Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ - Α Ε Κ

            Να σούχει μαυρίσει η ψυχή με ό,τι έχεις διαβάσει σήμερα για τις φούσκες προεκλογικές υποσχέσεις, τα νέα μέτρα που θα έρθουν παρότι έχουμε σωθεί και να κρατάς ακόμα κέφι για το παιχνίδι. Παιχνίδι που θα κλειδώσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή, που όμως αυτή δεν εξαρτάται μόνο από την αγωνιστική παρουσία στα μπαράζ. Υπάρχουν και κάτι άρθρα 65 και 66 που θυμίζουν παλιότερες εποχές: Είχες λεφτά; Τότε μπορούσες να κάνεις τουρισμό στα εξωτερικά. Δεν είχες; Τότε εξερευνούσες μόνο την πατρίδα. Δάνεια από τράπεζες δεν υπήρχαν αλλά κυριότερα δάνεια από την Ευρώπη δεν εύρισκες. Θα πάρεις λεφτά, μόνο αν έχεις βάλει πρώτα. Αυτό δεν είναι το πνεύμα του νέου κανονισμού; Κανονισμού λέω τώρα κι όχι του παιχνιδιού  " πάμε στοίχημα ". Και δεν μπορώ να πω οτι διαφωνώ. Οι λεχρίτες παρέα με τους νοικοκύρηδες; Αυτά είναι μόνο για την Ελλάδα και την νέα απόφαση της λίγδας και περισσότερη ανάλυση εντός της εβδομάδας.
             Πρωταπριλιά όμως σήμερα και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε και διαφορετικό ποδόσφαιρο. Τρομερές απουσίες η ΑΕΚ και ο Κωστένογλου θα κατέβαζε ενδεκάδα ανάγκης! Μας τα είχαν κάνει τούμπανα οι δημοσιογραφάρες. Ποιές ήταν οι απουσίες; Ο Μανωλάς; Κι όταν λείπει αυτός, η ήδη υποβιβασμένη Κέρκυρα, σε απειλεί κατά τον τρόπο του πρώτου ημιχρόνιου; όχι αγαπητοί κι αγαπητές. Το κέντρο ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο, που ούτε μάρκαρε ατομικά ή σε χώρους, ούτε μπάλα κρατούσε, ούτε κυκλοφορία είχε κι ούτε προωθούσε κάτι σαν ανάπτυξη. Ένα κέντρο πληρέστατο. Σκεφθείτε δηλαδή τι θα έχουμε του χρόνου.
             Και η φαρσοκωμωδία ήρθε κι έδεσε με το πέναλτυ που καταλόγισε ο ανεκδιήγητος Δελφάκης. Ένας διαιτητής γνωστός από τις πιο κάτω κατηγορίες, που πάντα κάνει συμβούλιο για τις αποφάσεις του. Και συνήθως τις αλλάζει. Όπως σωστά το έκανε σήμερα, αφού και στην επανάληψη της φάσης του Κοντοέ, ξεκάθαρα φαίνεται το πώς ο παίκτης μας τραβάει το χέρι του πίσω. Αλλά φαίνεται και το πόσο αμφιταλαντεύτηκε ο διαιτητής, που ούτε καν σκέφτηκε με το σφύριγμα του να τραβήξει την κόκκινη.
            Πρωταπριλιά όμως που φαινόταν στην παρουσία του Λεονάρντο, του Λαγού αλλά και του ασταθέστατου Κωσταντόπουλου στην αρχή παρέα με την απειρία του Μπουγαίδη. Που τα κάλυπτε όλα όμως η προσωπική επίδοση του Κλωναρίδη, τόσο με την κεφαλιά-γκολ του, όσο και με την ατομική του ενέργεια στο δεύετρο γκολ μας. Δυό ενέργειες τυχαίες, αφού το να βάζει γκολ παίκτης του 1,50 αλλά και στην διείσδυση του να μην ξέρει πού να την γυρίσει, μόνο πρωταπριλιάτικα μπορούν να χαρακτηριστούν. Χωρίς όμως να του αφαιρούν τον τίτλο του καλύτερου στο πρώτο μέρος και χωρίς βέβαια να σταματάμε να δίνουμε αξία στην σημερινή ημέρα όταν είδαμε 5-0 κόρνερ υπέρ της Κέρκυρας αλλά και δυό γκολ δικά μας με μόνο δυό τελικές προσπάθειες.
         Και χαίρομαι για την κριτική του πρώτου μέρους. Καθότι δεν άλλαξε τίποτα στο δεύτερο. Η σούπα έγινε χειρότερη, η ΑΕΚ έκανε μια μόνο τελική με τον βιαστικό Κλωναρίδη και δίκαια στο θέμα αποτελέσματος ήρθε η ισοπαλία, που ναι μεν μας αφήνει μια πικρή γεύση αλλά αφού τα παιδιά της Κέρκυρας θέλανε άλλη κατάταξη στην βαθμολογία, γιατί να θέλουμε εμείς κάτι διαφορετικό; Όπως εδήλωσε κι ο Γερουλάνος " δεν υπήρξαν στημένα το 2012." Όμως ο Άγγελος έκανε διπλό στην Τούμπα κι ο Ατρόμητος που συνήθως ισοφαρίζει, ισοφαρίστηκε. Όλα καλά δεν είναι; Αλλάζει κάτι στους βαθμούς των μπαράζ; Αλλάζει κάτι στο πτώμα, αν το θάψεις Δευτέρα ή Τρίτη; Αλάζει κάτι στην χώρα, λόγω εκλογών; Δίκαια λοιπόν όλα αλλά με δυό παρατηρήσεις: Καλύτερος ο Κλωναρίδης αλλά κουνίστρα και φοβίτσουλας. Αντοπάριστος ακόμα. Ο Μπουγαϊδης, υπερβολικά αργός για την πιο εύκολη θέση μιας ομάδας. Ακατάλληλος ο Λαγός κι αδιάφορος ο Λεονάρντο. Πρωταπριλιά ρε παιδιά, αλλά πού είστε; Θα έρθουν και χειρότερα στα Γιάννινα. Υπομονή και ζήτω ο δικέφαλος.
        Υγ. Για την ΑΕΚ που παρακολουθούμε, είναι πολύ μεγάλος παίκτης ο Κοντοές. Σε φιλοτιμία, σε απόδοση, σαν πολυεργαλείο. Κρίμα να τον πάρουν οι Κύπριοι από αυτήν την ηλικία.

31 σχόλια:

  1. πρωταπριλια σημερα και ο 'προπονητης μας' πηγε να παρει διπλο σε καποια κερκυρα...

    το προβλημα ειναι οτι αυτο το Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α δεν τον εχουμε 'προπονητη' μονο σημερα

    αλλα μονιμα μιας και ειναι πρωταπριλιακος 'προπονητης' ολο το χρονο..

    Γεια σου ρε προπονηταρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πεις παλι για αυτο το πραγμα;
    Πολυ απλα,τιποτα.
    Το απολυτο γελιο βεβαια ειναι το "Agonistiko Φερ Πλευ",με τους αγωνες να ξεκινανε ταυτοχρονα,ετσι για να σκασουν οι υποπτοι που κατι λενε για στημενα.

    Και αι ποδοσφαιρισται,αιφνης ανεκαλυψαν τον τροπο να βρισκουν δυχτυα. Βροχη τα γκολ. Απο παντου. Μονο οι καντινιεριδες εξω απο τα γηπεδα δεν σκοραραν.
    Μαλλον περιμεναν την ανοιξη.

    Αλλα οχι σε ολα τα παιχνιδια.
    Απο τον Ολυμπιακο ξαναπεριμεναν καποιοι να σκασει καποια "εκπληξη",αλλα δυο φορες σε μια βδομαδα ειναι πολυ.
    Μη μας παρουνε και χαμπαρι,ακομα και τα νηπια.
    Αλλου λοιπον τα θαυματα.
    Και: "η Παναγιά ειναι μαζι μας.Μας εχει παιξει 2. Η "χαρη" της θα μας κρατησει στην κατηγορια. Ολα τα παιδια παλαιυουν μεχρι θανατου. Θα πουλησουμε και την ψηχη μας για να σωσουμε τα σωματα μας."
    Αμην.
    -------------------------
    Προς Steven: Αυτη η Ρωσσικη προσθεση,αφορα στην ΑΕΚ;
    Γιατι οι αριθμοι αυτοι,μας ειναι γνωριμοι.

    Μακαρι να αναλαβει καμια "οργανωση". Οποια να'ναι εκτος απ'την "δικη μας".
    Αντε,με τις Αγιορειτικες ευχες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΑΕΚ; Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ή Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ; ΕΣΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, και το γνωρίζεις καλά. ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ, μπορεί ο Κωστένογλου να σου κάνει ομάδα; ΕΓΩ, και συμφωνώ μαζί σου, λέω όχι. Το χρήμα πρέπει να πάει στο τεχνικό τημ. ΑΛΛΑ, ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ; ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΠΕ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΧΙ ΠΟΥ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ Χ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ. Ο ΠΕΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΟΧΙ Ο ΠΑΤΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ. ΤΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ, ΤΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΤΙ OVER ΓΙΑ ΟΦΗ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ 1,85 ΚΑΙ ΤΟ Χ2 ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ:ΝΑΙ, Ο ΡΩΣΟΣ. ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ. ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ; ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΜΟΥΝΙΑ. ΡΩΣΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΠΡΑΪΖ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΝΤΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΜΠΛΩ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ. ΠΛΑΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, που την γνωρίζεις. Η ΒΟΜΒΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ, κοντά όμως στην γειτονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα οι άλλοι φταίνε ..
    Ποτε ο προπονητής μας ...
    Αιντε με το μαλακα που θέλει η ΑΕΚ πληρωμένο για να νικήσει μια κάποια Κέρκυρα ένα ΟΦΗ και ένα παναιτωλικο..
    Ξαναρωτω με παίκτη προπονητη το ... Φουλη τα παλεύεις τα ντέρμπι η θα είσαι στο -21 και κάτω απο τον Ατρόμητο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο πεπ εχει βγαλει μια ομαδα 3-4 χρονια που εχει ΟΡΙΣΕΙ το ποδοσφαιρο.
    με 8 ΓΗΓΕΝΕΙΣ και οχι αγορασμενους..
    και φυσικα ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ καποια στιγμη θα χασει κατι..

    κατι που ο special ΚΑΡΑΓΙΚΟΖΗΣ ουτε εχει δει ουτε θα δει ποτε στη ζωη του...

    θα παρει βεβαια με +3 ενα πρωταθλημα (στα παπαρια μας που θα χασουμε 1 κουπα μετα απο ΔΕΚΑΔΕΣ) οπως και εχει μαζεψει τοσο ντορτι που θα το θυμαται ολη του τη ζωη..

    ας πεσει μια special ΦΑΠΑ και ας το παρει δε τρεχει τιποτε σιγα.
    και ο σεγκουρα εφαγε ντορτι και μετα εκανε φιεστα!

    ΥΓ Αν δε κανω λαθος πληρωθηκαν γυρω στο 1εκκ οι παικτες. ΠΑΑΑΑΑΛΙ αυτο φταιει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ή ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΕ, ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΡΠΑΡΑΪΖ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ; ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΝ SPECIAL ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;
    Εγώ παλιά σαν ΑΕΚ του Φάντροκ, είχα βαρεθεί να παίζω μπαλάρα και να μην παίρνω τίποτα. Οπότε ο Τσικ με δικαίωσε. Όπως κι ο Μπάγιεβιτς που έχανα από την λαογοτροφή αλλά μου έδωσε κούπες. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΧΑΝΑ ΜΟΝΟ. ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΡΕΑΛ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ.
    Και στο λέω εγώ, που είμαι Μπιλμπάο. Βεβαίως είναι η καλύτερη ομάδα η Μπάρτσα, αλλά υποθέτω σε ενδιαφέρει πιο πολύ η ιστορία από την γεωγραφία, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ και περιγράφει τα σίγουρα. ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα ακόμα κι αν πήραν κάποια λεφτά οι παίκτες δεν λύνει αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα.
    Το ότι δηλαδή, εδώ και πάρα πολύ καιρό, όλοι αυτοί (με, άντε, 3-4 εξαιρέσεις) παίζουν σε μιά ομάδα πού δεν τούς ενδιαφέρει και το μόνο πού σκέφτονται είναι πώς θα γλυτώσουν απ΄αυτή.
    Αυτό λοιπόν, ακόμα και πληρωμένος να είσαι (και ξέρουμε ότι ΟΥΤΕ αυτό είναι στάνταρ στην ΑΕΚ τής "εξυγίανσης" τού ντεμάκου) δεν αλλάζει.
    Ούτε εμένα θα με ένοιαζε η ΑΕΚ αν συνέβαινε να είμουν παίκτης της την δεδομένη στιγμή. Θα με ένοιαζε πώς θα την κάνω απ΄αυτό το άρρωστο πράμα.
    Και οκέι, πέρα ίσως τών 3-4 εξαιρέσεων, είναι απόλυτα λογικό, θεωρώ, να το βλέπουν οι παίκτες έτσι.
    Οι οποίοι παίκτες βέβαια, στην πλειοψηφία τους, είναι ατάλαντοι.
    Μιλάμε για τούς Μπέλεκ και τούς Καφέδες και τούς Λαγούς, για να μην ξεχνιόμαστε.
    Οπότε ποιός Κωστένογλου?
    Δεν υπάρχει κανένας Κωστένογλου και κατά τη γνώμη καμιά ευθύνη προπονητή στην τωρινή ΑΕΚ ΑΣΧΕΤΩΣ αν ο πάτερ "κάνει" η "δεν κάνει".
    Ετερον εκάτερον.
    Δεν γίνεται εκ τών πραγμάτων να έχει ευθύνη ο οποιοσδήποτε προπονητής στο ανέκδοτο πού υποδύεται τήν ΑΕΚ αυτή τη στιγμή.
    Κι όταν λέω "ανέκδοτο" εννοώ την όλη κατάσταση: τον κόσμο πού πανηγυρίζει στο ενδεχόμενο να γυρίσει ο κοντός, στούς τύπους πού παριστάνουν την διοίκηση, στούς αμέτοχους "σωτήρες και εξυγιαντές", στην "οργάνωση", σε ΟΛΑ.
    Τι να πεί, τι να κάνει, και τι να διορθώσει, και κυρίως ΠΩΣ, όποιος και να κάθεται στο πάγκο????

    Κατά τα άλλα, η πιό πρόστυχη ομάδα τών Βαλκανίων, πήρε σήμερα τόν "τίτλο". Τον τίτλο τού τί? Τού τίποτα.
    Κι οι παικταράδες πανηγύριζαν φυσικά στο κέντρο τού γηπέδου όπως πανηγύριζε ο Τζώρτζεβιτς όταν έπαιρνε το 139ο μουφέ πέναλτι.
    Δεν κόβονται μωρέ τα χούγια δεκαετιών.
    Οταν πανηγυρίζεις το ψέμα κι όταν αυτό έχει γίνει προ-πολλού δεύτερη φύση σου, ε, αυτό τελικά θα πανηγυρίζεις για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1. Δεν είδα το ματς. Δε χρειάζεται πλεον μιας και μου προκαλεί αηδία και υποτίμηση της νοημοσύνης μου να βλέπω αυτο το μαλακα στο πάγκο ...
    Είδα 3-4 φτάνει κατάλαβα ...
    2. Τον special μαλακα δεν τον νικάει, τον διασυρει.. Νικάει είναι 1-2
    Όταν πέφτουν ντορτια είναι ξεβρακωμα

    3. Πολλοί είναι 3 βαθμοί; Εκτός αν νομίζεις ότι θα περάσει απο το καμπ νου ...
    Πολλοί είναι οι 21 και να βλέπεις απο Πάνω σου κάποιο δωνη !!!

    Υγ έχει πέσει τόσο πολυ ο πήχης που ασχολείσαι τόσο με το μαλακα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι όντως, να συμφωνήσω και να επαυξήσω σ΄αυτό πού λέει ο Στήβεν περί Φάντροκ και Τσίκ.
    Αν ο Τσαικόφσκι δεν είχε πάρει τούς τίτλους η ΑΕΚ δεν θα ήταν αυτό πού είναι (??) σήμερα. Το ίδιο ισχύει και με τον Μπάγεβιτς, αν δεν είχε προσθεσει κούπες στην βιτρίνα η ΑΕΚ δεν θα ήταν αυτό πού είναι (?) σήμερα.

    Δεν έχει καμιά σημασία αν ο Τσίκ βρήκε το έτοιμο πιάτο πού άφησε ο Φάντροκ και το έφαγε. Σημασία έχει ότι ΑΕΚ χωρίς τίτλους δεν είναι ΑΕΚ κι ότι οι τίτλοι δεν είναι εφήμερες χαρές τραγικέ κοντέ αλλά ένα απ΄τα σημαντικότερα στοιχεία τού ιστορικού χαρακτήρα μιάς ομάδας.
    Αρα, όποιος συνέδεσε το όνομα του με τίτλους και την ΑΕΚ είναι σημαντικότατος.

    Αν δηλαδή παίζαμε τρείς δεκαετίες μπαλάρα με κατά συρροή Φάντροκ στον πάγκο αλλά χωρίς τίτλους, θα είμασταν ΑΕΚ?
    Πολύ αμφιβάλλω.
    Θα είμασταν μεν ΑΕΚ αλλά μιά "αλλη" ΑΕΚ, άλλου τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρεπιπτόντως, πριν 20 χρόνια όλοι οι σημερινοί τίτλοι πού αφορούν στην ΑΕΚ σε οποιοδήποτε ΜΜΕ χωρίς εξαίρεση θα θεωρούνταν πρωταπριλιάτικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Steven: Συμφωνων απολυτως με το "πρεπει το χρημα να παει στον παγκο και οχι στο ροστερ".
    Ενα-δυο θα καλοπληρωνεις. Ενα προπονητη και εναν σκαουτερ.
    Ωστε αυτοι να βρισκουν και να προσαρμοζουν παικτες οι οποιοι θα παραγουν το 110% τους.

    Βεβαια αν αυτο ηταν διεθνης πρακτικη, ο Μουρινιο θα ηταν ανεργος,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
    ----------------------------------
    Οσο για τις πιο ΑΕΚ περιοδους που θυμομαστε-επι ΦΑντροκ-Τσικ και Μπαγεβιτς κατοπιν,τα πρωταλθηματα που πηραμε στο συνολο τους,δεν αντικατοπτριζουν σαν αριθμος την παραγωγη θεαματος.
    Ειναι λογικο αυτο. Αν εισαι αλεγκρος, δεν υπολογιζεις τον "λογαριασμο".
    Αυτα ειναι για τον Κοκκαλη και τον Σημιτη, που θα επρεπε,αντι να εχουν γνωμη και να ειναι στον αφρο,να πλενουν τουαλετες σε φυλακες.

    Προς Albert_AEkstein:Δεν υπαρχει περιπτωση να παιζεις μπαλαρα 30 χρονια και να μη παρεις τιτλο.
    Δεν θα παρεις βεβαια αυτα που σου αναλογουν-αυτο ειναι βεβαιο-αλλα το κοντερ θα καταγραψει καποια,τα οποια με την σειρα τους θα "δειχνουν" το "υψος" σου.
    ΘΑ "χασεις" λογικα καποια τα οποια δεν θα τα εχανε με τιποτα ενας λεκες Κοκκαλης απο την Αντολικη Γερμανια.

    Ολοι στην Ελλαδα,απο τον Δ.Χ. μεχρι τον Τσουκαλα,ξερουν οτι ολα τα πρωταθληματα της ΑΕΚ ειναι δυο πραγματα: ΠΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.

    Το ζητουμενο δεν ειναι να γινεις "Λοκομοτιβ", οπως αυτη του Πειραια. Και να γελαει ο κοσμος.
    Οσο για την "ιστορια",αφου την γραφει ο Κοκκαλης,την γραφουμε στα αρχιδια μας και εκεινη και εκεινον.

    Η ΑΕΚ ανανυπτει μετα απο σημαντικα γεγονοτα.
    Την "καλει" η ιστορια ρε παιδι μου. Σαν επιδεσμος ανακουφησης ειμαστε.
    Πηραμε τα ηνια μετα την "αποκατασταση" της "Δημοκρατιας"-μη γελατε. Και ειδε ο κοσμακης οτι εκτος απο την
    Μπουμπουλινας,υπαρχει και η Δεκελειας.

    Για να ξαναδουμε πρωταθλημα,επρεπε να πεσει το τειχος (να σκλαβωσει η Δ.Γερμανια την Ανατολικη δηλαδη) να πουλησει πιτσες ο γελοιος Γκορμπατσοφ και να ξεβρωμισει το εδω "89" ωστε να μεταφερει την βρωμια τους μερικες δεκαετιες μπροστα.

    Ετσι και τωρα, αφου γαμιουνται ολοι και ολα ξανα, η ΑΕΚ θα δωσει την "λυση" στην ασχημια και την ρουτινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρήστο,
    φυσικά και δεν είναι δυνατόν (ακόμα και στην Ελλάδα....) να παίζεις μπαλάρα επί χρόνια χωρίς να παίρνεις ΚΑΝΕΝΑΝ τίτλο.
    Υπόθεση εργασίας έκανα για να πώ απλώς ότι άλλο πράμα μιά ΑΕΚ με τίτλους κι άλλο χωρίς.
    Κι αυτό μπορεί να φαίνεται αυταπόδεικτο αλλά δεν είναι, απόδειξη αυτού το πώς βλέπει τήν ΑΕΚ ένας 20άρης ΑΕΚτζής σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ steven
    Φιλε παει καιρος που δεν ασχολουμαι με το αγωνιστικο κομματι της ομαδας.

    Ψιλοαδιαφορα ειδα καποια ματς φετος, μεχρι που πηγα με τη κορη μου στο γηπεδο με τους Γεωργιανους και ομολογω οτι μεχρι και αυτη (12 χρονων!!!) με ρωτησε αυτος ο ξανθος στην επιθεση με τα κοκκινα μαγουλακια ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ?? Σαν να ειναι ετοιμος να σκασει ειναι...

    Οταν δε ανελαβε ο 'προπονητης μας' αυτος ο Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α-Σ ξαναλεω,τοτε ηταν που ξενερωσα τελειως.
    Οσο ειναι 'προπονητης' ο σερ Τακης στο γαυρο αλλο τοσο ειναι και αυτος στην ΑΕΚ

    Μαλακας ηταν σα παικτης, απο αδιαφορος ως γελοιος με τα καραγκιοζιλικια της θρησκειας, ενα ΠΑΙΚΤΑΚΙ της σειρας που το μονο προσον του ηταν η ταχυτητα.
    Ουτε πασα, ουτε διορατικοτητα ουτε τιποτα.
    Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι σε μια κανονικη ομαδα περναγε απαρατηρητος..

    Ακομη πιο γελοιος ειναι σαν 'προπονητης' που ΚΑΤΑΦΕΡΕ να ριξει ΔΥΟ (2) ομαδες στη Β Εθνικη ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΙΖΟΝ.

    Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ή Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ;

    Τυχη φιλε μου ειναι μια φορα αντε δυο.
    Τυχη ειναι να παρεις ενα ματς στο 95 η να το χασεις.
    Οταν παιζεις με ΙΣΑΞΙΟ αντιπαλο. Η αμα εχεις χασει τα αχαστα.

    Γιατι οταν εχεις φτασει να μη μπορεις να τελειωσεις μια Κερκυρα ενα ΟΦΗ κλπ σε μιαμιση ωρα ματς δεν επικαλεισαι τη τυχη.

    Δε γινεται καθε εβδομαδα να τα ριχνουμε στη τυχη και οχι στην ικανοτητα.
    Ασε που πιστευω οτι ο καθενας ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΕΣΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

    2 Φορες στη ζωη μου τα ειχα. Και η δευτερη αρκετα προσφατα.
    Το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να εμπνευσω ΕΜΕΝΑ. Να δω αν μπορω και αν γινεται να αλλαξω αυτο που εγινε.
    Γιατι αν δε μπορεις να εμπνευσεις τον ευατο σου και να στησεις με τις δικες σου δυναμεις αυτο που θες, δεν μπορεις να προχωρησεις.

    Δε γινεται να μου πηγαινεις να παιξεις ματς εκτος εδρας και να βαζεις ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΛΕΣ των παικτων και να ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ τα αποδυτηρια!!!

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΕΟΝ και το κουστουμακι της σοβαροφανειας.

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που επειδη ειναι ΑΕΚ (σα το Ντεμακο και τον ....Λυμπε) πρεπει να το στηριξουμε.

    ΕΛΕΟΣ με τον Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ο που ηρθε μετα τον Αστερα και τη Λαρισα να κανει το κοματι του στην ΑΕΚ και πρεπει να τον ανεχωμαστε κ απο πανω.

    -21 και κατω απο το Δωνη σε εχει.

    Εκτος αν ο Δωνης εχει budget πιο ποιοτικο ροστερ και βαρυτερη φανελα απο εμας.

    Νισαφι πια με τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ που μας το παιζουν ΑΕΚαρες και 'προπονητες' προεδροι και αντιπροεδροι.

    Και δε μπορουν να νικησουν μια κερκυρα, να κανουν μια διαιρεση και να πουν ΜΙΑ ΦΟΡΑ την αληθεια.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ και play-off ρε ΜΑΛΑΚΑ, λες και εκει ξαφνικα θα γινεις εσυ 'προπονητης' και η ομαδα θα πεταει..

    ΥΓ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ.

    ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΟΥΛΗ-ΔΕΛΛΑ ΠΑΙΚΤΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?
    Θα κερδιζαμε τον Αναστοπουλο η θα παλευαμε το χηναρι με τις κερκυρες?

    Oταν κατι εχει τελειωσει, ας το παρουμε αποφαση και ας τραβηξουμε το γαμημενο το καλωδιο.

    Αμα δε μπορουμε να πηδηξουμε ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ. ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΗΧΗ, ΦΤΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νοσοκομεία, οι πιο διεφθαρμένοι χώροι στην Ελλάδα, λένε τα σημερινά δημοσιεύματα:
    http://www.dealnews.gr/component/k2/item/43088-Bloomberg-%CE%A4%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%86%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CE%B9
    Αντί τής λέξης "νοσοκομεία" θα μπορούσε να υπάρχει η λέξη ποδόσφαιρο. Η, ή λέξη "πολεοδομία". Η, ή λέξη "δημόσιος τομέας" γενικά. Αλλά και "ιδωτικός τομέας" γενικά.

    Αλλο ένα στοιχείο δηλαδή τού ότι η πλειοψηφία κυβερνάει κι όχι η μειοψηφία. Κι ότι αυτό πού συμβαίνει ειναι αυτό πού θέλει η πλειοψηφία να συμβαίνει. Κι άρα, με την διεστραμμένη έννοια, "καλώς" συμβαίνει αφού συνάδει με τίς...επιθυμίες τής πλειοψηφίας.
    Κι επειδή τώρα πέσαμε στα βράχια δεν σημαίνει ότι η πλειοψηφία δεν θα δώσει τον υπερ πάντων αγώνα για να διατηρηθούν τα...κεκτημένα.
    Αρχής γενομένης τών "εκλογών" φυσικά όπου ο "αγανακτισμένος" Ελλην θα επαναφέρει την τάξη.
    Κατά τα άλλα βρίζουμε τούς...ούνους πού μάς έφεραν σ΄αυτό το σημείο.
    Διότι εμείς βρισκόμασταν σε διαδικασία εξυγίανσης και μάς διέκοψαν με τα μνημόνια.
    Τα οποία μνημόνια είναι βεβαίως εξόχως καπιταλιστικά (στην φιλοσοφία τους) και άρα συνάδουν κι αυτά πλήρως με την όλη κατάσταση.
    Διότι το ερώτημα δεν είναι μόνο αν ανήκωμεν εις την δύσιν αλλά και το τι σημαίνει αυτό, το να ανήκουμε δηλαδή στη δύση και μάλιστα περήφανα και εθελοντικά.
    Και το μόνο μας πρόβλημα να είναι σε ποιά ακριβώς δύση θα "ανήκωμεν".
    Ε, αν το "ανήκωμεν" δεν είναι θέμα, και το θέμα είναι το "σε ποιά δύση ακριβώς" να μην χαλιόμαστε με τα μνημόνια.
    Αλλωστε τα μνημόνια τής Αργεντινής δεν ήταν "ούνικης" προελέυσεως αλλά αμερικάνικης.
    Και μνημόνια πάντοτε θα υπάρξουν όσο αποδέχεται κάποιος αυτούς τούς όρους τού παιχνιδιού, είτε τα εφαρμόζουν Γερμανοί, είτε Γάλλοι, είτε Ιάπωνες, είτε Αμερικάνοι.
    Αλλά εμείς, εφόσον ανήκωμεν στη δύση, αποδεχόμαστε αυτομάτως τούς όρους τού...παιχνιδιού.
    Κι αν δεν τούς αποδεκτούμε? Αν δηλαδή κάνουμε κάνα αστειάκι και πούμε ότι εμείς δεν ανήκωμεν ούτε δώ ούτε κεί και λέμε να πάμε από κάνα άλλο δρόμο?
    Α, εκεί αρχίζουν τα δύσκολα.
    Εκεί χρειάζονται μπρούτζινα μπαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πράσινο φως σε ψυχοτρονικά όπλα που θα μετατρέπουν τα θύματα σε... ζόμπι έδωσε ο Πούτιν.
    http://news.in.gr/world/article/?aid=1231189365
    Ενας υπέροχος καινούργιος κόσμος πού πρόκειται να γίνει ακόμα πιό υπέροχος.
    Τέτια όπλα βέβαια ετοιμάζουν εδώ κι αρκετό καιρό (κάποια χρόνια) και οι Αμερικάνοι, κάποια απ΄αυτά έχουν ήδη δοκιμαστεί με θαυμαστά αποτελέσματα.
    Οι λεπτομέρειες παραμένουν πρός το παρών στο σκοτάδι αλλά "έρευνες έχουν δείξει ότι χαμηλής συχνότητας κύματα ή ακτίνες μπορούν να επηρεάσουν τα κύτταρα του εγκεφάλου, να αλλάξουν ψυχολογικές καταστάσεις, ενώ καθιστούν δυνατή τη μετάδοση υποδείξεων και εντολών απευθείας στη διαδικασία σκέψης κάποιου."

    Κι εγώ πού νόμιζα ότι αυτό το έκανε ήδη η τηλεόραση. Προφανώς στοχεύουν σε πιό δραστικά αποτελέσματα. Γιατί όχι κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ισως ειναι προβλημα πλειοψηφιας.Δεν αντιλεγω.Ειναι πιθανο αλλωστε οι στραμπουλοχεριδες να ειναι υπεραριθμοι των ασκοπα και αδοξα αμυνομενων.
    Αυτο ομως λυνεται-σε μεγαλο βαθμο- απο μια μειοψηφια.
    10 ανθρωποι εκει που πρεπει,εκει που υπαρχουν οι υπογραφες δηλαδη και οι αποφασεις και κατοπιν θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος για τους 100.000 που βρισκονται απο κατω.
    Η βρωμα ειναι καθετη και οριζοντια.
    Μερικες καλες σταγονες οξυ,χρειαζεται η δεξαμενη για να αρχιζει να καθαριζει.

    Εαν μεσα σε αυτο το απολυτα δουλικο και υποτελες "μνημονιο",υπαρχει ενα καλο ειναι το γαμισι που τρωνε και που θα φανε ακομα οι "αραχτοκαρεκλακιδες". Οι αεριτζιδες δηλαδη. Σε δημοσιο και ιδιωτικο.
    Και βεβαια αυτη η οικονομικη αναροφηση, ηταν απαραιτητη ωστε να δουμε τον πραγματικο πατο της στερνας.
    Γιατι μεχρι τωρα, ο ενας συνωστιζοταν πανω στα αδικα υπερκερδη του αλλου,φτιαχνοντας μια πυραμιδα απολυτως ψευδη και κουφια.
    Ολα βασιζονταν στο υπερκερδος. Και ο ενας κονομουσε στη πλατη του αλλου,με αποτελεσμα τα μεγεθη να διογκωνονται τελειως κυβδιλα και ο ενας να ζει το παραμυθι του,πανω στην παραμυθα του αλλου.
    Να "αδειασει" λοιπον το υπερβαλον σκατο. Το ερμα του ανυπαρκτου και φουσκωμενου χρηματος και της ψευτικης χρηματηστηριακης αξιας των παντων,που ανεβαινε στο Θεο,με την παραγωγη νεκρη.
    Φτασαμε στο "αμην" λοιπον. Ωρα για κατηφορα.

    (ενα απο τα παραδοξα,τα οποια ομως μαρτυρουν το ψευτικο και προχειρο σκηνικο που στηθηκε,και η εσκεμενη χαλκευση των παντων,ειναι οτι,παρ'ολο που τα νοσοκομεια-οπως λες- πασχουν και απαντες ειναι με το φακελακι,με ελειψεις κλπ. εν τουτοις,απο επισημη ερευνα (δεν θυμαμαι τον φορεα) παγκοσμιως, η Ελλαδα θεωρειται ο ιδανικος τοπος για μια γυναικα να φερει παιδι στον κοσμο. Ενα βρεφος χανεται,ανα 35.000 γεννησεις.
    Μιλαμε για νουμερα τα οποια δεν υπαρχουν ουτε στην Σουηδια,ουτε πουθενα.
    Τι σημαινει-και- αυτο; Οτι εισαι ενα τσακ απο τον "παραδεισο",απο μια χωρα που πραγματικα θα ηταν γη επαγγελιας,αλλα δυστυχως καποιοι πουστιδες πληρωμενοι,σε κρατουν σε μια κατ'επιφαση κολλαση.
    Διαλυμενη η αγροτικη παραγωγη-εσκεμενα- και ομως,η αυταρκεια σε τροφημα για ολη τη χωρα,φτανει το 95%
    Θελει πολυ κοπο πραγματικα το να απορυθμισεις κατι,εδω.
    Το να το ριξεις εξω,δηλαδη.
    Αλλα τα καταφερνουν. Μπραβο τους.
    ---------------------------
    Οι μονοι πανως που θα δειξουν ανθεκτικοτητα στις ακτινες και τις ακτινοβολιες,ειναι οι νεοελληνες.
    Εχει αυτοπροστασια. Χιλιαδες τονους εχει καταπιει.
    Ουτε απο σκορπιου ερημου τσιμπιμα,ουτε απο μαυρο μαμπα,ουτε απο τιποτα.
    Ουτε μπλε ακτινες καταλαβαινει,ουτε haarp τον πιανουν.Τιποτα.
    Μιλαμε για ειδος εξωγαλαξιακο.
    Ουτε απο τον Ε του Βοωτη,ουτε απο Α του Κενταυρου.
    Απο τον Ω του Γραψαρχιδη προερχεται. (G-450 Grapsarchidis 99-10).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tο Ντιμιτρέλ εν τω μεταξύ γύρισε απ΄την εφορία όπου παρουσιάσθησαν ορισμένα κωλυματάκια. Οχι τίποτα σοβαρό, να κάτι δόσεις τού 44 πού έχουμε να πλερώσουμε κάτι χρόνια και το Ντιμιτρέλ ζήτησε έναν εκ νέου διακανονισμό διότι (και καλά) στο μέλλον θα τίς πληρώσουμε (μη γελάτε κεί πίσω).

    Η εφορία επιφυλάχθηκε (αντί να το πετάξει έξω με τίς κλωτσές το ντιμιτρέλ) κι έτσι τώρα το πρόεντρο περιμένει λέει στο τηλεφωνο του για να μάθει νέα.

    Στο γνωστό σότο365 η κατάσταση παρουσιάζεται συκεχυμένη. Αλλες πληροφορίες λένε ότι η ΟΥΕΦΑ δεν έχει δώσει καινούργια διορία μέχρι την Τετάρτη (διότι ΚΑΙ αυτό διέρευσε το ΑΕΚ) κι ότι η μόνη διορία πού υπήρχε ηταν φυσικά η 31η Μαρτίου.
    Συνεπώς, ότι κι αν συμβεί μετά την 31η Μαρτίου δεν την αφορά την ΟΥΕΦΑ αλλά αυτό είναι κάτι πού θα δούμε στην πράξη οταν το ΑΕΚ παρουσιάσει το νέο σχέδιο "εξυγίανσης" (πάλι γελάτε κεί πίσω???) στα μέσα τής βδομάδας όταν και θα απολογηθεί.
    Το οποίο "σχέδιο" περιλαμβάνει κάτι δάνεια τού ντεμάκου απ΄τον "άραβα φίλο του" και κάτι λεφτά πού "θα" πάρουμε απ΄τον αγαπούλα αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρήστο,
    καλησπέρα σου καταρχήν. Εγραφα μόνος μου σήμερα (ρεπό γάρ) κι είσαι ο πρώτος πού απάντησες, συνεπώς με σένα ανοίγω διάλογο.
    Το όλο "ελληνικό ζήτημα" είναι η αποθέωση τής ψυχεδέλειας.
    Απο την μιά υπάρχει η καπιταλιστική αγορά η οποία λειτουργεί με αδίστακτους και απάνθρωπους "νόμους" και απ΄την άλλη υπάρχουν οι επιμέρους περιπτώσεις: οι Ελλάδες, οι Ιταλίες, οι Ισπανίες, οι Αμερικές κ.ο.κ.
    Κάθε μιά απ΄αυτές τίς χώρες, όπως και οπιαδήποτε χώρα άλλωστε, αποτελεί μιά "εκκεντρική ιδιαιτερότητα". Ιστορικά, πολιτισμικά, χρονικά, κλπ.
    Το θέμα μας είναι η "εκκεντρική ιδιαιτερότητα" τής Ελλάδας και το αν η τωρινή της κατάσταση έχει να κάνει με την πλειοψηφία τών κατοίκων της η με την μειοψηφία.
    Κατ΄εμέ έχει να κάνει με την υπερσυντριπτική πλειοψηφία. Και δεν είναι απλώς η γνώμη μου αυτό αλλά το ίδιο δείχνουν και τα μέχρι τώρα στοιχεία.

    Ως γνωστόν, το Ελλάντα είναι η πρωταθλήτρια χώρα στην διαφθορά στην Ε.Ε (μέρος τής "εκκεντρική ιδιαιτερότητας" της). Στην διαφθορά αυτή μετέχουν τεράστια κομμάτια τού πληθυσμού:
    -ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο με ελαχιστότατες εξαιρέσεις
    -δεκάδες χιλιάδες αγρότες με μουφέ καλλιέργειες πού έπαιρναν επιδοτήσεις επί πολλά χρόνια
    -εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες με εκατομμύρια αυθαίρετα σε όλη την ελληνική επικράτεια και άρα απ΄ευθείας (και εδώ) συναλλαγή με πολιτικάντηδες και υπαλλήλους τών μηχανισμών για να κρυφτούν τα αυθαίρετα σκατά κάτω απ΄το χαλάκι και να παίρνουμε και ρεύμα
    -εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπαγγελματίες πού δεν έκοβαν ποτέ αποείξεις, πείραζαν τιμολόγια, και δεν κόλλησαν ποτέ ένα ένσημο σε όποιον δούλευε γι΄αυτούς
    -το αυτόν και για μεγαλοβιομηχανους και εφοπλιστάδες σε ακόμα μεγαλύτερη και τερατώδη κλίμακα
    -διαφθορά σε κολοσσιαία επίπεδα στο τομέα τής δημόσιας υγείας, στίς δημόσιες δαπάνες εν γένει, με τούς συνένοχους να είναι (πάλι) ένα τεράστιο πλήθος συνδιαλλασομένων.
    Να συνεχίσω?
    Νομίζω ότι δεν χρειάζεται, η λίστα βέβαια τραβάει μακριά (40.000 μουφέ συντάξεις, διπλο αλλά και τριπλοθεσίτες, οι 700 τυφλοί της Καλύμνου, και, και, και, και, και, και....).
    ΟΛο αυτό το πράμα δεν συνιστά μιά "μειοψηφία" πού κυβερνάει την...έντιμη πλειοψηφία αλλά ακριβώς το αντίθετο. Και όταν γίνεται επί πολλές δεκαετίες συνιστά πλέον και βαθιά ριζωμένη νοοτροπία αλλά και συμφέροντα πού θα αμυνθούν για τα "κεκτημένα" όπως έγραψα πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάποια στιγμή, κι ενώ όχι απλώς συμβαίνουν όλα αυτά, αλλά κι ενώ ζούμε με δανεικά και πακέτα Ντελόρ και επιδοτήσεις απο το...1981, το μαγαζί κατεβάζει ρολά.
    Αναμενόμενο.
    Πρίν λοιπόν βαρέσει...οριστική διάλυση και βγούν οι χωριανοί στούς δρόμους με τούς πυρσούς, το ελληνικό "κράτος" (χα!!) ζητάει καινούργια δανεικά αυτή τη φορά όμως ως χρεωκοπημένο πλέον.
    Τα νέα δανεικά αυτά έρχονται με την μορφή τοκογλυφικών μνημονίων όπως πάλι είναι αναμενόμενο στον καπιταλισμό. Μα αυτό ειναι το παιχνίδι πού έχουμε συμφωνήσει, σωστά? Μην πεί κανείς πότε το συμφωνήσαμε. Οταν επί δεκαετίες ζούσαμε με "πακέτα και επιδοτήσεις" από τούς "ούνους" ηταν καλά?
    Και τώρα πού οι "ούνοι" κάνουν κερδοφόρα κουμάντα πάνω στο χάλι μας δεν είναι καλά?
    Α, tough shit πού λένε και στο Αμέρικα και συμφωνώ απολύτως.

    Αν δεν ήταν οι "ούνοι" δεν θα υπήρχαν μνημόνια μήπως. Βεβαίως και θα υπήρχαν. Στην περίπτωση τής Αργεντινής ήταν αμερικάνικα τα μνημόνια. Σε εκείνη τής Ισλανδίας ηταν Βρεττανικά. Στην περίπτωση τής Ουγγαρίας κυρίως Γαλλικά. Και πάει λέγοντας.
    Αρα το πρόβλημα μας δεν είναι αυτοί πού μάς πηδάνε περαιτέρω με τα μνημόνια.
    Αλλά ο συνδυασμός τής "εκκεντρική ιδιαιτερότητας" μας συν το ότι ζούμε και συμφωνούμε να ζούμε σε καπιταλισμό πού ΕΤΣΙ λειτουργεί καρντάσια.
    Δεν γουστάρουμε μήπως?
    μα εγώ δεν βλέπω κάτι πού να δείχνει ότι δεν γουστάρουμε. Τι, επειδή σκούζουμε τώρα λόγω μνημονίων? Μην μπερδευόμαστε..
    Αν δεν γουστάρουμε να ζούμε έτσι και να έχουμε τίς συνέπειες αυτής τής επιλογής άς κάναμε κάτι άλλο, ας επιλέγαμε ένα άλλο δρόμο αφού είμαστε τόσο γαμάτοι όσο βαυκαλιζόμαστε ότι είμαστε.
    Αλλά αρχίδια.
    Διότι ένα ακόμα χαρακτηριστικό τής "εκκεντρική ιδιαιτερότητας" μας είναι η άκρατη υποκρισία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κι είπα άλλωστε και σε άλλο μέρος τής συζήτησης μας τίς προάλλες: δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν Ελληνες πού ΔΕΝ ανήκουν στην βοθρίλα πού περιέγραψα παραπάνω. Ξέρω προσωπικά τέτιους. Ειναι όμως η συντριπτική μειοψηφία.
    Και αντιπροσωπεύουν τα χλωρά στο γνωστό ρητό με τα ξερά.
    Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. DIMI ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ Ο ΚΟΛΛΟΣΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΗ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΕΙΜΑΙ 35Χ,ΒΙΩΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΓΥΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ 2 ΓΥΡΟ???
    ΠΑΙΖΑΜΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΑΜΥΝΑ ΕΚΤΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ....ΕΛΑ ΡΕ?
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ?
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΕΛΕΚ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙ??ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ??
    ΕΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΜΠΑΚΑΚΙ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟΥ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΧΑΦ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ Κ ΤΟΝ ΜΠΛΕΛΕΚ ΑΛΛΑΓΗ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Albert_AEKstein: Μαζι σου, οσο αφορα στο "ποσοι" ειναι τελος παντων οι "ψευτες και κλεφτες" και φοροφυγαδες και αδιαφοροι νεοελληνες.
    Ποτε δεν ειπα οτι ειναι λιγοι. Θα ηταν απολυτως αντιθετο με τον σημερινο ορυμαγδο.
    Ποτε δεν μπορουν λιγοι να κλεψουν- η να σπαταλισουν- τοσα πολλα. Θελει "χερια".

    Το ζητουμενο ομως-πιστευω-δεν ειναι το ποσοι,αλλα το "πως" και το "ποτε". Και το "γιατι" ασφαλως.

    Μια απαντηση του τυπου: "μα δεν θελει και ρωτημα,στο "γιατι". Ποιος δεν θελει να παριστανει το τυφλο για να επιδοτειται,η να βαλει το παιδι του καπου στο δημοσιο οπου "δεν θα κανει τιποτα",η ποιος δεν θα εκρυβε εισοδηματα αφου μπορει, δεν ειναι επαρκης. Δηλαδη και παλι δεν απαντα στην ουσια.
    Εμενα προσωπικα δεν με καλυπτει.
    Γιατι απλα αναφερεται στην επιδερμιδα.
    Ειναι αφορμη. Αφορμη ειναι το βολεμα. Αφορμη το δημοσιο αραλικι και το επιδοματικο κοροιδιλικι.
    Δεν απαντουν στις κυριες αιτιες.

    Ειναι σαν να αναρωτιωμαστε γιατι το παιδι δεν ξυπναει απο μονο του να παει σχολειο.
    Η γιατι αφου του δωσαμε μια εργασια και το παρατησαμε,γιατι εκεινο δεν την ολοκληρωσε.

    Μα ειναι ερωτηματα αυτα; ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.
    Και στην περιπτωση του λαου-του οποιου λαου- οτι του δωσεις,οτι του μημιθεις και οτι του υπαγορευεις-με λογια και κυριως με πραξεις-ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ.

    Δεν ειναι πυρινικη φυσικη.
    Εαν φερεις εδω τους ΓΕρμανους και πας εκει στην ΓΕρμανια τους Ελληνες, ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ-Η ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ- ΤΟΤΕ,απο την επομενη κι'ολλας γενια,ΘΑ ΕΧΕΙΣ "ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Αν δε, μιλησουμε και για την μεθεπομενη και την παραεπομενη γενια αυτων, τοτε πλεον δεν θα χρειαζονται ουτε και τα εισαγωγικα.
    Οι μεν προγονοι των ΓΕρμανων,που θα ζουν εδω, θα εχουν μεταμορφωθει σε "Θυμιο" και "Λευτερακη" και οι δε απογονοι των Ελληνων που θα ζουν πλεον στην Γεμανια,θα ειναι μια χαρα "Γιοχανς" και "Φριτς".

    Οταν αποκοπεις οχι απλα χιλιομετρικα,αλλα και απο πλευρας μημισης και μεταδοσης κοινωνικης συμπεριφορας,απο την χωρα σου,τοτε το παιδι και περισσοτερο το εγγονι σου και ακομα περισσοτερο το δισεγγονο σου,σε τιποτα δεν θα θυμιζει εσενα.
    Ειτε προς το καλυτερο,ειτε προς το χειροτερο.Αναλογα με το τι "βρηκε".

    Το ερωτημα λοιπον στο "γιατι", ειναι λυμενο.
    Το με τι τροπο θα αλλαξει αυτος ο φαυλος κυκλος της μεταδοσης ραγιαδισμου,εθελοδοδυλειας,ευθυνοφοβιας,
    σεβασμου στα κοινα,δημοσιας καθαριοτητας, κοινωνικης συμπεριφορας,και αλληλεπιδρασης μεταξυ πολιτων,ειναι το μεγαλο θεμα.
    Εκει,ειναι το ζουμι.

    Πως δηλαδη "ξεχυλωνεις",πως κανεις reset,απο 400 χρονια Οθωμανισμου,μετα τα οποια επισης ακολουθησαν 200 χρονια μεταραγιαδικης αποικιακης "ανεξαρτησιας".
    Δηλαδη να ξερεις μεσα σου, οτι εισαι δουλακι,και ετσι να μεταθετεις τις ευεθυνες-αρα και τα "εξοδα"-στο "αφεντικο" σου.

    Συμπερασμα: φτανουμε στο συχνα απο τον Steven επαναλαμβανομενο, "αυθυπευθυνον".
    Αφου δηλαδη,σχεδον αποκλειεται να δημιουργηθει γενικος μηχανισμος "διορθωσης" κοινωνικης συμπεριφορας και υπευθυνοτητας,ας ξεινησει ο καθενας απο το σπιτι του.
    Σιγα-σιγα. Απο πατερα σε γιο. Απο φιλο σε φιλο.
    Και δεν θελουμε πολυ χρονο.

    Αυτο δειχνει η συμπεριφορα των Ελληνων του εξωτερικου.
    Που αντι για "μαφιες" Εβραικες,Ιταλικες. Λατινοαμερικανικες,Αλβανικες, Ρωσσικες, και αλλου τυπου τεοιες ανηλιες "δραστηριοτητες", ο Ελληνας προτιμα να γαμαει σε καθε τομεα,οταν βρισκει αυτο που ζητα παντα,οπως το καθορισε και ο
    Αρχιμηδης: "δως μοι πας το και ταν γαν κινασω.

    Εδω που να πατησει; Στη κοιλια του Παγλαλου,στο ορθιο καυλι του Πριαπισμενου ΒΕνιζελου,στο μουνι της Καιλη,στο "Ρ" του Ραλλη,,στη χωριστρα του μπιφτεκα απο την Παρο,στις ελιες του Σημιτη,στα βυζια της Μιμης,στα δοντια του Μητσοτακη,στα πατομπουκαλα της Αλεκας,η στα φρυδια του Καρα-Αμαν-Αλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. " ...πα στω..." ειναι ασφαλως το αποφθευγμα του Αρχιμηδη και οχι "πας το" που εγραψα απο λαθος.

    Αν και χωραει πολλες μεταφρασεις,αναλλογως τα γουτα. Η την ορεξη.
    Ο Παγκαλος ας πουμε,θα μπορουσε να πει: "δως μοι παστο και να τανγανησω" (δωσε μου ενα παστο -λουκανικο προφανως- να το τηγανισω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ασφαλως καινεις δεν πιστευει καμια "Δαρβινικη θεωρια" περι εξεληξης. Κανεις που να εχει πεντε δραμια μυαλο στο κεφαλι του δηλαδη.
    Οτι δηλαδη υπαρχουν ανωτεροι και κατωτεροι λαοι.
    (γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ της περιφημης θεωρειας καταγωγης των ειδων)

    Δεν γραφεται βεβαια επισημα καπου. Τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται.
    Δηλαδη θα ειναι για τα μπαζα,αν καποιος πιστευει οτι δεν ειναι ιασιμη η παθηση του νεοελληνα,αφου απο την φυση του ειναι "τετοιος".
    Η απο φυση υπερτερει πολιτισμικα η κοινωνικα ο "ταδε" Βορειοευρωπαιος" και αρα δεν θα μπορουσε ποτε να υιοθετησει την "ταδε" συμπεριφορα.
    Η τα ταδε "γενη", δεν μπορουν- η μπορουν-να κανουν αυτα που μπορουν-η δεν μπορουν-καποια αλλα "γενη".

    Αυτος ειναι ο συγχρονος "Καιαδας"
    Και ποθεν ερχεται; Απο τους αυτοχρισμενους σαν ανωτερα φυλη. Ονοματα δεν λεμε.
    Κατορθωμα του Αγγλοσαξωνοσμου ειναι αυτο το χαλι.
    Γιάυτο και εχει απενεχοποιησει ο ιδιος τον εαυτο του απο τα αισχη επι αιωνων με τις αποικιες,τις δουλειες,εναντι αλλων "κατωτερων" φυλων η οντων.

    Και που ειναι βασισμενη η πολιτισμικη ανεληξη τους; Μα εκει; Σε ποταμια αιματος,σε χαραδρες μπαζωμενες με εκατομμυρια πτωματα,σε θαλασσες καταναγκαστικου ιδρωτα.

    Απλα μετα, φορουσαν-και φορανε- τις περουκες,εβαζαν τα αρωματα για να κρυβουν την βρωμα τους,τραβαγαν κατα την βασιλικη-αυτοκρατορικη οπερα και απολαμβαναν το νεο ορατοριο του χρυσοκεντητου μαλακα μουσουργου,που δουλευε στην Αυλη.
    Και ολοι μαζι,αυτοκωλοδαχχτυλιαζοντας ο ενας τον αλλον,χαιρονταν που ο κοσμος ηταν "δικαιος" και εκεινοι δεν ηταν σαν τους "αλλους". Τους "κατωτερους".
    Που πρεπει να κρατιωνται στο χαλκα, οχι μονο για λογους συμφεροντος,αλλα και γιατι αυτο,ειναι θεικος νομος.

    Μη ζηλευτε λοιπον και τοσο την "ευταξια" τους και την "ευθρυθμια" τους.
    Δεν ειναι προιον καθαρου πολιτισμου,δηλαδη βασισμενου στην ανοχη και την αυτοδιαθεση μεσα απο τον αμοιβαιο αυτοπεριορισμο,αλλα ειναι μια βιτρινα, η οποια μετα βιας κρατιεται σαν τετοια.

    Η καρδουλα τους το ξερει,ποσο τους ενοχλουν τα παπουτσια.
    Αγωνα κανουν για να μη ξαναπηδηξουν πανω στα δεντρα.
    Τρεχοντας φευγουν απο τα βασιλικα γευματα και τα ακαταλαβιστικα "πρωτοκωλα", για να πανε πισω στο κηπο να ξεριζωσουν λαχανιδες και να φανε βολβους,παλευοντας με αρουραιους.
    ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ.

    Οχι γιατι ειναι "κατωτεροι" η "ανωτεροι".
    Αλλα γιατι ο πολιτισμος,ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και τελος: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ.
    Αυτος-ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ-επερχεται επι της κεφαλης αυτου.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,απλα ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ.

    Εχουν υπαρξει κοινωνιες ανθρωπων, οπου με την παροδο του χρονου εξεληξαν αυτην την διαδικασια,γιατι για καποιο λογο,τους ενδιεφερε να το κανουν.
    Καποιες αλλες κοινωνιες,δεν το εκαναν.(τουλαχιστον οχι με την ιδια ενταση)

    Το "γιατι",το αφηνουμε στον μαλακα τον Δαρβινο,ενα αχρηστο μεθυστακα ψωριαρη,που γαμιοταν στις καραβελες και στα διαλειματα παρατηρουσε τα μηρμηγκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΛΙΑΡΗ, αυτά τα ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ steven

    Τωρα σοβαρα θες να μιλησουμε για στατιστικα?
    νικες-γκολ-κουπες κλπ?

    ελα τωρα, οκ καλη η πλακα αλλα εχει και οριο...

    η μηπως θες να μιλησουμε για στησιμο ομαδας, αξια και εκμεταλευση ροστερ κλπ κλπ?

    γελαμε με το γραφικο που εχει βρει 2-3 κοροιδα τυπου abramovic-morati και τους τα παιρνει κανονικοτατα....

    98 o σαμπουαν 65 ο κακα 31 ο μπενζεμα 31 o alonso 28 o ozil!!!! 31 o iguain 36 o di maria 5 o abonsah (sorry o carvalio) 21 o coentrao!!!! 17 o kentira

    0 mesi, 0 pedro, 0 xavi, 0 iniesta, 0 pike, 0 pougiol, 24 sancez, 31 villa, 45 cesc..

    ε δε γαμιεται..

    ΑΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ DIMI: EXOYN THN ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΕΠΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΥ; ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΠΑΙΚΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΜΕ ΠΕΛΕ, ΡΙΒΕΛΙΝΟ, ΖΟΑΟ ΠΙΝΤΟ, ΓΚΑΡΣΙΑ,ΚΛΠ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕ; ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΙΝΙΕΣΤΑ, Ο ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΠΕ;
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ: Ο ΔΟΜΑΖΟΣ, Ο ΒΙΕΡΑ, Ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ, Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΛΠ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΚ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕΎ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΚΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΠΆΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ,ΤΑ ΡΟΤΕΙΕΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ.ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΛΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή