Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ

         Τον γνώρισα στο σχολείο όντας ένα χρόνο μεγαλύτερος. Επομένως, κυρίως συναντιόμασταν στα αθλητικά και στα εσωτερικά τουρνουά, και ειδικά του ποδοσφαίρου. Καλός χαρακτήρας, μέτριος μαθητής, ακόμα χειρότερος ποδοσφαιριστής και καθόλου καβαλημένος. Φυσικά φόλα αλογοτροφή.
         Κάθε Σάββατο μαζευόμασταν καμιά εικοσπενταριά παιδιά και τραβάγαμε για λεωφόρο Αλεξάνδρας. Καθιερωμένα παιχνίδια μεταξύ μας. Ήταν καταπληκτικά. Φαντασιωνόσουνα οτι το γήπεδο ήταν τίγκα, ενώ καταλάβαινες και πώς είναι το να παίζεις μπάλα σε εκείνο το απίστευτο γήπεδο. Το πόσο σκληρό ήταν το χόρτο, το πώς σε πνίγανε οι κερκίδες, το πόσο πανεύκολα μπορούσες να γκρεμοτσακιστείς στα κάγκελα αλλά και πόσο άβολα ήταν τα αποδυτήρια ειδικά της φιλοξενούμενης ομάδας.
           Πάντα σε αυτά άλλαζα, αφού ήταν επιλογή μου να παίζω στην αντίπαλη ομάδα του Γιάννη. Βλέπετε έπαιζε δεκάρι εκείνος και δεν σήκωνε και ιδιαίτερη κριτική. Κι εγώ ήμουν πάντα φωνακλάς. Όχι και να χαλάσουμε τις σχέσεις μας για τον χομπίστικο αθλητισμό.
           Η οικογένεια Βαρδινογιάννη προσέφερε πάρα πολλά στο σωματείο της, το οποίο ήρθε στην κατοχή της, εκτός φυσικά από κάποια λεφτά, λόγω μιάς παρτίδας τάβλυ. Όλα αυτά τα χρόνια, οι ισολογισμοί ήταν κερδοφόροι ή ισοσκελισμένοι και ΟΥΔΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η μπλέμπα είχε πάντα πρόβλημα διότι ήταν στην απ' έξω.
           Στην οποία απ' έξω, ήταν και η διατησία και τα παρασκήνια κι όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται τον χώρο του ποδοσφαίρου. Φυσικά αναφέρομαι στην εποχή Τζίγγερ, δηλαδή μετά τον καπετάνιο και μέχρι το περίφημο συλλαλητήριο που οργάνωσε ο mister Mig. Όλες τις λεπτομέρειες τις γνωρίζω τέλεια αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτήν την στιγμή. Το θέμα είναι η αποχώρηση.
          Που πρακτικά δείχνει σε όποιον θέλει να καταλαβαίνει και δέκα πράματα από αυτό το ρημάδι που βλέπει κι οτι δεν είναι μόνο το σουτ ή το τάκλιν, οτι ο Γιάννης συνέχισε τα παιδικά του χρόνια. Ένα καλό παιδί και μέτριος μαθητής. Και δεν εξετάζω το αν ήθελε ή το αν μπορούσε να τα βάλει με τα παρασκήνια και τα τοιαύτα. Αυτά είναι για κουτοπόνηρους. Άλλο λέω.
          Οτι απέτυχε. Παταγωδώς. Διότι ήρθαν κάτι κατσαπλιάδες ( ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ. Και το αποτέλεσμα ήταν να χαλάσει το κορεάτικο deal κι εκείνος να λέει οτι αδρανοποιεί τις μετοχές του κι οτι παρά την παραίτηση και αποστασιοποιήση του, εν τούτοις να εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο στην πιθανή μεταβίβαση της ιδιοκτησίας. Κλασσική ομηρία δηλαδή, που οφείλεται στο οτι ούτε και με το προσκήνιο μπόρεσε ή θέλησε να τα βάλει.
         Τι μας ενδιαφέρουν τώρα εμάς όλα αυτά; Όσο ενδιαφέρει τον απλό φίλαθλο της αλογοτροφής ( δεν αναφέρομαι στους οργανωμένους στον φορέα ) η κουβέντα του Τζίγγερ: " Να μην περάσουμε ό,τι άλλες ομάδες με θείους από την Αμερική και με κάποιον τυχάρπαστο επικεφαλής που θέλει να κάνει το όνομα του μέσω Παναθηναϊκού".  Για ποιόν μιλάει;
           Κι εδώ αποδεικνύεται η αγάπη του για το σωματείο αλλά και η σοβαρότητα που είχε η οικογένεια αυτή για το περιουσιακό της στοιχείο. Ακόμα και τώρα. Και κρίνετε τα δικά μας πρόσωπα μετά το άρθρο 44, καθώς και την σημερινή τραγική κατάσταση ( ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα δηλαδή ) της ΑΕΚ που έχει μείνει ένας Τζίγγερ με το όνομα Νοτιάς σαν περίπου κορόϊδο. Και λέω "περίπου' διότι αν δεν υπήρχε το προπονητήριο, θα είμασταν ήδη στο πρωτοδικείο.
           ΥΓ1. Η ομηρία έγκειται επίσης και στην άδεια για τα φρουτάκια.
           ΥΓ2. Η Τσαντίλα του " ανέμου " ΔΕΝ ήταν μόνο για τον Μακρή. Ήταν και για κάποιον γνωστό και μη εξαιρετέο που δεν υπέγραψε για τα Σπάτα ( ολόσωστα ) κι οπότε τα μελλοντικά έσοδα του μετόχου, είναι υπό αμφισβητήση. Βλέπετε κι αυτός ο "άνεμος", δεν είναι μόνο οτι δεν ξέρει μπάλα ή από ποδόσφαιρο γενικώς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
           ΥΓ3. Λύσεις υπάρχουν; Ναι. Πού; Στις κάλτσες. Σε νέες ρυθμίσεις όταν βέβαια δοθεί το φως για την επινοικίαση των εδαφών ( ελπίζω να μην το έκανα τόσο δύκολο ).

25 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ OSCAR WILDE: " ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ".
    ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΨΑΞΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψαχνουν τον χρυσο στην κρατικη τραπεζα της Λιβυης.Ο Μπατμαν ερχομενος δεν τον πηρε.Οι Γαλλοι δεν ειχαν προσβαση στο ντου,οι Αμερικανοι θελαν τα πετρελαια,μενουν οι Αγγλοι,οπως ειχαμε πει προ καιρου.Για αυτον καιγονταν,αυτον ηθελαν,αυτον πηραν.
    Αυριο το προγραμμα εχει ολιγη απο χοληστερινη,βιαιο κατεβασμα της πιεσης με τζατζικι,ψωμι στα καρβουνα με λαδοριγανη και αλατολεμονο. Στο Λουτρακι για την τοπικη γιορτη της Παναγιας της Γιατρισσας με το πανηγυρι που κραταει εδω και 70 χρονια.Ενα διαλειμμα το χρειαζοματε ολοι.Εμαθα πως θα`ναι κι ο Σαλεας καλεσμενος του Δημου,οποτε μια επισκεψη κι απο κει θα γινει.Με ενα ακομα πανηγυρι στα τοσα που γινονται δεν χαθηκε ο κοσμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ CONPATER: Ε, ΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΛΕΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΤΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα εχω μπερδευτει
    Ειναι η οχι μεγαλομετοχος ο Παπατζης?
    Γιατι το κασνακιδη χτες μας διαβεβαιωνε οτι εχει δωσει λεει το χαρτι στους supporters.
    Ενω οι εφημεριδες (μεχρι και αυτες που στηριζουν τον θιασο του μπολεκ και του λολεκ) αναφερουν μεγαλομετοχο τον γιο της μαμας ακομη.

    Τι γινεται ρε παιδια?

    Να οργανωθουμε που ελεγε και το ανεκδοτο παλια...


    ΥΓ Ο 72χρονος Μπαιρακταρης πηρε λεει το managmanet για 1+1 χρονια.
    Χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο θελει λεει να γιωξει τα λαμογια και να την κανω παλι βασιλισσα.
    Τον ΔΧ τον ρωτησες? Εδω καθαρισε ολοκληρο Φιλλιπου σε σενα θα κολλησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ steven ΠΑΝΤΑ κανει κουμαντο η γυναικα φιλε μου και το ξερεις, ειδικα αν ειναι εξυπνη και εχει το τροπο της. Μπορει να μην κανει απ ευθειας αλλα εχει το τροπο της.
    Στο θεμα του ομολογιακου και στα φραγκα που φευγανε βεβαια δεν εκανε φυσικα, στο θεμα του αρκετα μας βρισανε σιγουρα.
    Γιατι δεν γινεται να εχεις βαλει το πλαστικο χαμογελο 40 χρονια και να διαβαζεις στους τοιχους της αθηνας μπινελικια για το γιο σου..
    Ειπαμε βλακας δεν μπορουσε να κανει καλα ουτε τους δικους του ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Επι του θειου του υπηρχαν αυτα αλλα μεχρι ενα σημειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sos sos sos

    ο γιος μου ξαφνικα εκει που βλεπαμε μπασκετακι με τον κουμπαρο μου ,αρχισε να λεει

    ''ομπιακος,ομπιακος ...''

    μου γυρισε το ματι, νομιζα οτι ακουγα καποιον απο εξω να φωναζει κ οχι το δικο μου το παιδι !!

    του λεω : ρε λαμογιο , ΑΕΚΑΡΑ δεν ειπαμε οτι ειμαστε?
    ομπιακος, ομπιακος ελεγε..

    ο πεθερος μου φταιει σιγουρα που του εχει αδυναμια ο μικρος..

    μεχρι τωρα τον νανουριζα με το συνθημα

    ''εσυ εσυ της μοιρας μου γραφτο'' κ το τραγουδαγε κιολας...
    μου ελεγε ΑΕΚΑΡΑ γκολ φωναχτα..
    ειχαμε μαθει ακομα κ το ''μαμω το μπιακο''

    και τωρα ηρθαν τα πανω κατω..

    τι κανω?

    ειναι δυνατον στα 2,5 που ειναι να ξερει κατι παραπανω ο μικρος απο εμενα ?
    να ξερει για την καζουρα που προκειται να φαει στα χρονια που ερχονται για την ΑΕΚ?

    γαυρικο αιμα δεν υπαρχει στην οικογενεια...
    να τον αφησω να επιλεξει οτι θελει ή να το παλεψω ?

    καλημερα μαγκες!!

    υ.γ η ιστορια ειναι περα για περα αληθινη..μακαρι να μην ηταν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Σεπτεμβρίου, 2011 12:41

    Πάλεψε το, αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιωργη ειναι δυσκολος αντιπαλος ο πεθερος...και μεγαλη επιρροη για τον μικρο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ...!!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΕ ΤΙΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΘΩΜΑ!!!!!!!ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ..!!!ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....!!!!!!!!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Σεπτεμβρίου, 2011 14:23

    Φίλε, αυτά είναι τα κακά άμα το παραφήνεις το μικρό με τα πεθερικά...
    Κοίτα, προλαβαίνεις ακόμα, αλλά πρέπει να το ξεκαθαρίσεις και με τον πεθερό σου ότι γαυροπλύσεις εγκεφάλου είναι no passaran.

    Επίσης, σπίτι δε θα δείχνει ΠΟΤΕ η TV γαύρο, πάρε και το DVD του ΣΚΑΙ για την ΑΕΚ, βάλε και καμιά αφίσα το Θεωμά στο δωμάτιο και κάτι γίνεται.

    Εμένα, τουλάχιστον, ο πεθερός μου είναι άρσεναλ, όπότε παίζουμε δίπορτοι.
    Πάντως από τότε που μπηκε στο δωματιάκι του ο δικός μου, έχει κρεμασμένο απέναντι του το λαβαράκι με το δικέφαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργη το θεμα ειναι οτι ο δικος μου πεθερος δεν ασχολειται αν κ γαυρος..απλα ξερει οτι βγαζω σπυρακια με αυτη την ομαδα και του λεει ολυμπιακος συνεχεια..
    το δωματιο του μικρου ειναι φουλ της ΑΕΚ..και μαξιλαρι της αεκαρας και φωτακι για το σκοταδι,τα πρωτα παπουτσια ηταν ΑΕΚ κ τωρα τα εχω κανει μπρελοκ..το νανουρισμα που ζηταγε στο γραφω παραπανω και το μαμω το μπιακο το ελεγε με σφιγμενες τις γροθιες κ με νευρο(χαχαχα νταξ ειπα να τον κανω λιγο πιο ενθερμο)..μεχρι κ στο ΑΕΚ EMPIRE εχω δημοσιευσει φωτο στις πρωτες σελιδες..

    τι αλλο να κανω γμτ!!

    η κουβεντα με τον πεθερο εγινε σημερα..ελπιζω να το καταλαβε οτι μου την δινει ασχημα..

    η τελευταια κινηση ματ ειναι να το παρω φετος κατα την ανοιξη σε κανενα χαλαρο ματσακι να παρει αρωμα..ελπιζω να εχει σταματησει να κατουριεται μεχρι τοτε..

    και η πιο δαπανηρη ειναι να αδειασω ολη την ντουλαπα του κ να την γεμισω με κιτρινομαυρα ρουχα!!

    οχι κ γαυρος ρε γαμωτο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θωμα πες του αν θελει πρωταθλημα να γινει ολυμπιακος...χαχα πλακα κανω
    Μην ανυσηχεις δεν ειναι τιποτα λιγο προπονηση θελει μικρος ειναι ακομα.
    Μη φρικαρεις, δεν την γλιτωνει ο μικρος θα φαει πικρα με το ζορι εκει που καταντησαμε.

    Εμενα η κορη μου μια χαρα το παει αν και ειναι λιγο πιο μεγαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THOMAS,
    Πάλεψέ το με κάθε τρόπο να μη σου γίνει οπαδός της ακατονόμαστης ομάδας από τον Πειραιά(έξοδος στο γήπεδο σε εύκολο αγώνα thw AEK και μετά σε πιτσαρία ή άλλο αγαπημένο του στέκι σε αβίαστο εορταστικό κλίμα του στυλ "με την ΑΕΚάρα κάθε μέρα είναι γιορτή"), αλλά άμα δεις οτι το χάνεις, γύρισέ το στην ωριμότητα και τη δημοκρατικότητα του πατέρα-οπαδού της ΑΕΚάρας που αφήνει το παιδί να επιλέξει μόνο του. Λοιπόν, τα παιδιά είναι μάλλον πιο έξυπνα από εμάς και σίγουρα έχουν πιο καθαρή ψυχή: σύντομα, αν μη τι άλλο, θα αντιληφθεί τί ομάδα επιθυμεί ο πατέρας του να γίνει το παιδί του και θα αποφασίσει μόνος του... θα πρέπει όμως να είσαι υποδειγματικός πατέρας και έτοιμος να δεχτείς την απόφασή του.
    Εγώ μ' αυτά και μ' αυτά κλυδωνίστηκα μόνο στον δεύτερο γιο μου το μικρό, αλλά επανήλθε τελικά στο σωστό δρόμο... αλλά δεν υπήρχε πεθερός: μακάρι να ζούσε ο πεθερός μου κι ας έβγαινε ό,τι ομάδα ήθελε το παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΗ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΓΑΥΡΟΣ. ΑΕΚ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μια ευχάριστη είδηση που ενδιαφέρει τα μέλη της οργάνωσης:

    Σύμφωνα με τον νέο νόμο, που έχει εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, αποποινικοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η χρήση ναρκωτικών, η προμήθεια και η κατοχή τους (για προσωπική χρήση), ενώ την ίδια στιγμή γίνονται αυστηρότερες οι διατάξεις που αφορούν την εμπορία και τα κυκλώματα διακίνησης.
    Έτσι με βαρύτατες ποινές -έως και με ισόβια- τιμωρούνται οι ειδικές κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών όπως για παράδειγμα από δημόσιοι υπάλληλοι (γιατροί, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί), οι οποίοι έρχονται σε επαφή με εξαρτημένους σε ευαίσθητους χώρους, όπως τα στρατόπεδα, τα καταστήματα κράτησης, τα σχολεία,δωματιάκια κ.λπ.
    Επιπλέον, προβλέπεται η επιβολή και χρηματικής ποινής από 50.000 έως 500.000 ευρώ για τις ίδιες περιπτώσεις.
    Προβλέπεται επίσης η τιμωρία με ισόβια κάθειρξη -σε συνδυασμό με χρηματική ποινή που μπορεί να φτάσει και τις 600.000 ευρώ- για τους κατ' επάγγελμα διακινητές ή χρηματοδότες διακίνησης φορτίων ναρκωτικών.
    Η καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης, υπό την προϋπόθεση ότι είναι μόνο για προσωπική χρήση, τιμωρείται με τρεις μήνες κράτηση, ενώ με έξι μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμωρείται η χρήση κάνναβης σε δημόσιο χώρο.
    Ειδικότερα οι νέες, ευνοϊκές ποινές, για εξαρτημένους κατηγορούμενους διαμορφώνονται ως εξής:
    - Εξαρτημένος, ο οποίος έχει τελέσει τις λεγόμενες προνομιούχες πράξεις διακίνησης (κατά το νόμο είναι τα ελαφρότερα αδικήματα περί την διακίνηση), τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ένα έτος.
    - Εξαρτημένος, ο οποίος έχει τελέσει τις κατά το νόμο βασικές πράξεις διακίνησης τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.
    - Εξαρτημένος, ο οποίος έχει τελέσει τις θεωρούμενες διακεκριμένες (όχι όμως και τις ιδιαίτερα διακεκριμένες) πράξεις, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ:
    ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ
    ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΙ ΕΝΑ ΦΥΤΩΡΙΟ ( για προσωπική αλλά συλλογική χρήση )
    ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΖΙΜΙΝΙΕΡΑ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την μοιρασιά δεν κατάλαβα , πως θα την κάνουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα, καλό χειμώνα σε όλους και καλή χρονιά (τουλάχιστον εξωαγωνιστικά) στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. Αν με ρωταγε κάποιος τι θα ήθελα τη φετινη χρονιά απο την ΑΕΚ θα απαντούσα να ξεμπερδέψει. Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δεν με ενδιαφέρει πως θα παίξει η ομάδα, με ποιούς θα παίξει κτλ. Το απόλυτο ξενέρωμα.
    Υ.Γ. Για Μπαιρακτάρη ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "...να γειρω, στις "φυλλωσιες" σου να χαθω.
    Εκει που μεχρι τωρα βλεπαμε τα εκατονταδες χιλιαδες aircontitions κρεμασμενα απο τις πολυκατοικιες, διπλα τους απαραιτητα θα βλεπουμε και μια δυο γλαστρουλες.
    Θ σηκωνεις το κεφαλι σου για να γαμοσταυρισεις,και θα βλεπεις δεξια και αριστερα παρεταγμενες χιλιαδες γλαστρουλες. Το καλοκαιρι θα μπορουν να ποτιζονται αυτοματα και απο τα νερα που εκβαλουν τα λαστιχακια τοων κλιματιστικων.
    Ε, ρε ιδεες που δινω.

    Μιλαμε θα ξαναζωντανεψουν οι κρεμαστοι κηποι.
    Το 8ον θαυμα. Οι κηποι των Αθηνων.
    Τα περιστερια θα ετανε αναποδα,με την ουρα μπροστα. Τα σκυλια θα χορευουν brake-dans στις πλατειες.
    Οι εφορειες θα μετονομαστους πια σε "ευφοριες".
    Σε καθε οροφο απο μια ζαρτνινιερα με καλο χορτο. Απ'ευθειεας κοψιμο,στριψημο καπνισμα, και τα λεγομενα "χρεη" και οι "δοσεις" θα ειναι παρελθον,αφου απαντες θα ακομπανε στιους γκισεδες ποιος θα πρωτοδωση τα τιμαλφη του. Ρολογια,βερες,κινητα,καδενες,οτι εχειο καθενας.
    Με λαχταρα θα αποζητα επιτελους να απογυμνωθει απο τα υλικα βαρη που του χαλουν την αρμονια και γυμνοι θα βγαινουν στα πεζοδρομια,με τον μπαφο στο χερι,ευτυχεις.

    Μαγαζατορες και μεταναστες μικροπωλητες θα ειναι ακγαλιασμενοι στις εξοπορτες των αδειων ακαταστηματων και θα πινουν τσιπουρα.
    Γριες θα κυνηγανε οι ιδιες τους Ρουμανους,να τους παραδωσουν τις καδενες και τα βραχιολια τους, μαζι με κολατσιο για το υπολοιπο της δυσκολης μερας.
    Αλαφιασμενοι εκεινοι θα τρεχουν να κρυφτουν απο το ποδοβολητο των μαστουρωμενων γραιων, οι οποιες θα φωναζουν απεγνωσμενα "ει, που πας; Στασου...χρηματα"

    Οι πομπες των βουλευτικων και υπουργικων αυτοκινητων θα ρεονται με τριανταφυλλακαι φυλλα δαφνης. Σαν Ολυμπιονικες θα μπαινουν στην βουλη πλεον οι πατερες του Εθνους,μετα βαιων και κλαδων. Στα χερια θα τους σηκωνουν.

    Το στριγκ της Καιλη θα αναρτηθει σε τεταρτο ιστο στον αγνωστο στρατιωτη.
    Του οποιου οι φρουροι, θα κανουν 12ωρες βαρδιες ακουραστοι και μαλιστα αναποδα,με το κεφαλι προς τα κατω, στιριζομενοι μονο στο κοντακι του οπλου.

    Ο "Κερανης" θα επαναλειτουργησει ξανα εκει στο Φαληρο, οπου οι καπνοδοχες του εργοστασιου θα καινε μερα-νυχτα φρεσκο πραγμα,που θα καλοσοριζει τους τουριστες ωστε και αυτοι με το πατημα του ποδαριου τους στην χωρα της επαγγελιας,να συγχνωτιζονται αυτοματα με τους ιθαγενεις.

    Δεν θα μιλαμε πλεον μονο για "το μοναδικο γαλαζιο των θαλασσων μας" αλλα και για το "μοναδικο πρασινο-γκριζο" των νεφων μας.
    Θα μαστουρωσουμε και τον Δια.

    Μιλαμε οτι ολα ειναι κανονισμενα και ρυθμισμενα.
    Νεες μεγαλες μερες,ερχονται.

    "Στων Ψαρων την ολομαυρη ραχη,
    θα φυτρωνει η φουντα μοναχη..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρασινη αναπτυξη, να η εξυγιανση ειναι εδω κοντα οπως ειπε και ο προεδρος.

    Μετατροπη του resort σε φυτεια και μοιρασμα στους supporters/original απο μισο μετρο προς καλλιεργια για ιδια χρηση.
    Δινεις 300 ευρω για μισο μετρο, αντι για διαρκειας και το ποτισμα το αναλαμβανει ο εξυγιαντης.

    Να βλεπουν την ομαδα να τη χαιρωνται.
    Γινε και εσυ μελος-supporter να βρεις το φως σου.

    ΕΕΕΕΕΕΑΣΥ ΜΑΑΑΑΝΝ

    Μεταγραφες απο Τζαμαικα και μουσικη legalise it dont critisize it απο τα μεγαφωνα.

    Το παρτυ τελειωσε, τωρα ξεκινανε τα σοβαρα!!

    Με ενα καλο μπαφο μεχρι και ο Γκουντι παιζει αριστερο χαφ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Μάκη Ψωμιάδη, που είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος από την υπόθεση των «στημένων» που δεν έχει ακόμη συλληφθεί, προχώρησε η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

    Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας με το εν λόγω ένταλμα σύλληψης καταζητείται διεθνώς για το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης. Οι δικαστικές αρχές προχώρησαν σ' αυτή την ενέργεια καθώς θεωρούν πιθανότατο το ενδεχόμενο ο Μάκης Ψωμιάδης να βρίσκεται σε χώρα του εξωτερικού (και εκτός Ευρώπης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΡΕ ΓΑΜΑΩ; ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι "διεθνες ενταλμα" Ποσο διεθνες ειναι αυτο παλι;
    Αφου ηδη θυμαμαι οτι ειχαν δωσει σημα στην Ιντερπολ,πριν καποιον καιρο.
    Παλι τα ιδια; Αυτο το ενταλμα τι παραπανω περιλαμβανει; Πιανει μαζι και το ηλικο συστημα;
    Μεχρι τον Πλουτωνα δηλαδη τον "ψαχνουν";

    Βαραβας απο το υπερπεραν μας προεκυψε ο ομορφαντρας. Που δεν ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο.Και κακομουρης και κακομοιρης.
    Κρυβεται η μαιμου. Που θελει και πουρα η μουτσουνα του.
    Βγηκε απο την σπηλια του,πεταξε το ροπαλο στη γωνια και ζητησε monte Cristo ο μεγαλοποδαρος της Βαυαριας.

    Βεβαια δεν φταιει καθολου αυτος. Τοσα ξερει τετοια κανει. Ετσι τα βρηκε,αυτα κανει.
    Εδω, η σαπιλα που τον εξεθρεφε και τον περιθαλπτει ακομα και σαν κυνηγημενο φταιει.
    Τον καλυπτει πληρως και εσενα π.χ. που χρωστας 5 δραχμες, η εκανες μια παρασποδνια σε ξαπλωνουν στο κρεβατι του Προκρουστη προς δοξαν και της δικαιδσυνης και της δημοκρατιας αλλα και της ελευθεριας. Οχι της Αρβανιτακη.
    Της αλλης.Της ξευτυλισμενης.

    Αντε να γαμηθειτε ολοι μαζι.
    Μπαμπουσκες να γινετε και να χωθειτε ο ενας μεσα στον κωλο του αλλου μεχρι να αφανιστειτε,απο προσωπου γης.
    Τρυπια τομαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΔΙΕΘΝΕΣ; ΠΟΙΟ; ΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΤ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ; ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ. ΑΚΡΕΩΣ 27. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ " ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΟΥΖΕΤΑΙ; Ο ΤΟΤΕ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α. Διαμαντοπούλου:«Ούτε ο γονιός, ούτε ο εκπαιδευτικός, ούτε ο μαθητής είναι υποχρεωμένοι να κατανοήσουν τις αδυναμίες του ελληνικού κράτους και, ανεξαρτήτως ευθυνών, θέλω να ζητήσω συγγνώμη, από τους γονείς και τους μαθητές για την ταλαιπωρία αυτών των ημερών, μέχρις ότου έρθουν όλα τα βιβλία. Θα βρούμε όλες τις δυνατές λύσεις ώστε τις πρώτες μέρες και στους νομούς που δεν έχουν πάει τα βιβλία να αντιμετωπιστεί το θέμα». Σύμφωνα πάντως με τους εκπαιδευτικούς, ένα σχολείο με 300 - 350 μαθητές θα πρέπει να τυπώνει έως 3.000 σελίδες την ημέρα μέχρι να φτάσουν τα βιβλία...
    Για τους διορισμούς εκπαιδευτικών, η υπουργός δήλωσε ότι θα μπορέσουμε από την πρώτη εβδομάδα να έχουμε πολύ καλή εικόνα των κενών.

    Δηλαδή τι χειροότερο πρέπει να συμβεί για να παραιτηθεί ένας υπ. Παιδείας? Η βαφτιστήρα μου που θα πάει στην Δ΄Δημοτικού θα πάρουνε βιβλία κατα το Νοέμβριο. Οι γονείς, όσοι μπορούνε, πάνε κι αγοράζουν τα βιβλία της "Δωρεάν" Παιδείας. Όσα παιδιά δεν μπορούν οι γονείς τους, απλά θα περιμένουν. Και όμως η Διαμαντοπούλου όχι μόνο δεν παραιτήθηκε αλλά μιλάει για ...."αδυναμίες του ελληνικού κράτους". Συγγνώμη ποιόν καταγγέλει? Αθάνατη ΠΑΣΟΚΑΡΑ!!! Μου θυμίζει τότε με τον πόλεμο στη Σερβία που το κόμμα ήταν κατά του πολέμου και κατέβαινε στις πορείες και η κυβέρνηση ήταν υπέρ και έδινε στους Αμερικάνους λιμάνια και αεροδρόμια στη Θεσσαλονίκη. Το κόμμα τότε κατάγγελε την Κυβέρνηση. Μόνο που το κόμμα ήταν στην Κυβέρνηση!
    Επίσης δεν ξέρω αν προσέξατε αλλα όπως δήλωσε η ανέγγιχτη απο τους δημοσιογράφους και ΜΜΕ, συμμετέχουσα στις συνεδριάσεις της Λέσχης, κυρία Αννα Διαμαντοπούλου, θα πρέπει να ξεκινήσουν τα σχολεία για να έχει εικόνα των κενών σε καθηγητές! Και αφου περάσουν κανα δυο μήνες να αρχίσουν να καλύπτονται!
    Εγώ πάντως θα προτιμούσα για τα παιδιά μου να μου δώσει η κυβέρνηση το ποσο που τους αντιστοιχεί να το διαχειριστώ όπως θέλω για την εκπαίδευση τους. Να πούνε ρε παιδί μου τι ποσό διαθέτουν για την Παιδεία, να το διαιρέσουν δια τον αριθμό των παιδιών και να μου δώσουν κουπόνι αντίστοιχης αξίας εξαργηρώσιμο σε σχολεία, καθηγητές, πρόγραμμα σπουδών, βιβλία κτλ. της επιλογής μου. Και όχι να πληρώνουν με τα χρήματα μου καθηγητές, πρόγραμμα, βιβλία και σχολεία της επιλογής ανίκανων υπουργών και συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή