Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΟΠΗ

Επήλθαν οι διακοπές και φυσικά πέρασαν. Κι άρα, η πρόθεση « δια », αφαιρείται και προχωράμε προς την αυθεντική λέξη : Την κοπή. Οδεύουμε ολοταχώς μέσα στον μήνα, που παλιότερα ήταν τρομοκρατική οργάνωση: Ο μαύρος Σεπτέμβρης. Σήμερα είναι ένα απλό τριανταήμερο. Αλλά τελικά, πόσοι φοβούνται σήμερα ένα χρονικό διάστημα λίγων ημερών περισσότερο από μια τρομοκρατική σέχτα; Υποθέτω, σχεδόν όλοι μας.

Κι άντε και την κοπή δεν την φοβάσαι. Σκέψου να έρθει η λέξη με άλλη πρόθεση μπροστά. Ας πούμε το « συν ». Συγκοπή δηλαδή. Γάμα τα και φύγε στον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Πήγαινε στη λέξη « σκοπός ». Κάντον θηλυκό, βάλε μπροστά την πρόθεση « επί » και βουρ να ανάβεις μανουάλια στις τοπικές εκκλησίες. Υπάρχει περίπτωση και να εισακουσθείς από τους όσιους και τους πρεσβύτερους της αγιοσύνης, που όμως κι αυτοί σήμερα έχουν φόρτο εργασίας.

Βλέπετε, ότι άπαντες οι περιδιαβαίνοντες τον πλανήτη αυτήν την εποχή, ποντάρουν τα cds τους στον θρησκευτικό δείκτη. Τι να προσφέρουν οι λοιποί χρηματιστηριακοί που τους βλέπεις στα ροζ οικονομικά φύλλα των εφημερίδων κι έχουν αποκτήσει σχήμα μελάτης πούτσας; Ούτε με βιάγκρα δεν σηκώνονται. Απέτυχε κι αυτό στην παγκόσμια άκαβλη προστατίτιδα. Μην είμαστε όμως άδικοι με τα φάρμακα. Ιούς καταπολεμούν. Δεν είναι εντεταλμένα όπλα στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας ανθρώπινης μαλακίας.

Το να σου έρθει λοιπόν μια συγκοπή, δεν μπορεί να θεωρηθεί κακός θάνατος. Μπαμ κι έξω κι άσε τους επόμενους. Αυτοί θα έχουν πρόβλημα σίγουρα. Εκεί που ήταν χαρούμενοι που θα γινόντουσαν κληρονόμοι, τώρα θα αρχίσουν να σε βρίζουν. Ρε πώς αλλάξανε τα πράματα προς την κομουνιστική αρχή εναντίον της ιδιοκτησίας ; Αλλά πια, στην κάσα, με αυτούς θα ασχοληθείς; Εσύ σαν ζωντανός, πάντα για το καλύτερο προσπαθούσες. Τι να φταις που αυτό αποδεικνύεται τώρα χειρότερο;

Για καλό έδινες τους φόρους για την πυρηνική ενέργεια, άσχετα αν η πουτάνα είναι ανεξέλεγκτη. Για καλό μπάζωνες ρέματα κι έφτιαχνες σπίτια. Πού να ήξερες ότι τα παιδιά σου θα σε βλαστημούν πλέον που θα αναγκασθούν να τα ξεπουλήσουν για μερικές φρατζόλες ψωμί; Πού να ήξερες ότι οι εξαγγελίες σου και οι αγώνες για την ειρήνη θα προκαλούσαν μείωση της ανάπτυξης κι ας έχεις κι υπερπληθυσμό. Ρε τι παράξενη διαφορική εξίσωση είχε να επιλυθεί;

Άνθρωπος είσαι. Πόσα να ξέρεις; Δεν είσαι θεός που ανακοίνωσε το

« αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την γην». Που κι Αυτός, πολύ παρεξηγήθηκε με την συμπεριφορά του Αδάμ και της Εύας και το κρατάει μανιάτικο τόσο καιρό. Τι είναι αυτό το πράμα; Εντάξει υπάρχει μια τσαντίλα με τα κωλόπαιδα, τα τότε παιδιά των λουλουδιών, που παίξανε με τα πουλιά τους. Εμείς τώρα, τόσες γενιές μετά, και μετά από τόσες μεταλλάξεις κι επιμειξίες που έχουμε υποστεί, τι στην ευχή χρωστάμε; Και κερί ανάβουμε συστηματικά, και μερικές αμαρτίες κάνουμε ακόμα για να συντηρούμε και το μυστήριο της εξομολόγησης. Όχι και να είμαστε τέλειοι και να καταργήσουμε τα άχραντα θέσφατα. Είναι μια βελτίωση κι αυτή σε σχέση με τα παλιά δημιουργήματα που είχαν τα πάντα κι είπαν να φάνε και το απαγορευμένο μήλο. Βελτιωθήκαμε, όπως και να το κάνεις. Ακόμα να πληρώνουμε δυό χάπατα, που στο φινάλε Εσύ έφτιαξες;

Τέλος πάντων μην ξεφεύγω, αλλά κι όταν με πιάνει το θρησκευτικό μου δεν μπορώ να με συγκρατήσω. Μου το λέει και η σύζυγος πολλές φορές. Κοπή λοιπόν, διακοπή, συγκοπή κι επισκοπή. Λιτανείες παντού κι ενοποίηση της πίστης παγκοσμίως. Τέρμα πια οι μαλακίες με τα τοπικά μαγαζιά που καταφεύγει ο καθένας για να βρει την προσωπική του ηρεμία και γαλήνη. Τώρα πρέπει να δράσουμε συλλογικά και στρατευμένοι προς τον δημιουργό. Αυτό τελικά δεν μας λένε κι όλοι οι ηγέτες του πλανήτη, που είναι κατ’ εικόνα μας αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι πιο πολύ προς ομοίωσιν με τον Υπέρτατο; Να πάμε σε ένα νόμισμα, μια τράπεζα και μια διακυβέρνηση; Και με έναν μόνο εχθρό: Τον εξωγήϊνο.

Έχουμε όμως να περάσουμε πολλά ακόμα. Διότι ο θεός το παίζει ατάραχος εκεί πάνω, αλλά κι οι από κάτω δυνατοί, το παίζουν καλά εν ταραχή. Ξέρεις τι είναι να χρωστάνε όλοι σε όλους, κι αυτό να είναι εξαπλάσιο όλου του ΑΕΠ του πλανήτη; Ξέρεις τι είναι να χρωστάς κάτι που δεν υπάρχει; Ξέρεις τι είναι να είσαι κορεσμένος από τα πάντα και να σου ζητούν να πάρεις κι άλλα; Ξέρεις τι είναι να σε πείθουν με τον πολιτισμό τον σημερινό, ότι πρέπει να αναρωτηθείς γιατί ζεις; Ξέρεις τι είναι να μην βγαίνουν τα spreads αλλά και τα cds, και να μην έχεις τρόπους αντίδρασης σε κάτι ηγέτες ελλειψοβαρείς που όμως μεταξύ αυτών θα ψηφίζεις; Ξέρεις πόσο ακριβά θα πληρώσεις την χρυσή μετριότητα; Ξέρεις τι είναι να αναλάβει την στάνη ο τράγος και να δίνει τις διαταγές στον τσοπάνη;

Και γιατί να ξέρεις; Γεννήθηκες για να γνωρίζεις; Για να μάθεις; Για να παραδεχτείς την μαλακία σου; Εδώ μας έλεγες ότι πρέπει να έχουμε ανώτατες σχολές παντού κι ότι οι απόφοιτοι τους κατέχουν την παγκόσμια αλήθεια επειδή απλά είχαν μια εξειδικευμένη γνώση που ευτυχώς σήμερα την χρησιμοποιούν για να οδηγούν καμιά νταλίκα. Ποιος να σου μάθει ότι οι πεφωτισμένοι δεν έχουν πατρίδα κι ότι μόνο από αυτούς υπάρχει πιθανότητα να σωθείς; Που έπρεπε να τους εκλέγεις και να τους προστατεύεις σαν κόρες οφθαλμού. Ποιος σου είπε ότι είχες δικαίωμα στα πάντα; Ποιος σου είπε ότι όσες πυρηνικές βόμβες κι αν πέσουν σε μια περιοχή, είσαι κυρίαρχος, μόνο όταν πατήσει το πόδι του πεζικάριος; Σου είπανε ποτέ στο πανεπιστήμιο ότι αν δεν έχεις έναν σπόρο, λίγο νερό κι ένα σπίρτο να ανάψεις κάποιο ξύλο, ότι είσαι πρακτικά νεκρός;

Τι να λέμε όμως τώρα; Συμβουλές για το πώς κολυμπάμε μετά από ναυάγιο; Απλούστατα δεν κολυμπάμε. Φοράμε ένα σωσίβιο. Είτε είμαστε αγύμναστοι είτε πρωταθλητές στο κολύμπι και κάτοχοι παγκόσμιου ρεκόρ. Το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει είναι να μην πέσει η θερμοκρασία του σώματος σου. Όλα τα άλλα είναι για συνδικαλισμένους ψηφοφόρους ή για ερευνητές του κώλου που ψάχνουν υποανθρωπίδια να πουλήσουν την μαλακία που ανακάλυψαν.

Και να ρωτήσω και κάτι: Εντάξει, επιμηκύνθηκε ο μέσος όρος ζωής και σωθήκαμε τότε σαν μωρά από μερικές φοβερές ασθένειες. Έγινε κάτι παραπάνω για το κοινό καλό, επειδή ζούμε παραπάνω; Αν είχαμε πεθάνει θα είχε σταματήσει να γυρνάει η γη; Σήμερα που ζούμε περισσότερο , έχουμε λιγότερα ή περισσότερα προβλήματα; Η εξέλιξη είναι ανάπτυξη ή είναι παρακμιακή απλή ύπαρξη; Βρε μήπως η συγκοπή θα έπρεπε να υφίσταται όταν την επιτάσσει η φύση ασχέτως ηλικίας; Δηλαδή οι διακοπές τι προσέφεραν τελικά; Επειδή ο θάνατος αντί για Σάββατο θα γίνει Κυριακή; Γιατί να μην είναι μια ώρα αρχίτερα; Επειδή υπάρχουν χάπια; Ρε η φύση τι είπε; Δεν γαμιόμαστε με την κοινωνία τελικά;

29 σχόλια:

  1. Ειχα επισημανει απο τον Αυγουστο,για το αγριο σκηνικο που θα παιχτει τον Σεπτεμβριο.Οχι πως ειμαι μεντιουμ η προφητης.Απλα,εχοντας καποια πληροφορηση απο εγκυρες πηγες,ταυτοχρονα με την ροη των πραγματων,ηταν σιγουρο πως χρονικα θα`πεφτε στον Σεπτεμβριο,αφου η 6η δοση του δανειου θα πρεπε να ψηφιστει απο τα κοινοβουλια των χωρων της Ευρωπης.Ειναι η δυτερη φορα που ο Βενιζελος απολυει με συνοπτικες διαδικασιες,ατομα που βγηκαν δημοσια,υποστηριξαν,και εν τελει απεδειξαν την μεγαλη απατη της κυβερνησης οσον αφορα το θεμα της χωρας με το ΔΝΤ.Και σε συνδυασμο με τις συνομιλιες του ΓΑΠ με τον Στρος-Καν,απο το `08,πλεον αποδειχτηκε πως ηταν αποφασισμενο η χωρα να οδηγηθει στο ΔΝΤ,με οποιονδηποτε τροπο.
    Τα αποτελεσματα τα βιωνουμε ολοι σημερα,πιστευοντας πως δεν εχουμε δει ουτε το 40%,αφου εκρεμμει το κοψιμο,παντελως,των συνταξεων,του εφαπαξ,των επιδοματων Χριστουγεννων,Πασχα,και αδειας.Η αρχη θα γινει φετος οταν θα κοπει το"δωρο" Χριστουγεννων,ΤΕΛΕΙΩΣ.Εστω κι αυτο το 300αρι μεσες ακρες που επαιρναν κοβεται.Υπαρχει μεγαλη αμφιβολια για τις συνταξεις του Οκτωβριου.Το ΙΚΑ πληρωνει στις 21 καθε μηνα,αρα παιζεται αν εχουμε προλαβει την 6η δοση,οποτε ολοι καταλαβαινουμε τι θα ακολουθησει.Ο Κουτρουμανης δειλα-δειλα το λεει,αλλα πολυ επιδερμικα.Στις 27-28 Σεπτεμβρη,θα αρχισουν να το "διαφημιζουν",παραλληλα με τον Βενιζελο που θα προσπαθησει να περασει στον κοσμο πως κατοπιν συννενοησεως με την τροικα,μερος των χρηματων του τελευταιου χαρατσιου,θα δοθουν για ενισχυση των ταμειων και του Οαεδ για τα επιδοματα ανεργειας.
    Αυτο που συνεβη με την Γεωργαντα,δεν ειναι το μονο.Εχει προηγηθει αγριος καυγας με τον Παπακωνσταντινου,στον οποιο πυροσβεστικο ρολο επαιξε ο ιδιος ο ΓΑΠ,γιατι η κατασταση ηταν ανεξελεγτη.Και για να δοθει ενα τελος στο παραμυθι,γιατι εμεις κι οχι η Ιρλανδια η η Πορτογαλλια στο ΔΝΤ,να πουμε οτι η Ελλαδα ειναι αυτη που εχει τον ορυκτο πλουτο,τα πετρελαια του Ιονιου και κυριως τα πετρελαια του Αιγαιου και της Ανατολικης Μεσογειου.Με εναν κοσμο,τωρα μουδιασμενο και λιγο αργοτερα ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ,με 3.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ οπως εχει προαποφασιστει για το 2013,και μεγαλο ποσοστο των υπολοιπων πολυ κατω απο το οριο της φτωχιας,ειναι δυσκολο να υπαρχει η παραμικρη αντισταση σε ολους αυτους που θα αναλαβουν και επισημως της "κυβερνηση" της χωρας.Και το σκηνικο που ξεκιναει τωρα στην Κυπρο και στο Καστελλοριζο σχετικα με τα πετρελαια,γινεται για καποιο λογο,συγκεκριμενο.Εμπλοκη των ΗΠΑ,σημαινει μονιμη παρουσια τους στην Ανατολικη Μεσογειο,με σκοπο την εν καιρω αποδυναμωση της Τουρκιας,με αποτελεσμα την,ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ,ιδρυση του Κουρδισταν και τον ΠΛΗΡΗ ελεγχο της περιοχης ολου του Αραβικου κοσμου.Και πανατα τα ματια στραμμενα προς την μακρινη ανατολη,οπου υπαρχει η Κινα και η Ινδια που καιροφυλακτουν.Σιγα,μην δεν μπορουσε μονο του το Ισραηλ να φερει βολτα ολο το σκηνικο με τα πετρελαια.
    Ενα στημενο παιχνιδι που εχει ξεκινησει εδω και πεντε χρονια,και στο οποιο οι μηχανες δουλευουν στο φουλ,αφου ο πληρης ελεγχος κριναται αναγκαιος υστερα και απο τις προσπαθειες του Καραμανλη να βαλει στο κολπο και την Ρωσια,για να κρατηθει μια οσο καλυτερη ισορροπια στην Μεσογειο.
    Αν υπηρχε εστω και η παραμικρη αμφιβολια για την τοποθετηση του ΓΑΠ σαν πρωθυπουργου,πλεον επιβεβαιωνεται με τον καλυτερο τροπο οτι ολα προσυμφωνημενα,μεχρι και η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ του κοσμου μεσω των μετρων,με το προσχημα της χρεωοκοπιας,που επαναλαμβανεται συνεχως,αφου το διαιρει και βασιλευε ηταν,ειναι και θα ειναι πετυχημενη συνταγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υπενθυμισω στους αναγνωστες του blog,πως αν μια χωρα κηρυξει πτωχευση εν καιρω πολεμου,δεν ισχυουν ολα αυτα για τα οποια συζηταμε τοσο καιρο,σαν χωρα εννοω οχι εμεις εδω μεσα.Ουτε ομολογα,και κυριως ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.Και οι τραπεζες που εχουν τα καυτα αυτα χαρτια στα χερια τους,το βλεπουν σαν μια καλη ιδεα,την καλυτερη θα ελεγα....Και μια χαρα βολευονται ολοι,και η Γερμανια,και η υπολοιπη Ευρωπη,και οι ΗΠΑ,και το ΔΝΤ,και οι παραπανω τραπεζες (διεθνεις) που δεν θα ξηλωθουν.Και ο μαλακας Ελληνας,στην μεση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ conpater σεναριο Αργεντινης ΤΩΡΑ. Μπορουμε και μονοι μας να πτωχευσουμε δεν θελουμε βοηθεια.
    Εξοδος απο το ευρω που μας χρεωνει 310% φεσι μεχρι το 2020 και επιστροφη στη δραχμη.
    Σταση πληρωμων ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ και ειδικα Γερμανους-Γαλλους. Η Γερμανια εχει το 2% των ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ στην Ελλαδα.
    Για 2 χρονια ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα σε εμας μιας και ουτε ανταλλακτικα θα εχουμε αλλα δε πειραζει.
    ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ...και πως θα τρεξουν να το λυσουν.
    Επιχηρηματικο πλανο με τον Βλαδιμηρο το Κινεζο και τον Ινδο ΧΤΕΣ και ασε τα Εβραιακια να κουρευωνται.
    Εχουν ΑΛΛΕΣ εννοες αυτοι γιατι καλοι οι φιλοι τους οι Αμερικανοι αλλα εχουν φορτωσει ΟΛΟΙ οι Αραβες και τους εχουν γυρω γυρω.

    Επιστροφη στη Δραχμη, υποτιμηση 50% (γιατι αυτο δεν γινεται ετσι κ αλλιως καθε εβδομαδα?) και επιλεκτικες πληρωμες.
    Οταν παιρνεις 20,000 το χρονο και ο μαλακας σου βαζει σε ενα Σαββατο φεσι 1000 ευρω ΔΕΝ ΣΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ 5%???
    Ε ας το κανουν επισημο.

    Εκει να δεις πως θα τρεχει ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΗ Η ΧΟΝΤΡΟΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ....

    Υ.Γ ΜΥΤΟΓΚΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΧΤΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ: ο Φουλης σου φταιει ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ, και δεν θα επαιζε Ισπανια??
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΥΛΗ Η ΙΘΠΑΝΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    Σιγα το πρωταθλημα και σιγα τη χωρα που μας τα εχεις κανει μπαλονια 2 χρονια τωρα. 2+2 ομαδες εχετε τιγκα στους Βραζιλιανους και στους Αργεντινους και στους νοτιοαμερικανους, σε εθνικο επιπεδο πριν 2 χρονια ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΥΠΑ.
    Αιντε μας τα εχεις ζαλισει με την Ιθπανια σου καθε μερα.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ που εχουν απο 3-4 Π.Κ και δεν ξερω ποσα Ευρωπαικα?
    Που ειναι η ΘΕΒΙΛΛΗ σου τωρα που περασαν τα φυσουνια και ξεφουσκωσαν ολοι?

    Αιντε μαλακα που σου φταιξε ο Φουλης και δεν θα επαιζε λεει στη κολοχωρα σου.
    35 χρονων ειναι ο Φουλης ρε ΜΑΛΑΚΑ, ΧΕΣΤΗΚΕ να παει στη Χωρα των Τσιγγανων να παιξει.

    Οταν ο ΦΟΥΛΗΣ ηταν στην ΑΕΚ, ΜΑΛΑΚΑ ΜΥΡΩΔΙΑ, και περναγε τοσα χρονια απο 40 κυματα με τραυματισμους, χρωστουμενα και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, εσυ εβοσκες προβατα στη κολοχωρα σου, γιδοβοσκε. Που θα κανεις και κριτικη απο πανω.

    ΑΙΝΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΙναι εντος θεματος. Επιτρεψτε μου την σταχιολογηση επο ενα ακομα ευστοχο κειμενο του Παναγιωτη Τραιανου "Το κρατος της Ευρωπης".

    ..Η πρακτική, που ακολουθήθηκε για την "άλωση" της Ευρώπης, δεν είναι πρωτοφανής...Με "καθρέπτες" και "χάντρες" κάποιοι αφαίρεσαν την πατρίδα των Ινδιάνων από την κατοχή τους. Οι "καθρέπτες" και οι "χάντρες", που πήραν οι "μεθυσμένοι" Ινδιάνοι, ήταν αυτά που "νομιμοποίησαν" την παραμονή των Αγγλοσαξόνων στις ΗΠΑ...


    ...Αυτό το εβραϊκό τραπεζικό κύκλωμα ήταν που άλωσε την αμερικανική οικονομία. Τι έκανε; Με "ανύπαρκτο" χρήμα "αγόρασε" τις ΗΠΑ από τους ίδιους τους Αμερικανούς. Τύπωνε χρήμα και "αγόραζε" τις ΗΠΑ από τους ιδιοκτήτες τους. Στην πραγματικότητα χρησιμοποίησε το αμερικανικό κεφάλαιο εις βάρος των Αμερικανών.

    Οι Εβραίοι λοιπόν έπαιξαν με "πέτσινο" χρήμα και κατόρθωσαν και αγόρασαν τις ΗΠΑ από τους ίδιους τους Αμερικανούς. Αφαίρεσαν το αμερικανικό κεφάλαιο από τους ίδιους τους ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ. Στην πραγματικότητα έκαναν στους Αμερικανούς ό,τι έκαναν οι ίδιοι οι Αμερικανοί στους Ινδιάνους. Οι Εβραίοι έδωσαν "καθρέπτες" και "χάντρες" στους Αμερικανούς και τους πήραν την πατρίδα...Όσο πιο πολλά "βγάζουν" ως Αμερικανοί, τόσο πιο πολλά θα "χρωστάνε" στους Εβραίους.

    (παμε στην Ευρωπη τωρα. Στην Γερμανια συγκεκριμενα. "οπως Αμερικη")

    Οι Εβραίοι ήταν στο στοιχείο τους. Ήταν κυρίαρχοι στη Δυτική Γερμανία και μπορούσαν και έλεγχαν απόλυτα το τραπεζικό της σύστημα. Έλεγχαν τα "εκτυπωτήρια" των μάρκων. Έβαλαν τις "μηχανές" να δουλεύουν στο φουλ και άρχισαν να μοιράζουν "πέτσινα" μάρκα. Όσο πιο πολλά μοίραζαν, τόσο κάλπαζε η ακρίβεια. Επανέλαβαν την ίδια ακριβώς "αμερικανική" τακτική και στη Γερμανία με στόχο την ενοποίησή της. Απλά στη Γερμανία την τακτική της εβραϊκής FED τη δρομολόγησε η εβραϊκή Deutsche Bank. Τι έκανε; Το γνωστό κόλπο με το "πέτσινο" χρήμα και τον ανοικτό ανταγωνισμό μεταξύ "άσπρων" και "μαύρων". Τον ανταγωνισμό μεταξύ των "ασπροδυτικών" Γερμανών και των "μαυροανατολικών" Γερμανών. Με την ενοποίηση έβαλε τη Δυτική Γερμανία να "κατακτήσει" την Ανατολική και από εκεί και πέρα μπορούσε να "δουλεύει" τους "κατακτητές" σε σχέση με τους "κατακτημένους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ανεργία κατέστρεψαν τους Ανατολικογερμανούς και με την ακρίβεια βύθισαν στα χρέη τους Δυτικογερμανούς.

    ...Οι Εβραίοι είχαν επαναλάβει την αμερικανική "επιτυχία" τους και στη Γερμανία. Στη χώρα του Γκαίτε και του Λούθηρου είχαν στήσει την "παράγκα" του "Μπάρμπα Θωμά". Ολόκληρο το ρατσιστικό "οικοδόμημα" των ΗΠΑ μεταφέρθηκε και στη Γερμανία. "Μαύροι" Γερμανοί οι Ανατολικογερμανοί. Σκουρόχρωμοι "άσπροι" οι Γερμανοί εργάτες. Ανοιχτόχρωμοι "άσπροι" οι Γερμανοί που σπούδασαν στα δημόσια Πανεπιστήμια της Γερμανίας. "Ξέξασπροι" οι Γερμανοί που σπούδασαν στα ιδιωτικά πανεπιστημιακά "ασπριστήρια" των ΗΠΑ. Στην κορυφή αυτής της ξύλινης "πυραμίδας" οι Golden-άσπροι Εβραίοι. Οι μόνιμα "πετυχημένοι" της Γερμανίας. Οι εκ γενετής "πετυχημένοι". Οι "καταδικασμένοι" να είναι οι "πρώτοι" της Γερμανίας.

    Με αυτόν τον τρόπο η εβραϊκή συμμορία, η οποία, εξαιτίας της "αποζημίωσης" του "Ολοκαυτώματος", κυριαρχούσε στο μεταπολεμικό δυτικό μέρος της κατακτημένης Γερμανίας, κατόρθωσε και έγινε κυρίαρχη και στην ενιαία Γερμανία. Αυτό το κράτος το ελέγχει απόλυτα η εβραϊκή συμμορία και αυτό χρησιμοποιεί πλέον εις βάρος της Ευρώπης.

    Σε έναν τέτοιο μεγάλο "εμφύλιο" ευνόητο είναι ότι θα υπάρχει ένα "στρατηγείο", που θα τον διευθύνει. Το "στρατηγείο", που "διευθύνει" τον ευρωπαϊκό "εμφύλιο" είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με "στρατηγό" τον Εβραίο Τρισέ...Η κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα είναι "χτισμένη" με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και από τους ίδιους ακριβώς "αρχιτέκτονες", που "έχτισαν" και την FED...Ο έλεγχος αυτής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας δεν ανήκει στα εθνικά κοινοβούλια. Στην πραγματικότητα είναι μια απλή θυγατρική του συστήματος Ρότσιλντ –Ροκφέλερ.

    Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ του Εβραίου Μπενράκε είναι συγκοινωνούντα δοχεία με την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ, την Παγκόσμια Τράπεζα του Εβραίου Γούλφοβιτς ή την Ντόιτσε Μπανκ του Εβραίου Άκερμαν. Με αυτό το δίκτυο των τραπεζών οι Εβραίοι κάνουν το εξής απλό. Ελέγχουν τα νομίσματα των ισχυρών του Κόσμου και ελέγχουν τα χρέη των θυμάτων τους. Με τις κεντρικές τράπεζες, που ελέγχουν, "τυπώνουν" τα χρήματα που δημιουργούν θύματα και με τράπεζες τύπου Παγκόσμιας Τράπεζας τα "αλυσοδένουν" στα χρέη. Στρέφουν τους "λευκούς" εναντίον των "μαύρων" και στη συνέχεια τους εκμεταλλεύονται όλους μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πάντα ξεκινούν από τις ΗΠΑ και αυτό είναι φυσικό, εφόσον αυτές "Πλανηταρχεύουν" και άρα οι Εβραίοι των ΗΠΑ είναι οι πρώτοι τη τάξη Εβραίοι. Οι Εβραίοι, οι οποίοι αποφασίζουν και για όλους τους υπολοίπους. Εκεί πάρθηκαν οι αποφάσεις για την κατάκτηση της Ευρώπης. Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Η διαβόητη FED δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να "κατακτήσει" την Ευρώπη. Η ίδια είναι αυτή που χρηματοδότησε τον Χίτλερ στην προσπάθειά του να κατακτήσει την Ευρώπη με τις "πλάτες" και βέβαια το "αίμα" του γερμανικού λαού. Είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ άρχισε να "χτίζει" την πολεμική του "μηχανή" με χρήματα των Εβραίων Ρότσιλντ...

    Αυτό, το οποίο δεν κατάφεραν να κάνουν χρηματοδοτώντας τις βόμβες του Χίτλερ, φαίνεται ότι το καταφέρνουν χρηματοδοτώντας τις "Μερσεντές" της Μέρκελ. Αυτό, το οποίο δεν κατάφεραν να κάνουν με τον "δεκανέα" της Βέρμαχτ, το δοκίμασαν με τη "χαφιέ" της Στάζι. Ψάχνουν στα "σκουπίδια" της Γερμανίας και βρίσκουν τους "ηγέτες" της. Αυτοί οι "ηγέτες" τούς προστατεύουν και οι ίδιοι παραδίδουν την ισχύ των κρατών τους, για να προστατεύουν τους εγκληματικούς μηχανισμούς των Εβραίων...

    Μηχανισμούς, οι οποίοι επηρεάζουν τις οικονομίες ολόκληρων κρατών και Ενώσεων Κρατών, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μηχανισμούς, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνον την οικονομία αυτών των κρατών, αλλά και την ίδια την ειρήνη. Ένας τέτοιος μηχανισμός είναι και η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. Μια συμμορία, η οποία μπορεί να βυθίσει την Ευρώπη στην αθλιότητα και να την οδηγήσει ακόμα και στο αιματοκύλισμα. Γιατί; Γιατί επηρεάζει το "κυκλοφορικό" σύστημα ολόκληρης της οικονομίας της Ευρώπης. Επηρεάζει την ποιότητα του "αίματος" αυτού του οικονομικού συστήματος, που είναι το νόμισμά του..."

    ( το τελευταιο ακουμπα πανω και στους φοβους του φιλου conpater-που δεν ειναι ο μονος- περι θερμων επεισοδιων,εως και πολεμικων συρραξεων, εξ'αιτιας των περιπλανωμενων γυφτων του κοσμου)

    (και παμε στο "Ευρω" τωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Έλληνες στην εποχή της δραχμής έπιναν έναν καφέ με εκατόν πενήντα δραχμές —δηλαδή μισό ευρώ— και άφηναν "μπουρμπουάρ" μερικά ασήμαντα κέρματα και την επόμενη "ημέρα" έπιναν καφέ με μισό ευρώ και άφηναν "μπουρμπουάρ" κέρματα των δύο ευρώ, γιατί δεν ήξεραν πώς να χειριστούν τα κέρματα. Τα κέρματα, τα οποία τα υποτιμούσαν, γιατί ακριβώς ήταν αδύνατο το νόμισμά τους και οι άμυνές του ξεκινούσαν από το πρώτο μεγάλο χαρτονόμισμά του, που ήταν οι εκατό μονάδες.Μέσα σε λίγες ημέρες οι Έλληνες, χωρίς να "πλουτίσουν", ξαφνικά φέρονταν σαν "πλούσιοι". Για έναν απλό καφέ άφηναν "μπουρμπουάρ" τέτοιο, που λίγες ημέρες πριν τους επέτρεπε να φάνε σε ένα εστιατόριο. Η αγορά "αντιλήφθηκε" αμέσως την αδυναμία τους να αξιολογήσουν το νέο νόμισμα και μέσα σε λίγες ημέρες ενσωμάτωσε το "μπουρμπουάρ" στην τιμή του καφέ...

    Το σύνολο των λαών της ευρωπαϊκής Μεσογείου —και άρα των λαών με τα ασθενικά νομίσματα— την "πάτησαν". Μόνον οι ισχυροί δεν την "πάτησαν" σε τέτοιον βαθμό και κυρίως οι Γερμανοί. Αυτοί δεν την "πάτησαν" το ίδιο, γιατί είχαν εμπειρία ισχυρού νομίσματος και άρα ισχυρών κερμάτων. Όπως δύσκολα τους έπαιρνες από τα χέρια τα φενίκια, έτσι θα τους έπαιρνες δύσκολα και τα νέα κέρματα.

    Η ευρωπαϊκή κοινωνία ήταν η πιο ανεπτυγμένη κοινωνία του πλανήτη. Η κοινωνία, που μέσα από αγώνες είχε καταφέρει πράγματα, τα οποία δεν είχαν καταφέρει άλλες κοινωνίες. Ήταν ομοιογενής. Δεν είχε "μαύρους", όπως για παράδειγμα είχε η αμερικανική κοινωνία. Οι κοινωνικές κατακτήσεις είχαν αποδώσει καρπούς και υπήρχε ένα καθεστώς κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας μεταξύ των πολιτών τους.

    Όμως, αυτό δεν βόλευε τους Εβραίους, οι οποίοι ήθελαν να εφαρμόσουν το αμερικανικό μοντέλο των "χρωματολογίων". Δεν υπήρχαν "μαύροι" και άρα δεν υπήρχε υποδομή για τις "αποχρώσεις" των "άσπρων". Αυτοί όμως ήθελαν να μετατρέψουν τους Ευρωπαίους σε "πολύχρωμους" δούλους τους, γιατί ήθελαν να τους τα αρπάξουν όλα με τα "πέτσινα" χρήματα. Να τους λεηλατήσουν με τις απαιτήσεις του κάθε επιπέδου του κοινωνικού "χρωματολογίου".

    Ο "μαύρος" εργάτης έβλεπε ένα "μπλε" ευρώ, που αντιπροσώπευε το "μαύρο" μεροκάματό του. Έβλεπε ένα "γαλάζιο" ευρώ, που αντιπροσώπευε το "μαύρο" παντελόνι που θα φορούσε. Έβλεπε ένα "πράσινο" ευρώ, που αντιπροσώπευε το "μαύρο" ενοίκιό του. Ο "άσπρος" υπάλληλος με το ίδιο νόμισμα έβλεπε άλλα πράγματα. Έβλεπε το "πορτοκαλί" ευρώ ως το "άσπρο" μεροκάματό του. Έβλεπε το "μπλε" ευρώ ως το "άσπρο" παντελόνι που θα φορούσε. Έβλεπε το "μωβ" ευρώ ως το "άσπρο" ενοίκιό του.

    Στις ΗΠΑ δεν είχαν ανάγκη το τρυκ του νομίσματος, για να δημιουργήσουν "χρώματα" μέσα στην κοινωνία τους. Προϋπήρχαν τα "χρώματα" μέσα στη αμερικανική κοινωνία. Το ίδιο πράσινο νόμισμα το έπαιρναν άνθρωποι, οι οποίοι έβλεπαν ο ένας τον άλλον με διαφορετικό "χρώμα" πριν το πάρουν στα χέρια τους. Στην Ευρώπη το νόμισμα ήταν διαφορετικό, για να "χρωματίζει" αυτούς που το έπαιρναν, γιατί, μέχρι να το πάρουν στα χέρια τους δεν έβλεπαν διαφορετικά "χρώματα" μεταξύ τους. Αν η ηλιθιότητα είχε "χρώμα" θα είχε χρώμα λευκό. Μιλάμε για πραγματική ηλιθιότητα. Ούτε τις μαϊμούδες δεν τις "δουλεύεις" τόσο εύκολα. Η ισχυρή μαϊμού θα θελήσει να φάει καλύτερα από την αδύναμη και όχι τα ίδια σε "καλύτερο" πιάτο..."

    Αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Σεπτεμβρίου, 2011 12:14

    @conpater+DIMI: Δε νομίζω ότι συμφωνώ στα πλην του ΠΑ-Σοσιαληστρικού-Κ.

    Όσον αφορά το χοντρό, αφού ήθελε (?) να μου γίνει πρωθυπουργός και να πάει και κόντρα στους γιάνκηδες παρέα με την αρκούδα, ας πρόσεχε κι ας μην έβαζε βεζύριδες τον...Πάκη, τον Αλογοσκούφη, το στρατηγό άνεμο, το γιό του ταχυδρόμου το ρουφιάνο και το παπαδοπαίδι τον άντρα της πελέκη... και τα "μάτια και τα αυτιά" του US, τη μητσοτάκαινα υπουργό εξωτερικών κιόλας. Πήραν μία όποια δυναμική είχαμε (στα ψέματα) και τα κάναν ΚΩΛΟ.
    Αν θες να πας κόντρα στο ρεύμα, καλό είναι να χεις και κανέναν άξιο να τραβήξει και κουπί. ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ (1) ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ?
    Άσε την άλωση με "τα δικά μας τα παιδιά" κλπ κλπ.
    Μιλάμε για ένα ρόϊδο που δεν έχει ματαγίνει.
    Και ο διοικητικός μηχανισμός στελεχώθηκε με τύπους ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    Τώρα αν ο ελλοχίμ είναι (συν)υπεύθυνος, φυσικά και είναι κατ' εμέ.
    Από τη μεταπολίτευση και δει από το '81 ξεκίνησε μία συστηματική διαδικασία φαυλοποίησης και εξανδραποδισμού με ολίγον ευρωμαϊμουδισμό για γαρνιτούρα.
    Να σου οι αναπηρικές συντάξεις σε κουφούς που ακούνε και μωμούς που μιλάνε, να σου οι αντιστασιακές σε γιαννόπουλους, να σου οι επιδοτήσεις σε αγρότες που κάθονται, να σου οι αφισοκολλητές στο δημόσιο και διευθυντές, να σου οι επενδύσεις για την κοινοτική χρηματοδότηση, να σου οι BMW 316, να σου οι βιλλίτσες στα καμμένα και τους αιγιαλούς και να σου και να σου και να σου...

    Σε αυτή τη συστηματική προσπάθεια υψώθηκε καμία ΣΥΣΤΕΜΙΚΗ ή έστω στην απο δίπλα κόντρα φωνή κάποιας μειοψηφίας μεν, κρίσιμης μάζας δε?
    Υπήρξε κοινωνική ομάδα που να είπε "εμείς στην απ έξω" και να μην πάλεψε να αρπάξει ότι υπήρχε στο τραπέζι?

    ΟΧΙ...

    Άρα μας απομένει να πεινάσουμε, όπως είπε ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ ο Χαράλαμπος, μπας και ξυπνήσουν τίποτις δυναμικές μειοψηφίες, αν υπάρχουν ακόμα (εγώ αμφιβάλλω).
    Αν, DIMI Μου, κρίνεις ότι απάντηση σε αυτά είναι η έξοδος από το ευρώ και η κόντρα στον οβραίο, δε νομίζω ότι ο τσίνο, λχ, είναι καλύτερος και "φιλικότερος" (ρώτα τα ανατολικά αφρικανικά κράτη πως την περνάνε μαζί τους) ή ότι η αρκούδα μπορεί πραγματικά να προστατέψει επαρκώς κάποιον που πάει στην κόντρα με το γιάνκη, το 4ο ραιχ (με το ποίο τα πάνε μιά χαρά), το μεμέτη και το γιαχβέ.

    Βασικά είναι αν θα πάμε από το μπιστόλι ή το μαχαίρι.
    Νομίζω ότι προηγείται όλων των παραπάνω η δημιουργία κρίσιμης μάζας ιθαγενών που θα τραβήξουν το κάρο, εκφρασμένης και σε κυβερνητικό σχηματισμός (προς θεού ΟΧΙ με υπάρχοντα κόμματα) και ότι αποφασιστεί τότε θα το στηρίξουμε.

    Προς το παρόν ας λουστούμε τον ΑΦ-έλληνα ΓΑΠ με τα λεφτά του που υπάρχουν. Ο λαός μίλησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και παμε σε εμας.

    ...Όταν λοιπόν έχεις απέναντί σου έναν τέτοιο "κληρονόμο",(την Ελλαδα) τι ακριβώς έχεις ως στόχο και ποιος είναι ο εχθρός αυτού του στόχου σου; Στόχος πάντα είναι το κεφάλαιό του και εχθρός σου είναι το χρήμα του. Γιατί; Για όσο διάστημα έχει χρήμα να καλύπτει τις καθημερινές του ανάγκες, δεν πουλάει κεφάλαιο. Δεν είναι βλάκας ν' ανταλλάξει το υπερπολύτιμο κεφάλαιο με χρήμα της πλάκας. Άρα; Άρα σκοπός σου είναι να του αφαιρέσεις το χρήμα και άρα την άμυνα που προστατεύει το κεφάλαιό του. Τι κάνεις; Εμφανίζεσαι σαν γενναιόδωρος φίλος. Τον βοηθάς ν' αναπτύξει το κεφάλαιό του. Γιατί; Για να γίνει ισχυρότερος και άρα δυσκολότερος αντίπαλος και πιθανόν ανταγωνιστής; Όχι βέβαια. Αυτό το κάνεις, για να τον παρασύρεις σε οικονομική "αιμορραγία". Για να κάνει έξοδα, τα οποία σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανε. Όσο πιο πολλά κάνει, τόσο κοντύτερα θα βρεθεί στην ανάγκη να πουλήσει.

    Αυτό ακριβώς έπαθε η Ελλάδα με την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση των εγκληματιών Εβραίων. Αυτό όμως, που για έναν ιδιώτη απαιτεί απλή ηλιθιότητα, όταν συμβαίνει σε ένα κράτος, απαιτεί προδοσία. Απαιτείται μια προδοτική ηγεσία, για να πάρει αυτές τις ολέθριες αποφάσεις, που για έναν απλό άνθρωπο εξασφαλίζει η ηλιθιότητά του. Ποιοι κυβερνούσαν την Ελλάδα σ' αυτό το διάστημα; Ο Σημίτης και ο Μητσοτάκης. Αυτοί οι δύο "Εφιάλτες" είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν τα ίδια συμφέροντα και ακολουθούν την ίδια ακριβώς πολιτική.

    Αν αρχίσει και αγχώνεται με τα έξοδα, μπορείς να τον παρασύρεις στον τζόγο. Μπορείς, για παράδειγμα, να τον αφήσεις να κερδίσει μερικές "παρτίδες" στον παπά και μετά να του πάρεις ό,τι έχει και δεν έχει σε χρήμα. Να τον "γλυκάνεις" και στο τέλος να τον παγιδεύσεις. Με τα ανέλπιστα κέρδη μπορεί ν' αρχίσει να γίνεται υπερκαταναλωτικός. Να αγοράσει νέο αυτοκίνητο, ενώ δεν θα αγόραζε με τα δικά του χρήματα. Να αγοράσει νέα ρούχα, ενώ δεν θα αγόραζε με τα δικά του χρήματα. Μπορεί να μπει σε δάνεια, γιατί θα είναι σίγουρος για τα κέρδη που έρχονται. Βλέπει άπειρες "ροές" και δεν φοβάται τα δάνεια, όπως τα φοβόταν. Είναι τζογαδόρος, είναι πολυέξοδος και κάθεται στο "τραπέζι".

    Ο Μητσοτάκης τα ξεκίνησε όλα και γι' αυτόν τον λόγο χύθηκε και αίμα μέχρι ν' αναλάβει την εξουσία. Ο ελληνικός λαός, είτε από ένστικτο είτε από προαίσθημα, δεν ήθελε να του δώσει την εξουσία. Έπρεπε να δολοφονηθεί ο Μπακογιάννης, για να εκμεταλλευτεί ο Μητσοτάκης τα ίχνη "συμπάθειας" ενός λαού και να "σκαρφαλώσει" στην εξουσία.

    "...Ο Μητσοτάκης ξεκίνησε τις "ιδιωτικοποιήσεις" της διαφθοράς με την περίπτωση ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Εκείνη η "ιδιωτικοποίηση" ήταν ο "οδηγός" για όλες τις ιδιωτικοποιήσεις που έγιναν επί Σημίτη. Ο Μητσοτάκης άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο για το "άνοιγμα" των χρηματιστηριακών συναλλαγών σε κάθε βουνό και ραχούλα της χώρας, προκειμένου ο Σημίτης να "σπρώξει" τους πάντες στο μεγάλο "σφαγείο" της χρηματιστηριακής καταστροφής. Ο Μητσοτάκης απελευθέρωσε νομοθετικά το "αιμοβόρο" τραπεζικό τέρας και ο Σημίτης του επέτρεψε να "κατασπαράξει" τους Έλληνες. Ο Μητσοτάκης δημιούργησε τους καναλάρχες της διαπλοκής και ο Σημίτης τούς έκανε πλούσιους με δημόσια έργα.

    Ο ένας "θεμελίωνε" και ο άλλος "έχτιζε". Ο ένας "βαστούσε" τους Έλληνες και ο άλλος τους "μαχαίρωνε". Χωρίς τον έναν δεν θα υπήρχε ο άλλος. Στα πάντα λειτουργούσαν συμπληρωματικά από δήθεν "αντίθετες" πλευρές. Είχαν εγκλωβίσει τον κόσμο στον δικομματισμό και δεν του άφηναν επιλογές. Ό.τι και να ψήφιζε, τα ίδια πράγματα θα πάθαινε. Ήταν προαποφασισμένη η "σφαγή" του και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Καμία ψήφος δεν του έδινε καμία διέξοδο. Τότε ακριβώς κατάλαβαν οι Έλληνες ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι "ίδια" μεταξύ τους, αλλά δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς σήμαινε αυτό και γιατί συνέβαινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργο κατι πρεπει να γινιε για να βγεις απο τον κυκεωνα που σε εχουν βαλει μεσα.
    Ενα συστημα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΝ μιας και πλεον δανειζεσαι για να πληρωσεις τους τοκους.
    Οσο τραβαει αυτη η ιστορια τοσο ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.

    Το ευρω οσο παει πεθαινει. Ο λογος? Μα τι αλλο?
    Οτι γινεται ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.

    Α-Π-Λ-Η-Σ-Τ-Ι-Α

    Δεν γινεται ολη η ευρωπη να πληρωνει τους Γαλλο-Γερμανους.Δεν γινεται να εχει αφεντικο τον ΦΟΝ-ΜΕΣΙΕ η Ευρωπη ΜΟΝΙΜΑ και να του λενε τι θα κανει.
    Απο την στιγμη λοιπον που στη πρωτη δεκαετια το ενιαιο (μη χεσω) νομισμα εχει φαει 4 χρονια 'κρισης' κατι δεν παει καλα στο βασιλειο του Αστεριξ.

    Ο πλανητης χρωστει συνολικα 6 φορες το ΑΕΠ του. Οποιος παραγει ΕΚΒΙΑΖΕΙ οποιον καταναλωνει μονο.

    ΑΡΑ?

    Αρα, πρεπει κατα την φτωχη μου γνωμη, να αρχισεις να βρισκεις ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ μορφες παραγωγης και καταναλωσης απο την στιγμη που ο προμηθευτης σου εχει γινει ο δημιος σου.

    Ποιες ειναι αυτες?

    Ο Βλαδημηρος, ο κινεζος και ο Ινδος.

    Εχεις τα οπλα (γεωφυσικη θεση-ορυκτο πλουτο-εμπορικη εκμεταλευση) για να αρχισεις σιγα σιγα να ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΕΙΣ τα resources σου και να κανεις την αναλογη διαπραγματευση.

    H Merkel το 2010 εκανε 1,146 τρις εξαγωγες. Απο αυτο το 2%!!!!!!!! παει στην Ελλαδα.
    Τα 23 δις δηλαδη ειναι net export σε εμας.

    Θες να τη κανεις να πονεσει?

    Ριξτο στο 1% δηλαδη καντους να χασουν 11-12 ΔΙΣ μονο απο τις εξαγωγες τους σε εμας, και δωσε αυτα τα χρηματα σε Βρεττανους-Αμερικανους-Κινεζους-Ρωσσους-Ινδους.

    Κανε το ιδιο στο ΦΡΑΝΣΟΥΑ να δεις τι ζορι θα πεσει.

    Να δεις ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ (6,1% στη Γερμανια) και ΠΩΣ το GDP απο 35 χιλιαρικα παει στα 33.

    Εκει θα αρχισουνε τα οργανα.

    Να δεις πως απο 1,3% τους πας στο 2% πληθωρισμο.

    Να αρχισει να θυμαται η Μερκελ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΣ ΕΣ εφτιαχνε πραγματα και καθοταν και τα κοιταγε απουλητα.

    Μονο ετσι μπορεις να τους χτυπησεις φιλε.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    Ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη φυσικα και εχει μια ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ, αυτος που θα παρει αυτο το δρομο να ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ...

    Τα ιδια λεγαμε και χτες για την πραγματικη λυση που θελει η ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (και παμε στο δημοσιο και στο "τετελεσται"):

    Έπρεπε να βρουν ηλίθιους, οι οποίοι θα τους υπερασπίζονταν ακόμα και εις βάρος των δικών τους συμφερόντων.

    Αυτό ήταν εύκολο να γίνει. Υπήρχαν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Γιατί ήταν οι κατάλληλοι γι' αυτούς; Γιατί μπορούν και πληρώνονται από ένα "αφεντικό", το οποίο δεν έχει ανάγκη την αγορά. Μπορούν και πληρώνονται με βάση συμφέροντα εκτός αγοράς. Μπορούν να πληρώνονται με "πέτσινο" χρήμα, που αυτό το "αφεντικό" δανείζεται από τους ξένους. Εδώ ακριβώς παίχτηκε όλο το παιχνίδι. Πάνω στους κρατικοδίαιτους δημοσίους υπάλληλους στήθηκε όλο το "χρωματολόγιο" στην Ελλάδα. Το "χρωματολόγιο", το οποίο θα στηριζόταν στο κρατικό χρήμα και άρα στα "δανεικά".

    Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα ήταν εύκολο να διχαστούν και να οδηγηθούν στην "εμφύλια" σύρραξη. Οι ιμπεριαλιστές είχαν βρει τα άκρα του "χρωματολογίου" και μπορούσαν πλέον να παίξουν το γνωστό παιχνίδι τους. Είχαν βρει τα "άκρα" της τάξης των κοινών εργαζομένων στην Ελλάδα. Μπορούσαν να τους συνθλίψουν σε ένα αγγλοσαξονικού τύπου "σάντουιτς". Από τη μία είχαν τους "κατάμαυρους" λαθρομετανάστες και από την άλλη είχαν έτοιμους αυτούς που θα παρίσταναν τους απλούς "λευκούς" και ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Όλοι οι εθνικοί και ταξικοί τους εχθροί, που ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι Έλληνες εργάτες, θα γίνονταν οι "μαύροι" της υπόθεσης...

    Έβλεπαν τους υπόλοιπους εργαζομένους σαν "κατώτερους" και άρα σαν "μαύρους". Είτε έβλεπαν στον δρόμο έναν λαθρομετανάστη είτε έβλεπαν στο εργοστάσιο έναν εργάτη, τον έβλεπαν σαν κατώτερο "μαύρο". Μέσα σε λίγα χρόνια απέκτησαν τη νοοτροπία των ρατσιστών. Συναναστρέφονταν μόνον μεταξύ τους. Παντρεύονταν μόνον μεταξύ τους. Συζητούσαν τα προβλήματά τους και βέβαια το θέμα των μισθών τους μόνον μεταξύ τους. Ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα άρχισαν να κατοικούν σε ειδικές "άσπρες" συνοικίες. Οι μισθοί τους ήταν συνήθως το επτασφράγιστο μυστικό τους. Μόνον μεταξύ τους γνώριζαν πόσα έπαιρναν. Να μην μαθαίνουν οι "μαύροι". Είχαν γίνει πλέον καθαροί ρατσιστές και ως εκ τούτου εκ των δεδομένων ηλίθιοι...

    ...Το ότι διπλασίασαν τους μισθούς τους οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν σήμαινε ότι θα γίνονταν πλούσιοι. Η δυναμική της οικονομίας απαγορεύει στον μισθό να γίνεται πλούτος, γιατί ο πλούτος γίνεται κεφάλαιο και αυτό την απειλεί. Το ότι διπλασίασαν οι δημόσιοι υπάλληλοι τους μισθούς τους σήμαινε ότι θα διπλασίαζαν τις τιμές των προϊόντων που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι για να ζήσουν. Σήμαινε ότι θα διπλασίαζαν τις τιμές των κατοικιών που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι για να κατοικήσουν. Με τις αυθαίρετες αυξήσεις τους μετακίνησαν τη "σκιά" και άρα δεν επωφελήθηκαν οι ίδιοι ουσιαστικά, εφόσον η αγορά και πάλι τους πρόσφερε ό,τι προσφέρει μια αγορά στους εργαζομένους. Με αυτήν την "κίνησή" τους όμως κατέστρεψαν όποιους έμειναν "πίσω". Αυτοί οι λίγοι "λευκοί" θα απολάμβαναν τα ίδια, αλλά οι πολλοί, που έμεναν "πίσω", θα απολάμβαναν λιγότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "...Η "μετακίνηση" των δημοσίων υπαλλήλων δεν τους απέφερε κανένα κέρδος. Πήραν "τεράστια" ποσά για εργαζόμενους, αλλά η αγορά τούς τα πήρε μέχρι δεκάρας και πολλές φορές παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι κατά μέσο όρο οι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν 1500 ευρώ σε μια οικονομία με "μέτρο" τα 650 ευρώ, στην πραγματικότητα έκαναν ένα "θαύμα". Μετέτρεψαν τα 1500 ευρώ σε λιγότερα από 650 και κατέστρεψαν αυτούς που έπαιρναν 650. Γιατί σε λιγότερα από 650 και όχι σε 650 ευρώ, όπως θα έλεγε η λογική της αγοράς; Γιατί εκτός από "λευκοί" ήταν και δημόσιοι υπάλληλοι. Γιατί ήταν αναγκασμένοι, ως "συνένοχοι", να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους ακόμα κι εκεί που έπρεπε να την κάνουν για τους εαυτούς τους. Δεν έλεγχαν την αγορά. Την αρπακτική αγορά δεν την έλεγχαν, όπως είχαν καθήκον από τις κρατικές τους θέσεις και την έκαναν άπληστη. Το κράτος ελέγχει την αισχροκέρδεια της αγοράς και όταν οι κρατικοί υπάλληλοι είναι "λευκοί", απλά δεν την ελέγχουν.

    Στα χρόνια της "φτώχειας" των δημοσίων υπαλλήλων ένας κρατικός μισθός συντηρούσε ένα νοικοκυριό. Σήμερα δύο μισθοί δεν φτάνουν και αναζητείται έξτρα δουλειά. Στα χρόνια της "φτώχειας" των δημοσίων υπαλλήλων είχαν πραγματικά ιδιόκτητα σπίτια. Σήμερα έχουν σπίτια συνεταιρικά με τις τράπεζες και θα τα χρωστάνε και μετά τον θάνατό τους. Στα χρόνια της "φτώχειας" είχαν πραγματικά ιδιόκτητα αυτοκίνητα. Σήμερα έχουν αυτοκίνητα συνεταιρικά και πάλι με τις τράπεζες. Στα χρόνια τα "φτώχειας" πήγαιναν διακοπές και γυρνούσαν στα σπίτια τους αναγκαστικά όταν τελείωνε η άδειά τους. Σήμερα πηγαίνουν πέντε μέρες και με διακοποδάνεια. Στα χρόνια της "φτώχειας" σπούδαζαν τα παιδιά τους και στα εικοσιπέντε τους τα "ξεπροβόδιζαν" να βρουν την τύχη τους. Σήμερα τα κρατάνε μέχρι τα σαράντα και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να τα βοηθήσουν. Στα χρόνια της "φτώχειας" όλο και κάποιο χωραφάκι "τσιμπούσαν" …έτσι για να βρίσκεται. Σήμερα πούλησαν τις κληρονομιές τους, για να ξεπληρώσουν τις κάρτες τους.

    Οι "λευκότεροι" των Ελλήνων μισθωτών. Ο Golden Σημίτης και τα παιδιά του. Ο Golden Μητσοτάκης και τα δικά του παιδία. Ο Προβόπουλος της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο Αθανασόπουλος της ΔΕΗ. Ο Βουρλούμης του ΟΤΕ. Ο Χριστοδουλάκης των ΕΛΠΕ. Ο Χατζηεμμανουήλ του ΟΠΑΠ. Ακόμα και ο Χριστοφοράκος θα επιβιώσει πλούσια στην Νέα Ελλάδα, αν τον "ξεχάσουμε" σύντομα. Οι δούλοι" των νέων "αφεντικών" της πατρίδας μας. Αυτοί, που, όταν δεν βρίσκουν στην Αθήνα το παπούτσι που θέλουν, "πετάγονται" μέχρι το Λονδίνο για βόλτα. Αυτοί, που μας βλέπουν σαν "μαύρους" και δεν θέλουν να μας συναναστρέφονται, παρ' όλο που τους ταΐζουμε. Αυτοί, που —"μισθωτοί" και οι ίδιοι— μας εξηγούν σήμερα σε πόσο δύσκολη θέση είναι η χώρα και άρα το τι πρέπει ν' "αντέξουμε" ως μισθωτοί και το οποίο προφανώς δεν αφορά τους ίδιους.

    Οι "μυστηριωδώς" και άρα ανεξηγήτως πάμπλουτοι υπάλληλοι ενός φτωχού κράτους. Οι "υπηρέτες", που παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μισθούς, για να υπηρετούν "αφεντικά" των 650 ευρώ. Κανένας από αυτούς δεν πληρώνεται με χρήματα της αγοράς, γιατί η ελληνική αγορά δεν μπορεί να πληρώνει αυτά τα ποσά. Η αγορά έχει "μέτρα" και αυτοί είναι "απερίγραπτοι". Όλοι τους είναι κρατικοδίαιτοι και άρα πλούσιοι από τις "τσέπες" του φτωχού λαού. Του λαού, που τον έκαναν οι ίδιοι φτωχό, για να πληρωθούν πλούσια. Γι' αυτούς τους καραγκιόζηδες κουβαλούσαν το τζάμπα νερό οι "άσπροι" δημόσιοι υπάλληλοι. Οι προσεχώς "μαυριδεροί" δημόσιοι υπάλληλοι, που κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και θα πληρώσουν το τίμημα. Αυτοί, οι οποίοι άνοιξαν "τρύπες" στο "σκάφος" και θα βουλιάξουν μαζί του. Έτσι απλά και ήσυχα, όπως είναι πάντα οι πνιγμοί..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό, το οποίο δεν εκτίμησαν σωστά όλοι αυτοί, είναι αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι ίδιοι. Ποιο είναι αυτό το πράγμα; Οι πατρίδες των λαών έχουν αποκτηθεί με αίμα. Δεν τους χαρίστηκαν. Είναι "ποτισμένες" με αίμα και "πλασμένες" με ιδρώτα. Κάνει λάθος όποιος αντιμετωπίζει τους λαούς σαν "καταναλωτές" και προσπαθεί να τους ξεγελάσει με εμπορικά τρυκ. Όποιος προσπαθεί να τους ξεγελάσει με χρήματα και "καθρεπτάκια". Σ' αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει το γνωστό ότι …μετά την απομάκρυνση από το "ταμείο" ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    Αυτοί πράγματι μπορεί να τα έκαναν όλα "σωστά" και να ξεγέλασαν τους λαούς με εμπορικά τρυκ. Αυτοί πράγματι μπορεί να τους δάνεισαν και να έχουν "νόμιμες" απαιτήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτε απολύτως. Δεν χάνει ένας λαός την πατρίδα του μπροστά σε ένα "ταμείο". Αν το αντιληφθεί το "λάθος", θα γυρίσει και θα "σπάσει" καί το "ταμείο" καί το κεφάλι του εμπόρου. Γιατί; Γιατί δεν είναι καταναλωτής. Γιατί είναι άνθρωπος. Γιατί είναι πατριώτης και μπορεί και θυσιάζεται για πράγματα που θεωρεί ιερά και κάποιοι από βλακεία τα έχουν τιμολογήσει, για να τα "αγοράσουν". Αυτά όλα έπρεπε να το γνωρίζουν ότι δεν αντέχουν στον χρόνο. Γιατί τα έκαναν; Γιατί αυτοί, οι οποίοι τα έκαναν, δεν έχουν εμπειρία πατρίδας. Αυτοί, οι οποίοι τα έκαναν, είναι οι μοναδικοί λαοί που δεν έχουν αποκτήσει πατρίδα με αίμα και δεν την έχουν ποτίσει με τον δικό τους ιδρώτα. Το έκαναν οι Αγγλοσάξονες, που αγόρασαν την πατρίδα τους και το έκαναν οι Εβραίοι, που τους χάρισαν με εμπορικούς όρους μια πατρίδα.

    Οι Έλληνες είναι οι τελευταίοι που θα απειλήσουν την ενιαία Ευρώπη. Δική τους "εφεύρεση" είναι η ίδια η Ευρώπη και θα την προστατεύσουν. Δεν έχουν συμφέρον να φύγουν από την Ευρώπη, γιατί μέσα στην οικονομία της είναι και τα δικά τους χρήματα. Τα ευρωπαϊκά δικαστήρια διασφαλίζουν την επιστροφή αυτών των κλεμμένων χρημάτων. Αυτοί, οι οποίοι θα έχουν πρόβλημα, είναι οι Εβραίοι στους οποίους αναφερόμαστε. Οι "αμετανόητοι" της ερήμου. Αυτοί, οι οποίοι από την έρημο βρέθηκαν στην Ευρώπη και τη "λέρωσαν", γιατί ήταν βρομιάρηδες. Καλά θα κάνουν να ετοιμάζουν τα "μπαγκάζια" τους, γιατί και πάλι στην "έρημο" θα βρεθούν. Αυτήν τη φορά όμως χωρίς "Μωυσή" και χωρίς "θαύματα". Θα πληρώσουν όχι μόνον αυτά που χρωστάνε στους Ευρωπαίους, αλλά και αυτά που "χρωστούσαν" στους Αιγυπτίους.

    Απέκτησαν με χρήματα το πιο μεγάλο "παλάτι" του κόσμου και ως γνήσιοι γύφτοι πήγαν και έστησαν "σκηνή" στην "αυλή" του για να κατοικήσουν. Έπαθαν αυτό, το οποίο είπαμε σε άλλο σημείο για τους άλλους σε σχέση με τους Εβραίους. Όπως κανένας δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το χρήμα και το εμπόριο με τον επιτυχή τρόπο που το κάνουν οι Εβραίοι, έτσι και οι Εβραίοι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν το κεφάλαιο. Δεν κατέχουν τη λειτουργία του κεφαλαίου, προκειμένου να το εκμεταλλευτούν όπως πρέπει. Έμποροι ήταν πάντα και οι έμποροι ποτέ δεν βλέπουν το κεφάλαιο όπως πραγματικά είναι.

    Όταν οι έμποροι βλέπουν ένα εργοστάσιο, στην πραγματικότητα το βλέπουν σαν μια συναρμολογημένη "αποθήκη" ανταλλακτικών, τα οποία, αν πωληθούν, θα αποφέρουν άμεσα χρήμα χωρίς καθόλου κόστος. Δεν το βλέπουν ως μια "μηχανή", η οποία αναγκαστικά, λόγω της λειτουργίας της, ξοδεύει χρήμα πολύ πριν παράγει τέτοιο. Μια μηχανή, η οποία "καθυστερεί" για να φτάσει στο κέρδος. Με την ασχετοσύνη τους ρευστοποίησαν και άρα κατέστρεψαν το παγκόσμιο ΚΕΦΑΛΑΙΟ, για να βγάλουν γρήγορα και ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Είναι θέμα χρόνου να πέσουν θύματα της ίδιας τους της απληστίας. Δεν θα πάρει πολύ καιρό, που θα δούμε τη συμμορία να "τρέχει" και πάλι στις "έρημους".

    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( ΟΥΣ ): ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ; ΜΕ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Ή ΤΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ; ΟΕΟΕΟΕΟΕΟ.
    ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ CONPATER: ΕΛΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΣΤΟ. ΚΟΚΑΛΙΑΡΗΣ Ο ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΗΣ, ΣΕΦ ΨΗΛΟΣ, ΚΥΒΟΣ ΚΝΟΡ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ( της διοίκησης ) ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ;
    ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ; Ε ΚΑΖΑΜΙΑ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.
    ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ 6ης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το τηλέφωνο μου χτυπάει ακτάπαυστα. Και όμως έχουν μείνει κάποιοι που επιμένουν να θυμούνται. Που δεν ξεχνάνε. Που η καρδιά τους πάει να σπάσει. Σεπτέμβριος 2011 και δεν υπάρχουμε πουθενά. Περιμένουμε το φάκελο με τα 2800 από την οδό Τσόχα γα να πάρουμε την μπλε κάρτα του ξένου παίκτη στο χάντμπολ. Λαχταράμε πότε θα αποφασίσει να μας πει την αλήθεια και όχι ψέματα ο Σταύρος για τα λεφτά που μας χρωστάει από πέρισι. Καταστρώνουμε σχέδια για να γίνει όσο πιο αθόρυβη και διακριτική η οικονομική παρουσία του Πέτρου στα κοινά του σωματείου (που πνέει τα λοίστια) και (ζει με φιλιά ζωής από ανώνυμους) και (κυρίως μετανάστες). Κάνουμε συνεχείς κλήσεις στον ΑΕΚτζή δήμαρχο του Βύρωνα να μας μειώσει το νοίκι για να παίζει εκεί στο κλειστό της περιοχής η ΑΕΚ με 200 και όχι 400 ευρώ νοίκι το μήνα. Παραφιλάμε μήπως και ο Δελαπατρίδης Νίκος αλλά και ο παππούλης με το μπαστουνάκι βρουν άκρη για να αναπνεύσει επιτέλους η ... ξυπόλυτη και ορφανή βασίλισσα. Αναρωτιόμαστε ύστερα από αυτά που είδαν τα ματάκια μας στις Βρυξέλλες πόσο μπορεί να στοίχησε ο Κωνσταντόπουλος? Γιατί ο Αραμπατζής έμεινε στον πάγκο? Πόσα μερόνυχτα χρειάστηκε ο Κωστάκης για να συμφωνήσει προκειμένου να μείνει στην ΑΕΚ του θείου του? Με τι κριτήρια είχε μπει πωλητήριο στον Λεονάρντο?. Ακόμη ψάχνουμε να βρούμε με ποιον τρόπο βοήθησαν την ΑΕΚ τα λεφτά των supporters (βλέπε Πέτρος)?. Οι ώρες περνάνε αργά αλλά και άσχημα και εκτός από τα παραπάνω ενδεικτικά ( γιατί υπάρχουν και άλλα πάρα πολλά) ερωτήματα οι καρδιές του πιστού κόσμου της ΑΕΚ (γιατί υπάρχει κα λιγότερο πιστός κόσμος) σφίγγονται. Σφίγγονται και μαραζώνουν. Αγωνιστική ανυπαρξία ( Πόσα λεφτά αλήθεια στοίχησε η προετοιμασία στο εξωτερικο)?. Διοικιτική ανυποληψία (πάει πια το μοντέλο του προέδρου ηγέτη, πέταξε χάθηκε στον ουρανό της Πεύκης στην ... φτωχογειτονιά της βόρεια Κηφισιάς και πρόσφατα στον όγδοο όροφο (το γνωστό). Κούληδες Κανελόπουλοι Νοτιάδες Παππάδες και λοιποί πλούσιοι συγγενείς κρύφτηκαν (όπως από φόβο έκαναν πάντα) και η ψυχή της ΑΕΚ ματώνει. Γρήγορα θα μας αφήσει ο Σταύρος μετά θα χαθεί ακόμη πιο γρήγορα και ο Κασνακίδης που θα αναλάβει. Θα πάνε να συαναντήσουν τον Θανόπουλο αλλά και τους τέτοιου είδους διαχειριστές που δεν θυμόμαστε πια ούτε τα ονόματα τους. Και εμείς είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ζούμε χωρίς όραμα. Μόνο με τις αναμνήσεις. Μόνος με τις θύμησες. Και η νεολαία μας μπαφιασμένη, εγκλωβισμένη στα ντου στα τζάμπα και στα μπάχαλα εξαρτημένη από μικροεγωσιμούς να κινείται μειώνοντας αισθητά το δυναμικό της. Ευτυχώς όχι την δυναμική της. Να γινόταν ένα θαύμα και να ξεφύτρωνε ο Τίγρης με ή χωρίς άλογο και όχι όπως φυτρώνει επικοινωνιακά τα τελευταία δέκα χρόνια, Να έτσι να κάναμε ένα κλικ και να βρίσκαμε τον παλιό καλό Ντέμη πριν την ψωνίσει και χαθεί μέσα στα δικά του ξέρω. Πόσο μακρινό μοιάζει για όσους ξέρουν αλλά και για αυτούς που μπορούν να καταλάβουν το όνειρο της Νέας Φιλαδέλφειας? Πόσο θα έρθουμε απόψε με τον Εργοτέλη? Εκεί καταντήσαμε : Να αναρωτιόμαστε τι θα κάνει απόψε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ με τον Εργοτέλη!. Θα κατλάβουν άραγε ποτέ οι 8000 και πλέον ήρωες που έβαλαν πλάτη τσέπη και στήθια ότι αυτοί είναι η μόνη λύση σωτηρίας για την ΑΕΚ στην δύσκολη κωλοεποχή που ζούμε αλλά και στην χειρότερη που έρχεται?

    ------------------------------------------------

    katathesi yixis o aRxigos.jestravothite mogoloi neoaektzides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ
    ΝΤΟΥ ΑΕΚ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Σεπτεμβρίου, 2011 00:11

    Αυτά τα έλεγε κοιτώντας τον καθρέφτη ο καισαρόπαπας? Όχι ρε φίλε, δεν έχουν πρόβλημα οι μύτες των άλλων. Οι μασχάλες σου βρωμάν τόσο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγκινηθηκα...

    Ο τιγρης το αλογο το παρκαρε το 2006.
    Τοτε που ο αρχηγος ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ απο την ΕΡΑ.
    Ο ντεμης το αφησε οταν τα σταματησαν φιλοδωρηματα και εγινε και αυτος απο ανθρωπος μας ΟΧΤΡΟΣ.

    Ο Σταυρος ΣΑΣ χρωσταει? Ε τραβατε να εισπραξετε τοτε τι περιμενετε?

    Τοση δουλεια εχετε ριξει,κριμα να μην πληρωνεστε...

    Εσεις απο το μυριο που στοιχισαν τα γλεντια σας στο τελικο χρωστατε μηπως τιποτα?

    Αυριο που θα παιξει ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ και θα χασει εστω αυτα τα 2-3 χιλιαδες εισητηρια, ΜΗΠΩΣ να τα δινατε εσεις?

    Γιατι εμεις οι νεοΑΕΚτζηδες αφου ΔΕΝ παμε στο γηπεδο πως καταφεραμε να τιμωρησουμε την ομαδα ΠΑΛΙ???

    Ειπε και μια αληθεια βεβαια ο μπιχλης:
    Και η νεολαία μας μπαφιασμένη, εγκλωβισμένη στα ντου στα τζάμπα...

    ΜΠΑΦΙΑΣΜΕΝΗ απο το στριβε στριβε και TZAMΠΑ οι μαγικες λεξεις.

    Ε ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΦΟ..

    Αν παλι δεν θελετε ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ.

    Παρτε και το Σταυρο μαζι, αλλα μακρια απο την ΑΕΚ

    ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ''katathesi yixis o aRxigos.jestravothite mogoloi neoaektzides''
    Ανώνυμε...
    Αυτά κάνει το πολύ κοκο....
    Πες τα βρε DIMI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νικησε ο Παναιτωλικος σημερα.Αντε να παρουμε και καμια χαρα,εστω και στιγμιαια.Αφου το μονο που με συνδεει με το Αγρινιο ειναι ωραιες στιγμες,αναμνησεις,και μερικοι πολυ καλοι φιλοι.
    Τι βραστο να φτιαξεις Στηβεν..!!!
    Το μονο που βραζει σημερα ειμαστε εμεις στο ζουμι μας.Τερμα Αλεξανδρας,Αμπελοκηπους,ημουν χθες.Τι χαρτια χρειαζονται πηγα να ρωτησω.Ενα σφιξιμο ειχα συνεχεια.Παλι καλα που απαγορευεται το καπνισμα σε κλειστους χωρους,γιατι θα`χα φτασει τα τρια....
    Οι ανθρωποι ευγενεστατοι,να σου πουν,να σε ενημερωσουν.Πηρε χαμπαρι τι παιζεται η υπαλληλος,θελετε ενα καφε μια πορτοκαλαδα ρωτησε,δεν κατεβαινε τιποτα.Ας κανουμε ενα τσιγαρο στο μπαλκονι προτεινε,ενα αυτη τρια εγω.Γαμησε τα κι αφησε τα η κατασταση."θΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ?..." ρωτησε κοφτα.Οχι,ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ...Τ`αφησα στην μεση,θα`ξαναρθω οταν ειμαι ετοιμος ψυχολογικα.Μονο να προλαβετε μου ειπε και χαιρετηθηκαμε.Χαιρετισματα στον πλατανο ειπα μεσα μου....Δεν γαμιομαστε λεω γω!!! Θα παθουμε και τιποτα και θα μας καταριονται τα παιδια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ CONPATER

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝ-ΚΑΤΑΙΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΡΑΛΗ.
    Α...ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΡΑΜΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον γυρισαν πισω το μαλακα.
    Τον κατεβασαν απ'το αεροπλανο.
    Εχει παθει πλακα ο καραφλας.
    Δεν ξερει ουτε απο ποιο χωρα ερχεται,οπυτε σε ποια χωρα παει. Και ουτε ποιας χωρας παριστανει τον πρωθυπουργο. Εχει χασει τον μπουσουλα ο μαλακας. Τον βλεπω καμια μερα να φοραει το Εβραικο σκουφακι μεσα στη βουλη,και να λεει σε απταιστα Σουιδικα: "Ολοι πρεπει να υπηρετουμε το συμφερον των ΗΠΑ".

    Παρε δρομο ρε καριολη και συ και η βρωμοφαρα σου.
    Απο ποια "Ευρωπη" και ποιοι γυφτοι σου λενε αν μεινεις και τι ακριβως πρεπει να κανεις. Το οποιο αλλαζει απο μερα σε μερα.
    Και για να σεμπερδεψουνε,και για να σου σπασουν τα νευρα,αλλα και για να δειξουν και το δικο τους μεγαλο πολυ μεγαλο προβλημα.
    Εμεις εχουμε το προβλημα που μας αναλογει Δηλαδη 3% Το αλλο 97 επωμιστειτε το εσεις αρχιδομουριδες ΓΕρμανογαλλοι σκατατζιδες και λοιπες δυναμεις τη κεντρικης Ευρωπης. Απλητοι και μεσα στη λασπη,μοιασατε καπως με ανθρωπους τα τελευταια χρονια και ειπατε να βγειτε στη γυρα για κερδη.
    Αρουραιοι της ηπειρου.Αρκουδογυφτοι. Ακομα με τα ροπαλα παραμασχαλα κοιμαστε. Οταν ακουτε και βλεπετε κεραυνο κρυβεστε. Ακομα γαματε τις κορες σας. Ακομα καιτε βιβλια. Ακομα βρωμαει το χνωτο σας, ακομα μουγκανιζετε.
    Ζωα.

    Λενε λοιπον τα ζωα στο υπηρετικο προσωπικο τους,τον ΓΑΠ τον χοντρο,τον αλλο χοντρο κλπ (φαντασου ποσο ζωα ειναι τουτα που εκτελουν εντολες αλλων ζωων):

    Δευτερα "ειστε μεσα στα σκατα"
    Τριτη "θα περασετε τα τεστ"
    Τεταρτη "θα σας διωξουμε αν δεν..."
    Πεμπτη "ειστε ομοτιμο μελος"
    Παρασκευη "δεν αντεχουμε αλλο"
    Σαββατο "δεν υπαρχει Ευρωπη χωρις την Ελλαδα"
    Κυριακη "θα φυγετε με κλωτσιες"
    Δευτερα (πιασαμε την αλλη εβδομαδα) "ειστε αχριστοι"
    Τριτη " θα παρετε την δοση"
    Τεταρτη "παρτε κι'αλλα μετρα"
    Πεμπτη "δεν χρειαζονται αλλα μετρα"
    Παρασκευη "ειδω ειστε ακομα..αντε να χαθειτε"
    Σαββατο "η παρουσια σας ειναι επιβεβλημενη"
    Κυριακη "τι κανετε εδω περα; Παρτε δρομο"

    Μας ζαλισαν τα αρχιδια. Εχει γινει θεατρο.
    Απορω γιατι δεν γινεται νουμερο επιθεωρηση.
    Ποσο μαλακας ειναι ο κοσμος και δεν βλεπει τα προφανη; Τι περιμενεις αλλο μεγαλε;

    Αντε να ξεκουραστει και το πολιτικο προσωπικο.
    Μαζι με τους δημοσιους υπαλληλους,θα φυγει και ο ΓΑΠ. Το ποτε ακριβως δεν το ξερω.
    Αλλα και αυτος τι περιμενει; Δεν μαζεψε αρκετα;
    Δεν τελειωσε το εργο σου ρε Τζεφρυ; Αντε παιδακι μου.Παρε το ποδηλατο σου,βαλε και στην σχαρα πισω την Μargaret με κοτσιδακια στα μαλλια και πανες ακρατειας στον κωλο,και αντε στην ευχη του αφεντη σας του Ακατανομαστου.

    Ante paidaki mou. Arketa efages. Ase tin kologria na leei. Tha se parei sto laimo tis.
    Min kathesai allo. Tha sas gdaroun zontanous vre.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα σε όλους απο το Αστρος.
    Η ΑΕΚ θα βαρέσει ''κανόνι'' πρώτη ή Ελλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν ξερω τι να πρωτοθαυμασω. Σιγουρα νιωθω τυχερος που ζω στην Ελλαδα και ειμαι και ΑΕΚ.

    Που να σαι τωρα στο Λονδινο ας πουμε (πανω απ το ποταμι ομως γιωργο..) και να εισαι π.χ Αρσεναλ η Τοτεναμ.

    Εδω ο δικος μας δηλωσε χτες: Και η ΑΕΚ έχει ταχύτητα στο παιχνίδι της!!!!

    Δε μπορει λες ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ θα ειναι. Θα εμειναν τιποτα τσιπουρα απο το μπαρμπεκιου θα τα κατεβασε ο μυρωδιας στη ... προπονηση..και ανοιξε το κουτακι με τις μαλακιες παλι.

    Πλέον δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, αλλά και το κατά πόσο θα είμαστε ξεκούραστοι και θα έχουμε αλλαγές για το επόμενο ματς. Θα εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες όλου του ρόστερ.

    Δηλαδη μην σας πιανει κοψιμο ΜΟΝΟ με νικες. Μη με πρηζετε να νικαμε. Νικησα μια φορα τη Δυναμο Τιφλιδας στο 87' . Στα αλλα Η ΦΑΠΑ παει συννεφο.Μεχρι και ο Κουγιας 2 μπαλλακια μου εριξε.
    Ασε που το 4 παει να γινει το αγαπημενον νουμερο (μετα τον προεδρο) της ομαδας.

    Οποτε αν δεν νικαμε τουλαχιστον θα ειμαστε ξεκουραστοι!!!!!!! για το επομενο ματς.

    Νομιζατε οτι τα ειδατε ΟΛΑ με το κωστακη? Που να δειτε Χελγκασον! ΚΟΝΤΟΕ ΚΑΙ ΣΙΑΛΜΑ.

    Εκει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ. Τετοια γλεντια ουτε ο Ζηκος στη ταινεια. Της ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!

    Αυτη τη φορα δεν ειχε θανατους η συνεντευξη. Ουτε οτι ζει γι αυτο το ροστερ. Απο βδομαδα αυτα.

    Συνηθως ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ ειναι αμιλητος 1-2 μερες μετα τη φαπα, μετα βαζει τις φωνες σε κανα πιτσιρικα ΚΑΙ τον Λεοναρντο (μη ξεχνιωμαστε), και μετα προς το τελος της εβδομαδας αρχιζουν οι θανατοι, οι θυσιες και οι υποσχεσεις.

    Πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να βρούμε το ρυθμό μας όσο το δυνατόν ταχύτερα, ειπε ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ.
    Σηκωστε κεφαλι, μας λεει η Ψ-ΩΡΑ.

    Κοιταω το ημερολογιο. Ρε λες να ειναι Φεβρουαριος και να μη το πηρα χαμπαρι?

    Τι μπαταριες λεει ο ενας περασε μιση σαιζον και κουραστηκαν?
    Τι να σηλωσουν κεφαλι λεει ο αλλος?

    Ακομα ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ το πρωταθλημα και ειναι με κατω το κεφαλι?
    Ποιες μπαταριες? επαθε τιποτα αυτο το ατι ο Λυμπε και πεσανε οι μπαταριες του?
    Τι εγινε αφησαν τον παικταρα τον Γκουντι ανοικτο το βραδυ και ξεφωρτισε?? Βαλτε τον γρηγορα στη πριζα μη χασουμε το θεαμα.Γιατι αμα επαιζε ετσι φωρτισμενος φαντασου ξεφωρτιστος πως θα ναι.

    υγ Γκουντι αμα και σημερα απεναντι στο ergotelis εισαι ΠΑΛΙ ΝΟ GOAL, εχεις μπει απο ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ CLUB των επιθετικων που μας κουβαλησε το παρεακι απο το 2004 και μετα. Ξερεις: Ντελιμπασιτς- Βιελινσκι-Καπετανος κλπ.

    Τον Ισμαελ μη τον μετρας.ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ τον φεραμε και του σπασαμε τα νευρα 2 χρονια να τον διωξουμε.
    Το μαλακισμενο δεξι μπακ τον βαζαμε πρωτος σκορερ εβγαινε. Τι καρκινος ρε παιδι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημερα
    Δεν ξερω αν προδικαζει κατι αυτο, παντως το ματσακι ολοι το παιζουν 2 κατα πρωτο λογο και επειτα Χ.

    ΝΟ GOAL DIMI ΒΛΕΠΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΝΔΟ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΔΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΦΟΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο αλλος λεει γυρισε πισω με το αεροπλανο.
    Καποιος να ειναι και εδω περα ρε παιδι μου μη αφηνουμε το καταστημα με το παριανο δημαρχο και τον genious παπακωσταντινου.

    Ο ενας στο λονδινο-αμερικα ο αλλος στη πολωνια αυτο δεν ειναι κυβερνηση. Περιοδευων θιασος ειναι.

    Εχουν βγει με το χερι ανοικτο ως νεοι ΔΧ και παρακαλανε μεσω ανωνυμων να σωσουν τη βασιλισα τους και αυτοι.
    Δωστε μας να πληρωσουμε τους παικτες μας.
    Κατεβαστε μας το νοικι.
    Κανουμε καταθεση ψυχης λενε στο ανωνυμο-ποπολο.

    Εμεις προσπαθουμε για το καλυτερο δηλωσε ο μανωλης-ΔΧ-Μπενι αλλα ο κοσμος πρεπει να πληρωσει.

    Πειτε μας τι ΑΕΚ θελετε και εμεις (που εχουμε χτισει ομαδες και χωρες στη διεθνη καριερρα μας) θα σας τι φτιαξουμε δηλωσε ο ΓΑΠ.

    Αν θελετε να πληρωθειτε θα πρεπει πρωτα να πληρωσετε δηλωσε παλι ο Μπενι. Δωστε απο 1-2 χιλιαρικα ο καθενας για να σας πληρωσω τη συνταξη του παππου σας και τα χαπια της γιαγιας σας για κανα μηνα ακομη.
    Και απο Οκτωβριο δωστε ΑΛΛΑ λεφτα για την επομενη δοση.
    Και εμεις θα κανουμε τη διαχειρηση της πρεζας και τη δοσολογια μιας και τοσα χρονια ο μπαμπας ΓΑΠ μια χαρα μαστουρια σας εχει κανει.

    Γινετε supporters για να εχετε προνομια ελεγε το λαμογιο ο Κασνακιδης. Εχω μετοχες ελεγε. Η ΑΕΚ να παει στο λαο της εκει που ανηκει και εκει που ειναι οι μονοι που την στηριζουν.

    Μα υπαρχουν φεσια στις τραπεζες και οπου ομιλειται η ελληνικη αγγλικη και ισπανικη γλωσσα. Και αυτα δεν τα εκανε ο κοσμος. Ο κοσμος ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ ΨΩΝΙΖΕ.

    Τα φεσια οι διαχειρηστες και οι ιδιοκτητες τα εκαναν.

    ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, οποιος θελει πρωταθλημα να γινει ολυμπιακος ελεγαν οι προηγουμενοι.

    Μα ΑΕΚ ειμαστε γιατι να γινουμε Ολυμπιακος απανταγαν τα 28,000 Κ-Ο-Ρ-Ο-Ι-Δ-Α (και εγω μεσα) που ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΝΑΝ τοτε.
    Αφου πληρωνα 38 χρονια ΤΣΑΥ ΚΑΙ ΙΚΑ γιατι να πρεπει να ξαναπληρωσω τωρα αναρωτιεται η μητερα μου?

    ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ελεγε ο μπαμπας.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ λεει ο γιος. Το ΕΥΡΩ και τα ματια μας αλλιως θα χρεωκοπησουμε...

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ GO HOME ελεγε ο μπαμπας.ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    What is this bullshit that you are saying andreas? Του ελεγε η Τσαντ-Μινεικο οταν γυριζε σπιτι..

    Εγω να φυγω δηλαδη να παω home? αναρωτιωταν ο ΓΑΠ τοτε..

    Ρε δε γαμιεστε ολοι απανταγε ο μπαμπας, και επαιρνε τηλεφωνο τη Δημητρα να του κανει καμμια πιπα..και καθως θα ερχεσαι φερε και κανα 12αρι

    Εγω τι να κανω mommy? αναρωτιεται ΑΠΟ ΤΟΤΕ το ΠΑΙΝΤΙ.

    Nothing my son, mommy has everything taken care of..

    Go play with your bicycle..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποιον Οκτωβριο "νεα μετρα";
    Ακου τα χαμπερια τους απο την βδομαδα που ερχεται.
    "Parte kai alla metra...kalo kouragio".

    Το "νεο" θα χασει καθε εννοια, και καθε σχεση με το χρονο.
    Νεο θα ονομαζεται το χθεσινο μετρο,εφοσον το σημερινο θα ονομαζεται "νεοτερο" και το αυριανο "νεοτατο" που θα αρχισει να εφαρμοζεται απο σημερα-εφοσον το ηδη σημερινο "νεοτερο" θα εφαρμοζεται ηδη αναδρομικα απο τα περσι.

    Σαν να πηγαινει ο χωρικος στο κοτετσι να παρει τα αυγα της επομενης μερας και να ζητα απο τις κοτες-ακομα και τις ηδη σφαγμενες απο χθες-να κανουν δικορκα. Και μαλιστα αναδρομικα.

    Θα γνωρισουμε την φορομπιχτικη θεωρια της σχτικοτητας. Θα παρουμε master.

    ΑπάντησηΔιαγραφή