Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

          Ειδήσεις από το μέτωπο της ΑΕΚ δεν υπάρχουν. Ούτε κι έχω πληροφορίες για όλα αυτά που τάζει ο Αδαμίδης. Μακάρι να έχει βρεθεί κάτι αν και πολύ αμφιβάλω για την αξιοπιστία του. Για πολύ συγκεκριμένους λόγους: Τα χρέη είναι πολλά και το νομικό και θεσμικό πλαίσιο στο πρωτάθλημα είναι πρακτικά ανύπαρκτο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες που είναι πασπαλισμένες και με μπόλικα στησίματα παιχνιδιών, ποιός σοβαρός να επενδύσει; Κανένας είναι η ξεκάθαρη απάντηση.
         Να ξεπλύνει χρήμα όμως; Αυτό δεν αποκλείεται και στην παρούσα φάση για την ΑΕΚ είναι επιβεβλημένο μάλλον. Για την επιβίωση της αλλά και με στόχο ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ( εδώ κύρια είναι μάλλον το ζουμί ) . Προσβάλω κάτι με αυτό που γράφω; Το συζητάμε αφού καταθέσω την προσωπική μου άποψη για την φοροδιαφυγή: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ. Όταν λοιπόν το μαύρο χρήμα ανακυκλώνεται κοινωνικά και βοηθάει την καθημερινή οικονομία, ΔΕΝ την καταδικάζω. Βέβαια έτσι χάνει χρήματα το κράτος. Σωστά και πολύ καλά συμβαίνει που το κράτος ΔΕΝ έχει λεφτά. ΑΝ ΕΙΧΕ, ΘΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ. Κι όταν λέω κράτος, εννοώ την εξουσία του.
         Εγώ όμως δεν κατανοώ την αισιοδοξία του πρόεδρου. Οι φρούδες ελπίδες, κύρια προς τους εργαζόμενους, γρήγορα φέρνουν τα πάνω κάτω. Διότι μια εταιρεία ( με παράπλευρο σκοπό κάποια γηπεδάκια  ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ) που έχει μετοχικό ( αν αυτό υφίσταται )κεφάλαιο μικρότερο της ΑΕΚ, τι σόϊ επένδυση να κάνει;
         Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο και σκεφθείτε το: ΔΙΝΕΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ 2 ΜΥΡΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΜΑΚΟΣ, που δεν πήγε στο εξωτερικό μόνο για να παραστεί στην έφεση, ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ. Και μάλιστα γιά πώληση τον Ιανουάριο. Το επόμενο περιουσιακό στοιχείο είναι ο Μανωλάς, που τα μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμβόλαιο ανανέωσης και που κατά τις παλιές δηλώσεις του, δεν ενδιαφέρεται γιά ρήτρες και τα λοιπά.
         Κάτι πάλι μοιάζει με την Ελλάδα και τα εμπράγματα ανταλλαγμάτα για προσωρινή ταμειακή άνεση. Δηλαδή η ξένη εταιρεία εμφανίζεται σαν επενδυτής και σιγά σιγά φεύγει το εμπόρευμα. Μετά το ίσα βάρκα ίσα πανιά του Μάκου, έρχεται το επόμενο κρέας προς τετραμερές όφελος. Σας μοιάζει υπερβολικό αυτό που λέω; Κι εγώ σας λέω οτι ο Νοτιάς είναι καταχαρούμενος με τον συγκεκριμένο νέο συμπαίκτη οπότε κι αυτός γιατί να μην στείλει κάποιο εμβασματάκι με σκοπό να πάρει κάποιο νοίκι από τα δικά του λεφτά; Θα με ρωτήσετε γιατί να στείλει και να μην πει οτι πληρώνεται μόνος του. Ε, αυτό δεν θα το λύσω εγώ. Ας κάνει κάτι κι αυτός.
        Η κατάσταση είναι τραγική αλλά τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ούτως ή άλλως η ζωή είναι μέχρι το ματς του ΟΑΚΑ με την δαφνοστεφανωμένη. Γιατί κοστολογήθηκε ο Μάκος 2 μύρια και τόσα ζητάει σαν εγγύηση ο Αδαμίδης από τον επενδυτή; Γιατί κοστολογήθηκε τώρα; Μήπως επειδή δεν πίστευαν και οι ξένοι κι ειδικά όταν στα πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης ο παίκτης δεν θα παίζει κι άρα δεν θα μπορεί και να γίνει και η σχετική διαφήμιση; Οψόμεθα αγαπητοί κι αγαπητές. Και δεν είμαι καθόλου υπέρ της συνωμοσιολογίας. Απλά 1+1 κάνουν 2. Ρε κάτι συμπτώσεις!
        ΥΓ. Αν κλείσει το deal, εκεί να δείτε τα επικοινωνιακά κόλπα. ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΙ ΙΣΑ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

5 σχόλια:

  1. Άντε, μαύρισε το μάτι μας για να δούμε λίγο μαύρο χρηματάκι στην ΑΕΚ μπας και γίνει και κάνα γήπεδο.

    Μόνο η Δαφνοπασπαλισμένη θα το μαζεύει όλο το μαύρο;

    Ντροπή & άδικον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ steven.
    O Mακος ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΘΕΙ απο τον Αυγουστο. Ειχαν ΗΔΗ δωσει τα χερια με τη Χεταφε, αλλα ειναι ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ο αλλος που δεν καταφερε ουτε αυτο να κανει, μη φερνωτας εστω 1-2 παλτα απο αυτα που κουβαλαει, και κανωντας εξαλλο το ΜΥΤΟΓΚΑ που ενω περιμενε το Μιστελ ο αλλος του πουλαγε και το ΜΑΚΟ.
    Μαλιστα το βραδυ του φιλικου ειχε γινει μεγαλο τζερτζελο με το μαλακα το προεδρο να μη μπορει να κλεισει το deal της προκοπης ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

    Οποιος θελει ανατρεχει στα κειμενα εκει που ρωταω ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΤΙ ΦΑΝΕΛΛΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΜΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ?

    Το γηπεδο απο οσο μαθαινω ειναι ΠΡΟΣΧΗΜΑ για τους αλλους που ειναι καθαρα αεροπλανακι απο οτι δειχνουν τα πραγματα.

    Ειναι δε ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ο αλλος που αμα του πεταξουν στη μουρη την εγγυητικη, εχει κατεβασει ΗΔΗ το παντελονι και σκυβει να τη πιασει...

    Το στορυ για τον Κωστακη ειναι το ιδιο με του ΣΚΟΚΟ, να δωσει δηλαδη 150 για να τον πουλησει κανονικα και ΟΧΙ ελευθερο σε 6 μηνες.
    Εκει ομως κλωτσαει ο Στελιος που βλεπει να του χαλαει για 150 χιλιαρικα το χαρτι του ελευθερου.
    Δεν ΞΕΡΩ τι γινεται με το συμβολαιο του, αν εχει υπογραψει η οχι.

    Ετσι κ αλλιως η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΑΚΕΛΛΟ, μιας και τα πιστοποιητικα ειναι ΨΕΥΤΙΚΑ και ιοι βεβαιαωσεις πληρωμων ΕΠΙΣΗΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ.

    Εγω το λεω?

    ΟΧΙ βεβαια. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ και το εχει κανει ΒΟΥΚΙΝΟ καθε μερα.

    Εκει επρεπε να πανε ολοι οι Ηρακληδες-ΟΦΗ-Αστερας Λαρισες κλπ και να πουνε ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ.

    ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, με κατι ΜΑΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ ΜΕΣΑ!!!! ακομη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ξεπούλημα, του ξεπουλήματος, ω ξεπούλημα λέγαμε μικροί, το λέμε και μεγάλοι.
    Ότι μπορεί να πουληθεί στην ΑΕΚ είτε λέγεται παίχτης είτε λέγεται γήπεδο είτε λέγεται αυτό καθ αυτού το όνομα θα ξεπουληθεί.
    ‘’Εκποίηση εμπορεύματος κάτω του κόστους’’ λένε στην Αθηνάς πριν το κλείσουν για καλά το μαγαζί. Εκεί είμαστε τώρα σαν ομάδα.
    Όλα τα άλλα είναι παπαριές του χασοδίκη που έβαλαν μπροστάρη οι καταστροφείς της ομάδας μας που λέγονται Παπανοτιάδες και οι Ντέμηδες κούληδες και ψευτο-τιτάνες αμέτοχοι της παγκόσμιας πρωτοτυπίας ανενεργών μετοχών.
    Με τις πορδές δεν βάφεις αυγά, και το ξέρει ο χασοδίκης.
    Άσχετα αν του έκατσε στο δρόμο του ο παιχταράς Γκούντιονσεν, κατά λάθος τον βρήκαν δηλαδή, όλες οι άλλες μεταγραφικές κινήσεις απαξιώνουν την ομάδα μας. Σε τέτοιο βαθμό που σκέφτεσαι πόσες σφαλιάρες μπορεί να αντέξει αυτό το σούργελο όταν βρεθεί στο δρόμο σου!
    Και τώρα πάει να ξεπουλήσει την ομάδα σε κάποιους Σκλαβενίτηδες από Ιταλία Ρωσία και δεν ξέρω και εγώ από που..
    Βρε ηλίθιε άμα μαζευτούνε πέντε λαμόγια και καταθέσουν όχι δύο αλλά τέσσερα εκατομμύρια σε μια τράπεζα θα σου φέρουν μια εγγυητική ή όχι;
    Μετά τι θα την κάνεις ,θα την βάλεις για προσάναμμα ή κάπου αλλού να μην πω που, αφού τα λαμόγια θα σου ξεπουλήσουν τα πάντα, έχοντας στον έλεγχο τους την πλειοψηφία των μετοχών; Λέμε τώρα…
    Να πω και το άλλο, 1ευρώ δεν δίνανε τις μετοχές τους οι μεγαλομέτοχοι μας; Άλλαξε κάτι τώρα
    Και με τη Morgan τι γίνεται όλα καλά; Ή μήπως άκουσαν για λεφτά και επενδυτές και χαμογελούν πονηρά;
    Κανένα μαύρο χρήμα και κανένα ξέπλυμα δεν έχουν σκοπό να κάνουν αυτοί οι και καλά επενδυτές λέω εγώ.
    Ξεπούλημα εμπορεύματος θέλουν να κάνουν που θα το αγοράσουν μισοτιμής.
    Ε ρε τι άλλο μας περιμένει …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιποτα δεν προκειται να γινει.
    Βεβαια ειναι ευκολο να το λες,καθως εχεις πολυ υψηλες πιθανοτητες να επιβεβαιωθεις.
    50-50 ειναι, εφόσον δυο τινα μπορει να υπαρξουν σε ενα μελλουμενο: η να συμβει, η να μη συμβει.

    Εκτος και αν ημι-συμβει σε αλλο χωρο και χρονο,οποτε δεν πιανεται με βαση την ισχυουσα Νευτωνια φυσικη.

    Περιμενει λεει με αγωνια την εγγυητικη των 2 εκ. προκειμενου να ψαξουν οι αλλοι τα βιβλια.
    (ποια βιβλια; Εγω ξερω οτι βιβλια δεν μοιραστικαν φετος,παραμονο φωτοτυπιες και μερικα dvd της Τζουλιας,για να ξεστραβωθουν τα παιδια στο δημοτικο)

    Πριν σκεφτουμε σε ποια ομαδα "προκειται" να "επενδυσει" αυτη η εταιρεια η οποια καπου αλλου ανηκει αλλα δεν ξερουμε που,και εχει εδρα καπου στο Λονδινο αλλα ειναι Ιταλικη ενω παρ'ολα αυτα τα κεφαλαια της ειναι Ρωσσικα και ειναι τοσα που ανετα μπορει να αγορασει δυο περιπτερα στην Πανεπιστημιου.Μαζι με τα ψυγεια.) ας δουμε σε ποιο κρατος και σε ποια χρονικη συγκυρια γινεται αυτη η "κινηση".

    Σε μια χωρα ξεχαρβαλωμενη (παντα ηταν θα μου πεις,ναι,αλλα τωρα μιλαμε για ΤΟ ξεβιδωμα) σε κατασταση πολεμου κυριολεκτικα και μεταφορικα, διατηρημενη στην τραπεζικη φορμολη για ακομα λιγο καιρο,οσο τα συμφεροντα των ξενων οικ. συμφεροντων επιτασουν κατι τετοιο και που οσονουπω προκειται να συμβει και επισημα το πιστωτικο γεγονος. Αλλα και μεχρι να συμβει αυτο, ΗΔΗ η χωρα αυτη ειναι σε διαρκη μερικη σταση πληρωμων και επιλεγμενη (απο αλλους) χρεωκοπια.

    Δηλαδη ειναι αυτο τον καιρο, σαν μια κατσαρολα που μολις τραβηχτικε απο την φωτια.
    Δηλαδη δεν πλησιαζεται. "Ζωματαει" που λεει και ο Ζηκος.

    Στη χωρα αυτη λοιπον που βγαζει λαβα, υπαρχει ενα χωριο στους προποδες που λεγεται ΑΕΚ.
    Σε αυτο το χωριο,ο προεδρος της κοινοτητος ψαχνει να βρει "επενδυτες" -αφου ο θειος απο την Αμερικη κουραστικε και εφυγε- ωστε να ανεγειρουν μεγαλα εργα και να φτιαξουν το προφιλ της περιοχης.

    Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ η ποιο ΛΑΜΟΓΙΟ μπορει τωρα,αυτην την εποχη ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ καν εστω και την πιθανοτητα να περασει απ'εξω,οχι να μπει και να επενδυσει;

    Περισσοτερο ολα αυτα μου μοιαζουν-και θα ειχαν καθε λογο να ειναι ετσι- σαν προσπαθεια να κερδισει χρονο ο Αδαμιδης αφου βλεπει τα καπακια να σκανε. Οι παικτες κρατιουνται με τα ψεματα. Οι προσφυγες ειναι προ των πυλων.
    Και πρεπει να εφευρεθει -αλλη-μια "προταση" μια "κρουση" απο καποιους που ηπιαν πολυ carnation και μπαινουν στο καιομενο σαλουν για να βγαλουν την Λολα εξω.

    Τι θα κερδισει; Τι να κερδισει; Χρονο.
    Οτι και οι προηγουμενοι.
    Οτι κερδιζουν και οι Ευρωπαιοι οι οποιοι ολο μας διωχνουν και ολο μας αποπεμπουν αλλα ολο εδω ειμαστε και ολο απο εδω περνανε τα κεφαλαια τους πριν διογκωθουν και επιστρεψουν πισω και μετα ματαξαναρθουν κλπ.
    Οταν ο κυκλος δειξει το τελος του-θα φανει απο το υψος της οποιας χασουρας τους-τοτε θα μας αφησουν να αναπαυτουμε εν ειρηνη.

    Μια κοτα,που κανει- η εκανε-χρυσα αυγα,δεν την σκοτωνεις ετσι με την μια και ασκεφτα. Περιμενεις ακομα λιγο. Που ξερεις.
    Μπορει πλεον να μη κανει χρυσα αυγα με την ευκολια του παρελθοντος,αλλα ακομα και ενα χρυσο σκατο να χεσει καθως τιναζει τα ποδια και τα πεταλα,καλο ειναι. Κερδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυο λογια για το ληστρικο-και εδω-κολπο της παρανομης-φορολογησης παντι τροπο, της ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    Να το πουμε απλα: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ,ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ,ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΑΝΗΘΙΚΟ,ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΚΟ,το να φορολογειται κατι το οποιο ειναι πλεον στην απολυτη κυριαρχια και ιδιοκτησια σου.

    Το αυτοκινητο,μεν ειναι δικο σου,αλλα θα πρεπει να πληρωνεις καποια τελη-το ποσα και τι ειδους ειναι αλλο θεμα- για τους χωρους τους οποιους εκεινο κινειται. Αφου χρησιμοποιει και αλλους δημοσιους χωρους κατα την κινηση του.

    Αλλα στην περιπτωση του σπιτιου,η του οικοπεδου τα οποια δεν χρησιμοποιουνται για επαγγελαμτικους λογους, η δεν καλλιεργουνται σε αυτα προιοντα η δεν φερουν αλλα μεσα τα οποια θεορουνται οτι αποδερουν καποιο εισοδημα-και αρα θα επρεπε να υποκεινται σε φορολογηση-τοτε καθε μα καθε ειδους τελος η φορος,ειναι απολυτως παρανομα.

    Το οτι μια σκεψη καποιου λαμογιου γινεται προταση, και η προταση γινεται υπουργικη προταση και με μια δυο υπογραφες αυτο πλεον εχει νομικη ισχυ, με τιποτα δεν σημαινει οτι δεν εχει σαθρα,σαπια θεμελια.

    Οτι ειναι αγορασμενο,η χτισμενο και πληρως στην κυριοτητα καποιου,δεν θα επρεπε να υποκειντε σε κανενος ειδους φορο, για τον απλουστατο λογο οτι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

    Πληρωσε για αυτο ολα τα αναλογουντα.ΙΚΑ μυκα συκα,φορους,αδειες, λαδωσε εκβιαστηκε,στριμωχτηκε,ξεκωλιαστηκε,ιδρωσε,τα εσκασε. Μεχρι που εφτασε ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.Δηλαδη ολοκληρωθηκαν ολα και ειναι λεον στην κατοχη του.Τελειωσε. Εγινε δικο του. Απο εκει και περα τι ακριβως του ζητανε οι απαταιωνες-γυφτοι;
    Γιατι ακριβως πρεπει να πληρωσει αφου αυτο για το οποιο πληρωνει ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ;

    Ποσο πιο απλο να γινει; Και ποσο πουσταραδες ειναι οι καθυστερημενοι με τις γραβατες,οι οποιοι ελειψει σχεδιου,πλανου, μηχανισμων και ιδεων αλλα και τολμης,απαντες επιστρεφουν στο γνωστο αγυρτικο κοπλπο της αρπαγης μεσω της ιδιοκτησιας.
    Τι ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Σπιτι και αυτοκινητο. Ε, γαμιστε τους.

    Τιμωρειτε αυτος που ,με κοπο,χρονο,χρημα,κινδυνους κλπ εχτισε ενα σπιτι, η δυο σπιτια, τα οποια ειναι ΚΑΤΑ-ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
    Και ενω σε αυτο δεν μπαινει κανεις διχως εντολη,παρα μονο το μακρυ κλεφτικο κρατικο χερι της εφοριας,που μονομερως,διχως κουβεντα,απροειδοποιητα,απαιτει χρηματα για την χρηση ενος χωρου ο οποιος ειναι 100% στην πληρη κατοχη σου.

    Και εγω ρωταω: Ειναι; Ειναι 100%;
    Μηπως εχουμε και συγκατοικους; Μηπως ζουμε στα σπιτια μας μαζι με πουστοχαρεμια, με κρατικα γιουσουφακια να χορευουν με απλωμενα χερια;
    Μηπως εφοριακοι χαροντες κρατοντας δρεπανια μας κανουν παρεα σαν αερικα στα σαλονια μας,σε απειλουν να πληρωσουμε οτι νουμερο μας δειξουν,προκειμενου να συνεχισουμε να κατοικουμε στους χωρο ΜΑΣ; Τον 100% δικο μας;

    Τι ειναι τελικα ιδιωτικο και τι δημοσιο; Τι ειναι απολυτως δικο μου και τι ακριβως μοιραζομαι με το κρατος;
    Ποση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κυριαρχια κατεχω στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
    Γιατι μοιραζομαι υποχρεωτικα κατι το οποιο το απεκτησα στην κατοχη μου πληρως;
    Γιατι δεν μπαινει φορος και στα ιδιωτικα κινητα τηλεφωνα;
    Γιατι δεν μπαινει φορος και στα παιδικα καροτσακια;
    Γιατι δεν μπαινει φορος και στα εσωρουχα;
    Γιατι οχι και στη μαλακια;
    Θα πλουτισετε πλεον βρε θρασυδειλα τομαρια.
    Ιδεες σας δινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή