Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ;

             Για να μην νομίζετε οτι γουστάρω μόνο να γκρινιάζω, πάρτε μια αναδημοσίευση κειμένου του αδερφού Θοδωρή Χαρόπουλου από τον Φ ( μάλλον  από τα τελευταία κείμενα της εφημερίδας )
*****************************************************************************
         Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ΑΕΚ καλείται μέσα σε 48 ώρες να βρει ομάδα ή ομάδες και να παραχωρήσει ως δανεικούς το λιγότερο 7-8 παίκτες της. Και μάλιστα όχι σε ομάδες λίγκας για να τους παρακολουθεί πιο εύκολα, αλλά σε ομάδες Β και Γ εθνικής αμφιβόλου οικονομικής και άλλης υπόστασης. Ομάδες, που πιθανότατα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, ΔΕΝ θα έχουν χρήματα να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές αυτούς και αν οι παίκτες τολμήσουν να ζητήσουν τα οφειλόμενα, θα επιστραφούν στην ΑΕΚ χωρίς ρήτρες, χωρίς τίποτα...
           Μέσα σε λίγες ώρες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καλείται να παραχωρήσει νεαρά παιδιά όπως όπως, και υποβαθμίζοντας τα τόσο ως ανθρώπους όσο και ως ποδοσφαιριστές, μα κυρίως χωρίς σεβασμό στα λεφτά που ξόδεψε για να τους αποκτήσει.
           Και το ερώτημα τίθεται αμείλικτο: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; Από τις 10 Ιουνίου ήταν γνωστό οτι οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες δεν υπολογίζονται  ( από τον προπονητή ) , με τον Χιμένεθ να έχει ανάψει το πράσινο φώς για την παραχώρηση τους. Άφησαν όμως οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος μια ολόκληρη μεταγραφική περίοδο να κυλίσει ανεκμετάλλευτη.
            Διερωτάται κανείς γιατί η ΑΕΚ δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μα από το 2004, κάθε χρόνο, η εκάστοτε διοίκηση της προβαίνει σε υπερβολικές μεταγραφικές κινήσεις , με πρόσωπα που έρχονται και παρέρχονται και ναι μεν έτσι μπορούν να ικανοποιούν το εγώ του κάθε προπονητή , όμως η τσέπη της ΠΑΕ τρυπάει αλλά και δεν υπάρχει και το απαραίτητο λεγόμενο οικογενειακό κλίμα , αφού ο κάθε νέος που έρχεται μέχρι να μπει στο πνέυμα της ομάδας και να γίνει ένα με τους συμπαίκτες του, φεύγει... Είτε γιατί είναι δανεικός είτε γιατί είναι ακριβός.
*******************************************************************************
         ΥΓ. Τα κεφαλαία είναι δικά μου. Το κείμενο το παραθέτω σε συνέχεια του δικού μου για τον προπονητή, που είναι σημαντικό κομμάτι στον προγραμματισμό μιας ομάδας. ΕΚΤΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.  

25 σχόλια:

  1. θα μου επιτρεψετε,σημερα,να αναφερω ενα πολυ δυσαρεστο γεγονος. Που λογω οικογενειακης φιλιας βρεθηκα μπροστα σε ενα δραμα.Να ζητησω προκαταβολικα συγγνωμη απο το blog,γιατι ενω ειναι στο φορτε του με τα της ΑΕΚ,κανω μια τετοια παρενθεση.
    Ηξερα οτι δεν ηταν για καλο,οταν χτυπησε το τηλεφωνο και στην αλλη ακρη ηταν φιλος που ζητουσε να παω απο το σπιτι του.Ο ενας απο τους δυο,που ειχα αναφερει παλιοτερα,μεσω mail.
    Φτανοντας,βλεπω τα δυο του παιδια να εχουν πλανταξει στο κλαμα,και την γυναικα του να προσπαθει να τα συνεφερει,αλλα ματαια.Βλεπω τον δικο μου να ειναι σε ιδια κατασταση και χειρωτερη,και την γυναικα του λιγο πιο ψυχραιμη.Καταλαβα αμεσως τι εχει συμβει,αλλα ηθελα λεπτομερειες,τις οποιες μου τις εδωσε η συζυγος.Για να μην φλυαρουμε,οι προσπαθειες του φιλου να βρει δουλεια στο εξωτερικο ειχαν αισιο τελος.Ηταν το μονο καλο στην ιστορια.Οταν το ειπαν στα παιδια,αρχισε το δραμα.Μιλαμε για ηλικιες 14 και 11 χρονων,δεμενα παρα πολυ με τον πατερα,και που το ακουσμα και μονο πως θα φυγει μακρυα τους ηταν αρκετο για να τιναξει ολη την οικογενεια στον αερα.Προσπαθησαμε και οι τρεις να εξηγησουμε στα παιδια οτι ειναι για καλο,οτι θα ειναι πολυ καλυτερα οταν γυρισει σε 4 χρονια,αφου θα μπορει να τους παρεχει πολλα περισσοτερα απο οτι τωρα,οτι θα ερχεται συχνα με αδειες για να τους βλεπει,και γενικα οτι μπορεις να σκεφτεις να πεις εκεινη την ωρα.Τιποτα απο ολα αυτα δεν ησαν ικανα να πεισουν τα παιδια,ουτε οτι θα τον βλεπουν καθε βραδυ μεσω internet.Και πως να πεισεις τα παιδια,οταν κι εσυ ο ιδιος δεν εχεις πειστει μεσα σου οτι...φευγεις.
    Περασαν ωρες,και ο μικρος εξαντλημενος καπου εγειρε στον καναπε.Μολις ειπαμε να παμε για ενα καφε να ηρεμησουμε ολοι,στο ακουσμα της πορτας,ο μικρος πεταχτηκε και εμπηξε παλι τα κλαμματα νομιζοντας πως ο πατερας του φευγει.Γατζωμενος στον πατερα του μεχρι και στην τουαλετα τον ακολουθουσε.Το αλλο παιδι ειχε χαλαρωσει λιγο,αλλα ηταν σε κατασταση αστα να πανε.....
    "Θα τρελλαθω..." μου ειπε ο φιλος και εφυγα....
    Το πιο πανω -τραγικο για μενα-περιστατικο,το αφιερωνω σε ολους αυτους που πανηγυριζουν για τις συγχωνευσεις των χρεων,σε αυτους που εφτασαν την ανεργεια στο 25%,σε αυτους που βλεπουν μονο νουμερα,σε αυτους που εχουν βολευτει πισω απο νομους και παραθυρακια,σε ολους αυτους που εκοψαν τα ονειρα χιλιαδων ανθρωπων,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. conpater
    μια τετοια παρενθεση οπως την λες ειναι επιβεβλημενη για να νοιωσουμε την σημερινη κατασταση, δυστυχως ομως η αιμοραγια θα συνεχιστει εξαιτιας μιας χουφτας μαλακων που μας κυβερνα και ενος λαου που δεν κανει τιποτε για να βγει απο αυτην την κατασταση
    μονο απο την ψυχικη διαθεση αυτων των παιδιων καταλαβαινετε τι θα γινει σε λιγα χρονια οταν γινουν ενηλικα και ετοιμα να προσφερουν τις υπηρεσιες τους σ αυτον τον τοπο με αυτον τον ψυχολογικο μπαγκραουντ
    δυστυχως φιλε conpater ο φιλος σου δεν ειναι η μονη περιπτωση και ο γραφων ετοιμαζεται ισως για μεγαλο ταξιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα "η μεταναστευση ειναι ευλογια" ειχε πει καποιος προσφατα.
    Ο εξαναγκασμος δηλαδη να αφηνεις τον τοπο σου για να ζησεις, η για να ζησουν τα παιδια σου.
    Τι διαφορα υπαρχει με την ανατολικη μεταναστευση,δηλαδη αυτην του Πακιστανου,του Αφρικανου, του Αλβανου, που κοροιδευουμε,δεν ξερω.
    Μια απο τα ιδια γιναμε.Η μαλλον μια απο τα ιδια θελουν και καταφερνουν σε μεγαλο βαθμο να το πετυχαινουν, οι "εκλεγμενοι". (εδω γελαμε)

    Η ταση για φευγιο ειναι μεγαλη.
    Ευτυχως ειναι μεγαλη και η ταση για απομακρυνση απο τα μεγαλα αστικα κεντρα,προς την επαρχια. Δηλαδη η εσωτερικη μεταναστευση.
    Η αποκεντρωση τελικα θα πετυχει. Και κοιτα να δεις που θα το εκμεταλευτουν και θα το συμπεριλαβουν στα κατορθωματα τους σαν αποτελεσμα της πολιτικης τους οι τσαρλατανοι πολιτικαντιδες.
    Δεν βαριεσαι.
    Ασφαλως και οπου γη και πατρις. Ειδικα αν εκει υπαρχει μια σταλα ησυχια και ενα πιατο φαι.
    Αλλα ομως,οταν φευγεις απο εναν τοπο που ειχε τις προυποθεσεις και τις προοπτικεςκαι τις εχασε,ειναι πιο σκληρο. Πολυ πιο σκληρο απο το να φευγεις π.χ. απο μια εκ των πραγματων απορη και αγονη χωρα της ερημου.

    Ειναι πραγματικα τραγικο το να υπαρχει ταση φυγης απο μια χωρα στην οποια ολοι οι αλλοι για διαφορους λογους,θελουν να ερθουν.

    Εδω, αντι να ειναι η γη της επαγγελιας,εγινε τοπος μαρτυριου. Εσκεμενα και με πλανο. Δουλεψε κοσμος "σκληρα" για αυτο. Να το πουμε.

    Φιλε conpater,δεν ειναι ασχετο με την ΑΕΚ. Δεν ειναι παρενθεση τα της Ελλαδας με αυτα της ΑΕΚ. Τα ιδια ειναι. Το λεμε καιρο τωρα απο εδω.

    Οσο για τον προγραμματισμο στην ΑΕΚ,ειναι οτι περιγραφουμε παραπανω.Ενα κεντρο υποδοχης μεταναστων ειναι η ΠΑΕ. Που δινει μερικες καρτες ημιπαραμονης και με εναν μισθο. Με τον μηχανισμο να κονομαει βεβαια το κατι τις του.
    Κανεις δεν δουλευει τζαμπα.

    Μεταγγραφες-transit. Η μονη σταθερη αξια ειναι ο Φουλης. Αν τελειωσει και αυτος,θα δυσκολευομαστε να διακρινουμε για ποια ομαδα μιλαμε.
    Το καταστροφικο ειναι οτι οι διαφενομενοι "διοικουντες" αλλα και οι μετοχοι, η α-μετοχοι, απο το αντικειμενο δεν εχουν μυρωδια.
    Και αυτο δεν θα ηταν απαραιτητα κακο,αν ειχαν αλλα προσοντα, οι πρωτοι, οι μπροστινοι.
    Αλλα καθως βλεπουμε ουτε διοικηση μπορουν να ασκησουν.
    Και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουν ουτε καν τις προθεσεις εκεινες τις οποιες ο κοσμος νομιζει οτι εχουν. Δηλαδη ΔΕΝ δουλευουν για την ΑΕΚ.
    Αρα; Αρα γαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε παλι. "ακομα και ετσι να μεινουμε,θα πεθανω μαζι σας" ειπε ο Σαμψων Χιμενεθ στα αδερφια του στο ροστερ.
    "αποθανετω μετα των αλλοφιλων" "θα παραμεινω μαζι σας ως την συντελεια του κοσμου" "η ταν η επι τας" "να τα δωσεις ολα τη νυχτα αυτη και ας με παρουν σηκωτο το πρωι" και αλλες ηρωικες θρυλικες κουβεντες καταγεγραμμενες στα χρονια.

    Ειπαμε. Σκαψτε του ενα βραχο εκει στη γη του Κεραμεως στα Σπατα και χωστε τον μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Αυγούστου, 2011 10:07

    @ conpater και λοιπούς: Και ο γράφων το παλεύει (και ετοιμάζεται) για μεγάλο ταξίδι προς δυσμάς το 2012.

    Να σας προσθέσω αντίστοιχη ιστορία κολλητού και συναδέλφου: Μπήκε στο χώρο του SAP, δουλειά έχει (ζήτω!!!!!), τον πληρώνουν ψίχουλα, μετά από 1000 παρακάλια και με 3-4 μήνες καθυστέρηση. Φυσικά η εταιρία του ευαγγελίζεται την "εταιρική οργάνωση" και το "best practice" και "είμαστε ευρωπαίοι". Yeah, right...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. Γιουνάν μπεηλίκ είμαστε λίγο πασαλειψατέρ, μισθός πασατέμπος, προσλήψεις βύσμα και κώλος φινιστρίνι.
    (κλείνω την παρένθεση)
    Έκανε και το 2 πιτσιρίκι την άνοιξη, πληρώνει υποθήκη και την κάρτα του που φότωσε για τα...έξοδα γέννας του μικρού.
    Μην τα πολυλογώ, είδε και απόειδε, μετακόμισαν δίπλα στα πεθερικά του και έψαχνε από το 2011 για δουλειά εξωτερικό.
    Μόλις υπέγραψε το πρώτο 6μηνο συμβόλαιο για δουλειά μηχανικού-ευρώγυρολόγου και φεύγει.
    η γυναίκα με τα παιδιά πίσω, προς το τέλος του 6μήνου, αν ανανεωθεί φεύγουν ομαδικώς.

    Μου τα είπε προχθές.
    Εγώ πάντως ξεκίνησα με μιά κουβέντα: "Δε σε λυπάμαι, μπράβο σου και κράτα γερά"

    Μην ξεχνάτε ότι μέρος της...κουλτούρας μας είναι (εννοώ αυτής που είχαμε ΠΡΙΝ την έλευση του παμπερούχου, όπου όλα γίναια μιά θεσούλα στο δημόσιο) το "Του Αη Γιώργη καλώς να πας και του Αη Δημήτρη καλώς να 'ρθεις".
    Προσθέτω το όνειρο του γυρισμού, μου έκανε εντύπωση conpater η 4ετία που έβαλες σαν όριο για την επιστροφή...Πολλοί που ξέρω (συμπεριλαμβανομένου και εμού) σχεδιάζουν μια 4-5ετία, να μαζέψουν κάνα φράγκο και μετά να τα ρίξουν ΑΝ έχουν αρκετά ΑΝ οι συνθήκες στο γιουνάν μπεηλίκ το επιτρέπουν ΑΝ η οικογένεια τους αντέχει και άλλη επανεγκατάσταση και ΑΝ και ΑΝ και ΑΝ σε κάνα ρουμς του λετ αβεκ πισίν ή κάνα μπητς μπαρ ή κάνα σουβλατζίδηο ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (κι εδώ καλά τα λες χρήστο).
    Πόσοι θα το κάνουν? Ελάχιστοι, αλλά το πρώτο πράμα που μπαίνει στη βαλίτσα είναι το όνειρο (ή σχέδιο) της επιστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Αυγούστου, 2011 10:16

    @ dimitri: Ναι, είναι ρίσκο για την επόμενη γενιά αυτό και θα δοκιμαστούν οι αντοχές της ελληνικής οικογένειας.
    Μήπως είναι, τελικά, καλύτερο από αυτή την ψευδοευδαιμονία που γαλούχησε τις γενιές της μεταπολίτευσης?
    Φυσικά κάποια παιδιά θα πάρουν το δρόμο του μηδενισμού, άλλα θα ρίξουν μαύρη πέτρα και άλλα θα χαθούν. Μήπως θα είναι πραγματικά περισσότερα από τα μπαμπακόκωλα, τους φλούφληδες, τους ξενομανείς, τους ψευτοαντιδραστικούς (με τα λεφτά του μπαμπά) και τους δημοσιοκηφήνες που δημιουργήθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια?
    Όσα αντέξουν, δε θα μασάν πια από "αλλαγές", "επανιδρύσεις", "εκσυγχρονισμούς", "λαϊκή δεξιά", "stage", "η ελλάς ανήκει στους έλληνες", "λεφτά υπάρχουν" κλπ κλπ.
    Νομίζω ότι το θέμα είναι να ξεπεράσουμε τη μεμψιμοιρία και το κλαψομού και να δει ο καθείς πως θα σώσει το γκώλο του και, αν βρει τη συνταγή, να βοηθήσει και κάνα διπλανό να σώσει και το δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σε όλους και καλός σας βρήκα..
    Πόσο πεζά μου φαίνονται όλα αυτά μετά τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα που είδα στο νησί, εκεί που ανατολή συναντά την δύση!
    Να κάθεσαι όλη μέρα κάτω από τα αλμυρίκια και να ακούς μόνο τον ήχο από τα βότσαλα που λες και συναγωνίζεται το ένα το άλλο καθώς τα σπρώχνει το κύμα προς τα έξω..
    Να σε φυσάει αυτό το δροσιστικό αεράκι του αιγαίου που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά, και να απολαμβάνεις την αλμύρα που αφήνει πάνω στο δέρμα σου λες και είναι η καλύτερη αναζωογονητική λοσιόν που υπάρχει στον κόσμο.
    Να γεύεσαι τα φρούτα και τα λαχανικά που μεγάλωσαν σε αυτή την Αιολική γη, την τοπική κουζίνα και να χάνεσαι από την πανδαισία γεύσεων, τόσο ώστε να μην πιστεύεις στον ουρανίσκο σου.
    Να πίνεις το θεϊκό αυτό ποτό το ούζο και να σκέφτεσαι πόσο μερακλήδες ήταν αυτοί που το έφεραν από την Ιωνία στο νησί. Και μετά μέσα στην γλυκιά ζάλη να βουτάς στα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και να θυμάσαι τα νιάτα σου που φύγανε και δεν γυρνάν ξανά.
    Και έρχεσαι πάλι πίσω στα σκατά, και αρχίζει ο βομβαρδισμός από τις κουράδες που λέγονται ορίτζιναλ και τον αποτυχημένο Ισπανό που έχουμε στην ομάδα να κάνει τον προπονητή και προσγειώνεσαι ανώμαλα.
    Η ΑΕΚ είναι όμως η παιδική σου αγάπη, και να θες να μην ασχοληθείς δεν μπορείς βλέποντας κάθε μέρα να την βιάζουν όλα αυτά τα ρεμάλια…

    Θα επανέλθω προσεχώς, πιο καυστικός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πεθανε εσυ ρε μεγαλε και εγω σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να σου κανω ενα λακο οχι 3 αλλα 10 μετρα ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ να σε βαλω μεσα.
    Η ακομη καλυτερα για να μην ιδρωνουμε ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ BUSINESS CLASS το εισητηριο με την Iberia να πας στο διαολο απο εκει που ηρθες.
    Και για Λονδινο το ιδιο για τον αλλον.

    Ποιος προγραμματισμος ρε συ steven? Ειναι δυνατον να μην εχεις να φας να τρεχεις με το λεωφοριο στη Πατρα για να παρεις 30 χιλιαρικα απο το Κουγια και να προσλαμβανεις 39!!!! υπαλληλους.

    Τους φερανε, ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ, και τωρα απλα τους αφηνουνε. Απο 10-20 χιλιαρικα να βγαλουν απο τα 10 ταλεντα μια χαρα μοιραζωνται απο μια 50αρα το λαμογιο και τα 3κ.
    Ο δε ΜΥΡΩΔΙΑΣ που μας τα ειχαν σπασει οτι βρισκει ταλεντα οτι δουλευει στις ακδημιες οτι βγαζει παικτες ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, εχει αναδειξει τον Φουλη στα 35, τον Δελλα στα 3, τον Λυμπε στα 36 και τον Γκουντι στα 33 με το Φραπε στα 34..

    Σφιζει απο νιατο η ομαδα.

    Ο εφιαλτης του ΙΚΑ εχουμε γινει, κρατατε τους μας λενε να κολλανε κανα ενσημο γιατι αμα κανουνε οτι βγαινουνε στη συνταξη τη γαμησαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ολους.

    Οι αντοχες φιλοι μου δοκιμαζωνται εδω και 2 χρονια. Εχω ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να διωξω κοσμο απο το γραφειο μιας και η δουλεια εχει μειωθει πολυ.

    Κοσμο που ΣΗΜΕΡΑ ευχαριστως ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΩ μιας και ολα τα παιδια ειναι φιλοτιμα και σοβαρα.
    Σε 2 περιπτωσεις καταφερα να τους βρω ο ιδιος εργασια με ιδιες αποδοχες.
    Τι να το κανεις ομως?

    Μπαιναμε στο γραφειο με την διαθεση μας ο καθενας, αλλος τσαντιλας αλλος πλακατζης αλλος για την ομαδα του αλλος για τα ποτακια που ηπιε το προηγουμενο βραδυ.
    Τωρα ολοι εχουν ενα ψευτοχαμογελο και η διαθεση ολως ειναι η ιδια: να βγαλουμε τη μερα, να τη σκαπουλαρουμε.

    Καμμια διαθεση κανενα πειραγμα μια μουνταδα και ενα συννεφο πανω απο ΟΛΟΥΣ μας, με τη μαυριλα που μας ποτιζουν 2 χρονια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πλεον απο παντου.

    Συμβαινουν χαρουμενα πραγματα καμμια φορα και δεν μπορουμε να τα απολαυσουμε.

    Εχουν φυγει και δικοι μου φιλοι, 2 αδελφια 44+41 χρονων πιλοτοι της ΟΑ με 19+17 χρονια προυπηρεσια, ανεργοι εδω και 2 χρονια που ο 10 abramovic θα εκανε αλλον ενα κολλοσο (μετα το βαζελο) και τελικα εκανε ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ μια τρυπα ακομη στο νερο.
    Αποζημιωση ΦΥΣΙΚΑ και δεν ελαβαν ποτε μιας και απολυθηκαν απο την εταιρεια και εχουν λαβει ΕΝΑΝΤΙ ενα 20-25% των χρηματων τους.
    Φυσικα κοντα 20 χρονια πληρωναν κρατησεις κανονικα...

    Ο ενας λοιπον στην Turkish που αναπτυσεται ραγδαια και ο αλλος στη Γαλλια..ευτυχως δεν εχουν κανει οικογενειες..
    Και η μανα τους μεγαλη γυναικα, να βλεπει στα 40 τους να φευγουν εξω για να μπορεσουν να ζησουν.

    Και το δημοσιο φυσικα να μην εχει διωξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΡΙΤΗ φυσικα, που πληρωνεται εις βαρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    60 ΕΚΚ κοσμο εχει η Γαλλια και 350,000 Δ.Υ
    10 η Ελλας και κοντα 1εκκ....

    Οπως η ΑΕΚ εχει 39 ποδοσφαιρηστες και η Bercelona 31!!! (με 4 τερματοφυλακες μεσα)
    H Milan εχει 27..

    Αλλα αυτοι οι μαλακες δεν εχουν ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ βλεπεις, ουτε Αρναρ τεχνικο διευθυντη.

    Και ο Γκουαρντιολα δεν χρειαζεται να πεθαινει καθε εβδομαδα για τον Ινιεστα και τον Πεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κατι για τους ΑΦΕΛΕΙΣ

    Καταζητουμενος ειναι ο φιλος του προεδρου κ.Μακης ΟΧΙ ηλιθιος.

    Μεχρι τις 10-09-2011 μπορει να γινει μεταγραφη ελευθερου παικτη.

    Ελευθερος ειναι παικτης ποη ομαδα του ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ υποβιβαζεται στην Δ Εθνικη.

    Προς το παρων ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ δοθηκε χτες για την υποθεση Μακη-Μπεου και των ομαδων τους.

    Αν ειναι να γινει θα γινει ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10-9-2011 οτιδηποτε. Ωστε να ΜΗΝ παιζει το ελευθερος..

    Ειπαμε αγαπουλα να μας ριξετε αλλα οχι να μας παρετε και μπιτ παρα το εμπορευμα...

    Βεβαια οποιος θελει αντικειμενικη ενημερωση μπορει να διαβασει Ψ-ΩΡΑ, 365 κλπ.

    Να προσεξει μονο μη γλυστησει στα σαλια.

    Σλουρπ σλουρπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. conpater
    μονο παρενθεση δεν ηταν το αρθρο σου αλλα θα μπορουσε να ηταν το κεντρικο αρθρο του μπλογκ με πολυ μεγαλη ευκολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΕΟ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΕΟ???
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ....ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΑΒΑΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ....ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ....
    ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα σε όλους, με τον πρώτο ζεστό καπουτσίνο ανα χείρας. Το οποίο σαφώς και προλαλίζει το ερχόμενο φθινόπωρο και τον μήνα που ολόκληρη η χώρα τρέμει εδώ και καιρό.. τον Σεπτέμβριο. Βοήθειά μας.

    @conpater
    Αναστατώθηκα με την ιστορία σου. Εύχομαι να βρει η οικογένεια τους ρυθμούς της ξανά, τους νέους ρυθμούς της έστω.
    Μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι φεύγει μόνο ο σύζυγος. Γιατί δεν πηγαίνουν όλοι άραγε; Στην ηλικία που είναι τα παιδιά ίσως θα ήταν καλή ιδέα δεδομένου οτι θα γλυτώσουν και τα έξοδα φροντιστηρίων (τα γνωστά "απαραίτητα" φροντιστήρια) και ακόμα μαθαίνουν γρήγορα.. την γλώσσα θα την πιάσουν αμέσως. Εκπαίδευση θα πάρουν σαφώς καλύτερη στα ερχόμενα κρίσιμα για αυτά χρόνια. Δεν ξέρω.. μου φαίνεται επίσης τραγικό να χωρίζουν έτσι οικογένειες. Δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν θα το άντεχα προσωπικά. Τέσσερα χρόνια; Όταν γυρίσει, το μεγάλο παιδί θα δίνει τις Πανηλίθιες εξετάσεις.. ουπς, Πανελλήνιες ήθελα να πώ.

    Τί να πώ..

    Σε 30 μέρες θα είμαι και επίσημα άνεργη. Ήδη έχω υπογράψει την προειδοποιητική απόλυση και θα πάρω το ήμισυ της αποζημίωσής μου, ποσό αρκετά λιγότερο από το αναμενόμενο με 6 χρόνια προϋπηρεσίας στην ίδια εταιρία.

    Αν έχω τάσεις φυγής; Τρομερές, τρομακτικές.
    Αν έχω ελπίδες οτι θα τα καταφέρουμε εδώ; Ανούσια τρελές.

    Ίδωμεν.

    ΥΓ. Μετά από έξι μήνες που παρακολουθώ τα της ΑΕΚ, μπορώ να σας εκμυστηρευτώ κάτι; Έχω αρχίσει και την πονάω..σσσ..μην το μάθει κανείς όμως έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Spotless Mind: Αυτή είναι η δύναμη αυτής της ομάδας, όπως βέβαια και της Ελλάδας που ναι μεν τα τρώει τα παιδιά της αλλά αυτά εκεί πάντα. Στον χρυσό ήλιο. Στον ολόχρυσο δικέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριακο καποιος θα ερθει,σιγουρα.
    Παντα καποιος ερχεται.
    Χωρις προεδρο δεν μειναμε ποτε. Χωρις τιτλους,ναι. Χωρις γηπεδο, ναι. Χωρις εκτοπισμα διοικητικο,ναι. Αλλα προεδρο παντα βρισκουμε.
    Ισως ο Ταμτακος με κοκκινο πουαμισο κιτρινη γραβατα και καρο πανταλονι να πουμε,να ειναι ο επομενος.

    Μαγκες,επιστροφη στα χωρια. Εκει που πηγα,στο δικο μου, πολλα παιδια που ηξερα οτι ειναι στην Αθηνα και "εκαναν κατι", τελικα πηραν τον δρομο της επιστροφης,βρηκαν μια δουλεια εκει στο χωριο και τα εγραψαν ολα.
    Μια δοκιμη αποτυχημενη εκ'των πραγματων εκαναν (και κανουμε) στην πρωτευουσα του αισχους και της βρωμας για 10-15 χρονια χαμενα, και κοντα στα 40 πλεον, βουρ παλι πισω.

    Εδω που τα λεμε,γιατι να κανεις την διαδρομη τζαμπα και να μη μεινει κανεις απ'ευθειας στην επαρχια; Δινεις τα καλυτερα σου χρονια στο τιποτα και το μηδεν,σε αρμεγουν σαν κατσικα, σου παιρνουν τα παντα,ακομα και τον ελαχιστο χρονο, πληρωνεις σαν πουστης,βλεπεις τα εκατομμυρια να περνανε απανω απο το κεφαλι σου σαν μιραζ και στην τσεπη δεν λεει να πεσει τιποτα και τελικα μαζευεις την οικογενεια και τα μπαγκαζια και γυριζεις απο εκει που ηρθες.
    Δηλαδη εκει που βρισκεται η πραγματικη-ακομα-ζωη.
    Επιστροφη στο μελλον.

    Δεν πανε να γαμηθουνε πατοκορφα.
    Μια βαρκα για μερικα ψαρακια,ενας κηπος για τα ζαρζαβατικα,δυο γιδες και πεντε κοτες για να μεγαλωνει η οικογενεια,και χαζευε τους απο την παραλια με τα δυο ποδια σε δυο καρεκλες να μετρας τα κυμματα.

    Τι διδασκει τελικα αυτη η χωρα; Το χασιμο του χρονου,το ανεφικτο των οποιων σχεδιων,τον παραλογισμο, το γαμισι του αστεως και την επιστροφη στην ελληνικη φυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωρες ωρες σκεφτομαι...τι μαλακας ειμαι που σταματησα την μπαλα,στα 34 μου ευκολα επεζα σ αυτην την ΑΕΚ,πολυ πολυ να με στελναν δανεικο σ καμια γλυφαδα η στην ροδο-εκει ηταν που θα εκανα και γαμω τις διακοπες και απο γαμησι φουλ.Ρε πανε καλα?εδω μας λενε οτι δεν υπαρχει ουτε σαλιο και αυτοι δινουν δανεικους?και οχι μονο,τον πηρε και τον εδωσε...για τον φετση μιλαω.....τοσο βησμα εχει ο μαγκας?αμ ο αλλος ο ρικκα?αυτος και αν εχει βησμα,ρε τι ωραια που ειναι να πληρωνεσε και να καθεσε ε?γαμω τους προγραματισμους,σαν τον γιωργακη ενα πραγμα....
    Θελει ο πατερας μου ενα χρονο ακομα να βγει στην συνταξη,τα εχει καταθεσει βασικα και περιμενει,και ακουστε τι του ειπε το αφεντικο του....θα δουελευεις αλλες 2 ωρες παραπανω καθε μερα τσαμπε,μαζι κ σαββατο για να βοηθησεις την εταιρια...φοβερο ε?και ομως...ετσι ονειρευομουν το μελλον μου,να δουλευω τσαμπα....γεια σου ρε γιωργακη!εισαι μυαλο αγορι μου!τσιγγλιστε με ρε πουστηδες κ αλλο και αμα δεν σας παρω στο κυνηγι μεχρι τα συνορα θα ειμαι μεγαλος πουστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι κι αν πήρε η ΑΕΚ τον Βάργκας
    4 αγωνιστικές έριξε η ΟΥΕΦΑ στον Μάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πέρασε στα ψιλά, αλλά χρήζει πολύ συζήτηση.
    Οι Αμερικάνοι παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Κώστα όταν ήταν πρωθυπουργός!
    Μα καμιά έκπληξη δεν προκαλεί;
    Οι εφημεριδάρχες και οι καναλάρχες το πέρασαν γρήγορα το θέμα κατόπιν εντολών φυσικά.
    Οι κινήσεις του να προσεγγίσει την Ρωσία ενεργειακά και όχι μόνο τον κατέταξαν στους ανεπιθύμητους.
    Βάλανε και δυο-τρεις φωτιές και τον ξαποστείλανε μια και καλή!
    Αλλιώς θα τον κλαίγανε τα δίδυμα τώρα και η Νατάσα θα ήταν η θλιμμένη χήρα!
    Σιγά μην αφήνανε να χαθεί το προτεκτοράτο.
    Του Γιώργου τα παρακολουθούν άραγε;
    Μπα λέω εγώ, συνήθως οι αμερικάνοι παρακολουθούν τα τηλέφωνα των εχθρών ,όχι των φίλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η FSB τον εσωσε το χοντρο και μαλιστα εγινε και συμπλοκη στη Ραφηνα με πιστολιες.
    5 της FSB με 2 τραυματιες

    ο 10 abramovic ξανα στα 0,31 conpater.

    Ολες οι κρατικες πανε φουντο και ο χοντρος ακομη δεν εχει παρει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μακος 4 εγραψε το κοντερ.
    Ετσι ειναι Γρηγορακη. Μαγκεψες και εσυ ξαφνικα και αρχισες τις κουραδο-μαγκιες.
    Τσιμπα 4 και κατσε σπιτι σου.
    Βεβαια αμα υπηρχε κανας σοβαρος θα σου εκοβε ενα προστιμο να σε τσουξει λιγο, μιας και τη κοκκινη τη μαζεψες ΑΦΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ και το παιζες νταης..

    Μυτογκα μη φοβασαι ομως εμαθα οτι εμεινε ο Ρικκα.
    Με την κολοτουμπα που σε δερνει εσενα μεχρι και βασικο τον βλεπω στο europa.
    Μομο μη μου πεθανεις μυρωδια μου εσυ, και με ποιον θα γελαμε μετα.

    Θα σπασει το διδυμο της μαλακιας στο resort.

    Γιατι καλοι και οι αλλοι 3κ αρναρ και λοιποι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ αλλα σαν και σας δεν υπαρχει αλλο διδυμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτος ο Χελγκασον απο οτι διαβαζω πρεπει να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΛΤΟ.

    Μιλαμε οτι διαβασα 3 κριτικες και η μια ηταν χειροτερη απο την αλλη.
    Και απο τις φασεις με καποια...Παναχαικη δειχνει οτι για αλλη μια φορα το ...ματι του Αρναρ και του προεδρου κοβουν ξυραφι.
    Με την τριτη (το εχω ξαναγραψει απο τις προπονησεις που μου τα λενε με δακρυα απο τα γελια) την βρισκει ο κριαρος και απο φαβα σε σπουπα πηγαινει..

    Οτι θα ερχοτανε μερα που θα αναπολουσαμε τον Ασκαρατε και τον Αρτσε οντως προεδρε δεν το περιμενα.
    Αυτο που θα δειτε φετος δεν θα το πιστευετε.
    Μεγαλη αληθεια αυτη προεδρε, ισως και η μονη που ειπες 1.5 χρονο τωρα..

    Ο μυτογκας λοιπον μεχρι στιγμης εχει 1 μινκη στο 87 μια ισοπαλια στο 111 και ηττες απο κατι κυπριακες ομαδες και μια Παναχαικη..

    Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλη ομαδουλα η Παναχαικη. Δουλεμενη.
    Εμεις νομιζω οτι ειναι νωρις να μας κρινει κανεις. Τα φιλικα δεν εχουν και μεγαλη σημασια,ειδικα αμα ειναι με κακιστη αποδοση και ηττες.
    Η δουλεια θα φανει στα επισημα παιχνιδια ειμαι βεβαιος. Τα ντορτια θα πηγαινουν και θα ερχονται.

    Την παραμονη την εχουμε στο τσεπακι.
    Σιγα μη μας κουνηθει ο ΟΦη η οι παγουραδες.
    Το οτι θα μαζευουν περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο, δεν λεει και πολλα. Κοσμο ειχε και η Λιβερπουλ τοσα χρονια.

    Η οποια ευθυνη του προπονητη,δεν ειναι στο οτι δεν εχει φτιαξει αξιομαχο συνολο, η στο οτι δεν βλεπουμε μπαλαρα.Δεν μπορει να γινει ουτε απο τον Κοπερφιλντ αυτο.
    Το ροστερ στο συνολο του,ειναι για πεταμα.
    Η ευθυνη του ακριβοπληρωμενου υποκριτη,ειναι στο οτι δεν λεει αληθεια στο ποια η στοιχειωδης δυνατοτητα και ποιο το ταβανι αυτων των υπομετριων που εχει μαζεψει στα ποδαρια του αυτος ο Αδαμιδης σε συνεργασια με τα αλλα τα λαμογια εκει μεσα.

    Πες ρε μαλακα Ισπανε την αληθεια. Παρα κατι ξεστομιζεις οπως σημερα "αυτους εχω,με αυτους δουλευω" (κατι μου θυμιζει αυτο) και μετα,την επομενη μερα "θα πεθανω για σας" "σας πιστευω μεχρι θανατου" και αλλες τετοιες πιασαρικες αηδιες του κωλου.
    Την ομπρελα κανεις σε ενα παρτυ που δεν τελειωσε ποτε παριστανεις. Ενταξει. Κρατα και τα προσχηματα ρε μυτογκα. Δεν εχεις σκοπο να δουλεψεις αλλου μετα; Με τι βιογραφικο θα πας;
    Εχεις καβαλισει στο κυπελο του Καρνεζη παλιομασκαρα;
    Καλυψε τους εκει μεσα. Μπες μπροστα ρε πατσαβουρη. Κανε τον αεροσακο. Μερσεντες να αγοραζαμε,ποιο φθηνα θα μας ερχοταν.
    Εσυ τι φταις; Καλα κανεις και τα παιρνεις. Δεν ξερω κανεναν που να του δινουν λεφτα και να μη τα παιρνει.
    Τα αλλα να καθικακια εκει μεσα θελουν κλωτσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να ζητησω συγγνωμη αν σας χαλασα την διαθεση χθες.
    Δεν γινεται να τα περνας στο ντουκου τετοια θεματα.Και απ`οτι καταλαβα ολοι λιγο-πολυ εχουν τασεις φυγης.
    Το ιδανικοτερο sportless Mind,θα ηταν να φυγουν ολοι μαζι.Το χειρωτερο ειναι πως τα παιδια ειναι στην ηλικια που εχουν τους φιλους τους,τις παρεες τους,και ζουν την παιδικη τους ηλικια χωρις να μπορουν να καταλαβουν αυτα που καταλαβαινουμε εμεις σαν μεγαλοι.Αν ηταν μωρα,η αν ηταν στα 20-23 και δεν εβρισκαν δουλεια,θα ηταν πιο ευκολο.Η ιδια κατασταση συνεχιστηκε και σημερα και να δουμε που θα βγαλει...
    Dimi,οι "10 Αμπραμοβιτς",εσκασαν 50 μυρρια στον Ζουγκλα.Η μετοχη ομως στα 0,31...
    Και θα ξαναπω αυτο που ειπα αμεσως μετα τον "γαμο".Οτι και να κανουν,οπως και να το πανηγυρισουν το πραγμα,οσες "γουρουνοπουλες" και να βαλουν,ο κοσμος ειναι αδιαφορος πλεον.Τι να τον συγκινησει,οταν δεν εχει να φαει,να πληρωσει λογαριασμους,φροντηστηρια.
    Και επειδη ερχεται και η εκτη δοση,αρχισαν τα σαλιαρισματα με πρωτο και καλυτερο τον μαρσιποφορο,ο οποιος καταλαβε οτι αλλο να μιλας με τις ωρες στην βουλη,που οι μισοι λειπουν και οι αλλοι μισοι ξυνουν τα απ`αυτα τους,κι αλλο να μιλας στον κοσμο που σε βλεπει πλεον στοχο να βγαλει την οργη του.Γιατι τα νεα μετρα ερχονται,και ηδη πρεπει καπου να τα "φορτωσουν".Δεν ειναι τυχαιο που ο Βενιζελος,μιλησε για αδικο νομο.Και ο ΓΑΠ,στις παραγωγικες ταξεις μιλησε και ειπε οτι τους συμπονα και συμπασχει μαζι τους αλλα μεχρι εκει.Δεν θελει εκλογες,ετσι του`παν να λεει,γιατι ξερουν οτι ο Σαμαρας και να ανεβει στην κυβερνηση,δεν μπορει να παρεκλινει των μετρων,και η περιοδος χαριτος απο τον κοσμο θα ειναι μηδενικη.Οποτε μετα μπαινουν σε αλλες ιστοριες,οποτε ο ΓΑΠ θα το τραβηξει οσο παει.Δεν το βλεπω να την βγαζει μεχρι Δεκεμβρη,για αυτο οτι ειναι να γινει,πρεπει να γινει ταχιστα.Κι εκει που θα καει το πελεκουδι,θα ειναι οταν αρχισουν οι απολυσεις στο δημοσιο,κι οταν αρχισει να μην πληρωνει ο κοσμος ΦΠΑ,φορους,κι ολα αυτα που σκαρφιστηκαν οι τυχασπαρτοι.
    Να δω τι θα γινει στην ΔΕΘ,που για μενα δεν πρεπει να μεινει ορθιο ουτε κολυμπηθροξυλο.
    Κατι παει να γινει με την Πειραιως αλλα ο ξιφομαχος δεν λεει να ξεκολλησει απο τον πατο.
    Και να μην το ξεχασω.Σχεδον 5 φορες πανω τα κερδη της Οικογενειας,για το πρωτο εξαμηνο.Και τωρα καταλαβαινετε τι ενοουσα οταν ελεγα πριν πολυ καιρο,οταν η βενζινη ανεβαινε τα "Ιμαλαια",πως δεν φταινε τα βενζιναδικα και οι εταιρειες εμποριας,αλλα τα διυλιστηρια που αγοραζουν την "λασπη",και την αποθηκευουν στις δεξαμενες.Γιατι οταν τα συμβολαια λενε "αγορα" 10 Μαρτιου,και οταν το βαρελι τα Χριστουγεννα φτανει απο 90 στα 100+ δολλαρια,αμεσως την διαδορα την μεταφερουν στην τωρινη πωληση.
    1η Σεπτεμβρη,καλο μηνα.Και να μην ξεχναμε,πως απο σημερα ο κοσμος θα νιωσει τον βρογχο πιο πολυ στον λαιμο του,αφου θα παιρνει μετα απο διακοπες ενος μηνος,κανονικα τα εξωδικα και τις διαταγες πληρωμων.Ετσι για να μην ξεχνιομαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χάσαμε 2-0;
    Ρε μπας και φταίει ο Μπάγιεβιτς;
    Ε κουράδες της οργάνωσης, που δεν μπορείτε να βρίσετε τώρα,ποιους άλλωστε, αυτούς που σας τα σκάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ conpater φιλε δεν ξερω αμα προλαβες αλλα απο σημερα το σουβλακι εχει 23% φπα!!!!
    Οπως επισης 23% εχει (τυχαια το ειδα στην αποδειξη) ο....παγος η σακουλα. Για να μην γεμιζω παγο συνεχεια δινω 1,23 και παιρνω 2,5 κιλα παγακια.
    23% λοιπον εχει τοπαγωμενο νερο φιλε μου..
    Και οι εστιατορες ΟΡΘΩΣ δεν πληρωνουν ΦΠΑ και κανονικα αυτο τους χρειαζεται.
    Αγου μας μεταχειριζεστε σαν ζωα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.
    Ουτε ΦΠΑ ουτε διοδια ουτε εκτατες εισφορες ουτε προκαταβολες φορων ουτε ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ πλεον ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    Βαλτε και τις τραπεζες να στελνουν εξωδικα κατασχετηρια και οτι αλλο θελουν.
    Παρτε τα ολα να δουμε τι θα τα κανετε.

    Οταν δεν θα βγαινετε απο τα σπιτια σας και θα θελετε απο 10 φουσκωτους ο καθενας να σας δω.

    Η θα τρεχετε και θα χοροπηδατε οπως ο προεδρος αναμεσα στα καθισματα στο ΟΑΚΑ που ηταν οπου φυγει φυγει στο 70'..

    Χαραλαμπε εισαι βατραχολαγνος. ο αRχηγος θα σου δειξει και σενα, οεοεοε

    Μυτογκα πρεπει να εισαι ο χειροτερος που εχει περασει. Δεν λεω ΚΑΝ προπονητης γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. Το οτι εχεις διπλωμα δεν λεει κατι. Οποιος θελει μπορει να παρει διπλωμα ενα παραβολο 650 ευρω ειναι και θελει και απολυτηριο Γ Γυμνασιου

    Ως χειροτερο ειχα εκεινο το μεθυστακα το Στεπανοβιτς η τον αλλο τον απιθανο τον καθηγητη τον Τουμπακοβιτς. Δε βαζω ελληνες 3-4 αγωνιστικων λεω για ονοματα (και καλα) που ειχαμε..

    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΙΡΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.

    ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    Ο Φερερ τουλαχιστον εκανε και 5 πραγματα πριν παρει τα κλειδια και το διαλυσει το καταστημα..

    Με σενα οι 4αρες του Βολου και οι 6αρες του Βαγγελα θα ειναι κομματι της καθημερινης ζωης μας.

    ΕΣΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ?

    ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΛΓΚΑΣΟΝ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


    ΤΣΙΙΙΙΙΙΙΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή