Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΛΑΘΗ

          Κατ' αρχάς, δικά μου ορθογραφικά με την λέξη " αίφνης ". Το είδα αργότερα, αλλά είπα να μην κάνω την διόρθωση αφού στην διγλωσσία που υπάρχει, και τι έγινε; Πήδηξα τα ξαφνικά, τα αιφνιδείως κλπ κι άφησα την μαλακία μου. Να ζητήσω συγνώμη πάντως οφείλω, τόσο από τους ανθρώπους που προσεβήθησαν, όσο κι από την ελληνική γλώσσα που προσπαθώ να υποστηρίξω. Εξ άλλου είναι τιμή τα τόσα ταχυδρομικά μηνύματα που ήρθαν για την αρνητικότητα που επέδειξα, όχι πάντως ηθελημένα.
          Λάθη όμως που συνεχίζονται από την ομάδα μας. Ή, για την ομάδα μας. Κι είναι μεγάλη ευκαιρία όταν βρίσκεσαι σε παρουσίαση βιβλίου - του τέως επικεφαλής της επιτροπής του ΑΣΕΑΔ, Ρουμπή - να έχεις ανοικτές τις κεραίες σου. Ειδικά όταν βρίσκονται εκεί άνθρωποι που έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην σημερινή μορφή. Καραγιαννίδης παρουσιαστής ( ένας εξ αυτών ), Κοντοβαζαινίτης σαν υπεύθυνος του επαρχιακού παρασκηνίου, Γκαγκάτσης, Κανελλόπουλος , Μητρόπουλος και κυριότερα οι τραβήξαντες τις γραβάτες τότε - για όσους θυμούνται - Βαρδινογιάννης Γιώργος και Μελισσανίδης Δημήτρης. Η όλη φάση μου θύμιζε απόμαχους και βετεράνους, που αφού γαμήσανε και γαμηθήκανε, τα βρήκανε γύρω από ένα μπουκάλι. Ένα δηλαδή, που λέει ο λόγος. Λόγος όμως που βρίσκει αυτοκριτική, ειδικά όταν η αφεντιά μου η παραδεκτή λειτουργεί απολογητικά ή εξομολογητικά. Για λάθη μιλάω και πού πάμε. Κι ο καπετάνιος είπε το καλό: " Ο ΠΑΟ δεν είναι ξεκομμένος από την ελληνική κοινωνία. " Φυσικά πολλά χάπατα που τα είχαμε γλάστρες γύρω από το τραπέζι, πλακώσανε τις ερωτήσεις. Και θα βγάζουν πρωτοσέλιδα σε φυλλάδες περί της μυστηριακής δήλωσης, περί των αχράντων μυστηρίων και περί της εννόησης και της σοφίας ενός αποσυρθέντος τραμπούκου, που γουστάρει να τον λέω έτσι.
               Τι να βρούμε λοιπόν; Οι λεφτάδες και οι γκάνγκστερ αντικαταστάθηκαν από αχυράνθρωπους ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ψάχνουν να βρουν πού χάνονται τα λεφτά. Ταυτόχρονα ψάχνουν γιατί το γενικότερο προϊον απαξιώνεται διότι το παρασκήνιο το ελέγχουν άλλοι κι όχι οι ιδιοκτήτες των ομάδων αλλά συνεχίζουν να είναι σίγουροι για τα πρόσωπα που διόρισαν οι ίδιοι αντ' αυτών. Ρε καημός του καπετάνιου για τον ανηψιό του, ρε καημός του Σωκράτη για τον γιό του με τις γραμμές αλλά και τον σερ Τάκη και τον Σέρβο με την γυμνάστρια. ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΗΜΟΥΣ.
               Όπως και οι εγγυήσεις του Οικονομόπουλου λόγω Ψωμιάδη. ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, δηλαδή στα σίγουρα, ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΟ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΩΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, όπως την Ελλάδα τα πακέτα που την σώσανε αλλά χρειάζονται καινούργια μέτρα. Και μην αυταπατάται κανείς με το δικαστήριο σήμερα. Το ποινικό κομμάτι εξετάζεται κι όχι το οικονομικό. Και ουδείς σώζεται λόγω ηθικής δικαίωσης, όπως και κανείς δεν ευημερεί επειδή ΘΑ, πάρει λεφτά από ένα λαμόγιο φυλακισμένο, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕ με τα τρίκυκλα που σκοτώσανε τον Λαμπράκη. Και μόνο να σκεφτεί κανείς οτι ο Καμένος ζητάει σύγκλιση με τον Τσίπρα.
              Δεν θα το πάω όμως πολιτικά, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ( τους έχω αναφέρει ) ειναι πολιτική απόφαση, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Να υπενθυμίσω, οτι πολίτες είμαστε όλοι εμείς που σαν κομματική πελατεία μεταμορφωνόμαστε στο θέμα ιδεών σε κάτι βρυκόλακες κι ανεβοκατεβάζουμε δημοσκοπικά ή μέσω κάλπης τους βιαστές μας. Φυσικά στο 75 % των περιπτώσεων η γυναίκα γουστάρει τον βιαστή της, αλλά εμένα δεν με καλύπτουν οι ορμόνες. Ούτε οι χημικές εκρήξεις του εγκεφάλου, που σε αυτήν την ηλικία μπορεί να θαυμάζω από πάνω την ξέκωλη άλλα ξέρω και τα όρια του κάτω εγκεφάλου παράλληλα με το πορτοφόλι. Σιγά που ο Μαρινάκης με θέλει για το όνομα. Κι αυτός με θέλει για να πάει σε άλλη αγορά: Πιο φτηνή. Αυτήν που δεν μπορούσε να πληρώσει εισιτήριο για να δει την δαφνοστεφανωμένη να νικάει την ΑΕΚ. Τώρα αλλάζει η πελατεία: Λαθρομετανάστες έστω στο γήπεδο για να δουν την ομαδάρα μας να νικάει σε ντέρμπυ. Σοβαρός δαφνοστεφανωμένος, το πολύ να του γυρίσει την πλάτη.
                Αλλά να μην ασχολούμαι με άλλους. Λάθη του Δημητρέλου που δεν έριξε την ΑΕΚ. Λάθη που γίνονται τώρα; Πολλά. Να μιλάς με εφορείες και να μην παίρνεις χαρτί. Γιατί; Διότι δεν έχεις εγγυήσεις ακόμα και στο ελληνικό κράτος. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Να παίρνεις τον πούλο από την Ευρώπη και η Ελλάδα να μην ξέρει τι να τον κάνει; Τι είναι αυτό το πράμα, το " αρχίζουμε " του Βενιζέλου; Διότι η τιμωρία είναι παραπάνω από  ό,τι λένε τα ΜΜΕ. Κι εδώ πρέπει να γίνει πλάκα με τον Δημάτο, που ξαφνικά βρέθηκε σαν γραφείο τύπου του Μελισσανίδη, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΞΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
                  ΟΧΙ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΕ. ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ; ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;   ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΓΑΜΗΣΙ. ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ.

19 σχόλια:

  1. Αναμενομεν σημερα.
    Τι πραγμα; Ξερω γω; Μηπως ξερουμε καθε μερα τι αλλο θα γινει; Δικαστηριο σημερα,στην υποθεση Μακη. Μπορει και αναβολη,μπορει και αποβολη.
    Και αντε να δουμε αν θα παρει κανενα χαρτι, η αν θα παραιτηθει-επιτελους- ο Δημητρελος.
    Ακομα και αν λαβει την απαραιτητη υπηρεσιακη χαρτουρα,αν προκανει να κανει αυτα που πρεπει αυθημερον,ωστε να γλυτωσει την Ευρωπαικη καμπανα.
    "η αυγα, η πουλια" που λενε.
    Μαλλον τσοφλια.
    Γενικα το ενδιαφερον στρεφεται προς τα δικαστηρια,τωρα τελαυταια.

    Υ.Γ. Που ειναι το λαθος στο "αιφνης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο γαρατζέος04 Απριλίου, 2012 10:30

    Πια διαβάζεις αρθρογραφία ΑΕΚ και δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να κάνει με μπάλα. Εδώ οι διαφημίσεις, που "γατζώνονται" σε buzzwords είναι πιααααα....

    "Ρύθμιση οφειλών δανείων
    www.γφγφγφγηγη.gr
    Ρυθμίστε τα δανειά σας. Απαλαγείτε απ΄το βάρος των δόσεων !

    Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά
    www.βψωβωψ.gr
    Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το νόμο ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά.

    Ρύθμιση τραπεζικών χρεών
    www.δφβγγγφγβφγβφβγφ.gr
    Νέος Νόμος - Ρύθμιση οφειλών Υπερχρεωμένα νοικοκυριά

    Ρυθμίσεις Αυθαιρέτων -70%
    www.δηγγηδγηδγη.com
    Τακτοποιήστε Οικονομικά & Σωστά το Αυθαίρετο σας."

    Το παραπάνω παράδειγμα από ιστοσελίδα με ένα από τα τελευτία άρθρα της ΑΕΚ δείχνει ΚΑΙ αυτό την κατάντια μας...

    Το ζούμε (και) αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρελος, Οικονομοπουλος, Αδαμιδης, Γρανιτσας, αι εκπροσωποι της ΑΕΚ. 4 σε 1
    Συνηθως 1+1+1+1 μας κανουν 4.
    Εδω,στην περιπτωση μας,μας κανουν 0.

    Παντως συνεβει το αναμενομενο.
    Στο "χειρουργειο" ο Χαριλαος. Στα Σκοπια ο Μακης.
    Η δικη αναβαλεται. Εκλασε η νυφη,σχολασε ο γαμος.

    Εφυγε απο εκει ο Δημητρελος,πηρε το ποδηλατο, και βουρ παλι για την εφορια.
    15 βουλευτες και ο ιδιος ο κος Υπουργος (αυτος ο ανεκδιηγητος μαλακας που εγινε γνωστος με τα "ρεπος") διαβεβαιωνουν οτι τα χαρτια (υγειας;) θα ειναι ετοιμα σημερον.

    Και να παρθουν,δεν προκαμουν να κανουν τιποτα.
    Το πιο πιθανο ειναι να πεσει μια φαπα και να κοιταξει ο κοντος πως θα παει τηνο μαδα απο το Πρωτοδικειο (το οποιο,εαν φτασει ως εκει το πραγμα, οπως λεει και ο Steven,τιποτα δεν βεβαιωνει οτι ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟ.)

    Τελος παντων. Αναμενουμε τα νεα απο την ΜΕΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεα απο το μετωπο:
    70χρονος σταθηκε στη μεση της πλατειας Συνταγματος, απηυθυνε χαιρετισμο στον ΓΑΠ και τον Σαμαρα,ζητοκραυγασε υπερ του Κτηνους,ευχηθηκε "καλη παραμονη στη ζωη" για εμας τους υπολοιπους,εβαλε το περιστροφο στον κροταφο και τελικα εδω τερμα στη χαμηλοσυνταξιοδοτημενη, η στην ασυνταξιοδοτητη ζωη του.

    Δινοντας ετσι το δικαιωμα στην κυβερνηση "εθνικης σωτηριας" να παρεχωρησει πλεον την συνταξη του,οπου εκεινη κρινει σκοπιμο. Σε αγορα κωλοχαρτου της βουλης,ισως,αφου οι χεσμενοι ειναι παμπολλοι.

    Πριν 5 μερες,μια γιαγια εδωσε και αυτη τελος στην ζωη της,γιατι δεν ηθελε να ειναι "βαρος" των οικειων της.
    Αμετρητα ασφαλως τα πραγματικα εμφραγματα-και οχι τα Ψωμιαδεια- και τα εγκεφαλικα τα οποια εχουν ως πρωτευσουσα αιτια,την οικονομικη "κριση" και την απογνωση που αυτη επιφερει.

    Ουκ εστιν αριθμος,μικρων μετα μεγαλων οφειλετων που εμπλεξαν με την δημοσια διοικηση και τις ιδιωτικες τραπεζες.
    Παμπολλοι ειναι αυτοι που βλεπουν τους εαυτους τους σαν ερμα. Σαν βαρος για τους οικειους τους.
    Οι μεχρι χθες ανεμελοι,ανακαλυψαν τις αγκυρες στα ποδια τους.

    Ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου,πραγματικα πολεμα.Ακομα και χωρις να το εχει συνειδητοποιησει. Χωρις καν να εχει ερωτηθει. Βρισκεται σε χαρακωματα.
    Ενα επισης μεγαλο μερος του πληθυσμου, αυτοπροστατευεται. Αυτενεργει. Αυτοτροφοδοτειται,σε πεισμα των πολυ επιμονων κατακτητων,αλλα και των εδω συνεργατων τους.
    Συντασει ομαδες,συμμετεχει,συγκεντρωνει τροφιμα,φαρμακα και ρουχισμο,αντιπαρερχεται μεσαζοντες,αυτοοργανωνεται.

    Ενα δευτερο ΕΑΜ εκτυλισεται εν μεσω επιφανειακης νηνεμιας, "κατω απ'τα ποδια μας"

    Δεν πεφτουν βομβες. Δεν ακρωτηριαζονται ανθρωποι. Δεν ακουγονται βογκητα σε μισογκρεμισμενα νοσοκομεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμετρητοι βλεπουν πλεον τον διπλανο τους οχι ως πιθανο συνδιεκδικητη της δημοσιας θεσης,ουτε σαν αντιζηλο,μιας προνομιουχου "τυφλης" συναξιοδοτησης.
    Πλεον αυτα μοιαζουν μακρυνα και απιαστα. Μια τρελη πολυτελεια.
    Ο ενας ολο και περισσοτερο βλεπει τον αλλον σαν "σωτηρα" του.

    Δεν ακουγαν απο καιρο τις σειρηνες. Ηταν α πασχολημενοι με τα "Limit-up και τα "big brother".

    Tα λιγα προειδοποιητικα "φυλλαδια" που τυχον επεφταν στα χερια τους,καλυπτωνταν αμεσως απο στοιβαδες "Κωστοπουλειες".

    Σε καθε "ανησυχια" του,αντετασε τον στρουθοκαμηλικο εφησυχασμο και καθε φοβο του για τα παρελκομενα των λογαρισμων που κατεφταναν στο σπιτι,τον ξορκιζε στην παραλιακη και στις φαρδιες καρεκλες στις πλατειες.

    Σε καθε ανησυχο νεο περι εκτροχιασμου,αλλαζε καναλι και κοιτουσε το κωλο της Πετρουλας.

    Τωρα πρεπει να παρατησει τον κωλο της Πετρουλας και να κοιταξει τον δικο του, ο οποιος καιγεται.

    Εχει μπει σε πολεμο,διχως να του ανακοινωθει.
    Τα νεα απο τα "μετωπα" ειναι τραγικα αλλα και ενθαρυντικα.Οπως ειναι ολα τα "νεα" απο καθε μετωπο.
    Οπως συμβαινει σε καθε πολεμο.

    Μικροι "ηρωες",μικροι "σωτηρες",μικροι "Εφιαλτες", μικροι "νενεκοι", κλπ.
    Αλλος βγαινει στην πλατεια και φωναζει, η αυτοχειριαζεται,αλλος χωνεται στο πυθαρι,μεχρι να περασει η μπορα και να παρει κατοπιν "αντιστασιακα" "ενσημα".
    ειναι σιγουρο οτι μεσ απο αυτην την δοκιμασια,θα ξεπεταχτουν νεοι "Παγκαλοι" και νεοι "Παπουτσιδες" και "Δαμανακιδες".

    Προς το παρον ομως εχουμε δουλεια.
    Ηρεμα και βουβα. Σιωπηλα και αθορυβα,καραβανια ολοκληρα αναχωρουν για την "γη της επαγγελιας" μαξιμουμ, η για το ελαφρυ χωμα εστω, μινιμουμ.

    Θυματα ενος ατυπου,αγραφου και ακηρυχτου πολεμου,που εχει ξεκινησει τα τελευταια 2 χρονια.

    Με θυματα "αμεσα" και "εμεσα". Με πολλα collateral damage.
    Ειτε απο πεινα,ειτε απο απογνωση,ειτε για την αποφυγη των δυσβασταχτων χρεων,ειτε σαν πραξη διαμαρτυριας η "αντιστασης", μονη σωτηρια διεξοδος-για αρκετους- ειναι η "μεγαλη φυγη".

    Εξ'ου και η φιλοναζιστικη κυβερνηση ονομαστικε "κυβερνηση εθνικης σωτηριας".

    Στο καλο γιαγια. Στο καλο παππου.
    Καλη ανταμωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oικονοπουλος στο Εθνος 19-2-2012
    "Είμαι πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ θα πάρει χρήματα απ' αυτή την υπόθεση. Θα πάρει ό,τι βρεθεί στους λογαριασμούς των μελών της οικογένειας, διότι και αυτοί διώκονται για ξέπλυμα χρήματος. Αρχικά μπορεί να είναι αυτό το ποσό των 21,5 εκατ. ευρώ, αλλά εμείς διεκδικούμε 80 εκατ. ευρώ και θα επιδιώξουμε να τα πάρουμε όλα".

    Ε αμα εισαι πεπεισμενος..
    Χαλαρωσε μονο και μη παρεις και τα 80 μονοκοπανια.
    Ξεκινα με τα 21,5 και βλεπουμε.
    Ανθρωπος ειναι και ο Μακης μη τρελαινεσαι...
    Προς το παρων αμα θες να παρεις κατι, εκτος απο τα γνωστα, περνα απο το γραφειο να σε κερασω ενα καφε αντε και καμμια τυροπιττααμ με βρεις στις καλες μου...

    Ο δε ....Δημητρελος ο τεραστιος ηγετης (που κατα δηλωση του ειναι κατεστραμενος...) τη Παρασκευη ελεγε οτι ειχε παρει ΟΛΑ τα χαρτια.
    Μετα βεβαια ανακαλυψε μια ξεχασμενη υπηρεσια που λεγεται ΙΚΑ!

    -Τι ειναι παλι αυτο το ΙΚΑ? ρωτησε ο τεραστιος
    -Ειναι ενα μερος που πρεπει να πληρωνουμε εργοδοτικες εισφορες προεδρε, του ψυθηρισαν στο αυτι
    -Κατσε να παρω το Σταυρο να ρωτησω.. Ελα ρε Σταυρο ξερεις καποιο ΙΚΑ που μου λενε εδω περα?
    - Μη φοβασαι Ανδρεα, τα εχω κανονισει ολα. Αμα σου που τιποτε πες εμεις ειναι να μη θελουμε οχι να μη μπορουμε. Αμα θελουμε σας σκιζουμε σα τη γατα ολους
    -Ναι ρε συ Σταυρο μαζι σου αλλα οι αλλοι λενε χωρις αυτον το ΙΚΑ δεν μας δινουν ενημερωτητα. Ποιος ειναι αυτος ο ΙΚΑΣ να παω να το πιασω? Εδω στη Βουλη πηγα και επιασα καμμια δεκαπενταρια Βουρους μαζεμενους. Μεχρι και σε μια καθαριστρια που αδειαζε κατι καλαθακια ειπα το πονο μου και μου εδωσε ενα διευρω να πιω ενα milko.
    -Μη μασας Ανδρεα. Σε κλεινω τωρα γιατι με παιρνουν με αποκρυψη. Μαλλον ο επενδυτης ειναι και δεν θελει να το παρω χαμπαρι..

    Ετσι λοιπον ο .....Δημητρελος πηρε τον οματιον του και ξεκινησε τη περιφορα του λειψανου ΑΕΚ σε διαφορα Υπουργεια-εφοριες-Ικα-ΣΔΟΕ και λοιπους φορεις για να ξαναμαζεψει τα ΗΔΗ (κατα δηλωση του) μαζεμενα χαρτια.

    Ειδε δε οτι μαλλον γελαει ο κοσμος πισω απο τη πλατη του (και πολλοι μπροστα του) και ξανα-απειλησε (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΝ??) οτι θα παραιτηθει! οπως τοτε στις 12-3 πριν 1,5 μηνα που ελαβε και τη.....στηριξη!!! των μετοχων.

    Σε παρακαλουμε ρε ΤΕΝΕΚΕ μη παραιτηθεις! Μονο που βλεπω αυτη την ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ καθε μερα γελαω.
    Τις εργασιμες γιατι το ΣΚ γελαω με τον αλλο το βλακα το 'προπονητη μας' ντε..

    ΥΓ Η Μπαρτσα χτες (αλλα και στο πρωτο ματς αλλα οχι τοσο ) ηταν καλυτερη. Απλα αποφασισε το κορακι να γινει πρωταγωνιστης σε κατι που εδειχνε οτι κατα 99% θα γινωνταν.
    Τετοια penalty γινωνατι ΔΕΚΑΔΕΣ σε καθε κορνερ (οχι σε καθε ματς) και οσο ηταν penalty αυτο αλλο τοσο ηταν επιθετικο το screen του Πουγιολ που ειχε γυρισμενη τη πλατη στη μπαλλα και δεν τον απασχολουσε ΚΑΝ που ειναι η μπαλλα.
    Κριμα για χαλασε ενα ματς που εδειχνε να γινεται ματσαρα μετα το 1-1 και ας βλεπαμε που γερνει η μπαλλα.
    Οσο για τις δηλωσεις του Ιμπρα sorry μεγαλε αλλα επαιξες 180 λεπτα εκανες 1 φαση (προσωπικα μιλαω) και την εχασες στο πρωτο ματς.
    Κοιτα τα χαλια σου και μετα μιλα.
    Αν θελανε να σπρωξουνε τη Μπαρτσα θα το εκαναν στο 60-70 οχι στο 45.
    ΟΚ καταλαβαινω τη πικρα απο τη μαλακια του ref αλλα μη τα ισιωνουμε ολα. Μια φαση εκανες χτες και την εβαλες.
    Οι αλλοι, ειδικα στο πρωτο δεκαλεπτο επρεπε να ειναι 2-0..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οικονομοπουλος σημερα 4-4-2012

    «Η απόφαση βγήκε χθες, δημοσιεύθηκε παντού και μιλάει από μόνη της. Από εκεί και πέρα, απ' όσο γνωρίζουμε, τα περιουσιακά στοιχεία των παιδιών της οικογένειας Ψωμιάδη παραμένουν δεσμευμένα απ' το ΣΔΟΕ»

    Οι λεξεις κλειδι ειναι:
    1.Aπο οσο γνωριζουμε.. (δηλαδη χεσε ψηλα και αγναντευε)

    2.παραμένουν δεσμευμένα απ' το ΣΔΟΕ.

    Τωρα το ποσο γνωριζει ο κατα τα αλλα πεπεισμενος Οικονομοπουλος το ειδαμε χτες που πηγε για 21,5 εκκ (για αρχη) και 80 για συνολο και εφυγε με ενα φιλικο χτυπημα στη πλατη απο τους δικηγορους του Μακη και ενα κερασμενο ελληνικο βαρυ γλυκο και οχι, για να πανε κατωτα φαρμακια, τα σιγουρακια και τα πεπεισμενα.

    Απο την αλλη τελευταια φορα που κοιταξα ο συγκεκριμενος εκπροσωπει την ΑΕΚ και οχι το ΣΔΟΕ.
    Δεν θα μπω ΚΑΝ στη διαδικασια να αναφερω τη σχεση αγαπης μεταξυ ΠΑΕ ΑΕΚ και ΣΔΟΕ που κανονικα και αφου δεν πληρωνεται το 44 ειναι στα 108 εκκ ευρω + οτι εχει γραψει το κοντερ απο τον Οικονομοπουλο+Company απο το 2004, δηλαδη αλλο ενα 60αρακι ΧΑΛΑΡΑ.

    Τωρα βεβαια γιατι η ΠΑΕ ΑΕΚ πρεπει να χαιρεται που το ΣΔΟΕ εχει δεσμευσει (απο οσο γνωριζει ο τεραστιος παντα) τα λεφτα του Μακη αυτο παραμενει ενα μυστηριο.
    Εχει κοινο ταμειο ο ΣΔΟΕ με τη ΠΑΕ ΑΕΚ?
    Σκοπευει ο ΣΔΟΕ να αγορασει την ΑΕΚ?
    Αν (και απο οσο γνωριζει ο τεραστιος παντα) ο ΣΔΟΕ κατασχει (λεμε ΑΝ) τα λεφτα του Μακη, θα τα δωσει στο Οικονομοπουλο?

    Αν παλι δε τα δωσει, ο Μακης θα ριξει ενα ξαναγεμισμα στους λογαρισμους για να τους βρει γεματους ο Χαρουλης και να παρει και αυτος???

    Ρωταω εγω τωρα, γιατι δικηγορος ΔΕΝ ειμαι και δε γνωριζω σα το Χαρη..

    Και τελειωνω με ενα αποσμασμα -αφιερωμα με γελιο για το ΤΕΝΕΚΕ απο το Πανουτσο:

    Η σχεση του Δημητρέλου με την Εφορία:

    Μου είπανε ότι έχει μια καλή ΔΟΥ στη Λαμία. Λέω να σηκωθώ το πρωί την Τρίτη και να πάρω μια ενημερότητα, μεγάλη η χάρη της». Και μετά ο Δημητρέλος αμολιέται. Και δεν είναι ότι παίρνει ή ότι δεν παίρνει την ενημερότητα και τελειώνει. Μπορεί τη μία μέρα να την πάρει και την άλλη να μην την έχει. Οπως την περασμένη Πέμπτη που η ΑΕΚ είχε προβλήματα με το άρθρο 44, την Παρασκευή πήγε στο Υπουργείο και δεν είχε και τη Δευτέρα δεν πήγε και ξαναείχε. Χθες το απόγευμα ο Δημητρέλος βρισκόταν στην Εφορία για να πάρει το «χαρτί» που ζήταγε και δεν του έδιναν την Πέμπτη, αλλά του έδιναν την Παρασκευή.

    Επίσης το ερώτημα είναι ο Δημητρέλος βγαίνει το βράδυ από την Εφορία ή κοιμάται μέσα;

    Τι είναι αυτά τα αδελφίστικα τα financial fair play και τα european licensing που ζητάει η ΟΥΕΦΑ;

    Χαρτιά λοιπόν θέλουνε να τους στέλνει ο Δημητρέλος. Αδειες οδήγησης μοτοσακό, άδειες επισκευών της πολεοδομίας, άδειες υποβρύχιας αλιείας, βεβαιώσεις καταβολής στο ΤΣΑ, Ο,τι να 'ναι.

    Και πολλά χαρτιά του ΙΚΑ. Γιατί το πάθος της ΟΥΕΦΑ για χαρτιά του ΙΚΑ δεν έχει τέλος.

    Στον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ, στην τελευταία στροφή, εκεί που λέει «Die Meister, Die Besten, Les grandes equips, The champions», παρατηρήστε που ο τενόρος το τελειώνει φωνάζοντας «The ΙΚΑααα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. ΠΕΡΣΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Καλα" και "αγια" οσα λεει η ΟΥΕΦΑ. Αλλα ας το δουμε και αλλιως;
    Ποθεν αυτες οι διαταγες και τα φιρμανια;
    Εχουμε ελευθερη οικονομια η οχι; Εχει δικαωμα να γεννηθει η να πεθανει καποιος οικονομικα η οχι;
    Μπορει μια εταιρια να παρει αυτον τον δρομο η τον αλλον και αμα λαχει να καταστραφει,η οχι;
    Δεν ειναι δικαιωμα της; Και μεχρι τωρα,εδω και 100 χρονια δηλαδη πως ηταν και τωρα οχι;
    Τι ειναι αυτοι οι πουστιδες; Ιερα εξεταση;

    Τι ακριβως "συρτακι" χορευει ο Πλατινι αλλακ αι οι αλλοι "Πλατινοι",οι σακατιδες, οι Ρεν, οι Μπαροζοι με τα κρατικα FFP;

    Πεθανε κανενα κρατος απο οικονμικη αιμοραγια τα τελευταια 3.000 χρονια; Μονο τους Μαγια θυμαμαι,που αποψιλψσαν το δασος τους και τελικα ξεμειναν απο ξυλεια και εξαφανιστικαν.

    Υπαρχει ομαδα,απο τις γνωστες (οι οποιες ενδιαφερουν και τους φραγγοφονιαδες τηςΟΥΕΦΑ) που να πεθανε τα τελευταια 100 χρονια.
    Μαλλον εδρεωθηκαν θα ελεγα.

    Προς τι λοιπον αυτο το "κομουνιστικου τυπου" "χερι" στις Α.Ε.;
    Το οποιο εχει μπει και στα κρατη,και σιγα-σιγα θα μπει σε ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ενδιαφερονται για την επιτυχια σου; Εισαι υποχρεωμενος να δειχνεις "+" αλλιως θα σε καψουν;
    Για να καταλαβω δηλαδη.

    Η μαλλον ενας -ενας οι ιδιοκτητες εταιρειων και δει Α.Ε. θα μετατραπουν σε υπαλληλοι των "περιουσιων" τους, οι οποιες θα ελεγχονται και θα σκαναρονται αλλα και θα αδειοδοτουνται-κατοπιν εγκρισεως ασφαλως καθε χρονο απο αλλους;
    Τι νοημα εχει λοιπον να εχω κατι "δικο μου" απο την στιγμη πο το καθε καθικι θα μου ζητα να του δειξω το σωβρακο μου,αρα θα παψω να εχω την κυριαρχια τους,παρα μονο θα επωμιστω την "ορθη διαχειρηση του";

    Επαθε τιποτα η οικονομια εως τωρα, που αλλες εταιρειες ανοιγαν και αλλες εκλειναν; Αυτος δεν ειναι ο νομος της αγορας και της ζητησης;

    Τωρα τι επαθαν ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ;
    Μηπως να δουλευεις μαλακα κεφαλεοκρατη για λογαριασμο τους πλεον;
    Μηπως την περιουσια σου την εχασες,και μετετραπεις σε απλο υπαλληλο-διαχειριστη της;

    Μηπως ΔΕΝ εισαι εσυ το αφεντικο ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ;
    Μηπως πλεον και το κεφαλαιο,δεν κινδυνευει το ιδιο με τους υπαλληλους και τους μισθωτους;
    Μηπως βλεπεις το τυρι (τους φουκαραδες συνανταξιουχους και τους ανεργους και το κυνηγιτο τους) αλλα οχι την Μεγαλη Φακα, που ειναι οι ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ;

    Μηπως και τα "τζακια" θα γινουν καυσοξυλα, για να ζεσταινει την καμπουρα του ο Σοιμπλε,θα ψηνει ρεγγες ο Μπενρακε και η γρια βασιλισσα,θα στεγνωνει το βρακι της;

    Ωιμε "Καζαμια" μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και βεβαια το επομενο ευλογο ερωτημα ειναι το εξης:
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΑ ΜΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ,ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΖΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΩΝ Α.Ε;

    ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α.Ε; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ; ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ; ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΗΔΙΟ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ Η ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ;
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ "ΛΑΤΣΙΔΕΣ", ΟΙ "ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ", ΟΙ "ΣΑΛΕΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΩΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΩ ΜΕ ΔΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ,ΕΝΩ ΑΙ ΖΗΜΙΑΙ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΗΔΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΒΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΝΙΑ ΕΓΩ ΝΑ "ΧΡΩΣΤΑΩ",ΝΑ "ΠΕΡΝΑΩ ΦΑΛΑΓΓΑ",ΝΑ "ΚΛΕΙΝΩ",ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΩ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ "ΘΥΜΙΟΥ";
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Ο "ΘΥΜΙΟΣ" ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΟΥ,ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΡΩΤΑΩ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΑΡΜΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ "ΚΛΕΙΝΕΙ",ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προβλεπόμενα πράματα στην γέφυρα τού Στάνφορντ. Η Μπενφίκα παίζει μπάλα και η Τσέλσι προηγείται, αλλά και: η Τσέλσι έχει λειτουργόντα εγκέφαλο κι η Μπενφίκα όχι. Τόσο η κόκκινη όσο και το πέναλτι είναι αποτέλεσμα απύθμενης βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ημουν χθές στο Μπάγερν-Μαρσειγ και το μόνο κέρδος πού είχα ηταν η ανοιξιάτικη δροσιά. Από τότε πού η Λυών βρίσκεται σε φάση ανανέωσης δεν υπάρχει κάποια ομάδα απ΄την Γαλλία πού να σού γεμίζει το μάτι. Βέβαια στην Παρί σαν Ζερμαίν έχει πέσει τρελλό χρήμα (και θα πέσει κι άλλο) οπότε μάλλον αυτοί θα πάρουν τα σκήπτρα για το επόμενο διάστημα.
    Στο δε μάτς η Μπάγερν έκανε πλακίτσα κι έτσι εντελώς ανιαρά φτάνουμε στον ημιτελικό Μπάγερν-Ρεάλ.
    Το μάτς τής Μπάρτσα δεν το είδα, είδα τα χάιλάιτς απ΄τα μάτριξ τού γηπέδου κι όντως το κοράκι τα΄κανε μαντάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, Στήβεν.
    Αν εννοείς ότι η Μπάρτσα ήταν καλύτερη και δικαιούτο να κερδίσει θεωρώ ότι αυτό είναι έτερον-εκάτερον.
    Το πέναλτι πάντως πού δίνει το 2-1 στην Μπάρτσα είναι τραβηγμένο, αυτό λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN : ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, δεν υπάρχει πέναλτυ. Δεν είναι το γράμμα του νόμου, αλλά το πνεύμα του. Φυσικά η Μπάρτσα, έχει τις δηλώσεις του Σουηδού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και συμφωνώ. Κι όταν μιά ομάδα σαν την Μπάρτσα ευνοηθεί ο αντίπαλος έχει μηδέν πιθανότητες.
    Οντως με το πνεύμα τού νόμου είναι πέναλτι, σ΄αυτή την περίπτωση βέβαια πρέπει να δίνονται 8 πέναλτι ανά μάτς ειδικά στα κόρνερ όπου γίνεται τής κακομοίρας.
    Η Μπενφίκα μόλις άρπαξε το δεύτερο, κρίμα γιατί ηταν καλύτερη (και άμυαλη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σόρρι με το γράμμα εννοούσα κι όχι το πνευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι έτσι μιά ομάδα σαν την Τσέλσι πού τουλάχιστον το δικό μου το ραντάρ δεν την είχε καθόλου για ημιτελικό πριν 2 μήνες είναι τώρα εκεί.
    Θα μού πείς, γιατί, περίμενες να φτάσει το ΑΠΟΕΛ στούς 8? Σωστό κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή