Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

            Σαν σπασμένα φορτηγά πάμε, αλλά μην ξεχνάμε και την ΑΕΚ μας. Που είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη σήμερα. Νίκη βαθμών, χρημάτων, ψυχολογίας, συσπείρωσης κόσμου αλλά και γοήτρου. Δεν υπάρχουν περιθώρια στον όμιλο αλλά ούτε και στο εσωτερικό της ομάδας. Και στο φινάλε δεν παίζουμε με κάποιο μεγαθήριο για να τρέμουν τα πόδια μας.
            Αναγνωρίζω βέβαια οτι υπάρχουν κενά. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ σε οπιαδήποτε ομάδα. Κι αυτά καλύπτονται με αντικαταστάτες αλλά και με ορθολογική τακτική. Ας μας βγάλει ψεύτες ο Μανόλο, όλους εμάς που του κάνουμε αρνητική κριτική. Ας πεθάνει για το ρόστερ σήμερα κι ας πεθάνει το ρόστερ για την φανέλα. Το αυστριακό ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα σπουδαίο και το συγκρότημα του Γκρατς είναι κάτω από το χώμα όσο αναφορά την ψυχολογία του. Ευκαιρία είναι.
           Κι είναι ευκαιρία και για τον κόσμο. Ο καιρός είναι καλός κι ακόμα καλύτερη και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Έχουμε και καιρό να δούμε την ομάδα ζωντανά. ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Για την οικονομική αλλά και την ηθική στήριξη. Πρέπει να βρούμε κάποια κουράγια και να πάμε να φωνάξουμε. Και η ΑΕΚ είναι σοβαρός λόγος συσπείρωσης μακριά από πολιτικά κόμματα κι άλλες αηδίες. Κι αυτή η δίωρη περιπέτεια δίνει κάποιες ανάσες στην μαυρίλα της εποχής. Βέβαια μετά θα ξαναμπούμε σε αυτήν αλλά και τι να κάνουμε; Να μείνουμε στην τηλεόραση και να κοιτάμε τα ντουβάρια;
            Φοβάμαι το παιχνίδι; Όχι, δεν το φοβάμαι και δεν είμαι λιγόψυχος γενικά σαν άνθρωπος. Με ανησυχεί το σκαμπανέβασμα της ομάδας που δεν μπορεί να βρει σταθερό ρυθμό. Δεχόμενος όμως οτι είναι νωρίς ακόμα, οτι οι γερόλυκοι Δέλλας και Λυμπερόπουλος έχουν κάνει προετοιμασία για φορμάρισμα αερόβιο περί τον Δεκέμβρη κι οτι ο Βάργκας κι ο Ισλανδός δεν έχουν τα απαραίτητα φουλ πνευμόνια. Όλα αυτά είναι ελαφρυντικά που τα λαμβάνουμε υπ' όψιν μας κι οπότε προπονητικά πάμε σε έναν έλεγχο ρυθμού, σε ένα εκρηκτικό σαραντάλεπτο, σπαστό στα δύο ημιχρόνια σε  εικοσάλεπτα, και μετά σε κατοχή μπάλας ανούσια και εις βάρος του θεάματος.
              Ο διαιτητής είναι καλός και θα επιτρέψει μέχρις σε ένα σημείο το physical game. Υπέρ του γηπεδούχου είναι αυτό που ούτως ή άλλως ξεκινάει με λίγα σπόρια παραπάνω. Και το λέω αυτό διότι αύριο δεν θα είμαστε στην κόντρα - δεν πρέπει - αλλά με τα δόντια του αφεντικού. Διότι οι αυστριακοί, σύμφωνα με την συνέντευξη του προπονητή τους, θα στηριχτούν στην άμυνα. Που δεν πρόκειται να είναι και τόσο κλειστή αλλά ανεβασμένη στο κέντρο. Κι εκεί πρέπει να προσέξει ο Μανόλο κύρια στην αντικατάσταση του Μάκου, που είναι αλήθεια οτι θα λείψει.
             Είναι ευκαιρία όμως για τον Κοντοέ και τον Κλωναρίδη. Επιτέλους ας γίνει μια στοιχειώδης ανανέωση κι ας δούμε τι ψάρια πιάνουν τα παιδιά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ μας. Κι ο κόσμος θα καταλάβει. Δεν είναι επιστήμη το ποδόσφαιρο. Και θεωρώ οτι οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από τους συγκεκριμένους αντιπάλους. Που πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να βγουν νικητές με το σκορ, ή νικητές στα μάτια του κόσμου τουλάχιστον, αν γίνει καμιά στραβή στο αποτέλεσμα.
            Αδέρφια, πολλά είπαμε και πολλά σέρνουμε κάθε μέρα από εδώ μέσα στους πάντες: Στην διοίκηση, στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο. Όλοι έχουν την ευθύνη τους στο ποσοστό που τους αναλογεί. Αλλά αυτά σε κατάσταση ειρήνης. Τώρα έχουμε αγωνιστική υποχρέωση, παραμερίζουμε τα πάντα και πάμε για υποστήριξη. Διότι κι εμείς έχουμε κάποιο ποσοστό ευθύνης στην βιωσιμότητα της ΑΕΚ. Ό,τι και να συμβεί, πρέπει να περιφρουρηθεί η ομάδα και μετά άνετα μπαίνουμε στα πληκτρολόγια και λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Μόνοι μας όμως, δεν πρέπει να βγάλουμε και τα μάτια μας.
            Ζητώ συγνώμη για το μη πιπεράτο του κείμενου, αλλά αυτήν την στιγμή προέχει το δεύτερο συνθετικό του ονόματος μας. Που σχεδόν έχει παραπέσει σαν σύνθημα της εξέδρας. Το "ΕΝΩΣΙΣ ".
Εμπρός λοιπόν για τη νίκη.  ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.
        Υγ1. Όσοι θέλετε να φάμε ένα σουβλάκι μετά, επικοινωνείστε στο κινητό ή στο ταχυδρομείο μου. Η γραπτή κριτική θα γίνει μετά το φαγητό.
        ΥΓ2. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΜΥΡΙΖΕΙ Ή ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.  

14 σχόλια:

  1. AEK γερά, γαμιούνται οι Ζαβρουά. (GAVROI με προφορά Δομίνικου Στρος Καν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημερα,

    Η ομαδα ειναι η του υψους η του βαθους λενε.
    Προσωπικα του βαθους τη βλεπω εκτος αν καποιος πιστευει οτι οι 2 νικες καμουφλαρουν την εικονα.
    Με τον εργοτελη ο Μπουντιμιρ αν ειχε στοιχειωδη ευστοχια θα ειχε βαλει 2. Θα μου πεις μπαλλα ειναι και δεν ειχε, συνφωνοι 100%.
    Στη δευτερη νικη δεχτηκαμε 3 γκολ και ετυχε και βαλαμε 4, και λεω ετυχε γιατι στο 2 και 3 γκολ οι ανυμτικοι γλιστρυσαν (κεφαλια Λυμπε και γκολ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ) και σκοραραμε.Βεβαια οπως και πριν ΜΠΑΛΛΑ ειναι και μπραβο μας, ας μη γλυστραγανε.

    Το ζουμι ειναι αλλο ομως και το ελεγα και προχτες.

    ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    Στα φιλικα εχουμε δεχτει 5 σε 2 ματς στη Κυπρο, 1 απο τη Χεταφε (που λογω ποιοτητας-που καταντησαμε-της ηταν υπεραρκετο) και 2 απο το Κουγια
    Συνολο 8 σε 5 ματς.
    Στα επισημα 1 απο τους Ρωσους 4 στο Βελγικο Αμστερνταμ και 6!!!1 σε 3 ματς πρωταθληματος.
    Συνολο 11 σε 5 ματς και γενικο συνολο 19 σε 11 ματς.

    Εμας Μ.Ο περιπου 1,72 γκολ ανα παιχνιδι.
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΝΤΟΡΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ.

    Με μια επιθεση τουλαχιστον προβληματικη, ενα αποστρατο πρωην παικτη Λυμπε, ενα τυπο που μηδαει τρεχει μαρκαρει αλλα γκολ δε βαζει Μπελεκ, και μια παικτουρα που εχει τα κιλακια του τα χρονακια του δεν εχει τις ανασες του, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ, και οποτε παει να κανει προσπαθεια προκλαη ΛΥΠΗ!!
    Ασε που ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ.

    Σημερα η Στουρμ δεν ειναι λεει τιποτε ιδιαιτερο και εχει απουσιες.
    Γιατι ηταν κατι το ιδιαιτερο η Ξανθη που σου εβαλε 3?
    Η μηπως ηταν τιποτε το ιδιαιτερο (αντε πλην ΜΠΑΟΚ που πλεον μας εχει προσπερασει ΧΑΛΑΡΑ) ολοι οι αλλοι που αντιμετωπισαμε?

    Με τη ψυχη στο στομα στο 87' και στο 113' προκριθηκαμε απο μια ομαδα ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ σημερα να κανουμε μια νικη μπας και παρουμε τουλαχιστον λιγο πανω μας, αν και η γενικη κατασταση ειναι ΚΑΚΙΣΤΗ και ακομη δεν βγηκεο Σεπτεμβριος.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι ειμαι της γνωμης οτι ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΩ ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    Και τι να γινει δηλαδη?

    Ξερω εγω? Αν μπορουσα θα το εκανα μονος μου, θα επαιρνα και 10 ανθρωπους και θα περναμε την ομαδα.

    Προτιμω ομως μια καθαρση, μια ΛΥΣΗ παρα αυτη τη παραταση ζωης με οξυγονα μιας νικης επι καποιας Στουρμ που το μονο που κανει ειναι να δινει παραταση 3-4 ημερων σε μια κλινικα νεκρη κατασταση.

    Θεωρω οτι ειναι ευκαιρια να αρχισει να χτιζεται οντως μια ομαδα με πιτσιρικαδες απο ΤΩΡΑ.

    Χαμενη χρονια ειναι, οποιος δεν το βλεπει τι να πω.

    Ας δουμε ΣΤΑΔΙΑΚΑ, κλωναριδη, Εγγλεζου και αλλα παιδια.

    Μονο κερδος μπορουμε να εχουμε απο ΣΤΑΔΙΑΚΕΣ εμφανισεις πιτσιρικαδων, φοβο να παθουμε κατι χειροτερο (υπαρχει χειροτερο απο εξαροτεσσαρες?) δεν εχεις.

    Παμε σημερα να δουμε τι θα μας κατεβασει παλι ο προπονηταρας-βατραχος-οεοεοεοε και βοηθεια μας.

    ΥΓ. Για σουβλακια μετα παντως και παρεουλα μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Σεπτεμβρίου, 2011 12:37

    @ conpater: Μετράς ανάποδα για την επόμενη συνεδριάση του Eurogroup? Όπου αναμένεται αν έχουν ψ(ο)φήσει όλα τα κυνοβούλια του γιουρόπα το η-εφ-ες-εφ ή ότι να ναι και τα δικά μας πορδοβουλώματα θα πανε να κάμψουν τις μεσουλες τους?
    Τι θα αλλάξει τότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περίπου 30, για να μην πω παραπάνω ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ μείνανε ελεύθεροι από Βόλο , Καβάλα και Ηρακλή.
    Τα κασέ τους στην χειρότερη των περιπτώσεων δεν ξεπερνούν τα 250χιλ. ευρώ το χρόνο, συν το ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν να φύγουν από Ελλάδα. Ο Καρντόζο για παράδειγμα, λάτρης πολλών εδώ μέσα, σε ένα χρόνο αποκτά την Ελληνική ιθαγένεια. Δεν θέλει να φύγει. Με 150 άνετα τον παίρνεις για μπακ απ στο κέντρο.
    Κι όμως , απ’όλους αυτούς ο μαλακό-πίτουρας που έχουμε για πρόεδρο , αχυράνθρωπο, δεν κατάφερε να μεταγράψει στην ομάδα ούτε 1!(ένα)(one)(ena)!!!!
    Gi auto proteino ola ta mastouria na mazeutoune tin Pempti sto OAKA kai na ton apotheosoun, mazi me ton apoti-ximeneth.
    Εγώ θέλω πολύ να πάω αλλά δεν.
    Όπως και ο DIMI δεν θέλω να στηρίξω οικονομικά την συγκεκριμένη διοίκηση, οχι την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Χαραλαμπε,

    Ο Καρντοσο πηρε περσυ 130 χιλιαρικα.
    Ο καφες παιρνει 250 αν δεν κανω λαθος...
    Δεν τον λατρευω αλλα ειναι μια φθηνη και αξιοπιστη λυση, κατι αναλογο του Εμμερσον τοτε που σου εδωσε αρκετες ανασες ειδικα στο δευτερο μισο.

    Ο Σανκαρε πηρε 100!!!! και ο κωστακης θελει προκαταβολη ΜΟΝΟ 150!!!
    Αλλα βλεπεις ο Σανκαρε (απο τα κορυφαια σεντερ μνπακ περσυ) δεν εχει ΘΕΙΟ..

    Ο Παπαστεριανος του Ηρακλη με λιγοτερα απο 100 ερχεται τρεχωντας..

    Τον βελλιο δεν τον πηραμε για 80 χιλιαρικα και πηραμε με 200 δανεικο το Μπελεκ.
    Ο ενας παιζει Τοτεναμ. Ο αλλος κανει το κατσικι στην ΑΕΚ..

    Δεν λεμε ποσο απαραιτητοι ειναι ΧΤΕΣ παικτες τυπου Αλβαρεζ και Μονχε.

    Αλλα βλεπεις εκει τα συμβολαια ειναι μικρα και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι καλή επιτυχία στο ΟΑΚΑ απόψε.
    ΜΑΚΑΡΙ πραγματικά να πάνε όλα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DIMI συμφωνώ, γι αυτο και εγώ λέω ούτε ένα ευρώ στο ΛΑΜΟΓΙΟ.
    CONPATER κανένα μέτρημα δεν υπάρχει.
    Για τα μάτια του κόσμου είναι αυτά και καλά να μας δείξουν ότι είναι δύσκολοι.
    Τα έχει ΄΄κανονίσει'' ο Θείος ΣΑΜ όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλλον ο conpater μετραει τους ποντους που μας εχει μπει και αρχιζει η αντιστροφη μετρηση,μεχρι να βγει τελειως και να μας μεινει μια σουφρα ορθανοιχτη.

    Καλη επιτυχια στην ΑΕΚ. Κακη επιτυχια στο μπουρδελο της Καλεργαινας. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
    Δεν γινονται και τα δυο, θα μου πεις.
    Ε,τοτε καλη επιτυχια,σκετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παιχνίδι τελείωσε. Χάσαμε. Και να κερδίζαμε όμως η εικόνα δεν αλλάζει. Όπως και δεν θα αλλάξει εάν εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση. Δεν θα κάνω επίδειξη προπονητικών γνώσεων, όπως δεν έκανα ποτέ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το πιό απλό ομαδικό άθλημα. Ο πρώτος κανόνας (νόμος) είναι ότι παίζουν οι πιό φορμαρισμένοι παίκτες και παίζουν στις θέσεις τους. Ο Χιμένεθ αυτόν τον κανόνα τον αγνοεί προκλητικά, που τα υπόλοιπα καταντούν λεπτομέρειες. Ως εδώ εντάξει. Όμως υπάρχει και διοίκηση. Εάν δεν μπορεί να πάρει έναν ΕΛΛΗΝΑ προπονητή και να πληρώσει και αποζημίωση, να δώσει άδεια τον Ισπανό, και να εκτελούν χρέη προπονητών ο Δέλλας με τον Λύμπε. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη γιατί εάν εξακολουθεί να στηρίζει αυτόν τον βλάκα θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Ένας κανονικός προπονητής, ακόμα κι όταν η ομάδα έμεινε με 10 δεν θα έχανε ποτέ μ΄ αυτόν τον αντίπαλο.
    Ο Χοσέ Κάρλος και ο Γκερέϊρο είναι παίκτες κοπής της δεκαετίας του 1970, κατάλληλοι για αγώνες επίδειξης. Ο δε Ισλανδός παίζει παριστάνοντας μάλλον τον ποδοσφαιρικό Ελ Σίντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

    Πραγματικα ΛΥΠΑΜΑΙ τους φιλους που δινουν τα ωραια τους λεφτα για να βλεπουν αυτη τη ΚΑΤΑΝΤΙΑ και να στεναχωριουνται.

    Ειναι η πρωτη φορα στη ΖΩΗ μου,που επαιζε η ΑΕΚ και εκανα zaping...

    TOΣΟ ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.

    Τι λεγαμε το μεσημερι? Οτι η ΑΕΚ ΤΡΩΕΙ 2 γκολ ανα ματς.

    Ε ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ?

    Τα υπολοιπα αργοτερα...

    ΥΓ. Τον Ισλανδο τον ελεγα ΚΑΠΕΤΑΝΟ μεχρι σημερα. Ζηταω ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΑΠΟ ΤΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΙΑ.

    Απο εδω και περα θα τον λεω απλα ΜΠΡΙΖΟΛΑ. Γιατι ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιστευω να ειδατε ολοι ποιος εχασε το παιχνιδι ετσι?
    ποιος αλλος?
    ενας ειναι ο μαλακας στην ομαδα.

    βγαζει Γκερειρο ενω μπορουσε να βγαλει Μπελεκ
    βγαζει τον καλητερο τον Λεοναρντο
    και με την αλλαγη του Λυμπε τριτοσε τις μαλακιες του σημερα.


    τι αλλο?

    θα δουμε και αλλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννης Περισσός29 Σεπτεμβρίου, 2011 23:19

    Υπερευτυχισμένος δήλωσε ο Φράνκο Φόντα από τη νίκη της ομάδας του μέσα στο ΟΑΚΑ με 1-2 επί της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Στουρμ Γκρατς μάλιστα ρωτήθηκε αν η απόφαση του Χιμένεθ να βγάλει τον Λεονάρντο βοήθησε τα πλάνα του και δεν το αρνήθηκε.


    -Εκτός από την αποβολή πιστεύετε ότι έπαιξε ρόλο και η απόφαση του προπονητή της ΑΕΚ να αντικαταστήσει τον Λεονάρντο;

    (Γελάει) «Δεν μπορώ να το απαντήσω. Είναι θέμα του προπονητή της ΑΕΚ».

    -Αν αυτή η κίνηση, ρωτάμε, βοήθησε τα σχέδιά του...

    «Και βέβαια ο Λεονάρντο είναι πολύ καλός παίκτης και η αλλαγή του σαφώς και με βοήθησε». Τα βλέπουμε εμείς,ήρθαν και οι αυστριακοί να τον μάθουν.

    Κατά τ'άλλα

    Πόσο χαμηλά θα αφήσετε να πέσει χαμηλά η ομάδα για να αναλάβετε τις ευθύνες σας;

    Χιμενεθ : «Εγώ είμαι ο πλέον υπεύθυνος γι' αυτές τις ήττες. Όλοι έχουμε ευθύνες και εγώ τις περισσότερες απ' όλους».

    Το πότε θα παραιτηθεί δεν μας είπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "dwste mou tin apozimiwsi mou gia na fygw.Alliws edw tha meinw koufales".
    oe-oe-oe

    ΑπάντησηΔιαγραφή