Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

           Μέχρι και τα παιδιά με άφησαν μόνο μου και πήγαν σε καφετέρια στο Χαλάνδρι να δουν το παιχνίδι με άλλους οργανωμένους. Γερνάω και δεν είμαι πια τόσο καλή παρέα; Βαρέθηκαν τις αγριοφωνάρες μου την ώρα του ματς λες και είμαι ο Mανόλο στον πάγκο; Ρε να μην λέω να καταλάβω ακόμα οτι τίποτα δεν περνάει μέσα από την τηλεόραση. Ε, αφού δεν το έμαθα μικρός, τώρα θα το κατανοήσω;
            Που όμως γαμώτο το ποδόσφαιρο όσο και να μεγαλώσεις, δεν ξεχνιέται. Το ξεχνάνε οι προπονητές κι ειδικά αυτοί που έχουν παίξει και μπάλα; Τι να πω. Ξαφνικά βρεθήκαμε στο 4-5-1 και μετά το τυχερό πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενέσυψε ο πανικός της αρκούδας. Τι ρόμβοι, τι συνεχείς αλλαγές θέσεων, τι χαμόγελα για την πειθαρχική ανικανότητα του Κάκου, και τι δεν είδαμε. Μέχρι και μια πολύ μικρή ομάδα της περιφέρειας, να φαντάζει σαν γκαλάκτικος. Κι είναι λογικό αυτό την ώρα που η κορυφή σου είναι ο αργός Λυμπερόπουλος ή ο Ισλανδός. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. Και σας διαβεβαιώνω οτι δεν κατέβασα εγώ την ομάδα.
        Διότι στην κόντρα θέλεις δύο πράματα: Πνευμόνια και θράσος. Και ρόμβος δεν παίζεται χωρίς δεκάρι. Τι να κάνει ο Λεονάρντο ο μισοπλέμονος και τι να κάνει κι ο Βάργκας όταν ο Καράμπελας βρίσκεται σε άλλο γήπεδο; Γάμησε τα, ειδικά κι όταν το ματς στραβώνει λόγω τύχης, -μιλάω για τα γκολ που φάγαμε. Διότι θα πρέπει να είμαστε και λογικοί. Το παιχνίδι δεν έχει προσμετρηθεί στους πιθανούς βαθμούς μας, ακόμα και σε αυτήν την αδερφίστικη ομάδα που έχει φτιάξει ο Μπόλονι. Συγνώμη από τους Παοκτζήδες για αυτά που λέω, αλλά εγώ αυτά είδα. Τι έγινε; Τίποτα. Απλά δεν φύσαγε αέρας. Μάλλον τέλειωσε το παλιό με την βροχή και την καλή απόδοση μας. Πλέον θέλουμε τον Αίολο να φέρνει άλλα φαινόμενα.
         Που να μην γίνεται το προφανες: ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΖΕΜΠΕΡΕΚΙΑ; ΑΝ ΟΧΙ, ΑΣΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΝΕ ΑΛΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΝΟΛΟ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΛΟ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ. Κι ειδικά όταν έβγαλες τον Καλά, όταν στον πανικό τράβηξες τον Μάκο μπακ κι όταν έβαλες τον Μπέλεκ εξτρέμ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
          Ο Μανόλο φταίει; ΟΧΙ, στην ουσία. Είπαμε, οι παίκτες κάνουν τον προπονητή. Αλλά παίζεις με κάποια ομάδα που το θέμα της είναι ο Άρης άντε κι η δαφνοστεφανωμένη, αν θελήσει η πουτάνα να γίνει ακριβή βίζιτα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Η ΠΙΠΩΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, " γαμιέται το σπίτι του κάθε Ενωσίτη". Σώπα ρε. Βγήκαν και τα μαλακισμένα που ό,τι παράγουν κατεβαίνουν εδώ στην Αθήνα, στους χαμουτζήδες, και μόνιμα είναι με τις ακαδημίες και τα ταλέντα για ό,τι φύγει. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ; Διότι το σπίτι του κάθε Ενωσίτη, θάπρεπε να το σέβεστε ζώα που κάψατε πέρσι τον Σάχα ή υπέγραψε κάποιος Αδαμίδης για να υπάρχετε ακόμα στον χάρτη την ώρα που έπαιζε την κλαίουσα ιτιά η πρόεδρος σας, που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΑΝΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
          Κι όταν κερδίζετε την ΑΕΚ, να στέκεσθε προσοχή. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΑΝ ΚΑΤΙΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ, την αριστερή αδερφή, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ, ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΡΑΚΟΤΑΡΕΣ.
         Και δεν είμαι καθόλου κότα, να παραδεχτώ οτι δεν χάσαμε δίκαια. Καμία αμισβήτηση, σαν την περσινή του κυπέλλου που πήγε ο τίποτας ο πρόεδρος μου και υπέγραψε στον κωλότουρκο πρόεδρο σας. Σηκωθείτε ρε βλάκες και βαράτε παλαμάκια. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΣΑ ΕΙΔΑΤΕ. ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.
             Σε μας τώρα; Μπα μάλλον ανώνυμοι να πάρουν τον λόγο. Τυχαία βαρειά ήττα. Αλλά όμως όσο τυχαία να είναι τα φαινόμενα, οφείλεις κάτι να κάνεις. Όχι να γαμάς το σύμπαν. Και δεν υπάρχει κανένα δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν διαδικασία. Κι η διαδικασία φέρνει τις λεπτομέρειες. Δυστυχώς. Πρωτάθλημα δεν ζήτησε κανείς, αλλά όχι και να βλέπουμε εκτρώματα.
          Τέλος πάντων, δεν συνεχίζω για τον Μανόλο. Ό,τι είδε ο καθένας. Απλά πράματα. Ο προπονητής μας έκανε μαλακίες, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ BUDGET.  Τα πάντα είναι την Πέμπτη αλλά και στην γειτονιά. Τι λέω τώρα; Μάλλον έγινα κι εγώ νεοαεκτζής, που τις τριάρες ή τις τεσσάρες τις βλέπω σαν βαθμούς και μόνο.
            ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ Η ΞΑΝΘΗ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 3. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ ( προπονητής και καλός ) Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.  ΘΕΛΩ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.  Διότι αλλοιώς θα πεταχτούν κάποιοι και θα μιλήσουν ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ κι οτι διόρθωσε ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
         ΥΓ. Κορυφαιος ο Μπέλεκ. Πάντα οι φιλότιμοι μαύροι θα είναι τέτοιοι.

54 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Σεπτεμβρίου, 2011 23:14

    Ναι, το 1ο ήταν κωλόφαρδο τα άλλα δεν ήταν.
    Στο κάτω κάτω ήμαστε κωλόφαρδοι με τις 4 ευκαιρίες του εργοτέλη και το ψαλίδι του βάργκας, κάπου θα γύρναγε.
    Τώρα, θα προσθέσω και κάποια άλλα πραματάκια:
    1. Διαιτησία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Φανταστείτε να μας χειρουργούσε κιόλας...
    2. ΠΑρατήρησα από το 1ο λεπτό ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΜΑ ΚΑΙ ΜΙΡΛΑ. Διαμαρτυρίες διαρκώς και ανευ λόγου. Ο μάκος παλι έφαγε κίτρινη για διαμαρτυρία...
    3. Σε συνέχεια του παραπάνω, όπως αναγνώρισα την καλή ψυχολογική δουλειά του ιθπανού στα 2 προηγούμενα παιχνίδια, εγώ βλέπω ότι δε διαθέτει Ο ΙΔΙΟΣ ψυχική ισορροπία που να τη μεταφέρει και στους παίκτες. Ήδη τα πειθαρχικά παραπτώματα (λχ οι μαγκιές του ανηψιού, οι κίτρινες του μάκου ΟΛΕΣ για διαμαρτυρία) είναι πα΄ρα πολλά, όπως και τα παιδαριώδη λάθη. Τι δείχνουν αυτά? Μα ένα προπονητή που δεν ελέγχει τα αποδυτήρια φυσικά. Και τον εαυτό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΑΦΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, είναι η αποζημίωση. ΌΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΚΡΗ ΜΥΤΗ.
    ΜΟΝΟ Ο ΔΧ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΣΩΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΝΔ. ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ. ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΧ.
    ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΙ 70% ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΧ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΧ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ;
    ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ; ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ; ΠΩΣ ΥΠΑΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε 10 μερες 4 δυσκολα παιχνιδια για μια ομαδα στην αρχη της σεζον !! και με υπερηλικες να τραβανε το κουπι..
    να χαιρομαστε το πρωταθλημα της επο !!

    για το παιχνιδι κανενα σχολιασμο..

    οση τυχη ειχε ο ανικανος ισπανος στην ξανθη που του κατσανε ολες οι αλλαγες τοση ατυχια ειχε σημερα που δεν του εκατσε τιποτα.
    δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη που να επαιζε ποτε με λυμπε ,γκουντγιοσεν βασικους μαζι..
    ο ξεκουραστος καρλος δεν χωραγε σαν δευτερος επιθετικος ?

    η ηττα μεσα στο προγραμμα..ευτυχως που ηρθε ετσι γιατι μετα το 3-4 επι της ξανθης καποιοι μας εχρισαν κ διεκδικητες τιτλου..ημαρτον..

    καλο βραδυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Σεπτεμβρίου, 2011 23:17

    Τι να του κάτσει βρε θωμά? Ο μάκος δεξί μπακ, ο κάλα χαφ, ο γκούντι δεξί χαφ και ο μπέλεκ έξω δεξιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΕΚ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ Ο ΣΑΧΑ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΑΥΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ 7 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνηθες φαινομενο οι κατα ριπας τριαρες και τεσσαρες,αλλα πρεπει να χοροπηδαμε στον αερα που κερδιζουμε τον Καραγεωργιου στο τσακ και επισης την Σκοντα ηρωικα,με τρια επισης γκολ στην πλατη.
    Αν αυτο δεν ειναι χαρακτηριστικο του οτι οι "απαιτησεις" πλεον εχουν εκπεσει στο επιπεδο ομαδας μεταξυ 4ης και 8ης θεσεις,τοτε τι αλλο ειναι;

    Φταιει μονο ο προπονητης; Ασφαλως και οχι μονον.
    Αλλα και αυτο τι θα πει; Θα τον κρατανε απο καπριτσιο,απο συμφερον, η απο ψευτοεγωισμο;
    Οτι μπορει να παρθει σαν θετικο απο αυτο το παμφτωχο ειναι αληθεια-ροστερ,αυτος ο αρχιμαλακας, ο απατεωνας, δεν προκειται ποτε να το καταφερει.
    Διωξτε τον τον πουστη.
    Ενταξει. Λεφτα δεν υπαρχουν. Τα πραγματα ειναι τραγικα. Γνωστα και κατανοητα.
    Γιατι δεν εχετε προσλαβει εναν τεχνικο διευθυντη της προκοπης; Γιατι ο ΠΑΟΚ, η Καβαλα, η ο Βολος βρισκουν παικτες αξιολογους με μηδενικο σχεδον χρηματικο κοστος και εσεις κουβαλατε οτι κινειται και οτι σας προτεινουν οι μανατζαραιοι;

    "Ελληνοποιηση". Εστω και αναγκαστικα. Ενταξει.
    Αλλα τι Ελληνοποιηση κανετε με εναν ψευτοφαφλατα Σπανιολο;
    Αλλα τα ανταλλακτικα και αλλο το manual; Που ακουστικε ρε μαλακες;

    Παρτε καποιον που να ξερει που ερχεται,που να μπορει να "μιλησει" στους παικτες,μπας και σωθει οτι μπορει να σωθει απο αυτο το -ουτως η αλλως- ναυαγιο.
    Διωξτε τον τον αληταμπουρα.
    Και μετα αντε να πατε να γαμηθειτε και σεις.

    Συντηρηση. Αυτο ειναι.
    Και οι δυο εχουν ευρωπαικα παιχνιδια μεσοβδομαδα.
    "ριξε μου τρια απο το πρωτο ημιχρονο,να αραξουμε και οι δυο στο δευτερο". Αυτος ειναι προγραμματισμος.
    Οποιος θα βαζει λιγοτερα απο 3 σε αυτο το συνοθυλευμα,θα ειναι αχρηστος.
    "θα ιδρωνουν για να μας κερδιζουν με πανω απο 4" αυτο εννοουσε ο Σταυρακας.
    Αντε απο αυριο να αρχισει η γατα να κουκουλωνει τα σκατουλακια της στην αμμο. Μια ακομα φορα.
    Αντε απο αυριο να παιξουνε και "ειδησεις" με την Πετιτ Σκατο,να δουμε και μακετες του νεου ναου στις "Ωρες",καμια δηλωση περι "τετελεσμενου" για το χτισημο,απο τον Βουρο,καμια ανακοινωση-σερενατα του Δ.Χ. για το "χαλι που δεν παει αλλο". κλπ.

    Βαρεθηκαμε. Κουραστηκαμε. Χτικιασαμε. Ρεψαμε.
    Δεν μπορουμε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με αγγελο αναστασιαδη ή κετσπαγια ο μανωλας και ο μακος θα παιζανε μπαλα μονο στο πλεη στειτιον !!!

    εκτος τοπου κ χρονου και πηγη κινδυνου απο την αρχη ο πρωτος..
    και μεσα στα νευρα στον ψευτοτσαμπουκα κ στην τσαμπα αεκοφροσυνη ο δευτερος..

    αυτο λεω Γιωργη !! καποιοι μαλακες αν πιανανε αυτες οι μαλακιες θα λεγανε οτι εκανε κινησεις ματ..μιλαμε οτι ειναι εκτος λογικης τι να συζηταμε τωρα..και το κακο ειναι οτι με στοιχειωδη λογικη κ προετοιμασια δεν εχανες..

    δεν εχω κατι αλλο να πω για τον μαλακα..κουρασε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος ρε παιδιά είναι για γέλια, τι να λέμε τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποσες 4αρες , 5αρες 6αρες θα καταπιουμε ακομα επειδη ο μαλακας ο αδαμιδης του εκανε συμβολαιο με 800 χιλ. και δεν ξερω πως να το σπασει?

    αν δε αρνηθηκε ο ιδιος την καλοκαιρινη προταση απο την αραπια για τον ισπανο τοτε ο μαλακας να βαλει απο την τσεπη του την αποζημιωση..

    3 γκολ σε 20 λεπτα απο τον χτικιαρη παοκ των 4 φασεων ανα παιχνιδι παει πολυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΣ.
    Ο ΑΓΑΠΗΤΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ BUDGET ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΒΡΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ; ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ( δεν είναι κακό αυτό) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΤΗΝ 6η αγωνιστική; ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΛΟΝΙ. ΕΝΑΣ ΚΟΚΑΊΝΟΜΑΝΗΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΧΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟ.
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΑΠΕΛΥΘΗ ΚΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννης Περισσός25 Σεπτεμβρίου, 2011 23:38

    Έβδομοι (με μεγάλη επιοίκια) φέτος και ευχαριστημένοι να είμαστε γαμώ το μουνί που τους ξέρναγε όλους όσους μας κατήντησαν έτσι. Και μέσα σε όλα τ'άλλα έχεις και το αχώνευτο τον μανωλά να σου λέει ότι : Παίζουμε 7-8 παίκτες οι ίδιοι κάθε αγώνα και είναι λογικό να υπάρχει κούραση». Τι να πούμε και εμείς για κούραση ρε ξυλοκόπε ?? όχι σωματική αλλά ψυχική. Επιστροφές διαρκείας δέχοντε ? Κουράστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι αποζημιωση ρε φιλε?
    Ετσι κ αλλιως δεν θα παρει τα 700 μαζι με τον αλλον?
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ασχετα αμα του χρωσταει ακομη 500 απο περσυ.

    100 χιλιαρικα πηρε ο Τιμουρ στον γαυρο. Και τον εδιωξαν ΑΗΤΤΗΤΟ επειδη τους την ελεγε συνεχεια.

    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΡΕ ΔΧ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ?

    6 ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ, 4 ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ, 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ, 5 ΣΕ 3 ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, 3 ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΝΘΗ, 3 ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙ.

    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΚΤΟΣ BUDGET? ΑΕΚ ειμαστε απο ποτε αποκτησαμε budget και δεν το ξερα?

    Απο ποτε η ΑΕΚ ξεγραφει παιχνιδια?

    Με τον Ντουμιτρεσκου κατεβαιναμε και τους περναμε τα σωβρακα τα ξεχασαμε?

    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ για να ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ?

    ΑΠΟΧΗ?

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!

    Παμε στο γηπεδο να το κανουμε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μονοι μας. Χωρις πολλα πολλα πεταχτε μεσα 1000 μπουκαλια να διακοπει να φαμε 5 αγωνιστικες και 500 προστιμο να διαλυθει.

    Θελετε αλλιως?

    ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ

    ΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ

    Δεν υπαρχει αλλος δρομος ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΛΥΣΗ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

    ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ

    600 ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ 200 ΣΤΟ ΛΥΜΠΕ 200 ΣΤΟ ΜΠΕΛΕΚ ΚΑΙ 200 ΣΤΟ ΔΕΛΛΑ?

    ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΝΚΑΡΕ Ο ΜΟΝΧΕ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΩΡΑΣ?

    ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΙ ΜΕ 600 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑΤΖΑ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ)????

    Η δεν επαιζε μιζα απο τον αχιλλεα? Η δεν στους εδινε τσαμπα ο κ.Μακης ρε ΡΟΥΦΙΑΝΕ?

    Ποια Πεμπτη ρε steven? Τι θα γινει τη Πεμπτη? Θα γλυτωσεις? ΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ?

    Θα βαλεις γκολ? ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Σεπτεμβρίου, 2011 00:05

    @στήβεν: Επειδή ΑΕΚ=Ελλάς ο ιθαγενής έχει ανάγκη μεταφυσικής εξηγήσεως για την καταστροφή (αμερικανιστί: calamity) που ηπέσθη:
    "Πουτάνα μπίλια", "ο διαιτητής μας χειρουργησε με βάμβακα άλλα άνευ χλωροφορμίου", "οι ζμπαουκτζήδαι βαράγαν τις βουβουζέλε και οι πε΄κτες μας ησθάνοντο βαζέλε", "ο βαγγέλας έβαλε σε διατεταγμένη υπηρεσία το βιερινία να δώσει το 100% και μετά να ανοίξει τα σκέλια στο τηγάνι", "είδε ο γεωργέας τον ποταμό πηνειό να ρέει βορείως εις τα τέμπη και τον πήγε 5-5" κλπ κλπ κλπ.
    Τη στιγμή που η πτώχευση ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οταν εχεις ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που κανει δηλωσεις για τον διατητη ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ

    Που χτυπιεται σαν τον ΜΑΛΑΚΑ απο το πρωτο λεπτο για να δειξει οτι κατι κανει και καλα.

    Περιμενεις τι απο την ομαδα?

    Ηρεμια?

    Τι θα πει τον προπονητη τον κανουν οι παικτες?

    Και τους παικτες ποιος τους κανει?

    ΧΙΩΤΗ ΜΑΝΤΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ ΓΙΑΧΙΤΣ ειχε ο αλλος ο Γιοβανοβιτς και ειναι μια χαρα ομαδα.

    Με αρχη μεση και τελος. Χασουν κερδισουν.

    Ο Μαντουκα εκανε τον Γιοβανοβιτς? Και γιατι δεν εκανε το μαλακα το δικο μας?

    Πλακα κανουμε?

    ΝΟΥΜΕΡΟ ειναι ο ανθρωπος, τι μια δεν του κανουν την αλλα πεθαινει, την επομενη δεν ειναι επιλογες του )ειδαμε και τις επλογες σου ρε ΜΑΛΑΚΑ

    ΤΟ ΜΠΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΑΛ Β που πηγε σε κατι αναλογους τελειωμενους σαν και σενα

    Το Καρλος ΤΟ ΚΡΥΨΗΝΟ και τον Καλα...

    Το Κωστακη που ο ΜΟΝΟΣ λογος που παιζει μπαλλα (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΠΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ) ειναι ο θειος του.
    Αντε με τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ DIMI: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΣΑΜΕ, εντάξει τα λάθη, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, έστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ STEVEN
    Εχει τελειωσει η υπομονη φιλε
    Εχει τελειωσει η δικαιωσυνη
    Εχει τελειωσει η ανεχεια
    Εχει τελειωσει η ΑΕΚ που μαζευει 3 και 4 σε ΚΑΘΕ ματς
    ΦΩΝΑΖΩ και τα λεω λογω χαρακτηρα ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    Εχεις να περιμενεις κατι? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

    Τι στοιχεια να μαζεψουμε? Να αρχισω να γραφω αυτα που ΞΕΡΩ-ΕΙΣ και να μη ξαναβγουνε απο τα σπιτια τους?

    Αντε μην ανοιξω το στομα μου ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και θα γελασει ο καθε πικραμενος ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

    Αντε γιατι περσυ τους εφταιγαν οι αργεντινοι λεει που κοιταγαν τα κουπονια στο ημιχρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα,αυτο το "περιμενουμε τον αγωνα τον Ευρωπαικο και αρα παιζουμε προσεκτικα" ειδικα στην ΑΕΚ,δεν εχει κανενα ειδικο βαρος ουτε σαν πραγματικη αιτια,ουτε βεβαια καν σαν επιπλαστη δικαιολογια.

    Τι παιζει δηλαδη την Πεμπτη; Καποια πιθανοτητα για κατι, καπου; Σε τι; Τι διακυβευει; Τα ρεστα της; Την εισοδο σε καποιον χρυσοφορο ομιλο;
    Σκεφτετε μην απογοητευσει τους 70 χιλ. που θα ερθουν στο γηπεδο;
    Το γοητρο της νικης επι καποιας Στουρμ;
    Τι δηλαδη εχει παραπανω το ματς της Πεμπτης απο το σημερινο με τον ΠΑΟΚ, π.χ. για να καταλαβω.

    Μια τυρρανια. Ενα βασανο ειναι. Μια δοκιμασια ειναι πια η "Ευρωπη" για την ΑΕΚ εδω και μερικα χρονακια.
    Ξεκιναει "Ευρωπαικο ματς" και σφουγγιζουμε τα μετωπα μας απο τον ιδρωτα. Ντρεπομαστε για αυτο που βλεπουμε.

    Σαν την την "κυβερνηση" του μισοχαζου του ΓΑΠ. Βλεπει το καριολακι τον Ολι Ρεν, η τον παιδεραστη Μπαροζο,τον σακατη τον Σοιμπλε την καρακαξα την αλλη του ΔΝΤ και κατουριουνται πανω τους.

    Που πατε ρεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιζουμε οι ιδιοι ειπε ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.

    Και παλια ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ρε ΒΛΑΜΜΕΝΟ αλλα αυτοι παιζανε ΜΠΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ.

    Εχεις δει Σαβεφσκι να παιζει με ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΛΕΙΔΑ?
    Εχεις δει Ντουσαν να παιζει με ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΟ?
    Εχεις δει Ντεμη να παιζει με ΤΡΕΙΣ (3) ΕΝΕΣΕΙΣ και μετατοπιση 5 σπονδυλου και να τους παιρνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?

    Εχεις δει μια ΑΕΚ με καποιον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΟΚΟΝΣΚΙ να σηκωνει ΚΟΥΠΑ?

    ΑΙΝΤΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΤΟΙΜΗ.

    Και η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ 70 ΜΑΤΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ και κατσε ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    20 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΑΤΣ

    ΧΑΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενταξει τωρα. Τι θες να πει το Μανωλακι;
    Οτι αναμασανε ολοι οι μετριοι. "κουραση". Το γνωστο παραμυθι και πρωτη δικαιολογια στην οποια κρυβονται στην σπηλια της οταν η ανικανοτητα,δηλαδη οι περιορισμενες ικανοτητες δεν αντεχουν στην εκθεση.

    Ποτε των ποτων ενας αξιος,οποια δουλεια και αν κανει,σε περιπτωση λαθους,αβλεψιας,μεταπτωσης κλπ δεν θα ισχυριστει αυτην την γελοια δικαιολογια.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. "ΦΤΑΙΩ" ΘΑ ΠΕΙ. Δεν θα καταδεχτει ποτε να πει οτι το ταλεντο του νικηθηκε απ'την κουραση.

    Αυτα ομως ειναι για τους αξιους. Για τους μετριους και νεροβραστους που απλα "προσπαθουν" και "παλαιευουν". Η φυση τους επιφυλασει την παντοτινη εκθεση μεσω παιδικων πταισματων.
    "δεν εφαγα καλα", δεν κοιμηθηκα πολυ", δεν συμμετειχα στην ταδε προπονηση, η στην ταδε ασκηση", "η κουραση ειναι υπερβολικη", "δεν εχω κλασει και ειμαι φουσκωμενος" και αλλα τετοια μικρα και ανοητα.
    Χαρακτηριστικα των μετριων που πρεπει να διαχειριστουν την ελειψη καποιου ταλεντου,βαζοντας στην απεναντι ζυγαρια ενα ματσο μπουρδες καθημερινων υπεκφυγων για να μπαλωσουν την εκωφαντικη μετριοτητα.
    Δεν ειναι κακο να ειναι κανεις μετριος. Αλλωστε αυτο ειναι το πιο συνηθες.
    Κανε οτι καλυτερο μπορεις,αλλα μη μας πριζεις με ενα καρο μαλακιες.

    Υπαρχει υπαλληλος που θα πει "κουραστικα" και δεν θα τον στειλει ανευ αποδοχων και ισως δια παντος στο σπιτι του ο εργοδοτης;

    Που κουραστηκες Κωστακη; Εσκαβες; Επλενες σκαλες; Εκανες πιπες; Πως ακριβως "ψοφισες",για να καταλαβουμε. Σε κουρασε ο Σταυρος με τις αναβολες;
    Σε κουρασε ο θειος που θελει να σε κανει σαν τα μουτρα του,μη εχοντας εσυ το δικο του ποδοσφαιρικο ταλεντο;
    Αυτο ισχυει και για τα αλλα "Κωστακια". Τα πολλα "Κωστακια" που μας τριγυριζουν σαν λαμπιονια,ενω ειναι κωλοφωτιες.


    Μαλακισμενα ενα ενα,παιρνετε ενα σκασμο χρηματα την ωρα που 100 φορες αξιοτεροι απο σας ειναι στην αφανεια και την ανεργια.
    Κακομαθημενα κοπριδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι ψαχνετε ρε παιδια...Το ξερουν και οι ιδιοι οτι δεν.Απλα δεν.Και διοικηση και παικτες και προπονητης και μετοχοι και και και.Λευκη πετσετα η διοικηση μολις σταματησαν τη χρηματοδοτηση ο Παππας και ο Αμερικανος.Αξιοι της μοιρας μας.Κοσμος που δε βοηθαει,διοικηση τυχαρπαστων,προπονητης μετριος,παικτες που λοιτανε την παρτη τους.Και το χειροτερο ολων η νοοτροπια.Να σαι μιζερος και να το ξερεις.

    Τουλαχιστον εγω θα περιμενα να προωθηθουν καποια νεα παιδια.Και υπαρχουν αξιοπροσεκτα παιδια στη β ομαδα.Και ο Μπουγαιδης και ο Τσιτας και ο Κατσετης και ο Εγγλεζου και ο Κλωναριδης.Ας βαλουν τα νεα παιδια και ας επικοινωνησουν στον κοσμο οτι φτιαχνουμε νεα ομαδα διοτι μεχρι εκει φτανει το παπλωμα.Και θα καταλαβει ο ΑΕΚτζης.

    Οχι αλλο Λυμπεροπουλο.Οχι αλλο Γεωργεα.Οχι αλλο Δελλα.Οχι αλλο Καφε.Τερμα σε δημοσιουπαλληλους στυλ Λαγου.Οχι αλλες "σημαιες" σα τον ανηψιο του Μανωλα.Βαλτε νεα παιδια να ανοιξει η ψυχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τα πραγματα ειναι απλα
    ο Παοκ ειχε προπονητη η Αεκ οχι
    ο Παοκ εχει κοντρερας, γκαρσια και βιερινια η
    αεκ τι εχει?
    τι περιμενεις οταν δεν μπορεις να παρεις ενα παιχτη απο βολο και καβαλα και να σου λεει ο αλβαρεζ οτι πληρωστε πρωτα τους ηδη ποδοσφαιριστες και μετα μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ετσι ακριβως δημητρη !!

    τοσο απλα..

    επισης ο επισης αφραγκος παοκ κρατησε τον βιερινια και τον κοντρερας και τον γκαρσια..
    δεν τους ξεπουλησε..

    οι αφραγκοι εφοπλιστες μας ξεπουλησαν σκοκο για 1 μυριο και αφησαν χωρις να παρουν φραγκο τζιμπουρ κ μπλανκο..

    τι να συζηταμε τωρα μαλακειες..οι φανελες δεν παιζουν μπαλα..μονο οι παιχτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα
    Η ΑΕΚ σήμερα:
    Ανύπαρκτη Διοίκηση με ένα αχυράνθρωπο μπροστάρη που δεν μπορεί να μεταδώσει το αίσθημα της εργασιακής ασφάλειας που πρέπει να έχει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και το προπονητικό τιμ για να δουλέψουν. Δεν είναι ούτε καν εντάξει με τις υποχρεώσεις που αυτοί και μόνο έχουν δημιουργήσει, δεν πληρώνουν ούτε τους απλούς εργαζόμενους στα γραφεία. Σίχαμα δηλαδή.
    Προπονητής τυχοδιώκτης. Αυτή την στιγμή τα έχει χαμένα, έχει χάσει την υποστήριξη του κόσμου(εκτός των προβάτων της οργάνωσης)και των ποδοσφαιριστών. Όπως λέει και ο Στήβεν απώτερος σκοπός του είναι πλέων τα λεφτά που θα πάρει φεύγοντας. Κολλημένος με κάποια συστήματα που δεν του βγαίνουν φυσικά λόγο υλικού. Άμα δεν του άρεσε να έφευγε το καλοκαίρι.
    Ποδοσφαιριστές: Οι μισοί που είναι στο ράστερ της ομάδας δεν έπρεπε καν να είναι ούτε στην Β ομάδα. Η ομάδα στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές μεγάλης ηλικίας που ναι μεν αλλά…
    Τεράστια κενά σε όλες τις γραμμές τις, κακός προγραμματισμός προπονητή και διοίκησης.
    Φυσικά όλοι οι παίχτες είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και όπως και να το κάνεις στο βάθος του μυαλού τους λειτουργεί αυτό και του επηρεάζει. Με άλλα λόγια είναι όταν βρεθούν στην μέρα τους μπορεί κάτι να κάνουν. Αλλιώς φταίει ο Γκούντι που δεν βάζει δυο γκολ σε κάθε αγώνα όπως έκανε ο ζορό.
    Το χειρότερο απ όλα: Original. Η κατάρα της ομάδας. Έχουν γαντζωθεί με νύχια και δόντια στην ομάδα και δεν την αφήνουν να πάρει ανάσα. Μεγάλος αρνητικός παράγοντας για όποιο σοβαρό άνθρωπο θέλει να ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Άσε που νομίζουν ότι είναι οι μοναδικοί ΑΕΚτζήδες.
    Κόσμος της ΑΕΚ: Κουρασμένος, αηδιασμένος, θυμωμένος, χωρίς διάθεση να ασχοληθεί άλλο με την ομάδα.Συν το ότι είναι φτωχότερος από άλλες εποχές. Καλώς ή κακώς έτσι είναι.
    Παλιά φωνάζαμε ένα σύνθημα που είναι πολύ επίκαιρο: Δεν έχετε ομάδα, δεν έχετε λαό, τι ήρθατε να κάνετε στο γήπεδο αυτό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ολοι αρχιζουν να "ανακαλυπτουν" σιγα-σιγα, την περιφημη αριστοκρατικη,με τιτλους ευγενιας,sir,βαρωνοι κλπ Rothchild. Δηλαδη τους γυφτους της ερημου που εστησαν τους πακγους τους στις αυλες του κοσμου και τον δουλευουν ψιλο γαζι,αρπαζοντας γαιες, χρηματοδοτοντας πολεμους,μαζευοντας τον χρυσο και διαβαλοντας καθε πιθανοτητα κοινωνικης ομονοιας, η συμφωνιας.

    Ειναι ολα "συνομωσιες", "καταστροφολογιες","αερολογιες", "σεναριολογιες" "μυστικολαγνειες" και "παπαρολογιες".
    Μπορει ο απληστος να χορτασει; Μπορει ο "Λουκουλος" να πει "αρκετα"; Μπορει ο φαταουλας να παψει να μασουλαει πριν σκασει; Οχι.
    Το ιδιο του το παθος που τον χαρακτηρησε και τον ανεδειξε,αυτο ειναι που τον στελνει στο διαολο.

    Οταν η ψειρα χορτασει,βγαινει στο γιακα.
    Ελα βρε. Βγες απ'τη φωλια σου. Μη ντρεπεσαι μωρη. Βγες λιγο να σε δουμε. Νισαφι με τους υπονομους και τις στοες. Ελα λιγο στο φως να σε καμαρωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπερα,

    Στην ΑΕΚ θεση εχει μονο ο Βαργκας και ο Μακος οταν παιζει ο Κολομβιανος διπλα του.

    Αντε και ο Γιαννακης στο τερμα.

    Το γατακι αλλαγη για τα μικρα ματς εντος ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΑΝΤΕΣ.

    Κανενας τους δεν ειναι επιπεδου ΑΕΚ.

    Τωρα οποιος θελει να θυμαται οτι καποτε ο Δελλας επαιζε μπαλλα και ο Λυμπε ετρεχε ας ανοιξει κανα βιβλιο αρχως δεκαετιας 2000.

    Και τι να κανουμε?

    Μα το αυτονοητο.

    www.iberia.com για ενα απλο εισητηριακι στο ΜΑΛΑΚΑ

    Τιμουρ ΧΤΕΣ με 100,000 ευρω. Τοσα επαιρνε στο γαυρο

    Δωστε την διαφορα να φερετε 3-5 παικτες, οχι υπερβαρους ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΕΣ.

    Αναλογο εισητηριακι για την Μπαρτσα την Τσελσι η οπου αλλου θελει η παικτουρα.

    Κριμα ειναι να χαραμιζεται εδω...ο Μαυρογιαλουρος..
    Νισαφι με το χοντρουλη που ΚΑΠΟΤΕ επαιζε μπαλλα.

    Και ο Λουις Ενρικε επαιζε στη μπαρτσα καποτε (μας ειχε καρφωσει κιολας στην ΝΦ) να τον παρουμε?

    Σανκαρε, καρντοσο, μονχε ειναι και οι 3 ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ οχι δανεικοι σαν τους Ιθπανουθ.

    Βαλε μεσα τους πιστιρικαδες, οχι ολους και οχι αποτομα σταδιακα και με μετρο.

    Τι φοβασαι?

    Μη τυχον και φας 3-4????

    Η μη τυχον και δεν κανεις τις φανταστικες εμφανισεις που κανεις?

    Η ομαδα εχει μαζεψει 10 γκολ σε 4 ματς και αμα δεν ηταν ο Μπουντιμιρ με 4 κλασσικα τετ α τετ θα ειχε ΧΑΛΑΡΑ 12-13.

    Ετσι θα χαναμε δυσκολα? Ετσι θα φτυνανε αιμα να μας κερδισουν?
    Ουτε ροχαλα δεν εφτυσε χτες το ΜΠΑΟΚ..
    Με καθαρες φανελλες μπηκαν στο τελος, δεν ιδρωσαν καν.

    ΥΓ Χαραλαμπε ο ζορρο που αναφερεις εφυγε με 75 σε 4 χρονια. Δηλαδη 19 Μ.Ο ανα σαιζον, με τις 2 τελευταιες να παιζει δεξι χαφ και να καθεται να βλεπει του Μπαχες να παιζουν.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ Ο ΣΜΑΡΙ-ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ... πριν παθει καμμια ανακοπη ετσι οπως τρεχει το ατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να φέρουμε λοιπών το ζορό πίσω να μας λύσει το πρόβλημα.
    Ο Γκούντι παίζει στην θέση του δηλαδή; Η μήπως έχει το Ριβάλντο πίσω του να του δίνει πάρε βάλε; Να τον φέρουμε κι αυτόν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. και τον μαραντονα να ειχες με αλλα 10 σαπακια γκολ δεν θα σου εβαζε..εδω ολοκληρος Μεσι και στην αργεντινη ειναι εξαφανισμενος..μονο στην καλοκουρδισμενη μηχανη της μπαρτσα παιρνει μπρος..

    η αυτοματη αεκαρα των αρχων του 90 ειχε πρωτο σκορερ με 30+ γκολ τον πιο αταλαντο επιθετικο που εχει περασει μαζι με τον καπετανο..ή μηπως ηταν μπαλαδορος ο δημητριαδης..

    για να βαλεις γκολ πρεπει να εχεις σωστη επιθετικη αναπτυξη κ οχι γιομες..να εχεις παιχτες να σου πετανε την μπαλα απο την τρυπα της βελονας για να την αξιοποιουν οι επιθετικοι..


    εχουμε τσιαρτα πουθενα κ δεν τον βλεπω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. EGW DEN KATALAVA GIATI DEN KATEVASE THN 11ADA POY XEKINHSE STHN XANTHI.
    E.M
    PWS LEGAN PALIA 11ADA POU KERDIZEI DEN THN ALLAZEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. PROS THOMAS
    TSIARTA DEN EXOUME ALLA KATI APO LIGO TSIARTA NOMOZW OTI EXOUME APO PLEYRAS PASAS STO GEREIRO.
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O Ριμπο επαιξε ΜΙΑ χρονια στην ΑΕΚ.
    Ο αλλος ειχε Μ.Ο 19τεμαχια για 4 χρονια και συνολο 75

    Συγχωρεσε με αλλα ειχαμε δεκαετια και βαλε για να δουμε τετοιο σκορερ.


    Σιγα το ΧΑΛΒΑ που θα με συγκινησει κιολας επειδη ΚΑΠΟΤΕ επαιζε στη Τσελσι.
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ρε μεγαλε που επαιζες.
    Και ο Χαριστεας στη Βερντερ επαιζε.

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

    Μ-Α-Κ-Α-Ρ-Ι να φερναμε πισω ενα τετοιο γκολτζη απο το να βλεπω τον αποστρατο να βγαινει τετ α τετ και να τα πεταει στα πουλια..
    Και ΜΑΚΑΡΙ να βλεπανε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ και λιγο μπαλλα να περνανε 5 παικτακια των 300-500 χιλιαδων.

    Με 1,5-2 εκκ ΠΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΤΟΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ, θα ειχες μια ΟΜΑΔΑ με αρχη και τελος.

    Θα ειχες 2 κανονικα μπακ και ο καραμπελας ας παει να κοιταει τα αρχιδια του.

    Θα ειχες κανονικο σεντερ μπακ και στοπερ και θα ειχες κανονικο κεντρο με μια επιθεση που θα σκοραρε και δεν θα ειχε 157 χρονια Μ.Ο ηλικιας.

    Αλλα ποιος θα τα σκεφτει αυτα? Ο μαλακας που ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ EXCEL?

    Η ο αλλος ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ που αλλαζει 5 συστηματα την ωρα του ματς και καταληγει ο Μακος δεξι μπακ και ο Μπελεκ χαφ??

    ΥΓ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    Τα υπολοιπα ειναι για τα χαπακωμενα που τρεχουν στα αεροδρομια να κανουν υποδοχες και για την Ψ-ΩΡΑ να μοιραζει αφισες.

    Προτιμω 1000 φορες τον Αθανασιαδη του ΠΑΟΚ στα 5-7 ματς που εχω δει φετος απο το Χοντρουλη που τρεχει και δεν φτανει..

    Με τους Γεωργιανους εχασε 4 ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    Με τον ατρομητο τα ιδια
    Με την Ξανθη ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ με το τερμα εξω τα γιδια.
    Χτες τα γιδια.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

    Θα σε περιμενουμε απο Φεβρουαριο σαν τον αλλο παικταρα το Τσαφα τσουφα που ξυπνησε οταν η διαφορα πηγε στους -23?

    Basta με το σωτο του παικταρα πλεον. Νισαφι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ανωνυμο ειναι λιγο απο τσιαρτα μονο στην πασα..και οχι τοσο στην μακρυνη που το βασιλη ηταν διαβητης..τωρα για εκτελεστικη δεινοτητα ο ψευτοβραζιλιανοπολωνος ειναι εκατομμυρια ετη πισω!!

    τεσπα τι συζηταμε...δεν ειναι μονο οτι δεν εχουμε υλικο που ειναι της πλακας..δεν υπαρχει κ ξεκαθαρη λογικη του πως θελει να παρουσιαζεται και να παιζει αυτη η ομαδα..
    φουλ αμυνα παραχωροντας γηπεδο..φουλ επιθεση και οσα πανε κ οσα ερθουν..πιο συγκρατημενα με πασινγκ γκειμ κ τσουκου τσουκου..δεν υπαρχει κατι σταθερο παρα μονο γιομες κ τυχη..

    δεν πας πουθενα ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΘΩΜΑ και ο Φορλαν στην Ουραγουαη πηγε να παρει τη κουπα μονος του
    Και ο Σοαρες στη liverpool ΜΟΝΟΣ του παιζει
    Και ο Χουλκ στη Πορτο το ιδιο
    Εδω παιζειο Κλοζε ετσι, ενα απο τα μεγαλυτερα κριαρια.

    ΣΙΓΟΥΡΑ θες ορθολογικη αναπτυξη και ομαδα για να σου αποδωσει ο παικτης.

    Αυτο λεω οτι μονος του ΕΝΑΣ δεν μπορει να παιξει μπαλλα, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ.

    Αντι λοιπον να κοιταξουμε να στησουμε μια ΟΜΑΔΑ των 10-300 πηραμε τον ΧΟΝΤΡΟ με 600 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ για να παιζει με τον Μπελεκ και τον Λυμπε..

    Και να ταν και κανενας της προκοπης να πεις δε παει στο διαολο.
    300 χιλιαρικα ζηταγε ο ΡΙΚΕΛΜΕ περσυ!
    Μιλαμε για τυπο που τη βαζη στη τσεπη και ψαχνουν να τη βρουν.

    Φαντασου λοιπον αντι να κρατας το ΜΑΛΑΚΟΛΥΜΠΕ να εχεις Ρικελμε-Σκοκο-Μπλανκο-Βαργκας-Καρντοσο-Μονχε.

    300+1+500+250+150+200= 2,5 χονδρικα

    Τωρα εχεις μπελεκ-λυμπε-γκουντι-βαργκας-γλεντογλου-μπερνς

    200+250+650+250+200+200= 1,8 χονρικα.

    Κοιτα λοιπον με 700 κατοσταρικα (οσο κοστιζει δηλαδη ο πεθαμενος στο παγκο) ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. pros thoma
    ma epeidh mporei k sou vgazei aythn thn ka6eth pasa estw k kontinh ,kmerikes fores me thn mia giayto meresei o gereiro ,4 asist me xan8i pare vale k 1 xtes,vare8ika navlepw kaminades oute agglikh omada namastan
    e,m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ Ε.Μ : ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΚ Ή ΕΞΤΡΕΜ ΓΙΑ ΣΕΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ: ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΜΑ ΑΥΤΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ Ή ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΈΝΑ ΤΕΡΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΟΛΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΟΒΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑ ΧΑΛΑΝΕ. ΕΝΩ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΟΛΕ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αιτημα πτωχευσης λεει κατεθεσε η πλατεια στο Πρωτοδικειο,εναντι της ΑΕΚ. Για τα 165 οφειλομενα για Μακο, ληξηπροθεσμα απο 15/8.
    Μα τον 15Αυγουστο ληξανε κυριε μου.
    Που στο διαολο θες να βρουμε τραπεζα χρονιαρα μερα;
    Στην Τινο να πηγαιναμε και να αφηναμε την δοση,στην εικονα,εν ειδει ταματος;

    "θα τα πληρωσουμε" λενε "κυκλοι" της διοικησης.
    Καντε ολοι εναν κυκλο εκει μεσα και ο πρωτος να τον χωσει στον κωλο του τελευταιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ Χρηστο,

    Αφου δεν το κλεινουνε ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ας βρεθει τουλαχιστον να τους κλεισει κανας αλλος.
    Εστω ο νιονιος.
    Ειναι γνωστο αλλωστε οτι τη πριζα της υποβοηθησης δυσκολα την τραβαει ο ασθενης μονος του.
    Θελει βοηθεια παντα μιας και αυτος συνηθως ειναι σε κομμα.
    Οποτε το πιο κοντινο απο 'αδελφο' προσφυγικο σωματειο?

    Αιντε Δ.Χ η ωρα εφτασε, εμπρος βημα ταχυ.

    Θα τα πληρωσουμε ειπαν οι κυκλοι. Μα ΠΟΤΕ δεν αμφεβαλε κανεις για το οτι θα τα πληρωσετε.

    Για το ΠΟΤΕ θα τα πληρωσετε ψιλο-χοντρο-αμφιβαλουν αυτοι οι κακοπροαιρετοι..

    ΥΓ Σε ΟΛΑ τα τιμολογια πωλησης, τα εμπορευματα παραμενουν στη κατοχη του πωλητη μεχρι την οριστικη εξοφληση τους. Μηπως να διναμε πισω το ΜΑΚΟ προεδρε?
    Σκεψου το. Θα ΓΛΥΤΩΣΙΕΣ τα 165 + το συμβολαιο.
    Ετσι δεν τα υπολογιζεις αλλωστε στο excel και εχεις κανει ΟΜΑΔΑΡΑ???

    ΥΓ Αυτα τα παλικαρια της πετι σατω τι εγιναν?
    Δεν εχουν ρεστα απο δεκαρικο γι αυτο δεν βαζουν τα λεφτα???
    Αληθευει οτι ο ενας εσκασε με σαγιοναρα και καλτσα??
    Αληθευει οτι ο Γιουγκος βγηκε με ακομψο τροπο απο το γραφειο του Θειου (κοινως τον πεταξανε με τις κλωτσιες) οταν εφερε μια αντιστοιχα γαματη προταση πριν 2 χρονια για την επιστροφη του Νερι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ακομα να παραιτηθει το μουνοσκυλο ο χιμενεθ?
    δεν εχει καταλαβει οτι δεν εχει πολλα ψωμια ακομα?
    τι περιμενει ο καραγκιοζης?
    να μας γαμησει τελειως θελει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. mhpws pezoume sthn nea smyrnh to epomeno mats.tyxaio den nomizw
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. μην τρελαθουμε κιολας τ
    τιθετε θεμα συγκρισης εστω και πασας του τσιαρτα με τον γκερειρο?
    μην τα βαζετε με τον χιμενεθ διοτι εχει διπλωμα και οχι σαν κατι αλλους περαστικους χωρις διπλωμα
    οσο θυμαμαι τι εγραφαν οι φιλοι μας εδω την εποχη του ερχομου του χιμενεθ........
    θα εχουν αραγε την ιδια γνωμη και τωρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πως,αμε.Την ιδια γωνμη εχουν. Ασε να νικησει κανενα "τερας" σε καποια απο τις επομενες αγωνιστικες και θα δεις τι εχει να γινει.
    Ασε να παρουμε κανενα ντερμπυ με κανεναν Αστερα, κανεναν ΟΦΗ και θα ακουσεις τα χαμπερια σου.
    Pou tolmas na aplwneis to vrwmohero sou panw ston "vamos bien".
    Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας ωστε να δεχεσαι εκ προιμοιου θεσφατα και τοτεμ. Πριν αλεκτορ λαλισει τρεις, εμεις θα εχουμε λαλισει πληρως,αλλα δεν πειραζει αφου ο καθε μαλακας,απατεωνας,ψωνιο,γυφτος,υψωνεται σαν λαβαρο.
    Ο Παλαιων Πατρων Δ.Χ, καθε φορα μας μοστραρει και εναν νεο αποστολο,τον οποιου τα χναρια πρεπει να ακολουθησουμε. Αν στην πορεια,βγει σκαρτος (για "Δ-Χ" λογους)τον πεταμε στην ακρη του δρομου βλαστημωντας τον,αρπαζουμε τον πρωτο τυχοντα,του φοραμε μια παντανία,τον ανεβαζουμε στον γαιδαρο και βουρ ξανα για την Δαμασκο.

    Ενας τροπος υπαρχει να πεσει η ΑΕΚ κατηγορια διχως να γαμηθουν οι μανουλες μας,οπως λεει και στην ευχη της η θυρα που δεν εχει θυρα. Να πεσει με τον Μανολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χατζηχρηστο οεο οεο οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΠΑΝΩ, ΤΟΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΟΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ. ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ; ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΑ ΜΕΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΞΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανωνυμε μη κανεις αλλο υπομονη...

    Μια χαρα ηταν η μερα, ουτε κρυο ειχε ουτε εβρεχε ουτε υγρασια ουτε καν ΚΟΥΡΑΣΗ που ειχε ο Κωστακης

    ΑΠΛΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΣΗΝΗΘΗΣΕ και αμα δεν κατσει σε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 τοτε δεν βολευεται.

    Μη κρατιεσαι ομως αλλο. Ελα σε παρακαλω με φορα ομως να μας κανεις και αερα.

    Το που θα μας-με βρεις το εχω ΓΡΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    Βλεπεις εγω και ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ E-MAIL ΔΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    Δεν κλανω ανωνυμα.

    ΥΓ Προσεχε τι γραφεις μονο γιατι καποιος σκουντηξε τον αRχηγο και εβγαλε και ανακοινωση.. Φαντασου μεχρι και ο αRχηγος ΜΠΟΥΚΩΣΕ με τον προπονηταρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Διαβάζεις όμως κι αυτό είναι καλό. Τι να σου απαντήσω τώρα; Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι έχω γίνει μετριοπαθής κι εγώ στην κριτική. Και πιο πολύ ασχολήθηκα με τον οπαδισμό του ΠΑΟΚ παρά με το ανδρείκελο που κάθεται στον πάγκο. Ρε μαλάκα κατάλαβες οτι έχασες από μια ομάδα που έχει μόνο τρεις παίκτες; Από κάποιον που δεν ερχόταν στην περιοχή σου επειδή ένα παπάρι προπονητικό μαλακιζόταν και προκαλούσε να απολυθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ DIMI: ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΙΜΑΜΗΣ; ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εσυ γυρισες τουλαχιστον!!! χαχα

    Δεν είναι δυνατόν στην Ξάνθη να είστε στο γήπεδο και να παίρνετε νταηλίκι το ματς και στην Τούμπα να υπάρχουν 11 φανέλες χωρίς σώμα και ψυχή, όποιος νομίζει ότι δεν μπορεί ή κουράστηκε, ακόμα δεν αρχίσαμε την σεζόν, μπορεί άμεσα να γυρίσει στην αγκαλιά της νταντάς του ή σε αυτήν του θείου του. Παίκτες της Α.Ε.Κ. δεν γίνατε για να σας γνωρίζουν οι πορτιέρηδες στις καφετέριες στα κλάμπ και στα μπουζούκια. Μανόλο φτάνουν πια οι δικαιολογίες, ή μπορούμε ή δεν μπορούμε ή μπορείς ή δεν μπορείς . Αδαμίδη αποφάσισε εσύ και οι αμέτοχοι που το πάτε το καράβι. Διότι το καράβι μπάζει νερά και ακολουθεί με συστηματικό και μαθηματικό τρόπο τον δρόμο του ναυαγίου της Βασίλισσας. Το καμπανάκι χτύπησε, έχει χτυπήσει απο καιρό αλλά κάνετε πως δεν ακούτε. Δεν γίνεται να είμαστε ο σάκος του μποξ κανενός γαύρου, μήτε του βορρά, μήτε του Βόλου, μήτε του Πειραιά. Δεν γίνεται ο κάθε επόμενος αντίπαλος μας να χαμογελάει πονηρά σαν να περιμένει το ορεκτικό του.

    Είναι πολύ απλά τα πράγματα, την επόμενη φορά δεν θα υπάρχουν ΤΑΞΙ να σας πάνε σπίτια σας ...

    ΤΑΔΕ ΕΦΗ (η Εφη δεν ειναι γκομενα ανωνυμε- λεξη ειναι) ιμαμης..

    Αλλαζει το σκηνικο σιγα σιγα και πρεπει να παρουμε τα μποσικα. Μη μας λενε οτι καναμε κολοτουμπα 180 μοιρες, να παει λιγο πιο χαλαρα, ας πουμε 90 μοιρες

    ΥΓ Μανωλη βαλε ΑΜΕΣΑ μπλουζακι της R...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΠΟΤΕ. Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ή ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μια φωνη απ'το πηγαδι.

    Τι εννοει "δεν θα υπαρχουν ταξι να σας πανε σπιτια σας";
    Πανω στην απεργια θα κινητοποιηθει και αυτος;
    Την Πεμπτη με την Στουρμ,εχουν απεργια οι ταριφες, η οχι; Δεν ξερω.

    Μανωλη πες μας,μπορεις η δεν μπορεις;
    Αν μπορεις, να μπορεσεις.Αν παλι,δεν μπορεις να μπορεσεις,τοτε μην βασανιζεσαι αδικα αφου μη μπορωντας να κανεις αυτο που δεν μπορεις,δεν μπορεις να μπορεσεις να κανεις αυτο που ειναι αδυνατον να μπορεσεις αφου εκ'των πραγματων δεν το μπορεις.
    Τοσο καιρο δεν μπορεσες,πως θα μπορεσεις τωρα;
    Περιμενουμε μιαν απαντηση μη μπορωντας να αντιδρασουμε.

    Δωκε μου και μενα ενα μπαφο ρε Δ.Χ. Μου τελειωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. PROS DIMITRI
    eipa oti h gereiro mporei na sou vgalei mia ka8eth kontinh pasa -asist stokeno xwro tipota allo
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΦΕΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ.
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; Ο ΔΧ ΘΑ ΝΑΥΛΩΣΕΙ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ; ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΧ; ΠΕΣ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μα το γραφει παραπανω ο Dimi.: "Δεν ειναι δυνατον στην Ξανθη να ειστε στο γηπεδο.....ταξι να σας πανε σπιτια σας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος είπε...

    ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΠΑΝΩ, ΤΟΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΟΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ. ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ; ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΑ ΜΕΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΞΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΩΡΕ???
    ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΗΓΗΣΕ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή