Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Hasta la Victoria Siempre

            Κάποιοι φίλοι από τα παλιά, μου το κοινοποίησαν στο ταχυδρομείο μου κι ανέλαβα την δέσμευση να το αναρτήσω εδώ για ενημέρωση. Βλέπετε οι εφημερίδες πρέπει να πληρωθούν για κάποια καταχώρηση.

     Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος και το αποκορύφωμα με τις αποκαλύψεις των τηλεφωνικών συνομιλιών για τα «στημένα» ματς, μας αναγκάζουν να σας απευθύνουμε αυτή την ανοιχτή επιστολή. Δηλώνουμε ότι μας απογοητεύσατε κατά το παρελθόν, αλλά σήμερα μας εξοργίζετε, καθώς με τις πράξεις ή τις παραλήψεις σας σε νομοθετικό ή ελεγκτικό επίπεδο έχετε συμβάλλει, κατά τα τελευταία 30 χρόνια, στην εμπορευματοποίηση του ποδόσφαιρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα. Ανεχθήκατε και στη συνέχεια εκθρέψατε παράγοντες και καταστάσεις που απομάκρυναν από το χώρο υγιείς δυνάμεις με όραμα, αρχές και αγάπη για το ποδόσφαιρο, παρότι πολλοί απ’ αυτούς ήταν μέλη και στελέχη των κομμάτων σας. Με αυτό τον τρόπο το ποδόσφαιρο αποκόπηκε από την κοινωνία και έγινε χώρος παραβατικότητας, εγκληματικότητας, ανηθικότητας, βιαιότητας, διάβρωσης συνειδήσεων και εύκολου πλουτισμού διαφόρων μαφιόζων και άλλων τυχάρπαστων στοιχείων. 

     Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και των υπηρεσιών του, που τόσο όψιμα κινήθηκαν για την αποκάλυψη αυτών που το λυμαίνονται τόσα χρόνια, μας θλίβει γιατί διαβλέπουμε ότι δε γίνεται από δική σας πρωτοβουλία με σκοπό την εξυγίανση, τον εκδημοκρατισμό και την πρόοδο του ποδοσφαίρου μας, όπως ταιριάζει σε υπεύθυνους πολιτικούς που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, αλλά κάτω από την πίεση των παραγόντων της ΟΥΕΦΑ και από τη διάθεσή σας να μετακυλήσετε τις δικές σας ευθύνες στους παράγοντες. Αυτούς που το καλοκαίρι του 2006 κατέκτησαν το αυτοδιοίκητο και σας έθεσαν εκτός ποδοσφαίρου. Αυτή την ώρα που περνάμε δύσκολα σαν πολίτες, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες και φίλαθλοι, εξαιτίας της πολιτικής των κυβερνήσεων στις οποίες διατελέσατε βουλευτές, ΓΓΑ, Υφυπουργοί, Υπουργοί Πολιτισμού και Αθλητισμού, Οικονομίας, Δικαιοσύνης, κ.ά., σας καλούμε να συναισθανθείτε τις σοβαρές ευθύνες σας και να ζητήσετε, τουλάχιστον, μια δημόσια συγγνώμη. Από εκεί και πέρα, θα μπορούσατε να αναζητήσετε και να καλέσετε ανθρώπους που επέλεξαν να μη συνεργαστούν, όλα αυτά τα χρόνια, με πρόσωπα και καταστάσεις, διαβλέποντας έγκαιρα και έχοντας συχνά κάνει δημοσία κριτική για τον ξεπεσμό και την καταβαράθρωση όπου οδηγείτο το ποδόσφαιρο (οπαδισμός, διαφθορά, διαμόρφωση αποτελεσμάτων, βιαιότητες, ντόπινγκ). Πρόκειται για όλους αυτούς τους ανθρώπους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους κ.α.) που υπηρέτησαν το άθλημα με αγάπη, ανιδιοτέλεια και συναίσθηση ότι αποτελεί σπουδαίο κοινωνικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό χώρο που, παράγει πρότυπα και διαμορφώνει συνειδήσεις στο λαό και στη νεολαία. 

     Πιστεύουμε ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να συνενωθούν οι υγιείς δυνάμεις, ανεξαρτήτως πολιτικών, κομματικών ή σωματειακών πεποιθήσεων, ώστε να συμβάλλουν, κατά το δυνατόν, στην εξυγίανση και τον εκδημοκρατισμό του ποδοσφαίρου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, στα πλαίσια ενός νέου οράματος το οποίο θα αποκαταστήσει το κύρος και τις αξίες τους (φίλαθλο πνεύμα, αξιοκρατία, υγιής άμιλλα, δικαιοσύνη, ισονομία ανάμεσα στα σωματεία) ως βασικών κοινωνικών αγαθών. Ένα τέτοιο όραμα αποτελεί βασική και απαραίτητη προϋπόθεση κάθε προσπάθειας να καταπολεμηθεί η διαφθορά και η παραβατικότητα που σχεδόν ταυτίζονται, σήμερα, με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο. 

Σάββας Κωφίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Ηλίας Πουρσανίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Χουάν Ραμόν Ρότσα (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Βασίλης Χατζηπαναγής (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Μίμης Παπαιωάννου (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Τάκης Λουκανίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Κούδας (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Νίκος Σαργκάνης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Νίκος Τσιαντάκης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Στέλιος Σεραφείδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Ηλίας Ατματσίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Νίκος Σαργκάνης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Ηλίας Μάϊαπας (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Γιάννης Βαλαώρας (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Τάκης Παραφέστας (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Κώστας Μαλουμίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Αντώνης Μήνου (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Χρήστος Μιχαήλ (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Ανδρέας Βοϊτσίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Μιχάλης Συμιγδαλάς (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Σάββας Παπάζογλου (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Εδουάρδος Κοντογεωργάκης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Γούλης Καραϊσαρίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Λουκάς Καραδήμος (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Γιάννης Δαμανάκης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Κοκολάκης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Κώστας Κολομητρούσης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής)

Κώστας Μουρατίδης (Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής)

Νίκος Μάλλιαρης (πρώην γ.γ. ΠΣΑΠ)

Τάκης Βαμβακίδης (Ηθοποιός)

Χάρυ Κλυνν (Ηθοποιός)

Γιάννης Μποσταντζόγλου (Ηθοποιός)

Βασίλης Λέκκας (Τραγουδιστής)

Μανώλης Μητσιάς (Τραγουδιστής)

Διονύσης Τσακνής (Τραγουδιστής)

Γιάννης Παπαδάτος (Προπονητής)

Χρήστος Λεοντής (Μουσικοσυνθέτης)

Παντελής Βούλγαρης (Σκηνοθέτης)

Βάσιας Τσοκόπουλος (Ιστορικός)

Απόστολος Γκλέτσος (Δήμαρχος Στυλίδας/Ηθοποιός)

Μπενέτος Σπύρου (Δήμαρχος Λειψών)

Τάσος Αλιφέρης (Δήμαρχος Τήλου)

Ηλίας Κυριακίδης Ποδοσφαιριστής)

Νίκος Κορομηλάς (Φροντιστής ΑΕΚ)

Γιώργος Κτενάς (Δημοσιογράφος)

Hasta la Victoria Siempre!

12 σχόλια:

  1. Το να ζητουν απο αυτους που-σωστα λενε- οτι "εξεθρεψαν" τα φαινομενα αυτα και τωρα με τις δηθεν αποκαλυψεις απλα "μετακυλειουν τις ευθυνες τους στους παραγοντες",ειναι τουλαχιστον αστειο.

    Οι παραπανω -κατα τα αλλα με προσφορα στον χωρο του ποδοσφαιρου αλλα και ανταποδοτικα οφελη- ζητουν απο την εσκεμενα σαπια πολιτικη ηγεσια (οπως υποστιριζουν τουλαχιστον) να τους δεχθει σαν φαρμακο στην καταπολεμηση της ασθενειας.
    Δηλαδη ζητουν απο τους ηθικους αυτουργους του εγκληματος να συνεργησουν μαζι του μπας και το ποδοσφαιρο και ο αθλητισμος εν γενει βγει στην επιφανεια της ισονομιας και της καθαροτητας;

    Δεν μου ακουγονται σοβαρα αυτα. Απο τους υπευθυνους, δεν μπορεις να ζητας τιποτα αλλο απο τα ρεστα. Δηλαδη να αναλαβουν τις ευθυνες τους. Και αφου ειναι ανευθυνουπευθυνοι, να κυνηγιθουν. Να ρεζιλευτουν. Να διαπομπευτουν. Με καθε τροπο.

    Ειναι πιθανο καποοι απο αυτους,εκτος τους αυθορμητα αγανακτισμενους να ζητουν απλα μια θεση,μια απασχοληση, μια αργομησθια,η μια εκδουλευση. Καποιος "Κωλομητρουσης", η ο φροντιστης που απελυθει, η ο Σαργκανης γιατι το camp ισως δεν παει καλα,η ο Μιμης και ο Πουρσανιδης ο Ροτσα και ο Ατματζιδης η ο Βουλγαρης και ο Γκλετσος κανουν τζαμπα επανασταση,η οι τοσοι αλλοι "Λαρισαιοι" που βλεπω παραπανω. Τι ειναι δηλαδη το αλογακι της Θεσσαλιας; Ο κενταυρος της καθαρσης; Που πινει και ουρα καμια φορα;
    Ολοι αυτοι σε τι ποδοσφαιρικο χαρτη ελαμψαν; Πεντακαθαρο; Τα ιδια δεν γινοταν και τοτε;

    Ρε θα τρελαθουμε; Αντι να τους παρετε στο κηνυγι και να τους εκθεσετε τους "εσκεμενα ενεργουντες" οπως λετε, αφου ειστε και οργισμενοι, καθεστε και τους ζητατε να σας προσλαβουν η να μεσολαβησουν καπως, η να καθησετε στο ιδιο τραπεζι με αυτους που εξεθρεψαν την διαφθορα ΚΑΙ του ποδοσφαιρου;

    Ας πουμε οτι εγω εν γνωση μου σε "ριχνω". Σε βρωμιζω. Σε υποβαθμιζω.
    Ερχεσαι και μου λες "να συνεργαστουμε";
    Ως τι; Μηπως να "γινουμε συνενοχοι"; η "συνδετιμονες"
    Α, ρε Παγκαλε.

    Υ.Γ Και αυτες οι- καθε τοσο- ανευθυνες "υποκλοπες" ala Guevara και τα Λατινικα τσιτατα, γενικα δεν μου γεμιζουν το ματι.
    Μαλλον με μεγενθυντικο φακο μοιαζουν. Που το μετριο και το προχειρο φαινονται σαν "κατι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΩ.
    ΚΑΙ ΛΕΩ: ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑλημέρα παικταρά μου.
    Καιρό έχω να σε επισκεφτώ. Πάντα όπως διαπιστώνω,
    επίκαιρος και καυστικός. Εύχομαι πριν έρθει η grand Καταστρόφ να τα ξαναπούμε από Σεπτέμβριο.Εύχομαι σε όλους τους φίλους του Blog και της ΑΕΚ καλό Δεκαπενταύγουστο. Μαζέψτε όσο περισσότερο Καλοκαίρι μπορείτε αδέρφια. Να είσαστε όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρηστο
    ο conpater μιλαει για τον Πουτιν μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.
    Αδερφε δεν ειπα οτι τα υιοθετεις. Και βεβαια απλα τα "ποσταρεις" και τιποτα αλλο.

    SaVVas ευχαριστουμε για τις ευχες. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου και σε εσενα.

    Δημητρη, προφανως τον Πουτιν εννοει. (καλο θα ηταν να μας το πει και ο ιδιος)
    Αλλα και που "ερχεται" δηλαδη τι γινεται; Σωθηκαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα,

    Συγκινηθηκα διαβαζωντας τα ονοματα των Κωφιδη Πουρσανιδη, που ο πρωτος ως γνησιος ροκας και ο δευτερος ως τιποτα που ηταν, ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ- ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ- ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ οσο αγωνιζωνταν με την ενδοξη ερυθροδερμη φανελλα,ουτε για παραγκες ουτε για πετσινα ουτε για θρυλλους και αιγαλεα να νικανε και οι αλλοι να πανε να ...καθαρθουν.

    Προφανως ο θορυβος απο τα μηχανακια καταμετρησης των μετρητων σκεπαζε τα αυτια τους.

    Ο δε πουρσανιδης εφτασε να ειναι πολλακις πρωταθλητης ελλαδας!!!! οταν με τη βια καταφερνε στις καλες χρονιες του να τη βρισκει με το καλαμι..μαζι με αλλες ενδοξες παιχτουρες της ομαδας αναλογου ταλεντου οπως ο Τσαλουχιδης ο Αμανατιδης και διαγορα αλλα ταλεντα του ελληνικος ποδοσφαιρος.

    Καμμια εντυπωση δεν εκανε σε κανεναν ερυθροδερμο πρωην και νυν, που ακομη και στο απιστευτο φαρδος του euro 2004 η αρμαδα που σαρωνε στην Ελλαδα τις κουπες και στην Ευρωπη τις πουτσες δεν ειχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ (1) ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ...


    Ο... Χουαν Ραμον Ροτσα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? Γιατι εγω ενα ΜΠΟΥΜΠΛΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ.
    Λες να ειναι αυτος που μας κανει μαθηματα ηθικης?
    Σε ποια γλωσσα τα κανει στα ινδιανικα η στα ελληνικα?

    Για την τριαδα της Λαρισας μαλλον θα πρεπει να εχει ξεθυμανει η βρωμα απο τα ουρα του Τσιγκοφ η απο τα καμμενα λαστιχα, whichever comes first που λενε και οι αμερικανοι, και ανακτηθηκε η μνημη τους...

    Και η καθαρση ζητηται απο αυτους που δημιουργησαν την κατασταση..

    Το παρτυ τελειωσε που ειπε και μια ψυχη περσυ.
    Τωρα αρχιζει το γλεντι.

    Η αλλιως ο βασιλιας πεθανε. Ζητω ο βασιλιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπως ειπε και ο γιος του Τζεπετο το παρτυ τελειωσε.

    Το Γλεντι λοιπον εχει ηδη αρχισει.

    -700 εσκασε η εφορια οχι για το χειμωνα που υπολογιζε ο μεγας προεδρος αλλα για τελος αυγουστου. Οργανωση ετσι οχι αστεια..
    σιγα μη τη πληρωσει..θα μου πεις τι ειναι αλλα 700 για τα φεσια.
    -400 ο ice man και 150 ο κωστακης συνολο 550 και αυτα σε κανα μηνα.
    -160 ο μυτογκας ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ και κανα 100αρι το παρεακι του
    -260 ο Ισμα
    - Αγνωσται αι βουλαι του κυριου για Χερσι χουανφραν μαιστοροβιτς. Ακουγεται εντονα οτι ο προεδρος δεν τους πληρωνει γιατι νιωθει ενα δεσιμο με τα παιδια και αν τα εξοφλησει θα χαθουνε.
    Ενω τωρα καθε μηνα στελνει ενα γραμματακι για νεο διακανονισμο, υποσχομενος οτι το παλιο παρτυ τελειωσε αλλα εχουμε ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ το νεο παρτυ..
    -1,5-2 εκκ ΟΛΟΙ οι αλλοι μπας και παρουμε και καμμια αδεια συμμετοχης για τις 28-8 που ξεκιναει το ελληνικο μαγαζι και 10-15 μερες πριν (σε καμμια βδομαδα δηλαδη) για τον Μισελ.
    Φανταζεσαι να εχεις αδεια για την Σουπερ Λιγδα και οχι για τον Μισελ? Η το αναποδο?
    Να παιζει δηλαδη μονο στας Ευρωπας η ομας, απαξιωντας να πηγαινει σε Αγρινια και Θεσσαλονικες.
    Τρε μπαναλ ρε παιδι η ελληνικη επαρχια..

    -Το διακανονισμενο ΟΑΚΑ δεν το βαζω πλεον μιας και ο ανθρωπος που εχει κανει τον ΤΡΙΤΟ διακανονισμο πλεον σηκωνει τα χερια ψηλα..

    Μεσα λοιπον στο νεο παρτυ ο επισημος οικοδεσποτης Νικολακης απαντησε το τηλεφωνο στο Κοσματο μετα απο 37 κλησεις του γιου του Τζεπετο και 55 mail της διοικησης.

    -Ρε σεις σταματηστε αυτη τη βιολα με τις κλησεις. 3 φορες την ημερα το φορτιζω το ρημαδι.
    Και κοφτε και τα e-mail γεμισε το inbox μεχρι και απο αγνωστα account μου στελνει ο αλλος.
    Θα σας βοηθησω.
    -Δηλαδη κ Νικο τι ενοειτε ακριβως γιατι ξερετε εχουμε κατι προθεσμιες που τις εχουμε ξεπερασει εδω και μηνες.
    -Ειπα θα βοηθησω τι αλλο θες?
    -Μα ειστε μεγαλομετοχος κ.Νικο
    -Ε και? Ολοκληρο resort σας εφτιαξα και ουτε το νερο δεν πληρωνετε. Μεχρι και η ΕΥΔΑΠ με πηρε τηλεφωνο.
    -Μα κ.Νικο το resort δεν ειναι της ΑΕΚ. Εδω μιλαμε για τις υποχρεωσεις σας ως μετοχος της ΑΕΚ
    -Να πατε να βρειτε τον Παπα μου την εφερε ο @#$%^& με το κολπακι με τους supporters.

    -Μα και ο Παπας μας ειπε να βρουμε εσας.

    - Ειπα θα βοηθησω, που διαολο το εβαλα το τηλεφωνο του Μπομπ ρε γαμωτο??

    -Του Κοζωνη κ Νικο?

    -Ποιου κοζωνη ρε τον φαγατε τον ανθρωπο. Του σφουγγαρακη ψαχνω ξερεις τι φραγκα εχει κανει σε ολο το κοσμο παιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι καλο ή κακο που ερχεται ο Πουτιν ?


    προς το παρον δεν γινεται να ερθει ενα εξαρι της προκοπης , ο Μιτσελ και αν ειναι δυνατον 2 εξτρεμακια..

    και οπως θα ερθονται αυτοι ας παρουν τον αναποδο δρομο ο γκερειρο με τον γκετζογλου κ το καγκουρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρηστο, thomas
    καλο μπορει να ειναι που ερχεται ο πουτιν , γιατι που ξερεις, μπορει να γινει supporter και να παρει και κανενα διαρκειας αρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στήβεν, τα περί Morgan Stanley αληθεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η MS ελεγχει το πλειοψηφικο πακετο της ΑΕΚ ΠΑΕ.
    Αυτο ειναι γνωστο απο τοτε που παρθηκε το δανειο.

    ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ δεν μπορει και φυσικα δεν εχει γινει απο κανεναν μιας και μια τετοια πραξη ΑΠΑΙΤΕΙ την συναινεση ΤΗΣ και φυσικα ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

    Τα υπολοιπα ειναι ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ.

    Φυσικα αλλη ορεξη δεν ειχε η MS να ερθει να μπλεξει με το γιο του Τζεπετο και μια εταιρεια που η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.

    Τα λεφτα της θελει απλα και ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.

    Τωρα το οτι ειναι φυστικια αυτα για μια τετοια τραπεζα και το οτι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ οι αλλες δουλειες (δανεια, ναυτιλια κλπ) που εχουν με τους μετοχους να ωχριουν μπροστα στο φεσι ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΙΣΘΕΙ.

    Γι αυτο αλλωστε και ο γιος του Τζεπετο οταν ψελλισε για διακανονισμους και αλλες αστειοτητες, του το ΞΕΚΟΨΑΝ ΑΜΕΣΑ.

    Δεν υπαρχει τραπεζα που να σε διακανονιζει ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.

    Αλλωστε ο λογος που δεν μπαινει στην ΑΕΚ μιας και ανετα μπορει αφου ειναι ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟ το συνολο του δανειου ειναι ακριβως αυτος.

    Ποιος λογικος θα αναλαμβανε μια εταιρεια που του χρωσταει 6 για να παρει 60 (στη καλυτερη) στη πλατη?

    Αλλωστε η οικονομικη εξυγιανση ειναι κοντα το ειπε ο γιος του Τζεπετο στη παρουσιαση του Γκουντι.
    Περασαμε λεει το Σκοπελο.

    Μολις περασεις και τη Σκιαθο μεγαλε παρε μας τηλεφωνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή