Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ

            Πού είναι αυτοί; Ελάτε ρε παιδιά. Διάσπαρτοι στην επικράτεια, που το παίζουν ικανοί λεφτάδες ή απλοί λαμογιολεφτάδες και ψάχνει όλος ο λαός πώς φτάσαμε μέχρις εδώ. Είναι για τα γέλια ή για τα μπάζα που συνήθως οι ίδιοι απειλούν να τσιμεντώσουν όσους τολμάνε να μιλάνε για τα έργα τους. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, αλλά για την παθητική δωροδοκία ( sic) . ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΥΣΤΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
             Μην σας μπερδεύω όμως. Ξεκάθαρα ρωτάω : Ποιός είναι ο πρόεδρος της λίγδας; Ένας κάποιος Βαγγέλας που φυσιολογικά πήγε στον Τσουκαλά και στην ομάδα της τρούμπας. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, ειδικά κι όταν έχω πληροφορηθεί οτι ήταν η ομάδα της παιδικής του ηλικίας. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΕ Η ΑΕΚ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ. Τα χρόνια έτσι μου βγαίνουν. Αλλά και τα ρεκόρ της Ελλάδας.
             Έζησε λοιπόν ο τύπος, μια χούντα ποδοσφαιρική. ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΝΤΑΓΕ, είτε έπαιρνε τίτλο είτε όχι, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΒΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ, ο προκάτοχος του, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΑΙΚΑΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑ.
              Υπάρχει κανά πρόβλημα; Προσωπικά σε εμένα, κανένα. ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΜΑΚΑΡΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΩ, αντρίκεια, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Πού να πας; Στον τίποτα; Μετανάστευση θα κάνεις στην Γερμανία ή στην Σαχάρα; Άμα δηλαδή η συγκεκριμένη θάλασσα δεν έχει ψάρια, εκεί θα συνεχίζεις το ψάρεμα; Και μετά θα κατηγορείς το κράτος οτι δεν προστάτευσε τον θαλάσσιο πλούτο , ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.
              Ξέφυγα; Κουβέντα κάνουμε. Που καταλήγει στα εξής απλά: Έχει πολλά λεφτά ο Βαγγέλας; Ποιός του έδινε πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον οποίον είχε και κολλητές σχέσεις; Πόσο διαφορετικός σε πρακτικές μπορεί να είναι κάποιος που συνεργάστηκε με τον Κόκαλη ή τον Λαυρεντιάδη; Τι μπορεί να κάνει κάποιος όταν βάζει τα λεφτά του Μητσοτάκη και ξαφνικά ασχολείται με κάποιον Μπέο; Πώς δέχεται μια πουτάνα να πηγαίνει στον φελλό και να ζητάει την προστασία του; ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΑΠΑΚΙΑ;
               Απλά πράματα. ΔΙΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ. Η, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ, που συνήθως είναι με τον ισχυρό , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
            Που σήμερα, του πήρε τα σώβρακα κάποιος Γερουλάνος. ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Του πρόεδρου. ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ, ΚΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ, ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΣΟΥΖΑ ΟΛΟΙ:
            " Θα σεβαστούμε τα πάντα και δεν θα πάμε κόντρα στην πολιτεία".
           ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΑΩ. ΚΙ ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ. ΓΙΑΤΙ;
            Ελάτε ρε παιδιά. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.  ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ  ΖΩΑ ΤΟΥ, που τώρα κατάλαβε οτι , Ή ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ Ή ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ;
                       ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΝΙΚΑ.
              ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ. ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ. ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΛΕΜΕ, ποιός θα παίξει φέτος; ΜΗ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΛΕΜΕ, πώς δέχτηκες τον ΚΑΠ κι άδειασες τον Κανελλόπουλο, ενώ είχες υποδείξει τον Μπέο; ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΕ.
                  Είσαι ακόμα πρόεδρος; ΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ; ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
             ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Α, ΞΕΧΑΣΑ. ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΘΟΣ. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ.

9 σχόλια:

  1. Μουσταφα Τζελιλ,ο ανθρωπος που δινει 1,3εκ δολλαρια αμοιβη,για να του φερουν τον Κανταφι ζωντανο η νεκρο.Και γιατι οχι 1,5 η 2,5...? Απλο,σαμπως θα τα δωσει? Απλα,βαζει στην πριζα "κοντινους" του Κανταφι,οι οποιοι θα τσιμπησουν,και αμα κανουν και προδωσουν τ`αφεντικο,μετα θα τους φαει κι αυτους ο μαυρος σκυλος...
    Και αρχιζει η κατασταση να διαμορφωνεται εκει κατω,με την ανακατανομη των ποσοστων του πετρελαιου.Στην απ`εξω οι Αμερικανοι ησαν για χρονια,αφου η Ευρωπη προεξεχοντος της Ιταλιας μεσω της ENI,της Γαλλιας μεσω της TOTAL,και της Γερμανιας,απορροφουσαν το 85% των εξαγωγων του Λιβυκου πετρελαιου.Που απ`αυτο το 85%,το 80% το`παιρνε η Γερμανια.Για αυτο και η αρνηση της να επιτεθει στην Λιβυη,χωρια οι συμφωνιες που ησαν σε ισχυ για την εκμεταλευση των υδατινων πορων του υπεδαφους της Λιβυης.Κατι που ειχε καπαρωσει η Γερμανια,και εγιναν τωρα ολα κωλος μουνι γαρυφαλλο.Με την καινουργια κατασταση,οι ΗΠΑ πλεον αναλαμβανουν την διαχειρηση οχι μονο των εξαγωγων,αλλα και την πληρη εκμεταλλευση του Λυβικου πετρελαιου και των πηγων του.Και μιλαμε για το πετρελαιο που εχει την μικροτερη περιεκτικοτητα σε θειο,που το καθιστα απ`τα καλυτερα παγκοσμιως.
    Η Γαλλια και η Ιταλια μαλλον θα κρατησουν τα ποσοστα τους,ενω οι ΗΠΑ θα φροντησουν να "πνιξουν" οικονομικα την Γερμανια,πιεζοντας την να αποστασιοποιηθει απο την Ρωσια στο θεμα του φυσικου αεριου.Βεβαια,να μην παραβλεπουμε το γεγονος,πως η Αγγλια εχει αμεσο συμφερον απο την αλλαγη καταστασης στην Λιβυη,αφου ναι μεν την ενδιαφερουν τα πετρελαια,αλλα καιγεται για κατι αλλο,τον χρυσο της χωρας αυτης.Ποσοτητα που δινει στην Λιβυη,μεχρι τωρα,θεση στην πρωτη επταδα παγκοσμιως.
    Ενα νεο,χειροτερο Ιρακ,θα γινει η Λιβυη,αφου οι πολλες φυλες που υπαρχουν δεν προκειται να υποκειψουν ευκολα,και να χασουν τα προνομια που ειχαν επι καθεστως Κανταφι.Ο οποιος ηταν ο μονος δικτατορας που εκανε την πιο απλη κινηση που μπορει να κανει δικτατορας.Μοιρασε χρημα και ανετη ζωη σε ολους,αφου και οι Βεδουινοι σταματησαν να μενουν σε σπηλιες και εμεναν σε πολυτελη σπιτια.Και εδω,οι επαναστασεις δεν ξεκινησαν οπως στην Αιγυπτο,η στην Τυνησια απο τους απολυτα φτωχους,που βγηκαν στους δρομους.Εδω,η επανασταση ξεκινησε ΕΝΟΠΛΑ,πραγμα που σημαινει οτι παρακινηθηκαν απο ξενους ενδιαφερομενους.Αυτα τα ολιγα για τωρα,γιατι αν πιασουμε τα δικα μας,δεν ξερουμε απο που να ξεκινησουμε και που να τελειωσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Αυγούστου, 2011 10:07

    Επέστρεψα, έπρεπε να βάλω και τσίγκινο σώβρακο για το χωράφι με όρθια αγγούρια που με αναμένει φέτος.

    Όσον αφορά τα αποψινά, αν κατέβει ΠΑΛΙ το βαρύ 4-2-3-1 με λύμπε-μπελεκ μέσα και αποκλειστούμε, ο ιθπανός τα ευθύνεται 100% για το κάζο.

    Και το λέω κι εγώ που πιστεύω ότι πέρυσι μιά χαρά τα πήγε και δικαίως του δόθηκαν τα κλειδιά για φέτος. Αλλά αυτές οι εμμονές δεν παλεύονται.
    Άσε που θέλει να διώξει και τον μπερνς ('νταξει, δεν είναι και ο σναϊντερ...), λες και στην ομάδα περισεύουν οι ακραίοι...

    Όσον αφορά τη λιβύη, ας δούμε εάν, που και πως μπορεί να συνδέεται με τα τσιμπριακά πετρέλαια (συγγνώμη, τα οβραιο-αμερικανικά, δηλαδή οβραίικα) και τι θα γίνει κι εκεί.

    Άδικος ο κόσμος που ζούμε μέσα κι έξω και δεν ξέρω πως να κατευθύνω το γιό μου. ΔΙότι μόνο οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ επιπλέουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχασες τον ελληνα μεγαλοπαραγωντα που εμπλεκεται με 'εργα' στη Λιβυη. Τοσο μεγαλα 'εργα' που τον συνελαβαν οι ιδιοι..
    Τον ανθρωπο που ο σημερινος ΥΠΟΙΚ εδωσε το 1999 1,8 δις ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ, και 4,5ΔΙΣ (13,5 εκκ ευρω) για ενα ερειπωμενο ξενοδοχειο στο κεντρο της Αθηνας που ειχε αξια με το ζορι κατι παραπανω απο 300-400 εκκ δραχμες (1 εκκ).
    Ο σημερινος ΥΠΟΙΚ που παρελαβε σε μια λαμπρη τελετη το κλειδι του ξενοδοχειου... το οποιο παραμένει αχρησιμοποίητο (το ξενοδοχειο οχι το κλειδι, αυτο το βαλαμε στο κολο μας)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ. ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΓΚΟ, φυσικά μακριά από τα φώτα. Πάντως πλάκα πλάκα, είναι ο άνθρωπος που συνέλαβε την ιδέα της αττικής οδού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργο, αν εχεις παρατηρησει ΟΤΙ συμβολαιο υπηρχε προ-προεδρου/μυτογκα, εκδιωχνεται με συνοπτικες διαδικασιες.

    Τα δε νεα (και καλα νεα) συμβολαια ειναι ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΕΤΗ (Δελλας-Λυμπε-Καρλος-Μπελεκ-Γκουντι κλπ) για να μπορουμε να επαναδιαπραγματευτουμε (δηλαδη να ξανακονομησουμε) παλι σε κανα 6μηνο.
    Ασε τους δανεικους και τα οψιον..
    Δεν ειναι τυχαιο που ενω ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ και διωξαμε οτι ειχε αξια στην ομαδα,τα χρεη οχι μονο σεν μειωθηκαν αλλα συνεχιζουν να ανεβαινουν με γεωμετρικη προοδο.

    Παραδειγμα τα 600+ χιλιαρικα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ο προεδρος που χρωσταει η ΠΑΕ στο Σπατο, νεο χρεος αυτο επι προεδριας αποκλειστικα του εξυγιαντη..

    Τωρα για το ματς, ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.
    Να περασει η ΑΕΚ και να παρει 4-5 εκκ που θα κρατησουν για αλλη μιση χρονια στη μηχανικη υποστηριξη τον πεθαμενο ασθενη, η να αποκλειστει να τελειωνει μια ωρα αρχιτερα το παραμυθι?

    Αγωνιστικα παντως χωρις το Δελλα, αμα βαλει την τριαδα που εβαλε μεσα μπροστα, θα πεσει ζορι.

    Γιατι ο Λυμπε, που θελει να σταματησει και με ευρω τη καριερα του, κανει τα 15 μετρα σε 55 δευτερολεπτα πλεον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα μονο χαζος δεν ειναι.

    Εδω ειχε συλαλβει την ιδεα Intesat (θυμασαι?) που ηταν ενα ΔΩΜΑ στη ταρατσα του κτιριου επι της Κηφισιας δεξια μετα το Υγεια, πριν το σταδιο.

    Η Intersat που ειχε παρει τα δικαιωματα του ΠΑΟΚ για 5-10 εκκ δραχμες και τα πουλαγε για 2,5 δις ΤΟΤΕ στον ααααααλλλο τρομερο με τον Alpha Digital..
    Που πουλαγε συνδρομες και receivers στο κοσμο, εισεπραττε διαφημισεις, ΟΠΑΠ και ΕΠΟ και μια ωραια μερα απλα εκλεισε..

    Τι παω και θυμαμαι τωρα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eρχεται λεει και καποιος Βαργκας, που εσπευσε ο μυτογκας να πει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    Βεβαια η δικη σου επιλογη μανωλακη ο Ταμουδο στα 34 του!!! προτιμησε μια Ράγιο Βαγεκάνο (τον Πανσερραικο της Ισπανιαθ δηλαδη) νεοφωτιστη στη Primera απο το να μοιραστει το οραμα σου στο Ελλαντα.
    Μαλλον ακουσε για θανατους κλπ που ειπες και τον φοβισανε τα αιματα..

    Ο οποιος Βαργκας ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ με μονοετες ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ με 250,000 ευρω..

    Ρε προεδρε, λιγο ποικιλια ρε γαμωτο. Αλλαξε λιγο το βιολι ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ..

    ΥΓ Αμα γινει καμμια στραβη σημερα ο.... Βαργκας ακομη θα ερθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΠΑΝΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΒΑΡΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή