Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

           Διάβασα όλα τα σχόλια με περισσή  προσοχή. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. Είμαι εντυπωσιασμένος. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ. ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
          Στην ουσία λοιπόν: Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΝΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ  ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ Η ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ( Πρετεντέρης π.χ. ).
            Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 60 ΑΝΘΡΩΠΟΙ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΗΜ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Η ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΒΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ. ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Η Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΠΑΠΑΣ - ΑΔΑΜΙΔΗΣ - ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
            ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ,   ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ, ΟΙ ΑΚΟΜΨΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ ( το παραδέχομαι ), ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.
        ΤΙ ΘΕΜΑ; ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. Η ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΧΟ. Η ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΖΕΙ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ; ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.
         ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ: ΑΝΩΝΥΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ( πρότεινε καλύτερο παρασκήνιο αρχιμαλάκα ) ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΤΕ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ;
          ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ; ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΙΜΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ; ΖΗΤΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΛΕΓΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΚΙ ΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΚΕΙ. Εν πλήρει γνώσει μου, ΟΤΙ Θα μου φαει λιγοτερα ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
           Κι είπατε βαρειές κουβέντες. " ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΟΥΖΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ." Η " ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ". ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ:
           ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ. Η ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ κι επειδή είμαι Αεκτζής άντε και βάσει θεάματος. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, που το ξύλο το πηγαίο εκεί θέλω να κατευθυνθεί. ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΜΟΧΛΟ. ΚΙ ΟΙ ΜΟΡΜΟΝΟΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
           ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΟΜΩΣ, ΔΙΟΤΙ υπάρχει και ο Μπλάνκο και ο Σκόκο. ΚΑΙ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ( παικταράς ) ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ Η ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟΣ Η ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ, άνετα πηγαίνει στα αμόρφωτα ζιζάνια ή στα αθώα τρωκτικά  ή στα πηγαία οπαδικά έντυπα. ΚΙ ΩΡΑ ΚΑΛΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που κανείς δεν παίρνει ευθύνη ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΙ ΔΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΩΝ, ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ. ΧΕΣΤΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ.
           ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΛΩ ΕΝΑ : ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΑΙΡΑ. ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΟΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ;  ΟΧΙ. ΑΡΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΑΝ ΚΑΘΙΣΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ, ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ; ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ΜΠΟΡΕΙ. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ BLOG  Η Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΝΑ Η ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ;
       ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ.
         Ο ΤΖΟΥΦΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ; 
        παντως όταν έχουν χάσει όλοι και χάνεις μετά εσύ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.
       ΥΓ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ, Η ΑΕΚ ΧΑΘΗΚΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Η ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΙΣΤΙΚΟ  ( χτυπάω ξύλο ) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ; ΑΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΝ ΤΗΝ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΙΓΚΗΠΟΒΑΤΡΑΧΟ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ.
          ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΠΟΙΟΣ; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ; ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ. ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΑΚΙ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΞΥΛΑ ; ΤΑ  ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΦΤΑΙΝΕ;             

60 σχόλια:

  1. eksertika apla kai swsta pragmata

    oute egw imouna sti patra klp
    kai osoi pigane , de dimiourgisane to paramikro
    opos kai perysi diladi pou trwgane 4-0 sto everton kai o proedros tis everton zitouse na kanei metagrafes opadon tis AEK ,toso upodeigmatikoi itan kai STIRIZAN

    alla n viomixania allothi tou kseftilismenou ,axristou proponiti , diedide pos tou ginete polemos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oso gia to pios ftaiei perisotero apo tous 60 pou les , ta legame tote kai sto cafe

    n dioikisi fysika , kai den enoow to adamidi alla to papadario

    sou eixa pei tote ti ekane o makaros
    otan ton perase o santos stous omilous , ton ediokse kai efere to vatraxo gia na asxolithoume oloi mazi tou ki autos na klevei anenoxlitos apo pisw

    o kanelopoulos me to kouli kai to notia , praksane akrivws to idio
    ferane ton vatraxo gia na perasoune sumvaseis gia proponitiko, na xasoume ta ixni tis empire , na kryftei to gegonos oti xrwstame pali sxedon osa kai prin to 44 kai paei legontas

    idi sti thiteia tou vatraxou exoume sxedon 40-41 metagrafes (o kontos eftase tis 75 sta 4.5 xronia)
    to plintirio douyleuei mia xara kai n AEK sunexizei na xreonete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο έχουμε τέτοιες διοικήσεις έτσι θα είμαστε μια ζωή.Το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι.Πρέπει να το κόψουμε το γαμημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Mike21hlk: ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΑ ΑΠΛΑ: ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;
    ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ UNITED; DEN SE KOYRASE TO ORIGINAL;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to original de me kourase alla me kourase o xatzixristos
    me ta diforoumena tou
    me ton kanelopoulo pou efere stin erasitexniki
    me tin aspida (kala akous) pou exei aplosei gyrw apo to vatraxo apo ti mera pou irthe
    me ta kolitilikia me ton adamidi
    kai me to oti na proseksoume to papa mi mas fugei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Αυγούστου, 2010 10:00

    Όμορφαααα...Τις τρώει ο σέρβος (έδωσε και καμπόσες) και τα χώνουμε στους οργανωμένους και -δει- στη κοπρίτζιναλ είμαστε "ΒΑΤΡΑΧΟΙ". ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ο νερετβίτης, βλέπουμε μπάλα κουτουρού σε 2 παιχνίδια, τα χώνουμε ΚΑΙ στο νερετβίτη (μα και στις τιτίκες και τους αμετόχους), άξαφνα μετατρεπόμεθα σε τσάτσους της κοπρίτζιναλ και κλαψιάρηδες.
    Πάντως -και αυτό το απευθύνω και επωνύμως στο ντουσανικό μπλοκ των φίλτατων συμπλογκιτών- εγώ παρατηρώ ότι ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ λειτουργούν ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Κ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    Η ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ Η' ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΙΚΡΗ,ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ,ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΩΣΤΕΝΟΛΓΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΑΡ.ΜΠΑΚ , ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ,ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΥΧΛΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ , ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ.

    ΕΜΕΙΝΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ?ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ.
    ΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ? ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ,ΑΦΟΥ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Κ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΓΡΙΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Κ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.Η΄ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΩΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΟΜΠΙΤ. ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΕΚ Κ ΤΟ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΕΚ , ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΣ ,ΙΣΩΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ Κ ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΑΕΚ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ Κ ΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ 5 Χ 5. ΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η΄ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.Η ΑΕΚ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Κ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΕΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ.
    Η ΑΕΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1924 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 1989 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. psyxra epagelmatika

    o ferer me duo geles pire podi

    o donis me duo geles pire poulo

    o santos epeidi de paizame mpala dioxtike

    o stepanovits etrwge mpoukalia apo nestoridi sto kefali

    o toumpakovits de perase tin AEK ki efyge

    ntou-ntou efyge me tin omada prwti

    santos prwti epistrofi efyge epeidi teleutaia agwnistiki evale 6 goal sto vatraxo kai thymwse o makaros

    klp

    o vatraxos lumenete to pago (KAI OXI MONO) edw kai 2.5 xronia me ti xeiroteri mpala olon ton epoxon kai vgazontas tin AEK eksw apo olous tous stoxous persy apo to mina OKTOMBRIO

    kai einai akoma edw

    epagelmatika de to vlepoume ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pathiakakis ki enw eixe valei 4 sti leverkouzen , katevike aron-aron apo to poulman epeidi sti revans tou pontiki ,den evale vasikous ki efage 6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η διαφορα ρε βλακα χαλκιδαιε ειναι οτι ο ενας εχει παρει 6 πρωταθληματα ενω οι αλλοι εχουν δει πρωταθλημα απο την τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα σεε ολους.
    Τελικα ο Πατσα συμφωνησε στα ποσα με την διοικηση, δεν περασε απο ιατρικες εξετασεις και εκληθει να υπογραψει τι μονοετες συμβολαιο του.
    Δεν ξερω το ποσο,αλλα νομιζω 200 χιλ. για ενα χρονο ειναι καλα.
    Τελος παντων, "σιδερενιος". Αν και δεν καταλαβαινω αυτην την ευχη. Τι θα πει "σιδερενιος"; Να γεμισεις λαμες; Να γινεις terminator; Σαν καταρα μοιαζει.
    Θα ηταν καλυτερα να λεγαμε "ξυλινος" καθ'οτι ειναι ενα φυσικο και ευγενικο υλικο,με πολες χρησεις,φιλικο στον ανθρωπο.
    Η "υδροβιος" καθ'οτι η φυσικη διαδρομη ειναι η υγρη και προορισμος μας ειναι η επιστροφη στο νερο. Βρισκομαστε "εξω απ'τα νερα μας"-κυριολεκτικα- γιαυτο και κανουμε τοσα λαθη. Μονο οταν θα βγαλουμε ξανα λεπια θα ερθουμε στα ισα μας.
    Η "αερινος" ας ουμε, που ειναι κατι μαγικο,μακρυνο, και ονειρικο για το διποδο. Η κατασταση "πολτεργκοστ" ενα ειδος αερινου ξωτικου που παιρνει οποια μορφη θελει και χωρα στα παντα.
    Τελος παντων.
    Γηπεδο ψαχνουμε βεβαια-ελπιζω δηλαδη- και για τα επομενα παιχνιδια,αφου λογικα δεν θα ειναι ετοιμο το οακα.
    Και λες τωρα: Αφου με ολικη ανακατασκευη του χλοοταπητα χρειαζεται αρκετες εβδομαδες για να ειναι προς χρηση-και λογικο ειναι αυτο-πως και ετρεξαν ολοι να θεωρησουν ετοιμο με το ζορι το οακα μερικες μονο μερες απο το περας των εργων;
    Δεν υπαρχουν γεωπονοι; Δεν υπαρχουν οι αρμοδιοι του εργου να το ξεκοψουν με την μια: "θα ειναι ετοιμο σε ενα μηνα.Σε 40 μερες.Οσο και τα μνημοσυνα.Αλλα οχι τωρα."
    Τα κολπα της παε του βαζελου δεν τα ξερω περι απαξιωσης της-ηδη απαξιωμενης- διοικησης του οακα,προκειμενου να παρει το γηπεδο,εγω ξερω οτι η δικη μας "διοικηση" εμπλεξε τα μπουτια της και αντι να βρει λυση για οσο διαστημα χρειαστει,εστελνε sms,η εστελνε τον Μπιλαρο χορτατο και μες την ζεστη σε τοπικα γηπεδα και του εβγαλαν την παναγια,αλλα και το φαι απο το στομα.
    Και θα συνεχιζουμε λοιπον-τουλαχιστον για τα δυο επομενα,με Σερρες και Χαιντουκ- να παιζουμε "εκτος"οπως λενε καποιοι. Τι εκτος ρε; Και το "αχανες", "κρυο", "απομακρο", ψυχρο" και "ουδετερο" οακα ποτε ηταν εδρα;
    Αδαμιδη, δηλωσε με την σειρα-μετα το Παμπελοπονησσιακο,- το Παγκρητιο και το Πανθεσσαλικο.
    Ευτυχως που εχουμε και πολλα διαμερισματα σαν χωρα. Φαναζεστε να ειμασταν ενα διαμερισμα μονο; Δεν θα υπηρχαν τα γηπεδα αυτα.Παλι καλα.( Δεν ειναι καλη ιδεα να προσθεσουμε κι'αλλο γκαζον στο ηδη υπαρχον στην Ομονοια και να το δηλωσουμε σαν "Πανμεταναστευτικο"; Γηπεδο κλουβι με 30 χιλιαδες αφιονισμενους με "μπαφους" στο στομα, να κραδαινουν λαστιχα για τα τζαμια,σουβλες απο γυροπωλεια,να αναβουν σαν βεγγαλικα ξεραμενες κουραδες και να χρησιμοποιουν για "κροταλα", εκατονταδς μασελες γεροντων που δεν αντεξαν και πεθαναν καταμεσης του μεσημεριου και της πλατειας.
    Ποιο Σαρατσογλου τωρα. Μιλαμε για μικρο Κολοσσαιο. Οι αντιπαλοι στο τελος του-κερδισμενου παντα αγωνα για μας- θα διαμελιζονται και θα μοιραζονται στους εκστασιασμενους και αλαλαζοντες θεατες.Θα τονωθει και η ζωη του παραμελημενου "κεντρου".
    Αχ,δεν υπαρχει καθολου μυαλο μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimitri είπε...
    η διαφορα ρε βλακα χαλκιδαιε ειναι οτι ο ενας εχει παρει 6 πρωταθληματα ενω οι αλλοι εχουν δει πρωταθλημα απο την τηλεοραση
    ---------------------------

    pote pire to teleutaio ?
    to 94 kai ksimerwnei 2011

    ilithie ,valsamose ton ama psofisei na ton kamaroneis kolimene complexike

    episis me tin omada pou psifistikle to 2000 apo olous tous foreis tou podosfairou ws kaluteri omada olon ton epoxon pou perase apo tin A'ethniki, tin omada tou 95-96' , KATAFERE KAI TO EXASE O LOOSER

    perimene na anastithei o marmaromenos vasilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ομάδα έχει μικρύνει επικίνδυνα. Και δεν φταίει γι αυτό κανένας προπονητής - ούτε κι ο σημερινός- Υπάρχουν πολλές συνισταμένες για να πάει μιά ομάδα καλά και η κυριότερη είναι η στιβαρή διοίκηση, την οποία η ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια στερείται. Προσωπικά πιστεύω ότι την συγκεκριμένη στιγμή ο Μπάγεβιτς πρέπει να φύγει. Αυτό όμως δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να χτυπά πισώπλατα ένα 62άχρονο ούτε, όπως παλιά, να κάνει την ατεκνία μιας γυναίκας, πρόστυχο γηπεδικό σύνθημα. Αυτά τα πράγματα είναι ντροπή για όλους μας, που μοιραζόμαστε την ιδεολογία της ομάδας με τέτοιου είδους υπανθρώπους αλλά πιό πολύ για τις εκάστοτε διοικήσεις που ποτέ δεν τόλμησαν να κάνουν τα αυτονόητα. Να φύγει ο Μπάγεβιτς, εντάξει. Δεν φταίει όμως αυτός που ο Γρανίτσας γύρισε το φάκελλο του γηπέδου στην Ο.Ε. για να κάνει γήπεδο το ΠΑΣΟΚ στον Κόκκαλη, ούτε φταίει που γκρέμισε το γήπεδο χωρίς να έχει εξασφαλίσει άδεια ανέγερσης και τώρα η ομάδα κατήντησε σε αυτά τα χάλια. Τον οποίο Γρανίτσα, παρεπιπτόντως, δέρνανε στην Ριζούπολη στα επίσημα κι αυτός στον αθλητικό δικαστή αθώωσε τον υπότροπο θρύλο, μόνο κ΄μόνο για να παίξει τον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟ στο αίσχος της Ριζούπολης. Έχουμε μνήμη και θυμόμαστε. Όπως θυμόμαστε και αυτούς που ήταν πρόεδροι στην ΑΕΚ και βλέπουμε αυτούς τους γιαλαντζί φλώρους που κάνουν τους προέδρους τώρα γλύφοντας Κόκκαλη, Πατέρα, Πολιτικούς, οργανωμένους, μιλάνε με SMS και πάει λέγοντας. Ρε δεν πηδιόμαστε λέω εγώ. Ο Σκόρδας του Αρη παρότι γραφικός είχε μεγαλύτερη αξιοπρέπεια. Κάποιους τους βολεύει η παραμονή του Μπάγεβιτς στην ομάδα. Κρύβουν την γύμνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @dimitri

    Αν δεν ήσουν Μπάγιεβιτς θα έλεγες ότι ο τελευταίος είχε συμμετοχή σε 6 πρωταθλήματα της ΑΕΚ και όχι πως τα πήρε αυτός.Ο Σαβεφσκι,ο Μανωλάς,ο Σάμπα και η ομάδα του 78-79 τι πήραν δηλαδή,τα παπάρια μου?Βλάκα ιερόσυλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κόσμος ήταν εκεί. Πολύς. Δυνατός. Ενωτικός και αποφασισμένος να στηρίξει, όχι να διχάσει. Η ΑΕΚ όμως δεν μπορούσε. Ήταν άτυχη, ήταν όμως και φλύαρη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές της. Ή ότι δεν στάθηκαν άτυχοι χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες και βλέποντας την Κέρκυρα να έχει το απίστευτο 2 στα 2 σε αυτές που εκείνη δημιούργησε. Είμαι βέβαιος… Όσοι σιχαίνονται να βλέπουν τον Μπάγεβιτς στον πάγκο της θα ρίξουν την ευθύνη σε εκείνον. Κάποιοι άλλοι θα ρίξουν όλο το φταίξιμο στον Σκόκο ο οποίος πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Και κάποιοι θα καταραστούν τη διαχρονική γκαντεμιά αυτής της ομάδας.

    Εγώ θα πω αυτό που πραγματικά βγαίνει από μέσα μου αυτή τη στιγμή που με αρκετή σύγχυση και με πίεση χρόνου γράφω αυτό το κείμενο. Όλοι, εντός της ομάδας, λένε ξανά και ξανά ότι φέτος είναι οικογένεια. Ας το δείξουν, Ας το στηρίξουν αυτό μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Κι ας αντεπιτεθούν. Χάθηκε ένα ματς. Απομένουν άλλα 29. Όλοι ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν διαθέτει ούτε το υλικό, ούτε την οικονομική δυνατότητα των δύο βασικών ανταγωνιστών της (ή τριών αν θέλει κανείς να συμπεριλάβει σε αυτούς και τον ΠΑΟΚ). Δεν έχει λοιπόν άλλο δυνατό όπλο από αυτό της ομόνοιας και αλληλεγγύης. Να επενδύσουν σε αυτό λοιπόν και να πιστέψουν.

    Ήταν μαχαιριά η τελευταία εικόνα στις οθόνες. Τόσοι πολλοί ΑΕΚτζήδες στην Πάτρα να κοιτούν αποσβολωμένοι και απογοητευμένοι. Το παράπονο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Η πίκρα εξίσου. Αλλά και το… γιατί άλλο τόσο! Θα μπορούσε να είχε τελειώσει εντελώς διαφορετικά το χθεσινό ματς. Με το σκορ στο 4-2. Δεν θα ήταν άδικο. Θα ανταποκρινόταν στην πραγματική εικόνα του αγώνα. Και τώρα θα συζητούσαμε για ένα ονειρικό ξεκίνημα μετά τις γκέλες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκό. Δεν είναι όμως ώρα για κλάψα. Είναι ώρα για αντεπίθεση.

    Οι γνωστοί υβριστές περιμένουν στη γωνία. Το ξέρουμε αυτό, το έχουμε διαπιστώσει. Στην επόμενη αναποδιά θα θέσουν θέμα προπονητή. Και στη μεθεπόμενη θα παρουσιάσουν τον πρόεδρο αποφασισμένο για δραστικές αλλαγές. Αυτό τους αρέσει. Να βλέπουν την ΑΕΚ διχασμένη και να ζουν εις βάρος της, μέσα από τη μιζέρια της. Έχει προοπτική αυτή η ομάδα. Έχει και πίστη. Να πεισμώνουν από το χθεσινό συμβάν και να μην επιτρέψουν να συμβεί ξανά. Έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει. Αλλά ο λαός της ΑΕΚ θα πιστέψει ούτως ή άλλως αν τους δει να μάχονται. Όχι να τα παρατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πιστευω οτι με τους Νασουτι και Πατσα,η αμυντικη γραμη θα γινει λιγο πιο ευελικτη και πιο γρηγορη απο οσο ειναι τωρα. Δηλαδη στατικη,αργη και δυσκινητη.
    Ο δευτερος εχει ερκετους λογους να θελει- και να πρεπει να θελει- να παιξει καλα. Εκει πονταρει και ο προπονητης. Ελπιζουμε να βγει.
    Ο πρωτος,αν απλα κανει οτι εκανε περσι και στον Αρη,ειναι αρκετο. Απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΡΗΣΤΟ Η ΕΥΧΗ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ'' ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΧΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ Ο ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ,Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ,Ο ΒΑΙΟΣ , ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΤΖΑΚΗΣ.

    ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ?
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΑΦ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ Κ ΤΟΝ ΚΡΙΝΑΜΕ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ?
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ? ΜΕ ΜΠΕΡΝΣ Κ ΕΝΤΕΡ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ?
    ΑΜ.ΧΑΦ ΣΚΥΛΙ ΕΧΟΥΜΕ Η΄ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΝΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
    ΑΛΛΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ?
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΒΛΕΠΑ ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ 100% ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΕΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ.

    Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ !!
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Κ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ!!

    ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΟΑΚΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ U2 ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ . ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ .
    ΚΑΘΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΟΑΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος είπε...
    @dimitri

    Αν δεν ήσουν Μπάγιεβιτς θα έλεγες ότι ο τελευταίος είχε συμμετοχή σε 6 πρωταθλήματα της ΑΕΚ και όχι πως τα πήρε αυτός.Ο Σαβεφσκι,ο Μανωλάς,ο Σάμπα και η ομάδα του 78-79 τι πήραν δηλαδή,τα παπάρια μου?Βλάκα ιερόσυλε.
    ------------------------------------------------

    καταλαβαινεις ελληνικα η εισαι βλακας?
    αυτο καταλαβες? στο ποδοσφαιρο μπορει ενας μονος του να παρει πρωταθλημα? και επειδη κάνεις και τον εξυπνο η ομαδα του 78-79 σαν ποδοσφαιριστης στην τοτε ομαδα ηταν σαν την μυγα μεσα στο γαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς
    βλακα χαλκιδαιε
    ξαναδιαβασε τι εγραψες πριν και διαβασε τι απαντησες
    μα τοσο ηλιθιος εισαι
    δεν εχω μαθει να βριζω η να αμφισβητω αποψεις αλλων αλλα εχετε κατεβασει το επιπεδο του ενωσιτικου κοσμου original της λαμογιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μη βριζεστε μεταξυ σας. Αφου υπαρχουν τοσοι αλλοι να μπινελικωσουμε-και με το δικιο μας,-γιατι να ενδομπινελικωνομεθα;
    Θωμα, δεν ειπα οτι η ομαδα ειναι πληρης. Πως να το πω; Εσκιμωος δεν ειμαι. Αλλ, με ττοια μεσα,σε τετοιες περιπτωσεις,τι αλλο να πεις; Σιγουρα θα βελτιωθει το χαλι πισω.
    Θα προτιμουσα βεβαια τον Μαικον,αλλα δεν συμφωνει.Τι να κανουμε;
    Ασφαλως και θελουμε επιτελικο χαφ-δεν μπορουμε αλλο με τον Καφε,οπως δεν μπορει και αυτος, ασφαλως και θελουμε ενα καλο ψηλο φορ,για να μη παθει καμια καρδια ο μπαρμπαδελλας στα κορνερ πανω-κατω αλλα και για να ελευθερωνονται οι "μεσσιας" Μπλανκο,η Τζεμπουρ,ασφαλως και δεν υπαρχει αριστερο μπακ,και μαλιστα φουλ-μπακ-χαφ οπως λενε και ποδοσφαιρογραμματισμενοι,αλλα τι να κανουμε και παλι;
    Υπαρχουν λεφτα; ΟΧΙ. Αρα τι να περιμενουμε απο τον παγκο; Μαγικα ραβδια; Οχι. Αλλα περιμενουμε σωστη διαχειρηση υλικου και 100% ασωστη αξιοποιηση του. Και κατι τετοιο δεν συμβαινει.
    Γι'αυτο τα "βαζουμε"-εγω προσωπικα τουλαχιστον-με τον προπονητη. Και οχι γιατι δεν μεταμορφωσε τον Καραμπελα σε Μπαστος,τον Μακο σε Γκατουζο και τον Λεοναρντο σε Ριμπερυ.
    Παιξτε το 100%. Απλα. Τοσο ευκολα και τοσο δυσκολα παραλληλα.
    Ισως η ομαδα ειναι βαρια απο το "παραξενο" τουρνουα της Αυστραλιας. Το οποιο ηταν αχρειαστο. Αλλα οταν εισαι απενταρος,θα τρεχεις για το ευρω ακομα και στην Γροιλανδια κυνηγωντας Μπελουγκες.
    Και το καλο κλιμα το εφαγαν τα κοαλα. Και ο γιγαντας-στην Αυτστραλια-Λεοναρντο,τωρα μοιαζει με μικρο καγκουρο κρυμενο στο μαρσιπο.
    Ο Σκοκος απο Αβοριγινας κυνηγος,μεταμορφωθει μολις ηρθε, σε βραδυποδα που μασουλαει ησυχα φυλα ευκαλυπτου. Ο Μακος απο απο διαμαντενιος κροταλιας της Ν.Ανατολικης ακτης,εγινε αιφνης μολις πατησε το ποδι του εδω,στο γνωστο γιδι των Αγ. Θεοδωρων. Ο Δελλας-προφανως επιρεασμενος θετικα απο το τζετ λακ μολις εφταε εκει, τα κυταρα του το εξελαβαν ως κινδυνο και τεραστιες ποσοτητες ενδοφρινων ξεχυλισαν στις φλεβες του και εμοιαζε ωσαν Γκριζλι. Και με την επιστροφη και την παυση του alarm απο τον οργανισμο,μεταμορφωθει-ευτυχως για την υγεια του- στον Αργο, το πιστο και γερικο σκυλι.
    Τι εγινε ρε πουστη μου; Ποτε προλαβαν Και τελικα,για να μιλησουμε και σοβαρα,αυτο που περισσοτερο ξενιζει,νευριαζει και εκνευριζει τον κοσμο της ομαδας,ειναι η μικρη χρονικη διαφορα που υπαρχει μεταξυ των δυο εικονων,η οποια διαφορα,μοιαζει με εμπαιγμος,με δουλεμα. Ακομα και ανωριμο φορμαρισμα να ηταν το Αυστραλιανο,θα επρεπε να συνεχχιζοταν και εδω-μεχρι βεβαια να ξεφουσκωσει η ομαδα. Αλλα ετσι,απο την μια μερα στην αλλη, κυριολεκτικα, ειναι τουλαχιστον παραξενο.
    Ο μαλακας περιπατητης Αργεντινος,γιατι περπαταει παλι μετα την παρενθεση στην αλλη Ηπειρο; Ο Μακος τι επαθε και δεν τρωει σιδερα παρα μονο τριμπλες; Ποθ πηγαν τα τριγωνα ων εκει φιλικων; Πως εγιναν τριγωνα Πανοραματος; Που ειναι οι σωστες μεταβιβασεις και η αλλαγη θεσεων και η κινηση των παικτων; Μπλεχτηκε στην κινηση της Αθηνας μαλλον που ξεκινησε και αυτη.
    Αυτο ειναι που δινει στα νευρα. Και οχι το ταβανι τους η το επιπεδο τους. Αυτο το ξερουμε.
    Ελπιζουμε ο Πατσατζογλου να κατευνασει τις προσφατες μουρμουρες που ξεκινησαν στα αποδυτηρια,καθ'οτι οι δυο ηδη υπαρχοντες δεινοσαυροι δεν φτανουν μαλλον για αυτη τη δουλεια.
    Ελπιζουμε να συνεχιστει η μουρμουρα,μπας και δουμε και τον Στελιο και ον Τσιαρτα ξανα στην ομαδα.
    Αντε, να μαζευομαστε σιγα-σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η απάντηση δεν ήταν του mike21hlk Δημητράκη,νοιώσε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ Κ ΣΑΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΕΞΑΙΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΣΦΙΧΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΚΑΝΑΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

    ΤΕΣΠΑ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ, ΑΝ Κ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Αυγούστου, 2010 16:06

    Εγώ ξέρω ότι καλά το λεγε ο γκοντό: "εφήμερες χαρές". Ένα φιλικό κύπελο πήραμε στο downunder και μας βγαίνει απ' τη μύτη. Εφήμερες χαρές, αλλά πάνω απ' όλα εφήμεροι παίκτες με εφήμερες φόρμες. Κοινώς ασόβαροι και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι για πρωταθλητισμό. Σκώκοι, λεό, γκαμηλιέρηδες, μπλάνκοι, όλοι παίζουν όποτε τους γκαβλώσει.ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ που θέλουν να δώσουν και στο σκόκο και 1 μύριο το χρόνο, μη χάσουμε το μέσι των βαλκανίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Αυγούστου, 2010 16:39

    Βέβαια ένας νερετβίτης που έκανε κοτζαμ τσάρτα (κάτοχο euro και με καριέρα και στην ισπανία) να σκουπίζει πάγκους μέχρι να κάνει τα δέοντα, σήμερα τους σκόκολεο δεν τολμάει ούτε αλλαγή να τους βγάλει...πως να πάμε καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρατεινεται η διαθεση των διαρκειας... λογω "συνεχιζομενης ζητησης τους".
    Ολο και καποιος καθε μερα "ψηνεται" και περναει απο τον γκισε. Ε,γιατι να τον χασουμε;
    Προτεινω να συνεχισουν την διαθεση τους Μεχρι το Πασχα. Ολο και καποιος θα βρισκεται. 250 ευρω τη μερα. 500 τη μερα, 100 ευρω τη βδομαδα,οσο ειναι και οτι ειναι. Και τα χριστουγεννα να δινουν απο ενα ελατο σε καθε κατοχο. Και το Πασχα απο ενα αρνι.
    Οποιος ειχε αμφιβολιες για το φαντεζι ποδοσφαιρο, πρεπει και με τα τελευταια πιχνιδια να επεισθει αρκουντως. Και να τρεξει να προλαβει μη τυχον και εξαντληθουν.
    Αυτο το παραμυθι με τα διαρκειας δεν το καταλαβα ποτε. Και αντε και το γηπεδο ειναι μικρο και θελω να εξασφαλισω μια θεση διχως να τρεχω τελευταια ωρα καθε Κυριακη μη ξεροντας αν θα μπω μεσα. Αλλωστε με αυτο το σκεπτικο πρωτοεμφανιστηκαν. Αλλα αυτο σε ομαδες που για να τις δει κανεις,πρεπει να κανεις αιτηση και προσευχη μαζι. Μπαρτσα,Ρεαλ,Μπαγερ,Μιλαν Αρσεναλ κλπ. Η στην Αργεντινη και την Βραζιλια,που σκαλιζουν το ονομα της οικογενειας στην θεση και καθονται εκει απο γενια σε γενια.Κληρονομικο δικαιωμα.
    Αλλα την ΑΕΚ και μαλιστα στο αχανες οακα; Και διαρκειας, μη και το βρω γεματο με τον Πανιωνιο η την Χαιντουκ και χασω τον αγωνα; Τι λετε ρε;
    Δινει κανενας προκαταβολικα το χαρτζιλικι ενος χρονου στο παιδι του; Γουσταρει καποιος να ειναι δεδομενος σε μια σχεση; Πληρωνεται κανενας μια φορα το χρονο ολα μαζι;
    "Αμ επος τε και εργον εμηδετο" και "εν τι παλαμη και ουτω βοησωμεν". Ετσι για να μπλεξουμε την Ομηρικη με την εκκλησιαστικη γλωσσα, μιας και οι ιστορικες αναφορες και τα παραδειγματα εγιναν της μοδας χθες,οπως ειδα στα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. steven
    δεν μου απαντησες αν κερασεις το ουζο αν θα φυγει ο Μπαγιεβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαχαχχαχα
    σε πληρη συνθεση Χαραλαμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η παρέμβαση του Νίκου Νοτιά που προχώρησε σε... οικονομική ένεση εξ Ηνωμένων Πολιτειών, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αποφευχθεί το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κριστιάν Νασούτι στην ΑΕΚ.Καθότι ναι μεν η συμφωνία των «κιτρινόμαυρων» με τη Ρίβερ Πλέιτ για τον ετήσιο δανεισμό του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού είχε ολοκληρωθεί, πλην όμως το μεσημέρι της Τρίτης (31/8), η ομάδα του Μπουένος Άϋρες ζήτησε χρήματα για να στείλει τα έγγραφα που απαιτούνταν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
    Από τη στιγμή, όμως, που οι τράπεζες ήταν κλειστές και δεν ήταν δυνατό να γίνει η παραμικρή κίνηση, τα φίδια άρχισαν να ζώνουν τους ανθρώπους της που έβλεπαν να εξελίσσεται μπροστά τους ένα θρίλερ, με άγνωστο τέλος.
    Τελικά, η λύση δόθηκε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Σταύρος Αδαμίδης με το Νίκο Νοτιά, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να εξηγεί το πώς έχει η κατάσταση στο μεγαλομέτοχο και εκείνον να την παίρνει στα χέρια του.
    Mε δεδομένη, λοιπόν, τη διαφορά της ώρας και το γεγονός ότι οι τράπεζες στις ΗΠΑ ήταν ανοικτές, ο Νοτιάς έβαλε τα απαιτούμενα χρήματα στο λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ και, έτσι, ο Νασούτι ανήκει και τυπικά για τον επόμενο χρόνο στην Ένωση.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. o notias evale simera 130.000 tamiaki dieukolinsi ki aurio tha ta parei me to nomimo toko pisw
    autos gamiete patokorfa, to kseroume apo tote pou itan melos tis omadas xafie

    auto pou de kseroume einai apo pio paneri psonizei o mpampis o tenes kai o loukoumas o proponitis tis Dundee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς dimitri και Χαράλαμπο: Εγώ θα βάλω τα ποτά κι εσείς τα κόλυβα που έφυγε ο Μουρίνιο.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ 250000. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ SUPPORTERS ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΘΟΛΩΜΕΝΟΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΠΑΛΙ ΓΚΕΛΕΣ ΓΙΝΑΝΕ. ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, Ε ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
    ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ = Η ΝΕΑ ΡΑΤΣΑ, Η ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς όλους: ΚΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΡΩΤΑΩ: ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ 4-2-3-1 ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ; ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΕΧΕΙ; ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ; ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ; Ο ΝΤΙΟΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ; 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ; ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΩΣΤΕΣ; ΜΕ ΤΟ 4-4-2 ΔΕΝ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΒΛΕΠΕΙ. Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΗΤΑΑΝ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ;
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟΙ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Της κοντής ψωλής τα μαλλιά της φταίνε.Αμα φτάσαμε
    στο σημείο να "πανηγυρίζουμε" για τους Πατσατζόγλου
    και τους Νασούτηδες, είμαστε για κλάματα. Για κλάματα
    καταντήσατε και όλοι εδώ μέσα που τρώγεστε και βρίζεστε
    και ασχολείστε ακόμα με τον αξιοθρήνητο πιά προπονητή.
    Βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος.
    Δυστυχώς και μέχρι να το πάρουμε χαμπάρι και να
    μάθουμε μας βλέπω να παίζουμε στην Ριζούπολη και να προ
    πονιόμαστε σε κατι κτημάτακια εκεί δίπλα του Παππά.
    Και ίσως και ο κυρ-Μπάγιεβιτσ να του λείπουν ένσημα και να έρθει
    να μας σώσει πάλι και ίσως ο καλός μας steven να κάνει
    ακόμα αγώνα για να πείσει επιτέλους τον Σίρκαμ (τίγρη)
    να δράσει επιτέλους άμεσα και να αναλάβει την ομάδα. Και
    ζήσανε αυτοί καλά και μεις καλύτερα.
    ΥΓ.Μιχάλη δεν με χάλασαν καθόλου τα ελληνικά.
    Τι με ταλαιπωρείς ρε παιδάκι μου? KAi exo volefti
    ston kanape mou.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. steven , με τις συλληψεις εγινε οτι εγινε και με τις σφαιρες παλιοτερα , νερο στο μυλο του βατραχοτεχνειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ VERA.ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
    ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.600ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγγελαρα Αναστασιαδη θα φερουμε να αναψουνε και λιγο τα αιματα

    και πρωτο φιλικο στο αγιο ορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ;ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ;ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑ.ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΑΛΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το χοντρυνατε το παιχνιδι,αλλα διαβασα αποψεις ξεκαθαρες.Δικαιωμα του καθενος να εχει αποψη,οχι χτυπηματα ομως κατω απο την ζωνη.Ενα ατελειωτο παραμυθι ειναι τελικα η ΑΕΚ,που την μια φταιει ο λυκος και την αλλη η κοκκινισκουφιτσα.Ενω επι της ουσιας ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.Και η πλακα ειναι οτι ολοι το`χουν παρει χαμπαρι,και ολοι παραμυθιαζοντε,γιατι τους αρεσει μαλλον...Το παραμυθι της Αυστραλιας κρατησε οσο επρεπε για να πουληθουν τα φυλλα,και να "ξυπνησει" ο κοσμος.Και τα δυο τελειωσαν πολυ γρηγορα κι αυτο ηταν το φυσιολογικο.Για μενα στα παπαρια μου η ηττα,και ισως η επομενη και η μεθεπομενη.Δεν μου κανει αισθηση πλεον να ασχοληθω με κατι αρρωστο και συφιλλιτικο απο την ΚΟΡΦΗ ως τα νυχια.Δεν υπαρχει επιστροφη για αυτην την ομαδα εκτος αν συμβει κατι συνταρακτικο,που μαλλον παιζει απο το...θ`αργησει εως το καθολου.Φταιει ο Μπαγιεβιτς που δεν στηνει καλα την ομαδα και δεν πειθει πλεον? Φταινε οι παιχτες που τα χουν γραψει στ`αρχιδια τους? Φταιει η διοικηση που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ? Φταιει ο κοσμος που διαμαρτυρεται? Φταιει το γκαζον που ειναι πρασινο? Δεν γινεται να μην φταει κατι.Το κακο ειναι οτι αυτο το κατι φταιει εδω και χρονια,και θα φταιει για πολυ ακομα.Δεν ειναι και δυσκολο να βρεθει,που ολοι το ξερουν,μεχρι και οι μπακαλιαροι,αλλα ολοι βολευονται.....Και επιτελους να σταματησει ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ.Η ομαδα δεν ειναι οικογενεια,ειναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.Τον μπαμπα και την μαμα να την κανουν στο σπιτι τους,Αμα ο Μπλανκο και ο καθε Μπλανκο θελει την οικογενεια του να κατσει σπιτι του...Αυτα περι οικογενειας, τα λενε συνηθως τα αφεντικα,οι διοικησεις η οι διοικουντες οταν αρχιζουν τα δυσκολα,και βαζουν κι αλλους στο παιχνιδι γιατι δεν ξερουν τον ρολο τους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. το αλε , θα το πεις αμα ερθω στο blog σου

    εδω το βημα ειναι ελευθερο

    κι αν εχεις νευρα , ξυδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στο πρόσωπο του Ναμπίλ Ελ Ζαρ βρήκε ο ΠΑΟΚ τον αντικαταστάτη του Ολιβιέ Σορλέν, φτάνοντας σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ και τον Μαροκινό μέσο.

    ΑΥΤΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Τα Νεκροταφεια ειναι γεματα απο αναντικαταστατους"

    Sir Winston Leonard Spencer-Churchill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ...
    ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΚΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΓΡΑΨΕ ΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΑΞΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝΟΛΑΓΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ:ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ,ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ,ΞΕΝΑΚΗ,ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΙ dimitri!

    nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. aμα δε κανει δουλεια το ξυδι , βαλε δαχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Άρχισε λοιπόν η νέα αγωνιστική περίοδος και τα πρώτα τρία επίσημα ματς,που με τόση αγωνία ανέμενε ο κόσμος της Α.Ε.Κ.,ήταν ικανά για να πιστοποιήσουν όσα λέμε εδώ και καιρό για τον συνταξιούχο θιασάρχη και την κουστωδία του.(φοριέται πολύ τελευταία αυτή η λέξη στα της Α.Ε.Κ!!!)

    Φυσικά δεν χρειαζόταν το συγκεκριμένο αποτυχημένο δείγμα για να καταλάβουμε προς τα πού πάει και η φετινή σεζόν.Φροντίζουμε να μην διαβάζουμε και να μην καθοδηγούμαστε από ανθρώπους που έχουν διατεταγμένη υπηρεσία την υποστήριξη του ψευτοέλληνα και του εκτρώματός του.Βέβαια,όπως είναι φυσιολογικό,η τραγική αυτή κατάσταση δεν χαροποιεί κανέναν αλλά αυτό εδώ το αγωνιστικό χαράκωμα δε δημιουργήθηκε για να ωραιοποιεί καταστάσεις.

    Για να μην μακρηγορούμε λοιπόν,η ιστορία με την προδοσία είναι γνωστή,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και χιλιοειπωμένη.Ήρθε όμως η ώρα να αναφερθούμε και σε αγωνιστικά ζητήματα.Πού ξέρεις,μπορεί και τα πρεζάκια να βλέπουν λίγη μπάλα και να καταλαβαίνουν κάποια πράγματα.Ο 'προπονητής' λοιπόν αυτός,έχοντας αποτύχει παταγωδώς στις 2 προηγούμενες σεζόν(με αγωνιστικά και τακτικά κριτήρια,κάνοντας άνω-κάτω τα αποδυτήρια και ολόκληρο τον σύλλογο με την προβληματική του συμπεριφορά,σπέρνοντας την διχόνοια και τον αποπροσανατολισμό μέσω των δημοσιογράφων του στον κόσμο της Α.Ε.Κ.,έχοντας παιδιά και αποπαίδια και κατηγορώντας συνεχώς τους παίχτες του για τις ήττες) κλήθηκε να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο από τους πουθενάδες και επικίνδυνους αμετόχους Παππά και Νοτιά και την γλάστρα τους και πρώην αντιμπαγεβιτσικό Αδαμίδη.Το γεγονός φυσικά ότι όλοι οι προπονητές των αντίπαλων ομάδων έστηναν πάρτυ παίρνοντας την ταυτότητα του ...πολυνίκη,πέρασε προφανώς απαρατήρητο από την διοίκηση και την απαθή(δυστυχώς) πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας μας.Τυχάρπαστοι γυρολόγοι προπονητές όπως ο βαψομαλλιάς Παπακώστας,ο βλογιοκομμένος Δώνης,ο μυστακοφόρος Παράσχος,ο ...παγκοσμίου φήμης Νίκος Κεχαγιάς,ο ...πολυμήχανος Δημήτρης Φαράντος άρπαξαν την χρυσή ευκαιρία να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό με τις νίκες εναντίον του συνταξιούχου προπονητή.

    Φτάσαμε λοιπόν στην τρίτη σεζόν και ήδη οι αγωνιστικές φάπες από ομάδες κατώτερης δυναμικότητας έρχονται κατά ριπάς.Χρειάστηκαν για να περάσουμε στους ομίλους του Europa League μια ομάδα επιπέδου Β' Εθνικής(Dundee United!!!) συνεχείς καθυστερήσεις έπειτα μάλιστα από υπόδειξη του Σέρβου μπινέ που ακούστηκε καθαρά στην τηλεόραση!!!Για άλλη μια φορά έγινε μάγκας τακτικά ο αντίπαλος προπονητής(λέγε με Σκωτσέζο Χατζάρα!) που δήλωσε ότι αν είχε άλλα 5 λεπτά ο αγώνας θα περνούσε η ομάδα του!!!!!!!!!!Το ηλεκτροσόκ όμως δεν σταματά εδώ...Πρεμιέρα SuperLeague σε ουδέτερη έδρα,έχοντας 5 και πλέον χιλιάδες οπαδούς να κάνουν Φιλαδέλφεια την Πάτρα και ο Sir Babis Tennes καταφέρνει με την χειρότερη ίσως ομάδα του πρωταθλήματος να νικήσει κατά κράτος στην σκακιέρα των πάγκων τον παλαίμαχο του Ολυμπιακού,προδιαγράφοντας άλλη μια τραγική σεζόν της ΑΕΚάρας μας.Ευθύνες στις ήττες έχουν όλοι,οι παίχτες δεν πρέπει να μένουν συνεχώς στο απυρόβλητο,αλλά όταν ένας προπονητής καταφέρνει(γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να έχει μια ομάδα 3 σεζόν χωρίς αυτή να παρουσιάζει ούτε έναν αυτοματισμό και βελτίωση στο παιχνίδι της,τότε τα πράγματα μιλούν από μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το ψευτοδίλημμα 'αν φύγει ο Ντούσαν ποιόν θα πάρουμε;' είναι τουλάχιστον αστείο να συζητηθεί και απευθύνεται σε ανεγκέφαλους ή εγκάθετους.Ούτε οι (καλοί) προπονητές ανά τον κόσμο χάθηκαν,ούτε άλλος θα κατάφερνε να αποτύχει τόσο παταγωδώς.Φέρτε ακόμα και τον Τεννέ!!!!!Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν οι Παππάδες και οι Νοτιάδες,τόσο το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα.Σε αυτό βέβαια πρέπει να συμβάλλει και ο γνήσιος οπαδικός πυρήνας της Α.Ε.Κ.,ο οποίος είναι η αλήθεια ότι με την παθητικότητα και την ανοχή του επιτρέπει σε ανύπαρκτες διοικήσεις,μιζαδόρους συνταξιούχους και χρηματοδοτούμενους οπαδούς του,να οδηγούν την ομάδα στην πλήρη απαξίωση της.ΑΔΕΡΦΙΑ ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να οδηγήσουμε τις καταστάσεις αυτές στο οριστικό τους ΤΕΛΟΣ.

    ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Κ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ

    Υ.Γ.1:Τελικά η παρουσία του δαφνοστεφανωμένου πουσταρά στον πάγκο έχει επηρεάσει πολύ την ομάδα μας,Δεν εξηγείται αλλιώς η αρχική πρόθεση της διοίκησης να υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Κέρκυρα για να το κερδίσει στα χαρτιά.Τέτοιες πρακτικές αρμόζουν στο γαμημένο σωματείο του Πειραιά και στον παλαίμαχό του.
    Υ.Γ.2:Άλλη μια μιζαδόρικη μεταγραφή του Du$an έσκασε χθες,ξενερώνοντας τον κόσμο που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι οι παλαίμαχοι του γαύρου στην ομάδα έγιναν 2!!!!
    Υ.Γ.3:Oι φήμες ότι ο Αρχοντίδης και ο Παναγούλιας σκέφτονται να ξαναβγούν στο μεροκάματο για να πάρουν την ταυτότητα του πολυήττα αποδίδονται σε κακεντρεχείς και αχρείους...
    Υ.Γ.4:Kαλή αγωνιστική σεζόν στα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας μας που χρειάζονται την στήριξή μας όσο ποτέ άλλοτε.Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς θα έρθουν κι άλλες Πάτρες και ο Σέρβος να είναι σίγουρος ότι φέτος θα μας νιώσει για τα καλά...
    Υ.Γ.5:'To κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό.Αυτή η ομάδα μου θυμίζει την ομάδα της δεκαετίας του '90' DU$AN BAJEVIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΞΥΔΙ ΠΙΝΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ,ΔΑΚΤΥΛΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    ΞΥΔΙ ΠΙΝΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ,ΔΑΚΤΥΛΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ


    ----------------------

    ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟ

    ΘΑ ΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΩ ΟΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ Η ΑΕΚ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

    ΘΑ ΣΕ ΞΕΤΡΥΠΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. mike21hlk είπε...
    Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς θα έρθουν κι άλλες Πάτρες και ο Σέρβος να είναι σίγουρος ότι φέτος θα μας νιώσει για τα καλά


    xaxaxaxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    θα κλασετε μια μαντρα αρχιδια

    zastr0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ...Αντε να δω που θα καταληξετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. πες τη γαμιολα τη μανα σου αλλη φορα οταν γαμιετε να μη ξεχναει τα αρχιδια μεσα της

    παλιομαλακα πουτανας γιε

    zastr0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΗ;ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦΗ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣ.
    ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
    ΥΓ:alithia ellinika pote emathes na grafeis?Periergo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ntoysan gamhsoy esy k oi opadoi soy.
    opoios milaei gia paramonh (toy mpine ston pagko) mazi me thn manoyla toy na paei na gamh8ei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://www.youtube.com/watch?v=ikh-1ubAWMg&feature=player_embedded

    Αυτό το βίντεο είναι για να θαυμάσουμε για ποιό λόγο ψάχνουμε γήπεδο ξανά(ας είναι καλά και ο γρανίτσας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Χαράλαμπο: ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ. ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ; ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αμα θελουμε και προπονητη για να κερδισουμε την Κερκυρα...γαμισετα.Μακραν θα ειναι η πρωτη ομαδα που θα πεσει,ζητημα ειναι αμα θα μαζεψουν 10 ποντους....τι να κανουμε ομως?αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...και σε οποιον δεν αρεσει...να παει να βλεπει πολο.
    Μια απο τα ιδια θα ειμαστε και φετος...απο την διαφιμιση και μονο καταλαβαινεις...
    Παιζει αμυντικα...βριζετε τον προπονητη..γιατι δεν επεξε επιθετικα λετε...
    Παιζει επιθετικα...βριζετε τον προπονητη...γιατι δεν επεξε αμυντικα λετε...
    ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΚΥΡΙΟΙ δεν φτεει κανενας προπονητης και καμια δοιηκηση που δεν κερδισαμε την Κερκυρα...
    Τα πεκτρονια μας για αλλη μια φορα υποτιμισαν τον αντιπαλο και παιζαμε λες και ημασταν η Ρεαλ...βεντετες τις πουτσας δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. EXETE KSEFYGEI ENTELOS MILAME...
    KAI YPOTITHETAI, OTI OLOI MAS EDO MESA EIMASTE AEK...FANTASOU DLD, NA IPIRXAN KAI OPADOI ALLOTHRISKON TI THA GINOTANE....
    KAI META ROTAME, GIATI DEN MPOROUME NA PAROUME PROTATHLIMA....
    EDO O MPAOUGK, ME POLY XAMILIS DYNAMIKOTHTAS YLIKO, KONTEPSE PERSY NA PAREI KOUPA, META TA 2300 XRONIA THS SALONIKIS, GIATI OLOI TOUS EIXAN ENA KOINO SKOPO KAI STOXO...
    EDO, O KATHENAS, TRAVAEI OPOU TOU SIKOTHEI H PSOLH KATHE PROI....
    DEN YPARXEI SOTHRIA....
    AS TO KLEISOUME TO MAGAZI, KAI NA TO FTIAKSOUME APO THN ARXH...
    EGO ROTAO, TOUS APANTAXOU KAVLANTIDES TOU DU$AN....
    AN H OMADA, KSEKINAGE APO THN D' ETHNIKI, THA ITAN EKEI, GIA NA ANEVEI MAZI THS KSANA TA SKALOPATIA MEXRI THN A' KAI NA THN KSANAKANEI MEGALH....
    H APANTHSH EINAI APLH....APOKLEIETAI....
    GIATI MAZI ME AYTON KAI OLOS O SYRFETOS TON ROUFIANON POU TON AKOLOUTHEI, DEN THA EIXE PSOMAKI NA FAEI STA DYSKOLA THS OMADAS...
    ENO EMEIS, KAI STA SKATA NA PIGAINE H OMADA, THA EIMASTE EKEI...
    AYTH EINAI H DIAFORA...
    KAI H JUVE EPESE STHN B' ALLA AYTH POU THN GOUSTARANE, MEINANE MAZI THS.....
    ASXETO VEVAIA SAN PARADEIGMA...
    EMEIS DYSTYXOS, EPEIDH KAPOTE PIRE MAZI MAS, 4 KOUPES, TON EXOUME KANEI AGIO PROPONHTH...
    POU AN DEN HTAN O TAKAROS TO 89, NA PAREI THN KONTRA, KAI NA FYGEI MPROSTA ME TON OKO, TORA THA PROPONOUSE KAMIA OMADA THS B' ETHNIKIS BOSNIAS....
    AINTE ARKETA ME TOUS LOUKOUMADES....
    DYSTYXOS OPOS LEEI KAI O MIKE EDO, FTAIME KAI EMEIS, GIATI KAPOIOI OPADOI PLEON KOVOUN PAY ROLL APO THN PAE, KAI GIA AYTO KANOUN KATHIMERINA KO KO MPLOKO SE OLA....
    PERASTIKA MAS....
    EMEIS, PANTOS THN KAVLANTA MAS ME THN AEK THN KANOUME, EXOUME 20 PAIDIA OPADOUS- PODOSFAIRISTES STO TMHMA SALAS, POU KANOUN KATHIMERINA 50 & 60 XILIOMETRA, GIA NA ERTHOUN STHN PROPONHSH THS OMADAS, NA FORESOUN ESTO KAI GIA 2 ORES THN FANELLA ME TON DIKEFALO...
    AYTH EINAI H MEGALYTERH IKANOPOIHSH OLON MAS..
    PERASTIKA SE OLOUS TOUS MISTHOFOROUS MAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή