Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΑΣ

         Είδατε που είμαστε υστερικοί; Τη μια στα ουράνια με την Ξάνθη και την άλλη στα τάρταρα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Και συνολικά, με ακριβώς ίδια βαθμολογική συγκομιδή με πέρσι. Τι να λέμε και γιατί να φωνάζουμε από τώρα; Λίγη υπομονή ακόμα για να πειστούν και οι τελευταίοι των Μοϊκανών. Που θα έπρεπε να μην είναι οι φίλαθλοι ή οι οπαδοί, αλλά κάποιοι που παίρνουν αποφάσεις μέσα στην ομάδα.
         Και  τα έχουμε ξαναπεί βέβαια. Η διοίκηση ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να ξέρει μπάλα. Μπάλα πρέπει να γνωρίζει ο προπονητής Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ κι αυτός δίνει τα ραπόρτα στην διοίκηση ( είτε είναι αχυράνθρωποι είτε ένας ιδιοκτήτης ). Αυτά τα πολύ απλά.
          Εδώ τι γίνεται; Του κουτρούλη ο γάμος. Αν μπορεί κάποιος να μου πει γιατί θα τελείωνε η συνεργασία με τον Γκρέταρσον στο τέλος του μήνα ( λογικό μου ακουγόταν πάντως ), αλλά ξαφνικά ανανεώθηκε για ακόμη μια χρονιά, θα με διευκόλυνε στον απλοϊκό τρόπο σκέψης που έχω. Αλλά άντε κι έγινε έτσι. Αυτός ο άνθρωπος, τι διάολο βλέπει στο γήπεδο από τον προπονητή και τι διάολο λέει στον Αδαμίδη; Βλέπει άλλα παιχνίδια και σκέψεις που ακόμα δεν καρποφορούν; Με τον συμπατριώτη του δεν μιλάει για τα αποδυτήρια ή για τις θέσεις που τον χρησιμοποιεί ο Μανόλο; Δηλαδή έλεος, όπως έλεος και με τον Αλεξόπουλο ( δεν έχω κάτι εναντίον του παιδιού ), που τον βαφτίσανε κατάσκοπο.
           Και διάβασα τις δηλώσεις του Κοντρέρας : " Η χθεσινή νίκη μαζί με το 4-1 εναντίον του Άρη, ήταν από τις πιο εύκολες που έχουμε κάνει. " Δηλαδή ούτε αίμα φτύσανε οι αντίπαλοι αλλά ούτε και κουράστηκαν στο δεύτερο ημιχρόνιο. Κάτι που παραδέχτηκε κι ο Χιμένεθ. Δηλαδή μας είπε οτι αν γουστάρανε, τότε μπορεί και να φτάναμε σε σκορ πόλο. Και κατέληξε ο δικός μας : "...από αυτήν την ήττα πρέπει να διδαχτούμε..." Τι ακριβώς, ρωτάω εγώ. Θα ξανακατεβάσει την ίδια ενδεκάδα αλλά θα έχει επιμορφώσει τους παίκτες έτσι ώστε να μην επαναληφθούν οι ίδιες μαλακίες;
             Ασόβαρα πράματα. Και κατανοώ οτι δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες. Αλλά γιατί να μην παίζει ο Κοντοές από την αρχή ( του είχε πει ο Γεωργέας οτι πονάει και θα παίξει όσο αντέξει κι αυτός προτίμησε να τον σκοτώσει) ; Γιατί να αντικατασταθεί ο πετυχημένος ρόμβος με ένα σύστημα που ουδέποτε έχει αποδώσει και στην θέση του τραυματία Γκέντζογλου να παίξει ο  Καλά ; Δηλαδή ο Γκέντζογλου είναι το βαρόμετρο για το προπονητικό σχήμα; Γιατί να είναι έξω ο Γκερέϊρο και γιατί να παίζουν μαζί και Λυμπερόπουλος και Ισλανδός; Στην κόντρα, με τι ταχύτητα να χτυπήσεις; Και στο φινάλε, μετά από νίκες δεν μαθαίνεις τίποτα; Γιατί διαλύεις την πετυχημένη συνταγή με κάτι άλλο ;
           Θα πει βέβαια ο Μανόλο τα παπάρια μάντολες του rotation. Εντάξει αλλά όλα έχουν ένα μέτρο κι ένα όριο. Ξεκινάει με 4-4-1-1, γυρνάει σε 4-3-2-1, μετά πάει στον ρόμβο και μετά ένας θεός ξέρει τι γινόταν στο γήπεδο με τον Μάκο δεξί μπακ και τον Μπέλεκ δεξί εξτρέμ. Κι όλα αυτά δεν δείχνουν άνθρωπο που έχει τελειώσει σχολές προπονητικής αλλά μπακαλικής. Διότι αυτά δείχνουν οτι στις προπονήσεις δεν δουλεύεται τίποτα. Ή δουλεύονται πεντακόσια συστήματα και τελικά όλοι οι παίκτες είναι μπερδεμένοι. Τι είναι η ομάδα; Σαν το αυτοκίνητο μου που με ένα κουμπί αλλάζεις συστήματα διαφορικού;
           Και η διοίκηση δεν πρέπει να μένει άπραγη. Ο Άγγελος είναι ελεύθερος. Που είναι κι αγωνισταράς, Έλληνας με τα μπινελίκια του, με πολύ χαμηλότερο κασέ αλλά και σούπερ υπομονετικός στις αποπληρωμές ( μονή Εσφιγμένου ). Σώζεται κάτι; Φυσικά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και η ήττα στην Τούμπα μέσα στο πρόγραμμα ( τουλάχιστον το δικό μου ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ. Κι επίσης ήθελα να ήξερα αυτός ο Δημητριάδης στον πάγκο δεν μπορεί να μιλήσει; Τι διάολο, τόσο Ευρωπαίοι έχουν γίνει όλοι και δεν μιλούν στον Μανόλο; Άνθρωπος είναι κι αυτός και μπορεί να κάνει κάποια λάθη. Αν δεν τα κάνει επίτηδες για να τον φύγουν.
      Υγ1. Έβγαλε πολύ γέλιο ο Αναστάσης όταν σε κάποια φάση άρχισε να μου περιγράφει διαλόγους παικτών μέσα στο γήπεδο. Παραθέτω έναν:
     Μ. - Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί μου φωνάζει;
     Δ.  - Τον παίρνει η κάμερα και θέλει να δείξει οτι δουλεύει.
     Μ. - Μα μόνο με μένα τα βάζει που τρέχω για τρεις. Πότε από δω, πότε από κει ρε γαμώτο. Άλογο έχω γίνει με τους μαλάκες στα πλάγια.
     Δ. - Χέστον αυτόν. Εμένα θα ακούς.
     Μ. - Καλά δεν βλέπει οτι πριν είχαμε μια κάλυψη μπροστά μας; Τι κάνει ο μαλάκς; Τώρα όλα πάνω μας θάρχονται. Βεντάλια γίναμε.
     Δ.  - Πάμε τώρα κι ο θεός να βάλει το χέρι του.
              Παρέμβαση Αναστάση ( Βατοπεδινός ):  Αυτόν αφείστε Τον εκεί που είναι. Τη μπάλα σας τώρα.    
          Υγ2. Ευτυχώς αυτήν την φορά τα ΜΜΕ ήταν συντονισμένα. Ρε παιδιά, αρχίσανε να βλέπουν μπάλα.
          Υγ3. Όταν η κριτική είναι σταθερά αρνητική και τα " μπράβο " σημειακά, κάτι δεν πάει καλά. Σταύρο μου αφέντη και τσουτσουλομύτη, κάνω λάθος; Αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι όλοι οι θρήσκοι ίδιοι. Και η βολιδοσκόπηση δεν ήταν σωστή. Πάλι λάθος κίνηση έκανες και θα στο έχει ήδη πει πια και ο φρέρης. Τέλος πάντων κοντά θα είμαστε την Κυριακή και να κοιτάξεις κάτω προς τον Παναγιώτη τον Τσιάπη. Μετά θα είμαστε στις κιθάρες για την παντομίμα του ποδόσφαιρου. Ίσως και να με ακούσει αυτήν την φορά ο Ισπανός. Επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να δώσεις την αποζημίωση ντάγκα.
       Υγ4. Έπαιξα μεταξύ πολιτικού ( λόγω του  επικείμενου αποκλεισμού της βουλής )   και αθλητικού κείμενου. Προτίμησα το δεύτερο για να λύνουμε θέματα. Την Τετάρτη για το 1843. Μήπως γίνει και η επανάσταση της Άρσεναλ.

62 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΕΣΑ; ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΙΑ ΑΝΤΙΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ; ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, αλλά ο Άγγελος δεν γουστάρει τις μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΒΑΡΙΑ. ΧΕΣΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΑΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ WW: ΑΔΕΡΦΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΊΧΜΠΕΝΑΧ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ άλλες οπτικές, αλλά η ΑΕΚ να είναι καλά. Δέστε την. Μην τρελαίνεστε.
    ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΠΩΣ, πάρτε θρηκολάγνο. ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ: ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΗΛΑ.
    ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ κι ειδικά αν είναι επίτηδες. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΧ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΙΧ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ, Ή ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΑ Ή ΔΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω ότι ο Αναστασιάδης αυτήν την στιγμή είναι η πλέον αξιόπιστη λύση για να βρεί αυτή η ομάδα ταυτότητα και αξιοπρέπεια. Ο Ισπανός είναι για γέλια. Δεν έχει κύρος, δεν επιβάλλεται, κάνει καραγκιοζιλίκια. Νομίζω ότι οι παίκτες τον βλέπουν και ξύνουν τ΄ αρχίδια τους.
    Ο Ραϊχμπεναχ σε 15 μέρες κατάλαβε ότι δεν κατάλαβαν τόσα χρόνια οι κυβερνώντες και είπε ότι θέλει να παραμείνει 2 τουλάχιστον χρόνια για να μπει μια δημοσιονομική τάξη. Λές να.....?
    ΥΓ. Στήβεν, αν ξέρεις, οι παίκτες που έφερε ο Ισπανός πόσους επίσημους αγώνες παίξανε πέρισυ ?
    Κωνσταντόπουλος και Αραμπατζής, κι οι δυό κάτω από τα δοκάρια έναν Σάχα δεν κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2011 00:30

    Νομίζω ότι ο διάλογος (και ειδικά το θείον κερασάκι από τον βατοπαιδινό τα λέει ΟΛΑ). Ο ιθπανόθ πάει για την αποζημίωση και το χειρότερο είναι ότι το έχουν πάρει χαμπάρι και οι παίκτες του.
    Δε λέω, είμαι βέβαιος ότι το κλίμα είναι θετικότατον, όλοι έτοιμοι να "πεθάνουν" για τον αποζημιωθέντα. Θα κάνουν και τις πλάκες τους, θα λεν και καμιά μαλακία, θα τρώνε και κάνα σουβλάκι ρεφενέ. Δεν αμφιβάλλω γι αυτό...
    Δηλαδή τι να κάνουν? Να αυτοευνουχιστούν και να κόψουν τις φλέβες τους για τον ανδαλουσιανό με το μπλουζάκι της οργάνωσης?
    ΑΕΚ=Ελλάς, έτσι κι εμείς πεθαίνομεν δια έναν αποζημιωθέντα φαλακρό αμερικανόφωνο μυστακοφώρο.
    WTF...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ WW: ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ή και τανάπαλιν. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΓΙΑΤΙ; ΑΣΤΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ.
    ΝΑΦΤΙΑΧΝΑ ΟΜΑΔΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΤΑ. ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΩΠΗΣ ( ΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ).
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ; ΟΧΙ ΒΡΕ. ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, αν είναι διαχειρίσιμα σωστά, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΧ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗΣ: ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ; ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου που είναι ο Ρονάλντο, αλλά και τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Όλα αυτά δημιουργούν ζήλεια και όλοι ενοχλούνται», είπε ο Πορτογάλος διεθνής αμυντικός.

    Tαδε Εφη ΠΕΠΕ.

    Ναι αυτο το κριαρι της ρεαλ.

    Που βλεπει το special νουμερο ως καλυτερο προπονητη και τον σαμπουαν-βουτια καλυτερο παικτη.

    Θα μου πεις με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κανονικα ο ΜΟΝΟΣ λογος να εισαι στο χορταρι θα ειναι για να το κουρευεις.

    Και ο σαμπουαν ο καλυτερος παικτης..

    Αυτα ακουνε τα κοντα απεναντι και σας τρελαινουνε στη φαπα μετα, και καθεστε και κλαιτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ steven γιατι να μιλησουν ολοι αυτοι?
    Ειχανε ΠΡΙΝ δουλεια η θα εχουνε ΜΕΤΑ απο αυτη τη κατασταση?

    Τι δουλεια εκανε ο Δημητριαδης?
    Ο προπονηταρας ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ και τον παρακαλεσαμενα ερθει?

    Οσο για τον Αρναρ εκανε τρελλες κινησεις. Εφερε τον χοντρουλη με 650.. και εκεινη τη ψυχη τον Χελγκασον.


    Απο τον ενα τρωμε κανα 50αρακι και ο αλλος εκανε ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ στο ντερμπυ ρων 30,000 ευρω με το Κουγια..

    2 χρονια στην ομαδα ανακαλυψε το Γκουντι και τον κλοουν!!!
    Τωρα τι scaouting χρειαζεσαι για να ανακαλυψεις το Γκουντι δεν μπορω να σου πω.

    Μπορω ομως να σου πω οτι εγω εχω ανακαλυψει τον Sol Campel (δευτερο νιατο στα 35-36) τον Γκιγκς στα 38 και τον Αλαν Σιρερ.

    Και αν καποιος μου γραψει κατι θα θυμησω οτι ο Shearer εκτος απο Jordie-αρρωστος ειναι και τρελλος γκολτζης.

    Κανονικος οχι σαν το δικο μας το ΚΑΠΕΤΑΝΟ που μολις δει φατσα στο τερμα, βγαζει το WWF ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ..

    Κατι ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ τους καθαριζει με το ενα ποδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΜΑΚΗΣ: ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ; ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ DIMI.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -------------------------------------------

    Σε 16 μερες απο σημερα,αυτο θα δειχνει το "καρδιογραφημα" της Ελλαδας..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαύρα χάλια, τω όντι. Έχασε η ομάδα που ήταν στα πάνω της ψυχολογικά από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης με κατεβασμένα χέρια. Κι αυτό σωστό. Ο προπονητής κάνει τραγικά λάθη λες και αποζητά την αποζημείωση (από πού θα την πάρει άραγε;). Θα συμφωνήσω ότι και αυτό είναι ένα σκοτεινό, αλλά ρεαλιστικό σενάριο. Αλλά ρε παιδιά, σκεφτείτε: αν δεν είχαμε και αυτά, με τί θα ασχολούμαστε (ακόμη κι εμείς οι ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια μας που πλησιάζουμε το μισό αιώνα ηλικίας); Μήπως τελικά επιλέγουμε το μαύρο χάλι της ομάδας μας (που ούτως ή άλλως θα τη λατρεύουμε) για να λουφάρουμε από τα άλλα μαύρα θέματα της καθημερινότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2011 10:51

    Κωνσταντίνε να το αντιστρέψω το επιχείρημα στου διότι ακριβώς ΣΗΜΕΡΑ που η πραγματικότητα γύρω μας είναι ζοφερή, η αυτοκρατόρισσα μπορούσε να μας δίνει ανάσες. Εγώ τουλάχιστον, έτσι αισθάνθηκα μετά την Ξάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2011 10:54

    Άλλη παπαριά που διαβάζω σήμερα:
    Πήγαν, λέει, στο γιοβάνοβιτς, να αφήσει το ΑΠΟΕΛΛ, το champions league και την ομάδα δημιούργημα του με τους δικούς μας κομμένους και του πρότειναν να έρθει στην ΑΕΚ του ανηψιού του αδαμιδίου του μπακαλιάρου, των χρεών και της στάσης πληρωμών και της 4ρας στο europa league (αλλά και στη λίγδα).
    ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ? Σαν τα μούτρα σας νομίζετε ότι είναι και οι άλλοι?
    Προτείνω ΑΜΕΣΑ πρόταση στο μουρίνιο, βρε αδαμίδι. Βάλε το γκρεταρσον να πάρει τηλέφωνο τον κομμωτή του. Μην κοιτάμε χαμηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημερα.
    Κωνσταντινε,αυτο το "μισο αιωνα ζωης" με τρελανε. Πολλοι απο εδω,θα πρεπει να αισθανθηκαν σαν αγριελιες στη μεση του καμπου.
    "μισο αιωνα ζωης". Σωστα. Θαρεις οτι αμα απλωσεις το χερι σου,ισα που αρπαζεις τα μουστακια του Καραισκακη εκει καπου στο 1821.

    Για στασου ομως,με το συμπαθειο,δεν μας ελεγες τις προαλλες οτι ευτυχως που εχουμε και τα ποδοσφαιρικα και ξεχνιομαστε; Τωρα υποπτευεσαι μηπως τα της ΑΕΚ ειναι σταχτη στα ματια μας μπροστα σε προβληματα που θα επρεπε να μας απασχολουν;
    Σε πειραζω.

    Οσο για την παραλληλη πορεια της ΑΕΚ με την χωρα,ε,δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι διαφορετικη.
    Αλλωστε οταν λεμε ΑΕΚ=Ελλαδα,αυτο εννουμε.
    Πως θα μπορουσε π.χ. ο γαυρος να ειναι η πιστη απεικονιση της Ελληνικης πραγματικοτητας;
    Οταν η Ελλαδα κατακρυμνηζοταν επι Σημιτη (φτου!)ο γαυρος ηταν στα φορτε του. Επαιρνε ισχυ,δυναμη,ρευμα απο την χωρα.Πορειες δυσαναλογες ειχαν. Αντιστροφες.

    Τωρα που εξασθενησε αυτη και ψοφολογαει,ο Μαρινακης κανει "αγωνα" κατα της διαφθορας και τιμωρει τα "εγκληματα κατα της Ελλαδας". Βρε δεν γαμιεστε.
    Ο αλλος ομως πριν, ο θειος, ο Ανατολικος με τις Δυτικες ακρες,οποτε γινοταν μπαχαλο ειτε ενας αγωνας,ειτε μια δικη παρωδια για τις δουλειες του, γελουσε τρανταχτα σαν τον Γουιλυ τον μαυρο θερμαστη. Και εξυνε τα αρχιδια του. Αφου ζουσε σε μια χωρα που ΕΚΕΙΝΟΣ εφτιαξε. Στην κυριολεξια.

    Τι να κανει τωρα η ΑΕΚ; Να παιξει μπαλαρα; Να παρει σωβρακα; Να γινει πριγκηπισσα; Οχι. Την πορεια της μαμας Ελλαδας ακολουθει,και λογικα.
    Αργοτερα βλεπουμε.
    Ασε να γινουν οι κηδειες. Μετα ισως υπαρξει ανασταση. Αλλα ας δεχθωμεν το επι "τριημερον πενθος".

    Αλλωστε, 16 μερες λεει ο φιλος conpater μενουν ακομα. Εχει αρχισει το δε φαιναλ καουνταουν.
    Αν δεν ειναι 16 να ειναι 23. 35.
    Τι να πεθανεις Σαββατο τι Κυριακη ξημερωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οπως βλεπουμε τωρα πλεον,δεν απασχολει κανεναν απο τους διεθνεις τοκογλυφους ο φοβος καποιου "πιστωτικου γεγονοτος". Δεν υπαρχει θεμα πλεον. Τι εγινε σε τρεις μηνες; Σωθηκαμε; Οχι ασφαλως. Απλα ξεφορτωσαν στην χωρα του καραγκιοζη τα σκουπιδια,εξασφαλιζουν τα μινιμουμ γιγαντια κερδη και αφηνουν πλεον τον αρρωστο να παει στο σανατοριο του μονιμου μηχανισμου στηριξης.

    Νο προμπλεμ τωρα. Βριστε τους, κλωτσιστε τους, πειτε τους οτι πτωχευουν,οτι "σχολανε" απο την Ευρωπη κλπ. Δεν υπαρχει φοβος για πιστωτικο γεγονος.
    Υπαρχει ομως ενας ακομα μεγαλυτερος φοβος. Η ακατασχετη εξοδος. Η Μεσσολογγιτικη εξοδος της Ελλαδας απο την φυλακη του ευρω.
    Και τοτε γαματα. Οτι εχουμε σε χρημα,θα γινουν σερπαντινες για τις αποκριες.
    Χεσμενοι ειναι και εκβιαζουν με αυτο που τρεμουν.
    Εκφοβιζουν την χωρα με την πιθανοτητα της...πραγματικης της ελευθεριας. Με την εξοδο απο το ευρω.
    Γιυτο και πρεπει να γινει "ελεγχομενα". Βεβαια οταν εχεις δυο μερη,ενα δανιστη και εναν δανιζομενο,και πρεπει να γινει ελεγχομενη πτωχευση,καταλαβαινει κανεις απο ποιον θα "ελεγχθουν" ολοι οι παραμετροι. Εχει λογο στην υπαρξη του ο δανιζομενος; Ποτε. Κανεναν.

    "Ευτυχως που βρισκομαστε υπο ελεγχο" ειπε ο Μουσολινι ψευτοσυνταγματολογος.
    Ειμαι βεβαιος οτι σου αρεσει να εισαι υπο ελεγχο. Σε ειχα κοψει εγω.
    Γουστρεις BDSM. Γουσταρεις το πλαστικο dildo δεμενος πισθαγκωνα μωρη χοντρουλα.
    Γουσταρεις πνηξιμο σε δεξαμενη με ουρα. Σε κοβο και για κοπρολαγνο.

    Αυτο που τρεμουν,το μετατρεπουν σε εκβιαστικο μηχανισμο
    Και γιατι οχι; Θα πιασει. Αφου οι διαχειριστες εδω, οι εθελοδουλοι,ειναι ολοι "πιασμαν". Ειναι ολοι στους βοθρους. Τους βαζουν λοιπον μπροστα να εκβιαζουν οι ιδιοι με την σειρα τους τον ανυποψιαστο,αδιαβαστο,ακριτο και πληρως εκβιασιμο κοσμακη. Με προσχημα εναν μισθουλακο που ισως δεν μπει στο τελος του μηνα,η μια συνταξη που ισως δεν φτασει στο σπιτι κανονικα,οπως υπολογιζε.

    Κανονικος εκβιασμος δηλαδη. Νταβατζιλικι ανερυθριαστο. Ακομα και οι συνταγματαρχες του 67 θα ειχαν τις ενστασεις τους "δια μιαν τετοιαν σκαιαν συμπεριφοραν προς τον λαον"
    Ετουτοι ομως οχι. Γιατι; Γιατι ειναι χειροτεροι απο εκεινους. Γιατι ειναι ακομα πιο δουλοι,ακομα πιο "δεμενοι",ακομα πιο ανθελληνες,ακομα πιο επικινδυνοι και φαταουλες.

    Ουτε με τα SS και την Γερμανικη κατοχη μπορει να συγκριθει,γιατι και εκει-πλην καποιων εξαιρεσεων- κρατουνταν τα προσχηματα,μονο και μονο για να καταδειξει ο Ουνος οτι καταλαβαινει απο τεχνη και ομορφια. Και δεν ριμαζε οτι ευρισκε. Οχι. Επελεγε.
    Δεν προσβαλε συλληβδην. Προσεχε και λιγο.
    Ακομα και δυναμεις κατοχης και δικτατοριες λοιπον,ειχαν περισσοτερο "τακτ" και μεγαλυτερη ικανοτητα ελιγμων.

    Αυτα τα σημερινα πρησμενα κωλαντερα,δεν εχουν στην κυριολεξια ουτε ιερο ουτε οσιο. Γαμουν τα παντα σε χρονο d.t. και μαλιστα με χαρα την οποια μπορει ευκολα κανεις να διαπιστωσει στα προσωπα τους. Οσο παραμορφωμενα και αν ειναι και μοιαζουν περισσοτερο με ερπετα.

    Τι αναμενει ο κοσμος με τετοια στωικοτητα και καρτερια; Που να ξερω.
    Η εχει παραδωσει τα οπλα,η εχει στησει καρτερι "στη γωνια" και περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΟΥΡ.

    ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ,ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ.ΣΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ.ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΟΣ.

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ
    ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΞΕΜΑΛΑΚΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΚΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΤΟΛΜΗΣΕ,ΦΕΡΣΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΣΤΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ.
    ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ που ήντουσαν κι οι δυό στους μουσαμάδες και στα βυτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ:
    - ΤΟ ΥΓ3 ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
    - Η ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ; ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΩΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2011 13:35

    @ steven: Πότε κουνάμε (ξανά μανά, όπως άλλοτε) τα άσπρα μαντήλια?
    Αλλά για να βοηθήσω και το αδαμίδι, ώστε να οργανώνει τις αποζημιώσεις και τις πληρωμές, λέω να μην ψάχνω μόνο για τη δική μας 28η Οκτωβρίου (το όχι ενός δικατάτορα, σε αντίθεση με το ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ-ιιιιιιιιι ενός αμερικανακίου με μουστάκι) με τις παρελάσεις της και τους νέους προπονητάς της λίγδας:

    12/10/11 Dia de la Hispanidad (η μέρα που ο κολόμπος το 1492 πάτησε τη μπότα του στις δυτικές ινδίες)

    1/11/11 Todos los Santos (των αγίων πάντων. Οι θπανιόλοι επισκέπτονται τα μνήματα των αγαπημένων τους)

    6/12/11 Dia de la Constitucion (του συντάγματος του 1978)

    8/12/11 Immaculada Concepcion....αααα αυτή μου αρέσει...η μέρα που η Παναγία μύρισε τον κρίνο...μμμμ...νομίζω ότι του πάει ΚΑΙ του μανώλου, και του αδαμιδίου, και του μπακαλιάρου και όλων αυτή...

    Ποιά θα προλάβει ο μανώλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρηστο σε συνεχεια ενος παλιου post και της αναφορας σου στο παρεακι του 67 να αναφερω οτι ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ειναι η μονη περιοδος στη Νεωτερη ιστορια της Ελλαδας που η χωρα ειχε ΜΗΔΕΝ (0) χρεος.
    Μιλαω παντα ΜΟΝΟ για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

    Θα μου πεις ειχαν δωσει ΑΛΛΑ ανταλλαγματα, και θα σου πω και εγω ΣΙΓΟΥΡΑ.

    Αλλα τετοιο ξεβρακωμα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, κανενας τους δεν υπηρχε περιπτωση να το δεχτει.

    ΜΑΛΑΚΑΣ? ΤΡΕΛΛΟΙ? ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ? ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ? ΦΑΣΙΣΤΕΣ?

    ΣΙΓΟΥΡΑ και αλλα 100 παραπανω.

    Αλλα το ΤΑΜΕΙΟ ηταν ενταξει.

    Ειναι αλλωστε και το μονο που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "δηλωσεις" ο Τουρκογλου.
    "μπλα-μπλα-μπλα" και ενδιαμεσα μερικες κλανιες φασιστικες. Ο περι μη ευθυνης υπουργος,λατρης της γυφτοελιτοκρατιας,οντας διωκτης του πληθους και πολεμιος καθε ειδους πραγματικης δημοκρατιας,απλωνει τα λογια σαν σκατα πανω στο τραπεζι,να ξεραθουν με την βοηθεια των ζεστων προβολεων του στουντιο.
    Και οποιος τον ζοριζει με καμια δυσκολη ερωτηση, "δεν μου αρεσει το υφος σας...αλλος" λεει ο κουραδας.

    Λογιδριο, το τσουβαλι με τα σκατα.Δια την δραματικην κατασταση και την αναγκαιοτητα και αυτων των μετρων. Ερχεται με δωρα απο την Ουασιγκτον. 20% στους μισθους,γυρω στο 6-7% στις εναπομεινασες συνταξεις κλπ.
    Οτι δινει περοσσοτερα απο αυτα που περιμενει σαν "εκτη" " εβδομη" δοση "σωτηριας".
    Γιατι πρεπει να δωσεις 17 δις σε τρεις μηνες για να παρεις λιγοτερα απο 15; Εκ των οποιων 15,στα χερια σου δεν θα φτασει τιποτα αφου θα πληρωθουν ληξιπροθεσμοι τοκοι και ομολογα; Και εν τω μεταξυ αυτα που πρεπει να πληρωσεις ως το τελος Δεκεμβρη ειναι πανω απο 25.
    Αριθμητικη ρε παιδια.
    Δεν πηγατε σχολειο παναθεμα σας;

    Μεχρι την επομενη δοση του "σπρωξιματος".
    Οπου με δραματικο ξανα τροπο,αυτος ο κακιστος ηθοποιος και κακιστος υπανθρωπος θα ανακοινωσει το νεο "πακετο μετρων"-τον επομενο μηνα δηλαδη.
    Ο απολυτος τιποτα.
    Ενα σακι σκατα,με μισος περνα πανω απο την ζωη μας.
    Ενας αληταμπουρας,θιασωτης των λιγων και θεριστης του "μεσου πολιτη"
    "ξερουμε τον πονο"..."ξερουμε το απαραδεκτο και το αδικο των μετρων"..."ειναι εντυπωσιακα σκληρα τα μετρα". Δικα του λογια.
    Αυτοκριτικη; Επιγνωση της καταστασης; Συμπονοια;
    Οχι. Λαθος κανετε. Τιποτα απο αυτα.
    ΧΑΡΑ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. Μονο και τιποτα αλλο.
    "φερτε τα ολα. Ειναι δικα ΜΑΣ. Γιατι ΕΧΕΤΕ;Δεν πρεπει να ΕΧΕΤΕ".
    Εγλυψε τις πατουσες του γυφτου Τρισε,σκουπισε το Ανατολικο πεος της Μερκελ,και συνεχως επαναλαμβανε: "οπως εχουμε συμφωνισει με τους εταιρους." "πρεπει απολυτως και διχως καμια σκεψη για οτιδηποτε αλλο" "σκοπος ενας και μονο η απολυτη δεσμευση της τηρισης των μετρων" κλπ-κλπ
    Και δεν μπορει να σκεφτει το εξης απλο ο κοσμος;
    "δεν μας νοιαζει αν πτωχεσυουν οι Ελληνες,αρκει να σωθει η Ελλαδα.
    Μη ρωτας τωρα ποια Ελλαδα εχει κατα νου,με χρεωκοπημενους Ελληνες. Γνωστα. Ελλαδα με Τραπεζιτες τοκογλυφους και ξενες μποτες στον πλουτο της χωρας. Αρα, η χωρα θα σωθει.
    Αυτα ειναι!

    Βιασυνη μεγαλη για την δημιουργια του μονιμου μηχανισμου στηριξης. Δηλαδη τον επισημο κλιβανο.
    "πρεπει να χτιστει ενα τοιχος γυρω απ'την Ελλαδα" ειπε η Ανατολικη ρουφιανα Μερκελ.
    "Τοιχος". Μεταφορικα. Αλλα και κυριολεκτικα αμα λαχει. Ξερουν απο τειχη εκει.
    Εδω μεσα λοιπον,,αναμεσα σε τειχη,αποκομενοι στην ουσια,η χολεριασμενη Ελλαδα,θα καψει τα ρουχα της,θα ξυνει τις πληγες της και θα ταιζεται απο μακρυα με το καλαθι. Η βρωμιαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Μακη
    Για να ερθει ο Τιμουρ και ο καθε Τιμουρ θα πρεπει να πεσει και η αναλογη μειωση στα ποσοστα.

    Βαλτα κατω με ενα 20%. Κοντα 1,5 στοιχιζει ο ΙΘΠΑΝΙΚΟΘ ΘΙΑΘΟΘ. 1,5χ20%=?????

    Ενω ο αλλος θα σου ερθει με 100 + κανα 50αρι κανας βοηθος, μιας και ειναι κανονικος προπονητης δεν θελει μεταφραστες (το γαμω το σταυρο σας μια χαρα το λεει) και δεν θελει ψυχολογους να ψυχολογουν το κωστακη> τον διαολοστελνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΤΑ...

    @steven βαζεις δυσκολα στους ανωνυμους με τις Ψ-ΩΡΕΣ και τις ανακοινωσεις. Τα παιδια θελουν απλα πραγματα:
    Διφυλλο-Τριφυλλο
    Βατραχος-Προπονηταρας
    Ανθρωπος μας- Οχτρος μας

    Τετοια πραγματα ΝΕΟΑΕΚΤΖΗ εβραιε που πας να μας μπερδεψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. DIMI,ασφαλως και το μεγεθος τη αρπαγης δεν συκγρινεται με την 7ετια.
    Επι "δημοκρατιας" κλεβει κανεις πιο ευκολα λογο ανοχης και πολυπλοκοτητας. Κατανοητον νομιζω. Γι'αυτο και ειναι το αγαπημενο πολιτευμα.

    Οχι οπως λες γιατι οι αλλοι προσεχαν,-υπερκοστολογισεις,δανισμοι κλ υπηρχαν και τοτε,απλα κατωαπο το χαλι. Εμειναν εκει. Αλωστε σκοπος ηταν να σπασει ο γυψος,να γινουμε καλα και να μπορουμε να τρεχουμε 100ρι με τις κοιλιες και τα ξυγγια του Μπενιζελου και του Παγκαλου.

    Το οτι πεθαναν στην ψαθα και φτωχοι, οι παλαβιαριδες συνταγματαρχες,αυτο, ο κοσμος, βουτηγμενος στην πουστια και την παρανοια της ρεμουλας,πραγματικα τους το πιστωνει στα "συν". Σε αυτο το παραδοξον γεγονος, στεκεται με προσοχη και σεβασμον.

    Και καθολου παραξενο δεν ειναι αφου οι υπηρεσιες επιλεγουν απο το καλαθι καθε χωρας το αναλογο φρουτο για την αναλογη εποχη.
    Σαμπως και σημερα δεν υπαρχουν ανθρωποι ετοιμοι να φορεσουν στολη, η ρασσο, η κοστουμι,οντας ετοιμοι να δωκουν και την ζωη τους αρκει να δουν το ονειρο τους να γινεται πραξη δια μιαν ισχυρα Ελλας;

    Αλλωτε επιλεγουν του Πατακους, αλλωτε τα παπαδοπαιδια της 17 Νοεμβρη, αλλωτε τους Μητσοτακαιους και τους Παπαντρεους κλπ.
    Αναλογα της αναγκες.
    ======================
    Η μια "Ωρα" ειναι απο εδω και η αλλη απο "κει".
    Δηλαδη προσκειται στην οργανωση. Και αφου το καμπανακι βαρεσε, οπως λεει ο μουσιας,τοτε αλλαζουν και τα κοζα στα πρωτοσελιδα.
    Τον βλεπω με ηττα την Πεμπτη να φευγει.
    Αντε. Αλλος. Ποιος εχει σειρα να λατρευτει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2011 14:06

    @ DIMI: Ότι τα παιδάκια της οργάνωσης με το μυαλουδάκι το πιπιλισμένο από τον καισαρόπαπα και το μπαφιέτο (στην καλύτερη) χρειάζονται δίπολα και εικόνες του μέγα πατερούλη για να προσκυνάνε είναι γνωστό. Απλά μην παραλείπουμε την μετάβαση από το status "μέγα πατρός" σε "αποδιοπομπαίου τράγου". Σαν εκείνη την "πρίγκηψ του νερέτβα" εις "βάτραχος" ή την άλλη την "ντέμαρος" σε "χαφιές άντρας της βανδή" κλπ κλπ. Μόλις το κογκλάβιο υπό την προεδρία του καισαρόπαπα βγάλει το φιρμάνι, άξαφνα "ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς".

    Εδώ, κάπου χάνεται το απλόν της διπολικής θεώρησης που επιβάλλει ο ιμάμης, διότι πρέπει να γίνει η γνωστή κωλοτούμπα. Το παιδάκι της οργάνωσης πρέπει να αποκαθηλώσει τη φωτογραφία του πρίγκηπα πάνω από το κρεβάτι του, να τη φτύσει και να την πατήσει (όπως οι εικόνες από μεμέτια να παταν τις φωτογραφίες του σαντάμ και του γκαντάφι σε "απελευθερωμένες" περιοχές).
    Κομμάτι δύσκολο μετά από τόσο πιπίλισμα και σε καιρούς χαλεπούς κιόλας, που όλοι χρειαζόμαστε τον πρίγκιπα μας, ειδικά όταν αυτός φοράει και το μπλουζάκι με τη μπόμπα.

    Και κάπου εκεί υπεισέρχεται η ψυχοπνευματική βαζελίνη της ψ-ΩΡΑΣ με ολίγον από γκετζετζόγλου να μας λέει ότι δε φταίει μόνο αυτός (γιατί ρε φίλε, σου είπε κανείς κάτι τέτοιο? απλά τα χει κάνει ΣΚΑΤΑ).

    Η αποδόμηση ξεκίνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρήστο, όχι Τούρκογλου. Τουρκάντζογλου είναι, βεβαιωμένο. Που να τον έβλεπες και στο Πανεπιστήμιο. Γλοιώδης, σαλιάρης με τις φοιτήτριες, φτηνός φιγουρατζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2011 14:10

    Δηλαδή να τα χώνει και στο ΒΑΡΓΚΑΣ?
    Τόσο κομπλέξας είναι ο μανόλος?

    Ο άλλος σου έρχεται χωρίς προετοιμασία και από 1 χρόνο εκτός και παίζει καπάκια ενενηντάλεπτα και όσο αντέχει το πόδι το βάζει στην κόντρα, δηλαδή τι άλλο να κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Χρηστο
    Παλαβιαρηδες, Φασιστες, τρελλοι, βασανιστες και αλλα 1000.

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.

    Και σωστα λες οτι πεθαναν ΑΠΑΝΤΕΣ φτωχοι μεχρι και ο τρελλο πατακος σε ενα δυαρι μενει..

    Αλλα περαν της προσωπικης φτωχειας, αυτο που λεω ειναι οτι το εξωτερικον χρεος οταν εφυγαν ηταν ΜΗΔΕΝ.
    Δηλαδη ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    Για να στησει πλαι τομαγαζι ο επομενος και μεχρι το 81 παλι το χρεος ηταν ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ σχεδον αμελητεο σε σχεση με την αυξηση του ΑΕΠ και την αναπτυξη-παραγωγη που υπηρχε.

    Μετα ηρθε η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Τσοβολα δωστα ολα, μιμη, ελουντα, κατουροπανα, επιδοτησεις,ριτα σακελαριου,κουστογιωργας (τι μορφη βλαχοδημαρχου-κλεφτοκοτα, ακομη θυμαμαι τον Δημητρακη που εσκαγε στο σχολειο με ενα 500αρι!!!!) κοσκωταδες κλπ κλπ...

    ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΗΚΑΤΟ.. εξω απο την Ε.Ε των μονοπωλιων ειναι και τα επικα συνθηματα του μπαμπα που ειχε το παιντι τοτε εκπαιδευομενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κατι πηγε να ψελισει ο Βουρος για το "απαραδεκτον του πραγματος" και το "σκληρον της αποφασης" σχετικα με το "χαρατσι" στα σπιτια,αλλα με νεα ανακοινωση επανηλθε στις ραγες της υποταγης λεγοντας "θα το ψηφισω,απο αισθημα ευθυνης"
    Εισαι πολυ υπευθυνος ανθρωπος.

    Εφ'οσον πλεον το πετσοκομα των μισθων και των συνταξεων εναι ευκολο πραγμα-μερικα πληκτρα πατας στο συστημα πληρωμων-ερχεται και η ωρα ωστε εκτος απο μη μισθο,να εχεις και μη σπιτι.

    "ειναι παραδοξο. Ενω οι Γερμανοι και εν γενει οι Ευρωπαιοι μενουν σε σπιτια με ενοικιο,οι Ελληνες να εχουν απο ενα και δυο σπιτια ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ". ειπε μια αδερφη προεδρος του Ελληνογερμανικου επιμελητηριου,δεν θυμαμαι το νομα του και να παει να γαμηθει αλλωστε.

    Αφου το ενα σκελος δειχνει να πετυχαινει-δεν χρειαζοταν και κοπος αλλωστε- τωρα παμε στην καρδια του θεματος και του "προβληματος". Στην ιδιοκτησια. Το πρωτο και το τελευταιο προπυργιο ελευθεριας. Το αποκουμπι. Την φωλια της οικογενειας. Την ακροτελευτια ελευθερια,πριν απο την τελικη υποταγη.
    Πως να υποταξεις καποιον που ΕΧΕΙ γη; Οικημα;
    Αντε και τα λεφτα του τα ρουφας. Το μονο ευκολο.
    Το σπιτι παλι; Το καταφυγειο του,το οποιο ειναι ιδιοκτητο,πως το αρπαζεις;
    Με τον ιδιο τροπο περιπου. Φορολογοντας το. Αγρια. Ανηλεως. Μεχρι να φτασει στο σημειο να υπολογιζει οτι εαν το πουλησει και μεινει στο νοικι,θα του κοστιζει λιγοτερα απο οτι να εχει ενα σπιτι δικο του.
    Θα παρει χρονο βεβαια. Και δυσκολα,πολυ δυσκολα παιρνεις σπιτι απο καποιον. Εφ'οσον ειναι αποκτημενο με αιμα,με στερησεις,με δεκαετιες δουλειας,και που στις περισσοτερες περιπτωσεις,αυτο, κουβαλαει και μνημες που συνδεουν τα μελη.

    Δυσκολα πραγματα. Για τους σκηνιτες του κοσμου,για τους γυρολογους,για τους απατριδες,για τους "διεθνιστες", ειναι απαραδεκτο το να ειναι κανεις συνδεδεμενος με συγκεκριμενη γη. Ειτε με την μορφη εθνικου κρατους,ειτε με την μορφη οικογενειακης κληρονομιας.

    Και αυτο που δεν μπορει να κατανοησει,θα ειναι και αυτο που θα τον καψει. Για να αντιπαρατεθεις σε κατι,για να αντιμετωπισεις κατι,θα πρεπει να γνωριζεις το ειδικο βαρος του,την δυναμικη του,τις ριζες του.
    Δεν το ξερουν. Δεν το αναγνωριζουν,σαν γνησιοι γυφτοι γυρολογοι που ειναι. Και εδω ειναι το προβλημα. Εδω ειναι το μανικι.
    τον μισθο,εστω και με γκρινιες,τον κοβεις. Τον αρπαζεις. Τα οικονομικα "προνομια", η τις διευκολυνσεις,τις πετσοκοβεις. Ωραια.
    "Ποδι" στην περιουσια πως βαζεις; Πως δεν θα βγουν δικανα; Πως δεν θα αντιμετωπιστει σαν ιστατο καστρο απο τους ιδιοκτητες;

    Δυσκολα γυφτοι μου. Πολυ δυσκολα. Τα παγκαρια και τους παγκους,τους μεταφερεις σε οποια πανυγυρη θελεις. Σε οποια πλατεια σε βολευει. Τα χωματα,και τα σπιτια,πως τα παιρνεις;
    Δυσκολα γυφταραιοι μου. Πολυ δυσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ WW: ΑΔΕΡΦΕ ΟΧΙ. ΤΟΥΡΚΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ, δεν γίνεται αλλοιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΜΠΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΑΕΚ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΘΕ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βεβαια η λυση ειναι απλη,οπως σε ολα τα αλλα.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΓΕΤΑΙ και θελει λιγο θαρος. Ελα. βρε. Λιγο θαρος παραπανω απο αυτο που δειχνει ενα ελαφι καθως πινει νερο απο απροστατευτα νερα.
    Λιγο παραπανω. Δεν ειναι δα και τιποτα.
    "Δεν δινω μια. Να πατε να γαμηθειτε,μονοι η με παρεα,δεν με νοιαζει"
    Συσσωμοι,με ρυθμο,με ενταση συντεταγμενα και με νομικα κλειδια στο χερι, γαμιστε τους την παναγια στις μηνυσεις. Στις καταγγελιες. Εαν δεν πληρωσει τι συνολο του πληθυσμου,τι θα γινει;
    Οπως σε ολα τα πραγματα,ετσι και εδω, ο ομονοηση και η συνεργασια εναντι ενος κοινου εχρθου,ειναι η μονη λυση
    πρεπει πια να καταστει σαφες ακομα και στον πιο αγνωμο,η πλαδαρο "μικρομεσαιο" οτι η ανασυνταξη και μεθοδευμενη αντικρουση με πολεμικα πλεον μεσα,μονο ετσι μπορει να αντιταχθει απεναντι στον εχθρο και ο πολεμος τους που δεν εχει καμια διαφορα με τις πολεμικες συγκρουσεις.
    Ειναι το ιδιο. Ενα νεο ΕΑΜ χρειαζεται. Ολα τα υπολοιπα τα βλεπουμε και τα διαχωριζουμε στην πορεια. Μετα.
    Τωρα δεν ειναι ωρα για αναλυσεις και παραθεσεις αποψεων. Ειναι πολεμος. Εχει δικιο το πουσταριο που μας εξουσιαζει οταν χρησιμοποιει τετοιους ορους.
    Πολεμος λοιπον. Πεμπτη φαλαγγα ειναι εδω μεσα. Ειναι πια προφανες σε ολους. Μονο οι παλαβοι και οι εκτος πραγματικοτητας εχουν αμφιβολιες πλεον.
    Αλλα απο την παραδοχη,μεσρη την αντισταση,εχει μια αποσταση. Αυτην καλειται να καλυψει πλεον ο "μεσος πολιτης" ( δικη τους εκφραση,επισημη παντου. "μεσος πολιτης". "απλος πολιτης". Σε ολες τις ομιλιες,σε ολες τις ανακοιωνσεις τους,ετσι αναφερεται ο εσμος,το ερμα των δρομων. "μεσος" και "απλος". Δεχομενοι αυτονοητα και αυτοματα την διακριση αναμεσα στον "απλο" πολιτη, τον "συνθετο" και βεβαια τον "πολυσυνθετο")

    Γαμηστε τους τα πρεκια. αλλαξτε τους την παναγια η τον γιαχβε η την κωλοτρυπιδα τους,η οτι πιστευουν. Ξεκινηστε απο τους δικους μας εδω. Την καταρα. Την γυφτικη κομπανια που κατσικωθηκε στις πλατες μας.
    Γαμηστε τους οχι σαν "απλος πολιτης" αλλα "απλως σαν πολιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Περιμενοντας τα λεφτα. Πετιτ Σατο.
    Κατι για 40 εκ. ακουγεται. Εχει βουηξει η πιατσα.
    Και η πιατσα με τις πουτανες,ειναι γνωστο οτι βγαζει βρωμες για ακριβα κασε στα απεναντι φαναρια,ωστε να ερθει ο πελατης στα απο δω φαναρια.
    Πουτανοπολεμος δηλαδη,με σκισμενες ζαρτιερες και κραγιον απ'τα καλαθια.

    Ο δεν Αραψ που περιμενουν μεσω της πλατφορμας Τσακα,δεν εφανει ακομα.
    "παρε ρε μαλακα την ομαδα" λεει ο Τζιγκερ στον Βγαινοπουλο. "να πληρωσεις για την ΓΗΠΕΛ" λεει ο πονηρος.
    "ενταξει,τα πληρωνω" του λεει ο Τζιγγερ, χθες "μολον λαβε".

    "ναι αλλα τα οποια μελλοντικα εσοδα,της ΓΗΠΕΛ πανε στον δημο..κλπ-κλπ" λεει ο μεγας επιχειρηματιας με τα συμβολαια στην πλατη. "αρα δεν την παιρνω την ομαδα"

    Και πως να την παρεις.
    Υπαρχει περιπτωση ποτε των ποτων ω ποτε,να παρει ΚΑΤΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ο Βγαινοπουλος απο το Βαρδινογιανναιεικο;
    Οχι ομαδα, η εταιρεια. Ενα σωβρακο τρυπιο,μπορει να το παρει; Θα υπηρχε περιπτωση να του χαρισουν εταιρια; Ουτε νεκροι.

    Τελικα ναι,πλακα κανει ο Τζιγκερ στον Ανδρεα. Στην ξευτιλα τον εχει. Συνεχεια στην σεντρα τον βγαζει.

    Τι ειναι το "επιχειρειν"; (ειδικα εδω στην Ελλαδα μιλαμε. Και σε υψηλο επιπεδο.Δηλαδη σε επιπεδο δημοσιων νταβαδων) Ειναι "ο τροχος της τυχης".
    Κανεις τις προβλεψεις σου,τα κουμαντα σου,τους υπολογισμους σου,αλλα πρεπει να εχεις κα υποχην σου τον παραγοντα "τυχη".
    Η αυτοκρατορια της αμμου. Ο πυργος με τα τραπουλοχαρτα,μενει ως εχει αν δεν υπαρχουν κυμματα η αναταραξεις.
    Αν συμβουν,γαματα. Επιστρεφεις στις σκατοτρυπες σου,απο οπου ξεκινησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. bRavo aRxige ta vales sti thesi tous.na kerdisi ta gatakia k meta tous apogonous k tha janastirijoume,alios boulo.afto de simeni oti ipostirije to vatraxo omos mi berdeveste mounares de prokete na girisi o politeknos piso.k pouse agamidi fere ta xrostia sou giati ta spata tha ginoun labogialo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. προς τον μαλακοπιτουρα τον ανωνυμο

    ti pineis reeee?
    mila reeee?
    oti kai na pineis pantws einai sigoura notheumeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Και τώρα στηρίζουμε. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΕΙΛΗ, ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ; ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ.
    ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ Η ΟΧΙ; ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προφυλακιστεος ο Μακης.
    Θα μπορουσε να προφερεται και σαν "προφυλακιστεως", η "προφυλακισταιος"
    Οπως λεμε "Φιλισταιος".

    "...του εφιστησα την προσοχην( του Πιλαβιου) ωστε να ορισει διαιτητες κατοπην της υποδειξεως μου ωστε να μη προκανει απο την αλλη πλευρα ο Μπεος και του υποδειξει εκεινος πρωτος τους δικους του διαιτητες..." ειπε για τον Πιλατο στην απολογια του ο "Σωκρατης" με το πουρο.

    "Δεν εχει σχεση με τα στημενα" λεει ο μαρτυς υπερασπισης κος Πατερας. Βαζω το χερι μου και στο ευαγγελιο και στον κωλο σας αμα λαχει

    "καλα. Θα τον βαλουμε λιγες μερες στο φρεσκο μεχρι να δουμε τι θα γινει και να απονειμουμε την δικαοσυνη οπως πρεπει Ελληνικοτατα και κατ'οπιν τον βγαζουμε γιατι εχει και δουλειες ο ανθρωπος. Ειναι δημοσιος υπαλληλος αν δεν το ξεετε..." λεει το συμβουλειο Πλημελιοδικων...πλειμελιοδικων...πλειμελωδικων,καπως ετσι.

    Αυτο το ανευθυνουπευθυνο προσωπο,ο Πιλαβιος,με αυτο το πολυ χαρακτηριστικο ονομα και αυτην την πολυ-πολυ ουδετερη φατσα. Αυτο το φαιδρο πλασμα,αυτη η καρικατουρα του τιποτα,αυτο το μηδεν στο πηλικο,αυτο το φυτο,ο καρπαζοεισπρακτορας των λαμογιων, θα παει καποια στιγμη να δωσει την προκαθορισμενη παρασταση στον ανακριτη.
    Και με την συμφωνη γνωμη του εισαγγελεως,του αστυφυλακα, και της καθαριστριας απαντες θα φυγουν και θα συνεχισουν να κανουν οτι εκαναν, η κατι λιγοτερο η περισσοτερο αναλογως με το που θα ταχθει κανενας.

    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανωνυμε,αν δεν εχεις καταλαβει,εχετε οι ιδιοι γινει "βατραχακια" εδω και χρονια.
    Αλλα ξεκινησε η "θυρα 21" και αλλα κανει το παρεακι του μουσια,εδω και πολυ-πολυ καιρο.
    Με ενα φοβο ζειτε. "θα ερθει η πεινα" ελεγαν οι γονεις στα παιδια τους.

    Ποιος σου ειπε οτι μετα τον μαλακα τον Ισπανο ολοι οι δρομοι θα ανοιξουν για καποιον "βατραχο"; Παλι τα ιδια;
    Τι stirizei ο μαλακας εκει; Η τι den stirizei" ο μαλακας εκει; Ειναι ανθρωπος τελικα η καδρονι;

    Η πιθανοτητα να ερθει ενα Ελληνας προπονητης -ετσι οπως ειναι τα πραγματα- πιο φτηνος και κυριως πιο αμεσος και πρακτικος,δεν σου περνα απ το "μυαλο";
    Η ειναι καμενο απο το Αλβανικο που καπνιζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. k pouse agamidi fere ta xrostia sou giati ta spata tha ginoun labogialo.

    Σου χρωσταει ο αγαμιδης μεγαλε? Ε γιατι δεν πας να εισπραξεις?

    Γιατι περιμενεις και δεν κανεις κατι?

    Μηπως γιατι αν κανεις οτι εισπρατεις επισημα ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ?

    Σας τα πε αυτα ο αRχηγος? Για κατι δωρεες 21 χιλιαρικα περσυτ τετοιο καιρο σας ειπε?
    Τα 7.000 ευρω ηταν πριγκιπικα..

    Ε τωρα εσυ και οι ομοιοι σου που το μαθατε ασφαλως θα τα γυρισετε πισω ε?

    Τι διαολο με λεφτα του προδοτη θα ζειτε?

    Α ρε κακομοιρα σας εχουν μπουκωσει τοσο πολυ στο μπαφο και στο σωτο που δεν ξερετε ποιον θεο να λατρεψετε πλεον.

    Τι μια τρεχετε στο σπιτι του Ντουσαν. Την αλλη τρεχετε στο σπιτι του Ντεμη.
    Τι διαολο courrier σας εχουνε κανει απο το τρεξιμο.
    Το courrier της ανοιχτης παλαμης και του ελεους.

    Την αλλη βαζει ο μυτογκας το μπλουζακι και ειναι δικος σας.

    Την μια ειναι προεδραρα ο αλλος την αλλη αδελφαρα.Και καπακι μετα απο αδελφαρα βγαινει ο αντρακλας ο δικος σας και καθεται στο ιδιο πανελ να κανουν ερανο..

    Πουστηδες και παλλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια..

    Γαμησε τα μεγαλε.

    Αιντε στριψε αλλο ενα να πανε τα φαρμακια κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Steven: Ναι ρε γαμωτο. Αρχιζω να τον λυπαμαι τον φουκαρα.
    Ζει την "Δικη" του Καφκα.
    Ενας φιλησυχος ανθρωπακος που απλως εστηνε παιχνιδια οταν δεν αδειαζε αποθηκες,επεσε θυμα μιας πλεκτανης εμπλεξε στα ανθρωποφαγα γραναζια της γραφειοκρατιας και το δαιδαλωδες συστημα της σακατικης απονομης δικαιοσυνης, αυτην η Λερναια Υδρα,η οποια τινει να τον κατασπαραξει σαν αρνι, μπρος στα εκπληκτα ματια της ανημπορης κοινης γνωμης,η οποια αναυδη παρακολουθει το δραμα του.

    Λευτερια στον Γιαννη Αγιαννη.
    Τον Μακη Αγαμηθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ξερεις τι ειναι να διαχειριζεσαι το μεγαλυτερο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΥΣΟ, μαυρα ξυδια και πουρα τοσα χρονια?
    Ασε τα υπολοιπα, τα ΒΑΡΙΑ που πουλαγανε τα εκαστοτε μαγαζια.
    Για τρεχα εσυ να ξεπλενεις. Ολη μερα με μια σκαφη ενα πλυντηριο για να καταφερεις τι?

    Να μαζεψεις 550 ψωροεκκ ευρω σε ενα λογαριασμο. (στο ειχα πει αρθρογραφε το νουμερο αν θυμαμαι)

    Και μετα να αναγκαζεσαι να κρυβεσαι και να βαφεις το μαλλι και το μουσι σε μια βιλα με πισινα.

    Και να σε εχουν και στο περιμενε να γυρισει αυτος ο εισαγγελεας απο τις διακοπες του.

    Ξερεις τι ειναι να σε ψαχνει ολο το καλοκαιρι μες τη ζεστη ο σουπερ κοριος (κατα το σουπερ-γκουφη) στα χερια των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ?

    Να μη μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο? Να παραγγειλεις μια πιτσα, ενα κουτι DOBLE ρε αδελφε.Μια κοπελα να σε ξαλαφρωσει λιγο απο τα βασανα.

    Για τραβα και καντη εσυ αυτη τη δουλεια.

    Εμενα ποιο πολυ με το Λαθος μου μοιαζει παντως παρα με Καφκα.
    Ξερεις εκει που ο ανακριτης ειχε γινει φιλος με το θυμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πλακα μεγαλη ο Βαρδινογιαννης με τον ...Τσακα.
    Βρισκει εναν γραφικο,εναν "Τσακα" και τον πεταει απεναντι απο τον Βγαινοπουλο.
    Θετοντας τον-στα ματια της κοινης γνωμης-σαν ισαξιο συμπαικτη,ανταγωνιστη και προικοθηρα με τον Ανδρεα.
    Υποβαθμιζοντας σε βαθμο χλευης τον mister MIG.
    (ασχετο: σας εχω πει για την καλυτερη ευχη που μορει να σου δωσει Εβραιος. "Σου ευχομαι να τα κερδισεις ΟΛΑ και μετα να τα χασεις ΟΛΑ"

    Το οτι η ομαδα καπου θα παει,αυτο ειναι σιγουρο. Και αυτο θα το αποφασισει η οικογενεια.
    Δεν θα κακοπεσει. Και αυτο ειναι σιγουρο.
    Δεν εφηνει πισω της "τρυπες" η φαμελια.
    Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα με τα κοινα λαμογια, που κλεβοντας ενα καροτο απο τον κηπο,η τρυπα φαινεται.

    Εδω ολα οργωνονται και αναδασωνονται κανονικα. Εστω και με χριστουγεννιατικα δεντρα πλαστικα.
    Αλλα κανεις δεν μπορει να πει τιποτα.
    "Ουδε μιαν βλαβη προκαλεσαμεν,τουναντιον εχομεν προσφερει τα μεγιστα εγω και η οικογενεια μου στην
    ελληνικη κοινωνια και οικονομια...μπλα..μπλα...μπλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τι είπε λοιπόν ο Θείος Σαμ;
    Μα το αυτονόητο!...Ότι η κόψτε το κεφάλι σας εκεί στην Ευρώπη να σώσετε την Ελλαδίτσα διότι η παγκόσμια οικονομία δεν αντέχει μια άτακτη χρεοκοπία της.
    Η Ελλάδα είναι μία απειλητική βόμβα μεγατόνων, ύψους 500 δις € (εξωτερικό χρέος, δημόσιο και ιδιωτικό) η οποία, με μόχλευση επί δέκα, θα μπορούσε να κοστίσει στο σύστημα 5 τρις € , κάτι που σίγουρα δεν θα το άντεχε ο πλανήτης.
    Οι ευρωπαίοι λοιπόν μπλοφάρουν απειλώντας μας με μια χρεοκοπία που θα διαλύσει το σύμπαν.
    Και εμείς τι κάνουμε; Επιλέγουμε την άθλια πολιτική εθνικής υποτέλειας, την οποία μας επιβάλλουν ο Γιωργάκης και η παρέα του.
    Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι η «μπάλα» είναι στο δικό μας γήπεδο και εμείς μπορούμε να τη στείλουμε εκεί που θα επιλέξουμε. Και όχι να μας υποχρεώνουν να επιλέξουμε μεταξύ στη Σκύλλα και στη Χάρυβδη.
    Το 2008 το η σχέση ΑΕΠ/Χρέος ήταν στο 109%
    Το 2009 ήταν στο 126%
    Το 2010 ήταν στο 148%( με ή χωρίς μαγειρέματα)
    Το 2011 προβλέπεται να είναι κοντά στο 170%
    Το 2012 προβλέπεται να φτάσει στο 190%!!!!
    Από το 2008 μέχρι σήμερα τι έγινε;
    Ραγδαία μείωση του ΑΕΠ και η απίστευτη αύξηση των χρεών μας.
    Εδικά στην τελευταία διετία το δημόσιο χρέος μας αυξήθηκε κατά περίπου 70 δις € - στα οποία δραστηριοποιείται το «Ταμείο» στη χώρα μας - όταν το ΔΝΤ μας έχει μέχρι στιγμής δανείσει πολύ λιγότερα (περίπου 55 δις €). Από την άλλη πλευρά, στο ίδιο χρονικό διάστημα, το ΑΕΠ μας κατέρρευσε, αντί να αυξηθεί, παρασύροντας μαζί του τα έσοδα του δημοσίου -τα οποία πλέον καλούμαστε εμείς να αναπληρώσουμε, με φόρους οι οποίοι θα μας ΄΄ξεσκίσουν΄΄ εντελώς.
    Συν το ότι, όλες οι υπόλοιπες αξίες στη χώρα μας (εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο, ακίνητα κλπ.) έχουν μειωθεί κατά τουλάχιστον 300 δις €.
    Με λίγα λόγια για τη δήθεν διάσωσή μας, οι ευεργέτες μας έχουν πληρώσει περί τα 55 δις €, ενώ μας έχουν ζημιώσει πάνω από 300 δις € - χωρίς καμία απολύτως προοπτική για το μέλλον μας-,και φτάνοντας το χρέος στο 190% του ΑΕΠ μας θα χρεοκοπήσουμε ανεξέλεγκτα, αφού μας έχουν πάρει και τα σώβρακα προηγουμένως, ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ!

    ΥΓ: Ο Μάκης μπήκε στην ψιρού να κάνει παρέα τον Μπέο;
    ΥΓ2: Ο Τσάκας είναι συγγενής του Μπέου; Δεν μοιάζει λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σαν τον Ντανι Ντε Βιτο ειναι στο πιο βλαχικο.
    Πως το λεγανε το εργο?
    Other people's money?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ολα πανε κατ "ευχην" Μπαμπη.
    Ολα ειναι στις ραγες.
    Ο μονος που μπορει να εκτροχιασει κατι,ειναι ο κοσμος. Συσσωμος.
    Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να κοιταξει πρωτα τα μουτρα του στον καθρεφτη. Και αυτο που θα δει,ισως να μην του αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ: ΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ 3Χ3 ΣΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ( ΣΤΟΥΡΜ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΟΣΦΠ ) ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ( χτες τηλ στην Κύπρο και σήμερα στον Άγγελο ) ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.
    ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. o aRxigos theli to kalo tis AEK k mono afto.to xi pi aloste oti k me to diaolo simaxoume gia to kalo tis AEK.o politeknos ixe tiyis gi afto eskase 2 xiliarika.k afta tis AEK lefta itane.mia zoi i AEK ton plironi.avramidi k emis kritiki kanoume me brosta to kalo tis AEK.o aRxigos to idio lathos na janaxreothi opos me to basket de to janakani pou na spartarai sa rofos o kathe mouloxaralabovatraxos.oso gia ti ali ti poustra pou de theli na pari i mana ta xrostia tis aderfis de exo na po kati.exo pi apo kero oti gamiete mazi me to filo tou to agamidi.afti ti stigmi gia tin AEK iparxi mono i ORIGINAL k kanenas alos.idika neoaektzides tou kanape pou grafoune edo mesa exo janapi oti apagorevete na milane gia ti mana.ejerite o avramidis giati ine tamiaka edaji.ala k aftos otan theli piso to politekno filo tou daskalou odigisis gamiete gia ena sante afiltro.afta k osi exete provlima sas gamai o aRxigos mazi me taderfia pou me diavazoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΙΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ; ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΤΩ ; ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΩ; ΧΡΩΣΤΑΜΕ Ή ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ; ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ Ή ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ; ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ; ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΤΟΤΕ ΠΑΣΟ. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ; ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
    ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΚ. ΑΛΛΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΘΕΣΜΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΦΕΛΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ 10% ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ; ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΥΖΟ. ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΡΗΤΟ :
    ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.
    ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ 50% ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ. ΤΟ 90% ΤΟ 1974 ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΔΕΡΦΕ ( επίτρεψε μου ), για τον πολύτεκνο ( ίδιο με τον αρχηγό ) έχω γράψει όταν πεθαίνατε για την παραμονή του. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ. ΤΑ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΟ Ή ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.
    ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΤΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΘΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙ ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, αν καταλαβαίνεις.
    Η κριτική που έχει εδώ μέσα είναι με λύσεις ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ; Φοβία. Και λόγια. ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, μέχρι να βγει η ανακοίνωση του αρχηγού ( δεν τον αμφισβητώ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ )πού πρωτοδιάβασες για τον Χιμένεθ και τις μαλακίες του; ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΕ ΠΟΙΟ BLOG; Πειράζει που βλέπω γρηγορότερα; Πειράζει που δεν με επιρρεάζει η κρίση;
    Τα χρήματα που έδωσα στα διαρκείας, ΚΑΚΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ Η ΠΑΕ ( πάγια θέση μου ). Από εκεί και πέρα έχω να σε διαβεβαιώσω οτι ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΦΙΛΤΡΟ ΣΑΝΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:
    ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ. ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ. Το ταχυδρομείο μου για το τηλ σου είναι ανοιχτό. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ Ή ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗΣ ΚΙ ΕΚΘΕΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΤΑ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ.ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ.
    ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ , " ο αρχηγός δεν θα ξαναεπαναλάβει το λάθος με το μπάσκετ..." ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΣΑΡΙΖΟΤΑΝ ΣΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΑΘΕΣ THE HARD WAY ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ. ΕΙΠΕ Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 60 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ; ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Eγω ανωνυμε ενα πραγμα απο τη μερια μου εχω να πω για τη μανα:

    Gamietai i mana tis

    Στα γραφω στη γλωσσα σου να τα καταλαβεις.

    Μ-Α-Κ-Α-Ρ-Ι να μην παρετε ουτε ευρω για κουλουρι και να ψωφησετε της πεινας.

    ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΕΡΑΣΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΗ?

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΚΑΚΙ-ΤΑΒΛΙ-ΚΡΙΚΕΤ-ΒΟΛΕΥ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΩΝ.

    Να κλεισουν ΟΛΑ τα μαγαζακια που σας ταιζουν, και βρηκατε-ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ- κοροιδα να σας πληρωνουν βαση ενος ηλιθιου νομου.

    Οταν φτασεις ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΓΩ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

    ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ IPPOVENTURE ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-ΝΦ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΦΥΛΗ.

    ΑΙΝΤΕ ΖΗΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΚΟΜΕΤΡΟ

    ΛΑΜΟΓΙΟ, ΨΩΡΟΠΕΙΝΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ.

    ΟΥΣΤ ΡΕ, ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΣΑΣ

    ΟΛΟΝΩΝ.

    ΜΠΙΧΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @ steven
    Μετα ΑΠΟΡΟΥΝ γιατι εχουν φοροδιαφυγη και ο καθενας δηλωνει οτι γουσταρει..

    Αποδειξεις θες?

    ΟΣΕΣ ΘΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ?

    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΜΚ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (η μια συμμετοχη) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...
    Γραψτα και χασουρα μετα μεσω μιας εισαγωγης.

    Ελα τωρα αυτα ειναι για παιδακια Β Δημοτικου.

    Αυτα ειναι για ηλιθιους.. σαν αυτον που τα σκεφτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ DIMI ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ,ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΤ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ?ΠΟΣΗ ΝΤΑΓΚΛΑ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΠΟΣΗ?

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ
    ΓΑΜΩ την original ΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ aRxigo σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή