Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

            Πολλά έχουμε πει και φυσικά θα πούμε περισσότερα καθώς θα προχωράμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παίρνω αφορμή από κάποια σχόλια που διάβασα τύπου, " έχουμε προπονητή και πηγαίνουμε γερά ". ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ, για να ξεκινήσουμε από τα στοιχειώδη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Το θέμα είναι, τι σόϊ προπονητή έχουμε;
            Και τα μέχρι τώρα, τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του. Διότι δεν έχω δει ούτε σύστημα δουλεμένο, ούτε κάποια αυτοματοποιημένη κομπίνα, ούτε και κάποια συστηματοποίηση στα στημένα. Βλέπω ένα
4-2-3-1, που αφού αχρηστεύει ένα ολόκληρο ημίχρονο, αλλάζει στην επανάληψη. Και μάλιστα με αντιπάλους όχι κάτι το ιδιαίτερο. Βλέπω οτι το κέντρο είναι άδειο, δεν υπάρχει δημιουργία κι ούτε ταχύτητα παιχνιδιού από τον άξονα. Επίσης δεν υπάρχουν άκρα. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ. Δεν μένω σε αυτά. TO BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΖΗΔΙΚΟ 100%, 5000% ΟΠΑΔΙΚΟ, αλλά κανείς από τους γράφοντες σε αυτόν τον χώρο δεν κονομάει λεφτά. ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΑΕΙΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Ή ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΧΑΪΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.
         Με αυτά λοιπόν στο μυαλό, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΟ ( γραμμένα κι αυτά είναι ) , γίνεται μια κριτική. Που καταλήγει στα εξής απλά: Όταν έφυγε ο Μανόλο για διακοπές, δεν άφησε ένα σχεδιασμό ομάδας; Δεν άφησε τεχνικά χαρακτηριστικά παικτών για κάποιες θέσεις που ήμασταν άδειοι ή ανεπαρκείς; ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Άμα δεν είναι, τότε η κουβέντα είναι περιττή.
            Εγώ όμως μένω στο οτι είναι κάποιος. Όταν λοιπόν επέστρεψε και βρήκε αυτά τα υλικά, έκανε κάτι για να προσαρμοσθεί στα δεδομένα ή επειδή έχει καβλώσει με το σύστημα του, επιμένει άνευ λόγου; Μέχρις εδώ λοιπόν, ποιά είναι η διαφορά του με τον Δώνη που ήθελε σώνει και καλά το 4-3-3 με τον Ριβάλντο εξτρέμ; Συνεχίζω όμως. Σκόρερ έχει; Με την φυγή του Ντιοπ και του Μίτσελ, κέντρο έχει;
           Τίποτα δεν έχει και θα πεταχτεί ο ξυπνητζής και θα πει οτι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Να το πάμε κι έτσι. ΠΑΝΤΑ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΙΚΤΙΚΑ, Ο ΜΑΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΜΑΤΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ, ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ.
           ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ( του το αναγνωρίζω αυτό ) ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ;
          ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ SPOKESMAN. Ειδικά αν είναι προπονητής που σέβεται τον εαυτό του. Και δεν παίζει το όνομα του αλλά και το μέλλον του επειδή του έτυχαν κάποιοι άμπαλλοι που εκτός από αυτό είναι κι άφραγκοι. ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ παρά μόνο μια αποζημίωση. ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ( δεν μιλάω για top ) , PIO POLY TON NOIAZEI H ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ TOY ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ.
          Αυτά είναι τα απλά γράμματα του ποδόσφαιρου, που θα έπρεπε να μην τα γράφω εδώ αλλά να τα ξέρουν όλοι από την στιγμή την οποία αποφασίζουν να μπουν να δουν έναν αγώνα.ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΓΟΥΣΤΑ Ή ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΘΕΑΜΑ, αναφέρομαι και στο μέταλλο και στην τεχνική συγκρότηση. Κι όλοι γνωρίζουμε οτι αν πέσεις επάνω σε διαιτησία ή σε ποιοτικότερο ρόστερ, ασφαλώς και θα χάσεις. Ή θα κερδίσεις μία στις τόσες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Είναι το πιο απλό άθλημα του κόσμου.
          Κι όλοι γνωρίζουν τι απίδια μετράει ο καθένας στην προπονητική. Ο ΦΑΝΤΡΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΤΛΟ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ. Το οτι κάθισε ένας τίτλος ( σημαντικότατος ) πέρσι σε μας, ΔΕΝ είναι πανάκεια κι ούτε μέσο τύφλωσης μας. ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, να σας θυμίσω οτι η ΑΕΚ έχει 37 παίκτες αλλά ακόμα ΔΕΝ έχει ομάδα. Και ψάχνει για επιθετικό ( Μάντζιο ), ένα χαφ ακόμα αλλά κι ένα στόπερ ( καταλαβαίνετε γιατί ). ΑΡΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΤΙΟΠ όσο ψηλός και να είναι. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
            Ό,τι όμως και να είναι, επειδή δύσκολα αλλάζει μόνο το κεφάλι, ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟ, και άριστος να είναι ο υπεύθυνος μηχανικός του λεβητοστάσιου, ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ, που τον έχει πηδήξει εκεί στα πλάγια.
              Μακάρι να μην γίνει τίποτα και να σκίσουμε. ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, που προς το παρόν σύμμαχο έχει μόνο ΕΝΑΝ Αεκτζή δημοσιογράφο, που προφανώς τα παίρνει. Τι νομίζετε; Οτι μυστικά κονδύλια υπήρχαν μόνο στην ελληνική κυβέρνηση;
             Και κάτι τελευταίο: Η κωλοτούμπα θα ξαναγίνει. Ελπίζω να μην είναι τόσο οδυνηρή, όσο όταν ανέλαβε ο Μανόλο. Κι είναι κρίμα που χάθηκε τότε ο Τσιώλης.
            ΥΓ1. Σκύλος; ΟΚ. Θέλει όμως κι αφεντικό το κατοικίδιο.
            ΥΓ2. Αυτόν τον Κωνσταντινίδη, γιατί τον έχουν στην διοίκηση; Για να τον ανατρέπουν συνέχεια; Το γιατί μένει αυτός, το ξέρουμε όλοι. Άλλο ρωτάω: Τι ακριβώς προσφέρει; Είναι γελοτοποιός τους; Μα ο Μητσικώστας, και καλύτερος είναι αλλά  και Αεκτζής.

18 σχόλια:

  1. Να πουμε δυο-τρια πραματακια,γιατι ΑΛΗΤΕΙΑ να παραμυθιαζεις τον κοσμο,οταν αυτος δεν ξερει,δεν γνωριζει γιατι πραγμα του μιλας.
    Εγινε η συγχωνευση των δυο τραπεζων.Και οι δυο μαζι ξεπερνουν κατα 4% ΜΟΝΟ,το πλαφον που ειχε οριστει.Που σημαινει,οτι και οι δυο πηγαιναν σουμπιτο για "κρατικοποιηση" με τα χαλια που ειχαν.Με 17%,το Καταρ με τον Σειχη του ειναι πλεον μεγαλομετοχος της καινουργιας τραπεζας,και με βαση αυτο εγραψε το ταμπλο του χρηματηστηριου 14%.Γιατι ετρεξαν ολοι να προλαβουν τα κελεπουρια των μετοχων των υπολοιπων τραπεζων,που στοιχιζαν απο 1,30ε εως 1,80ε...
    Τζαμπα πραμα δηλαδη.Τι οφελος υπαρχει απο την συγχωνευση? Να το πω κι ας παρεξηγηθω απο καποιους,ΤΙΠΟΤΑ.Απλα εσωσαν τις συγκεκριμενες τραπεζες τα 500εκ του Καταρ.Δεν υπαρχει οφελος για το κρατος,για τον κοσμο,για κανεναν.Μονο ενας εχει κερδος απο αυτο,οι ΗΠΑ.Κανενας αλλος,αφου με τα "λεφτα", του Σειχη,παταει ποδι στην Ευρωπη γερα,αφου οπως ηταν η κατασταση πριν,και με την "κρατικοποιηση" αυτων των δυο,,θα ελεγχε πληρως μετα απο λιγο καιρο μεσω του Υπ.Οικονομικων,και αυτες τις τραπεζες.Και γαμηθηκανε ολοι να πανηγυριζουν την συγχωνευση,απο καναλια,εφημεριδες,μεχρι στα κατα τοπους πανηγυρια του Αι-Γιαννη του Προδρομου σε καθε χωριο,λες και σωθηκε ο κοσμος απο την φτωχια και την μιζερια.Και να πω και τουτο,αν υπηρχε μια περιπτωση να προχωρησουν οι τραπεζες (αυτες οι δυο) σε καποια ας πουμε διευκολυνση στους δανειοληπτες που εχουν προβλημα,τωρα κι αυτη την μια την πηρε ο διαολος.Τρεχτε τωρα ολοι να αγορασετε μετοχες τραπεζων,και ελατε σε 40 μερες απο σημερα,να σας κουνησω το μαντηλι....Κι οποιος καταλαβε καταλαβε.Αι σιχτιρ με ολους τους πουλημενους επιτελους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 39 παικτες!!!!! εχει φιλε πηραμε και τον Φετση.
    Ενα μπραβο λοιπον στον προεδρο που καταπολεμα την ανεργια οσο μπορει..
    Σε μια εταιρεια που ΔΕΝ ΕΧΕΙ να φαει, ο προεδρος συναπτει 39 συμβολαια!!!!! με το αναλογο φυσικα τιμημα.
    14 παικτες μονο φετος εφερε ο 'παρτυ τελειωσε'..

    Ο 'προπονητης' φιλε παιρνει λεφτα που δεν τα εχει δει στον υπνο του.
    Εχει την ΤΕΛΕΙΑ δουλεια: ασχολουνται μαζι του 5-6 χιλιαδες ανα 15 στο ΟΑΚΑ, η διοικηση ειναι μπαχαλο, το ΑΛΛΟΘΙ για την ανικανοτητα του (νομιζει) οτι το εχει και καθε μηνα πεφτουν 60 χιλιαρικα!!!

    Χεσμενο το εχει το συστημα τους παικτες και ολα αυτα.

    Γιατι να φυγει και πια υστεροφημια? Πλακα κανουμε?
    Θα πηγαινε κανενας σοβαρος εξ αρχης να δουλεψει στην ΑΕΚ του μαλακα αμα τον ενδιεφερε η υστεροφημια του?
    θα φυγεις εσυ απο το γραφειο σου και την εταιρεια σου να πας να κρατας ενα περιπτερο στα Τιρρανα?
    Εστω και αν σου δινουν τα 5απλασια αλλα ο εργοδοτης σου σε βαζει και λιγο μεσα?
    Η σου λεει να δαγκωσετε και λιγο απο το εμπορευμα μιας και τα αφεντικα εχουν super market και δεν ασχολουνται με την αποθηκη του περιπτερου?

    εδω θα κονομησει σε 2 σαιζον πανω απο 1,5εκκ ΚΑΘΑΡΟ οταν η καλυτερη προταση της Hercules ηταν 350 με το ζορι το χρονο. Οσα δηλαδη θα βγαλει σε 5 χρονια στην Ισπανια εδω τα πηρε σε ουσιαστικα 1,5.

    Εδω μας το παιζει και Σεβιλη εκει πισω τι να πει? ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ και ειναι ατιτλος η οτι ειναι και ηταν ανεργος?

    Εδω πουλαει κυπελλο ο τυπος που πηγε να παθει το μεγαλυτερο ΚΑΖΟ εχωντας νικησει 2-0 με 2 ΚΟΛΟΦΑΡΔΑ ΓΚΟΛ (ελεω Τζορβα και καραμπολας) και προηγουμενος 1-0 στο δευτερο ματς. Και σωθηκε απο ενα σουτ στο 96 απο τη σεντρα..

    ο Λεοναρντο ΔΕΝ τον εκθετει. Σιγα τον αναγεννημενο Ντανι Αλβες..Μονος του εκτειθεται γιατι ειναι ΜΥΡΩΔΙΑΣ και επιμονος σε ενα συστημα και κατι παικτες που εχουν βηματισμο χελωνας.

    Στο συκερκριμενο εχω δωσει 1,20 για πρωτη παρελαση.

    Και ειναι και τυχερος που δεν εχει αρχισει το πρωταθλημα και δεν δινει ματς. Ενα που ειδα ΔΕΝ ΒΛΕΠΩΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ.
    Στα ειπα στο ημιχρονο.
    Εγω που απλα παρακολουθω (δεν πληρωνωμαι 1,5 μυριο) και δεν εχω 365 μερες το χρονο site της ΑΕΚ ειδα 3 πραγματα μεσα σε 45 λεπτα. Και κανω τη πλακα μου.
    Ο επαγγελματιας σχεδον 1 χρονο τωρα δεν...


    ΥΓ Τα 3Κ και οχι μονο ο σκατοβαζελος εξυπηρετουν σκοπους εκει μεσα. Πως νομιζεις οτι εξαφανιζωνται φραγκα και μεγαλωνουν φεσια?Επειδη δεν τα εχουν γραψει ακομη?
    1,5 εκκ USD δακγωσανε τον Νοτια! που ειναι αφεντικο τους. Και ακομη ψαχνει το τριτο γηπεδο και τις εξεδρες. Ο κασνακιδης και το παρεακι βεβαια μιλησαν για αλλο προπονητικο ....
    Η μηπως ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ απο του 20-25 με συμβολαια που κουβαλησανε σε ενα χρονο.
    ο πατσατζογλου στοιχησε 250 χιλιαρικα για 3 μηνες? Γιατι τοσα ειναι περασμενα. Επαιρνε δηλαδη 70-80 το μηνα, περισσοτερα απο τον Γκουντι και τον Δελλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες τα ρε conpater με το σωτο που πουλανε..
    Την συγχωνευση χρεων την βαφτισαν κολυμπηθρα του Σιλωαμ.
    Και για τους κρατικους τιτλους που εχουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (με το αζημιωτο παντα) με αξια μεταχειρισμενης σερβιετας κουβεντα..

    1,30 με ενα 1,80?

    Σε ποια χωρα? Εδω ο 10 Abramovic ειχε 0,30 και 0,29 και χτες εκανε 30αρια (ουαου!!) και πηγε τζουφια 0,40..

    Ειναι τρομερο το ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι ο ελληνας.
    Ξαφνικα η πιστη και η αξια του 10 Abramovic σε μια μερα αυξηθηκε 30% επειδη αυτος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
    Μιλαμε για το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ και για εναν ομιλο που ΟΛΕΣ οι εταιρειες γραφουν ΜΕΙΟΝ με το κουταλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "αρχη σοφιας η των ονοματων επισκεψης".
    Συγχωνευση: Η ταυτοχρονη πεψη δυο η παραπανω μελων μιας "οικογενειας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χιλιες φορες τον βατραχο παρα αυτο το εκτρομα....τουλαχιστον με τον σερβο βλεπαμε και κανα γκολ.Φετος θα γελασει και το πιο παρδαλο κατσικι...γκολ απο τα αποδυτηρια εφαγε ο προπονηταρας απο καποια γεωργια!τι διαολο τους ελεγε ολη την εβδομαδα?αντε....πριν το ματς στα αποδυτηρια?αφου.....μαλλον,ξερει..... οτι εχει να κανει με κατσικια!Στραβος ειναι.... δεν βλεπει οτι ο Αραπατζης ειναι 3 φορες καλητερος?
    απο ποτε εγινε και εληψη ο Ντιοπ?γτ ποσα παιχνιδια επεξε περυσι?αμυνα κατεβηκε να παιξει ο αχρηστος με τους αμπαλους,να παρει το χ!!!ειναι βαρια η φανελα μανολο δεν σε σηκωνει....και με τους ερασιτεχνες να κατεβεναμε 5 γκολ επρεπε να τους βαλουμε.Με το εναμισι που περνει ο αχρηστος θα μπορουσαμε καλιστα να ειχαμε 2 πεκτρονια και τον σκοκο!!ουστ απο εδω αχρηστοι,ανικανοι που θελετε και προπονηταρα!εξυγιανση σου λεει και τριχες κατσαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 30 χιλιαρικα θα παρει ο προεδρος για να παει να παιξει με την Παναχαικη.

    Η ΑΕΚ συρεται στη Πατρα για φιλικο για να παρει 30 χιλιαδες ευρω!!! απο καποιον ΑΓΑΜΙΔΗ καποιον Κοσματο καποιον Κωσταντινιδη και τα 3 κακα της μοιρας τους..

    Α ναι και απο καποιον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΘ που ως ανεργος που ηταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ακομα κανει προβες και δοκιμαζει ενα ροστερ 39 παικτων, βαζωντας παικτες που Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ να τον ξελασπωνουν...

    Η ΑΕΚ που μοιραζει απο τη μια 70-80-120 αρες χιλιαρικα σε ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ μεταγραφες τυπου Νταντομο και αργυριου και εκκ ευρω ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ, τραβιεται με τα λεωφορεια να παιξει μεκατι τσουρουκες για να παρει 30 χιλιαρικα που τα εχει λεει αναγκη..

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΥΤΗΛΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    Ετσι κ αλλιως ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 150 ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ.

    Και σταματηστε το ΣΩΤΟ καθε χρονο με τους μεγαλοεπιχηρηματιες που θελουν την ΑΕΚ.

    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?

    Τι Κυπριοι Κροισοι (χωρις ονομα Ε ΠΑΠΑΤΖΗ??) τι κοζωνηδες τι ο ενας τι ο αλλος.

    Μεχρι και ο Βουρος ΕΝΑΣ Γ Διαλογης ηθοποιος εγινε και αυτος κατι και ασχοληται.
    Μετα τον Κουγια, τον Κιντη, τον Θανοπουλο και το σημερινο ΜΑΛΑΚΑ, και ολα αυτα τα νουμερα που σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρεια θα εκαναν για αποθηκαριοι και αμα.

    Και εκει, με το μακρυ χερι που εχουν ολοι τους, με 5 security απο πανω τους θα δουλευαν.

    Κλεφτοπουλα και λαμογια, που ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ να κανετε 200εκκ τζιρο καινα χασετε τα 60 επισημα και συνολο καμμια 80αρα μεσα σε 7-8 χρονια..

    Αποτυχημενοι ΟΛΟΙ ΣΑΣ που με ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ συνεργαζεστε και αποτυχημενοι και ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ θα μεινετε μια ζωη, μπας και ΚΛΕΨΕΤΕ απο τη δοξα και τη λαμψη ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, μιας και μονοι σας ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα δούμε σε 21 ημέρες. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τη «Βασίλισσα» ας το κάνουν τώρα. Λογικό είναι να επικρατήσει η ενότητα, διότι πρωτίστως θα επικρατήσει η λογική. Η ενότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Το ερώτημα είναι πως θα σωθεί η «Βασίλισσα»; Για τα όσα ακούγονται για τον ίδιο: «Λένε κάποιοι για το Χατζηχρήστο. Τι να πούνε; Ο Χατζηχρήστος τρέχει από τα δεκαπέντε του χρόνια για την ΑΕΚ. Αυτό αποτελεί την εγγύηση. Ας αφήσουν, λοιπόν, ορισμένοι τις ιδεοληψίες τους. Αν δεν θέλουν να βοηθήσουν, εντάξει. Η διαφάνεια θα είναι εξασφαλισμένη και θα αποδειχθεί. Το εγχείρημα είναι της ΑΕΚ. Δεν είναι του Χατζηχρήστου. Αν δεν έτρεχε και ο Χατζηχρήστος τι θα γινόταν; Όσοι επιθυμούν, λοιπόν, να συστρατευτούν για την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

    ------------------------------------------------

    pos na se enomenos me afta ta munia pu thelune piso to vatraho aRxige???
    pos na se enomenos me tus gayrus neoaektzides pu oli mera vrizune tin AEK sto internet???
    pios na vali k na voithisi ti VASSILISA? o DIMIS???

    a re AEKARA mu pos se katadisane i neoelines...
    2 episima mats ehi dosi o spaniolos k arhisane ta organa ap to vatrahosistima.pu na min eferne k kupa o manolos diladis.ute na sas vriso de eho oreji...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγα μη δωσουμε λεφτα στον ιμαμη για τη Βασιλισσα.
    Αφου ο ιμαμης τα ξερει ολα ειναι ο καλυτερος εχει το αλαθητο.
    Ποιος Παππας?ΑRχηγος και ξερο ψωμι.

    Οχι στη Β' στη Δ Ερασιτεχνικη μπορειτε να πεσετε? Η ακομη καλυτερα και να διαλυθητε τελειως?

    Αιντε παρασιτα που θελετε και φραγκα.

    Ακου μια συμβουλη: Μηπως (λεμε τωρα) εχετε σκεφτει ποτε το ενδεχομενο ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ??

    Μη παρεξηγησαι απλα το λεω μηπως και...

    Αλλα εδω δεν μπορειτε να γραψετε και να διαβασετε τι σου λεω και εγω τωρα...

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδη φταει ο Dimi και μερικοι αλλοι που δεν μπορει να ορθοποδησει η "βασισιλισσα";
    Εγω νομιζα οτι φταινε και οι οργανωμενοι οπου στα ματς που δινει παταει μονο μια αντιπροσωπεια τους,ερχομενη με ταξι.
    Ακομα και πρωταθλητρια που ηταν, "μπλε καθησματα" της εκαναν παρεα.

    Θα μπορουσε να φταιει και ο Φιλιππου, με τον μαλακα τον Γρανιτσα που εβαλε,ο οποιος ΕΣΤΗΡΙΧΘΕΙ.
    Αλλα ακομα και μετα το αισχος του γκρεμισματος του γηπεδου,το κυριο αιτημα του Χατζημουσια ηταν "να κανουν το καθηκον τους και να βαλουν λεφτα να μπαλωθουν οι τρυπες".
    Που θα ανοιγε και το σπιτι του για τον Κοζωνη.Το βλημα.

    Δηλαδη ενα παιχνιδι ειμαστε μωρε, σπαζε αλλα πληρωνε ομως.

    Τι μας το λεει και μας το ξαναλεει οτι "απο 15 χρονων ειναι στην ΑΕΚ"; Το ξερουμε.
    Ο καθενας κανει μια δουλεια.
    Συνταξη δεν ξερω αν εχει κανονισει να παρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να νοιωθεις παιδι ειναι ζωτικης σημασιας.
    Υπαρχουν καταστασεις η πραγματα που στο υπενθυμιζουν αυτο. Και ειναι απαραιτητα.
    Οπως η ωρα για Σπορ ας πουμε.
    Διαβαζεις το πρωτοσελιδο της-οποιο να'ναι- και αυτοματα γυρνας στην ηλικια με τα κοντα παντελονακια,τα ποδηλατα,την αλανομπαλα στην πλατεια κλπ.
    Αλλιως δεν γινεται να την αντιμετωπισεις αυτην την καθημερινη επιθεση αγνοτητας και αγνοιας.
    Αν τους παρεις στα σοβαρα,θα πρεπει να κοβεις τις σελιδες σε λοριδες και να φτιαχνεις το καθημερινο σου κωλοχαρτο.
    Η να πας κατω απο τα γραφεια τους-εχουν;- και να κατσεις οκλαδον,με τα αρχιδια στο τσιμεντο ντημενος βεδουινος.

    Η καλυτερη αντιμετωπηση λοιπον ειναι να κλεισεις τα ματια και να ξαναγυρισεις στην παιδικη ηλικια,με οχημα αυτην την αυτιστικη εφημεριδα και να ξαναβλεπεις τα πραγματα οπως τοτε. Που τα πρωτοσελιδα μας φαινονταν τεραστια και αρα καποια μεγαλη σημασια θα ειχαν. Με γραμματα σαν κουραδες,επιβεβαιωνοντας την "σημαντικοτητα" του -καθε- γεγονοτος. ΑΣχετα αν ηταν μια πορδη.

    Ευχαριστουμε λοιπον την εφημεριδα,οπως θα πρεπει να κανει κα καθε αλλος φιλος αλλης ομαδας με τις φιλα οπαδικες φυλλαδες.
    Και πολλα sites επισης συμβαλλουν σε αυτο.
    Βεβαια οχι τοσο επιτυχημενα,μιας και η ηλκετρονικη μορφη ειναι μακρυα απο καθε παιδικη αναμνηση μας. Αλλο πραγμα το χαρτι και η μουτζουρα.
    "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ" μας λεει σημερον.
    ΔΕΝ ειναι ο Τιγρης μας πληροφορει.Παρ'ολο που εχει φωτο-κολαζ και τον δειχνει να μπαινει στο γηπεδο,σαν σεντερ-φορ με κουστουμι.
    Αλλα μη φοβου αδερφια.Οχι αυτος.(προς το παρον) Ειναι καποιος ΑΛΛΟΣ. Ποιος; Μα τι σημασια εχει. Το ονειρο εχει αξια. Το ταξιδι που λενε. Ζειστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα καθε χρονο τετοιες μερες δεν υπαρχει ο ΣΩΤΗΡΑΣ?

    Ποιος θα ξεχασει τον παπατζη που μιλαγε με τους... Κυπριους κροισους? Οι οποιοι ηταν τοσο... κρισοι που δεν ειχαν ουτε ονοματα.
    Κατι εστω τυπικο οπως ας πουμε Χιουι Λιουι Ντιουι.
    Ποιος θα ξεχασει τα .. τρεχαλητα του τοτε νουμερου (sorry προεδρου ηθελα να πω) που εφυγε και πηγε στην προετοιμασια και μπηκε και για προπονηση με τον Ντουσαν να τον κοιταει σα χαμενος?

    Ποιος να ξεχασειτον εταιρο καπαδοκη που εκανε ΔΙΣ και ταξιδι NEW YORK-CHICAGO ( οχι το παγωτο) και συνομιλουσε 3 και βαλε μηνες με τον τεραστιο Bob? Μεχρι λεει να καταλαβει οτι το χαρτι του Bob ηταν μια φωτοτυπια προσφορας απο ενα ασφαλιστηριο ζωης? και να γινει λεει αναξιοπιστος?

    Ποιος να ξεχασει τους ...επενδυτες του αγαμιδακου που θα εβαζαν 6 μυρρια ? H τις συμφωνιες μαμουθ που ο εξπερ αγαμιδακος θα εκλεινε λεει και θα εφερνε χρημα στη ΠΑΕ? Που εχει χτισει λεει γηπεδα μπειζμπολ κρικετ και τυφλομυγας επι παγου?

    Να ξεχασουμε μηπως τα πρωτοσελιδα με την μακετα τοτεμ που περιφερεται ως αλλο Graal απο Βουρους αRχηγους (ποιανου αρχηγους δεν ξερω ακομη) και 3Κ, ΑΒ Βαιλοπουλος και λοιπους συγγενεις?

    Η να παμε στα ερχεται ο παικταρας, το ταλεντο, το λαβρακι ο τσαφα τσουφα που τρωει σιδερα (και παιδικα παιδακια στα ημιχρονα) ο πρωτος σκορερ στο κερλινγκ επι χορτου της secounda division της Γουαδελουπης και αλλα βαρια ονοματα?

    Nα ξεχασουμε μηπως τα νταηλικια που αποδικνυουν τον ανδρισμο του προεδρου? Θα παμε στο CAS, θα παρουμε διαφυγωντα κερδη!!! απο το ΟΑΚΑ, θα βρουμε τους ταραξιες της Καλλιθεας που εδερναν sic!!!τον προπονητη μας ενω η οργανωσις τον προστατευε?

    Tι να πρωτοθυμηθεις..

    Γραφεια ?Τι να τα κανουν?Με ενα laptop στα χερια τρεχουν στα λιβαδια που βοσκαει ανεμελα και το κοινο τους και γραφουν αποκλειστικα με τοσο σαλιο οσο χρειαζεται για να γλυστραει το χερι στη τσεπη του εκαστοτε ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ και να βγαζει χαρτζηλικι..

    ΩΡΑ-365-LIVE- ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ και λοιπα cartoon στην υπηρεσια της .... αγνης πληροφορησης παντα οπου φυσαει ο ανεμος και μυριζει χαρτζηλικι..

    Παντα για το καλο της ΑΕΚ.

    Τοσο καλο τοσα χρονια, αλλα δεν ξερω τι εχουν τα ερμα και ψοφανε ρε γαμωτο.

    ΥΓ Η τιμη της Βασιλισσας ειναι εσχατως 13.000 ευρω. και οπως δηλωσε ο νεος αχυρανθρωπας :

    Δεν ζητάμε κάτι παράλογο, απλά η ΠΑΕ να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της απέναντί μας. Δεν μπορούμε να δεχθούμε τη δικαιολογία ότι δεν έχουν ή ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Αυτά τα χρήματα μας ανήκουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O .....budgetαρισμενος Diop αυτος ντε που ειχε .....προβλημα με την γυναικα του στη Γαλλια έπαιξε στο φιλικό της Γουέστ Χαμ με την Μπρέντφορντ.

    Ηταν δε τοσο μεγαλο το.... προβλημα της ........γυναικας του που απαρηγοτητος και για να πνιξει το πονο ωστε η west ham ανακοίνωσε την απόκτηηση του για 1+1 χρόνια...

    Ειναι πραγματικα ευχαριστη η τροπ που πηρε η......υγεια της γυναικας του παιδιου και μπορει πλεον και παλι να μας κοροιδευει sorry να αγωνιστει ηθελα να πω.

    Πρακτορες του FBI ψαχνουν, μετα απο εντολη του προεδρου, να βρουν το θεμα που εχει ανακυψει με το καναρινι του Μιτσελ που ειχε μελαγχολησει μακρια απο τιν Ιθπανια. Αν το βρουνε (το καναρινι οχι τον Μιτσελ) ο παικτης θα αποκτηθει δανεικος και παλι, μιας και ο προεδρος δεν μας δουλευει και εχει πει οτι θα κυνηγησει το θεμα μεχρι τελους.

    Εν τω μεταξυ κυνηγαει τον Αραουχο και ποιος ρουφιανος εδωσε την μπλε καρτα του στη Λανους και ο παικτης αγωνιζεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    Και επειδη ο λογος του αγαμιδακου ειναι συμβολαιο, αν δεν κοψει τη μπαλλα στον αλητη, το 1.5εκκ ευρω αποζημιση το εχει σιγουρο. Μεχρι και στον ισολογισμο το περναμε. Εδω περναμε τα 20 τοσα του κυριου Μακη στον αλητη τον αργεντινο θα κολλησουμε?

    Παντως προεδρε εγω μαζι σου ειμαι. Κοφτου τη μπαλλα του αλητη σε 10 χρονια να δει το κολοπαιδο.
    Θα μπορει οταν σαρανταρησει να παιζει με την ΑΕΚαρα μας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΝΕΟΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΛΕΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΡΠΙΛΙΖΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ. ΚΙ ΕΝΟΤΗΤΑ 2000 ΗΛΙΘΙΩΝ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΕΡΕΥΝΑ; ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΙΩΝ.
    ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βλέπω οτι το κέντρο είναι άδειο, δεν υπάρχει δημιουργία κι ούτε ταχύτητα παιχνιδιού από τον άξονα. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρεπει να ειναι πολυ αμπαλοι οσοι πιστευουν οτι με αυτον τον προπονητη η ομαδα θα παει μπροστα.... η πινουν και τα σπορια και εχουν γλαρωσει απο την θολουρα....δεν εξηγειτε διαφορετικα.Ας ειναι καλα το γυφτακι ανωνυμε....
    Μεχρι την τουμπα τον εχω τον ισπανο...εκει θα πεσει η ψωλια η φετινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΝΑΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ. ΝΟΥΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή