Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

NA ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ;

           Ήθελα κι εγώ να βοηθήσω αλλά κοντοστάθηκα. Σκέφτηκα οτι κατηγορούμαι σαν νεοΑεκτζής, σαν ανοργάνωτος, σαν αντιδραστικός γέρος, σαν άνθρωπος που τέλος πάντων δεν μπήκα μέσα στο γήπεδο για να γαμήσω κάτι παιδάκια που έλαχε να παίζουν στον Ατρόμητο. Κάτσε τώρα. Είμαι ένοχος σε όλα αυτά, και τελικά θα συστρατευτώ; " Μα για το καλό της ΑΕΚ". Εντάξει, αλλά να με βρίζουν κιόλας; " Γάμησε τους. Προχώρα εσύ και θα δούμε αύριο. Η ΑΕΚ να σωθεί ".  ΜΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ;
            Πού, από πού κινδυνεύει στο φινάλε; ΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ. ΕΝΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟ: Εξουσία και τεμπελιά με απλό κοίταγμα του μαλάκα που παίρνει κόκαλα. Και το " μαλάκα " είναι χάριν ευφωνίας. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ. Κι όχι τον εκ γεννετής. ΤΟΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΗ.
              Εμείς λοιπόν οι " νεοΑεκτζήδες ", ΔΕΝ θέλουμε να κλέψουμε την δόξα. Το τραγούδι του μαλάκα είναι γνωστό και το τραγουδάνε και τα παιδιά μου : " ΑΕΚ ΘΥΜΙΣΟΥ..., ΗΡΘΕ Η ORIGINAL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..." ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ: Πληρώνεις; Έχε και γνώμη για το σπίτι. Δεν πληρώνεις αλλά κάποτε θα το κάνεις; Ε, όταν το κάνεις στο δικό σου σπίτι, κάνε ό,τι θέλεις. Σου υπόσχομαι οτι δεν θα σου κάνω κριτική ποτέ. ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ. ΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
              Οπότε αφού όλοι είμαστε αναίσθητοι, χοντρικά Αεκτζήδες που μάλλον κατά τύχη βρισκόμαστε στην ομάδα αυτή και δεν ακολουθήσαμε την συμβουλή του Ντέμη ( να γίνουμε ολυμπιακοί ), του ανθρώπου μέχρις ένα σημείο της οργάνωσης, να μην δώσουμε την διακυβέρνηση της εταιρείας στην οργάνωση και να δούμε το πόσο η ΑΕΚ θα καταλάβει οτι " ήρθε η Original " και είναι μαζί της; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΔΩΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ, μπας κι αποτύχουν, ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.
               Βέβαια στην ΑΕΚ, το κάναμε. Ε, γι' αυτό είμαστε διαφορετικοί. Τι να περιμένουμε τώρα; Κάποιον Πατέρα και κάποιον Βγενόπουλο για να μας απειλεί κάποιος Τζίγγερ με πρωτοδικεία; ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΟ, ΠΟΥ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ. ΡΕ ΕΔΩ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ;
              Κι ειδικά οι Αεκτζήδες με τον ΔΧ επικεφαλής. Ξέρεις τι μπορούμε να κάνουμε; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΕΣΚΟΥΛΑ: ΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΙ ΑΡΧΗΓΟ. ΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ  ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΥΡΟΠΑΝΩΝ; ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ;
              Πολλά μπορούμε να κάνουμε. Αλλά επειδή αυτοί που συστηματικά πληρώνουν είναι μαλάκες, εγώ προσωπικά αφήνω πια την διάσωση ή την ανέγερση του οικοδομήματος, ΟΧΙ ΣΕ 300, αλλά σε 2000 βάσει στοιχείων. ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ Η ORIGINAL ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, σαν πατάτα εξουσίας, ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. Στο μπάσκετ απέτυχαν μεν, αλλά πάντα υπάρχει και μια δεύτερη ευκαρία. ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ BUDGET , όχι με δίσκο κι έρανο.
                 ΕΛΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΪ
                 ΕΛΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ, σε ρυθμούς ελαφρώς μπαρόκ.
            Τι; Έγινε ασφαλιστής; Ε, με τόσες γνωριμίες! Δεν είναι εκεί το θέμα μαλάκα. ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ; ΚΙ Η ΣΑΧΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ; Αλλά η προπαγάνδα εναντίον του Μελισσανίδη καλά κρατεί. ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ Η ORIGINAL ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ, αν είστε Αεκζτήδες, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ   ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ.
             Πάρε ρε μαλάκα την ομάδα και την εταιρεία. Και κάντηνα μπάσκετ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΑΕΚ ΘΑ ΖΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ, λόγω πίστης, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ. Πρέπει να περάσει η ΑΕΚ από εκεί; Φυσικότατα. ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΞΟΜΠΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, τις κατά συνείδηση, ΚΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΧΑΣΕ. ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΗΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ 6 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.... ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ  ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΧ  ΑΝΤΙ ΙΧ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
       ΥΓ. ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ; ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ. ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

28 σχόλια:

  1. Χαραλαμπε,ο Mr.MIG,εχει παει απατος για πολλους λογους.Φυσικα,οχι μονον αυτος αλλα επειδη ο συγκεκριμενος εκανε παντα επιθετικο παιχνιδι -θυμισου τι εκανε στον Δασκαλοπουλο της Δελτα -κανει και περισσοτερο εντυπωση.Κατα τα λοιπα,οπως ειπαμε και χθες,με 10ε παιρνεις απο μια μετοχη της καθε τραπεζας,και παιρνεις και ρεστα....
    Ο "Μιχαλη μου το χαλι μου",καλειτε να αποδειξει στους μετοχους κατι ανοιγματα σαν τον κρατηρα των Διδυμων.Βεβαια,αυτο συμφερει την Εθνικη,αλλα η κυβερνηση δεν θα πρεπει να καλυψει και το δικο της παιδι?
    Και αποδειχτηκε αυτο που ειπαμε χθες,το ποσο σικε,το ποσο "ματιασμενο ηταν το παιχνιδι"-για να θυμηθουμε και το πρωτοσελιδο του ΦΙΛΑΘΛΟΥ μετα την αερομαχια του Καρκαμανη με την μπαλλα,καποτε.Τους εχει παρει ο κοσμος χαμπαρι,αλλα αυτοι εκει,ακαθεκτοι να σου κανουν το ασπρο μαυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ conpater
    Καλα και ο Δασκαλοπουλος θυμασαι πως ειχε παρει την Goody's τοτε ε? Επιθετικη εξαγορα ηταν το sic ονοματακι που ειχανε δωσει.
    Βεβαια θα μου πεις ΑΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ και εχεις ανοιχτη την εταιρια στο μετοχολογιο σου φταιει ο Δασκαλοπουλος?
    Οχι βεβαια. Αλλα ακομη και μεταξυ κατεργαρεων υπαχρει μια σχετικη ειλικρινια.

    Χαραλαμπε στον ισολογισμο αν φαινωνται αυτα τα νουμερα υαπρχει θεμα σοβαρο.

    Βεβαια αυτη τη στιγμη (και για αρκετο διαστημα ακομη) ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ αποτιμηση αξιων εταιρειων ΔΕΝ μππορει να γινει. Δεν μιλαω για εναργητικα παθητικα μονο και αποσβεσεις αλλα για τιμημα εταιρειας.

    Σε μια αγορα που παραπαιει και ΑΥΤΟ-εξευτελιζεται καθημερινα πως θα αποτιμησεις την Χ εταιρια?

    Σιγουρα τα πετροδολλαρα εχουν χασει σε εταιρικες αξιες, ειδικα απο τις τιμες εξαγορων αλλα και προσδοκομενων!!!κερδων, αυτο δεν αναιρει ομως τη δυναμη τους.
    Με λιγα λογια οκ μπορει η vivartia να μην τσουλαει προσδοκωμενα αλλα δεν παυει να ειναι ο μεγαλυτερος παικτης στο χωρο της. Για την συγκεκριμενη δε παιχτηκε αρχες καλοκαιριου ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ με τη μεγαλυτερη αλυσιδα super market και πληρωμες ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΚ ΕΥΡΩ που κανανε ζεμπεκιες αναλογες του Χελγκασον στη πιεση της Μιλαν-Παναχαικης.
    Το ξερω ΠΡΩΤΟ χερι (πιο πρωτο ΔΕΝ γινεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ steven

    Το ειπα και χτες.
    2000 δεν εχει λεει η οργανωση?
    ε ας βαλουν απο ενα χιλιαρικακι να τη σωσουν τη βασιλισσα.
    Ας βαλει 2 ο αρχηγος ο κασνακιδης ο αγαμιδης ο καπετανιδης και ολοι οι αRχιδις.

    Ανετα τα μαζευουν τα 240. Μετα θα ερθει και ο αλλος να βαλει αλλα 240 και με αυτο το ρυθμο μεχρι και τον Jordan επαναφερετε στη δραση.

    ΕΜΑΣ γιατι μας ζαλιζετε ακριβως?

    Και εγω υποσχομαι αναλογα οτι μολις μαζευτουν 240 και βαλει και ο αλλος ο ξυπνητζης αλλα 240 (σαν νεος κασανκιδης) θα βαλω και εγω 5-10 χιλιαρικα ετσι για να ειμαι μεγαλομετοχος και να τη σπαω με την παρουσια μου και μονο στα προβατα.

    Δωστε μας λεφτα να σας σωσουμε?

    ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, εδω το επαιξε ο ΜΑΛΑΚΑΣ το εργο και με παραταση στα διαρκειας και ειδες τι πηρε.
    Κατι παραπανω απο 6500 και απο αυτα τα 2000 ειναι τα χαρισμενα τα δικα σας.

    Ακομη και αυτοι να εβαζαν απο 10 ευρω παλι 40-60 χιλιαρικα θα μαζευατε.
    Μια χαρα για ΑΡΠΑΧΤΗ βεβαια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ αλλα για ομαδα basket δεν φτανουν ουτε για τυροπιττες.

    Χτες Παρασκευη η ΠΑΕ ΑΕΚ διεθεσε ΤΡΙΑ (3) διαρκειας.

    Περιπτερο να ειχες ρε μαλακα ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕΣ.
    Αν και με σενα ακομη και το περιπτερο μεσα θα το εβαζες.

    Δωσε παραταση μεχρι τα Χριστουγεννα. Με καθε διαρκειας δωρο ενα ελατο. ε? τι λες?

    Ασε που τα χρισουγεννα ΕΣΥ δεν θα σαι εδω οποτε 2 φορες κερδισμενος.

    ΥΓ Παει και ο Φραπες εξω. και ο Τραι Εξω. ο Βαργκας αφου δηλωσε και αυτος ετοιμοθανατος για την ΑΕΚ τραυματιστηκε. Λαβωθηκε το σκυλι του πολεμου με το καλημερα. ο Λυμπε δεν τραυματιστηκε γιατι δεν επαιξε.
    Ποσο δινει ο ασσος στη Ξανθη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα.
    Ρε παιδια,το πιο σημαντικο ειναι η παραπανω αναρτηση η οποια προαναγγελει την πολυποθητη αναληψη της ηγεσιας της ΠΑΕ απο τον πολυτροπο Δ.Χ, που ναι μεν δεν υποκειπτει στις σειρηνες του στειρου επαγγελματισμου,αλλα μια χαρα ολο και κατι τσιμπολογαει απο τις κατα καιρους "Κιρκες".

    Μηνες το κουβεντιαζουμε αυτο,μα ερχεται νομιζω ο καιρος να του δουμε να γινεται πραγματικοτητα. Αλλωστε δεν μπορει να γινει διαφορετικα. Υβρις-Νεμμεσης.
    Αλλα και για πρακτικους λογους,ειναι αναποφευκτο κατι τετοιο.

    Αντε να δει ο "παντα παλευων" και τα "παντα υπομενων" τι γλυκα.
    Ο με χιονια και με κρυα. Ο 4Χ4 ημιερασιτεχνης και κρυφοεπαγγελματιας οπαδος. Να δει ποσα απιδια βαζει ο σακος.

    Επικειται συναντηση του Νοτια με τον Αδαμιδη ο οποιος εχει σαν χομπυ να διαλυει παρτυ και να στηνει αλλα. Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο.
    Το σφουγγαρισμα του απολυτως αχρηστου διδυμου Αδαμιδη-Μανωλη,ειναι βεβαιο. Δεν λεω οτι θα γινει τωρα,σε μια βδομαδα. Αλλα οπου να'ναι ακου τα χαμπερια τους.

    Και θα μεινει μονος και ερημος ο αRχηγος των ατακτων εριμμενων,με το πεδιο ελευθερο να δραση και να κανει πραξη την κλαψομουνιαση του. "ειναι ντροπη να ειμαι εγω προεδρος"

    Δεν εισαι ο μονος που αισθανεται ετσι. Συμπασχουμε μαζι σου.

    Την αμαρτια μου θα την πω: Βλεπω να παραδιδει κατουρημενος ο Δ.Χ. στον..."βατραχο".
    Ω,ρε μανουλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Χρηστο
    Το αγαμιδακι τελειωσε Σαββατο 20 Αυγουστου εις νησον Χιον.

    Μολις επεσεν η τελικη επιβεβαιωση για το ΣΥΝΟΛΟ 1,5USD και Η ΣΤΗΡΙΞΗ των δηλωσεων και εμφανισεων του Εγω ειμαι εδω και κανω το καθηκον μου.

    Γιατι αλλο να τα διαβαζεις απο μακρια και αλλο να τα ζεις ο ιδιος.

    Εξ ου και η στηριξης των 150,000 ευρω που ελαβε.

    ΥΓ Αυτο να εβλεπα μονο-τη παραλαβη παρδοση δηλαδη και ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. και χεσμενο τον εχω το Ντουσαν. Τον εκτιμω για οτι προσφερε, αλλα μεχρι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έχει ταχθεί έγκαιρα και ανοικτά υπέρ της ενιαίας ΑΕΚ. Ο επικεφαλής της «ORIGINAL 21» κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ από το οποίο προέκυψε η ανάγκη για αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης στην ΚΑΕ. Ο Χατζηχρήστος δεν άφησε περιθώρια για πανηγυρισμούς και έστειλε μήνυμα στην εννεαμελή Επιτροπή σωτηρίας, που συστάθηκε χθες, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

    «Η ενότητα πράγματι πρέπει να είναι προτεραιότητα. Το έχω ξαναπεί. Καλώ, όμως, όλους τους εμπλεκόμενους στη χθεσινή συνεδρίαση, να βάλουν όσα χρήματα επιθυμούν στον τραπεζικό λογαριασμό. Η «Βασίλισσα» πρέπει να στηθεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ομάδα. Δεν υπάρχει προπονητής. Δεν υπάρχουν παίκτες. Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι σοβαρό και απαιτεί λύση τώρα. Αυτό ξέρω...»


    Αριθμός σωτηρίας: 353-002101-103138 Alpha Bank

    Για τους κατοίκους του εξωτερικού:
    ΙΒΑΝ: Gr82 01403530 35300210 1103 138

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ, ΠΑΝΤΑ Ο ΔΧ ΚΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΤΥΡΑΝΝΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( Τίποτα άλλο δεν υπάρχει ).
    ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΑ, τόσο ωμά, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ, αλλά το blog το έκανα, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΥΑΛΑ , εκτός ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΛΗ. ΠΟΣΟΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ;
    Η ΠΑΕ ΖΗΤΗΣΕ SUPPRORTERS. ΠΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ;
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΜΠΝΕΕΙ 2000 ΑΤΟΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Η ΠΑΕ , ας πούμε 8000 μαζί με τα supporters.
    AYTH EINAI H AEK.
    ΕΣΥ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 5% ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ. ΤΕΡΜΑ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ.
    ΑΡΑ, ΠΑΡΤΗΝ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ORIGINAL ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΕΟΑΕΚΤΖΗΔΕΣ;
    ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΕΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    240000/ 2000 = 120 ΕΚΑΣΤΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;
    ΜΑ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ steven
    ΟΚ η ελευθερια του λογου, ΟΚ να ακουμε και το καθε παπαρα με το ζορι, ΟΚ και να ειναι μαλακιες αυτα που λεει.

    Με το τυπο που ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ (οπως ο Γιωργης σωστα ειπε) ανακαλυψε το copy paste και μας ζαλιζει με το ΙΔΙΟ κειμενο συνεχεια τι θα κανουμε??

    Εχει και η παπαρια τα ορια της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλλον ο "ανωνυμος" ειναι εναντια στον Δ.Χ και επιτηδες βαζει τα κειμενακια για τον "αρχηγο" προκειμενου εμεις να τον γαμοσταυριζουμε (τον Δ.Χ)
    Δεν ειναι και ασχημο κολπο. Μια χαρα. Συνεχισε βρε.

    Ειδικα αυτα τα περι ενοτητας οταν αναφερει πολυ με συγκινουν και θελω να του τραβιξω τις 247 τριχες που εχει στη μουσουδα του για μουσι.

    Ζητα-ταχα-να ενωθει αυτος που εχει αυτοπεριχαρακωθει εκουσια;
    Ο αυτοεξοριστος ζητα "ενωση";
    Το 99.90% να τρεξει ταχιστα να ενωθει με τον αποσπασματικο;
    Να παει το βουνο στον Μωαμεθ;
    Μπα. Πιο πιθανο ειναι να κατεβασει την κελεμπια του και να ριξει κανενα χεσιμο αγνατνευοντας την Μεδινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αριθμός σωτηρίας: 353-002101-103138 Alpha Bank

    Για τους κατοίκους του εξωτερικού:
    ΙΒΑΝ: Gr82 01403530 35300210 1103 138

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και ειναι πονηρουλης ο "ανωνυμος".
    Στο σημειο που λεει το κειμενο "...και εστειλε μυνημα στην εννεαμελη επιτροπη σωτηριας..." παρελειψε μια λεπτομερεια. Το ακριβες ειναι "...εστειλε μυνημα- μεσω της Ωρα για Σπορ στην εννεαμελη επιτροπη σωτηριας...".

    Δηλαδη δεν γινεται μονο copy-paste αλλα ειναι και προσεγμενη η δουλεια,ωστε να ρετουσαρεται η μουτσουνα του "αρχηγου" μη τυχον και τον παρεξηγησουμε τον αμεμπτο.

    Δεν ειναι ντροπη βρε συ. Τι το κρυβεις; Γιατι μας αφηνεις στο σκοτος βρε ανωνυμε;
    Στην Ωρα μιλησε ο ανθρωπος. Στην κανονικη ηγ στην γνησια,δεν ξερω.
    Καθ'οτι η διασπαση-αφου πλεον "δεν ακολουθουνται οι αρχες και το κινημα παρεκλεινει απο τις αρχικες ιδεες του και την αρχικη του πορεια" και λοιπες μαλακιες- ειναι παντα της μοδας.
    Σαν την θυρα 21 που μετα εγινε γνησια θυρα 21. Οριτζιναλ για τους Αγγλομαθεις. Οχι μαιμου δηλαδη. Το γραφει στην ουγια.
    Ναι,αλλα και η πρωτη θυρα,εκεινη η "θυρα 21" δεν εχει τα πρωτεια και αρα καθε συμφερον και δικαιωμα να αυτοαποκαλειτε "γνησια";
    Γιατι, γνησιο το παιδι και νοθος ο πατερας δεν γινεται.
    Η μηπως γινεται;
    Μαλλον. Ισως καποιο πρωπατορικο αμαρτημα που εδερνε την πρωτη θυρα να μην την αφηνε να αναπτυχθει και να γινει ο σημερινος "γνησιος" γιγαντας των 2 χιλιαδων ψυχων, μαυρων απο τον μπαφον.

    Συμφωνω Steven οτι ΠΑΝΤΑ υπαρχουν το - και το +. Το μεν και το δε. Το καλο και το κακο. Το ασπρο και το μαυρο. Η κυβερνηση και η αντιπολιτευση.
    Δυο οι πολοι παντα. Ποτε ενας. Μονοπαντα ποτε δεν πετυχε τιποτα.
    Αν δεν εχεις "αντιπαλο",που στο διαολο πας μονος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμε ειναι παρα πολλοι αυτοι που θελουν να στειλουν τα παπαρια τους. Μεταξυ αυτων και εγω.
    Πως μπορουν; Κατευθυνε μας.
    Ηλεκτρονικα, μεσω τραπεζης δεν γινεται.
    Μηπως μεσω courier;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν δεν εχεις "αντιπαλο",που στο διαολο πας μονος σου;

    ΑΚΡΙΒΩΣ εκει παει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (μαζι με τη μανα τη βασιλισσα)

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    Ας τους αφησουμε λοιπον.

    ΥΓ:
    Τα 10,000 μελη που ειναι στοχος τι εγιναν?
    Τα 2000 που ΕΙΝΑΙ μελη οπως λεει ο steven δεν εχουν 120 ευρω να τη σωσουν?
    Τι ειναι 120 ευρω για την σωτηρια σας ωρε παλικαρια?
    Τα sms δεν την εσωσαν τη Βασιλισσα?
    Μετα τον 'διαφανη' λογαριασμο τι αλλο εχει σκεφετι ο γατομουστακος?
    Παρασταση στο θεατρο βραχων?
    Μηπως καθαρισμο τζαμιων στα φαναρια?

    Γιατι δεν κανετε μια συμφωνια με τους χορηγους της αδελφης να μαζεψετε λεφτα μεσω εργασιας?
    Οι μισοι θα πατε να φτιαχνετε σουβλακια και οι αλλοι μισοι να αδειαζετε βοθρους.

    Απο 3 μεροκαματα να κανετε τη σωσατε τη πουτανιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.5 μηνα εξω ο Φραπες
    Εξω και ο κολοσσος
    Ο γερος η απο χεσιμο η απο πεσιμο λενε..
    ο Μακος 4 αγωνιστικες εξω
    ο Βαργκας με το που ηρθε εκανε μαγνητικη για να δουνε τι επαθε.

    Ναι αλλα ο καλος ο τσαφα τσουφας ΘΑ μας στειλει λεει 200 χιλιαρικα ως δωρο μεταγραφης, sorry ως εορτασμο να κερασει το παιδι που εγινε καλα η γυναικα του...
    Λες και εμεις ειχαμε συμβολαιο με τη γυναικα του, οχι με αυτον..

    Στο κεντρο λοιπον λεω να βαλουμε τη τριαδα ΧΙΟΥΙ-ΛΙΟΥΙ-ΝΤΙΟΥΙ με αλλαγες Μπολεκ και Λολεκ.

    Το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τον εχουμε ηδη στο παγκο οποτε ο ΘΙΑΣΟΣ ειναι ετοιμος για περιοδια.

    Δεν θα το πιστευετε αυτοπου θα δειτε φετος ειπε ο τεραστιος..

    Εσυ να δεις τι δεν θα πιστευεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. iste sigoura aektzides esis?siniditopite ti grafete edo mesa?to logarasmo to vazo edo mesa mipos kanenas AEKTZIS theli na voithisi na sothi to tmima.Esas sas ehoume xegramenous giatiden iste aektzides.sti teliki an de sas aresi o aRxigos elate na to dioxete.o avramidis giati de voithai afou pai na ti pari o georgatzoglou ap to dikastirio?Den iparhi kanenas Xatzixristos sto basket.iparhi i AEK.k i moni pali pou kitai tin AEK ine i ORIGINAL.an iparhi alos parakalite na kani ena vima mprosta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ειμαστε ΑΕΚτζηδες εμεις ρε μεγαλε.
    Αφου μας εχεις ξεγραμμενους τι μας ζαλιζεις τον ερωτα?
    Αιντε παλικαρι μου να σου πρωτεινω το 365.gr και το live.gr να πας να ζητιανεψεις εκει περα.

    Γατομουστακους αρχηγους και μπομπες ΔΕΝ γουσταρουμε δεν το καταλαβαινεις?
    Δε βλεπεις οτι σε κραζουν ΑΠΑΝΤΕΣ?

    Δεν θελουμε να διωξουμε κανενα αρχηγο, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ουτε η μανα ουτε η οργανωση ουτε κανενας σας.

    Δηλαδη απο ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΓΚΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι, μας εχετε ξεγραμενους αλλα χρησιμοποιεις το παραθυρο του blog μπας και τσιμπισει κανεις και δωσει τον οβολο του.
    Που σημαινει οτι ακομα και ετσι, ο χωρος αυτος θα εχει προσφερει την βοηθεια του. Δεν συμφωνεις;
    Οποτε γιατι βαρυγγομας και καταριεσαι δεν καταλαβαινω.
    "Τραβατε με και ας κλαιω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ...."

    Δεν γινεται τοσος κοσμος τοτε να εκανε λαθος!!!!
    Δεν γινεται ενα γηπεδο,50000κοσμος να φωναζει στον διαιτητη "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΑΚΑΣ...ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΑΑΚΑΣ!!!" κι αυτος να χαμογελαει...

    ΚΙ ΟΜΩΣ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

    ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ conpater/Χρηστο steven: food 4 thought

    ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, έκανε την εξής γραπτή ερώτηση :
    Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
    27 Ιουνίου 2011
    E-006139/2011
    Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
    προς την Επιτροπή
    Άρθρο 117 του Κανονισμού
    Andreas Mölzer (NI)
    Θέμα: Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
    Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση. Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το πρόβλημα στη χρηματοπιστωτική αγορά δεν ήταν γνωστό, ενώ στα παρασκήνια ήδη γίνονταν διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πακέτο ενίσχυσης. Η πώληση των συμβάσεων ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης, μέσω της οποίας η ελληνική χρεοκοπία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τον αγοραστή και στη χειρότερη για τον πωλητή. Λόγω των πακέτων στήριξης, αυτές οι συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης θα αποκτούσαν στο μεταξύ αξία 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, ο Παπανδρέου επωφελείται όσο η Ελλάδα δεν εξυγιαίνεται.
    1. Γνωρίζει η Επιτροπή της ΕΕ τις εν λόγω κατηγορίες;
    2. Πώς αντέδρασε ή θα αντιδράσει η Επιτροπή απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;
    3. Εάν δεν έχει αντιδράσει, ποιες αντιδράσεις προβλέπονται;
    4. Πώς θα αποτραπούν μιμητές σε άλλες χώρες, οι οποίοι από τη θέση ισχύος τους επηρεάζουν σημαντικά τη διαχείριση των χρεών;
    Πρωτότυπη γλώσσα της ερώτησης: DE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η οικογενεια,παιρνει ενα ποσοστο απο τα κερδη γυρω στο 8%.Τα υπολοιπα,ειναι αυτων που αγορασαν στην αλλη ακρη του Ατλαντικου.Να ψαξει να βρει τι η Ευρωπη? Εδω δεν ηξερε οτι οι επιδοτησεις για νεες καλλιεργειες εγιναν BMW,MERCEDES,εξοχικα,μπρος-πισω διπλα στο Καζινο,στιβες σπασμενα πιατα στο Βραχωρι και στο Ποσειδωνιο στο Αγρινιο,εγιναν βιλλες...Τα πακετα Ντελορ,τα ντερλικωσαν μεχρι που οι μισοι πηγαν απο χοληστερινη και πιεση.
    Μολις ασχοληθηκαν λιγο,ανεβηκε και η δικια τους πιεση,αλλα την γλυτωσαν,για αυτο μας τρεχουν τωρα.Στον Αστακο γιατι ο Νικος χαλασε την δουλεια,στο Ελληνικο γιατι δεν προχωρησε τιποτα.Ο ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ? Γιατι μονο το ΚΑΤΑΡ,εμφανιζεται παντα και παντου σαν στρατηγικος επενδυτης,και εχουν φριξει οι Ευρωπαιοι? Dimi,οπου και να το πιασεις το πραγμα βρωμαει και ζεχνει.Και πως θα τον κατηγορησουν για αυτο που εκανε? Απλως "πιεστηκε" να σταματησουν να ειναι αυλα τα χρεη,και εδωσε στους δανειστες την ευκαιρια να κανουν χειροπιαστα οσα ειχαν επενδυσει σ`αυτο το μπουρδελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ;
    ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ;
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΜΟΥ;
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξερω αν ο ευρωβουλευτης αναφερεται στην περιπτωση των ομολογων του Τ.Τ. επι Φιλιππιδη (του πρωην προεδρου,ναι,της οικογενειας των κατσικοκλεφτων)της κυριας Μιραντας (εξαφανισμενη απο προσωπου γης, ξεκοκκαλιζει την περιουσια ΣΟΥ,που με κοπο πολυ απεκτησε,τα οποια εκαναν μια πολυ ωραια βολτα μεσω off-shore,οταν τα spreads ηταν γυρω στις 350μοναδες. Πρωτου αποφασισει η οικογενεια Παπανδρεου, μαζι με την κυρια Μιραντα Ξιαφα (μελος του ΔΝΤ και διευθυντρια της εταιρειας I.G. Partners, της οποιας προεδρος ειναι ο Μαργελος (υποθεση καλαμποκιου, αν θυμαστε. Ποιος ειπε οτι το κρατος δεν εχει συνοχη και συνεχεια;)

    Μελος επισης στην εν λογω εταιρεια ο προεδρος της Κοστα Ρικα, Ζοζε Μαρια Φιγκερες. Λαμογιο και αυτο ασφαλως οπως απαιτουν τα εθιμα,με τεραστια σκανδαλα περι τηλεπικοινωνιων στην χωρα του.
    Τοτε λοιπον που ξαφνικα το αλλο μεγαλο λαμογιο, ο Προβοπουλος- οχι αυτοκλητα βεβαια,αλλα κατοπιν εντολης- διευρυνε το περιθωριο ημερων για διαπραγματευση cds απο Τ3 σε Τ10. Εφτα ημερες ακομα δηλαδη.
    Ο ΓΑΠ δεν ειναι τιποτα αλλο απο εμμισθος μεσαζον τοκογλυφων. Συμφωνησε η μανα του με τους ιθυνοντες της παγκοσμιας τοκογλυφιας (και οχι οικονομιας οπως κακως λεγεται) να εκμετελευτει τον χαζο Γιωργακη για να προσποριστει η πολιτικη οικογενεια,μιας και δεν εργαζεται κανεις εκει μεσα.

    Και αφου το ηξερε ο ανθρωπος του Βαρδινογιαννη,βαλε με το νου σου και καποιες αλλες οικογενειες και νταβατζιδες, που ενω εσυ ενομιζες οτι "λεφτα υπαρχουν" και περιμενες απο τον μαλακα που εστησαν στο Μαξιμου να τα βρει,εκεινοι εκαναν μερικες τσαρκες μεσω "εταιρειων" σε Παρθενα νησια και αλλου. Πονταροντας και κερδιζοντας στην πτωχευση και την αδυναμια πληρωμης των υποχρεωσεων της η χωρα.
    Μια ενορχηστρομενη ληστεια.Ενα ριφιφι ηταν και ειναι.Πανω σε ενα πτωμα που σπαρταρα.
    Δεν μιλαμε απλα για δικες και ποινες. Μιλαμε για γδαρσιμο στο Συνταγμα. Τελος παντων
    Φυσικα ουτε αυτοι ειναι οι μονοι. Εξω,εφαγε κοσμος και κοσμακης.

    Τα εχει πει αλλωστε ολα αυτα ο Καμενος απο την Βουλη. Κραδαινε κατι χαρτια,κουνουσε κατι εγγραφα,κατετεθηκαν τελικα ολα στα πρακτικα της βουλης-οπως κατετεθει και η ερωτηση του Αυστριακου βουλευτη στην Ευρωβουλη.
    Ουτε οι καθαριστριες δεν βλεπουν αυτα τα χαρτια και τις ερωτησεις. Ουδεις ασχολειται.

    Απλα, η κατ'επιφαση δημοκρατια,την οποιαν οι αρχοντες την αφηνουν να αιωρειται σαν αποσμητικο, αφηνει το περιθωριο σε μερικους "ενοχλητικους", η στην χειροτερη "γραφικους" βουλευτες, να ασκουν το δικαιωμα της ισιγοριας. Οτι ταχα δηλαδη, εδω ειμαστε και σε ακουμε με προσοχη και θα το ερευνησουμε το θεμα,οπως πρεπει.
    Αρχιδια Καλυβιωτικα. Ουδεις ασχολειται.

    Αλλος σκεφτεται την κονομα του,αλλος πως θα γαμισει το μεσημερι την κοπελα στην γραμματεια του οργανισμου,αλλος σε ποιο ξενοδοχειο να μεινει, αλλος ποσα να ζητησει απο τον ταδε υπουργο αλλος πως να στριμωξει τον ταδε κλπ.

    Μια βρωμα υπαρχει. Μια μποχα. Η οποια καλυπτετε ικανοποιητικως μαλλον-αν κρινουμε απο την εμπιστοσυνη του κοσμου στο πολιτικο συστημα και τας "Ευρωπαικας αρχας"- απο αρωματα.
    Απαραιτητα για την καλυψη της βρωμας.
    Αν δεν μυριζεις,ποιος ο λογος να ψαχνεις για κολονιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «Η ΑΕΚ πεθαίνει και κάποιοι τσακώνονται για το τι ρούχα θα βάλουν στο φέρετρο! Αν έχει ο κύριος Γεωργαντζόγλου τα 240.000 ευρώ, που λέει, θα έπρεπε να τα είχε δώσει… χθες, για να σωθεί η ΑΕΚ. Ας το κάνει τώρα. Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Και η παραμικρή καθυστέρηση αποτελεί πισώπλατη μαχαιριά στο κορμί της «Βασίλισσας». Αν θέλουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της προσωρινής διοίκησης να βοηθήσουν την ΑΕΚ, ας το κάνουν. Ας ενισχύσουν τον τραπεζικό λογαριασμό σωτηρίας τώρα. Γιατί σε δεκαπέντε ημέρες, όταν και θα αποκαλυφθούν τα ονόματα των καταθετών, θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση».

    as analogistoume ligo ti katastasi me afta pou leei o aRxigos.


    sta grafo avramidi epidis itan na katevis me to georgatzoglou stis ekloges.oute tha katso na se vriso opos kanis esi oute na prokaleso.an sou perisevoune na voithisis k as me vrizis emena.as ime ego vlakas k as sothi to basket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Σεπτεμβρίου, 2011 20:42

    Διόρθωση στο διαφωτιστή/πιπιλιστή του μυαλού σου: "Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ"...από τότε που 2.000 "καθαροί" και ένας άεργος ασφαλιστής με παπάκι και τα τσιράκια του πήρατε τα ηνία. Αναστήστε την εσείς που τη σκοτώσατε.
    Εμείς στους καναπέδες μας και τα πληκτρολόγια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο για να τελειωνει αυτο το παραμυθι με τα βλαμμενα της οργανωσης?

    Να ξερουμε δηλαδη μεχρι ποτε θα υπομενουμε τη μπουρδα του ανωνυμου με τα copy paste του αρχηγου του.

    Αιντε να διαλυθητε να ησυχαουμε και εσεις και το basket σας και ολο το κακο συναπαντημα.

    η αλλιως βαλτε απο 120 ευρω ο καθενας και σωστε το μπουρδελο σας ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ.

    Τι διαολο ουτε 120 ευρω δεν εχετε ρε νουμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, που τα κράτησα τόσες μέρες.
    ΠΟΤΕ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;
    ΠΟΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ; ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑ.
    ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ, ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.
    ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ;
    ΚΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ;
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ, διότι δεν μπορείς. ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ, διότι κάτι ξέρεις και δεν το λες.ΠΕΣΤΟ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΕΔΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ, ναι αυτόν που απείλησε ο ΔΧ, ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ.
    Τώρα στο άλλο που λέει ο λεχρίτης ο αρχηγός σου, έχεις δίκιο. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑΣ πρώτος;
    ΑΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω παλι πιστευω οτι το παιδι κατι θελει να μας πει και ντρεπεται. Η δεν μπορει.
    Σε καθε περιπτωση: 210-7793777 ειναι το τηλ. του κεντρου δηλητηριασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή