Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΘΡΑΣΟΣ

             Ειλικρινά ρε παιδιά, όσο και να θέλεις να μένεις σε χαμηλούς τόνους, η λέξη " θράσος " είναι πάρα πολύ αδύναμη για να περιγράψει τις αντιδράσεις αλλά και τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για την αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού. Κι είναι από τις φορές, που και η ίδια η γλώσσα όσο κι αν αποκαλείται πλούσια, μοιάζει πάμφτωχη. Σαν την κατάσταση του αυτόχειρα επιστήμονα, που απλά ζήτησε λίγη αξιοπρέπεια κι όχι να αναγκαστεί να ψάχνει στα σκουπίδια για να βρει λίγη τροφή.
            Είναι μια πράξη που θέλει πολλά κότσια και δεν έχει σχέση με ψυχικές ανισορροπίες ή ακόμα και λανθασμένες οικονομικές αποφάσεις, όπως δειλά ήδη άρχισαν τα γελοία ΜΜΕ να καταγράφουν. Διότι η πράξη αυτή, κύρια είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας ΟΛΩΝ των κυβερνώντων. Που πριν τα οποιαδήποτε μέτρα, δεν έκαναν απογραφή για τους μαϊμού τυφλούς με τα επιδόματα, ή τους απογόνους νεκρών που δεν δήλωσαν τον θάνατο κι άρα εισέπρατταν τις συντάξεις, ή τους μαϊμού ανάπηρους, ή τους πολυσυνταξιούχους και βάλτε κι όσα άλλα θέλετε στον ντορβά. Διότι για να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει μίνιμουμ να ξέρεις το πρόβλημα. Εδώ, οι αλήτες ανίκανοι δοσίλογοι, πήγαν κατ' ευθείαν σε πανελλαδικές λύσεις οριζόντιας καρατόμησης. Οι ίδιοι ομολόγησαν πριν ελάχιστο καιρό, οτι δεν διάβασαν το μνημόνιο. Οι ίδιοι αυτομόλησαν από τα κόμματα τους και τώρα το παίζουν αντιστασιακοί ή οργανωμένοι σε καινούργια τερτίπια, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο της εξέτασης των δεδομένων.
           ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, για όσους δεν είναι πληροφορημένοι: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ. ΚΙ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.
           Και φυσικά το απύθμενο θράσος. Του Σαμαρά που " αυτό εννοούσα όταν μίλαγα για εθνική κατάθλιψη..." και " ...γι' αυτό έχω χρέος να βγάλω τον Έλληνα πιο γρήγορα από το τέλμα..." Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2, ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ψευδεπίγραφα σαν δημοκρατική αριστερά, και στενοχωριέται για τον χαμό ενός ανθρώπου. ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, απλά πήρε δημοσιότητα η πράξη του διότι έγινε απέναντι από τον βόθρο που εκεί στέλνει ο Έλληνας τους αρχηγούς του μέσω κάλπης και πίτσας και μπύρας κι εκεί που πραγματικοί αγανακτισμένοι αύριο θα διώκονται από τα ματ μπας και δεν αυτοπυροβοληθούν.
         Φυσικά αντίστοιχες δηλώσεις γίνανε κι από άλλους ηρωικούς επιδοτούμενους, που ειλικρινά μου έρχεται να φτύσω από το θράσος τους. Και δεν χρειάζεται να τους αναφέρω, αφού με ΝΔ και το τρίτο δεκανίκι για συγκυβέρνηση ( Δημαρ ), θεωρώ οτι καλύπτω τα ΠΑΣΟΚ, τα απολοιφάδια του τύπου Καστανίδη αλλά και τους ανεξάρτητους Έλληνες ( να μην χέσω ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΑ και σήμερα βέβαια κάνει άνοιγμα στον Τσίπρα. Μόνο με αυτόν μπορεί να συγκλίνει. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, που περιμένει κι απάντηση ο βασιλικοχουντικός, ο τέως χρυσαυγίτης και επενίτης, που έτρωγε με δυό στόματα και μάλλον γι' αυτό παρουσίασε το κόμμα του στο Δίστομο. Αντιμνημονιακός πλέον μαζί με τον αντιμνημονιακό Τσίπρα, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, όχι για να το καταργήσουν αλλά για να βαρέσουν το χέρι στο τραπέζι. Ρε κάτι παλληκάρια.
            Διότι εγώ, αυτήν την εποχή, παλληκάρια θεωρώ αυτούς που εργάζονται στην " Κλίμακα ", που έχει κάνει γραμμή πλέον αυτοκτονιών και δέχεται καθημερινά 30 με 40 τηλεφωνήματα ( απολύτως διασταυρωμένα τα στοιχεία ) αλλά δεν έχει χρήμα για να συνεχίσει το έργο της. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, που μας δουλεύουν προεκλογικά αλλά γνωρίζουν τα μέτρα μετά τις εκλογές και δεν μας τα λένε, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, όσο κι αν αισθάνεται ή είναι υγιής ακόμα σήμερα. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.
              Ο άνθρωπος αυτός σήμερα, δεν " κάρφωσε σφαίρα στο πολιτικό σύστημα ", όπως είπε ο Καρατζαφέρης. Κάρφωσε τον εαυτό του αισθανόμενος ξεφτίλας κι έχοντας πεθάνει πολλές μέρες πριν. Την ώρα που συζητούσε με τον εαυτό του και την ώρα που έβλεπε από παντού τα αδιέξοδα. Την ώρα που δεν ήθελε να ζήσει στο σημερινό ψυχιατρείο και τον δικαίωσε πλήρως ο μακελάρης της Νορβηγίας που δήλωσε οτι " προτιμώ τον θάνατο παρά την εν ζωή καταδίκη κάτω από θεραπεία." Αφού δεν βγαίνει η θεραπεία, τι να την κάνω; Να ψάχνω στα σκουπίδια; Ή να φωνάζω εγώ εδώ και τριάντα χρόνια οτι " δεν θέλω σύνταξη από το κράτος, ούτε περίθαλψη κι άρα δεν πληρώνω και τίποτα σε αυτό", που όμως υποχρεώθηκα αφού ούτε δουλειά δεν θα μπορούσα να κάνω αλλά το πολιτικό σύστημα άνετα θα ήταν κουστουμαρισμένο τρώγοντας τους φόρους σε μίζες ή σε μυστικά κονδύλια για τα Σκόπια λες και βγάλανε κάτι θετικό.
               Αγαπητοί κι αγαπητές, μερικές φορές αξίζει τον κόπο να γράφεις για τα παρασκήνια στην ΑΕΚ που είναι πιο εύκολα και σε απόλυτη εναρμόνιση με την μαλακισμένη δημοσκόπηση που ανεβοκατεβάζει αυτήν την φτωχή ιδεολογική ελληνική τοποθέτηση. Τι να γράψεις όμως παραπάνω από το ρεπορτάζ κι ό,τι καταλαβαίνει κανείς, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ; ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ. Ο άνθρωπος σήμερα έφυγε πικραμένος αλλά αξιοπρεπής. Δεν άλλαξε κάτι βέβαια αλλά αν έχουν κάποιες δυνάμεις ειλικρινά θορυβηθεί - τύπου Μόντι με τις ιταλικές αυτοκτονίες - ίσως τότε ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ.
                Δεν μου αρέσει η ευχή " ας είναι ελαφρύ το χώμα ...". Η οικογένεια του αυτόχειρα θα πρέπει να διαχειριστεί τον άνθρωπο της με γνήσια αντίσταση στη λαίλαπα. Ήδη έμαθα οτι η κόρη του είναι δημοσιογράφος κι άρα μπορεί να δράσει. Με κύριο κίνητρο, οτι ο άνθρωπος λυτρώθηκε και σώθηκε κι οτι η θυσία του δεν πρέπει να πάει χαμένη. Κι οτι σίγουρα εκεί που πήγε, θάναι καλύτερα. Και το όπλο του, το έστρεψε στον εαυτό του κι όχι στον διπλανό του,  όπως πρότεινε το ΛΑΟΣ. Κι ήταν φαρμακοποιός κι όχι ο Τσοχατζόπουλος ή ο Αβραμόπουλος ή ο Γιάννος Παπαντωνίου που καρακονόμησαν όντας μια ζωή άνεργοι ή οι ταμίες των δυό κομμάτων εξουσίας που έχουν το θράσος να κατηγορούν κόμματα που ποτέ δεν ήταν στην εξουσία αλλά δεν έχουν λύσεις ( δήθεν ). ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.
            Εσωστρέφεια; Είναι προσωπική άμυνα σαν τον σκύλο που αναποδογυρίζει και δείχνει παθητική υποταγή. Εξωστρέφεια στον σκύλο είναι να σε κοιτάει καχύποπτος κι αφού δει τις προθέσεις του, σαν ίσος προς ίσον, να παίρνει το χάδι. Και δεν φταίει το πολιτικό σύστημα. Φταίει ο διπλανός σου, αν είναι αλήθεια οι δημοσκοπήσεις. Φυσικότατα βέβαια, το θράσος είναι θράσος και θέλει κι αυτό τιμωρία. Το θράσος δεν πηγάζει ποτέ από νοικοκύρη αλλά από τραμπούκο. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοιους, μην ανησυχείτε. Στην Ελλάδα έχουμε καθαρούς κλέφτες και τους γνωρίζουμε όλοι. Χαίρετε.
        Υγ. Η δήλωση του πουστόφλωρα του Μπεγλίτη, είναι ενδεικτική για τους πολίτες που θέλουν να το παίξουν ψηφοφόροι. Δεν μιλάμε για αλήτη εκτός πραγματικότητας, αλλά μιλάμε για αλήτη εν γνώσει του που κατευθύνει κομματικές βάσεις. Μιλάμε για ρομπότ κι άχρηστο κι από τους πρώτους που θα έπρεπε να τυραννηθεί μήπως καταλάβει την αξία της ζωής πριν τον θάνατο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αντιληφθεί κι ανάποδα. ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

33 σχόλια:

  1. Η πράξη του ανθρώπου. Έτσι όπως το σχεδίασε και το εκτέλεσε...δεν έχω λόγια. Όλη μέρα τον σκέφτομαι. Που πιστεύω οτι είναι μέρος αυτού που ήθελε να δηλώσει. Πέρα από την προσωπική εξαθλίωση που ζούσε. Ήθελε να σοκαριστούμε, και να σκεφτούμε. Ίσως σκεφτόταν οτι αρκετοί γελοίοι καραγκιόζηδες του κερατά ζούν ακόμα ανάμεσά μας. Που θα τους ξαναψηφίσουν.
    Πήρε τον δικό του γολγοθά και τον έκανε εργαλείο αφύπνισης για τους συμπατριώτες του. Ναι, εν μέρη πιστεύω οτι το έκανε και για αυτό. Πράγμα που εδραιώνει την αξιοπρέπεια και την σοβαρότητα αυτού του ανθρώπου.

    Θέλει κότσια δεν θα πείς τίποτα.
    Φυσικά θα βγουν και θα πουν οτι και σιγά μην τον κάνουμε και ήρωα τώρα τον παππού (όπως διάβασα κάπου να γράφουν κάπου) αλλά διαφωνώ. Με επηρέασε, με προώθησε με χίλια μπροστά στις σκέψεις μου για την κατάσταση αυτού του μπουρδελοκράτους και με ευαισθητοποίησε ακόμα περισσότερο. Έχει τον χαιρετισμό μου, και την εκτίμησή μου εσαεί.

    Όσο για το θράσος των "πολιτικών" μας μου έρχεται να κάνω εμετό μόνο που τους ακούω πια. Είναι εντελώς εξωφρενικό. Είναι απερίγραπτο.

    Άνανδροι, ανάξιοι, κλέφτες και απατεώνες. Θα έλεγα οτι στερούνται ανδροσύνης και παντελονιών αν δεν ήξερα οτι υπάρχουν και γυναίκες ανάμεσά τους. Κούφιοι, όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιολογημενη η οργη. Και πως αλλιως.
    Το απλο,βιαστικο μα τοσο μεστο τελεσιγραφο που αφησε ο μακαριτης,ειναι απολυτα σαφες. Ακομα και σε νηπια.
    Αλλο εαν οι πουτανες της βουλης κοιτουσαν ψηλα να δουν αν βρεχει. Τους εφτυσε στη μουρη και οι πουστιδες ελεγαν περι αλλων. Κατι για "ομοψυχιες" κατι "ας περιφρουρηθουμε" κλπ.
    Μιλαμ οχι για Φιλιπινεζες. Γιατι και εκεινες απο το σπιτι του "κυριου",καποια στιγμη φευγουν.
    Μιλαμε για αιωνιους δουλους. Για ταμενους.

    Ο Μπεγλιτης,ειναι η μικρογραφια της φαρας τους. δικτατορισκοι με χλευη για ποπολο και την δημοκρατια. Αυτος ο αριστοκρατης. Ο γεννημενος στις Βερσαλιες. Που αναμεσα στα δαχτυλα εχει καβαλινες.
    Μα θα μου πεις,η χλευη αξιζει στο ποπολο και η δημοκρατια ειναι τρυπια.
    Σωστα. Αλλα ποιος εκανε την αρχη; Ποιος την γαμησε;Ποιος ειχε την εντολη και εκανε αυτα που εκανε; Εγω;
    Πηδηξα πισω απον κανενα γραφειο και αρχισα να προσλαμβανω κοσμο; Εγω "εφτιαξα" "αναπηρους"; Εγω εδινα μαιμου συνταξεις; Η μηπως μονοι τους εκαναν τα χαρτια τους και αυτοσυναξιοδοτηθηκαν; Η ολοι οι περιτοι υπαλληλοι,πηραν την σφραγιδα του υπουργειου και αυτοπροσληφθηκαν;

    Εγω πεταγα στις χωματερες; Εγω,μονος μου,μου καβλωσε και εκοβα τα δεντρα μου σαν τρελος;
    Εγω εκλεινα τα εργοστασια,για να λεω τωρα "δεν εχω παραγωγη";
    Τι ανακαλυπτουν λοιπον με αυτες τις "αποκαλυψεις" για "φακελακια","μαιμουδες", "τρυπες","παραθυροπροσληψεις", περιτους φορεις κλπ

    Τον εαυτο τους ανακαλυπτουν.Τον τροπο που αρπαζαν ψηφους και καρεκλες υπουργικες.
    Και αντι αυτο να ειναι απο μονο του λογος γηια να κρεμαστουν,αυτοι το παρουσιαζουν σαν "επιτελους θεραπεια"
    Απο τι ρε μουλε "Μπεγλιτη"; Με αρρωστησες και τωρα με κρεβατωνεις και με γεμιζεις χαπια;
    Δεν με ρωτησες ουτε για το ενα ουτε για το αλλο.

    Αλλοι δεν υπαρχουν; Εσυ και η αρρωστια,εσυ και η γιατρια;

    Εαν εχει μεινει ελαχιστη αξιοπρεπεια στους πραγματικους μαλακες,στους ψηφοφορους-πελατες,εστω και την υστατη ωρα,πρεπει να εξαφανησει οτι συστημα. Απαξ δια παντος. Σε μια νυχτα.
    "Ποιος να ερθει"; Ο φουφουτος. Οποιος να΄ναι. Οχι απο προχειροτητα. Οχι. Απλα μετα ισως,να αναδειχθουν,να απελευθερωθουν "δυναμεις".Ισως να μπουν και αλλοι στο παιχνιδι. Μετα βλεπουμε. Μετα θα υπαρχει χρονος για ολα.
    Δεν υπαρχει καμια βιασυνη μετα.
    Η μονη βιασυνη που πρεπει να υπαρχει,ειναι να ΔΕΘΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ-κυριολεκτικα και μεταφορικα-ΑΥΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΑΡΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ 10 ΠΛΗΓΩΝ.
    Μεγας φταιχτης και ο κοσμος. Μεγας συνενοχος.
    Και του ζηταμε να γαμηθει. Και πολυ σωστα. Αλλα οχι συλληβδην.
    Ειχε καμια ευθυνη ο φαρμακοποιος;Που απλα εγινε "γνωστος" ελεω πλατειας. Χιλιαδες εχουν "αναχωρισει".

    Ενταξει. Να πληρωσουμε. Τι φταιξαμε,να το δουμε.
    Αλλα θα μας πεθανεις κι'ολας ρε μουνι Μπεγλιτη,Κτηνος,Σαμαρι,ΓΑΠ, και λοιποι αληταμπουρες; Ε,οχι.
    Εγω στον ταφο, η στη φυλακη και εσυ στη βιλα;
    Θα σε γαμισω,οπου σε βρω.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΨΩΔΙΑ.
    ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΚΑΤΩΚΕΦΑΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΦΙΑ.
    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς spotless mind: ΑΣφαλως. Αντι σου λεει να πεθανω σε κανενα χωραφι (οπως εχουν κανει πολλοι συναθρωποι μας και φευγουν σιωπηλα)η στο διαμερισμα,θα γινω ο ιδιος εκτακτο ανακηνωθεν.
    Εδω. Στην γνωστη Πλατεια.Σε κοινη θεα.
    Ηταν το τελευται προσφορα που μπορουσε να κανει ενας που εχει ζησει προσφεροντας.
    Δεν τον ξερω. Αλλα κατι τετοιο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ.

    Και το αρχιδι το Μπεγλιτακι ειπε "δεν ξερω ποσα "εφαγε" η ποσα εφαγαν" τα παιδια του.
    Δηλαδη αντε να εισαι τωρα γιος αυτου του ανθρωπου. Που και σου πεθαινει ΕΞ ΕΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ.
    Κανεις η δεν κανεις σκοπο της ζωης σου πλεον να του παρεις το σκαλπ του αλητοπουστα;

    Κερδος κοινωνικο ηταν οτι εκανε.
    Εν μεσω μισοκοιμησης,και εφόσον τα της "πλατειας" εγιναν μακρυνη αναμνηση,και κοντα στις "σειρινες" των εκλογων,αυτο ηταν οτι χειροτερο για τους φασιστες του χειροστασιου.
    Οτι δεν χρειαζονταν. Εξ'ου και η αποσταση, αλλα και η οργη απο μερικους σαν το τον Μπεγλιτη.
    Μια χαρα υπηρεσια προσφερε λοιπον.

    Ας ξεμπροστιαζονται. Και μαζι με τους Μπεγλιτιδες,τους Παγκαλους,τους Μπενιζελους, τους Σαμαραδες,ας ξεμπροστιαζονται και οι μαλακες που κουνουσαν σημαιες και κορναριζαν καθε 4 χρονια.
    "νικησε ο δικος μου", "νικησε ο δικος σου".

    Κοιταχτειτε τωρα στον καθρεφτη-αν δεν τον εχετε δωσει για ενεχυρο για μερικα πακετα μακαρονι-ριχτε μερικα φασκελα,φτυστε καμια καλη ροχαλα και ορκηστειτε στα γεννημενα και αγενητα παιδια: Οτι θα φυγετε απο αυτον τον κοσμο ΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ. ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ". ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΠΟΣ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ,ΑΣ ΜΗ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    Το "τι θα γινει μετα",ειναι θεμα των νεοτερων γεννεων.
    Αλλα το τι πρεπει να γινει ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πηρα πρωι σημερα.
    Ειδα εφιαλτη οτι με κυνηγαει ο Σαμαρας.Με τραβαγε απο το μανικι.

    Αφου ο Δημητρελος τελικα αποφυλακιστικε απο την εφορια και το 1.5 μυρια πηραν τον δρομο τους,τοτε,απο εκει ειμαι ησυχος για τον τρεχοντα μηνα. Απο τον Μαιο,θα ψαχνουμε παλι ολοι μαζι αλλα 5 εκ. για την τελικη-μεχρι την επομενη-αξιολογηση του Ιουνιου. Μεχρι τοτε,βλεπουμε.

    Και φτιαχνω εναν καφε και κανω το λαθος και ανοιγω το χαζοκουτι. Και βλεπω,ποιον λες; Τον Αλητη τον Μπεγλιτη τον ντερβεντερη.
    Ριχνω μια βρισια και χυνω τον καφε. Φτιαχνω αλλον.

    Η τηλεοραση για κακη της τυχη,παραμενει ανοιχτη. Πανω που βαζω την κουπα στο τραπεζι,να'σου στο διδυμο του Σκαει, η Καιλη. Με εναν αλλο νεαρο λακε που θα ηθελε να πολιτευτει και αυτος. Πανω στο γαιδουρι του Σαμαρα. "αυτο πρεπει να μας ανησυχισει ολους...ο κοσμος ειναι ψυχικα(!!)πιεσμενος..." λεει η μικρη καριολα,για το "ατυχο" χθεσινο συμβαν.
    Αυτη τη φορα ριχνω τον καφε μοναχος μου.Του ριχνω ενα πεταμα στη μουρη της Καιλη,αφου απο χυσια παει καλα,ας παρει και λιγη καφεινη.Καλο κανει. Το κουτι εκλεισε μονο του.
    Τραβαω και την πριζα. Για να σιγουρευτω οτι το τερας πεθανε.

    Φτιαχνω εναν τριτο καφε και βαζω μονο μουσικη.
    Τι μαλακας ειμαι; Αφου τον δρομο τον ξερω. Γιατι παω απο τα αγριοχορτα και τα αγκαθια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο που πρεπει να καταστει σαφες,πλεον,σε ολους,ειναι οτι υπαρχει μετωπο.
    Απο την μια πλευρα ειναι ο κοσμος (με την μαλακια του και τις ευθυνες του) και απο την αλλη το πολιτικο υπηρετικο προσωπικο,το οποιο εχουν και αυτο τις τηλεοπτικες-δημοσιογαφικες ορντινατζες τους. Τι νομιζατε δηλαδη; Οτι οι υπηρετες,δεν εχουν και αυτοι δικους τους υπηρετες;

    Ειναι ξεκαθαρο πλεον και το "δηλωνουν" και οι ιδιοι μεκαθε τροπο και με καθε τονο,οτι υπαρχει "πολεμος".
    Πολεμος οχι οικονομικος, η "εξωθεν". Πολεμος μεταξυ των κατοικων και των ιδιων.Των Ελληνοφωνων ανθελληνων Ξεκαθαρα.
    Ειναι στα χαρακωματα.
    Με καθε ευκαιρια το δειχνουν και οι μεν και οι δε. Αποκορυφωμα, ο "τροπος" με τον οποιον διαλεξαν να "εορτασουν" μονοι τους την παρελαση. Και μαλιστα γυρνωντας τα οπλα,εναντια σε οσους θα επιθυμουσαν να πλησιασουν εκει και να εορτασουν ενα γεγονος το οποιο προκαλεσαν οι πατεραδες τους και οι παππουδες τους,ενω εκεινοι, οι πολιτικοι προγονοι των,εδιναν γη και υδωρ, η την κοπαναγαν για το Καιρο.

    Αυτοπεριφρουρουμενοι. Περιστοιχισμενοι απο στολες,αυτοματα,δακρυγονα,βομβες,συστοιχιες σωματων κλπ.

    Οχι μονο δεν ενοχλθηκαν,η δεν βρηκαν κατι "στραβο" σε αυτο, αλλα το απολαυσαν. Κυριολεκτικα.
    Υπαρχει μαχη χαρακωματων πλεον,εδω και καιρο.
    Οι "μεν" και οι "δε".
    Που καποτε πηγαιναν χερι χερι μεχρι τις καλπες και απο εκει στα ρουσφετια και στις παρανομιες.
    Ο ενας ΗΞΕΡΕ τι εκανε. Ο αλλος ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ.
    "Ένα δύο τρία ωπ
    τό 'ριξα στο σορολόπ
    τέσσερα πέντε έξι επτά
    κι η τσέπη άδεια από λεφτά..."

    Η Βουγιουκλακεια περιοδος επερασε πλεον και εχουμε μπει στην εποχη του Φουντα. "Στελα,φυγε...κραταω μαχαιρι".

    Ο λογαριασμος ηρθε,οι πολιτικαντιδες του συστηματος κρυφτικαν στην τουαλετα φρουρουμενοι και οι μαλακες ψηφοφοροι-πελατες,που νομιζαν οτι ειναι πονηροι,εμειναν στο τραπεζι να κοιτανε τους σερβιτορους,υπο το αυστηρο βλεμα του ταβερνιαρη.

    Τωρα; Τωρα γαματα. Η πας στην λατζα και δια βιου θα εισαι πλυστρα, η γαμας και τον ταβερνιαρη,γαμας και τους εγκλειστους στην αστυνομοκρατουμενη τουαλετα.

    Τωρα μεγαλε,αλλο δρομο δεν εχεις. Αυτο ειναι το πραγματικα "αναποφευκτον",και οχι αυτο που λεει το Καλαματιανο γαιδουρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα χιλιάδες πράγματα πού πρέπει να επισημανθούν (και ήδη επισημαίνονται) για την αυτοκτονία χθές στο Σύνταγμα μεγάλο μέρος τής ουσίας βρίσκεται στο σημείωμα πού άφησε πίσω του ο άνθρωπος αυτός.
    Στο οποίο, ανάμεσα σε άλλα, σχολιάζει το γιατί η αντίδραση στην λαίλαπα είναι δυσανάλογα μικρή σε σχέση με το μέγεθος τής λαίλαπας.
    Το ίδιο ακριβώς ερώτημα έχει διατυπωθεί κι απο πολλούς άλλους.
    Ποιά είναι η μέχρι τώρα αντίδραση?
    Απεργίες, συγκεντρώσεις, οι "αγανακτισμένοι".
    Κραδασμοί πού το σύστημα μπορεί ευκολότατα να απορροφήσει, κυρίως μέσω τής καταστολής, έχει εκπαιδευτεί δεκαετίες άλλωστε στο να απορροφάει τέτιου είδους κραδασμούς και τώρα το κάνει πολύ πιο δραστικά από ποτέ.
    Απο μιά άποψη δεν ξέρω αν είναι ακριβές το ότι η αντιδραση είναι "δυσανάλογη".
    Με την έννοια ότι η ανάλογη αντίδραση θα έπρεπε να είναι τίποτα λιγότερο απο μιά επανάσταση.
    Η επανάσταση όμως δεν είναι απλώς άλλη μιά...επιλογή.
    Μιλάμε για ανατροπή. Πλήρη ανατροπή, ειδάλλως δεν θα είχε και νόημα.
    Ποιοί όμως, και ναι, κυρίως πόσοι, είναι υπέρ μιάς ολικής ανατροπής?
    Θεωρώ ότι αν με έναν μαγικό τρόπο μπορούσε να γυρίσει ο μέσος ελληνας στην προ-μνημονιακή κατάσταση δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα.
    Δεν εστιάζω στον ελληνα, και για άλλους λαούς το ίδιο ισχύει, δεν νομίζω δηλαδή ότι στην προκειμένη ιστορική στιγμή τούς ενδιαφέρει η ολική ανατροπή.
    Κι ούτε ξεχνάω ότι υπάρχουν κι αυτοί, οι ελαχιστότατοι, πού θέλουν την λύση τής ολικής ανατροπής. Και πού ξέρουν και την κατεύθυνση πού πρέπει να έχει.
    Η ουσία όμως είναι ότι για τον πολύ κόσμο η ολική ανατροπή δεν αποτελεί επιλογή. Κι όχι μόνο λόγω φόβου (χωρίς να υποτιμάω την τεράστια ισχύ τού φόβου ως πολιτικού όπλου) αλλά και κυρίως γιατί δεν βλέπουν λύσεις "έξω απ΄το παρών σύστημα".
    Συνεπώς, και υπό αυτό το πρίσμα, η αντίδραση δεν είναι δυσανάλογη, είναι μέσα στα πλαίσια τού συστήματος, θεωρεί δηλαδή ο μέσος άνθρωπος ότι πρέπει να γίνει πρέπει να είναι στα παρόντα πλαίσια, ότι το πρόβλημα είναι οι "συγκεκριμένοι διεφθαρμένοι πολιτικοί", ότι πρέπει να βρούμε "πατριώτες πού να ενδιαφέρονται για τον τόπο και να τούς βάλουμε στη βουλή".
    Αγνοώντας την λεπτομέρεια ότι το πρόβλημα δεν είναι κάποιες παράμετροι τού συστήματος πού λειτουργούν για ΧΨ λόγους "στραβά" αλλά το σύστημα το ίδιο. Ολόκληρο.
    Μέσα σ΄αυτό ΔΕΝ υπάρχουν λύσεις ούτε "ρυθμίσεις".
    Και οποιαδήποτε αντίδραση μέσα σ΄αυτό, μέσα δηλαδή στα επιτρεπτά πλαίσια του, δεν είναι "δυσανάλογη" αλλά "μάταιη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και συγγνώμη κιόλας για τον εκτροχιασμό πού πρόκειται να κάνω, αλλά διαβάζω αυτές τίς μέρες (για την ακρίβεια ξαναδιαβάζω, αλλά πρώτη φορά το διάβασα στα 20 μου και δεν κατάλαβα χριστό) το βιβλίο ενός...ούνου (μη ξεχνάμε κιόλας το θέσφατο πάς μη έλλην...) τού Εριχ Φρόμ πού γράφτηκε στην δεκαετία τού 50 (έχει σημασία αυτό).
    Το βιβλίο λέγεται "Η λογική κοινωνία" (The Sane Society) και ο τίτλος του είναι σαρκαστικός αφού πραγματεύεται το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η καπιταλιστική κοινωνία, οποιαδήποτε καπιταλιστική κοινωνία, είναι παράλογη και φρενοβλαβής εξ΄ορισμού.
    Ο Φρόμ ηταν βέβαια ψυχολόγος, αλλά τόσο ψυχολόγος όσο ο Ηλίας Πετρόπουλος ήταν απλά..."λαογράφος". Ο Φρόμ δηλαδή δεν ηταν απλά ψυχολόγος. Ηταν ένας βαθιά ανατρεπτικός στοχαστής, ένας άνθρωπος πού καταλαβαινε την ματαιότητα τής αντίδρασης μέσα απ΄το σύστημα και το κατάλαβε αυτό στην δεκαετία τού 50 όταν η δύση βρισκόταν στην πυρετώδη φάση τής ανοικοδόμησης μετά την καταστροφή.
    Το βιβλίο του αυτό είναι εκρηκτικό, δεν χαιδεύει κανέναν ούτε για μιά πρόταση, δεν αφήενι καμιά ψευδαίσθηση ανέγγικτη, δεν αφήνει κανένα "ιερό" δόγμα τού συστήματος ακατάρριπτο.
    Ειναι απολαυστικά βέβηλο, καθαρτικά αληθινό, τρομερά επώδυνο στο πόσο ασυμβίβαστο είναι στην αποδόμηση τής καραψεύτικης "πραγματικότητας" τού "συστήματος".
    Το αναφέρω γιατί ταιριάζει στούς καιρούς πού ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Albert_AEKstein: Συμφωνουμε-και το εχουμε ξαναπει απο εδω- οτι εαν τα "μνημονια" και οι "κατοχες" συνοδευονταν απο μικρες εστω ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, οι πλατειες θα γεμιζαν και παλι. Αλλα οχι με μουτζες,παρα με παλαμακια.

    Γιατι ποτε δεν εμαθε ποια ειναι τα πραγματικα "κοκκινα κουμπια" που πρεπει να παταει σε περιπτωση αναγκης.
    Του γαμανε τη γυναικα,του βιαζουν την κορη και εκεινος εχει προβλημα με την αποζημιωση;
    Ρε τι μαλακες ειναι τοσοι πολλοι;

    Δηλαδη τι "στραβο" ειδε ο "γιγαντας" λαος; Τιποτα αλλο,παρα μονο οτι τουπηραξαν τους μισθους και τις συνταξεις. Τον ξεβολεψαν δηλαδη.
    Τον αναγκασαν να "ψαχτει" αλλιως. Να στιψει το κεαλι του. Να μετρησει τα ψιλα στην τσεπη. Να ανεχεται καθημερινα την "γκρινια" του ανεργου πατερα, η γιου. Να μουρμουραει για το "αβεβαιον" της εργασιας. Το "ποσο ακομα θα πεσουν ο ιμισθοι και αν θα μας κρατησουν στη δουλεια".

    Ολα σχεδον περιξ αυτων γυριζουν. Στα αρχιδια τους παραπερα.
    Τι τον νοιαζει αν ο "αρχηγος" εχει "Ελληνικο" η "Γερμανικο", η "Αγγλικο" ονομα. Αλλα και αν τον ψιλοενοχλει και αυτο λυνεται με τα "Ελληνοπρεπεστατα" ονοματα των κολλεγιοπαιδων.

    Και κρυβεται κατω απο ενεα κυανολευκες ριγες,ενα σταυρο και ενα τσολια.
    Και καμωνεται τον ξεχωριστο. Και κοροιδευει τον εαυτο του ο μαλακας. Το ξερει. Το γνωριζει.
    Αλλα του αρεσει. Ειναι ενα παιχνιδι.

    Πολυ επικινδυνο τελευταιως. Αιματοβαμενο καργα.

    Και προς το παρον,οι εχοντες συνειδηση-και δεν ειναι λιγοι- στρεφουν την αγανακτηση και την κανη στο κεφαλι τους.

    Το επομενο γεγονος,δεν θα ειναι και τοσο "αυτοκαταστροφικο".

    Οσο για τους "Ουνους" και την σκεψη τους,αυτη-ειναι αληθεια- παραχθηκε,αλλα πλεον ειναι παρελθον,αφου η Γερμανια που ξεραμε,πεθανε. Εδω και 100 περιπου χρονια.

    Οι Αψβουργοι εγιναν "Καλβινιστες" και ο Νιτσε εγινε "Χιτλερ".
    Οι μημιτες του Ελληνισμου,εγιναν μπραβοι και τοκογλυφοι και οι σκεπτομενοι εγιναν "κατσαβιδολογοι".

    Αιωνια της η μνημη. Στη χωρα "Φρανκενσταιν".
    Παλι θα την κυνηγανε ολοι. Παλι "συγνωμες". Παλι "κλαματα". Παλι αποζημειωσεις. Παλι μνημεια. Παλι απ'τα χαλασματα.

    Ρε τι πραγμα ειναι αυτο με δ'αυτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο γαρατζέος05 Απριλίου, 2012 11:16

    2 παρατηρήσεις για την χθεσινή πολιτική αυτοκτονία:
    1. Εστίασα εξ αρχής στις αντιδράσεις των σκατοφτυαριστών του κυνοβουλίου σε αυτή την ΞΕΚΑΘΑΡΗ πράξη απελπισίας. Και το σημείωμα που αφήσε ο αυτόχειρ ήταν πιο καθαρό από το νερό της πηγής. Το σύνολο του κυνοβουλίου απλά μου γυρίζει τ' 'αντερα με τις αντιδράσεις του...
    2. Η δουλειά του αυτόχειρα, δυστυχώς, δεν ολοκληρώθηκε. Περιμένω πως και πως τον επόμενο, που δε θα στρέψει το όπλο στον κρόταφο του, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ. Άλλωστε, πληρώνονται γι' αυτό. It comes with the job, που λεν και οι γιάνκηδες...Φυσικά μετα, θα έχει πλάκα πως τα ίδια κοπρόσκυλα που πέρδονται τώρα από το στόμα τους, τότε θα μας ζητάνε "να περιφρουρήσουμε το πολίτευμα και να σταθούμε αλληλέγγυοι στο κράτος". Ναι, καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτο φοβαμαι και εγω Γιωργη.
    Και λεω "φοβαμαι" γιατι θα φτιαξουμε και "μαρτυρες".
    Οτι "χειροτερο" θα ηταν αυτο. Θα πρεπει να ειναι πολυ "προσεκτικοι" οι απελπισμενοι. (ατοπο αυτο,αλλα τι να πουμε.Ας προσευχηθουμε να μη δωθει το αλοθι και η ευκαρια να μετραπουμε απο θυματα σε θυτες και εκεινοι φτιαξουν κανενα μαυσωλειο με τον νεκρο,οπου θα "κρυφτουν" ολοι εκει μεσα.

    Ενας απο αυτους να "πεσει",θα μπουν στην κολυμπιθρα του ολοι. Απαξαπαντες. Θα αυτοχρισθουν θυματα της τρομοκρατιας,πιθανοι επομενοι "στοχοι" του τυφλου λαικισμου,της βαναυσοτητας κλπ.
    Τα γνωστα. Μη σου πω οτι ισως και να προκαλεσουν κατι τετοιο.
    "Ενας στο χωμα,χιλιαδες στον "αγωνα".
    Ασε που και η οποια πιθανοτητα για εκλογες εκμηδενιζεται.

    Ασε που μαζι με καποια δικα τους "ξερα",καθαριζουν και κανενα επικινδυνο "χλωρο". Το τερπνον μετα του οφελιμου.

    Ετσι πορευονται χρονια. "καθαριζουν" η "τραυματιζουν" καποιον ομοειδη και λαμβανουν την αναλογη πιστωση χρονου και την ανοχη,πισω απο το κυνηγι των μαγισσων που συνηθως ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
    "Χρονοκαρτα" ειναι οι δολοφονιες. Ανανεωση χρονου "ομηριας".

    Καποιοι, ειναι μαστόρια στην αυτοθυματοποιηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο γαρατζέος05 Απριλίου, 2012 11:50

    Επειδή κρίνω ότι τα όρια μεταξύ λαού, κοπαδιού και όχλου είναι δισδιάκριτα, σου λέω ότι αυτοί που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ έχουν δώσει κώλο (ψηφαλάκια για καμιά θεσούλα το δημόσιο, καμιά επιδοτησούλα, επιδοματάκι, νομιμοποιησούλα κλπ) θα προστρέξουν να συνεισφέρουν στην "περιφρούρηση του πολιτεύματος". Εγώ περιμένω -και εύχομαι- οι λοιποί, να είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΝ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    Εδώ αυτό το κοπρόσκυλο ο μιχελάκης, αυτή η γλύτσα. βγαίνει τώρα στο ραδιόφωνο και μας λέει πόσο χρειαζόμαστε...αυτοδύναμη ΝΔ για να σταματήσουν οι αυτοκτονίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο γαρατζέος05 Απριλίου, 2012 11:53

    Εν ολίγοις, θα γίνουν οι αναμενόμενες ενέργειες αγιοποίησης του όποιου κοπρό-κομματόσκυλου πάει από καμιά σφαίρα.
    Το θέμα είναι πως, καιρός είναι ο "γίγαντας λαός" να μη μασήσει. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειπαμε: Υπαρχει πολεμος. Μαινεται.
    Δυο ειναι τα στρατοπεδα. Οι πουστιδες απο τη μια και οι οποιοι-εστω και σιωπηροι-ακολουθοι τους και απ'την αλλη οι μαλακες της ιστοριας, οι οποιοι δεν βλεπουν ουτε μοιρα,ουτε μελλον,ουτε προκοπη. Και κυριως ειναι αρκετοι αυτοι που ενω δεν εφαγαν μαζι με τον Παγκαλο,τους ζητανε και τα ρεστα.
    Και να εισαι και μεταξυ μπαλκονιου και σισητιου.

    Ε,οχι ρε πουστη. Η θα σε γαμησω, η θα με γαμησεις.
    Φτασαμε στα πεναλτι.

    Οσο για τους "Μιχελακιδες",ελπιζω να εχει γινει κατανοητο σε καθε σπιτι,τι ακριβως "παιζει". Πλεον. Το μονο που κρατα πισω τους σιωπηλους,ειναι ο φοβος αλαλ και η ενοχη για τα πεπραγμενα τους.

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ εκπροσωποι τυπου του δικομματισμου,ειναι πρωην δημοσιογραφοι του ΔΟΛ και του Μουγκα.

    Τι αλλο θες για να πειστεις μαλακα μου; Να σου το πουνε; Στο λενε. Πιο καθαρα; Ποσο; "Και οι δυο Ειμαστε Ενα Κομμα,μια συμμορια, απο συστασεως μας και εισαστε μαλακες που νομιζετε καποια διαφορα,ισα για να τσακωνεστε στα καφενεια";
    Λεγονται αυτα; Τι κρεμα στο στομα θελει το αιωνιο βρεφος;
    Ο γιος του ενος ιδρυτη,ο ΓΑΠ, παραδιδει στο ΔΝΤ, ο επισημος τραπεζιτης και τνν δυο,χρησιμευει σαν "κολλα", ο δε συμφοιτητης και αγαπημενο παιδι του Μητσοτακη,με τις ευλογιες του, ανελαβε το "αλλο" κομμα" ωστε να "κολλησει" με το πρωτο στην μετα Παπαδημου εποχη.
    Και το ΚΚΕ να κοιτα σαν χανος,με τα πατομπουκαλα. "Το κομμα του εργατη",που στην πραγματικοτητα ειναι ο "εργοδηγος" του εργου που βλεπουμε.
    Ολα καλα καμωμενα. Ολα ρολοι.

    Τι δεν βλεπει; Οτι, κομματα-τραπεζες-ΜΜΕ και δημοσιες δουλειες,εχουν τους ιδιους ιδιοκτητες και "απασχολουνται" τα ιδια προσωπα;

    Τι δεν βλεπει ο τυφλος; Το χοντροκομενο δουλεμα,που θα ξαφνιαζε και παραλυτο;
    Αδυνατει να απαλλαγει απο τους προστατες του και τους νταβατζιδες του; Αγαπα τον απαγωγεα του; Εχει συνδρομο Στοχχολμης;
    Αν ναι,καλως. Ας γαμηθει.
    Οι αλλοι τι φταιμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και για να ξαναρθουμε στα "διασκεδαστικα" της ΠΑΕ,να πουμε οτι ο Δημητρελος ο κακομοιρης,δεν καθαρισε με την εφορια. Τον εχει αγαπησει ο εφορας.
    Εκει θα ξαναστησει το τσαντηρι του παλι. (εαν το εχει ξεστησει)
    Οι δοσεις του "44" ειναι απληρωτες. Γνωστο αυτο. Το ποσό ειναι παλι 1.25 εκ. (αυτη η ομοιομορφια ειναι που αγαπαω σε αυτους τους ανθρωπους. "φτιαχνουν" τα χρεη τους ετσι, που να μοιαζουν σαν μαθητες σε παρελαση. "Φουστα-μπλουζα")

    Υπο την σπαθη της ΟΥΕΦΑ προτιμησαν-και λογικο ειναι-να αποπληρωσουν πρωτα παικτες,προπονητες πρωην και νυν,αφου αυτο νοιαζει κυριως, και αφησαν για μετα,τα μερεμετια.
    Τα οποια ειναι "χοντρα". Δεν ειναι παιξε-γελασε.

    Στον αγωνα τον καλο που θα κανουν για να βρουν αυτο το 1.25 εκ γιουρο,τους ευχομαστε καλη επιτυχια.
    Δεν ξερω αν προτιθεται παλι ο "Αραψ" να διευκολυνει,να "δανεισει". τι λεει ο κοντος που θελει και ξανα καρεκλα για να μας δειξει την εμπειρια του απο τα λαθη του παρελθοντος;
    Τα οποια ο ιδιος εκανε,αλλα σαν Σαμαρας,ξαναθελει αρχηγια,για να δοκιμασει νεες συνταγες.
    Ενας κοντος και ενας ψηλος,μας κανουν εναν ψηλόκοντο μαλακα.

    Και πριν ακομα αποκαμουν,εστω και για μια τυροπιτα,για coffe-time, οι σκληροι αυτοι εργατες,θα πρεπει να βρουν ενα ταληρο εκατομμυρια μεχρι τον Ιουνιο,ο οποιος ειναι σε 2 μηνες.Διπλα δηλαδη. Μας γνεφει ζεστα.

    Αρα ποια "αδειοδοτηση", ποια "δανεικα", ποιες "διεκολυνσεις", ποια "χαρτια" και ποια κωλοχαρτα και ποια "τελειωνουμε";

    Μολις αρχισε ο Γολγοθας. Και δεν υπαρχουν ουτε μυρα,ουτε μαυροφορεμενες.
    Απλα το Πρωτοδικειο θα πει "Κοντε,ιδου η ΠΑΕ σου", "ΠΑΕ,ιδου ο Κοντος σου".
    O Δ.Χ. θα βγαλει το κρανος και θα πεσει στα γονατα λεγοντας εις απταιστον Λατινικην: "αληθως πεφτομεν κατηγορια". (veritanem cadent scala)

    Εμεις θα κραξωμεν σε απταιστα Γαλλικα: "ιλι ιλι λαμα σαβαχθανι"(eali-eali, lameau sabachthueanee) και ο δικεφαλος θα γειρει το δεξι κεφαλι αριστερα και το αριστερο δεξια και θα ψιθυρισει σε απταιστα Ιταλικα: "τετελεσται" (teteleste)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε τι πλακα που εχουνε. Ρε τι ρεμπεσκεδες ειναι αυτοι;

    Γραφει αυτος ο Μαριος Τριβιζας,εν ειδη sport caaster:

    «Μπήκε "αλλαγή" να γυρίσει ένα χαμένο ματς», το οποίο αναφερόταν στην απόφαση του Ντέμη Νικολαϊδη να πάρει πάνω του ζήτημα της διευθέτησης του προβλήματος που αντιμετώπιζε η ΑΕΚ με την UEFA και την απειλούσε με ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Τελικά, το γκολ μπήκε, έστω και στις «καθυστερήσεις» της... παράτασης. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να πάρει τη μπάλα... Όταν βρέθηκε απέναντι από το τέρμα, απλά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλους...

    Βέβαια, μέχρι να συμβεί αυτό, φτάσαμε ακόμη και στο σημείο κάποιοι να αμφισβητούν την... εκτελεστική του δεινότητα. Τη στιγμή που οι άλλοι από πίσω του δε μπορούσαν να αλλάξουν μια πάσα στο μισό μέτρο, ορισμένοι έκριναν ότι πρέπει να στρέψουν τα φώτα αλλού και «αναρωτιόντουσαν» αν θα βάλει το γκολ σε περίπτωση που φτάσει επιτέλους η μπάλα σ' αυτόν. Και ακόμη χειρότερα, κάποιοι προέβλεπαν ότι θα την ρίξει στην... κερκίδα με πρόθεση!
    Ουδεν σχολιον για τον Διακοτριβιζα.
    Αφου νομιζει οτι εβαλε γκολ,εκεινος που πριν απο σημερα,ειχε βαλει και γαμω τα αυτογκολ,τοτε "βλεπεις μπαλα μεγαλε".

    Και συνεχιζει αναφερομενος "καπου": "Αφήνοντας... παραπονεμένους αυτούς που με οργανωμένο σχέδιο είχαν φτάσει την Ενωση στο σημείο «μηδέν» και περίμεναν να την δουν πεσμένη στο πάτωμα, προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο τους και να πέσει στα χέρια τους σαν ώριμο φρούτο... Άλλωστε, οι συγκεκριμένοι είχαν εδώ και καιρό αποφασίσει ότι δε τους ενδιέφερε το μέγεθος της απαξίωσης της ομάδας, παρά μόνο να τους δοθεί η δυνατότητα να την έχουν στα δικά τους χέρια..."

    Ποιος ειναι αυτος που θελει να παρει "τζαμπα" 80 εκατομμυρια χρεη ρε γιγαντα;
    Γιατι δεν μας τον λες να του δωσουμε και κατι σαπια που εχουμε στην αποθηκη;
    Ποιος ειναι αυτος που εποφθαλμια να αρπαξει την "προικισμενη"-ξυπολητη νυφη;
    Ποιοι ειναι αυτοι που παραφυλανε στη γωνια να καρπωθουν τζαμπα το "κελεπουρι" με τα αμετρητα χρεη;

    Ποιος πουστης θελει να παρει για ενα κομματι ψωμι το κερας της Αμαλθειας;

    Δεν μας τους λες και εμας,να φωτιστουμε,μπας και διαφυλαξουμε ως κορη οφθαλμων αυτο το χρυσομαλλο δερας;
    Μη μας κρατας στην αγωνια και την αγνοια.

    Ρε κατι παλαμακιστες που μας εχουνε περιτριγυρισει. Ρε κατι που βλεπουνε "μπαλα" με την "πλατη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο γαρατζέος05 Απριλίου, 2012 13:59

    ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ?
    ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ:

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63640530

    Λίγο λιβάνι καλαματιανό ήρθε να πάρει ο άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπειράζ ρε πάτερ να΄ούμε. Κι εκεί πίσω απ΄τα κάγκελα θα σού βρούνε τ΄αλάνια χορταράκι τού θεού για να την ακούσεις ντόλμπι αμα χειλά.

      Διαγραφή
  17. Γιώργης ο γαρατζέος05 Απριλίου, 2012 14:20

    Αιντε βλάμηδες, ας το ελαφρύνουμε λίγο.
    Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό αφιερώνω το κάτωθι:

    http://www.youtube.com/watch?v=skqH_MlUo64

    και για τα περαιτέρω:

    http://www.youtube.com/watch?v=ezyAvjywck4

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Απριλίου, 2012 19:41

    Δεν του δίνει λίγο από το λιβάνι και του πατέρα νικόλαου, μπας και γίνουμε μπαρτσελώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το σήκουελ ετοιμάζεται εν τω μεταξύ.
    Η ντεμοκρατορία αντεπιτίθεται.
    The Godo-father part IV
    The Matrix ντεμο-loaded
    Ο βασιλιάς τών κοντών νο.2
    The Godofinger
    Πολύ γκοντός για να πεθάνει νο.5

    Ερχεται λέει "πιό έμπειρος" κι αποφασισμένος να μην "κάνει τα λάθη τού παρελθόντος".
    Σωστός, διότι τότε τι σήκουελ θα΄τανε αν ξανα-έκανε τα ίδια λάθη? Εμπρός για νέα γιγαντιαία λάθη, λάθη πού δεν έχει ξαναματακάνει κανείς.
    Μην ξαναλέμε το τετριμμένο και καραμπανάλ "οι τίτλοι είναι εφήμερες χαρές" το οποίο ούτως η άλλως εμπεδώσαμε με πάθος.
    Οχι.
    Οι ομάδες ρε. Οι ομάδες είναι εφήμερες χαρές. Ενα σλόγκαν πού θα οδηγήσει με περηφάνια τον ΑΕΚτζή στον 21ο αιώνα. Διότι δεν υποστηρίζουμε την ΑΕΚ. Αλλά τον ντεμάκο. Ποιά ΑΕΚ άλλωστε? Το πείραμα τής ΑΕΚ απέδειξε περίτρανα ότι όχι μονο δύναται να γίνουν παρεμβάσεις στο ανθρώπινο DNA αλλά ότι δύναται να γίνουν χωρίς μικροχειρουργική επέμβαση. Σύντομα φτάνει η μέρα πού όλοι θα είμαστε γκοντοί. Σύντομα θα είμαστε όλοι ένα καινούργιο μετα-μεταλλαγμένο είδος ΑΕΚτζή (post-mutated AEK fans). Και χωρίς κασκόλ αφού το έχουμε προ-πολλού πετάξει κατά την προτροπή Του.
    Κι ούτε τίτλους θέλουμε, τι να τούς κάνουμε. Τα παιδάκια άλλωστε δεν θα γίνονται ΑΕΚ διότι θα παίρνει τίτλους η ΑΕΚ. Ούτε διότι θα παίζει μπαλλάρα. Αλλωστε κι η μπαλλάρα τι είναι αν όχι μιά εφήμερη χαρά πού κρατάει μόλις 90 λεπτά τής ώρας? Οχι. Τα παιδάκια θα γίνονται ΑΕΚ διότι υπάρχει ο ντεμάκος.

    Περασμένα ξεχασμένα οι ΟΔΔΥ και τα πρότυπα Αρσεναλ.
    Το νέο γήπεδο τής ΑΕΚ θα είναι πλωτό, χωρητικότητας 70.000 θέσεων ώστε να χωράνε όλες οι οικογένειες τού Θεμέλιου μέσα. Θα περιφέρεται στο Αιγαίο σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά και θα γεμίζει ΑΕΚτζήδες πού θα περιμένουν χωρίς κασκόλ στίς προβλήτες. Και θα ονομάζεται Γκοντό Κονκόρντια.
    Σύντομα μιά νέα μεγάλη νύχτα θα ανατείλει.
    Τρέμετε άπιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Απριλίου, 2012 20:07

    Έχω ήδη και προτάσεις για στελέχωση και τις πρώτες κινήσεις της ΑΕΚ ΜΚΙΙ:
    Νέες στολές από τον Λάκη το Γαβαλά, τώρα που είναι και αυτός χρεωκοπημένος. Θα μας νοιώθει.
    Νέα παραγγελία 50.000 μπλουζάκια "Μπέλεκ" και special edition 10.000 μπλουζάκια με πέτσινο, μόνιμα όρθιο γιακά "Σιαλμάς"
    Οικονομικός διευθυντής ο τσουκάτος. μΠΑτΣΟΚ κι αυτός και έμπειρος από διακίνηση ασπρόμαυρογκρι χρήματος.
    Remake του ύμνου της ΑΕΚ από τον Θεοφάνους αντί 1.000.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Απριλίου, 2012 20:10

    Αλήθεια, με εκείνο το "λαθάκι του" την empire τι να έχει γίνει άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό πού πάντως πάντα γούσταρα με τον ντεμάκο είναι το πώς μεσ΄την αγωνία του να φαίνεται "σοβαρός" προσθέτει νέα διάσταση στο "κωμικός".
    Απ΄αυτό το σύνδρομο άλλωστε προήλθαν όλες οι καταγέλαστες δηλώσεις τού παρελθόντος και απ΄αυτό θα προέρθουν κι οι καινούργιες.
    Ενας θεός ξέρει τι ακατέργαστα διαμάντια θα βγάλει ο στόμας του μόλις ξεθαρρέψει στο θρόνο κι αρχίσει πάλι τίς...εξαγγελίες.
    Το διάστημα και το σύμπαν θα είναι το όριο.
    And beyond.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιωργη, του δινετε ιδεες.

    ALbert_AEKstein Εχω την εντυπωση οτι προκειται για preqouel.
    Δηλαδη θα δουμε το εργο ΜΕΧΡΙ και το 2004
    Θα μας κουβαλισει τον Σαντος. Θα ερθει ο Βασιλακης ο Τσιαρτας.
    Θα δουμε τον Ρε και τον Μεντες. Κανενα Ζαγορακη αντιπροεδρο.
    Ο Κωστενογλου κρατει ακομα για μπακ.
    Θα φτιαξουμε καμια dream team με τα παιδια της ακαδημιας.
    Αφου γινουν ολα αυτα,θα χασει 2 πρωταθληματα,ετσι για πλακα,θα παει στην Ατλετικο Παραναενσε,θα δουλεψει εκει σε κατι φυτειες,θα μαζψξει λεφτα,θα βγαλει τον Ψωμιαδη απ τα Σκοπια,θα τον κανει προεδρο, θα αρπαχτει κατοπιν μαζι του,για κατι λουλουδια που θα πεταξει ο Χαριλαος στην Βανδη, ο Μακης θα του βαλει δυο δυναμητακια στα ποδια.
    Θα τον στειλει στο ΚΑΤ και απο εκει θα φωναζει: Οποιος θελει πρωταθλημα,να γινει Παναθηναικος (ετσι για αλλαγη)

    "Αρχιζουμε" λοιπον. Οπως ο χοντρος ζητησε "συγνωμη" και εκανε επικληση στην ανυπαρκτη μνημη του λωτοφαγου,ετσι και ο κοντος λεει "παμε δυνατα" για νεους Ιωνικους και νεα "χαρτινα".
    Θα αγορασει και μια πολυθρονα με καμια εκατοσταρια χιλιαρικα ευρω-απο αυτες που γυριζουν γυρω γυρω και ειναι με υποποδιο και μασαζ- και θα παριστανει τον Dani De Vito στο "other's people money".

    Την συνεχεια την ξερουμε. Υπερκοστολογησεις,γηπεδα-διαστημοπλοια στα χαρτια, ολοι το βραδυ στη Βανδη,λιμνες, "δις ις αεκ",400 σεκιουριταδες,νεα χαλια,νεα κωλοχαρτα,νεα αργυρα βιβλια που κατοπιν θα ξαναχαθουν,νεοι μικροπαπαδες,κανονικος Χατζιχρηστος (αυτος δεν αλλαζει. Παιζει ο ιδιος σε καθε αποχη. Ειτε μπρος,ειτε πισω. Ειναι timeliner) nova,Ασημακοπουλοασπρουληδες,εξοδα πολλα, "συντηρησεις", "παραπονα", "καρφωματα" κυνηγιτα στα σοκακια,μηνυσεις, "δεν αντεχω αλλο", "μετοχοι-αμετοχοι"- "κοιτα πως θα καταντησεις την ΑΕΚ ρε κοντε" κλπ.(αυτο θα ειναι ενα προφητικο πανο. Το οποιο θα προλεγει τα μελλουμενα που θα εχουν συμβει ηδη)

    Η ιστορια κανει κυκλο παντα. Και παντα μπανει στο κωλο μας δηλαδη.

    "ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΝΤΕΜΟΚΡΑΤΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν και να σας πω την αληθεια, δεν τον βλεπω.
    Δεν τον βλεπω καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το βλέπω όμως Χρήστο. Και το βλέπω διότι αυτό σηκώνει ο "διαφορετικός" κόσμος τής ΑΕΚ. Ολική επαναφορά τού σότου δηλαδή.

      Διαγραφή
  25. "Βαπορι" εγιναν οι Βοχα'ι'τες με τον Μπεγλιτη.Οπου "Βοχα",ειναι τα παραλια της Κορινθιας απο Λεχαιο μεχρι Κιατο.Απο το Βελο ο Μπεγλιτης,οπως κι ο Κουγιας.Πηραν αναποδες οι Βοχα'ι'τες και με σχοινια απο το δρομο και γαντζους,ξηλωσαν την ταμπελα που ειχε στο πολιτικο του γραφειο στην πλατεια.Και επεται και η συνεχεια καθως οι εξαγριωμενοι ειναι πολλοι.Της πουτανας γινεται απο χθες σε ολη την Κορινθια,κυριολεκτικα,καθως δεν ειναι ο ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ Μπεγλιτης που ειναι στην μπουκα,αλλα και η εριστικη γυναικα του.Οταν σε ολο τον νομο ψηφισαν μονο 3500 ατομα για το γουρουνοειδες μαρσιποφορο,η εν λογω κυρια απειλουσε θεους και δαιμονες.Η Φαρμακη,ουτε καν εμφανιζεται,ο δε Μανωλακης εχει αποσυρθει στα αγροτικα του.
    Οσο τωρα για τον ΠΕΡΗΦΑΝΟ συνταξιουχο,οτι και να πει κανεις για τη ΓΕΝΝΑΙΑ πραξη του,ειναι λιγο.Δεν παει αλλο κυριοι.Αν δεν κοπουν καρωτιδες με πριονοτα μαχαιρια και να κρεμαστουν τα κεφαλια στο Συνταγμα,δεν αλλαζει η κατασταση.Μπεγλιτης...Ενας ΑΛΗΤΗΣ που του παρεξηγησαν τις δηλωσεις του.Ελα ρε μουνι να τα πεις μπροστα μου αυτα που ειπες στα αρχιδια του Σκαι,και να δεις πως θα φυγεις....ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Απριλίου, 2012 00:15

      Να σου κάνω μιά φιλική πρόβλεψη? ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ. Βάζουμε στοίχημα ότι θα είναι στην επόμενη βουλή? Πάρα πολλοί από αυτούς που ξηλώναν τις πινακίδες του θα είναι σε λίγες μέρες στο γραφείο του να του ζητάνε εκδούλευση (επιδότηση-επίδομα)...

      Διαγραφή
  26. Ναι,το ξερω.Δεν το λεω απο αυτη τη πλευρα. Ο κοσμος το θελει το σοτο,συμφωνων.
    Απλα,ετσι νομιζω. Οτι δεν θα ευωδοθει.
    Ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αδερφε,εχεις δικιο και ειναι μουνοπανο φασιστακι.
    Και προφανως τον γνωριζεται καλυτερα εκει κατω,καθως και την φαρα του.

    Αλλα να λεμε και το αναποδο. Δηλαδη την ωθηση στον πουστη αυτον,την εδωσαν ψηφοφοροι.
    Και δεν μιλαω μονο για εκει,η μονο για εκεινον
    Μιλω γενικα. Απ'ακρη σε ακρη.
    Μεγαλη η ευθυνη του κοσμου. Και οφειλει-το λιγοτερο που μπορει να κανει-πριν τους μαυρισει στις εκλογες-ενα γινουν- να τους κατεβαζει ταμπελες,μουρες, οτι βρισκει.

    Ειναι υποχρεωση των μπουρλοτιεριδων των ιδιων παιδιων τους.
    Ειναι τι υστατο που ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Οτι πηραν,πηραν. Οτι εφαγαν εφαγαν (ασφαλως ετοιμαζονται νεες φουρνιες σε νεοπαγη κομματα,που βλεπουν "φως" και "κουταλα",αλλα ειναι περιορισμενης "ισχυος".

    Εαν θελουν να σταματησει η λαιλαπα,που οι ιδιοι νομιμοποιησαν και εξεθρεψαν,εχουν την υποχρεωση να κατεβασουν ταμπελες και να χαστουκισουν μινιμουμ, η να αυτοπυροβοληθουν μαξιμουμ.

    Δεν εχουμε καν την "πολυτελεια" που εχουν οι φουκαραδες κατοικοι των στρατοκρατουμενων χορων,ωστε να μιλαμε για "δικτατορια" και ανατροπη της με "αλλα μεσα".
    Εμεις τους επιβαλαμε.
    Δεν μπορουμε δηλαδη να πουμε τιποτα,αφου οι Αφγανοι, η οι Πακιστανοι, η οι Κορεατες,εχουν βαρυ ζυγο ασηκωτο.

    Εδω ομως,ολα "δημοκρατικα" εγιναν. Με καλπες και ψηφους.
    Οχι μονο αυτοπυροβολισμους,αλλα ομαδικους αυτοπυρπολισμους θα επρεπε να βλεπουμε.

    ΤΕλος παντων. Μη πω τιποτα βαρυτερο.
    Στη μνημη του πραγματικα ηρωα.
    Ο οποιος αντι να "πεταξει" την λιγη υπολοιπη ζωη του στα σκουπιδια, την "χαρισε" στην πλατεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να δειτε πως σε λιγο καιρο η Κορινθια γενικως θα μονοπολει τις ειδησεις.Αυτο που εγινε στη βουλη με το καζινο θα εχει και συνεχεια.Ειναι τοσο χοντρο αυτο που εχει γινει με τα αντισταθμιστικα και με την εκκρεμοτητα της μαρινας,σε συνδυασμο με την αλλαγη σκυταλης στην επιχειρηση,που ετσι και βγουν στην φορα καποια πραγματακια,το Κουγκι θα ειναι απλα καμινετο για το υπολοιπο της ιστοριας.Και σας λεω απο πρωτο χερι και ΥΠΕΥΘΥΝΑ,πως αυτα περι φακελλου και σκεπασματος της υποθεσης απο το ΚΑΣ,ειναι αληθινα.Μιλαμε για μια επιχειρηση που ειναι ηδη ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ,και οι δυο μεγαλομετοχοι συμμετεχουν σε κοινοπραξια για το καζινο του ΤHANI στο ελληνικο.Για αυτο και οι αλαλαγμοι της Φαρμακη στη βουλη σημερα.Σας λεω οτι η Κορινθια ειναι στα καγκελλα,βοηθαει και το γεγονος οτι ολοι το`χουν ριξει στην καλλιεργεια και δοκιμαζουν πρωτοι τα χορταρικα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν ειδα κανα σχολιο για τον Μιχαλη με το...χαλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή