Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

            Τέλος λοιπόν οι διακοπές της περιήγησης. Είδαμε την Μήλο, την Πολύαιγο και την Κίμωλο. Περάσαμε από το Βέρμιο και είδαμε και το πολιτικό πουλαίν του Sugar και κάναμε και το καθιερωμένο πέρασμα από το εξοχικό στην Πελασγία. Εντός των τειχών ξανά αλλά με άλλη μια εβδομάδα καθισιού. Με εξαίρεση την Τετάρτη, που η άνοδος για κανά εξάωρο στην εταιρεία είναι επιβεβλημένη.
           Κι οδεύουμε προς τον Σεπτέμβρη. Που προμηνύεται μαύρος. Και οι παλιότεροι θα πρέπει να θυμούνται μια τρομοκρατική οργάνωση που λεγόταν " Μαύρος Σεπτέμβρης ". Ο τωρινός είναι ένας απλός μήνας. Δεν ξέρω όμως τελικά ποιό από τα δύο, προκαλεί περισσότερο φόβο : Η οργάνωση ή ο μήνας;
          Και τα έχετε διαβάσει όλα: 900 χιλιάδες ραβασάκια φοροεισπρακτικά, εκτόξευση της ανεργίας αλλά και ύφεσης πάνω από το 5%, που θα φέρουν νέα μέτρα. Κοινωνική αναταραχή με πρώτο ραντεβού καθορισμένο στις 3/9 και λόγια προεκλογικά καθώς και μπαρούφες υποσχέσεις στην ΔΕΘ.
         Και μέσα σε όλα, να αρχίζει και το πρωτάθλημα. Οι άδειες θα βρεθούν και θα θαυμάσουμε τα υπερθεάματα. Πάνω που είχαμε πει και μερικές καλές κουβέντες , να ανακαλύπτεις οτι στις τρεις κορυφαίες ομάδες δεν υπάρχει κέντρο και να τρέχουν όλοι για μπαλώματα της τελευταίας στιγμής. ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Που εδώ όμως μιλάμε για ιδιωτικές εταιρείες. Κατανοείτε ασφαλώς τι σόϊ ανάπτυξη αναμένεται.
         Διάβασα πολύ για την ΑΕΚ μας. Και τις κριτικές του blog αλλά και τις εφημερίδες. Πιστεύω οτι πουθενά δεν έπεσα έξω στην κριτική που έκανα μετά το φιλικό με την Χετάφε. Όσο κι αν τα φιλικά δεν είναι σίγουρα μέσα πρόληψης ( μεγάλη μπαρούφα αυτό αν το ρόστερ είναι ρηχό ), τα ξέρετε όλοι και δεν θα ξαναμπώ σε επαναλήψεις. Ας κρατήσουμε μόνο τα πολύ χοντρά:
       - Άκρα δεν υπάρχουν για να γίνεται παραγωγή παιχνιδιού
       - Ταχύτητα δεν υφίσταται για να κατεβαίνει η μπάλα από τον άξονα.
         Πρακτικά ΔΕΝ έχουμε άξονα. Ραχοκοκαλιά. Δηλαδή το 1, το 5, το 10 και το 9. Και σημειώστε οτι ο Ισλανδός αλλά και ο Κάρλος χρησιμοποιούνται άλλοτε ταυτόχρονα κι άλλοτε περιστασιακά σε λάθος θέσεις. Δηλαδή στα πλάγια. Όταν δε παίζει κι ο Λυμπερόπουλος και τραβιέται στα πλάγια κι ο Μπέλεκ, είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Μην μείνουμε όμως σε αυτά. Αλλού είναι το ζουμί.
          Ο Χιμένεθ μπορεί να φωνάζει οτι θα πεθάνει για τους παίκτες που έχει, αλλά κάνει συνεχώς μαλακίες. Διότι το σύστημα που πάει να παίξει, είναι μια απλή εμμονή. Τύπου Δώνη που ήθελε τον Ριβάλντο αριστερό εξτρέμ. Καταλαβαίνω οτι παραμένει στο τιμόνι διότι θέλει να πάρει τα χρεωστούμενα ( κάπου μισό μύριο ) αλλά και την πιθανότητα κάποιας αποζημίωσης σε περίπτωση αγωνιστικού φαινομένου ( sic κατά το πιστωτικό ).
          Και πλέον οι χαρακτηριστικοί του καβγάδες ( θα τα διαβάσετε σύντομα ) αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Πρώτα με τον Γκρέταρσον, που τους παίκτες της λίστας του συνεχώς τις απορρίπτει θεωρώντας τους μέτριους και δεύτερον με τον Αδαμίδη, που την  μια του δίνει τα λεφτά για τις προκαταβολές και την άλλη του τα παίρνει, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘ' ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟ. Γίνομαι δυσνόητος; Ανατρέξτε στην δήλωση :
" Αν ο Εϊντούρ θελήσει να έρθει, δεν θα πω όχι. Πάντως παίκτη έχω για την θέση του. Αλλού πονάμε. ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ".  Τι έγινε τελικά; Απαντείστε εσείς.
        Και το χειρότερο είναι να πηγαίνουμε διασπασμένοι σαν διοίκηση και αγωνιστικό επιτελείο. Του απολύσανε και τον αδερφό του Μανόλο, του διώξανε και τον υπεύθυνο των χαπιών, καταλαβαίνετε σε τι μπάχαλο είναι η ομάδα. Όχι οτι ο Ισπανός είναι κι αυτός άμοιρος ευθυνών για το χόρτο, αλλά θα μπορούσε να βάλει και κάποια πράματα σωστά στο τραπέζι. Διότι τώρα ο πέλεκυς του κόσμου, θα πέσει επί δικαίων και αδίκων. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ; ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. Αλλοιώς πάμε σε φαινόμενα Μπάγιεβιτς.
        Φυσικά όλοι καταλαβαίνετε τι χαρακτήρα παίρνει το παιχνίδι στην Γεωργία. Κι ειδικά όταν τα χρήματα αυξάνονται με τον αποκλεισμό της αλογοτροφής αλλά και τον πολύ πιθανό του ΠΑΟΚ. Μιλάω για μια πρόκριση που παίζεται χοντρά ( το 1-0 δεν είναι καθόλου πονηρό σκορ που λένε κάποιοι, είναι πανεύκολα ανατρέψιμο ) και για ανυπολόγιστους τριγμούς. Ίδιους με αυτούς με τα μέτρα που παίρνονται και που μόνο στο χαρτί βγαίνουν. Ουσιαστικά ούτε τα έσοδα μαζεύονται αλλά και να μαζευόντουσαν, ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
          Ποιά είναι αυτή; Τα είπαμε στην αρχή. Εκλογές, Αντωνάκης, γρήγορες άδειες κι αχυράνθρωπος του Sugar. Άντε να βγει κι ένα κονσόρτσιουμ με όλα αυτά τα χάπατα που διώκονται σήμερα ( ονόματα προσεχώς ) και που αύριο θα χρησιμοποιηθούν σαν λαμόγια. ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ Η ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΙ Ο,ΤΙ  ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ, αλλά από περιορισμένο πια κορβανά. Στο φινάλε Αεκτζήδες είναι οπότε υπάρχει η έξωθεν καλή μαρτυρία. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ, ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ. 

5 σχόλια:

  1. Τι εκανε στην Ιταλια η επιχειρηματικη δυναμη? Κατι που εδω αμα προταθει,βλεπω τους εργοστασιαρχες να ξηλωνουν και τα θεμελια για να τα μεταφερουν εκτος Ελλαδος.Με πρωτοβουλια του Ντελα Βαλε,συνιδιοκτητη της Σαμπτορια,και ιδιοκτητη του οικου υποδηματων Tod`s,μαζευτηκαν 24 οικονομικα δυνατοι και αγορασαν το 50% του χρεους της Ιταλιας.Ανταλλαγματα δεν γνωριζουμε τι πηραν,τζαμπα να το`καναν αποκλειετε.Αν το δουμε σαν κινηση συμφεροντος απο την πλευρα τους,σιγουρα τα οφελη θα ειναι πολυ μεγαλα,επαναλαμβανω χωρις να γνωριζουμε τι...πηραν!
    Παμε τωρα στους εδω,στους δικους μας.
    Συμφωνα με πληροφοριες,απο "κυκλους" της κυβερνησης,τα λεφτα στην Ελβετια ειναι στα 600δις.Και επειδη η υπερβολη,ειναι στην φυση του Ελληνα,αλλα και λογους μετακυλησης ευθυνων για το ποιος φταιει και φαληρισαμε - κατα την κυβερνηση-,εγω λεω οτι δεν ειναι 600,αλλα 300δις.Ειναι το μισο χρεος μας.
    Ονειρο θερινης νυκτος φανταζει το σεναριο,να μαζευτουν 10 απο αυτους,και να πουν στο κρατος,πως βαζουμε απο τα απλυτα,και αγοραζουμε το 30-40% του χρεους.Και θελουμε αυτο και αυτο απο σας.Θελουμε ολα τα ναυπηγεια να ερθουν στα χερια μας,θελουμε την αποκλειστικη πωληση καυσιμων στον ελληνικο στρατο,θελουμε την ΔΕΗ,τον ΟΠΑΠ,την εκμεταλευση του ορυκτου πλουτου της χωρας,και θελουμε να μην μας ενοχλησει ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ,για 25 χρονια.Και επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι,και πανω απο ολα "πατριωτες",δωστε μας και 5-6 νησακια να χτισουμε κανα εξοχικο γιατι πηξαμε στην δουλεια.
    Περαν της πλακας,υπαρχει ποτε περιπτωση να κανουν μια τετοια κινηση Ελληνες εφοπλιστες,εργοστασιαρχες,πετρελαιαδες?
    Οχι λεω εγω,γιατι στη Ιταλια,σοβαροι επιχειρηματιες απευθυνθηκαν σε ενα σοβαρο κρατος,σε ενα σοβαρο παρακρατος και προχωρησαν σε μια τετοια κινηση.Εδω,ποια πορτα να κτυπησουν? Και αντε και εβρισκαν μια αυλοπορτα,σε ποσους απ`αυτους οι επιχειρησεις τους,τους ανηκουν και δεν ειναι απλα μεσιτες αλλονων,για να προχωρησουν σε μια τετοια κινηση?
    Δυσκολα πραγματα αυτα και πολυπλοκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ φιλο conpater.
    Σωστος με μια διευκρινηση: Η Ιταλια εχει ΒΑΡΙΑ βιομηχανια, αυτοκινητα, ρουχα, ΜΟΔΑ, Τelecom Italia, IRI (Industrial Reconstruction Institute)κλπ.
    Μονο η IRI με 336,000 εργαζωμενους και 50ΔΙΣ!!! τζιρο, οσο δηλαδη ηθελε ο Μπενι ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ για να ξεπουλησει ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..

    Η Ιταλια εχει 20% ΦΠΑ.Εμεις 23%.
    Δηλαδη 15% περισσοτερο φορο (και οχι 3% οπως λενε στο λαουτζικο και τη γιαγιακα)

    Για ποιο λογο να επενδυσει ο Χ λεφτας στη Ελλαδα?
    Για το φορολογικο και νομοθετικο καθεστως που αλλαζει ανα εξαμηνο, μαζι με τον καθε ανικανο υπουργο?
    Και ερχεται ο επομενος και λεει δεν με νοιαζει τι εκανε ο προηγουμενος ΕΓΩ κανω αυτα.

    Μα εδω φιλε μου, οπως ξερει και ο steven που εχει και αυτος ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ επιχηρηση, ο πολιτης δεν εχει να κανει με ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ μα με τον καθε υπουργο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ οσο ειναι τα τερμινα που καθεται στη καρεκλα.

    Συνομιλουσα με τον ΔΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ εταιρειας στην Ελλαδα που ειναι Γερμανος με Ελληνιδα γυναικα, μιας και οι κορες μας ειναι συμμαθητριες στο σχολειο.
    Ο ανθρωπος ειναι μονιμα με το στομα ανοιχτο.

    Δεν μπορει να στησει ενα business plan γιατι η εφορια, οι προκαταβολες φορου, το ΦΠΑ αλλαζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. Τι εκτατες εισφορες, τι απεργιες στα λιμανια, οι φορτηγατζηδες απεργιες, τι φασαριες στο κεντρο που εχουν το μαγαλυτερο καταστημα του ΠΑΝΩ στη πλατεια κλειστο, και αλλα αντιστοιχα να ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ μεχρι και 6 φορες!!!! με την ΗΕLL-ASS να κοιταει..
    Και προσπαθει να δουλεψει αυτος, οπως και ολοι μας..

    Ποιος να κανει τετοια κινηση. Αντε παιρνει ο ΒαρδινογιαννοΛατσοΜελλισανιδης τη ΔΕΗ π.χ

    Και ξεκιναει το μαγαζι με αυτο το σκυλολοι τη ΓΕΝΟΠ να κατεβαζει διακοπτες να κανει πορειες να πληρωνεται ΑΔΡΑ (ανω των 60 χιλιαδω περνουν ΟΛΑ ΑΥΑΤ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ) για να κανει τσαμπουκαδες και ολα αυατ ατα ομορφα..

    Ποιος ΤΡΕΛΛΟΣ θα παει να μπλεξει με τετοια? Ειδες ποτε καμμια πορεια στη Motor-Oil?
    Καμμια απεργια στη Eurobank?
    Καμμια απαιτηση κεκτημενων στην Aegean?

    Εδω ΣΩΣΤΑ ο sugar αφησε την power μιας και το παραμυθι ολο τραβαει και ολο τελειωμο δεν εχει.
    Και αντι να προχωραει μπλεκει και αλλο.

    Ρωτα και τον Μυτιλιναιο που του εχει βγει το λαδι με αυτη την ιστορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα ποδοσφαιρικα.
    Η ΑΕΚ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα περασει.
    Εξαλλου ενα γκολ ειναι και απλα παει παραταση.
    Οι Γεωργιανοι ενα γκολ θελανε για να μας κανουν τη ζωη δυσκολη ενα γκολ θελουνε και παλι.
    Με λιγα λογια ΑΝ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ πρεπει να βαλουμε.

    Ο Αρναρ γνωριζεις οτι ειναι διακοσμητικο στοιχειο (που το πληρωνουμε 120,000 με σπιτι και 2 αυτοκινητα)
    Οσο ο μυτογκας πληρωνωταν και πληρωνωταν και ο αδελφος του.. εκανε τα στραβα ματια.
    Τωρα που ειναι ΜΕΣΑ οπως σωστα λες εχει αρχισει και στραβωνει.
    Χεσμενο τον εχω βεβαια τον ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ, μιας και αυτο το ροστερ ΑΝΕΤΑ το προπονει προπονητης των 100-150 χιλιαδων.
    Σιγα τα κουμαντα και σιγα την αναπτυξη που ειδαμε.
    Γιομα, γιομα και παλι γιομα.
    Και ολοι οι ΑΡΓΟΙ μεσα και η μπαλλα να κανει κανα 10λεπτο να κατεβει.
    Και δηλωσε κιολας οτι ΕΓΩ λεει εφερε τον Καρλος.
    Ναι ρε ΜΑΛΑΚΑ, ΕΣΥ τον εφερες.
    Οπως ΕΣΥ εδιωξες τον Μπλανκο με καποιον Μπαχα.
    Εσυ εδιωξες τον Σκοκο, εσυ εδιωξες τον γκαμηλιερη.

    Τι ειπες η διοικηση τα εκανε?
    Και ΕΣΥ τι ρολο παιζεις? Αφου εσυ ΔΕΝ συμφωνεις ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ το συμβολαιακι σου?

    Αιντε μαλακα που εδιωξες 4 και εφερες εναν ΜΕ ΜΟΜΟΕΤΕΣ και θα πρεπει να σε ευχαριστουμε κιολας.
    Μονοετες που σημαινει οτι σε 4 μηνες ο παικτης μπορει να διαπραγματευτει ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
    Μεγαλη χαρη μας εκανες ρε μυτογκα.
    Οπως με το Μιτσελ που το βγαλαμε απο την ναφθαλινη για να παρει μεταγραφη φετος..


    Οσο προκοψε ο Δωνης αλλο τοσο θα προκοψει και αυτος.
    Με τη διαφορα οτι ο Δωνης ειχε και 5-6 παικτες.
    Γιατο το γκοντο ΕΦΑΓΕ αλλα αφησε και 3 πραγματα.

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ τα ξεπουλησε ολα, εχει 6500 διαρκειας και τον Κοντοε...

    ΥΓ Και ο Μπερνς θα παρει 70,000 για να φυγει? Τι διαολο τα κανεις τα συμβολαια ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ αφου ετσι κ αλλιως δεν ισχυει κανενα?

    80 ο Μαιστο
    290 ο Ισμα
    750 ο Νατσο
    120 ο Πατσατζογλου (εφαγες καλα απο εκει λαμογιο)
    70 ο Ντατομο
    350 ο γκαμηλιερης
    70 ο Μπερνς
    ???? Ο ντιοπ???

    Ολοι αυτοι (εκτος Ισμα) ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, αφου ειχαν πληρωθει για να ερθουν.

    Πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα που πληρωνει τους παικτες της για να τους διωξει.

    Αυτο ενοουσες οτι η οικονομικη εξυγιανση ειναι κοντα ε?

    ΥΓ Αμα αποκλειστεις μεθαυριο καλυτερα κατσε εκει.Γιατι θα ειναι αθλος να αποκλειστεις απο αυτους τους τσουρουκες. Και με χαμενα τα 4,5-5 εκκ δεν βλεπω κανενα λογο να γυρισεις. Ετσι κ αλλιως ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ και το λουκετο ειναι θεμα χρονου.
    Για πριν τα Χριστουγεννα το εχεις προγραμματισει αλλα αισιοδοξο σε βρισκω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dimi,το ζητουμενο ειναι να μην παμε στο αλλο ακρο.Γιατι ειναι χειροτερο,το να σε πηδαει το αφεντικο και συ να μην κανεις κιχ και με τον νομο...
    Επιστολη εστειλε σε Ρεν,Τρισε και τα αλλα κουμασια της Ευρωπης ο Βενιζελος,να μπουν μπροστα για να κοψουν την ορεξη για εγγυησεις στο υπολοιπο κακαο συναπαντεμα.Και τοτε ρε μεγαλε γιατι ετρεξες στην Φιλανδια να κλεισεις την συμφωνια? Ετσι σου ειπε ο Ρεν να κανεις? Η γιατι σου επεσαν τα σαλια μολις ειδες με ποιαν θα εκανες τις διαπραγματευσεις? Σου δειξαν τον 36χρονο κομματο και σου επεσαν τα σαλια.Νομισες οτι το μπλα-μπλα που περναει στα ζωντανα της Ελλαδας θα περναγε και εκει,αλλα μεγαλε Μπενι,την πατησες.
    Δεν βλεπω να κανουμε "παρελαση" σαν χωρα...Μαλλον το θεμα θεωρειτε ληξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ conpater δεν λεω να γινει αυτο απλα λεω οτι για να εχεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ επιχηρειν πρεπει να εχεις ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και καποια κινητρα.
    Σε οποιαδηποτε δουλεια και συμφωνια.
    Ποιος παει να δουλεψει καπου που δεν ξερει τι του ξημερωνει αυριο?

    Εκτος απο τον προεδρο και το μυτογκα βεβαια που δεν κανουν δουλεια μιας και ο ενας μας σωζει και ο αλλος ειναι ετοιμος να πεθανει, απλα δωστε του και τα 500 να κανει μια αξιοπρεπη κηδεια...

    Οσο για τον Μπενι εκανε μαλακια δημοτικου, μιας και πηγε και εταξε και τωρα ΦΥΣΙΚΑ του τα ζητανε ολοι οι αλλοι.

    Χαζος? Ναι
    Μαλακας? ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ
    Ενας μετριος χειρηστης της γλωσσας, που μιλαει πολυ και λεει τα ιδια και τα ιδια, ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    Τι περιμενες? Εδω εκανε μαθημα αγγλικων για την ετυμηγορια της λεξης πτωχευση και επιλεκτικη πτωχευση. Δεν ειναι σκατα τα εκανε η γατα που λεγανε παλια...

    ΥΓ Για να δεις ποσο μπουρδελο κρατος εχουμε, χτες πηγαν και κατεβασαν τη σημαια της Λιβυης και εβαλαν αλλη στο προξενειο. Και το επισημο ελληνικο κρατος τους αφησε ετσι απλα...
    Και εχει βαλει και την HELL-ASS απ εξω να τους φυλαει!!!!!!
    Εχουμε διακοψει διπλωματικες σχεσεις με τη Λιβυη?
    Αλλαξε κανενα πολιτευμα, καμμια σημαια και δεν το πηραμε ειδηση?
    Πως αφηνεις να καταλαμβανουν ξενο προξενειο?

    Γιατι αμα ειναι ετσι ας πανε και λιγο πιο κατω, 2 φαναρια ειναι, στη πρεσβεια των Εβραιων να αλλαξουν και εκει σημαια να βαλουν π.χ της Παλαιστινης.
    Ε? τι λετε?

    Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι υποστηριζω κανενα Κανταφι η οποιονδηποτε αλλο. ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    Αλλα δεν γινεται αν δεν υπαρχει ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗ πολιτευματος-σημαιας-κρατους και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ο καθενας να κανει οτι καυλωσει..

    Βεναι μπορει να βγει ο εταιρος ΚΟΥΡΑΔΑΣ και να πει οτι τη σημαια τη πηρε ο ...αερας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή