Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ

          Υπάρχουν κι ορισμένα πράματα έξω από το μυαλό μου. Οι τεμενάδες αλλά και τα παρακάλια. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που πιο πολύ προσεγγίζω σε κάποιες ιστορίες σχετικές με τους Σουλιώτες. Ξερετε τότε που τους επισκέφτηκε ο Τούρκος, κι ενώ αυτοί δεν είχαν νερό να πιουν και το μαζεύανε με το σφουγγάρι, επιδεικτικά το χύσανε μπροστά στα μάτια του κατακτητή.
          Κι επομένως, όλα τα βλέπω εκ του πονηρού ειδικά όταν μιλάω για κάποιον αχυράνθρωπο. Από την πρώτη στιγμή είχα τοποθετηθεί για τον σημερινό πρόεδρο της ΑΕΚ: " Δεν είναι δυνατόν να έχεις καριέρα στην Αγγλία και να έρχεσαι σε μια φαλιμέντο ομάδα, σε ένα φαλιμέντο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και σε μια φαλιμέντο χώρα " και να το παίζεις κάποιος σπουδαίος για τον εαυτό σου. Πολλά όμως μπορεί να καταφέρει ένα λαμόγιο σε μια χώρα κάτω από τον πάτο του βαρελιού. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ. Κι άρα λογικά πάω με δημοκρατικές διαδικαδίες.
          Πού; Μα εκέι φυσικά που σε πάει η δημοκρατική διαδικασία. Στον βόθρο. Διαφωνώ με το σύστημα; Όχι βέβαια αν είχαμε δυνάμεις που θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν. Αν υπήρχε παιδεία αλλά κι αν στην αγνότητα, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΝΑ ΑΕΚ, δεν θα βγαίνανε περιπαικτικά κάποια ανεγκέφελα και γράφανε εδώ σε αυτό το blog, οτι ο " ΔΧ έχει γαμήσει πολύ κόσμο αλλά και τώρα με τον αχυράνθρωπο του πάει να αναλάβει την ΠΑΕ". ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΕΓΩ; ΚΑΝΕΝΑ. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΗΜΙΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ. Έχω άνεση διαφυγής και οικονομικά και κοινωνικά. Δεν έχω εγώ πρόβλημα κατάθλιψης κι αναφέρομαι σε εκείνον τον χοντρομαλάκα που με ρώτησε πώς απόκτησα την εταιρεία μου.
            Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΠΟΣ ( βεβαιώνει τα πάντα κι ο Γεωργίου που τον είχαμε λαϊκό δειγματολήπτη ) ΑΛΛΑ ΣΑΝ PROJECT. ΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ήμασταν άχρηστοι. ΚΙ έτσι αισθάνομαι κι εγώ. ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Απλά ο ρομαντισμός, δεν ήταν συνεπής. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ BLOG, ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΙΕΠΙΠΕΔΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΤΕΧΝΗΣ.
             Χάλασε κάτι; Μα για να χαλάσει, θα πρέπει να υπάρχει. ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ Ή ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, κι ο μέσος Αεκτζής είναι σαν το πιασμένο πουλί στο δίχτυ που ορθώνεται κάθετα μπροστά του. Φυσικά από τον ρομαντισμό, έχει προτιμήσει τον μεσαίωνα. Τον έχει προτιμήσει, είναι κουβένυα του συρμού. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. Κι εδώ δρουν τα ποντίκια.
           Ακριβώς σαν το κέντρο της Αθήνας. Που δήθεν το κατέχουν μετανάστες ή λαθρομετανάστες, ΕΝΏ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΞΕΝΟΙ, οι με ευρωπαϊκή υπηκοότητα, ΤΖΑΜΠΑ. Τι μας τα πρήζεις ρε Αβραμίδη; Δεν σας τα πρήζω αγαπητοί που τιμάτε αυτό τον χώρο αλλά ταυτόχρονα φοβάστε και να εκφραστείτε εκτός από μερικούς συγκεκριμένους.
           Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ, όπως οι θάλασσες που δεν εχουν ψάρια πια. Τα brand names δεν θα χαθούν, αλλά ο στροβιλισμός θάναι πολύ δυνατός. Γιατί έφυγε ο Τζίγκερ; Γιατί δεν μπαίνει ο Sugarq Γιατί είναι ο Μαρινάκης; ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ; Ένας λογικός συνειρμός απαιτείται και βρήκατε τα πάντα. Ίδιος με αυτόν που κάνετε, κάνουμε όλοι μας, για το αύριο της Ελλάδας. Που έχω αποφασίσει εγώ, οτι πουθενά καλλυτερα εν όψει παγκόσμιας καταστροφής.
            Αλλά αφού μιλάμε για την ΑΕΚ, και ξέρω οτι περιμένετε κάτι, σας διαβεβαιώνω οτι στην καινούργια κοζωνιάδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΚΙ ολόσωστα μέχρι την απαραίτητη λαμογιάρικη πολιτική στήριξη. ΑΝ ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. Πού θα γίνει αυτό; Αγωνιστικά στην 6η ημέρα της πλάκας διοργάνωσης. Αν δεν μιλάμε για την ΑΕΚ, τότε άνετα μέχρι το ξέσπασμα, θα έχουμε δηλώσεις για την επόμενη μέρα με χαμένο το Καστελόριζο ή ένα παιχνίδι στην πλατεία.
         ΥΓ. Πληροφορίες για την συνάντηση Νοτιά - Αδαμίδη δεν έχω. ΚΙ ΑΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΞΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Ο ΜΗ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ Ή ΚΑΤΙ ΡΕΜΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΕΙ.

27 σχόλια:

  1. ΣΤΗΒΕΝ

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ 'Η ΕΥΤΥΧΩΣ-
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,
    'Η ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ
    ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,
    ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ:

    "Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθιμοτυπικα να το παρει κανεις,σε εναν αποχαιρετιστηριο λογο,τονιζονται παντα τα θετικα.Γινεται και μια αναφορα στα λαθη,αλλα περνανε σχεδον στο ντουκου εκεινη την ωρα,μετα απο κανα-δυο μερες αρχιζουν και τα συζητανε.
    Ακουσα το αντιο του Τζιγγερ,απο τον ΠΑΟ και το ποδοσφαιρο γενικα.Και αργησε λεω εγω.
    Οταν επι 28 χρονια κρατας μια πολιτικη σαν εταιρεια,που οτι και να γινει στο τελος ο ισολογισμος θα βγαλει κερδος,δεν αντεχεις το μειον.Ποσο μαλλον οταν αυτο μεταφραζεται σε εκατομμυρια ευρω.Και πολυ περισσοτερο οταν το μειον δημιουργηθηκε οχι απο σενα αλλα απο τυχασπαρτους πλυντηριαδες,που εκμεταλευτηκαν την πιεση των οπαδων για νεα ταξη πραγματων στην ομαδα.Ο πολυς Βγενοπουλος,ο μεγαλος παιχτης που εγραφε και μια ψυχη στην εφημεριδα του,με τον Πατερα που δεν ηξερε αν υπαρχουν διαιτητες στο παιχνιδι,εδωσαν ενα πρωταθλημα στον ΠΑΟ,που το χαρηκαν αφανταστα οι καφροι της εξεδρας και μονο.Και αφου εγινε η προπλυση και το πλυσιμο,η δουλεια χαλασε στο στεγνωμα,εκει που φαινεται στο ποσο καλα πλυθηκανε τα ρουχα.Και φανηκαν οι λεκεδες που σχηματιζαν την Χαλκιδικη,και φανηκαν τα αιματα που δεν ξεπλυθηκαν,και τα χυμενα κρασια.Και εκοωαν ροδα μυρωμενα,αφου η δουλεια που ηθελαν ειχε γινει.Απ`την αλλη ο Τζιγγερ,μη θελοντας να επισελθει σε παρασκηνιακα τερτιπια οπως ο θειος του ο καπετανιος καποτε,διαλεξε τον δρομο της αρετης και της τολμης,και εκατσε στο παγωτο.Πολυ λιγο με απασχολει ο ΠΑΟ,απλα ακουγοντας την συνεντευξη Τζιγγερ,δεν γινεται να μην σταθεις σε δυο-τρια πραματακια.Δεν μας αφορα αν η σφιχτη πολιτικη του,δεν εφερε πρωταθλημα στον ΠΑΟ.Μας αφορα,ο τυχοδιωκτισμος του Βγενοπουλου του απαιχτου και μεγαλου παιχτη,που εκανε πραγματικοτητα τα ονειρα των οπαδων για πρωταθλημα.Και μολις το βαθος των χρεων εγινε σαν την σπηλια του Κορπη,με γελοιες δικαιολογιες αποχωρησε και μην τον ειδατε τον μαγκα τον ξιφομαχο.Που αφου εφαγε χυλοπιττα απο τον Κυπριο παπα για το "κοινο Κυπριων",αφου εκανε οτι εκανε με την Δελτα,τα Goody`s,την vivartia,τον Οτε,εγτασε την μετοχη της ΜΑΡΦΙΝ στα 0,30ε.Αλλα την 50αρα την εδωσε στον Μακη για το zoygla,και για το προσωπικο του προφιλ.Ειναι ο ιδιος που εβαζε τα παπαγαλακια του να "διαφημιζουν" αποψεις περι πεπαλαιωμενης δημοκρατιας,και πως ο τοπος χρειαζεται διακυβερνηση τυπου Ιταλιας,απο βιομηχανους και επιχειρηματιες.Ξεχνωντας να αναφερει,πως στην Ελλαδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ,υπαρχουν μονο μεσιτες,μεσαζοντες, και φασονιστες,ΚΟΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.Ουτε καν κατι το ιδιαιτερο,απλα ΚΟΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....
    Οπως λαμογιαρικη ηταν και η συγχωνευση των δυο τραπεζων,και θυμαμαι που ελεγα,πως αντε τρεις μερες να κρατησει το πανηγυρακι.Μια μερα κρατησε,και μετα αρχισε η κατρακυλα,και ακομα πεφτει...Οσο για τα 325εκ που παρουσιασε ο "Μιχαλης και το χαλι του",οταν θα ερθει η ωρα του απολογισμου,και θα πρεπει να δικαιολογηθουν κατι 100αρες και 150αρες "ασυνοδευτες" και "αερατες",η τριηρης θα αποδειχτει πολυ αργη για να την κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αλλα λογια: "δεν κλανει ο πεθαμενος".
    kalo kouragio.

    Μεγαλη ειδηση βγηκε απο την μαραθωνεια συναντηση του Νοτια και των μπακαλιδων.
    "ψαχνουμε να βρουμε λυση. Θα υπαρξουν ανακοινωσεις στις επομενες μερες" stop. se agapw kai perimenw nea sou. stop. kathws erxesai,pare kai merikes kapotes "stop". stop.

    Μα εγω νομιζα οτι "εχουμε σχεδον εξυγειανθει" οπως ελεγε ο δικηγορος μας. Αν ειναι ετσι τα πραγματα,για τι πραγμα ψαχνουν λυση,αφου την λυση την δινουν οι ιδιοι με την εξυγειανση;
    Den katalabainw.

    Δεν εχουν φραγκο,ουτε για λογαριασμους νερου και ΔΕΗ. Τουλαχιστον οι υποχρεωσεις και οι δοσεις δινονται κανονικα; Αποπληρωνονται δανεια,εφορειες συμβολαια-παλαια και νεα- γηπεδα,τραπεζες κλπ; Αν ναι,δεν γαμιεται.
    Αν οχι ομως, Σταυρο μου και βγουν και αλλα φιδια μαζι με τα ηδη υπαρχοντα που ξερουμε (και που δεν ξερουμε) και ερθει κανενας νεος "Κοζωνης" και ζητησει απογραφη,ελεγχους και χρησεις και τα ρεστα και δουμε κανενα ενιαψηφιο νουμερο,τοτε τι γινεται;

    Και βεβαια,εφ'οσον τον δρομο τον εδειξε ο Τζιγκερ. Εδειξεομως και το αντιτιμο: Τιποτα. Τζαμπα ελατε παρτε την ομαδα και τρεξτε την οπως νομιζετε. Χαρισμα σας.
    Αρα,με τι καρδια και τι ψυχη και τι θρασσος θα αποτολμησουν οι δικοι μας να ζητηστουν παραπανω απο ενα ευρω για το συνολο των εξαφανησμενων μετοχων απο καποιον πιθανο νεο ιδιοκτητη; Πως θα ζητησουν εστω και ενα ευρω,οταν το αντιπαλον πρασινο δεος διδεται δωρεαν και απολυτως χριστιανικα;

    Πως θα "ψηθει" εστω και ενας πια,οπαδος,εφ'οσον μπορει να κανει την απλη συλλογιστικη: "αφου ο βαζελος,αυτος που ειναι τελος παντων, δινεται απο τους καβουρογιαννηδες αντι πινακιου φακης,τοτε την ομαδα μου,ποσο να την αξιολογησω; Και κυριως ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    Και αν-δικαιολογημενα- σκεφτεται ετσι ο οπαδος,βαλε με το νου σου ποσο πιο ορθολογικα και πρακτικα βλεπει τα πραγματα ο οποιοσδηποτε πιθανος η απιθανος επικειμενος "ιδιοκτητης".

    ΑΠΑΞΙΑ. Ειναι η καταλληλη λεξη-εχρησιμοποιηθει και στην αναρτηση απο τον Steven με το παραδειγμα του κεντρου της Αθηνας.
    Απαξια,απο την οποια κερδιζει και ο "πωλητης-μεσαζων" και ο αγοραζων. Οι κατοικοι-θεατες θα περασουν ενα λουκι,αλλα τα πραγματα θα στρωσουν.

    "παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα τους θα'ναι" (εστω και στο νοικι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα...ακου τα τραπεζικα χαμπερια σε λιγο καιρο.
    Δεν εχουν οχι μαντιλι να κλαψουν,αλλα ουτε σχοινι να κρεμαστουν. Οι τραπεζες σαν ιδρυματα εννοω. Πολυ περισσοτερο οι αξιοτιμοι καταθετες τους.
    Οι δε προεδροι,συμβουλοι και λοιποι Κωλετηδες,εχουν κανει την μπαζα τους και την κανουν οποτε θελουν.

    1 δις ευρω η καθε μια απο τις δυο "γιγαντιες τραπεζες" εχουν παρει απο το δημοσιο. Σε ρευστο εννοω. Συν ενα 20αρικο σε εξασφαλησεις.
    Συν αλλο ενα 20αρικο απο την ΕΚΤ. Τα οποια αυτα τα τελευταια ειναι δανικα; Ποιος θα τα πληρωσει,ο-ε-ο;

    Και το ωραιο ειναι οτι παρουσιαζουν θετικα προσημα! Θαυμα στην Κανα.
    Λογιστικα τερτιπια,μεχρι να ερθει ο Μαυρος Θεριστης.

    Παντως οπως και να εχει,εδω-στην Ελλαδα εννοω-θα ειναι ο καλυτερος τοπος προκειμενου να ξεχειμωνιασει κανεις απο την οικονομικη βαρυχειμωνια. Δεν κανω πλακα. Το ισχυριζεται και ο Steven αυτο- αν καταλαβα καλα-στην προηγουμενη αναρτηση. Συμφωνω.
    Θες η μαγικη τυχη,θες η θεση η γεωγραφικη,θες η αυρα των αρχαιων προγονων,θες η θεια προνοια,θες οι οικονομικο-γεωπολιτικες συμπτωσεις,εδω θα ειναι το απαγκιο καθε οικονομικου νεομαρτυρα.
    Εχει τον τροπο του βρε παιδι μου αυτος ο τοπος.
    Σαν την αντισταση του την περιβαλλοντικη ενα πραγμα. Καιγεται,απακρη σε ακρη καθε χρονο,βρομιζεται απο παντου,αφηνεται στην τυχη του, και εκει,με εναν τροπο μαγικο αυτοκαθαριζεται,αποτινασει την βρωμια,αυτοαναδυεται,ξαναπρασινιζει,ελαχιστα εως καθολου δεν χανει απο το καλος και την ομορφια.

    Σαν ζωντανος οργανισμος αυτοπροστατευεται απο τις επιθεσεις ξενων και ντοπιων κανιβαλων,καθε τοσο.
    Λουζεται στα νερα του,κυλιεται στα φαραγγια και τους λογγους και αιφνης παρουσιαζεται ξανα οπως πριν,το ιδιο καθαρος,γαλαζιος και μυρωδατος, σαν ριγανη.

    Ειμαστε τυχεροι. Που αλλου να πας; Υπαρχουν θυελες. Μποφορ αγρια. Λαιλαπες. Πυρινες γλωσσες. Κατακλυσμοι. Κλαματα. Αιματα.
    Εδω, ηρεμια παραδεισενια. Εξω απο το χρονο θαρεις. Ενας πλανητης μεσα σε εναν αλλον.
    Ενας αλλος κοσμος,με ξεχωρους νομους.
    Ρε τι σοφους παπουδες ειχαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έβαλε οριστικά και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το αναμενόμενο και... προσδοκώμενο από αρκετούς αντιπάλους του, τέλος, στην παρουσία της οικογένειάς του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στις προθέσεις και τις πράξεις του Ανδρέα Βγενόπουλου και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Είναι σαφές, πως με τον τρόπο που επέλεξε η οικογένεια Βαρδινογιάννη να αδρανοποιήσει τις μετοχές της, δεν μπορεί κανείς να της καταλογίσει πρόθεση παρεμπόδισης όποιου επιθυμούσε ή επιθυμεί να διοικήσει την ΠΑΕ. Γι' αυτό και ο Τζίγκερ, όλο αυτό το διάστημα τηρούσε στάση αναμονής, στον πόλεμο που δεχόταν... Γι' αυτό φρόντισε και πάλι να καταστήσει σαφές πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν αυτός που αθέτησε τα συμφωνηθέντα και με τον Νικόλα Πατέρα να τον ακολουθεί, οδήγησαν την ΠΑΕ στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. Και γι' αυτό δεν μπορεί σήμερα, να του καταλογίσει κανένας ότι αλλάζει γραμμή πλεύσης, αφού εδώ και καιρό καλούσε τους υπολοίπους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους. Μόνο που Βγενόπουλος και Πατέρας έκαναν πως δεν άκουγαν...

    Το αντίο της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι οριστικό και αμετάκλητο, αφού με την εντολή που δίνει σε δικηγορικό γραφείο για να χαρακτηριστούν ανενεργές οι μετοχές της, ουσιαστικά ανοίγει διάπλατα το δρόμο στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τους υπολοίπους μετόχους να διοικήσουν, αναλαμβάνοντας βέβαια όλο το βάρος των υποχρεώσεων της ΠΑΕ. Το 45,3% των μετοχών που σήμερα κατέχουν οι υπόλοιποι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, μετά την «απενεργοποίηση» των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μπορεί να ασκήσει διοίκηση και μάλιστα χωρίς... αντιπολίτευση, αφού ο Τζίγκερ θα αποσύρει, όπως δεσμεύτηκε, όλους τους εκπροσώπους της οικογένειάς του στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με δεδομένη και την ξεκάθαρη θέση της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ασκεί τις υποχρεώσεις που της αναλογούν από το συγκεκριμένο ποσοστό που κατέχει, χωρίς να ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη εμπλοκή, είναι σαφές ότι το «ματ» του Τζίγκερ προς τον Βγενόπουλο είναι οριστικό. «Κρυφτούλι τέλος» είναι το μήνυμα που σήμερα του στέλνει…

    Με την κίνηση Τζίγκερ το 45,3% γίνεται 100% και μεταξύ των υπολοίπων μετόχων θα πρέπει πλέον να αναζητηθεί η φόρμουλα εκείνη που θα δημιουργήσει τη νέα «κυβέρνηση» στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Εφτασε λοιπόν η ώρα της κρίσεως για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η οικογένειά του άνοιξαν την πόρτα της διαδοχής σε επίπεδο άσκησης διοίκησης και πλέον θα περιμένουν και τις όποιες επίσημες προτάσεις για τη μεταβίβαση του 54% των μετοχών τους. Ο Τζίγκερ ξεκαθάρισε πως η μεταβίβαση αυτή θα γίνει σε επενδυτή που θα είναι σε θέση να εγγυηθεί τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή η μεταβίβαση, εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορεί να γίνει ακόμα και με μηδενικό τίμημα.

    Τι θα πράξει ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας που εδώ και καιρό έχουν επιλέξει το δρόμο της... σιωπής και της άτακτης υποχώρησης;

    Κρίσιμο ερώτημα, στο οποίο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν να μάθουν άμεσα τις απαντήσεις...

    Και ακόμα ένα ερώτημα γενικής φύσεως... Ποιον θα βρίζουν πλέον στο ΟΑΚΑ οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απορριφθηκαν τα ασφαλιστικα μετρα κατα ψωμιαδη
    αυτοι οι μπακαλογατοι που μας διοικουν εχουν σπουδασει νομικα
    δεν ηξεραν οτι δεν ειχε τυχη μια τετοια προσφυγη? θα την εκαναν μαλλον στα πλαισια της επικοινωνιακης πολιτικης και φυσικα απο την κατακραυγη μετα τις συνομιλιες μεταξυ του πρωην και νυν προεδρου της αεκ
    Χατζηχρηστο δεν νομιζω να αφησεις την ποδοσφαιρικη ομαδα να καταστραφει οικονομικα και θα ηθελα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να την αναλαβεις οπως κανεις και με το μπασκετ για να δουμε μια ασπρη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια νικη νομικη δεν μπορει να κανει.
    Εστω μια. Απο παντου φαπες.
    Μια δικαιωση εστω. Για το gamoto.
    Ειναι σιγουρα δικηγορος ρε σεις;
    Γιατι και ο Βενιζελος για νομικος επαιρετο,αλλα στα βαθη της οικονομιας βρεθηκε.

    Μην ειναι τορναδορος; Μην ειναι σερβιτορος; Μην ειναι σχεδιαστης μοδος; Μην ειναι καλλιεργητης σπιρουλινας; Μην ειναι ζωοτροφος; Μην ειναι επιπλοποιος; Μην ειναι σαλαμεμπορας;
    Τι κακο ειναι με δ'αυτους;

    Ο δε Νοτιας,σφυγμενος,τσαντισμενος,
    φουρκισμενος, λεει "γιοκ" σε ολα. Παυση.
    Αλλα επειδη μας περιμενουν κατι δημοσιογραφοι και θα μας τραβηξουν φωτογραφιες,καθως βγαινουμε, παιδια, να ειμαστε ολοι χαμογελαστοι,σαν να πιασαμε το Τζοκερ, τον κωλο της Καρντασιαν (τι μουνι κι'αυτο)

    Σαν το χαμογελο του συγγενη που ενω εχει μαθει τα νεα απο τον γιατρο,λεει στους υπολοιπους,εκει στον διαδρομο: "κανενα προβλημα.Μολις μιλησα με τον γιατρο...τι υπεροχος ανθρωπος και τι αριστος επιστημων. Τελος παντων. Μου ειπε "σε τρεις μερες βγαινουμε"
    Οι υπολοιποι συγγενεις,ανακουφισμενοι ξεσπουν σε δακρυα χαρας,που ο ανθρωπος τους διεφυγε τον κινδυνο.
    Το οτι ο γιατρος μιλουσε ισως για εξοδιο ακολουθια εντος τριων ημερων,ειναι κατι που δεν περασε κανενος απο την σκεψη.

    Απο την αλλη, ο κακομοιρης ο Μπαμπης,τρεχει καπου στην Κυψελη,να δει τον "επενδυτη".
    ο "επενδύτης"-με τονο στο "υ"- ως γνωστον ειναι βαρυ πανοφωρι για τα κρυα του χειμωνα.

    "τρωγλοδυτης" παλι,ειναι ως γνωστον αυτος που ενδιαιτιζεται εις χαμοσπιτον μετα χαλασμενων υδραυλικων,απειρων ρωγμων εις τας επιφανειας των τοιχων μετα πολυς υγρασιας,και αρκετα αρουρα να του κανουν παρεα.
    Καποιον μου θυμιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν απο μερικες μερες και μολις εμαθα για την νεα νομικη του αχρηστου εγραψα οτι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να κερδισει τετοια υποθεση.

    Πρωτον γιατι νομικα δεν εμφανιζεται ΠΟΥΘΕΝΑ ο κυριος Μακης.

    Δευτερον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ η αποφαση για την κοντρα ΑΕΚ-ΨΩΜΙΑΔΗ

    Τριτον και βασικοτατον δημιουργηται ενα απιστευτο δεδικασμενο που ο καθενας θα παει να ζηταει απο τον αλλον πραγματα για τα οποια δεν ειναι νομικα υπευθυνος.

    Και τεταρτον και κυριωτερο ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

    2 νομικες κινησεις εκανε, μια με το Μπεο την ενσταση και αλλη μια προχτες και ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ. Και ειναι λεει και δικηγορος... που ειχε λεει και καλη θεση στο Λονδινο.

    Ναι σιγουρα λεω εγω, εκ του αποτελεσματος κρινωντας, ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΔΙΚΟ.

    Γιατι αν σερνεις μια Α.Ε σε δικες και ασφαλιστικα μετρα και τρως τα μουτρα σου ΜΟΝΙΜΑ τι σκατα νομικος εισαι???

    Οσο σκατα νομικος εισαι αλλο τοσο ΣΚΑΤΑ προεδρος εισαι.

    Υ.Γ Ενα πουλακι τραγουδησε οτι χτες καποια στιγμη τα καντηλια ακουγωνταν στη Κηφισιας...
    Δεν ξερω αν (παλι) λεει αληθεια το πουλακι, αυτο που ξερω ειναι οτι το resume ηταν κοψε το λαιμο σου.
    Κυριολεκτικα...ομως!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ, αναβάλλεται ο αγώνας ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ, λόγω απασχόλησης της επιτόπιας αστυνομικής δύναμης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

    Αήττητος θα το παρει ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ το πρωταθλημα...
    Αφου δεν τον παιζουν τα αλλα παιδακια καθε φορα για αλλο λογο.
    Ετσι εφτασε η ΑΕΚ να παει 15 Σεπτεμβριου και επισημο ματς να μην εχει δωσει... στο Ελλαντα.
    Αμα αυτο δεν ειναι οργανωση τοτε τι ειναι?????

    O κ. Κασνακίδης ήταν απόλυτος: «Οι μετοχές του κ. Παππά έχουν μεταβιβαστεί στους Supporters, αν θυμάμαι καλά τέλος Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου. Όλες οι μετοχές του κ. Παππά έχουν μεταβιβαστεί στους Supporters. Ο κ. Παππάς είχε στην κατοχή του 36% των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά τώρα όλο το ποσοστό του το έχει μεταφέρει σε εμάς.

    Ωραια αφου λοιπον τις εχει μεταφερει (με τι ακριβως τις μετεφερε μονο πες μας ρε ΨΕΥΤΗ με φορτηγακι, με courrier με ανατρεπωμενο?) το μονο που μενει ειναι:

    1)Να παρουσιασεις τις....μετοχες στο κοσμο.
    2)Να παρουσιασεις το ΝΟΜΙΜΜΟ εγγραφο της μεταβιβασης καθως και ΜΕ ΠΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ και με πια εγκριση ΔΣ
    3)Να παρουσιασεις το χαρτι του ΦΟΡΟΥ ΜΕΤΑΒΙΝΑΣΗΣ 5% που πληρωνεται σε περιπτωση μεταβιβασης.
    4)Να μας παρουσιασεις το ΝΕΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ.
    5)Να παρουσιασεις το ΧΑΡΤΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ της MORGAN STANLEY ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΥΣΜΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ (οντως εξοφλημενο) ετσι ωστε οι μετοχες που σας μεταβιβασε ο.... ΠΑΠΑΤΖΗΣ να εχουν ισχυ μεγαλυτερη απο μεταχειρισμενη σερβιετα.

    Μεχρι να τα παρουσιασεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ.

    Και επειδη εισαι και Large εσυ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ πες μας ακριβως ΠΟΤΕ εγινε η μεταβιβαση.

    Οπα ρε τεραστιε που σου τρεχουν τα εκκατομυρια που ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ποτε αγορασες την ΠΑΕ ΑΕΚ!!!!!!!

    Πες μας και στο ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ που εχεις στησει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ και ποιος εβαλε τα 600 απο τα 1,3 που εχετε (και καλα) μαζεψει με το ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΧΑΣΟΔΙΚΗ.

    Μεχρι τοτε ΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΒΛΑΚΑ.

    Που δεν θυμασαι ποτε απεκτησες τις μετοχες.

    Κουραδα ορθια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. A και ο Καραμανλης παρεδωσε λεει σε ενθερμο οπαδο και επιφηαμη επιχηρηματια τη ΚΑΕ.

    Που δεν εχει ονομα ακομη.
    Λετε να την πηρε ο ανωνυμος?

    Τουλαχιστον θα σταματησει να μας πρηζει τα cohonas εδω μεσα με τους λογαρισμους και τον αρχηγο.

    Σωθηκε η βασιλισσα απο τη ξευτηλα να γινει μια απλη πουτανα σε καποιο πεζοδρομιο της Α4..

    Αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο και να μην κανω το copy-paste απο το ηρωικο site "365".
    Οτι διαβασετε ειναι ετσι γραμμενο. Δεν ειναι παραμυθι,δεν ειναι δικο μου εφευριμα,δεν ειναι αποσπασμα απο βιβλιο της 2ας Δημοτικου,δεν ειναι υλικο γιατρου απο το Δρομοκαιτιο,δεν ειναι κεφαλαιο απο την Π.Δ. με λοιμους φωτιες,βατραχια και ποταμια που ανοιγουν στην μεση για να περασει ο περιουσιος λαος (ολοκληρο ποταμι εδιαβηκαν αυτοι και καταφεραν να μην κανουν μπανιο ουτε τοτε. Αξιοπεριεργον!)

    Παμε λοιπον. (οι παρενθεσεις δικες μου) Λεει το site "365 μερες το χρονο δουλεμα": "...Με δεδομένο ότι το εγχείρημα των Supporters δεν δείχνει να προχωράει, αφού ο κόσμος δεν το «αγκάλιασε» όπως πίστευαν οι εμπνευστές του και με τον Παππά να διατηρεί ακόμα (αι στο διαολο!) ένα μεγάλο ποσοστό των μετοχών στα χέρια του, η συγκυρίες μπορούν να αποδειχθούν σωτηρίες ( του Κυριου δεηθωμεν) για το μέλλον της ΑΕΚ και να αποφευχθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, το κραχ που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα.(ενω τωρα ολα ειναι στο εδαφος) Ο Παππάς έχει την «χρυσή» ευκαιρία (οπως λεμε την Χρυση ζυμη) να μην δώσει τις μετοχές του(ελα ρε Παπα...μη τις δωσεις...please) και μαζί με τον Νοτιά να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας και παράλληλα να ψάχνουν έναν ακόμα επενδυτή, που είτε θα πάρει τις μετοχές του Παππά στα χέρια του (εφόσον αυτός επιθυμεί να αποχωρήσει οριστικά), είτε θα γίνει ο τρίτος της... παρέας που θα σηκώσει στην πλάτη του, τις τύχες της ομάδας.

    Νατη λοιπον η χρυση ευκαιρια! Πως δεν το ειχε σκεφτει ανθρωπου νους; Πως τοσες εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι κοιμουνται ορθιοι και δεν το ειδαν απο την αρχη; Πως διελαθε (ωραια λεξη) της προσοχης ολων μας;

    Μα ουτε ενας βρε παιδι μου να μη δει το προφανες: Εχει ο Παπας τις μετοχες. Τελικα δεν τις παρεδωσε στο παραμαγαζο των supporters).Αυτο ειναι! Ιδεα! Κρατατες εσυ Παπα μου, προσθεσε τες με αυτες του Νικολα απο την Χιο,και αφου μαζι εχετε το 70% τοτε βαλτε τα λεφτα που ειναι να βαλετε και δεν τα βαζατε αφου δεν θελατε να τα βαλετε.

    Ενω τωρα πρεπει να θελετε,αφου εδω τα γραπτα λενε οτι ειστε και οι δυο μαζι. Αρα δεν χρειαζεται καποιος να φορτωθει και το μεριδιο του αλλου. Παρα μονον ο καθενας θα βαλει το δικο του.
    Απλα πραγματα! Η Δωρικοτητα στο μεγαλειο της. Η απεριτη σκεψη στον υπερτατο βαθμο.
    Αρα γιατι χαλαμε τον κοσμο ρε παιδια,και τρωμε τα λυσσακα μας; Οριστε η λυση "Κετσετζογλου". Σε κεσεδακι. Σαν γιαουρτι.

    Δεν ντρεπεσαι ρε κνοδαλο. Ρε γαλιαντρα. Ρε πλαδαρο καρβελι,να δουλευεις ετσι τον νεαροκοσμο;
    Λες ο Παπας να μην εβαζε εως τωρα λεφτα γιατι νομιζε οτι οι μετοχες του ηταν στους supporters; ΚΑι αιφνης ανεκαλυψε οτι τελικα τις κατεχει ακομα;
    Λες ο Νοτιας να μην βαζει λεφτα και αυτος γιατι ο Παπας του ειχε κρυψει οτι ταχα εχει δωσει τις μετοχες στο μαγαζι του Κασνακιδη,και τελικα τωρα που ειδαμε τας γραφας,να μην υπαρχει προβλημα και να ανοιξουν οι κρουνοι;
    Αλλο μεταφερω ασφαλεις πληροφοριες και αλλο κανω την ευχη μου,η λεω τον πονο μου εν ειδη ρεπορταζ στα χαιβανια που με παρακολουθουν.

    "δεν περιγραφω αλλο..."
    Αληταμπουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και να πουμε και δυο κουβεντες για αυτην την "ψευτο-Οδυσσεια" με τα χρεη του αγαπουλα και τον "αγωνα τον καλον" που δινει ο παντελως αποτυχημενος δικηγορος.

    Με τον αντιδικο σου,δεν ανταλλασεις ουτε καλημερα.
    Ακολουθεις την πορεια σου,βαζεις τους κανονες κατω και απαιτεις τα νομιμα. Ας ειναι και ο Πάπας.
    Αντι τουτου, κλαψομουνιζομενος ακουστικες σε κασετες να αποκαλεις τον καταχραστη των χρηματων της ομαδας της οποιας προεδρευεις και υποτιθεται διεκδικεις δικαστικως,"κυριε Μακη" και να σαλιαριζεις ρε ψωμοζητουλα με απλωμενο χερι κατι απο την μεγαλη χαρη του "πατερουλη" του Ελληνικου ποδοσφαιρου.

    Αντι να τον καρφωνεις στον τοιχο και να τον κυνηγας στη γη του πυρος,απλωνεις το χερι ζητωντας και εσυ με την σειρα σου μια εκδουλευσουλα,μια εξυπηρετησουλα,να σε συμβουλευσει ο Τουταγχαμον με το πουρο πως να κουλαντρισεις τον "αρχηγο" με την επιμελημενα ατημελητη ασχημια.

    Βρε ειλωτα, βρε κολιγε του Λονδινου. Βρε μικρε και ανυπαρκτε. Τοσοδουλη.

    Πως θα ζητησεις κατι-δενλεμε "απαιτησεις", προς θεου- απο τον "κυριο Μακη";

    "φιλος Πλατων, φιλος Σωκρατης, φιλτατη δ'απαντων αληθεια"; Αυτο θα μας πεις;
    "αλλο η κοινωνικες επαφες και αλλο οι νομικες κυρωσεις και υποχρεωσεις";

    Ποιος μπορει ποτε να πιστεψει εστω και σαν πιθανοτητα οτι μπορει εσυ-και αρα ηΑΕΚ η ιδια,δυστυχως- να περιμενει καποια μαχη μεχρις εσχατων προκειμενου να επελθει η δικαιωση και να επιστραφουν τα κλεμενα;

    Με τι μουτρα,με τι αρχιδια, με τι θαρρος, με τι προσωπο ρε μπορει ποτε να ξεκινησεις καποιον αγωνα εναντια στον τυπο που του ζητας τα φωτα του;

    Και οχι μονο αυτο.
    Ειναι και το υφος. Θα μπορουσε να ηταν π.χ απαιτητικο. Σαν μια μικρη επιστροφη των κλεμενων με την μορφη εκδουλευσης.
    Δηλαδη αλλο το "πεσ' μου ρε αρχιδομουρη Κουασιμοδε τι να κανω με τον αλλον τον μαλακα τον Χατζιχρηστο γιατι μου εχει πρηξει τα αρχιδια..." και αλλο το: "πειτε μου κυριε Μακη τι να κανω"

    Τι να κανεις. Να πας στον Κηφισο-μιας και ο Ταμεσης ειναι λιγο μακρυα- να μεινεις με το στριγκ και να βουτηξεις στα καθαρια νερα των βυρσοδεψειων.
    Ανικανε δειλε τεμπελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Τζιγκερ.
    Παραδωστε και εσεις τις μετοχες σας.
    Α,ξεχασα...δεν μπορειτε, γιατι ανηκουν αλλου.
    Ε, τι να πω.
    Παραδωστε τον Λυμπεροπουλο στα Πρασινα Πουλια,τον Φουλη σε καμια φυτεια εκει στην Κολομβια,τον δικηγορο βαλτε τον σε καμια βιτρινα στο Αμστερνταμ,τον Γκετζογλου στον Αγουδημο να κοβει εισητηρια,τον Μανωλη σε κανενα τσιρκο και τον Δ.Χ πεταχτε τον σε κανενα ενυδρειο. Ψαρι με μουσι δεν βρικεται ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτη η ιστορια μου θυμιζει δροσο με τα γνωστα αποτελεσματα, ο μπαιρακταρης που λενε, ειναι ο ανθρωπος που ειχε παρει τον αμερικανο στους ωμους του με τα τον αγωνα στο σταδιο το 1968
    πληροφοριακα σας λεω οτι ημουν μεσα με το θειο μου και τον αδελφο μου στα 5 μου χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. dimitri σοβαρα μιλας?

    Μπαιρακταρη τον λενε?
    Ο καραμανλης στον μπαιρακταρη δηλωσε οτι τελειωνουν οι εποχες των νταβατζηδων???

    Ρε ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ?

    Μεχρι και τα ονοματα ειναι ιδια!!

    Τελικα η ΑΕΚ δεν ειναι ισον Ελλας!

    η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ...

    ΥΓ Εγω λεω να παρει και ο Θανασης απενατι το ΠΑΟ. Και ο θειος Βανιας τον ΜΠΑΟΚ.
    Και θα τη πω την αμαρτια μου. Εγω ειμαι Θανασικος. Ποιο καλο κεμπαμπ..

    Μπορει να μη δουμε μπαλλα αλλα απο φαι θα λαδωσει το αντερο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...ασε που θα εξαφανιστουν οι γατες απο την Φιλαδελεφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλέπει κανείς Ελλάδα Λετονία; Τι θλίψη είναι αυτός ο Λυμπερόπουλος; Τι κατάντια ποδοσφαιρική είναι αυτή;
    Πιο Άργος απο replay, με ένα τρέξιμο που είναι κάτι σαν βάδισμα σαν τροτ αλογου..
    Ξεφτίλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κανει μπαμ οτι ο Λυμπε εχει τελειωσει.... η μπορει και να τον εχει λιωσει απο το τρεξιμο ο χιμενεθ,ο προπονηταρας.Απο την αντιθετη μ αρεσει πολυ ο καραγκουνης αλλα με τον μακο που εχει μπλεξει,τον βλεπω να καιει φλατζες στο δευτερο.Αυτος ο βυντρα ειναι πολυ κατσικι τελικα και ο παπασταθο πολυ πεπεσμενος.Γιατι δεν βαζει μπροστα τον σαμαρα?απο το κεφταδακι καλυτερα θα παιξει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ DIMI: ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΩΡΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ; ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΟΝ ΔΧ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ζητώ συγνωμμη
    Δεν ήταν ο λυμπε, αυτός ο κατεψυγμενος στη ταινία στο σταρ ήταν, μπερδυευτηκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ; Ο ΠΑΠΑΣ; ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ;
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑΝ. ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ.
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΌ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ; ΑΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ; ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ; ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΣΩ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ. ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @steven ο Χιώτης είναι φορτωμενος απο το σάββατο 20 Αυγούστου, τα έχουμε πει αυτά
    Μα άπαντας μόνος σου, του κουβαλησαν κάποιες μαριονέτες και ο άλλος κρύβεται.
    Οι οποίες μαριονέτες και οι δυο κάνουν τρελλο πόλεμο λάσπης
    ...
    Οι μετοχική σύνθεση είναι Ακριβώς ίδια εδώ και χρονια τα αλλΑ είναι μπαρουφες του κασνακιδη...

    Έμαθες για το σπατο ε; Συντηρηστε το μόνοι σας είπε στο μαλακα τέρμα τα φράγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ steven αλλάξαμε οι προταιρεοτητες, και τον μάζεψε ο μπαμπάς το βλακα. Που μέχρι και το γυμναστήριο που του χε κάνει και αυτο έξω το ρίξε.
    Δεν γίνεται να τραβας 50 ομολογιακού στο καλο μαγαζί και να του τα τρώνε του πιτσιρικά σε κάποιο ΠΑΟ ...οι νεοκοποι δικηγόροι
    Τον μάζεψε λοιπόν γιατί έτσι όπως το πήγαινε αυτός ικανό τον είχα να τρεχανε και να μη φτανανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΙΑΦΩΝΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ-ΘΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή