Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ

           Πάντα τα μέρη που έχουν αέρα μου άρεσαν κι εξακολουθούν να με τραβάνε. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν γουστάρω τα καλοκαίρια αλλά ούτε και την ζέστη. Μπορεί σήμερα κάποιος να πει οτι έχω ιδρυματίαση ( δηλαδή τεχνητό καιρό λόγω παρουσίας σε θερμοκρασίες κτιρίων ), αλλά δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα, αφού η πάρτη μου περνάει καλά με τις συνθήκες που δημιουργώ για μένα αλλά και για εκείνους που τις ακολουθούν. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ. ΤΟΣΟ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Δηλαδή ήρεμα, με βλέπεις νεοαεκτζή; ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ; Είμαι θεσμική φωνή στην ΑΕΚ; ΟΧΙ. Γιατί με καλείς; Ο αρχηγός έχει 2000 άτομα που τον ακούν; ΝΑΙ. Εγώ τι έχω; Ο εαυτός μου σε ενδιαφέρει;
           Φύσαγε όμως. Και τα τρία σκάφη φτάσανε δύσκολα. Φτάσανε πάντως. Ο Αδάμας, ο Alexander και η Πνοή. Και καθίσανε όλοι μαζί να φάνε τα ψαράκια σε εκείνη την καταπληκτική ταβέρνα στο Μαρμάρι. Εγώ βέβαια επέμενα για τον Πλάτανο, αλλά και πόσο κόντρα να πας σε νεόπλουτους; ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΕΣΜΕΝΑ, όντες διαγραφέντες από το μοναδικό κόμμα της ψωροκώσταινας. Δεν βάζω τραγούδι εδώ. Ό,τι θέλετε πείτε το.
           Δεν υπάρχει κάποια Ελβετία βέβαια, αλλά υπάρχουν κάποια λαμόγια. Δεν είναι καινούργια. Είναι Αεκτζήδες, που μάχονται να πάρουν την ομάδα. Την εταιρεία πιο σωστά, με βορά τον κόσμο και κυριότερα το γήπεδο. Εδώ δεν υπάρχουν φραγμοί, αφού κι ο πνευματικός ηγέτης παίζει γερά και θα παίξει και νόμιμα μέσω κάποιου μηχανισμού που λέγεται πρωτοδικείο. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ Η ΑΕΚ. ΞΑΝΘΗ, ΒΕΛΓΙΟ, ΤΟΥΜΠΑ, ΣΜΥΡΝΗ, ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ, τι περιμένετε; Όχι εσείς, οι δήθεν υγιείς. ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. Γάμα τα, πάει η δουλειά.
            Κι ο Νοτιάς, δεν έχει εναλλακτική λύση. Διασφαλίζει τα ενοίκια του ( τίποτα δεν έχει εισπράξει μέχρι τώρα) στα προφορικά κι άρα δίνει τις μετοχές στα κοζώνια ( κοχόνια στα ισπανικά ), μόνο και μόνο για να μην πληρώνει. Να κάνω ένα διάλειμμα; ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΣΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;
            Για όσους όμως δεν κατάλαβαν ακόμα. Ξεφτύλισαν τον κουρασμένο ( ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ), ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ Ή ΜΠΙΤΣΑΞΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ( τα έχουμε πει αυτά).  Τι θα γίνει; Μα μια φρούδα προοπτική.
            ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΑ; ΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ ΤΩΡΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ, αλλά έχω σταθερή θέση. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.
           ΠΟΙΟΥΣ; ΕΛΑΤΕ ΡΕ Ο SUGAR ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, σας αναδημοσιεύω ένα τελευταίο σχόλιο κάποιου ανώνυμου: " Αβραμίδη, βοήθα..."
                  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ.
            ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ;
                 Ε, ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΠOΥΡΔΕΛΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ....
       

18 σχόλια:

  1. Ο Ταγιπ θελει να παει στην Γαζα.Ετσι λεει...Πηρε χαμπαρι πως οι Αμερικανοι ετοιμαζονται για το μεγαλο κολπο,και σου λεει θα παω ακλαφτος.Ετσι ειναι ομως,οταν κανεις τσαλιμακια στους Αμερικανους,θα καταληξεις κολοκυθακια νεροβραστα.
    Το Κουρδισταν ειναι καθ`οδον.Μερος και μεγαλο μαλιστα της Τουρκιας,μαζι με μεγαλο μερος του Ιρακ,θα αποτελεσει το μελλοντικο Κουρδισταν.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ,γιατι Κινα και ΙΝΔΙΑ αναπτυσονται ιλιγγιωδως σε τομεις που δεν ειναι να τις χανεις απο τα ματια σου.
    Και οσο πιο βαθια εισαι,τοσο καλυτερα και ταχυτερα ελεγχεις το Ιραν και το υπολοιπο αραβικο "αναπαντεχο".
    Βλεπει ο Ταγιπ,το blog Ισραηλ-Κυπρου-ΗΠΑ,και σκεφτεται το "χασαμε το κορμι πατριωτη...."
    Ειναι αργα για δακρυα Ταγιπ.Ελα ομως που εχει να δωσει λογο και στην βαθια Τουρκια!!
    Οποτε,ισως αναμενουμε θερμοτατα επεισοδεια απο τουδε και εξης,σε Θρακη,Αιγαιο,και Καστελλοριζο...Αλλα οσο εχουμε ΓΑΠ στο τιμονι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.Η χειροβομβιδα αναμενεται να σκασει στα χερια του Σαμαρα,ετσι λεει το σεναριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα λεει το καθοριστικο ραντεβου.
    Ποιο ? Της απολυσης? Η μηπως του κατσε μεχρι να σε φυγουν οι επομενοι?

    ΞΑΝΘΗ, ΒΕΛΓΙΟ, ΤΟΥΜΠΑ, ΣΜΥΡΝΗ, ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ

    Αντε ΑΝ και αμαν να παρεις ενα ποντακι στη Ξανθη και αλλο ενα με το ζορι στη Σμυρνη.

    Και αυτα δυσκολα γιατι στο κεντρο θα παιζει ο.. Γλεντζογλου.

    Βελγιο (αυτο που ειναι στο Αμστερνταμ...) Τουμπα και τηγανι ανανμενωνται γελια ειδικα στο τελευταιο που βλεπω αναλογα αστεια με περσυ.

    υγ ο Αδαμαντας δεν πουληθηκε ακομη? Ζηταγε πολλα βεβαια αλλα με τα μισα της αρχικης γινονταν η πωληση. Κατι παραπανω απο ενα σισε δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς anonymo kai καθε anonymo

    επειδη στα λογια ειστε τεραστιοι θα πω οτι πριν δυομιση χρονια συμμετειχα προσωπικα σε μια χορηγια στην αεκ με 5000 ευρω που τελικα αποδειχτηκε τεραστια μαλακια διοτι και ο καραμανλης που εχασε παρα πολλα χρηματα γυρνατε σε διαφορα σαιτ και στο facebook και λετε οτι ο καραμανλης δεν εβαλε μια δραχμη
    δεσμευομαι οτι θα βαλω το διπλασιο ποσο που θα βαλει ο πνευματικος μας ηγετης ο κυριος χατζηχρηστος
    επισης μπορειτε να ξαναπατε στον μπαγιεβιτς να σας ξαναδωσει χρηματα (τον τροπο τον ξερετε)
    και τωρα που μιλαμε για την βοηθεια της βασιλισσας μπορειτε να μας ενημερωσετε ποσα χρηματα εχουν μαζευτει>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ steven δεν εχω κοιταξει καν το προγραμμα γιατι με την αρμαδα τον δον μυρωδια ΟΛΑ ντερμπυ τα βλεπω (τα εντος γιατι τα εκτος τα εχω καμμενα)
    Σε κανενα εντος μεχρι που ερχωμαι παρεα να γελασουμε με το τσιρκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "πεθαινει η ΑΕΚ" λεει ο
    "...τα λεφτα πρεπει να μπουν...χθες" λεει η μοιρολογιστρα με το μουσι.
    Πως θα γινει αυτο; Αφου οι τραπεζες χθες θα ειναι κλειστες λογω Σ/Κ. Αυριο που ηταν ανοιχτες, ηταν ευκαιρια,αλλα χαθηκε. Μονη λυση να παμε παραπισω. Αντιπροχθες διλαδη,Παρασκευη,μπας και προκανουμε να σωσουμε κατι.
    Παντως οτι και να γινει,νεκροθαφτη εχουμε.
    Κουστουμακι μαυρο,υποκαμισο λευκο,επ'ωμμου το κοφινι και βουρ για τον λακο.

    "...στην Α2 με θεα την Α1..." λεει.
    Σιγα να μη σου κρατησουμε και καμπανα με θεα το Αιγαιο.


    Καλως πηγες και εμπλεξες με το μπασκετ,αφου το αλλο μαγαζι,το ποδοσφαιρικο,δεν το μπορεις αφου θελει περισσοτερα λεφτα,απο το να το "διοικεις" με τα λογια. (κατι αναλογο κανουν και οι της ΠΑΕ τωρα,μη νομιζεις οτι υπαρχει διαφορα).

    Υπαρχει μια διαφορα ομως. Το μεν εχει σχεδον μηδενικα εσοδα,ενω το δε, εχει-η μπορει να εχει-μεγαλα εσοδα,ικανα να το καταστησουν αυτοτροφοδοτουμενο.
    Αρα λοιπον,ναι μεν το μπασκετ δεν εχει μεγαλες απαιτησεις-οσες μια ΠΑΕ,-αλλα τα οποια εξοδα του χαθε χρονο με τιποτα δεν μπορουν να καλυφθουν απο κατι μικροχορηγιες, η απο το καμματι της πιτας της ΓΓΑ.
    Χρειαζεται καποιον η καποιους να τα χωνουν,σταθερα,καθε μηνα και απαρεγκλητα.
    Με μονιμη και εγνωσμενη χασουρα δηλαδη.
    Την οποια ειτε θα την καλυπταν απο αλλες παραταιρες ασχολιες,ειτε απλα δεν θα τους ενδιεφερε,κανοντας απλα το "κομματι" τους.

    Οσοι επλησιασαν,δεν επροσεχθησαν. Με τελευταιο τον γιαουρτα. Με οσα λαθη και παραληψεις και αν εκανε. Επρεπε,αντι για ηλιθιο πολεμο, η αφεντια σου κυριε Δ.Χ να τον προσεξει "σαν τα ματια του". Τον Παπα γιατι τον προσεχεις ετσι;
    Επειδη δηλαδη ο μεν δεν σου εταξε τιποτα-η τελικα το ταξιμο δεν εγινε πραξη- και ο δε, σου πεταει κανενα ξεροκομματο, ειναι λογος αυτος να γινεται τετοια διακριση και αντιμετωπηση,με θυμα τελικα την ιδια την ΑΕΚ;

    Αν νομιζεις οτι ναι,τοτε καλως συμβαινει οτι συμβαινει. Παρε το φτυαρι και τον γκασμα και φτιαξε τους λακους.
    Οχι εναν. Δυο. Θα παραχωθει και η ΠΑΕ καπου εκει κοντα. Κρατα χωρο.
    Θα κανουμε οικογενειακο ταφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεκρο ενα παιδι 21 χρονων στο Ηρακλειο,απο απο συμπλοκη μετα ραντεβου του δρομου,ωστε να ληθουν διαφορες που αφορουν κατα βασει σωβρακα και φανελες.
    Και αργησε ηδη. Μετα τα απανωτα ραντεβουδακια και το ξυλικι που πεφτει σε διαφορες πολεις,εδω και εβδομαδες
    Και ακομα δεν αρχισε τιποτα επισημα,οσο αφορα τα πρωταθληματα. Αρα,εχουμε δρομο πολυ ακομα.

    Εφόσον κανενα φρεσκο γεγονος δεν προκαλει τις συμπλοκες αυτες-με τελευταιο θυμα τον νεαρο- και ολες ειναι προκαθορισμενες μη χρειαζομενες καποια αφορμη ενα φαλτσοσφυριγμα η μια "αδικη" ηττα, τοτε μπορουμε να πουμε δυο πραγματα.
    α) οτι ολα δειχνουν δυστυχως οτι θα δουμε χειροτερα στην πορεια της εξεληξης των πρωταθληματων και
    β) οποσδηποτε δεν ειναι αποτοκα καποιας τρεχουσας γηπεδικης αδικιας η οποιας οπαδικης οργης με αφορμη καποιο ντερμπυ,αλλα κυρια και αυτονομα κοινωνικα χαρακτηριστικα εχει το φαινομενο το οποιο απλα μας παρουσιαζεται με την επιφαση και την αφορμη καποιας φανελας.

    Το να προδικαζουμε οτι θα γινουν χειροτερα, η οτι το πραγμα θα ξεφυγει πλεον απο καθε ελεγχο και δυστυχως θα θρυνησουν πολλες οικογενειες τα παιδια τους,δεν ειναι καταστροφολογικη προθεση ουτε και καποιος μπορει να χαρακτηρισει "Κασσανδρα" οποιον πιστευει σε τοσο δυσοιωνες καταστασεις.

    Μακαρι να μην συμβει τιποτα. Αλλα οι ευχες ειναι για τους παπαδες και τις γιορτες.
    Εδω εχουμε να κανουμε με μια σκληρη-πολυ σκληρη-για τα νεα παιδια κυριως πραγματικοτητα.

    Χρονια τωρα, ενα ολοκληρο συστημα ετρωγε και επινε,αφηνοντας τελικα τον λογαριασμο κυρια στους λιγοτερο εως καθολου φταιχτες. Τους νεους.
    Αρα το γαμοσταυρισμα,η μη καθαρη πραξη,το αναπαντεχο στο δρομο και η εκρηξεις ειναι απολυτως αναμενομενες.
    (οι απανωτες συναντησεις και το οψιμο ενδιαφερον του ΓΑΠ,του Γερουλανου και λοιπων δυναμεων "δια την γηπεδικην βιαν" εχουν την εξηγηση τους στο οτι και οι ιδιοι ξερουν καλα οτι ερχονται μπουρινια στους δρομους.και οχι με αφορμη καποιο πεναλτυ ασφαλως,αλλα με αιτια τους ιδιους,τους προκατοχους τους και την προδοτικη εξουσια εν γενει)

    Η ελειψη καθαρου στοχου,λογω αφαντης πολιτικης,η αδυναμια του κρατους να δωσει ελπιδες και καποια εφοδια,η οικονομικη ανεχεια στην οικογενεια και το "τιποτα" που πρεσβευει πλεον η δημοσια διοικηση, σπρωχνει τον κοσμο προς την βια, η οποια εκδηλωνεται με τον εναν η τον αλλο τροπο. Απο το ενδοοικογενειακο χαστουκι,μεχρι την αυτονομηση και την αστικη μαχη εναντια στο συστημα,απο παιδια που απλα δηλωνουν την οργη τους με τους αχρηστους.

    Μη δυναμενοι να ανακοψουν -με πολιτικα μεσα-την ορμη της κοινωνικης πουστιας και της πολιτικαντικης κουζινας που μαγειρευει συνεχεια για "αλλους" και ποτε για εκεινους,τοτε μονη διεξοδος ειναι ο δρομος και η μαχη για το τιποτα,με αφορμη μια μαλακια και στην ουσια παραδιδοντας την ζωη σου τζαμπα και βερεσε.

    Περα απο καθε προφαση η επιφαση, η κυρια αιτια,αυτη που καθεται σαν κομπος στο λαιμο και θολωνει το μυαλο,ειναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Αυτο ειναι το κυριο πικρο συναισθημα, που κυριαρχει. Σε καθε ηλικια,αλλα κυρια στην νεολαια. Που κοιτα σαν παγωμενη τον συρφετο τριγυρω που του ρημαξε την ζωη."ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ;" ειναι το κυριαρχο,τεραστιο ερωτηματικο.

    Στην ουσια δηλαδη δεν προκειται για οδομαχιες με στοχο καποια επικρατηση,αλλα για αυτοκτονικους δρομους.
    Για εξοδο απο την ζωη με προφαση ενα ιδεολογημα.

    Και βεβαια,αν παμε πιο περα,προκειται για εκ'προμελετης και εσκεμενες δολοφονιες με αυτουργο το πολιτικο συστημα.
    Και αν παμε και πιο περα, με ηθικο αυτουργο την ιδια την κοινωνια που περιχαρακωθηκε στην αγνοια,την μη συμμετοχη,το βολεμα,την αρπαχτη,την εγωπαθεια και την αδιαφορια,βαζοντας ναρκες στις επομενες γενιες.
    Περιβραχιονια μαυρα,σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DIMI το ‘’πέταξε’’ το μπαλάκι του ο φίλος σου ο Ισμαελ προχτές, ας ήταν και κάνα μέτρο οφ-σάιντ!
    Πάντως βάζει δεν βάζει γκολ τα 600 χιλιάρικα(1εκ με την εφορία) που ζήταγε δεν τα αξίζει με τίποτα.
    Άσχετα αν έχουμε ΜΑΛΑΚΑ πρόεδρο και τάζει δεξιά και αριστερά λεφτά που δεν τα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστο αυτοί που κλείνουν τα διάφορα ‘’ραντεβού’’ για να πλακωθούν στο ξύλο είναι στην νοοτροπία και στα μυαλά σαν τους ανώνυμους(εκτός λίγων εξαιρέσεων)που μπαίνουν στο μπλοκ με περίσσιο θράσος να σε βρίσουν πρώτα και μετά να σου ζητάνε τα λεφτά σου.
    Είναι αυτοί οι ανόητοι που μπουκάρουν στους αγωνιστικούς χώρους σε κάθε αγώνα για το έτσι, για πλάκα.
    Καθόλου δεν με στεναχωρεί το γεγονός του θανάτου ενός από αυτούς, όσο σκληρό και να ακούγεται.
    Αυτοί θέλουν να ζήσουν σε ένα τέτοιο κόσμο που περιλαμβάνει και τέτοιου είδους ‘’έκτακτα’’ γεγονότα. Ένας λιγότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xαραλαμπε τα δινεις φιλε τα 600 για καποιο Γκουντγιονσεν που τον βαζεις αριστερο χαφ.
    Τον εχεις δει? Ενας χοντρουλης με κοκκινη μουρη απο το τρεξιμο ειναι.
    Α και μεχρι στιγμης γκολ δεν εχει βαλει....
    Δινεις και αλλα 250 για ενα ΠΡΩΗ παικτη καποιον Λυμπε.
    Αλλα 200 για ενα κατσικι μαυρο που χοροπηδαει να παρει κεφαλιες στο συστημα γιομα του μυρωδια.
    Δινεις και αλλα 200 σε ενα Σιαλμα.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ακομα γκολ δεν εβαλαν..

    Ο ΙΣΜΑ (μαζι με τον Φουλη) ειναι τα πουλεν μου.
    Επειδη το ειδα ΔΕΝ ειναι offside και μια χαρα πηρε στη κινηση τη μπαλλα με αμυντικο διπλα του και το κολλησε το παστελακι.Και μπηκε και αλλαγη στο 57' ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ προετοιμασια...

    Βεβαια καποιος του εδωσε ΚΑΘΕΤΑ τη μπαλλα και ο Ισμα δεν βολοδερνε καπου στο σημαιακι του κορνερ..

    74 χωρις τριπλα φιλε...

    Οσο για τον μαχαιρωμενο ΑΔΙΑΦΟΡΟ με αφηνει και μενα.
    Για να μη σου πω οτι η γνωμη μου ειναι ρωμαικη αρενα:
    Πεταχτε τους μεσα σε ενα γηπεδο, κλειστε τις πορτες και ξαναανοιχτε τις οταν μεινει μονο ενας ορθιος.

    Σιγα μη λυπηθουμε ΤΑ ΖΩΑ που πανε και σφαζωνται ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.

    Αλλο πραγμα να διαδηλωνεις ΕΙΡΗΝΙΚΑ για κοινωνικα θεματα που σε αφορουν ΚΑΙ ΑΛΛΟ να παιρνεις τη φαλτσετα για να πας σε ραντεβου με αλλους 30-50 καφρους.

    Ε δες τα ραδικια αναποδα μεγαλε και τελος.

    Και μην μου πει κανενας οτι ειναι πιτσιρικαδες γιατι ολοι μας καποτε ειμασταν πιστιρικαδες.

    Δεν νομιζω κανενας να γεννηθηκε σαρανταρης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα λεφτά του παππού(όπως λέμε πίττα του παπού) λέει το Χριστινάκι χρησιμοποιήθηκαν για να αγοραστεί η Καβάλα από μένα και τον αδερφό μου…
    Δεν διευκρίνισε όμως αν ο παππούς τα είχε στο μπαούλο ή κάτω από το στρώμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=307067

    Oποιος θελει διαβαζει.

    Ο ΔΧ δεν υπογραφει γιατι χανει το μαγαζι εσοδα και πανε αλλου.
    Ξερεις τι ειναι να εχεις ενα οικοπεδο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, να σου χτιζουν ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΣΑΜΠΑ και ξαφνικα να εισπρατει τα νοικια αλλος?
    Εμεις εδω τι κανουμε λεει ορθα ο γατομουστακος?
    Απο 15 χρονων τρεχω για μια συνταξη της προκοπης και θα μου τι κοψετε?

    Ο αγαμιδακος υπογραφει γιατι η ματαιοδοξια δεν εχει ορια. Ας το ξεκινησω εγω να ειμαι ο χρυσος προεδρας και χεστηκα για τους ορους. Γιατι στο resort ΕΓΩ δεν ειμουνα σε ολας τα λεζαντας και τας φωτογραφιας?

    Ποιο ασχοληται που δεν εχω δωσει σεντ για νοικια?
    Η αεκ τα φεσωνεται, εγω θα τα πληρωσω???

    Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μπλάνκο τα έβαζε πριν έρθει στην ΑΕΚ, έστω στην Β Αργεντινής, τα έβαζε όταν ήρθε στην ΑΕΚ με Ριβάλντο και Λύμπε δίπλα του για να μην ξεχνιόμαστε. Μεγάλη η χάρη του φυσικά και τον ευχαριστούμε για τα ωραία γκολ του, αλλά μέχρι να αξίζει 1εκατ. Πάει πολύ.
    Για αυτό δεν βρήκε ομάδα στην Ευρώπη.
    300-400 το πολύ. Εκεί παίζει.
    Τώρα να τον συγκρίνεις και με τον Γκούντιονσεν ε, είναι ποδοσφαιρική αμαρτία.Όχι και ‘’κάποιο’’ Γκούντιονσεν. Ας φτάσει κάποια στιγμή στην ηλικία του Ισλανδού και αν έχει κάνει το 30% που έκανε ο χοντρούλης όπως λες(εδώ διακρίνω καθαρή αντιπάθεια) θα τον παραδεχτώ. Τον συμπαθώ τον Μπλάνκο αλλά βλέπω μετά το Μεξικό να πάει σύντομα στην Β Αργεντινής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε ο Γκουντγιονσεν ΔΕΝ με νοιαζει τι εκανε καπου καποτε οταν ειχε πασαδορο το ΤΣΑΒΙ και συμαπκτη το Μεσι.
    Ουτε οταν ειχε τον Λαμπαρντ και τον Ντρογπμα διπλα του.

    Με νοιαζει οτι στην ΑΕΚ που εγω ειδα Live εδω, ηταν ενας τυπος που βολοδερνε καπου στο απειρο, μετα το 20-25 ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΤΥΣΕΙ (λογικο) και ΑΝ γινει ο παικτης που καποτε ηταν θα σου βαλει μονοψηφιο αριθμο γκολ.
    Αν συνεχισει με τον ρυθμο που εχει την τελευταια διετια οας για 2+2.
    Αντε επειδη ειναι στο Ελλαντα να τα κανει 6-8.

    Νισαφι πλεον με ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥΣ που επειδη καποτε επαιζαν καπου και ηταν και 5-6 χρονια νεωτεροι πρεπει ντε και καλα να μας βγουν κατι.

    Αν ο καθε Γκουντγιονσεν ηταν εστω και κατα 40% ο παικτης που ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΡΑΜΕ, θα ερχοταν στην Ελλαδα και στον αγαμιδι που πληρωνει καθε δισεκτο ετος?

    Με συμπαικτες τον Κοντοε και τον Καραμπελα?

    Δεν υπαρχει φτηνο και ακριβο φιλε μου.
    Υπαρχει αυτο που πληρωνεις και σου φερνει πισω τα λεφτα σου και αυτο που πληρωνεις και τα κλοιτας σα χανος.
    Και ο Ισμα τα λεφτα του τα εβγαλε και με το παραπανω. Και νικες σου εφερε και φανελες σου πουλησε και βαθμους σου εδωσε και ποντακια που χαρις σε αυτα βγηκες ευρωπη.

    Οσο για τον αλλο θα δουμε αλλα στη μακρινη Γεωργια ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ (4) σημαδεψε τα πουλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Dimi, ΧΑραλαμπο.
    Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες. Ναι. Δεν αμφιβαλω.
    Ασφαλως και δεν ειμασταν και εμεις ετσι. Η οτι δεν ειναι ολα τα παιδια με αυτα τα μυαλα.
    Ομως το οτι καποια-και αναλογικα με τον πλυθησμο ειναι πολλα- που αντι-δρουν ετσι,αυτο πιστωνεται στο συνολο του πληθυσμου.
    Αναποφευκτα.
    Τελος παντων.

    Βαρδινακης τελος απο τον Παο.
    Το ειπε και ο Σουμαχερ της οικογενειας.
    "φταινε οι οργανωμενοι,φταινε οι εφημεριδες,φταιει ο αμυαλος Ανδρεας, φταιει ο Αντωνιου...και τελος παντων βρε αδερφε παρεχωρω σε δικηγορικο γραφειο τις μετοχες μας,ανενεργες σαν την Θηρα,οποιος θελει ας ερθει να τις παρει δωρεαν-και να μη ξεχασει να πληρωσει και τα χρεη που αφησαμε ολοι μας-και σας χαιρετω. Ωρα καλη στη πρυμνη σας και αερα στα πανια σας"

    "Ρε συ αυτοι πουλανε χρεη" ειχε πει καποτε καποιος για τους δικους μας.
    Εδω ειναι ακομα "καλυτερα" τα πραγματα. Αυτοι χαριζουν χρεη.

    Βεβαια "αυτοι" εχουν χρημα με ουρα. Και πως να "πουλησουν" το χρεωμενο; Το ξερουν αυτο οτι δεν γινεται και ετσι δεν χανουν χρονο οπως οι δικοι μας οι μαλακες που ζητανε τον ουρανο με τα αστρα προκειμενου καποιος να "αγορασει" και να παει πιο ευκολα στη φυλακη.
    Πετανε τις μετοχες στην ακρη και πιανουν δουλεια με τις αδειες των λοταριων και τις αντλησεις.

    "Ποιος Παναθηναικος" σου λενε. "Τι ειναι αυτο; Τρωγεται; Δεν θελουμε κυριε να ακουμε τιποτα. Ληθη στο παρελθον".

    Εχουμε δουλειες να κανουμε.
    Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Προβοπουλος. Τον οποιο δρομο, του τον χαραξε ο Soros.Του οποιου και αυτου του τον χαραξε Μπερνακι. Του οποιου του τον χαραξαν η τρημερης Επιτροπη και το Συμβουλιο Εξωτερικων Υποθεσεων...των οποιων εχαραχθει επι Σταυροφοριων...φτασαμε στον Ακενατον.

    Την Ρωμιωσυνη μη την κλαις. Ειδικα αμα ειναι πρασινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DIMI
    Κι ο Ριβάλντο ο ξεπεσμένος σου έδωσε βαθμούς και φανέλες και νίκες και πρωτάθλημα. Συν ότι έβγαλε τον Μπλάνκο πρώτο σκόρερ με τις πάσες του.
    Ας περιμένουμε λιγάκι να δούμε για τον Ισλανδο,εξάλου μόνος σου το λες ότι παίζει σε λάθος θέση.
    Τα άξιζε τα λεφτά του ο Αργεντίνος, δεν διαφωνώ, τα 600 όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο για το μνημόνιο έχω την εντύπωση ότι καλώς δεν θέλει να το υπογράψει ή αν το υπογράψει με όρους η ερασιτεχνική.
    Ο Δήμος ζητά πράγματα που δεν του ανήκουν και επί της ουσίας εκβιάζει την ΑΕΚ.
    Δεν κατάλαβα δηλαδή, νταβατζηλίκι να πληρώσει ο ομάδα για την Ευτυχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαραλαμπε θα περιμενουμε φυσικα (θελωντας και μη) μιας και το περιμενε εχει αντικαταστησει το δικεφαλο πλεον.

    Θες λεφτα? Περιμενε
    Θες προπονητη?Περιμενε
    Θες διοικηση? Περιμενε
    Θες να μη σε κοροιδευουν? Περιμενε
    Θες ομαδα? Περιμενε, η μαλλον δωσε μας τα λεφτα σου να σου φτιαξω ομαδα. Που ως αλλο κραμα Βεγκερ με Βαλντανο (και επειδη αποδεδειγμενα κοβει και το ματι μας τις μπαλαδοφατσες) θα στη κανουμε εμεις με τα λεφτα σου.
    Και τι σε θελουμε εσενα τοτε ρε τεραστιε? Α ναι ξεχασα. Εισαι ο οργανωτης του νεου παρτυ.

    Που ευελπιστεις να παρεις 44 εκ λεει απο τον Ψωμιαδη (εδω γελανε και μαλιστα δυνατα).

    Τι ειναι αυτο το 44. Σατανικο νουμερο. Μας κυνηγαει.

    Ο οποιος Ψωμιαδης ως γνωστων ειναι με τα μετρητα στο χερι και απλα περιμενει την αποφαση για να τρεξει να τα δωσει στον αγαπουλα.

    Απλα κρατιεται λιγο γιατι τον..... καταζητα η HELL-ASS ενω τον κρυβει?? η ΕΥΠ...
    Συννενοηθητε ρε παιδια χειροτεροι και απο Ρεππα-Ρακγουση εισαστε.

    Για να μη ξεφευγουμε ομως, αν θυμαμαι ο Ισμα και ΧΩΡΙΣ ΡΙΜΠΟ παλι πρωτος σκορερ βγηκε στη Λιγκα την επομενη χρονια.

    Και καπακι αλλα 2 χρονια παιζωντας δεξι εξτρεμ, αριστερο μπακ,ball boy και αλλαγη καποιου Μπαχα!!!!

    Στο βαζελα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ. Δεν τους εκανετο Βαρδινογιανεικο θελανε τον 10 Αbramovic και τον χοντρο.
    Ε παρτε 10 ΑBRAMOVIC που με τα νουμερα που γραφουν οι ισολογισμοι τον βλεπω ισα με 3 Κομποτηδες..

    30 χρονια ο ΠΑΟ δεν χρωσταγε φραγκο και τους χαλαγε.
    Ομαδες εκανε αλλωτε καλες αλλωτε κακιες, πρωταθληματα αλλα καλα αλλα στημενα πηρε, παικτες ειχε, στην Ευρωπη εκανε και 10 ματς καλα.

    Ε πληρωνε τωρα και νοικι στη Παιανια να χεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή