Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ - ΧΕΤΑΦΕ

            Παιδιά μην τα πολυλογούμε. Μπορεί οι απαιτήσεις μας να είναι ψιλοχαμηλές, αλλά αυτό το οποίο είδα εγώ κι άλλοι 5 χιλιάδες κακομοίρηδες, πραγματικά προκαλεί τρόμο. Κι αν αυτό είναι η ομάδα που αν δεν μπορεί να κερδίσει, τότε ο αντίπαλος θα φτύνει αίμα για να φύγει νικητής από το τεραίν, ζήτω που καήκαμε. Φιλικό βέβαια ήταν το παιχνίδι και δεν είχα την απαίτηση να βλέπω τους Χεταφιότες να κάνουν αιμοπτύσεις, αλλά σας διαβεβαιώνω οτι ούτε καν ίδρωσαν. Μια χαρά ήρθαν τα δεύτερα τους εδώ και κάνοντας τα στοιχειώδη, πήραν μια απλή νίκη.
             Φυσικά το αποτέλεσμα δεν μετράει, όπως και να διαμορφωνόταν τελικά. Τα πειράματα είναι αποδεκτά και γι' αυτό τον λόγο γίνονται και οι αγώνες αυτοί. Μέχρις ένα σημείο όμως έχει έννοια ο χαβαλές. Και πού να αρχίσει και πού να τελειώσει αυτή η κριτική; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΑΞΟΝΑΣ; ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ.
          Κι εξηγούμαι: Ο ΜΠΕΛΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ για να γίνουν οι άλλες προωθήσεις, των από πίσω, είναι παρωδία ποδοσφαιριστή. Επιτελικό χαφ δεν υφίσταται αλλά ούτε και παιχνίδι από τις γραμμές για να γίνονται σέντρες μπας και πάρει καμιά κεφαλιά το παιδί. ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ; ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Κι αναφέρομαι βέβαια στα βολέ του Κωνσταντόπουλου ή στις γιόμες των κεντρικών αμυντικών.
         Ο τερματοφύλακας μου φάνηκε παλύ βαρύς και παρηγοριέμαι  να λέω οτι ήταν απλά σούπερ τρακαρισμένος. Καμία αντίδραση στο γκολ και ούτε καν σκέψη για κίνηση στο δοκάρι του φάουλ που έκανε κρα από μακριά για το πού θα πάει η μπάλα. Να μασάς και να φτύνεις όταν έχεις κορυφαίο παίκτη τον Καράμπελα.
         Ο Κάρλος την ξέρει την μπάλα κι έχει την ατομική ενέργεια αλλά είναι απελπιστικά μόνος και σε έναν ρόλο που αμφιβάλω αν μπορεί να τον παίξει. Βλέπετε φρόντισε κι η προπονητάρα να μπερδέψει τους πάντες παίζοντας ένα περίεργο 4-2-3-1 που πιο πολύ έμοιαζε με 4-2-2-1-1 αφού ο πολύ κακός Λυμπερόπουλος κουτούλαγε με τον Ισπανό , δεν βρίσκανε κάποιο δεξί εξτρέμ και τελικά σκάσανε τον Ισλανδό που πάλευε από τα αριστερά κι έβγαλε και δυό μπαλιές της προκοπής. Το αστέρι θα βοηθήσει αλλά είναι πολύ πίσω στην φυσική κατάσταση.
         Μέσα σ' όλα αυτά χτύπησε κι ο Γκέντζογλου, οπότε δεν ξέρω τι αποκόμισαν οι Ιταλοί που τον βλέπανε για είκοσι λεπτά που ήταν ανεκτός. Μετά αρχίσαμε οι θεατές να φτύνουμε αίμα αφού μπήκε ο Καφές που ναι μεν προσπάθησε αλλά δεν μπορεί και να αλλάξει όλα τα κουσούρια του αλλά και τις εμμονές του Χιμένεθ. Αυτό το τσίκι τσίκι, πίσω η μπάλα και παπάρια μάντολες.
        Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνιου το σύστημα γύρισε σε 4-4-2 στην ευθεία και η ΑΕΚ βελτιώθηκε. Ο Ισλανδός έπαιξε όλες τις θέσεις μπροστά, φυσικά δεν βγήκε τίποτα, οπότε ο Μανόλο την ξαναγύρισε την βιόλα στο αρχικό αλλά με τις αλλαγές ήταν αδύνατον να βγει άκρη. Αυτά τα κολλήματα των προπονητών: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ , ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ.   ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ; Λίγη φαντασία, λίγο ανακάτωμα της τράπουλας να μην μπορεί να γίνει;
        Που να βλέπατε τον Λαγό. Μιλάμε κάθε χρόνο και χειρότερος. Τι να ελπίζεις; Η μπάλα δεν κατεβαίνει και οι παίκτες δεν πατάνε στην περιοχή. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. Κι έμαθα οτι λείπανε και κάποιοι βασικοί από την Χετάφε ( η Καβάλα της Ισπανίας ) , οτι δεν ενδιαφέρονται για τον Μίτσελ κι οτι ο Χιμένεθ έμεινε ευχαριστημένος ανακηρύσσοντας κορυφαίο του αγώνα τον τερματοφύλακα των αντιπάλων.
        Μάντης κακών; Όχι. Απλά λέω τι είδα. Πόσο να αλλάξει η εικόνα; Πόση δουλειά να πέσει; Το ποδόσφαιρο θέλει και λίγο ταλέντο. Αυτό δεν αποκτιέται όμως με συστήματα ή με μπαρουφοαναλύσεις σε κάποιον μαυροπίνακα. Χώρια που το σύστημα αυτό δεν τραβάει. Υπομονή λοιπόν μέχρι την Τιφλίδα. Κάντε κανά μπάνιο τώρα κι οπλιστείτε με θάρρος. Το είχε πει κι ο πρόεδρος: " Αυτό που θα δείτε φέτος, δεν θα το πιστεύετε". ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΙΧΕ. Και σκεφθείτε αγώνα φιλικό, χωρίς άγχος και με διάθεση καλοκαιρινή όλων των θεατών. Που να γυρίσει η πλάκα ανάποδα!

58 σχόλια:

  1. καλημερα Στηβεν ,

    εγω εχω την απορια ,αν υπαρχει πραγματικα καποιος σοβαρος που να πιστευει οτι αυτη η ομαδα ετσι οπως ειναι χτισμενη θα μπορουσε ποτε να μπει στα πλει οφ αν παιξανε στην Α' η καβαλα κ ο βολος και δεν τις ριξουνε?

    μιλαμε οτι εχουμε παρει οτι λιμο κυκλοφορει ειτε δανεικο ειτε ελευθερο..εξαιρω τον χ.καρλος και τον ισλανδο..
    δοκιμαζουν παιχτες β ομαδας της αλογοτροφης μπας κ βγει λαχειο σε εμας..δλδ διαβαζεις καποια πραγματα κ τρελαινεσαι..

    και η ομαδα θελει κανονικα 4 βασικους παιχτες για να λες οτι θες να κανεις κατι ..και τους τωρα βασικους στον παγκο..γιατι αν δεις στον παγκο υπαρχει το απολυτο χαος..

    6αρι , 8αρι και 2 εξτρεμ κ παιζεις οτι συστημα γουσταρεις..τωρα δεν μπορεις να παιξεις κανενα συστημα καλα ,γιατι για το καθενα σου λειπουν βασικα συστατικα..

    το παιχνιδι το ειδα σε ενα λινκ..ανοστο κ αγευστο..και σιγουρα το οακα ετσι θα ειναι απο κοσμο οποτε ας το συνηθιζουν..
    δεν παταμε περιοχη ουτε με αιτηση..και να μας αφηνουν εμεις θα κοβουμε βολτες απ'εξω..

    να δω ποτε θα δουλευτει κατι αλλο εκτος απο την αμυντικη λειτουργια..

    τεσπα ειμαι πααααααααρα πολυ απογοητευμενος και το λεω με ολη μου την ειλικρινια..
    σαν να μου εχουν καταστρεψει κατι πολυ αγαπημενο αισθανομαι κ δεν μπορω ουτε να το βλεπω..

    μακαρι να ερθουν καλυτερες μερες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,
    Η φραση τα λεει ολα: Μπορεί οι απαιτήσεις μας να είναι ψιλοχαμηλές, αλλά αυτό το οποίο είδα εγώ κι άλλοι 5 χιλιάδες κακομοίρηδες, πραγματικά προκαλεί τρόμο.

    Kαι για τους 5,000 κακομοιρηδες... (φαντασου ουτε καν τα διαρκειας δεν μαζεψε-θα μου πεις λειπουν διακοπες αλλα τι διαολο 2-3,000 ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ δεν βρηκε?) , και φυσικα ο τρομος που προκαλει αυτη η ΄ομαδα΄.

    Ειδα το πρωτο απο internet η μαλλον μεχρι το 35-40 μιας και μεχρι τοτε ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΠΕΡΙΟΧΗ. Οποτε στατιστικα να το παρεις και με τη κουραση κλπ αντε να καναμε 2??? φασεις μεχρι το τελος.

    Εχω πει και χαιρομαι που το ειδες οτι ποδοσφαιρηστης ΜΠΕΛΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    Τετοιους φερνω 10 αυριο και ας μην ειμαι μανατζερ.

    Ο Λυμπε ανα σεβεται τον εαυτο του καλυτερα ειναι να δηλωσει τα μισα ματς και μαλιστα αυτα που δεν εχει ζεστη κρυο γρηγορους αντιπαλους και δυνατους παικτες. Αστο ρε Νικολα περασε...
    Παρωδια εισουνα και περσυ μη ξεφτιλιζεσαι αλλο.

    Η δε ζεμπεκια του Δελλα που βγηκε ψηλα (που πας ρε κολοσσε) ελλειψει ΚΟΦΤΗ και τα ολο γκολ της .....Χεταφε ειναι ενα εργο που ετοιμαστητε να το δειτε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ.

    Θα ανεβαινει η μαουνα ψηλα, απελπισμενος σωστα, που δεν υπαρχει ουτε βαλες στο κεντρο για να κοψει και θα μενει ο μεγας κωστακης πισω με κανα Χελγκασον..

    Ο δε Γκουντι ξερει αλλα τι να το κανεις? Θα χαθει μεσα στη μαυρη τρυπα που λεγεται οραγνωμενη επιθεση..

    ΜΟΝΟ ενα συστημα υπαρχει: το 5-4-1 και αμα δεν το παιξει ο ΑΣΧΕΤΟΣ απατος θα παει.

    Μας λειπουν παικτες λεει. ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΠΠΑΑΑ ρε μεγαλε.

    15 μερες στη Σλοβενια 15 μερες εδω ΤΩΩΩΩΡΑ το πηρες χαμπαρι?

    Τωρα καταλαβες οτι εχει φυγει το 40-50% του ροστερ που σε ποιοτητα ηταν το 70%?

    Η δε αντιπαλος, καποια Χεταφε ακομη και στις μερες του κοντου ειναι ομαδα της 3-4αρας για πλακα. Ο Ατρομητος της Ισπανιας που ηρθε με τα δευτερα...

    Αυτό που θα δείτε φέτος, δεν θα το πιστεύετε..

    Εσυ να δεις τι δεν θα πιστευεις μεγαλε.
    Εισαι τυχερος που ο κοσμος σε ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ και δεν ασχολειται.

    Αλλιως απο το κυνηγι που θα τρωγες ουτε εσυ δεν θα πιστευες ποσο γρηγορα θα τρεχες..

    Εχω κανει προβλεψη πριν κανα 2μηνο για κατω απο 9-10 χιλιαδες διαρκειας.

    Τωρα λεω μεσα για 8-8,5.

    Και το ταξιδι στη Τιφλιδα δεν μοιαζει καλο.

    Αμα παρουσιαζεις αυτη την εικονα λιγο πριν τις επισημες υποχρεωσεις σου και μαζευεις και 5,000 κοσμο, καλυτερα να μην μας βγαλει δελτια ο Πιλαφιος.

    Να πεσεις ηρωικα γιε του Τζεπετο. Τραβα και ενα δεκαρικο οτι σε πολεμαει το συστημα, εμεις μονοι μας και αυτοι ολοι τους και ολες αυτες τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τερμα.

    Χτες παλι ο ....Βαγγελας σε πολεμαγε και δεν αλλαζες τριτη πασα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επειδη παιζεται ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τον Νοτια που τον εχουν βαλει στη μεση ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ, Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ (μαζι με τους supporters) και ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΧ:

    Ποσο ειναι το buy out το οποιο εβαλε ο Νοτιάς στη συμβαση (πανω στη φουρια του να υπογραψει ο Παπατζης) για το Σπατο RESORT και τι λεει η τελευταια παραγραφος του καταστατικου του Κασνακιδη που προστεθηκε ΝΥΧΤΑ?

    Το buy out ΜΗΠΩΣ αντικατοπτριζει τη συνολικη αξια του εργου? Αλλιως γιατι να οριζεις buy out σε κατι που ειναι ακριβωτερο?

    Ο πραγματικος πολεμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΧΕΣΜΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΧ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΠΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    Ο πολεμος ειναι στο φεσι της MS, το οποιο ΨΕΥΔΩΣ ειπε ο παπατζης οτιουδεποτε τον ενοχλησαν, μιας και ο Νασος Θανοπουλος τον Φεβρουαριο ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟ.

    Ο πολεμος ειναι για το Σπατο, την σταδιακη απεμπλοκη (αρα και αποποιηση ευθυνων για το παπατζη) απο την ΠΑΕ μεσω της Holding που ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ. Ειπαμε απεμπλοκη ευθυνων ΟΧΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ. Αλλωστε οι μαριονετες τυπου Κασνακιδη και ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ γι αυτο υπαρχουν. Ποιος εβαλε τα 600 στους supporters και ποιος τα υπολοιπα πλην των 280 χιλιαδων που μαζευτηκαν απο το κοσμο????

    Ο πολεμος ειναι για το γηπεδο και το κλειστο που ετοιμαζωνται να κανουν ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΔΧ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΟ BUDGET της ΠΑΕ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ BRITANICA.

    Τωρα ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ μια ΠΑΕ (Ποδοσφαιρικη Ανωνυμη Εταιρεια) να κατασκευαζει γηπεδο ΜΠΑΣΚΕΤ!!! πολυ θα θελα να μου το εξηγησει ο γιος το ΤΖΕΠΕΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα
    απο το άλλο μου εξοχικό,στο νησί,με καθαρό αέρα γύρω να φυσάει λες και φωνάζει:
    Ρε παπάρα Μανόλο,ακόμα και τους λίγους ποιοτικούς παίχτες που έχεις στην ομάδα είσαι ικανός να τους κάψεις!
    Την βάψαμε αν συνεχίσει το ίδιο τέμπο ο Ισπανός. Τίποτα άλλο.
    Άντε και πείνασα τώρα,πάω για φαγήτό ,ύπνο και μετά άραγμα μέχρι να πέσει ο ήλιος στην παραλία.
    Άντε παπάρα Αδαμίδι παρέα με τον ΔΧ και αυθεντικούς μαζί που θέλετε και σκάφος τσόλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dimi girna plevro 9a kriosis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανωνυμε μαθε να γραφεις ελληνικα πρωτα.

    Αγραμματε

    Μετα μολις μαθεις, μαθε να γραφεις και το ονομα σου

    ΠΡΟΒΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΗΛΟ, που όμως εξαργύρωσε την πρώτη μέρα με την Φυριπλάκα και τον Προβατά.
    Πολύ ποδόσφαιρο ρε παιδιά. Με όλους να συμφωνούν: ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΤΗΝ ΕΔΕΣΕ ΚΟΜΠΟ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΦΛΙΔΑ. ΘΑΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ, ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΕΝΣΕ ΠΑΙΞΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ( βλέπε γάμο του Τζόρβα... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ; Ή ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ; ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eεεερχεται να δοκιμαστει ο ....Γκουλον.
    Φαντασου σε τι ΑΠΟΓΝΩΣΗ βρισκεται παικτης που φευγει απο την Αγγλια (δεν βρεθηκε κανενας χριστιανος εκει..) για να ερθει να δοκιμαστει!! στην ΑΕΚ του καλοπληρωτη γιου του Τζεπετο και του Μανολο Χιμενεθ οεοεοε

    Σαιζλον, μπλονζον.

    Φρουι ζελε γκαραντι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμπληρωματικά σε αυτά που μετέφερε ο φίλος DIMI,ένα σύντομο σχόλιο που θα ήθελα να σχολιάσει και ο φίλος Στήβεν αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι που συχνότατα παραθέτουν πολύτιμες πληροφορίες και απόψεις.

    Νίκος Νοτιάς:

    «Δεν μπορώ να πληρώνω μόνο εγώ. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Μέχρι ενός σημείου. Δεν δημιούργησα εγώ αυτά τα χρέη και δεν μπορεί να πληρώνω μόνο εγώ.

    Όλα αυτά τα χρόνια έχω βάλει τόσα χρήματα που δεν έχουν βάλει άλλοι κι άλλοι. Ο καθένας έχει ευθύνη για τις μετοχές του. Όλοι είχαμε μπει στην αρχή σαν γκρουπ και όλοι θα φύγουμε σαν γκρουπ.

    Δεν πήγα εγώ να βρω τον Ντέμη, αυτός ήρθε και με βρήκε. Και τώρα φτάνουμε να χαρίζουμε χρεωμένες μετοχές και να φεύγουμε; Πού ακούστηκαν αυτά;»

    Αυτές ήταν οι τελευταίες δηλώσεις Νοτιά, μέχρι την επιστολή που έστειλε στο Σαμπράκο προ 20 ημερών.
    Για να συμπληρώσω το παζλ, θα ήθελα -με κάθε επιφύλαξη- και την επιβεβαίωση του Στήβεν για το κατά πόσο ισχύει η συνάντηση Μελισσανίδη Νοτιά στην Κέα.

    Την καλημέρα μου...εν πλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ OnSports - Footballistas : Αγαπητέ κατ' αρχάς καλό ταξίδι και ακόμα καλύτερες διακοπές.
    Ο ΝΟΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΕΚΕΙ. ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ 2 ΑΛΛΟΙ ( που δεν έχουν αυτήν την στιγμή σημασία τα ονόματα τους ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλημερα στους εν πλω και στους υπολοιπους.
    Εγω και αν εχω σουρει στο Νικολακη ακατεβατα.

    Και για χειρισμους και για περιεργες χρεωσεις..

    Αλλο ομως το ενα και αλλο το αλλο.

    Εδω ακουμε να ' διαρρεουν ' απο τον Τζεπετο και τον γιο του ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα παντα εν μεσω φιλικων drinks σε φιλικα στεκια με φιλικους ωτοακουστες...

    Γιε του Τζεπετο μηπως γνωριζεις το τελευταιο εμβασμα που ηρθε απο N.Y για τι προοριζωνταν και που πηγε τελικα? Αν δεν θυμασαι ηταν περι το 1,5εκ USD και ηρθε τελη Μαιου (τοτε που ετρεχες για την αδειοδοτηση, να σε βοηθησω)

    Γιε του Τζεπετο και ΕΣΥ ΤΖΕΠΕΤΟ μηπως μπορεις να μας εξηγησεις ΓΙΑΤΙ η ΑΜΚ απο 17-6 πηγε 1-7??

    Μηπως για να προλαβει ΝΟΜΙΚΑ η supporters να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ μιας και τρεχει την δικια της ΑΜΚ (δεν μπορει μια εταιρεια να συμμετεχει σε ΑΜΚ κανωντας παραλληλα δικια της...).

    Μηπως ετσι πηγε το μπαλακι της ΑΜΚ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους μετοχους, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΑ μιας και ο Τζεπετο "καλύπτει το ποσοστό που του αναλογεί" δηλαδη το 16%?? (απο το 34%)

    Αφου αυτος εχει λεει αποχωρησει απο την ΑΕΚ? (πως αποχωρησες ρε μεγαλε μονο εξηγησε μας, να μαζευτουμε και εμεις απο Σεπτεμβριο να κανουμε μια ΑΕ να τη φεσωσουμε μια 100αρα και μετα να ...αποχωρησουμε)

    Ο Νικολακης εχει χρεωσει 11εκκ το resort για 12 χρονια. Κλεψια?

    ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.

    Ελα ομως που εχωντας το 35% της ΠΑΕ απο τα 11 τα 4 κοντα τα δινει αυτος σε αυτον.

    Ελα που 1 χρονο τωρα ο γιος του Τζεπετο οχι νοικι αλλα ουτε την ΕΥΔΑΠ δε πληρωνει..

    Βαλε που ηρθε ο Νικολακης και πηγε Σπατο και εψαχνε το τριτο γηπεδο και τις κερκιδες που ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΡΑΓΚΑ για να γινουν!!
    Οσο βρηκε το τριτο γηπεδο αλλο τοσο βρηκε και τον γιο του Τζεπετο να του πει τι εγινε ...

    Τι λεει το άρθρο 3 του καταστατικού των Supporters?

    Τι λεει αντιστοιχα το μνημονιο που υπέγραψε ο Τζεπετο με τον ΔΧ στο δικηγορικο γραφειο του Αλεξιου στον Πειραια??
    Μηπως ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ μνημονιο για κατασκευη γηπεδου στη ΝΦ με απαραιτητη προυποθεση το γηπεδο να αριθμει min 30 χιλιαδες θεσεις??

    Για να χωρεσει και ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ??? Οι θεσεις που θα φαγωθουν απο το ποδοσφαιρο θα γινουν basket στον ΕΠΙΔΙΚΟ χωρο της Brittanica?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Τογελος και ο ΔΧ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ εχουν με τον Τζεπετο να υπογραφουν μνημονια που αφορουν τη ανεγερση γηπεδου της ΠΑΕ?

    Εχει καμμια σχεση ο ΔΧ και ο Τογελος ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ?

    Γιατι το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ο ΔΧ (που θες και σκαφος- ποντικομουρη-αρουρι τρομαρα σου, που ο μονος τροπος να ανεβεις σε πλεουμενο ειναι απο δεμενο καβο ΒΡΑΔΥ μπας και κλεψεις κανα τυρι απο το μαγειριο)δεχεται ΔΩΡΕΕΣ και ΟΧΙ αποδοσεις του 10% και ταμειακων διεκολυνσεων?

    Μηπως γιατι οι ΔΩΡΕΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ενω αν μπουν ΝΟΜΙΜΑ χρηματα στη μανα θα ΠΡΕΠΕΙ να πανε σε Παρασκευαϊδη Ιωαννου (j&p αβαξ)ακομη και Ανατολιωτακη και 1000 αλλους πικραμενους που ειχαν τη ιδεα να κανουν δουλειες με το κατσικομουρη?

    Kαι μετα απο ολα αυτα εχει κανει ΚΟΜΜΑ: Ο ΤΖΕΠΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ και απο πισω τα λαμογια των supporters και οι κλανιες τυπου ΔΧ και σια..

    Κασνακιδη απο το 1,3 τα ΑΡΧΙΚΑ 600 ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ? Δηλαδη ΠΟΙΟΣ ελεγχει την κατα τα αλλα ανεξαρτητη κινηση σου? Τα αλλα 300 ποιος τα εβαλε? Γιατι ξαφνικα σε ενα βραδυ το νουμερο ανεβηκε κατα 300 χιλιαρικα, με 4 στην ουσια μετοχους, που Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗΣ ειναι ολοι στο team το δικο σου.
    Μιλαω για σενα που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΤΖΕΠΕΤΟ ΣΤΑ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    Αιντε ΠΡΟΒΑΤΑ που θα βγητε να μιλησετε κιολας στα greeklish.

    Αιντε μην αρχισουμε και γραφουμε δημοσια το τι γινεται και ψαχνετε σπηλια να χωθειτε..

    Γιατι αυτα ειναι τα ευκολα..

    ΜΠΕΕΕ λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν ρωτησαν τον Κασνακιδη στην πρωτη συνεντευξη της παρουσιασης του πλανου των supporteers",γιατι δεν επιτρεπεται να μπορει καποιος να αγορασει μεγαλο ποσοστο μετοχων με την κανονικη τους αποτιμημενη απο ορκωτο λογιστη αξια μετοχων (καπου 10 λεπτα η μια) αλλα αποτιμουν τις μετοχες κοντα στα 6 ευρω, η απαντηση ηταν "μα για να μη αγορα;σει καποιος "εχθρος" το πλειοψηφικο πακετο εναντι ευτελους τιμηματος (καπου 1 εκ.)

    Δηλαδη σωνει και καλα η ΠΑΕ ΑΕΚ να κοστιζει 60, η 80 η 100 εκατομμυρια, και οχι λιγοτερο απο ενα,οπως ειναι το πραγματικο της κοστος αγορας.
    (εγω θα ελεγα ενα ευρω,οπως ειχε ειπωθει "καποτε", πραγμα ομως το οποιο δεν φαινεται να ισχυει. Περιεργο. Πως αφου τιποτα δεν βελτιωθηκε,τιποτα δεν προσετεθει σαν περιουσιακο στοιχειο,καμια επενδυση αξια λογου δεν εγινε,συνεχιζει η εταιρεια να χρωσταει σε οποιν μιλαει Ελληνικα-και κυριως Αγγλικα-επαψε να ισχυει το "πωλειται με ενα ευρω" και εστησαν μια εταιρεια "holding" που αν καποιος θελει να λαβει μεριδιο μετοχων πρεπει να πληρωσει τι απολυτως εικονικο και ονειρικο "6 ευρω ανα μετοχη".

    Δηλαδη σου λενε "αφου αν μπει καποιος απο την μπροστινη πορτα θα πρεπει οχι μονο να μην πληρωσει,αλλα να τον πληρωσουμε κι'ολας,αφου η εταιρεια δεν αξιζει μια,θα βαλουμε κοσμο απο την πισω πορτα,αφου προηγουμενως θα εχουμε ασβεστωσει την πισω εισοδο και θα σβυσουμε την ταμπελα "ΠΑΕ ΑΕΚ" και θα γραψουμε "supporters club".

    "μα γιατι δεν την αγορασαν οι ιδιοι την ΠΑΕ αντι πινακιου φακης,αφου μπορουσαν"; θα αναρωτιεται κανεις ευλογα. Και γιατι να το κανουν; Να αγορασουν τα χρεη; Μαλακες ειναι; Εκεινοι ξερουν. ΑΠλα περιμενουν να ερθουν αυτοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    Και να πληρωσουν με την εισροη ρευστου,εν ειδη ΑΜΚ,τα χρεη αλλων. Σε μια εταιρεια η οποια ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ ΕΧΕΙ. Και καμια προοπτικη αξιας λογου η επενδυσης (ετσι οπως ειναι εδω και 5 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kαι Φιλε Χρηστο θα πω και αλλο ενα για το γκοντο, αυτου και αν του εχω σουρει και θα του σουρνω.

    Εκανε οτι εκανε αλλα φευγωντας αφησε και ενα Κυριακο, (το γκοντο εχει φυγει Απριλιο-Μαιο ασχετα αν ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΤΑ δεν το ελεγε επισημα) ενα Μαιστοροβιτς ενα Σκοκο ενα Μπλανκο ενα Μαντουκα ενα Τζιμπουρ ενα Αλεξοπουλο (αληθεια ειναι καλυτερος ο... Χελγκασον?) αφησε λαμβανειν απο Σορε απο Εντινιο, αφησε 2 χορηγους.

    Εφαγε με χρυσα κουταλια αλλα αφησε και 5 πραγματα.
    Που αν δεν ειχες ΓΚΟΥΦΗΔΕΣ τυπου Θανοπουλου και γιου του Τζεπετο να τα διαχειριζωνται ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ πληρωνωντας και απο πανω, θα ειχες και ενα κερδος 10εκκ.

    Μονο ο Κυριακος εφερε 3εκκ.

    Εκει που θα γελασουμε ειναι αν πουλησει ο Βαγγελας τον Τζιμπουρ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ.
    Ενα παικτη που ο εξυγιαντης τον πληρωσε πριν 6 μηνες 350 χιλιαρικα για να το διωξει!!!

    Ο Βαγγελας ντε που μας πολεμαει. Γι αυτο δεν αλλαζες τριτη πασα προχτες και φενωνταν ο Ατρομητοθ (sorry η Χεταφε ηθελα να πω) ομαδαρα.
    Ο βαγγελας που επαιζε κοφτης με τους Ιθπανουθ και προφανως λογω ογκου δεν αφηνε τη μπαλλα να παει απο την αμυνα στην επιθεση ουτε με ΑΙΤΗΣΗ..

    Εσυ θα εδινες 1 ευρω η 0,10 τη μετοχη να αγορασεις βεβαιωμενα 60εκκ φεσια (γυρω στα 100 ειναι μαζεμενα)???

    Αν ναι πρεπει ΑΜΕΣΑ να βρεθουμε να μιλησουμε για την εταιρεια μου.

    Δωσε μου λιγο χρονο μον, να προλαβω να κανω κατι εξυγιανσεις που θελω κανα 10αρικο μην στη δωσω και τσαμπα..
    Να βρεις κατι να ασχολησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΩΣΕ ΡΕ DIMI!!!
    ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..... ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ....ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΜΒΟΛΑΙΟ ΕΧΕΙ,ΕΕΕΕ?ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ!!
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΕΕΕ?ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΦΙΛΑ,ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.
    ΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΣΥ!!ΔΩΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟ ΜΑΥΡΟ!!ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!


    ΔΕΙΤΕ:http://www.e-student.gr/showthread.php?t=1338%C2%AD%1C%C2%AD%1C%C2%AD%C2%AD%1C%C2%AD%C2%AD%1C%C2%AD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το αποτελεσμα ομως οπως ειναι λογικο,παραμενει το ιδιο. Ειτε απο μπροστα,ειτε απο πισω σε αχουρι θα μπεις. Με τις καβαλινες,τα αχυρα και τις γιδες στην γωνια να μοσουλανε αταραχες.

    "Τον Παπα και τα ματια μας". Ενταξει, δεν λεω.Λογικο.
    Αλλα γιατι οχι και "τον Νοτια και τα ματια μας";
    Δεν τον γεννησε μανουλα αυτον;
    Δεν ειναι μεγαλομετοχος;
    Δεν εχει βαλει λεφτα;
    Δεν μπορει να ξαναβαλει λεφτα;
    Γιατι τον αποκλειει απο την "προσοχη" του ο Δ.Χ;

    Γιατι ειναι "Μελισσανιδικος";
    Το "να φυγουν οι αδερφες" αφορουσε ΜΟΝΟ τον Δημητριαδη, προφανως.
    Επειδη θα ηταν εξοχως στοχευμενος ο ενικος "να φυγει η αδερφη",προτιμησε τον πληθυντικο και γενικα "να φυγουν οι αδερφες".
    Γι'αυτο και δεν ενοιωσε καποια προσβολη στο πετσι του ο Αδαμιδης απο την ανακοινωση μετα το 6-0. Δεν αφορουσε και αυτον. Μονο τον ΑΛΛΟΝ.
    Ο οποιος τυγχανει και αυτος "Μελισσανιδικος".

    Το "βατραχο", τον εδιωξαν. Ειτε ετσι ειτε αλλιως. Με τον εναν η τον αλλον τροπο. Κακην κακως.Αυτος και αν ειναι "Μελισσανιδικος".
    Η Αρκαδη μενει.

    Τι να την κανεις την "Αγια Σοφια". Εχουμε την κανονικη στην Κωνστ/πολη. Θελουμε κι'αλλη;
    Δεν γαμιεται. Βρειτε μαλακες τα λεφτα,δανειστειτε,υποθικευστε να φτιαξουμε ενα γηπεδακι να κανουμε την πλακα μας στα αγια χωματα, ενα ακομα διπλα για το μπασκετ,ενα ακομα για την ξιφασκια,το σκακι κλπ "για να μην ειναι η οικογεννεια σκορπισμενη.
    Και δεν μας ενδιαφερουν οι πρωτιες, μονο οι συμμετοχες,οπως λεει και ο βαρωνος Ντε Κουπερτεν.
    Θα συνεχισουμε να κουρελοτραγουδαμε σε ιδιοκτητο πλεον σκυλαδικο,οπου εκει μεσα ΕΜΕΙΣ θα ειμαστε οι πρωταγωνιστες.
    Θα αναρτησουμε και μια φωτογραφια του "Ιμαμη" πανω απο την θυρα.
    Θα φουμαρουμε και τους μπαφους μας.
    Θα πανηγυριζουμε με τις εξοδους στο ΟΥΕΦΑ και οργανωνουμε ταξιδια στο Εσκι Σεχιρ στο Ροβανιεμι η στην Τρναβα,οπου θα ακολουθουμε πιστα την μεγαλη μας αγαπη.
    Η οποια θα εχει μετατραπει σε αγαπη τσεπης. Τοσοδουλα και δουλα. Αλλα ομως "δικη μας".

    Το μελημα του Δ.Χ. ειναι να μην επιστρεψει ο Μελισσανιδης. Και αυτο προσπαθει να επιτευχθει,διωχνοντας οτι "Μελλισανιδικο" υπαρχει,εμποδιζοντας οτι "Μελισσανιδικο" να εισχωρισει και αναδεικνυοντας και προωθοντας οτιδηποτε "αντι". Και η "λυση Παπα" με τον διαχειρηστη του, Αδαμιδη,ειναι οχι απλα ενα αναγκαιο κακο,αλλα και μια διαφαινομενη λυση,τοσο στην σκιωδη επικρατηση του, οσο και στην δια βιου χρηματοδοτηση μιας τεμπελοερασιτεχνικης που θα "πολεμα" και θα "αντιστεκεται" με τα λεφτα των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να συνεχισουν οι ερασιτεχνικες γιδες να μασουλανε το αχυρο,θα πρεπει ο τραγος με το μουσι,να εξασφαλιζει νερο και γρασιδι.
    "καλιο πρωτος στο χωριο,παρα τελευταιος στην πολη". Και ειδικα αμα ειναι Η Πολη, τοτε δεν το συζηταμε καν.
    Ο βλαχοδημαρχος που συστρατευει και τους κολιγους και τους μικροεμπορους εναντια σε καποιον "εχθρο" τον οποιο τοσο καθαρα μονο εκεινος βλεπει.
    Ειτε το θελουμε ειτε οχι ο Δ.Χ. διοικει την ΑΕΚ απο το '97 και μετα.
    Ειδικα μετα το '06 και εκεινες τις καταπτυστες μιλημενες "εκλογες". Οπου ο "εχθρος" "ενικηθει".
    Και εφυγε ξαφνιασμενος αιδιασμενος και παγωμενος,αποφασησε να μην ξαναασχοληθει ενεργα.
    Αυτη ηταν η μεγαλη νικη του Δ.Χ.
    Καθε προοπτικη που θα ηταν ικανη να τον πεταξει τον ιδιο στον καλαθο των αχρηστων και θα τον καθιστουσε κομπαρσο στην ΑΕΚ,την πολεμα με μανια. Ειδικα αυτην του Μελισσανιδη.

    Οτι εχει γινει, η οτι ΔΕΝ εχει γινει ειναι αποτελεσμα δικων του προσπαθειων.
    "μα ειναι δυνατον μωρε να εχετε αυτον τον μαλακα να σας κανει οτι θελει εκει μεσα,τοσα χρονια"; λενε γνωστοι και φιλοι μας,οπαδοι αλλων ομαδων.
    Ειναι.Γιατι να μην ειναι. Εδω χωρες ολοκληρες εχουν ανεχθει στις πλατες τους Κανταφιδες Τσαουσεσκου και Σαχιδες,για δεκαετιες.
    Αφου οι λαοι ειναι προβατα.
    Που υποφερουν απο τους ΓΑΠ και τους ΔΧ. Οι οποιοι επικαλουνται τον "κοσμο" και "την βουληση του" και "το καλο του", ισα ισα για να μην μπορεσει ποτε να καταστει ικανη μια πραγματικη λαοκρατικη βουληση.
    Και αφου "ο κοσμος" δεν κουναει τον κωλο του να κανει τιποτα της προκοπης,ερχεται ενας βλαχοδημαρχος που κατσικωνεται στον σβερκο του,υποδεικνυοντας με τους "κανονες" του και την "αγια γραφη" του,τι ειναι σωστο και τι πρεπον.

    "να μην ερθει" λοιπον. αυτο ειναι ολο το εργο εδω και 15 τοσα χρονια.
    Ο μετριος που υπαρχει αναμεσα στο ψεμα και την διχονια,για να συνεχισει να υπαρχει σαν "κατι",δεν πρεπει επ'ουδενει να επιτρεψει το μεγαλοπνοο οραμα. Το φιλοδοξο μακροχρονιο σχεδιο. Γιατι αν αυτα ερθουν ,αυτος θα εξαφανιστει,θα περασει πισω απο το παραβαν. Θα λαβει ρολο καρατεριστα. Κομπαρσου.
    Και δεν μπορει με τιποτα αυτος που ειναι μαθημενος στην φιλαυτια και την αναγνωριση απο το "μπουλουκι", οτι θα ερθει μερα που θα κατσει στην καρεκλα του απλου θεατη,βλεποντας το ανεβασμα μιας πιο ακριβης, και πιο φιλοδοξης παραστασης.
    Φοβαται λοιπον να "μην ερθει και τον γαμισει".
    Και εχει δικιο.
    τον κοσμο δεν τον φοβαται κανεις ψευδοπροφητης. Αφου ξερει οτι ειναι ελεγχομενος,καθοδηγουμενος και ορμωμενος,απο μπαλκονατες ετικετες και ευκολα χειραγωγησιμος με ακαθοριστα "νεα οραματα" και "νεους δρομους" που θα του υποδειξει. Οπως ενα κοπαδι ζωα που καθε χρονο,με τον ιδιο τροπο απο το ιδιο μονοπατι περναει για να πιει νερο.
    Τον πραγματικο ηγετη που με την ορμη,την ζεση, τις δυνατοτητες του,ισως αλλαξει κατι. Αυτον φοβαται.
    Ο "Μεσσιανισμος" συνηθως προωθειται απο τους ιδιους τους πολεμιους του. Αντιφατικο; Κι'ομως.
    Φταιει τελικα ο Δ.Χ. και ο "καθε "Δ.Χ".
    Ασφαλως. Αφου μπορει να ανοιξει δρομο,τον κρατει κλειστο για να περνα μονο αυτος με τον γαιδαρο του.
    Αλλα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ φταιει ο κοσμος που δεν μπορει να δει την αυταρκεια του,την αυτοδυναμια του,την αυτασφαληση του,την αυτοδιοικηση του.

    Μονο που ο συγκεκριμενος "Δ.Χ" κανει ενα λαθος. Το "μοτο" του ειναι: "να μην ερθει ΑΥΤΟΣ γιατι θα με γαμισει".
    Ενω θα συμβει λιγο διαφορετικα: Πρωτα θα τον γαμισει και μετα θα ερθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. DIMI Τα εγκληματικα λαθη στην διαχειρηση του ροστερ,παραγματικα σε αφηνουν αναυδο.Αλλα και στην γενικοτερη διαχειρηση των πλεονεκτηματων.
    Να πουμε για το "σημα" της ομαδας; Να πουμε για τους ανυπαρκτους χορηγους;
    Μοιαζει με "πουλημενο εργο".

    Και μοιαζει με την Ελλαδα.
    "Αν δεν απαξιωσεις κατι πως μετα θα το πουλησεις μπιρ-παρα"; Τα εχουμε επει.
    Τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ τα πουλανε τζαμπα. Και οχι μονο. Μακαρι να ηταν και "τζαμπα". Πληρωνουν κι'αποπανω. 1 δις γιουρω στοιχιζει καθε χρονο στην Ελλαδα-δηλαδη στους φορολογουμενους- η μεταβαση των εν λογω εταιρειεων απο το κρατος στα "ξενα χερια".
    Επιδοτουνται δηλαδη και απο πανω.Αυτα ειναι!

    Τραγικα "λαθη" που μονο σαν τετοια δεν μπορω να τα εκλαβω. Εκτος και αν ειναι πραγματι πληρως μαλακες. Αλλα ελαφρυντικο δεν δινω.
    Ουτε στους διαχειριστες της ΑΕΚ ουτε σε αυτους της Ελλαδας.

    Η μαγικη λεξη σε ολα αυτα, προκειμενου καποιος να μη μπερδευεται με το κουβαρι των αγοροπωλησιων, των δουναι και λαβειν, των παρε δωσε,των σουρτα φερτα,ειναι μια: ΜΙΖΑ.
    Αν δεν υπαρχει αυτη,τιποτα δεν κινειται κατα αυτον τον "υποπτο", "περιεργο" αλλα κατα τα αλλα "απαραιτητο δια την επιβιωσην μας" τροπο.

    Η δε Ελλαδα,εχει τρομερη δημοσια περιουσια.
    Και εκει ειναι το φαι. Και σε κανεναν ΟΤΕ,η ΔΕΗ, η ΟΠΑΠ, δνε προσβλεπουν,σαν επενδυση εννοω.
    Αυτες οι εταιρειες-κολλοσοι θα χρησιμοποιοηθουν σαν οχηματα επενδυτικου-τοκογλυφικου κερδους στην λεγομενη "ευαισθητη αγορα". Μεχρι να αποστραγγιστουν με το παιχνιδι των ομολογων και να μεινουν μονο κατι κουφαρια.

    Εδω στην ΑΕΚ τι στο διαολο περιουσια βλεπουν;
    Εγω βλεπω μονο το οικοπεδο στα αγια χωματα. Το οποιο ανηκει στην "μανα". Και αφου ειναι "αγια",πρεπει αν δωθει κατι παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ χρηστο,

    η ΑΕΚ φιλε μου ειναι μαγαζι ΓΩΝΙΑ με ΧΑΛΑΡΑ 30.000 ΠΕΛΑΤΕΣ μονιμου βασεως.

    Και δεν μιλαω για ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ του αγαμιδι τωρα, μιλαω για μια ΑΕΚ που απλα θα ειναι στρωμενη σε 2 επιπεδα, οικονομικο και αγωνιστικο.

    Στρωμενη δεν σημαινει να μην χρωσταει αλλα αυτα που διακανονιιζει και χρωσταει να τα πληρωνει στην ωρα της. θα ερθουν και τα πλεονασματα και τα κερδη.

    Στρωμενη αγωνιστικα σημαινει να υπαρχει ομαδα με αρχη και τελος, που δεν θα αλλαζει 10-15 παικτες ανα σαιζον, θα εχει τερμα, αμυνα, χαφ, κεντρο και επιθεση.

    Και ενα προπονητη που δεν θα μας ζαλιζει τα ουμπαλα καθε 2 μερες για το ποσο καλα περναγε στη προηγουμενη ομαδα του.

    Αφου ηταν τοσο καλα ρε ΛΑΚΑΜΑ ΑΙΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ.

    Αλλα ξεχασα σε πεταξανε με τις κλωτσιες απο εκει και ο λογος δεν ηταν μονο αγωνιστικος ε?

    Εμεις παιρνουμε το Γκουντγιονσεν στην επιθεση και τον Φουλη στην αμυνα. (Γεια σου ρε Φουλη ετσι οπως πας λογοτυπο στη θεση του δικεφαλου θα σε κανουνε, προσεχε μη σε βαλσαμωσουνε στο τελος).

    Ο κοσμος φιλε ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ τον ψευτη και τα λαμογια που εχουν βρει απο Κυπριους κροισους (χωρις ονομα) Μπομπ Κοζωνηδες, supporters και οτι αλλη λαμογια μπορεις να φανταστεις.

    Σιχαθηκε ολο αυτο το σκυλολοι που τρωει και τρωει και σταματημο δεν εχει.
    Απο απιθανους αγαμιδηδες που απο τη μια πουλανε ΣΩΤΟ περι φτωχειας και τιμιοτητας και απο την αλλη λαμογιαρουν και κλεβουν φραγκα.

    Γι αυτο και οι 5.000 κακομοιρηδες που ειπε και ο steven απο τους 25-30 χιλιαδες που ΑΝΕΤΑ μπορει να εχει το μαγαζι.

    Ειναι ο Μελισσανιδης μεσσιας? Ξερω εγω μπορει και να ναι.
    Οπως μπορει και ναναι ΑΥΡΙΟ ο καθε ενας που θα μπει να νοικοκυρεψει το μαγαζι δινωντας 5 φραγκα και διωχνωντας ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑ ΑΓΑΜΙΔΙ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ΔΧ και το κακο τους το φλαρο.

    Θελει φραγκα?

    Σιγουρα θελει την MS (7ΕΚΚ) Σσιγουρα θελει 2εκκ για τρεχουσες εκκρεμοτητες και αλλα 3-5 εκκ για να αποκτησεις ΟΜΑΔΑ δηλαδη ενα ΣΥΝΟΛΟ με παικτες των 300-500 χιλαδων ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ-ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ που θα μεινουν μια 3ετια στην ομαδα και θα εχουν ενα κορμο.

    θες δηλαδη για αρχη γυρω στα 15εκκ για να πεις οτι στεκεσαι με αξιωσεις απεναντι στους πελατες σου και στον ανταγωνισμο.

    Θα τα παρεις πισω?

    Ναι.

    Ο χρονος ειναι το ζητουμενο. Αν δειξεις ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ θα κανεις 20.000 διαρκειας. αυτα ειναι 6εκκ
    θα κανεις μια σοβαρη χορηγια, ΟΧΙ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ στη φανελλα με 1 εκκ τη σαιζον.
    θα παιξεις europa να παρεις αλλα 5εκκ
    θα σοβαρευτεις στη Λιγκα και θα κοιταξεις να αφησεις τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που θες και πολεμο με τον Βαγγελα, ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ.

    Θα κοιταξεις να παρεις σοβαρα τηλεοπτικα ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ το κοινο σου, οχι ενας πελατης σου να θεέι διαρκειας nova connex και 2000 το χρονο για να βλεπει το Κλωναριδη και το Γκεντζογλου

    40.000 πηγαν στο τελικο και ο προεδρος πουλαγε τσαμπουκα on camera στον Σπανο, βρισιδια στον αντιπαλο προπονητη, και ξυλο μεσω του στρατου του αλλου μαλακα με επεισοδια στις γυναικες των αντιπαλων..

    Μετα πηρε και το κατσαρολι και το γυρανγε στα μπουζουξιδικα και ανοιγε σαμπανιες μετα απο 3 μερες...
    Τον κοιταγανε στα αποδυτηρια και γελαγανε με το νουμερο.

    Και μετα απορει Ο ΒΛΑΚΑΣ γιατι οι πελατες του τον εγραψαν στα παπαρια τους κανονικα.
    Γιατι το χαρηκαν στο τελικο ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και ειπαν να μη ξαναπατησουν..

    Η ΑΕΚ ειναι σε δυσκολη κατασταση αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
    Επιπονη και αργη αλλα υπαρχει αρκει να υπαρχει διαθεση και στηριξη.

    Γιατι σημερα υπαρχει ΨΕΜΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ μαζι με την ασχετοσυνη.

    Και ο κοσμος δεν ειναι μαλακας, οσο χαζο και να τον περνανε τα γατονια τυπου κασνακιδη και αγαμιση.

    ΥΓ Πλεον στρεφωμαστε στη θεια φωτιση ΜΠΑΣ και τσιμπησουμε κανα φραγκο. Στο πατριαρχη πηγε το φωτισμενο διδυμο για ζητιανια.

    Κονομησατε και οι δυο.. εξαλλου ειναι γνωστο οτι η εκκλησια δινει παντα.. την ΕΥΧΗ ΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν πιστευω να πηγαν στο Φαναρι για να παζαρεψουν την τιμη πωλησης του οικοπεδου των "αγιων χωματων",προκειμενου ο Βαρθολομαιος να σηκωσει κανενα τζαμι για τους Μουσουλμανους;
    Δν τολμω να το σκεφτω.
    Τον Δ.Χ πανω σε οβελισκο με το τουρμπανι στο κεφαλι και το χερι στο αυτι να κραζει "Allah al akbar..."
    Ωιμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DIMI αλοιμονο. Δεν ειπα ποτε οτι η ΑΕΚ δεν ειναι μαγαζι γωνια.
    Το αντιθετο αλλωστε λεμε απο εδω.
    Οτι ειναι.
    Απλα για να το "τρεξει" κανεις ως τετοιο,πρεπει και να δωσει μια γερη ωθηση. Και ωθηση δινεται απο τον κοσμο. Και ο κοσμος καλως-κακως δεν ωθει γιατι μαζι με την ΑΕΚ ωθει και πολλα βαριδια. Πλλα τσογλανια. Πολα καθικακια.
    Και αρα, δεν σπρωχνει οσο μπορει.

    Η ΑΕΚ τα τελευταια χρονια ειναι ενα αυτοκινητο με τους τροχους στην λασπη.

    Αν ξεκολλησουν οι τροχοι της, μπορει να τρεχει μετα διχως καμια ενεση οικονομικη. Αυτοτροφοδοτουμενα.

    Οι μπροστινοι των μετοχων, οι αδιαφοροι μετριοι σε αναστημα (γενικα) και στην χειροτερη περιπτωση "στραμπουλοχεριδες", δεν μπορουν με τιποτα να εμπνευσουν κατι. Ουτε καν την εμπιστοσυνη του κοσμου δεν εχουν.
    Οσοι ασχοληθηκαν μονο πηραν. Η απλα εκαναν αγογκιστα και ακοπα το αγροτικο τους.

    Γνωση,μεσα και τροπο,δεν εχει κανεις απο δ'αυτους.
    Γι'αυτο και ο κοσμος απλα αυτοπαραμυθιαζεται, προκειμενου να μη απελπιστει τελειως.
    Και αυτο οι μαλακες της διοικησης το αντιλαμβανονται σαν "υποστηριξη" στο "δυσκολο εργο τους".
    Μα και εγω να παω να διοικησω,ετσι μονος μου, 5-6 χιλιαδες διαρκειας θα τα κοψω. Και 5-8 χιλιαδες κοσμο θα φερνω στο γηπεδο.
    Μονο που δεν θα τους "φερνω" εγω. Απλα θα ειναι οι τελευταιοι των μοικανων.
    Αποκλειεται η ΑΕΚ να μην εχει κανεναν στο γηπεδο, η κανενα διαρκειας.
    Αρα,καθε ενας που παραμενει ακομα στις κερκιδες, γινεται λαφυρο των διοικουντων.

    Οι οποιοι αυτοπιστωνονται την "επιτυχια" της προσελευσης εστω και των εναπομειναντων, και εκβιαζουν τους υπολοιπους που δεν ερχονται λεγοντας οτι "η ομαδα βουλιαζει", "μονο εσεις μπορειτε", "πειτε μας τι Ελλαδα...συγνωμη τι ΑΕΚ θελετε" και ενα καρο μπουρδες.

    Σιγα να μη κατσω εγω να γραψω γραμμα και να αναλυσω στον Αδαμιδη τον Παπα, τον ΔΧ, η τον καθε "Ισπανο" η Κασνακιδη, τι ειδους ΑΕΚ θελω.
    Αφου εκεινοι δεν μας λενε ποσο κατω ακομα την θελουν.
    Αντε ρε μαλακες. Συμβιβασμενοι. Ενταξει, το "μετριο",ακομα και αυτο "φερνει καποια λεφτουδακια". Το θεμα ειναι εσεις τι ειδους ΑΕΚ εχετε κατα νου.
    Πειτε μας οτι "πλεονθα κοιταμε ασπρομαυρες φωτο" και θα κοβουμε πιττες πρωτοχρονιατικες με τον Μιμη και τον Νεστορα. Και ετσι θα πηγαινουμε για τα επομενα χρονια.
    Και μη λετε τιποτα για "κρισεις" και "οικονοκικες συγκυριες", γιατι θα χεστουμε.
    Ποτε η ΑΕΚ ηταν παντορκατωρ της διαπλοκης και ερεαν τα δημοσια κονδυλια δια μεσω ιδιωτικων σωληνων; Η ποτε ειχε περισσοτερα απο τους αλλους;

    Η συνεχειστε να κανετε το θληβερο σας "καθηκον" και "διαχειριστειτε" το εναπομειναν κελυφος, η αποφασιστε να σηκωστε κεφαλι. Λεγοντας την αληθεια και αναζητωντας την συστρατευση,αποσειωντας απο το σωμα της ΑΕΚ τα καβουρια και τις βδελες.
    Αν εχετε αρχιδια. Αν οχι, καθειστε εκει και κοιτατε μας.
    Εχουμε και δουλειες να κανουμε. Δεν θα ασχολουμαστε με σας καθε λιγο. Ρεμπεσκεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρτε μαζι σας τουλαχιστον τον νεαροκοσμο της ΑΕΚ που μεγαλωνει με την μετριοτητα. Που η ομαδα του "παλευει και φτυνει αιμα για να την κερδισουν".
    Που βγαινει στα μετεριζια για κατι κωλοαδερφες παικτες που παιζουν 10λεπτα καθε 5 παιχνιδια.

    Οσους δεν εζησαν την εποχη της "ηττας απο την Δεκελειας" και φωναζουν για καποια μεγαλη μαχη που κερδιθηκε εναντι καποιου Περιστεριου,η Εργοτελη.

    Οσους δεν ξερουν και πολυ καλα οτι εκει που γονατιζαν μεγαθηρια,τωρα γινεται καποια παλη για να κερδιθει μια θεση στην Ευρωπη με αντιπαλους τον Βολο του Μπεου και την Καβαλα του ασθενη με το πουρο.

    Εκει που τα τρανταχτα ονοματα ηχουσαν με την παρουσια τους,τωρα κατι κωλοπαιχτακια της σειρας παρουσιαζονται απο τα μεγαφωνα ala μπασκετ "Παναγιωτηηηηηηης Λαγοοοοοοοος".

    Και εκει οπου η περιφανεια ηταν αδιαπραγματευτη, καθειστε να τρωτε φαπες απο τους Κομποτιδες,τους Τσακιριδες, τους Μπεους και τους Βαγγελιδες. Και προτινετε στους "νεους φιλους της ομαδας" την "συνθεση" και την "συνεργασια".
    Κλαψομουνιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι ίδρωσε ο ατρομητοθ προχτές να μας κερδίσει. Μετα απο συνεχή και αγωνιωδη προσπάθεια 3 ολόκληρων λεπτών, ήρθε η λύτρωση στο 4´ .
    Χρειαθηκε να κάνει και ένα τρεξιματακι το αντίπαλο χαφ, αλλΑ δεν το λες και φτυσιμο αίματος Ακριβώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κονομησε και ο Πιλαφιος
    700 χιλιαρικα λεει θα παρει σε δυο δοσεις μεχρι τα Χριστουγεννα.
    Τα οποια ηταν 850 αλλα εκανε 150 εκπτωση (δικη του τσεπη ειναι αλλωστε) λες και αμα ζηταγε ΟΛΟ το ποσον υπηρχε περιπτωση να τα παρει..

    Οποτε σου λεει κοψε και κατι να κανουμε τον ομορφο..

    Αδιευκρινηστο εμεινε το νομισμα που θα τα παρει.

    Γιατι ΕΥΡΩ δεν θα ειναι σιγουρα.

    Ρουβλια μπορει και το παλευουμε για Λεβ..

    Ο δε πατριαρχης οπως αναμενωταν εδωσε την Ευχη του, αντε και μια υποσχετικη, και αφου παρελαβε μια φανελλα με τις υπογραφες των παικτων και κερασε και ενα τσαι (ice tea για την ακριβεια) ξεπροβοδισε το επιτυχες ντουετο σκεφτωμενος οτι τετοια νουμερα ειχε να δει απο τοτε με τους αδελφους Κα-ΤΣΑΜΠΑ.

    -Ρε συ αυτος ο Γεωργεας ειχε ερθει και το 2004. Τι διαολο πατριαρχικο συμβολαιο εχει κανει εφ ορου ζωης?
    -Τα μπακ στην ΑΕΚ σεβασμιωτατε ειναι σαν τους παπαδες στην Εκκλησια. Τα κραταμε μεχρι να λιωσουν σολες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαλλον η διακοπες μου φερνουν τασεις μεντιουμ:

    *Στη συνάντηση που κράτησε περίπου μια ώρα ο Πατριάρχης έγινε επίτιμο μέλος του ΑΕΚ Supporters Club στηρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται προς όφελος της ομάδας.

    Eπιτιμο μελος. Σαν τον αλλο επιτιμο το μπαμπα της Ντορουλας και του Κυριακου, μπου χαχαχαχαχα...
    Ειπαμε αμα περιμενεις απο παπα να παρεις λεφτα, κονομησες..

    *Επίσης, ενημερώθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, ευχήθηκε να τις ξεπεράσει αφού επανέλαβε ότι η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ και όπως τόνισε, θα προσεύχεται γι αυτό.

    -Ετσι, ετσι νηστεια και προσευχη. Γιατι να διαφερει ο κληρος απο τον απλο λαο??? Και οι ΑΕΚτζηδες καθε φορα που βλεπουν τον θιασο ΠΡΟΣΕΥΧΩΝΤΑΙ και σταυροκοποιουνται...
    Δεν ειναι δυνατον λενε, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    *Οσον αφορά την προσπάθεια που γίνεται για την ανέγερση του γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, υποσχέθηκε ότι αν το έργο γίνει πραγματικότητα θα προσπαθήσει να παρευρεθεί στα εγκαίνια.

    -Αρκει να ζησω μεχρι το 2067 και να μη δω παλι δεξι μπακ το Φουλη να τρεχει με κανα ΠΙ και κανα μπαφο στο στομα. Δεν θα το αντεξω παλι..

    Κλεινωντας δε τη πορτα ανεφωνησε:
    -Ρε συ διακονε οι αδελφοι Κατσαμπα ακομη ζουνε? Ξανανιωμενους τους ειδα.
    -Οχι σεβασμιωτατε δεν ακουσατε καλα, οι αδελφοι ΤΣΑΜΠΑ ηταν αυτοι.
    Ξερετε απο την ΑΕΚ που εχουν βγει στη γυρα για να μαζεψουν λεφτα..
    -Διακονε γρηγορα μετρα τα τασακια και τα ασημικα. Αμα ειναι να τους προλαβουμε στη εξοδο. Αυτοι ειναι χειροτεροι απο μας, και παγκαρια κλεβουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ DIMI: ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΗΓΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΙΣ 15/Ο8. ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΗΛ ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΒΡΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΕΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΙ ΕΠΕΣΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΧ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΡΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΛΟΓΩ ΒΟΡΙΑ. Ο ΔΧ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " Ο ΜΑΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΤΠΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ". ΑΦΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ 8, ΤΙ ΘΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ;
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η χεταφε ειδε ποσο μαλακες ειμαστε που μας διαβεβαιωνε οτι δεν ασχολουνται με τον μιτσελ και σημερα τον ανακοινωσαν και επισημα
    αδαμιδη και χιμενεθ ειστε αριστοι μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ steven ενοειται φιλε οτι πηγαν για ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ με τα εγκαινια να πλησιαζουν..
    Λες και ο αλλος τρωει κουτοχορτο και δεν θα το καταλαβαινε.
    Κραταει το φερετι ομως, το San Giovanni βγαζει καλα σκαρια, και αμα παθει και κατι η ΕΚΚΑ απο κατω στο ισογειο ηταν τοσα χρονια, τι διαολο...

    ο ΔΧ εχει πεταχτει μεχρι το portofino για ΣΚ να δει το Σιλβιο. Καταργουνται οι Ultras γινονται original milanello και εψαχνε ο Σιλβιο αRχηγο με παπακι. Νισαφι πια με αυτο το νουμερο το Γκαλιανι..

    Ο αλλος δεν δηλωσεοτι δεν ειναι λεει αγγαρια!!! το ταξιδι..
    Φαντασου για τι κλιμα μιλαμε στην ομαδα Αυγουστο μηνα ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ το μαγαζι απο τωρα..

    Οσο για τους 8 που λειπουνε, κατσε σου λεει να αρχιζω να συνηθιζω στην ιδεα να παιζω με αυτους γιατι ο Γκουντι θελει 400 σε 20 μερες ο Κωστακης ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και γενικα το λημα ΠΕΡΙΜΕΝΕ παιζει μονιμα ως απαντηση στην ερωτηση: εμεις θα πληρωθουμε ποτε??

    Να δω αυτον τον ρημαδο-Σεπεμβριο ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΕΙΣΠΡΑΞΕΙ, ο πιλαφιος, η εφορια, ο Γκουντι, οι πρωην, ο Μπλανκος, οι Νυν, ο Μανωλης, η αδειοδοτηση, το ΟΑΚΑ, Ο Χουαν φραν???

    Κανα ψιλο για το τηλεφωνημα αφησαν η και αυτο ΦΕΣΙ? Ειναι και υπεραστικο σε κινητο.

    Η φανελλα ειναι απο τις φετινες η απο τις παλιες του Ριμπο να κανουμε αποσβεση?

    Αιντε βρε 79,999 επισκεψεις στον πατριαρχη εμειναν και ξεστοκαραμε..

    *Τα 10 ευρω το μηνα το stick του comsote χαριζουν απεραντες στιγμες γελιου αναμεσα στα τσιπουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @dimitri εδω ιδρωσε ο ανθρωπος να παρει 12 χιλιαρικα 3 μηνες λες να εβαζε το κεφαλι του στο κουβα για 350?
    Εσυ θα το κανες??

    Ειπαμε κοφτης η μαουνα να ξανανιωσει, και πισω βιβα Χελγκασον..

    Εχει να πεσει τσαμικο στη ΝΟΒΑ, τυφλα να εχουν οι αναμετοδοσεις απο εορταστικα Πασχα στις ενοπλες δυναμεις..

    Εκτος αν ερθει ο σεζλονγ.

    Φρουι ζελε. ΓΚΑΡΑΝΤΙ

    YΓ Μη στεναχωριεσαι. Το πε το πε (οχι ο παπαγαλος αλλα ο προεδρος)
    Αυτα που θα δειτε φετος δεν θα τα πιστευετε..

    ΥΓ 2 Να αρχισουμε να βαζουμε κανα στοιχηματακι για το Μανωλη? Εγω λεω πρωτη παρελαση στο 1,20 και πεφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. << Eιμαι πεπεισμενος οτι οι διεθνεις τραπεζιτες θα αντιληφθουν συντομα, οτι η Γερμανια, υπο εθνικοσοσιαλιστικη διακυβερνηση, ειναι ασφαλης τοπος επενδυσεων, οτι προθυμως θα χορηγηθει αρμοδιως ενα επιτοκιο γυρω στο 3% για πιστωσεις>>

    Συνεντευξη Αδολφου Χιτλερ στον Nickerbroker αμερικανο δημοσιογραφο αμα την αναληψη της εξουσιας του. Πηγη: Βιλχελμ Ραιχ- Η μαζικη ψυχολογια του Φασισμου

    << Ναι εκανα μανατζερ ψυλλω, τον βεβαιωσε ο ανακριτης. Επι οκτω συναπτα ετη ειχα δικο μου θιασο τον πληροφορησε ο μανατζερ. Το νουμερο μου < Μεγαλη Ρεβυ Ψυλλων> αφησε εποχη στα μεγαλυτερα βαριετε. Θεαμα καταπλητκικο. Πρωτοφανες στα διεθνη χρονικα ψυλλων. Εκει να δειτε σουξε! Μου σπαραξε η καρδια, οταν λογω ανωτερας βιας, ο θιασος μου διαλυθηκε. Ενα μυστηριωδες μικροβιο ανακατωθηκε στην υποθεση, κολλησανε ολα τα μελη του θιασου, το ενα μετα το αλλο. Πρωταγωνιστες και κομπαρσοι και τεχνικο προσωπικο. Και στα καλα καθουμενα, βρεθηκα μανατζερ χωρις θιασο..

    Αντωνης Σαμαρακης- Το Λαθος

    Ωραια βιβλια να διαβαζεις- εντελως?? αντιθετα σε υφος τοσο κοντα ομως..

    Καθε ομοιοτης με Ελλας-ΑΕΚ συμπτωματικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. sigoura den ides ton aRhigo?to monadiko 50metro sto egeo ine me 25 atoma pliroma

    fereti e? me to xafie piges diakopes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. OnSports - Footbalistas είπε...

    Συμπληρωματικά σε αυτά που μετέφερε ο φίλος DIMI,ένα σύντομο σχόλιο που θα ήθελα να σχολιάσει και ο φίλος Στήβεν αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι που συχνότατα παραθέτουν πολύτιμες πληροφορίες και απόψεις.

    Νίκος Νοτιάς:

    «Δεν μπορώ να πληρώνω μόνο εγώ. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Μέχρι ενός σημείου. Δεν δημιούργησα εγώ αυτά τα χρέη και δεν μπορεί να πληρώνω μόνο εγώ.

    Όλα αυτά τα χρόνια έχω βάλει τόσα χρήματα που δεν έχουν βάλει άλλοι κι άλλοι. Ο καθένας έχει ευθύνη για τις μετοχές του. Όλοι είχαμε μπει στην αρχή σαν γκρουπ και όλοι θα φύγουμε σαν γκρουπ.

    Δεν πήγα εγώ να βρω τον Ντέμη, αυτός ήρθε και με βρήκε. Και τώρα φτάνουμε να χαρίζουμε χρεωμένες μετοχές και να φεύγουμε; Πού ακούστηκαν αυτά;»

    Αυτές ήταν οι τελευταίες δηλώσεις Νοτιά, μέχρι την επιστολή που έστειλε στο Σαμπράκο προ 20 ημερών.
    Για να συμπληρώσω το παζλ, θα ήθελα -με κάθε επιφύλαξη- και την επιβεβαίωση του Στήβεν για το κατά πόσο ισχύει η συνάντηση Μελισσανίδη Νοτιά στην Κέα.

    Την καλημέρα μου...εν πλω.


    --------------------------------------------------

    kala dax.Vgeni kathe xristougena k pasha o pouthenas k kani koukou.piako mia tirokafteri k salta k gamisou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. DIMI είπε...

    O Τογελος και ο ΔΧ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ εχουν με τον Τζεπετο να υπογραφουν μνημονια που αφορουν τη ανεγερση γηπεδου της ΠΑΕ?

    Εχει καμμια σχεση ο ΔΧ και ο Τογελος ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ?

    Γιατι το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ο ΔΧ (που θες και σκαφος- ποντικομουρη-αρουρι τρομαρα σου, που ο μονος τροπος να ανεβεις σε πλεουμενο ειναι απο δεμενο καβο ΒΡΑΔΥ μπας και κλεψεις κανα τυρι απο το μαγειριο)δεχεται ΔΩΡΕΕΣ και ΟΧΙ αποδοσεις του 10% και ταμειακων διεκολυνσεων?

    Μηπως γιατι οι ΔΩΡΕΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ενω αν μπουν ΝΟΜΙΜΑ χρηματα στη μανα θα ΠΡΕΠΕΙ να πανε σε Παρασκευαϊδη Ιωαννου (j&p αβαξ)ακομη και Ανατολιωτακη και 1000 αλλους πικραμενους που ειχαν τη ιδεα να κανουν δουλειες με το κατσικομουρη?

    Kαι μετα απο ολα αυτα εχει κανει ΚΟΜΜΑ: Ο ΤΖΕΠΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ και απο πισω τα λαμογια των supporters και οι κλανιες τυπου ΔΧ και σια..

    Κασνακιδη απο το 1,3 τα ΑΡΧΙΚΑ 600 ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ? Δηλαδη ΠΟΙΟΣ ελεγχει την κατα τα αλλα ανεξαρτητη κινηση σου? Τα αλλα 300 ποιος τα εβαλε? Γιατι ξαφνικα σε ενα βραδυ το νουμερο ανεβηκε κατα 300 χιλιαρικα, με 4 στην ουσια μετοχους, που Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗΣ ειναι ολοι στο team το δικο σου.
    Μιλαω για σενα που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΤΖΕΠΕΤΟ ΣΤΑ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    Αιντε ΠΡΟΒΑΤΑ που θα βγητε να μιλησετε κιολας στα greeklish.

    Αιντε μην αρχισουμε και γραφουμε δημοσια το τι γινεται και ψαχνετε σπηλια να χωθειτε..

    Γιατι αυτα ειναι τα ευκολα..

    ΜΠΕΕΕ λεμε...


    ---------------------------------------------

    pio grafikos k apo iliovasilema sto sounio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. DIMI είπε...

    ανωνυμε μαθε να γραφεις ελληνικα πρωτα.

    Αγραμματε

    Μετα μολις μαθεις, μαθε να γραφεις και το ονομα σου

    ΠΡΟΒΑΤΟ

    -----------------------------------------------

    tsako k esi mia melizanosalata k fere k 2 dunhil alios den ehi bourboua

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χωράνε 25 πρόβατα σε 50 μέτρα; Τι διάολο σκάφος είναι αυτο αποβατικο; Γιατί ένας ανα 2 μέτρα ΟΥΤΕ στη νορμανδια δε πήγε.
    Το Αιγαίο γράφεται με ΑΙ αγραμματε.
    ΟΥΤΕ αυτο δεν σας έμαθε ο αρχηγός; Τι διάολο μόνο μπαφους κανετε; Ανοιχτέ και κανά βιβλίο έστω δημοτικού, ξέρω είναι ζόρι οεοεοε..
    Που μου μαθες και τα ferreti μετά το παπακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπουρμπουα;;
    Μάθατε και τα dunhill απο κει που στριβατε ρίγανη ρε κακομοιρηδες;είδες μεγαλοπιασιματα ο αρχηγός;
    Παρακαλα μόνο μη γίνει καμμιά στραβη κ δεις κανά χαφιε μπροστά σου, γιατί πάλι κατουρημενες ποδιές θα φυλας. Όπως τώρα κάνει ο αρχηγός και γλυφει την αδελφή μπάς και του δώσει κανά κοκκαλακι να γλυφει να λαδωσει το αντερακι του..

    Μπεεε λέμε πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ειμουν σιγουρος οτι ζητησαν "διαμεσολαβηση".
    Αλλωστε αυτος ειναι και ο ρολος του Ιερα,ανεξαρτητου βαθμου.
    Ειναι ο μεσολαβητης. Ο ενδιαμεσος κρικος αναμεσα στον ανθρωπο και Τον Κυριο.
    Μεταφερει ελπιδες, ικεσιες, παρακαλια, προσευχες, καντιλια και βρισιδια καμια φορα.Οτι εχει ο καθενας.
    Κουριερ ειναι αυτος, σαν τον δικο μας τον αλλο μουσα.

    Οσο για την ευχη του,σιγουρα την εδωσε απλοχερα και αυτη καθ'οτι δεν κοστιζει καθολου.
    Την ιδια ευχη ειχε δωσει και στην Καλομοιρα δια να αντεπεξελθει εις τας δυσκολιας του απαιτητικου διαγωνισμου της "επιθηλιας αναμετρησης" (κοινως Γυρω-Βυζιον)

    Και βεβαια "επιτιμο" μελος στο club.
    ("Επιτιμος", γενικα, ειναι αυτος που βρισκεται υπερανω των τιμων. "Επι των τιμων".
    Δεν τον πιανουν δηλαδη τα ταμπελακια και οι καρτελες. Ουτε εισητηρια,ουτε bar-code,ουτε συνδρομες,τιποτα. Αφαντος.

    Οι παικτες που θελει να τσεκαρει ο Μανωλης ο ντερβεντερης,ειναι κατι καινουριοι απο οτι ακουσα.
    Καποιο νεο κυμμα μεταναστων ξεβρασε εκει στα Σπατα. Τους βρηκαν μεσα σε κατι κασονια να γλυφουν ο ενας τα ποδια του αλλου. Περιεργα πραγματα. Τους περιμαζεψαν εκει στο ριζορτ των Σπατων και ειπαν μιας και γινεται και ταξιδι στην Τσιπρον, να τους επαρουν εκει δα,μπας και επροκυψει τιποτες καλον. Αν οχι,θα τους αφησουν κληρονομια στον Χριστοφιαν.

    (Ειναι και τσαντισμενοι οι της Ανορθωσεως,μετα τον αποκλεισμο τους. Δεν πιστευω να μπουν μεσα αφιονισμενοι και να μας εσπασουν τα ποδαρια).
    Κατι γερικα αλογα και κατι αναρμοστα κατσικια εχουμε για παικτες. Μη μας εκανετε κακο βρε παιδια της Μεγαλονησου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατι,αργει να ξαναρθει ο κοντος νομιζεις;
    Και αν αρχισει και τις χορηγιες παλι,ο ανθρωπος μας,παλι θα ξανανεβουμε στα καγγελα.
    Τι εχουν επανω στις κορυφες τα καγγελα; Μπανανες. Τι θες να εχουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. DIMI είπε...

    Χωράνε 25 πρόβατα σε 50 μέτρα; Τι διάολο σκάφος είναι αυτο αποβατικο; Γιατί ένας ανα 2 μέτρα ΟΥΤΕ στη νορμανδια δε πήγε.
    Το Αιγαίο γράφεται με ΑΙ αγραμματε.
    ΟΥΤΕ αυτο δεν σας έμαθε ο αρχηγός; Τι διάολο μόνο μπαφους κανετε; Ανοιχτέ και κανά βιβλίο έστω δημοτικού, ξέρω είναι ζόρι οεοεοε..
    Που μου μαθες και τα ferreti μετά το παπακι...

    ----------------------------------

    azimut ine to plio tou aRhigou.den aneveni se trates opos o BOKTAS.bafos anihta tou egeou k gamo ta skinika.
    fereti ehi o xafies.rota na mathenis ana glikatzou avleler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. DIMI είπε...

    Μπουρμπουα;;
    Μάθατε και τα dunhill απο κει που στριβατε ρίγανη ρε κακομοιρηδες;είδες μεγαλοπιασιματα ο αρχηγός;
    Παρακαλα μόνο μη γίνει καμμιά στραβη κ δεις κανά χαφιε μπροστά σου, γιατί πάλι κατουρημενες ποδιές θα φυλας. Όπως τώρα κάνει ο αρχηγός και γλυφει την αδελφή μπάς και του δώσει κανά κοκκαλακι να γλυφει να λαδωσει το αντερακι του..

    Μπεεε λέμε πρόβατα

    ---------------------------------------------

    ipa ston aRhigo na sou dosi bourboua 2 tenekedes ladotiri ama ton serviris grigora.
    k pou se...an me di o xafies brosta tou isa pou girnaei kolibontas k afini ton avramidi mono tou na koumadari ti maouna.dunhil kanoume apo tote pou prospathousane sto likio na sou mathoune to lo-la-na-e-na-mi-lo k ta berdeves.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε παιδιά τι μαυρίλα είναι αυτή!!!! Κάτι αισιόδοξο υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. AΓΓΡΑΜΑΤΕ:

    Για να πας λυκειο πρεπει να τελειωσεις δημοτικο πρωτα. Μετα Γυμνασιο. Υψηλα νοηματα για σενα..

    Αιγαιο με ΑΙ λεμε, Ιονιο ολα με Ι


    Που μου μαθες και τα Azimut. Μαντηλι να κλαψετε δεν εχετε τα σκαφη σας μαραναν.

    Κοιτα μπας και βρειτε πρωτα κανα 200αρακι μπας και παιξει ο αRχηγος στη Β' Εθνικη basket, και μετα αμα μεινει κανα ευρω πηγαιντε για κανα σουβλακι.

    Πες στον αRχηγο σου, το μεγαλο-τσοπανη μπας και σωθειτε απο εκει και μετα βγαινεις και στο Αιγαιο με κανα πλοιο της γραμμης.

    Αμα βρειτε ολοι μαζι 2 τενεκεδες λαδι θα κανετε ανασταση, λιγουρια.

    Ξεβρακωτοι οεοεοεοε

    Αντε γελασαμε και σημερα προβατο..

    μπεεεεε λεμε μπεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. DIMI είπε...

    AΓΓΡΑΜΑΤΕ


    --------------------------------------------------

    aaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahaah

    de boro kleo reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κλαιω ειναι με ΑΙ ΚΑΙ Ω.

    Μιλαμε τελειως στουρναρι εισαι μεγαλε ετσι??

    Προσπαθησε να κανεις κανα συνδυασμο στο πληκτρολογιο σου δεν ειναι ολα ε και ο.

    Δεν λες στον αRχι-τσοπανη σου τωρα που εχει lock out να φερει κανα παικτη απο το NBA?

    Τι ειναι γι αυτον? Ας κανει μια βολτα με το Azimut, η αν δεν χωραει στα λιμανια ας παει με το παπι.

    Μονο το μουσι πες του να προσεξει γιατι τους ταλιμπαν και τους ιμαμηδες εκει τους μπουζουριαζουνε.

    Αιντε καληνυχτα αρκετα ασχοληθηκαμε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.

    Μπες στο live η στο 365 εχει μπολικους εκει που βγαζουν αναρθρες κραυγες.

    Μια χαρα θα τα πειτε οεοεοεοε

    ΜΠΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αιντε καληνυχτα αρκετα ασχοληθηκαμε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.

    ----------------------------------------------------

    pires ti voithia tou kinou k sou ipane pos grafete?

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χρηστο στην Ανορθωσην αγωνιζεται ο Γιαννακης Οκκας.
    Λες να γυρισουμε με λαβρακι απο την Μεγαλονησον?
    Ζητησε λεει και μειωσην μισθου και ακουγωντας την μαγικη λεξη ο γιος του Τζεπετο πεταχθηκε απο την καρεκλα σαν να τον χτυπησε ηλεκτροσοκ!

    Μειωση ειπες? Θες να ξαναγυρισεις στην ΑΕΚ? Ειναι και ο Λυμπε και ο Τραι και ο Φουλης εκει ΗΔΗ..

    Κατα τα αλλα: Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος συμφώνησε με τους περισσότερους που έχουν οικονομικές απαιτήσεις από την ΑΕΚ, να μη διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα, για μπορέσει η ΚΑΕ να εξασφαλίσει την εγγυητική επιστολή συμμετοχής από την ΕΕΑ, και Η ΚΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζεται να συμμετάσχει κανονικά στην ...Α2...

    @ xatzi μια χαρα ειμαστε φιλε, που βλεπεις τη μαυριλα? Δικια μας ειναι η ΑΕΚ η μηπως περιμενουμε κανα χαρτζηλικι απο αυτην?
    Η δεν εχουμε δικες μας δουλειες να κανουμε?
    Τη πλακα μας κανουμε και οποτε γουσταρουμε ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ..
    Σιγα μη τα βαψουμε και μαυρα για ενα ματσο ρεμπεσκεδες και κλεφτοπουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η SUPPORTERS CLUB ΑΕ δίνει την ευκαιρία σε περισσότερα άτομα (μέχρι 4) να μοιραστούν το ποσό της εγγραφής (π.χ. 2 άτομα από 100 ευρώ ή 4 άτομα από 50 ευρώ.

    Σας παρακαλουμε δωστε οτι εχετε ευχαριστηση.
    Αμα δεν εχετε 50 ευρω δωστε ενα ζευγαρι μεταχειρισμενα παπουτσια, ενα παλιο μπλουζακι, ενα κουπονι super market, κατι τελος παντων, οτι εχετε..

    Πειτε μας μονο τι θα δωσετε και εμεις θα φτιαξουμε την αναλογη ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τελικα ο Μιτσελ εκει που ηταν να αποσπαστει με μαχη Ομηρικη απο την Μπερμιγχαμ,πρεπει να τον παρουμε απο την...Χεταφε με την οποια παιζαμε ολως τυχαιως προχθες.
    Τι διαολο. Ουτε το χρυσομαλο δερας να ηταν. Και ο μονοσανδαλος προσπαθει να τον υφαρπαξει λεει απο τα γαμψα νυχια του δρακοντα,Ksinarxidobal.

    Παει κι'αυτος. Να'ταν κι'αλλος. Και πως να ερθει εφ'οσον ειχε την κακη συνηθεια να πληρωνεται. Και ο μονοσανταλος οπως ειναι γνωστο ουτε εχει,ουτε μπορει να βρει.
    Οπως ελεγε και ο αιμνηστος Παπαγιαννοπουλος: "Ακους εκει... καθε μηνα λεφτα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Βεβαια με μονοετες απο οτι ξερω θα ερχοταν ο Μιτσελ.
    Δηλαδη του χρονου θα ψαχναμε για αλλον.
    Και οπως ειναι γνωστο, η ομαδα ψαχνει για τον "κορμο" της. Ο οποιος καπου σε καποιο Ζαχαροπλαστειο "Κωνσταντινιδης" θα ειναι.

    Αν επιμενουν τελος παντων για αυτον τον Μιτσελ,ας τον παρουν δανεικο απο την Χεταφε. Τι διαφορα εχει;
    Αλλοι αγοραζουν και επενδυουν. Εμεις εδω δανειζομαστε.
    Made in Greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεν ξερω αν το προσεξατε,μολις ο ανθρωπος πηγε διακοπες, ολη η Ευρωπη, η Αμερικη,ολος ο γλομπος γενικα εγινε μπουρδελο....Δυο μερες ελειψε ο δυστυχης και εγινε το Κουγγι στα χρηματηστηρια...
    Ελα πεσε μου εσυ μετα,οτι για τον ΓΑΠ ισχυει το "ουδεις αναντικαταστατος"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλημερα.
    conpater, αυτος το "καθηκον" του το εκανε. Μας "εσωσε".
    Πηρε και η γρια μανα τις μιζες δια την αξιοπρεπη διαβιωση της πολυκροτης οικογενειας "Γιουιν", και ολα πανε ρολοι.
    Που ειναι το προβλημα για δ'αυτους;
    Κανονιστικαν οικονομικα και βολευτικαν απαντες.
    Μεγαλο πραγμα να εισαι τυχερος τεμπελαρος. Γιατι υπαρχουν και ατυχοι τεμπελιδες. Που δεν τους βγαινουν τα μικρα η μεγαλα σχεδια.

    Ολα λοιπον πανε κατ'ευχην. Γιατι να μη κανει μπανια το παιντι; Οτι και να γινει,οποιο ατυχημα και να ξαναεχει,πλεον δεν αλλαζει τιποτα.
    Πες οτι μπερδευεται και νομιζει τα βατραχοπεδιλα του για ψαρια και τα καρφωνει με το ψαροντουφεκο.
    Η οτι βαζει μπρατσακια στο ποδηλατο του και το κανει θαλασσης και παρ'ολα αυτα σερνει και μια αγκυρα πισω του.
    Η χανεται στα σοκακια καποιου νησιου και καθεται οκλαδον με το λαπτοπ στα ποδια και μπαινει στο google earth για να βρει την καφετερια που καθεται η παρεα του. Απλα δεν βρισκει ακρη γιατι πληκτρολογει "country" ψαχνοντας ετσι να βρει την "Χωρα" του νησιου.
    Ναι. Μαλακας Μεγας. Με τιμες και δοξες. Αλλα τυχερουλης ομως. Παντα ξεγλυστρα και παντα βρισκεται στον αφρο.
    Κανονιζουν οι αλλοι θα μου πεις για αυτο.
    Ε, ενταξει. Τι σημασια εχει;
    Το να εισαι πνευματικα καθυστερημενος και να απολαμβανεις την προσοχης και της προστασιας μιας ομαδας ανθρωπων,ειναι μεγαλη τυχη,οπως και να εχει.
    Δες ποσοι αλλοι ανθρωποι αναλογων παθησεων δεν εχουν την αναλογη αντιμετωπηση και περνουν ζωες μιζερες.

    ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. και καλα η φετινη χρονια ας πουμε οτι μπορει να βγεια μετα ψεματα και να ειμαστε στην πενταδα..κατι για το οποιο αμφιβαλλω..


    του χρονου, θα υπαρχει ΑΕΚ ?

    δελλας,λυμπεροπουλος,γεωργεας,καλα,μανωλας,μακος,καφες, γκετζογλου, χ.καρλος, μπερνς, μπελεκ,γκουντγιοσεν, λεοναρντο και δεν ξερω αν ξεχασα καποιον αλλον ,δεν θα ειναι στην ΑΕΚ του χρονου για το Α,Β,Γ λογο συμφωνα με τα δεδομενα οπως ειναι τωρα..

    οποτε αν φετος παμε για πενταδα του χρονου θα πηγαινουμε για την αναποδη πενταδα αν δεν αλλαξει κατι δραστικα!! που δεν φαινεται κατι τετοιο..

    καλημερα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλημέρα
    Από την μια να κοιτώ την ομορφιά του Αιγαίου με τα γαλάζια του νερά,όσο είναι ακόμη γιατί όπως λέει και ο Χρίστος άμα έρθει καμιά BP την γαμήσαμε,το δροσερό αεράκι που με ντάλα ήλιο δεν σε κάνει να νιώθεις αποπνικτικά όπως στην Αθήνα.
    Από την άλλη να διαβάζω για μιά ακόμη φορά τις αμέτρητες μαλακίες του Αδαμίδη και τις ψευτιές του που αναμασουν τα δημοσιογραφάκια που κάνουν το ρεπορταζ της ΑΕΚ.Άλλο ένα φκιάσκο στην πλάτη της ομάδας μας!
    Και σκέφτομαι να βουτήξω από τα βράχια σε στυλ Γκρεγκ Λουγκάνις στα γαλανά νερά κάτω απο το εξοχικό ή να τον αρχίσω στα μπινελίκια πρωινιάτικα τον ηλίθιο;
    Τελικά η απόφαση είναι εύκολη.Ποιός ασχολείται τώρα με Αδαμίδηδες ,ΔΧ και ανωνυμάκια του του διαδυκτίου...
    ΥΣ:Σκάφος ο Χατζηχρήστος:χα χα χα καλό αστείο, καμια σκάφη για την μπουγάδα μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ηλιθιος απορεί γιατί δεν φεύγουν τα διαρκείας.
    Ο ηλίθιος απορεί γιατί δεν γίνεται ο κόσμος σαπόρτερ.
    Νομίζουν ότι με τις ψευτιές θα ξεγελάσουν τους φιλάθλους μας που τους θεωρούν βλάκες.Στο τέλος θα παίζουν μπροστα στα 2000 πρόβατα που λέει και ο DIMI.
    Ούτε τα διαρκείας δεν θα είναι στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μπαμπη,κανε καμια βουτια,πιες κανενα ουζο και ασε τον μαλακα να βολοδερνει.
    Αλλωστε ολοι καποια στιγμη θα γυρισουμε πισω. Σεπτεμβρης ερχεται. Γκριζος εως μαυρος.
    Αλλωστε τα 106 η 109 εκ. δεν προκειτε να δωθουν ποτε.
    Μια υποσχεση ειναι,ενα τερτιπι για να δουν πως πανε οι "αγορες".
    Ποτε κανεις δεν θα τα δει.
    Κανενα σχεδιο Μαρσαλ.
    Μονο επισημη πτωχευση και ξεπουλημα υπαρχει μπροστα.

    Κανε καμια βουτια Μπαμπη και αστους να βουρλιζονται.
    Αυτο κανω και εγω. Αφου ολα ειναι γνωστα.
    Η "ελπιδες" και "τα πλανα" ειναι για τους μαλακες.
    Οσοι ξερουν,γελανε κλαιγοντας.

    Ο Δ.Χ ασφαλως και ειναι σε κοτερο. Εχεις δει κανεναν "αριστερο" να υποφερει; Εχεις δει κανεναν υπερασπιστη των δικαιων του λαου και μεγαλου γλυφτη του ποπολου,να εχει σημαδια φτωχιας; Εγω δεν ξερω κανεναν.
    Συμμετεχουν στην μασα,μη κανοντας τιποτα. Απλα προσφερουν το απαραιτητο διπολισμο. Και εξαργυρωνουν απο τους δεξιους ετσι τις πολυτιμες υπηρεσιες τους.
    Ολοι κανουν μια δουλεια, Μπαμπη μου.

    Κλαινε τα γυαλισμενα παπουτσια και τα σηκωμενα μανικια των "επενδυτων" του Χ.Α.Α. (Χρηματηστηριο χα-χα Αξιων αχα-χα-χα Αθηνων α-χα-χα-χα...το οποιο οσονουπω γινεται "αααααααχχ").

    "Νικη των πολιτικων εναντια στους τοκογλυφους και στους οικους αξιολογησης ηταν η ιστορικη αποφαση της 21ης Ιουλιου".
    Οντως εκατατροπωθει η σπεκουλα και η αγοραπωλησια τιτλων αυλων και ανυπαρκτων με ανταλλαγμα πραγματικες αξιες και πραγματικα κεφαλαια.
    Τελος επιτελους στους κερδοσκοπους και την απανθρωπη συμπεριφορα τους. Τελος στην εκμεταλευση της τριτογενους και τεταρτογενους "αγορας",εναντι της παραγματικης οικονομιας και θριαμβος της Ευρωπαικης Ενωσης.
    Γαμιωντας τους πανε και οι παλιογριες δεν μιλανε καθολου. Στον πατο τους εχουν πυρωμενα σιδερα,αλλα τους αρεσει,καθ'οτι μαζοχες και κιναιδοι.
    Στον κωλο τους εχουν γραψει τους λαους, αφου εκεινοι θα βολταρουν με κοτερα και θα πινουν σαμπανιες μεσα σε κρανια,οταν οι χολεριασμενοι κατοικοι-υποδουλοι θα ξυλωνουν τις σολες τους και θα τις βραζουν εν ειδη κρεατος,αλα Σεραφινο.
    "Νικη" τεραστια της πολιτικης,εναντι των αδηφαγων αγορων.
    Πως μπορει η ορντινατζα, η υπηρετρια να νικησει τον κυριο της,ενας θεος ξερει.

    Βουτα στα γαλανα νερα Μπαμπη. Δροσισου. Οπως αυτο κανουμε οσοι μπορουμε. Την τυχη να ειμαστε γεννημενοι εδω,την συνοδευει η καταρα να χουμε για συγκατοικους πολλους γενιτσαρους.
    Μετα τους απανωτους και ατελεσφορους φορους,ερχεται η επιδρομη στην δημοσια περιουσια. Και μετα απο αυτην, ερχεται το μοιρασμα σε περιφερειες-καντονια.
    Θα γινουμε τελικα οντως Ελβετια.

    Κανε καμια βουτια Μπαμπη μου και απολαυσε οτι βρισκεις. Χορτασε την Ελλαδα που ξερεις διατι δεν θα την ευρεις ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. "Αγνοειται λουομενος στην Αμοργο"
    Δεν πιστευω να ειναι ο δικος μας ο ιμαμης.
    "κατεπεσεν εις τα θερμα ευτυχως υδατα,2 μιλια περιπου απο τις ακτες της νησου.
    Αυτοπται μαρτυραι που επεβαιναν εις το πλοιον "Azimut" (Αζημιωτο) αναφερουσιν εκθαμβοι οτι "ο ριψοκινδυνος μεσηλιξ,ειδε ενα κοπαδι με "παπαδες" ( μικρα καραφλα ψαρια μελανου χρωματος φεροντα καλυμαυκιον ανωθεν των βραγχιων) και ανεγνωρισεν την δευτερην ξεχασμενη φυσιν του,λυσμονοντας οτι ειναι περιπου ανθρωπος και οτι δεν ημπορει πλεον μετα απο αυτην τη μετενσαρκωση να εσυναγνωνισθει τους μαυρους ιχθυες,συγγενεις ενος αποτατου παρλθοντος.

    Μολα ταυτα, ο γοητευμενος χαλκοπωγων,εβουτηξε εις το απεραντο γαλαζιον και ηκολουθησε την ειμαρμενην του.
    Εις ανειδωτα βαθη τον καλοσορισαν αλλοκοτα φωτεινα θαλασσια οντα. Κατεφθασεν με μιαν ανασαν εις το βαθυ σκοτος και αιφνης σε λαμπερο παλατι ευρεθει αντικρυ.
    Πολυποδα τον υποβαστασαν, κερατομορφα λαμπυριζοντα οντα τον αγκαλιασαν,οδηγοντας τον εις το ανακτορον οπου εξωθεν τον ανεμενεν η αδερφη του Αλεξανδρου.

    - Ζει ο Βασιλιας Αλεξανδρος"; τον ρωτα εκεινη.
    - Νομιζω οτι ναι. Ειναι τερματοφυλαξ του ΠΑΟ
    - Οχι ο Τζορβας, βυθισμενο σουργελο. Ο Αλεξανδρος. Ο Βασιλευς εννοω.
    - Α, εννοειτε τον....μα και βεβαια ζει. Κανει βολτες με το "mini". Ολο λεει οτι θα ερθει αλλα...τι τα θελεις. Μονοι μας ειμαστε,μονοι μας παλευουμε...τα κουρελια τραγουδανε ακομα...σιγα μη κλαψω,σιγα μη φοβηθω...."

    Εχει αρχισει να γινεται μπλε και να πριζεται.
    - Γρηγορα,καντε του αποπιεση. Θα εκραγει" λεει η αδερφη του Αλεξ.
    Πεφτουν πανω του διαφανεις μεδουσες και τον φερνουν στα ισα του.
    - Πως νοιωθεις;
    - Εδω απο το δικο μας μετεριζι θα συνεχισουμε να δινουμε τον καλο αγωνα μας εναντια σε ολους και σε ολα,πιστοι στα ιδανικα μιας ΑΕΚ την οποια μας κληροδοτησαν οι προπατορες μας...."
    - Βαλτε τον στον θαλαμο" διαταζει η Βασιλισα.
    Τον αρπαζουν δυο μεγαλοσωμα καβουρια και τον κλεινουν σε κοχλιομορφη αιθουσα ανανηψης και θεραπειας.
    Δια ποσον χρονον,ουδεις ξευρει.Μηδε και η ακριβης περιοχη ειναι γνωστη.
    Αγνοειται. Και αυτος και η τυχη του.

    Ελπιζομεν να αναδυθει ως αλλη Αφροδιτη σε καποιο νησι του Αρχιπελαγου μας.
    Σοφοτερος, καλυτερος, ομορφοτερος. Με πολυτιμας εμπειριας και χρησιμοτατους χαρτας, δια τον προσανατολισμο του πολυπαθου γενους των ΑΕΚτζιδων που σαν αλλοι Ισραηλιτες, νομαδες ακληροι και ανεστιοι,τριγυριζουν αναμεσα σε μνημες-χαλασματα.

    Ευχομεθα οχι απλως να αναδυθει,αλλα οντας αναβαπτισμενος,σαν ημιθεος να μας οδηγισει στην γη της επαγγελιας.
    Με το νεο του ονομα: Βεργκιγκεντοριξ-Μωυσης-Τεοκουακλαξακλαν ο 1ος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή