Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΔΙΝΑΜΟ - ΑΕΚ

            Ό,τι μπορώ να δω. Από τα internet και τα λοιπά τριχιά που θέλουν να λέγονται ενημερωτικά sites ή blogs. Της πλάκας όλα και να έχω κι αγωνία. Να μην πιάνει και ραδιόφωνο, σαν να βρίσκομαι στην Ελλάδα της κατοχής, που βέβαια έρχεται κι αυτή. Αλλά το θέμα μας είναι άλλο.
           Ο Μανόλο έκανε πειράματα. Δεν είναι κακό αυτό και λογική μου φάνηκε η ενδεκάδα. Αυτό το ρόστερ υπάρχει. Νάναι ο Μπέλεκ μπροστά ή ο Λύμπε; Σιγά την διαφορά. Πάει για πιο αμυντικογενές σχήμα, οπότε λογικά είναι ο Γκέντζογλου αντί του Καφέ. Αλλού υπάρχει το θέμα: ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΡΕΜΕΙ, χωρίς να έχει ευθύνη για το γκολ κι άρα υποχρεωτική αλλαγή που όμως σημαίνει οτι δένει τα χέρια του κόουτς. Τι με καίει τώρα; Όχι το γκολ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ. ΚΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
               Υπάρχει αισιοδοξία; Φυσικά. Η κριτική γράφεται ζωντανά. Κι οτι τρως το γκολ από τον τίποτα νωρίς, σου δίνει κάποια κάλμα μέχρι την λήξη του άγώνα. Βέβαια πρέπει να αλλάξουν κάποια συστηματάκια λόγω εξέλιξης, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ, ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. ΚΑΙ DIMI, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ. ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
             Στο δεύτερο; πολύ καλύτερα. Άλλαξε το σύστημα και φύγανε τα λογικά προς τα αναμενόμενα. Που για μας ήταν από πριν, αλλά για τον προπονητή ήταν είδος προς εξερεύνηση. Λίγη ταχύτητα στον άξονα και μερική άλλαγή στα άκρα. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ; ΚΑΤΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΟΣΤΕΡ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΠΟΘ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ. ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΚΟΛ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
           ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 4-4-2 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.
             ΚΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ; ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ;
             Μην μιλάμε παραπάνω.
                     ΣΩΘΗΚΑΜΕ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ.
                                  ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

73 σχόλια:

  1. Καλησπερα,

    Δεν υπαρχει προπονητης φιλε ΝΟΥΜΕΡΟ ειναι και το εχω πει απο την πρωτη μερα.
    Ξαναρωταω ο Κασαπης, Τσιαρτας, Κωστενογλου (ΤΥΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) ποσο ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα εκανε με 100-150 χιλιαρικα αντι για το 1,2 που παιρνει ο προεδρος με τον μαλακα ΠΑΡΕΑ?

    Οπως εχω πει απο την πρωτη μερα και πεσατε να με φατε: Ο ΓΚΟΥΝΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΞΥΠΝΑΤΕ.
    Σκορερ με 2 και 2 γκολ το χρονο τα τελευταια 2 χρονια.
    Και αμα μεγαλε δεν μπορεις 4 φορες να πετυχεις στοχο απο τα 5 μετρα απεναντι σε καποιους ΜΑΛΑΚΑΤΖΕ ποτε ακριβως λες να μπορεσεις?

    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΣΟ

    Kαι να δεις που θα μας τον βγαλουν και mvp το μπουχεσα που ηταν μεσα στις φασεις (το ακουσα και αυτο)...

    Ξαναλεω επισης:Λυμπε κανε σε μας μια χαρη και μετα στον ευατο σου.
    ΑΣΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΡΑΣΕ. Γιατι πρεπει να μας τα σπας καθε βδομαδα?

    Καλα: Οτι ακριβως εγραψα και την προηγουμενη εβδομαδα: ΚΑΛΑ μεγαλε ενταξει. Ο δωνης δεν νομιζω ο αναστο μπορει να σε επαιρνε..

    Κατα ατα αλλα 4,5 μυρια και παρατα ζωης για κανα 4μηνο με τα χιλια ζορια.

    Και η αδεια απο την ΕΕΑ, επειδη αρνηθηκε την καταπτωση της εγγυητικης για την ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟ ΝΙΟΝΙΟ και τα 165 που λεω εδω και μια εβδομαδα...και τους εστειλε λεει στα πολιτικα δικαστηρια για διαταγη πληρωμης.

    ΣΩΘΗΚΑΜΕ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

    Ναι ζητω.
    Σωθηκαμε???? και γιατι επρεπε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκλεισαμε το Ντιναμο. Το γκυπτακι το μπαλαμο, που το ειχαμε γκια ντιωξιμο και ντεν εκανε ουτε γκια ανταλλακτικο στον νιονιο η την Ξανθη, μια χαρα ειναι και το πρωτο βιολι να πουμε αυτο το μικρο Ταμτακο στην ομαντα μας,την Αγκια Βαρβαρα Σπατων.

    Δεν υπαρχουν λεφτα,ουτε για τα δεοντα,δεν υπαρχουν παικτες, δεν υπαρχει ουτε ενα συμβολαιο πανω απο 12 μηνες,και πως θα μπορουσε, θα ηταν τρομερη πολυτελεια εν μεσω πεινας να κλεινεις 3χρονα συμβολαια, η να κανεις ονειρα για "μελλοντικους κορμους". Τον μονο καλο κορμο που μπορει να βρει ο Αδαμιδης και ο μπακαλιαρος, ειναι αυτος της Algida.

    Γυριζουμε τροπαιουχοι απο την Γεωργια,και με ορεξη μεγαλη ειμαστε ετοιμοι να αντιμετωπισουμε την Κυριακη οποιονδηποτε αντιπαλο μας ορισει το δικαστηριο η η Nova. Αν δεν βρισκουν απο την Α' κατηγορια,ας παιξουμε με τον Κουγια. Η με την Καλονη. Η ας φερουν μια απ'εξω. Την Μαντελσκαμερατενε,την Γκετσλερμπιρλικι,την Τολουκα. Καποια τελος παντων. Δεν κολλαμε.

    4 και κατι ψιλα εκ. γιουρο,ειναι τα κερδη,τα οποια πρεπει ηδη να δωθουν και δεν περισσευει ουτε για πασατεμπο. Και τα υπολοιπα χρεη και υποχρεωσεις βουνο,περιμενουν.
    Ελπιζουμε να χρεοκωπισει με επισιμο πιστωτικο γεγονος πλεον η Ελλαδα,ετσι ωστε να μη την προλαβει πρωτη η ΑΕΚ. Και να κρυψουμε ετσι την ξεφτυλα μας πισω απο το φουστανι της μαμας-Ελλαδας.

    Υ.Γ Ετοιμαστειτε για παχια πρωτοσελιδα,με γραμματα σαν κουραδες. Και δηλωσεις των ηρωων κατα την επιστροφη. "Αυτη ειναι η ΑΕΚ", "παμε σαν αλλωτε", "γραψτε ιστορια", "αν δεν μπορειτε ιστορια,γραψτε μαθηματικα", "εμπρος αιτε", "σουταρετε και κλαστε στα δοκαρια" κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφυγαν ολα τα γκολ,το ειπαμε. Τζεμπουρ,Μπλοανκο,Σκοκο. Δηλαδη το 90%.Τι εμεινε; Εμεινε μονο ο Λαγος,που οταν δεν σκαβει τρυπες στο χορτο,κανει καμια σεντρα και οταν φυσαει νοτιοδυτικα και κανουμε επιθεση προς το τερμα που βλεπει στην Κηφισιας,μπορει καν να σημειωσει καποιο γκολ.
    Και το μπαλαμο το γυφτακι που βαλθηκε ναμας αποστομωσει και να δωσει την απαντηση του στο γηπεδο, αποδεικνυοντας μας καταμουτρα οτι μια χαρα θα μπορουσε να σταθει στα Πρασινα Πουλια της Καλαματας.
    Επισης, κατι "επιθετικοι" υπαρχουν,που τους χαζευαμε σε ομαδες επαρχιακες. Και ενας λελες που ηρθε για τα τελευταια ενσημα και ζητημα ειναι εαν θα βαλει 10 γκολ. Αυτη ειναι η "επιθεση". Για το δε κεντρο,αστα. Καλυτερα να το λεμε "δεντρο" και οχι κεντρο. Αφου πιο γρηγορα αναπτυσετε ενας πλατανος παρα οι δικοι μας εκει στο γηπεδον. (δεν τολμω να κανω συγκρισεις με αλλα χρονια γιατι μετα θα πρεπει να καπνισω τριφυλο και δεν εχω.)

    Ουτε σημερα ειδα την ομαδα. Δεν την εχω δει ακομα. Οχι γιατι δεν θελω, η γιατι δεν εχω χρονο. Αλλα γιατι δεν μπορω.Δεν αντεχω να βλεπω φαντασματα με φανελες κιτρινες σαν χολεριασμενοι να παλαιυουν,να κουτουλανε μεταξυ τους,να γλυστρανε,να πεφτουν κατω, να μπουσουλανε,να ματασηκωνονται, να κανουν σαν τροφιμοι τρελοκομειου,οταν καποιο μηνα η μπαλα μπαινει στο αντιπαλο τερμα κλπ. και εναν μαλακα στον παγκο με μια μυτη σαν αγκυστρι να χτυπιεταισαν να θελει να πειστει και ο ιδιος
    οτι ειναι προπονητης καπου.Που καθε 6 μηνες "πεθαινει για την ομαδα και το ροστερ" και μετα απο τρεις μερες αναστενεται.Μηπως αντι για 5αρι διαμερισμα,να του νοικιαζαμε κανενα σκαμενο βραχο,να τον παραχωναμε εκει μεσα; Πιο φτηνα θα μας ερχοταν. Και θα ηταν και πιο παραστατικο.
    "ουκ εστιν ωδε,αλλ ηγερθει δια την πρωινην προπονησην"

    Εχουμε δωσει ηδη 5-6 παιχνιδια επισημα-φιλικα και γκολ μπαινει καθε 457 λεπτα.(χωρις την αναπαυλα)
    Θα λυσσαξουμε στο under φετος. Οποτε θα μπαινουν πανω απο 2, θα γινετε φωταγωγιση της Ν.Φ. απο την Αποστολακη. Να βλεπει να βρεχει και τα ιερα χωματα με το λαστιχο ο Χατζιχρηστος. Μη ξεραθουν. Γιατι ακομα και ο αγιος νερο θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήβεν, Χρήστο, DIMI,
    Τελικά, σωθήκαμε; Είναι άραγε αυτό η σωτηρία; Εκτός βέβαια αν αναφέρεστε στη σωτηρία της ψυχής μας που επιτυγχάνεται με κάθαρση (να ακούς την παράταση από ένα ραδιοφωνάκι και να αγωνιάς αν θα περάσεις την Αναγέννηση Ασπροχώματος Γεωργίας… όπως έχει γίνει η πάλαι ποτέ κραταιά Δυναμό). Και τελικά, μεσήλιξ άνθρωπος να μη μπορώ να καταλάβω αν είναι όντως παιχταράς ο Γκούντι, αν πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του αμέσως ο Λύμπε, αν είναι επικίνδυνος ο τερματοφύλακάς μας ο Δημητρόπουλος και αν τελικά ο Λεονάρντο είναι ο σωτήρας μας ή «το γκυπτάκι το μπαλαμό» που λέει ο Χρήστος.
    Μια ζωή βλέπω μπάλα και ακόμη να καταλάβω τα μυστικά του τοπιού. Αλλά μ’ αυτά και μ’ αυτά, έχω την προσοχή μου στραμμένη στο ποδόσφαιρο και δεν ασχολούμαι με το χάλι της χώρας… ή μήπως είναι κι αυτό μουσαντένιο και αποτέλεσμα εργαστηριακών πειραμάτων σκοτεινών κύκλων που παίζουν με την παγκόσμια οικονομία;
    Αν υποψιαστώ ότι εκτός από την μπάλα είμαι βαθειά νυχτωμένος και σε αυτό, δε θα το αντέξω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι εκτρωμα ηταν αυτο χτες
    πως θα βγει το πρωταθλημα μ αυτην την ομαδα, ευτυχως που αποβληθηκε ο βολος γιατι θα ειχαμε κλαματα και αντε να αντιμετωπισεις τον ολυμπιακο η εστω τον παοκ
    με ποια λογικη βγαζει τον ανυπαρκτο Καρλος στην παραταση και στερει εναν πεναλτιστα απο την διαφαινομενη διαδικασια των πεναλτις
    μ εναν γκουτιονσεν να παλευει μονος χωρις καμμια βοηθεια και να εχει σκασει και ο αλλος απο τον παγκο να μην βλεπει τιποτε
    ευτυχως που ο καφες εδωσε μια ηρεμια στο κεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Αυγούστου, 2011 11:25

    Προσπαθώ να το δω μισογεμάτο το γαμημένο και δε μπορώ.
    Άιντε, προκριθήκαμε και θα πληρωθεί και κάνας παίκτης και καμιά μίζα.
    Αν παίρναμε το μπούλο από αυτούς τους ξυλοκόπους (επιπέδου πανθρακικού και κάτω) θα μας πρήζαν τα φρύδια τα παπαγαλάκια του αδαμίδι:
    "Ατυχήσαμε απέναντι στη μπαρτσελώνα του καυκάσου, αλλά ΕΣΕΙΣ, ο λαός της ΑΕΚ φταίτε που δεν τη στηρίζετε επαρκώς, ενώ η ομάς πήρε τον πρώτο, περηφανή τίτλο μετά από 100 χρόνια". Και νάσου φωτό του κυπέλλου επί 10ήμερον στο εξώφυλλο της ψ-Ωρας....
    Το ακολούθησα ραδιο-φωνικά είδα κάποιες φάσεις μετά και κρίνω τα εξής:
    Θετικά:
    1.Άρα είναι για βασικός, ΤΕΛΟΣ. Μιά χαρά τερματοφύλακας είναι το παιδί ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΖΜΕΝΟΣ.
    2. Διακρίνω από Άρα, Μάκο και 2-3 άλλους ένα τσαμπουκά που ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Σκατά παίζουμε, αλλά σαν χεζμεντέν αεκάκι δε θέλω να συμπεριφέρονται.
    3. Το γυφτάκι, με όσα του έχω σούρει, τουλάχιστον άρπαξε την ευκαιρία σε αυτή την ώρα που έπαιξε στα 1 παιχνίδια και απόσβεσε τα λεφτά του. Φυσικά δε μπεριμένω να μετατραπεί σε ροναλντίνιο, αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί.
    4. Με αυτό τον θρασύβουλο του καυκάσου και με 1-0 από το 1', τουλάχιστον ξύπνησε ο ιθπανόθ στο Β' και οι παίκτες βγάλαν τις ζαρτιέρες και συνήλθαν κάπως. Αυτή η αλλαγή δείχνει μιά διάθεση (ακόμα) τουλάχιστον...

    Στα αρνητικά:
    1. Ο ιθπανόθ είναι ΨΥΧΑΚΙΑΣ. ΜΕ τις μαλακίες του χάσαμε 120+λεπτά παιχνιδιού. Άσε που τον κατηγορώ για την παιδική χαρά των πρώτων λεπτών που το φάγαμε. Δουλειά του είναι να τους έχει στην τσίτα. Έχει χάσει πλήρως την αίσθηση των σχημάτων που είναι κατάλληλα για αυτό, το όποιο κτουστουρεμένο υλικό. Ήμαρτον με το γερολύμπε, μπροστά είμαστε, σε συνδυασμό του με τον πολύ βαρύ γκούντι, πολύ μα πολύ αργοί, ενώ σπαταλιώνται θέσεις από παίκτες στο κέντρο. Εδώ συμφωνώ με steven. 4-4-2 πρέπει να δούμε με κέντρο πιο φορτωμένο. Γενικώς, δεν καταλαβαίνω ούτε τι παίκτες θα αναδειχθούν από αυτόν τον -και καλά- ειδικό, ούτε πως αυτός εφαρμόζει την κοινή λογική στον σχεδιασμό και τις τακτικές του.
    2. Δυστυχώς, ο παπαμπούμπας έφυγε, και ο μάκος ξανακυλάει στην προπερσινή χρονιά με απόδοση τουλούμπας.
    3. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ χαμένες ευκαιρίες με το τσουβάλι.
    4. Αδούλευτη ανάπτυξη.
    5. ΑΕΚ=Ελλάς και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ αντιμετώπιση των πάντων: "Δεν έχουμε σάλιο, αλλά παλεύουμε για ΕΣΕΝΑ, αχάριστε λαέ, το τεραίν ήταν κακό, ο αντίπαλος μπαρτσελώνα, ο σκύλος μου έφαγε το τετράδιο..."
    6. Μου φαίνεται ότι αντί να πάνε να τρυγήσουν ότι χαφ και πλάγιους έχουν οι 2 παραγκούχοι, πάνε πάλι και παίρνουν...παίκτες στον άξονα! Ήμαρτον....

    Αυτά, καταρχήν. Φυσικά ΧΑΙΡΟΜΑΙ που περάσαμε, είμαι ΑΕΚ. ΛΥΠΑΜΑΙ για την κατάντια μας, όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιωργη
    που τις ειδες τις ευκαιριες με το τσουβαλι οπως λες?
    στο πρωτο ημιχρονο δεν ειχαμε καμμια και στο δευτερο 3 αν δεν κανω λαθος
    και το ποιο σοβαρο απο ολα ειναι οτι ο παιχτης κανει το συστημα και οχι το αντιθετο
    τωρα 4-4-2 η 8-0-3 ειναι για λαικη καταναλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Αυγούστου, 2011 12:54

    Σωστό, με το καλάθι έπρεπε να γράψω καλύτερα...
    Τέσπα, πάλι 3-4 ευκαιρίες σε ΤΕΤΟΙΟ ματς ΔΕΝ πρέπει να χάνονται.
    1η, άντε 2η η μπάλα πρέπει να μπει στο πλεχτό.
    Στο κατω κάτω ο ισλανδός, ο γερο-λύμπε ή ακόμα και ο κάρλος περιμένω ότι αυτή είναι η δουλειά τους και διαθέτουν την εμπειρία και τα προσόντα να τις καθαρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΦΑΝΗΚΕ..(ΔΕΛΛΑΣ...ΝΤΙΟΠ...ΜΠΛΑΝΚΟ..ΣΚΟΚΟ..ΣΑΧΑ...)ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...ΣΕ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΓΚΟΛ....ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΣ...
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..DIMI ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ:AΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ..ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΕΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ..ΚΑΛΑ...ΚΑΛΟΣ..ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ..ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ...ΣΚΥΛΙ...ΠΟΛ ΔΥΝΑΤΟΣ....ΚΑΛΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ...ΠΑΘΟΣ...ΓΕΩΡΓΕΑΣ...ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΨΥΧΑΡΑ!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ..ΠΑΛΕΥΕ...ΤΑΚΛΙΝ....ΠΗΔΑΓΕ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ....ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΑΚΟΣ ΜΕ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ....ΑΠΛΑ...CARLOS....ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΦΤ...ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ..ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ..ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ...ΛΥΜΠΕ...ΚΡΙΜΑ....ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...
    ΛΑΓΟΣ...ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ....ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΕΙΝΤΟΥΡ....Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΛΕΠΤΑ....ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ 130 ΛΕΠΤΑ..ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣΑ...ΠΟΥ ΚΘΝΗΓΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΡΕΝ...ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΣΤΟ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΤΟΥΣ...ΠΙΣΤΕΥς ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΛΛΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ...ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ...ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΙΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ...ΠΑΘΟΣ...ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΚΑΙ ΝΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 20 ΓΚΟΛ...ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 10 12 ΓΚΟΛ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΑΣΣΙΣΤ...ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ...ΚΣΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΑΠΛΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...
    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ.....(ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΑ)!!!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΗ..ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΤΕ...ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΟΛΕΔΕΣ....ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ.....ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ....
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριακο, ολοι αυτοι που ανεφερες και ολα αυτα που εκαναν τα σκυλια με τοσο "πεισμα","τσαμπουκα","δυνατα",με "παθος","υπερβαση", και δωστου λαχανιτο και δωστου τζαμπα τρεξιμο και δωστου στραβοκλωτσιες και δωστου βουτες κλπ-κλπ, ειναι απλα 15 λεπτα του Κετσαπαγια απο την αλλη ΑΕΚ που ξεραμε.
    Μη σου πω 10 λεπτα του Σαβεβσκι.
    Ολη η αμυνα αξιζει λιγοτερο απο οσο ο Βαιος. Η αλλιως ειναι ολοι μαζι εκει πισω,το αριστερο αρχιδι του Στελιου.
    Ολο το κεντρο ειναι το μισο αρχιδι του Σαμπα, και ολη η επιθεση το 1/3 απο το αριστερο αρχιδι του Μπατιστα.

    Ευτυχως που θα πεσουν-αν πεσουν- ο Βολος και η Καβαλα και ετσι η θεση για το ΟΥΕΦΑ γινεται ακομη πιο εφικτος σαν στοχος. Εκτος και αν μας κλεισει το σπιτι που δεν εχουμε,ο Κομποτης η ο Μαχλας
    Αφηστε με να κλαψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ....ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΨΑΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΚ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ Τ ΤΩΡΑ.....ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,,,ΕΙΝΑΙ ΧΑΩΔΗΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΛΛΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΑΓΑΠΑΩ ΑΕΚ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην ΑΕΚ ποδοσφαιρο δικαιουνται να παιζουν:

    Αραμπατζης, Δελλας (οσο μπορει), υπο ορους Μακος (με κανα σοβαρο διπλα του γιατι μονος του ειναι δραμα) , υπο ορους πολυ σοβαρους Γκουντι και απο το μικρο δειγμα ο Καρλος (που ησουνα χτες ρε μεγαλε???).

    Ολοι οι αλλοι ειναι για τον Δωνη και τον Αναστοπουλο.

    Ξυπνατε ΑΕΚ ειμαστε τι θα πει νεα δεδομενα? Ποιος τα δημιουργησε και τα συντηρει τα δεδομενα?
    Πλακα κανουμε?

    Οσο για τη κληρωση θα ειμαστε τυχεροι αν μαζεψουμε κανα ποντακι εδω μεσα.
    Οπως το λεω και ας μου σουρετε οτι θελετε.

    Ομαδα που παιζει 3,5 ωρες με τους ξυλοκοπους και βαζει 2 γκολ το ενα με πεναλτυ στη παρατα και καταφερνει να κανει 1 νικη στο 87' θα παει στο Λοκομοτιβ και στην Αντερλεχτ?

    Ειμαστε σοβαροι?

    Ασε που στο πρωτο ματσακι Μακος-Καρλος-Καλα ειναι εκτος..

    Προπονητη ας παρουν οποιον θελουν. Ακομη και τον πραγματικο Αλεφαντο.

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ21: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΑ 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΟΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΙ Η ΑΕΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΕΒΕΝ...ΑΛΛΑ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ...Η ΑΕΚ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...ΘΥΜΗΣΟΥ 2004...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ..ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΕΙ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΝΤΕΜΗ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΑΕΚ...ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΟΛΟΙ!!ΓΙΑΥΤΟ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ...ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΧΘΕΣ...ΟΠΩΣ ΜΑΚΟ ΜΕ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ...ΜΑΝΩΛΑ..ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ..ΕΙΝΤΟΥΡ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ 130 ΛΕΠΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ....ΑΝΑΜΕΙΚΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ...ΟΧΙ ΚΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ..ΑΥΤΟ...ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμερικανικό ελικόπτερο CH-47 Chinook με 31 επιβαίνοντες συνετρίβη από εκτόξευση ρουκέτας με αποτέλεσμα το θάνατο όλων επιβαινόντων. Από τους 31, οι 20 ήταν μέλη της ομάδας που -όπως είχε επίσημα ανακοινωθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο Ομπάμα- είχαν "εκτελέσει" τον ηγέτη της al Qaeda Osama Bin Laden σε "ζωντανή αναμετάδωση", αποκλειστικά για το Λευκό Οίκο!
    Τωρα,10 Αυγουστου εγινε το "ατυχημα".

    Ο γνωστος τροπος. opos Imia. Οπου οι Τουρκοι στρατιωτες οι οποιοι συμμετειχαν στην αποβαση,κατα τραγικοτατο τροπο ολοι αργοτερα "πεθαναν" σε μια σειρα απο "ατυχηματα"..
    "Ακρα του ταφου σιωπη" λοιπον.
    Ειναι μαστοροι,πρεπει να το παραδεχθουμε.

    Δημιουργω την αναγκη- παρουσιαζω την λυση.
    Φτιαχνω το πολεμικο κλιμα και μετα φερνω ειρηνη.
    Δειχνω τον κρυφα κατασκευασμενο "εχθρο" και τα γκαλοπ λενε "φατε τον τον πουστη".
    Στερω πορους,-ενω ειναι αφθονοι- ωστε αργοτερα αυτοι να χρειαστει να αγοραστουν.
    Φερνω το δηλλιμα-παρουσιαζω και την απαντηση.
    Παρε και τον ιο,παρε και τις βελονες.
    Φτιαχνω μια ομαδα "Α" και μετα-σαν απορεουσα αναγκη- φτιαχνω και την "Β". Φαγωθειτε μαλακες.
    Φτιαχνω την "δεξια", κατασκευαζω και την "αριστερα", αφου αν δεν υπαρχει διπολο θα μας παρουνε χαμπαρι.
    Ριχνω τον πυργο- "ελατε να μας προστατεψετε" θα φωναξει η πλεμπα.
    Κατασκευαζω τον δικτατορα-και μετα,οταν ο χρονος παρελθει,αμα λαχει τον "κυνηγαω".

    Η μεγαλυτερη επιθεωρηση το κοσμου,ειναι ο ιδιος ο κοσμος.
    Μια τεραστια σκηνη απ'ακρη σε ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ21: ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΚΡΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ.
    ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κι αυτό είναι το χαρακτηριστικό του blog. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΗ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ; ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ, ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΜΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ 4,5 ΜΥΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ; ΜΑ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΕΒΕΝ...ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ...ΤΣΠ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ...ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ..(ΙΣΠΑΝΙΚΗ)...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΠΟΛΥ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ...ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ..ΟΤΙ ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ...ΑΥΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ.. :)))
    ΣΤΕΒΕΝ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυριακο δεν ζω με το παρελθον. Ποτε. Αλλα η συγκριση του σε καθε περιπτωση με το παρον ειναι αναποφευκτη. Πως να μη γινει;
    Να πειστω μονος μου οτι βλεπω κατι αξιο, η οτι κατι τρεχει σοβαρο;
    Αφου εχω δεδομενα.Αν μου κανουν λοβοτομη και ξεκινησω να καταγραφω απο το σημερα,τοτε ναι.
    Θα πω, οτι "βλεπω βελτιωση" η "βλεπω εργο" η βλεπω μπαλα" η "βλεπω τον ΓΑΠ σαν σωτηρα".

    Αυτο που βλεπουμε αγωνιστικα και κυριως εξωαγωνιστικα,δεν ειναι με τιποτα ΑΕΚ. Ποτε των ποτων.
    Ασφαλως και αγαπαμε την ΑΕΚ. ΑΣφαλως και ειμαστε διπλα της, οκαθενας με τον τροπο του.
    Αλλα οχι και να λεμε σαν την μανα της κουκουβαγιας "...θα το ξεχωρισεις,το παιδι μου ειναι το πιο ομορφο".
    Μη σαλταρουμε κι'ολας.
    Το καλυτερο αποζηταμε και οχι το βολεμα στη γωνια. Οχι οτι χωρο σου αφηνει ο αλλος,αλλα αυτον που σου αναλογει.
    Αλλο το: "Αυτοκρατορισσα" και το "Βασιλισα" και αλλο το "μονοι μας ειμαστε μονοι μας παλευουμε" και "μονοι μας τον παιζουμε".
    Αλλο η αναγνωρισμενη πρωτια και αλλο το κλαψομουνιασμα.
    Εγω, δεν ευλογω τις φακες για να τις μετατρεψω σε χοιρομερι. Φακες ειναι. Ενταξει. Καλες και αυτες,χρειαζονται για καλο χεσιμο. Αλλα κρεας δεν ειναι.

    Η θα δεχθω τελεσιδικα οτι η ΑΕΚ μικρυνε μονιμα και τελικα,γινομενη μικρομεσαια πρωην μεγαλη ομαδα και νυν ξεπεσμενη, παλευει για καποιο θαυμα του "2004" (αν τετοιο ειναι ενα θαυμα κατακτησης του Ελληνικου κωλοπρωταθληματος απο την ΑΕΚ,τοτε πραγματικα ειμαστε για κλαματα) η θα δεχθω οτι παιρνω ενα μεταβατικο σταδιο-μεγαλο σε διαρκεια ειναι αληθεια-και θα πρεπει να κανω οτι μπορω,ωστε να επανελθω στην πρωτερα κατασταση. Δηλαδη αυτην που μου αρμοζει. Δηλαδη κρεας οχι-ΠΑΛΙ- φακες.
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς ολους
    εχει δικιο ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ 21
    εχετε μεινει με το παρελθον τωρα ειναι 2011 και πρεπει να καταλαβατε οτι εχουμε γινει πανιωνιος γιαυτο τον λογο μην κραζετε τους παιχτες τον προπονητη και την διοικηση......και κατι ακομη ....να εχετε τα ματια σας και τα αυτια σας ανοιχτα
    ο πνευματικος μας ηγετης ΔΧ θα δωσει οδηγιες για τα επομενα βηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντερλεχτ, Λοκομοτιβ και Στουρμ.
    Δεν βαριεσαι. Και αλλες να ηταν στην θεση τους δεν θα αλλαζε και τιποτα.
    Ο σκοπος επετευχθει. Να παρθουν τα μαρουλια των ομιλων και να την βγαλει ο Σταυρακας μεχρι τα Χριστουγεννα.

    Ο Κωνσταντινιδης ο ΑΕΚαρας- δηλωσε απο το Μονακο: "Η καλη ΑΕΚ δεν φοβαται κανεναν".
    Δεν το πιστευω αυτο. Νομιζω οτι και η ασχημια ειναι δυναμη. Τελικα η Βασιλειαδου παντα εβρισκε γαμπρο.
    Δεν την φοβαμαι την ομαδα.

    Ο δε μυτογκας ειπε "να παμε οσο πιο μακρυα γινεται". Αντε ντε...αυτο λεμε και μεις. Στο διαολο και ακομα παρα περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. steven
    καπου εγραψες οτι ο βαργκας ειναι παιχταρας αν δεν κανω λαθος
    μηπως τον μπερδευεις με τον περουβιανο της φιορεντινας? ο δικος μας ειναι κολομβιανος.......και με με 250000 τι παιχταρας μπορει να ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ21: ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ Ο ΦΕΡΕΡ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ; ΤΟ ΒΑΡΑ ΒΟΛΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;ΤΕΣΠΑ.
    Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΤΩΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΛΕΧΤ ( φυσικά εκτέθηκε για άλλη μια φορά- ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ; ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ; ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΗΠΩΣ; ). ΤΙ ΒΛΕΠΩ; ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΛΛΩΝ 2 ΠΑΙΚΤΩΝ ( ο Βάργκας είναι καλός αλλά καρτάκιας ), παμε για τέταρτοι. ΤΙΜΙΑ ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ.
    ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ και μακάρι να έχεις δίκιο. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΑΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ. ΚΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΩ. ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΥΛΙΚΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. 250 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ 450, λόγω του τραυματισμού του.
    Η γνώμη μου είναι οτι πολλά λεφτά παίρνει ο Ισλανδός, που με τα δικά του θα είχαμε άλλους 2 των 250 στο κέντρο. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Ή ΙΣΛΑΝΔΟΣ Ή ΙΣΠΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ; ΜΑ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνω οτι θελει τρεις καλους-δηλαδη γρηγορους- παικτες και βεβαια προπονητη.
    Τον ΒΑργκας δεν τον ξερω καλα. Μακαρι να βγει μπας και δουμε κανενα γκολ.
    Δυο γρηγορους στα ακρα του κεντρου μπας και κατεβει καμια επιθεση της προκοπης. Η ομαδα ειναι παρα πολυ αργη. Μεχρι να φτασουν στην αντιπαλη περιοχη,δεν βλεπουν τον τερματοφυλακα γιατι το γκαζον εχει φτασει στα 2 μετρα.

    Οσο για τον μυτογκα, μια απο τα ιδια. Σαν να ηρθε χτες.
    Οταν κανεις πειραματα μετα απο τοσα και τοσα παιχνιδια και απλα ανακατευεις ενα καζανι με πατατες μπλουμ,μονο και μονο για να δειχνεις οτι "ψαχνεσαι" και "παραγεις εργο",εισαι για πεταμα.
    Αφου μετρημενα κουκια ειναι ρε μαλακα Ισπανε. Τι προσπαθεις να βγαλεις; Βαλε τον καθενα στην θεση του, κρατα στο μυαλο σου και μερικα εφεδρικα σχηματα και παμε. Τι μου αλλαζεις απο ρομβους σε τριγωνα και απο σκαλινα τα μετατρεπεις σε ορθογωνια και τουμπαλιν.

    Αφου αυτοι ειναι. Βρες εναν κορμο-οχι απο ζαχαροπλαστειο- και ασε την ομαδα να ψηθει ετσι οπως ειναι,μπας και αποκτηθει μια εστω υποτυπωδης ομοιογενεια, η οποια ειναι φουλ απαραιτητη.
    Αν δεν μπορεις να εχεις επιβολη στο παιχνιδι σου-κατι το οποιο απαιτει καλους τεχνιτες και γρηγορους παικτες-τουλαχιζτον ας εχεις μια ομοιογενεια,μια αλληλοκαλυψη,μια αλληλογνωση του ενος με τον αλλον. Να μη φαινεσαι ομαδα γειτονιας.

    Τι μου τους στρυφογυριζεις γυρω-γυρω; Για να ψηθουν και απο τις δυο μεριες;
    Δεν ξερεςι τι κανει ο Μακος η τι δεν μπορει; Η τι μπορει και τι οχι το γυφτακι; Η ποια η θεση του πασιγνωστου Γκουντγιονσεν; Μεχρι και τερματοφυλακες αλλαζεις καιμενε.
    Σε λιγο καιρο θα αλλαζεις και καλστες στην διαρκεια αγωνα.
    Ρωτα τον Αλεφαντο,που παιζει ο καθενας και τι μπορει η τι δνε μπορει να κανει. Μη μας βαανιζεις αλλο.
    Καθε αγωνα και αλλο σχημα.Που κατα την διαρκεια ξαναμετανειωνεις και κανεις αυτο που ειχες ξεκινησει να κανεις αλλα το αφησες για να κανεις κατι αλλο. Λες και παιζεις κουμ-καν.

    1.2 εκατομμυρια το χρονο για να μας ριχνεις τα χαρτια; Δεν παιρνουμε τον Χορταρεα καλυτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕ.
    ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ. ΠΟΥ όμως, πόσα παιχνίδια να έπαιζε; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BACK UP ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΟ; ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, που είχαμε την παραίτηση του Dimi, οτι ο Αραμπατζής είναι σε καλύτερη κατάσταση; ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΡΕΜΕ, ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΕΤΡΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙς ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ.
    ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, μέσω Κάκου,ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΠΑΙΖΑ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΠΕΡΟ. ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΑΦΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΑ ΤΗΣ. Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΛΑΤΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στους ομιλους εκτος εδρας ΔΕΝ ΣΤΑΡΥΡΩΝΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟ, αν παρουμε μια ισοπαλια θα ειναι θαυμα.

    Για να καταλαβω δηλαδη θα νικησεις τη Αντερλεχτ τη Γκενκ η μηπως θα παρεις ποντο στο Λοκομοτιβ?

    Οτι και αν κανεις εδω μεσα. Που και παλι ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΠΙΣΗΜΑ δεν σταυρωνεις γκολ αν δεν περασει τουλαχιστον 2ωρο.
    Και επειδη ειναι ΑΤΙΜΟ πραγμα το ποδοσφαιρο,πρεπει να βαλεις γκολ.
    Για το να μην φας δεν το συζηταω. Εχουμε ανιψιο Μανωλα και Καλα.
    Αμα δε βαλεις και τον συνονοματο εγγυηση η φαβα..

    Και μια ερωτηση: Γιατι να μη κραζω τους παικτες? Δεν καταλαβα, θα θιχτει κανενας τους? Ο Λυμπε δηλαδη που εχει παιξει 20 χρονια μπαλλα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?
    Η μηπως αυτο που λενε και γραφουν ΑΠΑΝΤΕΣ του πεφτει βαρυ?
    Να μη κραξω δηλαδη τον Καραμπελακο μη τυχον και δεν μου αποδωσει? Αφου για κραξιμο ειναι τι να κανω?

    Αυτοι επελεξαν να ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ (δεν ξερω αν το εχετε καταλάβει αλλα παιρνουν σε μια σαιζον οσα ενας νορμαλ σε 10 χρονια) και να παρουσιαζωνται ως επαγγελματιες ποδοσφαιρηστες.
    Δεν θα τους κραξω αν η δουλεια τους ειναι χειριστου επιπεδου?
    Και τι με νοιαζει αν δε μπορουν παραπανω? Ας βγουν να το που και να που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ με λενε Καραμπελα-Γκεντζογλου-Μπερνς-Καφε και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ παραπανω.
    Αρα αφου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΜΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΣ αλλα βαση της αξιας μου.

    Οταν ο αναλογος Καραμπελας δηλαδη στη καθε Κερκυρα-ΠΑΣ Γιαννενα παιρνει το 1/5, οι δικοι μας θα παθουν κατι αμα τους κραξουμε?

    Και τι θα πει παιζουν οσο μπορουν? Αδιαφορο μου ειναι.
    Αμα δεν μπορουν στο καλο.

    Ακουσες ποτε το Διαμαντιδη, τον Σαβεφσκι, τον Μπλανκο, το Τζορτζεβιτς, το Βαζεχα, το Μαυρο, το καθε ενα να λεει παιζω οσο μπορω?

    Οχι βεβαια.

    Γιατι αυτοι (τυχαια ονοματα) ηταν ΟΝΤΩΣ σωστοι σε αυτο που εκαναν,δεν τους ειχαμε με το ζορι επειδη δεν βρισκουμε αλλους.

    ΥΓ. Νισαφι με την Ισθπανικη σχολη ποδοσφαιρου.

    50 χρονια ατιτλοι σε εθνικο επιπεδο, και τους εκατσε 1 φουρνια συμπαθητικη. Εκτος αν καποιος εχει θαμπωθει απο την μπαλλα της Εθνικης Ιθπανιαθ και δεν το εχω δει.
    Ουτε Βραζιλια του 82, ουτε Ολλανδια του 74, ουτε Γερμανια του 90, ουτε Αργεντινη ουτε καν Ιταλια.

    Και σε ΟΛΕΣ τις ομαδες τους οι σταρ ειναι Αργεντινοι-Βραζιλιανοι κλπ.

    Οσο για τον δικο μας ΜΑΛΑΚΑ ατιτλος ειναι και ανεργο τον μαζεψαμε. Και να ειστε απαντοι σιγουροι οτι στην πρωτη Χερκουλες που θα του κανει προταση με 500-600 την εχει κανει.
    Γιατι η προταση υπηρχε αλλα με 350. Ειπαμε προπονηταρας αλλα μην αφησουμε και τα 700 απο τα κοροιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α και τσαφα τσουφα, που ακουστηκε, αυτος ντε που ειχε προβλημα η γυναικα του ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, δοκιμαζεται απο την west brom ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ με 400 ετησιο..

    Εξαλλου τι ειναι Γαλλια-Αγγλια?

    Ενα τσιγαρο δρομος, αντε πουρο ΝΟ2 DOBLE CORONA ομως, σαν αυτα του κ.Μακη ε προεδρε???

    Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ...

    ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. steven δεν τις ακουω πρωτη φορα
    και κατι μου λεει οτο οτι ο ισλανδος θα φυγει στην μεταγραφικη περιοδο του ιανουαριου και αν δεν συμβει θα πληρωσω το ουζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι ισως να εχει προβλημα η γυναικα του και αυτουνου.

    Η να ειναι εγκυος οπως του αλλουνου που το ανακαλυψε στο ΠΕΜΤΠΟ μηνα...

    Η μπορει να εχει προβλημα με τη ζεστη της Αθηνας.

    Το πιο πιθανο βεβαια ειναι να διαπιστωθει μια ανωμαλια στη ταμειακη εκροη των πληρωμων, ΚΟΙΝΩΣ να φαει ενα ΦΕΣΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΩΠΟΥΛΙΤΙΚΟ (τι τον εχουμε το τιτλο?) οσο εχουν φαει ΑΠΑΝΤΕΣ που κανουν δουλειες με το προεδρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕΣΑ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ: ΒΡΑΔΥΤΗΤΑ ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 6 ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ. ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΛΑΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΕΡΦΕ, Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ. ΚΑΤΩ ΠΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΖΟΓΟΥ, ΡΟΖ ΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι παικτες οπως και το ποδοσφαιρο ειναι επισης απλο πραγμα steven.
    Οταν ελεγα οτι ο Ισλανδος ΗΤΑΝ καλος παικτης αλλα οχι πια, πεσανε ολοι να με φανε.
    Κατσε να δουμε, δεν μπορει στη Τσελσι και στη Μπαρτσα επαιζε και αλλα πολλα.
    Μα εγω δεν ειπα οτι δεν παιζει μπαλλα ουτε οτι δεν θα ηταν ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ χρησιμος.
    Εγω ειπα οτι ειναι ενας παικτης που στα ντουζενια του ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΚΟΛΤΖΗΣ και με παικταραδες σε ομαδαρες ηταν απλα να συμπληρωμα.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ οπως ο Ντρογμπα, ο Μεσι, ο Ανρι, ο Βιγια, ο Ρουνει εστω.

    Επισης ενας παικτης που στα 30 του εχει καει και γυρναει δανεικος δεξια και αριστερα ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ πετυχαινωντας 2 γκολ ανα σαιζον, εχει προβλημα.

    Σιγουρα δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε, μιας και μας εφυγαν τα γκολ κατα 80%, ουτε τριπλα εχει ουτε απροβλεπτος ειναι(Νατσο) ουε killer ειναι (Ισμα) Ουτε ο παικτης που θα σου παρει ενα ματς μονος του σαν το γκαμηλα.

    Χρειαζωταν η ΑΕΚ ενα τετοιο παικτη ρων 650.000? Nαι οσο χρειαζεται η mercedes τον shcumi στα 40 φευγα να βγαινει στη δεκαδα με το ζορι.

    Εχουμε μια ομαδα που εχει ενα ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ για προεδρο που ειναι και αμπαλος.

    Ενα προπονητη ΜΥΡΩΔΙΑ που κοστιζει μαζι με ο Ιθπανικο σκυλολοι του 1,5 μυριο και παιρνουμε τον Γκουντι με 650.

    Ο προπονητης και ενας παικτης δηλαδη κοστιζουν παραπανω απο ΟΛΟ το υπολοιπο ροστερ της βασικης ενδεκαδας..

    Μια ομαδα ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΚ (αρκετα με τα παπαρια του...καραμπελα) με χαφ ενα μπερνς και ενα γατακι που εν τω μεταξυ τον εχεις προσφερει ανταλλαγη μεχρι και στη ΔΕΗ για το ρευμα.

    Αντι να κοιτας να χτιζεις ενα ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ με 20-23χρονους ξεκινωντας απο ΠΙΣΩ προς τα μπρος με αμυνα χαφ κοφτες ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ 2 ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ..

    Ποσο κανει ο Καρντοσο που ψαχνουν κοφτη 3 μηνες τωρα?
    Εστω και στα 33 του κανει ματς που ο ΦΡΑΠΕΣ δεν τα εχει δει ουτε στον υπνο του.

    Ο Εγγλεζου που ΟΛΟΙ λενε οτι εχει καλα στοιχεια γιατι ειναι εκτος?
    Aμα τον ελεγαν Εκλεζοθ και ειχε περασει απο την Χερκουλες θα επαιζε?

    Ειναι μεταγραφη αυτος ο τσελιγκας ο ΚΑΛΑ? Που στο γκολ προχτες αμα τον δεις ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩΠΕΤΑΛΙΕΣ να κυνηγησει αυτον που φευγει πισω του..
    Ναι ρε ΜΑΛΑΚΑ μη κλεινεις τη μπαλλα τη πασα κλεισε. ΝΟΥΜΕΡΟ..

    H μου βαζεις τον ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΙΣΛΑΝΔΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ να παιξει αριστερο χαφ, και ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ 20??

    Πρεπει να εισαι προπονητης για να τα δεις αυτα πλακα κανουμε?

    Βασικα του ποδοσφαιρου ειναι και μιλαμε για 4,4,2 και παπαριες με το ΜΥΡΩΔΙΑ?

    H AEK ΠΑΣΧΕΙ απο το μαλακοπιτουρα τον αγαμιη μεχρι το πρωην ανεργο (και soon to be) μυτογκα και ενα ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟ ΡΟΣΤΕΡ.

    Και καθομαστε και μιλαμε για ομιλους και πρωταθληματα?

    Αστον το Κωσταντινιδη να λεει τις παπαριες του Χρηστο.
    ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΑΣ.

    Δεν κοιταμε που βαζουμε 1 γκολ ανα διωρο, οι πορειες και οι μαλακιες μας μαραναν..

    ΥΓ STEVEN KATI ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ VARGAS ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ. Υπαρχει ΘΕΜΑ...
    Σαν παικτη ΔΕΝ τον ξερω παρα μονο οτι ειναι killer.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΜΠΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΜΠΑΛΑ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΥΤΟ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΙΒΙΤΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ, δεν υπάρχει κάτι περίεργο. ΑΠΛΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΛΩΤΣΑΕΙ, κατά την γνώμη μου , ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ. ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΝΔΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kalispera kai kali podosfairiki xronia

    ksempoukonei o ice-man siga-siga kai proekupsan kai 2 wraies ekdromes stous omilous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλα ο Ισλανδος θα ζοριστει πολυ να βγαλει χρονια..
    Ο μυτογκας ομως ειναι (ελα μη γελας) προπονητης, το αν θελει η δεν θελει καποιον ΔΕΝ ειναι δικο του θεμα.
    Υπαρχει ο εταιρος μπακαλιαρος ο Αρναρ (ειπαμε μη γελας) που φερνει παικτες...

    Ο καθε Ιβιτς που εφερνε οτι εφερνε ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ και εργο θα παρηγαγε και θα βοηθουσε να καλυψει την ανικανοτητα του μαλακα.

    Αλλα ποιος θα τα σκεφτει αυτα ο δικηγορακος που κοιταει να ΚΛΕΨΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ μεχρι να τον σουταρει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ μετοχος?
    Κακο πραγμα η απληστια..

    Επιμενω παρελαση 1,20 για το Μανωλακη. Οσο για τον ice-man κατσε να δεις τα οργανα μολις αρχισουν να το παιρνουν απανω τους οι Δελλες.

    Αλλωστε ειναι προσφατη η δηλωση του τσαφα τσουφα (αυτουνου που εχει προβλημα η γυναικα του..)
    Θυμασαι περσυ? Mαζευτηκαμε οι παλιοι και αποφασισαμε να βγουμε μπροστα γιατι ετσι οπως παιζαμε δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισουμε στο ματς.

    Σα να λεμε δε γαμιεσαι ρε μανωλακη και εσυ και η Ιθπανικη μαλακια σου? Αντε μπας και παρουμε κανα ματς.

    Αν προχτες με τους τσουρουκες παιζαμε ενα ματσο χαλια φαντασου τι θα γινει στους ομιλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. sinithos oi voreioeuropaioi timane to sumvolaio tous kai einai kai se kali forma

    o Ice - man einai xwris proetomasia kai deixnei na ksekleidonei siga-siga

    tha deiksei pos tha sunexisei
    pantws de moiazei gia periptwsi houafran,arouamparena klp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. gia to manolo , to monadiko melano simeio , einai n 6ara sto tigani

    kata t'alla ta paei mia xara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οντως η τεσσαρα απο το βολο, η πορεια στα play off και η ξεφτιλα απο καποιον Μπαοκ καθως και η συναινεση στο ξεπουλημα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΕΙΧΕ ΨΙΓΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ καθως και η αντικατασταση τους απο Μπαχες και Καλαδες ειναι ασημαντα πραγματα....

    Για 1.2 οντως ειναι κελεπουρι.
    Μη τυχον και μας φυγει και τι θα γινουμε..χαθηκαμε...

    Πως θα παιζουμε μετα το συστημα γιομα απο το τερμα και πηδαμε ολοι να δουμε ποιος ειναι το καλυτερο κατσικι???

    -23 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. o typos me ta syntrimia pou afise o vatraxos , xarise koupe meta apo xronia stin omada

    ksekinaei n epomeni xronia me tin AEK idi stous omilous

    ola t'alla , na xame na legame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. fysika opoios nomizei oti to xei to proponitiliki n' exei na sprwksei xarti na ferei kanan kalutero , edw eimaste
    den xalame xatiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πωπω κολλημαααααα.....

    Τιποτε αλλο εκτος πριγκηπα εχει η κουβεντα? Η μονο αυτον?
    Υπαρχει αραγε αλλος προπονητης στο κοσμο εκτος απο τον πριγκηπα??

    Περσυ επαιζες ομιλους? Παλι τετοια εποχη ηταν η πιο μετα??? Η πιο πριν?

    Το κυπελλο... ηρθε οντως ειδικα με την στραβοκλωτσια και τον Καρνεζη στο 96'...

    Δουλεμενα πραγματα στη προπονηση αυτα.

    Αυτο λεμε ακριβως οτι με 1,2 που σου κοστιζει ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ παιρνεις οχι απλα προπονητη με 300-400 αλλα και 2-3 καλους παικτες των 300...

    Οχι τοσο καλους οσο ο Μπαχα, λιγο χειροτερους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. to kupelo irthe me goal apo paixti pou efere o manolos , min eisai axaristos

    kai meta apekleise kai ti mpougatsa paizontas opos prepei

    kai to pios exei to kolima kalokairiatika ,einai katharo kai ksastero

    o vatraxos pire diploma ? vrike omada ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο σας έχουν μάθει εκει στην οργάνωση ότι οποίος εκφράζει αντίθετη γνώμη απο σας είναι βατράχια η νοσταλγος τους.
    Έπειδη εγώ δεν μίλησα για κανένα βατραχο, αφού το πας εκει όμως το τελευταίο πρωτάθλημα και double o βατράχος στο έδωσε, ο μυρωδιας σου χαρισε κάτι εξαροτεσσαρες και -23..
    Οπότε θα σου πω και γω ότι θέλω το φαντροκ προπονητή ξέρω σε πάω σε. Δύσκολα γιατί εισουν αγεννητος τότε και ο αρχηγός δεν υπήρχε καν όταν βλέπαμε μπαλλα και ο βατράχος έβαζε εξαρες ..
    Αστο μη το γυρνας σε ιστορία ΑΕΚ και τι έχει προσφέρει ο καθένας.
    Και μικρός είσαι και μυρωδιας πρέπει να πάρει 4 πρωταθλήματα για ξεκίνημα για να φτάσει αυτόν που βριζεις και ΕΣΥ ανεφερες.
    Όσο για τον μπαγεβιτς και ποιος έχει κόλλημα ψάξε βρες αν και ποιος έχει κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε αυτόν εκτός απο σένα..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. vgale sifili mastora , egw etoimazw mpagazia gia amsterdam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ασε χώρο στα μπαγαζια γιατί θα έχει φόρτωμα στο γήπεδο πιτσιρικο.
    Που θα μας κανείς και μαθήματα ιστορίας ...

    Ξεκινά να βριζεις τώρα που δεν έχεις να πεις τίποτα, μέχρι να μάθεις ΡΩΤΑ τον καπταιν μπαφο που έχετε αρχηγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. n AEK einai stous omilous re gero , pnikse ton kaimo sou se kana ouzo twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. A ρε κακομοιρη.... Μακαριοι οι πτώχοι τω πνευματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Tι πας να κανεις στο Αμστερνταμ; Δεν κληρωθηκαμε με τον Αγιαξ.
    Ειναι νωρις ακομα για C.L.
    Παντως αν πας,ετσι κι'αλλιως, φερε κανενα σακουλακι με χορτο. Εχει καλο Καλαματιανο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΟΣΕ ΚΑΡΛΟΣ ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡ(ΜΠΕΛΕΚ), ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΝΔΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΦ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ, ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ΔΙΟΤΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 15 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ-ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΣΕΖΟΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ...ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ??ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χρησταρα ΔΕΝ τα μαθες?

    Εγινε εισβολη, οι Βελγοι μπουκαραν στην Ολλανδια με το που εμαθαν οτι η οργανωσις ετοιμαζει εκδρομη.

    Τοσος κοσμος θα ερθει σου λενε, να μην εχουμε και κανα μαγαζι της προκοπης? Απο που θα ψωνιζουν τα παιδια?

    Aσε που μονο αμα κανεις το αναλογο γαρο βλεπεις τον μυρωδια προπονητη και τον ice-man ως νεο thor να σφυροκοπα τις αντιπαλες αμυνες οεοεοεοε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ DIMI ΚΑΙ MIKE21HLK: ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΑΛΑΒΩΣΑΤΕ; ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ Ή Ο ΜΑΝΟΛΟ; ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ; ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.
    ΜΙΧΑΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ. ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΥ Η ΟΥΕΦΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΡΟΚ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΚ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ, 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΤΕ.
    ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΝΑ ΠΑΜΕ. ΕΚΕΙ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ. ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Eξαλλου μας εχει προειδοποιησει και ο προεδρος.
    Δεν θα το πιστευετε μας εχει πει αυτο που θα βλεπετε.

    Και μια φορα που επεσες μεσα μεγαλε.

    Οντως δεν το πιστευουμε οσοι εχουμε δει ΑΕΚ, γιατι υπαρχουν και μερικοι που οχι μονο το πιστευουν αλλα νομιζουν οτι κατι γινεται..

    Για να το πιστεψουμε πρεπει η να αρχισουμε τα τριφυλλα η να πινουμε κανα μπουκαλι ανα παιχνιδι...

    Και παλι οι παραισθησεις εχουν και ορια βεβαια οεοεοεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Steven εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω στη ζωη μου απο το να προσπαθω να δειξω την κοινη λογικη σε ανθρωπους που νομιζουν οτι το αμστενταμ ειναι στο βελγιο.

    Και η Μοσχα στη Τζαμαικα...

    Η οποια Μοσχα οντως ειναι πολυ καλη.

    Ποιον Τσικ εδω δεν ξερουμε τα βασικα, μη το κανεις δυσκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 2 wres dromos einai re gero , ama parw suntaksi tha paw na dw kai ta mouseia pou t'afinw gia to telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΤΗΝ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΡΜ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αγραμματος και αγεωγραφητος..

    Μαθε να γραφεις ελληνικα και μαθε και που θα πας πρωτα που θες και διαλογο.

    Kαι η Φρανκφουρτη 2 ωρες ειναι πηγαινε να φας κανα λουκανικο..που θες και μουσειο....

    Απο σεβασμο στο steven και επειδη δεν μπορω να μιλαω με ... ειναι η τελευταια απαντηση.

    Υ.Γ Για ελληνικα σε pc> alt+shift σε mac> command+space
    + σημαινει οτι πατας και τα δυο κουμπια μαζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Dimi
    ο mike ειναι καλο παιδι μονο που ειναι δογματικος και εχει προβλημα με τον ανθρωπο που εκπροσωπει την μιση ιστορια της αεκ τον τεραστιο ντουσαν μπαγιεβιτς κατα τ αλλα ειναι μια χαρα
    mike
    εγραψες μετα απο απο πολυ καιρο εδω ασχετα που σε πετυχαινω στα αλλα blogs να γραφεις και σηκωνε και κανενα τηλεφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. gero , paradosiaka opote paizoume velgio , arazoume ollandia
    esy exeis meinei stin aspromavri AEK , ti na kanoume twra

    oso gia ta ellinika , exei analuthei xiliades fores edw mesa , ti na kanoume , grafw ellinika opos ta milaei o vatraxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. dimitri είπε...
    Dimi
    ο mike ειναι καλο παιδι μονο που ειναι δογματικος και εχει προβλημα με τον ανθρωπο που εκπροσωπει την μιση ιστορια της αεκ τον τεραστιο ντουσαν μπαγιεβιτς κατα τ αλλα ειναι μια χαρα
    mike
    εγραψες μετα απο απο πολυ καιρο εδω ασχετα που σε πετυχαινω στα αλλα blogs να γραφεις και σηκωνε και κανενα τηλεφωνο

    ------------

    dimitri me ta tilefona de ta paw kala kathws einai monimos sto autokinito ki anoixto opote pairnw to car
    stathera klp prepei na xei o steven , kalokairi einai akoma , aneveite kamia volta pros ta dw

    eixa na grapsw se allo blog kana trimino :D
    akoma kai sto kitrinomavro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @ special one δεν χωνευεται αυτη η κολοομαδα ετσι?Ακομη αυγουστο εχουμε και εχει ΗΔΗ 2 κουπες.
    Θα μου πεις μαλακιες κουπες ειναι, αφου δεν τις κερδισες ΕΣΥ Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ, αλλα ρε γαμωτο η ομαδαρα σου ουτε κουπες παγωτου δεν εχει σηλωσει ακομη..

    @ ανωνυμο φιλε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα, δηλαδη ενα συνολο παικτων που εχουν αρχη μεση και τελος, μας αντιμετωπισει δυσκολη ειναι.

    Η αντερλεχτ περσυ μας εβαλε 3 και 2 ΑΝΕΤΑ. Στη Λοκομοτιβ με ομαδαρα τοτε και δεν..
    Στο Γκρατς ειναι οντως η μοναδικη εδρα που μπορουσε μια κανονικη ΑΕΚ να κανει κατι αλλα αυτο το πραγμα δεν το βλεπω.

    Ισως ο Βαργκας και αλλος ενας να μας μαζεψει λιγο αλλα μεχρι εκει.

    Αν δεν πελαγωνανε οι Γεωργιανοι και ηταν ομαδα με γκολ στο 1᾽θα μας ειχαν διασυρει. Και ευτυχως που ο μικρος μπηκε και εβγαλε το σουτακι αλλιως 2-0 νωρις νωρις και καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. mike
    ισως χρεισιμοποιει καποιος αλλος το mike και νομιζα οτι ησουν εσυ διοτι ειχατε το ιδιο υφος στο γραψιμο
    οσον αφορα τον Dimi ειναι σπαθι αρα δεν υπαρχει λογος διαφωνιας
    θα οργανωσουμε ενα ανεβασμα στην χαλκιδα για να τα πουμε απο κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @ dimitri

    Αγραμματος και αγεωγραφητος..και ανιστορητος.
    Ο κλασσικος _21 δηλαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. dimitri είπε...
    mike
    ισως χρεισιμοποιει καποιος αλλος το mike και νομιζα οτι ησουν εσυ διοτι ειχατε το ιδιο υφος στο γραψιμο
    οσον αφορα τον Dimi ειναι σπαθι αρα δεν υπαρχει λογος διαφωνιας
    θα οργανωσουμε ενα ανεβασμα στην χαλκιδα για να τα πουμε απο κοντα
    -------------------

    ama ta tsouksei o dimis , vlepei tipote allo ektos apo mavrila ?
    hehehe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αγραμματος και αγεωγραφητος..και ανιστορητος.
    Ο κλασσικος _21 δηλαδη..

    Δεν τα τσουζω.... μεγαλε δεν ειμαστε ολοι σαν και σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ntaksei re thanasaki veggo aisiodokse,de se eipame kai kampouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @ dimitri
    http://www.sport-fm.gr/article/496594

    οτι λεμε ολοι (ε καλα οχι και ολοι) δηλαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΟ ΓΚΡΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΠΙΟ ΒΑΤΗ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΘΜΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΦ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ..ΦΕΤΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Eπιτέλους έχουμε προπονητή. Κι αν κάποιοι δεν τον γουστάρουν επειδή πήρε την θέση του αποτυχημένου και πήρε κούπα ας σεβαστούν τουλάχιστον τον θεσμό του προπονητή. Τιμητική σύνταξη πήρε ο πρώην, ξεχάστε τον πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Οτι πεις αφεντικο.Αλλωστε δεν ασχολειται και κανεις πλεον.
    Αν και εχεις περιεργη αποψη περι επιτυχιας-αποτυχιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ετσι μπράβο. Οποιος δεν γουστάρει στο... καμαράκι του που έλεγε κι ο Μάκαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ε,τοτε τι καθεσαι. Πηγαινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή