Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ - ΔΥΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ

            Κατεβαίνω χθες στο Αχλάδι. Στον φίλο αλλά και κοινό γνωστό όλου του blog, Θανάση. Συζητάμε για το ματς. Καμία αντίδραση. Τα γεγονότα του τελικού, ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, τον απομάκρυναν από την ΑΕΚ αλλά και από τον χώρο αυτό. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ORIGINAL ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ.
            Ναι, εδώ βρίσκομαι μετά το Βέρμιο και δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα αυτά τα 250 χιλιόμετρα μέχρι το ΟΑΚΑ. Πού άλλες εποχές; Παρά τα διαρκείας, και παρά την έλλειψη του Κονέξ, γουστάρω την ηρεμία μου. Τα λεφτά τα έχω δώσει για σήμερα. Άρα, άνετα θα βάλω το ραδιόφωνο ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. Μια μαλακία που ξεκινάει από την γραφή του ονόματος του αντιπάλου: Τυφλίς. Γιατί ρε παιδιά με ύψιλον; Τυφλοί την φτιάξανε και γράφεται έτσι; Πόσο μαλάκας μπορείς να είσαι για να παίζεις με τα φωνήεντα που έχουν κάποια σημασία στην ελληνική γλώσσα;
        Καταλάβατε βέβαια οτι το κείμενο γράφεται πριν αρχίσει ο αγώνας. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. Πού κατάντησε ο δικέφαλος μας; Άλλοτε θα ήταν ένα παιχνίδι μόνο για το ευρωπαϊκό πρεστίζ μας. Σήμερα όλοι είναι με το χέρι στο καλώδιο του μηχανικού αναπνευστήρα. 6 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ, τελειωμένοι του χρόνου, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΙΖΟΝ. ΟΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΛΕΦΤΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΜΙΚΡΥΝΑΝ κύρια τους εαυτούς τους.
       Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΤΙ ΣΟΪ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, που απλά τους έχει ξεφύγει η κατάσταση από τα χεράκια τους. ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ.
          Μα είναι κριτική αγώνος αυτή; ΕΙΠΑΜΕ: Δεν έχω την δυνατότητα να δω τον αγώνα. Ο,ΤΙ ΑΚΟΎΣΩ, αλλά μακάρι να παέι καλά ο νεκροθάφτης Χιμένεθ που " θέλει να πεθάνει για το ρόστερ αυτό ", μια που είνμαι ο πατέρας του. Όπως κι ο πρόεδρος που ενώ γλύτωσε τα 900 του Ντιοπ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΖΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ, δεν μπόρεσε να βρει κάτι για το κέντρο μας. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ...
         ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο DIMI ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ. ΟΠΩΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, καμία σχέση με ΑΕΚ,  ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ 15000 ΚΟΣΜΟ.
            Τι έγινε τελικά; Τι να πεθάνεις Σάββατο, τι Κυριακή; Μπερδευτικό σκορ, που να δούμε τι θα βγει. ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΜΕ. ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ, που έμαθα οτι ήμασταν πολύ καλοί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω και περιμένω τις δικές σας ανταποκρίσεις.
                                      ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

11 σχόλια:

  1. δεν μπορεις να γραψεις κατι για το χθεσινο ματς, ειναι πολυ δυσκολο, ουτε μια πασα της προκοπης, αναπτυξη μηδεν
    δεν καταλαβαινω γιατι κανουν πρετοιμασια
    μου αρεσε ο μπελεκ, ολοι οι αλλοι ηταν για τα θηρια
    ο καρλος ειναι ο αντικαταστατης του σκοκο? ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του ειναι
    για μενα η προκριση παιζεται ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημερα,
    Χθες μαλλον ηταν η πρωτη και η τελευταια που πατησα μετα απο 3 χρονια.
    Πρωτο ημιχρονο η ομαδα με Γκουντι μπελεκ λυμπε εμοιαζε περισσοτερο με αγωνα σκακι παρα ποδοσφαιρου.
    ΑΡΓΗΗΗΗΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΗΗΗ μεχρι υπνου.

    Τον οποιο υπνο ο αλεφαντος της Ιθπανιας προφανως ειχε παρει μιας και ΟΛΟ το γηπεδο φωναζε αλλα στα ελληνικα και ουχι στα Ιθπανικα.

    Γκολ δε βαζαμε με τιποτα και ο Μπελεκ ειδικα ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ.
    Οκ πηδαγε σε ολες τις γιομες (δηλαδη την αναπτυξη παιχνιδιου που μας διδαξε ο μεγας Ιθπανοθ προπονηταρας) ειτε απο τον Dimi που μαλλον προσπαθουσε να σπασει το ρεκορ πιο ψηλου γεμισματος στο οακα (με τη μπαλλα να φτανει στα ορια της στεγης!!) ειτε απο ΟΛΟΥΣ τους πισω.
    Δυνατο παιδι μαχητης αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Μπαλλα ΔΕΝ..
    Σιγουρα ιδρωνει τη φανελλα αλλα τα 10-15 του Ισμα ΞΕΧΑΣΤΕ τα.Μια κεφαλια μονος του, ενα μπασιμο ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ και 2 προβολες ΟΛΑ ΑΟΥΤ.

    Γκουντι. Ολες οι πασες σωστες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΡΕ ΜΥΤΟΓΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ. Μετα το 20-25 εσκασε η μουρη του ειχε γινει κοκκινο-καροτι.
    Πρεπει να χασει και 5-7 κιλα δηλαδη καλα Χριστουγεννα.

    Λυμπε.Αστο Νικολα περασε...

    Λεοναρντο. ΓΑΤΑΚΙ στα μαρκαρισματα με ΟΛΗ τη σημασια της λεξεως. Τρεχει χωρις λογο και ΟΛΕΣ οι πασες του χτες ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ηταν λαθος. ειδικα μπροστα μας εξω δεξια, δηλαδη στην 7, χωρις πιεση πουλησε 4 φορες τη μπαλλα σε αντεπιθεση, πανω στη μεταβιβαση..

    Καρλος. Ξερει μπαλλα εχει τριπλα και το κεφαλι πανω (βασικο). Σκοκο σε τεχνικη ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ.
    Παικτης του 6 που παιζει για 6 ομως και ισως και παραπανω. Τρεχει μαρκαρει συμμετεχει αλλα ειδα κατι που ΔΕΝ μου αρεσε καθολου. Κρυβεται στη πρωτη πασα, δεν βγαινει να την μαζεψει. Ιδωμεν

    Καφες. No comment. Οπως λεω εδω και χρονια αοσμος, αχρωμος, ανοστος.Ενα υπερτιμημενο ΤΙΠΟΤΑ.

    Μακος.Καλο ματς πολυ τρεξιμο για να καλυψει τον Αντι-Ντιοπ τον αντι-μιτσελ και γενικα την αντι-υλη που ψαχνει ο αρναρ στο cern. Λιγα και ασημαντα λαθη, και η μπαλλα παντα πισω ποτε μπροστα.

    Δελλας. Αμα δεν χτυπαγες μονος σου στη σεντρα ρε Τραι θα εισουν πολυτιμος. Αλλα τι να σε κανω που 1 παιζεις και 3 λειπεις.. Ατιμο πραγμα τα γεραματα, ειδικα αμα το σκαρι ειναι κακο. Ο μονος που δεν σηλωνε τη μπαλλα απο το χορτο μαζι με το φουλη, η αμα τη σηκωνε ηταν στα 2-3 μετρα. Ισως και ο μονος που προσπαθουσε να παιξει ποδοσφαιρο.

    Μανωλας. Μαλακισμενο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Αφηνε τη θεση του, μπασιματα και τριπλιτσες του κολου και στο τελος εχανε τη μπαλλα και εβγαιναν στη κοντρα οι αλλοι. Φυσικα στη κοντρα ΕΛΕΙΠΕ απο τη θεση του...
    Οσο ηταν ο Τραι διπλα δεν μιλαγε μολις βγηκε ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ. Ασε που εδωσε φαουλ 5 μετρα εξω απο την περιοχη στο 80-82 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Και καλα χτες οι αλλοι ηταν ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ. Αμα στο κολλησουνε στο 80 κωστακη να σε δω μετα. ΜΑΛΑΚΑ.

    Φουλης. Ο γνωστος. Αφου εφαγε και 2-3 απο εναν εκνευριστικο στο τελος τον σηκωσε πηρε καρτα και χειροκροτηθηκε.. Αντε μωρε με τα μαλακισμενα...

    Καραμπελας. Αμα δεν βγαινεις με αυτη την ομαδα μπροστα και καθεσαι ταμπουρι πισω, ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΣ? Με τον ΟΣΦΠ η στους ομιλους?

    Dimi. Συνονοματε, ακομη δεν ξερω. Καλος στα μαζεματα (λογω Αγγλιας) αλλα ειδικα στο πρωτο 2 φορες ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ. Επειδη το τερμα ειναι δυσκολη δουλεια και με αυτη την αμυνα δονω πιστωση χρονου.

    Καλα. καλα μεγαλε ενταξει..ο Δωνης στον ατρομητο δεν ξερω αμα σε επαιρνε. Ο αναστο μπορει..Να το πω αλλιως. Ο Μαιστο θελει 3-4 σαν και σενα, οποιος καταλαβε καταλαβε.

    Αργη ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΟΜΑΔΑ που χτες βρηκε μια κλειστη ΑΤΕΧΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ και πελαγωσε.
    Στη κοντρα ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ μιας και ο Μακος μονος του (αν δεν γινει superman) δεν φτανει ουτε για αστειο. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μανωλης.
    Ενα ημιχρονο ΥΠΝΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Λες και ειχαμε απεναντι μας την Μιλαν.
    Δεν βλεπεις οτι ο Γκουντι ειναι χοντρος και απροπονητος? Τον βαζεις να τρεχει στα χαφ? 20 λεπτα αντεξε.. Ειναι δυνατον να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?
    Αφηνεις εκτος τον Ροτζερ. Αμα χτυπησει ενας ρε παπαρα ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ?
    Ασε στη ακρη τη μαλακια με τα θα πεθανουμε και θα ιδρωσουμε και παπαριες. Με την Δυναμο Τιφλιδας επαιζες μεγαλε ΣΥΝΕΛΘΕ. Φαντασου να πας και ομιλους να παιξεις με κανα σοβαρο..

    Προεδρος. Δεν αντεχεις να μην ανοιξεις το κουτακι της μαλακιας ε?
    "Σε πολλά πράγματα είναι αστείο το ελληνικό πρωτάθλημα"
    Ενω εσυ που χτες σε απεκλεισε η ΕΕΑ γιατι ο φακελλος σου ειναι τρυπιος εισαι σοβαρος ε?
    Χρωστας ΙΚΑ ΕΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΑΚΑ και κατα τα αλλα λειπει ενα τυπικο χαρτι ε σοβαρε?

    Και αφου ειναι αστειο το πρωταθλημα ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ εσυ ο σοβαρος? Και θες να ... πρωταγωνιστησεις κιολας τρομαρα σου. ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ..
    Τεταρτοπεμπτε..

    Τον μεσο που θα παρεις για ποτε λες με το καλο ρε σοβαρε? Γιατι οι αγωνιστικες υποχρεωσεις εχουν ηδη αρχισει..

    ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕΣ (ετσι νομιιζεις) με τον Μιτσελ.

    Η το ακομη πιο σοβαρο με τον Ντιοπ που και αυτος (που ειχε προβλημα η γυναικα του ντε!!!) ελυσε ΤΣΑΜΠΑ το συμβολαιο του...

    Και ενω ειχες budgetαρει τα 900... δεν εχεις 100 να δωσεις προκαταβολη στον μαυρο να ερθει...

    Σοβαρο ΝΟΥΜΕΡΟ που μας εχεις ολους για προβατα, σαν αυτα που συναλλασεσαι..

    Τι τα κανεις τα συμβολαια ρε σοβαρε? αφου ετσι κ αλλιως ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    ΓΡΑΜΜΕΝΟ σε εχουν ολοι ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που την ειδες και σοβαρος..

    ΥΓ. Σοβαρε ευχαριστησες χτες το κοσμο που ανταποκριθηκε λεει.. 12 χιλιαδες και κατι ψιλα εκοψες με 2 κατοσταρικα εισπραξη.

    Και θα ξαναδεις λεφτα σε κανα μηνα μιας κ ο κολλητος σου φροντισε να τιμωρηθεις..

    Μεγαλεια ε?

    ΝΟΥΜΕΡΟ

    Αιντε ΓΙΔΙ που ειδες γκολ στο 87 και βγηκες απο το καβουκι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί τόσο αισιοδοξία από όλα τα ΜΜΕ!; Εγώ δεν το βλέπω τόσο εύκολο παρόλο που οι άλλοι είναι για τα μπάζα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dimi
    ο μπελεκ εδειξε χτες οτι μπορει να βοηθησει με την προυποθεση να παιζει μεσα στην περιοχη και οχι στα ακρα οπως χθες σε πολλα σημεια του ματς
    θα ηταν ο ιδανικος παρτενερ του μπλανκο στην επιθεση
    οι συχνες επελασεις του μανωλα εδειχναν την ελλειψη πειθαρχιας της ομαδος μεσα στον γηπεδο και το πιο ωραιο οτι κανενας δεν του ελεγε τιποτε
    και μια προβλεψη οτι ο μακος θα σκασει φετος για να καλυπτει κενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ xatzi: Θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά; ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ, που αν γυρίσεις σε κείνη την ανάρτηση, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΗΤΡΗΔΩΝ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΜΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΚ.
    ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πήγα στο ΟΑΚΑ με το μικρό μου γιό από μεταφυσικό ενδιαφέρον για το δημιούργημα της φετεινής περιόδου αλλά κυρίως για να χαρώ την παρέα του.
    Ασφαλώς είναι χάλια η ΑΕΚ (μόνες σανίδες -σανιδούλες, όχι τίποτα σπουδαίο) ο Κάρλος, ο Γκούντι των πρώτων 40' και ο Μπέλεκ ώρες-ώρες αλλά η Ντυναμό είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρή ομάδα κι αν καταφέρουμε να αποκλειστούμε από αυτήν θα είναι θαύμα (μιλώντας περί μεταφυσικής...).
    Προφανώς δεν ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο, αλλά πέρασα μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κωνσταντινε
    περασες μεταφυσικα καλα οχι γιατι ειδες το παιχνιδι και αν πιστευεις οτι ο καρλος ηταν καλος τοτε .......το μεταφυσικο σου ενστικτο...λειτουργει
    steven
    εισαι τυχερος που δεν ειδες το παιχνιδι, σε ζηλευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το ειδα ουτε απο την τηλεοραση,αν και ειχα την δυνατοτητα απο εδω που ειμαι,μιας και το χωριο ειναι ΑΕΚοχωρι.
    Αλλα προτιμησα να κανω οτι και καθε βραδυ τετοια ωρα.
    Ουισκακι διπλα στο κυμμα,αντι να βλεπω την μυτογκα του Μανωλη που και φετος εχει σκοπο να πεθανει για το ροστερ του, τις στραβοκλωτσιες καποιου Μπελεκ, να βλεπω το γυφτακι,τον τουριστα τον Καφε,η τον φουκαρα τον Γεωργεα,που δεν λεει να τα μαζεψει και να ερθει εδω κατω να φυτεψει κανενα δεντρακι,μιας και ο ΓΑΠ θα ανοιξει και αυτο το επαγγελμα.

    Το χειροτερο ειναι αυτο ακριβως που ειπωθηκε πιο πανω: Δεν θα βλεπουμε-οπως δεν λεπουμε εδω και καιρο-ποδοσφαιρο.
    Ουτε τα βασικα. Ουτε τα αυτονοητα. Ουτε τα δεδομενα.
    Πονος στα ματια.
    Σε αυτο πρεπει να συνηθησουμε.Αν δεν εχουμε ηδη συνηθησει.

    Σαν πας στη Γεωργια,να μας φερεις και καμια πουτανιτσα ρε προεδρε. Να στησουμε κανενα κωλομπαρο με εναν αετο να αναβοσβυνει απ'οξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @steven συμφωνω και επαυξανω.

    Φαντασου μονο την ωρα που ο Μακος (που καταντησαμε...) η ο Καρλος που ειδα χτες θα χτυπησουν-κουραστουν-παρουν καρτες η ειναι ντεφορμε.

    Πρεπει να ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοπυπια να εχεις ενα παικτη το Ροτζερ και να τον πετας στα σκουπιδια επειδη λεει εχει μεγαλο συμβολαιο.
    Το οποιο το πληρωνεις ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
    Και φυσικα ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ θα τον διωξεις στο τελος ΤΣΑΜΠΑ και θα του χρωστας...

    Ειναι καλος ο Ροτζερ η ειναι επιπεδου ΑΕΚ?
    ΞΕΡΩ ΓΩ?
    ΣΑΜΠΩΣ τον εχω δει 2,5 χρονια τωρα σε 3-5 ματς ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ για να κρινω?
    Η ΜΗΠΩΣ οι αλλοι ειναι καλυτεροι???

    Εγω λεω οτι ειναι μαλακας. Αλλα απο την στιγμη ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (το πληρωνεις βεβαια με αγαμιδια λογικη) γιατι να μην τον εχεις?

    Η μηπως ανεβαζεις την αξια του που τον αφηνεις να καθεται σπιτι του?

    Αν τον ελεγαν Ροτζερσον η Ροτθερο θα επαιζε? Γιατι καποιος Μπαχα περσυ εβγαζε εξω τον 75 χωρις τριπλα...

    @ dimitri ισως ο Μπελεκ με τις προυποθεσεις που λες ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ, η στη θεση του (αξιολυπητου πλεον) Λυμπε σε μια κανονικη ΑΕΚ.
    Χτες το παιδι ΕΤΡΕΞΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ, ειδικα βοηθωντας τα αμαζευτα εκει στα 15-20 μετρα απο το κεντρο, με τις καμιναδες.

    Μου θυμισε τα νιατα μου στην Αγγλια πριν 15 χρονια και βαλε που αν το τερμα η το μπακ δεν εβγαζε καμιναδα 20 μετρων υψους, επεφτε η καταναλωση μπυρας σε κατι ματς Nortampton-Wolves...

    Oooooi mate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαι γιατι να μη βαλεις τα δενδρακια του Φουλη το ουισκακι το δικο σου και τα κοριτσια απο την αντιπαλο Γεωργια?
    Επιχηρηματια σε θελω Χρηστο, all in one σαν τον προεδρο.
    Και δεν χρειαζεται καν να αναβοσβηνει το σημα.
    Τα καλα μπουρδελα τα ξερει ο κοσμος μια χαρα τα βρισκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή