Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΓΑΒΡΟΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

           Από ότι καταλααβαίνω, το θέμα της επιθεώρησης του τηγανιού είναι μια τυπική διαδικασία. Άρα εκεί θα παίξουμε με τις φούστες, που χαλάσανε τον κόσμο για να αποκλειστούμε. Και μετρήσανε οι δημόσιες σχέσεις κύρια του Θεοδωρίδη στην διεθνή ομοσπονδία. Μερικά χρόνια πριν, έτσι όπως ήταν το επίπεδο των παραγόντων, θα είχαμε τυλιχτεί σε μια κόλλα χαρτί. Άρα τα πρώτα ευχαριστήρια προς τον παράγοντα του Ολυμπιακού.
         Ευχαριστήρια όμως πρέπει να απονείμουμε στον Μαρινάκη και στον Κόκαλη, που δεν αμφιταλαντεύτηκαν λεπτό. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΕΚ, που δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.
        Τέλος ευχαριστήρια αλλά και συγχαρητήρια αξίζουν στον Γιάννη Μώραλη. ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ: Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΤΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΑΠΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ  ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ."
           ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΔΙΟΤΙ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΕΣ. Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ. ( Η υπόθεση Μπλάνκο πάει για το αρχείο όσο αναφορά την πράσινη ).
        Αυτά που λέω δεν σημαίνουν λήθη για το παρελθόν. Όμως δείχνουν μια αλλαγή στη νοοτροπία εκ μέρους του δυνατού ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ( άσχετο αν θα βρεθεί χημεία ) ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ( συνταγή που ακολούθησε πέρσι κι ο Πατέρας) . ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΝΟΜΩΝ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΑΡΑ; ΤΙ ΑΡΑ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.
         Κι είμαι απόλυτος ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΥΡΙΟ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΤΙΜΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ και μάλιστα με δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑ και την έντεχνη πλέον διαφωνία Τσακίρη και Κιντή. Ακούστε την δήλωση Τσακίρη: "Αν ήμουν πρόεδρος, θα έκλεινα τους συνδέσμους και την θύρα 3." ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΕΩΣ ( δήθεν ) ΒΑΖΕΛΕ; ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΘΕΣΜΙΚΩΣ; ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ; Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ; ΔΑΝΕΙΣΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13. ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ PAY-ROLL ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ. ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
         ΥΓ. Βάσει του κανονισμού, ο Πανιώνιος πρέπει να τιμωρηθεί. ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. 

9 σχόλια:

  1. ορθότατο κείμενο κ το ΥΓ ολα τα λεφτα!!
    στο προηγούμενο ποστ λες οτι ο τσακίρης δεν είναι αυτος με τα πατατακια. δηλαδή να σταματήσω το μποικοτάζ?εδω κ 2 χρόνια δεν εχω αφήσει ουτε ευρώ γι'αυτο το λόγο, τι μου φταίει ο συνονόματος του καραγκιόζη..

    έχω ξεχάσει τον κωδικό μου(πάλι)
    ελπίζω ολα καλα!
    Αφροδιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Αφροδίτη: Καλώς την μετά απο τόσο καιρό. Πού χάθηκες; Μας έλειψε η φωνή απο την Μακεδονία.
    Τέλος πάντων. Ο Τσακίρης είναι εφοπλιστής. Δεν φτιάχνει τα πατατάκια, που είναι νοστιμότατα τα συγκεκριμένα. Δεν χρειάζεται μποϋκοτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Όλους: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΡΙΠΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ. ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΔΙΟΡΘΩΝΩ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με φαγανε τα μπιτσομπαρα ρε steven, τι να λεμε τωρα.. οκ μπουκοταζ τελος με βαριά καρδιά τα ειχα αποχωριστεί..

    Αφροδιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δυνατος,ο εχων τα αρχιδια εν ενεργεια,αυτος που νιωθει οτι ειναι πανω απο ολους τους αλλους,κανει αυτο που εκανε ο ΟΣΦΠ.Χωρις μα,μου,σου,του,χωρις σαλτσες,χωρις περιστροφες.Και αν η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δεν ηταν παιδικη χαρα,θα πηγαιναν και οι οπαδοι μας.Και φυλλο δεν θα κουνιοταν.Να ειμαστε δικαιοι και εντιμοι και να λεμε τα πραγματα με τ`ονομα τους,γιατι ειμαστε ΑΕΚ.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξενύχτης Νομικάριος26 Αυγούστου, 2010 02:38

    Γειά στο στόμα σου Στίβεν για την καργιόλα την αλογοτροφή, μια ζωή τον κώλο τους κοιτάνε και τίποτα άλλο, μια ζωή μέσα στην πουστιά και την μπόχα της (δήθεν) μεγαλοαστικής τάξης. Εδώ και πενήντα χρόνια έχουν φέρει στην Ελληνική κοινωνία, που παλιότερα είχε και δυο τρεις αρχές, το "τη δουλίτσα μας να κάνουμε κι όλοι οι άλλοι στο διάολο" προσθέτοντας το βλαχορατσιστικό "είμαστε Παναθηναϊκός"!! Δεν ξεχνώ τα εγκλήματα του αληταρά Κρόκους, όμως αυτά δεν εκφράζουν ΟΛΟΥΣ τους Ολυμπιακούς, ενώ αντίθετα ΟΛΑ τα βαζέλια τα εκφράζουν οι κοντοπίθαροι δυσλεκτικοί τραμπούκοι του μπάσκετ (ούτε στο όνομα, για να μην τους δώσω κι αξία), ο...Πατέρας και ο κοστουμέ κάφρος Βγενόπουλος. Τα χρόνια του Κοκκαλη όντως αδικήθηκαν, αλλά αυτοί δεν αλλάζουν, Αλβανοί γεννήθηκαν, Αλβανοί θα πεθάνουν. Και κάργα κομπλεξικοί, που βγάζουν το σκατό στην Ευρώπη, για να την πουν φυσικά στον δικό τους Ίαν Σκοτ, μια ...δαφνοστεφανωμένη αδερφή!!!
    Ριζούπολη, αεροβόλα, ξυλίκια, τεσσάρες, ΟΛΑ ΣΤΡΑΦΙ, πάει η ευκαιρία να γίνουν άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Steven swstotato keimeno..egrapses ta pragmata ws exoun kai to kuriotero einai oti an phgaine ontws kosmos ths omadaras mas sto ghpedo den tha kouniotan fullo sth kurioleksia giati san laos kseroume na ektimame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΓΑΥΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ 1% ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο γαυρος δεν σου εκλεψε τιποτα ρεεεεεεεε.
    Μονο σου τα εδωσες ρεεεεεεεεεεεε
    Αυτος την δουλεια του κανει ρεεεεεεεεεεεε
    Εσυ τι κανεις ειναι το θεμα ρεεεεεεεεεεε
    Σταματα να γκρινιαζεις σα χηρα ρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή