Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ

           Υστερικός λαός ο Έλληνας. Εύκολα ενθουσιάζεται και πετάει στα σύννεφα. Εξ ίσου πανεύκολα απογοητεύεται, παρατάει τα πάντα και βουτάει στο έρεβος. Κι ήταν πολύ σωστή η κίνηση του Δέλλα, αμέσως μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια, να μιλήσει στους παίκτες που συμπεριφέρονταν λες κι είχαν κερδίσει κάποιο μεγαθήριο.
          Και ορθότατα πρέπει να μπαίνει ένα μέτρο. Φυσικά να πανηγυρίσουμε κι εμείς και οι αθλητές για μια σπουδαία νίκη που μάλιστα περιελάμβανε και ανατροπή του σκορ, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, οτι φάγαμε τρία γκολ ( το τρίτο βέβαια από χέρι καθώς ξαναείδα τις φάσεις ) τα οποία προήλθαν από καθαρά ατομικά λάθη. Και δεν θα είναι συνέχεια η τύχη με το μέρος μας.
         Σε αυτό μάλιστα το σημείο, να σταθώ σε ένα σχόλιο που διάβασα χθες : " ...μπράβο Αβραμίδη για την κωλοτούμπα που έκανες..." Όταν κάνεις κριτική - το γνωρίζουν όλοι οι παλιοί του χώρου - κάνεις αυτό ακριβώς. Κριτική και τίποτε άλλο. Κι είναι κρίμα να υπάρχει τάση να διαχωρίζονται οι Αεκτζήδες σε νέους ή παλιούς. Original ή μη. Κι άρα, τα σωστά τα επικροτείς και τα προβάλεις, και τα λάθη ή τα στραβά τα χτυπάς μέχρι να πονέσουν αυτιά. Όσο οπαδικό και να είναι το μυαλό, είναι πολύ εύκολο να τα διαχωρίσεις τα συναισθήματα και να τα αντιμετωπίσεις ψύχραιμα. Δεν είναι όλοι οι οπαδοί τυφλωμένοι. Ειδικά και κάποιοι πρεσβύτεροι που δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
         Κι αν η κριτική η χθεσινή διαβαζόταν πιο προσεκτικά από κάποιους, θα διαπιστώνανε οτι δίπλα στα ειλικρινή μπράβο μου, υπήρχε και το "... αλλοπρόσαλλο σχήμα..." και "... οι λαθος χρονικά αλλαγές με το διόρθωμα και το ξαναδιόρθωμα του κέντρου...", αλλά και "... η μπόλικη τύχη με το να σκοράρουν αμέσως οι νεοεισελθόντες ( μπαγκέτες και μυστριά )..." Καμία λοιπόν κωλοτούμπα όσο αναφορά την άποψη μου για τον Μανόλο, για το κακοσχεδιασμένο ρόστερ, την έλλειψη αυτοματισμών, την κάκιστη αμυντική λειτουργία, το αχρήστεμα στα καλά καθούμενα κάποιων παικτών και φυσικά τα σούπερ προβλήματα με τα χρήματα αλλά και τις κάκιστες σχέσεις με την διαιτησία αλλά και τον Μαρινάκη.
         Και δεν περιμένω σε καμία γωνία. Έγραψα σε σχόλιο οτι "... προκειμένου να φύγει κάποιος δεν είναι ανάγκη να διασυρθεί η ΑΕΚ, αλλά να κριθεί με ανάλυση μπάλας..." Κι αν δεν θέλετε τα δικά μου τότε πάρτε τις δηλώσεις του Λυμπερόπουλου  ( " ...δεν έχουμε ταυτότητα σαν ομάδα..." ) αλλά και τα λόγια του Δέλλα μετά το ματς ( "... αν δεν είχαμε και την τύχη, δεν θα κάναμε τίποτα σήμερα Κωστάκη..." ).
        Τι σημαίνουν αυτά; Απλούστατα τις κάκιστες σχέσεις στα αποδυτήρια, την παντελή έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ τεχνικού διευθυντή ( όποιος είναι ) και προπονητή αλλά κι οτι ο Μανόλο σαφέστατα ψάχνει την αποζημίωση και να την κάνει. Τώρα τι έγινε προχθές; Ο προπονητής εκτέθηκε από τους παίκτες. Που βέβαια αυτοί είναι το παν, όπως όλοι γνωρίζετε. Όπως είναι ο τραγουδιστής για το τραγούδι με επόμενο τον συνθέτη και τελευταίο και καταϊδρωμένο τον στιχουργό ( άσχετον;) .
        Αλλά μπαίνοντας στην ουσία κι άλλο, σίγουρα θα έχετε διαβάσει πια από την γνωστή προπαγάνδα οτι ο Βάργκας ήταν επιλογή του Μανόλο. Εγώ όμως δεν διαβάζω, αλλά ακούω τους πρωταγωνιστές. Που έχουν πει τα εξής : " Ο Γκούντγιονσεν είναι καλός παίκτης αλλά είχα παίκτη για την θέση του. Πάντως αν είναι όπως παλιά θα βοηθήσει". Και " τον Βάργκας δεν τον ξέρω, δεν είναι δική μου επιλογή αλλά ας έρθει".  Δεν συνεχίζω άλλο για την συνένετυξη τύπου αμέσως μετά τις διακοπές που ελέχθη οτι "... οι επιλογές δεν είναι δικές μου αλλά της διοίκησης..." και αμέσως μετά είχαν κλειστεί στα Σπάτα Μανόλο κι Αδαμίδης για κανά δίωρο και τα λέγανε. Εγώ το μόνο που έχω τώρα να πω είναι οτι οι δύο παίκτες που έφερε ο Μανόλο είναι παγκίτες, είναι σαν κοριτσάκια που θέλουν να πηδηχτούν αλλά ακόμα το όργανο το έχουν για κατούρημα κι οτι ο προπονητής την ΑΕΚ την βλέπει σαν προσωρινή εργασιακή εφεδρεία από την Ισπανία.
        Δεν κατηγορώ τίποτα. Λέω ό,τι βλέπω. Και θεωρώ οτι τα γράφω εγκαίρως για να μην μας πιάσει καμία υστερία αργότερα καθότι Έλληνες κι εμείς οι Αεκτζήδες. Σαν δηλαδή αυτά που γράφανε οι πράσινες φυλλάδες μετά το 2χ2 της αλογοτροφής ( "...πάμε για πρωτάθλημα..." ) που φάγανε το αγγούρι από κάποιον Δώνη στο πρώτο σοβαρό τεστ με τον Ατρόμητο που φυσικά αυτομόλησε και δεν δίνει παιχνίδια όπως επί Πατέρα. Ή την δαφνοστεφανωμένη που επειδή μάζεψε μια καραβιά παίκτες θα κέρδιζε γαλλική ομάδα. Ας κρατήσουμε την στάση του Δέλλα κι ας δούμε τα δυό επόμενα παιχνίδια σαν βαρόμετρο της φετινής πορείας. Χωρίς να αποκλείω την στραβή που σίγουρα θα έρθει κι αυτή κάποια στιγμή. Πάντα έχει σημασία το πώς.
        Σαν Αεκτζής όμως δεν μπορώ να φοβάμαι μια ομάδα από την Σαλονίκη ή μια άλλη από κάποια γειτονιά. Το οτι μπορεί και να χάσω δεν μου λέει τίποτα. Αλλά δεν είναι του επιπέδου μου μια φοβία. Εγώ είμαι σε άλλη σφαίρα και με άλλους αντιπάλους. Εγώ βλέπω τίτλο ενώ αυτοί βλέπουν το πώς να μην τιμωρηθεί κάποια Τούμπα ή καποια παραμονή στην λίγκα. Διότι αγαπητοί κι αγαπητές, " τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα " ( τι ωραίο πανώ ). Και το μεγαλείο μας, ακόμα κι αν εξαφανισθούμε, δύσκολα μπορούν να το φτάσουν. Την μπάλα μας λοιπόν και την φανέλα μας. Μέχρι κι ο Μανόλο το είπε : " ...Είναι βαρειά η φανέλα της ΑΕΚ..." Γιατί το είπε; Διότι δεν πίστευε σε νίκη την ώρα που παραδεχόταν οτι "..το 4-4-2 μας πάει περισσότερο και την ώρα που προσπαθούμε να καταλάβουμε το ρόστερ..."  Την ώρα που η Ξάνθη οπισθοχωρούσε και πολύ λογικά. ΝΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ; ΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ; ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Προηγήθηκαμε κατά λάθος; Όλοι πίσω κι ό,τι βγει. Ψιλά γράμματα βέβαια αλλά αυτά δεν έχουν την μεγαλύτερη σημασία στα συμβόλαια;
         Υγ1. Κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί του Μανωλά. Στις προπονήσεις γίνεται τουρλουμπούκι μ' αυτόν.
        Υγ2. Τα πάντα έχουν αλλάξει και φυσικά οι μεγάλοι παίκτες έχουν ψιλοεξαφανισθεί. Κύρια σαν ψυχές. Άρα, το να συγκρίνουμε την σημερινή ΑΕΚ με την παλιά, δεν έχει νόημα. Όπως δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Πελέ με τον Ντιέγκο. Κι ειδικά εν μέσω αφραγκίας, το ρόστερ θα πρέπει να έχει και κάποια κατανόηση. Αν πρέπει να γίνεται κάτι στην κριτική είναι στα λεφτά που ξοδεύονται κι αν οι πρωταγωνιστές τα δικαιολογούν. Τελείωσε η Ελλάδα όπως την μάθαμε. Γυρνάει στο 50. Το να ζητάς τα παλιά είναι σαν να πέφτει πάνω σου ο Νιαγάρας κι εσύ να είσαι έτοιμος να ανοίξεις μια ομπρέλα.

17 σχόλια:

  1. ta polla logia einai ftwxeia

    ta lefta pou einai gia tin ananewsi tou anipsiou , ta dineis gia sankare kai gia kanan allo paixti

    kai pame gia koupa

    n omada xtes edeikse POLLES dynatotites kai exei PROOPTIKI

    an o proponitis den frontisei autes tis dunatotites na tis vlepoume kathe kuriaki , tote gamiete gia mia pasta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορω γιατι αφιερωσες τοσο χωρο απ'την αναρτηση και χρονο,για να εξηγησεις αυτονοητα,τα οποια αφορουν εναν,αντε δυο μαλακες.
    Πες του ενα "αντε και γαμισου" οπως κανεις συνηθως και τελειωσε το θεμα.

    Αν συνεχισεις να μιλας με αρνητικα σχολια,ακομα και μετα απο νικη εισαι εγκαθετος, η κομπλεξικος. Αν αναγνωρισεις ταθετικα,εισαι κωλοτουμπας.
    Τι μας λες. Με την "αδερφη" τον Σταυρο ηταν μαζι τις προαλλες διπλα-διπλα ο δικος σου. Τι απεγινε; Εκανε χειρουργειο ο Σταυρος και αλλαξε φυλο, η αλλαξε γουστα ο Δ.Χ τωρα στα γεραματα;
    Βρε δεν μας παρατατε λεω εγω;

    Επειδη εδω βλεπουμε ΑΕΚ και κριτικαρουμε, η σχολιαζουμε προσωπα,ΕΛΕΥΘΡΑ,
    ενω αυτος εχει παρει το manual απο τον Δ.Χ.και βλεπει προσωπα και κριτικαρει εκεινους που κανουν κριτικη στα προσωπα.
    Και του διαφευγει μια λεπτομερια του μαλακα. Η ΑΕΚ η ιδια του διαφευγει. Ταυτιζει την ΑΕΚ με τον καθε τσαρλατανο που μπαινει και βγαινει στο γηπεδο η στα γραφεια.

    Ποιος "Μανολο" και "ποιος θεος" και "ποιος πριγκηποβατραχος" και ποιος "ανθρωπος μας" και ποιος " Στελαρας" και ποιος και ποιος.
    Απο τον πιο μακροχρονια παροντα στην ΑΕΚ,μεχρι και τον τελευταιο κατσικοκλεφτη-σαν τον Μανωλη- αυτοματα ολους τους βαζουμε πανω στα φτερα του χαμαλι αετου ο οποιος ειναι υποχρεωμενος καθε λιγο και λιγακι να κανει δρομολογια τον καθε καραγκιοζη και τον καθε τυχαρπαστο γυφτουλα,πανω απ'τα κεφαλια μας.
    Λες και ειναι πραματευτης.
    Επειδη ο "Περισσος" της Αλεξανδρας ελαλησε και ειπε "ιδου ο εκλεκτος",να τρεξουμε ολοι να τον προυπαντησουμε και προς θεου να μη λεμε λεξη αρνητικη. Και αν πουμε,κινδυνευουμε να μας αφορισει ο παπα-σουζας με το παπι.

    Αι σιχτιρι βυθουλκες μας τα κανατε ροιδο και μας ζαλισατε.
    Καθε λιγο αλλαζετε καδρο στο σπιτι του μακαριτη.
    Μια ο ενας μια ο αλλος μια ο παραλλος, θα πρεπει δηλαδη επειδη εσυ βλεπεις ενα τοτεμ που εφτασε απο το Ελ.Βενιζελος η με βαρκα, η πανω σε γαιδαρο,θα πρεπει να τον υποδεχτω και αποδεχτω σαν τον Ιησου στα Ιεροσολυμα, με την ιδια χαρα η ικανοποιηση που τον βλεπεις εσυ.
    Σημερα Μανωλης,χθες Ντεμης, παραπροχθες Ντουσαν, παραπροχθες αλλος και αλλος.

    Οποτε σου γουσταρει ξεκαρφωνεις απο τον σταυρο τον εναν και καρφωνεις αλλον επανω.
    Και θα πρεπει εγω να κανω τον σταυρο μου,που μου κοτσαρεις καθε φορα και εναν νεο "ΑΕΚαρχη", η Ολυμπιακοφαγο, η "Σωτηρα". Βοηθεια σας.
    Καντον μονος σου. Τι σε ενοχλω; Εχεις κανενα θεμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Σεπτεμβρίου, 2011 10:35

    Μιχάλη, ΠΟΛΛΕΣ δυνατότητες δεν είδα, ούτε και ο προπονητής της (που τα παιδάκια της οργάνωσης έχουν ανάγει σε νέο πρίγκπα εκ ανδαλουσίας....) το έχει ισχυριστεί. Οι προοπτικές ούτε αυτές είναι ρόδινες, αλλά μπορούν να σημαίνουν ΒΕΛΤΙΩΣΗ από πέρυσι. Δηλαδή καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και πρόκριση στην επόμενη φάση γιουρόπα.
    Και σε γενικότερα επίπεδα, μία ΑΕΚ ΒΙΩΣΙΜΗ (με ελληνικό, νεανικό κορμό και ισοσκελισμένα έσοδα-έξοδα).
    Απλά πράματα και αν έχω καταλάβει ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ λάθος, παρακαλώ να ου επισημανθεί.
    Αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι, οτιδήποτε καλύτερο αποτελεί ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
    Τώρα πως από ένα καλό παιχνίδι (που όλοι, πριγκηπικοί και καναπεδάτοι, ευχαριστηθήκαμε και χαρήκαμε) άξαφνα η ομάδα μετετράπη σε μπαρτσελώνα της ανατολής, αυτό ρώτα τα λιβανιστήρια της οργάνωσης και τα παπαγαλάκια των ψ-ΩΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα, παιδια ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ με μια Ξανθη παιζαμε.
    Και φαγαμε και 3 τεμαχια, οκ βαλαμε 1 παραπανω και περασαμε..
    Δεν γινεται να τρως μονιμα γκολ και μαλιστα πανω απο 1 και να πας μπροστα.
    4 η Αντερλεχτ και 3 η Ξανθη και ευτυχως που ο Μπουντιμιρ δεν σκοραρε ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 4 ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ευκαιρειες ο Εργοτελης.

    Το οτι κοιμηθηκε ο θεος γλυστρησε το μπακ και σκοραρε ο θορ στη μια, και ξαναγλυστρησε παλι το μπακ και εκανε μονος του ο μαλακας κεφαλια και εβαλε το 2 οκ μπαλλα ειναι.

    Θα μου πεις ολα παιζουν, οκ και εγω θα σου πω οτι γκολ σαν του Βαργκας μπαινουν 1 τη χρονια και αμα. Αναποδο 'τακουνι' χωρις να βλεπεις δεν ειναι σκοραρισμα ομαδας μη τρελαθουμε.

    Παιξαμε ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ και ειμασταν απλα υποφερτοι. Ο μαρσελινιο τον Κοντοε τον ειχε κανει γιο γιο, στο κεντρο της αμυνας περναγε μεχρι και αοματος με μπαστουνακι.
    Απλα φορτωσε ΣΩΣΤΑ ο μυρωδιας το κεντρο και ειχε και ενα Βαργκας που επαιζε στη ριβερ χρονια και ξαφνικα ειδε μπροστα του το Φλισκα το Ντικα και τον Σουανη.
    Θελει 3-4 τετοιους για πλακα.
    Αλλα ειναι μονος του και ενας δεν μπορει να καθαριζει μονιμα.

    Οσο για τον Μακο η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ φαινεται οσο δεν εχει διπλα του ενα παικταρα. Οποτε εχει διπλα του ειδικο βαρος παιζει καλα δηλαδη ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ τον αλλον.
    Μονος του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Στη σκια του αλλου κινηται ΜΟΝΙΜΑ.
    ΠΟΤΕ δεν διακριθηκε οταν επαιζε μονος του, δηλαδη με αναλογους παικτες διπλα του.

    Προπονητη ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ο ανθρωπος ειναι σε αλλο συμπαν, ακομη και προχτες μια ομαδα που ρολαρε πηγε να την κανει μπουρδελο για να βαλουμε τον καρλος να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα..
    Με τον Λεοναρντο να κανει σε 3 ματς οργια, βαζει τον Καρλος..

    Μιλαμε για ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

    Γιωργο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ενας τυπος που κοιταει να βαλει κατι ουρουγουανο-ελβετο-ιταλο-ρωσσους μεσα στην ομαδα για 2 εκκ.

    ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα σας
    Θα κανω μια απλα παρατηρηση,ενω σε ολα τα σαιτ εδειχνε οτι φορτωνετε ο ασσος της Ξανθης,ο οπαπ εριξε το διπλο απο 2.20 στο 2.00.


    Προς DIMI
    Οκ και εγω μπορει να εβαζα τον Καρλος αλλα οχι στην θεση του Γκετζο,αν και ηταν εκτος τοπου και χρονου τουλαχιστον μια κοντρα μπορει να στην κανει,να κερδισει την μπαλα δλδ,σε αντιθεση με τον Γκερειρο που τον κατευθεινε ο αερας.Στην ουσια με την αλλαγη αυτη επιβαρυνε κ αλλο τον Βαργκας(που ειναι σκυλι μεν αλλα χωρις προετημασια)και τον Μακο ο οποιος εδειχνε καπως ταλαιπωρημενος(σε πολλες φασεις εβλεπε συνεχεια τα νουμερα απο τις φανελες των αντιπαλων)αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μας κλεισει για καμποσα λεπτα στην περιοχη μας.Αυτο ομως αντι να το καταλαβει πρωτος ο μυτογκας,το καταλαβε ο Λυμπε,¨βγαλε με μαλακα,βαλε εναν ποιο ξεκουραστο μπροστα τουλαχιστον να πιεσεις μπροστα¨.Τον Λεοναρντο καλα εκανε και δεν τον εβαλε για να τον εχει καυλομενο για την Τουμπα κατα εμε αλλα θα μπορουσε να βγαλει και καποια στιγμη τον Μανωλα,για αλλαγη μιλαω,η ειτε για να τον ξεκουρασει απο την πιεση που νιωθει η ειτε για να του τριξει λιγο τα δοντια και βαλει το πουλεν του τον Καλα.
    Αλλα πως?επρεπε να καληψει την προηγουμενη μαλακια του και για αυτο εβαλε τον Κλωναριδη.Τεσπα ο ανθρωπος ειναι Ακαταληλος για προπονητης της ΑΕΚ.

    Αραγε τον Κατσετη θα τον δουμε καποια στιγμη?ο Γκερειρο τι παραπανω εχει απο τον πιτσιρικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακη

    Αυτες ειναι κινησεις που ισως κανει καποιος προπονητης αναλογα πως βλεπει το παιχνιδι.

    Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ αυτα ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.

    Σωστα λες (το ειπα και εγω μετα το ματς) το ειδε ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ τον Λυμπε να του λεει να κανει αλλαγη!!!!

    Ο γκερειρο κραταει μπαλλα και εβγαλε και 3 παρε βαλε. Ξερει τοπι απλα παιζει μια και 3 μηνες τον στελνουν στην εξεδρα, πως να βρει ρυθμο ο ανθρωπος ακομη και να θελει.. Ξεχασαμε οτι τον αφηναμε εκτος λιστας ΟΥΕΦΑ η τον βαζαμε να προπονειται μονος του????

    Πνευμονια θελει και παιχνιδια, εστω ευκολα να παρει λιγο πανω του στα τρεξιματα. Εξ αλλου δεν εχουμε και πολλους στο κεντρο, ουτε βλεπω καναν αλλον να κανει καθετες πασες (εκτος του παικταρα Φραπε βεβαια χαχαχχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα
    Την Ξάνθη την κερδίσαμε γιατί ήμασταν καλύτεροι. Τέρμα.
    Την ίδια ομάδα την κέρδισε με το ζόρι στο 94 ο γαύρος στην έδρα του.
    Με την λογική της τύχης όλα τα γκολ τυχερά είναι.
    Υπάρχει παίχτης που σουτάρει να βρει το δοκάρι ή την κερκίδα; Όλοι προς το τέρμα κάνουν προσπάθεια να πάει η μπάλα . Τώρα άμα το ένα και άμα το άλλο ή γλίστρησε ο παίχτης γι αυτό έβαλε γκολ ο άχρηστος ο ξανθός είναι για τους εμπαθείς.
    Εξ άλλου έλληνες είμαστε και έχουμε μάθει να τα απαξιώνουμε όλα.
    Φάγαμε τρία δεν λέω άλλα ένα ήταν καθαρό πάρσιμο με το χέρι. Άκυρο δηλαδή.
    Όχι δεν είναι καμιά ομαδάρα η Ξάνθη αλλά στην Ελλαδίτσα παίζουμε και τις ίδιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν και οι υπόλοιποι του πρωταθλήματος.
    Άμα τις κερδίσεις με τα τυχερά γκολ του Βάργκας και τα τυχαία του Γκούντι πας ψηλά.
    Αν όχι άντε γεια!
    ΥΓ: Μπορούμε κάθε Κυριακή να βάζουμε 4 και ας είναι με τον κώλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΓΜΤ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ....ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ...ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ???ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ 5 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ 0-5???ΑΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ.....ΝΙΚΗΣΕΣ ΜΙΑ ΞΑΝΘΗ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΕΑΣ 7ΤΙΑΣ....ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ...ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕ....ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ....ΟΛΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?????ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ???ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ...ΑΙΝΤΕ...ΚΑΙ ΤΟΣ ΒΑΡΓΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟ..ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΟΝΕ ΓΙΑ ΓΚΟΛ...Ο ΜΑΡΤΣΕΛΙΝΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ...ΑΡΑΞΤΕ....ΧΑΡΗΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...ΕΔΩ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ 94...ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΩΘΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ.....ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ.....ΤΕΛΟΣ....ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ....ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔ ΑΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ...ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΕΨΟΥΝΕ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ.....ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.....!!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΝΙΚΑΣ 4-3 ΚΑΙ 5-4 ΚΑΙ 24-22.......ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙ....ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ.....ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ...ΑΥΤΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε! οχι και καλητερη της 7ετιας!με τον Καζακη και τον Σοανη παιζει μπροστα μην τρελαθουμε και τελειως.Ακομε και αυτον τον τερμα που εχεουν ειναι μακραν ο χειροτερος που ειχαν ποτε.


    Κυριακο
    δεν ειμαστε και το κεντρο της γης
    την γνωμη μας λεμε
    δημοκρατια δεν εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΜΑΤΣ...ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑ...ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ...ΑΕΚ ΠΑΝΩ...ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΜΑΤΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΕΤΟΣ...ΑΥΤΟ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΟΧΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΥ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΥΣΙΚΑ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ..ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΕΝΕ ΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ..ΠΟΤΕ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ....ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ???ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ???

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΕ ΟΧΥΜΕ ΠΑΓΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ Η ΑΕΚ..ΔΝΕ ΝΙΚΑΓΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ 3-4...ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ Η ΝΙΚΗ....ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ.... :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαραλαμπε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΥΧΕΡΑ. Μη τρελλαθουμε κιολας.
    Το που σουταρει ο καθενας ναι 100% θελει να παει προς το τερμα η μπαλλα, οχι οτι παει κιολας..
    Αν ηταν ετσι ολοι οι επιθετικοι θα ηταν ιδιοι απλα θα περναμε τον πιο γουρλη.
    ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ειναι η διαφορα τιποτε αλλο.

    Οσο για τον ισλανδο τον ειδα στο 4ο γκολ.
    Πλασε επιπεδου ... και ενω ειδε τον μικρο διπλα του ΔΕΝ εδωσε τη μπαλλα να το σιγουρεψει.
    Ηθελε και κρεμασμα τρομαρα του..

    Ευτυχως που ηταν ο μικρος διπλα αλλιως θα το εχανε ΚΑΙ ΑΥΤΟ, οπως εχασε ολα τα αλλα μεχρι τωρα..

    Οσο για το ματς δεν λεω οτι δεν ειμασταν καλυτεροι.
    Λεω οτι δεν θα εχουμε την τυχη με το μερος μας παντα και δεν γινεται να βασιζωμαστε σε αυτο.
    Ουτε γινεται να τρωμε 3-4 σε καθε ματς και να περιμενουμε προκοπη.

    Μια ομαδα χωρις σεντερ φορ (ο μπελεκ ειναι για σουβλακια κανονικα) με το απομαχο και τον ισλανδο γκολτζη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βαζει 2-3 γκολ σε καθε ματς.

    Οσο ειναι χωνι η αμυνα ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    Οποιος θελει το βλεπει,οποιος δεν θελει ας κατσει να περιμενει.

    Κοντα ειναι η ωρα, με τον Εργοτελη και τον Σοανη παιξαμε μη τρελαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ....ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ...ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΝΤΟΣ...ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Χ.....ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 94.....ΟΠΟΤΕ...ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. DIMI
    ΓΕΝΙΚΆ ΣΥΜΦΩΝΟΎΜΕ, ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΊΑ ΔΙΑΦΩΝΟΎΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε ΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ....ΧΕΧE
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ DIMI: ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΡΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΦΩΝΗ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ( πλάκα κάνω ). Ετοιμάζομαι για ωραία ταβερνούλα, "το βραστό" στο ρέμα Χαλανδρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή