Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ

            Πιστεύω να έχετε γίνει πιο σοφοί πλέον. Τα έχω γράψει όλα με το όνομα τους. Και να πούμε κι ένα τρίστοιχο:           ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ
                                  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ
                                  ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝ.
            Άνοιξε; Στην Ελλάδα είμαστε ρε παιδιά. Τμήμα της κι η Σέριφος, η γενέτειρα εκείνου του μαλάκα που είχαμε υπουργό οικονομικών, στην βίλα του οποίου φιλοξενείται ο φελλός. ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ " είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία " κι άρχισαν να πληθαίνουν οι φήμες οτι πάει για ΓΓ του ΟΗΕ ( εδώ κάνω παύση για ξύσιμο ). Τα έχουμε πει όλα: ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ, που αν είναι δυνατόν να έχει κεραμοσκεπή και κλιματισμό και νάναι και ιδιόκτητος. Τι να κάνει κι ο δημόσιος τομέας; Να καθαρίσει μόνος του;
             Ημιάνοιξε λοιπόν το παραβάν. Και τι φάνηκε; Η μισή ληστοσυμμορία. Η άλλη κρύβεται ακόμα. ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ( " αρχίδια κάθαρση ", θυμίζω την ανάρτηση προ ολίγων ημερών ) ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ( 17 ). ΕΜΕΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
            ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ: Ο ΜΠΕΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ, ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΙΤΙΔΑ, που πάντα επιδεινώνεται όταν έρχονται οι ορισμένες δικάσιμες - σαν τον Μπέο που παθαίνει διαβήτη. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΙΠΟΤΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.
          Δεν αλλάζει η νοοτροπία του Έλληνα εύκολα. Θέλει αίμα. Είναι σαν το σκάνδαλο με την Siemens. ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;
          ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ:
     - Τα κολλεγιόπαιδα της ΑΕΚ δεν θέλανε το παρασκήνιο.
     - Τα κολλεγιόπαιδα της αλογοτροφής πέσανε θύματα κάποιων προσωρινών και γνήσια περαστικών.
     - Τα κολλεγιόπαιδα της δαφνοστεφανωμένης ( πού φοιτούσε ο Σάββας, ο γιός της Βαγγέλας πού πάει τώρα; ) είπαν να ακολουθήσουν τον δρόμο του Harvard του Σωκράτη ή του Μωραϊτη του Πέτρου ή του κολλέγιου του Θόδωρου.
              ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΎΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΧ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΚΡΑΒΑΣ.
             ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΞΙΩΝ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΥΑΛΙΤΙΔΑ ( ασθένεια λόγω υπερβολικής προβολής ). ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΕΙΠΑΜΕ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ.
             Αλλά τι να κάνει και η σούπερ λίγδα; ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΡΗΤΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, να μην κάνει κλήρωση; ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ( αντί για 2 πήγε 3 το μεσημέρι ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ( εδώ κάνουμε και μια παύση για κλάσιμο ) , να μην σκεφτούν το " συγνώμη εμείς θα βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά; ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CAS,  να πληρώνουμε εμείς τις αποζημιώσεις;  ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ".
             Άντε μαλάκες δηλαδή. ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ - κι ειδικά τώρα που εσείς έχετε παραβιάσει τον νόμο για υποβιβασμούς και τα τοιαύτα - ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.
             Τουτέστιν μπαρμπούτσαλα. ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΧΩΡΑ; ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ, ΠΟΣΟ ΑΕΠ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ;  ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΘΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
            Και τι βγάζω εγώ τελικά που τα γράφω όλα αυτά; Να μιλήσουμε ειλικρινά; ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ  Ή ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.
              Κι έχει πλάκα μια ερώτηση που μου γίνεται: Γιατί ρε μαλάκα δεν αναλαμβάνεις εσύ; Κι απαντώ: Διότι γεννήθηκα για να κάνω χαβαλέ και να γελοιοποιώ τα " οργανωμένα ". Και κυρίως διότι δεν γουστάρω να βρεθώ κάπου δημοκρατικά εκλεγμένος, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΟΛΕΧΡΙΤΗ, που μιλάει συνεχώς στο καφενείο σαν κομμένη κεφαλή ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ. ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ξεχνώντας το απλό: ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ;
           Κι επομένως Καβαλιώτες και Βολιώτες ( τυχαία βρεθήκατε εκεί ) ο υποβιβασμος σας είναι δικαιότατος. Διότι μπορεί ο Σολάκης να λέει οτι ουδέποτε τον επιρρέασε ο Αχιλλεύς ( πολύ πιο άντρας από τον άλλονα που κρύβεται σαν την αδερφάρα του ελέους ) , αλλά οι ομάδες σας κτίσθηκαν επάνω σε βρώμικα λεφτά. ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. Συμφωνώ βέβαια οτι η κάθαρση είναι επιλεκτική κι οτι ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ, αλλά όταν εκλέγετε τον Πάγκαλο ( " μαζί τα φάγαμε " ), ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ; ΕΓΩ ΛΕΩ, ΜΙΑ ΑΠΛΗ ...ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΝ.
             ΥΓ1. Το blog θα μπει σε καλοκαιρινό mood.  Παρά τα πολλά θέματα. Κριτική του αγώνα του αυριανού, Πίττας, λαμόγιο, Νορβηγία, κλήρωση, Μήλος, Τζούλια και άλλα πλείστα θα αναρτηθούν με μια κάποια αραίωση. To stick μαζί και συνεχής παρακολούθηση. Υπάρχει και το ματς με την δύναμη των τυφλών, εύκολα θα φτάσουμε στα γνωστά. 4 κείμενα που ήθελα να αναδημοσιεύσω για το dopping πάνε για αργότερα.  Εντάξει μωρέ θα την βγάλουμε.
                                ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
            ΥΓ2. ΠΡΟΣ DIMI: ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ. 4 τριαντάμετρα θα κατέβουν με μπόλικη ταλαιπωρία για αυτούς που τα έχουν. Εμείς παραμένουμε στο γνωστό: Είναι ωραία τα σκάφη κι είναι ωραιότερο να τα έχουν φίλοι σου.
            ΥΓ3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ.
       ΜΟΝΟ, ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΕΦΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ, οπότε μιά χαρά είσαι με το παρασκήνιο, ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΙ.  ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΚΟΥΓΙΑ.

22 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Αυγούστου, 2011 00:39

    Με το θάρρος της φρέσκιας φιλίας μας, σου συστήνω να μην ασχοληθείς ΚΑΝ με αδάμαντα.
    Σκατά έχει γίνει, ένα σκυλάδικο, αλλά ασβεστωμένο.
    Στο Κλήμα αράχτε και πάνω στη χώρα, άντε και κάνα ουζάκι στην πολλώνια.
    Ρε δε μπετάγεστε αφού 'στε και σκαφάτοι στη χώρα της Φολεγάνδρου να τρελαθείτε...

    Για παραλίες, δε χρειάζεται να στα πω εγώ.
    Δικά μου hits: Παπάφραγκας, τσιγκράδο, κλέφτικο.
    Α, ναι να φάτε αστακό! (λόγω των ασβεστολιθικών πετρωμάτων του βυθού της περιοχής βγαίνει πολύ πράμα).
    Μιά βδομάδα δε σας φτάνει για τις παραλίες της, Στον αδάμαντα πείτε ότι πηγαίνει ο Δ.Χ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Αυγούστου, 2011 00:41

    Και στα λοιπά, το κυνοβούλιο απεφάνθη:
    "Οι ευθύνες για την υπόθεση των υποβρυχίων που έγερναν εκρίθη ότι ήσαν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ουχί ποινικές"

    Ρε μπούστη μου, δηλαδή που είναι ένας κουφοντίνας? ένας καραϊσκάκης?
    Ρε έχουμε πήξει στους μπινέδες και τις λουμπίνες σε αυτό τον τόπο? Ένας άντρας με παντελόνια 'κει ψηλά δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Αυγούστου, 2011 00:47

    Δηλαδή ποιό παραβάν ρε προσφυγάκι?
    Αυτές οι παλιολουμπίνες, τα καργιόλια τα 20.000 κομματοσκυλολαμόγια μας γαμάν ασάλιωτα.
    Παραβάν και από πίσω οι σικές να γαμιώσαντε ωσάν θέατρο σκιών, χατζηαβάτης, βεληγκέκας και αγάς γαμούν τον κατηραμένο όφη και τον ξυπόλυτο καραγκιόζη και όλοι οι λοιποί χειροκροτούν έμπροσθεν του παραπετάσματος, ενδιαμέσω σκουξιμάτων, διότι ένας φαλακρός φελός με μουστάκι θέλει να παίζει με το κανώ του.
    Όχι εκείνο που έχει στην τσέπη, αλλά με αυτό που του πήρε για thanksgiving η μούτερ και τα slim pickings του εράνου της αμερικάνικης πρεσβείας, του λεβιάθαν και των κυανόκρανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι που θα αφηνανε οι "conpaters" απροστατευτες τις επενδυσεις τους.Ειπαμε,σε ενα σοβαρο κρατος ΠΑΝΤΑ υπαρχει και σοβαρο παρακρατος.Με την συμφωνη γνωμη των "αναδοχων" εκαναν το ντου οι επισημοι στην Ιταλια.Και σε λιγες μερες αναμενεται να γινει της Αιτνας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ=ΑΕΚΑΡΑ!!!!+ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ+ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΚ+ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ Ν.Φ.+ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΕΚ+ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ+ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ+ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.....=....??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ steven μεγαλα τα 30αρια.. ποσο μαλλον τα 40αρια που γυρναγα (καλου φιλου) και με την πρωτη ευκαιρεια βουταγα το μικρο και μην τον ειδατε για μπανιο με 2 cooler 1 για παγο και ενα για τσιπουρα..

    Ενα 6.80 φουσκα κανει μια χαρα τη δουλεια του.. για τις ενδο-μετακινησεις παντα.

    Οπως αλλωστε ΚΟΝΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ (και εχει πει σοφα καποιος) τα σκαφη ακποιος τα χαιρεται 2 φορες: τη μερα που τα αγοραζει και τη μερα που τα πουλαει..

    καλες βολτες φιλε και αστους αροδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριακο 21,αμα γυρισεις πλευρο θα δεις το αλλο με τις ξανθιες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pssssssssssssssssss o dimis o tripios xeri k apo skafi

    kiriako o melisanidis ine KOTA lirati k gi afto ama xananaferis tonoma tou na ton grafis BOKTAS gia na katalavenomate

    avramidi k o aRhigos kapou eki girnai me to kotero. ama ton dis pestou na girisi mehri teli tou mina giati analamvanoume k ti pae ama apoklistoume ap tous xipolitous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωραια η κληρωση του πρωταθληματος..

    μιλαμε για τον ορισμο της ξεφτιλας..

    ο γαυρος να παιζει με ολα τα λιμα τις πρωτες αγωνιστικες που θα ειναι ανετοιμος κ θα εχει και ευρωπη !! μια χαρα εξυγιανση εγινε παλι !!

    και καποιοι ακομα ασχολουμαστε..ακομα κ λιγο..που θα παει θα στερεψει κ αυτο το λιγο να ησυχασουμε !!

    καλημερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ..ΚΛΠ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΑΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ..ΤΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ????ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...!!!ΤΙ ΛΕΤΕ????
    ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ...Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ..!!!!ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ..ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ???ΠΟΟΟΣΟ???ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΥΡΟ(ΠΕΟΣ)....ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....
    Υ.Γ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ??????????ΟΕΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ..ΚΛΠ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΑΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ..ΤΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ????ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...!!!ΤΙ ΛΕΤΕ????
    ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ...Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ..!!!!ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ..ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ???ΠΟΟΟΣΟ???ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΥΡΟ(ΠΕΟΣ)....ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....
    Υ.Γ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ??????????ΟΕΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΕΛΗΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΟΛΥΑΙΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ. ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ, ΣΤΟ " ΘΑΛΑΣΣΙΤΡΑ ". ΣΤΟ ΚΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΟ PSSS: ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΝ ΔΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ21: ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑ....!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Π......ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ U21 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελα αμα θες να σου δειξω 2 - 3 πραγματακια. Αν και λιγουρια δεν ανεβαζουμε πανω και απο μουτσο ειμαστε καλυμενοι.
    Το μονο σκαφος η φουσξωτο που μπορει να βρει ο δικος σου ειναι καμια προσφορα στο Jumbo με κανα πενταευρω.

    Τωρα δε που φουνταρατε την μανα στην Α2 , εχεις δικιο η παε περιμενει να ακολουθησει. Εχει προετοιμασει το εδαφος ο βλακας, ΕΤΟΙΜΗ ΕΙΝΑΙ

    ΜΠΕΕΕ ΛΕΜΕ ΠΡΟΒΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 21: ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΡΙΦΟΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ TIMING ΤΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ STEVEN ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2004...ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ...ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ???ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙ..ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΔΕΝ ΛΕΩ...ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.....Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΣΟΚ....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ21 : ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ: ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ.
    ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΟΜΩΣ: ΑΝ Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΛΑΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ: Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ο,ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. ΕΣΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΘΗΡΙΑ ΣΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Αυγούστου, 2011 16:11

    Κίμωλος-πολύαιγος δυνατό δίδυμο. Έκανα 1 μήνα κίμωλο, πρακτική με το ΤΑΤΜ του ΕΜΠ. Καλές οι ταβέρνες και τότε (πριν από καμιά 15ρια χρόνια) ήταν ακόμα αμόλυντη. Τώρα δεν ξέρω, θα τους βρήκε κι αυτούς οι ανάπτυξη του τσιμέντου, της Κονιτοπούλου και του καφέ για 5 ευρώ. Πάντως το φαγητό είναι πάντα καλό.

    @ανώνυμο. Πραγματικά προβλέπεται μεγάλη αναβάθμιση αν την αναλάβει ο καισαρόπαπας που σας πιπιλάει τα μυαλά. Η ΚΑΕ, λχ, αναβαθμίστηκε από τη Β' Εθνική στην Α2. Εκπληκτικό πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κυριακο
    τελειωσες το στρατιωτικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σιγα μην στιριξει ο λαος τον αδαμιδη και τον αρχηγο,εκει πρεπει να μπει ανθρωπος τουλαχιστον να γνωριζει τι παει να πει ποδοσφαιρο και ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,να κανει κουμαντο με τσαμπουκα γιατι εχει αρχιδια,λεφτα,προσωπικοτητα,λογο,γκομενα την σκλερανικοβα,πουρα,μπραβους πχ.στην ελλαδα ζουμε μην το ξεχνατε.ποιος αδαμιδης να πουμε?ουτε η μανα του δεν τον ξερει....ρε δεν παει να φτιαξει και το γηπεδο...παλι με τον αρχηγο θα χαμουρευτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή