Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΙΦΝΗΣ

           Ναι βρε παιδιά, αίφνης. Μας πιάσανε από τα όργανα, μας γουλιάζουν σαν χταπόδια, και μας καθαρίζουνε. Μιλάω για την εντυπωσιακή συνέντευξη τύπου, του κλοζωχοϊδη αλλά και του Λοβέρδου. Που ανακάλυψαν, εντελώς τυχάια στη μέση προεκλογικής περιόδου, οτι οικήματα που φιλοξενούν μετανάστες πιθανόν να είναι και εστίες υγειονομιοκήε ρύπανσης. ΡΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ; Θα μου πεις, " κάλλιο αργά παρά ποτέ" , αλλά αυτό ισχύει για τον λαό και τις παροιμίες του. Δεν ισχύει  για τους υπεύθυνους ψηφισθέντες αρχηγούς.
             Τρέχει όμως κάτι σε προεκλογική περίοδο; Σκούπες γίνονται στην Αθήνα με θαυμαστά αποτελέσματα. Όσοι έχουν χαρτιά, κατά λάθος πήγαν μέσα. Όσοι ξεχάσανε τα χαρτιά, τα φέρνουν αύριο. Όσοι δεν έχουν πασαπόρτι, πάνε στο τμήμα και λένε " άσυλο " , οπότε το δημοκρατικό κράτος περιμένει τις διαδικασίες, αλλά κι όσοι δεν ξέρουν τόσο καλά ελληνικά, πάνε σε κέντρα περισυλλογής ή υποδοχής μεταναστών. Η μεταλάς.
               Σοβαρή προσοχή σηκώνει βέβαια η κουβέντα του Σαμαρά που αύριο κάποιοι ηλίθιοι θα βγάλουν πρώτο κόμμα. " Θα εξαφανίσω τους μετανάστες...", την ώρα που αυτός άνοιξε τα σύνορα. Μόνος του; Όχι βέβαια. Άμα βαριέται ο πολίτης να καλλιεργεί και θέλει να πάει στο χρηματιστήριο, ποιός θα πάει στον αγρό; Να πάει ο Σαμαράς; Αυτός αποκλείεται. Το πολύ να πάει μετανάστης ή λαθρομετανάστης. Άντε να πάει η κοπέλλα της Δαμανάκη ή η Μανωλίδου καθότι μεγάλωσαν τα παιδιά της, που όμως τα είχε με άλλον.
                Κι άρα λοιπόν, κι αφού φύγουμε με τον ψηφοφόρο που θα ήθελε να πηδήξει την γυναίκα του πολιτικού του, θέλω να μάθω την θέση των κομμάτων - των οποιωνδήποτε - για τα θέματα της παρανομίας. Σε επίπεδο πληθυσμού. Έχουμε 11 μύρια στην Ελλάδα και βρισκόμαστε 15. Δεν με νοιάζει ποιός φταίει, αλλά με νοιάζουν τα μέτρα. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙ ΗΛΙΘΙΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΔΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΑΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
                      Τα κέντρα υποδοχής μεταναστών, τι ωφελούν εμένα; Έχει χαρτιά ο κύριος κι άρα προσφέρει στην ελληνική κοινωνία ; Τέλος. Δεν έχει χαρτιά ο κύριος κι άρα δεν έχει άδεια παραμονής στην χώρα; ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΙΧΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, που γουστάρουν λόγω λαμογισμού να το παίζουν επαγγελματίες μαλάκες. Δημοκράτες ή να κονομήσουμε από κέντρα που απλά δεν υπάρχουν φούρνοι; Σαν πολλά δεν έχουμε ακούσει; Σαν πολλά δεν γίνονται επειδή οι πολίτες έχουν θέμα οικονομικό και περνιώνται τόσα άλλα;
                     Αλλά, εγώ, άμα έβλεπα κάπου τον Λοβέρδο και τον Χρυσοχοϊδη, να μου μιλάνε, μίνιμουμ θα πήγαινα σε διάογο. Καταλαβαίνω βέβαια οτι θα με ήθελαν στην φαρέτρα τους κι εγώ με καταλαβαίνω οτι θα πήγαινα και στους δύο. Τι έχω να χάσω; Διπλός κατάσκοπος, πάντα καλύτερος από μονός. Καλύτερα με δυό γκόμενες παρά με σχέση. Αλλά άμα δεν με διόριζαν κάπου μετά από τόση εργασία, γιατί να μην τους γαμήσω; Επειδή θα ψηφίσω άλλο κόμμα; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.
                   Το σημαντικότερο είναι οτι βρήκαν οι τίποτες, μια τίποτα προεκλογική αλήθεια. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Εμείς τι να κάνουμε; Φυσικά έχουμε πρόβλημα, αλλά αφού το τίποτα έχουμε πρόβλημα, γιατί να το προσδιορίσουμε σαν άνθρωπο; Έχει θεό το χάος, το άπειρο ή τα  μέτρα που δεν ανακοινώνονται;  Κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν εκλογές. ΑΛΗΘΙΝΟΊ ΘΑ ΠΟΥΝ  ΨΕΜΑΤΑ Ή ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. Πάντως ο Λοβέρδος τα είπε όλα. Πήρε τον Χρυσοχοοίδη και μας είπε πώς πηδάει την Μπακογιάννη. Που δεν έχει σχέση με τον λαό. Ο λαός βέβαια, θα την ήθελε σαν σχέση, καθότι ψηλοκάβαλη κι οπωσδήποτε το να πηδάς κοντή, χάνεις από την  έκφραση. Πάντως σαν γυναίκα ψηλή και θεωρητική, ε, να μην σε  ΠΗΔΑΕΙ ΚΙ Ο ΡΙΖΟΣ. Ο ΠΛΕΣΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ.
              ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΗΠΑΤΗΤΙΔΑΣ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΑΡΩ.   ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ  ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ  ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ.                    

24 σχόλια:

  1. Δε γίνεται να μιλήσουμε. Ο τύπος έδιωξε έτο και ιμπραημοβιτς (και μετα ανρι) για να ανεβάσει το μέσι στα 19 του, πήρε ως αποτυχημένο το πίκε, έδιωξε καπάκι Ρονι και εσυ κάθεσαι και μου λες ότι τον έκαναν οι παίκτες ..
    Που αυτός ανέβασε ( Πέδρο Μπουσκετς κλπ) κάνωντας μια μεταγραφή το χρόνο .
    Έχει πάρει ότι υπάρχει μοιράζει τεσσάρο-πενταρες μέσα στο γήπεδο των χαφιεδων και σηζηταμε τι ακριβώς;;;
    Ότι θα χάσει 1 κούπα μετα απο 4 χρονια ;
    4 πρωταθλήματα 3 κύπελλα 2 champions league 3 super cup 2 world cup τι αλλο θες ;
    Τώρα αν η καταλωνια δε σου κάνει πολιτικά Σορρυ θα τους πουμε να αλλάξουν για να ταιριάζει με το στυλ εδω που όλοι είναι μαλακες, ουνοι, Εβραίοι, και γενικα να πανε να γαμηθουνε..

    Για όλους έχουμε να ρίξουμε ένα μπινελικι απο το jobs μέχρι το δαρβινο!

    Κουραστικό να μηδενιζουμε τα πάντα χωρίς φυσικα να πρωτεινουμε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ρεζουμε,ειναι το καλυτερο: "να φυγουν και να γινουν οι ιδιοι μεταναστες."
    Οχι μονο δεν δικαιουνται να προσφερουν καμια "λυση",-σαν γνησιοι δημιουργοι των προβληματων-αλλα τους αξιζει και μια ομαδικη υπατητιδα.

    Ο λογος του "ξεσηκωματος" του θεματος "λαθρομεταναστες",ειναι το μοναδικο πλεον "οπλο" στην φαρετρα των αλητων.
    Τι αλλο να "υποσχεθουν"; Προσληψεις; (αυτες συνεχιζουν και γινονται βεβαια αλλα "σιωπηρα".Εδω και μερικους μηνες, στο χοιροστασιο νομοθετουν ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.Χωνουν με διαταξεις-φαντασματα,χιλιαδες απο τα παραθυρα. Ποιος ειπε οτι η Ελλαδα πεθαινει;
    Αλλα σαν προεκλογικο συνθημα,δεν μπορουν να το "χρησιμοποιησουν"
    Λεφτα; Ουτε λογος. Και αυτα μεταξυ ημετερων.
    Αυξησεις; Χα!

    Αρα; Αρα μενει η πολυποθητη "ασφαλεια". Αυτοι που εχουν παρει την αστυνομια στα σπιτια τους και τα εχουν κανει φρουρια,οπου ακομα και τα σκυλια τους εχουν απο διπλα εναν-δυο εκαμιτες,θα ψαξουν λεει τα βρουν λυση για το πως μια μητερα δεν θα της λεψουν το παιδι μερα μεσημερι στην Κανιγκος,πως ενας παπους θα διαβει με επιτυχια το φαναρι της ΠΑνεπιστιμιου στην Ομονοια,διχως να κλαπει το πορτοφολι του,πως ενα παιδι θα καταφερνει να βγαινει ζωντανο απο τον δακτυλιο και πως οι διαβατες της Ομονοιας θα αποφευγουν τα τρακαρισματα με τους μαστουριδες.

    Αυτοι που κατοπιν εντολων,αφησαν να μπουκαρει εδω μεσα καθε καρυδιας καρυδι. Ηξεραν οτι οι ομολογοι τους απο τις χωρες τις οποιες προερχονται οι λαθρο, ανοιγαν και τις φυλακες τους και "ξεφορτωνονταν". ΜΑζι με ετον φουκαρα,ειρθε και ο μαχαιροβγαλτης. ΜΑζι με τον κυνηγημενο,ηρθε και ο νταβατζης,ο κλεφτης, ο δολοφονος των 10 γιουρο.

    Εσκεμενα ασφαλως το εκαναν. Ειναι σαν να αδιαφορει ο οργανισμος υγειας ενος υπουργειου,για μια πανδημια. Η να κανει τα στραβα ματια το ΓΕΣ,σε μια επιδρομη.
    Ειχαν υποχρεωση να φυλαξουν τις εισοδους. ΤΑ κρατη,δεν ειναι ξεφραγα αμπελια. Εχουν κανονες και προυποθεσεις. Ειναι κλειστα νοικοκυρια.
    Ανοιγεις ρε μουνι Χρυσοχοιδη το σπιτι σου εσυ,να μπω "εγω"; Οχι; Γιατι; Για να μη σου γαμησω τη γυναικα;
    Και το κρατος γιατι το ανοιξατε ρε βρωμοσκυλα; Για να κανετε εντυπωση στους μεταπροοδευτικους και πολυ-πολυτισμικους αφεντες σας;
    ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΕΙΣΑΣΤΕ.


    Και ειναι τοσο προφανες. Ακομα και ο αρχιδομαλακας του οποιου του ζητανε την ψηφο,θα πρεπει πλεον να βλεπει το καταγελαστο: Ο συρφετος που ανακαλυψε την αυτοδιαθεση,τον αυτοπροσδιορισμο και την αυτοματη ενταξη λαθρομεταναστων,με την συμφωνη γνωμη των αρχων και των δημαρχων,τωρα θα πολεμισουν το λαθρομεταναστευτικο;
    Οταν καποιος σας Δημιουργει το προβλημα,του ζητατε μετα να βρει και μια λυση του προβληματος που εφτιαξε,η τον γαματε πατοκορφα;
    Για να καταλαβω δηλαδη.

    Ρε δεν πανε να γεμισουνε συφιλη λεω εγω;
    Ο Καμινης τωρα ειδε τα καταστικτα απο λαθρο,πεζοδρομια της Πατησιων;Χρονια ειναι εκει.
    Τωρα ειδε τα χαιμαλια στο Μοναστηρακι,την Πλακα κλπ.;
    Ο βλακας απο την Καλαματα,που ανοιξε τα συνορα,θελει να ανακαταλαβει τις πολεις; Εισαι πολυ σκληρος. ΦΑε μια κρεμα. Και κανε μια πιπα στον Μητσοτακη,ζαγαρι με γυαλια.

    Τα ιδια ισχυουν και για λοιπους. Λοβερδους,Κλουζω κλπ.
    Εφόσον σπασαμε τα κεφαλια του κοσμου,ας κανουμε πως μαζευουμε και κανενα λαθρομεταναστη.
    Οχι βεβαια οτι θα φυγουν. Καιντρα Υποδοχης.
    Τα οποια κατα βαση τιποτα δεν κανουν,απαρα μονο οι τροφιμοι σε αυτα θα κανουν πλιατσικο στις επαρχιακες πολεις που θα εδρευουν.
    Περι διευκολυνσης προκειται.
    2 εκατομμυρια ειναι. Και φτιαχνεις κεντρα υποδοχης για 30.000.

    Ρε δεν γαμιεσαι με τον σωματοφυλακα σου αληταμπουρα Χρυσοχοιδη.
    Χαρες και πανυγυρια κανετε,με την λαθροεισοδο. Με υπογραφες σας και με βουλες σας ειναι εδω.

    Χαρα σας μεγαλη η μπουρδελοποιηση. Ενολες εκετελειτε. Δεν ειναι λαθος. Δεν ετυχε.
    Εισαστε απατριδες και κυριως ανθελληνες. Εισαστε δηλαδη για καψιμο στην πλατεια και πεταμα η σταχτη σας σε βοθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πραγματικοι λαθρομεταναστες, ειναι αυτοι που εχουν καταλαβει αντι για τα πεζοδρομια,τα ιδια τα δημοσια κτηρια,ειναι ο πολιτικαντικος,αλητικος συρφετος.
    Οι πρωτοι που πρεπει να φυγουν,να παρουν ποδι, οι πρωτοι που εισεβαλαν σε ξενη χωρα διχως "χαρτια" και βεβαια διχως ικανοτητες,με σκοπο την κλεψια και την λεηλασια,ειναι οι ιδιοι οι πολικαντηδες,στο συνολο τους,με ελαχιστες εξαιρεσεις.

    Πρωτα αυτοι πρεπει να γεμησουν τα λεοφωρεια με προορισμο το Πακισταν και την Νιγηρια και κατοπιν να ακολουθησουν οι αλλοι.
    Πρωτα σταση εξω απο το χοιροστασιο της βουλης.
    Πρωτα απο εκει πρεπεινα ξεκινησει η "σκουπα",αν θελει να ειναι πετυχημενο το ξεσκονισμα।.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ΤσουΛού πάντως η κατάσταση έχει πάρει μιά συγκεκριμένη κατευθυνση. Αν υπάρχει μιά ομάδα πού μπορεί να σταματήσει την Μπάρτσα πριν φτάσει στον τελικό αυτή ειναι η Μίλαν. Η οποία αφού δεν νίκησε (έστω με 1-0) στο Μιλάνο πρέπει να κλέψει την πρόκριση. Ιταλική ομάδα είναι, αν κάποιοι μπορούν να το κάνουν ακόμα και στην Βαρκελώνη είναι Ιταλοί. Το θεωρώ πιθανό? Το θεωρώ χλωμό μεν, αλλά δίνω στην Μίλαν περισσότερες πιθανότητες να το καταφέρει απ΄ότι η Τσέλσι, η ή Μπάγερν, η ή Ρεάλ.
    Τα υπόλοιπα μάτς με την μικρή εξαίρεση τού Τσέλσι-Μπενφίκα είναι ήδη τελειωμένα.
    Συνεπώς τα ζευγάρια τών ημιτελικών είναι το Ρεάλ-Μπάγερν (καρασίγουρο) και το ασχημάτιστο ζευγάρι τού άλλου ημιτελικού, αφού:
    -εκτός τού Μπάρτσα-Μίλαν και το Τσέλσι-Μπενφίκα (ακόμα περισσότερο φυσικά) δεν είναι τελειωμένη υπόθεση. Η Τσέλσι δεν έχει θαμπώσει φέτος και παρ΄όλο το 0-1 τού 1ου μάτς η Μπενφίκα δεν πάει ξοφλημένη στο Λονδίνο.
    Λογικά, η Τσέλσι έστω και με μεγάλη δυσκολία θα περάσει. Κι αν περάσει θα τελειώσει το φετινό της ταξίδι είτε αποκλειόμενη με την Μπάρτσα είτε με την Μίλαν.

    Στον άλλο ημιτελικό (Ρεάλ-Μπάγερν) υπάρχει μιά ενδιαφέρουσα προιστορία: η Ρεάλ έεχει την χειρότερη παράδοση όταν παίζει με τα παραδοσιακά μεγάλα κλάμπ τής Ευρώπης απέναντι στην...Μπάγερν. Δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα (απ΄τα μεγάλα ευρωπαικά ονόματα) πού να πλησιάζει καν στην παράδοση πού έχει δημιουργήσει η Μπάγερν απέναντι στην Ρεάλ.
    Βέβαια στην τωρινή εξίσωση υπάρχει ο Ζοζέ.
    Η δική μου αίσθηση είναι ότι και στα δύο μάτς θα υπάρξουν πολλά γκόλ και ότι η όλη υπόθεση είναι 50-50. Η δύναμη και τών 2 ομάδων είναι στην επιθεση, οι άμυνες τους δεν είναι για μεγάλα πράγματα, και τελικά μάλλον οι λεπτομέρειες κι η τύχη θα βγάλουν τον νικήτή.
    Ο τελικός (πού γίνεται στο Μόναχο) μπορεί και να είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση:
    -απ΄την μιά, αν ο τελικός είναι Ρεάλ-Μπάρτσα δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τι ιδιαιτερότητα έχει. Αν πάλι είναι η Μπάγερν στον τελικό τότε όποιος και να είναι ο αντίπαλος της θα έχει ένα κάποιο προβάδισμα αφού αθ παίζει εντός έδρας. Εκανα μιά μικρο-έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκα ότι οι ομάδες πού παίζουν τον τελικό στην έδρα τους δεν έχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.
    Ισως επειδή ο τελικός είναι από μόνος του ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι (ανεξαρτήτως αντιπάλων) κι η έδρα παίζει λιγότερο ρόλο απ΄ότι σε ένα μάτς πού ΔΕΝ είναι τελικός.
    Πάντως, για χάριν τού κλισέ, η έδρα ειναι...εδρα.
    Ειδωμεν.
    Παρεπιπτόντως: ψαχνόμουν για να βρώ εισιτήρια για τον τελικό πού θα γίνει εδώ στο Μόναχο. Ανακάλυψα τα εξής: τα εισιτήρια ξεκινάνε ουσιαστικά απο τα 160 ευρώ (δεύτερο διάζωμα και πρός τίς γωνίες τής εξέδρας με ένα μικρό κομμά τους μόνο πρός το κέντρο), περνάνε στα 240 για δεύτερο διάζωμα κέντρο και μετά φτάνουν κατευθείαν στα 360 για το πρώτο διάζωμα οπουδήποτε.
    Το γήπεδο χωράει 70.000 αλλά ουσιαστικά θα πουληθούν γύρω στα 55.000 εισιτήρια αφού τα υπόλοιπα θα πάνε σε σπόνσορες, VIPs, κλπ ενώ κάποιες θέσεις θα μείνουν κενές για λόγους ασφαλείας. Απ΄αυτά τα 55.000 θα γίνει ποσοστιαία μοιρασιά ανάμεσα στίς 2 ομάδες με την ζήτηση να φτάνει κυριολεκτικά στίς εκατοντάδες χιλιάδες (πιθανότατα και σε εκατομμύρια) ανθρώπους πού ψάχνουν εισιτήρια.
    Στο Ebay υπάρχουν ήδη αγγελίες αυτών πού ψάχνουν πού προσφέρουν 500 ευρώ το κομμάτι για οποιεσδήποτε θέσεις κι ακομα δεν είναι καν γνωστό το ζευγάρι τού τελικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω δινω ενα κιουπι λουκανικα Μανης,για ενα εισητηριο.
    Αν παλι δεν βρω,δεν πειραζει,τα τρωω μονος μου,βλεποντας απο την τελεοραση.
    --------------------
    "μεχρι την Τριτη στις 12,οτι γινει" λεει ο Δημητρελος,που ειναι στα τηλεφωνα.
    Δεν παει πλεον στην εφορια.Περιμενει νεα απο το τηλεφωνο,πια.
    Σαν τον συγγενη που ενω μετεφερε τον ασθενη μεχρι το νοσοκομειο,τωρα καθεται στην αναμονη και περιμενει την ενημερωση απο τον θεραποντα.

    Οχι.Λαθος. Τελικα σημερα θα παει ξανα. Δεν μπορει την αναμονη ο ανθρωπος.
    Τελικα σημερα θα βρεξει ,η οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστο, ούτε εγώ πρόκειται να δώσω τέτια λεφτά. Ομως επειδή γίνεται ο τελικός εδώ κι επειδή ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τίς λεπτομέρειες (δηλ. τιμές εισητηρίων κλπ) γι΄αυτό και τα΄ψαξα για να δώ τι παίζει.
    Παρεπιπτόντως, συζητούσα χθές με ένα φίλο και με ρώτησε το εξής:
    -αν μπορούσες με την μηχανή τού χρόνου να πάς σε οποιονδήποτε τελικό ποδοσφαίρου έχει γίνει στο παρελθόν, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, ποιόν θα διάλεγες?
    Μπλέξαμε τα μπούτια μας με την ερώτηση, και μετά από..ώριμη σκέψη τού είπα ότι θα διχαζόμουν ανάμεσα σε δύο:
    στον τελικό τού στημένου μουντιάλ τού 78΄ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή και σε κείνον τού 86΄ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γερμανία.
    Ο πρώτος γιατί συνέβη να είναι ο πρώτος τελικός πού είδα και κατάλαβα και σαν πιτσιρίκι τότε με εντυπωσίασε η φοβερή του ατμόσφαιρα, κι ο δεύτερος γιατί περιέχει τον Ντιέγκο στα ντουζένια του, έχει μιά επική ανατροπή τών Γερμανών, και χρειάστηκε μιά επική πάσα τού Μαραντόνα για να κερδίσει τελικά η Αργεντινή.

    Γενικά πάντως, τόσο στα παγκόσμια κύπελλα όσο και στο ΤσούΛού οι τελικοί είναι συχνότατα σούπες. Για παράδεγμα στο ΤσουΛού οι μόνοι δύο αξιομνημόνευτοι τελικοί τα τελευταία χρόνια είναι το Μπάγερν-Μ.Γιουνάιτεντ και το Μίλαν-Λίβερπουλ. Ολοι οι υπόλοιποι δεν έχουν να πούν τίποτα.
    Και το ενδιαφέρον είναι ότι περισσότερες πιθανότητες έχεις ως θεατής να δείς ένα γαμάτο τελικό στο κύπελλο Αγγλίας η στο Γιουρόπα Λίγκ παρά στο Παγκόσμιο κύπελλο η στο CL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε συ Χρηστο με ολο το θαρρος και χωρις παρεξηγηση.

    Υπαρχει κατι που να ειναι σωστο, να σου κανει, να ειναι δικιο η τελος παντων να μη πρεπει να παει να γαμηθει?

    Οκ ΣΕΒΩΜΑΙ απολυτα τις αποψεις σου αν και διαφωνω οπως και συμφωνω σε πολλα.

    Αλλα πρεπει και εσυ να καταλαβεις οτι δεν θελουμε ολοι να γινουμε ψαραδες σε μια σπηλια, αγροτες σε μια πεδιαδα η να αποδοκιμαζουμε τα ΠΑΝΤΑ μιας και προερχωνται απο καποιο συστημα.

    Δεν ειμαστε εναντια σε ολα, δε γινεται να πανε να γαμηθουνε απαντες, δεν ειναι ολοι αληταμπουρες, ουνοι, μασονοι, εβραιοι ουτε ολα ειναι βοθρος.

    Sorry που στο λεω αλλα υπαρχουν και ανθρωποι ακομη και αναμεσα στους Ουνους..

    Ο Albert εκανε ενα σχολιο για ενα γεγονος που ειναι γιορτη και στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ποιος θα παρει το κατσαρολι.
    Οπως στα παπαρια μας ο καθε Πεπ (και οχι ΠΕΠΕ ρε steven πεπε ειναι ο κριαρος του special που εχει μπερδεψει το θερισμα με το ποδοσφαιρο) ο καθε Ντιμιτρελ και η καθε ΑΕΚ-ΜΠΑΡΤΣΑ-ΜΙΛΑΝ.

    Εχει τυχει και εχω παει σε 2 τελικους, και οι δυο στη Αθηνα και οι δυο με τη Μιλαν (λογω αγαπης) και κερδισαμε και στους δυο.
    Τρομερη ατμοσφαιρα με παικταραδες με ομαδαρες με ολα.

    Η γιορτη μετραει, ο κοσμος η ατμοσφαιρα το ολο γεγονος.

    Δε θες να συμμετεχεις οκ δεκτο.

    Και εγω δεν παταω στα μουζουκια γιατι δε με εκφραζουν. Λεω οτι ειναι για γελια και τελος.

    Αλλα να υπαρχει και ενα μετρο στο βρισιδι.

    Δε γινεται ΟΛΟΙ να ειναι σαπιοι και λαθος.

    Ολοι να ειναι κλεφτες απατεωνες ψευτες κλπ.Απο το (καθε) jobs μεχρι το Δαρβινο.

    Αν μη τι αλλο το να εχεις ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ αρνητικη αποψη δε δειχνει και το πιο υγειες..

    sorry και παλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χοντρομαλακας Παγκαλος, δηλωσε οτι ειναι "παραξενο ζωο".
    Δεν εισαι καθολου παραξενο.
    Τρως τον αμπακα,οπου βρεθεις,για καλο και για κακο. Αποθηκευεις λιπος για τις δυσκολες μερες, οι οποιες ακομα να ερθουν.
    (ερχονται ομως)

    Μπαινεις σε ξενες φωλιες,κλεβεις τα νεογνα και τα αυγα των γονεων και στρογγυλοκαθετε η κωλαρα σου στο ξενο "οικημα".

    Συνεργαζεσαι με τους ανταγωνιστες σου,-υαινες,γυπες,-ωστε να συνεχισεις να κλεβεις τα αυγα και να στρογγυλοκαθεσαι στην ξενη φωλια.
    Σε ανταλλαγμα τους υποδεικνυεις καθε φορα που εχει φρεσκο κρεας για να ορμηξουν.

    Χεζεις οπου βρεις,μεσα και εξω απ'τη φωλια. Η βρωμα απωθει τους εχθρους.

    Ψαχνεις νεαροτερα θηλυκα,τα οποια θελγονται και ελκονται απο την κοιλουμπα σου,η οποια ειναι ενδειξη "ανεσης" και καλοπερασης,πραγμα που εξασφαλιζει στην η στις μελλοντικες μητερες,το αραγμα και την ξαπλα.
    Η καλα περιφρουρημενη και αρκουντως χεσμενη φωλια,απ την αλλη εξσφαλιζει ενα προστατευτικο περιβαλλον για τους γονους σου.

    Κατουρας εν ειδη δηλωσεων,εδω και κει,σηματοδοτοντας ετσι τα ορια επιφυλακης και ελεγχου τα οποια σου εχουν παρεχωρησει,δειχνοντας στους γειτονες και τους περαστικους,ποιος ειναι το -ψευτικο-αφεντικο.

    Οποτε γιατι εισαι "παραξενο ζωο" δηλαδη; Δεν καταλαβα.
    Επειδη φορας γραβατα; Και ο ασβος "κουστουμι" φοραει.
    Η επειδη δεν εχεις μαλλια στην κεφαλη; Το πρωτο εισαι η το τελευταιο;

    Στο μονο που εισαι παραξενο,ειναι οτι αντιθετα στη φυση επελεξες να γινεις πατερας κοντα στα 80.
    Δηλαδη να αφησεις ορφανα τα παιδια σου.

    Κανενα ζωο δεν επιτρεπεται απο τν φυση να κανει κατι τετοιο. Στα δαση και στις στεπες, χρονοδιακοπτες λειτουργουν πληρως.
    Οι νεοι στο πηδημα και οι γεροι στο τιλιο,αναμενοντας την αιωνια ξαπλα. Σιτιζονται αναγκαστικα απο τα αλλα μελη της αγελης και ειναι ενα βαρος,τοσο κατα την μετακινηση αυτη,οσο και για την ασφαλεια της.

    Αρα-επανεξεταζοντας τελικα ολα- εισαι εν μερει ενα παραξενο ζωο,αφου ΔΕΝ ακολουθεις τους φυσικους νομους.

    Αλλα οπως και να εχει η μητερα φυση σου χαμογελα με συγκαταβαση για αυτην την παραξενη και αναιδη υπερβαση σου.
    Και σου εχει μια "εκπληξη",η οποια δεν ειναι καθολου εκπληξη: Το κρεβατι των γειρατιων,με 200 κιλα ανημπορου και ακινητου λιπους,το οποιο θα χαραζει και θα ανοιγει,μεχρι να παψει να πιανει αδικα χωρο στο σπιτι,και να παραχωθει σε κανενα επισημο χωραφι.
    Αι σκωλικαι αναμενουν με λαχταρα,ξερογλυφομενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Dimi: Παλι τα ιδια; Παλι θα λεμε οτι δεν μιλαμε για ολους; Παλι θα πρεπει να λεμε οτι δεν αναφερομαστε στο συνολο,αλλα στους κυριους εκφραστες;
    Παλι θα εξηγουμε τα ηδη εξηγημενα;

    Οσο αφορα στο σχολιο του Albert,για τον τελικο,τι ειπα; Ειπα αυτο που λες και εσυ για τα μπουζουκια.
    "δεν με ενδιαφερει" και αρα "προτιμω να φαω τα λουκανικα μοναχος μου η με παρεα και να βλεπω απο τηλεοραση".
    Που ειναι το στραβο; Οπως και πουθενα στραβο δεν υπαρχει,το να θελει καποιος να ειναι παρον σε συμβαντα οπως τελικοι,συναυλιες, κλπ.
    Το επιζητω και εγω,εκει που επιλεγω.
    Μεγιστο δικαιωμα και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

    Που ειπα κατι αλλο;

    Μη το συγχεεις με προηγουμενα σχολια που αφορουν στος πραγματικους δικατατορες, οι οποιοι με φοβερες και με αιματα,κρατανε τους λαους διχασμενους και παντα ελεγχομενους.

    Εαν πιστευεις οτι δεν εχουμε να κανουμε κυριως με κακους ανθρωπους,αλλα απλα βλακες που "δεν τους βγαινουν τα σχεδια του μωρε",ενταξει ειναι δικη σου αποψη.
    Η δικη μου ειναι οτι το "γηπεδο" εχει παρεχωρηθει" σε αληταμπουρες.

    Και λεω επισης οτι δεν υπαρχει "ανω" και "κατω" λαος. Οτι εσκεμενα καποιοι αλητες βλεπουν τις κληρονομιες τους και την συνεχιση του "αιματος" τους,μεσα απο την μαζικη εκμεταλευση και την συνεχη παραγωγη φοβου.

    Εαν διαφωνεις καπου με αυτα,εναταξει.

    Αλλα ποτε ειπα εγω ΓΕΝΙΚΑ, να πανε να γαμηθουνε ολοι; Ποτε εβαλα στο τσουβαλι ολοκληρο τον κοσμο, η οτι ΑΠΑΝΤΕΣ οι ασχολουμενοι με τα κοινα, ειναι σε "στοες" και "ιδυματα".

    Εαν θεωρεις οτι οι Δυτικοι ειναι ορθα καλλιεργημενοι και πολιτισμενοι,δικαιωμα σου.
    Εγω πιστευω οτι η πλειοψηφια αυτων εμαθαν να τρωνε με τα πηρουνια,πολυ οψιμα.
    Πουθενα δεν ειπα για ΟΛΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.
    Αλλωστε το ζητουμενο ειναι η ανευρεση αυτων των "διαφορετικων",των πραγματικα ικανων, των πραγματικων ανθρωπων και η αναδειξη τους. Ετσι δεν ειναι; Πως λοιπον θα ισχυριστω το αντιθετο και αρα να αυτοακυρωσω οτι λεω;

    Για την κυρια γραμμη. Για την καθιερωμενη πρακτικη και τις γνωστες συνταγες που ακολουθουνται μιλαω απο την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των αλητων που κυβερνουν,αλλαχου.
    Με αποτελεσμα να παιρνουν στο λαιμο τους μεγαλες μεριδες,των πληθισμων που "διοικουν".
    Απλα τα λεω. Που ειναι το μπερδμεα;

    Το αν υπαρχουν αμετρητοι τιμιοι,συνεπεις, ταλαντουχοι, το ξερουμε ολοι. ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν.
    Μονο που ζουνε-οι περισσοτεροι-"λαθρα".
    Δηλαδη δεν φαινονται. Ειναι καπελωμενοι.

    Και αφου λοιπον-τελος- δεν ταξιδευουμε τοσο "στραβα" αλλα απλα ειναι στραβος ο "γυαλος", να μας πει καποιος γιατι το 90% το εχει το 10% και το υπολοιπο 10% του πλουτου,το νεμονται το υπολοιπο 90% το οποο τυγχανει να ειναι 6-7 δις ανθρωποι.
    Και γιατι κανεις θαυμαζει τους σφαγεις,που με τα αιματα εφτιαξαν ανακτορα.
    Και γιατι ο κοντος και μικροτσουτσουνο Σαρκοζι, κρυφτηκε και αυτος στις ζαρτιερες μια πουτανας με ονοματεπωνυμο.

    Βρε δεν γαμιουνται ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ρε Dimi.
    Που θα κανουμε και σκοντο;
    Λαθος εκανε ο Βλαντ. Δεν επρεπε να παλουκωνει Τουρκους. Αγγλοσαξονες επρεπε.
    (οχι,δεν μιλαω για τον αλουτζικο. Για τους πουστιδες που εξουσιαζουν μιλαω. Μαλλον εκει γινεται η παρεξηγηση)

    Οσο μαλακας ειναι ο "Θυμιος", που διαβαζει Αυριανη και Καθημερινη, αλλο τοσο μαλακας ειναι και το αμορφωτο "κατσαβιδι" που λεγεται "Χανς" και διαβαζει Bild.

    Οι λαοι υποφερουν απο τους δυναστες τους,γιατι ειναι σε αγνοια. Στο σκοταδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο γαρατζέος03 Απριλίου, 2012 12:57

    Πάνε και τα λεφτά του Ντον, που τα περιφέραμε ως "εναντι" και "εγγυήσεις"...τώρα το γκοντό θα πρέπει να φάει και τις τελευταίες σάρκες πάνω στο κόκκαλο αυτής της ομάδας για να κάνει μπούκα. Μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν τα περιφέραμε απλώς ως "έναντι και εγγυήσεις" αλλά ως "σίγουρα".
    Και, από μιά άποψη, καλύτερα πού πήρανε τον πούλον για να τελειώσει τόσο το παραμύθι τής "διοίκησης" όσο κι αυτο τού κοντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην ΑΕΚ βεβαια ο ....Δημητρελος κανει λεει προσπαθεια να παρει χαρτι που θα λεει οτι φταιει η εφορια που δεν ειχε πληρωθει!!

    Μιλαμε για τον απολυτο παραλογισμο!

    Φυσικα και σκεφτωμαι σοβαρα να παω αυριο στην εφορια και ΒΑΣΗ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΕΚ να ζητησω και εγω να πληρωνω στο μελλον τις υποχρεωσεις μου αλα Δημητρελου: Να μου χαρησουν το 95% και μετα να μου ΞΑΝΑ-διακανονισουν τα φεσια που ΔΕΝ πληρωνω βγαζωντας μου και βεβαιαωση οτι ειμαι κυριος στις πληρωμες μου και οτι φταινε αυτοι που δεν τους πληρωσα..

    Αυτη ειναι η ΑΕΚ του σημερα, αυτο θελουν να παω να πληρωσω για να υποστηριξω.

    Αυτος ειναι ο ...Δημητρελος, μια μαριονετα του αγανμιδη και του ΠΑΠΑ, και η ηθικη του.

    Ενας κοινος ΨΕΥΤΗΣ, ενα ΛΑΜΟΓΙΟ που ζηταει απο το δημοσιο ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ, να λεμε επισημα ψεμματα για χαρη του και φυσικα να ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να εχει ΔΩΡΕΑΝ το μαγαζακι του.

    Τρεχτε να μπειτε στα play-off να στηριξετε το 'προπονητη' μας που μαθαινει στου κασιδη το κεφαλι.
    Που ειναι 'προπονητης' γιατι απλα δεν υπαρχει κανεις να τον διωξει!!
    Για παραιτηση βεβαια ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ απο το 'προπονητη' μας.

    Αλλωστε οπως δηλωσε: συνεχιζουμε το εργο μας.. εννοωντας προφανως τη πεμπτη θεση και το -21..

    Που αλλου θα βρει ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ της Λιγδας να κανει τον 'προπονητη' αλλωστε??

    Τρεχτε λοιπον να πληρωσετε να αγορασετε εισητηρια φανελες και να φωναξετε για την ΑΕΚ του Δημητρελου και του Ντεμη.
    Για μια ΑΕΚ που επισημα λεει ψεμματα, δανειζεται με επιτοκια 5,9% και εμφανιζει σωτηρες αυτους ακριβως που την εφεραν σε αυτο το χαλι..

    ΥΓ Ο ΕΡΤΣΟΣ βρηκε funds, γηπεδα 40,000 θεσεων, χρηματοδοτησεις, μηχανικους, τα παντα ολα που λεει και ο Αλε..

    Γιατι μα μη βρει? Πληρωσε κανενας ποτε για τα πειραματα στο πτωμα του νεκρου?
    Η λογοδοτησε ποτε κανενας?

    Εδω ξαναγινεται ηρωας και σωτηρας ο ανθρωπος μας, ο καθε γραφικος που χτιζει ανωγια και κατωγια θα μας πειραξει??

    ΥΓ2 Ο .....επενδυτης με τις καταθεσεις και τα swift που ειχες βρει ρε .....Δημητρελο τι εγινε? Πηγε να βρει τον Ξενιαδη, τους Κροισους Κροισου, το Μπομπ, το Σκλαβενιτη, τους Αραβες, τους Ρωσους, τον επενδυτη του μπατσοκοδικηγορακου???

    Α ρε Δημητρελο ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣ

    ΥΓ3 Το πιο συντομο ανεκδοτο ειναι: παραταση της UEFA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eλα ρε παιδια που θα πληρωνε ο Μακης 80εκκ ευρω στον Οικονοπουλο..

    Ειμαστε σοβαροι?

    Ρε αγαπουλες δε σκαω ενα διφραγκο να τη παρω πισω και να βγαλω κανα 20αρικο ακομη σε 2 χρονια, που θα σας δωσω?

    Ποτε ΕΔΩΣΑ για να δωσω τωρα?

    Και ποιος θα μου τα παρει? Ο Οικονομοπουλος?

    Πλακα κανετα ετσι? Ρε κατι οικονομοπουλους τους εχω για να μου πλενουν τις τουαλετες.
    Επειδη εσεις τον κανατε αντιπροεδρο?

    Και με το αγαμιδι τι μιλαγα τοσες φορες στο τηλεφωνο και τον ειχα σηκω κατσε.
    Κ. Μακη και Κ.Μακη με ειχε μπας και του πω τιποτε και ξεστραβωθει ο γκαβακας..
    Θα σας πληρωσω κιολας, αντι να μου δωσετε εσεις για consulting?

    Τα φραγκα ηταν τοσο σιγουρα δε που ο ιδιος ο κοντος (το αφεντικο του οικονομοπουλου) δεν τα δεχωταν ως εγγυηση για το 'δανειο' με 5,9% τοκο.

    Τοση σιγουρια μιλαμε. Η τοσο σανο πουλανε.

    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ψ-ΩΡΕΣ που το τρωνε ακομη..

    Αιντε κλειστε το να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Νομίζω ότι οι προπονητές επικεντρώνονται στις νίκες, τους τίτλους και τα αποτελέσματα. Αυτό είναι που γράφει ιστορία. Τα τελευταία δέκα χρόνια κανείς δεν έχει κερδίσει όσους τίτλους έχω κερδίσει εγώ. Αυτό με κάνει ξεχωριστό»!

    ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!

    Να τρως ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ μεσα στην εδρα σου απο το μισητο αντιπαλο, να εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια με συνεχωμενες ΗΤΤΕΣ μεσα εξω σε πρωταθλημα-ch.l-super cup, να εχεις κερδισει ενα κυπελλακι ολο και ολο με 1-0 στη παραταση!!! και να νομιζεις οτι εισαι ξεχωριστος!!

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ.

    Υπαρχει αλλου τετοιος καραγκιοζης?

    Ξεχωριστε: Προσεχε γιατι αργα η γρηγορα θα ερθει η ωρα που θα πας καπου που δεν θα μπορεις να αγοραζεις οτι πεταει και οτι κολυμπαει.
    Και θα αναγκαστεις,ετσι για αλλαγη, να αναδειξεις κανα παικτη.
    Βλεπεις τα κοροιδα τυπου abramovic και moratti δεν ειναι πολλα.
    Τη Γερμανια ξεχνα την, στην Αγγλια αντε σε καμμια Man U στη Ιταλια ο Σιλβιο δεν δειχνει να ειναι κανα χαπατο σα το Μορατι και στην Ισπανια τελειωσες..βλεπεις στη Μπαρτσα δεν αγοραζουν και πολυ.
    Δεν εχουν λογο.

    Οπως δεν ειναι πολλοι και οι παικταραδες που εχεις αναδειξει οπως ο ....Καρβαλιο αυτος που ο καραγκουνης εκανε ΔΙΣ χαζο το 2004..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πως θα πας πλεον στην ΟΥΕΦΑ διχως εστω καποιο χαρτι που να λεει "αναμενομεν ρευστο απο επιδικασμενα";
    (οταν μαλιστα ΗΔΗ στους ισολογισμους σου,εχεις προσθεσει και ποσα απο αυτα που ΘΑ ΕΠΕΡΝΕΣ απο τον Μακαρο,ωστε οι ισολογισμοι να μη φαινονται αρνητικοι)

    Και βεβαια,πως η ΟΥΕΦΑ,θα δεχτει οτι μπορει να θεωρειται καποιου ειδους "ανακουφηση",οταν δανιζουν καποιοι την ομαδα με ενεχυρο μελλοντικα κερδη της.
    Δηλαδη θα ραψουν ενα μπαλωμα σημερα και θα ξηλωθουν αλλα δυο μπαλωματα "αυριο".
    Και φτου και απ'την αρχη να ζητας ημερομηνιες,παρατασεις,μεταθεσεις κλπ.

    Βρε στειλ'τους στο διαολο να τελειωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο οποιος ισολογισμος χωρις πλεον τα 14 του Ψωμιαδη παει απο τα -18,5 στα -32,5.

    Τοσα θελει για να ειναι μια η αλλη και να λειτουργει νομιμα.

    Πρωτεινω να δεσμευσουμε τα τηλεοπτικα μεχρι το 2057.. και να τα δωσουμε στο αραβα-φιλο του Ντεμη.

    Και να παιζουμε με 12χρονα και 13χρονα μιας και οχι μεταγραφες αλλα οπου να ναι θα μας τρεχουν για παιδεραστια και εκμεταλευση ανηλικων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αληθεια,θα ηθελα να ρωτησω,αφ'οσον αυτα τα 21 μυριαδεν λαμβανονται-εκτος και αν κατι αλλαξει αυριο με την εκδικαση τουκ υριου μερους της υποθεσης-τοτε και εκεινα τα σοβαντισματα που εκαναν στο λογιστηριο καθε χρονο και καλυπταν τρυπες με λεφτα του Αγαπουλα τα οποια τα περνουσαν στα εσοδα,τωρα δεν υπαρχει θεμα οικονομικο αλλα και νομικο πλεον;

    Δεν θα πρεπει δηλαδη να ξαναγινει επανελεγχος με τα νεα δεδομενα και να ξαναδουμε και να ξαναχαρουμε τα πραγματικα ανοιγματα των χρησεων;

    Πως δηλαδη ρε φιλε,ποσα τα οποια ποτε δεν ελαβες,και απο οτι φαινεται και επισημα πλεον τελεσιδικα ΔΕΝ θα λαβεις, τα εχωνες για να βουλωνεις τρυπες;
    Πως λεγεται αυτο και τι παθαινει καποιος επιχειρηματιας εαν το κανει; Δηλαδη η επιχειρηση.

    Και ποια η θεση πλεον των μετοχων-εφ'οσον μιλαμε για ΑΕ αφου σε οποια αλλη περιπτωση,ας εκανε ο ιδιοκτητης οτι θελει- στα νεα δεδομενα;

    Ειπαμε.Εκτος και αν αυριο,το διακστηριο αποφασισει οτι ο Ψωμιαδης ζημιωσε εσκεμενα την ΑΕΚ. (προσεξτε.: εσκεμενα. Γιατι μπορει να αποφανεθει μεν, οτι οντως επεφερε οικονομικη ζημια αλλα απο αμελεια. Ειναι σαν τους φονους.
    Αυτα αλλωστε επικαλειται ο κοντος απο την Αλεξανδρουπολη. "δεν ηξερα,δεν γνωριζα..τωρα ξερω και γνωριζω". Οποτε ουτε και τοτε επιστρεφονται χρηματα.)
    Αν λοιπον γινει κανενα θαυμα,μπορει να βρεθουμε με καμια 30αρα στην "τσεπη".
    Αλλα ειναι πλεον πολυ χλωμο. (λεγοντας "πλεον" αναφερομαι στις οποιες λιγες ελπιδες ειχαν οι κατα καιρους "ελπιδοφοροι". Το αν θα παρει ποτε-ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ-λεφτα η ΑΕΚ απο τον Ψωμιαδη,νομιζω το γνωριζουν οσοι εχουν πανω απο 100 συναψεις στον εγκεφαλο τους.

    Η Ελπιδα βεβαια πεθαινει τελευταια. Αφου θαψει πρωτα ολους τους αλλους,ωστε φευγοντας και αυτη,να μην εχει αφησει κανενα μαρτυρα πισω της που να μπορει να βεβαιωσει οτι πεθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΑΡΣΤΑ ΜΙΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
    οι δυο ομαδες μου, μαζι με τη liverpool φυσικα, αλλα με τη Μιλαν να ειναι μακραν πιο κοντα μου.
    Σχεδον οσο η παλια ΑΕΚ μιας και η this is AEK για μενα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...

    ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ και οσο συνεχιζεται αυτη η παρωδια διοικητικα και αγωνιστικα ακομη πιο αδιαφορη γινεται..

    ΦΥΣΙΚΑ και θελω Μιλαν αλλα

    1. Ειναι δυσκολο
    2. Θελω να πετυχει ο πεπ τον special στο τελικο. Οχι οτι με τον Αλεγκρι θα περασει ευκολα. Αλλο ομως ειναι να το τρως απο το γνωστο και αλλο απο αγνωστο.
    Και ο special εχει χτισει μια παραδοση οσο να ειναι.

    25τεμαχια σε 11 παιχνιδια εχει special ρουφηξει ο τεραστιος.
    με 7 ηττες 3 ισοπαλιες και μια νικη (με 1-0)!

    Στατιστικα του 'προπονητη' μας εχει ο τεραστιος special, μονο που ο 'προπονητης'μας τα κανει με ατρομητους οφηδες και κερκυρες.

    ε η εισαι special η οχι..

    Τεσπα αντε να δουμε ματσαρα σημερα and may the best man win.

    ΥΓ Παλι υπουργεια εφοριες και υπηρεσιες ανακατεψε ο δημητρελος σημερα για να κανει το γνωστο αποτελεσμα:μια επιπλεουσα κουραδα

    ακριβως σαν κ αυτον. που θα ειχε παραιτηθει απο τις 12 Μαρτιου αν δεν ειχε τη στηριξη των μετοχων (κατα τη δηλωση του ντε..)

    Αλλα επειδη ειναι ΑΕΚαρας (σαν το 'προπονητη' μας) και εχει και τη στηριξη των μετοχων !!! (και φυσικα κανει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι του λεει ο αγαμιδακος) μας εκατσε κ αυτος λιγο παραπανω..

    Εξαλλου το εχει η θεση να παραιτησαι αλλα να μη φευγεις.

    ακουσε κανεις καμμια κατηγορια, καμμια δηλωση, κανενα σχολιο εστω κανενα υπαινυγμο για τα πεπρεγμενα (και τις πληρωμες...) της προηγουμενης διοικησης?

    Οχι βεβαια, και ουτε προκειται να ακουσει. Γινεται να κατηγορεις το αφεντικο σου που σε ποτιζει? Πως θα μεινει αποτιστη η γλαστρα?

    ετοιμαζωμαι να ακουσω τη ιστορικη δηλωση: εμεις προσπαθησαμε με ολες μας τις δυναμεις αλλα ειμασταν μονοι μας , το κρατος φταιει, οι μετοχοι δε με στηριξαν, ειμουνα μονος μου κλπ κλπ κλπ και παμε σε ΔΣ/ΓΔ/ΠΟΕ-ΟΤΑ/ΦΠΑ/ΕΥΔΑΠ για να βγει νεα διοικηση.

    Μετα θα εμφανιστει ο κασνακιδης και θα ορισει μια νεα ΑΜΚ με τιμη μετοχης οτι κατσει, και μετα φυσικα θα βαλουμε λιγο Βουρο με γηπεδο και κανα δυο επενδυτες που θα μιλανε ΜΥΣΤΙΚΑ παντα για να χωσουν 400 εκκ δολλαρια, 3 αεροπλανοφορα και την apple διαφημηση στη φανελα του Χελγκασον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η γελαστε η κλαψτε. Αναλογα την παρουσα διαθεση:

    Αθώος κρίθηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο ο εκδότης του γερμανικού περιοδικού «focus» από την κατηγορία της προσβολής συμβόλου κράτους που αφορούσε το γνωστό εξώφυλλο του περιοδικού, τον Φεβρουάριο του 2010, με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία.

    Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βάρος του εκδότη καθώς το ύφασμα με το οποίο ήταν τυλιγμένη η Αφροδίτη της Μήλου, δεν ήταν η ελληνική σημαία. (εχουν τοσο καιρο να την αντικρυσουν οι φουκαραδες διακστες,που την εχουν ξεχασει)


    Νωρίτερα το δικαστήριο κήρυξε απαράδεκτη την ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε αποδοθεί σε πέντε δημοσιογράφους του περιοδικού, κρίνοντας ότι το αδίκημα δεν υφίσταται καθώς τα επίμαχα κείμενα αναφέρονταν σε πράξεις Ελλήνων πολιτικών και δεν είχαν πρόθεση να θίξουν τον ελληνικό λαό.

    (εγραφε κατι τετοιο καπου στο εξωφυλλο; "Ελληνες,οι απατεωνες της οικογενειας" ηταν ο τιτλος. Προφανως αι δικασται εκριναν οτι "Ελληνες" ειναι μονο καποιοι πολιτικοι. Η οτι αφου και κεινοι ισως ειναι απαταιωνες,αρα δεν υπαρχει κατι επιδικασιμο.Σωστο)

    Επίσης, οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι έχει εξαλειφθεί το αξιόποινο για το αδίκημα της εξύβρισης που επίσης βάραινε τους δημοσιογράφους καθώς με το νέο νόμο η εξύβριση έγινε πταίσμα και παραγράφεται υφ΄όρων.
    (καλα,εδω ηταν ευκολο.Σε αυτα δεν κολλαμε)

    -----
    Ειπες τιποτα; Τι να πεις.
    Το μονο που πρεπει να εχουμε πια διαπιστωσει ολοι,ειναι οτι ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ελληνες ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ.

    Στα κεντρα υποδοχης,δεν παιρνουν μαζι και ορισμενους-αρκετους-πολλους- "δικαστες,τρυπιους";

    Ακου λεει "απεφανθει οτι το υφασμα με το οποιο ειχα τυλιξει την Αφροδιτη οι Γερμανοι του focus, δεν ηταν η Ελληνικη σημαια.
    Ενα υφασμα το οποιο εχει μπλε και λευκες λωριδες.
    Ασε να σκεφτουμε τι μπορει να ειναι: χμ... η σημαι της Δυτικης Κορνουαλης. Οχι...της Μαλτας μηπως. Οχι...ουτε...χμ...
    Μηπως δεν ειναι σημαια αλλα σεντονι απο το ΙΚΕΑ; Μπορει.
    Μπορει να ειναι καποιο νεο υφασμα-βρακι,με το οποιο ντυνουν τα αγαλματα για να μη φθειρονται. Η τεχνολογια κανει θαυματα.

    Το κωλοδαχτυλο παλι της Αφροδιτης; Μηπως ηταν στραμπουλιγμα κατα το masturbation; Ισως.
    Ισως παλι να μην ειναι υβριστικη κινηση οπως λενε καποιοι κακεντρχεις,αλλα να δειχνει προς τον ουρανο,οπως δειχνει σε πολλους πινακες ο Αγιος Ιωανης του Ντα Βιντσι. Εκεινος δειχνει με τον δεικτη βεβαια.
    Η δικη μας δειχνει με το μακρυ δαχτυλο. Μαλλον δειχνει πολυ μακρυα και βαθεια.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΒΟΙ.
    Και δεν εχετε ουτε εδρα, ουτε "εδρα".

    ΔΕν ειδαν πουθενα εθνικη υβρη. Δεν ειδαν πουθενα περιυβρηση συμβολου. Δεν ειδαν πουθενα συλλογικη προσβολη. Δεν ειδαν πουθενα περιυβρηση θανοντων. Δεν ειδαν πουθενα εξευτελισμο εργου τεχνης. Δεν ειδαν πουθενα τιποτα.

    Αν φερ'ειπειν το πρωτοσελιδο ειχε μια λαστιχοπουτσα πανω στην οποια θα καθοταν η Θεμις,οπου αντι για ζυγο να κρατα εναν δικεφαλο dildo προφανως και εκει τιποτα δεν θα εβλεπαν το μεπτο.

    Γαμειστε,βρειστε,καψτε,προσβαλετε.Ελευθερα.
    ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. ΟΟΟΟΧΙ.Λαθος καταλαβατε. Αυτο ισχυει μονο απο "πανω" προς τα κατω, Και κυριως απο "εξω" προς τα "μεσα".
    Εαν σε βρισουν απ'εξω λεγεται "ενδιαφερον για το Ελληνικο ζητημα".Εαν εσυ βρισεις απο μεσα προς τα εξω αυτο λεγεται "παρεμπoδιση ασκησης της επισημης πολιτικης"
    Μπραβο μαλακα.

    Εαν μουτζωσεις την Βουλη, πας μεσα. Εαν φωναξεις "προδοτη" τον Παπουλια,σε μαζευουν.
    Εαν ομως σε πει "μαλακα" καποιος Παγκαλος σε ΜΜΕ αυτο λεγεται "ορμητικη αποψη".
    Αν παλι καψεις Γερμανικη σημαια,σε μαζεψαν για "προσβολη εθνικου συμβολου".
    Εαν εσυ καψεις την δικη σου σημαια,αυτο λεγαται "ελευθερια αποψης".

    GAMIOSASTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειναι πολλες οι μορφες που λαμβανει αυτη η περιφημη Ελληνικη γλωσσα. Και λεει πολλα με παμπολους τροπους.

    Ακουστε πως ονομασαν την μειωση των μισθων: "αντικατασταση του υψους των μισθων"
    Δεν γελατε τρανταχτα; Δεν βγαζετε τα αρχιδια σας πανω στο γραφειο και να τα βαρεσετε με το βαζο, η να τα τρυπησετε με τον χαρτοκοπτη;

    Δεν θα μειωθουν δηλαδη οι μισθοι. Θα αντικατασταθουν με αλλο νουμερο. Πολυ απλα.
    Α,ρε γατακια. Για ολα εχουμε λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για το μεγαλο οντως ματς σημερα, κατα'αρχας ευχομαι να δουμε μπαλιτσα.
    Κατα δευτερον,δνε την βλεπω και τοσο καλα την Μπαρτσα.
    Οχι μονο λογω του σημερινου αντιπαλου,αλλα γενικα δνε γεμιζει το ματι.
    Εχει παικτες-κλειδια, οι οποιοι δεν ειναι και στην καλυτερη τους φορμα. Οπως θα επρεπ να ηταν δηλαδη για τοσο δυσκολα ματς
    Θα δουμε. Παντως, μονο ο Μεσι δειχνει να ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση.
    Αν καταφερει ο Αλεγκρις-που θε λεγε και ο Αλε-αφαντος- να περιορισει τον δαιμονιο κοντο,τοτε εχει μεγαλες πιθανοτητες να φαει λιγοτερα απο 2.Απ'την αλλη, η αμυνα της Μπαρτσα, κανει κατι "αεροπλανικα"
    Πραγμα που σημαινει οτι μπορει να δουμε και κανενα "Χ".

    Η Μιλαν ειναι εφταψυχη στα νοκ-αουτ ματς. Αυτο ειναι γνωστο. Επισης δεν εχειχασει ποτε σε προημιτελικο.
    Επισης φερνει πολυ καλα αποτελεσματα με την Μπαρτσελωνα,ακομα και εν τι αυτοκρατορια της.

    Αρα,πιασε το αυγο και κουρευτο.
    Ελπιζουμε να "ανοιξει" το ματς και να μη δουμε κανενα χτικιασμενο 0-0.
    Και απο κει και περα,οποιος και να προκριθει,δεν θα ειναι αδικο.
    Αδικο θα ειναι, να δουμε καμια "σουπα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Dimi, ο Δημητρελος ξανααπειλει οτι θα ξαναπαραιτηθει.
    Τι θα κανουμε ρε γαμωτο με αυτον τον δυστυχο;
    Δεν μπορω να τον βλεπω να βασανιζεται ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν πιστευω να εχετε παραπονο???
    Θυμαται κανεις ποτε εγραψα για το..."κοιτα Μιχαλη μου το χαλι σου..." ? Πανε πανω απο τρεις μηνες αμα θυμαμαι καλα.Απο τοτε ειχαν παρει πρεφα τι εχει γινει με τις αγοραπωλησιες αλλα ακρη δεν εβγαζαν.Ωσπου ανακαλυψαν κατι περιεργα αραβικα ονοματα που δεν ειχαν προσωπο.Και κατι τελευταιο οσον αφορα τις εκλογες,πριν δυο μερες σε μυστικοσυμβουλιο μεταμεσονυκτιο,επεσαν προτασεις για σπρωξιμο των εκλογων οσο γινεται και πιο πισω.Το θεμα ειναι οτι την συζητηση την προκαλεσαν "κυκλοι" του Σαμαρα,αφου βλεπει πως ουτε εξαμηνο δεν θα βγαλει αμα και του κατσει πρωθυπουργια.Αυτος που ειναι αντιθετος σε αναβολη ειναι ο Βενιζελος,που ξερει οτι, οτι και να παρει σαν ποσοστα τωρα,μετα θα ειναι καβαλα στο αλογο.Μετα απο 6-7 μηνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γενικα δεν ευνοοουν κανεναν οι εκλογες.
    Απατοι πανε. Αλλα καμια σημασια δεν εχει,αφου η δημοκρατια, δεν εχει αδιεξοδα. Ειναι σαν monopoly.
    Kαι αφου πλεον θα συγκυβερνανε αδερφια μπλε και ξαδερφια πρασινα,απο τα φαινομενικα "2" η "3" κομματα.
    Τα οποια ειναι ΟΛΑ στην ιδια πολυκατοικια.
    Της διαπλοκης εννοω και της δοσιλογιας προσφατως.
    Στροιμωχνονται στις αυλες των επικυριαρχων και κανουν πλειστηριασμο.
    "εγω"... "οχι,εγω"..."οχι,εμενα".
    Οποιος φτασει με τα χερια του τις πατουσες του, με το κωλο τουρλα,παιρνει και μια θεση στο κυβερνων σχημα.
    Στην κυβερνητικη παρτουζα,δηλαδη.
    "καντε κυκλο...καντε κυκλο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή