Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

          Πηγαίνουμε για μπάλα κι όχι για μετανάστευση. Αυτά είναι τα καλά νέα. Όχι οτι τα άλλα θα είναι κακά απλά δεν θα προχωράνε με κάποια καλυτέρευση. Σαν αυτήν που ακολούθησε την προπόνηση της Τρίτης, που από την στιγμή κατά την οποίαν λεφτά δεν υπήρχε δυνατότης να μοιραστούν, διενεμήθησαν χοιρινές μπριζόλες, παϊδάκια αλλά και λουκάνικα Μάνης. Κι όλα αυτά ψημένα κιόλας, σε απάντηση κάποιων χαμηλόμισθων αθλητών που είχαν πει στον πρόεδρο οτι πεινάνε. Οπότε, ο αρχηγός της οικογένειας φρόντισε για συσσίτιο άμεσα. Τουλάχιστον τα στοιχειώδη να παρέχονται.
           Δέθηκαν λοιπόν κι άλλο τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας μεταξύ τους πέραν της συσπείρωσης που ούτως ή άλλως έχουν αποκτήσει γυμναζόμενα πλέον μόνο στο ένα γήπεδο των Σπάτων καθότι το άλλο έχει γίνει σαν αποτυχημένος αχυρώνας. Οι γεωπόνοι βέβαια είπαν οτι είναι φυσιολογικά αυτά τέτοια εποχή. Τώρα γιατί δεν χάλασε και το δεύτερο γήπεδο είναι μια λεπτομέρεια που δεν μπορεί να μας βάλει σε άλλες σκέψεις.
          Τι κάνω αυτήν την στιγμή εγώ; Ένα pregame presentation γράφω  για το ματς στο αφιλόξενο Βέλγιο. Που οι ανθέλληνες τύποι έχουν πλακωθεί στα κοπλιμέντα για την ΑΕΚ κι οτι το ματς αρκούν για να το κρίνουν ο Λυμπερόπουλος κι ο Ισλανδός. Καταλαβαίνετε λοιπόν πώς μας βλέπουν αφού, ως γνωστόν, ενδεκάδα πρόκειται να κατεβάσουμε. Στην οποία έχει τονισθεί δεόντως οτι οι αντίπαλοι μας παίζουν πολύ καλά από τα άκρα, γρήγορα από τον άξονα, είναι πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι αλλά και στα στημένα. Δηλαδή γάμησε τα από παντού.
            Και τα δεδομένα είναι πολύ απλά: Η Άντερλεχτ είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι που μας είχε ρίξει τα τρία, κι εμείς αποδυναμωμένοι. Και γενικά αλλά και ειδικά λόγω των απουσιών Καφέ και Μάκου. Η ψυχολογία μας είναι στα χάλια της, επίσημα παχνίδια δεν υπάρχουν γιά κάποιο ρυθμό, οπότε... Δυστυχώς το παιχνίδι το τρέμω ( μιλάω πολύ σοβαρά ), όχι για ήττα που λογικά αυτήν περιμένω από την στιγμή της κλήρωσης, αλλά για συντριβή.
            Φυσικά μακάρι να πέσω έξω και νάχει δίκιο ο Χιμένεθ για τις όποιες ελπίδες έχει δημιουργήσει στους πιστούς του. Είναι όμως τόσο ρηχό το ρόστερ, τόσο άδειο το κέντρο και τόσο κακό το επιλεγέν σύστημα ( αν και φημολογείται κάτι για 4-3-3 ) , που μόνο σε θαύμα καταφεύγω. Κι είναι γνωστό πια, οτι για την Ελλάδα - συγνώμη για την ΑΕΚ - αγωνιστικά θαύματα δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Ακόμα και τα μύρια να μπήκαν στα ταμεία.
           Τα παρατάμε δηλαδή; Όχι. Αλλά εμείς σαν οπαδοί δεν παίζουμε. Απλά παρακολουθούμε από την τηλεόραση κι ήρεμα θα μιλήσουμε μετά το παιχνίδι για τις εντυπώσεις μας. Μέχρι λοιπόν τότε, ας ευχηθούμε καλή δύναμη στα παιδιά του δικέφαλου μας, και καλή τύχη. Μια τύχη που στοιχηματικά θα μπορούσε να παιχτεί στο over κιόλας. ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
          ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΖΟΥΣΑΜΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΑΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΑ Ο ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ.
       ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΟΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, οι κυβερνήτες, ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ;
             ΡΕ ΚΑΤΙ ΧΑΠΑΤΑ.... ΡΕ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ TIMES SQUAIRE ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΙ ΧΟΙΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
           ΥΓ.΄ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΩΛΟΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΑΜΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ  ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ, οτι " τι πρωτότυπες ιδέες είχαν οι της Original" .
            ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ( τι σημαίνειν αυτό ; ) ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΜΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ; ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΡΑ; Α, συγνώμη . Είναι ελληνική ιστορία, οπότε δεν τον πειράζουμε. Εμείς βέβαια, διότι άμα έχουμε τρόϊκα....

31 σχόλια:

  1. Καλημερα.
    Εχω και εγω τους ιδιους φοβους και μακαρι να πεσουμε εξω.
    Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι η Αντερλεχτ-τα αποτελεσματα της δεν ειναι και κατι τρομερο στο Βελγικο πρωταθλημα-αλλα ξερω καλα εμας και το σε τι κατασταση εχουμε περιλεθει,η εκπεσει.
    Μπριζολες μοιραζουν,λεφτα ψαχνουν,ανετοιμοι στο μεγαλυτερο μερος της αγωνιστικα η ομαδα,με βασικες απουσιες στο κεντρο (το οποιο ουτως η αλλως ειναι ελειπες)και στην ουσια αυτο ειναι το πρωτο επισημο και σοβαρο παιχνιδι.
    Ολα αυτα ειναι εναντιον μας.
    Υπερ μας ειναι η ευχη ολων στην Παμακαριστο.
    Σαν πας στη Καλαματα και 'ρθεις με το καλο...
    Εγω παντως θα το πεξω over. 1.70 στο λησταρχειο του ΟΠΑΠ,πανω απο 1.80 εξω.
    Γιατι οχι; (μη σου πω ακριβες σκορ 0-4)

    Ετοιμαζετε να φυγει μιστερ Μιγκ. (τα "μιγκ"-για οσους διαβαζαν Ποπαυ-ειναι κατι πονηρα και πολεμοχαρη μικροκαμωμενα διαβολακια,που εποφθαλμιουν την αρχηγια του κοσμου,τον πλουτο του, και το μουνι της Ολιβ)

    "μου κανουν πολεμο...ντεν αντεχω...τα φυγκω"
    Που τα πας παλι μπρε γκυφτο; Γκιατι μπρε ντεν κατεσε; Αφου μπρε ο αλλος σου ντινει την ομαντα ντωρεαν. Κατσε μπρε.

    Υπαρχει περιπτωση να δωσει κατι ο Βαρδινογιαννης δωρεαν σε ΑΥΤΟΝ,η εστω να αποχωρισει απο καπου και να εισχωρισει ο...Βγενοπουλος;
    Ουτε στην αλλη ζωη.

    "δεν ειμαι αυτος που ειμουν το 2008"
    Μη το λες. Παντα ο ιδιος ησουν και εισαι.
    Ενας γυρολογος μεταπρατης τσαρλατανος που η θεση του ειναι στους υπονομους.

    Οσο για το petit chateau, ντεν ξερω.
    Μολις το ακουσα, νομισα οτι ειναι γατοτροφη, η κωλομπαρο.
    "Μικρο καστρο". Αν βγαλεις τα δυο τελευταια γραμματα του chateau,σημαινει "μουνι".
    δηλαδη ειναι και "Μικρο Μουνι"
    Η γνωστη "μουνιτσα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STEVEN ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΓΕΝΙΚΑ Η ΦΑΣΗ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΤΕ ΟΚ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΗΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ή ΕΝΑΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΓΡΗ. ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΛΩς ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΙΤ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΠΙΚΟΣ.

    ΧΡΗΣΤΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΗΓΕ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΠΗΓΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ Η ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕ Η ΕΝΙΚ ΟΠΩς ΦΥΤΕΨΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ, ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥΜΠΑΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΘΩΜΑ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΓΕΝΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΟΙ ΜΠΑΡΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥς ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΤΕΜΗ Ή ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΙΝΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΟΨΩΜΙΑΔΟΑΔΑΜΙΔΗΔΕΣ.

    ΚΥΜΙΟΤΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΖΥΓΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΖΥΓΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΥΓΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥΣ ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ.

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΠΟΥΡΑΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΟΝ ΔΧ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ .
    Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Γερμανοι ξαναρθαν.
    Ραιχενμπαχ. Μα τι ονομα! Θα κρυβονται οι γεροι στις αποθηκες οταν το ακουν.
    Μαυρες μνημες.
    Καμια τριανταρια γερμανικα τσοπανοσκυλα,με επικεφαλης μια ξεπλυμενη αδερφη,που τετοιες βλεπεις δεκαδες αν κανεις μια βολτα στον "Νεον" της Ομονοιας.

    Η κυβερνηση και επισημα πλεον ειναι Γερμανικη και στην ουγια. Η παρα-κυβερνηση του ΓΑΠ ειναι πλεον συμπολιτευση αυτης της νεοκοπης κυβερνησης και η αντιπολιτευση του Σαμαρα γινεται μεταπολιτευση,αφου αυτος θα διαδεχθει την συμπολιτευτικη υποκυβερνηση του ΓΑΠ οταν γινουν εκλογες και ετσι θα παρακυβερνησει υπο το καθεστως ομηριας με την κυρια Βαυαρικη υπερκυβερνηση του βαψομαλλια Γερμανου πουστη Ραιχενμπαχ.

    Μπερδευτικατε; Δεν νομιζω. Οπως και η σειρα των πραγματων ειναι καθαρη. Ολα ειναι νομοτελειακα. Και οικογενειακη υποθεση.
    Παπανδρεου.
    Ο πατερας επαιρνε τα δανεικα, ο γιος τα γυριζει πισω.
    Ο πατερας εκανε τις προσληψεις, ο γιος κανει τις απολυσεις.
    Μη χανουμε και την γενεαλογικη σειρα και υποχρεωση. Ολα σε ταξη.
    αρα οσοι προσδοκουν σε προσληψεις οι ασυδωτους δανεισμους,ας περιμενουν την επομενη γενια. Πιθανον η κορη του ΓΑΠ. Η καποιο αλλο κλαδι απο αυτο το εκατοχρονο οικογενειακο δεντρο οπου οι ριζες του ειναι βαθια μεσα μας.

    Η οικογενεια ειναι ισχυροτατος δεσμος εδω στην Ελλαδα. Και ο πυρινας των σχεσεων μεταξυ των μελων της συνισταται στην ανταλλαγη και την μιμηση.

    Αποβαση λοιπον στο λιμανι Ελ. Βενιζελος-οπως καποτε στο λιμανι του Πειραια--κανουν ξανα οι Βαυαροι διοικητες εις το εδω Βαλκανικο μορφωμα.Το πιο αχρηστο και ανεπροκοπο κρατος που ειδε ποτε ο κοσμος.

    Και ολυ σωστα σου φερνουν βαμενες αδερφαρες. Γιατι αυτες σου αξιζουν.
    Ανθρωποι που σε ομαλες-δηλαδη ανθρωπινες-συνθηκες η θεση τους θα ηταν στα πουστομπαρα του Ρηνου να διασκεδαζουν μεταναστες στις τουαλετες,ερχονται επικεφαλης μιας ομαδας τεμπελιδων,που προτιμησαν την εξορια στην Ελλαδα,παρα καποια αγχωδη καθηκοντα στα γραφεια της Καγκελαριας.
    Και καλα εκαναν. Και εγω αυτο θα εκανα.

    Γενικα γινεται καθε πρισπαθεια να βγει ο κοσμος στους δρομους. Εχουν δοκιμασει τα παντα. Δυσβασταχτους φορους,προσβολες,αιφνιδιαστικες εισφορες,ξυλο,δακρυγονα, καταφορα ψεματα. Τιποτα. Εκει αυτοι. Κλεισμενοι μεσα στα σπιτακια.
    "βρε βγειτε εξω" τους λενε με καθε τροπο.
    Τιποτα αυτοι.
    "βρε σας γαμαμε. Θελουμε αναταραχη. Θελουμε ελογες. Διαμαρτηρηθειτε..."
    Τιποτα. Χαμπαρι.
    Τι λαος! Τι προτυπο. Τι υπομονη και τι καρτερια. Τι αρνηση αντιστασης και τι ηθικον παραστημα. Ανωτερος λαος,τι να λεμε τωρα.
    Ο Γκαντι θα τους βλεπει απο εκει ψηλα και θα κλαιει απο συγκινηση.
    Εις μιαν ετι φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα

    Χρηστο το ματς ειναι ΚΑΡΑ-OVER χαλαρα.
    Δεν ξερω αν υπαρχει over ημιχρονου!!!
    Και με 1,7 παντως ασχημα δεν ειναι.
    Πετας ενα 100αρικακι και βγαζεις πιτσες μπυρες και ξηροκαρπια για ολη τη παρεα που θα μαζεψεις να δειτε το ματς..
    Και το παιζεις και extra large, κατι σαν τον προεδρο ας πουμε.
    Γιατι το ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ OVER ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ?????

    @ steven γραφηκε οτι τα κρεατικα ΔΕΝ μοιραστηκαν αλλα πληρωθηκαν κανονικα απο τους παικτας μας. Οποτε?
    Αν ειναι ετσι η μεγαλοσυνη, σας καλω ΟΛΟΥΣ Παρασκευη στα Lagonisi Resort (και αυτο resort ειναι) για το οντως πολυ καλο του, ταυλανδεζικο.
    Μονο φερτε λεφτα..

    Οσο για το ξεραμενο γηπεδο, τα ειχα γραψει τελη Αγουστου, ως πρωτο μετρο ο αμερικανος ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ την συντηρηση του resort αφου νοικια δεν εχει δει ενα χρονο τωρα.
    Θες να το παιζεος και μουρη προεδρε? (τι Γ-Ε-Λ-Ο-Ι-Ο-Σ με αυτες τις φωτο που ανεμιζει το βλεμμα καθε φορα απο τπ μπαλκονι στο Σπατο και καμαρωνει που ζει ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ σε κατι που δεν πληρωνει..)
    Παιξτο λοιπον προεδρος αλλα ΣΥΝΤΗΡΗΡΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ.

    Οποτε καταλαβαινουμε ολοι οτι απο την στιγμη που το ανελαβε ο προεδρος το εργο, σε 15-20 μερες μεσα τα σημαδια της δουλειας του εμφανιζωνται σιγα σιγα...
    Ηδη το δευτερο γηπεδο το γυρναμε σε σουβλατζιδικο σιγα σιγα.Ευρωπη γινομαστε.

    Δεν το ξερες?

    Ο Αλεγκρι για να πανυγηρισει το 2-2 προχθες πηρε τηλεφωνο στο Μιλανελλο και μετατραπηκε σε πιτσαρια.
    Καλτσονε στη θεση των τερματων, pasta στη θεση των κονων..

    Ο Βενγκερ ειχε ετοιμασει φιλετακια στο emirates αλλα του εκατσε Χ στο τελος, οποτε θα φανε fish and chips τα κολοπαιδα.

    Στη Κυπρο το ΓΣΠ εχει γεμισει χαλουμιν και σεφταλιες..

    Τωρα θα μου πεις οτι δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
    Ε και???

    Γιατι περιμενεις εσυ να δεις τιποτα σοβαρο σημερα?

    Με ενα Βαργκας ΑΝΕΤΟΙΜΟ που λογικα στο 55-60 θα εχει σκασει?
    Με το Ισλανδο μια απο τα ιδια?
    Με το Λυμπε να εχει δωσει φετος (ΑΕΚ-ΕΘΝΙΚΗ) νεα διασταση στον ορο: ΑΠΟΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΗΣ???

    Χωρις παιχνιδια ειναι μια ομαδα που ετσι κ αλλιως ειχε θεμα.
    Και ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ την αφησε χωρις εστω ενα φιλικο 15 μερες τωρα..

    Εδω μας εκανε καλα ο Κουγιας η Αντερλεχτ θα μας λυπηθει??

    Δεν υπαρχει ΑΕΚ παιδες. ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ.
    ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.

    Ας το δεχθουμε σιγα σιγα..


    Υ.Γ Το να μην σκοραρει το .... αστερι μας ποσο δινει στο στοιχημα??? Εγω παντως το φορτωνω το no goal του συγκεκριμενου ΑΝΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ NIKOS AEK

    Φιλε συμφωνουμε ΣΕ ΠΟΛΛΑ, και (δεν θα ελεγα ακριβως) διαφωνουμε σε λιγα, μαλλον λογω διαφορετικης ιδιοσυγκρασιας?? (τι σικ).

    Πλακα κανω. Χοντρα ψιλα ετσι ειναι τα πραγματα, αλλα οχι ακριβως..
    Αναφερωμαι σε ολα τα αλλα πλην στα του steven.

    Για τον Μελισαν δεν λεω ναι η οχι απλα οι 2 θητειες ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.

    Αλλο να γινεσαι απο τις πραξεις σου στο μαγαζι σου, και αλλο να εισαι (ηδη φτασμενος αρκετα) σε μια καρεκλα αλλουνου.
    Γιατι τη δευτερη φορα κοιτας αλλα πραγματα πρωτα και μετα την ΑΕΚ. Και μαλλον εκμεταλευεσαι την ευκαιρια ειτε για να κλεισεις παλια χρωστουμενα ειτε για να κανεις νεα. Η ταυτοχρονα και τα δυο. Λογικο...

    Φταει? Ξερω εγω? Μπορει ναι μπορει οχι.

    Τον φωναξαν δεν παρακαλεσε ουτε εβαλε οπως ο αγαμιδης ορους που τους εκανε γαργαρα σε μια νυχτα για να κατσει στη καρεκλα.

    Πηρε κανα κατσαρολι? Οχι βεβαια. Ε ΚΑΙ?

    Και ο δικος μας που πηρε τι εγινε δηλαδη??

    Απο την αλλη τις ΞΕΦΤΙΛΕΣ του μαλακα ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ.

    Δεν θυμαμαι να εχει αφησει ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ που δουλευουν για 700 ευρω ας πουμε..

    Μεγαλη κουβεντα αυτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ conpater

    M-E-Γ-Α-Λ-Ο πλυντηριο ετομαζεται φιλε.

    Τεραστιο.

    Και αυτο για τα 10 με ανταλλαγμα το managment των παικτων ειναι τρελλο ΣΩΤΟ.

    Εκτος αν πιστευει κανεις οτι το ροστερ της ΑΕΚ κανει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10εκ ΣΗΜΕΡΑ και ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ τα λεφτα για να το... εκμεταλευτει στο μελλον..

    Να εκμεταλευτει ΤΙ?

    Τα λυκοπουλα ΦΟΥΛΗ ΔΕΛΛΑ ΛΥΜΠΕ ΦΡΑΠΕ?
    Τον Ισλανδο χοντρουλη?
    Τους Δανεικους ΜΠΕΛΕΚ ΚΑΛΑ ΚΑΡΛΟΣ (με μονοετες!!!!!)
    Το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΩΣΤΑΚΗ?
    Το Μακο ΠΟΥ ληγει σε 4 μηνες ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ?
    Τον .... μπερνς η τον καραμπελα.

    Τετοιες μπαρουφες οικονομικες μονο το αγμιδακι μπορει να πεταξει.. Ουτε ΚΑΝ Ο ΜΠΕΝΙ ο λογισταρας..

    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ) κατεθεσε λεει ο Τακης στους supporters!!!
    Ολοκληρο Χιλιαρικο βρε Τακη μου? Σε τετοιες εποχες?
    Ξερω η αγαπη δεν μετριεται, ακομη και απο το υστερημα σου να δωσεις...

    Εγιναν λεει ΚΑΙ οι Θανοπουλοι supporters!! Ο-Υ-Α-Ο-Υ!!!

    Ο Αρναρ ανανεωσε λεει για αλλο ενα χρονο, μιας και η δουλεια του ειναι λεει πολυ καλη. Ε χωρις Αρναρ πως θα χτυπαμε Χελγκασον και Γκουντγιονσεν???
    Αντε και του χρονου φερτε εκεινον απο τον Αγιαξ τον φιλανδο το Λιτμανεν, τι σημασια εχει που σταματησε το ποδοσφαιρο?
    Γιατι ο Λυμπε δεν το εχει σταματησει? Επειδη δεν σας το λεει βρε κουτα??

    Χαλαλι τα 150 επισημα το χρονο (που αν ειναι 70 ζητημα ειναι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω ενα δεν καταλαβαινω.
    Γιατι ο κοσμος ειναι παντα στον αφρο και σε πρωτη ευκαιρια αναζητειται ως κλειδι του Παραδεισου;
    Γιατι ι ιδιωτες μετοχοι,ιδιοκτητες,προεδροι κλπ να υφιστανται τον διωγμο- δικαιολογημεοη μη,δεν ειναι αυτο το θεμα εδω- και ο κοσμος να καθετε στα πουπουλα και να τον αναμενουμε ως Μεσσια;
    Γιατι οι αλλοι δηλαδη που ηρθαν-εκαναν οτι εκαναν,σωστα η λαθος- και φευγοντας κατηγορηθηκαν,λοιδωρηθηκαν,εκδιωχθηκαν πολλες φορες και συχτηριστηκαν απο τον γιγαντα τον κοσμο και εκεινου,του κοσμου τις αφασιες,τις παραβλεψεις,τις ραθυμιες,τις αρνησεις τις περναμε στο ντουκου;

    Εχει το αλαθητο; Ο ιδιωτης,το ατομο οφειλει παντοτινη υποταγη και ολοκληρωτικη αφοσιωση και ο κοσμος μπορει να δικαιολογειτε για καθε του αρνηση να συμμετασχη, η για καθε του παθητικη σταση,μονο και μονο γιατι ολοι τον αναμενουμε σαν τον τελειο ιδιοκτητη;

    Δεν εχουν οι αλλοι δικαιωμα στην φυγη, η στην παραιτηση; Δεν εχουν οι "μετοχοι", η "προεδροι" η "πριγκηπες" το δικαωμα να φυγουν,να τα παρατησουν,να την κανουν;
    Μονο ο κοσμος εχει το δικαιωμα στην "αναπαυλα
    " και στην αρνηση;
    Εκεινου, ποιος θα του πει "ουστ"; Ποιος θα του πει "στα τσακιδια ρε"; Ποιος θα αφορησει τον κοσμο για το γυρισμα της πλατης-οπως καλη ωρα τωρα;
    Γιατι τον αναμενουμε σαν λυτρωτη και στην ατερμονη αυτη αναμονη να του συγχωρουμε τα παντα; Ενω στον ιδιωτη,που στο κατω-κατω δεν εχει κανενα λογο να ειναι ιδεολογος- τον διαολοστελνουμε μετα απο καθε του θητεια;

    Τι ειναι ο κοσμος δηλαδη; Ο Πάπας;

    του επιτρεπεται να κανει μερικες παυσεις στην προσφορα του, η στην παρουσια του στο γηπεδο,η στην εν γενει υποστηρηξη του. Γιατι "εχει δικιο".
    Ενταξει. Ο "αλλος" δεν εχει δικιο; Ουτε λιγο; Στην πυρα;
    Μπορει να απεχει ο κοσμος,να αναμενει απο μακρυα καποιον νεο "επενδυτη", "μετοχο" "σωτηρα", "προεδρο" κλπ αλλα εν τω μεταξυ του επιτρεπεται να μενει στο σπιτι και να τα ξυνει απο μακρυα.

    Τι χρειααζεται να γινει; Να απαιτησει ο κοσμος να γυρυσει ο εαυτος του στο γηπεδο. Να απαιτησει ο κοσμος να γυρισει ο εαυτος του στο γηπεδο.
    Μπορει να γινει αυτο; Ποτε των ποτων.
    Αν ηταν ετσι και οι λαοι θα αναλαμαναν απο μονοι τους τις εξουσιες και δεν θα υπηρχε θεμα "καβαληματος" η αναγκη "αντιπροσωπευσης".
    Αρα; Αρα ξανα στα ιδια. Εναυσμα χρειαζεται ο κοσμος. Μια τρομπετα. Μια ανακοινωση. Εναν αρχηγο ψαχνει. Ενα δαχτυλο να ακολουθησει.
    Και μετα ας μπει στον κωλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NIKO
    απολυτα σωστα αυτα που εγραψες
    συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραδειγμα..
    Μενω σε ενα σπιτι 280 τετραγωνικων που το κληρονομησα απο τον παππου μου ή απο τον νονο μου που δεν εκανε ποτε παιδια π.χ

    Το εισοδημα μου ειναι 1000 ευρω πετσοκομενο και με το ζορι το συντηρω ,αλλα ειναι το σπιτι μου εχει κ συναισθηματικη αξια κ δεν το αφηνω..

    Με ποια λογικη ρε μαλακες εγω θα πληρωσω τα 3000-3500 χιλιαρικα που αντιστοιχουν στα τετραγωνικα του σπιτιου μου?

    Με ποια λογικη δεν πιαζουν κ τα εισοδηματικα κριτηρια λογο σε αυτο το χαρατσι ?

    Αλλα θα μου πεις για να κανουν διασταυρωση Ε1 κ Ε9 θα τους παρει καποιους μηνες και αυτοι καιγονται σαν την ΑΕΚ για ζεστο χρημα..

    Δουλειες του ποδαριου με το ιδιο θυμα..τον μαλακα ελληνα που τοσα χρονια ΔΕΝ τους εκλεβε !!

    Σκατα στο ταφο σας παλιοπουστες..και να μην βρεθει κανενας να σας κλαψει..απο εμενα δεν παιρνετε ευρω ..

    Υ.γ ποια ΑΕΚ κ μαλακειες? μας την κοψανε κ αυτη τη χαρα..οση μας εδινε τελοσπαντων τα τελευταια χρονια..
    Στο δικο μου μυαλο μονο τα χαρατσια υπαρχουν κ δεν υπαρχει χωρος για καμμια χαρα ή πικρα απο την ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας το γραφω τωρα,πριν ανακοινωθει στις 3 το μεσημερι απο τον Βενιζελο.
    Αποφασισαν,να υπαρχει ενα τελος,γυρω στα 3ε,κατ`αλλους 4,5ε (με την ανακοινωση θα μαθουμε τελικα που κατεληξαν),που θα αφορα τα εκατοστομετρα στερεου λυματος κατα την αφοδευση.Σε περιπτωση υγρης καταστασεως (ευκοιλια,γαστρεντεριτιδας κλπ) το ποσο θα ανερχεται σε 5ε τα 50ml.Το υπουργειο Υγειας που συμμετειχε στην συσκεψη,βρηκε το μετρο ακρως επενδυτικο κι οχι εισπρακτικο,αφου σε μεσοβραχυπροθεσμο διαστημα θα σταματησει η εξαγωγη συναλλαγματος για την εισαγωγη φαρμακων κατα της χοληστερολης και της πιεσεως.Παραλληλα,θα δωσει,το μετρο,ενα τελος στην παχυσαρκια,και στο σωσιβιο της κοιλιακης χωρας,που θα εχει σαν αποτελεσμα την ελαστικοτητα του Ελληνα σε στασεις που θα ζητηθουν να παρει για τα επομενα μετρα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΕΚ: Φυσικά το blog είναι χόμπυ κι έγινε έτσι για περισσότερο αλατοπίπερο. Τις θέσεις μου τις γνωρίζεις πολύ καλά αφού ακόμα και στην χτεσινή ανάρτηση ξεκάθαρα τάχτηκα με το πλυντήριο.
    Τώρα επί προσωπικού, σου απαντώ οτι δεν ζητάω τίποτα από την ΑΕΚ ( θα ήταν πανεύκολο να ήμουν μέσα με οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα )κι αντιθέτως αγοράζω τρία διαρκείας στο γήπεδο. ΑΡΑ ΔΙΝΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ.
    Έχεις κάθε δικαίωμα να τα παίρνεις όταν ακούς το όνομα Μελισσανίδης. Έχω κάθε δικαίωμα να εκτίθεμαι ή γνωρίζω αεκτζήδικο κόσμο μέσα από το blog. Ελπίζω να σε δούμε σε προσεχές ούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THOMAS SILLYWIZARD...
    Τα ίδια κι εγώ (στο περίπου), με το δικό μου χαράτσι ν΄ανέρχεται στα 1500 ευρώ. Μικρότερο ψυχικό κόστος θα έχω αν βάλω φωτιά και τα κάψω αυτά τα 1500. Είναι αυτό το.... ταπεινωτικό. Δεν καταλαβαίνω ούτε κατοικίες. Σε πηδάω μέσα σ΄αυτές.
    Δεν πληρώνω. Το ίδιο θα κάνουν πολλοί. Θα προλάβουν να το κόψουν σε όλους; ΑΝ, ΟΜΩΣ, ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, πρέπει να πληρώσω. Δεν γίνεται, έχω μικρό παιδί. Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ, Ή ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΑ (ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kymiotis εμενα η κατασταση μου εχει οπως στην περιεγραψα .. και φυσικα δεν προκειται να πληρωσω..το ρευμα θα το πληρωσω..το χαρατσι που βαλανε μεσω της ΔΕΗ οχι..ταμειο παρακαταθηκων κ ας μου το κοψουν ..αν δεν πληρωσω το ΕΤΑΚ να υποθεσω οτι θα μου κοψουν κ το νερο ?
    δεν υπαρχει λογικη σε αυτο το κρατος..
    αυριο θα δουν οτι παλι δεν βγαινει ο λογαριασμος και θα φορολογησουν τα πεζοδρομια..τα σκατα στην αποχετευση και δεν ξερω κ εγω τι αλλο..
    το μονο σχεδιο τους οπως το βλεπω εγω ,ειναι οσο βλεπουν οτι υπαρχουν καταθεσεις στις τραπεζες ,να ριχνουν χαρατσια και οσο παει!! πανι με πανι κ στο τελος να λες ευχαριστω στα 500 ευρω..
    μεσα σε 3 μηνες μεχρι τη πρωτοχρονια ενα μεσο εισοδημα θα πρεπει να αποταμιευσει(αν εχει) ενα ποσο γυρω στα 3-4 χιλιαρικα για να πληρωσει τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες αυτοκινητων,χαρατσια μεσω ΔΕΗ και το χαρατσι με την εκτακτη εισφορα!!και του χρονου τα ιδια...με τα εισοδηματα 30% κατω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. NIKOS...
    Συμφωνώ...
    Δεν ζύγισα ανθρώπους όμως .....
    Ζύγισα ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ τα της ομάδας μας.
    Δεν είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Kymiotis
    Πληρωμή ρεύματος στο παρακαταθηκών. Δεν θα μπορεί να στο κόψει.
    Θα το κάνουν πολλοί έχω ακούσει, μάλλον και εγώ.
    @Nikos
    Κατ’ εμέ κάτι από οργάνωση μου βγάζουν τα λεγόμενα σου. Απόψεις.
    Αλλά να συγκρίνεις Μελλισανίδη με Αγαμίδη; Α πα πα.
    Για το αν έχει βαρύτητα ή όχι η γεμάτη τσέπη θα σου πω το εξής:
    Επί Μελλισανίδη, να φάει η ομάδα σουβλάκια για σύσφιξη σχέσεων δεν έγινε και ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ. Από συναγρίδα και καραβίδα και πάνω τρώγανε όλοι και νιώθανε ΜΕΓΑΛΟΙ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ και θα ξαναγίνουμε όταν θα έρθει.
    Και στην εταιρεία που συνεργάζομαι που είναι Νο 1 στο χώρο της μέχρι χαβιάρι τρώμε στις μαζώξεις μας.Αυτό αρμόζει στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
    Με τα σουβλάκια την βγάζουν τα τσικό ομάδας ερασιτεχνικού.
    Εκεί την κατάφερε την ΑΕΚ ο παπάρας πρόεδρος της.
    Σουβλάκια ρεφενέ. Και μην μου πεις δεν φταίει αυτός. Να μην αναλάμβανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχω την εξής απορία.
    Ο Χατζηχρήστος θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στους Ιταλό-Ρώσο-Μαφιόζους ενεχυροδανειστές όπως έκανε και με τον Μπαμπ;
    @Χρήστο
    για να βγει ο κόσμος στους δρόμους πρέπει να πεινάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΧΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΙΛΟΥΣΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ. ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΔΗΛΑΔΗ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗς ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ, ΒΑΖΕΙ ΤΙς ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕς ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ;

    ΝΤΙΜΙ, ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ. ΑΝ Η ΕΝΙΚ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΦΡΑΓΚΑ, ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΡΕΦΕΝΕ ΘΑ ΕΨΗΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΕ ΚΑΡΡΑ ΔΙΔΥΜΟ, ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;

    ΚΥΜΙΟΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΖΥΓΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΤΗς ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΙΕΣ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΒΙΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙς ΛΑΡΤΖ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΑΡΤΖ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ; ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΑΡΧΟΝΤΑ. ΠΟΥΝΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑΙΖΕΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ; ΠΑΠΑΡΙΑ, ΑΔΕΛΦΕ. ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΥΝ ΤΑ ΠΑΒΛΟΦΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗς ΜΠΑΛΛΑΡΑΣ ΕΠΙ ΝΤΟΥΣΑΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΕΚ: ΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ( που σίγουρα τα παίρνει άρα κι εδώ έχω χρησιμότητα ), ΜΕ ΗΡΕΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΠΑΘΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ( αν ήξερες πόσα από εδώ μέσα έχουν πιάσει τόπο ) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ( περί τους 6000 ).
    Αυτά λοιπόν που κάνω, μου προσφέρουν τεράστια ικανοποίηση καθώς και έντονες συγκινήσεις ( ακόμα και μια τεσσάρα σήμερα ). Τώρα το τι θα γράφω αλλά και πού θα τα χώνω, επιμένω είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝίκοςΛύκος απ΄το μονοπάτι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νικο sorry φιλε αλλα ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΩΜΑΙ.
    Βλεπω ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Τα ΑΝ, ΑΜΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ δεν μου λενε κατι.
    Εγω ξερω οτι ΟΣΟ ηταν ο Μελ προβλημα δεν υπηρχε.
    Τωρα τι ΘΑ γινοταν και τι ΘΑ φανταζωμουν δεν μου λενε κατι.
    Και θα σου πω και το αλλο.
    Αν δεν ηθελε ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ. Δε νομιζω να τον πιεσε κανενας το ΜΑΛΑΚΑ.
    Να στο παω πιο κατω?
    Ανελαβε γιατι ειναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΟΚ
    Κλεινει η σαιζον τον Ιουνιο και γινεται ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ απο πληρωμες, απο φευγατους, απο φεσια, μεχρι και απο δικαστικες ΦΑΠΕΣ που ειναι και η ειδικοτητα του του ΧΑΣΟΔΙΚΗ.

    Τι πιο εντιμο απο το να πει κυριοι προσπαθησα αλλα με τα μεσα που μου δινετε δεν ειναι δυνατον να τρεξει η εταιρια.

    οχι να πουλαει σωτο και εξυγιανσεις και μαλακιες, με το αλλο ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ και να ΚΛΕΒΟΥΝΕ με 27 μεταγραφες σε 1 χρονο μεσα.

    οποτε αστο, δεν σωζεται με τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τον πιάσανε και τον Μάκη λοιπόν!
    Που στην Ελβετία; Ή μήπως στην Σουηδία; Μπα στο σπίτι του στο Σούνιο τον τσακώσανε!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Oχι και Σουνιο φιλε μας προσβαλεις..χαχαχαχα
    Στην Αναβυσσο ηταν το παλικαρι μιση ωρα δρομο αποτο κεντρο της Αθηνας.
    Τωρα το ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ μη το δενεις και κομπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά, Καλύβια είναι η περιοχή όχι Σούνιο.
    Άνοιξε το κινητό του ο Μακούλης DIMI , έπιασε ο κοριός σου λέω.
    Τα έχουν τα μηχανήματα στην αντιτρομοκρατική, το πότε τα χρησιμοποιούν είναι το θέμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαραλαμπε, το κινητο μια χαρα ανοικτο ηταν τοσες μερες..
    Λες ο Σταυρος να εκανε ΜΟΝΟΣ του οτι εκανε, η να εριξε τη ΦΑΠΑ στο ΧΑΣΟΔΙΚΗ το δικο μας με κλειστο κινητο?
    Απλα περασε καιρος και φιλοι φιλοι αλλα μην γινωμαστε και ρεζιλι μονιμα.
    Ειπαμε ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδι ο μακης αλλα ο αλλος ειναι μεσα 2 μηνες και το καλοκαιρι περασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρηστο εγω τις πιτσες και ενα ουισκι τα εβγαλα παντως απο το ημιχρονο..
    Στο πα το οver απο χθες..
    Η αληθεια βεβαια ειναι οτι πρεπει να κερασω τον μεγαλο συνονοματο που καθεται (κυριολεκτικα) στο τερμα..
    70 ευρω εβγαλα το σωστο να λεγεται....

    ΥΓ Για να μη ξεχασω για μετα και ας κανει και χατ τρικ : ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ, ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ, ΑΗΔΙΑ Ε ΑΗΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Σεπτεμβρίου, 2011 00:07

    Τάδε έφη Μάκης: "...είμαι πολιτικός κρατούμενος και θύμα πλεκτάνης απ’ το σύστημα και την κυβέρνηση. Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια. Είναι ένα παραμύθι αυτή η υπόθεση. Eίναι εντελώς πλεκτάνη και αλητεία από το σύστημα».
    Τι να πω άλλο, πέφτω στα πόδια σου και σε προσκυνώ σοφέ γίγαντα...
    Προτείνω εγκλεισμό του (δεν παίζει αυτό, θα προκύψει νέα αιμόπτυση...) με τον κουφοντίνα και εβδομαδιαία κοινή συνέντευξη τύπου.
    Α ναι το μούσι πολύυυυυυ τον κρύβει....χα χα χα!
    ΥΓ: Περί παιχνιδιού τι να λέμε? Παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Σεπτεμβρίου, 2011 00:08

    "...είμαι πολιτικός κρατούμενος..." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπορει καποιος να μου εξηγεισει γιατι εβγαλεο τον Λεοναρντο ο προπονηταρας μας?

    ποιος ηταν χειροτερος?
    ο Λυμπε η ο ισλανδος?

    Ενα μπραβο στον Βαργκας ανα και ειναι λιγο καιρο στην ομαδα και φανερα οτι του λοιπουν παιχνιδια τα εδωσε ολα.

    Συγχαρητηρια στον χιμενεθ που εφαγε μονο 4,περιμενα πιο πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για φέτος θα έλεγα να ξεχάσουμε οτι υπάρχει ΑΕΚ γιατι το σημερινό μάλλον δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δούμε. Είναι βέβαια αυτονόητο οτι είναι ευπρόσδεκτο οποιοδήποτε λαμόγιο. Ας έρθει για ξέπλυμα χρήμτος, ας χρεώσει την ομάδα, ας είναι ο Μάκης απο τη φυλακή, αν είναι να δούμε ξανά την πραγματική ΑΕΚ. Δεν υποφέρεται τέταρτη σερι χρονιά αυτο το χάλι. Το χειρότερο είναι να συνηθίσουμε αυτή την ΑΕΚ. Τότε θα μιλάμε πλέον για μια μικρή ομάδα. Οσο μας κακοφαίνεται αυτό το χάλι υπάρχει ελπίδα. Αλήθεια του χρόνου που τα έσοδα θα μειωθούν περισσότερο και του παραχρόνου ακόμα περισσότερο, με ποιούς θα παίζουμε? Μην ξεχνάμε όμως οτι ο στόχος της μείωσης του μπάτζετ με ταυτόχρονη αναβάθμιση της ποιότητας της ομάδας σύμφωνα με τον πρόσδρο, επετεύχθει! Ο Αλέφαντος σκοπεύει να παραιτηθεί ή σκέφτεται την αποζιμίωση? Η μοναδική λύση που βλέπω για την ΑΕΚ, τέτοιες εποχές με τον κόσμο μπαφιασμένο απο την φοροεπιδρομή που γίνεται για να γλυτώσει τη χρεοκοπία η χώρα αλλα στο τέλος θα χρεοκωπίσει ο λαός, είναι να εμφανιστεί κάποιο λαμόγιο εξ ανατολάς. Με δολλάρια που θα φοβάται μη του μείνουν στα χέρια και τα καίει στο τζάκι, να επενδύσει σε μπίζνα στην Ελλάδα απο αυτα που θα ξεπουλήσει ο ΓΑΠ με το χοντρό και να του φορτώσουν και καμια ΑΕΚ, αφού πρωτα θα έχουν αποκαταστήσει τον ΠΑΟ. Οσο για τον Μελλισανίδη, ε νισάφι πια. Στηβεν δεν καταλαβαίνω γιατι επαναφέρεις το θέμα τη στιγμή που εσύ ο ίδιος εχεις πει οτι έχει μεγαλώσει και δεν είναι Ο Μελλισανίδης που ήταν πριν δεκαπέντε χρόνια και οτι έχει τις δουλειές του που δεν τον αφήνουν να ασχολείται με την ΑΕΚ και τέλος οτι δεν αναλαμβάνει τα χρέη των προηγούμενων.
    ΥΓ. DIMI αν δεν υπάρχει ΑΕΚ και έχει πεθάνει καιρό τώρα όπως λές, τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης και του μπλόκ. Τι δηλαδή να μαζευόμαστε να κλαίμε τον μακαρίτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή