Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ

         Είχαμε ξεχασθεί λιγάκι λόγω του σούπερ θεάματος που μας προσέφερε η ΑΕΚ μας, αλλά εύκολα επανερχόμαστε. " Ο Γερουλάνος ανάθεμα κι αν ξέρει τι είναι μπάλα, ο Νικητιάδης είναι άσχετος κι ο Μπιτσαξής ντιπ άσχετος. " Αυτήν την φορά δεν τα λέω εγώ ξανά, αλλά ξύπνησε κι ένας βουλευτής της Θεσσαλονίκης ( Ηρακλειδεύς βέβαια ) ονόματι Καραόγλου. Το κόμμα ( ΝΔ ) δεν πολυενδιαφέρει αφού κυβέρνηση κι αντιπολίτευση πολλά χρόνια χορεύουν μαζί το ταγκώ.
          Όμως για το θέμα της ομάδας του μιλώντας, είπε κι άλλες ατάκες που τις αναφέρω επιγραμματικά:
      - Ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο κι έχει υπό την σκεπη του τον Αστέρα Τρίπολης.
      - Σε 10 κασσέτες ακούγεται ο κύριος Μποροβήλος ( " το κύριος είναι μάλλον περιττό " - πάλι κουβέντα του βουλευτή ) να μιλάει με φυλακισμένο ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ, δικό μου αυτό και το όνομα δεν έχει σημασία τώρα απλά να πω οτι ο τύπος έχει σχέση με την επίθεση στον Βαρούχα ) για το πώς θα ρίξουν τον Ηρακλή
     - Ο Πιλάβιος εκλέγεται από μια παρέα 57 αλητών κι απέκρυψε στοιχεία που ήταν καθ' οδόν προς την κυρία Αράπογλου κι έδιναν στημένα παιχνίδια κορυφαίας ομάδας.
             Ενδεικτικά λοιπόν είναι αυτά για το τι γίνεται ακόμα ( θυμηθείτε την ανάρτηση " αρχίδια κάθαρση " ) μέσα στον βόθρο που παρακολουθούμε και που υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντί να γελάνε κάθονται και μανουριάζουν μεταξύ τους. Και βέβαια εύκολα συνειδοτοποιείτε οτι αν δεν μπορείς να εφαρμόσεις ένα απλούστατο νόμο για κάποιο ποδοσφαιράκι, πού και να ανέβεις επίπεδο και να φτάσεις σε δις διαπλοκών ( για το Αλουμίνιο - ΔΕΗ ας πούμε πρέπει να τα μάθατε ).
            Είναι σαν αυτές τις μειώσεις των μισθών κάποιων δημοσίων υπαλλήλων που όμως οι μέχρι τώρα δημόσιες δαπάνες ξεπέρασαν τις συνολικές του 2010. Άρα τι συμβαίνει; Ή δίνονται αλλοιώς ή γίνονται προσλήψεις εκ του παραθύρου ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ 25000. Είπατε κάτι;
           Τι να πείτε; Εδώ ο Ψωμιάδης συνελήφθη καταταλαιπωρημένος στο σπίτι του και μετά από δυό βράδυα στην ΓΑΔΑ μέσα στα κρατητήρια, εμφανίσθηκε σαν όλοφρεσκος φρεσκοξυρισμένος γαμπρός στον ανακριτή. Λογικά πράματα βέβαια αφού κοιμήθηκε κανονικά και δεν ξενύχτησε όπως πριν που γύρναγε στα μπουζούκια και μόνο η Μοσάντ δεν τον έψαχνε. Ρε παιδιά, μήπως κι εμείς δεν πρέπει να ξαναπάμε σε resort, αλλά στην Γάδα; Θάρθει και πιο φθηνά, άσε που θα υπάρχει και ειδικό περιπολικό να μας πετάξει και μέχρι το σπίτι μας για απαραίτητο αφρόλουτρο ( αυτά τα κομφόρ δεν τα έχει η ΓΑΔΑ).
          Γι' αυτό σας λέω τόσο καιρό, να μην ασχολείσθε με τα μεγάλα γεγονότα. Τα μικρά έχουν αξία κι αυτά βγάζουν τις ειδήσεις αλλά και τα συμπεράσματα. Κι όλα βγήκαν επάνω τώρα με τον Ηρακλή και τα ασφαλιστικά του μέτρα. Που πρακτικά έχει υποβιβασθεί για μια φορολογική ενημερότητα αλλά και να δικαιωθεί ουσιαστικά, τον έχουν διαλύσει σαν τον Στρος Καν. Πώς να σωζόταν στην λίγκα φέτος έτσι όπως έχει καταντήσει; Αλλά και πώς να πάρει την θέση του Αστέρα ( άντε και την παίρνει λέω εγώ ) και να τα βάλει με τον Μαρινάκη;
            Κατά τα άλλα, όλα ήρεμα κι αρμονικά καμωμένα. Σαν τα μουστάκια του Παπουτσάκη που ετοιμάζονται κι αυτά να βάλουν τα μαχαίρια στα κόκαλα ( είδατε το έκανα πληθυντικό ) αφού αυξήθηκαν τα ζώα που έχουν πρόβλημα. Για να λάμψει η αλήθεια. Ποιά αλήθεια. Μα η ελληνική. Δηλαδή το ψέμα. Ή μήπως κάνω κάποιο λάθος;
         ΥΓ1. Τα αγωνιστικά έχουν κάποια σχέση με τα οικονομικά; Μην απαντήσετε εύκολα και καταφατικά.
         ΥΓ2.  Φοβάμαι το παιχνίδι στην Ξάνθη. Θα είναι στην ΕΤ1 λόγω απεργίας.
         ΥΓ3. Η ιστορία προχωράει πάντα. Πού; Στο μέλλον. Άρα το μέλλον της Ελλάδας, είναι χθες. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΟ ΦΟΒΟ.
         ΥΓ4. Η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικά διότι δεν έχει τελεσιδικήσει το διαιτητικό.
         ΥΓ5. Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΓΙΝΕ. ΔΙΕΦΩΝΗΣΑΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ, πώς να μην συγκρουστούν; Λογικά πράματα. Οι μισοί παίρνουν κόκα κι οι άλλοι μισοί βίζιτες. ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ; ΜΑΚΗ, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΞΑΝΑ. ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 3 ΜΗΝΩΝ;
       ΥΓ6. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟ: Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ 2 ΜΥΡΙΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΟΥ. Κύρια, ρωτάω ανώνυμους που είναι έτοιμοι σαν Ντέμηδες να αναλάβουν. Τι; Ένα μπουρδέλο ( αυτό δίνει ελπίδες ) και φυσικά να το κάνουν μπάσκετ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ " κοίτα πώς κατάντησες την ΑΕΚ βρε κοντέ " , άνετα επιστρέφεται στην βλακεία που θεωρείται ικανότητα λόγω πίστης. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1828. ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ; ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ; ΔΧ  Ή ΙΧ για να καταλαβαινόμαστε. ΡΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ λόγω παραγωγής, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ...

19 σχόλια:

  1. Το κολπο γκροσο με την Τρ. Ανατολης οντως συνεβει.
    Πολυς ο χρυσος-περιουσια των Ελληνων που τοτε εσκιζαν απο την Οδδησο μεχρι την Αλεξανδρεια.
    Το ποιοι τα πηραν μεσω της Τραπεζας "Ελλαδος",μπορει κανεις να το υποψιαστει.
    Εφ'οσον και η "Ελλαδος" Τραπεζα εγινε με κεφαλαια Ροτσιλντ. Ολα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια. Που καταληγουν σε ενα μεγαλο γυφτικο πυθαρι.

    Βεβαια περσινα ξινα σταφιλια.
    Τιποτα δεν μπορει να παρει πισω κανεις.
    Εδω γινονται πολεμοι για λιγοτερα.
    Η αρπαγη της περιουσιας ομως χιλιαδων ευκαταστατων εμπορων που οργωναν την ανατολη,ειναι γεγονος.
    Και δεν ειναι η μονη. Παντου συμβαινει. Το ιδιο εργο ξεπατικουρα.

    Εδω δεν τολμουν να ζητησουν τα ευκολα. Ουτε για το κατοχικο δανειο που εδωσε η Ελλαδα στους Γερμανους,δεν τολμουν καν να αρθωσουν λεξη.
    "θα τα επιστρεψουμε ολα,μεχρι το τελευταιο σεντ" λεει ο δουλος των Γιαχβε, ΓΑΠ. για το "χρεος"μας.

    Τι κουβεντιαζουμε τωρα;

    Ελευθερος ο Μακης; Ελα ρε. Και νομιζα οτι θα τον καθιζαν στο σκαμνι. Μια ελπιδα ειχα,παει κι'αυτη.

    Τρομερο θεατρο. Διεφωνησαν λεει ο εισαγγλεας με τον προεδρο.(η το αντιθετο. Το ιδιο κανει).
    Ιδου το "σκεπτικον-συγχυσης":
    Επειδη χρωσταει στην εφορια,ο προεδρας νομισε οτι ειναι και συγγενης του Αλ Καπονε. "για αυτο πρεπει
    να τον κρατησουμε. Πρεπει να πληρωσει"

    μα οταν λεμε οτι "καποιος πρεπει να πληρωσει για τα εγκληματα του" δεν εννοουμε κατι τετοιο βρε παιδι μου. Οχι κυριολεκτικα.
    "οχι" λεει ο προεδρας. "θα παμε με το γραμμα και οχι το πνευμα του νομου. Η λειτουργουν οι νομοι, η δεν λειτουργουν"

    Λειτουργουν. Εξοδιος λειτουργεια.

    Τελικα πρεπει απο ολους να κοψουν τα επιδοματα αναπηριας. Εις απαντες.
    Μονον στην δικαιοσυνη δεν πρεπει να το κοψουν.
    Ειναι και τυφλη και κουτση και στραβη και σαν αναποδο γαμωτο. Λυπηθητε την ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ; Ε ΡΕ ΜΠΕΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΥΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η ιστορια με την "μετοχη" που εσκασε μυτη,εχει πολυ βαθος.Η ιστορια που λεει η οικογενεια ειναι αληθινη,οπως και το 1,5δις του Προβοπουλου.Κι απο την στιγμη που εγινε η προσφορα,τοτε επικυρωνει κι ο ιδιος την υπαρξη της.
    Το 1922,φευγει απο την Σμυρνη ενα καικι με 34 ατομα.Κατευθυνση Κρητη,ετσι υπολογιζανε τουλαχιστον.Στην Ντια,το καικι φουνταρε,αφου τα κυματα εφταναν τα 5 μετρα.(Πραγματικη μαρτυρια).Σωθηκαν,21 ατομα,μεταξυ αυτων κι ενας 19 χρονος,ο οποιος κρυφα ειχε κρυψει στα ρουχα του δυο τετοια χαρτια.Εμποροι στο σοι του.Φτανουν στην Κρητη,και μετα απο 5-6 χρονια την κανουν για Αθηνα.Δεν πηγαν ομως και εγκατασταθηκαν σε παραλιακη πολη,κοντα στην Αθηνα.Περναν τα χρονια και φτανουμε στο 1946,οπου μεσα στον εμφυλιο,κι αφου ο 19χρονος τοτε και 43χρονος το `46,φευγει για το βουνο.Ακολουθουν φυλακες,εξοριες,καποια στιγμη γυρω στο `63,ηρεμει ο ανθρωπος και στην απελπισια του για δουλεια σαν ανταλλαγμα δινει τα δυο χαρτια σε εναν επιφανη επιχειρηματια της εποχης,που τα ζητησε "ετσι για να τα`χει".....Το τι εγιναν αυτα τα δυο χαρτια κανεις δεν εμαθε, μεχρι που οταν πεθανε ο προσφυγας,αφησε ενα γραμμα στον αγαπημενο του εγγονο,ζητωντας του να παρει πισω αν μπορει τα δυο αυτα χαρτια.Ανεβαινει ο εγγονος στην Θεσσαλονικη,να βρει τον κατοχο,μιλανε,και κλαιγοντας ο επιχειρηματιας,μεγαλος σε ηλικια,του λεει πως τα χαρτια εκλαπησαν οταν ηταν στην Αμερικη για δουλειες,και παρ`ολο που κι ο γιος του ο Αλεξανδρος εκανε τον κοσμο ανω-κατω δεν βρεθηκαν.Γνωστη επιχειρηματικη οικογενεια μεχρι σημερα,πιστευουν πως οταν τα χαρτια τα εδειξε στην Τραπεζα της Ελλαδος,μεσα σε μια βδομαδα,εγινε η κλοπη,αφου επι διημερου "νομιζε" πως καποια ματια τον παρακολουθουν.Και ηξερε πολυ καλα απο ασφαλιτες.
    Καμια σχεση δεν εχει το πιο πανω με την οικογενεια που βγηκε στην δημοσιοτητα και γινεται λογος στα καναλια.Αλλωστε,υπηρχαν πολλα τετοια χαρτια τοτε,τα οποια ο Κεμαλ εκανε το παν για να τα βρει.Βρηκε πολλα και τα κατασχεσε.
    Θα ανοιξει μεγαλη ιστορια μ`αυτο το θεμα,γιατι υπαρχουν κι αλλα που ειναι στην Αμερικη,Αυστραλια και οπου αλλου πηγανε μεταναστες οι προσφυγες.Αν βρεθουν 5-6 που να αντεξουν οικονομικα,παρεα με μερικους νομικους που να το λεει η καρδια τους,τοτε αλλαζουν πολλα,παρα πολλα στον γλομπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω αυπνιες. Ζεστη. Υγρασια. Και βλεποντας τον Χαρδαβελα με τους παρισταμενους του οι οποιοι εκπληκτοι ολοι,απολαμβανουν τα πολλα-πολλα "κρυμενα βαρελια πετρελαιο και αερια αλλαχου υπο της τιμημενης θαλασσης (αληθεια,μονο για θαλασσια κοιτασματα βλεπω οτι συνεχως "ανακαλυπτονται" Στη στερια δεν ζει το πετρελαιο; Τα κοιτασματα ακολουθουν τις ακτογραμμες και σβυνουν εκει που σβυνει το κυμμα;)προσπαθω να φανταστω πως θα ειναι τα οικοπεδα της γειτονιας σε λιγα χρονακια.

    Μια αντιπαραθεση των ΑΟΖ,στο γυαλι. Η Τουρκια-γνωστο αυτο-αμφισβητει τα του οικοπεδου 12 (τι γελοιο ον ο ανθρωπος). Με κατι χαρακιες που τραβηξαν οι γειτονες τριγυρω, κανονισαν τα θαλασσια οικοπεδα τους.Ειναι σημαντικο να φροντιζεις την αυλη σου.
    Μια λεπτομερια μενει. Καστελοριζο. Εκει που μας ανακοινωσε την εισοδο του γαμια καμπουρη Στρος Καν, ο δουλος ΓΑΠ.

    Τσουκ, μια χαρακια καθετη τραβανε οι Τουρκοι και παιρνουν μεσα στο οικοπεδο τους πολλα0πολλα τετραγωνικα χιλιομετρα θαλασσας...συγνωμη πετρελαιου που κανονικα ανηκει στο Ελληνικο μαγαζι.

    Η Τουρκια εχει παμπολλα προβληματα συνενοησης κατανοησης και υποστηριξης αυτην την εποχη. Γνωστο και αυτο. Η εξωτερικη της πολιτικη,η παντα φαεινη και εξυπνη,πεφτει σε απανωτες γκαφες.
    Και βεβαια εχουμε εδω εναν Αμερικανοτραφη-τι αλλο θα ηταν- ΓΑΠ,ο οποιος ειναι εξαφανισμενος.

    Ο μονιμος συνεταιρος Εβραιος,εγινε εχθρος.(για την Τουρκια)
    Η Αμερικη,που παρεχωρει δικαιωματι τον ρολο του χωροφυλακα στην Τουρκια δεκαετιες τωρα,σημερα την καταχεριαζει και την κακιζει.
    Οι δε Εβραιοι, σνομπαρουν τους φιλα προσκειμενους Τουρκους και τακιμιαζουν με τους Κυπριους,οπως ο κολαουζος πανω στο μεγαλυτερο ψαρι.
    Και η Ελλας επαψε να ειναι Ευγνωμονουσα και μαλλον ειναι εγκυμονουσα,θα γεννησει ενα μουλικο και θα το δωσει στην Τουρκια-την καθετη γραμη του Καστελοριζου- το οποιο μουλικο θα το βαφτισουν οι ΗΠΑ. Η μονιμη νονα της περιοχης. Που να τρεχεις αλλου τωρα.

    Και ετσι η δαρμενη,χαμενη,στριμωγμενη στα τρεχοντα, Τουρκια,θα αναμοιφθει με ενα μεγαλο κομματι θαλασσιας πιτας.Το αξιζει αλλωστε.
    Και ετσι δεν θα μοιαζει σαν μπαμπουλας των αλλων,αλλα σαν συνδαιτημονας που απλα εφτασε λιγο αργα στο τραπεζι. Ας του δωσουμε κατι.

    Κατα τα αλλα,συνεχιζεται η πρεσσα στους μισθους, και η ανεργια πρεπει να σκαρφαλωσει σε τετοια επιπεδα,ωστε οταν ανοιξουν οι δουλειες και ερθουν οι επενδυσεις,να κονταροπαλευεις με τον Πακιστανο για το ποιος θα πρωτοσπασει τα χερια του στη δουλεια για καποια ευρω.

    Ολα καλα. Καλο ξημερωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασφαλως και ειναι τεραστιο θεμα conpater.
    Τεραστιο με την εννοια του μεγεθους της κλοπης εννοω.
    Γιατι το να αρχιζουν να βγαινουν μετοχες που η καθε μια αξιζει 1 τρις και να διεκδικει ο καθενας απο μια χωρα για παρτυ του,δεν προκειται να συμβει.
    Ποτε των Ποτων. Οτι ποτο και να ειναι.

    Περασμενα-ημιξεχασμενα.Οπου βλεπεις χρημα που μετατρεπεται σε χρυσο, μην εχεις καμια αμφιβολια,περι του "ποιος". Ενας ειναι ο μαστορας. Αντε να παρεις τον χρυσο απο τον υπαιθριο λαο. Τι λεμε τωρα;
    Αστον. Θα τον βρει τον μαστορα του.
    Στην Μεσογειο επιστρεφει μετα την βολτα που εκανε ανα τον κοσμο. Εδω επανερχεται για "δουλειες".
    Και τι δουλειες μπορει να στησει καποιος ο οποιος το μονο που ξερει να στηνει ειναι παγκους.

    Τι ξερει απο κεφαλαιο ο γυφτουλας; Πως να διαχειριστει κατι το οποιο ειναι περα απο τον ενστικτωδη και αρπακτικο χαρακτηρα του; Κατι που απαιτει γνωση,δουλεια,σκεψη,οργανωση,μεθοδο και το κυριοτερο επενδυση σε χρονο,χρημα,προσωπικο κλπ.
    Α-πα-πα. Μακρυα. Δεν τον ξερει,δεν τον αντεχει και δεν τον παραδεχεται αυτον τον τροπο πλουτισμου.
    Εαν ενας αλλος,βλεποντας ενα εργοστασιο,βλεπει επενδυση και μακροχρονιο κερδος,ο Εβραιος βλεπει ενα κτιριο με ανταλλακτικα που εαν πουληθει,μπορει να αποφερει κερδη αμεσα και ακοπα.

    Δεν εχεις δει γυφτους που εχουν φραγγα,αγοραζουν σπιτι με ολα τα κομφορ και στρωνουν το κιλιμι στο πατωμα και κοιμουνται χαμω;
    Δεν αλλαζει το αιμα.
    Καλως ηλθατε στην γειτονια μας, αλεπουδιτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H AEKARA XREIAZETE ALEFANDO STO TIMONI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Steven
    Καλημέρα!
    Το πιο κοντινά πράγματα που έρχονται στην ΑΕΚ είναι οι ιταλοελβετορώσοι ή κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στην εφημερίδα "Goal" για τον Ζόραν Τέρζιτς, που μιλάει η ΑΕΚ, με τον οποίο είχε επαφές για να βάλει χρήματα στον Ιωνικό.

    "Είναι γεγονός και μάλιστα έχω ενημερώσει την ΑΕΚ γι' αυτό. Από πέρυσι μου έλεγε πως έχει βρει ένα Ρώσο ο οποίος θέλει να δώσει κάποια λεφτά. Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός ή ο πατέρας του που είχε τα λεφτά για... πέταμα ή βάλτε ότι άλλο θέλετε δίπλα, αλλά μας έλεγε πως θα μας φέρει 2 εκ. ευρώ στον Ιωνικό και πως θα έβαζε κι άλλα 3 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ!", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για τον λόγο που δεν προχώρησε τελικά η υπόθεση, υπογράμμισε:

    "Για τους λόγους που καταλαβαίνετε. Του λέω φέρε τα λεφτά να ανέβω κατευθείαν στην πρώτη εθνική. Κάναμε ραντεβού, τον πήγα για φαγητό 4-5 φορές, τον γύρισα στην Αθήνα και όταν ήρθε η ώρα να δείξει το χρήμα... εξαφανίστηκε!

    Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Μάλιστα, στην πορεία που τον ήθελα για μια άλλη δουλειά, για κάτι άκρες που μου είπε ότι είχε με πετρέλαια, πάλι δεν μπορούσα να τον εντοπίσω".

    Τέλος, σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι του είπε ψέμματα, ο Κώστας Χαλαμπίδης κατέληξε: "Ο τύπος είναι απίστευτος. Έχει φάει ξύλο στο Μεξικό επειδή κατάλαβαν ότι είναι παραμυθάς. Έλεγε πως αυτός έκανε τη μεταγραφή του Όλιτς στην Μπάγερν! Είναι προφανές πως δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι σοβαρό.

    Εγώ έχω ήδη προειδοποιήσει την ΑΕΚ. Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη που με είχε ρωτήσει αν είχα εικόνα και του είπα ακριβώς τι είχε συμβεί. Βεβαίως, τότε ο Τέρζιτς δεν μου είχε πει τίποτα για καμία Petit Chateau και δεν μπορώ να ξέρω αν με αυτή την εταιρία αλλάζει κάτι. Μακάρι να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που λένε στην ΑΕΚ και να μπορέσουν να βοηθήσουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια ειναι η petit chataeau?
    Mια 'εταιρεια' που εχει 'καποιους' μετοχους που ειναι λεει Ιταλο-Ρωσσο-Ελβετοι αλλα δεν εχουν ονοματα, και εκπροσωπουνται απο καποιους μανατζερ που καποια στιγμη ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ συμφωνησαν λεει με το λαμογιο το δικο μας να δουνε καποια στιγμη το οικονομικο κομματι για την αγορα του 30% της ΑΕΚ.

    Μια ΑΕΚ που χαριζεται κατα 100% τη μια και την αλλη μεσω ΑΜΚ χρειαζεται καποιος δεκαδες εκκ ευρω, τωρα ξαφνικα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ διδεται για 2!!! εκκ ευρω κατα 30%..και ΚΑΠΟΙΑ στιγμη ΘΑ δωσουν αλλα 8εκκ..

    Ενας προεδρος που δεχεται να κατσει στο τραπεζι με 'καποιους' μανατζερ για 2εκκ ευρω για την ΑΕΚ!!

    Θυμιζω οτι ο ιδιος προεδρος ΠΕΡΣΥ τετοιο καιρο ΕΔΙΝΕ 900 ΚΑΘΑΡΑ στον Τζιμπουρ, Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ, παλι ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ το χρονο.
    Δηλαδη οσο διναμε περσυ στο ΤΖΙΜΠΟΥΡΙ ΚΑΘΑΡΑ (χωρις εφοριες κλπ) φετος δινουμε το 30% της ομαδας!!!!!

    Αν αυτο δεν ειναι επιχηρηματικος σχεδιασμος τι ειναι?
    Αν αυτο δεν ειναι οικονομικο πλανο απο τον γαματο οικονομικο διευθυντη τι ειναι?

    Τελος ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

    Οι τυποι ειναι ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ που ουτε ενα site δεν εχουν (μιλαμε για 200-300 ευρω κοστος) και σε μια απλη ερευνα στο google ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    Ο ΤΣΑΚΑΣ τουλαχιστον εστω και με taxi πηγε και ζητησε απο τον Βαρδινογιαννη το ΠΑΟ..
    Και εβγαλε και ανακοινωση του πριγκηπα που αν ζουσαμε περι τα 1955 μεχρι και πρωθυπουργο τον βγαζαμε.

    Ο ΕΜΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ

    Τα δυο εργα που παιζωνται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε ΑΕΚ ΠΑΟ.

    Υ.Γ Ο ...Παπατζης γιατι δεν βαζει και στην STAR BULK τους Ρωσσους επενδυτες? Δεν τον αφηνει η μαμα του? Η μηπως ο Καπραλος?

    ΥΓ2 Ποσο ΚΟΡΟΙΔΑ πρεπει να νιωθουν οι.....supporters και ποσο κλαινε τα λεφτα τους? Μιλαω για τον απλο κοσμο οχι τα λαμογια τυπου κασνακιδη που γυρνανε με μπλε φορμιτσες στις προπονησεις...

    ΥΓ3 Ποσα 30%αρια εχει η ΠΑΕ ΑΕΚ? Εχει ο Νοτιας εχει ο παπατζης εχει ο κασνακιδης εχουν οι υπολοιποι μετοχοι θα παρουν οι Ρωσσοι, εχει και κατι ψιλα ΥΠΟΘΥΚΕΥΜΕΝΑ Η MORGAN.....
    Αυτο δεν ειναι πλεον μετοχολογιο. Το παζαρι της Πλατανιας ειναι. Αν και ετσι οπως το φτιαχνει στο word το μετοχολογιο ο χασοδικης καθε φορα, 5 λεπτα πριν αρχισει το ΔΣ, ολοι οι καλοι χωρανε..

    Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ που πεφτει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dimi, τα 30%αρια στην ΑΕΚ ειναι σαν τα ψαρια και τον αρτο στην ερημο. Γινονται απειρα. Οσα εχει αναγκη ο κοσμος.
    Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

    "δωσε μας 70 για να παρεις το 35% ελεγαν στον Μελ.
    Ξαφνικα επεσε η τιμη λιγο,την αμεσως επομενη χρονια.
    "πωλειται εστω και με ενα ευρω ολοκληρη(μαζι με τα χρεη)" ελεγαν.
    Τωρα το τροπαριο θελει-λογω καποιου φερομενου νοικοκυρεματος και σουλουπωματος (τιποτα απο αυτα δεν ισχυει βεβαια) η τιμη να ειναι καπου αναμεσα στο "0" και το "απειρο". Δηλαδη 10 εκ. για το 3ο%

    Δωσε μας ομως 2 που εχουμε αμεση αναγκη (ποιος την εχει;).
    "Βεβαιως παιδια να σας "τα δωσουμε". Θα πουλησουμε τον Μακο,θα παρουμε την μιζα μας,εσεις την δικια σας και οτι περισεψει καντε τα μπαρμπεκιου στα Σπατα"
    "ο.κ." λενε τα παιδια.
    Αυτες ειναι δουλειες. Οχι μαλακιες.
    Σε ενα καραβι που βουλιαζει και ο κοσμος πηδαει στη θαλασσα να σωθει,υπαρχει σωστικος μηχανισμος που θα ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ; Να σωσει ΤΙ;
    Λαμογια. Μικρα μεν,ενοχλητικα και πολυ-πολυ προφανη για να κοροιδεψουν καποιον ο οποιος εχει εστω την κοινη λογικη και το κυριοτερο δεν εχει καμια διαθεση να συνδιαλλαγει μαζι τους με καποιο αντιτιμο κατω απ'το τραπεζι.
    Για κλωτσιες ειναι.Να τους πυροβολεις στα ποδια.
    Κι'ομως. Ολοκληρη ΑΕΚ καθεται και συζηταει με τον σκουπιδοκοσμο. Παραθετει γευματα και ταιζει ποντικους.
    Η Καταντια.

    Ουτε εσυ Σταυρε,ουτε ο ΓΑΠ το λετε.Ποιο; "Πτωχευσαμε.Το καραβι στα βραχια. "Αποτυχαμε" σαν λαος και κοσμος (προσωπικα κατι βγαλατε,μη λεμε οτι θελουμε)
    Θα το πειτε ομως. Που θα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποσο κοστισε ο ....χελγκασον?
    Ποσο κοστιζει ενας κανονικος ποδοσφαιρηστης ας πουμε ο Ζαραδουκας η ο Σανκαρε?

    Ποια ειναι η πραγαματικη δουλεια του Αρναρ τωρα που εκπληρωθηκε η καψα του να εχει και αλλους μπακαλιαρους στην Ελλαδα παρεα?

    Η petit chateau ειναι το βημα φερεγγυωτητας μετα τους κυπριους κροισους και τον Μπομπ?
    Και η ΑΕΚ χαριζεται κατα 30% σε καποιους αγνωστους για 2εκκ ευρω. Στο 30% λοιπον η petit chateau αναλαμβανει και το 30% ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ?

    Δηλαδη η ....petit chateau δινει 2 εκκ για να παρει το 30% των 60εκκ ευρω που χρωσταει η ΠΑΕ?
    Υπαρχει νοημων νους, εστω και ουρακοταγκος, που δινει 2εκκ για να αγορασει χρεη 18εκκ?

    ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΓΑΜΙΔΙ?

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ με την εισοδο ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, για να παρεις 2εκκ μπας και την βγαλεις στη καρεκλα μεχρι τα Χριστουγεννα??

    Γιατι ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ειναι η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ.

    Γιατι κανονικα ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΥΓ. Ο ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ-ΝΤΕΛΙΜΠΑΣΙΤΣ-ΘΟΡ τα πηρε τα 400 χιλιαρικα?
    Ο Κωστακης τα 150? Η θα ειναι και αυτα τα συμβολαια στο ΜΙΛΗΤΟ οπως συνηθως?
    Οχι δηλαδη οτι και τα συμβολαια που κανεις εχουν οποιαδηποτε ισχυ. Ετσι κ αλλιως στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΑΜΕΙ...δηλαδη οποιος θελει ΟΠΟΤΕ θελει φευγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάζω τις σκέψεις των ψαγμένων επισκεπτών του blog. Συνομωσιολογίες ή όχι, έχουν λογική και δημιουργούν μαύρες σκέψεις. Ασφαλώς βέβαια ποτέ δεν θα μάθουν οι σύγχρονοι Έλληνες για συμφωνίες μεγάλων συμφερόντων που αφορούν και στην Ελλάδα που δέχτηκαν, εκόντες-άκοντες, οι ανεπαρκέστατοι σύγχρονοι πολιτικοί μας. Αν ανοίξουν ποτέ οι σχετικοί φάκελοι των μυστικών υπηρεσιών των μεγάλων δυνάμεων και δημοσιευτούν, εμείς δε θα είμαστε εδώ για να πούμε είτε «σας το είχα πεί!» ή «καλά έκανα και το πίστεψα» είτε «τί παπαριές αράδιαζες τότε και εμείς σε πιστεύαμε!». Υπάρχουν όμως μερικά καίρια θέματα στα οποία μπορεί ο σύγχρονος πολίτης να απαντήσει επί της αρχής, χωρίς να πνιγεί στην εμβάθυνση των ΑΟΖ και των οικοπέδων (12, 13 ή ό, τι άλλο είναι) που φιλοξενούν κοιτάσματα και συμφέροντα. Αυτό άλλωστε δεν μπορεί να το κάνει, γνωρίζει ένα απίστευτα μικρό μέρος της αλήθειας. Η καίρια λοιπόν ερώτηση είναι: δεχόμαστε να δώσουμε μπούτι και να μοιραστούμε με τους γείτονες πετρέλαια, φυσικά αέρια και διάφορα άλλα τέτοια αφού όλο και κάτι θα βγάλουμε απ’ αυτό, ακόμη κι αν είναι λιγότερο από αυτό που «δικαιούμαστε»; Ή μήπως είναι καλύτερα να μένουμε αμετακίνητοι στην τωρινή φλου κατάσταση σ’ έναν αγώνα που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο δύσκολος; Αυτό άραγε σε τί εξυπηρετεί εκτός από τις εφημερίδες και τους πολιτικούς αναλυτές;
    Βέβαια, επειδή αυτό το δίλλημα είναι πραγματικά αιχμηρό και από τη λύση του θα εξαρτηθεί και το μέλλον των παιδιών μας (και των παιδιών τους), μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθούμε με θέματα όπως «με ταξί πήγε ο Τσάκας να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του Σουλτάνου Αλ Σαούντ ή με λεωφορείο;». Ας σκεφτούμε και ας αποφασίσουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ xatzi: Αδερφέ, την χρεοκοπία βλέπω νάρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.θυρα4.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=207:-1-2&catid=39:nea&Itemid=394

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4 ..

    ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

    Αηδία μας προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα αντί να γίνουν εκκλήσεις να σταματήσει η αστυνομική αυθαιρεσία, γινόταν παρατηρήσεις στους οπαδούς μας για τα υβριστικά συνθήματα που ακολούθησαν. Με τα οποία βέβαια δεν συμφωνούμε. Δεν θέλουμε η μάνα του πρωθυπουργού να εξομοιώνετε με τις ιερόδουλες, αφού οι τελευταίες βγάζουν τίμια το ψωμί τους και δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο κάποιο καθυστερημένο μούλικο τους"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα ΜΠΑΟΚΙΑ ωρες ωρες δεν εχουν το θεο τους..

    Πρωτεινω για εξοδο απο τη κριση να κανουμε ενα fund:

    Θα βαλει ο παπατζης τους Κυπριους Κροισους
    Θα βαλει ο Αμερικανος τον Μπομπ Κοζωνης
    Θα βαλει ο προεδρος την Petit Chateau
    Και θα μπει προεδρος ο Mακρης ο βαψομαλλιας (μη μου πειτε οτι τον ξεχασατε?)

    Αναφερω μονο ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ το διδυμακι και ο προεδρος. Μη παμε πιο πισω γιατι θα το χεσουμε τελειως..

    Αντε να μαζευτειτε ολοι μαζι, να βγητε στη σεντρα του ΟΑΚΑ να αρχισει το φατουρο και το κλωτσιδι.

    Να δεις πως γεμιζεο το ΟΑΚΑ με 65,000 κοσμο.
    sold out θα κανετε. Μεχρι και εγω πληρωνω εισοδο γι αυτο...

    YΓ Προς διοικηση (ο θεος να σας κανει διοικηση δηλαδη αλλα σας λεω ετσι γιατι ξερω τον ερωτα που εχετε με τους τιτλους και τις καρεκλες):
    Sold out σημαινει οτι θα πουλησετε ολα τα εισητηρια του ΟΑΚΑ. Σας το λεω γιατι ειναι κατι που δεν εχετε δει ΠΟΤΕ ΣΑΣ, και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωνσταντινε,σωστα αναφερεις τους τακτικους και κατα ριπας αποπροσανατολισμους μεσω "καθαρσεων της παραγκας" "εμιρηδων-μπατιριδων" κλπ.
    Εστω και προχειρα. Εστω και στο ποδι. Κατι πιανει. Γινεται δουλεια. "πες-πες κατι μενει"

    Εβλεπα σγμερα ουρες σεκαποια εφορια. Ουρες μιλαμε.
    Μεχρι για λιποθυμιες εγινε λογος. (Απο την συγκινηση του μαλλον ο μικρομεσαιος που θα δωρισει τα υπρχοντα του και τον ιδρωτα του στον υπερτατο αγωνα του ΓΑΠ και της ληστοσυμμοριας του για την διασωση της πατριδας.)

    Ολο και πιο πολυ,ολο και ποιο πολλοι,με μεγαλυτερη ανεση και λιγοτερες ενοχες πλεον αναφερουν την λεξη "συνομωσια".
    Καποτε,μεχρι πριν λιγο καιρο,μονο που ανοιγες τον στομα σου,στο πρωτο γραμμα που θα ανεφερες "συν..." σου πεταγαν γιαουρτια οι εντος κλιβανου,σε κακιζαν οι πολιτικαλ κορεκτ και σε επιτιμουσαν οι εχοντες συμφεροντα απο την καθεστικυια σαπηλα.

    Τωρα,ολο και περισσοτεροι, μιλανε. Και το σημαντικο ειναι οτι ολο και περισσοτεροι ακουνε. Αρκουνται βεβαια σε αναστεναγμους και χειρονομιες ενδειξης δυσανασχετησης,αλλα και τι να πεις οταν ολα δενουν; Οταν ολα κουμπωνουν; Και οταν ολα τα αθλια που συμβαινουν ειναι τοσα πολλα με τετοια σειρα και με τοσο "ιδιο τροπο" ωστε δεν σηκωνει και μεγαλες αντιρησεις απο τους ακομα καιαπο τους σφογγοκωλαριους "συστημικους";

    Στην ουσια κακως χρησιμοποιειται και η λεξη-ταμπου "συνομωσια". Σωστη ειναι βεβαια,για τι περι ορκου που καποιοι εδωσαν προκειται,αλλα καλυτερα να την αποκαλουμε "σχεδιασμο".
    Αυτο δεν πειραζει κανεναν νομιζω.
    "κουμαντο" που λεει και ο κοσμος.
    Οπως ενας κουμανταρει την οικογενεια,οπως ενα σπιτι-οφειλει- να εχει κουμαντο και σχεδιασμο, οπως μια επιχειρηση που θελει να εχει μελλον πρεπει να εχει σχεδιασμο και πλανα 3ετιας,5ετιας κλπ με τακτικα Δ.Σ και Γ.Σ, οπως ενα κρατος οφειλει και αυτο αν θελει να υπαρχει,να κανει τα κουμαντα του,στον πολιτικο του σχεδιασμο,στην εξωτερικη του πολιτικη,να προβλεπει και να φτιαχνει πλανα κρισεων,να φροντιζει για τις σχεσεις του με τους γειτονες,ν φτιαχνει προυπολογισμους κλπ, ετσι ακριβως κανουν και εκεινοι που εχουν ΚΑΙ το μαχαρι ΚΑΙ το πεπονι ΚΑΙτα μαχαιροπιρουνα. Δηλαδη και το χρημα και τα μεσα μαζικης αποβλακωσης,και τους οικονομικους θεσμους και τις πλυστρες τους πολιτικους.

    Ε, ποιος βλακας λοιπον μπορει να σκεφτει οτι θα αφηναν τα πραγματα στην τυχη τους. Οτι θα αφηναν τις εξελιξεις να τους ξεπερνουν και απλα θα ετρεχαν ξωπισω απο τα αποτελεσματα η τις επιπτωσεις προκειμενου να τις διορθωσουν. Και φτου και απο την αρχη.
    Ειναι καλυτερα να φτιαχνεις και τους κανονες,να πιανεις και το σεντερ φορ, και το τερμα, και το κορακι επισης να το εχεις δεμενο.

    Δεν προκειται λοιπον περι καποιας μαγειας του δασους,ουτε περι νεφελιμ και ελοχιμ,ουτε για ξωτικα και λαμιες μιλαμε.
    Ειναι καθημερινη πρακτικη οσων εχουν τα ηνια και θελουν πασει θυσια (κυριολεκτικα)να συνεχισουν να τα εχουν οι απογονοι.
    Ειναι αναγκη υπαρξης και συνεχισης των οικογενειακων δυναστειων.
    Ποσο ποιο απλα να το πουμε.
    Υπαρχει κανεις που κοιτα τον γειτονα και αφηνει το σπιτι του εκθετο;
    Απλα ο κοσμος πιστευει οτι οι πολιτικοι εκλεγονται και οτι οι πλουσιοι γινονται τετοιοι εξαιτιας των συγκυριων και της εξυπναδας τους.
    Ενω ολα ειναι σημειωμενα και καθορισμενα χρονια πριν και τιρουνται συνταγες μαγειρικης. Αυστηρα.
    Απλα ο κοσμος-απροσκλητος η μη- καθεται αναγκαστικα στο τραπεζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι ρε Χρήστο,
    Καλά τα λες, οπότε κι εγώ θα στραφώ σε αυτά τα θέματα όχι τόσο υψίστης σημασίας, όσο περιφραγμένου ελέγχου χωρίς ενοχές.
    Δε θα με βοηθήσει, αλλά θα με ανακουφίσει προσώρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα κρατη καταστρεφωνται οταν δεν υπαρχει καμμια διακριση αναμεσα στους κακους και στους σπουδαιους ανδρες.

    Κλεισθενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαφωνω με τον Κλεισθενη.
    Καταστρεφονται και με τον διαχωρισμο αυτων.
    Δεν υπαρχει διακριση αναμεσα τους; Μπορει να παει οποιοσδηποτε να δει τον Εφραιμ για ...δουλειες;
    Μπορει οποιοσδηποτε να παρει "δουλειες" μοναχοφαικες απο τον ΟΠΑΠ;
    Μπορεις εσυ π.χ να ζητας διοδια για δρομους που ΘΑ φτιαξεις;
    Μπορει ο αξιος να μπει στον κοσμο του Ψωμιαδη και του Τσακου;
    Μπορεις εαν εισαι στο δημοσιο να μπεις στην κλικα των απλοχεριδων,διχως να μη γινεις "δικος τους";
    Μπορει καποιος της προκοπης να συναναστραφει με τον κλικα της μαιμους του Σημιτη;
    Μπορει ο αξιος να κολυμπισει στην κοκα των κοτερων,μαζι με τα α-δελφινια;
    Μπορει καποιος της προκοπης ανθρωπος να αναζητησει πολιτικη πορεια και αναρηχηση στα εδρανα με οπλο την τιμιοτητα και την αληθεια;
    Ειναι δυνατον να δεις θεου προσωπο,εαν αμελισεις η υποεκτιμησεις την υπαρξη των αθλιων με τα μεσα;
    Υπαρχει διαχωρισμος και διακριση λοιπον. Και οχι μονο διακριτοι ρολοι υπαρχουν,αλλα εχει γινει πληρης ανταλλαγη ρολων.
    Απολυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή