Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Η ΚΑΖΑΜΙΑΔΑ

            Εντάξει, δεν υπάρχουν νέα πολλά αυτήν την στιγμή, οπότε και οι παρεκκλίσεις απο τον σχεδιασμό μου, προσφέρουν κάποια τροφή για συζήτηση. Οπότε λέω να ασχοληθώ λιγάκι με το πνεύμα των σχολίων του καζαμία αξιολογώντας την βαρύτητα όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ.
           Ο Μπάγιεβιτς και το αγωνιστικό κομμάτι: Το ρόστερ είναι γερασμένο και φοβερά λειψό. Λείπουν και τα δυο πλάγια μπακ, ο χάφαρος που δημιουργεί και το βαρύ σέντερ φορ. Όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι θα τραβήξει ο Λυμπερόπουλος και ο Ντιόπ. Διότι αν υπάρχουν κι εκεί απώλειες, τότε ζήτω που καήκαμε. Πόσο μάλλον δει αν πουληθεί ο Σκόκο ( πού καταντήσαμε λοχία; ). Αν φύγει ο Μπλάνκο ή ο Τζιμπούρ, δεν είναι και τραγικά τα πράματα. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, είναι απορίας άξιον, πώς ένας άνθρωπος της ομάδας σαν τον καζαμία, θεωρεί οτι αν ο Μπάγιεβιτς δεν βγει στο champions league τότε θα έχει αποτύχει οικτρά. Επίσης και να βγει, πώς εξασφαλίζεται η πρόκριση μετά; ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΤΑ BUDGETS ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. Η ΑΕΚ πάει για την υπέρβαση και για καλύτερο θέαμα. Μετά είναι ό,τι βγει. ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ NA MHN EXEI "οικτρά αποτυχία και κύκνειο άσμα".
            Το διοικητικό κομμάτι: Ο Πέτρος κάνει τα πάντα. Ρε τον Πέτρο, τον καραμπουζουκλή. Και τελικά ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ Η ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ; Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΑΔΑΜΙΔΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΑ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ; ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΩΘΗΚΕ, Η ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΡΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ; ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ;
         ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ; ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ORIGINAL, που πήρε την εντολή για την μπαρούφα μνημόνιο που αναφέρετε και πιστεύει οτι προεδρεύει ( η οργάνωση ) πριν τον όρο του πρωτοδικείου και την αποχώρηση του μετόχου, που αφού του χρόνου - Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ; ΝΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ , ΤΩΝ 5000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ.
        Μελισσανίδης: Πολλά λέτε και πολλά υπαινίσεσθε. Τα σχόλια μου τα διαβάσατε. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ; ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ; ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΚΙ ΕΝΩ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΠΙΗΣΗ ΤΩΝ BLOGS ( συμφωνώ με αυτό ), ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΠΟΥΤΣΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ; ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
        Φίλαθλος- Αβραμίδης: Δεν χρειάζομαι καμία γνώμη για το γράψιμο μου. Είναι μια χομπύστικη κι άμισθη σχέση για την κοινωνία κάθε Σάββατο χωρίς να προτείνω τίποτα σαν προτεκτοράτο ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΦΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ. Κι άγχωνται με τα επιτόκια. ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΠΩΝΥΜΟ. Εγώ πληρώνω, μαλάκα. ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ, δεν πάω. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΏ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ Η ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ. ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ξέρεις τι σημαίνει;
       Ο δε Φίλαθλος δεν είναι συμπαθητική εφημερίδα, ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΟΛ Η ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ. Είναι η εφημερίδα που διατηρεί την ταυτότητα της και την δική μου μαζί, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ Η ΒΡΙΖΕΙΣ; ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ, ΤΟΤΕ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΝΤΑ ΚΑΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟ. ΑΝ ΓΑΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΤΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΤΗΣ Η ΑΡΚΑΔΗ. ΓΚΕ-ΓΚΕ;
      Αδερφάκι μου , είσαι κλασσικός μαλάκας και νομίζεις ή καλύτερα γνωρίζεις, οτι είσαι τέτοιος και δεν μπορείς να διορθωθείς. Κλασσικό γνώρισμα του ανίατου είναι αυτό. Αλλά σε ευχαριστώ που ξαναείδα θέατρο σκιών. Μου είχε λείψει ο καινούργιος ήρωας που είναι επώνυμος πια. ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΖΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ/ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
        ΥΓ1. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ. Ο ΠΑΠΑΣ( κλασσικό νούμερο )  ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΕΡΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ. ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΡΟΣ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΑΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ;
      ΥΓ2. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΒΟΘΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΣΤΗΝ 7. ΟΣΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΑΣ, ΒΛΑΚΕΣ. ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
      ΥΓ3. Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΤΑ 16 ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΣΕΡΒΑ. ΑΣΧΕΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΝ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ.
      ΥΓ4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ, που έκανε το come back, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΞΩ. ΠΑΟΚ , Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΑ.

16 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Αυγούστου, 2010 11:00

    Ωχ φόρτωσες...από γιαπωνέζικα προτιμώ το μαγαζί fujiyama στο brixton με τα μαυράκια με κάτι πεντάφυλλα και 38ρια απ' έξω.
    Αυτά τα nobu για κάτι ξενέρωτους λεφτάδες είναι, και καμιά ψωλοκασέλλα που την είδε ακριβογάμητη, και καλά πάει μόνο με τα τζάκια και golden boys, ενώ το σκατό πρέπει να το ξύνει από το βρακί της...
    Άμα συναγελάζεσαι με τέτοιο περίγυρο και άξαφνα κάνεις παρέα με το γκοντό και το δεσποινάκι, πως μετά να διοικήσεις μία ΑΕΚ, την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ οργανισμό σε αυτό τον τόπο που μπορεί με την αξία του να πρωτεύει στο χώρο του? Εκεί χρειάζεται φωτιά και τσεκούρι, πόνος, μεράκι, γνώση, ευελιξία, εξυπνάδα, μπαλάρα. Όχι φληναφήματα περί "λαϊκών βάσεων" και "στηρίζουμε, αλλά τουμπεκί για τα φαγωμένα", "εσείς στην 7 είστε πασέ", πλακάκια με καισαρόπαπες κλπ κλπ...
    Άστο ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σε ολους.
    Τωρα ειναι η σειρα μου να σου πω οτι εισαι κακο παιντι.
    Βριζεις πατοκορφα εναν ανθρωπο που δεν σου μιλα με αυτον τον τροπο(δηλαδη ευθεως και σταρατα) παρα ο κακομοιρης αρεσκεται σε υποκριτικη ευγενεια,επιπλαστη ειρωνια και προτιμα δια της πλαγιας νυξεις,μονο και μονο γιατι ειναι "ευγενικης καταγωγης,υψηλης μορφωσεως και αδαμαντινου χαρακτηρος",που ελεγε και σε μια ελληνικη ταινια ο "κουτοθωμας".Δεν θελει να σε προσβαλει,για να μην αισθανθεις ασχημα.
    Και μη περνα απο το μυαλο σου οτι ειναι μαλαγανας, σουπιας, υποκριτης,ανανδρος,κουτοπονηρος,δηλαδη πολυ απλα ενας βλακας που την ενδεια του χαρακτηρα την κρυβει πισω κληρονομημενα λεφτα. Οχι.
    Απλα ειναι "υπερανω" και δεν καταδεχεται να πεσει στο επιπεδο σου. Δεν ειναι χυδαιος στα λογια.Μονο στις πραξεις.
    Και αυτο γενικα,ειναι σημαντικο για τους αρουραιους που θελουν να κανουν υπτιο στους υπονομους.
    Ξερεις τι ειναι να σε βριζουνε στη μουρη και εσυ να λες "κυριε Αβραμιδη"; Μεγαλοκαρδια και ταπεινοφροσυνη ταυτοχρονα.
    Οποτε και εσυ να περιμενεις συντομα την αξιοπρεπεστατη απαντηση του στις ακατανομαστες υβρεις που εξαπολυεις.
    Γιατι ακομα και οταν πειναμε πολυ,το σαβου-ρ-αρ βιβρ επιτασει να χρησιμοποιουμε μαχαιροπιρουνο.
    Και παντα τρωμε με το στομα κλειστο βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Χρήστο: Δεν θυμάμαι να έβρισα κάποιον. Έβρισα κάτι που δεν έχει όνομα, άρα δεν έχω βλάψει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να πουμε και κατι πιο σοβαρο,δηλαδη οτι τελικα τετοιοι τυποι "πηγαν" το καραβι της ΑΕΚ στα βραχια.
    Οι οποιοι ειναι παντελως ασχετοι με το ποδοσφαιρο και οχι μονο.Που απλα επαιξαν με ενα σωματειο,χρησιμοποιωντας την οποια αιγλη του και την οποια δυνατοτητα παρεχει στην προβολη των διπλανων καθισματων στα επισημα και στον αυνανισμο της "παρουσιας".
    Ανθρωποι που δεν ξερουν τι να κανουν με την ζωη τους και ασχολουνται αλλοτε φτιαγμενοι,αλλοτε οχι, με τον Πετρο, με τον Ντουσαν, Με τον Σκοκο, με τον "προεδρο" με τον "μετοχο" με τον εναν, με τον αλλον , με τον δεινα,με τον ετσι,με τον αλλιως και ξυσε τα αρχιδια σου με τον κασμα. Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη,ταχα μου, αφου ειναι κληρονομικα αεργοι,δηλαδη τυχεροι τεμπεληδες.
    Και ειπαν να καθησουν στα επισημα ομαδας,λες και θα τους περνουσε απο εξετασεις κανενα συμβουλιο του Μπακιγχαμ,προκειμενουν να τους κανουν σερ. Και ολοι αυτοι οι ψυχανωμαλοι που δινουν βαση στη μοστρα σε εναν μικροκοσμο που ειναι αρωστημενος,δεν δινουν βαση στην ουσια,δηλαδη στο αποτελεσμα,στη δουλεια,στη μεθοδο και στην αφοσιωση σε οτι κανουν. Καμια σχεση. Απλα κανουν οτι κανουν,οπως ακριβως κλανουν. Και δικαιολογια καμια δεν χρειαζεται και λογο δεν δινουν, ακομα και αν κανουν την μια γκαφα πισω απο την αλλη,ακομα και αν ριχνουν επιχειρησεις στα βραχια,ακομα και αν τους πιανουν κωτσους κατι κωλοπαιδα που κλωτσαγαν ενα τοπι.
    Και καθολου δεν λυπαμαι για τα οποια χρηματα τοποθετηθηκαν και χαθηκαν. Στα παπαρια μου. Αφου και την ομαδα την εστειλαν κατα διαολου,δεν πειραζει,ας πανε και μερικα χιλιαρικα κατα διαολου.Αλλωστε αδουλευτα ειναι. Και σκοπος τους δεν ηταν η επενδυση,αλλα η εξαγορα της παρουσιας των ιδιων στην "Ρ" και η αυτομαλακυνση.
    Ναι μεν απεχθανονται τα λαικα στρωματα και την πλεμπα,αλλα σε συλλογο που φτιαχτηκε απο τετοιους και σε τετοιους επευθυνεται,εισεβαλαν.
    Δηλαδη καλο το μπλαζε υφακι και το τουπε αλλα αν δεν υπαρχει λαικατζα να σε επιβεβαιωσει για την μαλακια σου,δεν γινεται τιποτα.
    Και δενχρειαζεται,να πουμε, οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι, και τα σχετικα. Υπαρχει και κοσμος που εχει μετρο,εχει αισθηση των πραγματων,εχει αυτοσεβασμο,εχει μοχθησει,ρισκαρει,επενδυει,πραγματωνει σχεδια,εχει επιγνωση. Αλλα οι περισσοτεροι τεμπελαραιοι της μεγαλοαστικης ταξης ειναι πραγματικοι κηφινες και πανιβλακες. Το ποσο βλακες και ποσο αδειοι και αδεξιοι στα παντα ειναι,πραγματικα τρομαζει και δημιουργει αποριες.

    Υ.Γ. Ποσοι αραγε "μετοχοι", "επενδυτες" κλπ.σαν και δ'αυτους εχουν περασει ειτε απο το Δ.Σ. ειτε απο τα επισημα,του προσφυγικου συλλογου, οπου οι παππουδες τους ροκανισαν -με την αρωγη του σαπιου κρατους βεβαια-τα χρηματα της ΕΑΠ,δηλαδη της επιτροπης ανασυγκροτησης προσφυγων,τους οποιους πεταξαν σε παραπηγματα,τα οποια προερχονταν ειτε απο εξωτερικα δανεια για τον σκοπο αυτο,ειτε απο εισφορες ευπορων ελληνων του εξωτερικου και απο τοτε δημιουργηθηκαν τα περιφημα "τζακια",τα οποια τωρα χρησημευουν μονο για να καπνιζουν κανενα λουκανικο πρωτου το βαλουν στον πατο τους οι ενοικοι;
    Η υποκρισια,η ειρωνια και ο περιγελος,δεν εχουν ορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντιηλιακο πήραμε ;

    Καλοκαιράκι.. Χυμένος στη ξαπλώστρα του γύφτου και εν μέσω ξεκωλοκαλλιστείων , μικρή φαγούρα εμφανίζεται στους γεννητικούς σου αδένες,
    "πες ένα αριθμό , αρχηγέ " λες γυρίζοντας προς στον διπλανό σου
    "16 !!"
    "Α-Β-Φ-Δ-Ε-Ζ-Η-Θ-Ι-Κ-Λ-Μ-Ν-Ξ-Ο-Π...Προδότης"
    Η φαγούρα έγινε τρέμουλο, το τρέμολο ανησυχία. Έχεις γίνει το θέαμα της παραλίας. "Κάπου εδώ την έχω βάλει γαμώτο" λες , αραδιάζοντας αντηλιακά , πετσέτες , τα κλειδιά του αμαξιού , τις αποδείξεις για τους Φρέντο.. "Να τη ρε !! και πήρα μια τρομάρα "
    Ξαπλώνεις πίσω ανακουφισμένος . Το βλέμμα σου πέφτει πάνω στη μάπα του ευθυτενή . Και ας καταλαμβάνει ένα μικρό κομμάτι του πρωτοσέλιδου.
    Ίσως είναι η πιο χιλιοφορεμένη φωτογραφία, ever. Ο αρχισυντάκτης κρατάει δεσμευμένο πάντα ένα κομμάτι της πρώτης σελίδας . Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει . Να μην έχουμε μια πρόχειρη στην αλλαγή ιδιοκτησίας του οσφπ ; Και αυτό το βλέμμα του προς το άγνωστο, με το ελαφρό μηδίσαμα ... Παραπέμπει σε κάποιον που παρατηρεί την ομάδα του να σέρνεται εντός γηπέδου , δεν έχει ιδέα πως θα το αλλάξει, αλλά..αλλά είναι ευχαριστημένος ότι η κλανιά που του ξέφυγε( είναι και σε μια ηλικία, μην το ξεχνάμε) πέρασε τελικώς απαρατήρητη
    Στο άλλο άκρο ένας ρουφιάνος του χαμογελάει κρατώντας στα χέρια του ένα ανταλλακτικό από τη μηχανή του Enterprise . Κάποιοι το ονόμασαν κούπα. Κάποιοι άλλοι είναι έτοιμοι να σηκωθούν από καρέκλες, ντιβάνια, κρεβάτια, ντιβανοκασέλες για να σηκώσουν στα χέρια τους τροπαιούχους , τις ασπίδες ..και τέλος πάντων οποιονδήποτε έμμισθο βρίσκεται πέριξ και δεν τον έχει αγγίξει το τζετ λαγκ
    Πάνω δεξιά κάποιος στέλνει μηνύματα στο μιζαδόρο παρουσία των συμπατριωτών του. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό ;. Χαρτάκι προτεραιότητας και αναμονή στην ουρά. Προέχει η χημεία της ομάδας , όπως επιχειρηματολογεί και ένας σοφός . Αυτά είναι ανώτερα προπονητικά . Η θέση του τρίτου τερματοφύλακα είναι η πλέον επιτελική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο . Και ενώ υπάρχουν αυτές οι αξίες και τα θεωρήματα μέσα στην ομάδα , έρχεσαι εσύ με τα sms σου να αποδείξεις τι ; Να το ξέρεις. Αν στραβώσει η χρονιά εσύ θα φταις , γιατί την ώρα που το βατράχι ενημέρωνε το βιβλίο εσόδων-εξόδων εσύ σπέρνεις ζιζάνια
    Το πρωτοσέλιδο δεν αφήνει πάντως αμφιβολίες. Εις τριπλούν μάλιστα για να εμπεδωθεί καλύτερα. Ασχέτως αν λίγο πιο πάνω , αριστερά , οι μισοί από αυτούς που υποτίθεται ότι έχουν γεννήσει μεγάλες προσδοκίες είναι για φεύγα .Πρώτος και καλύτερος ο πρώην ξενύχτης, παλιόπαιδο μισθοφόρος και νυν υδραυλικός. Κάπου εκεί παρεμβαίνει και ο Χυτήρης. Το ποίημα είναι συγκλονιστικό και θα παρακαλέσω να υπάρξει η απαραίτητη σοβαρότητα

    " Δεμένος τρυφερός αλλιώτικος
    Δεμένος στο κατάρτι μου.
    Τόσα νερά στο δωμάτιό μου!

    Ας έρθουν οι σύντροφοι
    Ας έρθουν οι σειρήνες
    Ας έρθει - έστω - ένας υδραυλικός."

    Πακέτο με τον Ζόνας.. Ε ρε ομάδα που θα κάνουμε φέτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο: Μην χαλάς το κλίμα, θα σε κάνει ντα ο καζαμίας. Επίσης ο αρχηγός έχει υπογράψει μνημόνιο παρουσία δυο δικηγόρων.
    Να περνάς καλά γιατί έχουμε δουλειά απο 19/8. Σε ποιά εξοχή είσαι; Δρόσισε μας κι άλλο. Πολύ ωραίο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανως ο ανωνυμος περιγραφει γλαφυρα αν και με αντισερβικη προκαταληψη το πρωτοσελιδο της "Ωρας" της 2 Αυγουστου.
    Γραψε κατι και για το πρωτοσελιδο της 3 Αυγουστου, οπου ειχε τον δικεφαλο με φοντο το "μακετο" -που ελεγε και ο Σημιτης- του παλιου γηπεδου. Που το κλωθογυριζουν διαφοροι σαν αναμνηση και σαν χαρτινο κειμηλιο.Ισως απο νοσταλγια,ισως απο ενοχες. Ποιος ξερει.
    Και το στηνουν στα ποδια ενος τριποδου τραπεζιου.Και μοιαζει ετσι οπως ειναι, σαν τετραγωνισμενος ογκος απο κολυβα,πασπαλισμενος με κιτρινη ζαχαρη.Σαν να εχουνε μνημοσυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απεφασισθει τελικα μετα απο ψαξιμο μηνων-(!!)λεει- η προσληψη του Κωνσταντινιδη,ο οποιος πριν φυγει(;) απο την Helios Resorts, τον ειχαν "φυγει" απο τον παο εξαιτιας του λαμπρου του εργου στο εκει εμπορικο τμημα.
    Και ερχεται να αναλαβει το δικο μας αναλογο τμημα.
    Τωρα που τα βρηκε ο Αδαμιδης με τον μουσια,περιμενει να κανει χρυσες δουλειες με την εκμεταλευση του σγματος. Και ας μην εχει διακανονισθει η Empire ακομα. Πολυ βιαζεται αυτο το παιδι.
    Εκτος και αν ειναι τοσο σιγουρος για το νταμπλ φετος,ωστε πρεπει να διοργανωσει σωστα απο τωρα τις φιεστες,καθ'οτι ο Κωνσταντινιδης πριν αναλαβει το εμπορικο τμημα,ειχε θητευσει στο τμημα διοργανωσης εκδηλωσεων του βαζελου.
    Οπως και να εχει,του ευχομαστε καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν πολλες ομοιοτητες δεν εχει αυτο το μνημονιο που υπεγραφει,με τα αλλα των Κοζωνη και Ελιαχου;
    Και στο κατω-κατω,τον Κοζωνη τον ρωτησαν πρωτα;
    Ελπιζουμε αυτη τη φορα να μην υπαρχει καποιος κρυφος κατασκευαστης με σκουφακι.Και να μην απορει ο Μ. Καραμανλης που "κανεις δεν ειδοποιει την ΚΑΕ για το θεμα του γηπεδου και ειμαστε πισω σε πληροφορηση απο τις εξελιξεις". Γιατι σε ειχαν ρωτησει την πρωτη φορα με τον "Εβραιο κατασκευαστη"; Ρε τι τραβαμε.
    Δεν υπαρχει αλλο γραφειο,παρα μονο αυτο του Πειραια; Τι διαολο; Χαθηκαν οι νομικοι;

    "...Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει υπογράψει ένα μνημόνιο με την ΠΑΕ και είναι υπόλογη απέναντι στον κόσμο για το γήπεδο έως τις 30/6. Κάνουμε κινήσεις για το θέμα της Φιλαδέλφειας και μόνο, χωρίς να τις δημοσιοποιούμε και να τις λανσάρουμε. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα μπορεί ο κύριος Μελισσανίδης, ο κύριος Κοζώνης, ο κύριος… Κινέζος να κάνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια». Ταδε εφη, Χατζιχρηστος, 6 μηνες πριν. Ο οποιος εδωσε την αδεια για την ανεγερση του γηπεδου,αφου πρωτα ικανοποιηθηκε υλικως. Η Ερασιτεχνικη εννοουμε. Να μη παρεξηγηθουμε κι'ολας.
    Αληθεια, αυτο το μνημονιο θα το διαβασουμε ποτε; θα αξιωθουμε;
    Ρε τι τραβαμε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απορια: Ξερει ενας δικηγορος απο διοικηση επιχειρησεων; Μπορει να βγαλει οργανογραμματα;
    Μπορει να κανει οι κονομικη και εμπορικη πολιτικη; Γνωριζει απο μαρκετιγκ; Και προσελκυση χορηγων; Και μαχη με μανατζαραιους; Και απο σκαουτινγκ; Και εποπτης εργων; Και παραλληλα βεβαια και δικηγορος με τοσες εκρεμεις υποθεσεις για τον συλλογο; Με τοσα μετωπα;
    Απαντηση: Ναι, αν ολα ειναι δωσμενα και ετοιμα και απλα εκτελει εντολες.
    Βαρια δουλεια,ειναι αληθεια. Ολα αυτα; Και με τι μισθο; Ψειρες.
    Καλα παει παντως. Ειχαμε πει αλλωστε,οτι ετσι που ειναι η ΑΕΚ,δικηγορο και μαλιστα με φουλ 24ωρη εργασια χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χρήστο: Εντάξει το μνημόνιο για το γήπεδο ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. Έλαβα και την πρώτη διάψευση για το μνημόνιο του κόσμου. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ, δεν πάει να χτυπηθεί κάτω σύσωμο το supporters club.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o mousias einai megalos anakatosouras

    mipos ypegrapse kai kana mnimonio me ti troika>?


    mixalis - xalkida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Μιχάλη-Χαλκίδα: Καλώς τον. Για την τρόϊκα δεν ξέρω, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ. ΡΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ Ρ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΩΤΣΟΥΣ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Παιδια,ενας δικος μου εχει κατι κρανη απο το `40,να τα φερω...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. tetoia krani pou leei kai o colgate ?

    http://www.youtube.com/watch?v=cgyhsF53484

    hahahhahahahahahah

    mixalis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μονεγάσκος ανάκριση μου κάνεις?Άμα θες να πεις κάτι ρίχτο και άσε τα γύρω-γύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή