Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

H EΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

            Τα σχόλια μπορεί να πέφτουν, αλλά η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη. Άρα χρειάζονται μερικές επαναλήψεις που θα κριθούν αυτόν τον δύσκολο χειμώνα για την συστηματική τήρηση των απόψεων όλων. 
      1. Είμαι ΑΕΚ καθαρά και δεν διεκδικώ κανέναν θεσμικό ρολο στην επαγγελματική ή στην ερασιτεχνική μερίδα του σωματείου. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ. ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, δεν πάει να λέει ο καθένας ό,τι θέλει για τον ρόλο του, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΑ ΒΟΥΤΥΡΟΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.
      2. Αντιπροσωπεύω ακούσια τον αγνό οπαδό ( επιμένω στη λέξη ) και δεν τον στρατεύω πουθενά. Κρίνοντας τον αντίπαλο αλλά κυριότερα κρίνοντας εμένα, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ. Άρα με ενδιαφέρει πρώτιστα η αυτογνωσία ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ.
      3.  Οι διοικήσεις δεν μου λένε πολλά. Γνωρίζω οτι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στα γήπεδα ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
     4. ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΛΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    5.  ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΔΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ή ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    6.  ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ Η ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    7.  ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
    8. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑ ΚΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΥΚΑ.
   9.  ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΝΤ Η ΕΕ Η ΔΙΦΘΟΓΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ. ( μέχρι και σε αυτό τα πάνε όλα ομαδικά ).
 10.  Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΤΙΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
 11. Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
 12.  ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ.
 13. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
 14. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΙ.
             Γελοία; Ε, τι να κάνουμε; Υπάρχει και το μουσείο της Ακρόπολης με τα πεθαμένα. Η ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΖΕΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΣΟΓΛΟΥ ( δεν είναι τυχαία η αναφορά του ονόματος) .
 15. ΤΟ "Ε" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΕΝΩΣΙΣ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. Σαν τα μπαχαρικά στο Καπαλίτσαρσι ή στο τουρκικό σήριαλ που πλέον βλέπει κάθε ελληνίδα μάνα και κλαίει με τον Αχμετ που έφυγε.
  16. ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ; ΓΚΟΛ ΕΜΕΙΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ;  ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΚΡΑΓΜΕΝΗ.
  17.  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΖΤΗΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ( δεν μιλάω για το γήπεδο).  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΡΑΤΣΑ. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ, ΦΥΟΝΤΑΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.
  18. ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ. ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
  19. ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ( φτηνό ) ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
  20. ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
  21. ΟΣΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.
     ΥΓ. ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΦΑΣΙΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΤΑ ΖΩΑ.

37 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Αυγούστου, 2010 00:18

    προσυπογράφω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανως, ολοι συμφωνουμε με ολα τα παραπανω.
    Αν και πιστευω οτι η επαναληψη ειναι η μητερα της μονοτονιας. Αλλα αυτο ειναι ασχετο. Και σε προσωπικο επιπεδο.
    Γνησια και τα 21 σημεια. Και ο αριθμος,θα αρεσε και στον Χατζιχρηστο.

    Πρωτη φορα ποδοσφαιρικη ομαδα,αποκλειεται απο ομαδα μπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Αυγούστου, 2010 00:49

    Η δαφνοστεφανωμένη μπορεί να προσφέρει ΥΨΙΣΤΕΣ υπηρεσίες στο ελληνικό κράτος και την ανθρωπότητα γενικότερα, μην πω και στο μΠΑτΣΟΚ...Δόξα σοι γιαχβέ που τους έφερες στη γη της επαγγελίας την κατάλληλη στιγμή...
    Λοιπόν, σήμερα (τυχαίο? δε νομίζω...) οι γιοβροί απελευθερώσαν τις μαούνες του στόλου της ελευθερίας που κάναν το ρεσάλτο και φάγαν τα μεμέτια. Αφού άπαντες οι μανουνιέριδες απελάθηκαν (μερικοί και από τον κόσμο αυτό τον άδικο...) ας πάρει ο λίνεν το ντιόγο βουτηχτή, το χολέμπας μούτσο, με τα άλλα τα παιδιά του λιμανιού να τις φέρουν αυτοί τις μαούνες...τουλάχιστον θα τύχουν θριαμβευτικής υποδοχής στο λιμάνι της αμφιάλης από το τοπικό κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι είναι κι αυτό...Μεγαλεία (τσέπης)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω σε ολα πλην του 7,τρανο παραδειγμα η ΑΕΚ.
    Ποσοι θα θυμηθουν τον Τιμουρ σημερα,και θα κλαινε με μαυρο δακρυ...
    Με τοσους "σκουρους" που εχει ο γαβρος στην ομαδα,δεν κανουν ενα ντου οι ισραηλιτες να τους μπουζουριασουν επειδη μοιαζουν με αραβες? Αφου εμεις δεν μπορουμε να τους απαγορευσουμε την εισοδο στην χωρα,ας μας διευκολυνουν τουλαχιστον σε κατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα ! Λινεν μαλλον τελος απο το μπουρδελο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πετυχημενο σχολιο που διαβασα: " δωστε στο Βαγγελη μια soda,να χωνεψη και την τσοντα."
    Ο οποιος, παρηγγηλε να μην ανεβουν στο αεροπλανο-και το εννοουσε- οι Ντιογκο, Λινεν.
    Ο ενας να παει να κρεμαστει στο κηπο της Γεσθημανη και ο αλλος, ο Μπεν-βουτ- Ντιογκ να παρει ενα κοπαδι προβατα εκει στα προαστια του Τελ Αβιβ.
    Φυσικα ερχεται με φορα η καψουρα του Βαγγελα. Ο Μπαλμπερδε, που εφυγε με τις κλωτσες απο την βιγιαρεαλ.
    Εκτος και αν εχει πιει κανενα ποτιρακι και ζητησει τον Φεργκιουσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να αποδειχθει για μια φορα ακομα,ποσο ΛΙΓΟΙ ειναι εκει κατω στην ευρυτερη περιοχη της τρουμπας,ντε και καλα να ερθει ο Βαλβερδε,Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ της Βιγιαρεαλ,μονο και μονο γιατι ειναι ανικανοι να ψαξουν να βρουν εναν προπονητη που πραγματικα να ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.Τα κιλα του σε δολλαρια εσκασε ο Μαρινακης,και ψαχνει τον Βαλβερδε στο τηλεφωνο,κι αμα του κανει ο Ισπανος και τιποτα κονξες ισα που πρεπει να μπει σε ενα καραβι του και να φουνταρει στην θαλασσα του Μπαρεντς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ"; πω-πω-πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να `χεις δωσει τοσα λεφτα,και να διαβαζεις τον τιτλο του "φιλαθλου"....Δακτυλος του Αβραμιδη μου φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διορθωνω,κωλοδακτυλο θα`λεγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αποθεωση θα ειναι, σε περιπτωση που ερθει ο Μπαλμπερδες και δεν στρωσει την ομαδα-πραγμα καθολου απιθανο αφου θα παραλαβει καμενη αγωνιστικα γη και ετεροκλητο υλικο,διχως να ειναι καποιος της προτιμησης του,αρα θα πρεπει να συμβιβαστει με τα συμβολαια- και να ακουμε απο τις εξεδρες του τιγανιου αναμεσα στις αποδοκιμασιες εναντιον του, ρυθμικα το ονομα του Κετσπαγια. Εκει που τελειωνει η λογικη,αρχιζει ο οπαδος.
    Και το Σωκρατη να γελα κατω απο τα λιγα μουσια του και τα παχια φρυδια του.
    Τελος παντων. Μη ξεστρατιζουμε και πολυ και κυρια μη λεμε και πολλα γιατι δεν θελει και πολυ να παθουμε τα ιδια και να αρχισει παλι ο δισκος να παιζει αναποδα.

    Με αυτον τον Αραουχο θα βρεθει ακρη; Τι σηριαλ ειναι τουτο; Τοσο θολωμενο,τοσο μπερδεμενο ειναι αυτο το παιδι και τον σερνουν απ'τη μυτη κατι ακαματηδες που ζουν απ'τον ιδρωτα του αλλου;
    Και μια και το εφερε η κουβεντα, τι χρειαζονται οι μανατζαραιοι,περα απο το να κλεβουν το ψωμι αγραμματων κατα βαση νεων ανθρωπων,που δεν ξερουν ουτε να πλασαρουν τον εαυτο τους αλλα ουτε και να υπερασπισουν τα χρηματα τους,δεν το καταλαβα ποτε.
    Τι περιμενεις απο παιδαρελια που υπογραφουν με σταυρο. Υπαρχουν και αρκετοι "κολυβογραμματισμενοι"-κυρια στο μπασκετ- αλλα και αυτοι δεχονται ευλαβικα τις γνωμες των σωτηρων τους και αφηνονται στα κατεργαρικα και τεμπελικα χερια τους, προκειμενου "να κανουν την καλυτερη συμφωνια". Λες και με τοση προβολη που απολαμβανουν,αν πραγματι αξιζουν και μετρανε,δεν προκειτε να βρουν καλα λεφτα. Θα βρουν. Αλλα ποσοι απο δ'αυτους δεν ειναι φτερουγες απο κοτοπουλο που καποιοι τους εχουν πεισει οτι θα τους μοσχοπουλησουν σαν Ολλανδικο νουα; Οι περισσοτεροι.
    Ρισκαρει ο ιδιοκτητης της ομαδας που παιρνει το προτινομενο,ρισκαρει και ο σκατοβλαχος ποδοσφαιριστης αν θα πιασει, η αν θα παρει ποδι και αν θα ξαναβρει ομαδα. Ο μονος που κερδιζει παντα,ειναι η γκανιοτα. Δηλαδη η εφορια και οι μανατζαραιοι. Που απ'την αρχη του επαγγλεματικου αθλητισμου,αντεληφθεισαν γοργα, ζουμι και μαρουλι ακοπο και χωρις ιδρωτα, απο τα κοροιδα με τα σωβρακα.
    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια απατη ειναι οι μανατζαραιοι...Οχι μονο στο ποδοσφαιρο,γενικα μιλαω.Πληρωνονται για τα αυτονοητα,στο ποδοσφαιρο απλα εκμεταλευονται τον μαλακα που εχει το πορτοφολι και φτιαχνουν το δικο τους.Σ`ολα τα αλλα γαμανε τον κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KILL BILL VOL 2!
    ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ!!


    Ειναι η δευτερη ιδιοτητα που απεκτησε ο χοντρομπιλαρος αρεινος,σουπερας και σκωληκας. Εκτος απο κυματοθραυστης του βατραχου,πλεον εγινε και κουμανταδορος στη παε,αποφασιζει και διαταζει,και οποτε του καπνισει απολυει ανθρωπους,με γελοια προσχηματα αλλα φανερα -κατα βαθος- αιτια.

    Μπορει τη διαθεση των γαυρων να την χαλασε ο αποκλεισμος απο την αγαπητη μακαμπι,αλλα εμας ειναι χαλασμενη εδω και 2 χρονια κοντα που ειναι στο παγκο ο αλητης. Αλλα προσφατα χαλασε ακομα περισσοτερο με την περιπτωση παρακατω!

    Στο σημερινο κειμενο,θα αναφερθουμε στη περιπτωση (πρωην πλεον) εργαζομενου στη παε,ο οποιος απολυθηκε πριν λιγο καιρο με την επισημη δικαιλογια να κανει λογο για περικοπες εξοδων και μειωση προσωπικου,παρα τη πολυ καλη δουλεια που εκανε και τα πολλα χρονια που δουλευε στο συγκεκριμενο ποστο!. Αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φαινονται.
    Αυτος ο ανθρωπος,τυγχαινει να μην ανηκει στην ντουσανοφρουρα. Δεν ξεχασε το 1996,ουτε μπορει να εθελοτυφλει στην σημερινη προπονητικη ανυπαρξια του βατραχου,και ετσι κρατησε μια σταση αξιοπρεπη.
    Το πιο σημαντικο σε αυτη τη περιπτωση,ειναι οτι ο χοντροκαιλας εβαλε το χερακι του πολυ βαθια ωστε να συμβει αυτο!
    Επισης,προχθες ειχαμε 4 περιεργες αποδεσμευσεις υπαλληλων στο τμημα σκαουτινγκ,που στα ΜΜΕ περασε στα ψιλα.

    Κανονικα,για να εξοικονομηθουν χρηματα,θα επρεπε να ειχε πεταχτε εξω με τις κλωτσιες ο αχρηστος προπονητης,ο αρειανος υπασπιστης του,η κομπανια του,και οι αχρηστοι παικτες που εχει φερει! Και οχι ενας υπαλληλος των χιλιων ευρω.
    Αλλα ποιος να τα κανει αυτα; Ο εντολοδοχος Αδαμιδης; Που εταζε χωρις να εχει ρωτησει το αφεντικο του; Πιο σκιαχτρο και απο αυτα στα χωραφια εχει καταντησει,κανεις δε του απευθυνει το λογο πλεον!

    Οπως διαπιστωνουμε,η ντουσανομασωνια εχει εγκατασταθει πληρως στην ΑΕΚ. 5 ανθρωποι εχουν αναλαβει εν λευκω την ομαδα χωρις να δινουν λογο σε κανεναν,φερνουν δικους τους παικτες και δεν ανεχονται να θιγουν τον προδοτη προπονητη! Και σε αυτο το συστημα ο super-3 εχει αναλαβει ηγετικο ποστο! Και φυσικα ολα αυτα στη πλατη της ΑΕΚ.

    Υγ:Ανεπισημα χειλη αναφερουν οτι στο περυσινο μπατζετ,ενα μεγαλο μαυρο ποσο πηγε στις τσεπες συγκεκριμενου γραφειου μανατζερ! Κοντα στο 1/3! Ετσι εξηγουνται τα 590.000 που λαμβανει ετησιως ο κουτσο-Γκερειρο.

    Υγ2:Σεριφος,Ευβοια,Σαντορινη,Ηρακλειο,Βολος και παρολιγον Κως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Παρο, Ναξο κι'Αμοργο, τρεχαντιρι μου γοργο.

    Χεσε ψηλα και αγναντευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανωνυμε
    δεν γνωριζω αν χριζεις ψυχιατρικης βοηθειας η μονο απλα εισαι κακο ατομο στην ψυχη αλλα θα ηθελα μια χαρη
    θελω να μου γραψεις σε λιγες γραμμες πως θα ηθελες την αεκ του αυριο τοσο σε διοικητικο οσο σε τεχνικο επιπεδο
    σ ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. dimitri είπε...
    ανωνυμε
    δεν γνωριζω αν χριζεις ψυχιατρικης βοηθειας η μονο απλα εισαι κακο ατομο στην ψυχη αλλα θα ηθελα μια χαρη
    θελω να μου γραψεις σε λιγες γραμμες πως θα ηθελες την αεκ του αυριο τοσο σε διοικητικο οσο σε τεχνικο επιπεδο
    σ ευχαριστω εκ των προτερων

    --------------------------

    diladi otan vlepeis ton klefti ,na klevei
    kai to les, eisai kakos?

    esu pou ton vlepeis na klevei kai kaneis ti papia , pos xaraktirizese diladi ?

    ki ase tous psuxiatrous , tha sou ti kanw egw tsampa ti douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PEISE ME RE PETAMENE XAZOMALAKA POS O VATRAXOS EINAI PROPONITIS AKOMA

    AUTO MONO TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τις κληρωσεις τις είδατε ?
    Dundee United FC (SCO) AEK Athens FC (GRE) Κολοφαρδοι !
    Aris Thessaloniki FC (GRE) FK Austria Wien (AUT) Κολοφαρδοι !
    PAOK FC (GRE) Fenerbahçe SK (TUR) ---- ΠΙΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ανώνυμο και dimitri: Υπομονή. Σε 15 μέρες, θα φανούν όλα στο γήπεδο. Τι χαλάτε τις καρδιές σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς costas: Και να σου πω και κάτι άλλο. Η Φενέρ είναι η ΑΕΚ της Τουρκίας και φυσικά ομάδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ανωνυμε
    δεν μου ειπες πως θελεις την αεκ του αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "ΠΑΟΚ ζουμε στη Πολη να σε δουμε". Το ονειρο γινεται πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ανωνυμε
    τι να μου πεις αφου ουτε και συ δεν ξερεις πως την θελεις την αεκ της επομενης ημερας
    ξεχασα χωρις τον Μπαγιεβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. steven είπε...
    Προς costas: Και να σου πω και κάτι άλλο. Η Φενέρ είναι η ΑΕΚ της Τουρκίας και φυσικά ομάδα μου.

    ---------------

    polu to meletaw na paw sto mats fener - paok

    me exei zalisei kai n mana mou na tin ksanapaw sti POLH kai mou fenete ekatse kouti n klirwsi

    exw paei 3 fores se mats tis fener , milame steven gia fantastiki empeiria , kamia sxesi me ta alla gipeda tis europis
    kai stenaxwria tautoxrona giati emeis de tha ginoume pote etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ανωνυμε
    με τον χατζηχριστο ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Mike21 Χαλκίδα: Και το συζητάς; ΒΟΥΤΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΠΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ ΟΥΣΑ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    Έχω πάει στο γήπεδο και μετά η ΟΥΕΦΑ με έστειλε παρατηρητή στο Αλισαμιγιέν ( Γαλατά- Μπάρτσα 0-1) που ξενέρωσα και μετά έφυγα όταν ο Φαρούκ με πήγε στην Μπεσίκτας.
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ, ΨΗΤΑ ΜΥΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΑΠΙΘΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Ανώνυμο και dimitri: ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΡΙΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. steven είπε...

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ, ΨΗΤΑ ΜΥΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΑΠΙΘΑΝΑ.

    ------------------

    eeeeeeeeeeeeeeeetsi

    mudia kai gavro tiganito apo planodio

    piga otan eftiaxnan to gipedo tous exedra-exedra kai to eida se ola ta stadia
    kati pou de kaname emeis oi malakes

    to ali sami yen einai mia malakia kai misi , piga ki ekei sta 80 xronia me to malaka to xafie -mi xasw- , piga kai sto inonu sto tourkia-kazakstan alla sa tis fener den uparxei allou

    kai pou na deis ti ginete me to supporters club ekei pera


    stasimoi na meinoun , theloume 100 xronia gia na tous ftasoume
    alla koitousame na ginoume tselsi kai malakies tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. dimitri είπε...
    me ποιον τοτε?

    ------------------

    akoma kai me ton diaolo , de me noiazei

    to vatraxo kai ton xafie de goustarw na vlepw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Mike21 Χαλκίδα: Μην γελιέσαι πάντως. Έρχεται και η δική τους αλλοίωση. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΟΠΙΑ. ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΑΤΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς ανώνυμο: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ, ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νταντι,μην την κανουμε και υπερομαδα τωρα...Ειναι λιγο χειροτερη απο την Χιμπερνια.Και οταν μιλαμε για σκοτσεζικο πρωταθλημα ειναι κατι αναλογο με την Γ-Δ εθνικη.Για να μην αρχισουν τις μαλακιες περι δυσκολου πρωταθληματος και παρουσιες στην διεθνη σκηνη.Μονο Σελτικ και Ρειτζερς υπαρχει.Μια φορα ειχε φτασει η Νταντι σε τελικο προ αμνημονευτων χρονων,και απο τοτε η μονη διεθνη παρουσια της ειναι οταν την βαζουν να κανει τις σημαδουρες στα διεθνη υδατα πανω απο τις εγκαταστασεις του ΝΑΤΟ στα βορεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Αυγούστου, 2010 10:41

    Συμπληρώνω στη συζήτηση σας περί φενέρ (κοινώς από τη συνοικία "φανάρι") ότι μας ενώνει τους ΑΕΚτσήδες και κάτι άλλο ΠΟΛΥ σημαντικό με αυτούς:
    "Ver Leftere, yaz deftere"...ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ....και άσε τις ομάδες του παλατιού και της τορύμπας και τους "πραγματικούς πρόσφυγες" να ασχολούνται με το γκαγκάτση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. νομιζω πως εδω περα διαβαζω οτι πιο ενδιαφερον γραφεται για την ΑΕΚ κ οχι μονο...ξεκινησα το πρωινο με αναγνωση δυο αθλητικων και μιας πολιτικης....ξεφτιλα κακια!
    ρε στηβεν ποσα χρειαζονται για μια εφημεριδα;;;;
    για την φενερ συμφωνω για την ατμοσφαιρα αλλα και για το γηπεδο...μεχρις εκει ομως, δυσκολευομαι να υποστηριξω ομαδα απο την τουρκια, ασε που για μενα τον Τραπεζουντιο Κωνσταντινουπολη ειναι το παλιο κλασικο τριγωνακι...εμινονου φατιχ ή για να τα λεμε σωστα η εντος των τειχων Πολη...αγια σοφια φαναρι επταπυργιο...αρα μια ομαδα παιζει εκει αν δεν λαθευω η κωνσταντινουπολη σπορ...(χο,χο)ειναι και κιτρινομαυρη!!!
    τελος...μηπως να επαναλαβουμε τον αθλο των προγονων...μηπως να το χτισουμε εμεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή