Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΣΤΑ ΡΗΧΑ

           ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ: ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ , ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
           ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ". ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
            ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΚΕΨΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ  ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
             ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ : ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΗΔΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΘΑΡΜΑ-  ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ " ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ". ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ , ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;
          ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ  ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΟΝΗ.
       ΚΟΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΠΛΑ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ 2 -1 ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ.
         ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΑΙΖΟΝ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ Η ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ.
     ΥΓ1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
     ΥΓ2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, Ο ΚΟΥΚΟΥΔΗΜΟΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ.  ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΓΓΑ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑΝΑΡΙ, για να είμαι και επίκαιρος.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ.
      ΥΓ3. DISINFORMATION. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ. 

23 σχόλια:

  1. Για τον Κουκοδήμο τον βουλευτή του νομού μου τα είπες όλα.
    Είναι από τους βουλευτές Πιερίας που είναι στη μπούκα με τις άστοχες τοποθετήσεις του σε όλα τα θέματα.
    Δε μιλώ για "ανύπαρκτες" αποφάσεις.
    Έτερον εκάτερον.
    Πρόσεξες ότι έκανε βαριά ήττα και η Νταντή?
    Δεν ήταν από το φόβο τους για το τι θα τους περιμένει στην Αθήνα,αλλά δεν ήταν τυχαία.
    Άλλη εικόνα θα μας δείξει κι αυτή όπως κι εμείς φυσικά στο ματς του ουέφα.
    Όπως τυχαία δεν ήταν και η ήττα μας από την Καλλιθέα.
    Σε τέτοια παιχνίδια άλλη εικόνα δείχνεις στους κατασκόπους εκατέρωθεν,αν θες να λέγεσαι γάτος προπονητής.
    DISINFORMATION!!!
    νομίζω ότι είναι το απόλυτο μη αιματηρό όπλο της εξουσίας.
    Δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα που περιγράφεις,αφού είδα το βίντεο μια φορά πολύ ρηχά,διότι με ενοχλεί σαν οπαδό της ΑΕΚ.
    Δεν έδωσα τη δέουσα προσοχή,αλλά ήταν οπαδοί της ΑΕΚ οι εμπλεκόμενοι κι αυτό με έκανε να ντρέπομαι περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο γράφτηκε στη σελίδα της goalnews και το κάνω copy-paste.

    Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ 21 είναι ο μεγαλύτερος και δυναμικότερος εκπρόσωπος του οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα, ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων οπαδών. Οι αλλόθρησκοι αντίπαλοι τη σέβονται και θέλουν να την αντιγράψουν. Η παρουσία της στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης είναι ο μόνος λόγος δημιουργίας νέων οπαδών και διατήρησης των παλιών στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Είτε το θέλετε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια. Οι 11 ανύπαρκτοι και οι σύνδεσμοι σφραγίδες της άλλης ανακοίνωσης είναι η προσωποποίηση του "χρησιμοποιώ την ΑΕΚ για να αποκτήσω αξία". ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηβεν,σε βλεπω απολυτο και καθετο σημερα στην αναρτηση σου.Και καταθετεις καποια πραγματα πολυ σοβαρα.Δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου το "πεσε κατω" που αναφερεις.Αν οντως συμβαινουν ολα οσα αναφερεις βρισκομαστε μπροστα σε μια κατασταση ακρως επικινδυνη,και ισως με απροβλεπτες συνεπειες.Εμενα ομως δεν μου λυθηκε η απορια,αν και αναφερεις κατι στην αναρτηση.Και μου δημιουργηθηκε μια ακομη μεγαλυτερη απορια,που εχει να κανει με σχεσεις - φιλιες-γνωριμιες και που πραγματικα μου ειναι δυσκολο να την λυσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στηβεν,το ειχα δει το βιντεακι μια φορα,την πρωτη φορα και μια που το ξαναειδα στο καπακι αλλη μια φορα για να καταλαβω αν οντως αυτο που ειδα ηταν πραγματικοτητα.Με λιγα λογια αποφασισα να μην το ξαναδω ....εε τωρα διαβασα εσενα και το ξαναειδα αλλες 3 φορες....
    Περιμενα απο εχτες να διαβασω την σκεψη σου για το συμβαν γιατι σου εχω αδυναμια(οπως κ τον Χρηστο)και σ εχω αρκετα ψηλα μπορω να πω. αλλα...
    δεν βλεπω τον προπονητη να πεφτει μονος του,τον ριχνουν κατω και μαλιστα ενω αυτος ειναι με ψιλα το κεφαλι και τους την λεει πανε τα πουστρακια και τον τραβανε,τον βαρανε στα χαμηλα(και ψηλα,σαν το πεταει,πεταει η μελισσα) και υπουλα...

    Εχει αναγκη ο Μπαγιεβιτς τα προβοκατσια?

    Ριχνω μεγαλο μεριδιο ευθυνης στους μπατσους οχι επειδει ηταν λιγοι αλλα γιατι εχουν στηθει σαν τα τραβελια στην συγγρου,κανονικα επρεπε να ειχαν κυκλωσει τον προπονητη μας και να τρωνε αυτοι το ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τα 4 σχόλια μέχρι τώρα: ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ. ΞΕΚΙΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. molis diavasa mia anakoinwsh apo palia melh ths original sto tromaktiko kai eipa na sas thn steilw

    e.m

    ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ (ΙΣΝΟΓΚΟΥΝΤ CLUB ORIGINAL)

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΖΙΓΟΣ
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΟΓΛΟΥ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΝΤΑΙ
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
    ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΝΚΕΡΙΔΗΣ
    ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ

    Ανακοίνωση παλαιών μελών της ORIGINAL 21
    ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
    «Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας, γύρω στα 1975 και η ιστορία γράφεται και έτσι έχει πρωταγωνιστές «καλούς» και «κακούς», ήρωες και ξωτικά σαν ένα Αεκτζήδικο παραμύθι...

    Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια παρέα ανθρώπων-φίλων της ΑΕΚ όπως έλεγαν τότε-που ξεκίνησαν ένα σύνδεσμο φίλων της ομάδας. Με μεγάλη αγάπη και πολύ μεράκι, για την ομορφότερη ποδοσφαιρική συνύπαρξη φίλων της ΑΕΚ. Και επειδή οι παρέες γράφουν ιστορία, αυτή η παρέα έμελλε να γράψει την δική της ιστορία στο συνδεσμιακό χώρο, όχι απλά της ΑΕΚ αλλά ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας. Με μια μικρή «στάση» το 1982 που η παρέα έγινε λίγο μεγαλύτερη.
    Το 1982 ήταν ορόσημο για το οργανωμένο κίνημα των φίλων της ΑΕΚ αφού ένα νέο ξεκίνημα με νέο αίμα, με πολύ καρδιά και μυαλό, άναψε το φυτίλι που εκτόξευσε τον μέχρι τότε ανοργάνωτο σχετικά κόσμο της ΑΕΚ. Του έδωσε οργάνωση, αρχές, μεθοδικότητα, αγάπη και στήριξη, μα πάνω απ’ όλα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ μια ιδιότυπη παρεμβατικότητα που γέμιζε με χρώμα τα κοινά της ομάδας.

    Νο1 αρχή- να διαδοθεί η ιδέα της ΑΕΚ σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
    Νο2-να ακολουθεί την ομάδα παντού, με οποιοδήποτε αντίπαλο, σε οποιοδήποτε άθλημα.
    Νο3-να προστατεύει τον κόσμο της ομάδας (οργανωμένο και μη) από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις.

    Μέσα σ’ αυτές τις θεμελιώδεις αρχές υπήρχαν και πολλές πινελιές που έδιναν διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα της ΑΕΚ.
    Για όλους εμάς η ΑΕΚ δεν ήταν απλά καθημερινότητα ήταν ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ για κάποιον όμως έγινε τρόπος για να ζήσει...
    Οι ιστορίες, τα γεγονότα και οι στιγμές είναι χιλιάδες για να γραφτούν, η ουσία είναι ότι αυτό το «γνήσιο» κομμάτι της ΑΕΚ έγινε πρότυπο για όλους τους συνδέσμους-ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης- σαν ο ιδεώδης τρόπος λειτουργίας του πιο ζωντανού κυττάρου κάθε ομάδας, του οργανωμένου οπαδού.

    Τα χρόνια πέρασαν και οι εποχές άλλαξαν, η οργάνωση έγινε μαζικότερη και οι παρέα έγινε χιλιάδες πιστοί της ιδέας της γνησιότητας, της διαφορετικότητας, της παρεμβατικότητας που πρεσβεύει η ΑΕΚ και οι οπαδοί της.

    ORIGINAL γεννιέσαι δεν γίνεσαι...
    Αυτή η παρεμβατικότητα έγινε κατεστημένο και η ρότα άλλαξε. Μοιραία οι υπόλοιποι οπαδοί άλλων ομάδων προχώρησαν και εμείς αρτηριοσκληρωτικοί, απόλυτοι, ηλίθια παρωχημένοι να μην υπάρχει φωνή άλλου οργανωμένου φορέα γιατί έχουμε χτίσει «μαγαζί» και οι άλλοι «παραμάγαζα». Εν τέλει δεν τρέξαμε τις εξελίξεις και παραμυθιαστήκαμε στην ηγετική μορφή του αρχηγού-επαγγελματία οπαδού με ΑΦΜ που ήμασταν όλοι παιδιά του μέσα απ αυτόν μάθαμε την ΑΕΚ και πως να λειτουργούμε γύρω απ’ αυτήν? Αυτός ήθελε να γυρίζουν όλα γύρω απ’ αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι εμείς εδώ και πολλά χρόνια- κόψαμε τον ομφάλιο λώρο με το Δωματιάκι, με την οικογένεια.

    Ποια οικογένεια δηλαδή... Αυτή που κινεί τα νήματα όχι σύμφωνα με τις αρχές της παρέας αλλά σύμφωνα με τις αρχές του «ORIGINAL εραστή της τσέπης».

    Αδιαφάνεια στην οργάνωση, ίντριγκα στις σχέσεις, λάσπη γι’ αυτούς που αποχωρούν, φαντάσματα που τον κυνηγούν να του πάρουν την αρχηγία (και το ταμείο!!), και τον λένε κλέφτη , απατεώνα από παιδιά που μεγάλωσαν, μάτωσαν, έβαλαν ένα λιθαράκι για να γίνει η ORIGINAL μεγάλη.

    Στιγμές όπως το πλιάτσικο (τηλεοράσεις, air condition, ραδιόφωνα, θερμαντικές κλπ) στον ιερό χώρο της ΑΕΚ (γήπεδο) κατά την διάρκεια εκδήλωσης για το γκρέμισμα του Ναού, μόνο σε οπαδούς του Ολυμπιακού παραπέμπει. Κορυφαία στιγμή για την ORIGINAL..

    Ποιος να ξεχάσει τον Τροχανά που κάποτε έκανε κ…δάχτυλα στην σκεπαστή και λίγα χρόνια μετά ο Αρχηγός και ο εν λόγω πρόεδρος άλλαζαν πλακέτες στην εκδήλωση των παλαιμάχων... «Μιχάλη μου» ο ένας «Δημήτρη μου» ο άλλος...

    Άφεση αμαρτιών στον Ιωάννη -Γκρεμιστή- Γρανίτσα για το ανεπανόρθωτο κακό που έκανε όταν άφησε την ΑΕΚ άστεγη. Γιατί έπαιρνε φτηνά εισιτήρια και θυμήθηκαν να του την πέσουν πριν τις τελευταίες εκλογές της ερασιτεχνικής. Τότε δεν είχε να δώσει φτηνά..

    Απείρου κάλους σκηνές με τον προπηλακισμό-ξυλοδαρμό Αεκτζήδων γιατί ήταν «βατραχολάγνοι»..Αεκτζής χτυπά Αεκτζή... Μαγεία..

    Άνθρωπος μας ο Νικολαΐδης όταν μας έδινε προμήθειες δεκάδων χιλιάδων ευρώ, καβαλημένος, χαφιές, ρουφιάνος μετά, αλλά ταυτόχρονα ζητάμε λεφτά για «δικά μας παιδιά»..

    Ξεσηκώνουμε τον Μελισσανίδη για να την σπάσουμε στον «κοντό», αλλά τον πουλάμε όταν έρχεται η ώρα της κάλπης, ψηφίζουμε Ζούπα!!!

    Όσο καιρό η ερασιτεχνική διεκδικεί χρήματα από την ΠΑΕ για τα διαρκείας ? Πρόεδρος Ανατολιωτάκης- κάνουμε το παγώνι. Όταν ο οπαδός με ΑΦΜ γίνεται πρόεδρος, «Δώστε τις προμήθειες στην ερασιτεχνική που φυτοζωεί!!!» λες και πριν δεν φυτοζωούσε?

    Τοποθετούμε τον Καραμανλή στην ΚΑΕ ως «δικό μας άνθρωπο» και αφού χάνει την περιουσία του βάζοντας χρήματα στην ΚΑΕ, τον λέμε «καβαλημένο» και θέλουμε να τον δείρουμε για να παραιτηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μην πούμε για το βόλεϊ και τον «άνθρωπο μας» και εκεί που τον «Μαυρίσαμε» και του φάγαμε χρήματα και τον στείλαμε στην εντατική...
    Έρχεται ο Αδαμίδης, τον κάνουμε «στρατολογημένο» πρόεδρο ,που κάθε τι που κάνει μας ρωτά και ο Παππάς « και τα μάτια μας» μιας και μας δίνει λεφτά. Για τον «προδότη προπονητή μας» δεν το συζητώ , δεχτήκαμε 20.000 ευρώ στον έρανο για το μπάσκετ (πάντα μέσω της ερασιτεχνικής) και άλλα 7.000 ευρώ για τους υπαλλήλους της ερασιτεχνικής αλλά κατά τα άλλα είναι προδότης και «εμπρός στην οριστική απόλυση !!!»
    Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά τέτοια γεγονότα που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτό που κάποτε ήταν τιμή για την ΑΕΚ έχει καταντήσει ΝΤΡΟΠΗ. Και υπεύθυνοι δεν είναι ούτε η «πιτσιρικάδα» που κρίνει με αυτά που τις λένε, ούτε οι γνωστοί «χαρτζιλικάτοι» που πληρώνονται με Pay-Roll αλλά χωρίς ΑΦΜ. Και σαφώς γελάμε με τους «γνήσιους» ιντερνετάκηδες που το μόνο που ξέρουν είναι να δείχνουν πόσο μακριά απ την ΑΕΚ πρέπει να μείνουν?
    Κλείνοντας θέλουμε να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κείμενο το υπογράφουν όχι εχθροί της ΑΕΚ και της ORIGINAL, ούτε λαμόγια χαρτζιλικάτοι οπαδοί με ΑΦΜ, ούτε επίδοξοι αρχηγίσκοι.. Το υπογράφουν στελέχη με έντονο στίγμα στην θεμελίωση ιδεών, αρχών της ORIGINAL και που σίγουρα δεν ικανοποιούνται απ’ την ξεφτίλα και την δυσοσμία που εκπέμπει ο μεγαλύτερος οργανωμένος σύνδεσμός της ΑΕΚ, έτσι που την κατάντησε ο Αρχηγός- επαγγελματίας οπαδός...
    Σίγουρα τα γνωστά παπαγαλάκια του θα κάνουν αυτό που τους έχει διδάξει... Ο Γκέμπελς είναι πολύ μικρός μπροστά του.. και ως νέος Κρόνος θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα... θα φάει το παιδί του...την ORIGINAL.
    Αρχηγέ μην μασάς για το κράξιμο... δεν σε έκραξε κανείς!! Φτύνουν αλλά εσύ νομίζεις πως βρέχει.. Άλλωστε το μεγάλο έγκλημα σου δεν είναι τα οικονομικά, είναι ότι είσαι ο μεγαλύτερος καταστροφέας ονείρων όλων αυτών των παιδιών που είναι πλάι σου... και που με τα περισσότερα απ αυτά έχουμε κάνει κοινούς αγώνες...
    Ο συντάκτης της ανακοίνωσης σας χρησιμοποιεί δύο μαγικές λέξεις ΑΛΗΘΕΙΑ (που είναι τσακωμένοι εδώ και χρόνια)... και μην στεναχωριέσαι τα «παιδιά σου» δεν θα σε φθείρουν... Ο μοναδικός εχθρός σου σε έχει φθείρει ήδη... Ο ΧΡΟΝΟΣ. Καλή χώνεψη Κρόνε...
    Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα....»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ανώνυμε,
    Ωραίος μ αρέσεις φίλε. Καλό θα ήταν να υπέγραφες με το όνομα γιατί θίγεις καταστάσεις και γεγονότα που στα πλαίσια της πληροφόρησης καλό είναι να μαθαίνουμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος.
    Γιατί ξαφνικά εδώ καί λίγες μέρες που μπαίνω στο blog πάθει ΜΥΘΟ. Κοιτάζω να δω τι πληκτρόγησα στον brower η αν κατά λάθος διάλεξα άλλη επιλογή στα αποθηκευμένα αγαπημένα. Παρ όλο που την επιλογή αυτή την έχω ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό. Καταλαβάινεις έτσι? Που βρέθηκε σκέφτομαι όλη η R εδώ μέσα και τρίβω τα αρχίδια μου χαμογελώντας πιά γιατί αρκετά βρισίδια είχα φάει. Νισάφι όμως. Πλάκα έχουν τα παιδιά , είναι αυτό που λένε μάθανε πως γαμιόμαστε και πλάκωσαν και γύφτοι. " Θα τον ξενυχτήσετε τον μακαρίτη?"
    Και ο άλλος που είχε μπερδέψει το διαμέρισμα και νόμιζε ότι ήταν στις πουτάνες απάντησε " Οχι, εγώ ένα πούτσο θα ρίξω και θα φύγω."
    Ετσι μάλλον και τα παιδιά της οργάνωσης. ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ και μπέρδεψαν τα φώτα. Το θέμα εδώ είναι ποιός θα φάει την πούτσα?
    Και απορώ γιατί να επιμένουν τόσο? Ποιούς προσπαθούν να πείσουν. Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου. Ο χρόνος τους τελειώνει και αναφέρομαι στο σκάρτο εκείνο που αντι να ενώνει , χωρίζει και αντι να μαζέυει , απομακρίνει. Δες το λοιπόν και εδώ μέσα σε τούτη την κοινότητα που δεν της ανήκει. Τι κάνουν τα παλικάρια εδώ μέσα? Υπερασπίζονται την θέση τους? ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
    Θα δείξει. Ο χρόνος κάποιον θα δικαιώσει, το έγραψα και πάλι τις προάλλες. Και δεν με πειράζει για μένα. Μακάρι να είναι έτσι και θα τουμπεκιάσω. Αλλά για εκείνον το φίλο που μιλά μες το μυαλό και τα βρίσκουμε κάθε φορά και ας μην τον ξέρω. Οχι κύριε Αβραμίδη, δεν είναι έτσι. ΔΕν μπορείς να γράφεις κάτι αν οι πηγές σου δεν είναι έγκυρες όταν αναφέρεσαι έστω και μέσα από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ μπλόγκ στην ΑΕΚ. ΔΕΝ θα σε διακαιολογήσω (αν και μέσα μου πιστεύω το έχω κάνει). Και μάλιστα στο έχω ξαναγράψει. Η εύκολη λύση δεν είναι να μην σε ξαναδούμε, πράγμα που το πέταξες σε μιά ανάρτηση που δεν ανοίγει πιά ( και δες το παρακαλώ) ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.
    Εκτός αν είναι ώριμη επιλογή σου. Δεν είσαι όμως από αυτούς που εύκολα τα παρατάνε. (Πηγάζει από τα γραφόμενα σου) Εκτός κι αν σε κουράσαμε εμείς οι αδαείς καταβάσεις το τσεκούρι και αποφάσισες να κάνεις πάρτυ μόνο με ξερόλες. Να είσαι καλά λοιπόν και να περάσεις όμορφα τις διακοπές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ steven
    Αγόρι μου καλό,
    με ντάλα τον ήλιο καλοκαιριάτικα,μη μας βάζεις δύσκολα...
    Παίξε πιο ανάλαφρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. steven
    ο πεθαμενος ποιος ειναι? ο Μπαγιεβιτς? εχει παρει 6 πρωταθληματα με την αεκ, ας το κανει και καποιος αλλος και το κουβεντιαζουμε
    οτι εχεις να πεις να το πεις ξεκαθαρα για να μαθουμε και εμεις τι συμβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Αυγούστου, 2010 10:58

    Περιμένω το steven να μας δώσει τα φώτα του, δεχόμενος (και λογικά) ότι η κοπρίτζιναλ δεν είναι πίσω απ' αυτή την προβοκάτσια. Φυσικά αυτά τα κολλητήρια και ο καραγκιόζης είναι ούτως ή άλλως η διαρκής μάστιγα της ομάδας (χωρίς να ξεχνάμε όλους τους γκοντό, αμετόχους, ντον, τρόχα, φιλμνέτ, θείους κλπ κλπ που μας έχουν φέρει εδώ) και αν δεν είχαν βλακωδώς ανάγει τον προς συνταξιοδότηση υπάλληλο προπονητή σε λόγο ύπαρξης.
    Ευχαριστώ τον e.m. για την αναδημοσίευση της επιστολής των 11, που δε λεν τίποτα άλλο από αυτά που όλοι οι υπόλοιποι (βατραχολάγνοι, πουλημένοι, καναπεδάκηδες, άσχετοι, ανύπαρκτοι, λιγότερο ΑΕΚτσήδες, βαλτοί κλπ κλπ) υποψιάζονταν ή ξέρουν εδώ και καιρό. Εύχομαι αυτή η ιστορία να αποτελέσει εφαλτήριο για να μπουν κάποιοι στη θέση τους και η ΑΕΚ να ξαναξεκινήσει απο 'κει που πρέπει.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ 2ου ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΙΕΙΡΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑΣ...
    Ο νερετβίτης συντόμως θα φύγει. Είπε τη συγγνώμη του, άτιτλος θα είναι ούτως ή άλλως (έχει αρκετούς) και με την πάρτη του είναι μία χαρά. Άντε να φεύγουν κι άλλοι μπας και δούμε χαϊρι.
    ΥΓ: "Όποιος πολεμάει την ορίτζιναλ (δηλαδή το Δ.Χ.) πολεμάει την ΑΕΚ"...σιγά μη σου φύγει καμιά κλανιά απ' το ζόρι ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Αυγούστου, 2010 11:00

    Συμπληρώνω: ....ανάγει τον προς συνταξιοδότηση υπάλληλο προπονητή σε λόγο ύπαρξης, αυτές οι προβοκάτσιες δε θα ήταν εφικτές...ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kala ta lege o georgiou kapote

    "xatzixristo trava spiti sou , ta vales me to sustima kai kerdises ,ti allo na kaneis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΥΡΑ 21


    Η Α.Ε.Κ. είναι Ιδέα!Η Α.Ε.Κ. είναι ιδέα;


    Για πολλούς απ’ότι φαίνεται όχι μετά τη λήξη του παιχνιδιού του Σαββάτου στην Καλλιθέα.


    Μετά από αυτά που ακούσαμε- είδαμε-διαβάσαμε σε ΜΜΕ, από «αγνούς ΑΕΚτζήδες», από επώνυμους ΑΕΚάρες κλπ καταλάβαμε ακόμα μια φορά πως ζούμε σε έναν μοναδικό κόσμο ηλιθίων….τουλάχιστον ο δικός μας Κιτρινόμαυρος κόσμος υπάρχει 35 ολόκληρα χρόνια, σταθερά στο γνωστό υπογειάκι μας.

    «Ο προπονητής της Α.Ε.Κ. είναι θεσμός και δεν πρέπει να βάλλεται από κανένα αγνό φίλο της Α.Ε.Κ.».Εμείς λοιπόν που όπως προαναφέραμε ζούμε κυριολεκτικά στον κόσμο μας τον ηλίθιο, ρωτάμε με ειλικρίνεια και παρρησία συνάμα…Ο προπονητής-θεσμός της Α.Ε.Κ. από πότε έχει το προνόμιο να σηκώνει χέρι μαινόμενος σε ΑΕΚτζήδες (όποιος έχει δει το βίντεο από την αρχή φαίνεται καθαρά);

    Ολόκληρο το σύμπαν καταδικάζει τη βία εναντίον του θεσμού-προπονητή της Α.Ε.Κ. (και καλά κάνει).Κανένας όμως δεν καταδικάζει το πραγματικό γεγονός.Γιατί άραγε;

    Με τη λήξη του αγώνα αρκετός κόσμος εισέρχεται στο γήπεδο με σκοπό να μπορέσει να πάρει καμιά εμφάνιση από τους παίκτες της ομάδας μας.Αν υπήρχε όπως λένε οι παντογνώστες προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του προπονητή -με πλήρη απουσία της αστυνομίας-θα είχε δεχθεί ογανωμένη επίθεση από την αρχή.Αν’αυτού δε δέχτηκε και για το φόβο των ιουδαίων 2-3 άτομα τον προστάτευαν.

    Όμως φαίνεται πως δε χρειαζόταν προστασία ο προπονητής μας αφού ό ίδιος(δυστυχώς) σήκωσε πρώτος το χέρι του, ανοίγοντας ταυτόχρονα τους ασκούς του αιόλου…Όσοι αμφιβάλλουν μπορούνε να δούνε το συγκεκριμένο «απαγορευμένο» βίντεο.

    Σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε τα όσα έγιναν στην Καλλιθέα…αλλά έλεος πια με την ηθικολογία και την ηθικολαγνεία.

    Το αν πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι δε θα το κρίνουμε εμείς.Ούτε δικαστές είμαστε ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε.Το θέμα είναι ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι;

    Έτσι λοιπόν, στον δικό μας Κιτρινόμαυρο κόσμο, στον κόσμο της ΘΥΡΑΣ 21, Α.Ε.Κ. είναι ο διπλανός μας που ήταν είναι και θα είναι αύριο στο γήπεδο που θ’αγωνίζεται η αγαπημένη μας Α.Ε.Κ.

    Η καρδιά και η ψυχή μας, οδηγούν στον μονόδρομο που λέει στήριξη στον κάθε αδελφό μας που βάλλεται δικαίως ή αδίκως.Γιατί αυτός ο αδελφός μας θα’ναι αύριο μαζί μας όταν θα’χει τελειώσει το παραμύθι με πρίγκηπες…Βγάλτε όση χολή θέλετε και μπορείτε…δεν μας νοιάζει καθόλου…χθες, σήμερα, αύριο Εμείς θα είμαστε δίπλα Της, είτε στη μπάλα, είτε στο χάντμπολ, είτε στο βόλλεϋ και στο σκάκι.Δε ζητάμε να μας καταλάβετε γιατί πολύ απλά δε δίνουμε δεκάρα. Είμαστε Α.Ε.Κ. ανήκουμε στην ΘΥΡΑ 21 και είμαστε Υπερήφανοι για ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ (και όχι με ανακοινώσεις και λόγια) για το ένα και μοναδικό ιδανικό της ζωής μας.


    υγ.1 Λάθη κάνουμε, αλλά τουλάχιστον δεν είναι εσκεμμένα, και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε κατευθυνόμενοι.Είμαστε τουλάχιστον Υπερήφανοι γι’αυτό!

    υγ.2 Επειδή πολλά ακούστηκαν και ακούγονται,και φέτος θα βρισκόμαστε στη θύρα 2.Τα διαρκείας που βγάλαμε-βγάζουμε κοστίζουνε 210-250 ευρώ αντίστοιχα.

    υγ.3 Ο θεσμός του προπονητή είναι ιερός(και σωστά).Ο θεσμός του προέδρου της Ερασιτεχνικής τι είναι;

    Σαν ΘΥΡΑ 21 τονίζουμε-ξεκαθαρίζουμε πως σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε τα θλιβερά-ανούσια-αδικαιολόγητα γεγονότα της Καλλιθέας.Μακάρι να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές στο μέλλον.



    ΘΥΡΑ 21 1975

    ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Κ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 21

    KEEP UP THE FAITH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «ΝΤΡΟΠΗ»

    «Είναι ντροπή να μιλάνε για αποκατάσταση της αλήθειας ο Χ ηγέτης και η κουστωδία του, όταν εδώ και μήνες μέσα από τα επίσημα σάιτ τους και με τις ανακοινώσεις τους, ξεσηκώνουν τον κόσμο της ΑΕΚ εναντίον του προπονητή (περιφέροντάς τον ακόμα και σε φέρετρο!) με αποτέλεσμα το μόνο που καταφέρνουν είναι να δηλητηριάζουν ψυχές ΑΕΚτζήδων και να κάνουν κακό στην ομάδα μας.

    Είναι ντροπή να μιλάνε για διάλυση του τμήματος χάντμπολ και γενικά της Ερασιτεχνικής μετά τα γεγονότα της Λαμίας, αυτοί που είχαν το θράσος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005 να ψηφίσουν – κατόπιν φυσικά υποδείξεις του «δικού» τους ανθρώπου – τον Ζούπα, εμποδίζοντας έτσι τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πάρει την Ερασιτεχνική και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων χτίζοντας το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και κάνοντας παράλληλα όλα τα τμήματά της πραγματικά ανταγωνιστικά.

    Είναι ντροπή να μιλάνε αυτοί για τον κόσμο της ΑΕΚ, αυτοί που έχουν φτάσει στο σημείο να προπηλακίζουν οπαδούς και συνδέσμους της ΑΕΚ που δεν ανήκουν, όχι στην οικογένεια της Original, αλλά στη στενή κλίκα του άγνωστου Χ ηγέτη.

    Είναι ντροπή την ίδια ώρα που βγάζουν ανακοινώσεις συμπαράστασης προς τους οπαδούς του Ηρακλή (!) αλλά και του ΟΦΗ (!), να μην μπορούν και ενώ έχουν περάσει τρεις ημέρες από τα θλιβερά επεισόδια της Καλλιθέας να βγάλουν μία ανακοίνωση η οποία με σαφή τρόπο θα καταδικάζει αυτά.

    Είναι ντροπή να αποκαλούν μέσα από το επίσημο σάιτ τους τον εν ενεργεία αρχηγό της ΑΕΚ (Δέλλας), «κιλότα» και «παλαίμαχο ποδοσφαιριστή» επειδή διαφώνησε με τις απόψεις και τις τακτικές τους και στήριξε τον προπονητή της ομάδας μας. Επίσης είναι ντροπή με τα όσα έχουν «στολίσει» επανειλημμένα τον πρώην πρόεδρο και νυν γιατρό της ομάδας μας κ. Λάκη Νικολάου, αλλά και εξέχοντες μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ, επειδή έχουν κατακρίνει κατά καιρούς τις ενέργειές τους. Γι’ αυτό λοιπόν είναι ΝΤΡΟΠΗ να προσπαθείς κ. Χ ηγέτη για άλλη μια φορά να αποποιηθείς τις ευθύνες σου και τεχνηέντως να τις μεταθέτεις αλλού, αποπροσανατολίζοντας έτσι τον κόσμο της ΑΕΚ από τα πραγματικά γεγονότα (με χαλίφηδες, Ιζνογκούντ και άλλες τέτοιες βλακείες).

    Επιτέλους ΝΤΡΟΠΗ

    Άραγε έχουμε πιάσει πάτο ή έχει ακόμη παρακάτω;

    Υ.Γ.1 Όλοι εμείς που εκπροσωπούμε τους παρακάτω συνδέσμους ήμαστε εργαζόμενοι με δηλωμένο ΑΦΜ, φορολογική δήλωση και ένσημα. Ο καθένας από εμάς ανάλογα με το εισόδημά του, πορεύεται ανάλογα και στη ζωή του. Αλήθεια ο άγνωστος Χ μπορεί να μας πει τι επαγγέλλεται; Μπορεί να μας παρουσιάζει την κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών των τελευταίων 20 ετών;

    Υ.Γ.2 Συγχαρητήρια σε όσους αυτή τη φορά δεν παραπλανήθηκαν. Ακόμα όμως και αυτοί που έπεσαν στην παγίδα για ακόμα μία φορά είτε εν γνώση τους είτε εν αγνοία τους, τους καταλαβαίνουμε. Κατανοούμε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκονται.

    Θα το επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι όλοι οι αγνοί ανιδιοτελείς ΑΕΚτζήδες είναι αδέλφια μας, άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τις θέσεις μας.

    Όλοι κοντά στον μοναδικό σύλλογο που έχει ως έμβλημα ένα σύμβολο.

    Για την υπογραφή

    ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB, ΣΦ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΦ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΦ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΦ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΣΦ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, DEFENDERS ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, DEFENDERS ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΣΦ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΦ ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΦ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΦ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Savas: Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου αδερφέ. Είπα κάτι και ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, επανόρθωσα. Ξέρεις φορτίζομαι κι εγώ αρκετά ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΑ ΚΙ ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ "Ο,ΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ".
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΚΑΙ "ΠΟΛΕΜΑΩ" ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΔΩ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η Ο ΛΑΟΣ; Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΥΓ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημερα.
    Γενικα, πιασε το αυγο και κουρευτο.
    Δεν ξερω και δεν με νοιαζει ποιος θελει η νομιζει οτι ειναι αναδοχος της ΑΕΚ και πνευματικος πατερας των οπαδων της.
    Μονο την ΑΕΚ αναγνωριζω και τα υπολοιπα ειναι καπελωματα.
    Ειναι γλυκο για τα πιτσιρικια να φτιαχνει φωλιτσες κιτρινομαυρες-και εγω θα συμμετειχα αν μπορουσα στην εφηβια-με κιτρινους τοιχους,εμβληματα και ασπρομαυρες φωτογραφιες,ετσι για να νοιωθουμε την ΑΕΚ ακομα πιο κοντα. Φυσιολογικο και αναμενομενο.Αλλα να εισαι 35-40 και 50 χρονων γαιδαρος και να βλεπεις την προσφορα σου και την σχεση σου με την ΑΕΚ με τετοιο κτητικο τροπο ειναι αποκαρδιωτικο.
    Απο εκει αρχιζουν και εκει τελειωνουν ολα. Και την θεση σου,την θεαση σου και την σταση σου,να πρεπει να την "περασεις",να την στεριωσεις και στους υπολοιπους.
    Αγαπω την ΑΕΚ με τον τροπο μου, σημαινει την αγαπω,προσωπικα,ατομικα και με τροπο απολυτως ξεχωριστο.
    Και οχι φτιαχνω μικρες οικογενειες,σεκτες και φραξιες που αναπτυσουν ιδιεταιρη ενδοεπικοινωνια και συνθηματικη φρασεολογια τετοια,ωστε να διαφοροποιειται απο τον υπολοιπο κοσμο,κρατωντας ταχα τα κλειδια της γνησιοτητας,η εχοντας την συνταγη της ορθης υποστηρηξης. Και να θελω κι'ολας να "διορθωσω" και να φερω στον ισιο δρομο και τους αλλους. Και αφου αυτο εκ'των πραγματων αυτο ειναι αδυνατον νε λεω "προχωραμε μοινοι μας", " ειμαστε ο δρομος ο δυσβατος", και " δεν δινουμε δραμη τι λενε οι αλλοι".
    Προσκλησεις σε "ιδιεταιρους χωρους" δεν τους καταλαβαινω.
    Δευτερη βαπτηση-απο την πρωτη της εφηβιας και την παιδικη αγαπη προς την ΑΕΚ-δηλαδη αναβαπτηση και συμμετοχη σε ψευτοιλουμινατους,δεν δεχομαι.
    Σφραγιδες απο κλαμπ,παρακλαμπ, φανς, συνδεσμους και τα συναφη, με βγαζουν απο την μεγαλη οικγενεια της ΑΕΚ και με βαζουν σε συνοικιακη αντιληψη.
    Πανω απο το κεφαλι μου θελω να βλεπω μονο το δικεφαλο και κανενα αλλο κεφαλι.
    Δεν θα μου υποδειξει κανεις πως να αγαπω,πως να ακολουθω, η πως να υποστηριζω τον συλλογο, ουτε δεχομαι manual.
    Βαθμολογια ΑΕκοφροσυνης, ειναι αδιανοητη. Και αν υπαρχει ειναι κατασκευασμενη. Την κλιμακα Ριχτερ η, την κλιμακα Κελσιου αναγνωριζω. ΑΕΚομετρο δεν υφισταται και τα υπολοιπα ειναι, η εκ'του βλακος, η εκ'του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Αυγούστου, 2010 13:50

    Ναι ρε χρήστο, αλλά κάπου τη βλέπεις/βλέπουμε στωικά και άλλοι παιρνάνε -ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ!- στα μυαλά των 16χρονων μία στάση ξερόλα και πεφωτισμένου. Άσε που κάποιοι υποθάλπτουν, κάποιοι συμμετέχουν, κάποιοι υποδαυλίζουν και όλοι κάνουν ότι δεν ξέρουν για βίαιες πράξεις (χουλιγκανισμό). Δηλαδή αυτό δεν πρέπει τουλάχιστον να το στηλιτεύσεις? Ποσώς δε όταν ισχυρίζονται κιόλας ότι αυτοί είναι οι...πραγματικοί ΑΕΚτσήδες? Και αυτό περνάν ως να είσαι ΑΕΚτσής και στα μικρά παιδιά και τους άλλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Αυγούστου, 2010 13:54

    ..και φυσικά για να μην τη λέμε μόνο στην οργάνωση και τον χατζημούσια...

    http://www.aek365.gr/a-73785/20-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%81%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%BF.htm

    ..να κλάσω ή να φωνάξω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Την αποψη μου λεω Γιωργη.Τιποτα παραπανω.
    Εγω θα δωσω λυση;
    Η λυση,η οι τροποι για την λυση, ειναι γνωστοι.
    Και δεν μιλαω μονο για τους δικους μας. Τι τα θες; Ολοι ιδιοι ειναι. Και σαν τετοιοι αντιμετωπιζονται απο την-μη χεσω- "πολιτεια". Αλλωτε τους χρησιμοποιει,αλλωτε τους πετα. Και φτου κι'απ'την αρχη. Και μεσα σε ολα,μερικοι καθοδηγητες,που απλα κανουν την πλακα τους,διαλυοντας τα παντα. Και λογαριασμο δεν δινουν,εφ'οσον δεν τρεχει τιποτα. Και τα κοινα γινονται αμεσως-αμεσως ιδιωτικα. Και κατι που αφορα χιλιαδες,γινεται προσωπικη υποθεση. Και οτι αφορα μεγαλα μερη του συνολου,γινονται οικογενειακες υποθεσεις. Δηλαδη,ξυσε τα αρχιδια σου με τον κασμα.
    Ας ρωτησουνε τη Θατσερ,που ειχε και πολυ πιο χοντρο προβλημα. Αλλα ειχε και 100 κιλα αρχιδια. Και διαθεση και θεληση και τα μεσα να ξεριζωσει τη λερναια υδρα.
    Εδω οι δικοι μας ειλωτες και σιδηροδεσμιοι διαχειριστες της καποτε Αγγλικης και σημερα Αμερικανικης αποικιας που την λενε Ελλαδα, δεν μπορουν να δεσουν ουτε τα κορδονια τους αν δεν στραβοκοιταξουν πρωτα τους εφεντες τους.
    Το αμεσο προβλημα το αντιμετωπιζεις καταστελοντας το και το μελλοντικο γεννημα του το αποφευγεις,μεσα απο την σωστη διαπαιδαγωγηση.
    Ολα ειναι εδω,μπροστα καθαρα και κρυσταλινα. Γιατι δεν τα κανουν; Ειπαμε. Ειναι τρυπιοι.
    Τη γραβατα να ισιωσουμε,την μιζα να παρουμε,στο ταδε προγραμμα να μπουμε, στο μπαλκονι να χαιρετησουμε,την ταδε κατασταση να βολεψουμε και δεν παει να γαμηθει το συμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά.
    Ας είναι αυτή η χρονιά η τελευταία της διχόνοιας και των συγκρούσεων αλλά τουλάχιστον, να υπάρξει μια εξυγίανση σε όλους τους τομείς στην ομάδα μας.

    Η ΑΕΚ είναι ιδέα και οχι πρόσωπα.

    Στήβεν συνέχισε τον αγώνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανακοίνωση του συνδέσμου AEKFANS

    "Επειδη εχουν ακουστει πολλα τιs τελευταιεs μερεs, υστερα απο τα απαραδεκτα
    επεισοδια εναντιον του Μπαγιεβιτs (που ελπιζουμε να ειναι τα τελευταια), εμειs
    ωs Συνδεσμοs προτεινουμε να υπαρξει ηρεμια εν'οψη του δυσκολου παιχνιδιου στην
    Σκωτια κοντρα στην Νταντι.

    Παραλληλα, εχουμε ετοιμη ενωτικη λυση τοσο για το προεδρειο τηs Eρασιτεχνικηs
    (αν βεβαια η τωρινη διοικηση οδηγησει το Σωματειο σε εκλογεs), οσο και για
    την διοικηση τηs ΠΑΕ, που φαινεται οτι και αυτη καπου αδυνατει να φερει την
    ηρεμια στην ομαδα.

    Μην ξεχναμε οτι η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και χρειαζεται
    ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και στα τρια μετωπα (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτεχνικη)...

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ AEKFANS
    (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 2005)
    www.aekfans.gr
    e-mail: aekfans@aekfans.gr

    ΥΓ. Το τμημα μπασκετ βρισκεται πριν απο το ναυαγιο... Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ
    ΤΟΥ..."


    H λυση βρεθηκε. Σωθηκαμε. Μπορειτε να ξαναπατε για βουτιες. Παρτε και απο μια τρομπα και τραβατε κατα το ναυαγιο της ΚΑΕ και βγαλτε τα νερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή