Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ


  • Για πρόσεξε τα λόγια σου κυρά μου.
Ήταν κάθετη η νοικοκυρά του μπαλκονιού με την αρχόντισσα του απέναντι παράθυρου. Που όμως, κι εκείνη έτοιμη ήταν για τον καβγά που στηνόταν. Έβαλε τα χέρια στη μέση, ακουμπιστά στα σωσίβια που είχε αναπτύξει πάνω από τα ισχία της, κι αντέκρουσε:
  • Εγώ να προσέξω ρε τσόλι; Ρε πήγαινε μάζεψε την κόρη σου που κάθε μέρα γυρνάει χαράματα με εκείνον τον λιμοκοντόρο. Άντε να μην ανοίξω το στόμα μου. Μέχρις εδώ πάνω είμαι.
Η κουβέντα επιπέδου συνεχίστηκε.
- Όταν μιλάς για την κόρη μου , να πλένεις το στόμα σου με εκείνο το απορρυπαντικό πλυντηρίου που το έχεις διακοσμητικό στο μπαλκόνι. Κάντο μπας κι αποκτήσει και κάποια χρήση. Μην μιλήσω εγώ για τον άνδρα σου τώρα.
- Και τι να πεις μωρή φαντασμένη ψεύτρα; Που κατέβηκες από την Μογγολία και το παίζεις και πρωτευουσιάνα.
Ο διάλογος γενικεύθηκε και πλέον καταγράφεται σε έγγραφα του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ και των λοιπών οργανώσεων που έχουν ακριβοπληρωμένα χαρτιά για να καταγράφουν στην ιστορία, καβγάδες των σούργελων που κρατάνε στα χέρια τους την τύχη του πλανήτη.
Κι είπε ο Ντέναχιου:
  • Για κάτσε καλά μωρή Ταγίπ. Που θες να ζητήσω και δημόσια συγνώμη για τις τρύπες που άνοιξα στο καρυδότσουφλο σου. Ενδιαφέρθηκες και για την Γάζα τώρα; Ρε άντε μάζεψε τους μαλάκες σου, μην κάνω κι άλλα και δεν θα ξέρεις από πού σούρχεται.
Σιγά μην κάνει πίσω κι ο άλλος, ο μοντέρνος με την γυναίκα με τον φερετζέ. Σήκωσε ήρεμα τα χέρια από τον μπλάστη για το κιχί που έφτιαχνε, ίσιωσε λίγο το τσεμπέρι που το φορούσε για να μην πέσει καμιά τρίχα στο αλεύρι που ζύμωνε, κι ανακοίνωσε κι αυτός:
  • Τι; Δεν θα ζητήσεις συγχώρεση; Ρε θα πάω στις διεθνείς διαβουλεύσεις και θα σου θα δείξω τι έχει να γίνει με το παλαιστινιακό. Μωρή του Γιαχβέ, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις με όσα θα πω.
Δικά μου είναι αυτά; Όχι βέβαια. Τα διάβαζα στις εφημερίδες κατά την διάρκεια των διακοπών. Κάτω από την ομπρέλα και την ώρα που έξυνα τα αρχίδια μου, που τα είχα παστώσει πριν, με θαλασσινό αλάτι. Μεγάλο πράμα να έχεις εργαλεία αλατισμένα. Και, διατηρούνται καλύτερα, αλλά κι αν αργότερα δεν πλυθείς, η γκόμενα έχει πρώτης τάξης μεζέ για το τσίπουρο της. Πού να τρέχεις να ξαρμυρίζεις τώρα; Αρχίδι κύριε. Ζωντανό. Είτε πικάντικο με αλάτι, είτε κι αν έχεις πέσει σε καμιά ξενέρωτη, το πλύνει διότι το θέλει νωπό. Πάντως, είτε έτσι είτε αλλιώς, φρεσκότατο.
Ξέφυγα; Δεν το πιστεύω. Από την αρχή του κειμένου, για αρχίδια μιλάω. Για κάτι κυράτσες αρχηγούς οικογενειών και για κάτι αρχηγούς κρατών, που επικεφαλής στρατών, συμπεριφέρονται δημόσια σαν γνήσιες κατίνες. Χρόνια τώρα να σκοτώνεται κόσμος και κοσμάκης άδικα, κι αυτοί να κάνουν πλακίτσες χειρότερες του κουτσομπολιού των αντικριστών μπαλκονιών κάποιας γειτονιάς της Ωραίας Τραχανοβρυσούλας.
Που απειλεί η κάθε κυράτσα, να βγάλει τα άπλυτα της άλλης στην φόρα. Ω ρε τι έχει να γίνει. Να το μάθει η Αμερική, η Ρωσία άντε και η Κίνα; Βρε δεν θα μας ξεπλένει τίποτα πια. Εμάς, τους Έλληνες εδώ στο Δρουγούτι του πλανήτη. Και υποπτεύομαι ότι θα αρχίσουμε να εξοπλιζόμαστε πολύ σοβαρά. Θα χρειαστεί να πετάξουμε την ταβανόβουρτσα, που μια χαρά την χρησιμοποιούμε για το ξύσιμο, και να σπεύσουμε να αγοράσουμε ηλεκτρική σκούπα γερμανικής κατασκευής , κατασκευασμένης στην Ινδία βέβαια, διότι απορροφά την φαγούρα καλύτερα.
Ρε μη με λες τι γίνεται στην γειτονιά. Φοβερά πράματα. Σημαίες, σύνορα, στρατηγικές και να μεγαλώνει όλο το συναξάρι για κάποιον σωλήνα. Πετρελαίου, φυσικού αέριου, μεταφοράς σκατών για παραγωγή ηλεκτρισμού. Έχει καμιά σημασία; Φαίνεται τελικά πως έχει. Έχουν σημασία αυτά για την ντομάτα που κόβω στην χωριάτικη σαλάτα μου αλλά κι αν το κατσίκι θα το τρώω φρικασέ ή λαδορίγανη.
Εδώ ο κόσμος καίγεται όμως, κι εγώ ασχολούμαι με το στομάχι μου; Και τι να κάνω δηλαδή; Να φάω τον κίνδυνο που ελλοχεύει; Να αλλάξω διατροφικές συνήθειες; Να πάω να φουντάρω μια ώρα αρχίτερα επειδή μάλωσε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας με τον λαθρομετανάστη του ισόγειου που δεν της δίνει στην ώρα τους τα κοινόχρηστα και δεν θα μπορέσει να αγοράσει πετρέλαιο εγκαίρως; Να κάτσω να ακούω αναλυτές του κώλου και πρέσβεις της κακιάς ώρας να μου εξηγούν τις αιτίες, τις αφορμές και τις συνέπειες; Ένα κόμικ με τον superman να ξεφυλλίσω και τα βρήκα όλα. Τον μαλάκα τον λαό σκέφτομαι, είτε από εδώ είτε από εκεί, που ζει ποτισμένος με σοβινιστικές κορώνες για την μεγάλη γη που έλαχε να γεννηθεί. Κι είναι κι έτοιμος να πεθάνει για ιδεώδη κι ιδανικά που κάθε μέρα αλλάζουν. Αλλά αυτός εκεί κολλημένος. Θα μου κάνεις μήνυση, θα σου κάνω έφεση, θα πάω στην αστυνομία , θα πάω στην Χάγη. Καλά ταξίδια παιδιά.
Μπορώ να κάνω κάτι για να συνετίσω τις κατίνες; Έτσι είναι πλασμένη η γη κι έτσι θα γυρνάει πάντα. Με την Φροσούλα και την Μαρίκα. Τα γυναικεία είδη που θα εξασφάλιζαν την παγκόσμια ειρήνη αλλά μόνο αν κατείχαν κρατικές θέσεις. Στα απέναντι μπαλκόνια, πού να σκεφτούν να επιβάλουν κοινή λογική; Αλλά κι αν παραχοντρύνει το θέμα, τότε θα φωνάξουν τους άνδρες να καθαρίσουν. Δηλαδή να τα κάνουν όλα χειρότερα, αφού ούτε δημιούργησαν εκείνοι τίποτα αλλά κι ούτε ξέρουν και το πώς εξελίχτηκε ο καβγάς των κυράτσων.
Εξουσία: Γένους θηλυκού. Κοινώς; Αρχικατινάρα της γειτονιάς. Και κάθεται κι ο κόσμος κι ασχολείται με τις φοβερές εξαγγελίες κάποιων ανδροειδών για συγνώμες κι αντίποινα κι άλλα κουραφέξαλα. Αντί να συνεχίσει να τα ξύνει. Βέβαια θα πείτε ότι κρίνεται το μέλλον μας. Και λοιπόν; Μπορείς να κάνεις κάτι; Εκτός βέβαια από μια προσευχή στην Παναγιά την Παντάνασσα.
Ναι βρε, αν πιστεύεις, κάντην να. Πάντως, και να εισακουστείς ή και να είναι η σούπερ απασχολημένη με καμιά βιολογική καλλιέργεια κρίνου, φτιάξε εσύ κανά κεμπάπ με μούσλι, κάρφωσε το στην ταβανόβουρτσα, ψήστο και φάτο. Να πάμε χορτασμένοι ρε παιδιά τουλάχιστον. Τι είναι η ζωή; Ό,τι κι ένα πέρασμα από μια γειτονιά. Θα σταματάγατε ποτέ για να λύσετε τον καβγά δυο κατίνων,ή θα καθόσασταν για να τις δείτε να μαλλιοτραβιούνται κι εσείς να γελάτε; Ειδικά άμα μάλιστα ξέρατε, ότι την μια κυράτσα την έχει βάλει στο μάτι όλη η γειτονιά των συμφερόντων; Μέχρι και η Κούρδη, η υπηρέτρια της, έχει παράπονα. 

12 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ CONPATER: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΦΕΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΡΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ, φυσικά πριν τον χαμό στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημερες δοξας και τιμων για τον καραφλο ποντικο.
    Πουλησε σε χρονο dt μια χωρα προς οικονομικη εξασφαλιση και πολιτικη επιβιωση της τεμπελοοικογενειας του και αντι να αντιμετωπιζει ποινες θανατου μετα γδασριματος,11 χιλιαδες μαλακες με στολες,ασπιδες και δακρυγονα, των οποιων τους μισθους τους εκμηδενησε ο προστατευομενος καραφλοπουστας,τον φυλανε ως κορη ομφαλμου.
    Η ως κορη καριολα μιας πουτανοφαρας.

    Ερημωσε η Θεσσαλονικη για να υποδεχθει την...εκθεση. Δηλαδη τον μαλακα που σε εκθετει. Αν δεν ξεγυμνωθεις,πως αλλιως θα εκτεθεις;

    Ενας πουστης και φερνει τετοια αναστατωση; Μεγαλη η χαρη σου ρε μιστερ Μπιν.
    Στον οποιον-να το πουμε αυτο,βλακας-βλακας,αλλα εις αυτον χρωστα την επιβιωση της η οικογενεια των ακαματιδων και των πολιτικων τεμπελιδων της δυναστειας των παμπερς.
    Ηταν η τελευταια ευκαιρια πριν την μεγαλη εκποιηση.

    Ο ΓΑΠ τελικα, το πιο χαζο απο τα "σπιρτα" που διαθετει η οικογενεια Τσαντ, θα γινει η αιτια να διασωθουν και οι υπολοιποι κηφινες.

    Οι δε "πολιτες"- μη γελατε σας θελω σοβαρους- κοιτανε αποχαυνωμενοι. Κατι η ζεστη,κατι τα απανωτα σοκ,δεν υπαρχει ακομα ΣΥΣΣΩΜΗ αντιδραση.
    Κατι πορειες, ξεχωριστες,διασπσμενες και αυτονομες (ως ειθισται) θα γινουν στην πολη-φαντασμα.
    Ποτε ολοι μαζι. Κανει κακο.

    Τιμηστε τον κανακαρη σας. Προστατεψτε τον χειριστο. Φυλαξτε τον πανιβλακα.
    Τα εχει πει ο Πλατων εδω και χιλιαδες χρονια:
    " η τιμωρια ενος αδιαφορου λαου,ειναι να φτασει στο σημειο να κυβερναται ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ".
    Ουτε καν απο ομοιους του δηλαδη. Πιο κατω ακομα.

    Το ποντικι απο την αποθηκη θα αναγγειλει την επιτυχια του εργου και την αναγκαιοτητα του.
    Του να καταφερει δηλαδη να ανοιξει την πορτα στο κελαρι,να παρθουν τα παντα σε ανταλλαγμα λιγο τυρι για την οικογενεια που κρυβεται στην τρυπα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Θεσσαλονικη ως νεος τελικος κυπελλου καιγεται.
    Ο Μπενι ξαφνικα καταλαβε οτι του λειπει 1 ΔΙΣ...
    1 ΔΙΣ οχι αστεια.
    Μεχρι χτες δεν το ηξερε ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ χτες το πηρε χαμαπρι.
    Σαν το δικο μας το μαλακα που ειχε την οικονομικη εξυγιανση ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ πριν κανα διμηνο και τωρα ψαχνει 2 μυρια για να μην κλεισει ΠΡΙΝ το τελος του μηνα...
    Απο μια αποθηκη μιλαει ο ενας με 50 σφουγγοκλαριους με 10000 μπατσους απ εξω.
    Απο την Κηφισιας και το σπιτι του μιλαει ο αλλος που ΚΡΥΒΕΤΑΙ απο τους παικτες μη τυχον και τον πιασουν για τα χρωστουμενα..
    Ενα Γερουλανο εχει ο ενας ενα ΔΧ ο αλλος, ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ με μουσι και οι δυο.

    Οι αιγυπτιοι τους πηραν με τις πετρες τους ωβραιους ο Ταγιπ κανει νταηλικια για τα πετρελαια και οι κολοωβραιοι ειναι μα τη πλατη στο τοιχο γιατι πλεον γυρω γυρω αγριεψαν τα πραγματα.

    ΡΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    Οι αμερικανοι στηριζουν λεει αλλα το ευρω παει φουντο απο την αλλη και αυτο τον κανει και ιδρωνει το μαυρουκο με τα 14.5 τρις χρεος..

    Εχει ΓΛΕΝΤΙ παγκοσμιως απο τον ποντικο της αποθηκης μεχρι το αλλο τρωκτικο το δικο μας.

    Υπαρχει λεει Ελληνας που δεν πιστευει σε μας?
    Ξερω εγω ρε μαλακα? Γιατι δεν βγαινεις εξω να ρωτησεις?
    Χτες δεν εβρεχε ρε ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΙΝΕΙΚΟ. ΣΕ ΕΦΤΥΝΑΝ και εσυ γελαγες..

    Θα εισαι ο πρωτος που θα φυγει με κλωτσιες ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...Στοχος μας ενας εργαζομενος σε καθε οικογενεια"...
    Αυτο ξεστομισε ο ΓΑΠ,και δεν επεσαν τα μπετα να τον πλακωσουν.Ενας εργαζομενος των 500ε,να θρεψει 4 ατομα ρε μαμοθρεφτο? Ενας εργαζομενος των 500ε για να φαει η οικογενεια? Να πληρωσει λογαριασμους?
    Τι νομιζεις ΡΕ...!!!!
    Οτι ολοι ειναι σαν κι εσενα και τον αδερφο σου?
    Τεμπεληδες,μαμοθρεφτα του κερατα?
    Που μιλας για εργασια και δεν ξερεις τι σημαινει ενσημο? Τι σημαινει να σηκωνεσαι στις 6 τα χαραματα? Να γυρνας μετα απο 15 ωρες σπιτι,γιατι ησουν στη δουλεια κι οχι στον ποδογυρο?
    Α'ι' γαμησου βλακα,και παρε και την οικογενεια σου μαζι,ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Σεπτεμβρίου, 2011 01:03

    ΣΤΟΚΟΣ ο γιος της τσαντ και εγγονός της μινεϊκο...
    1 εργαζόμενος για κάθε οικογένεια? Δηλαδή τώρα υπάρχει σπίτι που εργάζονται 2 άτομα?
    Και πόσα παίρνουν?

    Και απο κάτω, ούτε λίγο δύναμη για το χειροκρότημα δεν έχουν τα τσιράκια...

    Ήμαρτον πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Σεπτεμβρίου, 2011 01:08

    ...και φυσικά σας βάλανε στο γκώλο οι κουτόφραγκοι την "πολιτική λύση" και βγάλαν από πάνω τους 3 τσάτσους με τις γραβάτες που στέλνουν κάθε τόσο....
    Αμ, τι περιμένατε? Οι ίδιες κοροϊδίες (του παππού και του μπαμπά) δεν περνάνε πια.
    Οπότε τώρα θα την πληρώσει ο μαλάκας ο ιθαγενής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Σεπτεμβρίου, 2011 01:13

    Διαβάζω τώρα (διότι δεν άντεχα να τη δω την ομιλία, είχα μόλις φάει και θα τα βγαζα και δε λέει να λερώνουμε και τους καναπέδες....)

    "Ο πρωθυπουργός ζήτησε:
    - Από τους νέους να μην εγκαταλείπουν τη χώρα.
    - Από τους τραπεζίτες να στηρίξουν και οι ίδιοι τις τράπεζές τους, καθώς όπως τόνισε το κράτος διαθέτει πόρους για τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
    - Από τους επιχειρηματίες να επενδύουν στην Ελλάδα.
    - Από τους ελεύθερους επαγγελματίες να πληρώνουν τους φόρους τους.
    - Από τους δημοσίους υπαλλήλους να σταθούν δίπλα στον πολίτη."

    Ειδικά για τους νέους, ρε δοσίλογε με μουστάκι, γιατί να μείνουν εδώ? Τους άφησες τίποτα όρθιο εσύ, ο μπαμπάς σου ο παμπερούχος, ο ανιψιός του φρύδια με τα μπριζολίδια και τα 20.000 μέλη των βρωμοκομμάτων σας?

    Άσε και τα υπολοιπα...μιλάμε ούτε 2 γαϊδάρων άχυρα δεν είστε άξιοι να μοιράσετε ρε παλιολαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλει το μαμοθρεφτο,οπως εκανε μια ζωη.Δεν εχει το σθενος να πει αυτα που θελει να πει σαν πρωθυπουργος.Να καλεσεις ρε ασχετε,ολους αυτους που διελυσες την οικογενεια,ολους αυτους που αφησαν παιδια και γυναικα για να πανε για δουλεια στην Γερμανια και στην Αμερικη.Να καλεσεις αυτους που κοβουν τα Αγγλικα,τα μαθηματικα,και ολα τα φροντηστηρια των παιδιων.Να καλεσεις αυτους που εμειναν ανεργοι,και εχουν πεσει σε καταθλιψη.Να καλεσεις αυτους που δουλευουν 12 ωρες την μερα για 650ε.Αυτους να καλεσεις να τους πεις τις παπαρολογιες και τις μαλακιες που λες σε ολους αυτους που στηθηκαν και σε χειροκροτουσαν σαν ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανακοινωσε την εναρξη ερευνων στο Ιονιο και στα νοτια της Κρητης.Και με το Καστελλοριζο ρε βλακα τι θα γινει? Θα το αφησουμε απ`εξω,να το θυμομαστε απο καρτ-ποσταλ μονο? Ανατολικα της Κρητης δεν θα κανουμε ερευνες? Στην Γαυδο? Ουτε εκει? Γιατι? Τα "πουλησες" κοψοχρονια,οπως εκανες με την υπολοιπη Ελλαδα? Α'ι' σιχτιρ,εχασε και ο Παναιτωλικος σημερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας τεράστιος Οίκος Ανοχής με την κυριολεκτική έννοια. Σε αυτόν ζούμε. Ανεχόμαστε, ανεχόμαστε..και πληρώνουμε, πληρώνουμε. Το θέμα είναι οτι δεν το ευχαριστιόμαστε όμως. Δηλαδή, κάτι λείπει.

    Εχθές, από το Μακεδονία Παλλάς (όπου σημειωτέον, μένουν από την μεταπολίτευση άπαντες πρωθυπουργοί κάθε φορά που μας κάνουν την "τιμή" να έρχονται, αλλά ο ΓΑΠ το γείωσε και προτίμησε το Hyatt..πιο κοντά στο αεροδρόμιο βλέπετε..πιο εύκολος δρόμος διαφυγής) μέχρι τα Σφαγεία και από την Αγ.Δημητρίου μέχρι την παραλία, ήταν όλα μα όλα τα μαγαζιά κλειστά. Τα πάντα. Αστυνομικοί παντού, έφοδοι παντού. Λες και είχαμε πόλεμο.

    Τα δε λίγα μπαρ που άνοιξαν το βράδυ, τα κάναν υγειονομικό έλεγχο, καθώς και για μουσική κτλ κτλ.. ό,τι έλεγχος υπήρχε να γίνει, έγινε εχθές το βράδυ. Αντί να βάλει να ελέγξουν όλες αυτές τις βδέλες που είχε απο κάτω του ο ηλίθιος, και τις περιουσίες τους. Ωραία ε;

    Αυτό που δεν ξέρω αν ειπώθηκε στις ειδήσεις είναι οτι μετά την ομιλία του Φλούφλη, και αμέσως μετά τα χειροκροτήματα ακούστηκε ο Φλούφλης να λέει με περίσσια χάρη στους παρευρισκόμενους οτι "Κύριοι, μην στενοχωριέστε, όλα θα πάνε καλά, σε 3 μήνες θα είμαστε όπως είμασταν παλιά"
    Μου το είπε γνωστός, που ήταν εκεί και το άκουσε με τα αυτιά του.

    ???????????????
    Όπως παλιά;;;

    Μα τί λέει ο !@$#$%%@ άντε μην πω, είπαμε, δεν κάνει να βρίζω. (τουλάχιστον όχι δημόσια ε;)

    Πσσσστ...πσσσστ..δραχμούλα μου;;;..πσσστ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α, και μην ξεχάσω..Στήβεν, τρελλάθηκα να γελάω με το ποστ αχαχαχχααααα!! Εξουσία γένους θηλυκού και αρχικατίνες ε; καλά καλά χεχ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγήκε ο μπενι και έβαλε νέο μετρό μέσω ΔΕΗ χωρίς φυσικά να έχει εξετάσει τίποτα, πόσοι νοικιάσουν και έχουν ρολόγια στο όνομα τους, τι θα γίνει με κοινόχρηστους χώρους τι γίνεται με επαγγελματική στέγη κλπ.
    Σε μια χώρα που τα νεκροταφεία πληρώνουν ΕΡΤ ...

    Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.

    ΥΓ εμφανίστηκε ο δικός μας ψεύτης και ανέκραξε νέες κορώνες βλακείας και νέα ΘΑ....
    Στο δε άκουσμα της οικογένειας και παιξτε για τη φανελλα είμαι σίγουρος ότι ο μπελεκ ο Κάρλος και ο ... Χλγκασον δακρυσαν ...kαθωτι αεκτσηδες απο μικροί !!!
    Καλώς ήρθες ΓΚουντι στις πλήρωμας του ΨΕΎΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή