Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ

          Δηλαδή ακόμα, να μην έχει καταλάβει κανείς ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ - που λέει ο λόγος - ΠΑΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΣ. Αυτή η τρέλα των δημοσκοπήσεων αλλά και των δηλώσεων των δήθεν αντιμνημονιακών, που θέλει να πάει την κατάσταση; Δεν το ρωτώ για μένα. Το ρωτώ για το δημοκρατικό δικαίωμα που πηγαίνει φουλ για πίτσα και μπύρα συμμετοχικά, αλλά μέχρι χτες ήταν πίτσα μπύρα αλλά με αποχή. ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ , που ξαφνικά θέλουν να είναι συμμετέχοντες. μιλαμε για την απόλυτη πλάκα. ΡΕ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΕΧΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ δια της αυτυοκτονίας, ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ. Οι απέχοντες, φυσικά ήταν με τον εμετό για το πολιτικό σύστημα, αλλά έλα που πρέπει να πάρουν θέση κι οι απέχοντες μπας και γίνει κάτι στην θεσούλα τους. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΛΩΣΑΡ Ή ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΥΤΙ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, αρκεί να μην σε θεωρώ ενεργό πολίτη και να σε καταγράφω σε ποσοστά.
              Είπαμε πολλά και ψάχνουμε πολλά. Ήδη η μαλακία καταγράφηκε. Χωρίς να κάνει τίποτα ο Σαμαράς ή ο σκατιάρης, η ψαλίδα βρέθηκε στο 4 μαζί με τον τίτλο του καταλληότερου πρωθυπουργού  κι άρα η πίεση πάει στον μαλάκα τον ψηφοφόρο, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΝΟΘΕΙΑ. ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.  ΚΙ ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΠΗΓΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ  Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Και μια μόνο μικρή ερώτηση: Μνημόνιο έχει υπογραφεί; Άρα ό,τι και να βγει, μνημόνιο δεν θα ακουληθεί; Δεν έχετε την χρυσή ευκαιρία, να ακυρώσετε τα αντιμνημονιακά κόμμτα; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ, ενώ δεν κυβερνούν τα σχηματισμένα αλλά ο Ράιχνεμπαχ; Ε όχι ρε πούστη μου.
                 Αλλά μπορούμε να πάμε σε πιο απλά. Για γαμήσια μιλάμε πάντα. Μόνο 3,5 μένανε αλλά ξαφνικά γίνανε περί τα 6,5. Τι να κάνει κι ο άνθρωπος; Επιτόκιο υπάρχει, αλλά υποφέρουμε στο κεφάλαιο. Έμαθε από εταιρείες, τώρα σοφότερος. Ή τζίρος ή κέρδος. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΚ. ΚΙ ΑΡΑ; Ε, " 'Η τρελός ή λαμόγιο."  Αλλά πάνω στον συλλογισμό αυτόν, για τον κοντοχαφιέ, τι από τα δύο σας ταιριάζει ή σας βολεύει πιο πολύ; Το οτι ήταν μέλος της ομάδας του Λαλιώτη, δεν θέλω να σας επηρεάζει. Το οτι ή ήταν ΠΑΣΟΚ , είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.
              Πάντως υπάρχει κάτι σημαντικό. Περιμένανε κάποια μύρια, και προκύψανε άλλα. Δηλαδή τα τρία θα πηγαίνανε κάπως, αλλά αυτά τα θέλουν άλλοι. ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, Ο ΠΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, δεν ξέρανε τίποτα. Κι όσο αυξάνονται τα χρέη, τι να κάνει κι αυτός που θέλει να καλύψει τα δικά του; ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΔΟΕ. ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ; ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ: ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ; ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ 131 ΕΔΡΕΣ. Η ΑΕΚ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ; Η ΑΕΚ Ή Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ, που όμως αύριο δεν θα πρέπει να μιλάει. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΡΤΕΡΩΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ Ή ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.

32 σχόλια:

  1. Αντε όλοι μαζί με τον Αντώνη.
    ΟΤΑΝ ΛΈΜΕ ΌΛΟΙ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΟΛΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σε όλους και καλά αρνιά να φάτε...
      Βασικά συνιστώ κατσικάκι που είναι λιγότερο λιπαρό.
      Διότι βλέποντας ότι ο Έλληνας βγάζει καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Βενιζέλο συμπεράνω ότι έχει μια αγάπη προς το λίπος. Μιλάμε για πολύ λίπος,παχυδερμικό.
      Και το πολύ λίπος κάνει κακό,γενικά.
      Απο τα γραφόμενα εδώ στο μπλοκ βλέπω μια τάση στο μη και τυχόν έρθει ο χαφιές ξανα μπροστάρης. Α πα πα που θα έχουμε ξανά το λαμόγιο να κάνει κουμάντο.Αυτόν που μας έφτασε ως εδώ.
      Για μπάστα ρε παιδιά.Και όταν λέω μπάστα δεν εννοώ την μοντέλα.
      Το πρόβλημα της ομάδας είναι ο κοντός ή ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΗ ΚΊΝΗΣΗ σωτηρίας και βιωσιμότητας της ΑΕΚ;
      Ο κοντός είναι το λαμόγιο που θέλει να καθαρίσει τις μαλαγανιές του μην και τυχόν μπουκάρει το ΣΔΟΕ ενω όλοι οι άλλοι ΑΕΚάρες κοιμούνται ήσυχοι διότι ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
      Φυσικά χωρίς κανένα άγχος από τυχόν ελέγχους. Το νόμιμο είναι και ηθικό άλλωστε.
      Και επειδή θα φανώ σαν Ντεμόπλικτος-κατά Albert-τονίζω ότι είμαι ένας από αυτούς που τον κατηγόρησε πολλές φορές για τις μαλαγανιές που υπήρξαν στο διάστημα απο το 2004 και μετά. Και δεν ακυρώνω τίποτα από αυτά.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ''ΤΙΜΙΟΣ'' ΜΠΡΟΣΤΑ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ.
      Αντε καλημέρα και καλή δουλειά.
      Περισσότερη ανάλυση των σκέψεων μου προσεχώς...

      Διαγραφή
  2. Χαράλαμπε,
    προσωπικά έπαιξα το ρόλο τού κορόιδου τα 2 πρώτα χρόνια τού Ντέμη, εχοντας μεν αμφιβολίες και κατόπιν ενστάσεις στο πίσω μέρος τού μυαλού μου, αλλά τα 2 πρώτα χρόνια τουλάχιστον περίμενα.
    Ο βασικός λόγος πού "περίμενα" δεν ήταν ότι είχα κάποιο σοβαρό λόγο να θεωρώ ότι ο κοντός κάτι θα καταφέρει.
    Τι λόγο η λόγους να είχα?
    Υπήρχαν μήπως προγενέστερα δείγματα τού κοντού σε τέτια πόστα ώστε να υπάρξουν συγκρίσεις και κρίσεις?
    Οχι.
    Ο λόγος πού "περίμενα" ήταν καθαρά και ξάστερα το ΑΕΚτζηλίκι μου και τίποτα άλλο.
    Δηλαδή κι εγώ, κι όσοι άλλοι είδαν κι έκριναν την διοίκηση Ντέμη χωρίς θρησκευτικές...παραμέτρους έλπιζαν απλώς γιατί ήταν ΑΕΚτζήδες.
    Τώρα όμως μού ζητείται να ξαναπαίξω το ρόλο τού κορόιδου.
    Δεν νομίζω λοιπόν.
    Πρώτον, ξέρουμε πλέον πολύ καλά τι έγινε στην περίοδο τής ντεμοκρατίας όπως ξέρουμε πολύ καλά πού οδήγησε αυτή.
    Αρα με ποιά λογική πρέπει να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία?
    Ακόμα και στο βωμό ότι είμαι ΑΕΚ και φυσικά θέλω τόσο να σωθεί η ομάδα όσο και να...ξαναγίνει ΑΕΚ (γιατί εδώ και χρόνια είναι Πανιώνιος) ΑΡΝΟΥΜΑΙ να παίξω το ρόλο τού κορόιδου διότι σέβομαι τον εαυτό μου.
    Οσο για το ότι "δεν υπάρχει άλλος", όχι ρε φίλε, για μένα αυτό είναι πρόστυχος εκβιασμός (όχι από σένα).
    Και το 2004 "υπήρχε άλλος".
    Σώθηκε τίποτα? Εξυγιάνθηκε τίποτα? Υπήρξε κάποιο πλάνο, κάποιο σχέδιο?
    Να μην υπάρξει άλλος αν ο άλλος είναι ο ίδιος πού ήδη υπήρξε και απέτυχε παταγωδώς.
    Απο κεί και πέρα, τι προβλέπω? Οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιστρέψει ο κοντός.
    Με αφήνει παγερά αδιάφορο η ΑΕΚ "του". Γιατί ειναι μιά ΑΕΚ μεταλλαγμένη, διχασμένη, μικρή, ξεφτυλισμένη εντελώς, πασπαλισμένη με τόνους σότου και πάνω απ΄όλα μιά ΑΕΚ πού δεν ανήκει στο κόσμο της αλλά στούς ντεμόπληκτους.
    Ντεμοτεχνείο γαρ το οποίο έδρασε με πάθος και θα ξαναδράσει.
    Απο μένα λοιπόν όχι. Κι είναι κι άλλοι σαν και μένα. Πολλοί.
    Αυτά πρός το παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη κιόλας, αλλά ξεπηδάει, αναπόφευκτα, ένα ερώτημα απ΄όλα αυτά.
    Δηλαδή, δεν με ενδιαφέρει αν θα διαλυθεί η ομάδα?
    Μα πρώτον δεν νιώθω καμιά συνυπευθυνότητα στο ενδεχόμενο αυτό. Αντιθέτως, αυτό πού μπορούσα να κάνω ως απλός φίλος τής ΑΕΚ το έχω κάνει.
    Δεν διαλύεται στα χέρια μου η ΑΕΚ αλλά σ΄αυτά τών "σωτήρων και εξυγιαντών".
    Δεύτερον, αν συνδράμω έστω με την αγορά διαρκείας σε δεύτερη περίοδο ντεμοκρατίας τότε ναι έχω συνυπευθυνότητα.
    Ετσι το βλέπω εγώ.
    Ας συνδράμουν οι θρήσκιοι, αυτός ειναι άλλωστε ο ρόλος τους, πίστευε και μη ερεύνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο γαρατζέος12 Απριλίου, 2012 10:24

    Νομίζω ότι και ο Χαράλαμπος και ο Albert με εκφράζουν κατά το ήμισυ έκαστος.
    Κι εγώ, αν και τα σούρνω στο γκοντό και θεωρώ ότι είναι μέγα λαμόγιο, βλέπω ότι η Ρόδος θέλει πήδημα, αλλά ουδείς γαμιεύς βγαίνει μπροστά. Ούτε τίγρης, ούτε οντότητα, ούτε 6.000 τρισχιλιακομέδιμνοι του τρόχα, ούτε κάποιος αμέτοχος, ουδείς.
    Υπάρχουν προφανώς 2 δρόμοι πια:
    1. Διάλυση της ΠΑΕ και ξεκίνημα σε χαμηλότερη κατηγορία με κάποιον (ποιόν?).
    2. Συνέχιση της παρούσας κατάστασης και εξυγίανση (αλα μΠΑτΣΟΚ).

    Και τα 2 σενάρια είναι εξίσου μακροπρόθεσμα, όπως και απαιτούν (και άλλη) ιώβεια υπομονή και αρκετή συμμετοχή από το μέσο, απηυδησμένο και άφραγκο ΑΕΚτζή.
    Το μέγεθος της μάυρης τρύπας, καθώς και η λαμογιά και η ανικανότητα των διοικούντων που έχουν πλήρως αποψιλώσει την ΑΕΚ καθιστούν την εξυγίανση πρακτικά αδύνατη. Ακόμα και στα χέρια ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
    Το θέμα είναι ότι προτιμώ το φουρνέλο και θα στήριζα μία ΑΕΚ σε μικρότερη κατηγορία στο μακρύ δρόμο για την αναγέννηση της, αλλά ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΆΠΟΙΟ (ΣΩΤΗΡΑ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ (και την στελέχωση του)!
    Οπότε?
    Όπως και ο Αλμπερτ θα κάνω στην άκρη και θα περιμένω, με την ελπίδα ότι εφόσον ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ καθαρίσει τη μπουγάδα (που δεν το βλέπω) θα τον παραδεχτώ και θα συμμετάσχω. Αλλά, συγγνώμη, δεν πρόκειται να δώσω και κώλο από την 1η μέρα και να γράψω και στο χιόνι τα εγκλήματα.
    Εδώ δεν έχει ΚΑΝ κάνει έναν απολογισμό για τα "4ετή κατορθώματα" του και οι ψ-Ωρες μιλάνε ήδη για τις μεταγγραφές του! Μιλάμε για εγκεφαλικό κάψιμο με ντεστρέ λουλάκι μετά κωλοτούμπας. Και να τρέξω να ππάρω απο τώρα και διαρκείας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασφαλώς οι όποιες λύσεις προυποθέτουν πλάνο, λεπτομερέστατο πλάνο.
    Το να πέσει η ΑΕΚ κατηγορία χωρίς να αλλάξει ΑΦΜ και εν μέρει ονομασία δεν είναι λύση απ΄τη στιγμή πού τα χρέη μένουν.
    Αρα κυρρήσεις πτώχευση, αλλάζεις ΑΦΜ, ονομασία κλπ.

    Πλήν όμως, υπάρχουν πολλοί πού λένε ότι και αυτό είναι καταστροφικό για τούς εξής λόγους:
    1. για λόγους ιστορικής σημασίας αφού μιά ΑΕΚ πού θα λέγεται "ΑΕΚ" μόνο εν μέρει δεν είναι...ΑΕΚ, θα είναι κάτι άλλο δηλαδή. Αν π.χ υπάρξει μιά Νεα ΑΕΚ (κατά το Νεος Πανιώνιος) δεν μάς αντιπροσωπεύει λένε οι πολέμιοι τής εκδοχής αυτής. Το βρίσκω υποκριτικό αυτό. Η τωρινή ΑΕΚ τούς αντιπροσωπεύει επειδή συνεχίζει να έχει το ορίτζιναλ όνομα της? Εμένα καθόλου πάντως, σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Αν υπήρχε κάποια οικονομική λύση αλλά ΚΑΙ σχέδιο επαναφοράς τής ΑΕΚ πού ξέρουμε και ότι αντιπροσωπεύει το ιστορικό της όνομα θα το δεχόμουν.
    Ελα όμως πού δεν υπάρχει. Τα νέα ένδοξα δάνεια δεν είναι λύση ειδικά όταν συνδυάζονται με νέα πλήρη απουσία σχεδίου. Γι΄αυτό και το βρίσκω υποκριτικό να χαλάει κάποιους το ενδεχόμενο τής "Νέας ΑΕΚ". Και δεν είναι ότι το προτιμώ.
    Λέω όμως, ξανά, ότι αυτό το πράμα πού παριστάνει την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι πολύ χειρότερο από μιά "Νεα ΑΕΚ" ακριβώς γιατί ξεφτυλίζει και το ιστορικό της όνομα ανάμεσα σε άλλα.

    2. Κατόπιν υποστηρίζουν ότι το να ξεκινήσεις απ΄την Δ΄Εθνική (με νέο ΑΕΚοειδές όνομα) θα σκοτώσει την ομάδα. Οντως θα την σκοτώσει αν γίνει απουσία πλάνου. Οπως και την σκοτώνει και τώρα, σταγόνα-σταγόνα, ενώ είναι στην Σούπερ Λίδγα με 4.000 νοματαίους ανα παιχνίδι να παρακολουθούν τον φόνο. Η απουσία πλάνου είναι το σημαντικό κι όχι η κατηγορία. Χωρίς πλάνο ακόμα και στην Σούπερ Λίγδα η ΑΕΚ είναι νεκρή.
    Με πλάνο όμως, σοβαρό πού συμπεριλαμβάνει την στελέχωση με τούς κατάλληλους ανθρώπους αλλά και την αποφασιστικότητα στην τήρηση του η Δ΄Εθνική δεν είναι καταστροφή.
    Θα ήταν αν μιλούσαμε για τον Απόλλωνα, για τον Ακράτητο κ.ο.κ. Μιλάμε όμως για μιά ομάδα με πολύ κόσμο από πίσω της. Αυτό αλλάζει δραστικά το δεδομένα, αν, και ναι γίνομαι κουραστικός, υπάρχει σχέδιο.

    3. το τρίτο επιχείρημα τών πολέμιων τού reset από άλλη κατηγορία είναι και το πιό ανάξιο λόγου, το πιό κωμικό, γι΄αυτό και το άφησα τελευταίο.
    Η ΑΕΚ λένε, δεν είναι δυνατόν να παίζει στην Δ΄ γιατί αυτό σημαίνει ιστορικός ξευτυλισμός.
    Ναι, ε?
    Ενώ τώρα δεν υπάρχει ιστορικός ξεφτυλισμός γιατί παίζει στην Λίγδα? Και τελειώνει τίς σαιζόν 30 πόντους απ΄τον πρώτο κάνοντας αχ και βαχ για να είναι στην πεντάδα με τάση συνεχούς χειροτέρευσης?
    Με το να μην βλέπεται αγωνιστικά γιατί το ρόστερ της είναι για τα μπάζα?
    Με το να μην έχει καν μιά χαραμάδα ελπίδας γιατί η τρύπα πού άνοιξαν οι "σωτήρες" είναι τόσο βαθιά πού δεν κλείνει ούτε με σφαίρες?
    Ολα αυτά είναι τα "αξιοπρεπή" ενώ η Δ' θα μάς...ξεφτυλίσει?
    Ας το κόψουν το παραμύθι οι παρθενόπες πουτάνες.
    Φτάνει ρε, επιτέλους.
    η ΑΕΚ έχει ήδη ξευτιλιστεί παντελώς, έχει ήδη αλλοτριωθεί, και καμία Δ΄ δεν μπορεί να το επιδεινώσει αυτό.
    Ισα-ίσα λέω εγώ. Αφού βαυκαλιζόμαστε ότι είμαστε "διαφορετικοί" ας αποδείξουμε ότι είμαστε διαφορετικοί λόγω τής ανατρεπτικότητας μας κι όχι λόγω τής άκαμπτης ψευδαίσθησης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο φινάλε τι περιμένουν οι ντεμόπληκτοι, ρωτάω ειλικρινά.
    Οτι θα εμφανιστεί...οντότητα η οντότητες πού θα χώσουν μιά 1οάρα με το καλημέρα απλώς και μόνο για να κλείσουν μέρος τής τρύπας και μετά να:
    -να έχουν να ξαναφτιάξουν το ρόστερ
    -να υπάρχει το θέμα με κείνη την άλλη τρύπα πού χάσκει στην Νέα Φιλαδέλφια
    -να υπάρχει και το υπόλοιπο τής τρύπας (τών υπολοίπων χρεών δηλαδή) πού πρέπει να πληρωθεί.

    Αυτό περιμένουν οι ντεμόπληκτοι. Ετσι απλά και χαλαρά.
    Οκέι.
    Αν υπάρχουν οντότητες με τέτιες...τάσεις καλώς να προσέλθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο γαρατζέος12 Απριλίου, 2012 11:57

    Ακριβώς έτσι το βλέπω κι εγώ. Μέχρι κεραίας με καλύπτεις και στο θέμα του reset. Να προσθέσω ότι στις κραυγές χαράς των ντεμόπληκτων για την επιστροφή του γκοντό δε βλέπω ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την ανάγκη μιάς ΤΙΜΙΑΣ ξήγας εκ μέρους του για τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ από το 2004 μέχρι τούδες, χωρίς να κρύβεται πίσω από την ΥΠΕΡΜΟΥΦΑ ότι το 2008 έφυγε και μέχρι τότε οι ισολογισμοί ήταν ισοσκελισμένοι (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜPIRE ΣΥΜΠΕΡΛΙΜΑΒΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΧ?). Ούτε βλέπω κανένα ντεμόπληκτο να ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ, κοινώς ξεβρώμισμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάρφωμα στο ΣΔΟΕ όλων και έλεγχος και κυνήγι ΟΛΩΝ όσων έχουν ζημιώσει την ΑΕΚ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝ. Αφού το κάνεις για προ του 2004, κάντο και για μετα, γκοντό...
    Αλλά είπαμε, οι ψ-Ωρες ήδη απαριθμούν τις μεταγγραφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλημερα.

    Με τα σημερινα δεδομενα ΚΑΜΜΙΑ ομαδα της Λιγδας δε μπορει να ειναι βιωσιμη ποσο μαλλον ομαδες σαν την ΑΕΚ που εχουν μαυρες τρυπες σχεδον 100εκκ ευρω.
    Ακομη και ο γαυρος που εχει δυναμικη (μεσω διαρκειας-γηπεδου) παιρνει τα λεφτα του ch.l και εχει και ενα σοβαρο τμημα μεσω της united, μια χρονια δεν βγηκε ευρωπη και πηγε να βαρεσει διαλυση..

    Κανενα γκοντο, ποσο μαλλον οταν το πρωτο μελημα ειναι να ΚΛΕΒΕΙ, δε μπορει να στησει ενα μαγαζι που εχει λιγοτερα εσοδα απο εξοδα.

    Η αγορα ειναι μικρη και τετοια μαγαζια των 20-30 εκκ ευρω ετησιως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συντηρηθουν απο αυτην ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΜΟΝΟ αν συμμετεχουν σε ch.l και παιρνουν εσοδα απο εκει (οπως καποια στιγμη που βγαζαμε 2+1 ομαδες) μπορουν να ισοσκελησουν τα εσοδα τους με τα εξοδα.

    Για να φτασεις να παιξεις ομως θες ενα σοβαρο οργανισμο με σοβαρους παραγωντες και σωστο στησιμο.
    Οχι Ριβαλντους ΜΟΝΟ και αγορασμενα ροστερ που καθε 1-2 χρονια διαλυωνται.

    Πρεπει να υπαρχει υποδομη να σου φερει 1-2 παικτες τη σαιζον απο τους μικρους, να υπαρχει προπονητης ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ (οχι τις μαλακιες του καθε μαλακα ισπανου και του καθε ανεργου παπαδοκαραγκιοζη) και φυσικα τεχνικος διευθυντης που θα σου φερει τον αχρηστο Μαντουκα και τον αμπαλο Πιντο.

    Δε θα φτασω στο επιπεδο Ντα Κοστα γιατι ειναι αλλες οι ακρες και αλλο το επιπεδο , ασε που βαφτιζει πορτογαλους τη μιση Βραζιλια.

    Το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει πουλησει 4-5 παικτες εδω και 10 χρονια που με εξαιρεση 2-3 ολοι οι αλλοι πηγαν ειδαν και απηλθαν.

    Ετσι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να επιβιωσεις.

    Ποσο μαλλον ενα μαγαζι σαν την ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και θα το κανω οσο πιο απλα γινεται.

    Αυτη τη στιγμη η ΑΕΚ χρωσταει γυρω στα 100εκκ ευρω.

    60 ειναι τα επισημα απο τον ελεγχο, ενα 10αρικο εχει βγει γρηγορα γρηγορα για φετος, παμε στα 70 εκκ.

    Βγαζωντας και τα σιγουρα λεφτατ του Μακη.. παμε στα 85 εκκ ευρω.

    Δεν εχεις ροστερ μιας και εκτος του Βαργκας, για να μη κοροιδευομαστε, εχει 2-3 μανωλομακους για το παγκο η για να παιζουν με τιποτε δραμες και γιαννενα και τελος.

    Κοντοεδες και σιαλμαδες ειναι μια χαρα για την ΑΕΚ του 'προπονητη μας' αλλα εδω μιλαμε για σοβαρη ομαδα που θα παει να διεκδικησει πρωταθλημα δηλαδη λεφτα champions league.

    Καλος ο Κοντοες αλλα ας παρει λιγο φορα ΜΠΑΣ και κλασει τα αρχιδια του Κασαπη. Που ο μιχαλακης αμα χασει 5-10 κιλα το κανει το κοντοε 1 χορτα και 2 παιδακια στα 45 του..
    Αντε γιατι ο πηχης εχει κατεβει παρα πολυ.

    Για να στησεις λοιπον ενα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ροστερ με τεχνικο διευθυντη-προπονητη-τεχνικη ομαδα θες MINIMUM 15EKK ΕΥΡΩ και αυτο χωρις να κανεις εξυπναδες.

    Αν π.χ θες 1 εκκ για προπονητη +team και αλλα 500 για τεχνικο διευθυντη και scaout θες περιπου 13εκκ για ενα ροστερ 25-28 παικτων.

    Αν πεις οτι στηνεις την ομαδα με 5 ποιοτικους παικτες των 600-800 χιλιαδων (ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΚΟ-ΙΣΜΑΕΛ-ΙΜΠΑΓΑΣΑ-ΓΚΑΜΑΡΑ-ΑΛΒΕΣ-ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ κλπ) μενουν περιπου 10 εκκ για 20 παικτες δηλαδη περιπου 300 χιλιαρικα ανα παικτη (μιας και η εφορια παιρνει 40%).

    Με απλα πραγματα δηλαδη θες μια 100αρα χθες.

    Εκ των οποιων τα 10 ειναι για αδειοδοτηση, αλλα 15 για ροστερ και αλλα 5 αμεσες υποχρεωσεις (εφορια - νεα δοση 44-ΟΑΚΑ κλπ)

    Να βαλουμε ενα δεκαετες πλανο η ειναι μικρο?

    θα πρεπει λοιπον ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ Π-Ε-Ρ-Ι-Σ-Ε-Υ-Ο-Υ-Ν ΔΕΚΑ (10) ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για να ερθεις ΑΤΟΚΑ στα ισια σου..

    Θυμιζω οτι η ομαδα δεν εχει γηπεδο, δεν εχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (εκτος απο τα σουβλακια ο Μπαμπης) και απο εσοδα ειναι το μαυρο της το χαλι.
    Κυριωτερο???

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ

    Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΚΡΥΒΕ βιβλια 2 χρησεων, εχει ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ 5 ΕΚΚ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ!! και απο ομορφιες στο λογηστηριο αλλο τιποτα..

    Ο Παρτυ τελειωσε δεν εχει πληρωσει ουτε το everest, για εφοριες ΙΚΑ κλπ δε κανουμε καν κουβεντα

    Το μετοχολογιο ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ οπως δεν γνωριζουμε ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και τι πραγματικα ειναι το ανοιγμα χρησης.
    Τελευταιο (για να λειτουργεις ΝΟΜΙΜΑ) ειναι 18,5 εκκ ευρω αλλιως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΧΤΕΣ..

    Τι συζηταμε λοιπον??? Για ποια επιβιωση και ποιες προοπτικες?

    Ενας ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Οσο για το αυτος ειναι και δεν υπαρχει αλλος μου θυμιζει το η εγω η τα τανκς..

    Ε λοιπον προσωπικα εγω ειμαι μα τα ΤΑΝΚΣ.

    ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

    RESET, ξεκινημα απο την Δ Εθνικη και χτισιμο σιγα σιγα ΜΕ ΥΓΕΙΑ και οικονομικα στρωμενα οσο μας παιρνει.

    ΑΝ ειμαστε αυτοι που νομιζουμε σε 5-6 χρονια θα ειμαστε ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ, καθαροι.

    Αν οχι θα ειμαστε αλλη μια Nottigham Forrest.

    Οτι και να ειναι ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ, ΚΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να προσθέσω το εξής πού εμένα προσωπικά με ενοχλεί απίστευτα σαν ΑΕΚτζή.
    Λένε κάποιοι τα κάτωθι:
    - είμαστε λένε η πιο λαοφιλής ομάδα τού ελλάντα (ναι, το λένε, σάς ορκίζομαι!)
    - έχουν μετρηθεί, λένε, ένα εκατομύρριο ΑΕΚτζήδες πανελλαδικώς τουλάχιστον (κατ΄άλλους μάλιστα μπορεί και να΄ναι ενάμισι, "να τ΄αφήσω"?).
    Υπόψιν, δεν μιλάω για απλούς οπαδούς στα οποια φόρουμ η στα όποια μπλόγκ, σαν, καλή ώρα, εμάς δηλαδή πού αφού δεν είμαστε "δημοσιογράφοι" είμαστε εξ ορισμού μαλάκες και δεν καταλαβαίνουμε την διαφορά τής κωλοτρυπίδας μας με μιά τρύπα τού γκόλφ.
    Οχι.
    Αυτά, τα παραπάνω, τα λένε οι "ειδικοί" (μη γελάτε), οι δημοσιογράφοι, και μάλιστα αυτοί πού κάνουν το ρεπορτάζ τής ΑΕΚ!
    Και τα επαναλαμβάνουν σαν σούπερ-γκράντ-κοθώνια και κάμποσοι οπαδοί αφού τα διαβάσουν και τραβήξουν και μιά πρωινή για να ξελαμπικάρουν.
    Αλλωστε, για να μην ξεχνιόμαστε, ακριβώς σ΄αυτά βασίστηκαν και οι ψυχεδελικές θεωρίες τού κυρ-Μιχάλη πού φυσικά τα είπε δημοσίως ακριβώς γιατί ξέρει ότι ειπώνονται απ΄τούς δημοσιογράφους πού καλύπτουν την ΑΕΚ.
    Και συνεπώς, ήξερε, ότι δεν θα βρεθεί κανένας απ΄τούς παρευρισκόμενους "ειδικούς" στίς σουβλακοσυνάξεις τού Μπριτάννια να τού πεί:
    "...κυρ-Μιχάλη, κόψτη τη μούφα, μάς ακούνε και θα μάς πάρουνε χαμπάρι..".
    Ομως εγώ θα πάω πάσο, πρός στιγμήν, και θα κάνω μιά υπόθεση εργασίας δεχόμενος ότι όντως είναι τόσο...λαοφιλής η ΑΕΚ.
    Αφού λοιπόν έχουμε ένα μύρριο λαό πίσω μας (και βάλε) ποιός ο λόγος να φοβόμαστε την Δ΄Εθνική?
    Ποιός ρε ψεύτες?????????????
    Ειναι ποτέ δυνατόν μιά ΕΤΑΙΡΕΙΑ με τόσο λαό από πίσω της να σβήσει επειδή θα κάνει reset/reload από χαμηλότερη κατηγορία?
    Ειναι αν είναι Νότινχαμ Φόρεστ, ναι.
    Η, αν είναι Ντύσσελντορφ η Αιντραχτ Φρανκφούρτης η Κουήνς Παρκ Ρέιντζερς.
    Αν, όμως μιλάμε για μιλιούνια λαό από πίσω, τότε μιά τέτια ομάδα θα τίς ανέβει γαμιώντας τίς κατηγορίες και δεδομένου τού πλάνου πού θα υπάρχει θα επανακτήσει την θέση της στην μεγάλη κατηγορία.
    Σωστά?
    Ομως ποιά ειναι η αλήθεια?
    Πόσο κόσμο έχει όντως πίσω της η ΑΕΚ και τι ποσοστό αυτού τού κόσμου θα στηρίξει οικονομικά αυτή την προσπάθεια και, κυρίως, υπό ΠΟΙΕΣ συνθήκες?
    Γιατί τα ρωτάω αυτά?
    Διότι είναι κρίσιμα. Διότι αν όντως ενδιέφερε κάποιους το να σώσουν την ΑΕΚ ο μόνος δρομος θα ήταν μέσω ρεαλιστικών δεδομένων, αντε, να λαικίσω, μέσω τής ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ώστε να ξέρουν ποιό είναι το πιό ρεαλιστικό σχέδιο για την ανόρθωση τής ομάδας.
    Κι όχι λαικών παραμυθιών όπως εκείνου τού "κρυφού σχολειού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α και ενα ακομη:

    Ας παρει καποιος τον ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ απο την εφορια, η ας μην τον αφηνει να πηγαινει.
    Ας του δωσουν κατι αλλο να ασχοληται ας πουμε να ποτιζει, μαζι με το ευατο του, τα γηπεδα μιας και οι κηπουροι απληρωτοι ειναι.

    Αλλα καποιος να του ριξει απαγορευτικο με την εφορια.

    Καθε φορα που παει, την επομενη σκαει και νεο μπουγιουρντι 1-2 εκκ ευρω.

    Αστο ρε μαλακα ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ, αφου βρωμανε τι πας και τα σκαλιζεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λέω όμως, τελικά με τα παραπάνω?
    Πόσο κόσμο έχει αυτή η ρημαδα η ΑΕΚ από πίσω της?
    Να πώ ένα παράδειγμα.
    Ζώ, ως γνωστόν στο εξωτερικό.
    Τα 2 πρώτα χρόνια τού Ντέμη (στην αρχή δηλαδή τής σούπερκαραμούφα σωτηρίας) πλήρωνα διαρκείας χωρίς να μπορώ να πάω στο γήπεδο φυσικά. Απλώς και μόνο δηλαδή για την οικονομική στήριξη.
    Ναι, είμουν μαλάκας, δεκτόν, δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε.
    Ομως δεν είναι αυτό το θέμα μας, η προσωπική μου μαλακία δηλαδή, κι εξάλλου, αν βάλω κάτω τα φράγκα πού έχω δώσει χωρίς αντίκρυσμα για οποιοδήποτε λόγο μάλλον δεν κάνω για οικονομολόγος.
    Επανέρχομαι όμως.
    Και ρωτώ, πόσο κόσμο έχει πίσω της η ΑΕΚ πού να δεκτεί να στηρίξει οικονομικά την ομάδα ακόμα και στίς πιό σκληρές συνθήκες, δηλαδή ακόμα σε μιά ενδεχόμενη Δ΄Εθνική.

    Υπάρχει βέβαια το δεδομένο τού μάξιμουμ τών διαρκείας πού έκανε η ντεμοκρατία. Πού ήταν, πόσο? 25.000 αν θυμάμαι καλά?
    Αν πάρουμε λοιπόν αυτό, ως δείγμα, τι μέγεθος εταιρείας αντιπροσωπεύουν 25.000 διαρκείας? Και πόσο πρόθυμοι είναι αυτοί πού τα αγόρασαν τότε να τα ξανα-αγοράσουν σε δεύτερη περίοδο ντεμοκρατίας?
    Εγώ ας πούμε, κι άλλοι κοντινοί μου, δεν ξαναδίνω λεφτά στο γκοντό εκτός κι αν κάνει ο πλανήτης τριπλή πιρουέττα στο διάστημα και βρεθεί να κάνει καραμπόλα με τον Αρη και την Αφροδίτη.
    Αρα?
    Αρα, σε ποιές πραγματικές μετρήσεις βασίζεται το όποιο πλάνο.
    Αν, η δυναμική τής ΑΕΚ, ακουμπάει ένα μάξιμουμ τών 25.000 διαρκείας καί μάλιστα υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, τότε ανάλογες είναι και οι δυνατότητες της.
    Διότι μαλάκες πού θα χώνουν σε μιά ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες για να παριστάνει ότι είναι "για παραπάνω" δεν υπάρχουν.
    Κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν λειτουργεί έτσι.

    Αν λοιπόν ξανά, διαπιστώσουμε η έστω ξέρουμε ποιά είναι η πραγματική απήχηση τής ΑΕΚ, τότε σύμφωνα μ΄αυτή πρέπει να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ανόρθωσης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο γαρατζέος12 Απριλίου, 2012 13:55

    Επισήμως το ντεμοτεχνείο ισχυρίζεται ότι με τις μεταγγραφάρες που ΗΔΗ κλείνονται (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...) ο γκοντό αναμένει 15+ χιλιάρικα διαρκείας. Τι μας λες? Θα φας γλαρόσουπα?
    Μια 10ρα (40% του Maximum) θα είναι ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ, μια 8ρα (την 1η χρονιά) είναι ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ, με μια 5ρα (όπως και τώρα) δε θα εκπλαγεί κανείς.
    Κι εγώ ξέρω ΑΠΕΙΡΑ διαρκείας της περιόδου του μέλιτος του γκοντό που δεν παίζει 1 στο μύριο να επιστρέψουν. Εκτός άμα περιμένει το ντεμοτεχνείο να αγοράσουν...οι οργανωμένοι και οι κοπρίτζιναλ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....) ή καινούργιοι ΑΕΚτζήδες (ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ, πονάει η κοιλιά μου...).
    Ας μας πει ο καραούλης πόσα περιμένει και που βασίζει την εκτίμηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πού βασίζει ο καραούλης τήν εκτίμηση του?
    Μα, στην...πίστη.
    Πού βασίζει ας πούμε την κοσμοθεωρία του ο χριστιανός κι ο μωαμεθανός? Στην πίστη.
    Περί λανθάνουσας θρησκείας πρόκειται και ο καραούλης είναι ηδη γονατιστός και λαμβάνει το αντίδωρο.
    Πριν μάλιστα γονατίσει και προσκυνήσει εξομολογήθηκε.
    Διότι αμάρτησε κι έπρεπε να πείσει το ιερατείο πίσω απ΄το παραβάν ότι μετανόησε.
    Ε, καραούλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ,ΛΟΙΠΟΝ:
    ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ Κ ΜΑΡΟΥΛΙ?
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΝΤΕΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ?
    Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Η Ο ΠΑΠΠΑΣ Κ Ο ΝΟΤΙΑΣ Κ ΣΙΑ?
    ΑΜΑ ΠΑΤΕ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΝΤΕΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 16 ΧΙΛΙΑΔΕΣ?ΚΑΙ 20 ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
    ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΑΛΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?ΕΕΕ DIMI?
    STA ARXIDIA MOY TA ISOLOGISTIKA,TA OIKONOMIKA KAI TO MOYNI THS MERKEL,EGW MPALA THELW NA VLEPW GINETE????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @καραουλι

    1. Δεν μπορω να παρω την ΑΕΚ
    2. Και να μπορουσα,παλι δεν θα την επαιρνα, σιγα μη παω να μπλεξω με το γκοντο, το παπατζη και τον χατζηπουστη

    Απο εκει και περα ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν πολλα προβατα.
    Τωρα θα ειναι 16-20-26-56-10006 χιλιαδες εμενα αδιαφορο με αφηνει.

    Εγω για μενα μιλαω, και εγω στο ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ.
    Και θα του τη δωσω με ολη μου τη καρδια του κοντοπουτανου.

    Τωρα βεβαια μπαλα εβλεπες και το 2004 με τους Μπουρμπους που αυτος ο ατιμος ο ...Ιωνικος σου εκοψε τη φιεστα !!!! (χαχαχαχα τουλαχιστον το επαιξες να βγαλεις και εσυ τιποτε?) μπαλλα εβλεπες και το 2008 που ο σωτηρας σου ΧΑΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο θειο.

    Μετα τη μπαλλα βεβαια ειδες αγαμιδια, φεσια, ειδες να χρωστας και στο σουβλατζη, ειδες παπαδονοτιαδες (αληθεια ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ??) ειδες Γ.ΔΩΝΗ (αληθεια ποιος τον κουβαλησε??) ειδες Μπασινα των 800 χιλιαδων (αληθεια ποιος τον κουβαλησε??) και στο τελος ειδες να παλευεις να παρεις τον λεοναρτντο για 7 κατοσταρικα και να σε δουλευει ο κομποτης.

    Ε μολις το παει μια απο τα ιδια ο γκοντος, που για εκει παει, ετοιμασου να τα ξαναδεις. Και μπαλλα βεβαιως βεβαιως που ελεγε και ο Τσαγανεας..

    Τελικα καλα κανει ο γκοντο και σας πηδαει, σας τρωει τα λεφτα για να χτιζει βιλες να παιρνει σκαφη και αυτοκινητα να φτιαχνει εταιρειες και να τα τρωει σε τοκογλυφους..
    Αφου τετοιους ψαχνετε τετοιους θα παρετε.

    Και λεω θα παρετε γιατι για μενα το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τις λιμνες εχει ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΚΟ και δε θα συμμετασχω..

    Δωσαμε μια φορα φτανει, επι 4 ετη συναπτα το χιλιαρικακι μας

    ΔΩΣΑΜE ΔΩΣΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΑ Α.Μ.Κ. κατα 20 εκκ ευρω αυτη τη φορα.
    Γιατι η προηγουμενη που ηταν 18,5 εκκ πηγε σφαιρα, οπως και η προπροηγουμενη με 2,5εκκ ευρω.
    Τριτη ΑΜΚ σε δυο μηνες, και δε μαζευουν ουτε τα ευρω για τα χαρτοσημα..

    Μη μετρησουμε ποσες ΑΜΚ εχει κανει το παρεακι γιατι εχει και η μαλακια ορια και αυτοι τα εχουν ξεπερασει εδω και καιρο..

    Τι τις κανετε τις ΑΜΚ ρε μαλακες? Υπαρχει περιπτωση 1 στο τρισεκατομυριο να εμφανιστει κανας παλαβος και να σας δωσει 20εκκ ευρω?

    Να αγορασει τι? Χρεη των 80? Πατε καλα?


    Πεταξε λοιπον την ΑΜΚ ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ και εφυγε για διακοπες.
    Εδωσε και κανα 200αρι σε μερικους εναντι για δωρο πασχα (και λεω μερικους γιατι πολλοι δε πηραν φραγκο!!) και ολα καλα.

    Τα λεφτα του Νοτια ερχωνται, απλα ειναι μακρια και αργουν (αληθεια τον ....Νοτια ποιος τον κουβαλησε) και οσο ερχωνται φυσικα αδειοδοτηση ΔΕΝ βγαινει με τιποτε.

    Αλλα ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ αναχωρησε για διακοπες. ΑΜΑΝ εκαναν να τον διωξουν απο την εφορια..

    -κ. Προεδρε κλεινουμε για Πασχα σας παρακαλουμε πρεπει να φυγετε
    -Για Πασχα? Σιγουρα? Να μην ερθω αυριο?
    -Οχι κ προεδρε κλειστα θα ειμαστε,Μ.Παρασκευη αυριο δε δουλευουμε..
    -Μεθαυριο? Να ερθω μεθαυριο?
    -Μα τι λες προεδρε Σαββατιατικα? Εχουμε ανασταση και μετα Πασχα.
    -Σιγουρα? Δε μου δινετε και εμενα μια φορολογικη ενημερωτητα ΚΑΝΟΝΙΚΗ οχι σαν την αλλη την ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ που βαλαμε στο φακελο να εχω και εγω κατι μερες που ειναι?
    - Ε ρε ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ μας επρηξες. Ειπαμε Πασχα ειναι θαυματα γινωνται, μεχρι και Λαζαρος αναστηθηκε.

    Αλλα τετοιο θαυμα ρε μεγαλε ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδιά πάτε καλά;
    Τι reset και Δ εθνική λέτε;
    Ποιος εγγυάται ότι σε τέσσερα χρόνια θα είμαστε στην Α';
    Δεν πάει να έχουμε 30.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι.
    Ξέρετε τι εστι να παίζεις με την κάτω Ραχούλα στο γήπεδο-τσιμέντο; Τι αγωνιστικός ξεπεσμός θα συμβεί; Τι μαράζι θα πέσει στην ομάδα;
    Ρε να είσαι ΑΕΚ και να παίρνεις το Golden ferry charros να πηγαίνεις να παίξεις με τον Πανμυκινιακό;
    Τι πλάνα σοβαρά και ασόβαρα μου λέτε είναι αυτά που εγγυούνται την επιστροφή της ομάδας σε τέσσερα και όχι σε δέκα χρόνια;
    Όποιος πραγματικά μπορεί να εγγυηθεί κάποια πράγματα να βγει έξω και να τα παρουσιάσει στον κόσμο.
    Όποιος έχει να προτείνει χειροπιαστές και εφαρμόσιμες λύσεις να βγει και να μας τις πει.
    Αυτά του στυλ reset και θα επιστρέψουμε ξανά,με σοβαρά σχέδια και πλάνα είναι ευχολόγια.
    Λόγια του αέρα και ευχές στην παναγία σουμελά.
    Στην πράξη υπάρχει μόνο το λαμόγιο που προσπαθεί να βρει λύση.Μας αρέσει ή όχι είναι η πραγματικότητα.
    Όλοι οι άλλοι έχουν πάρει τα γιοτ και τρέχουν στα νησιά να κάνουν κοσμικές Πασχαλινές διακοπές.
    Ε, τώρα σε όποιον από εμάς δεν του αρέσει η ενασχόληση του κοντού με αυτά της ΑΕΚ υπάρχει η δυνατότητα της και η αποχής και η αδιαφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανένας δεν εγγυάται σε κανένα τίποτε χαραλαμπε. Η Μονή εγγύηση προταιρου βίου είναι η 'κακοδιαχείριση' του γκοντο.
    Είναι δικαίωμα του καθένα να ονειρεύεται λίμνες και ποταμακια και να ξανά- δώσει τα ωραία του λεφτα σε γκοντα οράματα και σωτηριες (απο ποιους;;;)
    Εγω μεταξύ μνήμης χρυσόψαρου και εντιμότητας προτιμώ το δεύτερο., με έσωσε μια φορα το γκοντο!!
    Φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ : ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ, έτσι δηλαδή πιστεύει ο κόσμος που ακόμα δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει ντεμοτεχνείο, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΕΙΣΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οντως δεν μιλάμε για εγγυήσεις στην κουβέντα πού κάνουμε. Συζητάμε πιθανές λύσεις. Συζηταμε τίς επιλογές πού υπάρχουν.
    Εκτός κι αν υπάρχουν ειπλέον επιλογές πού δεν έχουν αναφερθεί ακόμα.

    Πάντως, και απαντώντας στον Χαράλαμπο:
    -φυσικά κι έχεις δίκιο όταν λές "....σε όποιον από εμάς δεν του αρέσει η ενασχόληση του κοντού με αυτά της ΑΕΚ υπάρχει η δυνατότητα της και η αποχής και η αδιαφορίας.".
    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα.
    Αλλο το΄να κι άλλο τ΄άλλο.
    Ούτε επίσης σημαίνει ότι δεν θα βάλουμε κάτω τίς όποιες επιλογές υπάρχουν, ότι και να είναι αυτές, και δεν θα τίς εξετάσουμε κι ας μείνουν σε επίπεδο κουβέντας.

    Στο φινάλε, ποιός από δώ έχει την δύναμη να καθορίσει τίς εξελίξεις στην ΑΕΚ. Κανείς.
    Με δεμένα τα χέρια είμαστε και κυττάμε, αλλά όχι και φιμωμένοι παρ΄όλο πού αυτό αντιτίθεται στο ιερό δόγμα τού ντεμοτεχνείου.
    Ούτε, τελικά, βλέπω να εμποδίζει κανένας το γκοντό να "βρεί λύση" όπως λές.
    Ας βρεί αφού καίγεται για την ΑΕΚ (λέμε και καμιά μαλακιούλα για να περνάει η ώρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε ένα καινούργιο γήπεδο των 30.000 στη Ν.Φιλαδέλφεια πόσα διαρκείας θα έχεις? Τι θα μαζέψεις απο χορηγούς, μπουτικ, events, συναυλίες κτλ? Γιατι νομίζω οτι μόνο στο γήπεδο μπορεί να στηριχθεί η αναγέννηση. Και νομίζω οτι εκεί στηρίζεται το πλάνο του Νικολαιδη.
    Απο τη Δ΄, όπως έχει η κατάσταση, δεν υπάρχει γυρισμός. Αλήθεια, είναι πιο ντόμπορο η αλλαγή αφμ και η απαλλαγή απο τα χρέη? Αν είναι να αγοράσουμε αφμ ομάδας Α΄εθνικής!
    Ερώτηση. Ποιοι είναι το ντεμοτεχνείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "ντόμπρο" ήθελα να γράψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα δεν πρόκειται περί "ντόμπρου η μη ντόμπρου".
    Να στο πώ αλλιώς:
    - το άρθρο 44 ηταν "ντόμπρο" δηλαδή? Το να μάς χαρίζει το κράτος μέσω ενός παντελώς γελοίου νόμου χρέη τρελλών εκατομμυριων μάς έκανε "ντόμπρα ομάδα"?
    Διότι, για να μην ξεχνιόμαστε, το κράτος έσωσε την ΑΕΚ το 2004 κι όχι βέβαια το γκοντό.

    Συνεπώς πώς τώρα τίθεται θέμα ντομπροσύνης αφού απο το 2004 και δώθε δεν έχει υπάρξει ίχνος ντομπροσύνης?

    Οσο για το τί είναι ντεμοτεχνείο ας απαντήσει κάποιος άλλος γιατί μόλις γύρισα απ΄τη δουλειά και παρα-είμαι χώμα για να γράψω το σεντονάκι πού απαιτείται για το ντεμοτεχνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ; ΜΑΛΛΟΝ. ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ, ΔΗΜΑΤΟΣ, ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ; ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΣ; ΣΤΑ ΜΜΕ; ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ; ΝΔ ΑΛΛΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΑΣΟΚ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑΣ ΝΤΕΜΗΣ;
    ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΗΣ; ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; Ο,ΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φυσικά και δεν εισήλθα πουθενά.Πόσο μάλλον στο Ντεμοτεχνείο. Μόνο ΑΕΚ είμαι.
    Δεν είπα να μην σχολιάζουμε,άλλωστε και εγώ αυτό κάνω.
    Πάνω στα πλαίσια του σχολιασμού τα λέω αυτά,και μάλιστα όπως είναι τα πράγματα είμαι και κοντά στην λύση της αποχής αν δεν δω συγκεκριμένα πράγματα,σίγουρα διαφορετικά από αυτά του 2004.
    Δεν αναφέρω πουθενά ότι είμαι υπέρ αυτής της λύσης.
    Λέω ξεκάθαρα ότι αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός που ασχολείται. Για όποιο λόγο θέλει. Δεν με ενδιαφέρει.
    Βλέπεται εσείς κανέναν άλλο;
    Μήπως είπα να σηκώσουμε παντιέρες;
    Αυτό που σίγουρα λέω είναι όχι προς θεού στην Δ'.
    Αυτό θα είναι και το φινάλε.
    ΥΓ:Να πω και το άλλο.Ο κοντός έκανε ότι έκανε.Για ποιο λόγο δεν αξίζει δεύτερης ευκαιρίας;Τι είμαστε θεοί και τιμωροί;
    Και επαναλαμβάνω δεν είμαι υποστηρικτής του.
    Ο τίγρης αξίζει δευτερης-τρίτης είναι κανονικά-ευκαιρίας;
    Όταν έκανε τον υπάλληλο στην ΕΝΙΚ ήταν καλά;
    και δεν αναφέρω το τρίο,με Μπάγιεβιτς και Κόκκαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λογική ερώτηση. Για ποιό λογο δεν αξίξει δεύτερη ευκαιρία το γκοντό?
    Ισως η ερώτηση πού θα έπρεπε να προηγείται τής δικής σου θα έπρεπε να ήταν:
    - δικαιούνται άπαντες μιά δεύτερη ευκαιρία?
    Ας αποπειραθώ να απαντήσω.

    Η δεύτερη ευκαιρία, κατά την γνώμη μου, είναι απόρροια τού τί έκανες με την πρώτη ευκαιρία. Παράδειγμα: δικαιούται ο ΓΑΠ μιά δεύτερη ευκαιρία? Δικαιούτο ο Τσαουσέσκου μιά δεύτερη ευκαιρία? Δικαιούται ο Ακης μιά δεύτερη ευκαιρία? ο Κοσκωτάς? Ο Καραμανλής? Ο γιός τού ανέμου πού πιάστηκε ντοπέ? Μπορώ να συνεχίσω τίς περιπτώσεις.

    Πού βέβαια είναι διαφορετικές μεταξύ τους, εννοείται. Εχει η κάθε μιά την ιδιαιτερότητα της.

    Γιά όλες όμως αυτές εγώ λέω όχι. Δεν δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία διότι την πρώτη την πυρπόλησαν.
    Αυτό με τη σειρά του δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει το δικαίωμα τής δεύτερης ευκαιρίας. Αλίμονο. Αλλά δεν είναι αυτονόητο. Εξαρτάται, θεωρώ.

    Στην περίπτωση τού γκοντό λοιπόν νομίζω ότι και αυτός πυρπόλησε την πρώτη του ευκαιρία, σε τέτιο μάλιστα βαθμό πού το να μιλάμε για δεύτερη ευκαιρία είναι αστείο.

    Δεν είχε την πλήρη υποστήριξη τού κόσμου οταν ξεκίνησε? Ναι, την είχε. Δεν στηρίκτηκε στην αρχή και ηθικά και οικονομικά απ΄όλες τίς πάντες? Ναι στηρίκτηκε.
    Δεν υποσχέθηκε λαγούς με πετραχήλια χωρίς να υλοποιηθεί ούτε μιά απ΄τίς υποσχέσεις του? Δεν είπε το περίφημο "μόνη ποτέ δεν θα σ΄αφήσω" και το 2008 έκανε την θρυλική βουτια απ΄το καραβάκι λέγοντας ψέμματα κιόλας ότι φεύγει λόγω τών αποδοκιμασιών στον Μαιστοροβιτς? Ναι, έτσι έγινε.

    Δεν μπήκε τελικά το 2004 για να "σωσει" και να "εξυγιάνει"? Ναί. Ούτε έσωσε ούτε εξυγίανε.
    Αντιθέτως τώρα θέλει να ξαναμπεί για να ξαναματασώσει και να ξαναματαεξυγιάνει.

    Ειλικρινά δεν βλέπω πώς προκύπτει το δικαίωμα τής δεύτερης ευκαιρίας σ΄αυτήν την περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΝ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗΚΕ;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ; ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ. ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, σαν υπάλληλος δηλαδή του πλυντήριου.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΙΟ ΜΕ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΗ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ORIGINAL. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ; ΠΕΣ ΜΑΣ; ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ; Η ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΜΠΙΛ, ΓΙΝΑΝΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.
    ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ.
    Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟ ΣΕΡΒΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ;
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ; Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΥΣ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.
    ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΟΥΤΕ Ο ΔΧ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ.ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΞΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕΑΖΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ?
    ΣΥΓΚΡΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΜΕ ΓΑΠ,ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΑΝΛΗ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΡΟ?ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΝΤΕΜΗΣ?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ?
    ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ?
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΣΑΝ ΑΛΛΩΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Δ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όταν λέμε την άποψη μας που δεν αρέσει προφανώς,είμαστε πιωμένοι δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο βλαχος,που προμοταρει μοντελες.Δεν γαμει που δεν γαμει,γιατι να μη κονομαει; Σωστο.Γιατι να κρυβεις την βρωμα; ΚΑΝΤΗΝ ΜΟΔΑ.

    Βαλε και μερικα τσιτατα να φτιαξουμε τα δηθεν: "hi να πουμε και καλα,δεν υπαρχει"... "this is AEK".
    Πουλα φυκια για μεταξωτες καλτσοδετες. Το πρωι με το κασκετο,το βραδυ με την γραβατα. Και τουμπαλιν. Μονοι μας ειμαστε. Εμεις "φτιαχνουμε" την μοδα. Αφου εχουμε διπλα μας τους"δημιουργους αυτης". Απο Ψινακη εως Φοιβο. Απο που να γλωτωσεις;
    Βαλε μηδενικα στους λογαριασμους. Πνηξου στα χαρτονομισματα. Κανε μπανια σε μετοχες.ΠΑρε σβαρνα τραπεζες και μαζεψε δανεικα. Τρεξε,γαμα,γαμισου,φαε,γλεντα,σκορπα,παιξε,φωτογραφισου,κανε κονε,κανε χαζι,δειξε τον κωλο σου,λατρεψου.
    Ο λογαρισμος,ουτως η αλλως ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ.

    Και η επιτυχια αυτου του πασοκομοντελου,εχει αποδειχθει και δοκιμασθει στον χρονο.
    Ενω απετυχε οικτρα (ο κοντος) και απαντες σχεδον κουνουσαν καταφατικα τα κεφαλια τους με τα ιταμα πανο περι "χαφιε",ενω πληρης ηταν και σχεδον πανθομολογουμενη η αποτυχια του σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ-παρ'ολα αυτα,ο ιδιος,με τον ιδιο μηχανισμο, με τον ιδιο τροπο, και σχεδον υπο ιδιες συνθηκες με τοτε,επιχειρει να ξανααδειχθει σαν "υστατη λυση" και "αναγκαιο μονοδρομο σωτηριας".


    "η Καραμανλης, η τανκς" ελεγε ο κινων τα νηματα του ΚΚΕ και πραγματικος του ηγετης, Μικης.
    "ντεμης η πεφτουμε" λενε και σημερα τα μελη του Δ.Σ (εδω γελανε) αλλα και πολλοι-η αρκετοι- ΑΕΚτζιδες.
    Ενω μεχρι πριν λιγο, το "μοτο" ηταν "Ο Μελισσανιδης η μονη λυση". Τα "ανακτορα" δηλαδη. Αλλα ανετραπησαν δις. Και ετοιμαζουν πραξικοπημα στο πραξικοπημα.
    Προσφατως ανενηψε το κιτρινομαυρο πολυτεχνειο μας. Ξανα.
    Once more.
    "Eδω Ντεμοτεχνειο..."
    Τι Δαμανακη,τι Μπραουδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή