλούς ποδοσφαιρόφιλους παγκοσμίως και είναι πιά σχεδόν στάνταρ ότι σε οποιοδήποτε εκτός έδρας μάτς, είτε στην Ισπανία είτε εκτός, τρώει την γιούχα με το φτιάρι.

    Και λέγαμε αν έχει ξανα-υπάρξει αυτό το φαινόμενο με άλλον ποδοσφαιριστή πριν τον Ρονάλντο.
    Υπήρξαν κάνα δυό περιπτώσεις πού πλησίασαν (από μακριά πάντως) αυτό το επίπεδο.
    Η μία ήταν τού Τόνι Σούμαχερ, τού παλιού κήπερ τής εθνικής Γερμανίας λόγω τού δολοφονικού φάουλ πού είχε κάνει στον Μπατιστόν σε ημιτελικό Μουντιάλ. Η αντιπάθεια όμως πού προξένησε για τον εαυτό του ο Σούμαχερ βασιζόταν σε ένα και μοναδικό περιστατικό κι όχι σε στάση ολόκληρης καριέρας και χαρακτήρα γενικώς. Ασε πού, ανέκτησε πολλές συμπαθειες αργότερα γράφοντας εκείνο το βιβλίο για το ντόπιγκ στην Μπουντεσλίγκα στην δεκαετία τού 80.
    Αρα άκυρο για την περίπτωση τού Σούμαχερ, δεν πλησιάζει καν αυτή τού Ρονάλντο.

    Μετά υπήρχε ο Ισπανός ο Γκοικοιτσέα. Ο οποίος, εκτός τού ότι έγινε διάσημος σπάζοντας το ποδι τού Μαραντόνα ήταν ένα απ΄τα πιο περιβόητα τσεκούρια πού είχαν περάσει απ΄τα ευρωπαικά γήπεδα. Τα φρικτά φάουλ ήταν το σήμα κατατεθέν δηλαδή για την περίπτωση του. Πάλι όμως, παρ΄όλο πού στην εποχή του είχε "βγάλει όνομα", δεν πλησιάζει την περίπτωση τού Ρονάλντο.

    Υπάρχει κι η περίπτωση τού Ινζάγκι, τού άρχοντα τής κατάδυσης. Συνώνυμος ο Ινζάγκι με την βουτιά (αν και, πρέπει να πώ, ότι ήταν μάστορας κυριολεκτικά στο να κάνει μιά σούπερ-βουτιά να φαίνεται πέναλτι ακόμα και μετά το πρώτο replay) αλλά συνώνυμος και με το να προσποιείται βαρύ τραυματισμό αλλά και να προκαλεί κίτρινες και κόκκινες κάρτες.
    Ομως, ξανά, για μένα ο Ινζάγκι δεν φτάνει το...ύψος τού Ρονάλντο.
    Αν το δεί κανείς διαφορετικά, ο Ινζάγκι ξευτύλιζε στήν πραγματικότητα τούς απαρχαιωμένους κανονισμούς τού ποδοσφαίρου αλλά και την άρνηση τής ΦΙΦΑ να εντάξει την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο ακριβώς για να εξαλείψει την λαμογιά. Ο Ινζάγκι δηλαδή ήταν προιόν τών μηχανισμών τού ποδοσφαίρου έτσι όπως αυτό είναι δομημένο και δεν ήταν ο μόνος. Ηταν απλώς ο "καλύτερος" σ΄αυτό...πού έκανε.
    Αρα, άκυρη κι αυτή η περίπτωση.

    Το συζητάγαμε λοιπόν αρκετή ώρα, (όλο το 1ο ημίχρονο ουσιαστικά δεν το είδαμε παρ΄όλο πού το "βλέπαμε"). Καταλήξαμε ότι μόνο μιά περίπτωση πλησιάζει, και μάλιστα πολύ, αυτήν τού Ρονάλντο σε παγκοσμιοποιημένη αντιπαθεια, αν καί, έχει μιά τρομερή ιδιαιτερότητα: αυτή τού Πελέ.

    Και ποιά είναι η ιδιαιτερότητα? Το ότι ο Πελέ, όσο έπαιζε, ήταν πολύ αγαπητός και ο κόσμος δεν έιχε θέμα μαζί του. Ο Πελέ ανέβηκε στο θρόνο τής συνολικής αντιπάθειας ΑΦΟΤΟΥ σταμάτησε να παίζει λόγω τής στάσης του αλλά και τού χαρακτήρα πού ανέδειξε και πού δεν φαινόταν (η δεν μπορούσε να φανεί) όσο έπαιζε.
    Κι η αντιπάθεια αυτή πηγάζει ακριβώς απ΄το ίδιο πάθος απ΄το οποίο πάσχει άκρατα κι ο Ρονάλντο: απύθμενη ματαιοδοξία.
    Εκφράζεται διαφορετικά στον Ρονάλντο βέβαια και εκφράστηκε διαφορετικά στον Πελέ.
    Αν υπάρχει κάποια άλλη περίπτωση πού δεν μάς πέρασε απ΄το μυαλό θέλω πολύ να την ακούσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και καλώς κάνεις καραούλι και εκφράζεις την άποψη σου, κάντο όμως χωρίς να μπουλντοζάρεις.
    Πάλι δηλαδή μιλάς σε πρώτο-πληθυντικό και δεν υπάρχει λόγος.
    Δεν πρόκειται περί "εμείς". Υπάρχει ο Χρήστος, ο Στήβεν, ο Γιώργης, ο Χαράλαμπος, κι όσοι άλλοι τέλος πάντων πού επίσης τον εαυτό τους εκφράζουν όπως κι εσύ.
    Ειναι επιθετικό αυτό πού κάνεις, αυτό προσπαθώ να σού πώ και προξενεί κι ανάλογη αντίδραση.
    Χρόνια πολλά και σε σένα (τίς θρησκευτικές ευχές τίς αφήνω ως άθεος απ΄έξω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημερα
    καραουλι αν παρακολουθησεις το μπλογκ απο παλιοτερες αναρτησεις θα δεις οτι ολοι αυτοι που αναφερεις απο γαπ μεχρι χατζηπουστη ειναι μαυρη λιστα εδω και χρονια.
    οποτε ακυρη η συγκριση.

    αφου θες λοιπον ενδεικτικα κλεψιων θα σου πω μερικα.

    Την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που υπεγραψε ο μαλμπασα με 80.000 ευρω το γκοντο εκλεισε με leasing ενα γκρι Χ5 με αξια ανω των 100.000 για τον ευατουλη του. φωτογραφιες παμπολλες απο τοτε μπορεις να βρεις ΟΠΟΥ ΘΕΣ.
    βγηκε δε και ειπε οτι η ΑΕΚ δεν εχει λεφτα για ακριβα συμβολαια. Ξεχασε βεβαια να μας πει οτι μια χαρα λεφτα εχει για να ξοδευει για την αφεντια του..

    η εταιρεια security που χρεωνε 800.000 ευρω (καταγεγραμμενα νουμερα αυτα) στο ΟΑΚΑ ειναι δικων του συμφερωντων!!!
    δηλαδη ο προεδρος μιας Α.Ε εκανε deal με μια εταιρεια δικων του συμφερωντων !!! και μαλιστα σε εξωφρενικες τιμες.
    Ενδεικτικα σου αναφερω ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΙΣΤΑ οτι η ανιστοιχη εταιρεια στο τηγανι χρεωνε λιγοτερα απο 500.000!!!!!! το γαυρο ....

    θα σου θυμισω ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ (και αυτες υπαρχουν καταγεγραμμενες) για 5εκκ ευρω τα οποια και δοθηκαν ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! γιατι 'ετσι γινωνται αυτες οι δουλειες' και 'στη λατινικη αμερικη δεν εκδιδουν παραστατικα'!!!!!!
    Λογια του γκοντο ειναι αυτα, οχι δικα μου.

    Ο τυπος δηλαδη ΠΗΡΕ 5ΕΚΚ απο το ταμειο!!!! ειπε οτι τα εδωσε σε καποιοες δουλειες!!!!! ετσι γενικα !!!! και εμεις ολοι (γιατι τα λεφτα του ταμειου ηταν αυτα που ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΑΜΕ) πρεπει να τον πιστεψουμε ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ...

    Και μιας και ειπα Λατινικη Αμερικη θα σου θυμισω την 'μεταγραφη' Πελετιερι.

    Τον θυμασαι? Ε ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΗΣ ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο-Υ-Δ-Ε-Π-Ο-Τ-Ε ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ!!!

    Αλλος παικτης ηρθε με αλλα λεφτα στα συμβολαια..

    ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

    18 εκατ. ευρώ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού 2008 (Σάχα, Τζιμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Μπασινάς, Μπερνς, Πελετιέρι, Χουανφράν, Δώνης) που η ΑΕΚ τα πληρώνει ακόμα

    Απλήρωτα 5 εκατ. ευρώ από το άρθρο 44 τα οποια και αφησε για τους επομενους

    Δάνεια 2,5 εκατ. ευρώ από ASPIS και DINERS τα οποια και αφησε απληρωτα με την diners να καταληγει να ερχεται σε συμφωνια διαφημησης στη φανελα για να παρει εστω κατι πισω

    Προείσπραξη των χορηγιών από Puma, Sport Vision και Diners τα οποια και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ στις 'υποχρεωσεις'

    Τα 4 εκατ. ευρώ προσαυξήσεις από φόρους που δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους...


    Αυτος λοιπον καλειται να μας σωσει αυτος θελει τη δευτερη ευκαιρεια (που στην ουσια οχι δευτερη αλλα 102η ειναι..)

    Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο που ΚΑΝΕΝΑΣ απο ολους αυτους που τον εβαλαν τη πρωτη φορα δεν του δινει φραγκο και τον εχουν παρατησει μονο του...

    Oλα αυτα δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου.

    ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Albert_AEKstein
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
    ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑ.ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΔΛΔ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ,ΤΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ "ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Dimi,
    ως μοναδικός φίλος τής Μίλαν στο μπλόγκ, θέλω να ακούσω τήν άποψη σου περί Ινζάγκι (παίρνοντας υπ΄όψιν αυτά πού λέω πιο πάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καραούλι,
    ως πρός τα σφυρίγματα δεν είναι έτσι. Ο Ρονάλντο πασχίζει, ναι, να πάρει σφυρίγματα αλλά δεν τα παίρνει.
    Πρώτον οι διαιτητές τόν έχουνε πάρει χαμπάρι και δεύτερον (κι αυτό ειναι απλώς η δική μου εντύπωση) ειδικά στην Ισπανία πιό πολύ τείνουν να ΜΗΝ τού δώσουν ένα φάουλ (ενώ είναι!) παρά το αντίθετο.
    Η κοκεταρία του, ο ντιβισμός του πού βγάζει μάτια, κι η γενική ματαιοδοξία του είναι πού τον κάνουν αυτό πού είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oσο για τον σαμπουαν ειναι απλα ενας κλαψομουνης LOOSER με ολη τη σημασια της λεξεως.

    Μου θυμιζει το ΄μαγο΄Ζιοβανι του Ολυμπιακου που εκανε τα μαγικα με τιποτα τελειωμενους η τιποτε πιτσιρικαδες, οπως εκεινο το 6-0 στι κυπελλο και αντιστοιχα σε ολα τα δυσκολα ματς 'μαγικα εξαφανιζωτανε'.

    μιλαμε για ενα τυπο ο οποιος ειναι ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ που γιουχαρεται οπου παει ακομη και με παιχνιδι της εθνικης στη κυπρο!!!

    προκαλει ΜΟΝΙΜΑ ειδικα με αυτο το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ που και καλα ζαλιζει τον αντιπαλο σταυρωνωντας τη μπαλα 2-3 φορες, και που αμα δεν εισα επιπεδου κοντοε, τον εχεις κοψει στη δευτερη λομπα.

    Οπως δηλαδη κανουν ολοι οι σοβαροι μπακ που του δινουν 2-3 μετρα να κανει το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ του και μολις φτασει κοντα απλα του κανουν ενα τακλιν η του σταυρωνουν τη τριπλα.

    χαρακτηριστικο παραδειγμα ο αργοκινητος ΠΙΚΕ που δεν το περναει ΠΟΤΕ και για να το κανει ανοιγει τοσο πολυ το κοντρολ (επειδη ειναι πιο γρηγορος) που τον κοβει το επομενο μπακ..

    ο σαμπουαν που κοιταει υπεροπτικα τους αντιπαλους του, που δε δινει μπαλλα σε κανενα και κυριως που εχει ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ να κανει δηλωσεις για το ποσο γαματος ειναι, ποσο καλυτερος απο το Μεσι (στα λογια) και ποσο αδικημενος ειναι που ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν τον εχει επεφυμισει κανενας..

    Σε αντιθεση με το Μεσι που κανει ακριβως τα ατιθετα δηλαδη και αποθεωνεται οπου και αν παει..

    αλλωστε γι αυτο ειναι παικτης του special μαλακα, συνθετωντας το διδυμο των αχωνευτων..

    Πολυ αντισταση προβαλε προχτες η Αθλετικο. Μου θυμισε Εθνικος-οσφπ σε παλιες καλες εποχες..

    στο ποντο ο special λοιπον που και καλα θα εκανε και περιπατο στο πρωταθλημα το οποιο και ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.

    Απλα πριν το παρει εχει να περασει απο το Camp να μαζεψει την ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΦΑΠΑ, που ιδανικα θα ειναι καλη.

    Μονο μια χαρη ρε special: OK βαλε τους πεπε να κλωτσανε στα γιδια, αλλα ανοιξου λιγο να παιξεις (λεμε τωρα) λιγο μπαλλα.

    ΑΝΟΙΞΟΥ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΟΡΘΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. albert δεν ειμαι απλα φιλος της Milan..εχω παρει και διαρκειας ζωντας τοτε στο Λονδινο..

    για τον πιπο εχεις δικιο για τις βουτιες και το τροπο παιχνιδιου, αλλα δεν ηταν μισητος γενικως
    περαν της κοντρας με τη γιουβε, μη ξεχνας οτι επαιξε εκει επι χρονια + ο αδελφος του πολλα χρονια στη Λατσιο.

    ο πιπο ΕΧΕΙ ενα μοναδικο χαρισμα. σκοραρει οπως, οπου, οποτε, μπορει .

    εχει βαλει γκολ με το ματι με το αυτι με το καλαμι με το κολο με το γονατο κλπ κλπ.

    μεχρι και ο τσιχλας το εχει πει: “Pippo Inzaghi was born in an offside position” εννοωντας φυσικα οτι ειναι παντα ενα κλικ μπροστα στη φαση με αποτελεσμα να σκοραρει οπως ειπα.

    για μενα ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΤΖΗ οπως φυσικα την εκανε και ο δεινοτερος ΣΚΟΡΕΡ του ελληνικου πρωταθληματος ISMAEL BLANCO ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ ΜΕ 72 χωρις τριπλα.

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν εχει τριπλα, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν εχει πισω του (τη πρωτη χρονια ΜΟΝΟ) το ριμπο, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ κανει φαντεζι ενεργεις, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν τα βαζει με τη πλατη.

    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ οτι τα βαζει

    Οταν λοιπον εχεις ενα απο τους μεγαλυτερους σκορερ στο πιο δυσκολο πρωταθλημα με τις δυσκολοτερες αμυνες στο κοσμο (γιατι το calcio ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα με 4-5 ομαδες πρωτης γραμμης αλλα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΔΡΕΣ σε σχεση με το Ισπανικο π.χ) με 619 συμμετοχες και 287 ΓΚΟΛ!!! και αντιστοιχα 114 συμμετοχες και 70!!! στην ευρωπη Ε ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ..

    ειδικα σε τετοιο επιπεδο.

    γιατι αλλο ν μοιραζεις σε Ιντερ-Γιουβε-Μιλαν-Ρομα και αλλο σε λεβαντε και μαγιορκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. DIMI
    ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ?ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΈΩ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΩ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΣ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ 5 ΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ?Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 5 ΜΥΡΙΑ???
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΟΚ?ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ????
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΑΓΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ 2 ΜΥΡΙΑ???ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΡΑΟΥΛΙ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι μετοχοι ισχυριζωνται (γι αυτο αλλωστε και παρηγγειλαν ελεγχους ΔΙΣ) οτι ειχαν εμπιστοσυνη στο γκοντο!!!! και οτι αυτος διοικουσε .
    Αυτο βεβαια και τους βολευει για να διωξουν και καλα την οποια ευθυνη εχουν.
    εγω σου λεω ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ρωταγε μεχρι ενα σημειο και ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ, αν οχι για να ΠΡΟ-ΕΚΓΡΙΝΟΥΝ αλλα στο τελος της χρησης οταν και μια χαρα εβγαιναν οι ισολογισμοι.

    Ο ΛΟΓΟΣ? ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΦΥΣΙΚΑ..

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ σε μια πενταετια να εχουν περασει 180 εκκ ευρω και οι μετοχοι απλα να μην γνωριζουν..

    Μπορει να υπαρχει οπως λες ενα budget π.χ 2 εκκ ευρω για co-op και πρωωθητικες μεσα στη χρονια, αλλα το γκοντο αποφασιζε και εδινε 100 χιλιαρικα + φπα το κολλητο της γυναικας του (και νυν συναιτερακι του) για εναν υμνο ..

    Και θα σου πω το πιο απλο. Υπαρχει ενας υπαλληλος ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ που να πηγαινει στο αφεντικο του να του λεει δωσε μου 5κκ ευρω να πληρωσω χωρις αποδειξεις και να του τα δινει ο αλλος?

    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??

    2 μπορει να συμβαινουν

    1)η δινεις 1 εκκ για το λαδωμα και τρως ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ 4
    2) η δινεις 2-3 εκκ για το λαδωμα και τρως ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ η πραξη ειναι ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και ειναι ποινικα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

    Ακομη και αν εχεις δωσει και τα 5εκκ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εκανες δουλεια..

    Βεβαια το γκοντο αυτα τα ειπε απλα ΄κακοδιαχειρηση' και απλα ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΡΗΣΕΩΝ (επισης κακουργημα) 2 ετων για καποια χρονια..

    Τωρα για πελετιερι και λοιπα δε βλεπω να ακουγεται κουβεντα!!

    Μιλαμε ο τυπος εκανε συμβολαιο ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΟΝ!!! μιλαμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιο "Ο.Κ" αδερφε; Αφου λεμε οτι του ειχαν παραδωσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    .ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΒΑΤΟ Ο ΠΑΠΑΚΟΝΤΟΣ.
    ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ.

    Τι να ρωτησει λοιπον και για ποιο λογο;
    Αφου τα λενε και οι ιδιοι οι καραβοκυριδες.
    "του ειχαμε δωσει εν λευκω την διακυβερνηση".
    "αλλα μας προδωσε..." λενε.
    Ενταξει.
    Δινεις ενα σουπερ-μαρκετ σε καποιον που μεχρι χθες δουλευε εκει αποθηκαριος. Και του δινεις κλειδια,βιβλια,συρταρια,τα παντα.Και τωρα τι ζητανε; Λογαριασμο;
    Τι να ρωτησει λοιπον αυτος; Καλα εκανε.
    Ξερεις πολλους που να σου παραδιδουν το μαγαζι τους,εν λευκω,με μονομερη διαχειρηση;

    Μιλαμε για βλητα. Θαλασσοδαρθηκαν και επιβιωσαν στις θαλασσες και κατοπιν πνηγικαν στο γκαζον απο ενα κοντοβρακακι.
    Γι'αυτο και δεν μιλανε. Γιαυτο και δεν λακανε. Γιαυτο και ψαχνουν τροπους για να μειωσουν χασουρα και κυριως καποιο πρεστιζ.

    (ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ,ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ,ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ 10 ΜΥΡΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 80 ΜΥΡΙΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ; ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΠΙΘΑΝΟ;)

    Κατα αυτην την εννοια και μονο,δεν φταιει ο ντεμης. Δεν φταιει,οχι γιατι δεν εκανε εγκληματα-ηθελημενα η μη- αλλα δεν φταιει γιατι καποιοι αλλοι ελαφρομυαλοι,πιστεψαν οτι τα γκολ ειναι τα ιδια με τις μετοχες.
    Και οτι η διαχειρηση ενος σκορ,απο ενα σεντερ-φορ,ειναι το ιδιο με την διαχειρηση μιας εταιρειας,απο ενα σεντερ-φορ.

    Αμα ειναι ετσι,τοτε γιατι ζητανε βιογραφικα και σπουδες,οταν κανουν προσληψεις στις εταιρειες τους;
    Γιατι δεν δινουν τα κλειδια στον υπαλληλο η το τιμονι στον μουτσο;


    Η μηπως εκει εχουν απαιτησεις,ενω στην ΑΕΚ απλα εκαναν την πλακα τους και το "χομπυ" τους; Αν ειναι ετσι,τοτε να βγαλουν τον σκασμο. Παιξανε,πληρωσανε (θα πληρωσουν ακομα) και τελος.
    Γιατι γινεται θεμα;

    Οσο για τον κοντο, δεν πρεπει να πλησιαζει ΞΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. Οταν μαλιστα τα εχει ηδη "φορτωσει".
    Στα δικα του, ας βαλει και φωτια.
    Αλλα μακρυα το μαλακισμενο απο χωραφια ξενα.
    Δεν πρεπει να ειναι εκει. Δεν ξερει. Δεν γνωριζει. Δεν κατεχει. Δεν μπορει.
    Πως το λενε αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μη βριζεις Steven μεγαλη εβδομαδα ειναι!!
    Ασε το παπαδαριο να το κανει,με τα αναθεματα του απο τον αμβωνα
    κατα των βρωμερων Ελληνων.
    Οι πιστοι μπορουν να προσελθουν με σκυμενο το κεφαλι να ακουσουν υπομονετικα τα ακαταλαβιστικα λογια που θα βριζουν το γενος των Ελληνων.Των αρχαιων φυσικα,αυτων που αποτελειωσε ο Αλαριχος.

    Καλο πεσαχ να εχουμε(αργια καιφαγητο) και δωστε τα φωτα σας με τις εκλογες.Αντημνημονιακο κομμα δεν υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οχι μονο δεν ξερει,δεν κατεχει. Αυτο ειναι και φυσιολογικο και αναμενομενο.
    Το χειροτερο ειναι οτι ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΒΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    Αν με εννοεις.
    Ειναι "στραβοφτιαγμενος". Κακομαθημενος.
    Και αυτο-ειδικα για καποιον που ειναι και ασχετος με αυτο που καταπιανεται-ειναι συνδιασμος-βομβα.

    Μπορει στο γηπεδο να εβγαινε σαν "χαρισμα",το πεισμα,η επιμονη,η ξεροκεφαλια, ο ατομισμος κλπ,αλλα οταν εχεις να κανεις με διαχειρηση πολυπροσωπων καταστασεων,με ψυχολογια αγορας,με νουμερα,με ισσοροπιες,εκει πρεπει να εισαι "κρυσταλινος" και υπολογιστης. Ψυγειο. Και κυριως με ανοιχτα αυτια.

    Εκεινος νομιζε οτι βαζοντας μια ταμπελα "this is AEK",οτι θα μετετρεπε το ΟΑΚA σε Anfild.
    Και κυριως οτι τα λεφτα του μαγαζιου,ειναι ατελειωτα. Οπως κανονικα πληρωνοταν σαν ποδοσφαιριστης και τα επαιρνε ολα στην ωρα του,ετσι νομιζε οτι "τρεχει" και ενα μαγαζι.
    Οτι πας στο πηγαδι,τραβας τον κουβα,βγαζεις μερικες δεσμιδες και τελος.
    Και μαλιστα απο πηγαδι το οποιο θεωρει οτι ειναι κατα ενα μεγαλο μερος δικο του. Σαν ποδοσφαιριστης. Σαν προεδρος,νομιζε οτι του ανηκει. Και ολοι εμεις οι υπολοιποι θα επρεπε να αγοραζουμε τα παντα,να πληρωνουμε,να ψωνιζουμε,ωστε να τον συντηρουμε,αυουν και ολη την φαρσοκωμωδια που ειχε ανεβασει στα επισημα.
    Και μαλιστα να κανουμε και "μοκο" σαν ζηταμε γηπεδο στην Ν.Φ.
    Και αμ θες και πρωταθλημα "τραβα να γινεις ολυμπιακος".

    Ρε τραβα γαμησου αρχιδι,που θα μου κανεις και υποδειξεις. ΠΑΣΟΚΟΝΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙ.

    Μιλαμε για ενα αξεστο κωλοπαιδο.
    Τιποτα αλλο.

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΣΟΥΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΝΤ,ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΥΤΥΛΕΣ.
    ΟΜΟΙΟΙ.
    ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΙΟΙ,ΑΚΑΜΑΤΙΔΕΣ,ΑΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ" ΒΛΕΠΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ "ΛΑΘΩΝ". ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ. ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΠΑΡΕΑ,ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΥΒΡΙΖΕΤΕ.
    ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.
    ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ,
    ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΟΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    Ε ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ,
    ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ,
    ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ;

    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΣΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ,ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΥΡΕΣ
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΟΥΝ ΤΗ
    ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΖΩΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.
    ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΙ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΛΕΜΕ.
    ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ.

    ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΗ,ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΣΕΒΕΙΑ
    ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟ,
    ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΡΙΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.

    ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΧΑΤΑ,
    ΑΦΟΥ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΩΜΕΝ ΤΑ ΕΘΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "πασχατα"... ωραιο. Και εσυ στον πλυθηντικο, οπως και ο Steven.
    Και σωστα. Ξενη λεξη ειναι.
    Αλλωστε και οι πλατειες και οι δρομοι των ξενων κλινονται.Ειναι οι μονες που παιρνουν "αυξησεις",σε καιρο λιτοτητας: "Kanigos" "Kodrigtonos" klp.
    Gamise ta. Mylos.

    Ακομα και η Αλφα-Βητα μας, πλεον υπαρχει και στον πλυθηντικο
    Αλφατα,Βητατα,Γαματα...

    Μετα το περασμα της Αννουλας,απο το υπουργειο ανθελληνικωνε,που αφησε χωρις βιβλια τα σχολεια,(εκανε οτι μπορουσε η "γυναικα")περνα τωρα απο το πρωην ναυτιλιας και νυν "θαλασσιων υποθεσεων,γοπας και περκας",ωστε να αφησει χωρις πλοια τα νησια Πασχαλιατιατικα (ειναι νεα λεξη).
    Ας παει και στο μεταφορων να ξεμεινουμε απο βενζινη,να παει και στο υγειας μπας και κατεβει και καμια πανδημια απ'εξω,να περασει και μια βολτα τελος απο το εργασιας, να μοιρασει κινινα σε λουκουμοσκονη στους γερους ( οι οποοι "δεν πεθαινουν κι'ολας" κατα τον μαλακα τον Λοβερδο).
    Να δεις για ποτε καθαριζουν ολοι και ολα και απ'ακρη σε ακρη η χωρα θα ειναι διαθεσιμη για τα αφεντικα της.

    Αι στο διαολο πια. Ας ερθει και κανενας ανωτερος,κανενας Αρειος να μεινει εδω περα.
    Τι τον φτιαξαμε τον Αρειο Παγο; Τζαμπα;

    Υ.Γ. Και μη ξεχαστειτε,στις 6 Μαιου. "Στις Καλτσες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολύ φοβάμαι (σχήμα λόγου) ότι αν όντως επιστρέψει ο ναπολεογκοντός θα αναγκαστούμε να εξηγούμε τα καρα-αυτονόητα 35 φορές τη βδομάδα εδώ στο μπλόγκ.
    Μην ξεχνάμε ότι οι πιο πολλοί "ενημερώνονται" απ' το σοτο365 συνεπώς γάμα τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπόβαλης: 14 μύρρια θέλουμε μέχρι τον Ιούνιο.
    Ελαααα!
    Μα εγώ...νόμιζα ότι ηταν, πόσα μάς έλεγαν οι σοτολόγοι ως τώρα ότι χρειαζόμαστε μέχρι τον Ιούνιο, 5? 7?
    Δεκατέσσερα ολογράφως.
    Βρε πείτε για την ογδοντάρα σύνολο.
    Η μήπως θα περιμένουμε να αναλάβει πρώτα το γκοντό και αλάργα-αλάργα θα τα ανακοινώσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολους.Και στις 18-20 του μηνος που θα σκασει το μεγαλο βεγγαλικο,καθειστε να απολαυσουμε θεαμα.Βαλτε ενα Cardu σε χαμηλο ποτηρι,βολευτειτε στον καναπε,διωχτε γυναικοπαιδα...Οι στιγμες θα ειναι μοναδικες.Α ρε Παντελεημων...Ο μπροστινος εχει την μοστρα αλλα τρωει και την λεζα.Και ο Λουκας δεν ειναι πολιτικος,να μπλεκει σε σεναρια.Οτι του πουνε κανει.Οποτε,ξεκινα να ψαχνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Απριλίου, 2012 10:03

    Καλή ανάσταση.

    Χθες βγήκα και για ένα νυχτερινό καραφάκι ρακί με ένα καλό φίλο από εξωτερικό στην πλατεία. Εντύπωση μου έκανε ότι είχαν 2 διμοιρίες ματ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ να κάνουν τους στόχους για βαρελότα. Άλλοι βγάζουν περιφορά τον επιτάφειο και άλλοι τα ορκ με τις στολές. Τα αρχιορ φοράγαν μονίμως και τις αντιασφηξιογόνες μάσκες τους, για να είναι έτοιμοι μπας και τον σκάσουν. Καλά είναι τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ?
    Ή τους τρώει η "τήρησις της τάξεως?"....μιλάμε ότι βιώνουμε κυνοβουλευτική χούντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κοινοβουλετική χούντα. Ακριβώς και ναι, αυτό βιώνουμε, οχι απλά εμείς, παγκοσμίως το ίδιο συμβαίνει.
    Κι έρχονται...εκλογές.
    Εκείνη η μέρα πού απ΄την ανατολή τού ήλιου ως τη δύση θα υπάρξει μιά πολύ θολή και τζούφια υποψία δημοκρατίας και η ψευδαίσθηση αυτή θα τελειώσει το βραδάκι όταν ο λαός, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πάρει τον πούλο.

    Υπάρχει εκείνο το...θέσφατο, ειπωμένο χιλιάκις απ΄τα θύματα τού μάτριξ, το "αν δεν ψηφίσεις δεν δικαιούσαι να διαμαρτύρεσαι". Η αποθέωση τής γελοιότητας λέω εγώ. Σαν φάν τού Τζώρζ Κάρλιν, συμφωνώ μαζί του όταν λέει "οχι! ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, αν ψηφίσεις τότε είναι πού δεν δικαιούσαι να διαμαρτύρεσαι!".

    Η ημέρα τών εκλογών δεν είναι τίποτε άλλο απ΄το άλλοθι τής πλαστής πραγματικότητας πού επιβάλλει η μοντέρνα χούντα τών κοινοβουλευτικών δημοκρατιών. Οπου ο λαός "συμμετέχει" μιά φορά το χρόνο ριχνοντας μιά ψήφο σε μιά κάλπη και μετά δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχή σε καμία κρίσιμη απόφαση επι 364 μέρες.
    Ναι, αλλά δεν εκλέγει αυτούς πού τον αντιπροσωπεύουν? Καταρχήν, εκλέγει απ΄αυτούς πού προσφέρονται για εκλογή. Δεν είναι αυτομάτως δεδομένο δηλαδή ότι μέσα σ΄αυτούς πού...υπάρχουν πρός επιλογή υπάρχουν κάποιοι πού όντως τον..αντιπροσωπεύουν. Πόσο συχνό είναι άλλωστε να ακούμε κάποιον να λέει ότι ψήφισε κάποιο κόμμα "ως λιγότερο κακό απο κάποιο άλλο"? Πολύ συχνό.

    Αλλά, ποιοί προσφέρονται πρός "επιλογή και εκλογή"? Καταρχήν υπάρχουν οι δυό μεγάλοι, Μπατσόκ και ΝουΔού πού ουσιαστικά είναι το ίδιο πράμα εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια. Δύο νεοφιλελεύθερα κόμματα πού έχουν διαλύσει όχι μόνο την οικονομία (εναλλάξ) αλλά και το κοινωνικό κράτος και και έχουν καταξευτυλίσει κάθε έννοια "δημοκρατίας" με θαυμαστό ζήλο. Εχουν επίσης...συμμετάσχει σε όλα τα καραμπινάτα σκάνδαλα τής νεοελληνικής ιστορίας όπου και φαγώθηκαν τάνκερ ολάκερα γεμάτα φράγκα. Μην τα απαριθμήσω, δεν υπάρχει λόγος, γνωστά πράματα. Η μόνη τους διαφορά είναι στην προπαγάνδα πού χρησιμοποιούν για την προσέλκυση ψηφοφόρων.

    Μετά υπάρχει το ΛΑΟΣ πού θεωρεί ότι η σωτηρία βασίζεται στο τρίπτυχο "πατρίς-θρησκεία-οικογένοια" λές και μέχρι τώρα το τρίπτυχο αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί απ΄τούς άλλους δύο. Και είδαμε πόση "σωτηρία" έφερε. Υπάρχουν κατόπιν οι αποσχισμένοι με τα δικά τους (καινούργια) κόμματα στύλ Ντόρας και Καμμένου και Κουβέλη πού βέβαια πρεσβεύουν είτε παραπλήσιες παραπλήσιες είτε ολόιδιες πολιτικές με τούς δύο μεγάλους, χρησιμεύουν όμως γιατί μεγενθύνουν την ψευδαίσθηση τής "επιλογής".

    Κατόπιν υπάρχει η αριστερά η η "αριστερά" αναλόγως τήν οπτική γωνία τού καθενός (η δική μου είναι στα εισαγωγικά). Απ΄τη μιά έχεις το ΚΚΕ, ένα βαρβάτα συγκεντρωτικό κόμμα πού υποστηρίζει κάτι πού έχει αποτύχει τόσο όσο κι ο καπιταλισμός πού υποτίθεται πολεμάει. Απ΄την αλλη έχεις το κόμμα τού Τσίπρα πού είναι ένας αχταρμάς μπερδεμένων απόψεων για το τι "πρέπει να κάνουμε" συχνότατα αυτο-αναιρετικός και αυτο-αντιφατικός.
    Ολοι αυτοί, παρεπιπτόντως, είναι μνημονιακοί, αν καί για μένα δεν είναι αυτό το καθοριστικό, δεν σημαίνει δηλαδή ότι ένα αντι-μνημονιακό κόμμα θα ήταν αυτομάτως "καλή" επιλογή χωρίς να προσυπολογίζονται τα βασικά του χαρακτηριστικά. Για να πώ ένα ακραίο παράδειγμα, ένα ναζιστικό κόμμα με αντιμνημονιακή πολιτική θα ήταν καλή επιλογή?

    Αυτές είναι οι βασικές "επιλογές" τής 6ης Μαίου. Οπου τελείως "δημοκρατικά" καλείσαι να "επιλέξεις". Και να συνεισφέρεις (κυρίως στον εαυτό σου) ότι συμμετέχεις στην "δημοκρατία". Συμμετέχοντας όμως στην πραγματικότητα στο μάτριξ.
    Εδώ και το βιντεάκι τού George Carlin μεταφρασμένο μεν αν καί αυτοί πού ξέρουν καλά Αγγλικά θα το απολαύσουν πολύ περισσότερο (το χιούμορ είναι παντα δύσκολο στην μετάφραση):
    http://www.dailymotion.com/video/xfjkrf_george-carlin-about-politicians-and-elections-greek-subs_fun#from=embediframe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διμιτρέλ: οχι, οχι, δεν είναι 14 τα μύρρια μέχρι τον Ιούνιο. Εφτά, είναι. Μάξιμουμ κιόλας...καθησυχάζει.
    Ρόλλερκόουστερ τα μύρρια.
    Μιά 5, μιά 7, μιά 14, μετά ξανά στα 7, μιά 60 κατά τον απολυμένο Πουλάκη μιά 35 μιά 42 κι ότι νά΄ναι.
    Μιλάμε και για γαμώ τίς σοβαρές εταιρείες.
    Κι αυτά τα νούμερα δεν τα βγάζουν στη φόρα αλλάζοντας τα 800 φορές γαύροι πράκτορες πού θέλουν το κακό μας.
    Μόνοι τους τα λένε οι τής "διοίκησης", μόνοι τους αυτοδιαψεύδονται, μονοι τους αντιφάσκουν σε ρυθμό πολύβόλου.
    Αλλά ταυτόχρονα θέλουν και την..στήριξη μας.
    Εν τω μεταξύ το ντεμοτεχνείο έχει ήδη πιάσει δουλειά. Πυρετωδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ Albert_AEKstein

    Φιλε μου τα νουμερα δεν ειναι ουτε 5 ουτε 14.

    Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νουμερα ειναι 14+18,5 = 32,5

    Τα 14 ειναι τα οφειλωμενα και τα 18,5 το νουμερο που πρεπει ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ να καλυψεις για να ισοσκελισεις το ισολογισμο σου, δηλαδη το ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ που εχει η εταιρεια, το οποιο και φυσικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ειναι αρνητικο

    Πρεπει δηλαδη να μου τα 18,5 εκκ γιατι αλλιως ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και μετα να αρχισουν τα φεσια, τα οποια μεχρι στιγμης πανε ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο πουλακης και οχι οπως ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ ΚΑΥ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ.

    Αλλωστε ολο το 2011 δε πληρωσε τιποτε ο αγαμιδης αλλα μια χαρα εισεπραξε πανω απο 15 εκκ.
    Μεχρι και τα λεφτα του αξιου αντικαταστατη του Σκοκο...

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    Θελει ρωτημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής Νικ.Σκότης στην έκθεση του εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι
    “λόγω των συσωρευμένων ζημιών, το σύνολο των ιδίων Κεφαλαίων της εταιρίας έχει καταστεί
    αρνητικό και συνεπώς συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 48
    παρ. 1 γ του κωδ. Ν.2190/1920.

    Το θέμα αυτό, αφού ληφθούν υπόψη και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει
    η εταιρεία, αποτελεί σημαντική ένδειξη για ενδεχόμενη αδυναμία συνέχισης της
    δραστηριότητας της...”

    * Επί της ουσίας το άρθρο που επικαλείται ο ορκωτός κάνει λόγο για πτώχευση.
    Και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η ΠΑΕ εξήγγειλε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκ.
    ευρώ.
    Για να υπερκαλύψει την αρνητική θέση της εταιρίας (μείον 18,4 εκ. ευρώ σύνολο ιδίων κεφαλαίων,
    πέρσι το αντίστοιχο νούμερο ήταν -11,6 εκ.)

    * Τα έσοδα από αγώνες ανήλθαν σε 14,3 εκ. ευρώ, τα έσοδα από τηλεοπτικά και
    διαφήμιση 6 εκ ευρώ, ενώ τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν 25,1 εκ. ευρώ.

    Εχουμε ομως και αλλα θαυματα οπως

    * Στο πάγιο ενεργητικό και τις Ενσώματες ακινητοποιήσεις φαίνεται ότι για εγκαταστάσεις
    σε ακίνητα τρίτων (προφανώς στο προπονητικό του κ.Νοτιά στα Σπάτα)
    διατέθηκαν 2,2 εκ. ευρώ!!!!!!

    Τωρα πως γινεται να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩΤΑΙ οχι νοικια αλλα βασικες λειτουργιες (
    εκοψαν το ιντερνετ πριν κανα μηνα..) και ο αγαμιδης να εχει δωσει 2,2 εκκ.......

    * Για έπιπλα και λοιπό εξοπλισμό ...957.000 ευρώ!!!! Στα επιπλα ειναι και ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ ΜΕΣΑ?

    * Έξοδα λειτουργίας διαθέσεως, ένα κονδύλι που ξεκίνησε επί εποχής Ντέμη, ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΝΤΕ
    έφτασε στα ύψη στην εταιρική διαχείριση από τον Νίκο Θανόπουλο (5,95 εκ. ευρώ πέρσι)
    και τώρα είναι στα 3,9 εκ. ευρώ.

    Τι ακριβώς αφορά, μόνον η διοίκηση γνωρίζει....

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΚΟΝΤΟΣ

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΝΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα σε όλους.
    Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό.
    Να τηρήσουμε λοιπόν το έθιμο και εμείς και να έρθουμε στο χωριό να είμαστε μακριά από την Αθήνα έστω για λίγες μέρες.
    Το που δεν έχει σημασία, αρκεί να είσαι μακριά.
    Καλύτερα βέβαια θα ήταν να ήμασταν στο νησί αλλά ας άψητε το καρτέλ ολυμπιακής και Aegean.
    Δευτέρα σκέφτηκα να κλείσω εισιτήρια, κόστος 84 ευρώ το άτομο. Μέχρι να το συζητήσω με τη γυναίκα μου πήγε Τετάρτη, κόστος 187 ευρώ το άτομο. Ρε δεν πας να πηδηχτείς βγαινόπουλε παρέα με τον Βασιλάκη σκέφτομαι…
    Στερεά Ελλάδα που βάζουν και τα αρνιά στην σούβλα. Εγώ βέβαια σαν νησιώτης προτιμώ κατσικάκι στην γάστρα στον φούρνο. Και λιγότερα λιπαρά έχει και δεν βρωμάει σαν το αρνί.
    Γούστα θα μου πεις όπως και με την μαγειρίτσα. Αλλου του αρέσει και αλλου όχι.
    Όπως και να έχει το πράγμα εύχομαι σε όλους καλή ανάσταση-άσχετα αν δεν έγινε ποτέ στην πραγματικότητα- και καλό Πάσχα, σούβλισμα και φαγοπότι δηλαδή.
    Εύχομαι επίσης να βρεθεί μια λύση για την ομάδα μας μια που όλοι οι ΑΕΚάρχες την έχουν παρατήσει, όλοι όσοι έχουν οικονομική δύναμη και θα μπορούσαν να κάνουν κάτι την έχουν γράψει στα παλιά τους παπούτσια, και ας είναι και παπούτσια αξίας 1000 ευρώ το ζευγάρι, νεόπλουτοι βλέπεις.
    Είναι απίστευτο να ασχολείται μόνο ο κοντός να βρει λύση.
    Είναι απίστευτο όλοι αυτοί οι Κανελλόπουλοι, Μελλισανίδηδες Κούληδες, κύπριοι, αμερικάνοι, που εμφανίστηκαν σαν σωτήρες μόνο όταν άκουσαν για τα δήθεν εκατομμύρια του ψωμιάδη να έχουν μπει στα λαγούμια τώρα.
    Και περιμένουν πως και πώς να πάει η ομάδα στην Δ’ για να εμφανιστούν καβάλα στα άσπρα άλογα σαν σωτήρες, για να επαναφέρουν την ομάδα ξανά στην Α, μετά το reset, με τα business plan τους και τις παπαριές τους. Ρε αϊ ανάστα από δω….
    Άντε καλή έξοδο των εβραίων ξανά, και να περάσετε όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Στίβεν
    Μα ρε φίλε εγώ όταν λέω είναι ο μόνος τι λέω;
    παρακαλώ να έρθει;
    Την κατάντια μας λέω που δεν υπάρχεει ένας άλλος και θα βασιστούμε πάλι στον πρώην αποτυχημένο.
    Δηλαδή φταίει αυτός που βρίσκει πρόσφορο έδαφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Και καλές μαγειρίτσες!
    Ρε τι είναι κι αυτό,έχει βρομίσει ο τόπος για να καθαρίσουν αυτά τα έντερα.
    Ευτυχώς ασχολείται με το θέμα η πεθερά μου....
    ΥΓ: Πάρτε και καμιά ομπρέλα μαζί για καλό και κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Απριλίου, 2012 11:44

    Εγώ φέτος για οικονομικούς, κυρίως, λόγους, αλλά κι επειδή ο ΑΕΚτζής κολλητός στην όμορφη Ναύπακτο πάει αλλού, στα πεθερικά του, θα εορτάσω Αθηναϊστάν. Έστω κι έτσι, θα είμαστε οικογενειακά και με 4 μαγείρισες να συνεισφέρουν. Δε μπορεί κάτι θα φάμε και σήμερα...

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΕΝ ΑΔΩΝΙ ΕΙΤΕ ΓΙΟΣΟΥΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή