Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

     « Χρήματα υπάρχουν.» ( Γ. Παπανδρέου, Σεπτέμβριος 2009 ).
Το θυμάστε ή το ξεχάσατε; Διότι είναι και ξεχασιάρης λαός ο Έλληνας. Μπορεί να θυμάται κάτι απίστευτες λεπτομέρειες για την άλωση της Πόλης ή για το πώς μόρφαζε ο Μάρκος Μπότσαρης όταν τράβαγε μπάφους, αλλά να μην θυμάται τα κοντινά. Κι αυτό είναι το πρώτο σύμπτωμα του Αλτσχάϊμερ.
     « Θα πάμε σε ήπιες πολιτικές με στόχο την πράσινη ανάπτυξη.» ( Γ. Παπανδρέου, Σεπτέμβριος 2009 ). Κι εγώ πρέπει να σας πω τι έγινε στο διεθνές συνέδριο με θέμα τις πιο πετυχημένες μεταμοσχεύσεις.
     Πρώτα σηκώθηκε ο Αμερικάνος : Μας φέρανε έναν τύπο που δεν είχε καρδιά. Τον βάλαμε στο χειρουργείο, του προσθέσαμε μια, και σε δύο ημέρες, όχι μόνο σηκώθηκε αλλά έκανε και τζόκινγκ. Χειροκροτήματα από το κοινό.
     Στο βήμα μετά ανέβηκε ο Γερμανός : Εμάς, μας δώσανε έναν τύπο που δεν είχε εγκέφαλο. Τον βάλαμε στο χειρουργείο, του γεμίσαμε το κεφάλι και σε δυο ημέρες, όχι μόνο σηκώθηκε αλλά βρήκε και δουλειά. Ξανά χειροκροτήματα από το κοινό.
     Κουνιστός, λυγιστός, τον λόγο πήρε μετά ο Ιταλός : Σε μας έλαχε τύπος που δεν είχε αρχίδια. Τον βάλαμε στο χειρουργείο, του κολλήσαμε τα εργαλεία και σε δυο ημέρες, όχι μόνο σηκώθηκε αλλά βρήκε και γκόμενα. Ξανά χειροκροτήματα από το κοινό.
     Πιο σίγουρος από ποτέ, παρά τα δύσπιστα βλέμματα του ακροατηρίου, ανέβηκε για την ανακοίνωση του ο Έλληνας: Σε μας δώσανε έναν τύπο που δεν είχε ούτε καρδιά, ούτε εγκέφαλο, ούτε αρχίδια. Τον βάλαμε στο χειρουργείο και τα φτιάξαμε όλα. Σηκώθηκε σε μία ημέρα, σε δυο ημέρες τον κάναμε πρωθυπουργό και σε τρεις ημέρες είχαμε χάσει όλοι τις δουλειές μας. Άφωνο το κοινό, χωρίς χειροκροτήματα. Συνειδητοποίησε πόσο μπροστά ήταν η Ελλάδα.
     «Το ΦΠΑ δεν πρόκειται να αυξηθεί ούτε μια μονάδα.» ( Γ. Παπανδρέου, Σεπτέμβριος 2009 ).
     Και τα νέα καλυτερεύουν ακόμα περισσότερο. Άμα έχω καλή διάθεση, έτσι πάει. Η ερευνητική ομάδα του Dr. Danniel Scrovonski σε συνεργασία με την εταιρεία Avid Radiopharmaceuticals, ανακάλυψε μια ειδική ραδιενεργό χρωστική με την οποία εντοπίζονται οι πλάκες αμυλοειδούς στον εγκέφαλο, οι οποίες σχετίζονται με τη νόσο Αλτσχάϊμερ. Κι έτσι θα είναι εφικτή η διάγνωση της ασθένειας που θα αρχίσει να θεριεύει καθώς αυξάνονται τα χρόνια του μέσου όρου της ζωής . Και θα κορυφώνεται η άνοια, που όμως δεν θα είναι αυθόρμητη σαν την μαλακία, αλλά καθαρή αναπηρία.
     Κι έχει τεράστια σημασία η διάγνωση, που θα γίνεται πολύ απλά μέσω αναίμακτης τομογραφίας. Θα σου κάνουν μια ενεσούλα με την χρωστική, κι αν έχεις Αλτσχάϊμερ, οι εγκεφαλικές πλάκες θα γίνονται μπλε. Αν είσαι απλά μαλάκας, οι εγκεφαλικές πλάκες θα παραμένουν στο φυσικό τους χρώμα, το πράσινο.
     Καταλαβαίνετε την κοινωνική σημασία του επιστημονικού επιτεύγματος. Διότι οι έχοντες Αλτσχάϊμερ, θα εφοδιασθούν με ειδική κάρτα, θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση της ψήφου και θα δικαιούνται νωρίτερα και αναπηρική σύνταξη. Κυρίως θα διαχωρίζονται έγκαιρα από τους απλούς μαλάκες, αυτούς που έχουν εγκέφαλο ίδιων διαστάσεων με το κουκούτσι του καρπουζιού και οι οποίοι βέβαια θα μπορούν να εξακολουθούν να εργάζονται , να ψηφίζουν και να μας γαμούν.
     Και τα λέω αυτά διότι μέχρι τώρα όσοι εμφάνιζαν μια κάποια άνοια, όλοι κατατάσσονταν στα ιατρικά αρχεία, σαν ασθενείς με Αλτσχάϊμερ. Ενώ δεν είναι έτσι. Άλλο ο εκ γενετής μαλάκας κι άλλο ο ασθενής τον οποίο οφείλουμε να σεβόμεθα, να τον προστατεύουμε αλλά να προστατεύουμε κι εμείς τον εαυτό μας. Θα μου πείτε βέβαια και με το δίκιο σας, ότι θα μας μείνει ο μαλάκας μη ασθενής. Ε, τι να κάνει κι η επιστήμη; Βελτιώνει τα ποσοστά της. Δεν μπορεί να τα λύσει κι όλα μονοκονδυλιά.
     « Το κράτος δικαίου πρέπει να επανέλθει.» ( Γ. Παπανδρέου, Σεπτέμβριος 2009 )
     Και πλέον μιλάμε ότι όλος ο πληθυσμός του πλανήτη, πρέπει να σπεύσει να κάνει αυτήν την τομογραφία στις εγκεφαλικές του πλάκες. Και μετά την διάγνωση να λάβει ο καθένας τα μέτρα του ανάλογα με το πόσο υπολογίζει τον διπλανό του. Και με πλήρη ιατρική μυστικότητα. Αυτοί που έχουν Αλτσχάϊμερ και ξεχνούν τα κοντινά, να κάτσουν στην άκρη μόνοι τους, ενώ αυτοί που δεν έχουν, στωικά να περιμένουν την επιστήμη να ανακαλύψει την χρωστική που θα βάφει τις εγκεφαλικές πλάκες που σχετίζονται με την μαλακία.
     Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλη έξαρση της νόσου. Λίγο που κόψαμε το κάπνισμα ( πραγματικός εχθρός της νόσου ), λίγο η τηλεόραση, λίγο η εκ πεποιθήσεως πνευματική αδράνεια μας, λίγο κι ο καυτός ήλιος που συνεχώς βράζει το περιεχόμενο του κρανίου, δεν θέλει και πολύ. Μέχρι και τα σίδερα λυγάνε, να μην λυγίσει κι ο Έλληνας;
     Όταν έχεις λοιπόν καμιά εκατοσταριά χιλιάδες πολίτες με Αλτσχάϊμερ, εύκολα ανατρέπεται και το εκλογικό αποτέλεσμα. Διότι η νόσος βαράει, και πριν την κάλπη αλλά και μετά. Άλλο ήθελες να ρίξεις, άλλο έριξες κι άλλο είπες ότι έριξες. Και το πιστεύεις κιόλας. Γι’ αυτό και τώρα τελευταία έχει τέτοια διαφορά το κανονικό αποτέλεσμα της κάλπης με το exit poll. Στο Αλτσχάϊμερ οφείλεται. Και δεν το θέλουμε αυτό στην καταμέτρηση των ψήφων μας. Θέλουμε το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι υγιές και να οφείλεται μόνο στο μαλάκα.
     Διότι τα ίδια γινόντουσαν και παλιότερα. Με τους δοσίλογους που μετά τον πόλεμο γίνανε αντιστασιακοί. Με τους χαφιέδες που μετά την χούντα ήταν αριστεροί. Με τους δεξιούς που μετά γίνανε σοσιαλιστές. Δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Αλτσχάίμερ είχαν και ξεχάσανε. Κι αυτοί πλέον δεν με πολυνοιάζουν. Με απασχολούν πιο πολύ οι πολιτικοί μήπως είναι άρρωστοι κι αναγκάζονται να μας δουλεύουν τόσες ώρες. Και να μη ξεχνάνε τι έχουν πει προκειμένου να ανέβουν σε ακριβοθώρητους θώκους.
     Γι’ αυτό σας ενημερώνω για τα καλά νέα και γι’ αυτό προτείνω ο Γεώργιος Παπανδρέου Jr να πάει πρώτος να κάνει την τομογραφία. Διότι στην εγχείρηση του Έλληνα ιατρού που τον έκανε καινούργιο, μπορεί να έγινε και κάποιο λάθος. Να του βάλανε εγκέφαλο με τη νόσο, ας πούμε. Οπότε για μένα είναι αθώος κι ας είναι ο επίσημος τελετάρχης της κηδείας της χώρας. Κι οπότε τον αφήνω στην άκρη και συνεχίζω το έργο μου του να βρω όλους εκείνους τους μαλάκες που τον ψήφισαν. Για να τους συγχαρώ προσωπικά και να διαπιστώσω βέβαια μήπως έχουν Αλτχάϊμερ τώρα.
     « Πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστική χώρα σε σχέση με την Κίνα και την Ινδία.» ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.

57 σχόλια:

  1. Θυμαμαι και παραθυμαμαι...κι ασε τον Καζαμια να ονειρευεται πρασινα λειβαδια και προβατακια να βοσκουν...Επειδη τα πραγματα εκτροχιαζονται,βλεπω τιποτα καλοπαιδα του Μλαντιτς να κατεβαινουν προς τα δω,και να χρειαζονται οι κυνοδοντες για το DNA.Μην το ξεχασω,ο "αρχαιος"ειπε οτι "δεν θα ησυχασω αν δεν τους ξεκολιασω,μου την φερανε πουστικα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα`χουμε θεμα για αυριο βραδυ,Στηβεν.Φροντισε ο VETOς για αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Αυγούστου, 2010 01:38

    Το αδαμίδι έκαμε δήλωση μεγάλη..."θα τους δώσω"...(με video να δείχνει πρόσωπα, που δε χρειάζεται άλλωστε). Προγνωστικό μου: Θα φάει πολλλλή φασολάδα, θα πάρει φόρα και θα της κλάσει τ'αρχίδια της οργάνωσης...
    Μετά οι δημοσιοκάφροι θα κληθούν στη γκαρσονιέρα του αραούχο, να τους δείξει ποιός ειν' τ' αφεντικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΙΓΡΗ ΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ.ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΝΑΛΙΕΣ?ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ανωνυμε,εχεις τιποτα ψυχολογικα η ηταν σκετο θυμαρι....?
    Γιωργη,δικηγορος ειναι ο ανθρωπος.Αμα δεν μιλησει θα σκασει,ετσι κι αλλιως δεν τον παιρνει κανεις στα σοβαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξενύχτης Νομικάριος08 Αυγούστου, 2010 02:45

    Η δήλωση όχι της βραδιάς, αλλά του αιώνα ανήκει στον...μεγαλομέτοχο Πέτρο:" Δεν ξαναπατάω στο ΄γηπεδο"!! Δείχνει το μέγεθος, την προσωπικότητα και το αντριλίκι του.Δείχνει επίσης και τις προοπτικές που (δεν) έχει η ομάδα μας κάτω από τη στιβαρή ιδιοκτησία του. Μίλησε λες και είναι κανας φουκαράς που έφερε στο γήπεδο το μικρό του γιο να δει μια ομάδα που ανήκει σε..άλλον! Αντί να φροντίσει να μην ξαναπατήσουν οι αληταράδες στο γήπεδο και να κάνουν κακό στην ομάδα, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ!!! Τον άκουσε ο Ντούσαν και αισθάνθηκε να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια του. Όλα αυτά τα τσογλάνια θα κουνιόντουσαν αν είχε το τιμόνι ο Τίγρης; ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ, ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pros to paron o adamidis apilise na mi dwsei to 10% stin erasitexniki gi auto pou egine

    kata t'alla , as faei polu fasoli konserva kai na parei fora apo kana vouno na mas klasei t'arxeidia me kroto

    megali mera n simerini
    argise 14 xronia , alla ntaks
    tha teleiwsei n prodotiki cariera tou se kana duo xronia kai oloi tha ton thymounte anaskela apo tis karpazies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδαμίδη θα γαμηθείς!Είσαι ένας μπροστινός του Παππά-ρα που δεν έχεις το ανάστημα να εφαρμόσεις τα αυτονόητα και τώρα απειλείς την ΑΕΚ?Άντε βλάκα ΠΑΕτζή.Σκατά στους αυλικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mike πήγαινε να γαμηθείς και εσύ παλιοαρχίδι κομπλεξικέ του κερατά και μαζί σου να πάει να γαμηθεί και όλη η original, παλιομαλάκες.Προδότες τώρα είστε εσείς όλοι για τις εικόνες ντροπής που θα ταξιδεψουν ξανά σε όλο το κόσμο ξεφτιλίζοντας την ομάδα και την ελλάδα ξανά.
    Και να σου και το άλλο. Φάε φασολάδα και έλα να μου τα κλάσεις και συ παλιοαδερφές που μαζέυεστε τριάντα για να χτυπήσετε έναν. Αντε να χαθείς παλιοξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς mikehlk και anonumo
    ξερετε απο αυτα γιατι ετσι γαμουν τις μαναδες σας μπροστα σας και τραβατε μαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
    ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ , ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.

    Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.
    20-30 ΑΝΑΝΔΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΕΚΑΚΙ .
    ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ 62ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΝΑΝΕ ΜΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Κ ΗΔΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ !!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η΄ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ,Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ Η ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Κ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ.
    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 500 ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ .
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΚΕ21, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ21,ΠΑΠΑΡΑΣ21,ΚΑΜΕΝΟΣ21,ΑΝΩΝΥΜΟΣ21 ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Αυγούστου, 2010 11:13

    Προς axioprepeis: Δηλαδή ΟΚ, έκανε ότι έκανε ο βάτραχος, ναι ήταν προδοσία (που ήταν και το πιστεύω κι εγώ). Αυτα που κάνετε εσείς δεν είναι? Αλλα τι να συζητάμε με τραμπούκους και τσάτσους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Savvas είπε...
    mike πήγαινε να γαμηθείς και εσύ παλιοαρχίδι κομπλεξικέ του κερατά και μαζί σου να πάει να γαμηθεί και όλη η original, παλιομαλάκες.Προδότες τώρα είστε εσείς όλοι για τις εικόνες ντροπής που θα ταξιδεψουν ξανά σε όλο το κόσμο ξεφτιλίζοντας την ομάδα και την ελλάδα ξανά.
    Και να σου και το άλλο. Φάε φασολάδα και έλα να μου τα κλάσεις και συ παλιοαδερφές που μαζέυεστε τριάντα για να χτυπήσετε έναν. Αντε να χαθείς παλιοξεφτίλα

    -------------
    kseftiles klp na peis ta paidia sou kai genika opou se pairnei noumero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dimitri είπε...
    προς mikehlk και anonumo
    ξερετε απο αυτα γιατι ετσι γαμουν τις μαναδες σας μπροστα σας και τραβατε μαλακια

    ---------------------

    na mi liosoun ta kokala sou poustara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Όλους: Δύσκολα μπαίνω απο εδώ λόγω σήματος. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ:
    Η ΚΑΦΡΟΣΥΝΗ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ηθικοι υπευθυνοι ειναι ολοι αυτοι που γραφουν στα διαφορα blogs εναντιον του Μπαγιεβιτς ειτε απροκαταλυπτα ειτε συγγεκαλυμενα, οποιος παιζει με προσωπικοτητες και με συνειδησεις ειναι διπλα υπευθυνοι
    και να τελειωσει το παραμυθι, οποιος εχει στοιχεια για μιζες, στοιχηματα, για σικε παιχνιδια να βγει και να τα πει με αποδειξεις διαφορετικα να σωπασει γιατι θα ειναι ενας γραφικος μαλακας που θα προσπαθει να μεινει στην επιφανεια με λαθους τροπους.
    εδω ισχυει η θεωρια του κομπλεξ του δευτερου που δεν μπορει να γινει πρωτος
    πιστευα οτι τα στοιχεια του αεκτζη ειναι διαφορετικα αλλα ποσο εξω πεφτω καθημερινα μ αυτα που γινονται και μ αυτα που διαβαζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. steven είπε...
    Προς Όλους: Δύσκολα μπαίνω απο εδώ λόγω σήματος. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ:
    Η ΚΑΦΡΟΣΥΝΗ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
    -----------------------
    http://www.sportnooz.gr/v/c/podosfairo/ellada/vid_id:95775

    steven des sto link to skiniko apo tin arxi

    kai kamarwse enan "epagelmatia" opos ton apokaloun oi gomenoi tou, pos sumperiferete

    perysi kinigouse ena mparmpa sta episima
    sti prwti epistrofi apeilouse na dolofonisei "autous kai arxigko tous"

    e pios einai o kafros ?

    n' tha moirazei fapes o vatraxos kai tha lene oloi ki euxaristw?

    eutixos yparxei akoma kosmos stin AEK pou to sikonei to ksero tou ki antapodidei


    n apantisi tou adamidi se ola auta einai pos tha kopsei to 10% tis erasitexnikis

    o vatraxos pano apo oli tin AEK diladi, e den tha perasei auto re file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. makari na asxolithei kanas eisageleas kai na kanei praksi tis ilithies apeiles tou o adamidis

    tha gelasei kai to pardalo katsiki

    ante mpas kai kleisoune ton proklitiko mizadoro mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΚΑΚΟΜΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕΕΕ!!ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΤΗΝΟΠΟΥΤΣΑΣ.Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΥΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 200000 ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2000000 kosmos mazeutike stin epistrofi tou vatraxou gia na ton kseftilisei kai na trou petaksei 5xiliara

    trava pes allou to paramuthi xazomalaka kai meta
    katse kai parakala psomiadides kai ntemides ,gia parapera den eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mike21hlk είπε...
    tipota...
    ------

    olo malakies malakies kai polu mpla mpla


    ton pairnis kimismene kolompine opos ta nera sti xalkida sou
    all around
    eksi ores apo ti mpros ki eksi ores apo piso

    epidi se ksero malakismeno noumero kai tha matho grigora pos tha se vro
    etimasou na dis ta moutra sou gia teleutea fora opos ta gennise i poutana i mana sou

    stile to minima kai stous dikous sou
    enas enas tha rthei kai i sira tous

    oute ena skoupidi orthio stin AEK
    oute enas prodotis stin AEK
    oute ena mounopano stegno stin AEK

    de sas zozi tipota
    tora einai arga gia metanies

    sas proidopoio proti kai teleutea fora
    fulaxtite
    prosexete ta kolia kai ta mounia sas
    malakismena



    secta for the AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ...ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΦΤΑΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕΙ...ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ,ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ..
    ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ?ΑΛΛΑ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΕΝΕΤΕ....ΚΟΛΗΜΕΝΑΚΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ....ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΕΠΡΕ[Ε ΝΑ ΛΗΝΤΣΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ?ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ....ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ?Ο ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΣ?ΑΠΟΥ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ?ΟΤΑΝ ΡΗΞΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΑΡΔΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ?ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..... ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ...ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Αυγούστου, 2010 14:00

    Original=ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χατζιχρηστο, " τον Παπα και τα ματια σας",ρε φιλε. Που ο εγκεφαλος σου ειναι οσο και τα αρχιδια σου. Δηλαδη, ανυπαρκτος.
    Και οταν μπαινεις εδω μεσα, μην ερχεσαι σαν ανωνυμος. Διαλεξε κανενα ηρωικο ψευδωνυμο,ψευτοΑΕΚτζη. "Ηρακλης" ας πουμε. "Θησεας". " Θωρ". "Κοναν".
    Οταν χρειαζεται να καπνισεις 2-3 τσιγαρα και να παρεις αλλους 20-30 χασισωμενους για να ριξεις μια φαπα σε εναν 62χρονο, καταλαβαινεις τι γινεται.
    Ας οψεται το μπουρδελο που ζειτε. Αφου θα επρεπε να σας αντιμετωπιζει οπως τους παλαβους. Δηλαδη,εγκλεισμος,μανικα και ηλεκτροσοκ.
    Και σωστοτατη η δηλωση σου,οτι "καλο του εκανε" αφου καταφερατε να τους εχετε πια ΟΛΟΥΣ απεναντι σας. Αν και η ελληνικη γλωσσα ειναι υπεροχη και πολυπλοκη και εσυ δειλος ουρακοταγκος. Αφου με το "καλο του εκανε" εννοουσες "καλα του κανανε". Αλλα πως να το πεις; Μπορεις;
    Που θα μου ορισεις εσυ το τι ειναι προδοσια και αν εγω πρεπει να αντιδρω κατα πως γουσταρεις εσυ.
    Που εναν αλλοδαπο,εναν Σερβο τον βαλατε στο κρεβατι σας και σας πηδαγε και τον κανατε ΑΕΚαρχη,διχως να ρωτησετε ουτε τον ιδιο,ουτε τον κοσμο.
    Που θα πρεπει οι δικοι σου "εραστες" να μενουν για παντα στην ομαδα μεχρι να πεθανουν και εμεις να παρακολουθουμε και να δεχομαστε τα καμωματα σου, αγαμητε.
    Που θα μου ορισεις τι ειναι προδοτης και τι οχι, τι ειναι αφοσιωση και τι οχι.
    Που τις δικες σου παιδικες φαπες,τις πληρωνει ενας συλλογος χρονια.
    Ελληνες σας γαμανε τοσα χρονια. Βρηκατε να την πεσετε σε εναν ξενο; Τι μυαλα ακουβαλατε ρε;
    Επειδη βαρας ενα τουμπανο μαστουρωμενος,νομιζεις οτι σου ανηκει κατι παραπανω απ'οτι στον μικρο η γερο ΑΕΚτζη που δεν εχουν ερθει στο γηπεδο,η απο τους "αδελφους" οπως λες στο εξωτερικο που βλεπουν την ομαδα μονο απο τηλεοραση. Δηλαδη εγω που πηγαινω πιο συχνα στο χωριο μου απο οτι εσυ,σημαινει οτι μου ανηκουν ολα εκει κατω; Σφινωμενες τυροπιτες εχετε στα στα κεφαλια σας;
    Που αυτοδιοριστικατε τιμιτες και αεκομαχοι επειδη ειστε τεμπελοσκυλα με καμενο κεφαλι.
    Ρωτησες κανεναν; Η εισαι ελεω θεου ηλιθιος;
    Οσο για την ταναλια, ειναι στο δρομο. Αφου το ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μην τα ασχολειστε με τα αρχιδια, ας μιλουν μεταξυ τους καμμια απαντηση καμμια συνομιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αδαμιδη,δεν πιστευω να ξανακαβαλισεις στο παπι με την παπια; Δεν υπαρχει λογος πια. Το μνημονιο υπεγραφει. Και δωσε και εκεινα τα ριμαδια τα λεφτα στη μανα.
    Αν ειχε μαχαιρι ενας απο αυτους και γινοταν κατι πιο τραγικο,για τι πραγμα θα μιλαγαμε τωρα; Για καλοκαιριατικες εκπομπες περι "βιας στα γηπεδα" και του "φαινομενου του χουλιγκανισμου" και πως αυτος θα αντιμετωπισθει επιτελους;
    Φυτεμα το κεφαλι του στο γρασιδι κατευθειαν. Τι μετρα δηλαδη να παρεις για τον μπαμπουινο; Σιγα να μη κανουμε και ημεριδες και σεμιναρια. Ξυλο και "μεσα". Και οταν ξαναβγει,ακομα περισσοτερο ξυλο και ακομα πιο "μεσα".Μεχρι να γινει μονιμος σερβιτορος καποιου Ρωχαμη σε καποια φυλακη και να σερβιρει γυμνος με ποδια,μεχρι να γερασει. Ακου λεει. Δεν υπαρχει αλλο φαρμακο.

    Αν ο Παππας πει,"δεν ξαναβαζω μια", θα τα βαζει η μανα απο το ποσοστο που θα παρει απο τους "ΠΑΕτζιδες"; Για μιλα ρε Χατζιμαλακα...πες μας την γνωμη σου.

    Ο Φιλιππου επιμενει να δωσει χερι βοηθειας,η αλλαξε γνωμη;
    Ε,ρε Κοζωνης που σου χρειαζεται ρε μουσια.
    Αφηστε τους ξυπολυτους να ψωφισουν απ'την πεινα να πανε στο διαολο να ησυχασουμε. Που τους ταιζεται κι'ολας.
    Φωτια και τσεκουρι. Διαλυση της οργανωσης,κλεισιμο στα κλαμπ της μαστουρας. Μη αναγνωρηση πλεον κανενος. Με ταυτοτητα ολοι στο γηπεδο και καμερα στη μουρη.Συλληψη,δικη και μαυρισμα τοσο του μητρωου,οσο και της κεφαλας τους.
    Που μου πηγε ο αλλος με εκλογες να κανει δουλεια και με Αγια Σοφια. Λες και δεν ηξερε οτι τον περιμενουν στη γωνια οι εθνοσωτηρες,αφου τον θεωρουν και αυτον υπευθυνο και τον αφησαν ετσι,στα κρυα του λουτρου.
    Ρε καταλαβαινουνε τα ζωα απο τετοια; Αφου ειναι ζωα. Τι εκλογες και μαλακιες; Δικτατορια και βουρδουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. gamo tis poutanes tis manades pou sas genisan re tsoglania.
    gamo tin oritzinal sas Kai gamo to spiti sas poustarades, I epomeni mera na sas vrei nekrous palio alites koloprezonia tou kerata.
    Psofos poustides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θέλω να πω κάτι.
    Δεν έχω πρόβλημα με κανένα χούλιγκαν όταν μου πεί πως ναι είμαι χούλιγκαν.Εχω καταδικάσει την βία αλλά στο κάτω κάτω καθένας διαθέτει το μυαλό και το σώμα του και αναλαμβάνει την ευθύνη γι αυτό.
    Αυτό που θα πω στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν ΜΑΛΑΚΑ θα είναι να μείνουν στη μέση. Να μην τους διέπουν ημίμετρα και να είναι σε όλα απόλυτοι. Ναι η όχι. Δεν υπάρχει ίσως ΜΑΛΑΚΑ. Δεν υπάρχει ναι μεν αλλά. Είμαι στην οργάνωση αλλά δεν συμφωνώ σε όλα και έχω μαλώσει γι αυτό και για το άλλο και μπλα, μπλα , μπλα και μα. Ταραμά. Αλλά τι να πείς σε έναν ΜΑΛΑΚΑ που γι απάντηση λέει : Να, ξέρεις μωρέ μας την έδωσε και κάναμε αυτό γιατί τόσα χρόνια δεν έχουμε πάρει πρωτάθλημα, ή το κάναμε για να σπάσουμε λίγο την μονοτονία μας η στην τελική έτσι το κάναμε για την πλάκα μας. Η είσαι ρε ΜΑΛΑΚΑ σε κάτι η δεν είσαι. Και το ότι είσαι καλό παιδί που λέει και ο blogger να το βράσω. Ξέρεις τελικά μερικές φορές ίσως να κρύβει και λύπη ο χαρακτηρισμός αυτός και συμπάθεια του στυλ , εντάξει ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αλλά ....καλό παιδί. Εγώ λοιπόν ΜΑΛΑΚΑ το πρώτο που θα διδάξω στα παιδιά μου θα είναι να είναι ΑΚΕΡΑΙΟΙ πρώτα από όλα και μετά να μην γίνουν ΜΕΤΡΙΟΙ (καλά παιδιά , συμπαθητικοί κλπ,κλπ.) ΜΑΛΑΚΑ είσαι χειρότερος από αυτούς που δηλώνουν ότι ναι έτσι είναι γιατί εσύ είσαι δειλός και κρυφόπουστας (σε συμπεριφορά εννοώ και μόνο) γιατί ενώ από μπροστά καταδικάζεις από πίσω χαίρεσαι. Anyway ΜΑΛΑΚΑ. ΤΟ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    Αλήθεια γιατί δεν πήγες μόνος σου να βαρέσεις σαν άντρας? Γιατί ξέρεις ο σωστός τρόπος ΜΑΛΑΚΑ είναι αυτός. Ο άλλος είναι ΑΝΑΝΔΡΟΣ , ΜΑΛΑΚΑ.
    Αυτά τα λίγα και στο ξαναλέω. Στάματα μάλακα τα copypaste.Θυμάμαι και τι γράφω και καταλαβαίνω και που και σε τι απαντάς.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θεσσαλονικιός08 Αυγούστου, 2010 16:18

    Αντιγράφω από το βιβλίο του Η. Πετρόπουλου "Το εγχειρίδιο του Καλού Κλέφτη". "Εάν κάποιος στην φυλακή εμπιστευτεί μυστικό σε πούστη συγκρατούμενό του είναι βέβαιον ότι σε χρόνο ρεκόρ θα το μάθουν όλοι οι φυλακισμένοι. Εάν ο παθών εκφράσει τα παράπονά του αντιμετωπίζεται με ειρωνικά χαμόγελα και με την φράση "ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?".
    Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό που θα πω στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν ΜΑΛΑΚΑ θα είναι να ΜΗΝ μείνουν στη μέση. (διορθώνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Αυγούστου, 2010 16:35

    SaVVa και λοιποί, ρωτήστε τον κο πρόεδρο της μάνας (my ass) ΑΕΚ, κο Δ.Χ., αν θα βγάλουμε καμιά ανακοίνωση για την ανικανότητα της αστυνομίας τώρα, όπως τότε με τον "τελικό" στη λαμία, και αν αυτή θα λύσει το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα, το οποίο, ως γνωστόν, οφείλεται σε άλλους, γνωστούς αγνώστους...
    Είπαμε, δεν τους είδαμε, δεν τους ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα περισσοτερα τσογλανακια ηταν 20-25 χρονων.
    Δηλαδη το μισος φυτευτηκε,μεταφερθηκε σε αυτα,καθ'οτι το 96' ηταν στο δημοτικο. Και πιο πριν στα αρχιδια του πατερα τους. Ποτε προλαβαν να νοιωσουν προδωμενα; Ποτε προλαβαν να αγαπησουν και να μισησουν τον προπονητη; Στα 5 τους;
    Αν μαλακα μουσια, υπηρξε κατι χειροτερο χθες, τι θα ελεγες; Η να γινει κατι χειροτερο στις μερες που ερχονται,τοτε τι γινεται; Το εχεις σκεφτει βρε ποντικομουρη;
    Εισαι ηθικος αυτουργος-οχι βεβαια μονο της χθεσινης επιιθεσης-αλλα και του μισους και της διχονιας με την οποια θρεφεις αυτα τα ανεγκεφαλα, που χρονια τωρα κατατρωει την ομαδα.
    Εισαι η ντροπη και το αισχος προσωποποιημενα.
    Εχεις δηλιτηριασει ενα μερος του κοσμου,με αποψεις και θεσεις τις οποιες αυτοι που σε μιμουνται καθολου δεν τις εζησαν και ποτε δεν τις ειδαν.
    15χρονα να μιλανε για προδοτες και πεντοχιλιαρα ενω τοτε ηταν αγεννητα.
    20-25 χρονων να κανουν ντου και να φωναζουν ρυθμικα απο τις εξεδρες,για πραγματα που ΕΣΥ τους εσπειρες.
    Φτιαχνεις γενιτσαρους και πολεμας απο μεσα την ΑΕΚ παλιοτομαρο. Σαρακι της ομαδας.
    Δεν υπαρχει μεγαλυτερος αντιΑΕΚτζης απο σενα.
    Εισαι υπευθυνος για οτι εχει συμβει και για οτι συμβει απο εδω και μπρος.
    Ελπιζω μαζι με την βρωμογενιαδα σου,να εχεις και τα χτενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Αυγούστου, 2010 16:38

    Ώπα παιδιά, η ορίτζιναλ ανέβηκε κατηγορία και αποτελεί λίκνο νέας επαναστατικής ιδεολογίας:
    secta for the AEK...υπέγραψε ο άλλος (ο ανώνυμος ντε). Τρόμαξα και δε με λέν και γκιόλια σε λλλλέω...
    Φυσικά, καθότι διεθνής η οργάνωση, δε θα καταλαβαίναν το "σέκτα για την ΑΕΚ", έπρεπε να μας το κάνει αγγλιστί.
    Μπράβο βρε διεθνείς μου εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μαλλον εναντιον της οργανοσης R ειναι η secta for the AEK αφου ειρονευετε κι απειλει τον mike21hlk απο τη χαλκιδα


    ο νοτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Αυγούστου, 2010 20:47

    καλά τα λες νότιε...καλός μαλάκας κι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.youtube.com/watch?v=rfWyKJY1wc8&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Όλους: Παιδιά, λάθος παει ο δρόμος. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ:
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΞΥΛΟ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στηβεν,ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι τελικα? Γιατι παντα ειναι καποιοι αλλοι αλλα τελικος αποδεκτης του ξυλου ειναι παντα ο Μπαγιεβιτς.Ειτε ειναι για αυτον ειτε για καποιον αλλον η αλλους...Φαινεται πως ο μονος ΔΥΝΑΤΟΣ σε αυτο το μπουρδελο - οπως το καταντησαν- που λεγεται ΑΕΚ,ειναι τελικα μονο ο Σερβος για αυτο και ειναι ισως το μονο εμποδιο για καποια σχεδια καποιων.Και απ`οτι φαινεται,μαλλον ειναι κι ο μοναδικος που εχει τα αρχιδια να αντιστεκεται σε ολους αυτους τους απλυτους μαστουρομενους ειτε ειναι στην original ειτε ειναι σε μεγαλα οβαλ τραπεζια.Και επειδη παρατραβηξε το αστειο,θα ταν καλυτερα να ξεκαθαρισει το τοπιο.Το αν ειναι τοσο ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τον εαυτον του ο Μπαγιεβιτς,οφειλεται στον ιδιο αλλα ΚΥΡΙΩΣ σε ολους αυτους τους απατεωνες που τον βαζουν παντα μπροστα για να καλυψουν την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,τον λαμογιαρισμα τους,και να ειναι στο απυροβλητο για το οτιδηποτε γινεται και ειναι ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.Κυριοι,τον παμε δεν τον παμε τον Μπαγιεβιτς σαν προπονητη η σαν ΑΝΘΡΩΠΟ,οφειλουμε να παραδεχθουμε πως τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.Αυτο που εγινε προχθες,ειναι μεθοδευμενο μεσα απο την ΑΕΚ.Δεν πειθουν κανεναν οτι στοχος ειναι ο Μπαγιεβιτς.Αλλος ειναι ο στοχος τους,απλα ξεκινανε την φαγομαρα απο τον Μπαγιεβιτς,γιατι εκει γινεται ντορος.Και αν πειραζει καποιους ο διαχειριστικος ελεγχος,ας προσεχαν οταν τα εκαναν.Και ο Παππας να σταματησει να παιζει τον παπα,μαζι με τους αλλους παπατζηδες,γιατι θα τους κλαινε οι ρεγγες σε λιγο.Το παραμυθι τελειωνει,και φαινεται πως καποιοι ανησυχουν παρα πολυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. paei pio katw?? an NAI poso pio katw ?? opoios kserei h' opoios blepei pio mprosta apo mena tha ton parakalousa na mou pei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ασφαλως και ηταν στημενη η δουλεια Γιαννη. Και ασφαλως δεν ειναι μονο ο μπαγεβιτσ στοχος. οχι μονο ειναι το πιο ευκολο θυμα λογω μη προστασιας και απολυτης εκθεσης,αλλα και γιατι "προσφερεται" η ολη κοντρα που εχει ο ιδιος με μεριδα των οργανωμενων.
    "μια-δυο,θα φυγει ο πουστης και θα μεινουν ολα στο νεφος και την αμφιβολια και ολα μια χαρα.Το ποιοι εχουν κονομισει απο την ιστορια "ΑΕΚ" τα τελευταια 15 χρονια πραγματικα θα μπορουσε να προκαλεσει παταγο αν μπορουσε να ειπωθει. Και κυρια να αποδειχθει. Και αυτο φοβουνται. Σωστα.
    Πρεπει να σου πω οτι στην Καλιθεα ημουν μεσα. Ειπα να παω και εγω να δω απο πρωτο ματι την ομαδα. Αλλα την παρασταση την εκλεψαν αλλοι.
    Καθομουν στην αλλη ακρη της εξεδρας απο εκει που βρισκονταν οι οργανωμενοι και σου λεω ειλικρινα η μυρωδια απο το τσιγαριλικι με εκανε να μαστουρωσω. Και βεβαια αυτοι που καπνιζαν δεν ηταν τα γυναικοπαιδα που ηταν-ως επι τω πλειστον- εκει,αλλα οι διασκορπισμενοι προβοκατορες που ειχαν διασπαρει σε ολη την κερκιδα.
    Ωστε με το "πεσιμο" να μη φαινεται οτι προερχοναι απο τους οργανωμενους αλλα ειναι "αγανακτισμενοι οπαδοι που εδρασαν αυτοβουλως".
    Τα γνωστα κολπα που γινονται σε καθε προβοκατσια. Ο τυπος που φαινεται στο στιγμιοτυπο να διαπληκτιζεται με τον προπονητη,ενας μελαμψος,με φανελακι και καπελο,καθοταν δυο σειρες πισω μου.Δηλαδη 50-60 μετρα μακρυα απο τους οργανωμενους με τα ανοργανωτα κεφαλια. Και "φτιαχνονταν" καπνιζοντας και σχολιαζοντας την επιστροφη...Βαλβερδε! Γυρω στο 85' και εχοντας για καλυψη τον κοσμο που ηταν διπλα απο τον παγκο,πατεραδες με τα παιδια τους δηλαδη,εκμεταλευτηκαν τον χαμο και αρχισαν να περικυκλωνουν τον Μπαγεβιτς,αλλωτε παριστανοντας τους θεατες και αλλωτε παριστανοντας τους προστατες απο το ολο και ωθουμενο πληθος! Περιμενοντας η "πομπη" να φτασει κοντα στη φυσουνα,ενω αρκετοι δεν κρατηθηκαν-καθως φαινεται και στο βιντεο- και χτυπουσαν απο πισω και απομακρυνονταν.Μεχρι να γενικευτει το κακο λιγο πριν την εισοδο στη φυσουνα,το καταλληλο μερος δηλαδη, οπου χανει η μανα το παιδι και ο καθενας απο δαυτους,περνουσε απο κοντα,εριχνε και εφευγε.Ποτε μπροστα.Και παντα με καπελο,αφου η κουκουλα θα ηταν προφανης.
    Αλλωστε ολα φαινονται. Μιλαμε ασφαλως για σχεδιο και αυτα που λεει ο τρυπιος ο Χατζιχρηστος περι "φιλαθλων που αντιδρουν με την παρουσια του συγκεκριμενου προπονητη" να παει να τα πει στο επομενο συνεδριο των κουριερς.
    Μιλαμε για την μετενσαρκωση του Λεωνιδα! Η ανδρεια.
    Αλλωστε εδω που τα λεμε δεν υπαρχει και αλλος τροπος αντιμετωπησης του Σερβου. Πρεπει πρωτα να καπνισεις 1-2 τσιγαριλικια για να παρεις θαρος,να μαζευτεις με καμια δεκαρια και να χτυπας εκ περιτροπης και απο πισω. Με τι αρχιδια να σταθει κανενα τσουτσεκι μπροστα και μονο του; Να παει μετα στην καφετερια χωρις δοντια και με βουλωμενα ματια; Δεν λεει.
    Μιλαμε για κυρατσες. Για φουστες κλαρωτες.Για ρουγα.
    Το συγκεκριμενο "ατυχες και αυθορμητο" συμβαν πρεπει να προβαλεται καθε βδομαδα στο Αμστερνταμ. "Πως μπορεις να γινεις μια καθως πρεπει αδερφη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. kala tromaksame apo to ramolimento

    mipos otan tsantizete , ginete prasinos kai terastios ?>

    mipos einai o Hulk ?

    mia dimiria eixe dipla tou , kamia 30ara agapitikous , ta sourgela mpouroutzika-xodro klp kai 20 paiktes pou einai kai athlitikoi typoi

    kai 10 pitsirikades ton kanane Ganian

    ps : ta tsigarilikia apo ta palia ta xronia se daglaroun
    vale kana allo paraskeuasma gia na se pistepsoume,oti to pirane speedarane kai mpikane mesa na deiroune ton Hulk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. kai mia xara einai to amsterdam

    gia psagmenous , oxi gia malakopitoures sa ki esena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Χρήστος
    Ακριβώς.
    Πέστα φίλε....
    Καρδιά χτυπάς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Ανώνυμο: ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ, ΛΑΊΔΑ . Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εισαι κουτος η τον παριστανεις; Εσυ καταλαβες οτι λεω αυτο; Οτι τυχαια καποιοι καπνισανε,σεκλετιστικανε και ειπανε να μπουνε στο χορταρι να βοσκισουνε;
    Ηταν ολα μιλημενα και ανανδρα. δηλαδη ελληνικοτατα.

    Εχω μεινει 6 μηνες στο Den Helder και την πρωτευουσα την εμαθα καλα. Τσουτσεκια με στριφτα στιγαρα διπλα σε γυναικοπαιδα και μεσα σε γηπεδα,δεν υπαρχουν ουτε ζωγραφιστα. Γιατι σε σπανε στο ξυλο για προθερμανση μεχρι το τμημα για τα περεταιρω.
    Να χαιρεσαι ττο μπουρδελο που ζεις.
    Μη μου κανεις κηρυγμα απο μακρυα και τζαμπα και κοιτα να βρεις την αλλαγη γλωσσας στο κομπουτερ σου. Ειναι κατω δεξια,στην μπλε γραμη. Το συμβολο "EN" καν'το "ΕL".
    Εκτος και να γραφεις με τη μυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Χρηστο: το θέμα είναι να γίνει ΚΑΤΙ με την ιστορία της "ΚΟΝΟΜΑΣ",να ξεκαθαρήσει η κατάσταση μήπως αξιωθεί κάποιος και μπει στην ομάδα να δούμε άσπρη μέρα στα διοικητικά. Και απ'ότι καταλαβαίνω θα έχουμε και συνέχεια σε τέτοιου είδους γεγονότα,τύπου Μπάγεβιτς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δε σταματάω να χύνω ρε μαλάκες!Σενάρια συνομωσίας,Ψωμιάδης που σας χρειάζεται,Δημάτοι,Καζαντζόγλοι και λοιπά κωλάντερα.Καρκίνος-Χατζηχρήστος,πρεζάκια της Ορίτζιναλ και λοιπές παπαριές.Πόσο πουθενάδες ανύπαρκτοι μπορεί να είστε!Ελέφαντα στο μέτρο δεν πετυχαίνετε.Γαμώ το βάτραχο άλλη μια φορά και περαστικά σας.Σας περιμένουμε έξω απο το ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χρηστο,ολοι αυτοι που την επεσαν στον Σερβο,απωθημενα εχουν.Θυμουνται που τους γαμαγε ο πατερας τους μικρα γιατι οι μαναδες τους γαμιοντουσαν με αλλους και με αλλες.Και τελικα εχω δικιο που λεω οτι ο μονος ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ εκει μεσα εδω και χρονια ειναι ο Μπαγιεβιτς,την στιγμη που (τωρα) ο Αδαμιδης επρεπε ΗΔΗ να ειχε κανει μηνυση στον ΜΑΛΑΚΑ που την πεφτει στον Σερβο και τον εχει δει ολη η Ελλαδα.Να σταματησει το παραμυθι οτι εχουν παρασυρθει,παρασυρεσαι οταν εισαι παιδακι οχι 25 χρονων μαστουρωμενος...Και καλο ειναι σε τετοιες περιπτωσεις να λειτουργουν τα στεγανα του ισιωματος για να τελειωνουμε μια και καλη.Ειναι ολοι τους γνωστοι,αλλα οταν -επιμενω σε αυτο- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ MANAGER Η ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,στα αρχιδια σου ο Μπαγιεβιτς,στα αρχιδια σου οι μαστουρωμενοι,στα αρχιδια σου η ΑΕΚ.Μονο το λαμογιαρισμα ενδιαφερει και τιποτα αλλο.Και μιλαω για πασης φυσεως λαμογιαρισμα,απο θυγατρικες μεχρι προπονητικα κεντρα,και απο φανελες μεχρι μεταγραφες και κλειστα συμβολαια προπονητων....
    Καλες οι θαλασσες,με το ελος θα γινει τιποτα....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιαννη, αυτο το ΚΑΤΙ, ηδη γινεται.
    Ο ακηρυχτος πολεμος μεταξυ Μπαγεβιτς οργανωμενων,αν και ειναι αρκετα προφανης η αφορμη, δηλαδη η "προδοσια",οφειλεται στο ξεσκεπασμα που ερχεται και που καποιοι προσπαθουν να αποτρεψουν,ταιζοντας τους πραιτωριανους με το αιωνιο προσχημα του βρωμικου '96. Και τα κοροιδα ακολουθουν τα τυμπανα,καλυπτωντας βρωμιες χρονων αναμεσα σε "χορηγιες", "εισφορες","κουπονια",μεταπωλησεις ποσοστα, μανατζαριλικια και ενα καρο αλλες θεαρεστες πραξεις. Αλλωστε,οπου υπαρχει αβατο,υπαρχει και απιστευτη ρεμουλα.
    Ο Σερβος δεν ηρθε να αποδειξει κατι. Ουτε για να παρει και καλα ενα πρωταθλημα,λες και θα αναβαθμηστει ετσι. Ειτε το παρει ειτε οχι,αυτοι που τον υποστηριζουν θα συνεχισουν να το κανουν,αυτοι που βαλουν εναντιων του ,θα συνεχιζουν επισης. Πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι; Οχι βεβαια.
    Ο συγκεκριμενος ανθρωπος, ειναι το κουτι της Πανδωρας. Και το ξυλο -συμφωνω με τον Steven- θα συνεχισει και "προς τα πανω".
    Τις προδοσιες και αυτες τις αρλουμπες τις αφηνουμε για τους "ανωνυμους" που εκτος απο τα Αλβανικα χορτα,τρωνε και το κουτοχορτο που τους ταιζει ο Χατζιχρηστος. Αυτη η μεγαλη πληγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ...βρηκες τα Ελληνικα; Μπραβο.
    Αυριο θα σου πω πως να αναβεις το ματι της κουζινας.

    ... μεχρι να ερθουμε στο οακα, βαρα μερικες πηχτες ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προσωπικα η οικογενειακα αποθημενα δεν ξερω αν εχουν. Πιθανον αλλα δεν με ενδιαφερει. Να του κοιταξει η προνοια. εμενα με νοιαζει η ομαδα και η ξευτιλα. Ο περιγελος και το θεαμα στα καναλια τα εδω και τα ξενα.
    Γιατι αποθημενα με τον συγκεκριμενο ανθρβπο αποκλειεται να εχουν, καθ'οτι δεν ταιριαζουν και οι χρονολογιες.
    Οπως ειπε και ενας ανωνυμος, "10 πιτσιρικια ηταν".
    Και με τι μεγαλωσαν αυτα;με τον Μπαγεβιτς; Οχι. Με τον Χατζιμαλακα πανω απ'το κεφαλι τους. Συμφωνω οτι αυτο δεν ειναι δικαιολογια. Οταν εισαι μαλακας,εισαι μαλακας εσαει.
    Και βεβαια πρεπει να τιμωρηθουν. Αλλα εδω μιλαμε για Βαλκανια,μη ξεχνιεσαι. Αλλωστε οι συληψεις επρεπε να γινουν εκεινη την ωρα. Αστυνομια,ματ, ολοι εκει ηταν και κοιτουσαν σα χανοι. Στις διαδηλωσεις γιατι τραβολογανε και μπουζουριαζουν κοσμο; Αν στο δρομο αρχιζεις να κοπανας καποιον η τελειται οποιοδηποτε αδικημα και ειναι παρον αστυνομια-καθε ειδους- θα χρειαστει εντολη να παρεμβει; Αφου ειναι αυτεπαγγελτο,αρα αυτοφορο. Αλλα τετοιοι που ειναι καλα να παθουν.
    Στον Μπαγεβιτς την επεσαν, τον Αδαμιδη ειδα περισσοτερο φοβισμενο. Αλλωστε εχει μια μικρη εμπειρια απο το χειμωνα στο οακα θυμασαι. Αλλοι τον κυνηγουσαν και για αλλους λογους βεβαια,αλλα οσο ν'αναι την τρομαρα του την εχει παρει.
    Ε, ρε γλεντια.
    Μιλαμε οτι βαζουν τα χερια τους και βγαζουν τα ματια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εμενα Χρηστο,αυτο το γενικα "προς τα πανω...",δεν μου λεει-τωρα- τιποτα.Προς τα πανω ναι,κι εγω συμφωνω με τον Στηβεν,αλλα μην χαθει η πραγματικη ευθεια,και παμε Πατρα μεσω Τρικαλων,και χαθει ο δρομος.Ξαναλεω,οσο το σιχαμα παιζει "μπαλα" ακομα,ο Μπαγιεβιτς κινδυνευει.Κολομβια θα γινουμε και θα χουμε τον δικο μας Εσκομπαρ.Ποιοι ειναι οι προς τα πανω που θα φανε το ξυλο???? Αν Νοτιας,Παπας και σια ζητησαν τον διαχειριστικο,παει να πει οτι δεν φοβουνται τον ελεγχο.Ο κληρος πεφτει στον Νικολαιδη? Μονος του εκανε οτι εκανε? Η θα την πεσουν και σε τιποτα περιστασιακους δευτερο-τριτους που εκαναν πως ειναι στην διοικηση? Και πιστευεις,οτι τοσο ευκολα παραιτηθηκε η ENIC,για να μπει στο αρθρο `44 η ομαδα? Και με αποντα το δημοσιο ολως τυχαιως απο την καθοριστικη ακροαση? Τις 80000 φανελες του Ριμπο,ποια εταιρεια τις εφτιαξε,και σε ποιον πραγματικα χρωστανε τα λεφτα? Η ειναι τυχαιο το διπλο του Ιωνικου που χασαμε το πρωταθλημα? Και το σιχαμα δεν ξερει τιποτα για ολα αυτα???? Θα τρελαθουμε τελειως? Ποιος "κατεθεσε" τις μετοχες στην MORGAN-STANLEY για το δανειο? Και τελικα,μπορει καποιος να δημοσιοποιησει ενα χαρτι που να λεει ποιανου και ποσες ειναι οι μετοχες? Ενα επισημο εγγραφο,που να λεει ρε παιδι μου πχ,1)ΝΟΤΙΑΣ-1000000 ΜΕΤΟΧΕΣ,αγοραστηκαν τοσα λεφτα,απο τον ταδε...Αυτον τον ταδε θα τον μαθουμε η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τόρκιλντσεν09 Αυγούστου, 2010 10:27

    Ήρθε η αρχή του τέλους για τον Χατζηχρήστο.

    Υ.Γ. Παρεπιπτόντως ο τύπος με το αμάνικο, το μπλέ καπελάκι και τα χέρια σαν καλαμάκια που φαίνεται στις φωτο και τα videos μπήκε για να δείρει? (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εβαλε πανω απ'ολα την ΑΕΚ ο Χατζημαλακας. Ακομα και την προσωπικη απαξιωση και την εναντιωση ολου του κοσμου στη μουτσουνα του δεν υπολογησε ο μεγαλος αυτος αντι-ΑΕΚτζης και εβαλε πανω απο ολα την συσπειρωση της ομαδας.
    " καλο του εκανε",ειπε,αφου η ομαδα εγινε μια γροθια.
    Ξευτυλιστικε και απομονωθηκε ο ιδιος ακομα περισσοτερο με αυτο που εγινε,αλλα χαλαλι του αφου εγινε για το καλο της ομαδας και την ομοψυχια της.
    Αυτο θα πει να δινεις τα παντα για την ομαδα και να μην υπολογιζεις το προσωπικο κοστος.
    Ποσα σκατα κουβαλας μεσα σου ρε ποντικομουρη;
    Ποσο μικρος εισαι ρε αρουραιε;
    Ποσο ανεγκεφαλος ρε ψιλικατζη προβοκατορα;
    Ποσο κομπλεξικος ρε σκοροφαγωμενο μουσι;
    Ποσο μπαμπουινος, που η ομαδα αιμοραγει για να κανεις το κεφι σου, ρε μαλακα ολκης;
    Ποσο σκατοψυχος που σε τετοιο γεγονος δεν βγαινεις εστω και για τα ματια του κοσμου να πεις ενα "δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα", η "καταδικαζουμε την επιθεση". Εστω και αν την προκαλεσες εσυ ρε γυφτο. Ετσι, σαν επιδεμα ανθρωπιας ρε καφρε.
    Στο διαολο να παει η ομαδα και μπουρδελο να γινουν ολα, γιατι εσυ ερωτευτηκες και σε "προδωσαν", κοντοτσουτσουνε.
    Ξευτιλα ενας ολοκληρος συλλογος παντου, και αυτο που εχεις να πεις ειναι οτι "καποιοι φιλαθλοι αντιδρουν με την παρουσια του συγκεκριμενου προπονητη"; Εισαι οντως τοσο βλακας; Πεσ'το καθαρα ρε "κουτοθωμα". Αλλιως εισαι προδοτης μεγας. Γιατι αυτο πιστευω για σενα.
    Εισαι Εφιαλτης κυριολεκτικα και μεταφορικα.
    Κρεμασμα απο προβολεα της "Λεωφορου" χρειαζεσαι. Εκει που ανηκεις.
    Αφου δεν λες να φυγεις και εχεις γατζωθει απο την καρεκλα και απο τα αρχιδια μας,θα σε φυγουνε με το ζορι ρε μουνοψειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η μεγάλη πληγή της AEK είναι η 5η φάλαγγα της, οι φλωρίτζιναλ και ο χατζιαβάτης τους, από τα επισόδεια τότε στο ξενοδοχείο της Ξάνθης παραμονή του αγώνα και καλά αντίσταση στις ορδές του πουράτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Βγηκε απο την τρυπα του ο Χαζομαλακας και ειπε "να λαμψει η αληθεια".
    Ποια αληθεια να λαμψει ρε; Εσυ δεν ειπες λιγες ωρες μετα το συμβαν οτι ειναι "απογοητευμενοι φιλαθλοι που εναντιωνονται στον συγκεκριμενο προπονητη"; Αποφασησε τι ψεμα θα πεις.
    Τωρα ιδρωσε ο κωλος σου;
    Περιμενες να σου την πεσουν 10 συνδεσμοι για να πεις το αυτονοητο; (οτι δηλαδη ειναι προβοκατσια);
    Και αν πιστευεις κατι τετοιο,γιατι δεν το ειπες απ'την αρχη; Μετα καταλαβες οτι δεν ειναι "αυθορμητη αντιδραση"; Που θα μου πεις κι'ολας οτι ηταν εκει οι της οργανωσης για να προστατευσουν τον Μπαγεβιτς. Τρελα πουλας; Δεν βλεπουμε; Η ειμαστε τυφλοποντικες σαν και σενα;
    Οτι και να λες μαιμου,εισαι ηθικος αυτουργος.
    Και οχι μονο για αυτο, αλλα για οτι συμβαινει αναμεσα στον κοσμο τα τελευταια 15 χρονια.
    Αλλα δυστυχως, δεν δικαζονται οι προθεσεις και οι σκεψεις για να πας ισοβια,παρα μονο οι πραξεις,πισω απο τις οποιες κρυβεσαι ρε μακακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επι τι ευκαιρια, σαν σημερα εγινε η μαχη των Θερμοπυλων το 480 π.χ. Με τα γνωστα αποτελεσματα.
    Χρονια πολλα Εφιαλτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή