Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Πού να φύγεις;

            Τα είχε τραγουδήσει ο Αδαμαντίδης ( φωνάρα ) : Μα πού να πάω...; Μα δεν θα φύγουμε πραγματικά. Ένα πρόγραμμα θα εξυπηρετήσουμε που θεωρητικά θα μας ξεκουράσει. Διότι πρακτικά είναι αδύνατον να σβήσεις τις μηχανές. Τι είναι ο Σεπτέμβριος; Μετανάστευση σε άλλη χώρα; Ένα καινούργιο αύριο; Τι, χρόνο αλλάζουμε που βγαίνει ο κάθε παπάρας και άδει το " γέρε χρόνο φύγε τώρα" ;
             Μια στάση όμως θα ήταν αναγκαία εν όψει της μεγαλειώδους μάχης που έρχεται. Και με όλα κανονισμένα. Και τα κείμενα για την εφημερίδα ( τα του ΣΚ για εδώ ), και μια αραίωση επικοινωνίας άσχετα από την επικαιρότητα. Πού να προλάβεις τα θέματα; Τα έχουμε ξαναπεί. Η Ελλάδα δεν είναι μπουρδέλο. Το μπουρδέλο είναι η Ελλάδα. Αλλά κι αν κάποιος εθνικόφρων διαφωνεί, άντε να πω οτι η χώρα αυτή είναι ένα θέατρο παρωδίας μπουρδέλου. Κωμωδία είναι τραγωδία συν ( + ) 5 λεπτά.
            Η παρέα είναι πολύ δυνατή και το γουστάρει. Μήλος για φέτος. Μια βδομαδούλα. Από Κυριακή σε Κυριακή. Άμεση άνοδο στην Παναγιά τη Σουμελά και μετά βουρ για Πελασγία. Όχι πια όλοι βέβαια. Άλλο ένα πενθήμερο και πίσω στις βάσεις στις 20 του μήνα. Κανένα παράπονο κι όλα ετοιμασμένα σαν αρθογραφία. Έστω και πιο αραιή.
            Τρίχες λέω. Και πού, δεν γίνεται της πουτάνας; Τρία κείμενα κοινωνικοπολιτικά έτοιμα, ο Πίττας για αύριο και μετά η κριτική της ΑΕΚ μας που θα παρακολουθήσω το Σάββατο. Τίποτα δεν είναι έτοιμο. Ήδη παραβίασα το πρώτο. Και πώς αλλοιώς; Αύριο θα βγάλει απόφαση η εφέσεων ( ίδια θα είναι ) για το λαμόγιο αλλά ταυτόχρονα θα τρέχει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Όχι για 16 ομάδες, αλλά για 14 + χ + ψ ή για 12 ακριβέστερα + χ+ψ+ζ+ω. Πιστεύω να μην σας μπερδεύω, αλλά ο Πέτρος ο Καϊμακάμης δεν χάνει εύκολα υπόθεση. Κι ειδικά όταν ο νόμος ( 2725 ) είναι ξεκάθαρος:
    ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΫΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΙΖΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ. ΚΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ.
          Τα τρυκάκια όχι του άμεσου υποβιβασμού λόγω στημένων, αλλά με μετατόπιση στις τελευταίες θέσεις των ύποπτων ομάδων για να σωθούν άλλες, είναι τουλάχιστον γελοία. Κι όσοι υποβιβάστηκαν , το έπαθαν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ, κι όχι απ' ευθείας αποβολή οπότε τότε σίγουρα ανεβαίνουν οι άλλοι από κάτω, ΤΟΤΕ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΙΜΑΤΙΕΣ. ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ PLAY OFF  ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ.  ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ.
          Δεν συνεχίζω στο μοτίβο αυτό. Χαρτιά και μολύβια έχετε όλοι στο σπίτι. Και πολύ καλούς συμβουλάτορες, που εύκολα διαπιστώνετε τα δύο μπλοκ που κονταροχτυπιούνται: ΜΠΕΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ που είναι στο απόσπασμα και ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ-ΨΩΜΙΑΔΗΣ που είναι αθώες περιστερές. Στο δεύτερο γκρουπ βάλτε κι ένα γιό φαρμακοβιομήχανου που όμως έχει και στοιχηματατζήδικο, βάλτε και τον γκόμενο της Εβελίνας κι ανακατέψτε με ολίγη κουγιοσάλτσα για πιο τίμιο μπουρδέλο. Α, και την εισαγγελέα την λένε Παπανδρέου.
           Και τι πρέπει να γίνει τελικά ρε Αβραμίδη; Είπα κάτι; Τα έχει πει ο Στρος Καν: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ. Και ποιοι κυριότερα; ΜΑ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΑΝΕΞΡΤΗΤΑ ΟΜΑΔΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ, ξεκάθαρα, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ.
        Εν γνώσει μου τον θέλω. Θέλω δηλαδή ηλίθιους δίπλα μου. Είναι το καλύτερο όπλο μου για να γελάω. Για παρέα; Όχι βρε. Αλλά γιατί να πετάξω τον Βέγκο ή τον Σεφερλή; Αφού δεν έχω πια Αυνάν, να μην έχω ΔΧ ή Τσουκαλά; Πιλάβιο μήπως; Που πήγε στην κλήρωση του παγκόσμιου ενώ καίγεται το μουνί του; ΑΦΟΥ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ; ΧΑΒΑΛΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
            Κι οι διακοπές δεν είναι για πολύ μεγάλη σοβαρότητα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΝΟ γύρω στις 8 και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των επιχειρηματιών που δεν έχουν πληρώσει ποτέ ΙΚΑ ή ΦΠΑ. Που προς τα εκεί πορεύονται και τα δις των Βισηγότθων που τις γυναίκες τους τις στέλνουν εδώ για το κέρατο κι οι ίδιοι πάνε στην Ταϋλάνδη για κανά φρέσκο κωλαράκι.
            Και νάσαι με το κανονικό παρασκήνιο στο νησί. ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΡΟΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΜΑ. ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ. ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, τον διάδοχο του τρωκτικού. ΝΑΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΙ  Ο ΚΟΜΠΙΝΟΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ μετά την δολοφονία. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ;
            Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Όπως κι εγώ στις διακοπές.  Τι να μου πει ο Sugar, τι ο Καραγιαννίδης, τι ο " Άντε γεια " με την σουίτα, και τι ο κατασκευαστής του Λυκαβυττού που σπίτωσε την κόρη του " μωρού¨".  Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μην ηρεμήσω λόγω τρέλας γραψίματος και σεβασμού στον χώρο αυτό κάποιων χιλιάδων που θέλουν να μαθαίνουν τα πίσω από τις γραμμές.
           ΠΑΡΕΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ. Διαμάντια θα βγουν. Τυχαία δεν γίνεται τιποτα. Όπως και ο σχολιασμός, που αν και πιο αραιός, θα είναι τακτικότατος. Φυσικά με επίκεντρο: Ποιός θα γαμήσει το μουνί; Ποιό είναι αυτό; Α, ο καθένας έχει επιλέξει κι ένα. Κι επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός , γι' αυτό και κυκλοφορούν ακόμα πολλά. ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, μην έχουμε παράπονο. ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΨΩΛΕΣ.
            ΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΕΣ; ΜΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ: ΣΤΟ CAS ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΤΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥ ΜΕΤΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ. ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΥΦΤΟ, που παίζαμε παλιά, ΠΟΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ;
           Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ; ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΓΙΟΚΑΡΙΝΟΣ ΤΟΥ.
           ΥΓ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΧΑΠΑΤΑ. ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ; Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ;
            ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΤΩ. ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

13 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΥΣ: ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ. ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ, ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -850 ζηταει λεει σημερα ο Πιλαφιος.

    -ΑΜΑ μας ειχατε δωσει, απανταει ο γιος του Τζεπετο, τα 200 του κυπελλου δεν θα χαμε προβλημα.

    Οποτε ΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ 650 ρε μεγαλε και ασε τα 200 που δεν σου εδωσαν για αργοτερα.

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΕΙΛΤΑ.

    Διπλα σου στο πανελ καθονταν ενας με μουσια, αυτος που σε κυνηγαγε στα χωραφια μετα το 6-0 και σε ελεγε ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΔΕΛΦΗ.

    Αυτος που σου ελεγε οι αντρες παραιτουνται ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

    Επειδη λοιπον λογω αυτου δεν πηρες τα 200 απο εκει, τα 500 απο τον ΟΠΑΠ και εφαγες και 210 προστιμο, γυρνα ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ και ζητα, οχι ολα αλλα τουτλαχιστον τα 200 να μην εχεις προβλημα.

    Εβλεπα ενα documentary για την Μπαγερν Μοναχου.

    Η οποια εχει 150,000 μελη και οταν εγιναν εκλογες για προεδρο ο Ουλι Χενες δηλωσε:

    Εκλεγωμαι με 51% αλλα ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80% για να νιωθω οτι ο κοσμος με στηριζει και με εγκρινει για προεδρο.
    Γιατι εγω διαχειριζωμαι τα χρηματα των μελων ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ για παικτες προπονητες και οικονομικες κινησεις και εισπρατω την επιδοκιμασια η αποδοκιμασια των φιλαθλων-μελων.

    Ακριβως οπως ο γιος του Τζεπετο που εχει?? με το ζορι 6000 κοσμο, αντε να γινουν 7-8 (με τα δωρα τις κληρωσεις τις χορηγιες κλπ) απο το 1,5εκκ που ο ιδιος δηλωνει..(που ειναι οι μισοι αλλα λεμε τωρα)

    Και με αυτο το εξαχιλιαρο το 0,4% δηλαδη διοικει,ξεπουλαει φεσωνει ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ, κατσικωμενος στη καρεκλα.

    Τι θα εκανε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ Ε-Ν-Τ-Ι-Μ-Ο-Σ ανθρωπος?

    Κυριοι επειδη δεν επιθυμω να περασω στη ιστορια σαν ο μεγαλυτερος καταστροφεας προεδρος της ΑΕΚ, σαν ο ανθρωπος που ξεπουλησε οτι υπηρχε για ενα μισθο 200 χιλιαδων, καλυπτωντας την ανυπαρξια σας ως μετοχοι και ως ανθρωποι.

    Επειδη ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ στο κοσμο, μεσω εμου, επειδη εδω συμβαινουν σημεια και τερατα με ΜΗ ΑΠΟΚΛΑΥΨΕΙΣ ΚΛΕΨΙΩΝ-ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ- ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΕΚΚ ΕΥΡΩ.

    Επειδη παρα την συνολικη αποψιλωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ του συλλογου τα ΧΡΕΗ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ.

    Επειδη δεν ανεχωμαι ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.

    Αλλα ΠΟΙΟΣ θα τα κανει αυτα? Ειναι γλυκο το μελι ειδικα οταν το δοκιμασεις με το δαχτυλο μετα βαζεις και τα δυο χερια μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιουνγκ μποις
    χελσινμποργκ
    ερυθρος αστερας
    γκαζ μεταν ( ρουμανια )
    δυναμο τιφλιδας

    αν κατσουμε με μια απο τις 3 πρωτες ,ειδικα με τους ελβετους τοτε αντιο ευρωπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eτσι δε και κανει κανα αστειο ο Πιλαφιος εστω και για μια αγωνιστικη 11 μεταγραφες ο Κωστακης και οποιος αλλος ερθει ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ.

    Βλεπω εντεκαδα με αρναρ, μανωλη, billaro και λοιπους.

    Γι αυτο ελεγαν στο Νεστωρα σηκω να παιξεις μπαλλα?

    ΥΓ Χωρις πλακα μιας και δεν γνωριζω: Αν η ΕΠΟ δεν εκδοσει δελτια εχουν δικαιωμα συμμετοχης στο Europa οι παικτες?
    Γιατι αν δεν εχουν ΑΝΤΙΟ europa league.Αν γινει κατι τετοιο και χαθει το ταληρο ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ.

    ΥΓ 2 STEVEN Η ΜΗΛΟΣ εχει καταπληκτικες παραλιες. Θα παθεις πλακα. Εχει ενα μειονεκτημα ομως: οι καλες θελουν φουσκωτο ΜΟΝΟ. Αν μπορεις νοικιασε και θα με θυμηθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dimi
    αν δεν εκδοσει η επο τα δελτια σε καμμια διοργανωση δεν εχουν δικαιωμα να παιξουν
    αρα η πληρωνεις η καθεσαι σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ..ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ..ΣΕ ΚΟΤΖΑΜ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ..ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ??ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ???ΚΡΙΜΑ...ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΥΡΙΖΩ ΜΕΡΕΣ 2003/2004....ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΑΓΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ....ΤΕΛΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΓΑΜΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που να τρεχεις τωρα στη Τιφλιδα....

    Με λεωφορειο ποσο παει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο Σπατο resort προπονηθηκε λεει ο Μωρας κανονικα με την ομαδα.

    Ανηκει ο Μωρας στην ομαδα της ΑΕΚ?

    Η μηπως ειδε ανοιχτα και μπηκε ετσι για ενα γρηγορο?

    Για να καταλαβω δηλαδη, οποιος θελει παει και προπονηται με την ομαδα?

    Ρε μπας και ειναι supporter και τον εβαλε ο Κασνακιδης να κανει προπονηση με την ομαδα?

    Η μηπως ειναι η ομαδα ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ οπως ελεγα χτες και οποιος θελει μπαινει και βγαινει ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?

    Το μεγαλυτερο ΣΩΤΟ ειναι αυτο που παει να περασει ο ΗΛΙΘΙΟΣ οτι γλυτωσαμε λεει και 300 απο τον τσαφα τσουφα.

    Εγω λεω το αλλο ρε ΠΙΝΟΚΙΟ:
    Διωξτους ολους να γλυτωσεις ολα τα φραγκα, ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ, και βαλε την Νεων να παιξει.

    ΕΞΥΓΙΑΝΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, και τραβα και μια δηλωση κατα του Βαγγελα που σε κυνηγαει (αλλη δουλεια δεν ειχε ο Βαγγελης να ασχοληται με πορδες) οτι εσυ δεν συμμετεχεις σε στημενα πρωταθληματα...


    ΥΓ Ρε Ντουσαν σκασε ενα δεκαρικο ως Supporter και μπουκα για προπονηση τη μερα που κανει επισημη παρουσιαση η ομαδα.

    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ Δ.Χ ΚΑΙ του γιου του Τζεπετο!!!

    Priceless θα ειναι η φωτο που λεει και η διαφημηση χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα μπορουσε η τυχη να μας ειχε χαμογελασει λιγο ρε γαμωτο.
    Ναι,εξοδα πολλα οντως.
    αντε τωρα στην Τιφλιδα. Χαθηκε εδω στην Ρουμανια μια βολτα, η αντε στην Ελβετια.
    Ο μονος τροπος για περιορισμο των δυσβασταχτων εξοδων πηγαινε-ελα, ειναι δυο
    α) να μεινουν στο "πηγαινε". Χωρις "ελα". Αλλα αυτο ειναι λιγο σκληρο.
    β) Να πανε οδικως -με τρενο ασφαλως- μεχρι τα συνορα,εκει στον Εβρο, απο εκει με καραβι-καποιο πετρελαιοφορο ισως- απο την Αλεξανδρουπολη εως τις ανατολικες οχθες της Μαυρης Θαλασσας. Τσουπ,εφτασαν στην Γεωργια, η οποια βρεχεται απο την εν λογω Θαλασσα. Με καμηλες,αγροτικα και δουλους, να φτιαξουν ενα καραβανι και να μεταφερθουν απο χωματοδρομους εως την Τιφλιδα. Σε καμια δεκαρια ωρες,θα ειναι εκει. Συνολο ταξιδιου 24 ωρες. Κοστος 30 εισητηρια του ΟΣΕ (ομαδικα) 1000 ευρω + αλλα τοσα για να μεταφερθουν με καποιο καραβι ως τις οχθες της Γεωργιας + 300 Λαρι (750 ευρω περιπου) για 5 Βακτριανες καμηλες και τρια παλια Datsun.

    Σουμα δηλαδη-μαζι με τα νερα για τις καμηλες-περιπου 3 χιλιαρικα. Αλλα τοσα για επιστροφη 6 + καμια 500 ευρω για κατασκηνωση στην πλατεια της Τιφλιδας,συνολο 6.500 χιλ.

    Που 6.500 χιλιαρικα, που 300 χιλιαρικα στο πηγαινε-μεινε- ελα για την ομαδα ο κοντος μεχρι εδω διπλα στο Παρισι.
    Υπαρχει διαφορα φιλοσοφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμα δε κανεις και τιποτε ψωνια ερχωμενος ολο και κατι θα βγαλεις.
    Να πεις δηλαδη οτι μαζι σου γυρναει και η γυναικια ομαδα του Βολευ..

    Ασε που οπως παει το παραμυθι ΔΕΝ τους βλεπω να γυρνανε...OXI ΟΛΟΙ τουλαχιστον.

    Εχει να πεσει γελοιο..

    Πως το λενε στα αγγλικα το αδελφη?

    You fagat go home???

    Στα Ιθπανικα??


    Τι καταντια για παικτες τυπου Γκουντι να ακουνε οτι απειλειται η ομαδα τους να μη βγαλει δελτια για 850 χιλιαρικα...
    Να εισαι πριν Τσελσι Μπαρτσα και να ερχεσαι τωρα στου τελειωμενους που ζητιανευουν 200 χιλιαρικα απο την ΕΠΟ...

    Οσα εβγαζες το μηνα δηλαδη..

    ΥΓ Ο Μακος θα προλαβει να παει Τιφλιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο παλι τι ειναι με τα 850 χιλιαρικα που ζηταει η ΕΠΟ; (τα οποια ειναι περισσοτερα)
    Σαν δεν ντρεπονται. Να ζητανε λεφτα.
    Εδω κανουμε σχεδια να παμε με σχεδια στην Γεωργια,μπας και γλυτωσουμε κατι και αυτοι οι σαραφιδες μας ζητανε λεφτα.

    Μαζι με την εφορια ποσα ειναι;
    Μαζι με τις εκρεμοτητες των παικτων-νυν και πρωην-ποσα ειναι;
    Μαζι με προμηθευτες ποσα ειναι;
    Μαζι με το ΟΑΚΑ ποσα ειναι;
    Τις διακανονισμενες δοσεις ελπιζω να τις πληρωνουν κανονικα. Η μηπως δεν...

    Ω,ρε πουστη,βλεπω το ταξιδι να δυσκολευει ακομα περισσοτερο.
    Αναβαίνουσιν όρη, καί καταβαίνουσι πεδία εις τόπον, όν εθεμελίωσας αυτά...
    Όρη τά υψηλά ταίς ελάφοις, πέτρα καταφυγή τοίς λαγωοίς...
    Έθου σκότος, καί εγένετο νύξ· εν αυτή διελεύσονται πάντα τά θηρία τού δρυμού.
    Σκύμνοι ωρυόμενοι τού αρπάσαι, καί ζητήσαι παρά τώ Θεώ βρώσιν αυτοίς.
    Αύτη η θάλασσα η μεγάλη καί ευρύχωρος· εκεί ερπετά ών ουκ έστιν αριθμός, ζώα μικρά μετά μεγάλων. Εκεί πλοία διαπορεύονται· δράκων ούτος, όν έπλασας εμπαίζειν αυτή...
    Ως εμεγαλύνθη τά έργα σου, Κύριε· πάντα εν σοφία εποίησας.
    αυτη θα ειναι η μεγαλυτερη προκριση της ιστοριας μας (κατα το: "αυτη ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της τελευταιας 15ετιας" οπως ειπε ο ΑΕΚαρααααααας Αδαμιδης για την κατακτηση του Κυπελου εναντι καποιου Περιστεριου. Και επεριεφερεν το κυπελον εις απασα τα after μαγαζια της παραλιακης ωσαν την καρα του αγιου Διονυσιου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλολογικη ερωτηση

    θα ειμασταν χειροτερα οικονομικα αν αναλαμβανε ο κοζωνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή