Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

          Είναι για να γελάς με την λίγδα και με τις ανακοινώσεις της : " Το θέμα της σύναψης σύμβασης μεταξύ του συνεταιρισμού και των μελών του, είναι αυτηρά εσωτερική υπόθεση της διοργανώτριας. Ουδείς πρόκειται να προσβάλει κάποιον αγώνα διότι απλούστατα όλοι οι αγωνιζόμενοι είναι δικοί μας". Είσαι σίγουρος καπετάν Βαγγέλα;
          Για ποιό πράμα μιλάω; Γι αυτό που έγραφα και προχθές. Οτι το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να αρχίσει κι οτι είναι μια φαρσοκωμωδία. Έγινε κάτι; Όχι τίποτα σπουδαίο. Εξ άλλου στην Ελλάδα, το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Οπότε η λίγκα μέσα στην βιασύνη της ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 του κανονισμού ποδοσφαίρου. Αυτό μιλάει για την υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος από όλους αυτούς που πρόκειται να συμμετάσχουν ΠΡΙΝ την έναρξη της διοργάνωσης και μάλιστα θέτει και χρονικό περιοριστικό περιθώρειο να αποσταλεί για έγκριση το έγγραφο που φέρει τις 16 υπογραφές στην ΕΠΟ είκοσι ( 20 ) ολόκληρες ημέρες πριν την πρεμιέρα.
           Έγινε κάτι τέτοιο; Πώς να γίνει; Αφού ακόμα δεν ξέρουμε τους συμμετέχοντες. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει σε αυτήν τη ρημαδοχώρα, ποιός είναι πιο ψηλά: Η αθλητική ή η τακτική δικαιοσύνη. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Διότι όλοι μιλάνε για κάποιο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου που πρακτικά σημαίνει οτι η αθλητική δικαιοσύνη δρα αυτοβούλως και με κάποιον δικό της κανονισμό, ΑΛΛΑ... Αλλά για να ασκήσει διώξεις, περιμένει πάντα τις ανακρίσεις και τις αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης. Εξ άλλου από εκεί παίρνει και τα σκεπτικά των υποθέσεων.
          Αγαπητοί κι αγαπητές ( δεν ξέφυγα από τα παραπάνω ), ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ( τι έγινε ας πούμε μεταξύ παικτών ή παραγόντων στο χόρτο ) ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Που βέβαια υπάρχει και σαν σάλτσα και κάποια δικαστική αρχή για τίποτε σφαλιάρες που πιθανώς να πέσουν μεταξύ των ντοπαρισμένων και τίποτα σφαλτσοσφυρίγματα.
          Δηλαδή με απλά λογάκια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ. Η αθλητική δικαιοσύνη είναι από τους νόμους του κράτους και  κομμάτι αυτών. Κι όποιος έχει την παραμικρή διαφωνία ας έρθει να μου πει γιατί η αθλητική δικαιοσύνη πήρε τον πούλο στην φετεινή περίπτωση του ΟΦΗ, του Ηρακλή κι ακόμα και της Καβάλας και του Βόλου τα μέχρι τώρα.
          Και μην πάτε και πολύ παραπέρα.  Σκεφθείτε απλά. Ποιός είναι ο υπεύθυνος για την διοργάνωση του πρωταθλήματος; ΜΟΝΟ Η ΕΠΟ. Μετά την περσινή ιστορία με τις κασέτες, στην ΕΠΟ, ως καθ' ύλην αρμόδια, δεν απειλούσαν οι πολιτικάντηδες οτι θα ξαναέδιναν την διοργάνωση; Μην κοιτάτε που δεν έγινε τίποτα. Άλλωστε σε ποιόν τομέα έγινε; Για τους συνδέσμους, για την κάθαρση, για τις κάμερες στα γήπεδα, για το ηλεκτρονικό εισιτήριο; Είμαστε στην χώρα του ΠΟΛΥ ΚΛΟ ΚΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΓΟ ΤΙΠΟΤΑ. Είμαστε στην χώρα του Βέγγου και της Γεωργίας Βασιλειάδου και δεν χρησιμοποιώ άλλο όνομα ηθοποιού μην μπερδευτούν και τίποτα οργανωμένοι που είναι πιο Αεκτζήδες από εμάς αλλά ταυτόχρονα γουστάρουν και την ενότητα.
          Η ΕΠΟ λοιπόν εκχωρεί την διοργάνωση της λίγδας στον συνεταιρισμό ( σωστά ), αλλά ΟΥΣΑ ΥΠΟΛΟΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ. Φέτος τι έχει; Μια μάντρα αρχίδια αφού τα πάντα είναι στον αέρα. Κι επομένως οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να προσβάλει το κύρος κάποιου αγώνα ( είτε δικού της είτε αλλουνού ), βάσει του ΚΑΠ μπορεί και παραμπορεί και σίγουρα θα δικαιωθεί. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΓΚΑ;    
         Γι' αυτό λέω στον Βαγγέλα να μην είναι και τόσο σίγουρος για τα μέλη του. Διότι και πάλι δύο είναι τα blocks, αλλά υπάρχουν και κακοί άνθρωποι ( sic ) που επωφθαλμιούν την οικονομική ευρωστεία σου αλλά και τον επερχόμενο περίπατο της ομάδας σου. Εσύ βέβαια βιαζόσουν διότι όλο και σε καίει κι εκείνο το πόρισμα περί συνεργασίας της ομάδας σου με την εγκληματική συμμορία. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΙ ΑΡΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ( που παραυφίσταται όπως γνωρίζεις ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, που το παίζουν αυτοδιοίκητοι, ΘΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ( βαθμούς περιμένω για κάποιο στοιχειώδες ενδιαφέον για φέτος ).
        ΥΓ1. ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΜΑΤ ΚΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ , ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ Ή ΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, μιλάτε σοβαρά ρε νούμερα οτι έχετε ανεξαρτησία διοίκησης; Οτι έχετε αυτοδιοίκητον;   

18 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΥΠΗΤΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dimi,οι πληστειριασμοι εχουν παγωσει μεχρι 31/12/2011.Ισως να παρει κι ενα εξαμηνο ακομα.Ηταν βαθια ανασα για τον κοσμο,αλλα το αγχος παραμενει.Κι ο νομος της Κατσελη βοηθαει τον κοσμο.Υπαρχει ομως μια λεπτομερεια που δεν την εξηγουν οι δικηγοροι,που εχει να κανει με την πρωτη κατοικια,και κατα ποσο βγαινει στο σφυρι αν τα ληξιπροθεσμα ειναι ανω των 20.000ε.Τελος παντων,καποια στιγμη θα ερθει και η ωρα που σε καποιο ειρηνοδικειο θα γινει της πουτανας το μαγκαλι!!!
    Οταν τον αλλον τον εχεις πλατη στον τοιχο,η μονη διεξοδος ειναι να φυγει με δυναμη μπροστα,ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ....
    Και παλι καλα που απαγορευετε η οπλοφορια στην χωρα,γιατι με ολα αυτα που γινονται τα δυο τελευταια χρονια,οτι κυκλοφορουσε με αποχρωση "πρασινου" χρωματος θα ηταν στοχος.Μεχρι και τις ακακιες στους δρομους θα ειχε θερισει ο κοσμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΕΚ ούτε στο διτερμα στην προπόνηση δεν πρέπει να χάνει.
    Και φτάσαμε στο 2011 επί Παπανοτιά,Χατζηχρήστου,Αδαμίδι,Γκρέταρσον,Μανολοχιμένεθ και όλο το σκυλολόι που έχουν μαζέψει να χάνουμε απο τον Κούγια για 30.000,όσο κοστίζαν παλιά τα αναψυκτικά της ομάδας!
    Άντε καλό μήνα,πάμε για κυνήγι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ορθα οσα λες.
    Καιαυτα θα επρεπε να τα ακουγε και να τα διαβαζε ο κοσμος απο καποια μμε η καποια εφημεριδα. Αλλα που;

    Η φετινη προσπαθεια -που για αλλους λογους εγινε- για καποια τιμωρια καποιων και καποια εστω μινιμοιυμ αποδοση ευθυνων και το τελικο μπαχαλο που δημιουργηθηκε εξ'αιτιας αυτου,δειχνει ενα πραγμα: Οτι τα παντα ειναι "δομημενα" πανω στην ατιμωρισια,στο κλεφτοαρματιλικη,στο πλιατσικο και στην παντελη ελειψη καποιας εποπτειας. Παντου.
    Οχι μονο στο ποδοσφαιρο.
    Απαντες εχουν "διαπαιδαγωγηθει" ετσι, ολοι οι μηχανισμοι ειναι ετσι κατασκευασμενοι ωστε να μη λουτουργουν. Δηλαδη να λειτουργουν για λογαριασμο οσων εχουν τα μεσα και το χρημα,γαμωντας τα παντα.

    Καθε προσπαθεια λοιπον-οπως αυτη η περιπτωση με τα στημενα και τις νομικες επιπτωσεις τους, καταδεικνυουν περιτρανα,οτι στην χωρα με τα φεουδα,τα τσιφλικια,τους νονους,τις κλικες,οπου τα παντα εχουν ιδιεταιρο τροπο λειτουργειας, η οποιαδηποτε προσπαθεια αποδοσης ευεθυνων και επιβολης του νομου,ειναι σαν την αμμο στα γραναζια.
    Η κοντρα νομου και παρα-νομου,φερνει την συγχυση και το μπερδεμα,αποτελεσμα της χρονιας παρανομιας η οποια εχει παρει την θεση της νομημοτητας. Και ετσι ανθρωποι,νομοι,αρθρα,επιτροπες,εποπτικες αρχες,δικαστηρια κλπ να εχουν μπλεξει τα μπουτια τους και να εχουν χασει τα πασχαλια σε αυτην την πρωτογνωρη εμπειρια την οποια αντιμετωπιζουν.

    Φαντασου κατι πιο χοντρο να συνεβαινε. π.χ. να ακυρωθουν συμβασεις εργων που εχουν ηδη γινει. Η να θεωρηθουν τα περισσοτερα διοδια-που ειναι- παρανομα. Η να ακυρωθουν εκλογες. Της πουτανας. ΜΕχρι το 2.600 θα ψαχνουν να βρουν την ακρη. Γιατι; Γιατι τα παντα ειναι χτισμενα στην δεδομενη ατιμωρησια και στην εκ των προτερων αλωση διχως συνεπειες.

    Τι δουλεια εχουν τα αρθρα και οι νομοι στην χωρα της καβαλινας και της καρκατσιλας,οπου ο καθε αναισχυντος και αηθης,ειτε γινεται πολιτευτης,ειτε "επιχειρηματιας".Ο μεν δουλευει και για τον δε.
    Και κατω απο αυτους οι μικροι περιμενουν και για αυτους να πεσουν ψιγματα ατιμωρισιας και ψυχουλα βολεματος,σε ενα ατελειωτο παρτι οπου οι καθε επιτροπες και αρχες,υπαρχουν μονο σαν βιτρινες.
    Μη μου τους κυκλους ταρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,
    Πλεον υπαρχουν ποινικες πραξεις στο θιασο.
    Συσταση συμμοριας, ξεπλυμα βρωμικου χρηματος, φοροδιαφυγη μεταξυ αλλων.
    Οποτε για ποιο αυτοδιοικητο μιλαμε?
    Αυτο περιοριζεται ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ στο τι γινεται μεσα στο χορτο και τι κανουν οι εταιρειες οσο αφορα το αγωνιστικο κομματι. Αντε και το διοικητικο σε θεματα οργανων και διαδικασιων.

    Ο Χρηστος σωστα το τραβαει σε ευρυτερο κοινωνικο επιπεδο και δομης της αντιληψης των πολιτων της χωρας.

    Εξαλλου ειμαστε αυτο που τρωμε και μας διοικουν αυτοι που μας αξιζουν , σωστα???

    Απο την στιγμη που το κρατος ειναι συνεργος με τις ομαδες και τους ιδιοκτητες τους για να καλυπτουν λοβιτουρες.
    Απο την στιγμη που το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ειναι οχι πλουτισμου (ορθως) αλλα με πλαγιο τροπο μιας και καθαυτο το αθλημα ΔΕΝ παραγει κερδος.
    Απο την στιγμη που ολοι εμπλεκωνται με μια ομαδα επι ζημια αλλα σε ολες τις αλλες δουλειες του βγαζουν εκκατοιμυρια..

    Τιποτε δεν προκειται να αλλαξει.

    Αντι να υπαρχει μια σοβαρη κατασταση με το κρατος να ειναι ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ και υποκινητης του ποδοσφαιρου, εδω εχουμε ενα αναταγωνισμο παροχων ΔΩΡΕΑΝ απο τη μια και ενα μηχανισμο στηριξης μπουζουξιδων εκβιαστων επιχηρηματιων μεσω των ομαδων.
    Στην Αγγλια ΜΟΝΟ απο τη φορολογηση των ομαδων το κρατος ΜΟΝΟ για φετος θα εισπραξει ανω των 300 εκκ ευρω περισσοτερα απο περσυ!!!!

    Εισαι εσυ ξερολας ρε DIMI?

    Οχι βεβαια την αποψη μου λεω.

    Και τι να κανουμε δηλαδη?

    Απλα πραγματα:

    1)Ποιος ειναι ο καλυτερος στο τομεα οραγνωση, προωθηση και στησιμο επικερδους Λιγκας.

    Μα φυσικα η FA. Ας δουμε μονο το συστημα διεξαγωγης αγωνων και το πως οριζωνται οι διαιτητες και θα καταλαβουμε. Η F.A εχει ορισει ΟΛΟΥΣ τους αγωνες ποτε που με ποιους διατητες και τι ωρα .... θα γινουν απο τωρα μεχρι τη ληξη της σαιζον.
    Με τετοιο τροπο ωστε να υπαρχει ΑΨΟΓΗ συνεργασια με την αστυνομια :δεν γινωναι π.χ 2 αγωνες στην ιδια πολη ταυτοχρονα, υπαρχει προληψη για τα παιχνιδια της Εθνικης, για τυχον μπαραζ, για τυχον επαναληπτικους η ακυρωθεντες αγωνες λογω καιρου κλπ.

    Ποσο δυσκολο εινια να ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ καποιον που αποδεδειγμενα κανει ΣΩΣΤΑ τη δουλεια του η ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ?

    2)Ποιος εχει τη καλυτερη οργανωση σε επιπεδα ομαδων χρηματοοικονομικα και διοικητικα? Mα φυσικα οι Γερμανοι. Με το μεγαλυτερο ΜΟ εισητηριων, με ομαδες που ΔΕΝ εχουν βασικο μετοχο, με νεα γηπεδα ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ (allianz, bayern κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3)Ποιοι εχουν τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ υποδομες? Πορτογαλοι -Ιταλοι. Οι μεν λογω λατινικης αμερικης οι δε σαρωνουν οτι βρισκεται στην αγορα εδω και χρονια. (Ισπανικη λιγκα ΔΕΝ υπαρχει εκτος Ρεαλ-Μπαρτσα αντε και 1-2 ακομη οι υπολοιποι ειναι κατι χεταφε-μαλαγες).Πηγαινε να κοντραρεις την Ουντινεζε αναλογα να δεις γλυκα.
    Οι πορτογαλοι μοσχοπουλανε (με αρχηγο τον Ντα κοστα) παικτες σε ολη την ευρωπη, ξεπερασαν και τον αγιαξ εδω και μια 15ετια.

    Θα μου πεις μπορουν αν γινουν ολα αυτα στην Ελλαδα?

    Οχι με τη μια.

    Μπορουμε ομως να πουμε οτι παμε να το κανουμε και σε 5 χρονια να εχουμε φτασει στο 15-20% του στοχου?

    Να αφησουν να γινει το γηπεδο του ΠΑΟ και χεστε μας με τους κορμορανους?
    Να γινει το γηπεδο της ΑΕΚ 35-38,000 και ας πηγαινουν 5-6 χιλιαδες (αν γεμιζει)παραπανω ανα 15 μερες το χειμωνα. Τι θα παθετε δηλαδη αν ο συντελεστης ανεβει λιγο? Η δωστε 5-10 στρεμματα απο το αλσος να γινει ακομη πιο σωστο.
    Τοσα χρονια γηπεδο 32,000 θεσεων ειχε παθατε τιποτα?
    Ολη η αθηνα ειναι τσιμεντο, ενα γηπεδο θα σας χαλασει?

    Αφηστε το Μπαοκ να κανει γηπεδο, οπως εκανε η Λαρισα.

    Οχι χαρηστε ουτε δωστε, βοηθηστε ομως αντι να μπλοκαρετε και να ξεμπλοκαρετε αναλογα με το ποιον ΄λεφτα΄βρισκεται μπορστα σας..

    Εδω βεβαια εχουμε στο ποδοσφαιρο μας τους απιθανους.

    Φανταστειτε μονο προεδρο στην ..... Τσελσι τον αγαμιδι να λεει στο κοσμο οτι φευγει ο Ντρογμπα π.χ γιατι εχει προβλημα η γυναικα του και ο Ντρογμπα μετα απο 2 μηνες να παιζει στη Μπαρτσα.

    Η οτι ο Χενες διωχνει τον Σβαισταιγκερ και παιρνει στη θεση του καποιον Καφε

    Η οτι ο Γκλειζερ ξεκιναει ΜΟΝΟΣ του το πρωταθλημα και αφηνει π.χ τη Liverpool απ εξω..

    Εχουμε το πρωταθλημα που ομαδες με πρωτη τη δικη μας ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ.

    Με ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ, με χρεη σε γηπεδα και σε παικτες,με προεδρους κατι απιθανους που σε αλλη χωρα θα ειχαν απαγορευση εισοδου στα γηπεδα..

    Το πρωταθλημα μας πειραξε???και αν ξεκινησε?

    Αφου ετσι κ αλλιως παρωδια ειναι με περιοδευων θιασο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 353 - 002101 - 103138 ALPHA BANK
    teleftea elpida gia ti VASSILISA

    vriste oso thelete ti bala ala to basket de ftei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι αυτοδιοικητο αποδεικνυεται απο το οτι εχει τις ιδιες παθογενειες και τα ιδια χαλια με τους υπολοιπους κονωνικους-πολιτικους χωρους.
    Στεγανα δεν μπορουν να υπαρχουν. Γνωστα αυτα.

    Οπως και αυτα που λες Dimi ειναι λογικα και τα ξερουν και οι εδω παροικουντες.
    Ομως εσκεμενα δεν εφαρμοζονται,η οποια προσπαθεια επιχειρηθηκε ηταν στο ποδαρι και για τα ματια του κοσμου. Γιατι; Γιατι δεν θελει κανεις κατι τετοιο.
    Και αφου δεν το θελει κανεις για χρονια γεννεες επι γεννεων,αρα ειναι και αδυνατον πλεον να εφαρμοστει.

    Κατι κωλοομαδες πηγαν να αποβαλουν, η να τους αρνηθουν ανοδο και το Ηρακλειο και ο Βολος εγιναν συντριμια σαν πολεις.
    Οι του Ηρακλη ειπαν "ναι" σε ποσοστο ανω του 60% στην πιθανοτητα να αναλαβει την ομαδα τους ο επικυρηγμενος καταζητουμενος και "κρυμενος" Ψωμιαδης.
    "στα αρχιδια μας" σου λεει. Οχι μονο αυτο. Θα το θεωρουν και καμαρι εαν ενα λαμογιο που ειναι "στα μεσα και τα εξω" θα ηταν στην καρεκλα του Ηρακλη και αρα θα "προστατευε" την ομαδα.

    Πολιτικη βουληση δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.
    Κατι τομαρια "διοικουν". Δηλαδη συντηρουν-με εξωθεν εντολες- ΚΑΙ το ποδοσφαιρικο μπαχαλο. Διατηροντας το στην κατασταση του νταβατζη και του προυχοντα. Και οι νομοι υπαρχουν απλα γιατι πρεπει να εμφανιζεται κατι προς τα εξω.
    Εικονικα. Σαν τα τιμολογια. Στην πραξη, καθε εφαρμογη τους και τηριση τους,οχι απλα ειναι δυσκολη αλλα στην ουσια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

    Κοριοι δεν υπηρχαν επι Σωκρατη Κοοκκαλη; Η επειδη ειναι ο πατερας των κοριων,εκεινη την μικρη περιοδο των 14 χρονων δεν δουλευαν;

    Τι παθαν ξαφνικα και οι Γερουλανοι βγαζουν τα εργαλεια της πολιτικης τους και παριστανουν τους καθαριστες τζαμιων;Γιατι δεν πανε και πιο πισω την "καθαρση"; Πιασαν τα λιμα και βουλωνουν τα στοματα των οπαδων-ψηφοφορων που και αυτοι ΔΕΝ γουσταρουν καμια καθαρση,οπως δεν γουσταρουν καμια αλλαγη στο πολιτικο διπλοκαβαλικεμα απο δεξια και αριστερα.

    Το οτι παρακολουθειται ο φελος απο την CIA δεν ειναι νεο. Το παραξεν9ο θα ηταν να μην τον ηλεγχαν.Ολοι υποκεινται σε αυτο. Αν ειναι δυνατον. Ολα τα προτεκτορατα που ειναι στην σφαιρα επιρροης των ΗΠΑ,ολες οι αποικιες,ειναι υπο κατοχη και στενο μαρκαρισμα.
    Πως αλλιως;

    Τα υπολοιπα ειναι για τις παρελασεις και τα χρυσα κλειδια στον προεδρο της Δημοκρατιας που τριγυριζει σαν τοτεμ παριστανοντας την ενσαρκωση του πολιτευματος.
    Βρισκουν εναν γερονται καθε 8 χρονια που ΔΕΝ εχει αποδειχθει οτι εχει κλεψει και τον τοποθετουν στην προθηκη του Προεδρικου Μεγαρου.
    Και με τον αποχαυνομενο γερο μπροστα,σαν προφαση και σαν αλλοθι κανουν τις δουλειες τους απο πισω μιλιουνια τρωκτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε

    Εχω μιση χαλασμενη τυροπιτα απο χτες που ξεμεινε στη κουζινα του γραφειου και κατι ληγμενες μπυρες.

    Τη πεταξα βεβαια στα σκουπιδια, αλλα αμα ειναι για τη Βασιλισσα και τον Ιμαμη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να τη προσφερω.

    Αρκει να τη δεχεται η Alpha Bank και να μη τρεχω τσαμπα.

    ΠΡΩΤΕΙΜΩ ΝΑ ΔΩΣΩ στο χαμογελο του παιδιου λεφτα, απο το να τρεφω ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ με προσχημα καποια Βασιλισσα καπου καποτε.

    Αλλωστε ο ιμαμης που ολα εν σοφια εποιησεν θα τη βρει την ακρη. Τι διαλο απο 15 χρονων βγαζει λεφτα και ζει το ΠΑΡΑΣΙΤΟ εις βαρος της ΑΕΚ.

    Καταλαβαινω οτι αμα κλεισει το μαγαζι θα μεινει ανεργο το παιδι αλλα δε γαμιεται.

    Παντα θα υπαρχει και ενας αγαμιδης να τον χαρτζηλικωνει.

    Και αμα δεν, δε τρεχει τιποτα.

    25% ειναι η ανεργια στην Ελλαδα...ας δει τη γλυκα.

    Σε λαθος μπλογκ μπηκες να ζητιανεψεις..

    Πηγαινε στο 365.gr h στο live.

    Εχει ΠΡΟΒΑΤΑ εκει για τρυγισμα.... ΜΠΟΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αληθεια,τωρα με την "συγ-χωνεψη" των δυο ρημαγμενων τραπεζων, μπορω να παω και στην Eurobank να καταθεσω τον οβολο μου;

    Ανωνυμε,αντι να ζητιανευετε καθε τοσο,αφηστε τον αρρωστο να πεθανει. Μη τον βασανιζετε.
    Εκτος και αν ειναι ενα χομπυ ας πουμε.
    Τα ιδια λεμε και εδω για την ΠΑΕ.
    Οτι δεν μπορει να ζησει,ας πεθανει.
    Θα ξαναγενηθει. Με αλλους ορους και υπο αλλες προυποθεσεις. Τα σωλινακια,ειναι καταντια.

    "παρτε κυριε λαχεια".

    Ο Γεωργατζογλου λεει οτι εαν μαζευτει το απαιτουμενο ποσο (240.000) τοτε αυτος αμεσως θα βαλει αλλα τοσα.
    Και γιατι δεν τα βαζει εξ'αρχης να ληθει το θεμα και να μη ζεισει η ομαδα την τυρρανια της ζητιανιας; Ντεν καταλαμπαινω.
    Υπαρχουν τα λεφτα,αλλα πρωτα ζητουν απο τον κοσμο τα δικα του; Ας τα βαλει αυτος και μετα οτι μαζευτει βρε αδερφε. Γιατι πατε αναποδα;

    Υ.Γ. "το ανοιγμα λογαριασμου ηταν μια ιδεα του Χατζιχρηστου..." Ολο λαμπρες και ρηξικελευθες ιδεες εχει αυτο το παιντι. Σπαει τα ταμπου και πρωτοπορει για μια ακομα φορα με την πρωτοφανερωτη ιδεα να ζητησει λεφτα απο τον κοσμο μεσω τραπεζης.

    Υ.Γ Ο "βατραχος" μπορει να (ξανα) βαλει λεφτα η ειναι πλεον απηγορευμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειπα και εγω δεν θα γινει κατι συνταρακτικο σημερα?

    Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γεύσεις του Palmie Bistro σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, ενώ η αλυσίδα του Ομίλου εστίασης, με τον αγαπημένο "φοίνικα" της εταιρίας σήμα κατατεθέν, διαφημίζεται πλέον σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

    Αιντε steven θα φας σουβλακια, μπιφτεκια πιττες κλπ.

    Αναβαθμιζεται λεμε η ομας.

    Μετα τους Βοθρατζηδες περσυ ΚΑΙ σουβλατζηδες φετος...

    Ετσι ειναι αμα εισαι ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ, μια ζωη ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ θα μεινεις. Δε πα να σε φωναζουν προεδρο?
    Μια ζωη γυφτακι θα σαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 2004 ( Γ,Β,Α ΑΘΗΝΩΝ ) ΕΙΧΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ:
    - ΑΛΦΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    - CITIBANK
    - INTERAMERICAN
    - METROPOLITAN
    - NOKIA
    - EKDOSEIS ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
    ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟ BLOG ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΕ(Η) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣ. " ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ". ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ; ΣΑΜΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΥΝ;
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΘΩΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΟΕΟΕΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ steven

    Ναι αλλα δεν ειχες 4!!!!!!!! αντιπροεδρους (η Μπαρτσελονα εχει 3!).

    Δεν ειχες Σύμβουλο Προέδρου/Εκτελεστικός Διευθυντή.

    Δεν ειχες Υπεύθυνο Εταιρικής Ανάπτυξης!!!!!!

    Δεν ειχες Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

    Δεν ειχες Υπεύθυνη Διαφήμισης

    Δεν ειχεις Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

    Δεν ειχες Εμπορικό Διευθυντής

    Η ΑΕΚ εχει οοοοοολους αυτους.
    Και τα αποτελεσματα ΟΟΟΟΟΟΛΛΩΩΝ αυτων ειναι οι χορηγιες του βοθρατζη και του σουβλατζη.

    Ειπαμε το ΚΥΦΗΝΑΡΙΟ να πληρωνεται και η εξυγιανση ερχεται.

    Μεχρι και υπεθυνο Διεθνων δημοσιων σχεσεων εχουμε. Εκτος του οτι οι ...διεθνεις δημοσιες σχεσεις ειναι διαφορετικες απο τις εγχωριες, προφανως ο ΟΓΚΟΣ των διεθνων δημοσιων σχεσεων ειναι τοσο μεγαλος που θελει ειδικη θεση.
    Ξερεις τι ειναι να δινεις 3-4 διεθνη παιχνιδια καθε χρονο (δηλαδη να ασχολεισε μαζι με τα εντος εδρας με 6-8 ματς ΕΤΗΣΙΑ)??

    Ασε που ο προεδρος μια μιλαει με την Μιλαν μια με τη Μπαγερν μια με τη Μπαρτσα.
    Και αυτος ο Βενγκερ κουραστικος εχει γινει...

    Citibank και χαζομαρες..

    ΥΓ Εκεινη η ψυχη απο τις ακαδημιες της Μπαρτσελονα που ειχε παει (ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ) ταξιδακι αναψυχης ο προεδρος τι εγινε? Τι ΦΟΥΜΟ μας ειχε πουλησει τοτε θυμασαι? Παντως στη τοτε γκομενα, μια χαρα περασε στη Βαρκελωνη 5 μερουλες. Και ολα χρεωμενα στη ΠΑΕ..
    Μη θυμηθω τον αλλο που θα γινωμασταν Αρσεναλ. Αυτο βεβαια ηταν με αλλο προεδρο δεν μετραει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ, ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ. ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια του χρόνου, όσο παίζονται οι αγώνες και δεν σημαίνει ότι επειδή μία ομάδα έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο θα παίξει και το επόμενο.

    Υπουργός Πολιτισμού!!!!! Παύλος Γερουλάνος..

    Εγω λεω Παυλο να παιξετε μουσικες καρεκλες. Το ξερεις το παιχνιδι?

    Θα βαλεις 10-12 καρεκλες και 16 προεδρους σε κυκλο να τρεχουν.
    Θα παιζει μουσικη και μολις σταματαει οποιος προλαβαινει καθεται. Οποιος μενει ορθιος ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ.

    Τι λες? Καλη ιδεα δεν ειναι?
    Μπορεις να το βαλεις και στο στοιχημα:

    Ποιες ομαδες θα παιξουν το επομενο Σαββατοκυριακο?

    Η να κανεις Γραμμη Ταρω:

    Τηλεφωνησε τωρα στο 12345 και ο κ.Παυλος θα σου πει το μελλον μεσα απο ΤΑΡΩ, ΚΡΥΣΤΑΛΟΜΑΝΤΕΙΑ κλπ.

    Μπορεις βεβαια να κανεις και το αλλο:

    ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ. ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ; Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ; ΤΟΥ 84; ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    Άλλα δεν λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι πραγμα ειναι αυτο...
    Δεν προλαβαινω να γραψω κατι,και την αλλη μερα τσουπ σκαει δειλα-δειλα.
    ...Τι να σκεφτοταν αραγε το πρωι που χτενιζοταν και κοιταγε τον καθρεπτη???
    Μπορει και να σιγοτραγουδουσε το "κοιτα Μιχαλη μου το χαλι μου,αστα παντρεματα και τα μπερδεματα..."
    Μονο που πλεον ειναι αργα,γιατι και "παντρεματα" εκανε,και "μπερδεματα".Και θα τα μαθουν αυτοι που δεν πρεπει,και θα εκτεθει κοσμος και κοσμακης,επιχειρηματιες,νεοπλουτοι και εχει κι αλλους ο καταλογος.
    Κατα τα λοιπα,η Εθνικη σκεφτεται εναν αρραβωνα με το "κοινον Κυπριων",αλλα θα το σκεφτεται για πολυ ακομα μεχρι να το ξεχασει.
    Αφου βγηκε στην φορα η εκθεση της Μπαλφουσια,ετρεχαν ολοι να μαζεψουν τα συντριμια.Τι να μαζεψεις και τι να αφησεις οταν η κατ`εξοχην αρμοδια του κρατικου προυπολογισμου σου λεει καταφτσα οτι κυριοι κλειστε το μαγαζι.Επομενο ηταν ο Βενιζελος να γινει "Τουρκος" απο το κακο του και να την κανει ρεζιλι.Κατι επρεπε να κανει κι αυτος,αφου το πανηγυρι δεν κρατησε πανω απο δυο μερες.Τα πηρε κι αυτη στο κρανιο,αντε γαμηθειτε τους ειπε,και τους αφησε συξυλους.Η Μπαλφουσια ειπε τα πραγματα με τ`ονομα τους,οτι δεν σωνεται η κατασταση οτι και να κανουμε,το χρεος διογκωνεται καθε μερα που περναει,και πως ειναι ασκοπες οι αυξησεις του ΦΠΑ,το κοψιμο των μισθων,των συνταξεων,κι οτι αλλο εχει επιβαρυνει τον κοσμο.Κι αυτο, γιατι δεν μαζευεται η κατασταση με τιποτα.Το μελημα του Μπενι,ηταν μην βγει στην φορα κατι τετοιο,διοτι θα ηταν σαν να αναβε το φυτιλι για να γινει ολη η Ελλαδα Κουγκι.Και θα γινει απο δω και περα,γιατι φαινεται ξεκαθαρα οτι ολα αυτα τα μετρα που παιρνει η κυβερνηση εδω και δυο χρονια,ειναι μονο για να καλυψει δικες της μαλακιες.Οσον αφορα τα ασφαλιστικα ταμεια,το κουρεμα των επικουρικων δεν ειναι τιποτα αλλο παρα προαγγελος για το τελεσιδικο κοψιμο τους.Οπως σταση θα κανουν κι αλλα ταμεια,αφου εξαντλησαν τα κρατικα αποθεματα.Και μετα...μετα ερχεται πλεον ο Αρμαγεδων,και εδω εισαστε και θα το δειτε.Τελος τα εφ`απαξ,και ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.Και ασε τον κοσμο να κλαιει τα λεφτα που του κραταγαν τοσα χρονια δηθεν για συνταξη.
    ΥΓ.Αυτος ο Αναγνωστου που ετρωγε προχθες στην Αλμυρη,ειναι ο ιδιος που ηταν και στην Καρδαμυλη.Μονο που προχθες ηταν και η mam...

    ΑπάντησηΔιαγραφή