Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ

          Ωρέ πονάν τα παλληκάρια; Πού να πονέσουν, ειδικά κι αν είμαστε εντολοδόχοι. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ. ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΠΟΛΙΚΟΙ , που το μόνο που δημιούργησαν είναι οι δηλώσεις του προέδρου της λίγδας ( τα είχα πει πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα ):  " ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.  ΕΓΙΝΑΝ 2-3 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ. ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...."
               Και πάμε ορθώς, όπως ο εισαγγελέας κάλεσε τον πρόεδρο της λίγδας για περισσότερο καφέ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ , ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ: Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ, που πιάστηκε κορόϊδο, ΛΟΓΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Τα έχουμε πει πέρσι.
             Αλλά δεν πονάν τα παλληκάρια. ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ.  Κι άρα ο καταγγέλλων πρόεδρος της λίγδας, ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ. Τα ήξερε αλλά δεν μίλαγε, μέχρι πιθανό γαμήσι από τον Μαρινάκη. Έγινε πρόεδρος της ομοσπονδίας, κι ενώ ήξερε πολλά, δεν μίλαγε, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ, Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ, Ο ΑΜΕΜΠΤΟΣ. Ο ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟΝ ΔΟΝΗΤΗ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
            Σημαντικά είναι αυτά. ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ( το Κρητικός είναι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ) και υποβιβαζόμενος ορθότατα, κατήγγειλε τον Άκη από τον οποίο έτρωγε, αλλά τώρα υποβιβάζεται καταγγέλοντας φοβερά παρασκήνια που σαν πρόεδρος της λίγδας, ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΊΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που τον κάλεσε ο εισαγγελέας, αλλά και πού να ξέρω κι εγώ αν δεν τον κάλεσε κι ένα τραβεστί, τέτοιες μέρες  που η Σαρή έγινε καλόγρια αλλά κι ο Καρατζαφέρης προτείνει να σκοτωνόμαστε μέσα στο σπίτι, ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΑΘΟΡΥΒΑ.
               Όμως το κείμενο, δεν είναι πολιτικό, άσχετα αν καταλήγει έτσι. ΑΝ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΚΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ - που για μένα τα έχω γράψει πέρσι- ΠΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
                           ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ. ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ , ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ. ΚΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ " ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ " ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΉΣΗΣ , ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
            ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ, που δεν θα υπήρχε εφόσον έπεσε. ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ,  ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΗΞΡΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ
" ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. "
                ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΟ: ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ Η ΚΡΗΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, γιατί να μην γίνει; Λεβοντομάννα, που καταγγέλει όταν πάει στην πιο κάτω κατηγορία επειδή δεν κονομάει ο Τσιπουράκης μαζί με τον Καραγεωργίου. ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ. ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.  ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
            ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ. ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΟΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΙ  ΜΟΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. 

13 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας24 Απριλίου, 2012 10:38

    Καλημερα.
    Ολοι νομιζω αντιλαμβανονται το πως εχει το πραγμα στο γελοιο (και αυτο) ελληνικο ποδοσφαιρος.
    Ολοι ψαχνουν την θεση πανω στο-καθε φορα- αρμα. Ολοι θελουν να κρατησουν το μαντιλι αυτου που σερνει το χορο. Οχι μονο για να τον στηριξουν μα και να στηριχθουν.
    Ο Παπουτσακης (καθολου τυχαια δεν εχουν αποδωθει με υποκοριστικα τα ονοματα στους "κριτικαρους",τα "ακης" δηλαδη) απλα διαμαρτυρεται γιατι το αρμα τον αφησε.

    Διατι ο αρματηλατης δεν συνεχησε την στηρηξη και κοιταξε και αλλου.Τοσα "παιδια" εχει.
    Και αφησε απροστατευτο το ντενεκακι και η κλωστη κοπηκε και το ντενεκακι εμεινε καταμεσης του αρματοδρομιου και κινδυνευει να ποδοπατηθει.

    Πολυ δραματικα τα λεμε. Ακριβως. Ετσι τα βλεπει και καθε "παπουτσακι". Που εχει μαθει να ζει σε πιατα.
    Κανενας ρε παιδι μου να μη θελει να ειναι μονος και ανεξαρτητος. Ελευθερος και με αυθυπευθυνο.
    Με επιλογες και συνεπειες καλοδεχουμενες.
    Ελαχιστοι. Οι περισσοτεροι ειναι Παπουτσακιδες.

    Που αναλαμβανουν ρολους,σαν ηθοποιοι.Καρεκλες-θεσεις,χωρις νοημα και ουσια και εξαπολυουν μυδρους,μεγαλοστομουν,υποσχονται διαφορα,"καινοτομουν" στα λογια,ενω απλα ειναι διορισμενοι.
    Ισα-ισα για να κρυψουν τον κανονικο λογο που ειναι εκει:ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ.Μα τοσο δυσκολο ειναι; Πες το βρε μαλακα. Δεν θα σε παρεξηγησει κανεις. Ολη η Ελλαδα ετσι δουλευει.

    Σε εβαλε αντ'αυτου ο χοντρος στην καρεκλα της λιγδας,και λογικα θα περιμενες να υιοθετησει και τον Εργοτελη. ΕΦαγες ενα πουτσακι βεβαια,αλλα δεν πειραζει.
    Και ποιος σου φταιει που σου φερνει διπλο ο Λεβαδειακος και πας και τρως αλλα 4 στην Ξανθη.
    Οσο και να θελει κανεις, τον πολυ μαλακα,δεν μπορει να τον σωσει
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ.

    Και απο την στιγμη που ζεις,που εχεςι μαθει να ζεις προστατευομενος και οχι ελευθερος,να τα περιμενεις αυτα. Ειναι και αλλοι σαν και σενα. Περιμενει κοσμος πολυς την εξυπηρετηση και την συναλλαγη. Δεν εισαι μονος σου. Πρωτεια δεν εχεις. Οχι μονο αυτο,αλλα μολις προσφατα ξεπεζεψες απο το πρασινο αρμα του Πατερα. Πως να εμεπιστευει ο αλλος. Αλωστε εχει καβατζες.
    Ολη σχεδον η λιγδα σφαζεται στην ποδια του. Η στην κοιλια του.
    Αρα: "δεν γαμιεσαι ρε Παπουτσακι". Που επειδη σε εβαλα στην καρεκλα,σημαινει οτι ολοι θα γινουμε Εργοτελης."
    Δεν πειραζει που δεν διεσωσες το ελληνικο ποδοσφαιρο. Τραβα στα Μαλια να βρεις κανενα μεθυσμενο τουριστα.

    Αυτα παθαινει ο πολυ απροσεχτος. Ο πολυ εφησυχασμενος. Ο νομιζων οτι εχει πιασει κατι απο τα αρχιδια,παρα μονο του εχουν κοψει τα αρχιδια και τα εχουν βαλει σε μελιτζανες,στο φουρνο. Παπουτσακια.

    Γαμω τα μουστακια σας. Τις πουστοκουρτινες.
    Με τις υγιες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,
    Προς τι το σχολιο για τον Παπουτσακη? Τι μας νοιαζει ο Παπουτσακης και ο καθε Παπουτσακης?
    Λογικα αυτα που αναφερωνται και για οποιον εχει iq πανω απο ραδικιου, εβλεπε την 'ανοδο' του αστερα και της λειβαδιας, δεν θελει και πολυ μυαλο για το ποιος θα ηταν ο τριτος της παρεας.
    Η δοξα ηταν η πρωτη και σιγουρη, ο παναιτωλικος πραγματικα το προσπαθησε και μπραβο του να πεσει ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, οποτε τι μενει?
    Κερκυρα , εργοτελης και ΟΦΗ.

    Ο ΟΦΗ μια χαρα μπαλιτσα επαιξε και ορθα δεν ειχε θεμα. 11 ποντακια λιγοτερα απο τον 'προπονητη μας' μαζεψε ο αλενατορε αλωστε.
    Με τον ΟΦΗ ΕΤΣΙ? Για να μη ξεχνιωμαστε για τον 'προπονητη μας' το λεω..

    Η κερκυρα στο τελος εκανε το 'μαγικο' διπλο, οπως αλλωστε το ειχε κανει και η Λαρισα πριν κανα δυο χρονια και μια χαρα το περασε το ματσακι.

    Τωρα θα μου πεις αμα χανεις απο το Κομποτη μεσα στο σπιτι σου ο Βαγγελας σου φταιει?
    Εγω θα σου πω οχι.

    Κοιτα ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, κοιτα να εισαι εσυ ενταξει και μετα μιλα για τους αλλους.
    Οταν δε μαζευεις 30 ποντακια τι να πεις?

    Αυτο δε το παραμυθακι με τις τελευταιες αγωνιστικες sorry αλλα εχει μεγαλο δρακο.
    Εγω ξερω οτι κοιτας στην αρχη τα ματς και βλεπεις τι μπορεις να μαζεψεις ολη τη σαιζον σε νορμαλ κατασταση.
    οκ θα κανεις και 2-3 τσαφ οπως θα παρεις και 1-2 διπλα που δε τα περιμενεις.
    Αλλα γενικα μια σουμε τη ξερεις απο πριν, πρεπει να περιμενεις τη τελευταια αγωνιστικη να παρεις 1-3 ποντους να σωθεις?
    Τωρα βεβαια μιλαμε για το ελληνικο ποδοσφαιρο, ξεχασα..

    Οπως βεβαια και αν εχεις τον Καραγεωργιο η τον 'προπονητη μας' που σε 2 ματς με την Δοξα Δραμας ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ!!

    Που το βαζεις αυτο?

    Δεν φταει ομως ο 'προπονητης μας' γιατι λεει ετσι τα βρηκε και τι να κανει? Ασε που ειναι και γνησιος και ΑΕΚ.

    Σωστα λεω και εγω. Τωρα θα μου πεις και ο Τσιωλης και ο Αναστοπουλος και ο Παρασχος ετσι τα βρηκαν και μια χαρα τα πηγαν τα μαγαζακια τους και ας μην εχουν το ειδικο βαρος της φανελας της ΑΕΚ.

    Ασε που το ροστερ τους ειναι κλασεις ανωτερο. Στον ΟΦΗ ας πουμε κατεβαινει ο Τσαβι με τον Αλονσο και τον Ντρογμπα, βαζουν τις μασκες που φορανε στο mission impossible (ξερετε αυτες που σε κανουν αλλο ανθρωπο) παιζουν κρυφα και τη κοπανανε με το πρωτο αεροπλανο. Γι αυτοσερνωνται μετα στη Μπαρτσα στη Ρεαλ και στη Τσελσι..


    Αλλα ξεχασα: αυτοι οι τυποι μαλλον δεν ειναι 'γνησιοι' σαν τον 'προπονητη μας' που απληρωτος προσπαθει να κουμανταρει ενα ματσο (πρωην απληρωτων) παικταραδων..

    Σας αφηνω γιατι δακρυσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣ Γιάννινα 23
    ΑΕΚ 19
    Λεβαδειακός 19
    ΟΦΗ 17

    Αυτους τους βαθμους μαζεψαν οι ομαδες επιπεδου ΑΕΚ στο δευτερο γυρο.
    Σωστα βλεπετε λοιπον, οτι ο αμοιρος ο 'προπονητης μας' ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μαζεψει 4 λιγοτερους απο τον εταιρο ψαλτη Αναστασιαδη, ιδιους ποντους με το μπαρμα-Παρασχο και 2 παραπανω απο τον αλενατορε του ΟΦΗ.

    Αν βγαλεις δε το μουστακια οι αλλοι δυο ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ηρθαν και παρελαβαν στη μεση της σαιζον, προφανεστατα ενα ποιοτικοτερο ροστερ με ολα τα συμβολαια πληρωμενα..

    Δεν θα παω στον Αστερα που μαζεψε 30 ποντακια 11 ολοκληρα πανω απο τον 'προπονητη μας' ουτε στο Δωνη που μαζεψε 24 ποντακια 5 παραπανω απο μας.

    Ο Αστερας και ο Ατρομητος αλλωστε ειναι υπερ-ομαδες με τον Λαδακη και τον Πιπινη μεσα, οχι αστεια..

    Τωρα θα μου πεις μας εφαγαν τα ντερμπυ με τη Δοξα εμας που χασαμε 4 ποντακια, μιας και ο 'προπονητης μας' ΚΑΤΑΦΕΡΕ να παρει 2 ισοπαλιες, γιατι κατορθωμα ειναι.

    Αλλα τι λεω εγω τωρα?

    Εγω ουτε γνησιος σα το προεδρο ειμαι, ουτε ΑΕΚ σαν τον 'προπονητη μας' ...

    ΥΓ Με τη διοικητικη ηρεμια του ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΥ ολα τα εχω πιθανα στα play ωχ. Μεχρι δηλαδη που χτυπαμε και 2-3 ισοπαλιες. Γιατι εκτος της ηρεμιας (που φτανει σε επιπεδο εγκεφαλικου flat line) σε συνδυασμο με τη μαλακια, υπαρχει και πλανο του 'προπονητη μας' που θα αναστησει ως αλλος JESUS την αρμαδα.
    Μεχρι και γκολ ο ΓΙΔΙΝΣΕΝ μπορει να βαλει, μιλαμε για τετοιο σχεδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήβεν καλησπέρα,
    τα πράγματα είναι απλά..
    Ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε ούτε τον Λεβαδειακό να κερδίσει.. ούτε την Δόξα..και αν ήθελαν να τον ρίξουν δεν θα τον άφηναν να κερδίσει την Κέρκυρα..
    .. όπως επίσης δεν θα περίμεναν το Κέρκυρα - Αεκ να γίνει 2-2 στο 93΄ !!! θέλεις να πούμε ότι η Αεκ ήταν στημένη?! ή ότι φταίει ο Μαρινάκης?!
    Διαβάζω χρόνια τα γραπτά σου από τις καλές εποχές στον φίλαθλο! οπότε έχω την πολυτέλεια να καταλαβαίνω ως ένα σημείο τις σκέψεις σου και γιατί δεν γράφεις τι γίνεται αυτή την στιγμή στην Αεκ.. αλλά να προτιμάς να ασχολείσαι με τον Εργοτέλη..
    για να δούμε τι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Καλησπέρα και σε σένα. Η ανάρτηση δεν μιλάει για στήσιμο του Εργοτέλη, αλλά για την βλακεία και το θράσος του Παπουτσάκη, κλείνοντας έναν κύκλο που είχα ανοίξει όταν ο συγκεριμένος καραφάκιας είχε διοριστεί πρόεδρος της λίγδας. Δηλαδή το θράσος της λίγδας γενικότερα, δηλαδή τον βόθρο που παρακολουθούμε σαν ποδόσφαιρο κι αναρωτιούνται κάποιοι γιατί δεν έρχονται επιχειρηματίες ή δεν πατάει στο γήπεδο ο κόσμος. Εξ άλλου στη σκεψη μου είναι για αύριο ένας απολογισμός για όλη τη φετεινή σαιζόν.
    Τώρα για την ΑΕΚ, οι πληροφορίες είναι πάμπολλες αλλά συνέχεια αντικρουόμενες, οπότε δεν θα ήθελα να πέσω σε λούμπες τύπου Τσιγαρίδη για μερικές επισκέψεις παραπάνω όπως η Ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλήμέρα
    τελικά να φας σε μια ωραία ταβέρνα με φίλους και να μιλήσεις για τα θέματα της ΑΕΚ είναι ασχολία;
    Γιατί μέχρι τώρα λέμε ότι μόνο ο Ντέμης ασχολείται για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της ομάδας.
    Οι λεφτάδες και μη που μαζεύτηκαν χτες πέρα από προβληματισμούς και συμπόνια ,έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω;
    Δεν ξέρω ειλικρινά τι έγινε χτες,μακάρι να ήταν σύσκεψη πραγματικού ενδιαφέροντος στο πρόβλημα της ομάδας.
    Αυτό που εύχομαι είναι να ενδιαφερθούν και άλλοι εκτός του κοντού.Και αν γίνεται όλοι μαζί να δώσουν την λύση.Όχι μόνο ένας.Και όταν λέμε όλοι μαζί δεν μιλάω για τους οπαδούς,αλλά για τους έχοντες το ''μαρούλι''.
    Εμείς, άντε θα αγοράσουμε καμιά φανέλα παραπάνω...
    DIMI μην βάζεις αλάτι στις πληγές..
    Ναι ρε πούστη μου,ακόμη και με αυτό το ρόστερ,που δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ,η ομάδα δεν έπρεπε να ξεφτιλίζεται έτσι.
    Πράγματι όλος ο κόσμος έχει λαλέψει με τα αποτελέσματα αυτά.
    Οι παλιότεροι θυμηθήκαμε ξανά τις ένδοξες μέρες Αλέφαντου.
    Είναι δυνατόν να βγαίνει προπονητής της ΑΕΚ και να πανηγυρίζει για την πέμπτη θέση;
    Άλλες εποχές θα είχε ανοίξει γιαουρτάδικο!
    Ρε το βατραχάκι θα γίνει σούπα σε λίγο. Αφού το νερό βράζει σιγά-σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πως σας φάνηκε η Live sport,όσοι την πήρατε;
    Φίλαθλος δεν είναι όμως έχει πολλά θεματάκια που δεν σε κουράζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας24 Απριλίου, 2012 16:26

    Χαραλαμπε,νομιζω οτι ξερεις γιατι δεν προκειται να σταυρωσει σοβαρο (δηλαδη με τσεπη) επιχειρηματια ο κοντος διπλα του.
    Γιατι λειτουργει πλεον αποθητικα.
    Γιατι στα ματια του κοσμου αυτοματα θα φανει σαν νεος "βλακας". Νεος "μετοχος-αμετοχος".
    Θα τον χαιρετανε στα επισημα τον νεο- η τους νεους- και θα λενε απο μεσα τους (καλως το κοροιδο. Καλως τον μαλακα)
    Κανεις δεν θελει να συνδεσει το ονομα του με αυτο του κοντου. Ειναι στιγματισμος απο μονο του,αυτο.
    Νεα χαιβανια θα ειναι, και οχι νεοι "συμπαικτες".
    Αν θελει συμπαικτες,ας παει στον Αγιο Κοσμα.
    "Δευτερη φορα δεν εχει" λεει το ασμα.

    Και αφου καποιος παριστανει οτι εχασε την φορολογικη του ενημεροτητα για χαρη της αγαπης του,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΥΣΙΕΣ,ΤΕΤΟΙΕΣ. Οτι καλλιστα μπορει να ξαναχασει λεφτα.(ας που με δηλαδη οτι "εχασε",ετσι για την οικονομια της κουβεντας)

    Οτι λεμε δηλαδη παντοτε απο εδω, για την ΑΕΚ και την πολιτκη βοθριλα.
    Οπως δηλαδη "εχασε" και "κατεστρεψε την πολιτικη του καριερα" ο χοντρος BEN-ιζελος. Που "καταστραφικε" τοσο πολυ,ωστ3 εγινε προεδρος κομματος και ζηταει πρωθυπουργια.

    Στην Ελλαδα, μια επικειμενη "αποτυχια" σου, οχι μονο δεν σε παει πισω,παρα αντθιθετως λειτουργει σαν τραμπολινο. Οσο μεγαλυτερο το λαθος και η αποτυχια,τοσο περισστερες οι ευκαιριες στο μελλον για νεες ηψηλες προσπαθειες. Παντα θα εχουν ευκαιριες για "εξιλεωση". Οι μαλακες να ειναι καλα.

    Στη χωρα των μοιρολογιων,των μαυροφορεμενων λαμογιων,της συνεχους γκρινιας και απανωτης συμπαθητικης αποτυχιας, ειναι πιο λογικο να εχει περισστοερες ευκαιριες ο ηδη αποτυχημενος,παρα ο φρεσκος,που πιθανον να εχει τα προσοντα και ασκοπως περιμενει την σειρα του.

    Στις χωρες που δοκιμαζουν νεοτερισμους και πειραματιζονται (σε πλαισια και "ελεγχομενα" παντα) σπανια καποιος εχει τριτη ευκαιρια. Και ποτε τεταρτη. Πολλες φορες ουτε δευτερη. "Να περασει ο επομενος" λενε.

    Εδω η αποτυχια, η επανάμβανομενη αστοχια,δεν εκλαμβανεται ως λαθος,αλλα ως κακοτυχια. Και οι κακοτυχοι,ειναι παντα συμπαθητικοι ανθρωποι αφου "ελαχε να εχουν τετοια μοιρα".
    Δηλαδη ο απολυτα μαλακας, το απολυτο λαμογιο,ο τελειως αχρηστος,δεν αντιμετωπιζεται με "πισσα και πουπουλα" ως πρεπει,αλλα αντιθετως λαμβανει την εικονα του μαρυρα.
    Ο αποδεδειγμενα αστοχος, και αρα επικινδυνος,δεν περιθωριοποιειται σαν επικινδυνος αλλα- αντιθετα με την λογικη- προβαλεται και αυτοπροβαλεται περιπου ως "ο αιρων τας αμαρτιας της πατριδος".
    O Βενιζελος και οι τοσοι "Βεμνιζελοι"-ειναι πιο πιθανο να γινουν αγαλμα,παρα να φυλακιστουν.
    Οσο περισσοτερο "αποτυγχανεις" και αρα καταστρεφεις,τοσο απομακρυνεται ο κινδυνος καποιας ποινης η αλλης επιπτωσης,και ερχεται κατα πανω σου ολη η δοξα ολη η χαρη,οπου θα λαβεις μεγαλοσταυρους, θα γινεις προσκυνημα, θα γινεις "ιδρυμα",δρομος, σταση λεοφωρειου κλπ.


    ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ, λεω εγω. Αλιμονο στους εχοντες τα προσοντα. Αλιμονο στα "βαρια βιογραφικα". ΑΛιμονο στους ξεροντες και στους εχοντες δυνατοτητες.
    Τους περιμενει το ερεβος του home made στραπατσοσκουντουφλιδες.
    Τους περιμενει η δικτατορια του συνεχως "απο την μοιρα αποτυχημενου"
    Ενα πελαγος απο κατσαπλιαδες,μπαστουνοβλαχους,αρχοντοχωριατιδες,ανιδεους και ηλιθιους,φασιστομαλακες και θρασεις κουφιοκεφαλοι,τον περιμενουν για να τον πνηξουν σε μαυρα νερα.
    "Τσοραφ" στο ριζικο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρωτη μερα της διοικητικης ηρεμιας σημερα:

    Κυκλοι της ΠΑΕ εκφραζουν ανησυχια για την Ουεφα. Δεν θα ειναι λεει επιεικής με την «Ένωση», που εχει στειλει ενα πραγμα που πιο πολυ μοιαζει με σουρωτηρι για μακαρονια παρα με φακελλο απο τις τρυπες που εχει.

    Τετραγωνα της Παε επισης ανησυχουν γιατι λεει δεν εχουν λαβει φορολογικη ενημερωτητα... και δεν μπορουν να σφραγισουν τις χιλιαδες εισητηρια απο τις ορδες ΑΕΚτσηδων που αναμενεται να κατακλεισουν το σταδιο να δουν την ομαδα του 'προπονητη μας'.
    Τωρα θα μου πεις ενημερωτητα ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ οτι πηρε και την εβαλε και μεσα στο φακελο, αλλα τελικα μαλλον καποιο ψεματακι αραδιασε παλι ο κυβερνητης της ηρεμιας..

    Παραλληλογραμα της ΠΑΕ επισης αναφερουν για 60-70,000 εισητηρια που θελει να σφραγισει ο ..... Γλαστρελος.
    Κατι λιγοτερα απο 120,000 εκοψε ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ο τεραστιος,και θελει να σφραγισει 60,000 μονο για τρια ματς!!! μεσο ορο 20,000 ονειρευεται ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! με τον ΜΠΑΟΚ και τον Ατρομητο!!
    Οταν εκοψες με τον ΟΣΦΠ στο πρωταθλημα 14,000...
    Μιλαμε για μυαλο ετσι? οχι αστεια...

    Εν τω μεταξυ οι Ψ-ΩΡΕΣ των απολυμενων εμφανιζουν κινεζους, η αληθεια ειναι οτι κινεζους ακομη δεν ειχαμε στην ΑΕΚ. Ειχαμε Ρωσσους, Ιταλους, Αυστραλους, Νοτιοαμερικανους, Κυπριους Κροισους, Αραβικα fund, Λιβανεζικες κατασκευαστικες, αλλα Κινεζους δεν ειχαμε.
    Ο Τσιγαρίδης βεβαια που μιλαει και κινεζικα ειπε ο ανθρωπος οτι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ...

    Και ο Βουρος, που απο μονος του εχει ΧΡΙΣΘΕΙ ΓΗΠΕΔΑΡΧΗΣ, με τη βοηθεια του Θεμελιο 21 (που σαι ρε κυρ Μιχαλη εσυ????) θα μας ενημερωσει λεει γιατι αυτος παπαριες ετσι γενικα δε πεταει.

    ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΠΑΤΣΟΚΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσωπικά πάντως, αυτήν την τραλαλά αισιοδοξία πού έχει επιφέρει σε κάποιους ΑΕΚτζήδες το σήκουελ τού γκοντού την βρίσκω ακρως διασκεδαστική.
    Και ελληνική βεβαίως-βεβαίως.
    Αισιοδοξία. Πού προκαλεί ένας άνθρωπος πού τα έκανε -λίαν επιεικώς- χοντρομαντάρα τη πρώτη φορά πού πήρε τα ηνία αλλά πού μυστηριωδώς τώρα αναμένεται να τα κάνει καλύτερα.
    Κι όντως, έχει μιά ιδιαίτερη ψυχεδέλεια αυτή η λογική.
    Κάποιοι λένε π.χ ότι "έμαθε απ΄τα λάθη του".
    Τότε γιατί να μην μπορεί να μάθει κι ένας Βενιζέλος απ΄τα λάθη του, κι ένας Σαμαράς κι ένας Καραμανλής.
    Πού ναι μεν, στο πηγάδι κατουρήσανε, αλλά με την παραπάνω λογική δικαούνται κι αυτοί όχι απλώς δεύτερη, αλλά και τρίτη και τέταρτη ευκαιρία.
    Αν (λέμε τώρα..) τα ξαναματακάνει χοντρομαντάρα το γκοντό πρέπει οπωσκαιδήποτε να τού δοθεί και τρίτη ευκαιρία, κι αυτό το λέω τώρα πού δεν έχει καν πάρει μπροστά η δεύτερη.
    Διότι αν έχει μάθει απ΄τα λάθη τής πρώτης φαντάσου τι θα έχει μάθει απ΄την σούμα τής πρώτης και τής δεύτερης ευκαρίας.
    Κονφούκιος θα έχει γίνει και θα κυβερνάει τον Αεκτζήδικο πλανήτη με σοφία.
    This is ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και γιατι σου φενεται παραξενη η δευτερη ευκαιρεια?
    Εδω βγηκαν και δηλωσαν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ οτι συνεχιζουν οι ιδιοι για να υπαρχει διοικητικη ηρεμια!!!!!
    Χωρις ΚΑΝ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ καπακι συνεχιζουμε μιας και μεχρι στιγμης με οτι εχουμε καταπιαστει εχουμε σκισει.
    Ο ενας εχει παρει παραμαζωμα τις εφοριες και τα ΙΚΑ ο αλλος μαζεψε 19 ολοκληρους βαθμους σε 15 ματς.
    Γιατι να μη συνεχισουν?

    Ο αλλος εκανε και ενα διαλλειμα. Εκατσε και λιγο πισω με το δικο του μαγαζι (αυτο ντε που εχει ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ) και 'εμαθε' απο τα λαθη του.

    Ποτε πια χαμενα βιβλια. Μονο διπλα.

    Ποτε πια μεταγραφες αλλων παικτων με αλλα ονοματα στα συμβολαια. Θα στραφουμε στη Κορεατικη αγορα που ολους του λενε LEE και αμα τους ξεχωρισετε εσεις ελατε πειτε μου και μενα..

    Ποτε πια κατοσταρες για υμνους με πνευματικα δικαιωματα. πενηνταρες χωρις δικαιωματα μονο. Ολα στο φως.

    Ποτε πια 80,000 φανελες Ριμπο προς 50 ευρω τη μια...

    Ποτε πια κλειστα τριετη συμβολαια.Μονο πενταετη..

    Οχι αλλο Αρναρ, τωρα φερνουμε ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡ-ΑΚΗ..κομμενες οι μαλακιες.

    Εμαθε απο τα λαθη του το γκοντο.

    Το προβλημα ειναι γκοντε οτι και εμεις μαθαμε..

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΟΥ, ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIMI
    Μπορεί εσύ,ο Στιβ,ο Χρήστος,ίσως και εγώ,το σκέφτομαι, να μην ξανατσοντάρουμε.
    Νοσταλγοί όμως υπάρχουν πολλοί και είναι γύρω μας.Και όταν λέω πολλοί είναι πολλοί...
    Αρέσει δεν αρέσει έτσι είναι...
    Κι αμα κάνει και καμιά καλή πορεία η ομάδα να δεις πως θα ξεχαστούν τα χαμένα βιβλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαραλαμπε
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Εδω υπαρχει ενα 15% που ψηφιζει ακομη μπατσοκ!
    και αλλο ενα 25% που θελει να δωσει ευκαιρια στο ανθρωπο που στη προηγουμενη ευκαιρια (εχω χασει το μετρημα) ΕΡΙΞΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ανοιξε τα συνορα!
    Ναι αυτος που μας γεμισε ΑΛΒΑΝΟΥΣ (και εδω ειμαι 1000% ρατσιστης) θελει να μας καθαρισει απο τους Αλβανους!!
    Εδω ο βορειο-ηπειρωτης (η αλλιως Νοτιο-Αλβανος) πυρρο δημα θελει να βαλει λεει υποψηφιος με το μπατσοκ.. να μας σωσει και αυτος απο τους Αλβανους τα πατριωτακια του..

    γιατι να μην υπαρχουν 10-12-15 χιλιαδες ΒΟΔΙΑ που θα δωσουν δευτερη ευκαιρια?

    αλλωστε το ΔΙΛΛΗΜΑ ειναι εδω ξεκαθαρο: δεν υπαρχει λεει αλλος.

    η εγω η τα τανκς ελεγε καποιος πιο παλια..

    εγω σε αυτη τη περιπτωση ειμαι μα τα τανκς! κανονικα

    τωρα θα μου πεις ο θεμελιος μετρησε 600.000 οικογενεις 1.5 εκκ αεκτσηδες κλπ κλπ

    ε δε γαμιεται θα βρεθουν 10-15 χιλιαδες για μια νεα λιμνη, τι διαολο..

    και καλη πορεια θα κανει σιγουρα

    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΟΣ ΝΑ ΠΑΣ??

    ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ??

    οποτε ολα μια χαρα.... και εγω μαζι τους ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

    ΥΓ Παρε με ενα τηλ σε θελω να ρωτησω κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή