Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ

        Ουφ και δόξα τω θεώ. Τελείωσε το κωλοπαίχνιδο, ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, που πήγε να το γυρίσει κάποιος αέρας αλλά κι ένας ανεκδίηγητος διαίτητής που είχε κάρτες μόνο για την ΑΕΚ και τις κατάπινε για την συμπαθή ομάδα του Πανόπουλου. Που με αυτήν την απόδοση και χωρίς αέρα, Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΚΟΡ ΠΟΛΟ.
        Παρά το άσχημο ξεκίνημα και το αλλοπρόσαλλο σχήμα που κατέβασε ο Μανόλο. Το λέω έτσι διότι δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ κι άλλωστε, για να μην ξεχνιόμαστε, ΠΑΡΑ ΤΟ ROTATION η ομάδα ανέβηκε στην Ξάνθη χωρίς καμία προπόνηση. Αλλά έτσι είναι. Κάποιες φορές πρέπει να έχεις και την τύχη μαζί σου, όπως και κάποιες σοβαρές προσωπικότητες παικτικά.
       ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ, ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ, αυτό το άρατσο σκυλί, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΧΑΦ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ, που τυχαία δεν κουβαλάει το νούμερο 21. Ένας παικταράς και ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά. Χωρίς κανένα πανικό, που 100% αν αποφασίσει μπορεί να σου δώσει τα πόδια στο πιάτο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΗΣΗ. Ειλικρινά, για όσους θυμούνται, μου θύμισε τον Βιέρα. Κι ευτυχώς που δεν έχει κάνει την προετοιμασία της ομάδας. Κι ευτυχώς που ήρθε τυχαία κι ευτυχώς που ακόμα βρίσκεται στην αλάνα ποδοσφαιρικά.
        Όμως η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στην αγωνιστικότητα και στην διάθεση της μάχης. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ. Ξεκάθαρα πράματα. Με αυτόν τον περίεργο ρόμβο που ξεκίνησε , με αυτό που χάλασε με την αλλαγή του Γκέντζογλου και το γύρισμα σε 4-3-2-1 και με τις καθυστερημένες αλλαγές του Ισλανδού που φώναζαν όταν άφησε χώρους η Ξάνθη κι ο Λυμπερόπουλος δεν είχε δυνάμεις αλλά και του  Κλωναρίδη ( ξαναδιόρθωμα ). Κι επειδή θα παρεξηθώ σαν εμπαθής να τα γράψω: ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΑΜΕΣΩΣ, τι είναι εκτός από τύχη; Φυσικά τα ΜΜΕ θα γράψουν άλλα, γιά μπαγκέτες και μυστριά, αλλά αυτά θα είναι προσωρινά. Στο σημείο αυτό να πω οτι ο Ισλανδός ή έπρεπε να κάνει πάσα στο τέταρτο γκολ ή να το βάλει. Εκτέθηκε εκεί.
         Όμως έχω γεμίσει από την σημερινή ΑΕΚ. Έτσι θέλω την ομάδα κι όπου μπορεί να καταλήξει. Το πάθος ξεχείλιζε. Τα χιλιόμετρα αμέτρητα. Οι συμπαίκτες που κάλυψαν τον Αραμπατζή στην γκέλα του πρώτου γκολ και που μετά αυτός τους αντάμειψε. Όλοι που τρέχανε για εκείνον τον Γκερέϊρο, που το μεν πνεύμα πρόθυμο αλλά η σαρξ ασθενής. Και με πολλούς αδύναμους κρίκους μέσα στο γήπεδο σήμερα με κυριότερο τον Μανωλά. Από πέρσι γράφω οτι είναι της πλάκας. ΔΙΟΤΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΛΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ σαν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.
         Στους κορυφαίους δίπλα στον κολομβιανό πρέπει να βάλω τον Κοντοέ. Τα έδωσε όλα. Και δεν χρειάζεται μια όλοκληρη χρονιά σαν τον Μάκο για προσαρμογή. Το παιδί είναι ένας Γεωργέας αλλά με καλύτερα πνευμόνια ( νεότερος γαρ ), καλύτερη αντίληψη ( πλέον ) της θέσης και φοβερό πάθος. Κρίμα που δεν τα έχει δει αυτά ακόμα ο Μανόλο. Που πάει σε σίγουρες λύσεις έμπειρων τύπου Δέλλα και Λυμπερόπουλου. Καλοί και οι δύο σήμερα αλλά πότε θα πάρουν ευκαιρίες και οι νεότεροι;
         Να μην ξεχνάμε όμως τι είδαμε. ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΓΕ ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ Ή ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Και την νίκη αυτήν την είχαμε ανάγκη για την δύσκολη συνέχεια. Κι όλοι οι Αεκτζήδες πρέπει να νοιώθουν πολύ περήφανοι. Όχι διότι σκοτώασαμε το θηρίο, αλλά διότι η Ξάνθη είναι καλή φέτος αλλά η ΑΕΚ ακόμα κρατάει και κάνει την δουλειά της. Όσο κι αν την κυνηγάει η διαιτησία, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΒΑΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΣΤΑ  ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
         Προχωράμε κι έχουμε κάθε λόγο. Μακάρι να είναι η δύναμη της φανέλας και η δύναμη που ακόμα αποπνέει η προσφυγιά. Μα κάρι να πάμε κόντρα στα πάντα. Μακάρι τα παιδιά να συνεχίσουν έτσι. Μακάρι να γυρίσει ο κόσμος ακόμα και λόγω ιδρώτα κι όχι θεάματος. Μακάρι να κρατήσει αυτός ο Βάργκας. Και μετά να λέμε διάφορα και να τρίβουμε τα μάτια μας. Μακάρι ο Χιμένεθ να βγαίνει λάθος στις δηλώσεις και να τον κάνουν ρόμπα οι αθλητές. Μακάρι η ΑΕΚ να πετάει κι εγώ να μην ξέρω ποδόσφαιρο. Μακάρι να πηγαίνω και να πανηγυρίζω μαζί με όλα εκείνα τα παιδιά που δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν σήμερα και νάμαι στα καφενεία με απαγόρευση φωνής. Και μακάρι να βάζουμε κάθε Κυριακή 4 γκολ και να τρώμε 3. Μακάρι να είμαστε αυτή η ομάδα που όλοι ξέρουμε από παλιά. Σήμερα την είδα και θέλω να την βλέπω συνέχεια. ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
                               ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.             

49 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι μας κάλυψες όλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Σεπτεμβρίου, 2011 21:36

    Ναι βρε. Σήμερα ΧΟΡΤΑΣΑ.
    Μοναδική διαφωνία μου η επιμονή με τα ελεύθερα του άρα στο 2ο.
    Και η έλλειψη προσοχής με τα 3 ΑΣΤΕΙΑ γκολ που φάγαμε. Αλλά τώρα δε μπορούμε να μιλάμε για συνολικά προβληματική αμυντική λειτουργία, Τουναντίον.
    Και η επιμονή στο μισοπλέμονο το γκερείρο.
    Ο Βάργκας είναι ΑΛΛΗ κλάση και φαίνεται. Και πάνω απ' όλα, αυτό που χρειαζόμαστε.
    Σε όλα συμφωνώ, το γκολ που έφαγε ο άρα νομίζω δεν ήταν τόσο μαλακία του, νομίζω με τον αέρα και τη μη επαφή από παίκτη και άλλοι θα το τρώγαν. Αλλά καθάρισε μετά.
    Να προσθέσω και ένα ακόμα θετικό που δεν ανέφερες. Το μαρκάρισμα ψηλά, ουσιαστικά από την 1η πάσα. Σωστή κίνηση από τον ιθπανό, όπως και το σύστημα.
    Συνολικά, σήμερα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Σεπτεμβρίου, 2011 21:42

    Και αυτού του τριτσώνι, αυτής της παλιολουμπίνας με το κόκκινο στρινγκ της γαμώ το σπίτι. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΕ, 6 ΚΊΤΡΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 4...όπως τα λες, ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ.
    ΥΓ: Μπράβο σε όλη την ομάδα και τον προπονητή και για το γύρισμα του σκορ. Σωστή ψυχολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΑΡΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΑΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΓΕΛΟΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΗΔΗΣΕ. ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΚΟ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν εξερεσουμε τον Βαργκας ολοι οι αλλοι ηταν κατω του 3.
    Στο 1ο ημιχρονο ημασταν για κλαματα,ουτε μια πασα τις προκοπης,ενα σουτ εκτος περιοχης(Μακος,αδυναμος σημερα μου φανηκε)
    απελπιστικο μαλλον,τι διαολο δεν ειχαμε τον αερα?
    ο Γκετζο εκτος τοπου και χρονου,το ιδιο και ο καραμπελας,Κοντοες θετικος,το 2 δευτερο γκολ κολοφαρδιστικο.
    Στο 2ο ειμασταν καλητεροι κυριως παλι λογο Βαργκας αλλα υπηρχαν στιγμες που νομιζα οτι οι παιχτες βλεπανε την μπαλα για μπαλονι,μαλλον λογο αερα.Ο Γκουτι με ξενερωσε στην φαση του γκολ του Κλωναριδη,περιμενα αλλη νοοτροπια απο το μεγεθος του.....
    Για τον χιμενεθ δεν αλλαζει κατι....παραμενει το ιδιο μαλακας και αντιπαθητικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΕΜΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ 3 ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ; ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο DIMI. ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, αλλά ξέρει την φανέλλα.
    ΜΗ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΣΤΟΠΕΡ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ; ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ.Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ(ΣΧΕΔΟΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΤΟΝ ΝΤΙΜΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΕΦΑΓΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ(ΤΟ 1ο) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗΣ: Δεν πρέπει να είσαι τόσο αυστηρός. Τα εκτός έδρας έτσι παίζονται. Δεν γίνεται να βαθμολογείς τον Μπέλεκ, τον Κοντοέ ή τον Δέλλα με τον Λυμπερόπουλο με κάτω από 3. Ο Μάκος έκανε αθόρυβη δουλειά. Αυτήν που δεν έκανε ο ΠΑΟΚ ¨Η ο ΟΣΦΠ.
    Η ΑΕΚ ήταν ΑΕΚΑΡΑ σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ(ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ) ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΟΝΤΟΕΣ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΜΩΝΥΜΟΥΣ: ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΑΠΛΟ: ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ ΚΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποδοσφαιρφιστής γκερειρο δεν υπάρχει, μπορεί κάποτε να ήταν τωρα ομως οχι. Αυτο που δε θα γίνει ποτέ ποδοσφαιριστής πάντως, είναι ο μανωλάς. Το παιδί θέλει όχι απλά κερκίδα αλλά και μερικές κλωτσιές. Και να μην υπογράψει ποτέ! Με αυτή τη νοοτροπία δε θα στεριώσει πουθενά. Εκτός βέβαια και αν κάπου αλλού του τρίξουν κάποιοι τα δόντια, κάτι που δεν κάνει κενένας στην ΑΕΚ. Τι την πέρασε την ΑΕΚ, μαγαζάκι του θείου του? Αλήθεια steven, πως εξηγείς τη διαιτησία του τριτσώνη? Ο ανθρωπός ήταν προκλητικός. Την τρώει στα μούτρα ο Μάκος, ούτε κάρτα ούτε παρατήρηση. Μετα απο 5 λεπτά, μαρκάρισμα του Μάκου που ήταν δεν ήταν φάουλ, πάρε και μια κίτρινη Μάκο (εκεί μου άρεσε η αντίδραση του Μάκου, όπως και σε όλο το παιχνίδι που δείχνει οτι έβαλε μυαλο απο τις βλακείες της Τιφλίδας). Τραβάει ο άλλος τον Λύμπε απο τη φανέλα, του τη λέει ο Λύμπε, πάρε κίτρινη μόνο Λύμπε. Δηλαδή αυτό το πτώμα της ΑΕΚ το οποίο που και που έχει κάποιες αναλαμπές, τρομάζει ακόμα κάποιους? ΒΑΡΓΚΑΣ παίκτης άλλου επιπέδου. 1 χρόνο συμβόλαιο έχει ή 2? Μιλάμε οτι όταν ανέβαζε στροφές, ανέβαινε όλη η ΑΕΚ. Ηταν παντού. Μάρκαρε, κράταγε μπάλα, σωστές πάσες, σωτή ανάπτυξη και έβαλε και ΓΚΟΛΑΡΑ. Χοσέ κάρλος = δεξί αρχίδι του Σκόκο. Ο Μπέλεκ μάλλον θα επιστρέψει σε λίγα χρόνια σε καμία Ξάνθη ή Κομοτηνή, πολύ λίγος. Αυτόν τον Γκέτζογλου, δεν μπορώ να τον χωνέψω, λες και παίζει 15 χρόνια μπάλα και έχει χορτάσει τίτλους.
    ΥΓ. Steven ετοιμάζετ(ε) τίποτα καλό. Έχε υπόψη σου οτι πλέον ο κόσμος της ΑΕΚ, μετά τα του 2004, έχει βάλει μυαλό. Θεωρώ οτι μιλάμε για τον πιο ώριμο κόσμο απο τις μεγάλες ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σορυ μαγκες μαλλον εγω φταιω που εχω μεινει στην εποχη του ΤΣΑΡΤΑ,ΚΕΣΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ αλλα δεν μπορω να πω επειδει βαλαμε 4 εκτος εδρας οτι παιξαμε και μπαλαρα,δεν μου αρεσε καθολου η μπαλα που επαιξε.Ουτε κυκλοφορια της μπαλας ειχαμε,ουτε καποιο προσανατολισμο, ευτυχως που σημερα ειχε αερα στην Ξανθη και αυτο μας εδωσε καποια ωθηση.Οι παιχτες φαινονται καθε φορα λες και τους πετανε μεσα στον αγωνα...εσυ θας παιξεις εκει,εσυ εκει...εσυ εκει και τελος.
    Αυτη η κομπινα στα φαουλ ηταν για γελια μου θυμησε εποχες που επαιζα στα προπεδικα στην β πειραια.Δεν μπορεις να κανεις και πολυ κριτικη σε τετοιο ματς με τεοιο αερα γιατι μονο ποδοσφαιρο δεν παιχτηκε.

    Αντε να δουμε ρε μαλακα ισπανε ποσο ακομα θα σε παει αυτη η κολαρα σου...περιμενω πως και πως τον διασυρμο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΤΗ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΝΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ. ΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ, ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΑΕΚ; ΠΟΤΕ.
    Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
    ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΗ;
    ΑΔΕΡΦΕ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ.
    ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγω παντως δεν χορτασα μπαλα, για κλαματα ειμασταν
    ειδε κανεις εναν αυτοματισμο?
    ολα τα γκολ προηλθαν απο λαθη αντιπαλων και των δυο ομαδων
    το πραγματικα ομορφο γκολ του βαργκας μπαινει μια φορα στις 100 προσπαθειες
    τελος παντων , κερδισαμε και ας μεινουμε εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ.
    ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟ 100% ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ.
    ΚΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΥΤ6Ο, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΕΚΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Σεπτεμβρίου, 2011 23:11

    Dimitri, το 90% των όμορφων και αξιομνημόνευτων γκολ, αν ζήταγες από τον σκόρερ να τα ξαναβάλει δε θα μπορούσε ούτε με 100 προσπάθειες. Άσε που πάντα παρεμβάλεται λίγο από τύχη και (τουλάχιστον) λίγο από μαλακία των αμυντικών.
    Μιά χαρά ήταν και μπράβο του.
    Όσον αφόρα τους αυτοματισμούς, εγώ είδα σωστές ΑΣΣΙΣΤ (η ασσίστ του μπέλεκ δεν οφειλόταν σε....γλίστριμα του αμυντικού ρε ζούδι σπορτκάστερ...) και πολύ καλή πίεση από την 1η πάσα. Δεν είμαστε μπαρτσελώνα να κάνουν 15 πάσες ανά επίθεση, ούτε και θα γίνουμε.
    Εγώ λέω να φχαριστιόμαστε όταν κερδίζουμε με 4 γκολ, όπως και να κριτικάρουμε όταν τα σκατώνουν.
    Δεν πετάω στα σύννεφα, αλλά μου χάρισαν ένα χαλαρό απόγευμα και ένα ευχάριστο ξύπνημα αύριο.
    Σπάνιο στις μέρες μας (και λόγω ΑΕΚ και λόγω Ελλάδος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. steven
    αυτο ακριβως ειπα οτι και τα 7 γκολ ηταν λαθη
    οσον αφορα οτι ο ομαδα ηταν αεκαρα σημερα , θα μου επιτρεψεις να πω οτι εχω δει την πραγματικη ΑΕΚΑΡΑ και εχω το μετρο συγκρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. steven?
    Γιατι απο τοτε που κοουτσαρει ο αχρηστος την ομαδα....δεν εχει γαμηθει?

    steven είπε...
    Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ.
    μακαρι αμην και ποτε,περιμενω και μεχρι και τοτε

    steven είπε...
    ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΗ;
    στο διαολο να παει,γινετε?
    Λυση θα βρεθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπερα,

    Χρηστο για το Κλεισθενη συμφωνεις αλλα το βλεπεις αναποδα.Αναλυση μετα η αυριο γιατι ακομη δουλευω στο γραφειο και ειμαι καζανι στο κεφαλι..

    ΑΕΚ σημερα επαιξε ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ επρεπε για την ομαδα που εχει.

    Δηλαδη ΟΡΘΩΣ Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ μετα το κραξιμο κατεβασε 3 αμυντικα χαφ για να κλεισει το FIR AEK που ανοιγει και σας περιμενει σε καθε ματς.

    Ο Αρα ακομη θελει παιχνιδια. Για μενα ΔΕΝ φταει στο γκολ, πηδαειο Γλεντογλου για διωξιμο πιανει ΑΕΡΑ και εκει που ΣΩΣΤΑ καθεται στη γραμμη του για να δει τη φαση απλα περναει η μπαλλα.
    Τα εχουμε δει ΠΟΛΛΕΣ φορες αυτα τα γκολ καιο Ικερ εφαγε περσυ ιδιο απο τον Ινιεστα. ΟΛΟΙΔΙΟ.

    Μανωλας, οπως εχω ξαναπει δεν ασχολουμαι με ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ. Κανει τη φαβα στο δευτερο γκολ, χανει τον παικτη στο τριτο και παει και κανει φαουλ λουκουμι στο 95 αριστερα με τον Μαρσελινιο μεσα.. Οτι πρεπει να το φας στο 95 δηλαδη και να τρεχεις...

    Κοντοες φιλοτιμος αλλα μεχρι εκει, ΙΣΩΣ να ανεβασει το 3 σε 4 αντε 5 αμα παρει ματς. Ολες οι φασεις απο τη μερια του.

    Καραμπελας, απλα καλος ως μετριος βεβαια επαιζε με ΟΡΘΗ ΚΑΡΤΑ απο νωρις.

    Δελλας μια χαρα

    Γλεντογλου μια απο τα ιδια, κοντραρει το Φραπε για το ορι αοσμος αχρωμος αδιαφορος

    ΒΑΡΓΚΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΕς ΠΑΣΕΣ και αλητης οσο και οταν πρεπει με τεραστιο προσον οτι ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ (το μειον του Ζηκου) και εχει σχεδον πανατ σωστη πασα ειτε μπρος ειτε πισω. Αν συνεχισει ετσι κανονικα θελει συμβολαιο το Δεεμβριο και ασε το γαυρο να φερει 10 μακουν..

    Μακος, καλος τρεξιματα κοψιματα και γεμισμα του κεντρου

    Λυμπεροπουλος ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΞΑΝΑ..

    Μπελεκ: και ο σκυλος μου τρεχει και πηδαει ειδικα αμα του βαλεις κανα κοψιδι σε αποσταση βολης..
    Ενδεικτικο το τετ α τετ με το τερμα που πηγε να τον τρυπησει..

    Γκουτνι.. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ με τα ολα του. Ευτυχως που γλυστησε ο αλλος και του ρθε ετοιμο..Στο 4 γκολ μας εδειξε και το τελειωμα και τη μαλακια του με τον μικρο διπλα που δεν το σιγουρεψε..

    Καρλος, μονο το τσακαλι ξερω. Ποδοσφαιρηστη δεν εχω δει ακομη

    Ροτζερ, δεν εχει πνευμονι δεν εχει αντοχη. Εχει πασα (εβγαλε 3 παρε βαλε) και ειναι ο μονος που μπορει να δωσει στο ΚΑΠΕΤΑΝΟ καμμια καθετη. Πριν τον κρινω τελειως θα περιμενω να τον δω σε 5-8 ματς ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατι 3 χρονια τωρα μια που τον ειδαμε μια που τον χανουμε κανα 3μηνο.

    ΜΥΤΟΓΚΑΣ: ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ. Μια χαρα τουλαγε το ματς ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ τους ειχε και τη μαλακια με το Καρλος την εκανε. ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?

    Περιμενεις τον Λυμπε να σου ζητησει αλλαγη δεν βλεπεις οτι ειναι ΠΤΩΜΑ?

    Ο Αρα στο τερμα εχει κανει 5 ελευθερα και η μπαλλα δεν περναει τη περιοχη ΔΕΝ το βλεπεις να παρει τη μπαλλα ο δελλας η να γινωνται ΧΑΜΗΛΑ τα γεμισματα???

    Ο διαιτητης πρεπει να ειναι απο τους μεγαλους μαλακες σε τετοιο επιπεδο. Αφηνω ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ και λεω μονο για τη καρτα στον Αραμπατζη (που ειναι η δευτερη by the way) για καθυστερηση επειδη απο το αερα τσουλαγε η μπαλλα!!! Οταν 2 φασεις πριν εχει δωσει ο ιδιος επαναληψη για τον ιδιο λογο!!!

    Αλλα ο μαλακας θελει παντα επιβεβαιωση...

    Η ομαδα επαιξε παραδοξως (για τις δυνατοτητες της) καλα σημερα και ηταν αρκετα τυχερη με 4 γκολ σε 6 φασεις..

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ αν και τη Κυριακη ειναι ζορικα

    ΑΕΚΑΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. marese opws epexe h aek shmera .
    pisteuw lympe k goud den xwrane sthn idia 11.
    marese o psiloeley8eros rolos tou gereiro(asxeta an den exei pneymonia)maresei opws eixa pei k palia giati pezei merikes fwres me thn mia den thn kourazei thn mpala.
    e,m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μακης είπε...

    Αντε να δουμε ρε μαλακα ισπανε ποσο ακομα θα σε παει αυτη η κολαρα σου...περιμενω πως και πως τον διασυρμο σου.

    -------------------------------------------------

    mori gamiola AEK ise esi? ti prama ine afto me esas ta mounia re...
    bravo avramidi gia ti kolotouba.toulaxiston dixnis oti ise AEK k oxi mouni opos kati ali edo mesa.

    VAMOS BIEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. DIMI είπε...

    Καλησπερα,

    ----------------------------------------------

    kalinixta k na skepazese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. re malaka anwnume me ton pousti ton ispano den efages ta eksi apo ton gay?ta ksexnas mwri poustra?
    ama theleis na deis poso aek eimai ela na deis to kauli mou tote,exw kanei tatou ton dikefalo aeto.
    nai re malaka perimenw kai ton diasurmo stis elladas na dw tote ti tha lete gt i poutsa tou velgiou den saw eftane vlepeis,eisaste mazoxes na poume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ steven
    Στο είπα στο τηλέφωνο, άργησε κιόλας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. DIMI
    Ο Αρα στο τερμα εχει κανει 5 ελευθερα και η μπαλλα δεν περναει τη περιοχη ΔΕΝ το βλεπεις να παρει τη μπαλλα ο δελλας η να γινωνται ΧΑΜΗΛΑ τα γεμισματα???

    Αυτό όμως το έβλεπε και η Ξάνθη και πίεζε ψηλά ώστε να μην πάρουν μπάλα τα μπάκ. Βέβαια θα μπορούσαν τα βολέ να είναι χαμηλά (όπως τα έκανε ο Σαχα) και όχι με τόση μεγάλη καμπύλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. sas ta elega egw re seis edw mesa.
    epitelous pote tha valete mualo gamw tin poutana mou.
    Eleos. kai autos o xristos o malakas na stamatisei na grafei me greeklish.
    Γραψε Ελληνικα ρε μαλακα. Ντεν ξερεις;

    Καλα πηγαμε σημερα. Ο "στρατηγος ανεμος" -οπως λεει και ο ωραιος μπρουμελ και φαυλατας Πολυδωρας-επαιξε μεγαλο ρολο,στο να γινει το παιχνιδι ροντεο.

    Οπως και να εχει,συμφωνω με το οτι τετοια παιχνιδια θελουμε να βλεπουμε,-απο αποψη υψους σκορ και αγωνιστικου προσανατολισμου.
    Ποια αμυνα; Αυτα ειναι για τον Ρεχαγκελ και το "πειρατικο". Δηλαδη για τους κλεφτες.
    Εδω ειναι Πολη.

    Λιρα εκατο φαινεται ο Βαργκας.
    Τα αλλα παιδια,τα γνωστα. Καλος ο Μακος,γέρος ο Λυμπε, γραμματοσημο ο Γκετζογλου,φιλοτιμος ο Καραμπελας, οπως και ο μπαρμπαΔελλας, μαλακισμενο το Μανωλακι,μεγαλυτερη σιγουρια αποπνεει ο Αραμπατζης απο τον αλλον τον χιμπατζη.
    6 βαθμοι στο σακουλι. Ερχονται πολυ δυσκολα παιχνιδια.

    Στο τελος καθε ματς καταδεικνυεται παντα ο θριαμβος των συμπτωσεων.
    Εαν εισαι αρκετα τυχερος-και με την προσπαθεια που θα εχεις κανει-θα χαμογελασεις. Αν δεν εισαι τυχερος,κατσε στη γωνια και σκασε.
    Δεν μιλαω μονο για το ποδοσφαιρο, η μονο για τα σπορ,αλλα γενικα.
    Να φορεσουμε φουτερ. Αλλαζει ο καιρος.
    "δεν περιγραφω αλλο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έχε υπόψη σου οτι πλέον ο κόσμος της ΑΕΚ, μετά τα του 2004, έχει βάλει μυαλό. Θεωρώ οτι μιλάμε για τον πιο ώριμο κόσμο απο τις μεγάλες ομάδες.

    ******************************

    ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

    υγ. ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριοι.

    Κατόπιν του χθεσινού θετικού αποτελέσματος, κρίνεται ότι η βελτίωσις βακαλάου του συσσιτίου του Ελληνικού Στρατού (ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ) ήτο επιτυχής.

    Προτείνεται χορήγισις βακαλάου KAI το βράδυ της Τετάρτης πέραν αυτού της Παρασκευής.

    ΑΕΚ - ΜΑΓΕΙΑ - ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΓΚΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ(ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΣΩΝΗΔΕΣ ΓΑΡ).Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.Ο "ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ"ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΣΙΣΤ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ.ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ.Η ΑΜΥΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα σε όλους
    Χτες περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα, τουλάχιστον έτσι όπως εξελίχτηκε μετά το πρώτο 15λεπτο.
    Βοήθησε σε αυτό τα 4 γκολ που πετύχαμε, θύμισαν άλλες καλές εποχές, και ο Βάργκας.
    Τα παιδί αυτό αν δεν τραυματίζονταν θα έκανε μεγάλη καριέρα στην Ισπανία. Αν αντέξει θα λύσει πολλά από τα προβλήματα μας και θα μας κάνει να ξεχάσουμε γρήγορα τους Μπάπα Μπούπα και Καρντόσο που πολλοί επιθυμούσαν να έρθει στην ΑΕΚ.
    Ο αποτυ-χιμένεθ είδε όνειρο και κατέβασε την ομάδα με ένα πιο ορθολογικό σχήμα που του βγήκε τελικά. Αυτή η γαμημένη εμμονή του με το 4-2-3-1 δεν αντέχεται ρε παιδιά.
    Ο Δέλλας χτες ήταν καλός αλλά φαίνονται πλέον τα χρονάκια του. Ο Λύμπε έκανε την δουλειά που ξέρει, μέχρι που ξύπνησε και από τον ύπνο τον Παέγια να τον αλλάξει. Ο Μπέλεκ μαχητικός αλλά για κανένα Πανθρακικό. Ο Κοντοές καλός αλλά όταν παίζουμε με ομάδες που είναι πιο κάτω από εμάς στην βαθμολογία. Ο παιχταράς άνοιξε χτες λογαριασμό αλλά πότε θα φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης; Ο Γκέντζογλου καλύτερα να το γυρίσει στο Μόντελινγκ. Άστο ρε παλικάρι αφού δεν σου βγαίνει.. Μανωλάς. Συμμετοχή στα δυο γκολ που φάγαμε συν το γκολ που έχασε μόνος στην μικρή περιοχή της Ξάνθης. Υποψιάζομαι ότι για τον εκνευρισμό του φταίει η μη καταβολή της προκαταβολής για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η ιστορία θυμίζει Τζιμπούρ
    Σαν σύνολο πάντως χτες ήμασταν μια μαχητική αντρίκια ομάδα και φτάσαμε σε ένα καλό επίπεδο απόδοσης. Με απλήρωτους παίχτες και με το μαλάκα για πρόεδρο(αϊ στο διάολο ρε που κάνεις επαφές με του απατεώνες για δυο κωλο-εκατομμύρια) και όχι στο 1994.
    Οπότε πάλι καλά.
    Ακούστηκε ότι οι πολιτικοί έχουν στείλει τις οικογένειες τους στο εξωτερικό για παν ενδεχόμενο. Το 2012 απέχει τρία μόνο μηνάκια και όταν το αφορολόγητο πάει στο 0(μηδέν) από 5000 που πήγε χτες θα ξεχειλίσει το ποτήρι.
    Εμένα χτες μου αφαίρεσαν με λίγες λεξούλες 6000 χιλ από το ετήσιο εισόδημα μου.Τόσο απλά. Ο Ψωμιάδης που χρωστάει καμιά πεντακοσάρα στο κράτος αφέθηκε ελεύθερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για να μετρηθούμε λίγο…
    400 000 είδαν τον αγώνα χτες κατά μέσο όρο.
    Ε, άλλοι τόσοι είμαστε σίγουρα οι ΑΕΚτζήδες κατά την άποψη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΙ.Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΛΕΕΙ 1,500,000 ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1 ΜΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟΨΕ. ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ.
    ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
    ΣΑΝ ΤΗΝ 17Ν Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΛΗ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΛΕΟΝ. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Ανώνυμο και Χαράλαμπο: Η ταπεινή μου άποψη είναι στα 600 χιλιάρικα βάσει κρυφής δημοσκόπησης των εφημερίδων. ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΝΕΡΓΑ ΜΙΛΑΩ. Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ 2,5 ΜΥΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΤΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ενταξει μωρε. Εβαλε κατι παρπανω ο Σταυρακας.
    Σαν το ελειμα που απο 10% ο Γεωργιου της Στατ. Υπηρεσιας...συγνωμη ο υπαλληλος του ΔΝΤ εννοω, αφου το 10% δεν χωραγε στα παπουτσια του Στρος Καν,ειπε να το κανει 15.4%. Το τραβηξε σαν το ξεχωλωμενο λαστιχο απο τα σκατοβρακια του.

    Μαγειρεψε το ερπετο του Κολωνακιου με την Godman suck's (δεν ειναι λαθος,σωστα το γραφω) τα νουμερα προς το καλυτερο για να μπει το αρνι στο ιδιο κλουβι με το λιονταρι,και μετα το ξεκοκκαλισμα του,μαγειρευουν τα νουμερα απο το καλυτερο προς στο χειροτερο,προκειμενου να το πεταξουν εξω,στελνοντας το με πτωχευση ΕΝΤΟΣ Ευρω (εδω ειναι το δραμα) να παει εκει που ηταν και να γλυψει τις πληγες του. Με τα παντα πουλημενα βεβαια.

    Τα νουμερα ειναι νουμερα. Και λενε παντα την αληθεια. Εστω και απο την αναποδη.
    ΚΑι η αληθεια ειναι μια (ως γνωστον): Αο μεγαλαι δυναμεις,ανακετεψαν με την κουταλα τον Ελληνικο κοινωνικο αποπατο και απο αυτον αναδυθηκαν ενα ματσο αληταμπουρες λουμπεν, φερμενοι απο τον υπονομο της κοινωνιας,σκουπιδια με ζιβαγκο και γραβατες,υπο την επιβλεψη τριων οικογενειων φερμενες και εκεινες απο τον κοινωνικο βοθρο,ταγμενες και στεκομενες απο Εβραικα βρακια,ριμαζουν τον τοπο συστηματικα,με μαθηματικη μεθοδο,με γεωμετρικη προοδο και με θαυμαστη λυσσα,εδω και 70 χρονια τουλαχιστον,οχι μονο απο κακια και μισανθρωπια,αλλα γιατι αυτος ειναι ο δρομος που τους υποσχεθηκαν και μεσω του οποιου θα συνεχισουν να βρισκονται στον αφρο οι οικογενειες τους. (νομιζουν)
    Πουλωντας γη,μαζι με τους ανθρωπους επανω της.
    Στον αφρο ειναι και τα σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Σωστά αλλά ο θυμόσοφος λαός εσύρθη εις εκλογάς. Και τουε έβγαζε συνέχεια. Θα μου πεις είχε περιθώρεια; Θα σου απαντήσω.
    Σήμερα γιατί όλοι έχουν βρει περιττές δαπάνες και τις κόβουν; Δηλαδή τόσα χρόνια όσα ξοδεύονταν ήταν άχρηστα; Μάλλον προς το γνωσό χόμπυ της φιγούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν εχω ακουσει καμια βαρυγδουπη δηλωση απο την "ηγεσια" μας και ανησυχω.
    Καποιο "παμε για πρωταθλημα φουλ", "το φετινο δεν χανεται", "αυτο ειναι δικο μας", "κατω τα χερια απο την κουπα μας" και λοιπες αηδιες.

    Τι γινεται με την Πετιτ Σατω; Ολα καλα; (Σαν σκυλοτροφη δεν ειναι το ονομα;)
    Αυριο αναμενονται να "πεσουν" οι υπογραφες.
    Το πιο πιθανο ειναι να πεσουν απο την Ακροπολη.
    Αλλα και στο Φαληρο να πανε να πνιγουνε δεν μας χαλαει.
    Περιμενουν χρημα τα παιδια. Ποιος ξερει τι τους ειπε παλι ο αναθεματισμενος Αδαμιδης εκει στην Ξανθη.
    Η υπομονη,οπως και οι οικονομιες τους εξαντλουνται πλεον.
    Ο Λεοναρντο εθεαθει με παπι ντιλιβερι της ψησταριας "Το χρυσο Πεταλο" καπου στους προποδες της Παρνηθας.
    Ο Δελλας πορτιερης καπου στο Μπουρναζι. Ο Γεωργεας σε ενα φυτωριο στον Μαραθωνα,ποτιζει.Ο Γκετζογλου σερβιτορος στην Πλακα,ο μικρος Μανωλας δανιζει οσους δεν εχουν, με τοκο 85%. Τετοια πραγματα.

    Εχει διαθεση ο Μανωλης να κανει τον περσινο "βατραχο" στις αρχες της χρονιας; "βαστατε παλικαρια", "καντε υπομονη,ειμαι μαζι σας" κλπ;
    Η με τρεις απανωτες ηττες θα παει να αγορασει καμια ερασιτεχνικη ομαδα στην Ισπανια σαν τον αλλον τον ταβερνιαρη τον Φερερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ναι. Παλι θα θριαμβευσει η "δημοκρατια" με εκλογες.
    Φακες, η φασολια; Αυτο ειναι το μενου που παραδιδουν στον γιγαντα οταν καθεται να παραγγειλει καθε 4 η λιγοτερο καμια φορα χρονια; (ο χρονος εξαρταται απο την πεινα του)
    Γιατι οχι και τα δυο μαζι αυτη τη φορα. Συγκυβερνηση. Οπως λεμε "συγκινηση", "συγκαμα" κλπ.

    Μια ζωη τρωμε τα ιδια,αλλα εναλλαξ. Ας τα φαμε μαζι αυτη τη φορα. Με λιγη αριστερη φαβα και λιγο δεξιο σκορδο.

    Λογω δημακρατικης παραδοσης και κληρονιμιας,αλλα και τσαπατσουλιας και ατιθασης τασης, δεν χρειαστηκε εδω,στην αποικια,οτι εκαναν στις αλλες αποικιες. Δηλαδη δεν ηταν σωστο και "πρεπον" να μπαστακωσουν δικτατορες τυπου Κανταφι η Τσαουσεσκου,για 50 χρονια,γιατι ο λαος τουτος που ο σβερκος του δεν υπομενει λουρι, του εδωσαν κοινοβουλευτισμο. Δηλαδη κληρονομικη ολιγαρχια οικογενειακου τυπου,αλλα με κουστουμια και οχι με στολες. Δεν κανει. Δεν ειναι σωστο. Εδω γεννηθηκε η δημοκρατια. Μη την πεθανουμε και εδω.

    Απλα εφτιαξαν δυο κομματα,ωστε ο μεγαλος δημοκρατης να μπορει να επιλεγει μεταξυ της σφυρας και του ακμωνος. Και λιγο ποιο περα ο ρυθμιστης και νομημοποιητης των εξουσιων,το ΚΚΕ,αυτος ο οποιος δινει το χρησμα. Και γυρω απο αυτων μερικοι σκουπηδοτενεκεδες τυπου "Συριζα" "Παραλιγο" "Στο-Τσακ", "Παρατριχα" κλπ. Ετσι ωστε να μη ξεφευγει κανεις απο τα δυο μεγαλα μαντρια.Μια βολτα να κανουν στους σκουπιδοτενεκεδες και αφου δεν θα βρουν τιποτα για φαι,καποια στιγμη μετα,οταν περασει ο μικρος θυμος, επιστρεφουν τα προβατα στη στανη ετοιμα για το επομενο Πασχα τους.

    "Τα παντα εν σοφια εποιησας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Που ειναι ο ΓΑΠ ρε σεις;
    Εχετε κανενα νεο του; Που στο διαολο ειναι κρυμενη η κιλοτα;
    Μη πνιγηκε σε κανενα ραφτιγκ στο Βοιδοματη;
    Τσκιστηκε με το ποδηλατο σε κανενα ρεμα;
    Μη πιαστικε το κολαν του σε κανενα κλαδι και εχει εγκλωβιστει σαν νηφιτσα;
    Μην εκανε ελευθερη πτωση και αντι για αλεξιπτωτο του φορτωσαν κανενα σακι τσιμεντο;

    Που ειναι το paidi; Θα ξεκινησουν εκλογες και αυτος θα ειναι κρεμασμενος σε κανενα δεντρο και θα τσακωνεται με τιποτα κουκουβαγιες για το καλυτερο κλαδι;
    Ωρα ειναι να ξευτιλιστουμε.
    Ελα βρε. Βγες. Τι θα λεει ο κοσμος; Τωρα μετρας τα κλεμενα; Τωρα βρηκες να κανονισεις την εξοδο; Δεν ειναι ωρα. Πρεπει να μας σωσεις. Δεν τελειωσε το εργο μυστακοφορουσα καλογρια. Στο 90 ειμαστε και παμε για καθυστερισεις. Κανε υπομονη.
    Που στο διαολο εισαι μωρη; Βγες απο την τρυπα σου ρε. Μη φοβασαι. Δεν δαγκωνει ο κοσμος. Μονο γλυφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παιδιά σας ξεβράκωσε ο Μανόλο. Αλλάξτε εμμονή γιατί έρχονται κι άλλες πούτσες. Φιλάκια.
    Υ.Γ: Ο Βόσνιος που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. polu wraio to keimeno

    imoun gipedo xtes kai de mporousame kala-kala na stathoume apo ta bofor ,poso mallon autoi pou paizan mpala

    valame 2 maplakia sto B'imixrono me apisteuto anapodo aera katavalontas yperprospatheia

    vargas foveros paixtis , moiraze swsta , mesa se oles tis maxes ki o makos dipla tou fainotane davids

    belek polu kalos ,autos o typos kanei apisteuti douleia kai kineite se olo to miso gipedo tis amunas tou antipalou , kinigaei oles tis faseis kai ksanadwse pare-vale assist

    ta tsaf apoluta dikaiologimena gia olous logo kairou

    autos pou mas espage ta arxeidia sto gipedo itan o anipsios pou tin eide barezi ki ekane sunexos paratiriseis pote se kontoe kai pote se arampatzi kai allous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    ΠΕΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟ BUDGET. PAREA EXOYN KAI TON PROEDRO ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΣΧΑΡΟ ( ΜΟΣΙΑΛΟ ) ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. oi dimosiografoi pou asxolounte me ta tis AEK theloune fapes

    oi misoi gia upervoliki kolakeia se proponiti

    kai oi alloi misoi epeidi prionizoun ti karekla tou proponiti xwris na exei arxisei kala-kala to prwtathlima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΞΑΝΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ BLOG. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ.
    Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
    ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ. ΠΕΣΤΟ ΕΣΥ. ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΠΑΝΩ. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή