Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

         Πώς ; Τι; Υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Και ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ναι, υπάρχει. Αυτό δεν θέλουν μας πουν όλοι αυτοί οι " υπεύθυνα " εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, στην διαιτησία αλλά και στην δικαιοσύνη; Αυτό δεν λένε και στο συνδρομητικό κανάλι; Ε, δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιες διαφορετικές απόψεις. Δηλαδή μεταξύ αυτών και ημών. Πάμε λοιπόν για κουβεντούλα.
          Έγινε η κλήρωση. Ναι για τον ΟΦΗ, που κέρδισε το δίκιο του μέσα από πολιτικά δικαστήρια.Τον διώκανε για βουλευτές με μουστάκια; ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ, το κορόϊδο, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ, Ή ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ σαν τον Λαζόπουλο. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ Ή ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ. ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΚΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΠΑΡΙΣ.
        ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΗΛΙΘΙΕ;  ΜΑΛΑΚΟΠΟΥΣΤΑ;  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΩ. Αλλοιώς θα φέρω συνένετυξη του μπαμπά του Παπακαλιάτη σχετικά με τον αποκλεισμό της Πανόρμου. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ; ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΚΙΑ. ΕΚΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ, ΕΚΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ, ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΣΥ.               
                Να μην δώσουμε προσοχή στο οτι και οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν, κατηγορούνται για χειραγώγιση αγώνων; Να μην ρίξουμε μια ματιά στην συνεργασία των δυο ολυμπιακών πέρσι για το κοινό καλό καθώς και στην παραπομπή Μαρινάκη στην τακτική δικαιοσύνη για αλησβερίσια με εγκληματική οργάνωση;
          Να ξεπεράσουμε επίσης οτι η εκλογή του Παπουτσάκη έγινε με ψήφους Βόλου και Καβάλας, αλλά κι όλων εκείνων που πρόκειται να διωχτούν; Να αγνοήσουμε οτι η έναρξη του πρωταθλήματος έγινε χωρίς την υπογραφή της διακήρυξης από τους συμμετέχοντες κι οτι το χαρτί αυτό δεν εστάλη στην ΕΠΟ για έγκριση, είκοσι μέρες  πριν την διεξαγωγή της πρεμιέρας; ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.
           Την αξιοπιστία μόνο θα θυμόμαστε; Πώς ακριβώς δηλαδή; ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ  3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;  Δεν διαλύεις τον όποιον προγραμματισμό καποιων προπονητών;  ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ; Τι θα μας τώρα ρε Παπουτσάκη; Οτι οι τελευαταίοι πέντε αγώνες θα διεξάγονται την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα για λόγους διαφάνειας; ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ;
           Ποιά αξιοπιστία ρε μεγάλε, που έβαλες και στοίχημα και καλείς και τον κόσμο να διαφημίσει την διοργάνωση και να γεμίζει τις άδειες καρέκλες; ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ. Δηλαδή να είμαστε ήσυχοι επειδή ο πρωταθλητής είναι σίγουρος; Εντάξει , και καμία αμφισβήτηση. Εμείς όμως που δεν υποστηρίζουμε τον πρωταθλητή δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τις ομάδες μας; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ; ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ. ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ξέρεις κάτι; Ο πρόεδρος είθισται να έχει εξουσία. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ Ή ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ. Αποφασίζεις και μας λες κάτι. Ουσιαστικό αυτήν την φορά. ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΜΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ.
             Και μην γελιέστε. Πήγε να γίνει κι αυτό. ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ.  3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. Και την γύρισαν την πλάκα.
            Υπάρχει όμως κι ένα  καλό νέο σε όλα αυτά που σχετίζονται με την εξαφάνιση της αξιοπιστίας. Όταν ΔΕΝ υπάρχει αυτή, τι φυσιολογικά εξαλείφεται; ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΦΡΦΟΝΟΥΝΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. Συμφωνείς με τον αντίπαλο οτι βλέπεις μια μάπα κι άνετα πηγαίνεις στο γηπεδάκι για να γελάσεις με τα θεάματα στα τερέν. Κάτι είναι κι αυτό ΚΑΙ ΤΟΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Σπουδαίο λοιπόν πράμα η κατάργηση της αξιοπιστίας και πρέπει να το εκμεταλλευθούμε διότι φέτος θα είναι η χρονιά με τις  εμφύλιες φασαρίες. Αυτές θα τραβήξουν τα φώτα  κυρίως. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ  ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ. Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΛΕΓΗ.  

10 σχόλια:

  1. Δεν θα μιλησει στην ΔΕΘ τελικα ο ΓΑΠ.
    Το`φερε απο δω,το`φερε απο κει,σου λεει αμα κατεβουν οι Ηρακλειδεις θα κατεβουν και οι Παοκτζηδες.Θα κατεβουν και οι Αρειανοι που θα νιωθουν θιγμενοι που λειπουν απο το παρτυ.Μονο αυτοι να κατεβουν στην πεδιαδα της ΧΑΝΘ,θα γινει της πουτανας το μαγκαλι.Θα πλακωσουν και οι Ταξιτζηδες,θα `ρθουν και τιποτα φορτηγατζηδες,οποτε γαματα...
    Γινει και καμια στραβη,και πλακωθουν οι Ματατζηδες με τιποτα αστυνομικους διαδηλωτες,μπουνε στο κολπο και οι κουκουλοφοροι σαν μονιμοι θαμωνες στα βερμουτ-παρτυ,εγω -σου λεει ο ΓΑΠ- τι θα κανω,απο που θα φυγω? Γιατι ξερει,πως πρωτοι απο ολους θα την κανουν οι δικοι του,ασχετα αν το παιζουν γενναιοι...
    Προτεινω λοιπον,για να μην μπερδευτουν εκει πανω.Να χωριστουν σε ομαδες,και να "παιξουν" πρωτα οι "ενωμενοι οπαδοι" με τους "ενωμενους οδηγους".Ο νικητης θα αντιμετωπισει την "ενωση δημοσιων υπαλληλων".Κι ο νικητης σε μια μικτη με τους "αστυνομικους" να παιξει με τα ΜΑΤ.
    Στο τελος,ολοι μαζι,να αντιμετωπισουν τις ΑΥΡΕΣ της Αστυνομιας,αφου κατα κει βλεπω να πηγαινει το εργο.Οταν εχεις να αντιμετωπισεις τετοια κατασταση δεν μιλας απ`την στερια.Μπαινεις σε ενα καικι,με μια ντουντουκα,λες οτι θελεις να πεις,και την κανεις μετα ανοικτα στον Θερμαικο με σβηστες μηχανες μην σε παρουν χαμπαρι τιποτα ψαραδες και σε βαλουν για δολωμα για μπακαλιαρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Σεπτεμβρίου, 2011 10:03

    @ conpater: Φαντάσου να μην είχαν σωθεί και τα μΠΑΟΚια από τους σωτήρες εκ μαύρης θαλάσσης. Εδώ κάναν ροϊδο τη νάπολη και δε μασάγαν από καμόρα, τι θα κάναν άμα είχαν και κάνα θέμα για το γαύρο του βορρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργη,κι ετσι οπως ειναι η κατασταση τωρα,σηκωνει να γινει η Θεσσαλονικη πεδιαδα για σπορα κατ`ευθειαν,χωρις φρεζαρισμα,οργωμα κτλ.Και αν θες και την αποψη μου,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.Μονο ετσι,μπορει να αλλαξει κατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Σεπτεμβρίου, 2011 11:47

    Μάλλον ρόιδο θα γίνει, διότι ο πρώτος των υπουργών δε θα μπορεί να υποσχεθεί θέσεις χαλλλλλλλαράαααα στο δημόσιο τομέα πιά.
    Τίποτα 500ρικα μέσω ΜΚΟ μόνο, αλλά κι αυτά δε φτάνουν να την περνάς πια ούτε στη σαλλλόνικα.

    Αυτή η ΔΕΘ τι συνεχίζει έτσι όπως έχει καταντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανενας δεν εχει καταλαβει γιατι υπαρχει πλεον η ΔΕΘ
    Στα παλια τα χρονια οι Μαυρογιαλουροι ανεβαιναν μοιραζαν θεσεις και υποσχεσεις, τρωγανε πινανε κανα 5ημερο βολευανε και τους δικους τους, σπρωχνανε και καμμια χαριστικη στο ΜΠΑΟΚ και τελος.
    Πηγαινε και ο κοσμος εβλεπε τα νεα τρακτερ, τους αποχυμωτες εξ αμερικης και επαιζε και στο λουνα παρκ απο πισω.

    Τωρα πλεον για πια ακριβως λογο γινεται η ΔΕΘ?
    Τι εκθετει ακριβως που δεν μπορεις να βρεις με ενα απολ search στο ιντερνετ?

    Τωρα που δεν υπαρχει σαλιο, τι να ταξει ο ΓΑΠ και τι να πει ο Μπενι??

    Γιατι δεν κανουμε τοτε και την ΔΕΠ στη Πατρα τη ΔΕΛ στη Λαρισα κλπ κλπ?

    Ωραια ασχολια.

    Θα κανουνε και τις εκδρομες τους 10,000 μπατσοι, να γραψει χιλιομετρα και ο Αιαντας και στο δρομο ας ψεκασει και κανα περιβολι.
    Μπορουμε δε να στησουμε ΜΟΝΙΜΑ φρακτες κιγκλιδωματα και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις που κρατανε τον λαοπροβλητο ηγετη μακρια απο το κοσμο, που θελει εναγωνιως να τον ...αγαπησει.

    Η αλλιως να τον βαλουμε σπιτι του μαζι με τους αλλους του μαλακες και να χτισουμε εκει τα αναλογα...

    Τον ΠΑΡΙΑΝΟ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ, το ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ (για σενα λεω ΠΑΓΚΑΛΕ) τον ευθυμο παχουλο Μπενι που πεφτει απο τη μια γκαφα στη αλλη και φυσικα αυτη τη ΔΙΑΝΟΙΑ τον Παπακωσταντινου.
    Που δεν μπορει να χωρισει 2 γαιδαρων αχυρα..

    Κατι μου λεει οτι θα ξανακατεβει ο ΦΠΑ.. δεν εχει μεινει και τιποτε αλλο σαν τυρακι..

    Αυτο δεν ειναι ΦΠΑ βεβαια, ασανσερ ειναι 19-21-23-20..
    Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μια και ειπαμε για ΔΕΘ εξαγγελιες κλπ, κοιταξτε πως η Αννα (μια ειναι η Αννα) διαχειρηστηκε το θεμα των σχολικων βιβλιων φετος με ΠΡΤΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

    Για να πάρει βιβλίο ένας μαθητής στην Αμφισσα, πρέπει να δώσει πράσινο φως το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στην Αγία Παρασκευή, να βγει προκήρυξη εκτύπωσης στο Μαρούσι, να υπογράψει το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, κάπου μπλέκει και το υπουργείο Εσωτερικών στη Βασιλίσσης Σοφίας, να εγκρίνει τη δαπάνη το Ελεγκτικό Συνέδριο στους Αμπελόκηπους, να πληρώσει το Γενικό Λογιστήριο του κράτους στην Κάνιγγος και να γίνουν καμιά δεκαριά άλλες ενέργειες σε αντίστοιχες περιοχές.

    Μεγαλα πραγματα Αννα μου. Ελεγα για το χοντρο τοσο καιρο αλλα δυο χρονια τωρα τετοιο ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ πραγματικα θελει προσπαθεια να το πετυχεις.
    Οχι οτι ο χοντρος ειναι καλυτερος αλλα ρε διαολε βιβλια στα σχολεια πηγαιναν..

    Βεβαια δεν χρειαζοταν η εγκριση και η μιζα απο 15 νοματαιους του ΜΠΑΤΣΟΚ, μαλλον ηταν λιγο πιο απλα τα πραγματα...

    Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο μια αποθηκη θα μιλησει ο μαλακας.
    Εκει που ανηκει δηλαδη.
    Ο μαστουρης ποντικος.
    Η απαρχη "εκλογων" ειναι η ΔΕΘ. Τιποτα αλλο.
    Ηταν καποτε μια εκθεση. Και μια αφορμη για να κινηθει χρημα στην πολη.
    Εδω και χρονια απλα ειναι η αυλαια της προηγουμενης και η αυγη της επομενης "κυβερνησης".

    Θα θυμηθουνε αραγε οι βορειοι τι ακριβως ελεγε σε μπαλκονατο λογο του ο μαλακας ο καραφλας,η δεν θυμουνται πλεον; Μαλλον δεν θα ειχαν ακουσει καν αν και κατω απο το μπαλκονι χιλιαδες ηταν και ζητωκραυγαζαν,κουνουσαν σημαιες αλαλλαζοντας, μη ακουγοντας τα λογια του προφητη ο οποιος τους προειδοποιουσε μες τα μουτρα τους. Αλλα που αυτια να ακουσουν.

    " Εμπρος για μια Μακεδονια ελευθερη...εμπρος για μια Μακεδονια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ..." ελεγε απευθυνομενος στο αοχαυνομενα εκστασιαζομενο πληθος ο καραφλας. Χαμος απο κατω. "εισαι ο πρωθυπουργος" "εσενα θελουμε" και τα σχετικα.
    Κανεις δεν ακουγε.

    Τωρα καθηστε απεναντι απο τα φραγματα και τα ΜΑΤ και φατε ξυλο με το τσουβαλι.
    Οποιος δεν εχει μυαλο εχει μωλωπες.

    Ας δωθει-και αυτη τη φορα-ο αγων ο καλος.
    Η "δημοκρατια" πρεπει να υπερασπησθει την υπαρξη της εναντι της κακοβουλης πλειοψηφιας και η εκλεκτη ελιτ, πρεσβευοντας την αρχη της απλης αναλογικης,οφειλει να προστατεψει τοσο τον εαυτο της οσο και το δημοκρατικο πολιτευμα απεναντι σε ακρατες,ασκεφτες και βουλιμιαιες λαοκρατικες δικτατοριες,οι οποιες κακως- ορμωμενες απο αρχεγονα ορμεμφυτα- αναζητουν την δημοκρατικοτητα στην χειρηστη μορφη της η οποια ειναι η παντοκρατορια των πολλων.
    Δινεται ο υπερτατος αγων και πρεπει να διασωθει το λικνο του πολιτισμου και η ζωτικης σημασιας υπαρξη των ελαχιστων υπηρετων που απεμειναν πλεον σε αυτον τον τοπο.
    Η ευζωια των λιγων και εκλεκτων εχοντων, δεν πρεπει επ ουδενει να περασει στα πτωχα,ροζιασμενα και ηλιθια χερια του "κυρ-Γιωργη" και της "Κατινας".
    Βαστατε αδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καποια E-PSL Τσεχοελβετοιταλικη που εδρευει στο Λονδινο (Αδαμιδη ξερεις τιποτα;) η οποια ιδρυθει το 2006 και ειναι "μεσα" σολο κασα σολο καπικια,ειναι η επομενη Κοζωνιαδα.
    Καλα θα περασουμε.

    "δωστε μας 2 εκατομμυρια" λεει ο Σταυρος.
    Το ιδιο εργο δηλαδη με τον μπαρμπα απο την Αμερικη με το καρο πουκαμισο με φοντο το παραθυρο και στο βαθος μια κερασια. (τι να γινεται αυτο το δεντρο;Να το ποτιζει ο Μπομπ; Το αγαπησα.)

    "μιας και πειναμε...δειξτε φως και φερτε ενα τσεκ με 2 εκ. εαν θελετε την νυφη" λεει ο δικηγορος.
    Βεβαια ζητα λεφτα απο κατι αετονυχιδες της πλακας που εχουν για γραφεια ενα βαρελι κατω απο μια γεφυρα στον Ταμεση.

    Τι ταζουν οι δικοι μας,μπας και παρουν κατι; Δεν εμεινε κατι αλλο. Το οικοπεδο της μανας.
    Που βλεπει την κορακλα να γυριζει καθε βραδυ μεθυσμενη και γεματη γρατζουνιες.

    Δεν παει αλλο. Δωστε το το ριμαδι.
    Και αν δεν σας φτιαξουν γηπεδο,το πολυ πολυ να σας σηκωσουν κανενα μπουρδελο τριοροφο,για να ειναι μεσα και στους συντελεστες δομησης.
    Λεφτα ειναι και αυτα. Βρωμικα μεν,αλλα...

    Κλανει ο πεθαμενος;
    Ταχα οτι κατι κινειται και ταχα καποιοι ενδιαφερονται και να'σου οι μελλοντικοι επενδυτες και οι αυριανοι ιδιοκτητες.

    Τι κανετε ρε γυφτοι; Τ κανετε ρε ξυπολητοι;
    Κλειστε το μπας και το ανοιξει κανενας αλλος.
    Αφου δεν παει αλλο. Τοσο ηταν.
    Που στηθηκες σαν τον βλαχο στη Χασια, μπας και μπασεις μεσα κανενα μαλακα. Που το μονο που θα μπει ειναι κανενα αλλο ακομα λαμογιο.
    Κλειστο και τραβα να κανετε κανενα μπανιο.
    Ποσα βγαζετε πια απο δαυτο; Ποσο αιμα εχει ακομα; Ειναι τοσα ωστε ακομα να αξιζει τον κοπο;
    Κλειστο να παει στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tι λες τωρα?
    Να το κλεισει?
    Και που θα ξαναβρει 200 μισθο και αλλα 500-1εκ σε μιζες απο παικταραδες και δανεικους?

    Περσυ:
    1.Eder (επιθετικός, Αστέρας Τρίπολης, 150.000 ευρώ),
    2.Σπύρος Ματεντζίδης (αμυντικός, Πανθρακικός, 250.000 ευρώ)
    3.Ανέστης Αργυρίου (αμυντικός, Πανθρακικός, 250.000 ευρώ)
    4.Νίκος Λυμπερόπουλος (Eintracht Frankfurt, επιθετικός, ελεύθερος)
    4.Nathan Burns (μεσοεπιθετικός, Κέρκυρα ήταν δανεικός)
    6.Γιώργος Παληγεώργος (Θρασύβουλος)
    7.Παναγιώτης Ζορμπάς
    8.Τραϊανός Δέλλας (αμυντικός, Ανόρθωση, ελεύθερος), 9.Claudio Dadomo (Cerro, μεσοεπιθετικός, ελεύθερος)
    10.Papa Bouba Diop (Portsmouth, μέσος, 300.000 ευρώ)

    και τρεις δανεικοι το Ιανουαριο συνολο 13.

    Και αλλοι 14 φετος συνολο 27!!!! ποδοσφαιρηστες εχει φερει ο εξυγιαντης.

    ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 27 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και κατα τα αλλα το ταμειο ειναι αδειο.
    Εμ βεβαια ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ?

    Απο ενα 20αρακι να τσιμπαμε ανα συμβολαιο να μισο μυρριο ευρω. Και 200 η αμοιβη 700 καθαρα.

    Ασχημα ειναι?

    Και λεω 20αρακι χωρις τα μεγαλα συμβολαια τυπου Ντιοπ Γκουντι κλπ.

    Και εξω το φαγοποτι με το ΜΥΡΩΔΙΑ που παιρνει 1,5 μυριο..

    Τον οποιο λεει δεν αφησε να φυγει. Μαλακας ειναι να τον αφησει? Με ενα 10% ειναι κοντα 150 χιλιαρικα ΕΞΤΡΑ..

    Τι χασοδικης στο Λονδινο πλακα κανουμε? Εδω εξυγιαινωμεν την ομαδα (με ξενα λεφτα) και κονομαμε χαλαρα σε μια χρονια οσα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ..

    Εξαλλου την νομικη ... υποσταση ΔΙΣ την δοκιμασε και ΔΙΣ πηρε τα αρχιδια του στο στομα..

    Να το κλεισουμε? Τι λες τωρα?

    Εδω κοιταμε ηδη να 'ενισχυθουμε' και τον Ιανουαριο μιας και αυτοι δεν μας κανουν ΗΔΗ χωρις να εχει αρχισει το πρωταθλημα ΚΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειπε ο Γερμανος επιτροπος,ο Γκιντερ,οσες χωρες χρωστανε και ειναι υπερχρεωμενες,να εχουν τις σημαιες μεσιστιες.Σκοπος αυτου του μετρου ειναι να λειτουργει αποτρεπτικα για τις υπολοιπες.
    Η επομενη προταση θα ειναι να κυκλοφορουν οι κατοικοι των χωρων αυτων χωρις σλιπακια και στριγκ,ωστε να ειναι πιο ευκολη η "προσβαση" χωρις χρονοτριβη....
    Που αν ειχαν αρχιδια οι ηγετες αυτων των χωρων,θα`πρεπε την αλλη στιγμη κιολας να του`χαν παει επισκεψη στο σπιτι,με τα κονταρια απ`τις σημαιες να στοχευουν κολοτρυπιδες...Και φυσικα εξαιρειται ο δικος μας,αφου τον εχω ικανο οχι μονο να δεχτει κατι τετοιο,αλλα να αντιπροτεινει σε καθε κολαρακι, δωρο αλλο ενα κατω των 16 ετων.Να ικανοποιηθουν και τα βιτσια τους αφου οι περισσοτεροι εχουν να γαμησουν απ`αυτην την ηλικια,η να γαμηθουν...
    Ψαρας απο τα Μουδανια,προτεινε στον Γαπ να μιλησει απο το καικι του,με τον ορο να πανε μαζι για ψαρεμα μετα.Πληροφοριες αναφερουν οτι ο ΓΑΠ μολις το`μαθε χαρηκε,αλλα μολις ειδε το καικι εκανε πισω γιατι ηταν γεματο παραγαδια χωρις ΔΟΛΩΜΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή