Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;

            Να τρέχει ο πρόεδρος μαζί με την ομάδα στο Βέλγιο; Ό,τι εξοικονομείται αυτήν την εποχή είναι για ίδιον όφελος. Τελειώσανε οι μαλακίες με τον Κασνακίδη και οι περιοδείες ανά την χώρα γιά το σχέδιο της περίεργης σωτηρίας μέσω του ειδικού κλαμπ. Τα πάντα πηγαίνανε τέλεια κι όλη η ύπαιθρος χώρα αγκάλιαζε την προσπάθεια, αλλά φτάσανε σήμερα να λένε οτι πολύ κλο κλο αλλά από αυγό τίποτα. Κοινώς ήταν πλατωνικός ο έρωτας.
           Κι άρα ο κόσμος, μια που έχουμε τύποις δημοκρατία, άλλα θέλει. Κανάν Ερνογάν βαλτό ή κανά Ισραήλ με μίσος να μας σώσει. Αλήθεια σήμερα ο Έλληνας τι προτιμάει έτσι αβόλευτα ανήμπορος που παρακολουθεί; Τον Τούρκο ή την παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία; Είναι ένα ερώτημα κι αυτό μέσα σε όλα που δεν χρειάζονται απαντήσεις. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ. Και δεν μιλάω για πολιτική, ΠΟΥ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, αλλά μιλάω για την ελληναράδικη άποψη που πάντα μιλάει σαν κομμένη κεφαλή και ποτέ καμία λύση δεν προτείνει.
            Τι σχέση έχουν αυτά με την ΑΕΚ; Θα μιλήσει κι ο εκτός στοάς, διότι πρέπει να δείξει την παρουσία του. Να ξεβράσει κάτι με το στόμα του. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ REALITY SHOW. Κι όποιος διαφωνεί ας κάνει το εξής απλό πείραμα: Ας βουτήξει ένα διπλανό του κι ας τον ρωτήσει κάτι άσχετο. Ειδικά κάτι που ο ερωτών να το ξέρει καλά κι ο μελλοντικά απαντών ντε φάκτο δεν ξέρει τίποτα. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ; ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ;
           Εγώ λοιπόν λέω ξεκάθαρα, οτι η κίνηση του Αδαμίδη 100% είναι για την τσέπη του αλλά είναι απαραίτητη για την ΑΕΚ. ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Οι φτηνοπατριωτισμοί είναι γιά κάτι χάπατα που αγωνίζονται στις πλατείες πίνοντας άνεργα κάτι καφεδάκια. Ούτε καν τσίπουρο. Είναι αυτοί που θα πάρουν τα όπλα για να πολεμήσουν εναντίον του κωλότουρκου, αλλά είναι κι οι ίδιοι που μια χαρά τα δώσανε στο ταξιδάκι στην Πόλη και μιά χαρά ήταν με τους Γερμανούς στο θέμα του ολοκαυτώματος. ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ξανά.
          ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΞΕΡΕΙΣ; Είσαι σταθερή αξία ή χάνεσαι; Είσαι κοινώς με τα δανεικά ή είσαι με την δουλειά σου και δεν χρωστάς πουθενά; Στην σπάει η Αμερική; Ζήσε ρώσσικα λοιπόν. Είσαι με την ΕΟΚ διότι στην Ευρώπη από μια προσωπική γνωριμία του Καραμανλή ανήκεις; Τότε τι φωνάζεις εναντίον των Γερμανών; Αποφάσισε και μην μας κουράζεις κι άλλο. Το blog αυτό είναι στην αποθέωση των λαθών αλλά και των σωστών. Καμία εμπάθεια.
          Κι η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τα λεφτά. ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ την ώρα μάλιστα που και αγωνιστικά έρχεται ο χαμός. Τι να τις κάνουμε τις προσφυγές και τα λοιπά νόμιμα που θεωρητικά υποστηρίζονται από μια κυβέρνηση που δρα σαν τον κατσικοκλέφτη; Δεν υπάρχει αύριο; Γιατί υπάρχει σήμερα με την παρούσα κατάσταη; ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ; ΤΟΝ ΔΧ, ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ Ή ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ( που μια χαρά θα παίρνουν τον πούλο μια ζωή, που αισθάνθηκαν κι Ευρωπαίοι οι καραλαμογιάρηδες κατίνες ) .
           Είναι καλή η φάση. Θα γίνει κάτι; Πώς να προσδοκάς κάτι την ώρα που όλοι είναι έτοιμοι για πόλεμο; Εκτός βέβαια από τους ελληναράδες που θα πολεμήσουν με δόρυ τα καλαμάκια του φραπέ. Μπορεί και να ονομασθεί κι έτσι βέβαια το θερμό επεισόδιο. Κανένα πρόβλημα με τον τίτλο του πονήματος. Η ΑΕΚ όμως μας πονάει κι άλλο και λογικά πάει σε αυτήν την κατάσταση. Εξ άλλου παλιότερα οι νοικοκυρές τα πλένανε τα λευκά στο χέρι. Σήμερα έχουν πλυντήριο. Να μην τους το αναγνωρίσουμε; Πάω σε επικίνδυνους δρόμους;  ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΑΩ; Το θέμα είναι να ξέρεις να τους βαδίσεις. Οι δρόμοι δεν φταίνε σε τίποτα. ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. Σαν τις λέξεις. Δεν υπάρχουν κακές. Κακές σκέψεις μόνο που τις χρησιμοποιούν σαν εργαλεία. Το ίδιο ισχύει και για τις καλές. Ειδικά αν τις χειρίζονται πολιτικοί.
       Το πάρτυ τέλειωσε; Κι αν δεν τέλειωσε, ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΝΤΟ. ΦΥΣΙΚΑ Η ORIGINAL ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, αλλά αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες. Που δεν νοιάζουν ποτέ το καφενείο.   
                

16 σχόλια:

  1. Καλημερα,
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ.
    Αυτη η κινηση εκτος απο πλουτισμο του μαλακα (που ΗΔΗ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ) θα μπλεξει την ΑΕΚ σε ακομη βαθυτερα νερα και χειροτερες καταστασεις.
    Γιατι ΟΥΔΕΙΣ δεν ερχετα να παρει 60 βεβαιωμενα (80-90 πραγματικα) για να μην βγαλει.
    Και για να βγαλεις σε μια ομαδα που δεν εχει τιποτα ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΣΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    Αλλιως απο που θα βγαλει? Απο το ροστερ? Να γελασω η να κλασω?
    Απο τα διαρκειας? Ναι τα 2000 που χαριζει στην οργανωση τα αλλα 1000-1500 που μοιραζει δεξια αριστερα και 3-4 ροναντικους που ακομη πανε στο γηπεδο να δουνε??? τι ακριβως???
    Απο την εμπορικη αξια?
    Τις χορηγιες βοθρατζης μπροστα σουβλατζης πισω?

    Αρα τι μενει?

    Σωστα καταλαβατε, μενει να φεσωσουμε ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Πως?

    Μα φυσικα με το οικοπεδακι που θα χτισουμε το νεο ναο. Που ΗΔΗ ο ΜΑΛΑΚΑΣ τον εβγαλε γυρω στα 100!!!!! (με το κοκαλο η χωρις μονο δεν μας ειπες) την ιδια ωρα που σε εποχες 2004 που χρεωνανε ολοι οσο γουσταρανε το ΙΔΙΟ γηπεδο ο γαυρος το εκανε ΣΥΝΟΛΙΚΑ (με περιβαλωντες χωρους κλπ) με 60!!!

    Οποτε ΣΩΣΤΑ καταλαβετε η δουλεια ΒΡΩΜΑΕΙ 40 ΜΥΡΙΑ

    Και ποιος θα τα φεσωθει τα 40??

    Μα η ΑΕΚ φυσικα!!!....


    ΥΓ. Αν ειναι να ερθει ο Μελισσανιδης καλως να ορισει. Μεχρι τοτε ομως καλο (και γι αυτον) θα ειναι να σταματησει το φουμο. Κουρασε...

    ΥΓ2 Ομορφαντρας ο Κοσντανσο του gay. Πιο ομορφος απο τον δικο μας τον συν-ονοματο. Και για τροχονομος μια χαρα...
    ΥΓ3 Ο Βαλβερδε αντιγραφει Μανωλη? Γιατι αυτη την οδηγια για γιομες απο το τερμα που μας ζαλισε ο μαλακοτηρακοπουλος την εχω δει περσυ στη ΑΕΚ. Μεγαλη η Ισπανικη σχολη το εχω ξαναπει. Μεγαλοι ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ..
    ΥΓ4 Η μεταδοση του ματς ολα τα λεφτα. Οποτε δεν ειχαμε τι να πουμε τη μπαλλα εκοβε ο Ντιαρα. Πρεπει να εχει καμμια δεκαρια Ντιαραδες αλλιως δεν εξηγηται.
    Ασε το κορυφαιο στην ευκαιρια του γκαλμηλιερη: Αν η μπαλλα λεει βρει στοχο, τοτε το γκολ ειναι σιγουρο!!! ΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ ΣΟΒΑΡΑ?
    Και εγω που νομιζα οτι αμα βρει στοχο τοτε μπορει να πηγαινε και πλαγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Σεπτεμβρίου, 2011 10:05

    Εντάξει, χθες κάθισε στο λούτσο η παλιολουμπίνα η δαφνοστεφανωμένη. Κάπου εδώ τελείωσε ο σεμνή τελετή. Φυσικά η έλλειψη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ παιχνιδιών τους έκαψε, όπως και πέρυσι με τους γιοβρούς στο κατακαλόκαιρο.
    Κι εδώ απορώ: Τυχαίο είναι ότι η βαγγέλα με τη λίγδα την οποία ΠΟΔΗΓΕΤΕΙ λύσσαγε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα? Με μπέο και ντον φυσικά, όχι με τα μπαλάκια Α και Β (και Γ και Δ οσονούπω), ήθελε το παιδί τσάμπα φιλικά μπας και ετοιμάσει καλύτερα την αρμάδα του γλυκού νερού, η οποία όπως η άλλη ιθπανική, πήγε σε κόντρα ρεύμα και κατέληξε στο μπάτο.

    DIMI, ο κωστάντσο μου έφερε κι εμένα λίγο σε κωστέτσο ή και κωστή. Κλασσικός λατίνος εραστής...επειδή είχαμε κι εμείς αρτζεντίνο goalie, παρατήρησα το άλλο κοινό: Είδες πως το φαγε? Έκανε βουτιά πάνω στο γκώλο του και τα πόδια κάθετα, αλλά προς τον ουρανό. Κλασσική κίνηση σαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Σεπτεμβρίου, 2011 10:11

    Όσον αφορά τους ρώσο-ιταλο-ελβετο-τσέχους με το "μικρό πύργο στο λιβάδι" πρόκειται εμφανώς περί λαμογιών. Κάθε 2η κουβέντα μαζί τους ισοδυναμεί με ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Καλύτερα πρωτοδικείο.
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΟΙ 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ (ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, γιατί να τα τσεπώσουν τα λαμόγια αυτά?
    Κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις, ειναι του Σταυρού σημερα. Γιορταζει ο Σταυρακας.
    Τι ψαχνουμε να βρουμε γιατι εμεινε εδω;
    Εμεινε κοντα στο ταιρι του. Κατι θα εχει,δεν μπορει. Που να τρεχει τωρα στα Βελγια. Αλλωστε απο ταξιδια ειναι χορτατος,να ειμαστε καλα.
    Εμεινε για να φαει κανενα κοψιδι στη Βαρη,και να κανει καμια τσαρκα στην παραλια χερι-χερι με το ταιρι.

    Βολτες στην αμμουδια,εκει στην ακρη,στο κυμμα,ξυπολητος,με γυρισμενα τα μπατζακια του παντελονιου,με λευκο λινο πουκαμισο να ανεμιζει και τα μακρυα μαλλια που θα μπορουσε να εχει να ανεμιζαν και εκεινα.

    Και το ταιρι ξωπισω του να πατα πανω στις πατημασιες του,ορκιζομενο αιωνια αφοσιωση. Με το ταπερ στο χερι και τον κεφτε προτεταγμενο να κυνηγαει τον σταυρο μας να φαει,να μεγαλωσει.

    Που να τρεχει τωρα. Και ποιες συναντησεις να μεινει να κανει εδω περα.
    Δεν γαμιουνται ολα. Η τυχη δουλευει καλυτερα οταν καποιος κοιμαται. Ειναι γνωστο αυτο.
    Αρα οποιος δουλευει,δεν εχει καμια ελπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παραμυθι του καλου και του κακου δεν εχει τελος.
    Και γιατι να εχει,αφου παντα πιανει.
    "μαλακες θα σας διωξουμε. Αν θελετε να σας σωσουμε καντε αυτο και αυτο"
    -ντεν μπορουμε κυριε. Θα πεσουν να μας φανε"
    - Καλως,θα σας βγαλουμε απο το ευρω.
    - Οχι ρε παιδια.Γιατι;
    Εδω,στην σκηνη δυο μπαινει απο ο πλουσιος γειτονας που βλεπει την γειτονια να φλεγεται
    - Αφηστε κατω την κακομοιρα την Ελλαδα ρε κεραταδες.
    - Σε παρακαλουμε Σαμ. ειναι δικο μας θεμα.
    - Τι δικο σας ρε μαλακες; Και εγω τι κανω εδω;
    - Σε παρακαλω κυριε Σαμ. Καντε κατι. Με λυσσαξαν στη φαπα", λεει η καιμενη η Ελλαδιτσα.
    -Μη φοβασαι φοραδιτσα μου. Ειμαι εγω εδω.
    - Αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα" λεει τι Ευρωπακι συμβουλιο της πολυκατοικιας. Πρεπει να τημωρηθουν.

    Ο Σαμ πλησιαζει τους ευρωπαιους ενοικους και τους λεει στο αυτι. "ελπιζω να μη το παρακαναμε,ουτε εμεις,ουτε εσεις...τι λετε; Το παμε καλα το εργο";
    "ναι κυριε Σαμ. Βεβαια καπου χανουμε και εμεις,ισως περισσοτερα απο εσας,μα νομιζω θα τα βρουμε στην πορεια"
    "ασφαλως και θα τα βρουμε. Μονο δεν θελω να τραβατε πολυ το σεντονι γιατι τα σκουπιδια σας,φτανουν στην πορτα μου"
    "μα θα τα βρουμε αυτα κυριε Σαμ. Κανεις μας δεν θελει να..."

    - Ει! Τι θα γινει με εμενα τελικα; Θα μεινω; Θα φυγω;
    -Σκασε μωρη. Μιλαμε τωρα "λοιπον κυριε Σαμ. Ενταξει.Αλλα αυτο δεν μπορει να παει για πολυ ακομα. Ο ενας μπλοφαρει με τον αλλον μεταξυ μας. Καλο αυτο αλλα απο την πολυ μπλοφα μηπως μπλεχτουμε και κανουμε τα ακριβως αναποδα απο τα υπολογιζομενα και βρεθουμε στον αερα. Ειναι και καταραμενος λαος αυτος. Εχει μια γκαντεμια πανω του. Μπορει να σε κοιταξει και να σου πεσει το καβλι"

    "το ξερω φιλοι μου. Αυτες οι σκατοκολωνες οι πετρινες ειναι που κανουν την ζημια. Λενε οτι ειναι στοιχειωμενες. Τελος παντων. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Αργοτερα βλεπουμε"

    -Λοιπον κυρια μου" λεει απευθυνομενος στην Ελλαδα ο Σαμ "ολα κανονιστικαν. Αιντε παλι...αιντε! Την σκαπουλαρες. Εχε χαρη.
    -Εχω ολη την δοξαν και ολην την χαρην.Ειναι γνωστο αυτο" λεει η Ελλαδιτσα με αναθαρυμενο υφος,μετα την λυτρωτικη ανακοινωση.

    "εχε χαρη που εισαι εκει που εισαι μωρη καριολα. Αλλιως θα σου εδειχνα ποσα απιδια βαζει ο σακος" λενε απο μεσα τους τα δυο μερη που "εσωσαν" εις μιαν ετι φορα την "προικισμενη χωρα με τους ανεπροκοπους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε πόσο ξευτίλα είναι αυτός ο Αδαμίδης.
    Ρε που ακούστηκε οι παίχτες να πληρώσουν από την τσέπη τους τα καλαμάκια που φάγανε μετά την προπόνηση!
    Ρε χασοδίκη πόσο χαμηλά θα την πας την ομάδα ακόμη; Να μην μπορεί να πληρώσει 200-300 ευρώ για σουβλάκια;
    Ρε ουστ παλιό χαμένε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NΑΙ, ΘΑΡΘΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΟΡΩΣΣΩΝ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ, ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙς, ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΨΑΞΕΙς ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ. Ή ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΗς ΑΕΚΑΡΑΣ;;; ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΤΖΗΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩς Ο ΜΑΚΑΡΟς. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥς ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ, ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΧΑΝΑΔΕς ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΗς ΑΕΚ ΜΕΝ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕ.
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΤΟΤΕ. ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΚΥΚΛΩΝ. ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΔΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΕΠΟΧΕΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΥΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΗ, ΟΥΤΕ ΤΡΟΧΑΝΑΔΕς ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟς ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς, ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΌΤΙ ΠΙΟ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΊΧΕ ΟΛΑ ΣΤΡΩΜΕΝΑ.

    ΧΕΣΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗς Η ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗς. ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥς. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗς ΑΕΚ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΑΒΑ Η ΡΩΣΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΜΑΦΙΟΖΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 200%. Ο ΔΕΥΤΕΡΟςΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ. Η ΑΕΚ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥς ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙς ΕΝΑΝ ΝΤΕΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναφαίρετο δικαίωμα η εκφορά γνώμης .....
    Πόσο χώμα ακόμη πρέπει να φάει η μούρη αυτής χιλιοβασανισμένης ομάδας, για να κατορθώσουν κάποιοι να ζυγίσουν τα μεγέθη Μελισσανίδη, Νικολαϊδη, Αδαμίδη κλπ;
    Αλλά είπαμε: ΑΕΚ=ΕΛΛΑΣ.
    Κι όπως το Hellas βυθίζεται αργά, αλλά σταθερά, από τη δράση μιάς 37χρονης ψευτοαριστερίζουσας υποκουλτούρας, που πότισε ακόμη και τη δεξιά, έτσι και η ΑΕΚ βυθίζεται επίσης αργά και σταθερά απο το Νικολαϊδισμό....
    Έλεος.
    Αν κοιμόσαστε, ξυπνήστε επιτέλους....
    Αν έχετε ''άλλους στόχους'' ..... λυπηθείτε την ομάδα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτος με το 21 που ισοφαρισε χτες και εδωσε και μια ασιστ του ΑΠΟΕΛ ποιος ειναι?
    Μηπως ειναι αυτος που ο αετοματης ο προεδρος εδιωξε απο την ΑΕΚ περσυ?
    Ο αλλος που επαιζε τερμα ποιος ειναι?
    Ο αλλος που επαιζε στοπερ?

    Α ναι μωρε ειναι ολοι αυτοι οι αχρηστοι που τους εδιωξε η μπαλαδοφατσα ο προεδρος επειδη επρεπε λεει να μικρυνει το μπατζετ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ οχι να μεγαλωσουμε τα εσοδα!
    Οχι να μεγαλωσουμε την πορεια μας στη Ευρωπη, οχι να κανουμε καμμια νικη οχι να διεκδικησουμε εισοδο σε ch.l
    Να μικρυνουμε τα εξοδα, να κανουμε 27 μεταγραφες Πατσατζογλου και Μπαχα και Μπελεκ (για να κονομαμε) και να βαζουμε στοχο τον αμεσως επομενο προς τα κατω.

    Εκει κοιταμε οχι να περασουμε ενα διαλυμενο ΠΑΟ ενα μπαχαλο ΜΠΑΟΚ αλλα να ΜΗΝ μας περασει μια καβαλα ενας Μπεος και να σηκωνουμε ενα κατσαρολι με καποιον ατρομητο ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 1 μυριο απο πανω.

    Αλλα να κανουμε το κοαμμτι μας, να τσαμπουκαλευωμαστε σε καποιον Σπανο ON CAMERA, να περιφερουμε ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ στα μπουζουκομαγαζα για να δειξουμε τι ειμαστε, και μετα να ανοιγουμε σαμπανιες!!! μετα απο 4 μερες στη προπονηση...

    Και εσυ απορεις που το κανανε ψησταρια και πληρωσαν και τα σουβλακια απο πανω οι παικτες?

    Και που ειναι το περιεργο?


    Πες μου εσυ ρε Χαραλαμπε και οποιοσδηποτε αλλος θελει φυσικα:

    ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣ ΕΣΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ?

    ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ?
    ΤΟ ΜΥΤΟΓΚΑ?
    ΤΑ 3 Κ?
    ΤΟΝ ....ΑΡΝΑΡ?
    Η ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ....ΡΟΣΤΕΡ της ΣΥΜΦΟΡΑΣ???

    ΠΟΙΟΝ????
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Nikos AEK: Σε πολλα εχεις δικιο. ειδικα στο για ποιο λογο ερχονται οσοι ερχονται στην ΑΕΚ.
    Αλλα το ζητουμενο δεν ειναι εκει. Ειναι στο τι προσιμο αφηνει σαν παρακαταθηκη σαν σουμα δηλαδη καποιος με το περασμα του. Σαμπως οι παιχτες-που τοσο λατρευονται-δεν ειναι επαγγελματιες; Αν ειναι και κατι αλλο συναισθηματικης φυσης δεν το ξερω.

    Δεν ψαχνω να βρω,δεν αναζητω,-εγω προσωπικα- καποιον νεο Μπαρλο,να υποθηκευσει την περιουσια του για να φτιαξει γηπεδο,να "ευχαριστει τον Θεο για αυτες τις στιγμες" και στο τελος να πεθαινει στην ψαθα χρεωμενος.

    Ο Ντεμης ασφαλως και δεν εκανε τις μαλακιες μονος του-ακομα και μαλακιες να κανει κανεις χρειαζεται βοηθεια,γνωστο αυτο-αλλα το ΜΕΓΑ λαθος του ειναι οτι δεν συνενωσε αλλα περιχαρακωσε. Οχι τον κοσμο. Τους ανθρωπους που θα μπορουσαν να συμμετασχουν και να κανουν ακομα μεγαλυτερη την ομαδα. Δεν αναζητησε αλλους,γιατι νομιζε οτι ηταν ενας μικρος Καισαρας. Αυτα παθαινουν οι καβαλημενοι. Και κυριως οι καβαλημενοι που δεν εχουν τον ογκο και την εκταση σαν ανθρωποι να γινουν Καισαρες.

    Δεν εκανε στην ακρη,δεν παραμερησε για το καλο του Συλλογου οταν επρεπε,παρα μονο εμεινε στην καρεκλα για να κοψει τα φρουτα απο το δεντρο που κλαδευε εκεινος και οι "φιλοι" του.
    Oταν το δεντρο αρχισε να σαπιζει,αλλαξε χωραφι. Πρωτος-πρωτος. Ουτε τα προσχηματα δεν κρατησε. Πηγε στην Μπιγιονσε. Το σκαμπο με το marlboro εγινε ατζεντης και μανατζερ.

    "μα να φυγει,μετα απο τοσο κοπο; Να ερθει ο ΑΛΛΟΣ"; θα πεις. ΝΑΙ. Πολυ απλα. Αφου αγαπη αναζητας, αυτο επρεπε να κανει.
    Να παρεχωρησει την θεση,να κανει οτι ειναι δυνατον ναβγει η ΑΕΚ ενωμενη απο κατι τετοιο, και μετα να ερχεται στα επισημα σαν θεατης και να σηκωνεται ολο το γηπεδο ορθιο απο σεβασμο.
    Αυτο κανει καποιος οταν βλεπει περα απο τα μερικα "εφημερα" χρονακια και καποιες φωτογραφιες με πουτανες και πουστηδες στην Π1.
    Βλεπει την παραπερα ζωη του.

    Ο συσχετισμος και η συγκριση του Αδαμιδη με τον Μελισσανιδη ειναι αστοχος.
    Και δεν ειναι θεμα χρονικης συγκυριας, η τυχης που ειχε ο δε και δεν ειχε ο μεν.
    Ειναι θεμα ενστικτου και χαρακτηρα.
    Οταν ηρθε ο Μελ. ειπε "οσο ειμαι εγω προεδρος η ΑΕΚ θα παιρνει πρωταθλημα". Συνεβει.

    Ερχεται ο αλλος και λεει "το παρτυ τελειωνει" Και απο τοτε που το ξεστομισε εχουμε φαει μονο χαστουκια. Σε νομικο, διοικητικο επιπεδο,σε επιπεδο εκπροσωπησης και θεσμικης θεσης,σε επιπεδο ομοσπονδιας, ΟΥΕΦΑ,δικαστηριων, παικτων κλπ.

    Δεν του ζητησε κανεις ουτε και κανεις τον αναζητησε σαν νεο "τιγρη" οταν ηρθε. Υπαλληλος του Παπα ειναι και τα συμφεροντα του αφεντικου του προασπιζει. Ουτε καν της ΑΕΚ Το ξερουμε.
    Δικη του επιλογη ηταν να μεγαλωνει τον ισκιο του.

    Καλη διαχειρηση,λιγα λογια,πολυ και κυριως σωστη δουλεια και αληθειες. Αυτα μπορει να ζητα καποιος απο τον Αδαμιδη.
    Και απο αυτα,δεν βλεπουμε ουτε ειδαμε κατι αξιο λογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φρέσκο......
    Μέσα σε τρεις μέρες διπλασίασαν το χαράτσι
    http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=309700

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στηβ Χρονια σου πολλά και απο εδω. Πάντα με εμπνευση και ωραια κειμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πω-πω ντροπη.
    Ξεχαστηκαμε ολοι.
    Βρε συ Steven να ζησεις και χρονια καλα.
    Μας διεφυγε τελειως.
    Αυτο το "Steven" το Αγγλικο κανει ολη την ζημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΕΚ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ κι ειδικά από εμένα.
    Εγώ σου κάνω τον πλούσιο ή ο Μελισσανίδης; Ο τζίγγερ ή ο Βγενόπουλος; Όχι για να καταλάβω.
    ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ και το παίζω blog. εγω τι σου φταιω;
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΙΚΟ, ΜΙΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΩ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΝΕΟΥΣ.
    ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ.
    ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ; ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΣΑ.
    ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ.
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Petit Chateau SRL.Με 10εκ ευρω,μπαινει σαν μειοψηφια στο ΔΣ της ΑΕΚ,εχοντας τα δικαιωματα να διαχειριζεται ΜΟΝΟΝ αυτη τις μεταγραφες της ομαδας.Οσο γυριζεις,μυριζεις....Ψαχνοντας λοιπον,κατι πτηνα μου ειπαν πως τα ρωσικα καφαλαια δεν ειναι μονο ρωσικα,αλλα κι απο αλλες χωρες της πρωην σοβιετικης ενωσης.Πολλοι στο κολπο δηλαδη.Χωρια που εχει κι αλλες δραστηριοτητες,εκτος ποδοσφαιρου.Μιλαμε για εταιρεια,που φαινεται να ειναι,ας πουμε,παρακλαδι μεγαλης εταιρειας επενδυσεων πασης φυσεως με εδρα την Αγγλια,και που τα τελευταια 4-5 χρονια εχει δραστηριοποιηθει εντονα μαλιστα στις χωρες της ανατολικης Ευρωπης,με το κυριως γραφειο της να ειναι στην Λετονια.
    Τωρα,που θα βγει αυτη η συνεργασια δεν ξερω.Μακαρι να ειναι για καλο,αλλα δεν το βλεπω.Αυτα τα λιγα,για να μην νιωθω παρατερος στο blog,αφου τα αθλητικα και ΑΕΚτζηδικα σχολια μου δεν ειναι και στο φορτε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή