Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

OI KΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ

            Τα μάθατε βέβαια κι ήδη έχετε κάνει τις πρώτες σκέψεις, εκτιμήσεις και προβλέψεις. Δεν μιλάμε για τίποτε μεγαθήρια, ούτε αποκλεισμό sans voir.  Τα ματσάκια θα παιχτούν ΑΝΟΙΚΤΟΤΑΤΑ και ανδρικά. Κάτι γίνεται αυτές τις ώρες για αλλαγές εδρών και ημερομηνιών αλλά αυτά αφορούν τις πολύ μικρές ομάδες, που φροντίζουν πάντα να αποδεικνύονται και εμπράκτως οτι είναι οι ελληνικές.
           Και μιλάω κύρια για τον Άρη, που το θέλει έτσι αλλά το θέλει και γιουβέτσι διότι δήθεν είναι θέμα ασφάλειας και το La Bomboniera ( να μην χέσω δηλαδή με το κωλοχαριλάου ) το θέλει γεμάτο για να παίξει ο κόσμος κι αρχίδια καλαβρέζικα. Αλλά λογικά τα κάνει αυτά, αφού ένας Πολωνός, και μεθυσμένος μάλιστα, παραλίγο να δείρει όλο το γήπεδο , χώρια που η ομάδα του ήταν για τα μπάζα και πέρασε με το πέναλτυ δώρο του διαιτητή. Παιδιά, η Βιέννη φημίζεται για την όπερα, τα λουκάνικα και δεν υπάρχει στον ΄ποδοσφαιρικό χάρτη εδώ και δεκαετίες. Για σοβαρευτείτε λίγο μπας και δείτε λίγη χαρά στα σκέλια σας.
          Να πιάσω τώρα τον ΠΑΟΚ λιγάκι. Άλλα γέλια κι αυτός στο παιχνίδι των 21 ξένων και του Σαλπιγγίδη. Βρε κάτι μυρίστηκε ο Μπερέτα, αφού τον είχαν αφήσει χωρίς πλάγια μπακ κι είπε να πάει στα γκολ την κατάσταση. Βέβαια του προέκυψε ο Σοάρες που παρέα με τον Ζαγοράκη και τον Δερμιτζάκη, δέσανε το γλυκό. Πού πας ρε καραμήτρο; Κι άσε Θοδωρή οτι χρωστάς 3,5 μύρια. Μήπως 7,3 και σε λίγο θα προσλάβεις τους δημοσιογράφους του ντεμοτεχνείου, που τώρα τελευταία έχουν αναδουλειές; ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ. ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ ΕΙΣΑΙ ΛΟΓΩ ΑΚΟΥΣΙΑΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΤΩΡΑ.
         Το άγχος της επιβίωσης ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΧΙ, ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝ. Κι αυτό το άγχος περνάει στους παίκτες τους αγορασμένους απο τα καλάθια αλλά και στα διοικητικά στελέχη και φέρνει ιδρώτα και μυρωδιά. Την μυρωδιά που μυρίζει το αγρίμι της ομάδας μου στην Τουρκία. Που παίζει στο Σαράτσογλου στην απόληξη της Ανατολίας στην Πόλη κι απο την άλλη μεριά της γέφυρας του Memet Fatihe κι όχι στην αρχοντοβλαχιά του Γαλατά ή του Plaza hotel της Μπεσίκτας. Καυτή έδρα με 54000 ταγμένους που κάνουν την Τούμπα να μοιάζει παρθεναγωγείο. Αλλά και πολύ καλή ομάδα με τον γίγαντα Λουγκάνο, budget 45 μύρια και τρομερή πείνα για διάκριση. Προσέχτε όμως: Δεν είναι το μεγαθήριο που λέει ο ΠΑΟΚ. Διότι αν είχε κληρωθεί με την Manchester City, τι θα έλεγε τώρα; Έπεσε απλά με την ΑΕΚ της Τουρκίας κι οφείλει να δείξει πέντε πράματα αν δεν έχει στόχο μόνο την αποφυγή του υποβιβασμού.
        Η ΑΕΚ δείχνει να έχει μια κλήρωση στα μέτρα της. Και λόγω παράδοσης απέναντι σε Σκωτσέζους αλλά και λόγω της συγκεκριμένης ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Της ιδρυθείσας το 1909, με το υποκοριστικό " οι τρομοκράτες" και με τους φανατικούς της να αυτοαποκαλούνται "οι  Άραβες". Δηλαδή μιλάμε για μεγάλη πλάκα και μάλλον για να τρομάζουν μεταξύ τους. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙΣΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ. Και το Dundee United ( δεύτερη ομάδα στην πόλη, η άλλη η Dundee έχει πιο φανατικούς φιλάθλους) είναι μόνο για να συμπληρώνει τα φιλικά παιχνίδια μέχρι την τελική σύγκρουση καθολικών και προτεσταντών.
       Κι άρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ. ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ OFF THE RECORD ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ " Δεν θέλω το ΑΠΟΕΛ".  Τέτοια ομάδα έχουμε που μνημονεύσαμε την κυπρικάη ομάδα; ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΕΕΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΑΠΟΕΛ. ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΑΝΕ, ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ. ΞΑΝΑΛΕΩ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΩ ΞΑΝΑ.
       ΥΓ. Μαζεύω τα πράματα για Ίο, φεύγω στις 7:30 κι έκοψα το πολιτικό κείμενο Αλτσχάϊμερ που θα μπει την Κυριακή και Δευτέρα. Να είστε όλοι καλά.

10 σχόλια:

  1. Μακης ο γαμιας σας07 Αυγούστου, 2010 21:55

    Γαμω την μανας ρε κολοπαιδα,γαμω την οριτζιναλ σας γαμω,σας γαμαω ρε μουνοπανα.....αι στο διαολο να πουμε πολυ σας ανεχτοικαμε...παλιολαμογια του κερατα...σπασαρχηδες...καραγκιοζακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακης ο γαμιας σας07 Αυγούστου, 2010 22:14

    Ρε μουνοπανα καλα εκανε ο Νικολαιδης και ηθελε να σας διαλησει γιατι ειστε καρκινος στα σωθηκα μας .....θας σας γαμισουμε εμεις οι υπολοιποι ομως που θα παει?αφου δεν εχει κανενας τα αρχιδια νας σας εξωρησει....ανωμαλακια,ξεκολιαρηδες,πουστρακια δεν αντεχω αλλλο να πουμε...μας εχετε κανει ομαδουλα με τα καμωματα σας ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ δεν το καταλαβενετε ΡΕ?
    Αντε μαλακα Χατζιαβατη διελυσε αυτην την μαλακια που εχεις φτιαξει γιατι θα παρουμε τον νομο στα χερια εμεις οι υπολοιποι....και θα μαθετε κανονικα τι παει να πει οργη λαου,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ-ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μουνια της original αντε γαμηθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Μάκη και dimitri: Τι πάθατε απόψε;
    Ρε Μάκη, άλλο είναι το site που ψάχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχισανε τα οργανα...Αντε να πεσουν και οι παραγγελιες γιατι ειχε πεσει πολλη ησυχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στηβεν,τα`μαθες τα νεα? "Ο λαος μιλησε..."!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς monegascos: Γιάννη, τα ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ 7 ΦΕΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΛΑ ΘΥΜΗΣΟΥ - ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΔΩ - ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ξερω ρε Στηβεν αλλα ηθελα να ξεσπασω καπου εκεινη την ωρα....και μετα θελουν να ερθουν και ονοματα στην ομαδα και να πεξουν κατι μπλανκο και κατι σκοκο γ αυτην την ομαδα,πως ειναι δυνατον?αυτοι οι μαλακες οι αλβανοι φταινε που μας εχουν φλομοσει στην νοθειες....οι αχρηστοι...τι το πινουν το γαμηδι αφου δεν το αντεχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. steven είπε...
    Προς monegascos: Γιάννη, τα ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ 7 ΦΕΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΛΑ ΘΥΜΗΣΟΥ - ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΔΩ - ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

    ____________________

    HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

    TO MNIMONIO !!

    HAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAH

    KLAIW APO TA GELIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
    ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ , ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.

    Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.
    20-30 ΑΝΑΝΔΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΕΚΑΚΙ .
    ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ 62ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΝΑΝΕ ΜΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Κ ΗΔΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ !!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η΄ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ,Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ Η ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Κ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ.
    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 500 ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ .
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΚΕ21, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ21,ΠΑΠΑΡΑΣ21,ΚΑΜΕΝΟΣ21 ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή