Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ;

        Για αλλαγή ένα κείμενο από το ταχυδρομείο. Πραγματικά διαβολικές συμπτώσεις. Το βρήκα ενδιαφέρον για το σπάσιμο της ροής, παρόλο που δεν πολυβοηθάει στην κατάθλιψη.

∆ιαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην παγκόσμια και στην ελληνική ιστορία, ανεξαρτήτως εποχών, προσώπων και ονομάτων. Η σύγκριση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει.

     Έχουμε και λέμε: Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. ∆υστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος. (Σας θυμίζει τίποτα;) Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών εσόδων του ελληνικού κράτους που έφταναν μετά βίας τα 14 εκατομμύρια ετησίως. Στην πραγματικότητα, με την καταβολή των τόκων δεν περίσσευε τίποτα να επενδυθεί προς όφελος του ελληνικού λαού. (Αυτό μήπως;)
      Την άνοιξη του 1843, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα λιτότητας, τα οποία όμως δεν αποδίδουν τόσο ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα για την ετήσια δόση χρήματα. Έτσι, τον Ιούνιο του 1843, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις ξένες κυβερνήσεις ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που χρωστάει και ζητά νέο δάνειο από τις μεγάλες δυνάμεις, ώστε να αποπληρώσει τα παλιά. Αυτές αρνούνται κατηγορηματικά.
      (Βρε κάτι συμπτώσεις...) Αντί να εγκρίνουν νέο δάνειο, εκπρόσωποι των τριών μεγάλων δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία-Ρωσία) κάνουν μια διάσκεψη στοΛονδίνο για το ελληνικό χρέος και καταλήγουν σε καταδικαστικό πρωτόκολλο. Οι πρεσβευτές των μεγάλων δυνάμεων με το πρωτόκολλο στο χέρι, παρουσιάζονται στην ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την ικανοποίηση του. Αρχίζουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο μέρη και μετά από έναν μήνα υπογράφουν μνημόνιο (!), σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να εξοικονομήσει μέσα στους επόμενους μήνες το αστρονομικό επιπλέον ποσό των 3,6 εκατομμυρίων δραχμών, που θα δοθούν στους δανειστές της. (Πάμε πάλι απ' την αρχή. Σας θυμίζει τίποτα;)

Για να είναι σίγουροι ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα, οι πρεσβευτές απαιτούν να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που θα εγκρίνει τα μέτρα και να παίρνουν ανά μήνα λεπτομερή κατάσταση της πορείας εφαρμογής τους, αλλά και των ποσών που εισπράττονται. (Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...)

Για να μην πολυλογώ, σας αναφέρω τα βασικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση μέσα στο 1843 σε εφαρμογή του τότε μνημονίου. Κάθε ομοιότητα με την εποχή μας είναι εντελώς τυχαία και πέραν των προθέσεων του ιστορικού:

1. Απολύθηκε το ένα τρίτο των ∆ημοσίων υπαλλήλων και μειώθηκαν 20% οι μισθοί όσων παρέμειναν.
2. Σταμάτησε η χορήγηση συντάξεων, που τότε δεν δίνονταν στο σύνολο του πληθυσμού αλλά σε ειδικές κατηγορίες.
3. Μειώθηκαν κατά 60% οι στρατιωτικές δαπάνες, μειώθηκε δραστικά ο αριθμός των ενστόλων και αντί για μισθό οι στρατιωτικοί έπαιρναν χωράφια.
4. Επιβλήθηκε προκαταβολή στην είσπραξη του φόρου εισοδήματος και της “δεκάτης”, που ήταν ο φόρος για την αγροτική παραγωγή.
5. Αυξήθηκαν οι δασμοί και οι φόροι χαρτοσήμου.
6. Απολύθηκαν όλοι οι μηχανικοί του ∆ημοσίου και σταμάτησαν όλα τα δημόσια έργα.
7. Καταργήθηκαν εντελώς όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους.
8. Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου, όλοι οι δασονόμοι, οι δασικοί υπάλληλοι και οι μισοί καθηγητές πανεπιστημίου.
9. Καταργήθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό.
10. Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και οι καταπατημένες “εθνικές γαίες” με την πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης.
11. Περαιώθηκαν συνοπτικά όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την καταβολή εφάπαξ ποσού.
      ∆εν είναι ανατριχιαστικά όμοια με την εποχή μας; Είδατε που οι οικονομικές συνταγές λιτότητας είναι σαν το παλιό καλό κρασί; Ίδιες, αιώνιες, ανυπόφορες. Κι επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσετε “τι πέτυχαν με όλα αυτά;”, σας απαντώ:
Ο κόσμος εξαθλιώθηκε για μεγάλο διάστημα, οι ξένοι πήραν ένα μέρος των χρημάτων τους, η χώρα είδε κι έπαθε να συνέλθει, αλλά φαλίρισε ξανά μετά από πενήντα ακριβώς χρόνια, με το “Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν” του Χαριλάου Τρικούπη το 1893.
Πάντως, το συγκεκριμένο μνημόνιο του 1843, από πολλούς ιστορικούς θεωρείται μία από τις σοβαρότερες αφορμές για το ξέσπασμα της επανάστασης της 3ης Σεπτέμβρη 1843, που έφερε Σύνταγμα στη χώρα.

13 σχόλια:

  1. Αντιθετως, βοηθαει στην καταπολεμηση της καταθληψης.
    Δειχνοντας το παραπανω οτι "ολα τριγυρω αλλαζουνε και ο λα τα γιδια μενουν".
    Οι τακτικες στριμωγματος αρμεγματος και υποτελειας των αποικειων ειναι γνωστες,παγιες και ακολουθονται γνωστοι κανονες. Σαν Βασιλικα Πρωτοκολα. Με ακριβια.

    Αυτο που πρεπει επισης να πουμε ειναι οτι οσες φορες επτωχευσε αυτο το πτωχευμενο απο την ιδρυση του κρατος,ΠΟΤΕ δεν πτωχευσε με εθνικο νομισμα.
    Ποτε με φραγγα,ποτε με λιρες,ποτε με Ευρω.
    Αποδειξη του οτι οταν εχεις τα εργαλεια εθνικης οικονομικης και δημοσιονομικης πολιτικης,ακομα και σαν προτεκτορατο,ειναι δυσκολο να σε πτωχευσουν.
    Πρωτα σου βαζουν μια βομβα στην τσεπη και υστερα αναβουν το φυτιλι.
    Αποδειξη επισης του γιατι ανα 50 χρονια χωρες-αρνια σερνονται σε κοινα νομισματα με αυτα των χωρων-λυκων.
    Μαζεμα των πραγματικων εισπραξεων γινεται,με την μορφη κεφαλαιου πλεον. (χρυσου,γης,κλπ)
    Οι "εμπραγματες εγγυησεις" που λεει και το παρον μνημονιο.
    Το χρημα,το χαρτι,ως γνωστον δεν ειναι εμπραγματο.Ειναι χαρτι για τις αποκριες.Ειναι το μεσο για να αποκτησεις το εμπραγματο.
    ("πραγματι" που θα ελεγε και ο λαοφιλης Αντρεας)

    Πτωχευσεις πρεπει να συμβαινουν απο καιρο εις καιρον εις τας αποικιας,τις οποιες πτωχευσεις προκαλουν αι μεγαλαι δυναμεις,δια δυο λογους.
    Πρωτον για να μηδενιζουν το κοντερ και να ξαναδανιζονται εξαρχης και στο αρτιον οι ιθαγενεις(δηλαδη να φορτωνονται το συνολο το χρεων απο κτησεως κοσμου,συν αυτα που θα χρειαστουν στα επομενα χρονια)
    και δευτερον δια διδακτικους λογους. Να μη ξεχνα ποτε ο υποτελης αλλα και οι πιθανες χωρες ταραξιες που τελουν υπο τυν προστασια του Στεματος,οτι παραμενουν τετοιες ανεξαρτητα απο τα κατακαιρους "Συνταγματα" η "κοινοβουλια" που τους παραδιδονται για το στραβωμα του κοσμου.

    Ο χρονος περνα,αλλα το status πρεπει να παραμενει αναλειωτο. Τουλαχιστον στους υποτελεις λαους.
    Στα πανω πατωματα,υπαρχουν αλλαγες στις θεσεις των επισημων,αλλα κατω απο το τραπεζι,κοντα στα ποδια εκει που ζουν τα σκυλια και οι δουλοι,δεν πρεπει επ ουδενει να δωθει η εντυπωσης,ποσο μαλλον η δυνατοτητα περι καποιας αμυδρας ελπιδας απογαλακτισμου η απεξαρτησης τινει τροπο απο τους νταβαδες.

    Σκληρα πραγματα,αλλα πρεπει καποια στιγμη να δουμε τις συνιστωσες,τις δυναμικες, τις αναλογιες και τα μεγεθη. Ας μη βαυκαλιζομαστε,ας μην συγκινουμαστε με τον Πυρο η τον Χαριστεα,ας μη καμαρωνουμε τις ακριβοπληρωμενες κορβετες και φρεγατες,αφου μπορουν να σε εξαφανισουν απο τον χαρτη.

    Μα και απο την αλλη,ας μη μεμψημοιρουμε για την καταντια μας,αφου απο εμας εξαρταται η καλυτερη θεση στον ηλιο της μοιρας,απο εμας εξαρταται η αναπτυξη και η εξυπνη ευημερια μεσα απο ικανες στατηγικες,απο εμας εξαρταται η καλυτερη αναδειξη των πλεονεκτηματων που προυπαρχουν και τα αυτοκαταργουμε με βιασυνη υποκαθιστοντας την στρατηγικη του καραγκιοζη,δηλαδη το κατεβασμα των βρακιων, η κλαψα και η μουρμουρα κατηγοροντας ολα τα αλλα και ολους τους αλλους,εκτος απο τους δυσμοιρους μεν αλλα και ικανους εαυτους μας.
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφαντος ο Μακης;
    Τον "επιασαν" μετα απο "κοπο" τον εφεραν επι του ανακριτου,του απαγγελθηκαν κατηγοριες,διεφωνησαν εισαγγελεας και αναριτης,πληρωσε κατι για τα οδηπορικα στην εφορια,εφυγε σαν κυριος,οι δε πλημελειοδικες,εκριναν οτι κακως αφεθη ελευθερος και τωρα ξαναμανακαταζητειτε προκειμενου να ξαναπιαστει ωστε να ξανακατσει στο γραφειο των ιδιων ανακριτων ωστε να τον ξαναανακρινουν για τα ιδια αδικηματα για τα οποια αποφασησαν να τον αφησουν.

    Τυχαια δεν πτωχευει κανεις. Μονο ο μαλακας. Ο γελειος. Και το λαμογιο. Αν ειναι και τα τρια μαζι,γαματα.

    Πειτε μου που γινονται αυτα; Αν σας ελεγαν οτι σε καποια υποσαχαρια χωρα συνεβει,θα το πιστευατε;
    ΟΠυτε ο Σουρης δεν θα μπορουσε να σκαρφιστει τετοιο νουμερο για καποια επιθεωρηση.

    Δηλαδη αυτοι οι τυποι,αυτες οι υπηρεσιες,αυτες οι αρχες αυτη η δικαιοσυνη "δικασε" και την 17 Νοεμβρη;Αυτη εκατσε στο ειδωλειο και τον Κουτσογιωργα με τις πανες;Αυτη διαλυκανε και τα αισχη του χρηματηστηριου,των s300 των καλαμποκιων,του Βατοπεδιου,της siemens της vodafon;
    Αυτη κυνηγουσε με "μανια" τον Κοκκαλη;
    Αυτη πατασει την φοροδιαφυγη στα κοτερα και στις "σκονες" των Β.Π.;

    Ρε αντε γαμηθειτε αστειοι. Αντε να κανετε καμια παρτουζα,οπως καλα ξερετε. Καλτσοδετες που θελετε και "δημοκρατια" και "Συνταγματα" και "κυνοβουλια" και "θεσμους".
    Κυλοτες.
    Μιλαμε για γελια και για κλαματα. Μιλαμε για Αμαζονιο χωρις δεντρα. Μονο με ιθαγενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον ανθρωπο δεν τον ηξερα προσωπικα.Χρονολογικα και μονο δεν ηταν δυνατον.Ουτε το βιβλιο του εχω διαβασει.Παραγγελια ηταν το τραγουδι,και οι αγραφοι νομοι ελεγαν τοτε πως χορευει αυτος που την εδωσε.Και σηκωθηκαν για σπασιμο,τρεις ασφαλιτες.Ηταν το τελευταιο σπασιμο που εκαναν στην ζωη τους.Απωθημενα ειχε ο Κοεμτζης.Δεν γεννηθηκε μ`αυτα.Του τα δημιουργησε η ζωη,η πεινα,το κυνηγι....
    Με την φαλτσετα,καθαρισε ολο τον πονο που κουβαλαγε μεσα του,αυτος και οι γονεις του.
    Αγραφοι νομοι της εποχης εκεινης.Λειτουργουσαν τα ακρα.Σεβασμος μετα φοβου απ`την μια,"καθαρισμα" στεγνο το σβησιμο της προσβολης.Μετα με τα χρονια εγιναν ολα μπουρδελο.Η "Νεραιδα" και η καθε Νεραιδα εγιναν σκυλαδικα,στην προσβολη απαντουσες "να το συζητησουμε",και σημερα σκυβεις να σε γαμησει ο αλλος με το κλεισιμο του ματιου...
    Αγραφοι νομοι,αποδεκτοι απο αυτους που τους "κυνηγουσαν" οι γραπτοι.Σημερα λειτουργουν μονο οι γραπτοι,αυτοι που γραφονται αναλογα με το πως συμφερει τους γραφοντες.Ζουγκλα δεν ηταν η Τρουμπα,λειτουργουσαν οι αγραφοι.Ζουγκλα ειναι σημερα που παιζουν μπαλα οι γραπτοι.Με την διαιτησια δικια τους κι οχι μονο.
    155 ψηφισαν ΝΑΙ σημερα.Ψηφισαν ΝΑΙ,στο να του κοψουν το ρευμα αν δεν πληρωσει το χαρατσι.Κι ας μην εχει να ταισει τα παιδια του,κι ας μην εχει δουλεια.Ο γραπτος νομος λεει να πληρωσει.Κλεψε και φερτα σου λεει ο νομος.Στησε κωλο να τα βρεις,βγαλε στο κλαρι την γυναικα σου,πουλα τις βερες, κοψε τα παιδια απο τα αγγλικα,φαε φακες τρεις μερες,αλλα πληρωσε και το χαρατσι κι οτι αλλο ψηφισουμε και γινει γραπτος νομος.
    Γιατι ολους τους νοιαζει η εφαρμογη των νομων,οσοι ειναι καποιας ηλικιας και εχουν την βολη τους.Οχι αν ειναι σωστος και δικαιος,αλλα η εφαρμογη του.Φαλτσετα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μακης χτες το βραδυ ετρωγε με το Σταυρο εξω.
    Κανονικα και δημοσια.
    Για την ΕΛ-ASS το λεω που δεν ...τον βρισκει.

    χρηστο ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ εχουμε πτωχευσει οτι και να γινει οτι και να κανουνε.

    Απο αυτα που βαζουνε γνωριζουν οτι δεν προκειται να εισπραξουν ουτε το 30% γιατι που απλα πανω στη βιασυνη τους και στη μαλακια τους ειναι ΤΟΣΟ ΤΡΥΠΙΑ σαν μετρα και νομοθετηματα που δεν στεκωνται πουθενα.

    Χτες ο steven ειπε ενα παραδειγμα με τα 100K και τις αποδειξεις.

    Υπαρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ τροποι να 'δειξεις' οτι ξοδευεις, θες συμμετοχες σε εταιρειες, εικονικα τιμολογια, αγορες μετοχων, αγορες υπερκοστολογημενων εμπορευματων (με ταυτοχρονη αυξηση του κοστους αποθηκης απο περιπτερο μεχρι ΑΕ) εχει αλλα 1000 παραδειγματα.

    Τα οποια ανθρωποι που δηλωνουν 100 χιλιαρικα (δηλαδη βγαζουν 500) τα ξερουν ΦΥΣΙΚΑ και τα κανουν ΗΔΗ, σε σχεση με το βλακα χοντρουλη που επειδη θελει με το ΣΤΑΝΙΟ να γινει πρωθυπουργος πρεπει πρωτα να μας σωσει.
    Μεχρι και η Λαγκαρντ χτες ειπε οτι αυτα που ζητατε να πληρωσει ο μεσος Ελληνας ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑ και δεν θα μπορεσει ο κοσμος να αναταποκριθει σε τετοια φορολογηση ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

    ΥΓ @ steven μια επισημανση απο το gazzeta.

    * Σημείωση: Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

    Μηπως λεω να το εφαρμοζες?

    Εκτος του οτι ειναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ και προσβλητικο ΙΣΩΣ να μπουν στο κοπο και καποιοι να αρχιζουν να μαθαινουν ελληνικα.
    Η δικαιολογια του ξενου πληκτρολογιου ειναι αστεια.
    Και εγω Βρεττανικο (ουτε καν US) πληκτρολογιο settings εχω (λογω προταιρου βιου) δηλαδη εχει λιρα αντι δολλαριο κ.ο.κ ΑΛΛΑ η γλωσσες ΔΕΝ ρυθμιζωνται απο το hardware αλλα απο το software ως γνωστον.
    Οποιος θελει ας προσθεσει την Ελληνικη γλωσσα στον υπολογιστη του 5 κλικ ειναι και δωρεαν.
    Ακομη και για το φιλο με το azerty αντι qwerty πληκτρολογιο (γαλλικο) το ιδιο ισχυει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διεγραψαν λεει τον ιπποποταμο απο τον δικηγορικο συλλογο, απο τον οποιο παιρνει βεβαια και συνταξη..

    Την συνταξη του την κοψατε του μπουχεσα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πάγκαλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, δήλωσε ότι ούτε και αυτός έχει να πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα. Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικό χαράτσι 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και το τέλους ακίνητης περιουσίας.

    «Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο», είπε ο κ. Πάγκαλος.

    Και όταν ρωτήθηκε εάν δεν βρεθεί αγοραστής για το ακίνητο τι θα κάνει, είπε «δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».

    Ερωτηθείς για τη φράση «μαζί τα φάγαμε» απάντησε: «Είμαι χοντρός διότι τρώω φτηνά φαγητά, αν έτρωγα τρεις κουταλιές χαβιάρι θα ήμουν αδύνατος».


    Κι εγώ χοντρέ αν δεν πληρώσεις εσύ δεν πληρώνω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΙ ΕΜΜΕΣΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. conpater


    μπορει να φανει ηλιθια η ερωτηση, αλλα προς τι η αντιστροφη μετρηση ?

    να αρχισω αν ειναι να ψωνιζω μακαρονια κ οσπρια..

    υ.γ δεν αστειευομαι ρωταω σοβαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ειπα να μη μιλανε. Να μιλανε ελληνικα ειπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ Η GAZZETA ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ; ΜΠΟΡΕΙ. ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Thomas,δεν θα πεσει λιμος.Ουτε χρειαζεται πανικος.Δεν αναφερομαι σε κατι τετοιο.Αναφερομαι στην dead line οσον αφορα την "σφραγιδα" του ξεπουληματος.Εχω την τυχη,αν λεγεται ετσι,να ειμαι πολυ κοντα σε καποια ατομα τα οποια εξωτερικευουν τις σκεψεις τους μονο και μονο για εκτονωση.Αμα τα συζητας μονος σου στον καθρεπτη στο τελος τρελλαινεσαι.Με λιγο ζυγουρι στα καρβουνα,μαριναρισμενο απο βραδυς με....(επ...!!!),σου δινει την δυνατοτητα να ερθεις κοντα με ανθρωπους που σκεφτονται.Τελος παντων,η ουσια ειναι οτι σαν χωρα δεν θα αποφυγουμε το μοιραιο που δεν ειναι και ωραιο.
    ΦΙΛΕ Στηβεν,και με κεφαλαια και το εννοω,θα γινει.Θα γινει ωραια και ομορφα,οχι απο τηλεφωνου.Να ξεμπερδεψω κατι σοβαρα που εχω προς λυση,να βαλω μια σειρα εννοω,και να βαλω την σχαρα να ζεσταινεται....
    Ουτε ταβερνα εχω,ουτε ψηστης δουλευω.Μ`αρεσει να μοιραζομαι ομως αυτα που μ`αρεσουν με φιλους,και σοβαρους ανθρωπους.Και ετσι εχω μαθει και τα παιδια μου.Και ο λογος που ακομα δεν εχει γινει το eating-meeting,ειναι επειδη προσπαθω να κανω κατι για αυτα μια και καλη και τρεχω να βρω την ακρη οσο ειναι νωρις ηλικιακα για αυτα.
    ....14....

    ΑπάντησηΔιαγραφή