Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

         Τα τεχνικά προβλήματα που αντινετωπίζω είναι τρελά. Σήμα καλά καλά δεν υπάρχει, κι όταν υπάρχει θυμίζει κάβουρα σε χιονισμένη κορυφή των Άλπεων που ως γνωστόν δεν υπάρχει ψαράς για να τελειώνει και το μαρτύριο του συμπαθούς οστρακόδερμου. Έχω τον αποκωδικοποιητή μαζί μου για να δω την ΑΕΚ την Πέμπτη κι ενώ το σήμα είναι καμπάνα, δεν επικοινωνεί με την τηλεόραση. Το κινητό δεν πιάνει καλά καλά κι έχω μπερδευτεί σαν να μην έχω τελειώσει το πολυτεχνείο αλλά την ανωτάτη ασκητική. Είπαμε να είμαστε κοντά στην φύση, αλλά όχι και να μας ορίζει.
        Τέλος πάντων εφημερίδες διαβάζουμε κι ενημερωνόμαστε, χώρια που η παρέα δουλεύει και προσκηνιακά και παρασκηνιακά. Φυσικά πέφτουν και κάτι ομηρικοί καβγάδες στο νεροβόλεϋ και στο τάβλι, αλλά όλα πάνε καλά εν τω bottom line. Όπως καλά πάει η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει του μεγαθήριου Dundee United.
          Ο Ντούσαν συμφώνησε για την αποχώρηση του Σουηδού άχρηστου, αλλά σήμερα είπε οτι δεν ήθελε να φύγει ταυτόχρονα απορρίπτοντας 7,5 μύρια αραβικά. Θέλει να αγωνιστεί εδώ με ό,τι όπλα έχει και παρόλο που " δεν θέλω να φύγει κανένας ", τι να κάνουμε " η διοίκηση είναι πιο ισχυρή απο εμένα, οπότε έπρεπε να συγκατανεύσω". ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ: ΗΡΩΑΣ : " Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ" ή το άλλο " ΧΑΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ".
         Όμως αυτά δεν αφορούν την ομάδα μας. Είναι άσχετες κουβέντες για άσχετα πράματα. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Η ΠΑΙΚΤΗΣ, ΕΓΩ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ, ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΚΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΕΣΜΕΝΟΙ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ.
        Κι ο Σουηδός θα αντικατασταθεί. Κι εκεί θα κρίνουμε την κίνηση βάσει χαρακτηριστικών και βάσει χρημάτων. Εκεί θα αξιολογήσουμε την κίνηση. Της διοίκησης κυρίως. Διότι ο Σέρβος είπε οτι δεν ήθελε. Το δήλωσε και το έσωσε. ΚΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΜΒΡΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.   

23 σχόλια:

  1. dokimasescart calodio k avi kanali h vale ton filmnet on k sarwse searche thn tivi gia nea kanalia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Αυγούστου, 2010 00:03

    Εμένα η ατάκα του περί άνωθεν απόφασης για το Σουηδό, ολίγον προς σέρβικη μπανανόφλουδα στο αδαμίδι μου φαίνεται....πουτανιές νερετβίτικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προβληματα με τις επικοινωνιες τις ασυρματες ειναι προβλημα των ελλ. δυκτιων,τα οποια ειναι ιδια με το δυκτιο αποχετευσης της Αθηνας.
    Που μπερδευουν τον κοσμο με την περιφημη "καλυψη" η οποια βεβαια ειναι "πληθυσμιακη" και οχι "πεδιοκαλυψη" οπως και ειναι το ορθο.
    Και το 99% αυτης,επιτυχγανεται απλα στηνοντας κεραιες πανω απο σχολεια και νοσοκομεια-εφ'οσον τα εχουν "αρπαξει" οι "αρμοδιοι" ασφαλως- για να "καλυψουν" τους αστους της ποντικουπολης αλλα και των μεγαλων αστικων κεντρων,(αρα και το 90% του πληθυσμου,αφηνοντας την αγρια φυση και τους εκει ταλαιπωρους κατοικους συνδρομητες αλλα και εποχουμενους στην ησυχια τους. Και ας πληρωνουν σαν μαλακες.
    Το κολπο πετυχε: "καλυψη 99%".
    Αμα θες, πες και τιποτα.
    Εκτος και αν πρεπει να πιστεψω οτι το κανουν για να μην ακτινοβολουν την χλωριδα και την πανιδα της ελληνικης φυσης,σεβομενοι την wwf η τον "Αρκτουρο".
    Η μηπως το κανουν σε συνεννοηση με το "μενουμε Ελλαδα",για να μην αποσπασεις την προσοχη σου απο την φυση και να αφεθεις -επιτελους για λιγες μερες-μακρυα απο οτι σε ψευτοσυνδεει και να απολαυσεις τα φαραγγια και τις ακρογιαλιες;
    Η μηπως οτι ετσι, εμμεσα πλην σαφεστατα, αποδεχονται τις βλαβερες συνεπειες των κεραιων και ειπαν απλα να εξοντωσουν τους αστους και να αφησουν υστερα την Ελλαδα στα χερια των καθαρων απο ακτινοβολια ελληνων; Μηπως ειναι σχεδιο; Μηπως αυτο εννοει ο καραφλοποδηλατης οταν μιλα για "πρασινη αειφορο αναπτυξη";
    Οποιος εχει καποιου ειδους συνδεση-ειτε κιν. τηλεφωνου,ειτε ιντερνετ,t.v. κλπ.-δηλαδη ολοι μας, εχουμε ολοι μα ολοι κατι πικαντικο και δροσερο να διηγηθουμε για το υψος των υπηρεσιων που απολαμβανουμε. Ειμαι βεβαιος. Δεν γνωριζω ΚΑΝΕΝΑΝ που να ειναι πληρως ικανοποιημενος απο καποια συνδρομη του,-παλια η τωρινη.
    Και θα πρεπει να περασεις απο δεκα εταιρειες,δεκα προγραμματα,δεκα συνδεσεις και χιλιαδες τηλεφωνηματα,παραπονα,βρισιδια,αρνησεις πληρωμων,αγωγες κλπ, για να βρεις τελικα καποια που, οχι να σε καλυπτει πληρως-αν ειναι δυνατον-αλλα να ειναι η λιγοτερο χειροτερη απο τις προηγουμενες που επιχειρησες να υπογραψεις και να σου παρουν τα λεφτα στην κυριολεξια απο την τσεπη και μη αναγνωριζοντας και τιποτα.
    Και μη δυναμενος να αποτανθεις πουθενα ασφαλως,αφου ως γνωστον,ολες οι "αρχες" και "επιτροπες", ειναι ελληνικες,δηλαδη λαδωμενες και φιμωμενες.
    Και οσοι εχουν παει στην Ευρωπη (οχι εμεις δεν ειμαστε.Μην ακουτε τι ελεγε ο φρυδιας ο Καραμανλης,ειμαστε πληρως Βαλκανια) εχουν δει τι "καλυψεις" υπαρχουν,τι ταχυτητες-και τι τιμες- στο internet- τι καλωδιακες υπαρχουν,τι service κλπ,ξερουν.
    Και ερχομενοι εδω,μαζι με τους τουριστες,βαζουν τα γελια. Και ειναι χαρουμενοι που ευτυχως η Ελλαδα "αντιστεκεται και επιμενει" στην ολικη τεχνολογικη καταστροφη και παραμενει πιστη ακομα στο: "ΛΙΓΟ κρασι,ΛΙΓΟ θαλασσα,ΛΙΓΟ internet,ΛΙΓΟ σημα,ΛΙΓΗ καλυψη".

    Ξεκινησε επιτελους και η "σουπερ-ντουπερ μπαλα" στο Mega. Μας ελειψαν οι Σακελαροπουλοι,οι Θειακοι,οι Καρουλιες, οι Μιχοι και ολο το κακο και ηλιθιο συναπαντημα,που μας κανει να αισθανομστε σαν Da Vinci.
    Ευχαριστουμε για την ανηψωση του ηθικου, παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Ανώνυμο και Γιώργη: Ελήφθησαν τα μην. Όβερ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ. ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΙ; ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΕΝ ΤΩ ΓΗΠΕΔΩ TOMORROW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηταν φανερο οτι θα εφευγε Γιωργη.
    Αφου "βγηκε" ο Μανωλας, γυρισε και ο μπαρμπα-Δελλας,η αμυνα δεν φοβαται τιποτα. Και το βαρυ συμβολαιο του Σουηδου ηταν τροχοπεδη στην αναπτυξη.
    Προσπαθουν να "σπρωξουν" και τον μαγκα τον Γκερειρο με την πεντακοσσαρα το χρονο.
    "Δεν εχω προβλημα να ερθω στην ΑΕΚ" δηλωσε ο νεος Μπαρεζι, ο Μορας. Αυτα ειναι.
    Και εμεις δεν εχουμε προβλημα να φορεσεις τον δικεφαλο,εφ'οσον ξεκαθαρισες οτι, εαν και εφ'οσον και οταν και αμα και με την προυποθεση οτι θα ικανοποιηθεις οικονομικα και καλυφθεις χρηματικα,και αφου εξασφασισθεις και πληρως συμφωνησουν οι μανατζερ σου με τους οποιους θα συσκεφθεις,τοτε ισως,ειναι πιθανο να μας κανεις την τιμη.
    Δεν πατε στο διαολο κωλοπαιδια που γινατε κι'ανθρωποι. Που κανονικα δεν θα επρεπε να φορατε ουτε κιτρινο σωβρακο,οχι φανελα.
    Δεν αναφερω τον Μανωλα γιατι ειναι προσβολη. Αλλο θα πω. Ειναι ικανος να δεσει το παπουτσι, εστω του Βαιου του Καραγιανη;
    Ο σκυλομουρης που "δεν εχει και προβλημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεια, τι γινεται με τις "συληψεις" που ηταν και θεμα ωρων; Περιμενουμε τοσες μερες.Κραταμε τις ανασες μας και τις κλανιες μας.
    Τι κανει αυτος ο εκδορεας;
    Ρε παιδια τι μουρη ειναι αυτη; Οι συνεργατες του στο υπουργειο-λενε- οτι τον χαιρετανε απο μακρυα.Δεν πλησιαζουν.
    Καθε πρωι τρωει και απο εναν θυρωρο. Καθε μερα προσλαμβανουν και αλλον.
    Μιλαμε για Μινωταυρο. Μιλαμε για Φιλισταιο δημιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξενύχτης Νομικάριος18 Αυγούστου, 2010 02:52

    Χαιρετώ κι ελπίζω να περνάτε όλοι σας καλά! Η αποχώρηση του Σουηδού ήταν επιβεβλημένη, έστω κι αν επιφέρει προσωρινούς κλυδωνισμούς στην κιτρινόμαυρη άμυνα. Την άποψή μου την ξέρετε για τον παίχτη, αμυντικός χειρίστου επεπέδου με συμβόλαιο "σκάνδαλο". Ωστόσο για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η ομάδα μας λειτουργεί σαν επαρχιακό κωλάδικο. Σε όλες τις πολιτισμένες ομάδες του κόσμου υπάρχει η λεγόμενη transfer list, όπου εκεί συμπεριλαμβάνονται οι παίχτες που δεν υπολογίζονται και παραχωρούνται, φυσικά με αντίτιμο. Και βέβαια ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και το αγωνιστικό πλάνο γίνονται ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, σαν να μην υπήρχε ήδη ο υπό παραχώρηση παίχτης στο δυναμικό ή έστω είναι έτοιμοι, σχεδόν "κλεισμένοι" οι αντικαταστάτες. Στην ΠΑΕ βέβαια των α-μετόχων αυτά είναι ψιλά γράμματα. Έτσι όμως κινδυνεύουμε, μαζί μας και τα ανθρωπάκια που μας διοικούν, αν βέβαια τα πράγματα με την Νταντί δεν πάνε καλά (χτύπα ξύλο, παίζονται πολλά λέφτά), να πληρώσουμε με μεγάλη σφαλιάρα μια στην πραγματικότητα ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΦΥΓΗ παίχτη που έκανε μεγάλο κακό στην ομάδα. Ας μην παίρνουμε όμως τη αρνητική εκδοχή, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία με τα μισά λεφτά να πάρει σημαντικά καλύτερο στόπερ από τον γκελαδόρο Ντάνιελ. Το σέντερ μπακ που ψάχνουμε πρέπει να κάνει χημεία με τους Δέλλα και Μανωλά, ειδικά με τον δεύτερο. Κι επειδή και οι δυό τους λιμπεροφέρνουν και ξέρουν μπάλα για τη θέση, ο αντικαταστάτης του Σουηδού πρέπει να είναι ψηλός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, δυναμικός, ηγετικός, μαντουμανδόρος και απροσπέλαστος στο ένας με έναν. Ο Κυριάκος φερ'ειπείν αποτελεί τον ιδεώδη αντικαταστάτη, όχι ως παίχτης ντε και καλά, αλλά ως ΤΥΠΟΣ σέντερ μπακ.Ο Μώρας, αν και μετά τον Σουηδό θα μας φανεί...Μπαρέζι, είναι κι αυτός στην ίδια κοψιά με τον Δέλλα, αφου δεν είναι δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες ούτε κυρίαρχος στον αέρα. Η αλήθεια είναι ότι στην Ιταλία έχει βελτιωθεί και θα αποτελεί μια αξιοπρεπή λύση. Όμως στα σέντερ μπακ παίζει μεγάλο ρόλο η χημεία. Και ο τύπος σέντερ μπακ που ψάχνουμε δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Χώρια που δίπλα σε έναν ηγετικό στόπερ θα ψηθεί κι ο Κωστάκης ο Μανωλάς, τον οποίο θεωρώ αυθεντικό ταλέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξενύχτης Νομικάριος18 Αυγούστου, 2010 03:28

    Μιας λοιπόν που, όπως γράφει ο Στίβεν, μας κάνουν την τιμή και μας διαβάζουν από τη διοίκηση, ας προκαλέσω λίγο: Ας φέρουν στην ομάδα μας τον WILLIAM GALLAS, τον οποίο πριν από λίγο καιρό κυνηγούσε ο πορνοβάζελος κι απ΄όσο ξέρω είναι ακόμα ελεύθερος λόγω της οικονομικής κρίσης. Συγκαταλέγεται αναμφίβολα στα πέντε καλύτερα στόπερ του κόσμου, ίσως είναι κι ο νούμερο τρία μετά τους ανυπέρβλητους για μένα Πικέ, Πουγιόλ.Είχε μεν πέρσι τραυματισμούς, είναι και 33 χρονών, όμως γι'αυτό τον συζητάμε για το Ελληνικό κωλοπρωτάθλημα. Στην Ελλάδα ο "νικητής" ηγέτης στόπερ της Τσέλσι, της Άρσεναλ και της εθνικής Γαλλίας θα καταπίνει αμάσητους τους αντίπαλους φορ, θα παίζει μέχρι τα 40, ενώ θα βάζει και δέκα γκολ τη χρονιά, εδώ σκόραρε στην Πρέμιερ Λιγκ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μιλάμε για ελεύθερο παίχτη!! Βέβαια θέλει 2 μύρια συμβόλαιο σε εποχές δύσκολες, εδώ όμως ο Ντεμάκος πλήρωνε τον Ντάνιελ με 1,3 (!!!), ενώ πρόσφερε στον... τρικαλινό Sotis 5ετές κλειστό με 1,5 τη χρονιά, σε κοτζάμ Γκαλάς θα κολλήσουμε; Λογαριάστε έπειτα και τα οφέλη. Εκτός από την αγωνιστική απογείωση, τα διαρκείας θα πάρουν φωτιά, η ΑΕΚ στα πλέι οφ του χρόνου ΟΝΤΩΣ θα κυνηγήσει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ (γιατί μέχρι τώρα την κυνηγάμε στο...κουβεντιαστό), ενώ φέτος στην Ευρώπη θα γνωρίσουμε χαρές, οι οποίες βέβαια θα φέρουν και φράγκα στο ταμείο.Άλλωστε το "ακριβό είναι και φτηνό", όπως λένε και στο shopping του Κολωνακίου. Ο Πέτρος στη γυναίκα του ψωνίζει μάρκες και ρούχα ποιότητας ή τη στέλνει στην Αιόλου; Οι α-μέτοχοι με μια τέτοια κίνηση ματ δημιουργούν εξάλλου και ευνοϊκές συνθήκες αγοραπωλησίας της εταιρείας ΤΟΥΣ, αυτό δεν θέλουν; ; Γιατί και η ΑΕΚ δική τους είναι!Και δεν είναι Πανιώνιος, για να μη σηκώνει τέτοια μεταγραφάρα, η ΑΕΚ σέρνει πολύ κόσμο πίσω της που τον πικραίνουνε συνεχώς!!
    Ξέρω, ξέρω σφίξαν οι ζέστες θα μου γράψετε. Όταν οι ιδιοκτήτες μας, αν και με λεφτά, είναι αποδεδειγμένα ανθρωπάκια και αυτιστικοί κληρονόμοι, δεν περιμένω τίποτα. Μόρας λοιπόν στην καλύτερη, κι αν καταδεχτεί να έρθει. Η πλάκα όμως είναι πως είτε με Γκαλάς είτε με Μόρα η τρύπα στο ταμείο της ΑΕΚ ίδια θα είναι. Ίσα ίσα, με τον Γάλλο υπερπαίχτη η έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ δε θα είναι όνειρο θερινής νυκτός σαν της αποψινής!!!
    ΥΓ: Στίβεν, Χρήστο χίλια μπράβο για τα "καλοκαιρινά" σας κείμενα. Για μένα έχετε και οι δύο στο γράψιμό σας κάτι από Τσιφόρο, τον οποίο υπεραγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα.
    Γιαννη,ακομα και να μπορουν να παρουν τον Γκαλας-που δεν μπορουν-αυτο θα ηταν κοντρα στην εικονα χρηστης διαχειρησης και εξυγειανσης που περνουν τοσον καιρο.
    Χωρια που θα ειμαστε σαν αδυνατη αλεπου με παχια ουρα.
    Τωρα,αμυντικος που να ειναι "καλος στο ψηλο παιχνιδι, δυναμικος,ηγετικος, μαντουμανδορος και απροσπελαστος στο ενας με εναν", δεν υπαρχει. Η μαλλον,ειναι σπανιο. Ενας Μανωλας υπηρχε εδω και μας τελειωσε.
    Αντε να ερθει ο ροφος ο Μορας.Που δεν εχει και προβλημα να φορεσει την φανελα.
    Γιατι ως γνωστον,δεν θελουμε παικτες που εχουν προβλημα.
    Αλλωστε προτιμαμε αυτους που δημιουργουν προβλημα.
    Η παραγωγη προβληματων ειναι ενα απαραιτητο στοιχειο σε καθε ομαδα. Σε καθε εταιρεια καλυτερα,αφου ετσι μαθαινει στα δυσκολα,γυμναζεται στις αντιξοοτητες και γινεται ευρηματικη.Αρα και ετοιμη να αντεπεξελθει στις συγχρονες προκλησεις και τα σημερινα ασταθη οικονομικοεμπορικα περιβαλλοντα.
    (Αντε να δουμε, τι αλλη μαλακια θα βρουμε να πουμε, προκειμενου να δικαιολογησουμε την τσαπατσουλια,την ασχετοσυνη,την λοβιτουρα και τον ερασιτεχνισμο).
    - Τελω Μορα.
    -Και εγω την Σακιρα στα τεσσερα.
    -Τελω Μορα λεμε.
    - Δεν γινεται μιστερ..
    -Τι ντε γκινεται; Ειπαμε,ντωσετε Ντανιελ,παρουμε αλλον.
    -Θα παρουμε.
    -Ποτε;
    -Μισο λεπτο, να δω τι ψιλα εχω πανω μου...
    -Με ντουλευεις ρε;
    -Ντουσαν ξερεις. Παπας ειπε να κανουμε τα σκατα μας παξιμαδι.Πρεπει να φερουμε τους ισολογισμους στα ισα.
    -Σου αρεσουν τα παξιμαδια προεντρε;
    -Κοιταξε. Θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.Υπαρχουν τοσες αλλες λυσεις.
    -Να παιξεις εσυ ντιλαντι;
    -Με εχεις δει;
    -Μα ντεν σε βλεπω;
    -Οχι. Να παιζω.
    -Ποσα τελεις;
    -Κοιτα,θα τα βρουμε..
    -Ποσα, λεγε.
    -100 χιλιαδες για ολη την χρονια,θα ηταν μια καλη τιμη και για μενα και για την εταιρεια.
    -Ασε να σκεφτω. Τα ντουμε μετα απο Νταντι. Τι λεφτα τα εκουμε.
    -Ενταξει κυριε Μπαγεβιτς. Θα περιμενω.
    -Τα τρελατω. Τι ομαντα ειναι αυτη; Εχει για ιντιοκτητη ενα παπα, γκια προεντρο εναν προπονητη πρωην παικτη, και για στοπερ εναν υπαλληλο προεντρο.

    Ανακαλυψη(!!) του Μπαλμπερδε αυτος ο Φουστερ. 28 χρονων; Μα τι εκανε ολα τα προηγουμενα χρονια του; Δουλευε σε ελαιωνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OI ANTHROPOI SYNEXIZOUN KAI EINAI EPIKINDYNOI GIA THN SYNEXISH THS YPARKSIS THS AEK, OLOI TOUS, APO DIOIKHSH, METOXOUS, KAI PROPONHTH...
    EDO KAI ENA MHNA, EXOUN KOPSEI THN MPALA STON ARAUXO, KALA TOU KANANE, AN ONTOS EINAI ETSI OPOS MAS TA PERIGRAFOUN, KAI PERIMENOUME NA VGALEI TO FIDI APO THN TRYPA OLH THN XRONIA O NIKOLAS ME TA FYTA APO THN KALAMATA, H' O ARGYRIOU??
    DLD TOUS RIERA KAI LETO, THA TOUS PIANOUN TA PALIKARIA MAS??? H' O SUPER BALANDER JAHIC?? POU STO TELOS DEN THA KSEREI TO PALIKARI AN IRTHE SAN PAIXTHS STHN AEK, H' SAN FRONTISTHS...
    TORA, 5 MERES PRIN TO 1o EUROPAIKO, KAI ENO PAIZONTAI 5 MYRIA GIA TO EUROPA LEAGUE, OLOS TYXAIOS, SE MIA NYXTA DIOXNOUN TZAMPA TON KARAFLA, MENOUME MONO ME GERO-DELLA POU DEN PIDAEI OYTE EFIMERIDA, KAI MANOLA, ENA PAIDI, POU MEXRI TON APRILIO, TON AGNOOUSAME, NA PAIKSOUME MIA SKOTSEZIKH OMADA, POU THA MAS PIPOSOUN STHN SENTRA KAI STHN KEFALIA...
    E, AN AYTO LEGETAI ORGANOSH PODOSFAIRIKH, NA KATEVASO TA SOVRAKA, KAI NA VGO GIA MPANIO STO SYNTRIVANI STO SYNTAGMA....
    KAI MOU DIOXNEI O TRISMEGISTOS DU$$AN, TON ALEXO, TON 150.000 EURO, POU THA TOU EDINE ANA PASA STIGMH, MIA LYSH ANAGKHS..
    TI NA PO RE POUSTI MOU,...
    KAI KSEKINANE OPOS PERSY, PARAMONES PROKRIMATIKOU EYROPAIKOU AGONA, SIZITISEIS ME TOUS TOP 3 THS OMADAS, GIA ANANEOSEIS SYMVOLAIOU...
    ELEOS DLD
    OLO TO KALOKAIRI TI KANATE KYRIOI??
    AYTH H PROXEIROTHTA, STIS KINISEIS, OYTE SE ERASITEXNIKA...
    PRIN ENA XRONO, O k. DU$$AN ELEGE NAI STHN APOKTHSH TOU GEREIRO, KAI KALA TZAMPA ME 250.000 MONO, ALLA ME SYMVOLAIO POU DEN TO EIXE OUTE O 3 FORES 1os SCORER, KAI FETOS, 9 MHNES, THELOUME NA TON SKEFORTOTHOUME, ALLA EXEI NA LAMVANEI O "PAIXTARAS" 2 MYRIA....
    GIA AYTA DEN MAS LEEI KATI O POLYNIKHS PROPONHTHS???
    RE TI TRAVAME REEEE...
    ANTE KAI SE ANOTERA....
    PS
    AN YPARXEI KAPOIOS AEKTZHS, POU NA THELEI NA VOITHISEI THN PROSPATHEIA POU KANOUME STO PODOSFAIRO SALAS FETOS STHN A' ETHNIKI, ME XORIGIA - DIAFIMISI - DOREA, NA VGALOUME TA VASIKA EKSODA GHPEDOU - EMFANISEON - METAKINISEON, AS MAS ENIMEROSEI.
    THN KALIMERA MOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο νεμεθ στον ολυμπιακο
    blanco
    o μπαγιεβιτς ηρθε σε συμφωνια με τον Γκερειρο για τα χρηματα του συμβολαιου του?
    ημαρτον βγαλτε την τσιμπλα απο τα ματια και ο μπλανκο ουτε καρεκλα δεν μπορει να ντριμπλαρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ξενυχτη
    το κειμενο σου ειναι ειρωνικο, σατιρικο η σοβαρη αποψη?
    ο gallas δεν πηγε στον παο για να παιξει champions league και θα ερθει στην αεκ ?
    απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι εισαι σοβαρο ατομο και οχι σαν τους blanco,mike η τους διαφορους ανωνυμους που εχουν αναγαγει την μαλακια σε μια επιστημη με μοναδικη εδρα στο harvard
    αν ειναι να δωσει 2 εκατομμυρια καλυτερα ενα χαφ που θα κανει την διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ BLANCO21
    Aπό τη μια ζητάς βοήθεια για το τμήμα Σάλας και καλά κάνεις,
    από την άλλη τι τα θες τα ειρωνικά σχόλια για το πρπονητή της ΑΕΚ,της ομάδας σου?
    Νομίζω ότι μικραίνεις το τμήμα της Σάλας με το να προκαλείς διχόνοια ανάμεσα σε οπαδούς και δε του αξίζει τέτοια εκπροσώπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατι "Μπλανκο" -και οχι "Δορκοφικης" που φευγει; Μηπως γιατι θα γελασουμε-δεν τα ζητατε απο τον ιδιο τον Μπαγεβιτς; Ειχε συνδραμει και το χειμωνα, οταν ψωμολυσαγε το μπασκετ. Θα το κανει και τωρα.Ειμαι βεβαιος.
    Αλλωστε ο "αρχηγος" -που εχει σταλει και για διακοπες-εχει αποδειξει οτι ειναι μεγαλοκαρδος και για χαρη του συλλογου παραμεριζει τα προσωπικα. Και γινεται και αποδεκτης χρηματων που ειναι προιον "προδοσιας".
    Ενα μερος-εστω και ελαχιστο- απο τα χρηματα που εδωσε ο προπονητης στο μπασκετ,ηταν και λεφτα του Κοκκαλη.Απο τοτε. Εφ'οσον "συμβολικη" ηταν η βοηθεια, "συμβολικη" ηταν και η αποδοχη τους.
    Ποιος αλλος δεχεται βοηθεια απο το χερι το οποιο δαγκωνει;
    Α, ρε μουσια, σαν τα μουσια σου τους εχεις κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξενύχτης Νομικάριος19 Αυγούστου, 2010 02:38

    Χρήστο μου, ασφαλώς και σέντερ μπακ που να έχει ΟΛΑ αυτά τα προσόντα είναι σπάνιο στο ποδόσφαιρο, απλά περιγράφω ΤΥΠΟ σέντερ μπακ, το οποίο θα κάνει χημεία με τον Μανωλάκο, ας έχει και τα μισά προσόντα από αυτά που αράδιασα. Για παράδειγμα, ο Νασούτι του Άρη (πήγε Τουρκία) ή ο Ντουγκλάο της Καβάλας πιστέυω ότι κάνουν χημεία με τον Μανωλά. Βέβαια ο Γκαλάς έχει ΟΛΑ τα προσόντα που αναφέρω, ενώ διαθέτει ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ επιτόπιο άλμα και έχει ακόμα και το γκολ, είναι σέντερ μπακ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ και ΠΛΗΡΕΣ, σαν κάτι γκόμενες που τις κυκλοφορείς και σε κάνουν παντού και πάντοτε μάγκα...
    Φίλε dimitri, το κείμενό μου ασφαλώς και είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ, δεν τρέφω αυταπάτες και ξέρω που έχουμε πέσει, πλην όμως 100% σοβαρό, και μάλιστα πιστεύω ότι είναι και λύση οικονομική που θα βοηθήσει στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εξυγίανση κι όχι στην απαξίωση της ομάδας μας που κρύβεται πίσω από τα ωραία λόγια των ανύπαρκτων μετόχων που έχουμε την ατυχία να μας διοικούν.
    Ναι μεν ο Γκαλάς αρνηθηκε να πάει στον πορνοβάζελο, ο Τζίγγερ όμως του έδινε ψύχουλα (για την αξία του). Εμείς δεν έχουμε το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν έχει βρει ομάδα κι ο καιρός περνάει. Με 2 εκατομμύρια συμβόλαιο ο Γκαλάς έρχεται ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΑΔΑ, όπως ενδεχομένως για τον...Μόρα. Οι μεταγραφές διεθνώς υπολογίζονται βάσει του ποσού που πληρώνεται η ομάδα, ο συνυπολογισμός του συμβολαίου στο ποσό είναι αμιγώς ελληνικό φαινόμενο.
    Φέτος, λόγω της οικονομικής κρίσης, μια ομάδα που έχει κεφάλαια (και οι δικοί μας ΕΧΟΥΝ, απλά ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ειδάλλως ας πληρώσουνε τα δάνεια που αλόγιστα παίρνανε) μπορεί να αγοράσει ελεύθερους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, που οποιαδήποτε άλλη χρονιά δεν έρχονταν στο τριτοκοσμικό Ελλαδιστάν όσα κι αν τους έδινες. Έχουμε γίνει το Κατάρ της Ευρώπης με άλλα λόγια, τρανό παράδειγμα ο Μαρινάκης, με λίγα σχετικά φράγκα φέρνει παιχταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξενύχτης Νομικάριος19 Αυγούστου, 2010 02:58

    Kι όπως ο καθένας εύκολα καταλαβαίνει, το θέμα δεν είναι πόσα λεφτά βάζει κανείς στην εταιρεία του, εν προκειμένω ο Παππάς, αλλά τι κέρδη αποκομίζει στο τέλος της διαχειριστικής περιόδου. Το συμβόλαιο του Γκαλάς θα καλυφθεί σίγουρα από διαρκείας, φανέλες, έσοδα, ενώ η τεράστια αγωνιστική αξία του μπορεί να φέρει τους πολυπόθητους για όλους ομίλους του Τσ. Λιγκ. Ο Μαϊστόροβιτς βέβαια και ο Γκερέιρο ήταν λιγότερα μεν λεφτά, αλλά ΠΕΤΑΜΕΝΑ με βεβαιότητα!! Στην Άρσεναλ να φανταστείτε ο Γκαλάς έπιασε από το λαιμό τον Βενγκέρ, γιατί ο Αλσατός έπαιζε φαντεζί ποδόσφαιρο που ΔΕΝ φέρνει τίτλους και βέβαια ο winner Γκαλάς θίχτηκε!!Και ως τιμωρία ο Βενγκέρ του πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού!
    Δε θέλεις ωστόσο Δημήτρη σέντερ μπακ και θέλεις χαφ; Δεκτόν!! Το ξέρετε ότι ο Ντέκο έμεινε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από την Τσέλσι, δεν έβρισκε ομάδα και τελικά γύρισε στη Βραζιλία; Αν ερχόταν ο Ντέκο στην Ελλάδα, και εν προκειμένω στην ΑΕΚ, ο Μπλάνκο μόνο θα έβαζε 25 γκολ με τις τελικές πάσες που θα τον τάιζε!!
    Θα δεχόμουν ακόμα και τη μη πραγματοποίηση μεταγραφών, αν όλο αυτό το σκυλολόι του 2004 (και του 44) πλήρωνε τα σπασμένα από τα δάνεια που αυτοί οι ίδιοι λάβανε υποθηκεύοντας τις μετοχές και το μέλλον της ομάδας μας. Αυτοί όμως ΤΙΠΟΤΑ!! Μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη απαξίωση και την πανιωνιοποίηση, γιατί ΑΠΑΞΙΟΥΝ να ασχοληθούν με την εταιρεία τους και τη διαχείριση των δικών τους κεφαλαίων. Εξ ου και το προβοκατόρικο του κειμένου περί Γκαλάς. Με τη νίκη αύριο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/08 ΠΟΥΛΑΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 31 ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ? ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ?

    ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΥΧΤΗ . ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΚΑΛΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ.
    ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΤΙΟΠ Κ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟΥ , ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΦΙ , ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΟΥ Κ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΛΔ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΚΑΛΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ 1,5-2 ΜΥΡΙΑ Κ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝΕ Κ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ 3. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΠΑΡΕΖΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ 200 ΧΙΛ.

    ΔΛΔ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ?
    Ο ΜΟΡΑΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ? ΣΤΑ 27 ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΙΤΑΛΙΑ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ( ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ).

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΣΤΩ Κ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 500 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ,ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ,ΙΣΩΣ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΟΧΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ !
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Αυγούστου, 2010 10:58

    Θωμά, συμφωνώ για τον Γκερέιρο, πληρώνει τις μαλακίες του Θανόπουλου κι αυτός. Και ο νερετβίτης και το αδαμίδι ξεσπάνε πάνω του γι αυτό. Τώρα τελείωσε, όμως. Θα πάρει ΟΛΑ τα λεφτά και θα φύγει...

    Όσον αφορά τη φάση Γκαλάς, διαφωνώ μαζί με σένα και τον ξενύχτη. Από τη στιγμή που στην ομάδα έχεις δηλώσει σα γενική αρχή ότι ΟΛΑ τα συμβόλαια θα κυμαίνονται στα 400 χιλιάρικα Μ.Ο., με το Ντιόπ στα 700 και το Σκόκο λίγο παραπάνω, αν φέρεις κάποιον στην ομάδα που να παίρνει τα διπλά, αυτό, όπως ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ, θα φέρει γκρίνιες. Άσε είχαμε αρκετές από ατυές. Πιστέυω ότι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ η ΑΕΚ προσπαθεί σε επίπεδο νοοτροπίας και διαχείρισης μπάτζετ να διορθώσει τη ΜΑΛΑΚΙΑ του γκοντό και του θανό με το ρίμπο (πρωτίστως), τον sotis (που τα άξιζε, αλλά έφυγε οπως έφυγε) και τα ηγεμονικά συμβόλαια σε μετρίους (δες γκερέιρο, μαίστρο. Καλά κάνουν και αυτό το δρόμό πρέπει ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ (λαμβάνοντας και υπ'όψην ότι δεν υπάρχει μαρούλι λόγω αμετόχων). Τα κέρδη από φανέλες και διαρκείας δε θα φτάναν το 1+ μύριο το χρόνο ανά παίκτη. Είμαστε ΑΕΚ, διαφορετικός λαός και καμένος από γκοντό...
    Φυσικά, δε με χάλαγε ούτε ο Ρομπέν ούτε ο Σνάιντερ, ούτε ο Πουγιόλ, ο Τσάβι κι ο Ινιέστα....

    Τέλος για Το Μόρα είχα πάντα θετική άποψη και αν τον έχεις δει στα παιχνίδια της εθνικής, δε μπορεί παρά να παρατήρησες τη μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει. Όπως και ο Παπασταθό είναι στη χώρα-μητέρα της ατομικής και ομαδικής άμυνας, έχει πάρει αρκετά παιχνίδια (όχι σαν κάτι εξωφυλαρούχες που παίζαν 7 παιχνίδια το χρόνο και "μαθαίναν στις προπονήσεις" και ζητάνε 500) για να ξέρει μιά χαρά τι να κάνει στο γήπεδο. 'Ντάξει δεν είναι μπαρέζι, δεν έχει το αρχοντικό στυλ του μπαρμπαδέλλα και του Κυριάκου, αλλά για νταμπλ μιά χαρά είναι...και 29, δηλαδή με 3-4 χρονάκια μπροστά. Όσον αφορά τη σωματοδομή, αυτή μπορεί να βελτιωθεί ομαδικά με τον 3ο και 4ο αμυντικό μας. Μυαλό και τεχνική (για να αναπληρωθεί η έλλειψη του μικρού λόγω ηλικίας) χρειάζεται και έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ.
    ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑ . ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ .
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ .
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ.ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ Ο ΜΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΟΛΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΟΥ.
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΕΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Η΄ ΤΡΙΤΟ ΜΠΑΚ Κ ΟΧΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ , Ο ΓΚΑΜΑΡΑ Κ Ο ΑΛΒΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ .!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ!

    ΤΕΣΠΑ . ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ.ΠΑΕΙ ΤΟΤΕΝΑΜ.
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΙΡΑΝΕΚ !!

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ.
    ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Κ ΠΑΛΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Αυγούστου, 2010 13:41

    Για μενα?
    Πάρε Γίρανεκ ή όποιον είναι για 350-400...και κλείσω δεκέμβρή το Μόρα για ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ο μπαρμπαδέλλας αποσύρεται τότε και θα φτιάξεις τριάδα...
    θέλω να συμφωνήσω και με τον blanco21 στη μαλακία που έκανε ο νερετβίτης στο θέμα του αλεξόπουλου. ΑΦΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ! Για 150 σιγουρεύεις μία λύση έστω και σαν 4η ή μεταβατική όταν φύγει ο σουηδός...
    Βλακεία νερετβίτη+αδαμίδι ήταν αυτή η αποδέσμευση (χωρίς να υπολογίζω την ηθική διάσταση της ιστορίας, που είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Den eimai katholou eironikos file dimitri kai saki...
    katagrafo ta gegonota opos einai?? ektos pleon kai prepei na eimaste synexeia yes sir, kai na leme nai exei panta dikio o Du$an. min trellathoume entelos...
    eipame na ton krinoume san proponiti...den exei kai to allathito...oute o Pappas tis Romis den to exei ayto...
    Exoun kanei lathi epanellimena me tis metagrafes, kai ayta plironoume tora... einai 3n xronia tora, pou afinoun na fygei paixths paramones europaikou paixnidiou, xoris na anaplironetai me kapoion allon....
    ayto deixnei organosi???
    kou kou rou kou katastaseis...
    kai opos leei o filos parapano...
    fere paixtes, na dei o kosmos oti stirizeis tin ependisi sou, na parei diarkeias...
    dld ota eferes ton Ribo, kai eixes 25000 diarkeias, oloi ekeinoi gia ton konto pirane???
    den nomizo...apla olos o kosmos pistepse me tis metagrafes oti pas na kaneis kati kalo..
    kai oxi opos tora, na psirizeis ta euro, gia na vgaleis tin xronia...
    dystyxos, me mathimatiki akribeia, pame opos to basket....
    dystyxos...
    xoris diko mas ghpedo, xoris $$$, papala...
    ps
    gia to proponitiko, den mas legane gia 15 Augoustou?? ti egine kai paei pali gia Octovri??? to giofyri tis Artas??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Blanco21: Εγώ σε καταλαβαίνω. Αλλά γαμώ την πουτάνα μου, ούτε δυο αλάνες με χόρτο δεν μπορούν να φτιάξουν οι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ; ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΤΙΖΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ BUDGET ME TO SKOR. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. file, eykola, se 1 mhna mesa, to oikopedo opos einai, mpainoun kai ginontai mesa, 5 ghpedakia 5x5, dld, 1 megalo 11x11. kai 2 8x8, vale kai ena lyomeno cafe - apodythria, vale kai mia pisina ready made, me kostos to poly 200-300,000 kai arxise na ta douleveis, me kosmo, pou klaiei na paiksei esto kai ligo ston xoro tou paliou NAOU..
    kai opote apofaiseis, na ftiakseis ghpedo, ta mazeveis se mia mera....
    kai xose ekei mesa, me ghpedakia basket - volley, arxika tis akadimies sou, na min exeis kanena pousti sto kefali sou upoxreosi.
    alla pou myalo....
    kolimenoi oloi tous ston egkefalo...
    exoume ginei oi tsigganoi tis Athinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή