Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Α Ε Κ

             Ξεστήσαμε ένα παιδικό κάστρο κήπου μαζί με τον κουμπάρο μου, για το μεταφέρω σε καινούργιο βαφτιστήρι. Τι, να πετάξουμε παιχνίδια που ακόμα πιάνουν τόπο; Για ποιό λόγο να μην παίξουν νεότεροι σε αυτά που ξεκίνησαν τα παιδιά μου, μετά τα μετακομίσαμε εκεί που υπήρχε ανάγκη κι ενδιαφέρον, κι είναι ακόμα σαν καινούργια; Και μόλις τελειώσαμε την δουλειά του υπενθύμισα οτι η ομάδα μας παίζει στις 7. Με κοίταξε παράξενα - δεν ασχολείται με το blog - και μάλλον εννόησε οτι κι εγώ θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο στο απόγεμα της Κυριακής μου. Εσωστρεφής μάλλον έχει καταντήσει, σκέφτηκα.
              Εγώ στην οθόνη μπροστά κανονικά, στο κανάλι 5 του συνδρομητικού , που περίεργα πάνω δεξιά δεν έδειχνε τον αριθμό του αλλά έγραφε " Nova highlights ". Ρε λες να ξέρουνε τίποτα;  Μπα αδιάφοροι ήταν κι αυτοί σαν τον κουμπάρο. Πού να τρέχεις τώρα να βάζεις τις κανονικές λεζάντες; Που δεν χρειαζόντουσαν κιόλας, αφού πραγματικά το ματς ήταν ελλήνικος κλάσσικος. Από άριστερά το σαράϊ κι από δεξιά η καλύβα του Καραγκιόζη. Μέσα στο οργωμένο χωράφι του Καυτατζογλείου που θύμιζε την σημερινή ημέρα της γης, μπήκε μια ομάδα και με την βούλα στην δεύτερη εθνική κι η δική μας που ακόμα είναι στην πρώτη καρτερώντας τον κοντοχαφιέ της με τα πλάνα και τα οράματα
 " μεσοπρόθεσμα να διαλύσει τον Μαρινάκη " αλλά και να αμφισβητήσει τον σύνδεσμο της αλογοτροφής.
             Τι κίνητρο λοιπόν να υπάρχει; Ο ένας πεσμένος κι ο άλλος σαν μουλάρι αμολυμένο σε κάποιο χωράφι να πάει να κλειδώσει κάποια μπαράζ, τα οποία κιόλας μπορεί και να μην έχουν κανένα νόημα. Ο Κατσαβάκης να έχει παραιτηθεί, ο Κωστένογλου να μην ξέρει πού βρίσκεται, οι μισοί παίκτες μας να έχουν ήδη φύγει. Χίλιοι θεατές δίνανε τον τόνο της γραφικότητας, ίδιο με τον δικό μου που νόμιζα οτι τα νέα παιδιά θα ήταν αποφασισμένα να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Μετά μου ήρθαν κι άλλες σκέψεις : Ή η ευκαιρία είναι φαλακρή ή γνωρίζουν τα παιδιά οτι αυτοί θα είναι του χρόνου μέσα οπότε μπορεί και να διαφύγει η ευκαιρία χωρίς να ιδρώσουν κι αυτά.
           Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνιου, ακίνητη κι ακίνητρη, με την ΑΕΚ σαν την σημερινή φανέλα της που υπήρχε ισχυρή πιθανότητα κάποιος να μπερδέψει τα κίτρινα με τα μαύρα. Αν και τελικά είχε δίκιο αυτός που το αποφάσισε, αφού η κίτρινη φανέλα έχει και κάποια ιστορία και δεν χρειάζεται να διασύρεται κι αυτή. Άστην εκεί στα μανταλάκια να καρτερεί να μην έχει σε μεγάλη μέρα τον Μπουγαϊδη ειδκά όταν δεν υπάρχει επίθεση από την συμπαθέστατη ομάδα της Δράμας , που δεν ξέρω με τι ηθικό ξυπνάνε οι κάτοικοι της και θέλουν πιθανώς να προσελκύσουν τουρισμό.
           Που το ίδιο πρόβλημα μάλλον θάχει κι η ΑΕΚ. Κι όπως και να το κάνεις, ο ιθαγενής τουρισμός είναι πιο δύσκολος από τον μαλάκα με το σακίδιο. Σαν εμένα που κάνω κριτική στην σούπα, αντί να ακούσω τον κουμπάρο ή να ακολουθήσω τον δρόμο της φυγής σαν τον Κωνσταντινέα ή τον Καλόπουλο. Ή να δω την διαφήμιση πίσω από το τέρμα μας, " Μυκονιάτικα " στην Σαλονίκη. Ή να δω την συνέλευση την μεθαυριανή σαν τον Βενιζέλο που υπόσχεται, τον Σαμαρά που ξαναάλλαξε γνώμη ή τον Κωστένογλου, που η ήπια προσαρμογή σημαίνει οτι πάλι καλά που δεν έριξε σήμερα την ομάδα των νέων. Ντροπή ίδια με αυτούς που ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν ΛΑΟΣ με τον Κύρτσο μέσα στα βυζιά της Μπάρμπα στα οποία ψόφησε κι ο Θόδωρος του ΟΦΗ.
                Οι πολλές γραμμές βλάπτουν, αλλά οι τέσσερις γραμμές δείχνουν πράματα. Τα νέα παιδιά είναι αδούλευτα από τις ακαδημίες, αφού είναι πασιφανές οτι τις θέσεις τους δεν τις ξέρουν αλλά κι η φανέλα τους πέφτει σαν σμόκιν σε μπουζουκτζήδικο ή πιτζάμα σε σαλόνι. Και θάχουμε χοντρή ταλαιπωρία, αφού το σημερινό ήταν προάγγελος της μπούρδας ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, δεν λέω, ΑΛΛΑ πού θα βρει χρήμα για να πληρώσει αυτά που θα του ζητηθούν; " Έχει ο θεός ", θα μου πείτε.
           Ορθότατο. Δεν είχε για τον γιό του και θάχει για τα υπόλοιπα clubs της Original, πλην της Πάτρας. Αλλά για όλους τους άλλους, που δεν είναι οργανωμένοι. Σαν την ΑΕΚ σήμερα, που ήταν ατάκτως τοποθετημένη στο γήπεδο και τρέχα γύρευε κι αν ειδικά δεν είχε ΤΟ λάθος από την Δράμα για να πετύχει ισοφάριση και να γράψει ουδέτερη σελίδα στην ιστορία μας αντί για μαύρη. Ολόμαυρη χωρίς να βρεις κάποιον που να το βάλεις με το ζόρι MVP με εξαίρεση τον Μανωλά που κάποιοι είχαν διαφωνήσει όταν τον ονόμαζα χαρακτηριστικό ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ. Κι αλήθεια, ένα σέντερ μπακ αν είναι αλοίθωρο, είναι εντάξει για την θέση;
          Προχωράμε όμως και δεν σταματάμε. Σήμερα γελοιποιήθηκαν πολλοί. Όπως και χθες κι όπως αύριο. Ο έρωτας αλλά κι η αγάπη , τα κάνουν όλα ρόμπες αλλά πάντα δείχνουν την σωστή πορεία μολις θεραπευτούν. Την ισορροπία του βλάκα, τύπου Παττακού ή τύπου Ντερτιλή. Που κατώρθωσαν για τον ίδιο λόγο, να διαφωνούν. Και τα ίδια έχουμε στην ΑΕΚ. Που όμως, σαν αγωνιστική εικόνα, είναι ίδια. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΟΥΠΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΜΕ ΚΑΤΙ, σημαντικό για το μουσείο, αλλά ασήμαντο για την ύπαρξη την ουσιαστική. Διότι όλοι εμείς, μιλάμε για δημοκρατία ή για Ακρόπολη, χωρίς την την ρεαλιστική κατάθεση της ψυχής. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ.
           Αν Η ΑΕΚ, δεν σας δείχνει τα λάθη μας, τότε αφείστε το χειρότερα. Και δέστε οτι ακόμα και η Δράμα φωνάζει το κατάντημα. Ακόμα κι η Ευρώπη προσπαθεί. Αυτό το τίποτα, το ανύπαρκτο που κάποιοι το πιστεύουν. Κι αυτό έχει βγάλει δαφνοστεφανωμένες αδερφές επάνω, ενώ είναι ανύπαρκτα τα πάντα. Στο τίποτα να αγωνίζεσαι και φυσικά το τίποτα να παίρνει αποτέλεσμα. ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ, είναι αυτό το τίποτα.
                           ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, που δεν έχει καμία σχέση ο Κώστας Μανωλάς. Όπως δεν είχε ο Πάγκαλος με τον σημερινό. Όπως δεν είχε σχέση ο Κολοκοτρώνης με στους σημερινούς που λέγονται έτσι.  

15 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΡΕ ΠΕΠΕ?

    'που η ήπια προσαρμογή σημαίνει οτι πάλι καλά που δεν έριξε σήμερα την ομάδα των νέων'
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙΣ,ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ 'ΨΗΣΕΙ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΚΑΙ Ο ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    'κι η δική μας που ακόμα είναι στην πρώτη καρτερώντας τον κοντοχαφιέ της με τα πλάνα και τα οράματα
    " μεσοπρόθεσμα να διαλύσει τον Μαρινάκη " αλλά και να αμφισβητήσει τον σύνδεσμο της αλογοτροφής'
    ΡΕ ΜΑΝΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΜΕΙΣ?ΠΑΛΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΤΟ ΧΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνουμε.
    Ειδικα εαν εισαι τυφλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος που μου εφερε τον Ντελιμπασιτς (1,2εκκ), τον Βιελινσκι(1εκκ), τον Χουάνφραν(1,2εκκ), το Μπασινα (700)τον Ασκάρατε, τον Μανού, το Μορέτο τον Ουντεζε... και αλλους 70-75 παικτες.
    Ο ΙΔΙΟΣ.
    Το σκυλο μου να βαλεις να παει να μυρισει 80 σε 5-10 θα κουνησει την ουρα του. Το ιδιο και το γκοντο.
    Βεβαια ο σκυλος μου δε ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΑ σε καθε μεταγραφη
    Ουτε λεει φερνω τον Πελετιερι και στα συμβολαια ερχεται αλλος παικτης!!!
    Ουτε χανει καπου στη Λατινικη Αμερικη 5εκκ ευρω γιατι ετσι γινωνται αυτεςοι δουλειες.
    Τωρα θα μου πεις σκυλος ειναι..

    Μετα το Ντεμη οντως το χαος. Το ιδιο λεμε. Εφυγε το γκοντο και αφησε το χαος πισω του. Οι αλλοι απλα ελεγαν λεφτα υπαρχουν.
    Ρε που το εχω ξανακουσει αυτο?

    Κατα τα αλλα ο 'προπονητης μας' χτες σε 14 ματς ΕΦΤΑΣΕ τους 19 βαθμους. Οχι παιζουμε...
    Βρες μου εσυ αλλο προπονητη να μαζευει με την ΑΕΚ 19 βαθμους.
    Αντε βρες ντε. Ξερεις τι ειναι 19 βαθμοι?

    Μονο -25 απο το πρωτο. Μονο.

    Ευτυχως που δεν ειχε ακομη 3-4 αγωνιστικες γιατι ο Αστερας (ναι ο αστερας που ο 'προπονητης μας φουνταρε περσυ) ειναι στο -6.
    ΑΝΕΤΑ δηλαδη σε 3 αγωνιστικες μας εριχνε στη κεφαλα.
    Μη γραφουμε καθε Δευτερα για το Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α κουραστηκο ειναι.
    Οποιος θελει ας δει τα σχολια της περασμενης Δευτερας, η της προπερασμενης. Η 3 Δευτερες πριν, 4-5-6-7 καθε Δευτερα τα ιδια ειναι μιας και ο 'προπονητης μας' ειναι μεγαλο κεφαλι και καθε Κυριακη σαρωνει..


    Και ο Γκουντι ο ετοιμος εκανε αυτο ακριβως που περιμενα: ΤΙΠΟΤΑ.
    Θα μου πεις πεφτεις να τον φας, πενετ μηνες ελειπε τι θες?
    Μα εγω ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ να κανει κατι. Αλλοι περιμενουν να βαλει κανα γκολ ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ μπας και.
    Αλλα που?
    Εδω μας εκανε και δηλωση οτι κακως δε πηγε στη...Στοουκ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΟΥΚ, να βρεις τα αλλα γιδια εκει να κανετε στανη. ΙΣΛΑΝΔΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΗ...που επαιξες στη Τσελσι και τη Μπαρτσελονα πριν 10 χρονια. Αλλα μετα σε πεταξανε με τις κλωτσιες απο Τοτεναμ, τη Στοουκ (παλι) και τη Φουλαμ..
    Και εβαλες σε 3 χρονια 5 γκολ..

    ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ που μου θες και 650 καθαρα..δηλαδη κοντα 1 μυριο να σε βλεπω να εισαι μεταξυ εμφραγματος και ανακοπης σε καθε ματς. ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ να χασεις και κανα κιλο που μου θυμιζεις τα τρια γουρουνακια που βγηκαν στο χορταρι να βοσκησουν.

    ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ στο ΔΙΑΟΛΟ να ησυχασουμε που διωξαμε το Σκοκο για να βλεπουμε καρτουν εσενα και το Σιαλμα με τα ιδια λεφτα..

    ΑΙΝΤΕ ρε ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ καραούλι: Αγαπητέ, το ύφος του χώρου εδώ, μάλλον το έχεις καταλάβει. Όλες οι απόψεις δημοσιεύονται χωρίς καμία λογοκρισία. Βεντέτα δημιουργείται όταν μια απλή προσωπική άποψη κάποιου - ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ - γίνει παντιέρα.
    Βεντέτα ας πούμε μέχρι τώρα, έχει δημιουργήσει η Original Πάτρας με το πανό, την περιφορά του αλλά και την είσοδο μελών της αλλά και " προκληθέντων " αντιφρονούντων μέσα στο χόρτο. Η βεντέτα θέλει πράξεις κι οργάνωση. Ο χώρος εδώ, έχει μόνο λόγια που αποκτούν κάποια αξία αν υποστηρίζονται από επιχειρήματα. Είτε υπέρ του κοντού είτε κατά, όπως μαλλον θα έχεις διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tωρα λοιπον που τελειωσε η σαιζον αξιζει να δουμε τα κατορθωματα της ομαδας που οι αλλοι θα φτυνουν αιμα να κερδισουν.
    Της ομαδας που οποτε θελει παιρνει φορολογικη ενημερωτητα
    Της ομαδας που εχει κανει 17 ΑΜΚ που εχει μια μετοχη μεταξυ 6,4 και 0,33.
    Της ομαδας που εχει μεγαλομετοχο το supporter που ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ουτε τα 60 χιλιαρικα απο τα 300 που του αναλογουσαν στη τελευταια μαζωξη.

    48 βαθμοι σε 30 αγωνες εκανε σουμα δηλαδη εχασε 42 βαθμους,εξι λιγοτερους απο οσους πηρε.

    -25 απο το πρωτο και +19 απο τον τελευταιο τερματισε ο 'προπονητης μας'

    Εβαλε 36 γκολ!!!! και εφαγε 30..δευτερη χειροτερη επιδοση στην ιστορια της.

    Εκανε 2049 πασες εκ των οποιων οι 1536!!! ηταν λαθος... με λιγα λογια σε ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ εκανε περιπου 16 πασες σωστα ανα ματς. Βγαλτε τις πασες μεταξυ αμυντικων η τερμα-αμυνα για να δειτε επιπεδο, που πρεπει να ειναι χειροτερο απο σχολειο δημοτικου. Αμα εχεις 'προπονητη' αυτα ειναι σαχλαμαρες..

    Η ομαδα εκανε 333 σουτ με το γαυρο να εχει κανει 431 δηλαδη 30% παραπανω..

    Πηρε ενα στοπερ τον Χελγκασον που δεν πηρε ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!
    Το δευτερο στοπερ δωθηκε τον Ιανουαριο για 80,000 ευρω.
    Το τριτο στοπερ πηγε να φυγει επισης τον Ιανουαριο στη Ουκρανια και τελευταια στιγμη χαλασε η δουλεια..
    Το τεταρτο στοπερ εχει παρκαρει στα βυζια της Γωγους εδω και μηνες, που να τρεχεις τωρα στα πισω γεραματα..

    Πρωτος σε λεπτα συμμετοχης ειναι ενας παικτης που εχει δωθει ως ανταλλαγμα παντου και παντα, ακομη και στη ΔΕΗ για να πληρωθει το ρευμα, με 2098 λεπτα, μιλαμε για τρελλη οργανωση

    Η επιθετικη σειρα Γκουντι-Μπελεκ-Ρουφιανος και Σιαλμας εχουν βαλει ΣΥΝΟΛΟ!!!!!15 ΓΚΟΛ σε συνολο λεπτων συμμετοχης 5031

    Περσυ οι δυο εξω απο δω Αργεντινοι με 3315 λεπτα (γιατι επαιζε και ο.......... Μπαχα...) εβαλαν 18 γκολ

    Ολα αυτα βεβαια για τον 'προπονητη μας' ειναι αστεια πραγματα μιας και δεν ασχολουμαστε με μπακαλιστικα.
    Εμεις εχουμε εναποθεσει την ομαδα στη αγκαλια της Παναγιας στην οποια και αφιερωσαμε και ολη την 'προπονηση'!!! της Μεγαλης Παρασκευης.
    Σοβαρα τωρα η προπονηση ηταν μια μαζωξη του ΜΑΛΑΚΑ στην οποια και ρωταγε τους παικτες αν πιστευουν στο Θεο στη Παναγια και οτι θα πρεπει να ειναι σωστοι χριστιανοι κλπ κλπ/
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ- ΜΙΛΑΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΟΒΑΡΑ.

    Με τον Γκουντι να κανει και κατι χρησιμο και να απανταει: εγω πιστευω μονο σε οτι πιανω. Περιττο να οω τι επιανε ο παικταρας..

    Αντε βρε και καλα play ωχ στα οποια και βλεπω ο πατερ να σπαει τα κοντερ, χαλαρα και να κατακτα οχι μονο τη πρωτη θεση αλλα να προκρινεται και απ ευθειας σε ομιλο του ch.l...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΛΟΣΩΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΑΣ. Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΦΤΑΙΕΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΟΚ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oχι απλα αυτος την ανελαβε ΕΝ ΓΝΩΣΗ του και βεβαια μας εδειξε και το θαυμα των 19 ποντων σε 14 ματς.
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον πιεσε να αναλαβει, ας μην ερχωταν οπως ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ (ξερω 3 προτασεις που αποριφθησαν 100%)

    Οταν δεχεσαι να αναλαβεις κατι, και μετα απο 7-8 μηνες παραγωγης εργου (τρομαρα του..) εισαι υπολογος για αυτο που εχεις κανει.

    αν δεν θες να φταις, ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.

    Οπως ειχε πει και ο Σαντος: οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται.

    19 ποντους σε 14 ματς παιρνει η ΑΕΚ με ενα σκουποξυλο στο παγκο.

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ισοπαλια με τη ΔΟΞΑ παιρνεις αμα εχεις μια φωτογραφια του ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ δεν χρειαζεσαι 'ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ'

    ΝΙΣΑΦΙ με το μαλακα πλεον και τη καλυψη στο καθε καραγκιοζη που επειδη ειναι ΑΕΚ-και καλα- βλεπει φως και μπαινει μεσα.

    Βαρεθηκα να βλεπω ΓΛΑΣΤΡΕΣ προεδρους, ΑΣΧΕΤΟΥΣ που το παιζουν 'προπονητες' και μετριους ως ανυπαρκτους.

    Αμα δε μπορει η ΑΕΚ να εχει ενα κανονικο προπονητη και οχι ενα ΓΕΛΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ, να μην εχει κανενα.

    Ας κανει το φουλη η τον Τραι προπονητη-παικτη και τελος.

    Αν δε μπορει να εχει Τεχνικο Διευθυντη, ας μην εχει καθολου, και που τον εχει τι κανει?

    Αν δε μπορει να εχει προεδρο ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, τι σκατα εκανε ο παραιτημενος ο ΓΛΑΣΤΡΑΣ??

    Τελος αφου ΔΕΝ μπορουν ας το ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

    Ειναι καλυτερο να ξευτιλιζεσαι συνεχεια?


    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ

    χωρις τον 'προπονητη μας' και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ εκει μεσα πως θα πεφτει το παραδακι? εστω και χρωστουμενο?

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΑΕΚ ολοι αυτοι..γι αυτο παλευουν.
    Απ' τη καλη τους τη καρδια, για να σωθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Dimi συμφωνουμε οτι ο ανθρωπος δεν ειναι προπονητης της προκοπης. Ολοι νομιζω το λεμε και το βλεπουμε.
    Το οτι την ανελαβε ομως δεν σημαινει αυτοματα οτι μοιραζεται καμια ευθυνη, η οτι ηταν "υποχρεωμενος" να την αλλαξει
    Πως και με τι; Ουτε εργαλεια εχει (παμφτωχο ροστερ) και ο ιδιος δεν μπορει να φταιξει ομαδα.Συν τα διοικητικα.
    Εστω και να διαχειριστει μια η οποια εχει τα προβληματα που εχει η ΑΕΚ.

    "γιατι πηγε" θα μου πεις. Μα γιατι κανεις αλλος δεν θα καθοταν στον παγκο. Θα επρεπε να κατσει ο Παπας, η ο Αδαμιδης.
    Τα αποτελεσμσατα βεβαια πανω-κατω τα ιδια θα ηταν,οποτε ειτε ειναι εκει ο Κωστενογλου,ειτε οχι,ειναι το ιδιο.
    Πηγε ομως απλα,γιατι ηταν αδεια και ερημη η καρεκλα.Και επρεπε να λεμε -και να δειχνουμε- ορι εχουμε καποιον προπονητη.Για καθαρα λογους "αισθητικης". Και ανθρωπος δεν βρισκοταν.
    Απλα,εκεινος δεχθηκε.
    Ενταξει αυτο δεν ειναι και για σκοτωμα.

    Ουτε η κακιστη συκγομιδη ειναι δικο του "εργο".
    Δικο του εργο στην ΑΕΚ δεν υπαρχει,γιατι πολυ απλα δεν μπορει να υπαρξει κανενος εργο σε αυτην την ΑΕΚ.

    Αφου λεμε οτι "δεν κλανει ο πεθαμενος".Ετσι δεν ειναι; Τι ζηταμε απο τον πατερ; Το μονο που μπορει να κανει ειναι να τον συνοδεψει στην τελευταια κατοικια.
    Η πανδηλη φτωχια, και οι ακραιες συνθηκες στην ομαδα και στην εταιρεια,ειναι τετοιες που δεν επιτρεπουν κατι αλλο απο αυτο που βλεπουμε.
    Και τον Μουρινιο να ειχαμε,-η οποιον αλλον θες-ισως να ειχαμε μαζωξει 7-8 βαθμους παραπανω απο κατι πεταμενες ισοπαλιες.
    Παρα περα ομως ουδεν και μηδεν.
    Με αυτην την εννοια λεμε οτι "δεν φταιει".

    Αυτο το φαγητο βγαινει απο την ρημαγμενη κουζινα. Ο πατερ,απλα το σερβιρει,ετσι για να λεει η ταβερνα οτι εχει γκαρσονι.

    Πως να φταιει καποιος ο οποιος δεν εχει ουτε τα φοντα,αλλα ουτε και τα μεσα.
    Και αν δεν κοστιζει και πολλα για τον προυπολογισμο της ετσι κι'αλλιως φαλιρισμενης εταιρειας,τοτε δεν ειναι και μεγαλο κακο.
    Δεν ειναι εκει τελος παντων το προβλημα.

    Αγωνιστικα,θα μπορουσαμε να κρινουμε, η να κριτικαρουμε η να μεμψουμε την ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΥ. ΤΟ ΠΟΛΥ. Που ξεραμε οτι κατι υπηρχε σαν αξια υλικου και την εσκεμενη κακη διαθεση πολλων εκει μεσα. Τις επιλογες παιχνιδιων, η και το κακο κοουτσαρισμα τους.

    Απο εκει και δωθε ομως,για φετος,δεν υπαρχουν λογια. Περιτευουν. Δεν εχει νοημα κανενα. Βλεπουμε-"επιτελους" και στο γηπεδο την εικονα της διοικησης.
    Ουτε φτιασιδια,ουτε φανφαρες που κρυβουν την φτωχια ,ουτε ψευτικες κορδελες που κοροιδευουν και αποπροσανατολιζουν,ουτε φτιασιδια που κρυβουν την γυμνια. Ενας "Γκουτι" ειναι η παραφωνια,αλλα και αυτος μας χαιρεταει-οπως και οι παλιοι Δελλας, Λυμπε κλπ- και απο τους χρονου θα εχουμε την πιο ατοφια ΑΕΚ που θα εχουμε δει ποτε.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.Στο ιδιο υπο-υψος που ειναι και διοικητικα.
    Νταλε-κουαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και με βαση αυτο το τελευαταιο- νομιζω οτι αυτο το εργο θα δουμε και μετεκλογικα.
    Αφου "ΑΕΚ=Ελλαδα" λεμε. Τωρα θα τα χαλασουμε;
    Λακιζουν οι Παγκαλοι, οι Παπαιωνανιδες, αρκετοι ομοειδεις τους,δεν προκειται να επανεκλεγουν,και θα μεινουν ενα καρο εδρανα αδεια τα οποια θα καταληθφουν απο τους νεοεισελθοντες "Σιαλμαδες" "Κλωναριδιδες" και τους "Αργυριου".

    Στην αρχη ο κοσμος θα νομισει οτι "κεντισε" και θα αναμενει να πεταξει η ομας. Αλλα ματαια. Ο "Σιαλμας" ειναι παντα "Σιλαμας".

    "Παγκαλοι" που ναι μεν θα αποχωρησουν απο το προσκηνιο,αλλα θα παραμεινουν στο σημαντικο,στο παρασκηνιο δηλαδη και θα εχουν ενεργο ρολο,αφου η εμπειρια ειναι πολυτιμη (αν με εννοεις")
    Οπως δηλαδη και ο Λυμπε καλειται να αναλαβει ποστο κατοπιν. Η ο Δελλας.

    Το τι ειδους μαγειρεμα ακριβως θα γινει δεν το ξερω.Αγνοω τα ακριβη ποσοστα δηλαδη,του ματωμενου μεν αλλα πολυ βαθια ριζομενου δικομματισμου.
    Βαθεια οχι στην κοινωνια αλλα στο παρακρατος.
    Οι μετεγγαφες αλλοδαπων,γινανται κατα χιλιαδες. Σιωπηλα παντα. Στα βουβα.
    Στο συστημα καταμετρησης ψηφων,τα προγραμματα και τα κουμπια τα εχουν "δικοι μας" ανθρωποι. Καταλαβαινεις τι θα γινει.

    Ελπιζουν οτι μια μικρη "ωση" χρειαζονται εως το πολυποθητο 51%. Αντε μεχρο το 45% και μετα ενας αλλος "γαλατας" θα βρεθει να ενωσει τα μερη.

    Αν ομως καταγελαστουν,πεσουν παρα σαγγας εξω και δουν κανενα τρελο νουμερο της ταξης του 20-25% και οι δυο,τοτε θα αναλαβουν τα Μεγαλα "μεσα".
    Τα οποια δεν ειναι μεσα,εδω δηλαδη,αλλα εξω.Γνωστο αυτο.
    Και θα αναγκαστουν οι "Σιαλμαδες" να ξανακατσουν στον πακγο,παρ'ολο που με το σπαθι τους κερδισαν θεση στην ετσι κι'αλλιως φτωχη ενδεκαδα του κοινοβουλευτισμου.
    Θα αναλαβουν "Βεταρανοι."
    Δεν ειναι να αφηνουμε τα λεφτα του "Τσου-Λου" στους μικρους.Στα κοκορακια.
    Ωχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xρηστο δεν διαφωνουμε ισα ισα λεμε ακριβως το ιδιο πραγμα.
    Αυτο που λεω ειναι οτι αμα εχεις αξιοπρεπεια ΑΡΝΗΣΑΙ να συμετεχεις και να δινεις αλοθι σε αυτο το καρναβαλο, εκτος και αν εισαι και εσυ ο ιδιος καρανβαλος.

    Θα στο θεσω οσο πιο απλα γινεται: Θα πηγαινες εσυ να προσφερεις οποιαδηποτε υπηρεσια-προιον στην ΠΑΕ ΑΕΚ, και να περιμενεις πληρωθεις η εστω να αναγνωριστει το οποιο εργο σου?

    Δεν ειπα οτι ειναι για σκοτωμα,ισα ισα που λεω οτι ειναι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ και μισος, που και τον λογο του αθετησε (αυτο δειχνει και το ποιον του ανθρωπου) και παρατησε μια κανονικη δουλεια για να ερθει στην ΑΕΚ... του αγαμιδη...

    Και ολο αυτο, αντι να λεμε τι μαλακας ειναι αυτος, το καναμε και σημαια επειδη λεει ειναι ΑΕΚ και επειδη δεν ερχοταν αλλος η επειδη δεν πληρωνεται (αλλα χρεωνει κανονικα).

    Το οτι τον εχουν σουταρει απο 2 ομαδες που ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕ -ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΤΕΣ ΑΛΛΑ- Β ΕΘΝΙΚΗ δεν μας λεει κατι.

    Μας λεει οτι ειναι ΑΕΚ. Και οτι δεχτηκε λεει. Το γιατι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δεχτηκε μηπως να μας προβληματισει λιγο?

    Ο ενας ειναι στη καρεκλα ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ και δηλωνει κατεστραμενος, ο αλλος καθεται στην αλλη καρεκλα και δηλωνει και ικανοποιημενος απο τη προσπαθεια !!! και το παιζει προπονητης.

    Και ουδεις φταει γιατι τα βρηκελεει ετσι απο πριν!

    Ε τοτε ΕΣΑΣ τι σας φωναξαμε ρε παλικαρια? ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ (και χειροτερα λεω εγω) ΕΣΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ?

    Για να γεμιζετε τις καρεκλες και να γραφει το κοντερ?

    Αμα ηθελα 19 ποντακια σε 14 ματς ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΝ.
    Αμα ηθελα παιδι για τα θεληματα να τρεχει στις εφοριες και στα ΙΚΑ επαιρνα ενα παληκαρι με ενα παπακι και τελειωνε.
    Αμα ηθελα scaouting για να ανακαλυψω τον...Γκουντι ανοιγα το google και κανω μια ερευνα για παλαιμαχους χοντρους που ΚΑΠΟΤΕ επαιζαν μπαλα.
    Αμα ηθελα γυφτακια στην ομαδα τυπου Λεο πηγαινα και κουβαλαγα καμμια 10αρια οπως εκαναν τοτε στον Παθιακακη με τους δανεικους της Αρσεναλ και τους Αργεντινους πακετο 5 σε 1 (στατιστικα μονο ο Ναβας επαιξε).

    Γιατι δηλαδη πρεπει να γεμιζει καποιος τη καρεκλα ντε και καλα?

    Παικτης προπονητης ΦΟΥΛΗΣ
    Προεδρος και διοικηση πρωτοδικειου οπως ο Μπαοκ.
    Ροστερ αντι για ανιψιους, Μπαναωτη Λαγο και Κοκκινισμενους χοντροισλανδους του 1εκκ, 2 καραβιες απο τις φαβελες.
    Γιατι δηλαδη απο τον Μπελεκ χειροτεροι θα ειναι?
    Η μηπως θα μαγαρησουν τη φανελα του Σιαλμα με το σηκωμενο γιακα?Που μου πηρε και το 11 το γιδι ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΑΠΗΚΕ..

    Αλλα ειπαμε, τα παιδια ειναι ΑΕΚ και γνησιοι ΑΕΚτζηδες.

    Και εγω ΑΕΚ ειμαι. Να κατεβω να παιξω στα play ωχ?

    Απο κοσμο που θα ερθει να με δει για να γελασει, περισσοτερο θα εχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κουβέντα περί Κωστένογλου είναι για μένα ανευ ουσίας εντελώς.
    Ειτε ηταν ο Φούλης προπονητής είτε ο Βενγκέρ ουσιαστικά μιλάμε για μιά διαφορά 7-8 βαθμών το πολύ, δηλαδή κάποιες ισοπαλίες να ηταν νίκες λές και κάτι θα άλλαζε αυτό.
    Στην πραγματικότητα, αυτή η τωρινή ΑΕΚ έχει παραπάνω βαθμούς απ΄όσους θα έπαιρνε υπό κανονικές συνθήκες ακριβώς γιατί είναι...ΑΕΚ.
    Δηλαδή?
    Δηλαδή, ο κάθε ΟΦΗ κι ο κάθε Εργοτέλης και Δόξα κ.ο.κ έρχονται στο ΟΑΚΑ και ταμπουρώνονται θεωρώντας ότι παίζουν με την...ΑΕΚ, στην πραγματικότητα παίζουν με μιά απίστευτα μέτρια ομάδα πού παριστάνει την ΑΕΚ. Τής παραχωρούν τον χώρο, τής παραχωρούς την πρωτοβουλία και αρκούνται στίς αντεπιθέσεις θεωρώντας ότι αν πάρουν την ισοπαλία θα είναι επιτυχία αφού με την...ΑΕΚ παίζουν.
    Το ότι εκτός έδρας τα αποτελέσματα τής "ΑΕΚ" είναι κωμικά αυτό ακριβώς άλλωστε δείχνει.
    Το ότι δηλαδή οι (και καλά) κατώτερες ομάδες διεκδικούν περισσότερο το μάτς όταν παίζουν στην έδρα τους με την "ΑΕΚ" και γι΄αυτό συχνά το παίρνουν κιόλας.
    Το όνομα ΑΕΚ και μόνο, η φανέλλα της, ακόμα και τώρα τίς δίνει βαθμούς πού υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να πάρει. Εστω κι αν αυτοί είναι 7-8 βαθμοί αφού το επίπεδο τού ελληνικού πρωταθλήματος είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ τής πλάκας.

    Διάβαζα σήμερα το άρθρο από γνωστό σώτο-σάιτ πού ασχολείται με την ΑΕΚ κι ο αρθρογράφος υποστήριζε ότι ναι μεν το ρόστερ τής ΑΕΚ είναι φτωχό αλλά έχει Μανωλά και Λεονάρντο και Βάργκας ενώ τής Δόξας δεν έχει.
    Λές κι αυτοί είναι παίκτες πού κάνουν την διαφορά.
    Αν ήταν άλλωστε θα την είχαν κάνει την διαφορά.

    Ομως ακριβώς αυτό το ρόστερ, αν τού φορέσεις τή φανέλλα τού Πανιωνίου και τού δώσεις κι ένα καλύτερο προπονητή το πιθανότερο είναι να μαζέψει ελαφρώς λιγότερους βαθμούς απ΄ότι ως "ΑΕΚ", να μην βγεί δηλαδή καν στα πλέι-οφ.

    Τα υπόλοιπα, για μένα, είναι να΄χαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ALBERT
    ΣΥΜΦΩΝΩ σε αρκετα αν οχι σε ολα
    αυτο που λεγαμε εω και καιρο πολλοι εδω μεσα ειναι οτι πρεπει επιτελους καποιος να δει και λιγο μπαλλα σε αυτο το τσιρκο

    λεγαμε για τον χ Τσιωλη που σε μικρες ομαδες οπως ειμαστε εμεις τωρα, εκτος αν καποιος θεωρει την ΑΕΚ του Μπαναωτη Λαγου και του ...κοντοε (το αριστερο αρχιδι του Κασαπη) μεγαλη ομαδα επειδη καποτε ηταν, εχουν δεσει και παραξει ενα χ εργο.
    δηλαδη εχουν στησει ενα συνολο με τις οποιες δυνατοτητες του, που θα εχει μια αρχη μεση και τελος.
    θα κατεβαζει δηλαδη ορθολογικα τη μπαλλα κατω, θα επιτιθεται με ενα πλανο και φυσικα θα αμυνεται με ενα πλανο.

    ο συγκεκριμενος μπορει να περναγε και να μην ακουμπαγε βεβαια, αλλα τουλαχιστον οπου πηγε σε λιγο σχετικα διαστημα εδειξε τετοια δειγματα

    μη μου πει κανενας οτι ο αστερας τριπολης εχει δυνατοτερο ροστερ απο την αεκ ουτε βεβαια οτι η αεκ ειναι ποιοτικοτερη ομαδα γιατι θα γελασουμε δυνατα

    παιζει ομως μια ΣΧΕΤΙΚΑ στρωτη μπαλλα.

    δεν γινεται αυτο το ΠΤΩΜΑ ο μπελεκ π.χ να παιζει επειδη επρεπε να συμπληρωσει συμμετοχες για να μη πληρωσουμε 250 στην ουντινεζε!!
    δεν γινεται να ΦΟΒΑΣΑΙ να βαλεις 2-3 πιστιρικαδες εντος εδρας με τον παναιτωλικο για να παιζει ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ που σαν πρωτο ρολο εχει να καρφωνει στον αγαμιδι τα αποδυτηρια
    δεν γινεται να καις μικρους με 2 ματς και να μην τους ξαναβαζεις. τι περιμενες απο οιποινδηποτε παικτη που δεν ειναι ο Μεσι να κανει στα 17 του αν τον βαλεις 1 φορα και δε σου τραβηξει και μετα τον θαψεις? Να πεταει?
    δε γινεται να ΚΑΙΣ παιχνιδια απλα επειδη εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ στην ευρωπη με χαρακτηριστικοτερο το ματς με την αντερλεχτ εδω μεσα και να πετας βαθμους (και λεφτα-140 εδινε η νικη..) θαβωντας την επομενη κληρωση σου στην ουεφα..

    δε γινεται να αλλαζεις καθε αγωνιστικη ολο το κεντρο επειδη δεν μπορεις να επιβαλεις μια ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και η ομαδα σου μαζευει τις καρτες λες και παιζει μπιριμπα καθε κυριακη..

    sorry κιολας αλλα με τα 7-8 ποντακια που λες θα ειχες 3 ποντους στο ξεκινημα των play off και θα διεκδικουσες τη πρωτια. Οχι ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ για να πας στο ch.l αλλα για να εχεις α) ενα γυρο λιγοτερο το καλοκαιρι να παιξεις-αρα να στηθει η ομαδα πιο σωστα απο το να παιξεις Ιουλιο και β) να μην αντιμετωπισεις καν την 4-5 ομαδα της αγγλιας η της ισπανιας ιταλιας στη κληρωση.

    και αυτα φιλε μου θελουν απλα κοινη λογικη που ο ΜΑΛΑΚΑΣ δεν εχει μιας και η ενοια μας ειναι η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ που επειδη εβαλες μια γραβατα και κανεις (και καλα) σοβαροφανεις δηλωσεις ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ

    ΝΟΥΜΕΡΟ

    Αυτα λεμε. τοσο δυσκολα ειναι? η τοσο υψηλο ειναι το κασε του τσιωλη και του καθε τσιωλη?

    Πρεπει να πουμε ολα τα αυτονοητα δηλαδη ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ Ε-Ν-Α-Σ δεν υπαρχει εκει μεσα να τα δει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναβάλλεται η Γ.Σ τής ΑΕΚ για να μην πάει, λέει, ακυβέρνητη η ομάδα στα πλέι-οφ..
    Χρειάζεται σχολιασμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενω τώρα πάμε με κυβερνήτη το Γλαστρελο να αποκλείσουμε τη Μίλαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προφανώς ακόμα κι αυτό το καταγέλαστο ρόστερ πρέπει να μπορεί να κάνει έστω κάποια ορθολογικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.
    Τα οποία η "ΑΕΚ" δεν τα κάνει, και φυσικά συμφωνώ.
    Η αντίρρηση είναι στο εξής:
    - σε ικανοποιεί ο Αστέρας η έστω ο Ατρόμητος επειδή είναι πιο ορθολογικοί?
    Εμένα όχι.
    Ξερνάω όταν βλέπω Αστέρα κι Ατρόμητο και ξερνάω εξίσου όταν βλέπω το εκτρωματικό ποδόσφαιρο τής "ΑΕΚ".
    Θα μού πείς δεν υπάρχουν διαφορές, μικρές αλλά σημαντικές ακομα κι αν αυτές είναι μόνο στη βάση τού ορθολογισμού κι όχι τής ποιότητας?
    Υπάρχουν γιατί να μην υπάρχουν.

    Πάντως, αν έχεις μιά ομάδα, ένα ρόστερ, πού στην καλύτερη περίπτωση έχει 3-4 καλά εργαλεία και 5-6 μετριότατους παίκτες πού ούτε καν τον ρόλο τού εργαλείου δεν παίζουν καλά, τότε όσο ορθολογικά και να παίξουν θα είναι γάμα τα.

    Χωρίς να λέω ότι έχεις άδικο στο ότι ναι πρέπει ένας προπονητής να μπορεί να χειριστεί με μιά Α λογική το όποιο ρόστερ έχει, και, ναι, πρέπει 4-5 ορθολογικά πράγματα να είναι ορατά πάνω στο χορτάρι.

    Αλλά ρε DIMI, εδώ μιλάμε για το σούπερ τσίρκο και ψαχνόμαστε για ορθολογισμούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή