Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

          Ένα φιλικό παιχνίδι ήταν βρε παιδιά κι αμέσως πιάσατε την γκρίνια και τις μανούρες. Τα παιχνίδια αυτά εξ άλλου, όπως είναι τοις πάσι γνωστό, γίνονται για να βγάλουν συμπεράσματα οι προπονητές. Οι θεατές απαγορεύεται να διαμορφώνουν άποψη. Τώρα γιατί δεν διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πάντως οι φίλαθλοι δεν πρέπει να βιάζονται.
          Χώρια που υπάρχει και μπόλικο παρασκήνιο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα το ξετυλίξω σήμερα. Η Παναχαϊκή γιόρταζε την άνοδο της στην δεύτερη κατηγορία αλλά και τα 120α γενέθλια της. Εμείς ήμασταν καλεσμένοι στην σεπτή γιορτή αυτή και μάλιστα θα παίρναμε κι ένα σεβαστό ποσό για τα ταμεία μας. ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΔΩΡΟ; Να πάμε εκεί με άδεια χέρια και στο τέλος να κερδίσουμε κιόλας; Για όνομα του θεού δηλαδή. Να δυσαρεστήσουμε τον περήφανο λαό της Πάτρας αλλά και της Αχαϊας γενικότερα, την ημέρα της φιέστας;
          Επίσης μην ξεχνάτε οτι πρόεδρος στην συμπαθή ομάδα είναι ο ηρωικός αγωνιστής δικηγόρος, γνωστός και ως μοντελοπνίχτης, Κούγιας. Που είναι συνάδερφος με τον δικό μας αλλά έχει διατελέσει επίσης και στον προεδρικό θώκο μας επί περιόδου Τροχανά. O ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ; ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ. Τους δύο προέδρους λοιπόν τους συνδέει βαθειά φιλία, κοινά σημεία αλλά και κοινοί αγώνες για το καλό του αθλητισμού. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ; Και να μην συνυπολογίσουμε οτι έβρεχε κι οτι το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ; Να μην πούμε οτι η Παναχαϊκή ήταν πιο έτοιμη από εμάς διότι μας αιφνιδίασε με την πρόσκληση στην γιορτή της κι αυτή έκανε σκληρότατη προετοιμασία ενώ εμείς καθόμασταν;
          Χώρια που ο πρόεδρος μας βλέπει και ακόμα πιο μακριά. Του χρόνου μπορεί η Πάτρα να ανέβει κατηγορία ( να μην ανταμειφθεί ο πρόεδρος της για την συμβολή του στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του παραδικαστικού κυκλώματος; ), ή μπορεί να πέσει η ΑΕΚ ( ως θύμα της σαπίλας που δεν εξαλείφθηκε όλη ). Άρα μπορεί να βρούμε την τοπική ομάδα απέναντι μας. Ουδεμία ανησυχία. Τα δανεικά πάντα επιστρέφονται από τους κυρίους. Οπότε με αυτό το χαριστικό
2-0, έχουμε λύσει το πέρασμα μας από το εκεί γήπεδο. Στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, όλα θα είναι πεντακάθαρα.
          Αλλά και διαβάζοντας το ρεπορτάζ του αγώνα, εύκολα διαπιστώνει κάποιος οτι στο πρώτο ημίχρονο, που παίζανε οι "καλοί", το σκορ παρέμεινε στο 0-0. Η Πάτρα έφτυσε αίμα αλλά τελικά δεν σκόραρε. Οπότε το σύστημα του Μανόλο βγήκε. Μετά βέβαια ο προπονητής έκανε άνω κάτω την ομάδα με τις αλλαγές για να βγάλει αυτός τα συμπερεάσματα του αλλά κι ο πρόεδρος μας να κάνει το δωράκι που λέγαμε πριν. Και νάσου το Χ ημίχρονο και το 1 τελικό, που θα λέγαμε, αν είχαμε παίξει στοίχημα.
          Διάβαζα στον τύπο " πανηγύρισε η Παναχαϊκή, για τα πανηγύρια η ΑΕΚ". Τι μαλακίες είναι αυτές, που πανικοβάλουν τον κόσμο; Αφού έλειπε ο Δέλλας, ο Μανωλάς, ο Μπέλεκ, ο Ισλανδός, ο Μάκος, ο Καφές, τι μπάλα να παίξεις; Εδώ ακόμα και με αυτούς μέσα, είσαι για να σε κλαίνε οι ρέγκες. Φαντάσου χωρίς αυτούς και μάλιστα και με τον Βάργκας πίσω σε φυσική κατάσταση, που δεν προλαβαίνει κιόλας και το Βέλγιο. Τι είναι αυτό το πράμα ρε παιδιά; Σε εκείνο το παιχνίδι μάλλον ο Μανόλο πρέπει στο κέντρο να βάλει τρεις καρέκλες αντί για παίκτες πάνω στους αυτοματισμούς των Βησιγότθων. Μπορεί και να τρακάρουν αυτοί, που κάνουν πάντα το ίδιο, πάνω στα έπιπλα και να πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα. Άμα έχουμε παίκτες; Γάμα τα.
          Ουδεμία όμως ανησυχία έχω παρόλο που ο προπονητής με ψιλοανησύχησε: " Δεν έγιναν οι μεταγραφές που ζήτησα. Όμως αυτό δεν είναι δικό μου θέμα αλλά της διοίκησης". Είπαμε όμως οτι τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βγάζει τα συμπεράσματα της η τεχνική ηγεσία. Κι ευτυχώς που πήγαμε στην Πάτρα κι ο ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΕ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ. Αυτό που ετοιμάζεται να χώσει κι ο Αμερικάνος που τον κουβαλάνε για να γνωρίσει τους νέους κοζώνηδες. Ο αγώνας αναμένεται σκληρός. Ποιός από τους δύο, ΔΕΝ θα προλάβει την παρέλαση;
         ΥΓ1. Αγία Ελέσσα: Ενισχύστε την αγιογράφηση του ναού. Πληροφορίες στο Τσιρίγο.
         ΥΓ2. Μια καλή συνάντηση θα γίνει το Σάββατο στην Κάρυστο. Από Δευτέρας θα σας έχω τα νέα. Εκεί θα είμαι έτσι κι αλλοιώς διότι στα χορηγικά δεν έχουν και τόσο καλό όνομα τα παιδιά που ΔΕΝ ανήκουν στα τζάκια. Όχι οτι ανήκω εγώ, αλλά με γουστάρουν για εγγυητή. Ρε πόσο μπερδεύουν τα πτυχία....Και μου τόλεγε η μάνα μου. Και το ξέρετε κι εσείς πονηροί.

30 σχόλια:

  1. "Η διοίκηση της Α.Ε.Κ. στηρίζει και επικροτεί την πρωτοβουλία της ORIGINAL 21 για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, οικονομικής ενίσχυσης της πολύπαθης ομάδας μπάσκετ.

    Προτρέπουμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλους τους φίλους της Α.Ε.Κ. να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό και να βοηθήσει ο καθένας στο μέτρο του δυνατού.

    Η Α.Ε.Κ. μας χρειάζεται!

    Α.Ε.Κ."

    Αριθμός σωτηρίας: 353-002101-103138 Alpha Bank


    Αδέρφια Ενωσίτες, ο λογαριασμός σωτηρίας της βασίλισσας άνοιξε. Χρέος μας πλέον να καταβάλουμε όλοι μας ότι μπορούμε, έστω και 5-10 ευρώ. Αδέρφια μην το σκέφτεστε δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σωθεί η αγαπημένη μας βασίλισσα. Αυτήν την στιγμή χρειαζόμαστε τουλάχιστον 240.000 ευρώ για να επιβιώσουμε στην Α2.

    Η ΑΕΚ ανήκει στον λαό της και στους οπαδούς της. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι τίγρεις, τα άσπρα άλογα και όλα τα άλλα παραμυθάκια που μας πουλάνε καθημερινά είναι απλά για να πουλήσουν κάνα φύλλο παραπάνω. Που είναι αδέρφια όλοι αυτοί οι σωτήρες, μεγιστάνες που εξαγοράζουν ομίλους αξίας δισεκατομμυρίων? Που είναι αδέλφια? Πάλι η οικογένεια καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα...

    Μην απογοητεύεστε αδέρφια, μπορούμε να τα καταφέρουμε, εάν όλοι κάνουμε το χρέος μας κάτι μπορεί να γίνει. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα αποτελείται από παίκτες ''Μοϊκανούς'' (Ναι ξέρω είναι βαριά η λέξη) που θα μας κάνει και πάλι υπερήφανους. Μία ομάδα που θα αγωνίζεται με πάθος και θα καταφέρνει σπουδαία πράγματα με μηδαμινό μπάτζετ. Αδέρφια το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ έχει πέσει πολύ και αυτό είναι πολύ καλό, γιατί πλέον δεν χρειαζόμαστε εκατομμύρια για να στήσουμε μία αξιοπρεπή ομάδα... Εάν μπει μπροστά ένας ικανός διαχειριστής, μπορεί να φέρει καλούς παίκτες, μην ξεχνάμε ότι πέρισυ οι αμερικάνοι μας, Χαρτ-Κάρι, αμοίβοταν με 500 ευρώ το μήνα...

    Αδέρφια μπορούμε μόνοι μας να σώσουμε την ιστορικότερη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, δεν κοιτάμε να κάνουμε το κομμάτι μας και πάνω από όλα είμαστε πάντα παρών στην πρώτη γραμμή του αγώνα και ας πολεμάμε με ξύλινα σπαθιά και νεροπίστολα τις πυρηνικές μηχανές των απαταιώνιων...

    ΥΓ:Όποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει, οποιος δεν θέλει ας μην το κάνει, μην γράψετε πάλι ένα κάρο μαλακίες για την οικογένεια προκειμένου να δικαιολογήσετε την ανυπαρξία και την αδιαφορία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Η ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;
    ΜΗΝ ΕΙΝ' ΟΙ ΚΑΜΠΟΙ, ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ;
    ΜΗΝ ΕΙΝ' ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ Η ΜΑΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ;
    ΜΗΝ ΕΙΝ' Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΑΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ;
    ΜΗΝ ΕΙΝ' Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΜΗΝ ΕΙΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ;
    ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ;
    ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ, ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ, ΡΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ.
    ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΣΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ COLGATE ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ.
    ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ.
    ΥΓ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΞΕΧΑΣΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΛΛΑ, ΦΤΙΑΧΤΟ.
    .....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ " ΠΑΡΟΝΤΕΣ "....
    ΒΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΝΑΞΕΧΑΣΑ. ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 100 ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΘΑΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ηγείται εσχάτως των προσπαθειών της ΚΑΕ ΑΕΚ να σταθεί στα πόδια της είπε: "Η ΑΕΚ δηλώνει αδυναμία να κατέβει στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στη Κηφισιά".

    Και συμπλήρωσε: "Οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να παραδειγματιστούν και να καταλάβουν πού βρισκόμαστε. Ξέρω ότι ελάχιστοι από τους ΑΕΚτζήδες ασχολούνται με το μπάσκετ. Το λέω κάθε Πέμπτη από την εκπομπή της "Ορίτζιναλ" εδώ και χρόνια. Όμως έστω και αυτοί, όσοι είναι, χίλιοι, δύο χιλιάδες, οκτώ χιλιάδες, όσοι πήραν κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ, ας βάλουν έστω και από πέντε, δέκα ευρώ. Προσπαθώ να εμφυσήσω τη φιλοσοφία της ενιαίας ΑΕΚ".

    "Ας δούμε πόσοι θα ακολουθήσουν. Θέλω να δω αυτούς, για παράδειγμα, που δεν ήθελαν τις συγχωνεύσεις, να βάζουν λεφτά ώστε η ΑΕΚ να σωθεί από μόνη της. Το λέω όμως, ότι το μεγαλύτερο παραμύθι από ότι "η ΑΕΚ ανήκει στον λαό της" δεν υπάρχει. Αν η ΑΕΚ καταστραφεί, δεν θα φταίει μόνο ο… επιχειρηματίας, αλλά και ο λαός της".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .Σε αυτήν την αγωνιώδη χρονικά προσπάθεια,η συμβολή των 5-10-20 ευρώ από κάθε Ενωσίτη είναι καθοριστική.Ο τραπεζικός λογαριασμός που άνοιξε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος-αξιόπιστα διασφαλισμένος-είναι η επείγουσα στήριξη για να ετοιμαστεί μια ανταγωνιστική ομάδα.Όσοι λεηλατούνται από διχαστικές προκαταλήψεις ,ας γνωρίζουν ότι όλα είναι καθαρά .Εάν δεν ανταποκριθούμε,τα χρήματα θα επιστραφούν στους καταθέτες.Εάν συγκεντρωθεί ένα επαρκές ποσό,τα χρήματα που έβαλε ο καθένας θα μετατραπούν σε ανάλογες μετοχές της ΚΑΕ σε συνδυασμό με αναδιαμόρφωση του Μετοχικού Κεφαλαίου,ώστε να έχουν αξία. Μπροστά σε αυτή τη δραματική πρόκληση επιβίωσης η χορηγία μας θα δείξει ξανά τη διαφορά ανάμεσα σε όσους υπερασπίζονται αδιαπραγμάτευτα τις ενωσίτικες αξίες ζωής και σε όσους ζουν για να διαπραγματευτούν τις αξίες τους.

    Κ.Χήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Χατζηχρήστου και την ολόθερμη στήριξη όλων των μελών της κίνησης για την σωτηρία της ΑΕΚ ( Γεωργαντζόγλου, Χήνας κ.τ.λ) άνοιξε ο λογαριασμός με τον αριθμό 353-002101-103138 στην τράπεζα Αlpha Bank όπου ο κάθε Ενωσίτης μπορεί με ένα ευρώ ή ότι μπορεί περισσότερο να δώσει στην ΑΕΚ το δικαίωμα στην ζωή. Τα χρήματα που θα μαζευτούν αν φτάσουν ή ξεπεράσουν τις 240.000 ευρώ θα παραδοθούν στην διοίκηση Πρωτοδικείου που θα τρέξει την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκ των υποψηφίων προέδρων της διοίκησης Πρωτοδικείου κ. Νίκος Γεωργαντζόγλου έχει δεσμευτεί δημόσια πως αν στον λογαριασμό μαζευτούν 240.000 ευρώ τότε τα χρήματα θα διπλασιαστούν αφού αυτός θα βάλει άλλα τόσα. Πάντως οι εμπνευστές της κίνησης δεσμεύονται πως σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος της συλλογής των 240.000 που είναι τα ελάχιστα που απαιτούνται για να μπορέσει να φτιαχτεί μια ομάδα και να σταθεί στην Α2 τότε ΟΛΑ τα χρήματα θα επιστραφούν στους δικαιούχους με την επίδειξη του καταθετηρίου. Τέλος γίνεται σαφές πως το ποσόν που θα μαζευτεί δεν αφορά χρέη παλαιότερων ετών και ΟΛΑ τα λεφτά θα δοθούν για να στηθεί ομάδα. Τα ονόματα που θα εμφανίζονται στον λογαριασμό είναι του Κώστα Σταθόπουλου και του πρώην ξιφομάχου της ΑΕΚ Νίκου Χύρη.

    Για τους κατοίκους του εξωτερικού:

    ΙΒΑΝ: Gr82 01403530 35300210 1103 138

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμε

    Απο το δικο μου γραφειο μην ερθεις γιατι μονο καμια κλωτσια μπορει να σου δωσω. Και εχω και δυνατο σουτ ειδικα αμα το πιασω γεματο.Και για να μη νομιζεις οτι το παιζω εκ του ασφαλους ειναι ευκολο να το βρεις. Πανω απο του πρωην μεγαλομετοχου ειναι στο ιδιο κτιριο ακριβως απο πανω ενας οροφος.

    Δεν ειμαστε αδελφια, μπιχλιδες αδελφους δεν ειχα ποτε

    Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ χρεος στην ΑΕΚ.Η ΑΕΚ εχει σε μενα πανω απο 15 χρονια με διαρκειας για ολα τα κεκλεισμενων που εχασα με τις μαλακιες σας.

    Δεν ειμουν και δεν θα γινω ποτε Μοικανος. Αφηνω αυτο το μεγαλο στοχο σε σενα.

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ τι ειπε η διοικηση. ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ. Οδηγιες ακουνε μονο τα προβατα σαν και σενα. Εμεις δυστηχως εχουμε το κακο να ειμαστε αυτονομα οντα με μυαλο.

    Η διοικηση ειναι αυτη που ο αρχηγος σας ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΩΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ?

    Καλα εσυ ακολουθεις της αδελφες? Αντε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ στον ιδιο κουβα. Sorry αλλα εχω ενα θεμα με τις αδελφες... ΔΕΝ μου απει το σκηνικο.

    Το φιδι απο την τρυπα ΒΓΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ. Για να μαθετε να βριζετε τον καθε Φιλλιπου και να ΔΙΩΧΝΕΤΕ τον καθε Μελισσανιδη απο την ΕΡΑ.
    Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κολους.

    Αν ποτε το βγαλετε, βαλτε το στο κολο του αρχηγου σας να νιωσει καλυτερα, μιας και κανει και παρεα με την ΑΔΕΛΦΗ.

    Αν δεν το βγαλετε ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΟΥΠΑ.
    Εχει ο κοντος λεφτα να σας δωσει.

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για την μανα, ας πεσει οχι στη Β αλλα στη Δ αμα γινεται.
    Χεστηκαμε για τον χατζηπουστη οπως χεστηκαμε και για το λογαριασμο σας και ποσα χρειαζεστε.Μπορειτε ΑΥΡΙΟ να αποκλειστητε απο παντου? Παλι χεστηκαμε.

    Τελος θα σου δωσω μια συμβουλη:

    Οταν ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ 5 ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ στο τελος μην απειλεις για ανικανοτητες και αδιαφοριες.
    ΖΗΤΙΑΝΟ που βριζει αυτους που δεν του δινουν λεφτα πρωτη φορα ακουω.

    Αιντε κακομοιρη που θα μας τη πεις και απο πανω.

    ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω ξαναρωταω: γιατι δεν βαζει απευθειας ο Γεωργατζογλου τα λεφτα του να τελειωνουμε;
    Τι βασανιζεστε; Πρεπει να ερθει μετα;
    Να βαλει τα πρωτα να παιξει η ομαδα με την Κηφισια. Ετσι,σαν κινηση καλης θελησης αλλα και σαν παραδειγμα προς οσους εχουν αμφιβολιες.

    Δωσε μου και εμενα ανωνυμε 240 χιλιαρικα και μετα εγω θα τα κανω διπλα την αλλη μερα. Στο υποσχομαι.

    Ρε δεν αφηνετε τα σαπια. Τεμπελαραιοι εκει μεσα. Συνεχεια με το δισκο στο χερι.

    "...οσοι λεηλατουνται με διχαστικες προκαταληψεις..."; Που τα βρισκει ο γατομουστακος και τα λεει; Αλβανικο καπνιζει;

    "Αν η ΑΕΚ καταστραφει,δεν θα φταιει μονο ο επιχειρηματιας αλλα και ο κοσμος" μας προειδοποιει επισης ο ψευτοχομεινι.
    Ναι αλλα ισχυει και το αντιθετο.
    Μη τρεχεις μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω πω!!σε λιγο θα ξεβρακωθουν αυτα,πως καταντισανε ετσι τα ερημα?ξευτιλιζετε την ομαδα μας ρε ανωνυμοι της πλακας...ουστ απο την ομαδα μας ρε κοπροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DIMI δεν καταλαβες. Δεν παρακαλουν. Ουτε καλουν. Ουτε προσκαλουν. Απαιτουν. Οπως παντα καποια κοροιδα πρεπει να ανεχονται και να σιτιζουν τα παρασιτα. Και συν τω χρονο,αυτοπ γινεται κεκτημενο δικαιωμα και φυσικη συμπεριφορα.
    Δηλαδη, οταν η ψειρα χορτασει,βγαινει στο γιακα.

    Αυτη ειναι η νοοτροπια του τεμπελαρα με διπλωμα. "δωσε ρε μαλακα κανενα φραγκο να την βγαλουμε" "βαλε το χερι στην τσεπη ρε τσιγκουνη και βαλε τα εξοδα". "σπρωξε λιγο χαρτι ρε μαγκα να πουμε.Τι θα τα κανεις ρε καιμενε. Δωστα στην ΑΕΚαρα,δηλαδη σε εμας" "δωστε ρε γυφτοι κανενα ψηλο". "ακουμπηστε ρε αχρηστοι κανε ευρω για την "ομαδα".

    Σαν τις προτροπες του Παπα. Και καθε εκκλησιας. Και καθε οργανωσης δηλαδη: βρισια και επαιτεια μαζι. Πακετο. Εισαι τρισκαταρατος μεν. Αλλα αμα τα "σκασεις" μεχρι και αγιος γινεσαι. Και αν δεν συνεχισεις να τα σκας,μεχρι και αφορισμο σηκωνει η υποθεση.

    Το ιδιο παραμυθι παντου. Καποιοι εχουν την αντιπροσωπεια της "ιδεας" η της "αξιας" και πρεπει οι υπολοιποι μαλακες να συντηρουν τους εφευρετες.
    Βρε αι στο διαολο φρόκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω Χρηστο μου ειμαι στο γραφειο!!! μου και δουλευω στις 2:27 το ξημερωμα γιατι η δουλεια μου ΑΠΑΙΤΕΙ να ειμαι εδω.

    Τα οποια χρηματα (και αν γινει η δουλεια) βγαλω ΔΕΝ εχω σκοπο να τα χαρισω σε κανενα ΠΟΥΣΤΗ η ΑΔΕΛΦΗ.
    Ουτε ευρω για νερο λεμε.

    Επισημο η ανεπισημο. Ιμαμη, αρχηγο, τσοπανοσκυλο η κοπροσκυλο.

    Δε πα να ανοιξουμε 10 λογαριασμους? ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ?

    Οταν ειχαν την ευκαιρια τους, διαλεξανε μερια απεναντι και πολεμο με τον γιαουρτα.
    Οταν την ξαναειχανε ΠΑΛΙ διαλεξανε πλευρα, με το γκοντο.

    Ε ας πανε στο γκοντο να τους δωσει τα 240 να παιξουνε με τη Κηφισια, με τη Μπαρτσελωνα και με τον Ομπαμα.

    Ρε δε πα να καταστραφητε? Τι θα χασουμε δηλαδη? Την Ψ-ΩΡΑ το 365 η τη μουτσουνα σου?

    Αυτο λεμε και εμεις. ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΔΙΑΛΥΘΗΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.


    Αμα δεν τους δωσει ο σωτηρας τους, ας παιξουν το πουλακι τους ομαδικα με τον ιμαμη να ψελει τον υμνο.

    Αιντε ΖΗΤΙΑΝΑΚΙΑ που θα πληρωνουμε εμεις τη ΤΕΜΠΕΛΙΑ σας, στο ονομα μιας Βασσιλισας και μιας μπομπας.

    Ρε ΟΥΣΤ να δουλεψετε κοπριτες να βαλετε απο ενα μηνιατικο να σωθειτε.
    Δεν εχει 2,000 η οργανωση?
    Αφου εισαστε μαγκες βαλτε απο ενα χιλιαρικο να σας δω. Τι μας πρηζετε καθε μερα με τη μαλακια σας?

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    Αιντε τελειωμενοι μαθατε ολοι με το χερι απλωμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Εμεις,οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε.Τωρα θα αποφασιζουν οι υπουργοι Οκονομικων της Ευρωπης,παραλληλα με τους οικονομικους οργανισμους που σας εχουν δανεισει..."
    Η απαντηση της Τροικας σε Βενιζελο-Παπανδρεου στο οχι που ειπαν στα νεα μετρα,γιατι πλεον ο κοσμος περασε απο τα γιαουρτια στις πετρες.
    Κατι,που επρεπε να ειχαν κανει μολις ανελαβαν,το κανουν τωρα.Και θα ακολουθησει νεο "πανηγυρι" για τον "ανενδοτο" και το "οχι".Για να εχουν να λενε στην ΔΕΘ,οτι αρνηθηκαν να επιβαρυνουν τον ελληνικο λαο με νεα μετρα.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΟ,ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟ,ΣΙΚΕ,μονο και μονο για να παρουσιαστει η κυβερνηση ως "αντιστασιακη" στα ματια των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στήβεν, με τα λίγα που καταλαβαίνω, βλέπω ότι γίνονται πολλές διεργασίες (επιτέλους) που δεν βγαίνου παρά έξω!!! Ειλικρινά περιμένω την ανάρτηση που θα μας κάνει να σκάσουμε χαμόγελο μετά από καιρό!! Αν και όχι συχνά σχολιαστής στο blog, πάντα πιστός επισκέπτης!! Καλημέρα σε όλους και καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα.
    Μια εταιρεα απο το Λουγκανο. Μια Γαλλιδα απ'την Κυψελη.
    Ενδιαφερεται και ψαχνει τα στοιχεια της ομαδος μας.
    Πιθανον να ειδαν τις φωτογραφιες των Αδαμιδη-Χιμενεθ. Με μουσακι ο ενας, με μυτογκα ο αλλος "δεν μπορει,αυτοι οι βλαχοι πρεπει να κανουν καλο τυρι" θα σκεφτηκαν οι Ελβετοι τυροκομοι.
    Τα Ελβετικα τυρια ειναι η τρυπια, η σαπια.
    Ταμαμ η ΑΕΚ δηλαδη.
    Θα βγει νεο κεφαλοτυρι με την ονομασια "Φεσί-Λαμογ"

    Νεα Κοζωνιαδα οπως λεει και ο Steven πιθανον να μας κανει παρεα τους επομενους μηνες.

    Ο Βαργκας το εμαθε το ποιημα αμεσως: "θα πεθανω για την ΑΕΚ" εδηλωσε. Αλλη ομαδα με τοσα υποψηφια πτωματα,δεν υπαρχει.

    Ο δε Μανωλης προετοιμαζει ηδη την απομακρυνση του,-την πολυποθητη απολυση του δηλαδη- με δηλωσεις τυπου "αλλους θελω αλλους μου φερνουν" "αυτους εχω αυτους προπονω"
    Με τον Αδαμιδη και γενικα την "διοικηση" (λεμε και καμια μαλακια) να ειναι σφοδρα δυσαρεστημενοι με τον Ισπανο.

    Οσο δυσαρεστημενος ειναι ο συνταγματικος οικονομολογος Βενιζελος που εβαλε χερι και τελικα απομακρυνε την επικεφαλης της τριμελης επιτροπης ελεγχου του προυπολογισμου της Βουλης.
    Γιατι λεει ειπε οτι "το χρεος εχει ξεφυγει,δεν μαζευεται,τα νουμερα σεν βγαινουν" κλπ.

    "Τι λες μωρη κατσικα" της λεει το βοδι. "Και ποιος σου ειπε οτι δεν το ξερουμε, η οτι σκοπος ειναι να βγουν τα νουμερα";

    Και σωστα επισης οπως λεει ο φιλος conpater θα το παιξουν κυβερνηση του βουνου. Ταχα αντιστεκονται γιατι "ο κομπος εφτασε στο χτενι" και "δεν ανεχομαστε αλλο περαιτερω απομιζηση του λαου" "η ταν η επι τας" κλπ.

    Το σιγουρο ειναι οτι ο κοσμος δεν μασαει.
    Οχι γιατι ξυπνησε,η αφυπνηστικε (που τετοια τυχη) αλλα γιατι πολυ απλα κουραστικε,απιυδησε, στεγνωνει σιγα-σιγα.
    Λιγο λιπος υπαρχει ακομα βεβαια.Ελλαδα ειμαστε. Ολοι κατι κρυβουν στην παντα.
    Αλλα οταν τελειωσουν και τα τελευταια,η οταν παυσουν οι πληρωμες,τοτε θα γινει κατανοητο σε καλο βαθμο,το μεγεθος του προβληματος.
    Οταν δηλαδη θα ειναι πολυ αργα.
    Και θα πεσει η αγανακτηση και το μενος στην αγκαλια του Αντωνακη. Εκει θα κατευθυνθει το "αλαθητο κριτηριο του κοσμου"
    one more time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερα,

    Ελβετικη εταιρια που συνεργαζεται με Ρωσους .....επενδυτες, το νεο σεναριο που εμφανιζεται σιγα σιγα.

    Ελβετικη εταιρια ναι,για ελεγχο ΚΑΝΟΝΙΚΟ ομως των οικονομικων της ΠΑΕ, οχι σαν αυτο της ΒDO που ο ενας βουταγε χρησεις, ο αλλος εβαζε χρονικο περιθωριο μεχρι εκει που τον βολευε για να μην φαινωνται οι ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ, και ο αλλος οτι δεν ειχε να δικαιολογησει ελεγε καπου εδω θα ειναι μωρε.

    Αυτο δεν ηταν ελεγχος, ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΗΤΑΝ.

    Δεν βρικαμε το ενα, δεν ξερουμε το αλλο, δεν μας εδωσαν εκεινο, μας λειπει αυτο, το αλλο δεν μας το εφεραν,το τριτο καπου παραπεσε, και καποιοι δεν μας απαντησαν.

    Παρτε και μια εξηνταρα και χαρηκαμε για τη γνωριμια.

    Φταιει η BDO? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

    Με οτι τους δωσανε δουλεψανε. Δεν ειναι σαν το μυτογκα να πεθανουν πανω αποτα τιμολογια.

    Η τα εχουν και τα παρουσιαζουν η οχι και τα βγαζουν μειον.

    Αλλα το μαγαζι οπως λεω καιρο ωρα ειναι στα σχεδον 80 και για να ξαναγινει σοβαρο καταστημα στα 100.

    Γιατι το ροστερ του αγαμιδι αξιας 7 εκκ ειναι για 2-0 απο τα δευτερα της Παναχαικης.
    Μπορεις να εχει 7εκκ ροστερ και να εισαι ομαδα με πρπονητη.
    Ο μπεος 3,5 εκκ και τον τσιωλη ειχε και ηταν μια χαρα.
    Προπονητη ομως οχι δημοσιοσχεσιτη ΜΥΡΩΔΙΑ.

    Ξεχαστε λοιπον το περσυνο 60. Το φεσι εχει ανεβει.
    Στο resort ας πουμε μπηκε δευτερος χρονος και νοικι δεν εχει πληρωθει ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.

    Χρωσταμε ακομη στον Μαιστοροβιτς και τον Χουανφραν!!!Ευτυχως τον Βαιο Καραγιαννη τον ξεπληρωσαμε.

    Στο ΟΑΚΑ παιζουμε, λεφτα ΔΕΝ δινουμε.

    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    Μεχρι και στη μανα χρωσταει ο αγαμιδης..

    Πως?

    Γιατι μια χαρα τα παιρνει κατω απο το τραπεζι ο γατομουστακος, αλλα ΕΠΙΣΗΜΑ το χρεος παραμενει.

    Γιατι?

    Γιατι εκκρεμουν δικαστικες αποφασεις του Αβακα και αλλων και αμα επισημα μπου φραγκα ΑΜΕΣΑ πρεπει να πληρωθουν.
    Οποτε τι κανουμε? Απλο δινουμε μια ΔΩΡΕΑ..
    Οποτε και ο ιμαμης δεν μας κυνηγαει στα επισημα και το ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ για τον επομενο..

    Αυτα ανωνυμε για να μαθαινεις απο διαφανεια και ιμαμη

    Οσο για την ΑΕΚ, αν θελει αν λεγεται ομαδα, θελει 2 μπακ,ενα σεντερ μπακ, 2 στο κεντρο, 2 χαφ και ενα σκορερ.

    Μια ενδεκαδα ΣΗΜΕΡΑ δηλαδη. Γιατι το καρναβαλι (sorry το ροστερ) σε 6 μηνες ειναι ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ.
    Δανεικοι, 38αρηδες και με συμβολαια που ληγουν ειναι ΟΛΟΙ.

    Κωστακης, Καραμπελας, Καφες, Μακος, Καρλος, Μπερνς, Βαργκας, Ρικκα, Ροτζερ τελειωνουν τα συμβολαια

    Δελλας, Λυμπε σταματανε και μαλλον Φουλης (λεω μαλλον γιατι το πουλεν μου ειναι ΠΥΡΙΝΙΚΟΣ)

    Μπελεκ, Καλα,δανεικοι

    Ο Αραουχο δεν ξερω ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ (ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ)
    http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=2824&pl=143

    Θες δηλαδη μια 80-90 για να ξαναγινεις ομαδα ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ..

    Οχι Ρωσους, εξωγηινους θελουμε η κανα καρτελ απο τη Κολομβια και ΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Σεπτεμβρίου, 2011 11:30

    Απορία δική μου προς τον ανώνυμο, ο οποίος τουλάχιστον μπορί να πατάει Ctrl+C και V για να κάνει αντιγραφή και επικόλληση από κείμενα με ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό εποτελεί μία κάποια πρόοδο...
    Στην απορία τώρα:
    Διαβάζω το κείμενο πρόσκλησης: "Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ηγείται εσχάτως των προσπαθειών της ΚΑΕ ΑΕΚ να σταθεί στα πόδια της είπε....".
    Και απορώ: Ο μπάμπης και ο τωρινός πρόεδρος της "μάνας" από την οργάνωση που ηγείται ο καισαρόπαπας δεν προέρχονται?
    Η οργάνωση (της οποίας ηγείται ο καισαρόπαπας) αυτή δεν είναι και αυτή που, ως οι μόνοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αεκτζήδες, συνοδεύει με βροχές και χιόνια τα διάφορα τμήματα σε αγώνες όπου παρεισφρύουν νεφελίμ και κάνουν έκτροπα με αποτέλεσμα διαδοχικές τιμωρίες και πρόστιμα, τα οποία τώρα ο ηγέτης μας καλεί να πληρώσουμε με τον οβολό μας στο λογαριασμό σωτηρίας?
    Φυσικά, γεγονότα όπως αυτά του χάντμπωλ ή ακόμα και...στο σκάκι (!!!!!!) τα κάνουν τα παιδιά "που δε μπορούμε να τα ελέγξουμε". Και τέλος πάντων, αυτός ο ίδιος ηγέτης δεν ήταν και ο πρόεδρος της "μάνας" μέχρι πρότινος?

    Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μας καλεί ως πραγματικοί αεκτζήδες να πληρώσουμε τα σπαζμένα ΤΟΥ και του γκρουπούσκουλου ΤΟΥ, τα οποία ονομάζονται τώρα "υπέρ σωτηρίας της μητρός και της ψυχής ημών των ημετέρων"

    Μπαααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχετε ξαναδει στο παρελθον τοσα πολλα "silver alert" απο τα καναλια,με γερους χαμενους που ξεπορτιζουν λες και τους επιασε παρακρουση;
    Τι μοδα ειναι αυτη;
    Τετοια "επιθεση" αναδειξης ενος "προβληματος";
    Και δεν συμβαινει μονον εδω. Παντου,εδω και καποιο καιρο,αποφασισαν ολοι οι γεροι και τα παιδια να φυγουν απο τα σπιτια τους.
    Και τα ΜΜΕ που τοσο ενδιαφερονται, μοιραζονται μαζι μας τις ανησυχιες τους: "χαθηκε στις...μηπως τον ειδατε"; "μην ειδατε τον Παναη";

    Τι επαθαν ξαφνικα οι εχοντες αμνησια,γεροντικη ανοια κλπ; Αποφασισαν ομαδικη εξοδο απο τα σπιτια και πηραν τους δρομους;
    Πριν δεν χανονταν; Τωρα επεσε επιδημια νοστου;
    Ετοιμαζεται το εδαφος για την αναγκαιοτητα ενος "μετρου", μιας "λυσης" για αυτες τις περιπτωσεις.
    Οπως και οι εχοντες προβληματα υγειας μπορουν να παρακολουθουνται επαρκως.
    Οπως και για τα μικρα παιδια,οπου η επιβλεψη τους ειναι πλεον επιτακτικη.
    Οπως και οι απαγωγες πρεπει να βρουν την λυση τους.
    Για ολα αυτα υπαρχει φαρμακο. Λεγεται microchip.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΒΕΤΙΑ Ε???ΜΜΜΜ..ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΟΟΣΟ ΚΑΙΡΟ???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΟΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα Microchip ειχε βαλει και Σημιτης στα κατοικιδια και μαλιστα αν θυμαμαι οποιος λεει δεν το εβαζε θα πληρωνε 50 χιλιαρικα προστιμο σε δραχμες.
    Και θελανε λεει και 5 χιλιαρικα ετησια για να κανω το σκυλο μου server.
    Ξερεις τι πηρανε..

    Σον ευατο του βεβαια δεν εβαλε η κολομαιμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά έλεος, όχι άλλο. Πόνεσε η κοιλιά μου από τα γέλια!...
    Φαντάζομαι τον Χατζηχρήστο συνομιλητή με Ελβετούς κροίσους, αφού προηγουμένως τους είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, να διαπραγματευτεί την μεταβίβαση των μετοχών της ΑΕΚ!
    Χα χα χα !....
    Ρε ο Βενιζέλος γιατί δεν προσλαμβάνει τον Αδαμίδι να εξυγιάνει την χώρα όπως έκανε με την ΑΕΚ;
    Άλλη απορία, αν δεν έπρεπε να πάρει τόση αποζημίωση ο Μανόλο θα πρόφταινε τα πρωτοβρόχια;
    Ρε κουράδες της οργάνωσης τα ταληράκια και τα δεκαράκια νομίζετε ότι κλάνουμε και βγαίνουν από τον κώλο μας παλιό λαμόγια;…
    Ίδιοι είστε ρε με τα πρεζάκια της Ομόνοιας που περνάς και σου ζητάνε κάνα ψιλό ρε φίλε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλοι μαζί για να σώσουμε τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

    Αριθμός σωτηρίας: 353-002101-103138 Alpha Bank

    Για τους κατοίκους του εξωτερικού:
    ΙΒΑΝ: Gr82 01403530 35300210 1103 138

    ------------------------------------------------

    oli sto tiresia iste k de borite na voithisete?
    i imaste AEK mono me to BOKTAS k to politekno?
    na haro ego aektzides tou kanape k tou internet...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ασφαλιστικα μετρα λεει εκανε το ΝΟΥΜΕΡΟ κατα του Μακη Ψωμιαδη (η αλλιως ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΚΗ οπως τον αποκαλουσε στα τηλεφωνα τοτε που ζητουσε συμβουλες για να καθαρισει με την οργανωση ΑΝΩΝΥΜΕ).

    Για να μην λεει γινει η μεταβιναση των μετοχων και να εισπραξει λεει τα χρωστουμενα.

    Και ρωταω εγω ο αφελης. Ο ΜΑΚΗΣ Ψωμιαδης ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ στη Καβαλα, παρα μονο ο Σταυρος Ψωμιαδης.

    Τι νοημα εχουν ασφαλιστικα μετρα σε καποιον που δεν εχει ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΑΕ?

    Απο οσο θυμαμαι ο ΜΑΚΗΣ και ΟΧΙ Ο Σταυρος ειναι κατηγορουμενος για την υποθεση ΑΕΚ.

    Μια υποθεση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝ.

    Πως και τι νοημα εχουν τα ασφαλιστικα μετρα σε καποιον που δεν εμπλεκεται και αν εμπλεκεται η υποθεση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ?

    Ειναι δυνατον να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?
    Ειναι δυνατον να εισαι ΤΟΣΟ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Aνωνυμε θα στο πω οσο πιο απλα μπορω ΜΠΑΣ και το καταλαβεις:

    ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΕΣΥ, Η ΜΑΝΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Η ALPHA BANK, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ.

    Και ΚΡΑΤΗΣΤΕ την εισπραξη να σωθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πόσο πονάει ο Κουπάτος Πρόεδρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποναει ο προεδρος?
    Ο ζητουλας που ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ για κανα εισητηριο, για κανα supporter για καμμια καυαθεση εστω 5-10 ευρω μας ποναει?
    Εμας?
    ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ

    Ουτε κλαψομουνιαζω καθε μερα να με χαρτζηλικωσουν, ουτε τρωω ΦΑΠΕΣ και το παιζω προεδρος.

    Και κυρΙως ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΣΕΠΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

    Κ
    Και τους φιλους μου ακομη και αυτους που απο εδω γνωρισα τους μιλαω και τους συναναστρεφωμαι ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΩ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΟΕΥΡΩ...

    ΕΣΥ?

    Μας ποναει η ΑΔΕΛΦΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε DIMI κι όμως έχουμε ελπίδες.
    Χρηματικά ποσά ή περιουσία γενικότερα που μεταβιβάζεται και κατόπιν αποδεικνύεται ότι προήρθε ή αποκτήθηκε με μη νόμιμες πράξεις και η μεταβίβαση έγινε με σκοπό αυτός που τέλεσε το αδίκημα να φαίνεται χωρίς περιουσία ώστε να μην μπορεί κάποιος να κατασχέσει κάτι από αυτόν,μπορεί να θεωρηθεί άκυρη η μεταβίβαση ή η μεταφορά χρημάτων και κατά συνέπεια να μπορεί να δεσμευθεί.
    Ας ανήκει-ουν πια σε άλλον ,συγγενή ή μη.
    Αρκεί φυσικά να λειτουργήσει το σύστημα νόμιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαζέ ανώνυμε κανένας πρόεδρος δεν είναι κουπάτος,μόνο η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Σεπτεμβρίου, 2011 22:59

    Προς ανώνυμους:
    Βρίσκω ενδιαφέρον ότι άξαφνα πρέπει να μας πονάει ο....κουπάτος.
    Δηλαδή ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ έτσι βάζετε νερό των μπαγεβιτσικών.

    Διότι όσο το αναφέρετε το κατόρθωμα, γιατί να μην έρθει στο μυαλό μας κάποιος ακατανόμαστος που είχε 4 (τέσσερα) πρωταθλήματα, δηλαδή κανονικές κούπες και όχι κατασαρόλια, που χρειαζόταν και οι "άγνωστοι" νεφελίμ να απειλούν γυναικόπαιδα μπας και τρομάξει το "μεγαθήριο" του περιστερίου.

    Άντε, που θα μας μάθετε και ποιοί είναι πραγματικοί αεκτζήδες και ποιοί του καναπέ ρε άεργα πρεζάκια...
    Άντε τώρα στον πνευματικό σας να σας βγάλει το φιρμάνι τι θα λέτε...και προσοχή, αν κάνετε λάθος θα σας βάλει να το γράψετε 100 φορές...ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στην κόψη του ξυραφιού φαίνεται πως είναι πλέον ο όμιλος της M.I.G με μια προσεκτικότερη ανάγνωση των αναλυτικών οικονομικών καταστάσεων του ομίλου που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες.
    Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες λογιστικές καταστάσεις το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας ανέρχεται σε2.082.669.000 ευρώ, όταν οι συνολικές δανειακές υποχρεώσεις της ανέρχονται σε 3.077.980.000 ευρώ εκ των οποίων μάλιστα το ένα δισεκατομμύριο είναι βραχυπρόθεσμος δανεισμός.
    τρα λα λα τρα λα λο

    ΑπάντησηΔιαγραφή