Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

             Έχετε καταλάβει σε τι μπάχαλο κολυμπάμε; Στις 11 ήταν η ψήφιση για το νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ. Στις 12 θα ήταν η συνεδρίαση για την συμμετοχή των ομάδων με περίεργους φακέλλους ( μέσα και η δική μας ). Στις 2 θα συνεδρίαζε η λίγδα για να αποφασίσει αν θα ακολουθούσε τις αποφάσεις της ΕΕΑ και να εκλέξει κάποιον Παπουτσάκη ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
            Την ίδια στιγμή έχει βγει ο Γερουλάνος και μιλάει για διακοπή των ευρωπαϊκών συμμετοχών των ομάδων μας αλλά και για σκληρή τιμωρία εδώ μέσα, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ - ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, δηλαδή αν χρωστάνε ΦΠΑ ή ΙΚΑ. Πρακτικά αν δεν σεβαστεί η λίγδα τις αποφάσεις των κρατικών οργάνων. Μιλάμε οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως με την ανικανότητα όλων των ηγεσιών. ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ 2011 ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...
             Κι ενώ τα πάντα είναι στον αέρα, πεθαίνει ο μπαμπάς του Παπουτσάκη κι όλα ξαναμπαίνουν στον ελληνικό ρυθμό. ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
                       ΣΤΟ " ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΜΑΡΙ 'Μ ". Και μένουν όλοι άναυδοι, ιδανικοί αλλά κι ανάξιοι εραστές. Την στιγμή που καταθέτουν αναιρέσεις 3 ομάδες κι αμφισβητούν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια πειθαρχικά όργανα ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΙΓΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ. Την στιγμή που ο Ψωμιάδης κρύβεται πίσω από τα φουστάνια των παιδιών του και την στιγμή που ο Βόλος δήθεν παραχωρείται σε λαϊκό αοιδό, όπως δήθεν είχε παραχωρηθεί ο Ηρακλής σε άλλον καλλιτέχνη. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ; Άστα αυτά όμως. Παρανυχίδες.
                Στην ΑΕΚ τι γίνεται; Ο Παπάς έφερε τον Αδαμίδη ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ. Ρε φύγανε οι μέτοχοι και συνεχίζει να διοικεί ο δικηγόρος με την τεράστια καριέρα στην Ινγκλετέρα. Και τι να κάνουμε ρε Αβραμίδη; Στην Ελλάδα είμαστε και ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Πάμε έτσι; Ας πάμε.
              Χρυσή ευκαιρία είναι η κρίση αυτήν την στιγμή. Και ρωτάω: ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ; ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΛΙΓΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ; ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΔΙΟΤΙ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ. ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ; ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. Ευτυχώς που και στην Τιφλίδα υπάρχει άλλος μαλάκας. Ζει όλη η χώρα για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ κι ο εκεί αρμόδιος, σε αντίστοιχο ΟΑΚΑ, αντί να ρίξει την τιμή του εισιτηρίου και να γεμίσει το γήπεδο, πιστεύοντας οτι είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της Δυναμό, διπλασίασε την τιμή. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΝΙΚΑΝΩΝ.
            Ο Χιμένεθ φωνάζει οτι η ομάδα είναι κομμένη στη μέση. ΣΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.Εννοώ δηλαδή, μέχρι κι αυτός. Και τι γίνεται τώρα; Α, όλα κι όλα. Ελληνοποίηση της ομάδας και ρίξιμο του μέσου όρου ηλικίας. ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΙΟΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, πού θα προτιμούσε να έπαιζε;
              Γελοία πράματα, από γελοίους ανθρώπους σε μια γελοία χώρα που προφανώς παράγει γελοία προϊόντα και διοργανώσεις. Τα πάντα σχεδιασμένα στο πόδι με προσευχές στους αγίους. Που πόσο να βοηθήσουν κι αυτοί; Να ψάξουν εκείνοι για τα μετοχολόγια; Να εφαρμόσουν εκείνοι τους νόμους; ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ; ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ MS, που έχει κατάσχει τις μετοχές μας, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΛΟΥΝ ΤΗΣ.
                Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ και μην φοβάστε. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ. ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ. Έχετε αμφιβολίες; Ρίχτε μια ματιά στην Παλαιστίνη. Ή ακούστε τον Πηλαδάκη, σαν άλλο Βενιζέλο: " Με αδίκησε η διαιτησία αλλά και οι νόμοι". ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΛΑ. Όπως ο άλλος που ανέλαβε αντιπρωθυπουργός αλλά θυσιάστηκε για το καλό του τόπου. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αλλά ο τόπος θα σωθεί. Πού ακριβώς είναι αυτό που χάνω; ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΘΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΛΛΑ  Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ; Φυσικά εν αναμονή των βαρύγδουπων δικαστικών αποφάσεων και της χεσμένης Βαγγέλας.
                   Ρε δεν γαμιόμαστε καλύτερα; Αλλά ποιός να το κάνει εδώ, στο μεγαλύτερο αδερφάτο του πλανήτη; Βρε ακόμα κι οι γυναίκες, ούτε κι αυτές δεν ενδιαφέρονται για το μουνί τους. Είδατε που όλες ενδιαφέρονται για το Ρίκι Μάρτιν. Δηλωμένη αδερφή αυτός. Τον θέλουν για να τον επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο. Όπως επαναφέρανε τον Τσαλίκη μάλλον.
         

7 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ. Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΔΕΝ ΓΕΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
    ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΟ. ΜΕΣΑ ΚΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΠΙΛΑΒΙΟ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑ.
    ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΑ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΑ ΞΙΦΑΚΙΑ ΣΟΥ;
    ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BLOGS ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ; ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ; ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ...
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ. ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, που δεν τον περιμένανε μια πενταετία. ΤΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ!
    ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΟΣΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΟΒΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ;
    ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ;
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαλλάχθηκε και ο Στρος από τις "άδικες" κατηγορίες!!! Όλα καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα το Σανχεντριν επανασυνεδριασε και απεφανθει οτι καλως ειχαν πρωτοτιμωρηθει ο Βολος και η Καβαλα και κακως ειχαν ξετιμωρηθει μετα.
    (μεχρι να ερθει μια επομενη αποφαση που να αναιρει την τελαυταια...και μεχρι να ερθει μια μεθεπομενη που θα αναιρεσει την τελευταια-τελευταια. κ.ο.κ. Το "ουδεν μονιμοτερον του προσορινου" ισχυει παντου και σε ολα. Δεν μας πηρε ο διαολος τυχαια)

    "τυπικα εδεχθει ουσιαστικα απεριψε" ελεγαν για τις ενστασεις, των Μπεου και Ψωμιαδη. Και "τυπικα και ουσιαστικα εδεχθησαν τις ενστασεις των ομαδων ομως, και τις αφησαν να συμμετασχουν.
    Ανας, Καιαφας και Πιλατος.

    Ελα ομως που η δικαιοσυνη ειναι τυφλη και στο δρομο για την Λιγκα οι δυο θρυλικες ομαδες σκονταψαν πανω στην ΕΕΑ.
    "οι παραγοντισκοι να εξαφανιστουν" ειπε ο ΓΑΠ απο οπου κανει διακοπες φρουρουμενος. Προσεχε τις τσουχτρες μωρη λουγκρα.

    Την ξετιμωρια των δυο μιαρων ομαδων χαρηκαν η Λαρισα και οι Σερρες, οι οποιοι ζητουν αναβολη.
    Οπως και ο ΟΦΗ και καποιοι αλλοι εχουν δικαιωμα απο την επανατιμωρια των δυο παραπανω.

    Η δε NOVA λεει οτι πρεπει να ξεκινησει το πρωταθλημα με ξετιμωρημενους η μη,αλλιως υπαρχουν και οι ρητρες.

    Η Λιγδα λεει "καλως,το ξερουμε, γι'αυτο και θα το ξεκινησουμε με 6 παιχνιδια αντι για 8,αφου εκρεμουν οι-πιθανες- αποτιμωρησεις των επανατιμωριμενων ομαδων.

    Ο δε ΟΠΑΠ λεει οτι αφου δεν ξερουμε εαν θα αποτιμωρηθουν η τελικα θα παραμεινουν τιμωρημενες οι δυο ομαδες και ουτε ξερουμε ποιοι πεφτουν και ποιοι ανεβαινουν,τοτε δεν δινουμε τις χορηγιες μας,μεχρι νεοτερας.

    Το δε Συμβουλιο της Επικρατειεας λεει "αφηστε, θα καθαρισουμε εμεις. Πιο πανω,δεν εχει να πανε. Εκτος και αν πανε στη Χαγη"

    Ο βραχνοκοκορας ο Γερουλανος, καμαρωνει για την "επιβολη του νομου" λες και επιασε την Καμορα.

    Ο Πιλαβιος δεν ξερει κατα που να κανει και βλεπει για ποιο λογο ειναι εκει που ειναι. Δηλαδη παριστανει τον τροχονομο της Κηφισιας.

    Και το ζητουμενο δεν ειναι βεβαια εαν τελικα θα αρχισει το πρωταθλημα και ποτε,αλλα εαν θα υπαρχει χωρα για να διεξαχθει.
    Ειναι και αυτο μια σημαντικη λεπτομερια. Θα υπαρχει χωρα,ωστε εντος της να διεξαγονται πρωταθληματα,σε λιγους μηνες; Θα υπαρχει Ελλαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελευθερος τελικα ο Δομινικος.
    Φρεσκος,γελαστος,περιποιημενος και ετοιμος για δραση.
    "εκανα λαθος" σαν να ειπε ο μαλακας εισαγγελεας της Ν.Υ Σαιρους Βανς. Γιος του αλλου μαλακα Σαιρους Βανς, οπου με τον αλλο μαλακα λορδο Οουεν ειχαν,θυμαστε, εκεινες τις υπεροχες προτασεις για την επιλυση τοσο του Σκοπιανου ζητηματος οσο και του Γιουγκοσλαβικου. Τα ελυσαν και τα δυο. (αλλο "διαπραγματευτης", και αλλο "πραματευτης")

    Ειπα και εγω. Γαλοεβραιος,δηλαδη Εβραιος σκετο και να παει σαν το σκυλι στο αμπελι,ετσι αδοξα;
    Η διαπομπευση ηταν οντως αγρια. Και πολυ γρηγορη-γρηγορη. Σαν βαπτηση ενα πραμα.
    Η-ενδεχομενη-επαναφορα του και επαναδραστηριοποιηση του,ειναι πολυ πιθανη,με το ατυχες συμβαν να τον ακολουθει πλεον οχι σαν αγος αλλα σαν μαρτυρια.

    Τι παιχτηκε; Που να ξερουμε ακριβως. Το σιγουρο ειναι οτι μεν στην αρχη τον ηθελαν αναποδα στο τσιγγελι και μετα απο μερικες εβδομαδες ετρεχαν να τον αθωωσουν ακομα και με το ζορι.
    Ρε κατι περιεργα πραματα.
    Τι μεσολαβησε; Δεν ξερουμε και παλι.
    Στο προσκηνιο μεσολαβησε μια ρυθμηση των "Ελληνικων οικονομικων υποθεσεων".
    Με Γαλλους κοντους και Γερμανικες γκιοσες να παλευουν-για την προσωπικη τους παρτη- και εναν Ομπαμα να παριστανει οτι αρχει και κατεβαζει ιδεες και αποφευγει στασεις πληρωμων. Με τον Γκρισπαν και τον Μπερνακι να γελανε με τον μαυρο.

    Το πιο δυσκολο πραγμα ειναι να αποσπασεις τον ανθρωπο απο τον αδηφαγο εαυτο του. Και οι λυκοφιλιες ειναι μονο οταν το φαι ειναι πολυ. Οταν οι μεριδες λιγοστευουν,βγαινουν δοντια.
    Ακομα και ο ευεργετημενος, γυριζει και δαγκωνει, αμα λαχει.

    "Χελλενικ ισιου". Δηλαδη μια μικρη αλλα πολυ σημαντικη εως "ζωης και θανατου" διευθετηση.
    Και αντι για ανεξελεγκτα πιστωτικα γεγονοτα, εχουμε πλεον "απολυτως (σχεδον) ελεγχομενες χρηματηστηριακες κρισεις. Μικρα επαναλαμβανομενα "κραχ". Οπως κανει ο σουμιες οταν δυο η περοσσοτεροι γαμιουνται απο πανω και εμεις απο κατω βλεπουμε τα ελλατηρια και ακουμε τα βογγητα,διχως να ξερουμε ποιος γαμαει ποιον.

    Ο κινδυνος της γενικευμενης παρτουζας βεβαια υπαρχει παντα. Ποιος δεν θελει να λαβει μερος στο παρτυ που εχει στηθει; Και αντι για πηδημα να βρεθεις αναποδα στο πατωμα,μουρη με μουρη με τους απο κατω που ακουνε μονο. Και αφου θα ειναι και καυλωμενοι,αντε να τους κρατισεις.
    Γι'αυτο προσοχη παιδια. Στους λιντερς το λεω. Ενας ενας. Και οχι αγρια πραματα. Μη βρεθειτε χαμω και σας γαμησει ολος ο κοσμος παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κριση ειναι ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ χρυση ευκαιρια.
    Για οποιον εχει μυαλο και οχι απαραιτητα λεφτα!

    Οι ευκαιριες ετσι και αλλιως γι αυτο ειναι, για να κανεις πραγματα που υπο αλλες συνθηκες μοιαζουν δυσκολα.

    Αν κοιμασαι ορθιος βεβαια περιμενεις μια καποια επιδοτηση, απο το αφεντικο σου..

    Αφεντικα ομως εχουν μονο τα γαιδουρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπουλο πραγμα η φορολογικη ενημερωτητα. Πιο υπουλο απο τις ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ μιας και εκει παιρνεις και μια παρατα μερικες μερες, προκειμενου ο αλλος να μην την κανει κολοχαρτο.

    Ενω με την εφορια που εχεις ΗΔΗ παρατα 7 χρονια τι να πεις?

    Βγαζεις μια φωτοτυπια και προχωρας.Με μια σφραγιδα, γιατι λεει το συστημα δεν υποστηριζει, λεει, πρωτοτυπο...
    Ρε το κολοσυστημα. Ατιμο πραγμα. Και οι αλλοι πως παρουσιασαν πρωτοτυπα που ειναι στην ιδια μοιρα?

    Ηλιθιος η Λαμογιο?

    Εχει διαφορα?

    Τι ειπες?
    Γινεσαι ρομπα?

    Ε και?

    ΑπάντησηΔιαγραφή