Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ

         Που την γυναίκα δεν την ξέρω, αλλά αρχίζουν και μου την σπάνε τα μηχανήματα. Το θεωρώ πολύ σοβαρό και το αναφέρω - γι' αυτό εξ άλλου δεν το κάνω υστερόγραφο. Στο κάθε σχόλιο, υπάρχει η δυνατότητα της απάντησης. Πολλοί το έχετε ακολουθήσει αλλά κατ' αυτόν τον τρόπο δημιουργείται το περίφημο πηγαδάκι ή η τοπική κουβέντα. Δεν υπάρχει δηλαδή το σκρολάρισμα, που δίνει την δυνατότητα στον καθένα να απαντάει μεν , αλλά το σχόλιο του να κοινωποιείται σε όλους. Ζήτησα από τον web master να το καταργήσει, αλλά αν δεν μπορέσει σαν καινοτομία του server, θα παρακαλούσα να ακολουθείτε την κλασσική επιλογή του σειριακού σχολιασμού. Όλα τα σχόλια - που τα θεωρώ ατάκες ή άρθρα - ενδιαφέρουν όλους. Αδερφοί, έχουμε έξι χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά. Δεν μπορεί να υπάρχει η ταλαιπωρία το πού απάντησε ο καθένας.
           Της Πόπης γίνεται βέβαια και στην ΑΕΚ. Και σε άλλες οκτώ ομάδες. Η ερώτηση μου είναι απλή: Σας ενδιαφέρουν; Δεν μιλάω οπαδικά - που σαφέστατα είμαι - αλλά για το ποδόσφαιρο. Επιτέλους, ενδιαφέρει κάποιον αυτό το πράμα; Μπορούμε να συνδέσουμε το προϊόν με κάποια υγεία; Ή θέλουμε να παρακολουθούμε τα άρρωστα; Θέλουμε γιατρούς και δικηγόρους, που είναι για την συμμόρφωση, ή καλλιτέχνες που είναι για το όραμα; Προσωρινούς λαμογιάρηδες κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες ή οικονομικό όραμα για επενδυτές; Που θα βοηθήσουν και το πόπολο.
             Είναι απλή η ερώτηση. Χωρίς ευθύνη η απάντηση η τίμια, αλλά με μπόλικη τύφλα η απόφαση. Και δεν ασχολούμαι με τον κοντό ή τον χαφιέ ή τον " μόνο που υπάρχει ". Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά που πρόκειται να καταθέσει για την διασκέδαση του. Στην ΑΕΚ. Ποιά ΑΕΚ; Εννοώ την εταιρεία, καθότι σε κάθε παρέα η ΑΕΚ τοποθετείται σαν σύμβολο αντίστασης και σύμβολο πίστης απέναντι σε άλλους που κλέψανε ή αλώσανε ή δημιούργησαν συνθήκες απλής ελληνικής πραγματικότητας. Είτε βγαίνανε πρώτοι, είτε δέκατοι. Κι ειλικρινά σας λέω, οτι επιχειρηματικά, οι δέκατοι είναι πιο πλούσιοι από τους πρώτους, σαν το περίφημο " οι δε έσχατοι έσονται πρώτοι. " Και sorry για όσους δεν βλέπουν την μαλακία του να προσπαθείς μια ζωή, αλλά τελικά όλοι - ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ - να γίνονται ίσοι λόγω φιλευσπλαχνίας. Φυσικά αν φοβάσαι, τα κατεβάζεις. Αν δεν φοβάσαι, παραγγέλνεις γεύματα πριν την τελευταία επιθυμία σου.
                 Γιατί να φοβάσαι όμως; Γιουνανιστάν μας λένε οι Τούρκοι και πολύ σωστά βάσει γλώσσας τους κι εμείς ακόμα δεν έχουμε βρει όνομα για τους Μογγόλους. Άμα είσαι προτεκτοράτο από τότε που απελευθερώθηκες από ξένους, πού να βρεις αρχίδια να ονοματίσεις μέχρι και βάρβαρους Αδάνων ή Πόλης; Εδώ δεν είναι δυνατόν να απαλλαγείς από κλέφτες μέσω δημοκρατικού συστήματος, θα απαλλαγείς από σύνδρομα παλιάς αυτοκρατορίας. Ρε ακόμα η Αγγλία διοικεί, που δεν έχει καμιά παραγωγή παρά μόνο banking system ( sic ). ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΨΗΦΟΥ.
               Κι αν η ψήφος έτσι πρέπει να είναι, διότι κοστίζει, ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ; Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΑΝΑ ΚΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ;  ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ή ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, πού να δώσουμε την διακυβέρνση; ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΑΥΞΗΣΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΘΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Ή ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ Ή ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΓΑΛΛΙΔΕΣ.
                  Ρε πούστη μου, θέλετε να αλλάξετε; Ποιός κοντός που ξαφνικά βρήκε δάνεια; ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ; ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ; ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΙΚΤΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΔΝΤ ΒΡΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; ΕΠΕΙΔΗ, βάσει πρακτικής, ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΣΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΚΛΕΨΕ ΠΡΙΝ; ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, βγάλτε τον λύκο από το μαντρί.
            Κυριότερα, μην αγοράζετε χρόνο. Το μόνο που πετυχαίνετε είναι να σπρώχνεστε πιο κάτω. Ειδικά αν ο ένας θέλει να σωθεί κι απέναντι του είναι ο Μαρινάκης, που δεν έχεις καμιά τύχη. Όχι λόγω χρημάτων που βάζει ακόμα, αλλά διότι πέφτοντας στα ελληνικά δεδομένα, θα σου γαμήσει τη μάνα ενώ εσύ ακόμα θα δηλώνεις " ....η ελληνική πολιτεία ...ανύπαρκτη...." Σώπα ρε νούμερο του Κωστόπουλου, που είμαστε ανύπαρκτοι, ενώ εμείς σε σώσαμε. ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ; ΓΝΩΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΗΣΗ " Αν ήμουν εγώ..." ΡΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ. Αν υπήρχε στην ΑΕΚ. Και πάντως είμαι σίγουρος, οτι φταίει ο Μελισσανίδης που δεν μπαίνει. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΆ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.  ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

21 σχόλια:

  1. Το επιχείρημα τού οποιουδήποτε ντεμόπληκτου, το "δεν υπάρχει κάνας άλλος" ειναι άμεσα μεταφράσιμο και στην πολιτική.
    Και πώς θα μπορούσε να μην ήταν?
    Οπου κι εκεί αυτό δεν ακούμε απ΄το εκάστοτε σούπερ-θύμα πού ψηφίζει σούμπιτο ΜΠΑΤΣΟΚ και ΝούΔού?
    Ακόμα κι αν οι "άλλοι" δεν θεωρούνται λύση πώς εσύ επαναφέρεις συτούς πού αποδεδειγμένα έχουν κλεψει, λεηλατήσει, πεί χιλιάδες ψέμματα, καταστρέψει, κλπ. κλπ απλώς και μόνο στο βωμό τού "δεν υπάρχει άλλος".
    Ε, τότε κανείς.
    "Μα ποιός θα κυβερνήσει, ποιός θα κουμαντάρει τη χώρα, αναρχία θα έχουμε"?
    Οχι μαλάκα.
    Μακάρι το αποτέλεσμα να ηταν ότι θα είχες...αναρχία.
    Δεν έχεις εξελιχθεί όμως ως ζωικό είδος αρκετά ώστε να...αξίζεις την αναρχία.
    Αυτό πού έχεις όμως, και πού ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ είναι ακριβώς αυτό πού φοβάσαι. Μόνο πού δεν λέγεται αναρχία.
    Αλλά δουλοκρατία.
    Καμουφλαρισμένη σε δημοκρατία.
    Κανείς αν δεν υπάρχει "άλλος", κανείς και ποτέ.

    Παραδέχεσαι δηλαδή ότι τούς δοκίμασες, μέσα απ΄τούς δικούς τους μηχανισμούς στούς οποίους όμως ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ, αποδείκτηκαν πληρεις σκατάδες και τούς ξανα-εξουσιοδοτείς γιατί δεν υπάρχει "άλλος"?
    Ε, τότε το μπούλο χωρίς παράπονα, χωρίς κλαψομουνισμούς, χωρίς βογγητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ το άλλο...Το άλλο δηλαδή "επιχείρημα" τών ντεμόπληκτων.
    Οτι το γκοντό λέει "εμπνέει" το κόσμο. Ποιό κοσμο όμως? Τα ντεμόπληκτα? Πού όσα και να΄ναι τρείς κι ο κούκος είναι?
    Ελεγα προχθές, ότι εδώ και καιρό οι αγωνιστικές ήττες δεν μού προκαλούν καμία στεναχώρια. Σαν τον άνθρωπο πού τον έχουν χτυπήσει τόσες φορές πού στο 396ο μπουκέτο δεν νιώθει τίποτα.
    Αν, λέω αν, υπήρχε η περίπτωση να αποδείξουμε την περιβόητη "διαφορετικότητα" τού ΑΕΚτζή δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη περίσταση απ΄αυτή.
    Οπου το γκοντό, στην απόπειρα του να "ξανασώσει" θα συναντούσε ένα τείχος.
    Αδιαπέραστο.
    Ομως ακριβώς όπως κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται πολιτισμένος έτσι και κανένας οπαδός δεν γεννιέται "διαφορετικός".
    Γίνεται.
    Και τα ντεμόπληκτα δεν έχουν γαλουχηθεί στην "διαφορετικότητα" αλλά στο μάτριξ τού γκοντό. Στο ψεύτικο. Στο να΄χαμε να λέγαμε. Στο "θα". Στίς εφήμερες χαρές πού είναι τόσο εφήμερες πού δεν έρχονται ποτέ.
    Οταν έτσι έχεις γαλουχηθεί κι έχεις διαποτιστεί με τα "ιδανικά" τού υπαρκτού ντεμισμού δεν υπάρχει ελπίδα και πολύ περισσότερο διαφορετικότητα.
    Ειπαμε, η ΑΕΚ τού γκοντό είναι σαν την Βορεια Κορέα. Και το γκοντό ειναι ο Κιμ Γιογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όσο το σκέφτομαι τόσο ο υπαρκτός ντεμισμός μού βγαίνει σαν λογική αναλογία.
    Σαν τον "καλό πατερούλη".
    Οπου μετά την μεγάλη καταστροφή οι "προδότες" οδηγούνται στα γκούλαγκ αλλά ο "καλός πατερούλης" παραμένει αγνότατος και πάλευκος στη θέση του.
    Οπου ο μόνος πού θέλει το καλό μας είναι Αυτός και οι περίγυρω του είναι οι μόνοι "κακοί".
    Οπου, το Υπουργείο Προπαγάνδας (κατ'Οργουελ) εξηγεί στόν "λαό" γιατί ο Καλός Πατερούλης έχει δίκιο αλλά και γιατί πάντα είχε δίκιο ακόμα κι όταν φαινόταν ότι...ίσως εφταιξε.
    Κι εντέλη, να, υπάρχει κάποιος άλλος πλήν Αυτού στον υπαρκτό ντεμισμό?
    Οχι, οντως, δεν υπάρχει.
    Μα πώς να υπάρξει.
    Αυτοί πού τον υπηρετούσαν ήταν όλοι "κακοί" κι έχουν παραδοθεί στη μάζα για τα περαιτέρω.
    Οσοι "απ΄έξω" προσπάθησαν να εισέλθουν κατατροπώθηκαν διότι ηταν πράκτορες.
    Ο Καλός Πατερούλης δεν θέλει βοήθεια. Ξέρει μόνος του ποιό είναι το καλό μας.
    Το μόνο πού θέλει από μάς είναι πίστη. Τυφλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας10 Απριλίου, 2012 08:11

    Ο Αδαμιδης δεν πρεπει να "τραβιχτει"; Να δωσει εξηγησεις,ακομα και σε δικαστηριο;
    Ο Παπας που διορισε τον Αδαμιδη,δεν πρεπει να μας πει κατι και κυριως να πει και στον Αδαμιδη κατι;
    Νοτιας,που ολο και κατι εστελνε απο Αμερικα,δεν πρεπει και αυτος να πει κατι για τον Παπα και στον δικηγορο του που πορευε τα λεφτα;
    Ο Κασνακιδης,δεν πρεπει να μας πει κατι; Τι μετοχες ποιανου παρελαβε και εφτασε σε δυσθεορατο υψος,αλλα με σταχια; Και εφτιαξε με τον δικηγορο τους "φοτορεπορτερς" οι οποιοι εκρυβαν τα πεπραγμενα του δευτερου;
    Δεν πρεπει να μας πει κατι και ο Δ.Χ, ο οποιος εαν πηρε το ενα μυριο καλα εκανε αλλα κακως σαν μετοχος και αρα υπευθυνος,δεν εβλεπε οτι ο δικηγορος επι ενα χρονο ειχε ξεχασει να πληρωνει τους "εξω" και πληρωνε τους "μεσα"; Η ΑΕΚ ειναι μονο τα "χρωστουμενα στη μανα"; Η μανουλα δεν μετεχει σε Γ.Σ;

    Εικονικες ΑΜΚ, βουλωμα οπων με τον γυψο των των Αγαπουλιων χρηματων που τα περνουσαν σαν δεδομενα και οχι διεκδικησιμα, "σπρωξιμο" των τρεχουσων ανεξοφλητων υποχρεωσεων στις επομενες χρησεις, "ταμειακες διευκολυνσεις" που λογιζονταν σαν "εισροη ρευστου",τωρα "δανεικα" με εγγυηση μελλοντικα εσοδα κλπ.

    Ξεπηδανε "παπαδες" και "καντιλαναφτες" απο παντου. Σκανε "φεσια" συνεχεια.
    Ο κοντος δεν ξερω αν ειναι ενημερος. Ασφαλως εν μερει ειναι και μια χαρα τον βολευει αυτο το αντιμνημονιακο και αντιαδαμιδικο μετωπο,το οποιο παραλληλα ειναι στρεφεται-αναποφευκτα- και εναντιον του Παπα.
    Ο οποιος πως θα συμπραξει με τον "θεο" του που ερχεται να διορθωσει τα κακως κειμενα της περιοδου που ΔΕΝ ηταν εκεινος στα πραγματα; (και αρα ηταν ο Θανοπουλος του Νοτια και ο Αδαμιδης του Παπα.)

    Ρε τι παρτουζα ειναι αυτη; Τι αλισιβερισι και τι ξεκωλωμα;
    Πως μπλεχτικαν ετσι "τζακια" και κουτσουρα;

    Τι γινεται ρε μαγκα μου εκει μεσα; Τι γινεται ακομα; Τι ζουμακι εχει η κακομοιρα; Τι αγελαδιτσα ισχνη μα αθανατη ειναι αυτη;
    Τι ξεσκισμα ειναι αυτο που συμβαινει; Τι ξεκωλιασμα ειναι αυτο;
    Τι απολυτη παρανομια και παρατυπια,σε βαθμο ζουγκλας;
    Τι

    Μηπως πρωτα η ΑΕΚ εγινε "Ελλαδα" και κατοπιν οι ΑΕΚτζιδες εγιναν "Ολυμπιακοι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας10 Απριλίου, 2012 08:35

    Οχι μονο δεν εγινε πραξη η οποια χαραμας ελπιδος υπηρχε για διακανονισμο των δανειων (στεγαστικων-καταναλωτικων κλπ) απο πλευρας τωντοκογλυφικων ιδρυματων που λεγονται "τραπεζες", αλλα τουναντιων για να πετυχει ακομα περισσοτερο η και να εξασφλαιστει πληρως οτι τιποτα δεν θα σηκωσει κεφαλι,εκαναν το ακριβως αντιθετο.
    (ειναι γνωστο οτι οι τραπεζες ΔΕΝ πρεπει να χανουν ποτε. Ετσι γινομαι και εγω "επιχειρηματιας", μαλακα Σαλα και αρχιδι Προβοπουλε.)

    Θα κινδυνευει με δημευση μερους μισθου η περιουσιας, οποιος χρωστα στην αφορια 300 (!) ευρω και ανω.
    Δηλαδη ολοι. 8 εκατομμυρια ανθρωποι που διαθετουν την δυστυχια να εχουν ΑΦΜ.

    Οχι μονο δεν θα διευκολυνθεις σε τιποτα,αλλα θα χασεις οτι εχεις. Η τουλαχιστον θα αντιμετωπιζεσαι σαν εν δυναμει φοροφυγας και βεβαια σαν παρανομος.
    Σε καθε "μπλοκο" στο δρομο,ακομα και για αδεια-διπλωμα,θα τσεκαρεσαι, και αναλογα θα αντιμετωπιζεσαι. Η θα σου κοβουν εκει το μπουγιουρντι, η αν ειναι "μεγαλο" δηλαδη πανω απο 5 χιλιαρικα (σωστα διαβασατε) τοτε θα σειρεσαι αυτοματα στην ασφαλεια. Χειροπεδες,εισαγγελεας,κρατητηριο,δεσμευση και στο σφυρι καποιου εναπομειναντος περιουσιακου στοιχειου και τοτε,μετα,κατοπιν,ισως,μαλλον,θα αφηνεσαι "ελευθερος". Δηλαδη στο δρομο,διχως τιποτα.

    Πολλοι οι τροποι εξευρεσεις του πως θα τα δωσεις. Με μονομερες ενδιαφερον ασφαλως.
    Τραβιγμα απο λογαρισμους, ρουφηγμα απο τον μισθο (εαν αυτος υπαρχει)στο σφυρι καποια αντικειμενα (tv,stereo, ipad, νεφρα παιδιων κλπ)
    και το ποσο ειναι "μεγαλο", δηλαδη ανω των 5 χιλιαδων ευρω,τοτε αποχαιρετα το το σπιτακι σου που χανεις.

    Ουτε ο Παπαδοπουλος δεν θα τολμουσε τετοια πραγματα. Και γκλοπς και "γδαρσιμο". Και δακρυγονα και εθνικο βρισιμο.
    Και σπασιμο το κεφαλι, και φορολογια διχως ελεος,μεχρι να γονατισεις.

    Τι διαφορα εχει αυτο το τυρρανικο καθεστως απο αυτα που μεχρι χθες βλεπαμε εκ του ασφαλους απο την τηλεοραση,και νομιζαμε οτι αφορουσαν μονο καποιες αλλες γωνιες της γης;
    Καμια. Πολυ χειροτερα.
    Γιατι ολα γινονται με κουστουμι και γραβατα. Και αρα ο μαλακας του δρομου και του διαμερισματος,ειναι μπερδεμενος. Ειναι σε συγχυση.
    Δεν ξερει ακομα αν τον σωνουν η αν τον γαμανε χωρις σαλιο.
    Δεν ξερει αν τον συμπαθουν η αν τον μισουν. Αν αναγκαστικα λαμβανονται μετρα διασωστικα εις το ονομα του,η εαν δεχεται επιθεση απο παντου και πρεπει να αφανιστει,με κλαματα.
    Το δευτερο. Το δευτερο ρε μαλακα.
    Το δευτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβαζα πρόσφατα μιά αρθρογραφία πού έχει να κάνει με την επερχόμενη νέα σχολή προετοιμασίας αθλητών. Μέχρι τώρα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, η προετοιμασία αθλητών αφορούσε στο σωματικό κομμάτι.

    Αυτό πού έρχεται στο πολύ άμεσο μέλλον αφορά στήν νευροψυχολογική προετοιμασία αθλητών και βασίζεται στην ελεκτρο-εγκεφαλογραφία, στην χαρτογράφηση δηλαδή τού εγκεφάλου. Εχοντας ως δεδομένο ότι ο εγέφαλος είναι το κέντρο ελένχου πού καθορίζει την σωματική απόδοση, η καινούργια αυτή σχολή επιδιώκει να χαρτογραφήσει και να επηρεάσει πώς ο εγκέφαλος επηρεάζει τα κάτωθι:
    -ελενχος τής αυτοσυγκέντρωσης μέσα στον αγώνα
    -ταχύτητα αντίδρασης
    -ποιότητα ύπνου πριν τον αγώνα
    -επάρκεια κινητικής ποιότητας ανάλογα με την εξέλιξη ενός αγώνα
    -συναισθηματική αντίδραση, και
    -ικανότητα τού αθλητή να ανταπεξέρχεται μετά την διάπραξη λάθους

    Ουσιαστικά, η όλη ιστορία έχει να κάνει με το να μπορεί να διακρίνει αλλά και να συνδεσει ο αθλητής τί διαδικασίες εφαρμόζει ο εγκέφαλος του όταν κάνει κάτι σωστά (αλλά και όταν κάνει κάτι λάθος) σε πραγματικό χρόνο ώστε να μπορεί να το επαναλάβει (η να μην το επαναλάβει) με μεγαλύτερη συχνότητα τήν ώρα τού αγώνα.
    Για να το πετύχει αυτό εκπαιδεύεται πριν τον αγώνα μελετώντας με τούς εμπνευστές τού προγράμματος εκατοντάδες εγκεφαλογραφήματα και "brain charts" πού έχουν καταγραφεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Οταν εντοπιστούν οι επιθυμητές διεργασίες τού εγκεφάλου τότε επιχειρείται να επαναληφθούν αυτές σε συνθήκες αγώνα. Για να βοηθηθεί ο αθλητής να το καταφέρει αυτό χρησιμοποιούνται ψυχολόγοι και νευροψυχολόγοι αλλά και νευρολόγοι. Η εταιρεία πού δουλεύει αυτό το πρόγραμμα μέχρι στιγμής λέγεται Neurotopia και λεπτομέρειες τού τι ακριβώς κάνει υπάρχουν εδώ:
    http://www.neurotopia.com/training.html
    Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα εφαρμόζεται δοκιμαστικά σε μιά κολλεγιακή ομάδα τού αμερικάνικου φούτμπολ με πολύ καλά αποτελέσματα και θεωρείται ότι σύντομα θα χρησιμοποιηθεί και σε επαγγελματικές ομάδες.
    Τα πλεονεκτήματα πού αποκτά ενας αθλητής είναι το να μπορεί να μειώνει την διασπάθιση τής αυτοσυγκέντρωσης του, να τα καταφέρνει καλύτερα σε συνθήκες υψηλής πίεσης, να μπορεί να κάνει ένα εγκεφαλικό reset οταν η εξέλιξη τού αγώνα δεν ειναι η επιθυμητή ώστε να αλλάξει τα δεδομένα, και να μεγιστοποιεί τήν ταχύτητα τών αντιδράσεων του ανάλογα με το τι συμβαίνει μέσα στον αγώνα.

    Ολα αυτά ίσως ακούγονται "κάπως" , επειδή όμως τυχαίνει να ξέρω ότι οι Αμερικάνοι έχουν προχωρήσει πολύ στην αξιολόγηση αθλητών σε σχέση με Ευρωπαίους ΠΡΙΝ την εφαρμογή αυτού τού προγράμματος θεωρώ ότι να το δούμε να εφαρμόζεται σε μεγάλη κλίμακα (τουλάχιστον στην Αμερική) είναι θέμα χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. albert και στην Ελλαδα γινεται αυτο το πειραμα.
    Το κανουν στα Σπατα εδω και 2 χρονια σχεδον, αλλα εφαρμοστθηκε πληρως στο 'προπονητη μας' με εκπληκτικα αποτελεσματα

    -ελενχος τής αυτοσυγκέντρωσης μέσα στον αγώνα> ΑΠΟΛΥΤΟΣ: EIMAΣΤΕ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ

    -ταχύτητα αντίδρασης> ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ? ΜΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ!!

    -ποιότητα ύπνου πριν τον αγώνα> για πριν δε ξερω αλλα ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: ΑΡΙΣΤΗ

    -επάρκεια κινητικής ποιότητας ανάλογα με την εξέλιξη ενός αγώνα>
    ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΔΑΦΙΟΥ-ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ-ΑΓΓΕΛΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

    -συναισθηματική αντίδραση> ΜΗΔΕΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ (ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ) ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ..
    ΤΙ? ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΠΑΤΑ ΝΟΜΙΖΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ..

    -ικανότητα τού αθλητή να ανταπεξέρχεται μετά την διάπραξη λάθους.
    Δεν υπαρχει τετοια ικανοτητα, γιατι απλα δεν γινεται να ανταπεξερχεσαι οταν κανεις λαθη συνεχωμενα, με το μεγαλυτερο να ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εισαι 'προπονητης'.

    Βεβαια εδω το νομιζουν και αλλοι και σε αναφερουν σαν 'προπονητη' οποτε ενα ελαφρυντικο το εχεις.

    Υπαρχουν στη πραγματικοτητα πολλα που μπορουν να σε προσδιορισουν:

    Γραφικος> μετα απο καθε ηττα λες τα ιδια copy/paste

    Νουμερο> Πραγματικα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι παραγεις εργο

    Αναξιοπιστος-Ψευτης> Δινεις το ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΟΥ (της ποιας??) και τον πατας χαλαρα

    Γελοιος> Ανακαλυπτεις απιθανες δικαιολογιες καθε κυριακη για τις μαλακιες σου

    Και για να κλεισω το σημερινο κραξιμο, και λεω σημερινο γιατι εισαι ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ που θα τρως κραξιμο μεχρι να πας στα τσακιδια, ΑΜΠΑΛΕ.

    Το χαρτακι που εχεις παρει για τον Μπελεκ και τον Βαργκας στις ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ λεει οτι πρεπει να κλεισουν?
    Ο ενας για να ΜΗΝ πληρωσεις στην Ιταλια και ο αλλος για να γινει αυτοματη ανανεωση???

    Eλα ομως που ο κολομβιανος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μεινει και σε χορευει στο ταψι, για να ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ και να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ..
    Εξ ου και οι ΘΛΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ οπως και ο εξαψαλμος που ακουσες τη Παρασκευη..

    Αληθεια ειναι αυτα η ψεμματα?

    Τη Κυριακη το ηξερες οτι θα περπαταγε αλλα εσυ εκει ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΗ και πορευεσαι

    ΚΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΝΟΥΜΕΡΟ..

    Που ακουω για τον 'προπονητη μας' και το φιλοτιμο του και μου ανεβαινει η πιεση 300.

    Αιντε μην αρχισω και γραφω ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ και δε μεινει σαπια ντοματα αδιαθετη..

    Αιντε με το ΜΑΛΑΚΑ το ΒΑΛΤΟ που μου το παιζει και χαμηλοβλεπουσα ο ΓΕΛΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Dimi,απορω με τοση "πιεση" πως θα φας αρνι το Πασχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eσκασε και επισημα το εβομαδιαιο φεσακι.

    Κοντα 3εκκ ειναι, ΕΞΤΡΑ απο οτι υπολογιζε ο ΓΛΑΣΤΡΑΣ του αγαμιδι.

    Ο οποιος ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ:
    1) H ειναι ντιπ για ντιπ ΗΛΙΘΙΟΣ και ανελαβε προεδρος εν λευκω σε ενα μαγαζι που ακομη και τα παραπληγικα του ΠΙΚΠΑ ξερουν οτι χρωσταει μεχρι και σε εξωγηινους..
    2) Eιναι απολυτα ενημερος και μας το παιζει Βασιλακης Καιλας.

    Προσωπικα πιστευω οτι ειναι ενα κραμα 30-70.
    ΗΛΙΘΙΟΣ ειναι σιγουρα δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο. Εκτος αν υπαρχει ενας ΝΟΗΜΩΝ ανθρωπος να παει να αναλαβει τη ΠΑΕ ΑΕΚ απο τον αγαμιδι σε μια νυχτα..
    ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ μιας και περα απο τις απειλες ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ περι παραιτησεων καθε τρεις και λιγο, δεν εχει βγαλει ΑΧΝΑ για ολα τα φεσια που σκανε καθε μερα.
    Τι 44, τι ΦΠΑ, τι ΙΚΑ, τι παικτες, προπονητες, δοσεις, υπαλληλοι μεχρι και σαντουιτσαδες (ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ-ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ EVEREST ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ) εχουν εμφανιστει και ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ δεν εχει βγαλει αχνα για τον αγαμιδι.

    Ουτε μια κουβεντα ετσι ΤΥΠΙΚΑ να πει ηξερα για χρεη ηξερα για φεσια αλλα αυτο δεν εχει προηγουμενο.

    Κουβεντα για τις πληρωμες που ΕΛΕΓΕ οτι εκανε ο αλλος και φυσικα τα ΤΣΕΠΩΝΕ σε συνεργασια με τους ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ και τους ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΔΕΣ.

    Για να βγει μετα ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ και να μας πει οτι εδωσε ενα σημαντικο ποσο για την MS.. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1ΕΚΚ..

    Εμ βεβαια αμα μονο απο τη δοση του 44 εχεις ΤΣΕΠΩΣΕΙ 1,25εκκ (λεγωντας ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ) και εχεις ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΑΛΛΑ 3ΕΚΚ απο τα χθεσινα που αφορουν το 2011 Π-Ρ-Ι-Ν παρκαρει τις μετοχες ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ..

    ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ 4-5 ΕΚΚ δινεις κανα 800αρι και το παιζεις και μαγκας οτι πληρωσες το δανειο..

    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ ΓΙ ΑΥΤΑ Ε?

    Ελα ομως που αρχισε να ακουγεται κατι για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ να σε δω. ΜΑΚΑΡΙ, για να βγει και καμμια κουκουλα σε ενα μαγαζι που ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, μηδενιζουν το κοντερ και ξαναξεκινανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχουμε λοιπον ενα μαγαζακι που ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ χρηματα απο δύο συμμετοχές σε ομίλους Europa League, (μιας και η περσυνη ειπραχθηκε κατα μεγαλο μερος το 2011), εισιτήρια διαρκείας και απλα, ΟΠΑΠ-χορηγιες ΚΙΝΟ κλπ αλλα και το τηλεοπτικό συμβόλαιο + οτι αλλα εσοδα εχει μια ΠΑΕ: μπουτικ-κυλικεια ΟΑΚΑ-ΕΠΟ κλπ + οτι εμεινε απο το κυπελλο (μονο τα εισητηρια ηταν 40,000).

    Μιλαμε για ποσα ΑΝΩ ΤΩΝ 15ΕΚΚ ευρω, (μονο το europa x2 ειναι 10εκκ)

    Παικτες, δοσεις, εφορια, ΙΚΑ, κλπ κλπ παρα τα ΨΕΜΜΑΤΑ του αγαμιδι ΕΜΕΙΝΑΝ απληρωτα ΟΛΟ ΤΟ 2011.

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?

    Ακομη υπαρχει κανενας που να απορει γιατι ο ενας εμενε γατζωμενος στη καρεκλα και οι αλλοι δυο, ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ, δεν την αφηνουν με τιποτα τη διοικηση και βαζουν ΕΝΑΛΑΞ μαριονετες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για άλλη μια φορά steven είσαι απολαυστικός στο κείμενό σου.
    ----------------
    Το μόνο που πετυχαίνετε είναι να σπρώχνεστε πιο κάτω. Ειδικά αν ο ένας θέλει να σωθεί κι απέναντι του είναι ο Μαρινάκης, που δεν έχεις καμιά τύχη. Όχι λόγω χρημάτων που βάζει ακόμα, αλλά διότι πέφτοντας στα ελληνικά δεδομένα, θα σου γαμήσει τη μάνα ενώ εσύ ακόμα θα δηλώνεις " ....η ελληνική πολιτεία ...ανύπαρκτη...."
    ----------------
    Πόσες φορές θα ακουστεί τα παραπάνω του χρόνου;

    Δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό;
    ως πότε..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα κυριοι..τι πρωτοσελιδο ηταν παλι αυτο? βρηκε λεει ο ντεμης 4 εκ ευρω απο επιχειρηματια ο οποιος λεει δεν τα θελει πισω τη σεζον 12-13 αλλα.. οταν ΘΑ εχει!!με τι ανταλλαγμα ομως δεν λεει..καλα το ειχε πει ο ιδιος..η τρελος η λαμογιο..

      Διαγραφή
  12. Καινούργιο δάνειο σκέφτεται να πάρει λέει η "διοίκηση".
    Δάνειο το γκοντό, καπάκι δάνειο η "διοίκηση", δάνειο στο δάνειο και βάλτα να πάνε πήγανε.
    Πού πήγανε?
    Στό βρόντο, εκεί πού πάνε 8 χρόνια.
    Ενας Κύπριος επιχειρηματίας πού είχε εμφανιστεί και στη σουβλακοσύναξη τού "θεμέλιου" και είχε πεί ότι θα "βοηθήσει" εξαφανίστηκε και...δεν θα βοηθήσει.

    Αλήθεια, εκείνοι πού πήρανε μέρος στην 1η συνάντηση τού "θεμέλιου" πού είναι? Γιατί έχουνε τουμπεκιαστεί? Τι γίνανε κείνες οι έρμες οι ένδοξες ΑΕΚτζήδικες οικογένειες πού ετοιμαζόντουσαν να χώσουν μιά 60άρα εκατομύρρια στο χαλαρό?
    Ο κυρ-Μιχάλης επιμένει ότι η ΑΕΚ δεν χρωστάει?

    Οι "επαφές" τού γκοντό παραμένουν επτασφράγιστο μυστήριο. Πρός το παρών υπάρχει το δάνειο απ΄τον...Αραβα φίλο του.
    Παρακολουθώντας βέβαια και τήν καθημερινά διαδραματιζόμενη ψυχογραφία τών ντεμόπληκτων, οφείλω να πώ ότι βρίσκομαι στα πρόθυρα να νιώσω οίκτο.
    Τα μπορέσει το γκοντό να μπρεί κρήματα για να σοτεί το ομάντα?
    Διότι τα ντεμόπληκτα, εφόσον επανεμφανίσθη ο θεός τους έχουνε ξεσαλώσει.
    Απειλές δίνουν και παίρνουν.
    Αν επανέλθει το γκοντό στην προεδρία, λένε, πάς μη ντεμόπληκτος θα παταχθεί. Ναι, ναι.
    Υποθέτω ότι θα χρειάζεται ντεμοπιστοποιητικό για τούς υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες ώστε να μπορούν να δηλώσουν ΑΕΚτζήδες?
    Θα χρειαστεί να αναρτήσουμε αφίσα τού γκοντό πάνω απ΄το κρεβάτι μας?
    The...Empire strikes back.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΠΕΣ.

    Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ (ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΤΑΤΗ) ΠΟΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,
    Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑ(ΤΖΗ)ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    'Η ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΣ Η ΠΟΠΗ,
    'Η ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΠΟΠΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ".

    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,
    ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,
    ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.
    ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    http://youtu.be/u1jWz7ePBqM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα οι δημοσιογράφοι, ειδικά απ΄την έλευση τής ιδιωτικής ΤιΒι και δώθε, έχουν στην πλειοψηφία τους οχι απλώς ευθύνη, αλλά πλήρη συνενοχή για την σημερινή κατάντια.
    Δεν το έχουν κερδίσει ανάξια αυτό πού ακούγεται εδώ και χρόνια στούς δρόμους, το "αλήτες, ρουφιάνοι...".
    Ειδικά αυτοί πού ονομάζουμε μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν κάνει την πιό πρόστυχη δουλειά στην στήριξη τού συστήματος, την χαμαλοδουλειά, κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο και επί 2 δεκαετίες σχεδόν.
    Καθημερινή διαστρέβλωση τής πραγματικότητας σε όλα τα επίπεδα, ωκεανός ψεμμάτων, λάσπη αρκετή για να κτίσεις 50 πόλεις, προπαγάνδα πού θα έκανε CIA και KGB να κοκκινίζουν.

    Αλλωστε, το άλλοθι πού έχει αυτός ο λαός, και οποιοσδήποτε λαός, είναι ακριβώς το ότι βομβαρδίζεται ανηλεώς από τόνους προπαγάνδας. Δεν τον αθωώνει αυτό, είναι όμως ένα σοβαρό άλλοθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε οποιοδήποτε σοβαρό πρωτάθλημα τής Ευρώπης ο τραυματισμός επόπτη η διαιτητή από ρίψη αντικειμένου σημαίνει διακοπή επιτόπου.
    Στο Ελλάντα ούτε αυτό είναι αυτονόητο σύμφωνα με την σούπερ-λίγδα.
    Η οποία έκρινε σήμερα ότι...δεν συνέτρεχε λόγος διακοπής.
    Αμ πώς.
    Πέθανε κανένας? Οχι. Εσπασε κάνα κρανίο? Τίποτα πλευρά μήπως? Πάλι όχι.
    Αρα? Πώς διακόπτεται το μάτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οπως ειπα και χθες.Αναλογα τι συμφερει το χοντρο το δικο μου.Γιατι αν δεν επαιζε αυτο,τοτε γιατι ο βαζελος τιμωρηθηκε?Απο την αλλη πρεπει καποια στιγμη να γινει συνηθεια η διακοπη αγωνα για ριψη αντικειμενων εδω στο μπανανισταν.Πεταξες κατι?τι σημασια εχει αν βρηκε καποιον η οχι?σφυριζω και γεια σας.Εμεις εδω ηρθαμε να παιξουμε μπαλα,εσεις που ηρθατε να πετατε αντικειμενα μεινετε εδω,βαλτε και ενα στοχο στη γραμμη του πλαγιου και σκοτωθειτε μεταξυ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαραούλι, μην τα λές έτσι κρυπτολογικά.
    Κάνε μιά ανάλυση αυτού πού υπάρχει στο μυαλό σου να να καταλάβουμε κι εμείς οι θνητοί.
    Τι θα κάνει δηλαδή το γκοντό και θα...προσκυνάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ καραουλι: ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΕ. Προφανως νομιζεις οτι εχουμε αναγκη να προσκυνησουμε καποιον..
    Η οτι εστω περιμενουμε καποιον ετσι γενικα.
    Μαλλον μπερδευεσαι με τα δωματιακια...
    Προσωπικα εκτος απο το γκοντο που ουτε για τα αρχιδια μου δεν τον εχω (και δε τα φτανει κιολας λογω υψους) δεν ψαχνω να προσκυνησω ΚΑΝΕΝΑ και για τιποτα.

    είμαστε πλέον μόνοι μας αναφωνησε ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ

    Καλα που το καταλαβες μεγαλε.

    Αιντε μπας και σε μπουζουριασουνε κιολας ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ και εχεις και παρεα.

    Και να σας το κλεισουνε αυριο επισης χεστηκαμε.

    Σιγα μη σκασουμε κιολας που θα σας κλεισουνε το μαγαζακι που ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ στη πλατη της ΑΕΚ.
    Αιντε τραβα στο ποπολο να τα πεις αυτα να συγκινηθουν.

    ΑΕΚ θα υπαρχει και του χρονου με αλλο ΑΦΜ σιγα τα ωα. Θα τη λενε νεα ΑΕΚ ε και? Γιατι ο Πανιωνιος επαθε κατι που τον ειπαν νεο?

    Ασε μας ρε ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ, θα μας παρουν τα ζουμια απο τη πολυ συγκινηση.
    Αμα ψαχνεις λεφτα ΡΩΤΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ 2011 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ (αποδεδειγμενα πλεον) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. Αιντε ΜΑΛΑΚΑ που μας το παιζεις και Βασιλακης Καιλας να σε λυπηθουμε. Λες και σε εκβιασε κανενας να γινεις εσυ προεδρος και το γκοντο σωτηρας..

    Σας επιασε ολους η ΑΕΚοφροσυνη και η καψουρα μη τυχον και κλεισει το μαγαζι και δεν ΚΛΕΒΕΤΕ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.

    Στα αρχιδια μας ρε μαλακα αμα στο κλεισουν το περιπτερο.

    Αιντε μπας και για μια φορα στη ζωη σας, δουλεψετε πραγματικα οπως κανει 10εκκ κοσμος και δειτε τη γλυκα.
    Που μου μαθατε ολοι με το χερι απλωμενο και το κλαψομουνιασμα

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΙ: ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ. ΛΕΦΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ; Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ; ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΝΑΣ, ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ; ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑ ΠΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΠΡΟΣΚΥΝΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, μέρες πούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή